Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

Legfrissebb

ϟ Silverstone
  Yesterday at 14:07
Lorelai McGregor

ϟ Cody Armstrong
  Yesterday at 10:36
Cody ArmstrongA hónap posztolói
Gina Accipiter
 
Megan Smith
 
Cody Armstrong
 
Nox Djarum
 
Luna Lovegood
 
Gillian Ollivander
 
Draco Malfoy
 
Lioneah McCaine
 
Sasha McCaine
 
Katherine Benedict
 
Statisztika

Összesen 634 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Daniil Dolohov

Jelenleg összesen 37461 hozzászólás olvasható. in 3395 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Túl sokat tudsz...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Daphne Jennings
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 27
ϟ Hozzászólások száma : 26

TémanyitásTárgy: Re: Túl sokat tudsz... 2018-06-14, 12:05


[You must be registered and logged in to see this image.]

Rhys & Daphne

[You must be registered and logged in to see this image.]

Csak halkan fújok egyet és úgy csóválom a fejemet. Tényleg úgy gondolja, hogy ő mint láthatóan valamiféle beosztott mindenről tud? Úgy gondolja, hogy nem lehet olyan erődemonstráció, amiről neki fogalma sincs? Mégis hogyan a legkönnyebb leleplezni a varázsvilágot, hanem a teljes káosszal, amit igen nehéz a Minisztériumnak helyreállítani, vagy eltussolni? Minél több olyan incidens történik, annál nehezebb dolgunk lesz, ezt mind tudjuk, hiszen a muglik sem hülyék, senki se nézi őket annak, idővel rájönnek, hogy vannak dolgok, ami nem történhetnek csak úgy maguktól.
- Ebben teljesen... száz százalékig biztos? Arra kaptak engedélyt, hogy gyerekeknek támadjanak? És arra, hogy a kialakuló káoszban ennyien megsérüljenek? Ha kicsit gondolkodik rájöhet, hogy egy ilyen nagy esemény a legkönnyebb módja, hogy felfedjenek minket, főleg ha nem egy bejegyzett földrengésről van szó. - győzködnöm kell, komolyan? Egyszerűen egyértelműnek és teljesen evidensek látom, hogy ez az egész nem magától történt. Ő maga is szembe ment azzal a pasassal igaz? Nem értettek egyet, akkor miért gondolja, hogy egy esetleges másfajta szintén veszélyes eseményről egyáltalán beszámolnának neki, hogy aztán újra csak parázs vita alakuljon ki belőle.
- Ezt a választ várod tudom, de nem. Nem mondtam el neki, mert nem tartott sokáig, de elmondtam volna, ha komolyra fordul. - hátha legalább azt értékeli, hogy őszinte vagyok, hiszen mondhattam volna azt is, hogy hát persze, hogy elmondtam, de nincs értelme. Én tartom, vannak dolgok, amik jobb, ha titokban vannak, mert nagyon veszélyes lehet, ha kiderülnek, mint ahogyan az is, hogy létezik a varázsvilág. Ő ezt egyértelműen nem hiszi el, de csak mert nem tapasztalta meg a háborúkat, amik ezzel járnak és a gyűlöletet a szemekben, amikor kiderül. Ő se néz rám másképp nem igaz? Csepp szimpátiát sem vélek felfedezni rajta.
- Komolyan úgy véli, hogy megéri az áldozatot? És, ha emberek halnak meg? Varázslók és boszorkányok és muglik? Emlékezzen csak a boszorkányüldözésekre. Lehetséges, hogy az régen volt, de most miért lenne más? Amitől félünk az ellen harcolunk és ez nem lenne másképp. Ez... nem csillapodna, csak rosszabb lenne. Tettünk olyat, amivel belenyúltunk dolgokba, voltak háborúk, amikre maguk nem emlékeznek, de ennek muszáj volt így lennie. Hát nem érti, hová süllyedne a világ így? Maga komolyan nem tartana a magunkfajtáktól, ha csak sétálna az utcán és akármikor, bárki egy mozdulattal végezhetne önnel, hogy észre se veszi, vagy belenézhetne a fejébe? Vagy jönne a korlátozás? Azt hiszi nekünk jó rejtőzködni és nem adni önmagunkat? Nekünk jó árnyékban élni és titkolni azt, akik igazából vagyunk? - kicsit talán az utolsó szavaknál már én magam is megemelem a hangomat. Sőt tudom vannak szélsőséges boszorkány és varázsló csoportok, akik pont e miatt nem akarnak többé árnyékban élni, akik ténylegesen hatalmat akarnak, uralkodni a muglik felett, akiktől mi védjük őket! Vannak olyan aurorok, akik azért haltak meg, mert muglikat óvtak meg olyan veszélytől, amitől magukat nem tudták megvédeni és az ő emléküket akarják porrá zúzni? Felháborít ez a naivitás és még inkább, hogy azt hiszi, hogy azért van így mert lenézzük őket, vagy mert irányítani akarjuk a muglikat. Vannak, akik igen... talán, de miért is kell mindenkit egy kalap alá venni?


