Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebbϟ Házpontok 2018-2019
  Yesterday at 15:45
Jacob Troops


ϟ Neira & Ginny
  Yesterday at 10:59
Gwyneira Rousseau


ϟ Keresem a...
  2018-12-09, 15:23
Melissa Greenwood


A hónap posztolói
Jacob Troops
 
Kieran O'Byrne
 
Gina Accipiter
 
Nox Djarum
 
Luna Lovegood
 
Madeleine Eastwick
 
Dane Seoras
 
Elijah Crowfield
 
Draco Malfoy
 
Shanna Griffin
 
Statisztika

Összesen 595 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Melissa Greenwood

Jelenleg összesen 39827 hozzászólás olvasható. in 3513 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Katya & Bex

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Bexley Wildfield
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 16
ϟ Hozzászólások száma : 220

TémanyitásTárgy: Re: Katya & Bex 2018-04-29, 23:55


katya&&bex


[You must be registered and logged in to see this image.]
Kicsit megijedek, amikor a lány felkap a hátára és valami kiáltással átvág a tömegen. Mikor tudatosul bennem, hogy lényegében nem vagyok veszélyben, akkor elnevetem magam és visítani kezdek, mint akinek valami nagyon jó dolga van. Annyira már rájöttem, hogy van valami ebben a lányban, ami nagyon nem okés, de nem tud érdekelni. Picit szédülök és jobb kedvem van, mint eddig valaha. Mikor Corvusszal ittuk azokat az alkoholos vajsöröket, akkor inkább depressziós lettem és kiöntöttem neki a szívem, de ez most teljesen más érzés. Úgy érzem magam, mint aki mindjárt kiugrik a bőréből és legszívesebben ordítanék és táncolnék egyszerre, mint egy degenerált.
- Manó – ismétlem meg, amit mond és elnevetem magam. Ha a kis ír manók jutnak eszembe, amiket az íreknél lehet látni, akkor teljesen megértem a hasonlatot, hiszen én is olyan pici vagyok és vörös. Nem csoda, hogy a lány ezt a jelzőt használja rám, de az is lehet, hogy szimplán bolond és mindenkinek ezeket mondja. – Egyébként mi a neved? – kérdezem hirtelen, mert kezdek kíváncsi lenni.
- A szivárvány jó dolog, olyan szép, olyan nagyon – mondom és újból elnevetem magam. Nem tűnik valami összeszedettnek a beszédem. Talán még kicsit dadogok is, de lehet, hogy csak beképzelem és igazából meg tök okés minden.
- A manók amúgy is rondák, de legalább hasznosak – rántom meg a vállam, s közben erősen kapaszkodok a lány vállába, hogy ne essek le. Nem tűnik túl stabilnak ez a pozíció, de nem izgat. Valószínűleg, ha leesnék a lány válláról is csak kacagnék a helyzeten. Rég éreztem már ennyire felszabadultnak magam, mostanában eléggé összejöttek a dolgok.
- Nem értem, ha lehet béke is, akkor az emberek miért háborúznak – gondolok bele. Ezt jelenleg a saját életemre is rá tudom vetíteni, hiszen ha anyám továbbra is eltitkolja a tettét, akkor most minden rendben lenne és apám nem tagadott volna ki. Persze az életben ne lehet minden ilyen egyszerű.


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
red hair: the crown that you never take off
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Katya Gerasimov
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 18

TémanyitásTárgy: Re: Katya & Bex 2018-04-25, 13:29

Bex átkarolva Katyat hátulról elkapja. Az vörös angyal csilingelve felkacag és ha már úgy is közel vannak hozzá, feldobja a hátára. Elejtve a nasis zacskót minden maradék tartalmával. Majd egy csatakiáltással átvágtat a tömegen. - Manó van nálam! Nem félek használni! Félre csőcselék! -

Persze a tömegnek annyira nem tetszik a műsor, hiszen egy olyan társaság kellős közepén vannak, akik a békéért gyűltek egybe és tartanak mindenféle beszédet. De nincsenek biztonságiak a közelben akik bármit megakadályozhatnának!
Végül Bexel továbbra is a hátán, kicsörtet egy, az öklét rázó vadul káromkodó alakot kikerülve. Akinek könnyű szerrel a pofájába röhög és a fickót csak a haverjai tartják vissza attól, hogy ne menjen utánuk.

