Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb
ϟ Házpontok 2018-2019
  Yesterday at 13:55
Megan Smith

ϟ Farkasálmok
  Yesterday at 13:20
Tim Roberts
A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Jacob Troops
 
Gina Accipiter
 
Kieran O'Byrne
 
Megan Smith
 
Christopher Graves
 
Adam Jericho
 
Dane Seoras
 
Nox Djarum
 
Shanna Griffin
 
Statisztika

Összesen 595 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Melissa Greenwood

Jelenleg összesen 39886 hozzászólás olvasható. in 3514 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Maureen & Michael - Merlin átka

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Maureen Frey
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 26
ϟ Hozzászólások száma : 18

TémanyitásTárgy: Re: Maureen & Michael - Merlin átka 2018-07-30, 09:28


[You must be registered and logged in to see this image.]

Michael   & Maureen

[You must be registered and logged in to see this image.]

- Nem is biztos, hogy csak a nőknek, inkább azoknak, akik elég ügyesen rejtik el a valódi kilétüket vagy a céljaikat. - mint ahogyan én is, mert egyelőre úgy fest elég jól megy, vagy Michael ennyire naiv, vagy én csinálok valamit nagyon jól, de hát a testvérét is meggyőztem, bár ott azért jóval több időm volt, hogy megdolgozzam és elhitessem vele, hogy amit mondok az pontról-pontra igaz. Michael viszont úgy fest könnyedén hisz nekem és olyan szemeket mereszt, amiből látom már most az ujjaim közé csavartam, pedig nem is igazán állt szándékomban ilyen gyorsan haladni.
- Látom nem tartod meg magadnak a gondolataidat, ez becsülendő, de... tudod néha veszélyes túlságosan nyíltan felvállalni mindent. - mosolyodom el. Na nem akarom én lebeszélni saját magamról, de lássuk be ha a történetemhez ragaszkodom akkor Aisling is könnyedén elérte nála a célját és most is túlzottan nyíltan és őszintén kiadja a gondolatit. Az ilyesmi nem okos döntés, még ha az én szempontomból igen hasznos is. - De köszönöm, bár nem szoktam hozzá, ha azt gondolnád. Sokáig voltam szürke kisegér. - teszem még hozzá, hogy ne gondolja úgy netán én magam is az elcsábításban gondolkodom, hiszen szó sincs róla, bár ha a lehetőség adott akkor nem kérdés, hogy ezt az utat is járhatónak tekintem majd. Tudjuk jól, hogy a férfiakat igen könnyű befolyásolni, ha elborítja az agyukat a köd és úgy tűnik, hogy akaratlanul is sikerült elérnem ezt Michaelnél, pusztán a határozott kiállásommal.
- Azt nem is gondoltam... mármint ne vedd ezt negatívumnak, de nem tűnsz olyan tipikus csábítónak, bár ki tudja, talán pont ettől vagy az? - halkan felnevetek. Végül is előfordul, hogy valaki pont azzal válik gaz csábítóvá, hogy nem akar az lenni, mint ahogyan Michael most is hálás nekem, ahogy már több alkalommal is bókolt. - Megkönnyíteni? - ezúttal meglep, de őszintén, nem holmi megjátszással. Az újdonsült családomtól is csak feladatokat kaptam, nem könnyítést és most ez a fickó, akitől leginkább csak információkat akarok mégis megkönnyíteni szeretné az életemet? Ezek után pedig még meg is csókol, áthajolva az asztal felett. Újfent meglep... de hamar magamhoz kell térnem, mert nincs ez így rendben. Visszacsókolok a meglepetésnek hála is és hát magamhoz kell térnem és ha már adott a helyzet, hát kihasználni nem igaz?
- Tényleg cseppet sem érzed ezt... furcsának? - nem tudom megállni a kérdést, hiszen mégis csak eddig Aislinggel volt és hát tisztában vagyok én azzal nem csak plátói volt az a szerelem, tehát... nem furcsa ez neki egy cseppet sem?


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael Screwburry
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 30
ϟ Hozzászólások száma : 94

TémanyitásTárgy: Re: Maureen & Michael - Merlin átka 2018-07-23, 07:12


Maureen&Michael

[You must be registered and logged in to see this image.]
► Just you and me    - Ez igaz. A nőknek vannak olyan.. ne vedd sértésnek, mélyebb aspektusai, amiket az ember nem tud megérteni, így meg sem próbálja. – Adok neki igazat, Aislinggal inkább veszekedtünk, nem volt flörtölés, ami például Maureen felé egyértelmű. Lehet, hogy megint én tévedek, és csak naívan hinni akarok, de vagy átkozottul jó szinésznő, vagy itt tényleg van valami köztünk, ami az ikréből hiányzott. Akaratlanul is mindig oda lyukadunk ki, hogy a két fél összehasonlításra kerüljön, hiába akarom elengedni azt a múltbéli témát, de valahogy ez Maureent nem zavarja. Lehet, hogy ő maga is azt akarja kiemelni, hogy Aisling és ő hiába voltak ikrek, két különböző személyiségű nőről beszélünk.
- Nos.. ő tetszett nekem minden nyers flegmaságával szemben, tehát a külsővel nincsenek gondok, de te.. van értelme összehasonlítani két ikertestvért? Azt hiszem talán mégiscsak van. Nem tudom, hogy milyen voltál szürke kisegérként, most ellenben határozottan nehéz neked ellenállni, de ezt biztosan sokaktól hallottad már. – Én viszont ilyen őszinte alkat vagyok, nem szokásom kertelni, hiszen pont azért vonultam el a külvilágtól, mert nem szeretem a képmutatást. Ha a családom normálisan leült volna velem átbeszélni az O’Harákkal kapcsolatos frigyet, talán még meg is hallgatom őket. De így, hogy kényszeríteni akartak, s mellébeszéltek, szó sem lehetett róla. Érzékelem, ahogyan végigsimít a kézfejemen. Ha eddig nem voltam zavarban, akkor ez most már érik.
- Igen, ez a szakterületem. Mármint a sárkány megidézése, nem pedig a nők elcsábítása.. – Felelem félmosollyal, mielőtt még holmi csábítónak vél. Vagy pont ezzel érhetnék célt? Most már oly távolinak tűnik a vándorlás a kislánnyal, aki vélhetően már jó helyen van az anyjánál. Visszatérek a kutatásaimhoz, de nem várt fordulatként úgy fest, hogy valaki hevesen érdeklődik a téma iránt. És talán irántam is. – Köszönöm, hogy felnyitottad a szememet. Nem egyszerű dolog bízni, utána pedig még inkább nehézkes. Sajnálom, hogy nehéz életed volt. Valahogy megkönnyítetném? – Ha szeretne velem jönni, tanulni, hát rajtam nem múlik, ha pedig szövődik köztünk valami, és a bájos szemlesütések közepette végre rájön, hogy még ő is lehet valakinek fontos, hát abban is partner tudok lenni. Keresem a pillantását, aztán magam sem tudom, honnan ez a nagy bátorság, odahajolok, és csókot nyomok a szájára. Az élet azt hiszem túl rövid.zene: [You must be registered and logged in to see this link.] |TO : Maureen ~  | [You must be registered and logged in to see this link.].
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maureen Frey
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 26
ϟ Hozzászólások száma : 18

