Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

Legfrissebb
ϟ Axel & Cody
  Today at 14:26
Cody Armstrong
ϟ Jane&Bastien
  Yesterday at 20:23
Jane Willow West

A hónap posztolói
Cody Armstrong
 
Gina Accipiter
 
Bexley Wildfield
 
Quinn A. Perold
 
Ivarn-vo Inor
 
Megan Smith
 
Corvus Flint
 
Jade Wilson
 
Rose-Neira Brooks
 
Viviana Rennes
 
Statisztika

Összesen 623 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Yedda Andrews

Jelenleg összesen 36558 hozzászólás olvasható. in 3349 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 22 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Brooks Varázs-Sporteszközök és Kellékek Vállalata

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Rose-Neira Brooks
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 127

TémanyitásTárgy: Re: Brooks Varázs-Sporteszközök és Kellékek Vállalata 2018-04-17, 10:14
Mark & Rose
[You must be registered and logged in to see this image.]
Természetesen fogalma sincs. És nem is lesz, egészen addig, ameddig el nem jön az idő. Lehet, hogy most ő is hozzáfér az örökséghez és a vagyonhoz, de engem se zártak el tőle, ugyanazok a forrásaink, éppen csak én több, mint húsz éve rendelkezem vele és a rutinom kenterbe veri, ha arról van szó, hogy elfedjem a titkos életem nyomait és a terveimet.
Arra, hogy megismétli a hely nevét nem szólok semmit, nekem nincsen benne semmi meglepő, a kedvenc helyem és rendszeresen jártunk oda a családommal, igazából manapság nélkülük is. A gazgadságnak azért vannak jó oldalai is, nem csak a nyilvánosság és az elvárások terhe.
Egyáltalán nem szándékozom ezúttal vitába szállni, de jogos, hogy ettől tart, hiszen egyáltalán nem tettem egyszerűvé a visszatérését, lépten-nyomon ellenkeztem vele és a háttérből akadályokat gördítettem elé. Persze szemtől-szemben nem tehettem sok mindent, hiszen azzal apám haragját vívtam volna ki. Furcsa gondolat, de az, hogy a szüleim visszatértek Franciaországból és a nagybátyám elment innen, hogy ott átvegye az üzletet a legkevésbé se jó fejlemény. A nagybátyámat sokkal jobban szerettem.
A tűz és ez az elegáns környezet az én világom, egyértelműen én vagyok helyzeti előnyben. Nem titok, hogy nem csak biodíszlet vagyok az Elemista szakon, hanem a tűz és a levegő elemet részesítve előnyben fejlesztem magamat.
- Nem, ezt most nem tudtuk volna ott megbeszélni. - ismételem el az ő szavait, egy kicsit azért még is csak cinikusan. Most nem olyan témát fogok felvezetni, amihez egy munkahelyi étterem megfelelő, vagy csak egy megbeszélés irodája. Nem, ehhez szükségem van erre a környezetre, ami azt árasztja, hogy ez az én terepem. Erőt ad és magabiztosságot, még tovább emelve a fényemet, ami elsöpri a beszélgetőpartnerek határozottságát.
- Ez a beszélgetés más lesz, mint a többi volt. - biztosítom, és egy mosollyal lágyítom ez a korábbi megszólalásom. Persze, ezt a mosolyt is veheti ellenségesnek. Egy egész hadseregnyi ütőkártyával rendelkezem, de csak szép sorjában akarom kijátszani őket. - Mik a szándékaid a céggel? Valóban akarod apánk örökségét, az egészet, ami rám szállt volna? Képes vagy rá, hogy felvedd a nevét és van benned annyi erő és elszántság, hogy urald azt a rengeteg pénzt és hatalmat? - kezdek el tapogatózni, és valóban ebből hiheti azt, hogy a régi nóta. De eddig sosem kérdeztem meg, hogy mit akar, csak közöltem, hogy mit nem kaphat meg. A belenyugvásomat, hogy minden az övé lesz. De azóta változtak a dolgok... Változott a hozzáállásom és nem csak azért, mert megtudtam a mocskos kis titkát.


