Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb


ϟ Eligazító terem
  Yesterday at 12:47
Reese Emily Kydd
ϟ Patrónuslista
  2018-12-12, 19:21
Melissa Greenwood

ϟ Farkasálmok
  2018-12-12, 18:33
Joyce Brekinridge


ϟ Házpontok 2018-2019
  2018-12-12, 10:26
Luna Lovegood
A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Jacob Troops
 
Kieran O'Byrne
 
Gina Accipiter
 
Nox Djarum
 
Draco Malfoy
 
Cody Armstrong
 
Harry Potter
 
Adam Jericho
 
Madeleine Eastwick
 
Statisztika

Összesen 595 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Melissa Greenwood

Jelenleg összesen 39848 hozzászólás olvasható. in 3514 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Nox & Marcus

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Marcus North
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 27
ϟ Hozzászólások száma : 16

TémanyitásTárgy: Re: Nox & Marcus 2018-04-03, 19:32


Nox & Marcus

- Hát sajnos Eddie is tud olyan lenni, mint egy pörsenés. EGy kellemetlen pattanás, ami pont a seggedre nőtt... - bólogat helyeslően, mikor eszébe jut barátja, mert hát valljuk be, kettejük kapcsolata sok esetben hagy kívánnivalót maga után. Az más kérdés, hogy több esetben szólalkoztak már össze dolgokon, de Marcus valahogy mindig is nehezen viselte, mikor éppen valakivel muszáj volt összemérnie a férfiasságát, csak azért, hogy eldőljön kettejük közül ki is a faszább gyerek. Nem volt baja Eddievel, de nem szerette, mikor féltékenységből próbálta lehúzni, hogy ő többnek látszójon. Pláne, mert Marcus nem tehetett véla véréről, és arról, hogy a tanulás mindig is jól ment neki, már ami azokat a tárgyakat illette, amik közel álltak hozzá. - Eddie nem egy egyszerű eset. - vonja meg a vállát, majd mikor a nő megjegyzi, hogy nem osztja a véleményét, csak rá vigyorog.
- Nem vagyunk egyformák hölgyem, én ezt évek alatt megtanultam kezelni. Gondolom kegyed is! - mosolyodik el, majd útra indul, hogy szemre vegye a szobát.
- Sajnos nem tudok adni sem műtárgyat, sem ereklyét. Maximum magamat tudnám, meg a testemet, de az kétlem hogy megérne ennyi pénzt. Bár egyszer próbáltak beszervezni valami licitálós nőnapi bulira, amire végül nem mentem el.. - emlékszik vissza hümmögve, majd tekintete ismét a nőre villan. Nem tudja letagadni, hogy mennyire vonzónak találja, még akkor is, ha nagy valószínűséggel jó pár év a kettejük közötti korkülönbség. Ami pedig a lányokat illeti, már jó ideje szingli, valahogy nem volt kedve mostanában egy újabb gondot a nyakába venni. Arról nem beszélve, hogy hiába is tenné, ha a csúf igazság az, hogy még mindig Maggsen jár az esze. Az pedig hogy valaki egy - egy éjszakával beérje? Hát eddig még nem nagyon találkozott ilyen lánnyal, és ezeket őszintén szólva mindig is nagy ívben elkerülte.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31
ϟ Hozzászólások száma : 442