TémanyitásTárgy: Re: Maureen & Michael - Merlin átka 2018-07-10, 15:48


[You must be registered and logged in to see this image.]

Michael   & Maureen

[You must be registered and logged in to see this image.]

- Ha annak tűnt volna, akkor magadtól is hamarabb rájössz, hogy valami nincs rendben nem igaz? - mosolyodom el, de hogy lássa ezzel nem lenézem őt, még véletlenül sem, de hát lássuk be, ha valakiről könnyű elképzelni, hogy rosszat akar, akkor az ember könnyebben ki is szúrja. Aislingot úgy állítom be, pont azért volt olyan ügyes, mert Michaelt könnyedén az ujja köré csavarta úgy, hogy nem csavarta igazán, azaz nem tett érte olyat, amire esetleg gyanakodni lehet. Végül is a fickó nem jött rá, hogy mi történik vele, talán ha nem tájékoztatjuk sose jön rá... Na jó, nem is volt mire, de ez már más tészta. Pont attól hihető némely történet, hogy annyira hihetetlennek tűnik.
- Jól látod, én is így gondolom. Az éhes has akadályozza a gondolkodást és az sosem túl hasznos, főleg ha kutatni akar az ember. - ő már csak tudja, ahogyan én is, viszont amíg várunk legalább egy kis információt megpróbálok csepegtetni magamról, ha nem is sokat. Végül is úgy válik igazán hitelessé egy történet, hogy az ember minél többet belefűz az igazságból is és én most szépen azt is hozzácsepegtettem, maximum nem árulok el minden apró részletet.
- Szépnek tartasz? - kapva-kapok az alkalmon, ha már így kimondta és bátran, nyíltan rá is kérdezek a dologra. - Más voltam... afféle szürke kisegér, úgy mondanám, de hogy miért történt. Nem mesélték el azóta sem, csak elhullt a varázs és kiderítettem kik a családom. Talán nem akarták szétaprózni a családi vagyont. - igen pontosan erre a kézenfekvő magyarázatra gondoltam én magam is. Ez azért hihetőnek tűnik még akkor is, ha egyáltalán nem igaz. Az én családom szimplán különleges, azaz a felmenőm, de hát erről neki egyáltalán nem kell tudnia. Aztán még a kezemet is megfogja, azaz a sajátját csúsztatja rá. Kissé zavartan pillantok fel, óvatosan a nagyujjammal végigsimítva a kézfeje oldalán, afféle hála jeléül, hogy ilyen kedves és megértő.
- Igen, erről sokat olvastam. És azt a varázslatot magát is ismered? - nem húzom ki a kezem az övé alól, főleg ha már ilyen romantikus példát is beleszőtt a történetbe, aminek talán még célzata is volt. Úgy fest nincs megszeppenve, csak mert Aislingre hasonlítok, vagy pont e miatt érdeklem? Végül is nem igazán számat, csak a tény, hogy még különösebben hatnom se kell rá, úgy fest elég könnyen megy túlzott trükkök nélkül is.


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael Screwburry
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 30
ϟ Hozzászólások száma : 94