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

...
mert
mindig
jön valami új
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rhys Murdoch
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 34
ϟ Hozzászólások száma : 9

TémanyitásTárgy: Re: Túl sokat tudsz... 2018-06-10, 20:59Daphne & Camulos

Az igazságot keresni könnyű, elfogadni nehéz.
• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

[You must be registered and logged in to see this image.]
Csak morózus tekintettel méregetem a kislányt, nem tudom pontosan mi járhat a fejében, nem vagyok egy nagy agyturkász, de az biztos, hogy nem békélt meg a csendes bezártsággal és ott van a fejében, hogy valahogy meg kéne szökni. Mindenkinek ez a természetes reakciója, én se hagynám csak úgy, hogy ketrecbe zárva tartsanak.
- Nem tudom, hogy véletlen volt-e vagy szándékos, a földrengések megtörténnek maguktól is, de azt tudom, hogy nekem nincs benne a kezem és hogy senki nem adott engedélyt arra, hogy akárkinek is ténylegesen baja essen. - válaszolom kicsit elhúzva a számat, mert úgy süti rám a kérdéseket, mintha hülye lennék, mert jobban bízok ebben a Testvériségben, mint a látszatban. Mert tényleg a Milleniumon rengeteg minden félresikerült és ellenünk szól az egész, de még így is csatlakoztak hozzánk újak, akiket nem kaptak el az Aurorok, normális emberek meg becsületes gallykalimpálók is. Lehet, hogy naiv vagyok, de ha igen, attól még nem kedvelem az ötletet, hogy a képembe nyomják.
Én szentül hiszem, hogy amit teszünk, az a helyes, és már évek óta ebben a hitben élem az életemet, most pedig az a feladatom, hogy felnyissam ennek a nőnek a szemét, hogy szabadon távozhasson, sőt, ha úgy sikerül a dolog, akkor a lázadás oszlopos tagja legyen, hiszen egy Minisztériumi éppen olyan hasznos közöttünk, mint egy ex-zsaru.
- És elmondtad neki, hogy ki vagy mi is vagy? - kérdezek vissza és fürkészőn nézem a tekintetét. Nem is válaszolok a többi kérdésére egyelőre, mert ez egy sarkalatos pont. Bízott benne annyira, hogy beavassa, hogy ki is valójában? Ha nem, akkor mi is van ezzel a “senkit nem nézek le” dologgal? Mert az is lenézés, hogy nem nézte ki belőle, hogy kezelni tudná a helyzetet, hogy megtudja ki is ő valójában. Mert, ha olyan, amilyennek mondja magukat, erősebb, lényegében bármit megtehet a másikkal, akkor arról mindenkinek joga van tudni.
- Lehet, hogy nem lenne könnyű az átállás. De már elkezdődött. Ez az a szakasz, amit ha átugornánk, az a későbbiekben lenne végzetes. Most kell leleplezni a világot, tisztázni a világ működését és az egész emberiségnek tudnia kell, hogy mi is történik a háttérbe. Nem mondom, hogy nem lesz még sok olyan félresikerült nap, mint a Millenium. Mert lesz, talán egy tucat, talán több, de a végén ott lesz egy jövő, amiben egy ember sem állhat már a másik fölött, mindenkinek ugyanannyi joga van és nem vagyunk varázslók meg boszorkák bábjai. Ha olyan nagy a hatalmatok, mint mondod és ahogy én gondolom, hányszor nyúlhattatok bele a történelmünkbe? Milyen politikai lépéseket tehettetek csak a saját érdekükben? Hányszor törölhettétek fontos emberek emlékeit, hogy saját magot ültessetek bele? - sorjázom a kérdéseket, mint a pofonokat, mármint képletesen, mert egy ilyen kis vékony nőt sose ütnék meg. Persze nagyobbat se, úgy egyáltalán nincs a profilomban a nők verése.
Érzem azért valahol, hogy most kicsit elszaladt a ló velem a sok kérdéssel, sokkal több időt kéne hagynom az emésztésre,  lehet, hogy ezzel csak vitára fogom ösztönözni, ahelyett, hogy a belátás indulna el a fejében. De hát na. Nem vagyok az elmetrükkök mestere még mindig, a szívem a számon. Azért most még is elhallgatok és valószínűleg latolgatom a dolgot, hogy volt már dolga mugli férfival, mert nem felejtettem el az azután feltett kérdéseit, a legkevésbé se.