TémanyitásTárgy: Re: Nox & Marcus 2018-04-03, 01:31Fiola- Vagy mint egy undok pörsenés a homlokod közepén... - teszem hozzá  fitymálóan, valahol mégis játékosan. Pedig őszinte. Én és a barátság, mint fogalom... Mondjuk úgy, nem tervezek behódolni holmi gyermekded, nélkülözhető szeszélynek. Továbbra is ölbe tett kézzel állok, tekintetemmel követem a pofás ifjút. Mégis csak kellemesebb teremtés, mint amilyennek drága jó barátja ígérkezett.
- Úgy tűnik ebben nem osztjuk egymás nézeteit. - forgatom a szemem, kissé érdektelenül, s ahogy végigmér... Tisztán hallom benne az éledező vágyat. - ...Ebben viszont már igen. - mosolygok vissza, kevésbé őszintén, kevésbé ártatlanul. Persze a negédes elegancia továbbra is jelen van.
- Jó és rossz... Viszonylagos jellegek csupán. Számomra jelentéktelen címkék. - teszem hozzá kissé elmélázva, ugyanakkor határozottan. Megmosolygom, amint kiegészítve mondókámat zsebében marad a keze. Nahát Nox, csak nem előkaptad a mézesmadzagot? Ejnye...
Gyengédem ellököm magam a fotel támlájától, s pár lépéssel közelebb megyek a fiúhoz. Noha fizikai valóm még mindig tartja a tisztes távolságot, aurám mintha egyik pillanatról a másikra tolakodóan bevonná álló alkatát.  
- Szégyen vagy sem, egy olyan nőnek mint én, a pénz már csak újabb és újabb játékos csilingelés megannyi széfem egyikében. Jobb szeretek... Egzotikumokkal üzletelni. Egy ritka műtárgy, egy rejtélyes könyv, egy elveszett ereklye... Vagy akár egy impozáns test, néhány röpke órácskára.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Marcus North
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 27
ϟ Hozzászólások száma : 16

TémanyitásTárgy: Re: Nox & Marcus 2018-04-02, 11:52


Nox & Marcus

- A barátság már csak ilyen dolog. Mindig előtérbe kerül, ha végre az embernek nyugta van. Mint egy kiadós zivatar a nyári hőségben... - forgatja meg a szemeit, majd  kíváncsiságtól fűtve forog körbe a hatalmas teremben. Tesz pár lépést előre, majd az asztal mögött lévő kandallóhoz sétál. Ujjait szétterítve melengeti a lángok előtt, és fejébe kósza gondolat kúszik arról, hogy mennyire is várja már a tavaszt, a jóidőt, a nap finom melegét és hogy a levegőben megint a vágy és szerelem félre nem érthető aromája cikázzon.
Májusban született, nyári gyereknek tartja magát, és elemében is mindig ezen az időszakon szokott lenni. A bulik éltetik, na meg a lányok, akik bedőlnek egy-egy mosolyának, így szerezve kellemes emlékeket.
- Csak segítő jobbot nyújtok... Nincs közöm Eddie üzleteihez. Én az életet többre tartom mint ő, legyen szó emberről vagy állatról. - pillant a nőre, majd tekintete végigszáguld feszes keblein, formás vállán és selymesnek tűnő tincsein.
- Kegyed igazán szép nő. Vélaság nélküli szépség. Ne gondoljon tolakodónak, csak tényt közöltem, melyet gondolom rajtam kívül mások is megtesznek. - mosolyog a nőre, majd kérdésére kisfiúsan beletúr a hajába.
- Nem vagyok én kifejezetten jó. Az arany középutat választottam, néha kileng erre vagy épp arra a mérleg nyelve kompenzálva az előző irányt. De hát ezt hívják esendőségnek, nem? - kérdez vissza csevegő hangnemben, majd mikor a nő megemlíti a pénzt, már nyúl is bele a zsebébe, hogy a nagy bankókból álló aprócska köteget előszedje.
- Mire gondol? Mármint érték alatt? Van amit beszámít? Mondjuk a teljes  életemből egy napot? Vagy a hallásomat egy órára? Esetleg vélaságomból egy kis szeletet?Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31
ϟ Hozzászólások száma : 442