TémanyitásTárgy: Re: Maureen & Michael - Merlin átka 2018-07-06, 07:15


Maureen&Michael

[You must be registered and logged in to see this image.]
► Just you and me    - Nos kedves tőled, hogy még így is figyelemmel kísérted amit csinál. Ámbár még így visszamenőleg is nehéz megértenem a motivációit, nem tűnt hozományvadásznak, sem pedig rossz embernek, de te ismerted őt jobban, nem én. – Részemről itt  a téma lezárva, s elengedem Aisling emlékét a nemlétezésbe. Kár a továbbiakban rágódnom az egészen, hogy netán naív voltam a másik nőt illetően. Számomra inkább csapongó, és következetlen volt, de ha a saját hugom, és Aisling ikre is ezt támasztja alá, akkor nem az én tisztem máshogyan megítélni. Végülis át lettem verve, nem én vagyok az első, aki egy szép nő manipulációjával szemben alulmarad. Ezt természetesen Maureen is eljátszhatja, de őszintén szólva esetében viszont sokkal szívesebben behódolok, mint az állandóan veszekedő másiknak. Ebből látszik, hogy csak mert valakinek ír vér csordogál az ereiben, még nem törvényszerűen vad. Azért remélem, hogy nem hármasikrek.
- Nem feltétlenül, inkább a pillanat ihlette, azt hittem, hogy inkább valami sütire vágynál. Ám ha magamból indulok ki, akkor már bőven elmúlt ebédidő is, és ha most mennénk, ki tudja, hogy mikor jutunk megint ételhez. Inkább együnk rendesen. – Mosolyodom el, hiszen át kellett gondolnom, Maureen pitéje sem fog sokáig kavarogni a gyomrában, és ebből legalább láthatom, hogy mennyire jó étkű. Nálam valahogy az kardinális kérdés, hogy ne kezdjen valaki csipegetni csak mert nőnek született. Ha pizza, hát pizza.
- Oh, és milyennek láttad magadat? Kevésbé ilyen szépnek? De.. végülis ki tette ezt veled, és miért? – A szüleire tippelek, hiszen az O’Hara vagyont örökölnie kellett valakinek, és gondolom nem akarták szétdarabolni. Talán ezért is erőlködött annyira Aisling, mert őt is nyomták a házasság irányába. Valahol érthető, én viszont nem vagyok lasszóval befogható típus. Picit moccantom a kezemet, és az övére illesztem sajnálatom jeléül. Pocsék dolog lehet egyedül felnőni, mert kitaszít a családod.
- A látványosakhoz én is értek, ám a sárkánymágia a szakterületem. Annak idején Merlin ezzel hívta életre a ködöt, amely segített Uther Pendragonnak legyőznie az ellenségeit. Na és persze megkapnia a nőt, akit szeret. – Pislantok rá cinkos mosollyal. Jó illatok szállnak a háttérben, hamarosan megkapjuk a pizzát.zene: [You must be registered and logged in to see this link.] |TO : Maureen ~  | [You must be registered and logged in to see this link.].
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maureen Frey
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 26
ϟ Hozzászólások száma : 18

TémanyitásTárgy: Re: Maureen & Michael - Merlin átka 2018-06-28, 13:17


[You must be registered and logged in to see this image.]

Michael   & Maureen

[You must be registered and logged in to see this image.]

- Mert attól még a testvérem. Néznem kellett volna tétlenül mit csinál veled, vagy épp egy ártatlan kislánnyal? - végül is költői a kérdés. Ha az emberben egy cseppnyi jó szándék is van akkor az ilyesmit nem hagyja csak úgy figyelmen kívül, én legalábbis úgy gondolom. Na persze esetemben nem erről van szó, de mondhatom, hogy igen és még talán hiteles is lehet, hogy én vagyok a kedves és jó testvér és Aisling a rossz, aki kihasználta szegény Michaelt és persze pici Maggiet is, én pedig mint megmentő segítettem rajtuk. Az más kérdés, hogy Michael talán sejti, hogy nem véletlenül botlottunk egymásba, de akár még úgy is gondolhatja, hogy hasonló a zsánerem a testvéremmel. Szó se róla nem rossz a fickó, de számomra elsődlegesen a tudás számít, amit rajta keresztül tudok csak megszerezni, vagy legalábbis biztos, hogy ez a könnyebben járható út. Viszont újra és újra meglep, ahogyan végül a rendelésén is változtat, pedig nem teszem szóvá és nem is nagyon láttatom vele, hogy nem igazán tetszik a döntése, de mégis úgy fest figyelmes alak.
- Máris jobb, köszönöm! Jobban szeretem a sós ételeket. Ön szerint inkább ez a férfiakhoz illik? - hiszen nekem édességet rendelt, de végül mégis meggondolta magát, úgyhogy kíváncsi vagyok végül is mi lehetett az oka. Annyira nem mutattam, hogy nem tetszett a döntése, de ennek ellenére mégis csak végül meggondolta magát, aminek persze őszintén örülök. Tényleg szükségem lesz az erőmre és egyébként is jobban fog ízleni a pizza.
- Ez elég bonyolult történet, sokáig nem tudtam, hogy ki vagyok... azt sem milyen. Elrejtette egy varázslat a külsőmet és a valómat, úgyhogy árvaházban nőttem fel. Csak pár éve tudtam meg, hogy kik a családom és hogy nem vagyok egyedül. - végül is ez még igaz is, legalábbis nagy részt és ez bőven elég, hiszen ha az amit elmesélsz mondjuk 80 %-ban hiteles akkor sokkal hihetőbben elő tudod adni és hát még az önbecsülésem se volt valami nagy, ez is igaz. Mindig hinni akartam magamban, de ez azért nem ment mindig valami könnyen.
- Igazán kedvelem a látványosakat, vagy... az átváltoztatásokat. Mihez ért ön a legjobban? - vajon ha Merlin leszármazottja, akkor a tudásának egy részét is örökölte? Van olyan hatalmas mágus? A kis bemutatója nem volt rossz végül is, amikor távozott a testvére házából, de az, hogy ismer egy látványos varázslatot még nem jelenti azt, hogy többet is és főleg nem ,hogy át is tudja adni a tudást.