[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

Harcos voltam,
aki békéről álmodott,
de előbb vagy utóbb mindig fel kell ébredni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Daphne Jennings
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 27
ϟ Hozzászólások száma : 26

TémanyitásTárgy: Re: Túl sokat tudsz... 2018-06-03, 14:18


[You must be registered and logged in to see this image.]

Rhys & Daphne

[You must be registered and logged in to see this image.]

Ha legalább biztosra tudhatnám, hogy lesz, aki keres majd, de egyelőre még azt sem tudom, hogy a kollégáimat mikor kezdi el érdekelni, hogy miért is nem megyek be dolgozni. Hát ennyit számítok, pedig úgy tűnt a Millenium után egy fokkal jobb lett a helyzet, de aztán szépen elkezdett visszaállni a régi kerékvágásba. Végtére is azt már megszokta, de nem lenne rossz egy kicsit több megbecsülés. Ehhez viszont ki kell jutnom innen és fel is kell mutatnom valamit, amit lássuk be rácsok mögött ücsörögve igen nehéz.
- Tehát azt akarod mondani, hogy a földrengés puszta véletlen volt pont ott és pont akkor? Remélem ezt te sem hiszed el, hiszen akkor már a lövöldözést is foghatod másra, hogy csak védekezés volt nem igaz? - ah hát persze a fickó vagy naiv, vagy nagyon hinni akar valamiben, valakiben, vagy egyszerűen csak túlságosan buta ahhoz, hogy felfogja túl sok minden függ össze túl sok mindennel. Lehetséges, hogy őt nem avatják be a részletekbe, de kétlem, hogy a földrengés vagy épp nem régiben a tűzvész csak úgy magától ment volna végbe. - Valamennyit hallottam és pont e miatt lep meg, hogy azt gondolod olyan békés kis... csapat áll mögötted. - igen, annyi nyilvánvaló, hogy vannak dolgok, amikkel nem ért egyet, mint mondjuk a gyerekekkel való harc, vagy hogy eltegyenek egyeseket láb alól, remélhetőleg e téren engem is a védelme alá vesz, de ettől még nem a jó oldalon áll és nem lesz szimpatikusabb sem. Ha túlságosan naiv, vagy buta akkor azért nem, ha pedig minden áron káoszt akar szítani... hát akkor azért.
- Biztosan meg fogsz lepődni, de ismerek muglikat, sőt igaz nem most volt, de jártam is egyel. Nem nézlek le sem téged, sem mást, ha nem az az illető okot rá, de ettől még szerinted mi lenne? Te bíznál abban, aki erősebb nálad és lényegében bármit tehet ellened? Ne mondd nekem, hogy nincs igazam... akkor mi lenne a megoldás? - nem hiszek abban, hogy jó lenne, ha a mulgik tudnának a mi világunkról. Semmi jót nem szülne, csak igenis háborút, mert félnének, mert tartanának tőlünk, vagy korlátokat kapnánk, hogy ne kelljen félniük. Nem jó megoldás az emlékek törlése, de ha nincs más mód? Vannak, akik nem is biztos, hogy feltudnák dolgozni a valóságot és nem is biztos, hogy mind tudni akarnák, hogy van egy titkos világ is az övéktől rejtve.
- Én sem örülök ennek, de ha nincs más módja? Biztosan létezhet valahol a képzeletben egy szép idilli világ, de az csak képzelet... Talán a tieid közül vannak, akik ha dönthetnének nem is akarnának tudni mindent. Az igazság sokszor fáj és néha jobb a tudatlanság. - érzem a hangján, hogy eltökélt, hogy tényleg úgy véli mennyit ártunk nekik azzal, hogy nem tudják az igazat, de ezt komolyan így véli? Az igazság nem olyan felszabadító, ahogyan azt gondolják, sőt sokan nem is igen kedvelik. Néha egy kegyes hazugság sokkal jobb tud lenni, mint ahogyan ebben az esetben is.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

