Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebbϟ Házpontok 2018-2019
  Yesterday at 15:45
Jacob Troops


ϟ Neira & Ginny
  Yesterday at 10:59
Gwyneira Rousseau


ϟ Keresem a...
  2018-12-09, 15:23
Melissa Greenwood


A hónap posztolói
Jacob Troops
 
Kieran O'Byrne
 
Gina Accipiter
 
Nox Djarum
 
Luna Lovegood
 
Madeleine Eastwick
 
Dane Seoras
 
Elijah Crowfield
 
Draco Malfoy
 
Shanna Griffin
 
Statisztika

Összesen 595 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Melissa Greenwood

Jelenleg összesen 39827 hozzászólás olvasható. in 3513 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Szörnyetegem visszatér

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31
ϟ Hozzászólások száma : 442

TémanyitásTárgy: Szörnyetegem visszatér 2018-03-31, 15:28

First topic message reminder :

clown
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

SzerzőÜzenet
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31
ϟ Hozzászólások száma : 442

TémanyitásTárgy: Re: Szörnyetegem visszatér 2018-03-31, 20:31Boldogság gyere hazaMelyik más földi porhüvely volna hogy elvetemült, hogy még a magába gyűrt, fojtogató térben is csak az édes bosszút keresi? Melyik másik, ha nem én? Ha meg is szűnt a fájdalom, ha testem újra régi pompájában tündököl is, a fortyogó dühe továbbra sem csillapodik. Észveszejtő kettősség, ahogy torz lelkem örömében táncol, miközben fizikiai valóm kis híján pusztulásnak ítéltetett.
- Leghőbb vágyaim egyike, hogy lássam a szemedben, amikor felismered a tévedést. - s azzal elvetemült mozdulatsor veszi kezdetét: bal hüvelykujjam tűhegyes karma jobb csuklómra vándorol, hogy épp a csont alatt hagyhasson egy apró bemetszést. Egyre mélyebbre furakodik, már-már a bőralját hasítja, s halad szépen lefelé, apró völgyet hasítva végig alkarom peremén. Arcom rezzenéstelen, az iménti kínhoz képest semmit sem érzek, s a zubugó adrenalin végett még egy darabig nem is fogok. Kihúzom körmömet tulajdon testemből, s lenyalom róla vöröslő véremet. Könyökömről a vörös nedű patakokban csordogál, de engem csak Szörnyetegem tekintete érdekel - noha testfelépítésünk más, csak a közvetített érzet érdekel.
- Te szegény. - nézek rá meredten, és ha nem is tudok kutakodni elméjében, arcáról kiérzem a felismerést. Megvan hát, mi vezérelt, anélkül hogy kimondanám: olyan ponton hasított belém, s véreztette ki sajgó emlékeim, melyről sejtése sincs mennyit jelentett. És ez bosszút követelt, bárki is álljon előttem.
- Mondjuk úgy, kvittek vagyunk. Elvégre Jade halandó, épp mint én, annyi különbséggel, hogy őt nem védi bűbáj. Gondolom te sem szeretnéd hogy baja essen. - sziszegem épp csak pár miliméternyire megfeszült arcától. Belemosolygok, mi több, végigsimítok rajta, ezúttal viszont őszinte gyönyörrel, mintsem kegyetlenséggel: szeretném, hogy csillapodjon, így tudatom vele, hogy eszem ágában sincs folytatni az ügyet. Mondhatni tűzszünetet ajánlok. Pro és kontra. Akár le is zárhatjuk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ivarn-vo Inor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Hozzászólások száma : 168

TémanyitásTárgy: Re: Szörnyetegem visszatér 2018-03-31, 19:41

Miért?!

Bár nem látszom lehiggadni, a környezet is egyre kaotikusabban torzul és facsarodik. Elnézegetem a gyötrődését, a tekintetem pedig izzik. És apránként nem csak a tekintetem. Az ereimben csordogáló fém attól a mennyiségű belső feszkótól, simán felizzani látszik. Hajszálereim megmutatkoznak, nekem pedig megugrik a testhőm, nem is kicsit.
- Akkor rosszul tudod. És még mindig van benned egy elbűvölő naivitás!- dorombolom továbbra is. Letörlöm, majd vissza az arcát szó szerint. Újra megremeg körülöttem a levegő, a hangom is némileg torzítva jut el hozzá.
- És lám, még bennem is akad belőle, hogy többnek becsültelek egy egyszerű halandónál. - hogy ezt mennyire szánom egyszerűen beszólásnak, vagy mennyire és mi van mögötte, az kérdéses lehet. De talán annyira nem is lényeges. Aztán mintha megneszelnék valamit és felötlik bennem a pillanat. Az a pillanat, amikor rábukkantam arra a preparált aprócska szörnyre. Amiben egy másik szörny lakik. De ő még alszik. És remélem, hogy Mirazh örökké aludni is fog, a maga válaszotta aprócska porhüvely börtönében. Vajon Nox tud a potya lakójáról? Ha azt nem is, a váz mellé helyezett füstölőt nehéz lett volna nem észre vennie. Ennyire telet tőlem, hogy tiszteletemet tegyem. De hogy is jön most ez ide?...
- Csak nem bánt valami, drága Fényoltóm? - dünnyögöm arca fölé hajolva, bár cseppet sem csillapodva.