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael Screwburry
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 30
ϟ Hozzászólások száma : 94

TémanyitásTárgy: Re: Maureen & Michael - Merlin átka 2018-06-21, 07:20


Maureen&Michael

[You must be registered and logged in to see this image.]
► Just you and me   
- Kijavítani? Milyen érdekes a szóhasználatod Maureen.. Ha nagyjából sosem éltetek együtt, miből gondolod, hogy a te felelősséged bármit is kijavítani? – Furcsállom a dolgot, mert a mitológiában sokszor hallani afféle iker ellentétpárokról, az egyik a másik nemezise, és a végén komoly összecsapás várható, ahol nem is kérdés, hogy végül a jónak kell győzelmeskednie. És vajon Aisling lett volna a gonosz? Azt azért mégsem tudom elképzelni, inkább úgy vélem, hogy ez ennél árnyaltabb. Maureen jelenlétében olyan érzet kerít hatalmába, mintha pillangók táncolnának a gyomromban, egészen a torkomig csiklandozó érzéssel, mintha lenyeltem volna egy marék robbanó cukorkát. A pillantása borzongató, ahogyan lesüti a tekintetét szinte már emelném is a karomat, hogy az ölelésébe foglaljam, ennek pedig vajmi kevés köze van a külsőhöz, amit egyébként már ismerek. Ahhoz a külsőhöz, amelyben percenként fedezek fel valami különlegeséget. A szeme színe egy árnyékkal sötétebb zöld, mélyebb, hangsúlyosabb. Az arcpirosítót nem használja annyira erősen, felvállalja, hogy halovány a bőre. A haja göndörsége is lépcsőzetesebb, természetesebb mint Aisling durva vörös sörénye. Vagy csak én akarom meglátni mindazt, ami magával ránt az édesen csalogató örvénybe? Aztán észreveszek valamit, amit diplomatikusan nem teszek szóvá. Inkább csak felemelem az ujjamat.
- Elnézést, inkább egy nagy, húsos pizzát kérek, abból a kemencés fajtából. A hölgynek szüksége lesz az erejére. – Szólok oda a pultusnak, mielőtt még kiszolgált volna minket. Nem is tudom, volt egy olyan érzésem a sütemények megrendelésénél, hogy Maureen nem feltétlenül van megelégedve a választásommal, és bár férfi vagyok, következetesen vállalom a tetteimet, de ha ő most inkább beenne, hát én aztán nem vagyok ellene. Eleve két tányért kérek, hogy felvágják nekünk.
- Erős? Dumbledore a jelenleg élők közül a legerősebb, de Merlin a valaha élt leghatalmasabb mágus. Nem csodálkozom, hogy te is rá figyeltél fel. Neked alacsony volt az önbecsülésed? Ezek szerint el lettek választva te és Aisling? – Könyölök oldalt, mert nagyon is érdekel, hogy hol, hogyan cseperedett fel. Észre sem veszem, hogy talán kissé bizalmaskodva húzódom közelebb, mintha csak kettőnkről szólna ez a kerek nagy világ.
- Így számomra is megfelel. Milyen varázslatok érdeklik a hölgyet? – Kérdezem örömmel látva, hogy a pizzánk már a kemencében, csak nem kell rá várni tíz percnél többet. Addig szóval tartjuk egymást.zene: [You must be registered and logged in to see this link.] |TO : Maureen ~  | [You must be registered and logged in to see this link.].
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maureen Frey
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 26
ϟ Hozzászólások száma : 18

TémanyitásTárgy: Re: Maureen & Michael - Merlin átka 2018-06-11, 10:10


[You must be registered and logged in to see this image.]

A csapat  & Maureen

[You must be registered and logged in to see this image.]

- Érdek? Oh, szó sincs róla, én csak ki akartam javítani, amit ő... megpróbált elrontani. Nem ismerlek, de nem szolgáltál rá, hogy valaki kihasználjon. - vonom meg a vállamat. Na nem mondom, hogy én vagyok itt a hős megmentő, vagy valami hasonló, bár tény annak állítom be magamat. Mégis arra nem kaptam választ, hogy vajon miért is örül nekem, amikor mintha csak látszana rajta, hogy sejti, hogy miért is vagyok itt és hogy ez nem csak egy véletlen összefutás. Érdekes dolgok ezek és a fickó is tényleg különös egy alak és pont e miatt is érdekel. Úgy fest, hogy nem lesz ez a kis kutatás olyan unalmas, sőt talán még jóval érdekesebb és izgalmasabb is lesz, mint amire eredetileg számítottam?
- Tökéletes lesz, köszönöm! - maximum majd csorgatom a nyálamat a szendvicsre, mert a sós nekem is jól esne, de persze ezt nem teszem szóvá és látszani se fog majd rajtam. Elfogadom a döntését, hiszen most az is a dolgom, hogy a kedvében járjak. Na nem fogom teljesen megváltoztatni a jellememet, de nem is mutathatom ki a fogam fehérjét és láthatóan tökéletes ez az egyensúly, mert hatással vagyok rá. Nem nagyon tagadja, vagy nem is akarja elrejteni, hogy nagy szemeket mereszt. Kérdés, hogy vajon csak a testvérem emléke miatt, vagy netán... én vagyok rá hatással?
- Nem is tudom. Mindig tudnunk kell, hogy miért is rajongunk valamiért, vagy valakiért? Valahogy gyerekkorom óta így van, bizonyára mert erős varázsló, pont mint... én nem. Árvaként nőttem fel, amíg meg nem tudtam pár éve, hogy van családom és addig igen alacsony volt az önbecsülésem. - és ez még igaz is. Nem hittem magamban eléggé, csak reméltem és vágytam rá, hogy legyek valaki, hogy több legyek, mint egy árva lány, akinek semmi esélye sincs arra, hogy valami több legyen. Aztán kiderült, hogy mégis csak jól éreztem valaki vagyok. Vajon milyen lett volna ebben a tudatban felnőni, ahogyan az Michaelnek is kijutott? Vajon akkor milyen ember lennék most?
- A kicsi Maggiet és téged is, de akárki lehettél volna, nem néztem utána. Egy átlag embert nyugodtan kihasználhatott volna? Nem hiszem, hogy e téren számít a származás. - nem, egyelőre nem kell tudnia, hogy tudom, hogy kicsoda, azaz eddig is tudtam és pont a miatt vagyok itt, mert mellé akarok szegődni. Ő Merlin leszármazottja, csak neki van esélye megszerezni azt a tudást, amire én magam is annyira vágyom, ehhez pedig szükségem lesz rá, legalábbis egy ideig. - Ahogyan neked megfelel, eszem ágában sincsen az önbecsülésedbe belegázolni. Varázslat kifejlesztése... ez is járható út lehet, szívesen tudnék meg még többet Merlinről, segíthetnél feltárni a múlt olyan részleteit is mágiával, amit eddig nem sikerült senkinek. - ezzel még nyerek is és ott lehetek a kutatásánál, a pénz pedig nem akadály, most már nem. Egész életemben az volt, de már nem okoz gondot, hogy támogassam, és miután nekem van szükségem rá, nem is kérdés, hogy bármiféle költség ezért csekély ár.