...
mert
mindig
jön valami új
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rhys Murdoch
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 34
ϟ Hozzászólások száma : 9

TémanyitásTárgy: Re: Túl sokat tudsz... 2018-05-27, 08:41Daphne & Camulos

Az igazságot keresni könnyű, elfogadni nehéz.
• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

[You must be registered and logged in to see this image.]
Természetesen nem akarom megölni. Eszemben sincs. Előbb megyek bele, hogy jó, akkor töröljük ki azt a csinos kis fejecskét, mint hogy elvegyék az életét, csak mert rossz helyen szaglászgatott utánunk. Nem hinném, hogy véletlen talált ránk, amit megerősít az is, hogy az imént mondta, hogy a minisztériumukban dolgozik.
- Ami a Milleniumon történt az nekem se tűnik sikertörténetnek, hidd el. A földrengésben sérültek meg a legtöbben, amihez semmi közünk sincsen, de ami a lövöldözést illeti… - mormogom egy kicsit elhúzva a számat. - Szóval nem hallottad, hogy miről beszéltünk pontosan? - kérdezek, válasz helyett. Kicsit összevonom a szemöldökömet, végignézve rajta, nem vehetem félvállról ezt a kihallgatás-szerű beszélgetést, mert ahogy kilépek az ajtón a többiek jelentést fognak várni. Legalább is a vezetőségünk. Vagy az olyasmink. Ami igazából csak belőlem, az illuzionistából, Fionnból és a néha-néha felbukkanó varázslókat vezető férfiből áll, aki még nem választott fedőnevet, Jedből.
- Tehát azért, mert te és a tieid azt mondjátok, hogy csak háború lenne belőle és jobb a világnak így, a több milliárd embernek, akit megtévesztetek és kihasználtok semmi beleszólása sincs? A pályafutásod során hány embernek törölted ki az emlékezetét, amikor valami olyat látott, amit nem kellett volna? Vagy a munkatársaid? Ismeritek egyáltalán, hogy mik azok az emberi jogok, kicsilány? - kérdezem a mély hangomon, de egyáltalán nem követelőzően vagy színpadiasan, ahogy valami jogász tenné fel a kérdéseket a bíróságon. A kicsilány egyáltalán nem a korának szól, bár úgy sejtem, hogy 6-8 évet ráverek,  hanem annak a harminc centinek és mondjuk negyven-ötven kiló izomnak.
- Csak ti jártok szabadon a világban, mintha felsőbbrendű lények lennétek, akiknek az a dolguk, hogy uralkodjanak rajtunk hülye neandervölgyieken. Félrevezettek, hazudtok és leplezitek az igazságot. - mondom, ezúttal a felszín alatt érződik, hogy tényleg őszintén hiszek ebben az ügyben és feldühít a mostani állapot. Érezni, hogy érzelmi vonulat is van benne, nem csak úgy idecsapódtam és csatlakoztam, csak mert bajt akarok keverni. Távol álljon tőlem. Én csak igazságot akarok, és ha nincsen igazság, akkor kiállok szolgáltatni.


[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

Harcos voltam,
aki békéről álmodott,
de előbb vagy utóbb mindig fel kell ébredni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Daphne Jennings
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 27
ϟ Hozzászólások száma : 26

TémanyitásTárgy: Re: Túl sokat tudsz... 2018-05-20, 13:12


[You must be registered and logged in to see this image.]

Rhys & Daphne

[You must be registered and logged in to see this image.]