TémanyitásTárgy: Re: Nox & Marcus 2018-04-01, 18:43FiolaSietnék? Nem, eszem ágában sincs, nem erről vagyok híres... Munka munka hátán, hát miért is ne ízlelgethetném kedvemre? Pláne ha a kuncsaft ilyenformán... Szemrevaló. Nem tervezem felfalni, ártatlan gyönyör ez csupán, olyasfajta, melyet csak a szenvedélyesen kíváncsi tudat értékel, s igényel. Végigmérem, még a sötétben, tetőtől talpig, fürdőzöm aurájában, megjegyzem illatát, körvonalát, mindent, amit első blikkre csak lehetséges - elvégre így megy ez errefelé, néhány apró gesztus elég, s lám, be tudod határolni kivel is van dolgod. Feltéve hogy nem vagy amatőr.
- Van neked eszed, épp ezért csodálkozom, hogy itt vagy. - szólok felé, immáron felfedve magam, derekamat egy jókora fotel támlájának döntve. Karjaim formás kebleimet fogják közre, higgadt, komoly nyugalommal méregetem, miközben beszélek. - Vagy téged is a jónak vélt lelked fog a sírba vinni talán? - váltok kicsivel játékosabbra, íriszemben baljós pajkosság csillan.
- Az a fránya pénz. Lássuk csak... - pillantok körbe színpadiasan, mintha gondolkodnom kellene a válaszon - Épp annyit, mint kerek ötszáz galleon. Feltéve hogy nem áll rendelkezésre más érték, ami javamat szolgálná...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Marcus North
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 27
ϟ Hozzászólások száma : 16

TémanyitásTárgy: Re: Nox & Marcus 2018-04-01, 18:23


Nox & Marcus

Őszintén szólva fogalma sincs, hogy mi az a valami, amiért idejött. Egy fiola, ennyit tud, meg hogy ebben a fiolában világok aranya rejtőzik, de a szín... nos nem igazán felel meg az arany szinonimájának. Sárgás az tény, de hogy aranyló és csillogó legyen? Nos, közel sem. A fekete ruhába öltözött nő mint prédára vadászó fekete párduc kúszik elő a sötét sarokból, és a fiú bármennyire is nem épp egy ijedős természet, kellően meglepődik. Szíve nagyot dobban a mellkasában, ám ahogy szemügyre veszi közelebbről is a hófehéres szőke tincseket, a vöröslő ajkakat és porcelánszín bőrt kissé megnyugszik. Persze tudja, hogy a külső nem minden, és ez egyáltalán nem ad okot a nyugalomra, hiszen általában a legártatlanabbul kinézők mindig a legveszedelmesebbek, azonban be kell vallania, a nő szép, vonzónak találja vonásait, és innentől kezdve hozzáállása is felszínessé válik. Nyugodtabb lesz, ellazul, és immár szívesebben is beszél üzletről, vagy épp bármiről, amiről muszáj, anélkül, hogy védelmi vonalát fenntartaná.
- Lehet hogy igaza van, és ezt kellene kérnem. Bár bevallom, fogalmam sincs, mi ez a valami amiért idejöttem. Én csak a küldönc vagyok, és jelen esetben azt hiszem nem is kellene tudnom erről többet. Már ha egy férfi kérhet ilyet. Tudja, néha okosabb kimaradni dolgokból.. - magyaráz a nőnek, miközben annak lépteit figyeli. Igazán kecses és királynői, és már érti, hogy Eddie miért is vele bonyolíttatja az üzleteit.
- A megbízóm azt mondta, hogy az ár felét már megkapta előlegbe. Mennyit kellene még fizetnem? - kérdezi egyből az üzletre terelve a témát, de persze, kellemesen elbeszélget másmiről is, ha a nő esetleg nem rohanna ennyire.
A hozzászólást Marcus North összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2018-04-02, 12:32-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31
ϟ Hozzászólások száma : 442