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael Screwburry
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 30
ϟ Hozzászólások száma : 94

TémanyitásTárgy: Re: Maureen & Michael - Merlin átka 2018-06-07, 07:43


Maureen&Michael

[You must be registered and logged in to see this image.]
► Just you and me    - Az. Ha viszont alig ismertétek egymást, ez esetben sajnálom, hogy ilyen ellentétes volt az érdeketek. – Borzongató, csiklandozó érzés kúszik végig a hátamon, ahogyan csillingelően felnevet. Mennyi érzékiség, mégis olyan kislányosan bájos tud lenni. Na igen, Gracie-ben mint amolyan fogadott lányomban is a törékenységet láttam, és talán Maureen felett is apáskodhatnék, mert a nőiessége mellett valamiért olyan kis esetlennek tűnik, mintha valami nyomasztaná, ami persze nem tartozik rám. Mellőzi azt a nyers vadságot, amit az ikrében tapasztaltam, és pont ettől lesz számomra emészhetőbb. Szemezünk pár pillanatig, a folyózöld tekintet magával ragad, mint a színes üveggolyók kavalkádja, és talán csak én képzelem hozzá, de eljátszadozom a gondolattal, milyen lenne, ha a szél belekapna a lángvörös hajforgatagba. Alig észrevehetően nyelek egyet, hatással van rám.
- Akkor nekem egy kolbászos melegszendvicset, a hölgynek pedig két pitét, egy meggyeset, és egy almásat. – Rendelek helyette, átvéve az irányítást, meg sem kérdezem, hogy mit enne, lévén itt most én vagyok a gyakorlottabb, így talán rám bízhatja magát. Nem éppen diétás uzsunna, de hát ki szereti, ha valami gebét kellene nézegetnie. Én biztosan nem. – Valóban közismert, de mégis mindenkinek mást jelent. Neked legalábbis valamit biztosan, ha itt vagy, és érdeklődsz iránta. – Bólogatok, miközben a rendelést felveszik tőlünk. A pitéket ő kapja meg korábban, hiszen azok eleve készen voltak, már forrón gőzölögnek a tányérján, amihez kakaó is jár. Hm.. lassan tényleg én fogom betakargatni alvás előtt. Túlságosan gondoskodó lennék?
- Ezt eredetileg nem tudtad? Azért próbáltál utánam nyomozni, hogy megvédd a kicsi Maggie Aisling felelőtlenségétől, én bárki is lennék? – A szégyenlős mosoly még édesebbé teszi, automatikusan az álla alá is nyúlok, hogy ne süsse így le a tekintetét, látni akarom a szemét. Talán túl bizalmaskodó a mozdulat, én meg nem vagyok képben vele, mit illik mit nem, talán ezért is bántok meg gyakran másokat, mert teszek a szabályokra. – Ez viszont nem jó ötlet. A családom segítségét sem veszem igénybe, mert az ő gondolatmenetük alapján kéne élnem, házasodnom. Nem szívesen fogadok el pénzt mint megbízó, csak abban az esetben, ha valamilyen varázslatot akarnál kifeljeszteni, de nem boldogulsz, ott tudok tanácsot adni, és esetleg ebből kifanszírozni valamennyi ásatást, ahol te is jelen lehetsz. – Csak így érdekel a dolog, a valamit valamiértben hiszek, de puszta jótékonyságból engem ne támogasson, akkor nem maradna túl sok önbecsülésem.zene: [You must be registered and logged in to see this link.] |TO : Maureen ~  | [You must be registered and logged in to see this link.].
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maureen Frey
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 26
ϟ Hozzászólások száma : 18

TémanyitásTárgy: Re: Maureen & Michael - Merlin átka 2018-06-02, 13:13


[You must be registered and logged in to see this image.]

A csapat  & Maureen

[You must be registered and logged in to see this image.]