Annyit sejtek, hogy ha meg akartak volna ölni, akkor már megtették volna, na de vajon meddig maradok itt és nem jutnak-e végül mégis arra, hogy egyszerűbb lenne végezni velem, mint hogy még tovább itt tartanak. Egyébként sem mehet ez így a végtelenségig, tehát sejtem, hogy folyamatosan azon tanakodnak, hogy mi legyen velem és miután biztos, hogy képesek varázsolni, ha nem is mindegyikük szóba jöhet az exmemoriam is és nem biztos, hogy vagyok elég erős, hogy védekezzem ellene, főleg a pálcám nélkül. Az viszont az én malmomra hajthatja a vizet, ha eleve összetűzés alakult ki közöttük, hiszen láttam jól, ahogyan ez a pasas a falhoz kente a másikat a Milleniumon történt káosz miatt, tehát nem egyeznek teljes mértékben a véleményeik. Ez még hasznos lehet, ha ki akarok jutni innen.
- Ahogyan én sem arra, hogy mit tettetek szilveszter éjjel. Csoda, hogy nem haltak meg többen, ugye tisztában vagy vele? És még engem tartotok bezárva, amikor ti vagytok a veszélyesek. - tegez, akkor hát én is ezt teszem, végül is miért adjam meg neki a tiszteletet a magázódással, amikor cseppet sem szolgált rá sem ő, sem a többiek.
- Amíg szükséges... vagy amíg valaki keresni sem kezd és ez hamarosan úgyis elérkezik. - vágok vissza szinte azonnal. Nem fogok megtörni, még ha netán arra is várnak, vagy elfogadni azt, amit tettek. Abból, ami történt szilveszter éjjel sejtem, hogy mit akarnak, de nem értem pontosan az okát, hiszen... semmi értelme. Okkal van elrejtve a varázsvilág a muglik elől és én teljesen egyetértek ezzel az okkal. - Valakik, akik nem fogadják el az eddig jól működő rendszert. Még hogy minden mugli tudomást szerezzen rólunk... csak káoszt szülne és talán háborút, vagy rosszabb esetben elzárásokat. Az egész... őrültség, semmi több. - rázom meg a fejemet. Pontosan nem tudom, hogy kik ők, sőt még azt sem, hogy a kint ücsörgő fickó egyszerű... vagy ha nem is egyszerű, de mégis csak mugli, de ez az egész akkor is értelmetlen. A varázstalanok nem fogadnák el a világunkat, félnének és mivel ők vannak többen... ebből az ég világon semmi jó nem sülhet ki, úgy meg főleg, ha ennyire végletes alakok vannak a soraik között, akik ártatlanokat sem szégyellnek megtámadni csak azért, hogy elérjék, amit akarnak.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

...
mert
mindig
jön valami új
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rhys Murdoch
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 34
ϟ Hozzászólások száma : 9

TémanyitásTárgy: Re: Túl sokat tudsz... 2018-05-14, 14:45Daphne & Camulos

Az igazságot keresni könnyű, elfogadni nehéz.
• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

