Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb
ϟ Házpontok 2018-2019
  Yesterday at 21:36
Ginny Weasley


ϟ Képességdobás
  Yesterday at 14:07
Colette BlackbourneA hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Nox Djarum
 
Sidney Smallwood
 
Cody Armstrong
 
Gina Accipiter
 
Nancy Lukey
 
Ginny Weasley
 
Jacob Troops
 
Armand Stansson
 
Janette Troops
 
Statisztika

Összesen 591 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Colette Blackbourne

Jelenleg összesen 39355 hozzászólás olvasható. in 3498 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Fleur Delacour

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Fleur Delacour 2018-04-16, 17:59


Fleur Delacour
Je pense, donc je suis


Userinfo: Ginny Weasley

Teljes név: Fleur Isabelle Delacour
Születési hely és dátum: Franciaország, 1977. 07. 20.
Csoport: Varázshasználó
Patrónus: Cinege
Évfolyam (szak) / Foglalkozás: Mágiaügyi Minisztérium, Nemzetközi Máguskapcsolatok Főosztálya, Mágusok Nemzetközi Szövetségének Brit Tagozata, Francia követ
Képesség: Vélaszármazék (egynegyed részt véla, canon szerint)
Mágikus adottság: -
Familiáris: Egyszer talán lesz
Kiemelkedő tudás: Bűbájtan - Kiemelkedő, Átváltoztatástan - Kiemelkedő
Kihez tartozol: 90% canon, 10% saját

Jellem: Első ránézésre mondhatjuk, hogy attól függ minden, hogy melyik nembe tartozol. A férfiak, még ha elutasító is hozzájuk, akkor is szimpatikusnak és gyönyörű teremtésnek tartják, ám a nők teljesen átlátnak ezen.
Valamilyen szinten mindkettejüknek igazuk van.
Nagyrészt első találkozásnál mindenkivel arrogáns és nem veti meg a sértő megjegyzéseket sem. Megválogatja a társaságát, hogy kivel áll szóba, első ránézésre ítélkezik. Okos és ügyes, ezen tulajdonságai is határozottan kiemelik a tömegből őt, amit nem félt soha kihasználni. Nagyon kritikus magával, a sznobság, az arrogancia mára már inkább ennek tehető be, viszont ha megismerjük, egy teljesen más embert látunk magunk előtt. Nehezen nyílik, de ha valaki kiérdemli bizalmát, rájön, hogy a csillogás alatt egy gondoskodó nő áll, aki félti a szeretteit és barátait. Aki fontos számára, arról mindig, egy szó nélkül gondoskodik, minden segítséget megad nekik. Hűséges. Ő maga igazán bátor, jól bánik a pálcával is. Erősségei közé tartoznak a bűbájok és az átváltoztatás, ezeket az évek során tökéletesre fejlesztette. Háztartásban is szívesen használja őket a könnyebb és gyorsabb munka érdekében. Elszánt. Nagyon megtetszett neki Anglia, így családja hiányában és honvágyával megkűzdve, itt maradt, elhatározta, hogy tökéletesre fejleszti a nyelvet - amit mára már sikerült is neki elérnie. Nem mondhatni róla, hogy karrierista, de nagyon fontos volt számára, hogy elérje az álmait, és fejlődjön, amiért persze mindent megtesz.

Kinézet, megjelenés: Anyai nagyanyjától öröklödő vélavonal tökéletesen kimutatkozik rajta. A férfiak szemében ő egy lélegzetelállító boszorkány, míg a saját nemében irígységet kelt megjelenése. Kifejezetten magas, vékony és kecses. Hosszú, mell alá érő ezüst-szőke haja mindig tökéletes. Szemei mélykékek, pillantásából nehezen kiolvashatóak gondolatai. Bőre különösen fehér, de illik hozzá, kiemeli szép vonalait. Amikor először Angliába érkezett, szinte divatott teremtett öltözékével. Mindig is imádta a francia stílusokat, ám szívesen keveri őket a mai napig különböző országok divatjával. Szereti a színeket, emberek közé pedig mindig csinosan megy, és munkájához ez egyértelműen elengedhetetlen. Megjelenése határozott, véla - képességei nélkül is képes elbájolni az embereket maga körül.

Előtörténet: Lehet akár novellaszerűen, halszálkásan, de a legegyszerűbb, ha prózai elbeszélésben teszed meg. Nincsen sem minimum, sem maximum, de reméljük, hogy nem két mondat lesz, és azt sem, hogy tizenöt A4-es. Egészséges leírás. Lehet akár novellaszerűen, halszálkásan, de a legegyszerűbb, ha prózai elbeszélésben teszed meg. Nincsen sem minimum, sem maximum, de reméljük, hogy nem két mondat lesz, és azt sem, hogy tizenöt A4-es. Egészséges leírás. Lehet akár novellaszerűen, halszálkásan, de a legegyszerűbb, ha prózai elbeszélésben teszed meg. Nincsen sem minimum, sem maximum, de reméljük, hogy nem két mondat lesz, és azt sem, hogy tizenöt A4-es. Egészséges leírás.


Vissza az elejére Go down

Fleur Delacour

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Karakterek részlege :: Teszlek süveg-