Igen Katya amint "talált" partnert berántotta a tutiba!
Az úttestre simán lelép anélkül, hogy körül nézne, rájuk is dudálnak, de épségben és egészben átérnek, onnantól meg már voltaképp a parton vannak.
Katya itt teszi le Bexet és mellé sorolva rágyújt egy sima cigire.

-Szivárványt sokat. Manót ritkábban. - minden gond nélkül veszi fel a beszélgetés rég elúszottnak hitt fonalát.
- Kicsi volt, ronda, mint valami csernobili vakond. Mindig ette az uborkát bebne az üvegházban. - Bexnek az orosz akcentus és a helytelenül használt mondatszerkezetek ellenére is gyanús lehet, hogy nem házi manót láthatott a lány, hanem kerti törpét.
- A béke tűzszünet, vagy hidegháború. Egy próbát mindig megér. Kevesebb halottat ad, mint a háború.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bexley Wildfield
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 16
ϟ Hozzászólások száma : 220

TémanyitásTárgy: Re: Katya & Bex 2018-04-14, 11:38


katya&&bex


[You must be registered and logged in to see this image.]
Elmosolyodom. Magam sem tudom, hogy mi visz erre, ám mégis megteszem. Valamiért vigyorognom kell egyfolytában, mint akinek kiemelkedően jó kedve van, ám ennek köze nincs a valósághoz. Az igazi életem éppen romokban hever, s a fiatal vérszerinti apámtól jövök a Szent Mungóból, ami egy kórház az olyanok számára, mint én is vagyok. Ez a lány mellettem, aki megkínált a nasijából és összevissza beszél mindenféle baromságot, minden bizonnyal mugli. Furcsa, hogy lényegében sikerült mosolyt csalnia az arcomra röpke öt perc alatt. Vagy egyáltalán ezt ő okozza vagy valami más? Fogalmam sincs, mindössze annyinak vagyok a tudatában, hogy mindjárt elnevetem magam. Ám mi olyan vicces?
- A szivárvány nagyon szép. Láttál már igazi manót? – kérdezem kikerekedett szemekkel. Én láttam már, de nem mondhatom el neki. A Wildfield család évszázadok óta tart házimanókat, hogy szolgálják őket. A miénk, Totti, igazán egy rusnya teremtés. Nem elég, hogy csúf, de még lusta és büdös is. Talán az a legjobb dolog a szüleimtől való elszakadásban, hogy többé nem látom azt a mihaszna manót. Még rendesen kitakarítani sem képes. A főztjét meg inkább ne is emlegessük. Ha vendégek jöttek nálunk mindig anya és én készítettünk vacsorát vagy ebédet, a napszaktól függően, mert Tottira nem mertük rábízni. Még a végén többet nem jöttek volna nálunk.
- A béke csak átmeneti, sosem tartós és maradandó – rántom meg a vállam. Komolyak a szavaim, ám a nagy és széles vigyortól nem biztos, hogy annak lehet venni. Valóban őszintén beszélek, mivel szerintem egy idő után úgyis kitörik majd valami gebasz és akkor vége a nagy egyetértésnek.
Míg elejt egy újabb mondatot a manókról gyorsan veszek még egy nagy marékkal a nasiból és két pofára tömni kezdem. Ez valami isteni és valamiért feldobja a kedvem vagy mi.
- Mi? – kérdezem összezavarodotton, teli szájjal, s egy kisebb darab kaja ki is esik a számból. Nem tart sokáig míg leesik, hogy mit is szeretne, így miután lenyelem azt az adagot, ami a számban van utána eredek. Hangosan énekel a lány valami idegen nyelven, talán oroszul, de nem vagyok benne biztos. Könnyen átférkőzöm az emberek között és hátulról átölelve a lányt kapom el. – Megvagy! – kiáltok vidáman, s diadalittasan.