[You must be registered and logged in to see this image.]
A nő azt hiszi, hogy itt van bezárva és elfelejtve, pedig ez nagyon nincs így. Nem éri semmiféle interakció azon kívül, hogy megjelenek egy adag kajával meg vízzel, lecsekkolom, hogy minden rendben van-e, aztán távozok is. Egyelőre nem mondhattam neki semmit ezeken a rövid mondatokon kívül, mert a háttérben megy a csatározás köztem, Gwydion és Fionn között, hogy mi a francot kezdjünk ezzel a szituációval. Egy auror boszorkány kihallgatta, ahogy Gwydionnal arról veszekedtünk, hogy miért is önállósodott a Milleniumon és Micheal alakjában miért kezdett el a csapat lövöldözni. Az volt a feladatuk, hogy végigvigyék a leleplezést, de hogy gyerekekre lövöldözzenek? A földrengésről pedig még mindig nincsen semmi hír, hogy még is közülünk volt-e egy szakadár boszorkány csoport vagy kinek a keze volt benne. De nem véletlenül csaptam éppen a színházigazgatót a falhoz... másnak beadhatja, hogy csak egy mutatványos fazon, varázserő nélkül, de én ott voltam, amikor Fionn felkérte, hogy csatlakozzon, tudom, hogy mire képes és hogy ő vette fel a zsaru alakját is. Talán ez a földrengés se volt véletlen és a Testvériségre csak veszélyt jelent.
Mostanra sikerült lenyugodnia a történetnek és rávettem őket, hogy adjanak egy esélyt arra, hogy ahelyett, hogy az emlékeit törölnénk, mintha csak olyanok lennénk, mint akik ellen lázadunk, vagy ne adj isten a lebukástól tartva inkább megölnénk, megpróbáljam a magunk oldalára állítani. Csak ha ehhez ilyen fondorlatos észjárás kell és valami agymosás, akkor Daphne örökre a rácsok mögött marad, mert ilyenekhez egy kicsit se értek.
- Erre se lennék olyan büszke. - mormogom az orrom alatt, mikor megemlíti, hogy a Minisztériumban dolgozik. Pedig ez egy nagyon súlyos dolog, olyan, mint amikor azt mondják, hogy nem lőhetsz le, zsaru vagyok. Ha zsarut támadsz meg, rajban jön rád az erősítés... És ha tényleg elkezdenek kutatni utána, akkor Gwydion újra előlép a csodálatos "öljük meg vagy mossuk ki az agyát" ötletével.
- Jól van, azt hiszem itt az ideje, hogy beszélgessünk. A kapcsolatunk nem indult valami jól. - vallom be, miközben egy széket húzok oda és éppen egy karnyújtásnál távolabb ülök le a rácsok szabadságot jelentő felén. Előre dőlök és rákönyökölök a combjaimra, miközben egy kicsit hallgatok, csak nézem az arcát és latolgatom, hogy még is mi a halált kéne mondanom neki. Kihallgatott minket és ahogy lebukott Gwydion már neki is támadt, hogy lefegyverezze aztán kiüsse. Nem vagyok benne biztos, hogy emlékszik rá, hogy milyen erélyesen üvöltöttem le a varázsló fejét, hogy ne merészelje megölni, de talán még ez se szépít azon, hogy jelenleg egy zárkában csücsül.
- Addig leszel itt tartva, ameddig szükséges, nem jókedvemből zárok nőket rács mögé. Tudod, hogy kik vagyunk? - kérdezek vissza, mert tényleg tudni akarom, hogy pontosan mit sikerült összeraknia és milyen állásponton is van, csak egy minisztériumi, aki úgy üldözne minket, mint a középkori boszorkányokat a varázstalanok, vagy éppen van esély arra, hogy "megtér".


[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

Harcos voltam,
aki békéről álmodott,
de előbb vagy utóbb mindig fel kell ébredni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Daphne Jennings
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 27
ϟ Hozzászólások száma : 26

TémanyitásTárgy: Re: Túl sokat tudsz... 2018-05-09, 16:12


[You must be registered and logged in to see this image.]

Rhys & Daphne

[You must be registered and logged in to see this image.]

Az nem kifejezés, hogy nem egy öt csillagos szálloda. Nem is nézek fel azonnal és hát nem sok lehetőségem van itt már napok óta, mint hogy aludjak és nézzem a plafont. Ez már önmagában sem valami élmény, de tudva, hogy jó eséllyel a kutya se jön értem, hiszen senki se tudja, hogy itt vagyok... Elkeseredhetnék, de egyelőre még addig még nem jutottam el, habár már lassan közelítek hozzá. Egyelőre igyekszem reménykedni, hogy valahogy kijutok innen, hiszen legalább eddig még életben vagyok, bár sejtem én jól, hogy a cseppet sem szimpatikus másik alak nem igazán gondolja úgy, hogy ez jó ötlet. Szerintem valószínűleg jobb lenne, ha mielőbb eltennének láb alól,  de eddig még élek. Valaki tehát nem akar vérontást, talán pont ez a fickó, aki napi szinten jön és hoz nekem enni, bár arra még nem igen sikerült rávennem, hogy legalább pár mondatot váltsunk. Elég gyorsan jön és távozik, ezért is nem nézek fel most sem túl hamar, hiszen valószínűleg nem is lenne semmi értelme. Pár percbe telik tehát, mire végre felülök az ágyon és fel is állok végül egy nyújtózkodás után, hogy a rácshoz sétáljak. Fel sem merül, hogy a nálam láthatóan jóval erősebb és súlyosabb fickónak megpróbáljak nekiesni. Semmi értelme se lenne, főleg pálca nélkül. Ránézésre erősebb nálam és jó eséllyel neki fegyvere is van, amit én nem mondhatok el magamról, hiszen mindent elvettek, amit csak elvehettek. Pálca nélkül pedig nem igen ismerek mágiákat, nem vagyok olyan szinten képzett varázsló sajnálatos módon.
- Ne panaszkodjak, amíg kapok enni igaz? - húzom közelebb a tálcát és végül egyszerűen törökülésben felülök az ágyra és magam elé véve a tálcát lassan enni kezdek, időnként felpillantva a pasasra, aki úgy fest most legalább nem siet annyira. Esetleg tudunk váltani pár szót? Nem lenne rossz, mert úgy legalább valamivel többet megtudnék arról, hogy egyáltalán meddig kell még itt lennem.
- No és egyáltalán mit akarnak? A végtelenségig nem tarthatnak itt bezárva tudja ugye? Egy idő után keresni fognak, mégis csak a Minisztériumnak dolgozom. - annak ellenére, hogy eddig még nem érkezett több fős felmentő sereg, de ez más tészta. Attól még idővel ez változhat, hiszen még ha nem is érdekel most még sokakat az, hogy nem mentem be az irodába, azért ha ez nem pár napig tart akkor csak lesz olyan, akinek majd szemet szúr és akkor keresni fognak és egyelőre nem tudom, hogy ez a hely mennyire van védve, hogy biztosan ne találjanak meg.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