- Testvérdráma? - csilingelőn nevetek fel, már-már jókedvűen, pedig tényleg együtt éreznem kellene vele és valamelyest ez is meg van bennem, na de dráma? - Nem kötődtem hozzá olyan nagyon, igazából alig ismertük egymást, úgyhogy drámáról szó sincs. De akkor hogy-hogy mégis örülsz nekem? - elmosolyodom, azaz a nevetés mosollyá szelídül, hiszen érdekel a válasz. Őszintén szólva még annak is láttam esélyét, hogy elküld melegebb éghajlatra, nem pedig, hogy majd szívesen lát és lám, úgy fest, hogy tévedtem, mert nem zavarja cseppet sem a jelenlétem, sőt még értékeli is. Akkor nem is kell olyannyira a színjáték? Persze, ha már így indítottam, akkor tartom, hogy véletlen összefutásról van szó, semmi többről, de végtére is a végén még jól is kijöhetek ebből, ha valami okból kifolyólag megkedvelt és a külsőm miatt nem csak rossz emlékeket és érzéseket ébresztek benne.
- Az uzsonna tökéletes lenne, de mit is mesélhetnék az egyik legnagyobb varázslóról a történelemben? Merlint... mindenki ismeri nem igaz? - hát persze én aztán főleg, azóta hogy tudom ki vagyok és honnan származom. Na persze én kicsit másképp ismerem mint a többség, nem sok jót mondanék róla, ha őszinte akarnék lenni, de most majd dicsérnem kell, ha netán bizonygatnom kell mennyire oda vagyok érte. Persze nem kell más csak a hatalma és az ereje és ki tudhatná a legjobban, hogy erre hogyan és miképp tehetek szert, mint egy leszármazott. Na persze nem fogom nyíltan felvállalni, hogy erről tudok. Merlint életét jól ismerem, de nem feltétlenül jelenti ez azt, hogy a leszármazottainak is nagyon utána jártam volna.
- Akkor hát... Szóval a leszármazottja vagy? Tudtam, hogy élnek utódok, de őszintén szólva direkt nem néztem jobban utána, mert féltem akkor... a végén valami zaklató lenne belőlem. - szégyellősen elmosolyodom és lesütöm a tekintetemet, mintha zavarban lennék, hogy kiderült ki is ül előttem. - Talán rossz ötlet lenne sok szempontból és nem is biztos, hogy értékelnéd az ötletet, de... nekem van pénzem és ha veled tarthatnék az valami fantasztikus lenne! Megértem, ha nem akarod, de ha esetleg úgy mégis könnyebb dolgod lenne... és persze nem szólnék bele mikor mit teszel, mint valami munkaadó, ígérem. - na jó, talán túlzásba viszem, még sem viselkedhetek úgy, mint egy éretlen lelkes csitri, az már furcsa lenne. Igyekszem visszafogni magamat, mintha a kemény külső meg lenne, csak épp a nagy lehetőség azért rám is hatással van, mint akárki másra, csak igyekszem azért visszafogni magamat és nem akarom ráerőltetni a dolgot, de ki tudja, ha örül nekem, talán még szívesen is venné a társaságomat. Könnyebb dolgom lesz, mint gondoltam?


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael Screwburry
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 30
ϟ Hozzászólások száma : 94

TémanyitásTárgy: Re: Maureen & Michael - Merlin átka 2018-05-29, 17:18


Maureen&Michael

[You must be registered and logged in to see this image.]
► Just you and me   Kételkedem benne, hogy tényleg véletlenül lenne itt, mégis elismeréssel adózom a tökéletes színjáték előtt, amit mosollyal is jutalmazok. Egyértelműen céltudatos nő, de olyan finoman hangolja a módszereit, hogy engem, aki mellesleg nagyon is nyers tudok lenni, teljesen ámulatba ejt. Főleg Aisling után, aki hozzám hasonlóan a másik arcába vágta amit gondol. Nem, ez a Maureen tudja, hogy mit csinál, ezzel együtt titokzatos, és valamiért utánam jött. Erősen kétlem, hogy messze az eredeti találkánktól pont itt bukkanna fel. A családunk sosem tagadta a származását, csak a legtöbben manapság már nem tartják fontosnak a vérvonalat, az örökséget, mondván úgyis minden elveszett, már a nevünk is más lett a hosszú évszázadok során. Én egyike vagyok azoknak a remetéknek, akik még kutatják a sírját, ha nem is hatalomvágyból, inkább tanulási célzattal, hobbiból. Hiszek ugyanis abban, hogy Merlin útjelzőket helyezett el az örökségéhez, és a sírjában is lelhetek majd valamit, anélkül, hogy meggyaláznám az ősömet.
- Nem sietek, noha nem pont éppen veled kéne italoznom. Ha jól emlékszem azt mondtam, hogy kihátrálok a testvérdrámátokból. Ennek ellenére örülök, hogy látlak. – Bólintok az italra, szívesen iszogatok még, amúgy sem vagyok egy kapkodós alkat, szeretek inkább elmerengeni, tanulságokon rágódni. Oldalt fordítom a fejemet, amikor Merlint említi. Forgatom az ujjaim között a poharat, a sör habzását figyelgetve, aztán visszatekintek a nőre. Megkorran a gyomrom, jelezve, hogy az ital önmagában nem lesz elég, valamivel le is kéne kötni. – És a rajongó velem uzsonnázik? Közben elmesélheted a rajongásod tárgyának részleteit. – Bólintok a Maggie-t illető szavakra. Szerettem volna még legalább egyszer látni, de végtére is kár erőltetni, hiszen már soha nem leszek a pótapja. Különös volt így kipróbálni magamat, de nagyon a szívembe zártam a csöppséget. Ezek után már komoly elvárásaim vannak magammal szemben, ha egyszer mégiscsak feladnám a remeteéletet.
- Nos nem. Nálam azért hivatalosabb. Egykor egy ásatást végeztem itt, szerettem volna egykori ősömről minél több hiteles tudást előásni, szinte szó szerint, de nem akarom a családom pénzért erre pazarolni. Így marad az, hogy tanácsokat adok más varázslóknak, és ebből a tiszteletdíjból saját kútfőre nyomozhatok. És semmi gond, nem várom el, hogy együttérezz, végtére is nem ismersz. – Vonom meg a vállamat lerázó mosollyal. Igen, egyértelmű, hogy egy érzékeny nővel állok szemben, aki még a lelkivilágomat is ápolgatni akarja. Ez pedig mégiscsak jó érzéssel tölt el.zene: [You must be registered and logged in to see this link.] |TO : Maureen ~  | [You must be registered and logged in to see this link.].
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maureen Frey
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 26
ϟ Hozzászólások száma : 18

TémanyitásTárgy: Re: Maureen & Michael - Merlin átka 2018-05-20, 14:27


[You must be registered and logged in to see this image.]

A csapat  & Maureen

[You must be registered and logged in to see this image.]

