Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb

ϟ Alkímia labor
  Today at 17:33
Jacob Troops

ϟ Cokeworth
  Today at 16:03
Madeleine Eastwick

ϟ Rose & Ginny
  Today at 13:27
Rose-Neira Brooks

ϟ Hajnali jelenés
  Yesterday at 23:01
Cody Armstrong

A hónap posztolói
Madeleine Eastwick
 
Cody Armstrong
 
Perselus Piton
 
Jacob Troops
 
Gina Accipiter
 
Ivarn-vo Inor
 
Tim Roberts
 
Nox Djarum
 
Winslow Sackville
 
Viviana Rennes
 
Statisztika

Összesen 581 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Celine Magorie

Jelenleg összesen 38290 hozzászólás olvasható. in 3450 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 22 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Fleur Delacour

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Fleur Delacour 2018-04-16, 17:59


Fleur Delacour
Je pense, donc je suis


Userinfo: Ginny Weasley

Teljes név: Fleur Isabelle Delacour
Születési hely és dátum: Franciaország, 1977. 07. 20.
Csoport: Varázshasználó
Patrónus: Cinege
Évfolyam (szak) / Foglalkozás: Mágiaügyi Minisztérium, Nemzetközi Máguskapcsolatok Főosztálya, Mágusok Nemzetközi Szövetségének Brit Tagozata, Francia követ
Képesség: Vélaszármazék (egynegyed részt véla, canon szerint)
Mágikus adottság: -
Familiáris: Egyszer talán lesz
Kiemelkedő tudás: Bűbájtan - Kiemelkedő, Átváltoztatástan - Kiemelkedő
Kihez tartozol: 90% canon, 10% saját

Jellem: Első ránézésre mondhatjuk, hogy attól függ minden, hogy melyik nembe tartozol. A férfiak, még ha elutasító is hozzájuk, akkor is szimpatikusnak és gyönyörű teremtésnek tartják, ám a nők teljesen átlátnak ezen.
Valamilyen szinten mindkettejüknek igazuk van.
Nagyrészt első találkozásnál mindenkivel arrogáns és nem veti meg a sértő megjegyzéseket sem. Megválogatja a társaságát, hogy kivel áll szóba, első ránézésre ítélkezik. Okos és ügyes, ezen tulajdonságai is határozottan kiemelik a tömegből őt, amit nem félt soha kihasználni. Nagyon kritikus magával, a sznobság, az arrogancia mára már inkább ennek tehető be, viszont ha megismerjük, egy teljesen más embert látunk magunk előtt. Nehezen nyílik, de ha valaki kiérdemli bizalmát, rájön, hogy a csillogás alatt egy gondoskodó nő áll, aki félti a szeretteit és barátait. Aki fontos számára, arról mindig, egy szó nélkül gondoskodik, minden segítséget megad nekik. Hűséges. Ő maga igazán bátor, jól bánik a pálcával is. Erősségei közé tartoznak a bűbájok és az átváltoztatás, ezeket az évek során tökéletesre fejlesztette. Háztartásban is szívesen használja őket a könnyebb és gyorsabb munka érdekében. Elszánt. Nagyon megtetszett neki Anglia, így családja hiányában és honvágyával megkűzdve, itt maradt, elhatározta, hogy tökéletesre fejleszti a nyelvet - amit mára már sikerült is neki elérnie. Nem mondhatni róla, hogy karrierista, de nagyon fontos volt számára, hogy elérje az álmait, és fejlődjön, amiért persze mindent megtesz.

Kinézet, megjelenés: Anyai nagyanyjától öröklödő vélavonal tökéletesen kimutatkozik rajta. A férfiak szemében ő egy lélegzetelállító boszorkány, míg a saját nemében irígységet kelt megjelenése. Kifejezetten magas, vékony és kecses. Hosszú, mell alá érő ezüst-szőke haja mindig tökéletes. Szemei mélykékek, pillantásából nehezen kiolvashatóak gondolatai. Bőre különösen fehér, de illik hozzá, kiemeli szép vonalait. Amikor először Angliába érkezett, szinte divatott teremtett öltözékével. Mindig is imádta a francia stílusokat, ám szívesen keveri őket a mai napig különböző országok divatjával. Szereti a színeket, emberek közé pedig mindig csinosan megy, és munkájához ez egyértelműen elengedhetetlen. Megjelenése határozott, véla - képességei nélkül is képes elbájolni az embereket maga körül.

Előtörténet: Lehet akár novellaszerűen, halszálkásan, de a legegyszerűbb, ha prózai elbeszélésben teszed meg. Nincsen sem minimum, sem maximum, de reméljük, hogy nem két mondat lesz, és azt sem, hogy tizenöt A4-es. Egészséges leírás. Lehet akár novellaszerűen, halszálkásan, de a legegyszerűbb, ha prózai elbeszélésben teszed meg. Nincsen sem minimum, sem maximum, de reméljük, hogy nem két mondat lesz, és azt sem, hogy tizenöt A4-es. Egészséges leírás. Lehet akár novellaszerűen, halszálkásan, de a legegyszerűbb, ha prózai elbeszélésben teszed meg. Nincsen sem minimum, sem maximum, de reméljük, hogy nem két mondat lesz, és azt sem, hogy tizenöt A4-es. Egészséges leírás.


Vissza az elejére Go down

Fleur Delacour

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Karakterek részlege :: Teszlek süveg-