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
red hair: the crown that you never take off
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Katya Gerasimov
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 18

TémanyitásTárgy: Re: Katya & Bex 2018-04-12, 20:44

-Tudod, van egy story; a manó meg a szivárvány. - ad csak ennyit magyarázatképpen. Az akcentusa még mindig nem javul, és szinte mérget lehetne rá venni, hogy nem is fog! Egyenlőre biztosan nem. Sajna nem beszélgetni keresik a kuncsaftok.

Katya több szempontból is mondható, hogy épp nem ezen a bolygón van. De az is lehet, hogy sosincs ezen a bolygón. Egyrészt, tuti hogy a gombának köszönhetően minimum tetrakromázban látja a világot. És mintha az idő is el lenne csúszva körülötte. Így a reakcióideje is furcsa a külső szemlélőnek.
Másrészt eleve van egy enyhe skizoaffektív zavara és hajlamos az általa álmodott világképben benne ragadni. Ami miatt jelenleg csak még élesebben lát maga előtt olyasmiket, amiket amúgy csak oda képzel.
Hadilábon áll a realitással. Sokad részt meg hisz olyasmikben amikben mások nem, például a varázslókban, az űrlényekben, az angyalokban, Cthulhu-ban és a párhuzamos univerzumokban. Lát olyasmiket amikről úgy gondolja, hogy csak képzeli, de közben tényleg ott van, hála a varázsvilágnak. Mintha kvibli lenne, de nem az. Ő csak egy fura mugli, aki sok mindent lát valamiért.

Ez még egy egészen gyenge gombafajta. Nem silány, csak viszonylag gyenge. Érdekes lesz, ha Bex majd elkezdi érezni a hatását.
Katya a kérdésre tovább rágcsál és némi késéssel válaszol.
- Milleniumkor botrány volt. Nagy leleplezés. Ők beszélnek, a békéért. - utal arra, hogy miért is tömörül itt rengeteg ember. Körbe is mutat rajtuk.
- Minden fal leomlik! - Bexre néz napszemüvegén át egy csillogó mosollyal. Meglehetősen ápoltak és fehérek a fogai is. Bár sajnos a jobb ötöse hiányzik. Csúnya pofont kaphatott.
Minden különösebb nélkül hajol bele Bex arcába annyira, hogy csak pár centi van az arcuk között, ha nem még kevesebb, mintha egy szörnyen bizalmas információt akarna vele megosztani. Ilyen közelről egyébként Katyanak leginkább gyerek- rágógumi illata van, valami virágos parfümmel keverve. De semmi mást nem érezni.
- A manók meg kiszöknek! -A mondat végén ajkai szegletében mosoly villan.  Napszemüvegén keresztül is látszik, hogy mennyire világosak és nagyok a szemei. Tekintetét Bex szemeibe süllyeszti. Katyat volt már aki simán vámpírnak nézte a külseje miatt. A mondat után közvetlenül, mielőtt Bexnek bármi leeshetne és felocsudhatna kaphat egy ingyen, villám szájra puszit.
- Te vagy a fogó! - egyenesedik ki gyorsan és hopp! Már el is illan, azaz, csak beveti magát még jobban a tömegbe. Bex mégis hallhatja hol innen, hol onnan a hangját Katyanak amint valami orosz bordalt énekelget. Sőt néha olyasmit is érezhet, mintha a lány ujjai a vállán, a feje búbján, a karján, a lapockáján sétálnának.

Lehet valami máris hatással van rá?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bexley Wildfield
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 16
ϟ Hozzászólások száma : 220