...
mert
mindig
jön valami új
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rhys Murdoch
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 34
ϟ Hozzászólások száma : 9

TémanyitásTárgy: Re: Túl sokat tudsz... 2018-05-04, 09:31Daphne & Camulos

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem vagyok oda ezért az egészért. Ez a sötét zárka, amiben nem csak a zár tartja fogva a nőt, hanem Gwydion varázslatai és rúnái is... Minden mágiával szemben bizalmatlan vagyok, a különleges pisztolyokért se vagyok annyira oda, csak azért használom, mert a vezetőnk meggyőzött, hogy más fegyverrel a varázslókat meg se karcolhatjuk. Csak kalimpálnak egyet a botjukkal és eltérítik, ennyi.
Úgy tűnik, hogy a nő ezúttal alszik, bár a külvilágban fényes nappal van, de mivel ide nem szűrődik be semmilyen természetes fény, nem csoda, ha a belső órája megbolondult. Vagy csak tetteti. Számít?
- Ebédidő. Ébresztő kislány. - közlöm röviden, miközben betolok a rácsok között egy tálca ételt, gyenge, tompa evőeszközökkel. Lehet, hogy zsarunak csődöt mondottam, de sosem gondoltam volna, hogy zárkákban fogok fogvatartani ártatlan nőket. Mondjuk boszorkány. Létezik egyáltalán ártatlan a fajtájukból? Gwydionról se tudok lényegében semmit és a legkevésbé sem bízom benne, csak remélni tudom, hogy tényleg az a célja, amit állít. Segíteni a felkelésben és a Testvériséggel rákényszeríteni a világot, hogy ne csak nézzenek, hanem lássanak is. Van tiszta ruhája, nem tartjuk úgy, mint valami sorozatgyilkost vagy állatot, kap ételt rendszeresen és persze vizet is, ugyan a fürdés ritka vendég, de még az is megtörténhet néhány naponta, ugyan felügyelettel.
- Nem egy ötcsillagos koszt, de talán megteszi. - teszem hozzá, miközben kihúzom magam és megtámaszkodok a rácsokon. Magas vagyok, elképesztően erős, a mágiája pedig hatástalan a zárkában, a pálcáját meg az illuzionista őrzi, szóval ha erővel akarna kinyúlni a rácsokon és nekem esni... Semmi esélye. Azért fél szemmel figyelek rá, bizalmatlanul, de nem nézném ki belőle, hogy ilyen kétségbeesetten akarjon kijutni, hogy egy bukott tervhez fordul. Azért tartom itt, hogy az illúzionista ne akarja megölni vagy törölni az emlékeit... az nem méltó hozzánk. Akármit is tettünk a múltban, tudjuk jobban is csinálni, csak kell egy kis idő, hogy beszédessé váljon és meggyőzhessem, hogy a saját érdekében van négy fal között.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

Harcos voltam,
aki békéről álmodott,
de előbb vagy utóbb mindig fel kell ébredni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rhys Murdoch
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 34
ϟ Hozzászólások száma : 9

TémanyitásTárgy: Túl sokat tudsz... 2018-05-03, 09:12

***


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

Harcos voltam,
aki békéről álmodott,
de előbb vagy utóbb mindig fel kell ébredni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Túl sokat tudsz...

Vissza az elejére Go down

Túl sokat tudsz...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: London-