Megrendelem az italomat és úgy teszek, mint aki elmerül az olvasásban. Hogy vajon sejti-e, hogy ez a találkozás nem a puszta véletlen műve, vagy sem... azt nem tudom, de hamarosan meghallom a hangját, így aztán meglepetten pillantok fel a könyvből. Igen, jól sejtette, hogy tökéletes a mimikám és egy pillanatra sem lehet feltételezni, hogy ne lenne az arcomra kiülő meglepettség teljesen hiteles. Úgy teszek hát, ahogyan számított is rá, hogy nem gondoltam, hogy pont vele és pont itt fogok összefutni, vagy hogy egyáltalán még valamikor találkozunk és hát úgy fest mégis csak sor került rá, mert itt van és nem hajt el annak ellenére, hogy nem épp zökkenőmentes volt az első találkozásunk, mert hát nem volt az nem igaz?
- Oh hát te pont itt? - még egy hálás mosolyt is varázsolok az arcomra, amiért állja az italomat, aztán felállok az asztaltól, a könyvemet becsukom és a pulthoz ülök mellé a poharammal együtt átköltözve. - De akkor a következő kört én állom, amennyiben nem sietsz. - teszem még hozzá azért, ezzel is remélhetőleg elérve, hogy marad még valameddig majd ,hiszen az lenne a cél, hogy kicsit összebarátkozzunk, vagy mondhatni összemelegedjünk. Nekem aztán édes mindegy, hogy azért nyílik meg nekem, mert érdekesnek gondol, vagy mert a testvéremet látja bennem. A cél érdekében hajlandó vagyok sok mindenre és az iszogatás e téren épp csak a legkevesebb.
- Ha már itt vagyok stílusosan Merlinről. Nagy rajongója voltam mindig is és hát nem tagadom izgalmas egy élete volt, és ezt a kötetet még eddig nem sikerült a kezembe kaparintani. Maggie remekül van, az édesanyja nagyon hálás, hogy ilyen szépen gondját viseltétek és nincs semmi baja. - magyarázom, aztán kortyolok az italomból. A könyv tényleg Merlin életéről szól, régi kötet, talán valahol egy antikváriumban szerezhettem be. Láthatóan mugli darab, de tudjuk jól, hogy a muglik legendái között néha igen sok igazság van, épp e miatt aki tényleg utána akar járni egy témának, nem hagy ki semmit, ahonnan információt szerezhet róla.
- És te? Hogyhogy pont erre jársz? Netán szintén Merlin rajongója lennél és ezért a kis kirándulás, vagy csak feszültség levezetés? Azért... jól vagy? Gondolom megrázó lehetett, ami történt. Nem igazán volt alkalmunk e téren beszélni. Igazán sajnálom, ami történt. - együtt érző mosolyt villantok, mint aki tényleg igazán és őszintén részvétet érez, hogy szegényt ilyen módon átejtették, pedig hát épp én vagyok, leszek az, aki ezt meg szeretném tenni. Ettől még persze érdekel, hogy van, hiszen attól is függ mit mond és milyen lesz a reakciója, hogy hogyan közeledjek felé és hogyan puhítsam meg. Fontos ez, hiszen rá kell jönnöm elég neki egy barát, egy kutatótárs, vagy netán Aisling miatt rájött, hogy ennél többre van szüksége annak ellenére, hogy eddig inkább a magányos farkas útját járta és úgy tett, mint aki ezt élvezi is.


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael Screwburry
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 30
ϟ Hozzászólások száma : 94

TémanyitásTárgy: Re: Maureen & Michael - Merlin átka 2018-05-10, 19:39


Maureen&Michael

[You must be registered and logged in to see this image.]
► Just you and me    Elsőre észre sem veszem a nőt, annyira el vagyok mélyülve a saját világomban, csak a szemem sarkából fedezem fel a lángvörös loboncot. Elsőre persze, hogy Aisling jut eszembe, de aztán ráébredek, hogy jó eséllyel az ő emlékeit elvették, így az, aki itt kereshet engem, az mindenképpen Maureen. Az a nő, aki mind stílusában, mind hanghordozásában sokkal nőiesebb. Nem az a vad, hisztizős némber, akit volt lehetőségem Aisling személyében megismerni. Nem, ez a nő céltudatos, de megmaradt mégiscsak nőnek, aki ha kell, simán meghátrál, teret engedve nekem, noha nem is kértem tőle. Az érdekes az, hogy akár maradhattam is volna, mert Elaine története is érdekelt, de már annyira kusza volt minden, hogy már nem akartam tovább bonyolítani a dolgokat. Maureen pontosan tudja, hogy már magam mögött hagynék mindent, ő most mégis itt van. Mondanám, hogy nem hagy békén, mert a véletlen lehetőségét elvetem, hiba lenne azt hinnem, hogy ekkora kis esély lenne rá, hogy pont itt van, ahol én. Engem keres, ezt nyugodtan leszögezhetjük. De akkor miért tesz úgy, mintha észre se vett volna? Ez már a rafináltabb női taktika, amire Aisling nem volt képes? Miért jut mindig eszembe még mindig Aisling? Nem is kéne gondolnom rá.
- Írja csak az enyémhez. – Intek most én is a csaposnak, és oldalt fordulok a bárszéken. Kissé arébb is csúszok, nagyon kiváncsi vagyok a meglepett arcára, hogy mennyire tud jól bánni a mimikájával. Van egy tippem; nagyon is. – Nos ezt a véletlent. Mit olvasol? Gracie, akarom mondani Maggie jól van? – Az ikrére már szándékosan nem kérdezek rá, azt hiszem ez az a pont, amikor végleg magam mögött fogom tudni. Akaratlanul is végigfutok a formás alakon, nekem vele ellentétben nem túl ügyes a manipulációs ösztönöm, legtöbbször kimutatom, amit gondolok, még akkor is, ha összességében igen keserű figura tudok lenni. Ám ez most nem az a pillanat.zene: [You must be registered and logged in to see this link.] |TO : Maureen ~  | [You must be registered and logged in to see this link.].
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maureen Frey
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 26
ϟ Hozzászólások száma : 18

TémanyitásTárgy: Re: Maureen & Michael - Merlin átka 2018-05-05, 15:35


[You must be registered and logged in to see this image.]