TémanyitásTárgy: Re: Katya & Bex 2018-04-08, 20:20


katya&&bex


[You must be registered and logged in to see this image.]
A tömegnek köszönhetően szinte el is felejtem a problémámat, ami miatt idetévedtem. Már száz százalék, hogy az iskolában is zűrt fog okozni az az aprócska tény, hogy a látogatás után nem mentem egyből vissza az intézménybe. Dumbledore-nak mindenhol van szeme, valószínűleg már tudja, hogy London belvárosában tartózkodom. Innen igazából annyira nincs messze a Wildfield rezidencia, de nem mehetek oda. Soha többé nem megyek oda vissza. A cuccaimat is fogadni mernék, hogy majd a bátyám fogja elhozni nekem valamikor. Talán a napokban, de az is lehet, hogy csak a suli végeztével. Nem szabad most ezzel foglalkoznom, ingerekre van szükségem a külvilágtól, hogy jobban érezzem magam.
Elmosolyodom, amikor a lány nem vesz észre elsőre, de nem tart sokáig neki, hogy felfedezzen. Nem vagyok valami magas, de a szüleimet és a bátyámat elnézve még sokat fogok nőni.
A mosoly hamar lehervad az arcomról, kissé hátrahőkölök, amikor meghallom a lány durva akcentusát. Az egyből lejön, hogy nem brit. Valószínűleg orosz vagy bolgár vagy valamilyen szláv nemzetiségű. A szavai elsőre összezavarnak, másodjára is. Próbálom az összefüggést keresni köztük, de egyszerűen nem sikerül. Valami baj van vele? Lehet, hogy nem is beszéli rendesen a nyelvet.
- Tessék? – kérdezek vissza kikerekedett szemekkel. Valóban nem tudom leszűrni, hogy mit is akarhat. Olyan ez nekem, mintha egy teljesen más világból jöttem volna, amiben van is igazság. Nem vagyok mugli, boszorkány vagyok és az itt jelen lévő embereket egy pálcasuhintással el tudnám intézni, ha akarnám, de nem akarom. Pedig lehet, hogy attól jobban érezném magam.
- Köszönöm – veszek el pár darabot a nasiból, amivel megkínál. Nem is figyelem, hogy mi az csak enni kezdem. Elég furcsa íze van, talán még rágós is egy kicsit, de ez nem tart vissza attól, hogy jóízűen rágcsáljam.
- És az mégis mit takar? – kérdezek vissza újból. Biztosan hülyének néz, aki nincs tisztában a népe dolgaival. Lehet, hogy van benne igazság, de attól, hogy angol vagyok ezek az emberek még nem a népem, ahogyan a lányé sem. Sosem lesznek azok.


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
red hair: the crown that you never take off
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Katya Gerasimov
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 18

TémanyitásTárgy: Re: Katya & Bex 2018-04-07, 19:02

Katya túl van a nap nehezén és most szabad foglalkozást kapott a tündér keresztanyjától és az atyától. Vagyis a madame-tól és a stricijétől.

Egy közel 10-15cm magas platformos lakk szandál van a lábán, na nem az az egybe talpas, nem, ez rendesen, mintha magassarkú lenne, bár nem tűsarokkal. Pöttyös térdzokni van rajta, és egy rövid farmer, ami inkább öv semmint nadrág, amire rá lóg és éppen eltakarja kinyúlt kötött pulcsija. A csónak nyaknak és a látványosan egy két nagyobb számnak köszönhetően felső testén félre van csúszva és a válla is kilóg belőle. Bár már bőven sötétedik, ő mégis kerek lencséjű napszemüvegben van. És ami még igen feltűnő rajta, az az alufóliával bevont orosz rohamsisak a fején. Ezen kívül egy ritikül van csak csuklójára akasztva. Menet közben egy csomag almaszirmot rágcsál, meg némi varázs gombát ami ki tudja hogy került oda. Bőre vakítóan fehér és tiszta, ránézésre is puha és ahhoz képest, hogy lehült a levegő, nem fog rajta a liba bőr, mintha nem is érezné a hideget.

Látta újévkor az eseményeket. Látott ő sokmindent. Kimenő idejét pedig arra fordítja újabban, hogy az igazság és annak békés terjesztése mellett álljon.
Így esett hát, hogy Katya jelenleg is egy tömeg közepén dekkol és áhítattal hallgatja és szemléli a tömeget, néha egy egy együtt értő kurjantás szakad ki belőle, de több egyenlőre nem.