[You must be registered and logged in to see this link.] ◊Messzire mentél!◊

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31
ϟ Hozzászólások száma : 442

TémanyitásTárgy: Re: Szörnyetegem visszatér 2018-03-31, 19:22Boldogság gyere hazaMiért csináltam? Miért csinálom? Mert nincs fájdalom, ami túlmutatna azon a szenvedélyes kárörömön, amit akkor érzek, ha láthatom kiborulni. Őt, a természetfeletti higgadtság megtestesítőjét, őt, aki alapesetben egy mozdulatával porrá zúzhatna, mégsem teszi, mert nem teheti. S én még mindig vigyorgok: vérző orral, vérző szemmel, vérző szájjal, remegő testtel.
- Mire vársz? Ölj meg végre. - vetem oda, mint egy beteljesületlen vágyat, mely ijesztő nyomorról árulkodik. Eszem ágában sincs tiltakozni: eddig is a szemébe néztem, most sincs ez másképp, hisz félelemnek szikrája sincs bennem, még akkor sem, mikor testem lüktető aurájának feszül, s minden pillanatban érzem, ahogy belső szerveim egymáshoz nyomódva várják a megváltó pusztulást.
- Nem hiszem, tudom. - fojtva köhögök, érzem hogy valami jön fel, de a kínkeserves fájdalom nem enged, csak egy dologra gondolni. Könnyeznék, ha könnycsatornám épp a helyén lenne. A továbbiakban megbénít a szenvedés, én mégis szeretném, ha utolsó emlékem egy dühöngő szempár lenne. De nem... Nem öl meg. Annyira nem vagyok fontos neki. Mily paradox. S mekkora csalódás...
- Az a fránya kíváncsiság. - felelem rekedt, elhaló hangon. És bár a kín egy pillanat alatt tovatűnik, egy életre a tudatomba vésődött.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ivarn-vo Inor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Hozzászólások száma : 168

TémanyitásTárgy: Re: Szörnyetegem visszatér 2018-03-31, 18:53

Miért?!

A gondolata belőle kisiklik, és megtalál engemet. Mire, bár épp olyan fenyegető marad lényem, mint amilyen volt, kibukik belőlem egy gúnytól átitatott halk kacagásféle.
- Komolyan erre építesz?! - jókedvem hamar elszáll és a mondat utolsó hangját szinte harapom. Lépek még egyet a nő felé, mire ő nem tud tovább menekülni, helyette lábai pont hogy felém hozzák, ha kell leszakad az izma a csontjairól, de akkor is magam elé állítom, hogy szembe nézhessek vele.
Az energiáim miatt, szerencsétlen hálót, mintha egy orbitális vákum kezdené lassan, némán pusztítva behorpasztani, Amihez hozzá érnek a pernyék és nem élő szövet, a pillanathoz kimérten, de a realitáshoz képest látványosan gyorsabban kezd bomlani minden.
- Komolyan azt képzeled, hogy az az Eskü vissza tudna tartani ténylegesen?- dorombolom az arcába miközben fuldokló lélegzetében fürdőzöm és bizony elgondolkozhat a mondaton! Kezemet a sérült szeme fölé simítom, nem érek közvetlen a bőréhez. Olyan mozdulatot teszek, mintha a füle mögé tűrném hófehér haját, de egy ujjal nem érintem. Kezem nyomát mégis pusztulás követi. És úgy nyúzom le bőrét és húsa egy részét a csontjáról, hogy közben ébren, életben és éberen tartom minden funkcióját ami az életben maradásához kell. Tapasztalhatja milyen az élő halál. Aztán teszek egy visszafelé mozdulatot és minden helyre áll és olyan lesz mint volt. Az utolsó pórusig. El azonban nem engedem még. Megcsóválom a fejemet.
- Miért csináltad?

[You must be registered and logged in to see this link.] ◊Messzire mentél!◊

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31
ϟ Hozzászólások száma : 442

TémanyitásTárgy: Re: Szörnyetegem visszatér 2018-03-31, 18:29Boldogság gyere hazaMenekülni? Ugyan kérlek. Túlélési ösztön. Bármennyire is fáj, belül simogat a tudat: ha meghalok, velem hal. Tégy amit akarsz, Szörnyetegem, életünket így is úgy is a halál köti össze. Látom őrjöngő tekintetét, remegő tartását, még így is, fokozatosan szétesve is kéjesen bizserget, ha láthatom tomboló természetét. Közelebb jön, noha csak az aurája, mégis égető fájdalom hasít belém. Felszisszenek, egyik karom oltalmazza a másikat, én mégis tekintetét keresem, mégis ott csücsül arcomon az a provokatív mosoly. Nincs az az isten, hogy féljem az elmúlást, s ezt ő is nagyon, de nagyon jól tudja.
- Mondja ezt a félisten, aki felcsinált egy földi szukát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ivarn-vo Inor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Hozzászólások száma : 168

TémanyitásTárgy: Re: Szörnyetegem visszatér 2018-03-31, 18:21

Miért?!