TémanyitásTárgy: Re: Nox & Marcus 2018-04-01, 17:49FiolaMint mondtam volt egykoron, mikor is történt az a kis affér, avagy konfliktus drága Szörnyetegemmel, s annak földi cafkájával... Az események előtt, még mikor senkinek nem tartoztam kizárólagos figyelmemmel, kézhez kaptam valami egészen különleges dolgot. Egy aprócska fiolát, vagy sokkal inkább egy elegáns, hosszúkás üvegcsét, benne mustárszín, híg löttyel. Noha első ránézésre nem épp bizalomgerjesztő, mi több, egyenest a koboldvizeletre hajaz, megnyugtatnám a kedélyeket: az egyik legkeresettebb árucikkről van szó, melyet a feketepiac kínál. Ebből fakadóan hozzájutni sem könnyű, de ugyan, miért is kételkedne bárki sikeremben? Vaskos pénzkötegek kérdése csupán, s közvetítők gyöngyeként juttatlak el oda, ahol ha csak ideig-óráig is, de lenni szeretnél.
Bevett szokás, hogy a csempészárut nem páholyomban tárolom, annál én sokkal elővigyázatosabb vagyok - ilyen ez a világ, melyben az ember lánya még tulajdon testőreiben sem bízhat feltétlenül.
Egy emeleti helységben vagyunk hát, körös-körül misztikus homály, csupán a kandalló pislákolása tölti meg fénnyel az amúgy kihalt teret. Különösen ritka, hogy errefelé egy teremnek ablaka legyen, még ha csupán illúziókból van is. Árnyként lapulok a sarokban, mint áldozatára váró éji vad, egyedül éjfekete cigarettám füstje lehet árulkodó - bár tény és való, errefelé mindenből kiérződik a dohány.
Betér hát az ifjú vándor, ki nem is olyan ifjú, léptei markánsak, arca mégis gyermekien karakteres. Véla. Ez messziről süt, s hat, még itt-ott rám is, hiába a sok-sok év tapasztalata. Mi tagadás, kellemes jelenés, s a gondolatai... Nyugodtak. Nem annyira, hogy érdektelen legyen, de nincs meg bennük a kezdeti halálfélelm. Ez jó, határozottan jó. Ami pedig a pénzt illeti...
- Azt javaslom ne kérj tőle egyebet, mint pár cseppnyit abból, amit most kézhez kapsz. - szólok ki a sötétből, reagálván kételyeire. Az a fránya legilimencia...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Marcus North
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 27
ϟ Hozzászólások száma : 16

TémanyitásTárgy: Nox & Marcus 2018-04-01, 17:22


Nox & Marcus

Kezét a kabátjába süllyesztve lép be az épületbe, és bár egyáltalán nem zavarja a közeg, ahová került, mégis kissé feszengve tekint körbe a hatalmas teremben, ahová bekisérték. Diákként rengeteg csínyben volt része, és véla vérének hála szinte majdnem minden helyzetből képes volt kidumálni magát. Legalábbis akkor, mikor nő akarta megbüntetni. A férfiakkal már más volt a helyzet. Most azonban az egyik haverja miatt érkezett, aki természetesen már megint belemászott valami ótvaros nagy fekáliába.
Már tegnap is feltűnt neki, hogy fura alakok ácsorognak az ispotály körül, azt azonban egészen addig nem realizálta, hogy ez valami megfigyelés, míg Eddie meg nem súgta neki két betegfelvétel között. Mindig is tudta, hogy haverja nem épp legális dolgokkal seftel, és hogy bár igazán lelkes a betegek kezelésében, hála a nővérének, aki az egyik legjobb bestiamester, a mellékest azt egzotikus állatok eladásával és orvvadászásával keresi meg. Nem, ahhoz túl gyáva lenne, hogy lelőjön egy igazán ritka példányt, annál többet ér az élete, viszont mint lelkes bájital készítő igazán profi szintre fejlesztette ki a nagyobb testű állatok számára adható nyugtatókat. Sőt mi több, egyedül ő készít olyan szert, ami annyi ideig lenyugtatja az állatot, hogy akár több ezer kilométer utazást is alvó állapotban töltsön. Ez pedig bőven elegendő ahhoz, hogy kellő figyelmet fordítson rá az aurorok csapata.
Kissé megbabonázva lép a hatalmas ablak elé, ahonnan beláthatja a nyüzsgő utcákat és a kezdődő szürkületet, és elgondolkodik azon is, hogy vajon mennyi pénzt is kérjen ezért a szívességért, amit most épp megtesz Eddie-nek. Bár nyilván megteszi ingyen is, még akkor is, ha szívén viseli az állatok sorsát, hiszen fő a barátság, de ez azért most nagy valószínűséggel az elkövetkezendő úgy jó tíz év utolsó szívessége barátja felé.  


A hozzászólást Marcus North összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2018-04-02, 12:33-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Nox & Marcus

Vissza az elejére Go down

Nox & Marcus

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: London :: Aranyvarjú-