Mikor valaki megbökdösi elnéz az irányába, de bizony senkit nem lát magával egy szemmagasságba. Álmatag zavarral néz körbe, aztán észre veszi a lányt és látszik az arcán hogy felderül.
- Hahh! Szivárvány vége! Enyém az aranyad manó! - kacag rá Bexre totál gátlás nélkül. Az már apróság, hogy valami ordenáré orosz aktentusa van és még hadar is. Ezt követően mintha mi sem történt volna, fordul vissza az események felé, de közben minden további nélkül meg is kínálja Bexet az "almasziromból". Fel sem merül benne, hogy jaj ilyet nem szabadna. Pont úgy fest a csaj, mintha nem is ezen a bolygón lenne!
Ásít egy hatalmasat és közben válaszol. Amiből így talán még kevesebbet lehet érteni.
- Béke beszéd. A Millennium miatt. Az igazságért.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bexley Wildfield
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 16
ϟ Hozzászólások száma : 220

TémanyitásTárgy: Re: Katya & Bex 2018-04-01, 15:53


katya&&bex


[You must be registered and logged in to see this image.]
Kissé feldúltan hagyom el a Szent Mungó épületét. Még mindig csodálkozással tölt el, hogy kivülről egy lepukkant romépület tárulkozik a kíváncsi mugli szemek elé. Elég menő varázslat, remélhetőleg a jövőben én is itt fogok dolgozni, mint gyógyító. Annyi minden van az életben, amiket jó lenne elérni, s amikről azt hisszük, hogy fix pontok az életünkben közben meg kiderül, hogy mégsem. Nem a legkellemesebb dolog, amikor látod a családodat összeomlani. Még most is nehéz felfognom, hogy apám nem is az apám és hogy anyám megcsalta őt egy nála jóval fiatalabb férfival. Minden összedőlt, apám látni sem akar, én anyámmal vagyok hasonlóan, Andy, aki tényleg az apám kórházba került, a bátyám meg mit sem sejt az egészről. Elég elcseszett szituáció, s olyan bonyolult, hogy nehezemre esik felfogni még nekem is.
Nem akarok most visszamenni a Roxfortba, az egyetlen ember, aki miatt szívesen voltam ott elárult. Nem bírnám elviselni, hogy látnom kell Corvus fejét. Hiába hiányzik, nálam csak egy esélye van az embereknek és ő ezt eljátszotta. Tizennégy évet dobott el magától, mint valami szemetet. Kész vicc! Csak a száját kellett volna tartania. Mindegy is, felesleges megint ezen törni a fejem, attól nem lesz jobb, csak magamat borítom ki vele.
Céltalanul bolyongok London utcáin, s úgy érzem, hogy még hatalmas bajba is kerülhetek, mert nem megyek vissza a Roxfortba. Nem tudom, hogy egyáltalán nem vagy csak most, még nem döntöttem el véglegesen.
A nap lassan lemenőben lesz és az idő is lehűl, de még ez sem biztat arra, hogy visszamenjek, pedig mindössze egy vékony dzseki van rajtam. Tuti fázni fogok, persze nem mintha számítana.
Hirtelen megtorpanok, mert rengeteg embert pillantok meg, ami meglepetésként ér. Jó, nem kellene furcsának tűnnie, hogy tele van az utca muglikkal, de ezek egyértelműen betömörültek egy helyre és nem értem, hogy miért. Talán tüntetnek vagy valami fontos ember beszédet tart?
Befurakodom magam a tömegbe, de nem igazán tudok haladni. Hiába vagyok kicsi nem igazán tudok átbújni az emberek között és sokan rám is taposnak, mert nem vesznek észre. Nagyszerű, sok hülye mugli!
Megállok egy lány mellett és megbököm a karját. Remélem feltűnik majd neki, ha nem akkor megismétlem a cselekedetem.
- Mi történik itt? – kérdezem mindenféle kertelés nélkül. Hajt a kíváncsiság, hogy megtudjam.


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
red hair: the crown that you never take off
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bexley Wildfield
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 16
ϟ Hozzászólások száma : 220

TémanyitásTárgy: Katya & Bex 2018-04-01, 15:51

***


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
red hair: the crown that you never take off
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Katya & Bex

Vissza az elejére Go down

Katya & Bex

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: London-