A csapat  & Maureen

[You must be registered and logged in to see this image.]

Nem volt kérdés, hogy nem veszítem szem elől és tudni fogom majd, hogy mikor merre jár, csak ki kellett várnom, hogy ideérjen. Már napok óta a kisvárosban vagyok, hogy mielőbb sikerüljön összefutnunk, na persze teljesen véletlennek feltüntetve a dolgot. Laikus érdeklődő leszek csupán, semmi több, mert most annak kell lennem, aki teljesen véletlenül keveredett pont most erre. Épp e miatt, amikor belépdelek a helyre elsőre úgy teszek, mint aki észre sem veszi a férfit, csak leülök az egyik asztalhoz menet közben is olvasgatva, szinte fel sem nézve. Vörös loboncom bár takarja részben az arcomat, de ettől függetlenül elég könnyen fel lehet ismerni a sok turista között, hiszen elég látványos hajszerkezettel és színnel áldott meg a sors. Hümmögve, kis fázis késéssel pillantok fel az asztalomnál megálló pincérrel, miután a kérdésére először csak a mutatóujjam lendül fel, arra kérve ezzel, hogy várjon pár pillanatot, amíg befejezem, amit épp most olvastam.
- Egy kóla lesz, két jégkockával és egy kis citrommal, mellé pedig egy sonkás melegszendvics, ha tartanak ilyesmit. - aztán vissza is temetkezem a könyve, amit épp vadul bújok. Persze valójában már többször olvastam, úgyhogy kívülről fújom már a nagy részét, de most nem ez számít, hanem hogy még a szavaimmal is felhívjam magamra a fickó figyelmét. Vajon a legutóbbi találkozásunkkor felkeltettem-e annyira az érdeklődését, hogy ő maga lesz, aki majd idejön hozzám, vagy annyira azért nem érdeklődő? Ha más nem, hát én leszek majd, aki kezdeményez, de sokkal könnyebb dolgom lenne, ha ő tenné meg a kezdő lépést, hiszen az már eleve azt jelentené, hogy nem felejtett el olyan könnyen, tehát... érdekelhetem őt és ez az, ami most tényleg fontos, mert akkor már nyert ügyem van, vagy legalábbis elég jól állok.


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael Screwburry
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 30
ϟ Hozzászólások száma : 94

TémanyitásTárgy: Re: Maureen & Michael - Merlin átka 2018-04-28, 10:39


Maureen&Michael

[You must be registered and logged in to see this image.]
► Just you and me   


Végérvényesen új korszakot nyitottam az életemben, immár csak magamra, no meg Merlin hagyatékára figyelek. Hátrahagytam a falut, ahol éltem, mert az a barlang, ahol Aisling és én jártam, mégsem tűnik az Excalibur nyughelyének, az a sötét gömb inkább mintha valami fekete lyuk lenne, amely valami furcsa időanomáliát állít elő mindazok számára, akik belépnek, tehát ilyen tekintetben nincsen eleje, vagy vége. Csupán túlságosan erős volt ott a mágia, ezért mertem abban bízni, hogy Merlinnek van köze. Ám Aisling már a múlté, na és persze Gracie is. Felszabadultam az átkos családi frigy kísértése alól, hiszen azóta a szüleim se szálltak tovább rám, talán Elaine elintézte, hogy a két család között minden szál el legyen vágva. Egyébként se szívleltem az O’Harákat, de Aisling azért mégiscsak nagyon egyedi teremtés volt, ám különös módon az újonnan megismert nő körül jártak a gondolataim még napokkal utána is, mintha Aislingon egy agyátültetést hajtottak volna. A külső megmaradt, de mind a tekintetében mind a jellemében egy lényegesen nyugodtabb, kiengyensúlyozottabb nőt kaptam volna. Ez persze eleve lehetetlen, hiszen az ember nem váltogatja csak úgy a párját. Ám igenis elgondolkoztató, hogy mennyire felületes lehettem, hiszen a vörös démon csak a külsejében fogott meg, valójában nagyon is sokat veszekedtünk, Maureen viszont nagyon is hasonlónak tűnik, mint én. Nyugodt, szemlélődő. Ha valaha tanítványt választottam volna, akkor talán ilyennek képzelem. Ám neki is hátat fordítottam az új élet reményében, így most marad Salisbury, a Stonehenge-től alig tizenhárom kilóméterre, hogy kivárva az éjszakát, amikor a hely zárt a túristák elől, folytassam kísérleteimet, hogy megtaláljam a távoli ős Merlin sírját, hiszen hagyatékával igenis jobbá tudom majd tenni a világot. A kisváros egyébként gyakorta túristáktól hangos, főleg most, hogy jön a jóidő, még a bárpultnál is kattingatnak a japánok a fényképezőgépükkel, és egy rohadt kávét se lehet meginni úgy, hogy nem karattyolna valami nem emberi nyelv az ember fülébe. Azért próbálkozom, ahogyan kiterítem magam előtt a napi újságot. Kora reggel van, én pedig simán el akarok menni a vegyesboltba, hogy beszerezzek némi kaját, mert kifogyóban vagyok. A kocsi a kávézó előtt parkol, Range Rover típusú terepjáró.
zene: [You must be registered and logged in to see this link.] |TO : Maureen ~  | [You must be registered and logged in to see this link.].
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael Screwburry
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 30
ϟ Hozzászólások száma : 94

TémanyitásTárgy: Maureen & Michael - Merlin átka 2018-04-28, 10:38

***


.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Maureen & Michael - Merlin átka

Vissza az elejére Go down

Maureen & Michael - Merlin átka

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: Közel s távol-