Feláll és odébb állna. Csak nem menekülsz te kis féreg?! Energiáim pernyéje a térben szerte szét, és bizony amennyiben hozzá ér egyetlen is a bőréhez kegyetlenül megégeti. Ma boszorkányt fogok enni... sütve, nyersen, vagy mediumra hagyva, de szétszedem!
- Többet vártam volna Tőled!
A nyomás és a fájdalom nem szűnik.

[You must be registered and logged in to see this link.] ◊Messzire mentél!◊

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31
ϟ Hozzászólások száma : 442

TémanyitásTárgy: Re: Szörnyetegem visszatér 2018-03-31, 18:15Boldogság gyere hazaOlybátűnik groteszk nyugalmam semmi zavarhatja meg: gondtalanul dalolászva üldögélek a halottnak vélt térben. Azonban bármennyire meglepő, kis idő elteltével tulajdon derűm is tovaszáll: különös, baljós érzés lesz úrrá testemen, melyet még nem tudok hová tenni. Fennkölt tartással meredek a tükörbe, tekintetem élénk, vészjósló, áramvonalasa nyakam egyre csak feszül. Oldalra billentem fejemet, orrom vére megered, bal szemem is vörös nedűt présel magából. Olthatatlan fájdalom, én mégis tartom magam. A kis púderpamaccsal itatom fel a lassan folydogáló vért, majd szép lassan felegyenesedek, távolabb lépve az asztaltól. Hiába a testi kín, magabiztosan lépkedek arrébb, remélvén hogy enyhül a különös nyomás. Hangszínem érces, kárörvendő, kicsit magamon nevet, kicsit túlvilági kedvencemen.
- Hát ez kellett, hogy újra láthassalak?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ivarn-vo Inor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Hozzászólások száma : 168

TémanyitásTárgy: Re: Szörnyetegem visszatér 2018-03-31, 17:53

Miért?!

Egy megbűvölt véget nem érő könyv se lenne elég, hogy leírjam mennyire nagyon felháborít az amit Nox művelt. Árnyként toppanok mögé, mintha a beállítás során, a reflektor egy plusz árnyékot adna a természetes árnyékok mellé. És az a mennyiségű ingerület és düh ami bennem fortyog, az tartott távol eddig... De tovább képtelen voltam távol maradni. Vibrál körülöttem a levegő és kékesfekete energiáim pernye módjára szállnak és terítik be a hálót. Úgy nézek rá mint egy szobor amit arra faragtak, hogy a puszta jelenlétével pusztítson. Nox pedig nyomást érezhet. Egész testébben. Majd valami pattanhat és karmazsin színű vére eleredhet az orrából, épp csak szivárogva. Egyetlen néma lassú lépést teszek közelebb, mire a nyomás fokozódik, Noxnak pedig egyik acélszürke szemecskéje gyakorlatilag kidurranhat minden cifrázás nélkül. Nem ér károsodás mást, csak azt a gyönyörű kikaparnivaló szemét... A másik egyenlőre ép.

[You must be registered and logged in to see this link.] ◊Messzire mentél!◊

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31
ϟ Hozzászólások száma : 442

TémanyitásTárgy: Re: Szörnyetegem visszatér 2018-03-31, 16:48Boldogság gyere hazaMicsoda kellemes délután. Ízlelgetnivaló tavasz, hűvös, nedves, borús, mégis ébredező természet - mintha el se akarna szakadni az elmúlástól. S hiába olykor a kíméletlen libabőr, cicomás ablakaim tárva nyitva, ahogy egy szál köntösben ülök aranyozott sminktükröm előtt. Körös-körül mívesre munkált, zöld [You must be registered and logged in to see this link.], egyszerű aranykallantyúval; belőlük a legdrágább francia parfümök, luxuskozmetikumok, la prairie arckrémek, selyemfényű testpúderek, és még sorolhatnám mi minden kukucskál gazdájuk felé. A jókora fonográfból misztikus dallam szól, bevonva az egész lakást, mindezt egy aprócska gránitasztalról.
Lábaim keresztben, tartásom kecses: épp márványszín orcámat pamacsolom - élvezkedvén a finom rózsavíz hűsítő zamatán. Egyedül vagyok, épp mint egész nap. Cody bizonyára iskolában, ha épp nem dolgozik, lényegében mindegy, hisz nem tartozik magyarázattal. Drága Szörnyetegem pedig vándorúton, mint mindig, bár múltkori kis afférunk végett számítok újbóli találkozásunkra... ddig is csupán a félénk szellemek tekintenek időnként vissza rám egy-egy tükröződő felületről. Tartanak tőlem. Nem is értem miért... Hisz olyan békésen üldögélek itt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31
ϟ Hozzászólások száma : 442

TémanyitásTárgy: Szörnyetegem visszatér 2018-03-31, 15:28

clown
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Szörnyetegem visszatér

Vissza az elejére Go down

Szörnyetegem visszatér

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: London-