"Minden ajánlat annyit ér, mint aki teszi."

[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

Álmodj, amit csak akarsz,
menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél,
mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged,
hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mark S. Carlyle
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 53

TémanyitásTárgy: Re: Brooks Varázs-Sporteszközök és Kellékek Vállalata 2018-04-15, 06:27
Rose & Mark
[You must be registered and logged in to see this image.]
Sajnos fogalmam sincs Rose terveit illetően, habár kész örömmel venném át a cég feletti egyeduralmat a végeláthatatlan tárgyalások ellenére is... Elvégre, pont ez volt végig a célom, megszerezni az üzletet és egyszemélyes irányítást biztosítani a magam számára. Apám természetesen már pedzegette számomra a dolgot, elsőre pedig nem igazán örültem neki, kissé féltem is a feladattól, most viszont úgy érzem, elboldogulnék vele, főleg abban az esetben, ha kihagyhatnám a végeláthatatlan tárgyalásokat. A roxmortsi átoktörő üzletem egészen szépen megy, noha egyelőre még nem sok haszon folyik be hozzám, de ha figyelembe veszem, mennyi a hely bérleti díja, az alkalmazottaim fizetése és a többi kiadásom, akkor igazán elégedett lehetek a dologgal. Már csak egy megfelelő marketing kell és csak úgy özönlenek hozzám a megrendelők... Jó, persze az sem egy elhanyagolható szempont, hogy eredetileg mindig is vonzottak az átkok, örömmel mentem be dolgozni, de ez az egész vállalat kissé unalommal tölt el. Szívesebben lennék valahol máshol ebben a pillanatban, ez az érzés pedig csak még jobban felerősödik bennem, amikor a Rose-al találom szembe magam. Eddig még semmi jó sem sült ki abból, ha mi ketten beszélgettünk, az tény és való. Miért lenne hát ez most másként?
- Bűbájos sárkánytűz? - ismétlem meg a hely nevét kissé csodálkozva. Még soha életemben nem jártam arra, ami nem is csoda, hiszen a nevelő szüleim nem voltak olyan anyagi helyzetben, hogy ilyesmit megengedhessenek maguknak. Ez az étterem pedig tudomásom szerint a város legpatinásabb negyedében van és csillagászati összeget kérnek el egy-egy fogásért. Nem mintha már nem engedhetném meg magamnak az efféle luxust, de valamiért még mindig nem tértem be olyan helyre, ami ennyire drága. Talán még él bennem a tudat, miszerint ezt nem engedhetem meg magamnak.
- Menjünk – egyezem bele végül és magamban reménykedem abban, hogy a mostani kis beszélgetésünk nem fog újabb vitába fajulni. Nem mintha itt jelenetet rendeznénk, de igenis célom jóban lenni a lánnyal, még akkor is, ha ő nem szeretné ezt.
Nem sokkal később már az étteremben találom magam és nem csalódom a helyben. Gyönyörű látványelemek, láthatóan a tűz van hangsúlyban, ami egyszerűen csodálatosan néz ki, mágikus fényt vetve az arra tévedőkre. Azon természetesen már meg se lepődöm, hogy Rose mennyire otthonosan mozog idebenn és láthatóan mennyien ismerik. Az asztalfoglalás ebben az esetben nem is lényeges, szinte azonnal odakísérnek minket egy félreeső helyre. Helyet foglalok hát a lánnyal szemben, majd várom a mondandóját, habár legbelül még mindig le vagyok taglózva az étteremtől.
- És ezt nem tudtuk volna ott megbeszélni? - vonom fel a szemöldököm kérdőn, miközben visszagondolok az eddigi beszélgetéseinkre a cég vezetését illetően. Hát, nem végződtek valami jól és semmi kedvem ugyanazt a csontot ismét megrágni, főleg nem itt. - Miért kellett pont ide jönni ehhez? Ezerszer megbeszéltük már...
És mindig vita lett a vége, amit nem kellene pont egy ehhez hasonló helyen megismételnünk. Semmi kedvem a lélekölően unalmas tárgyalás után egy ilyen témát elővenni, nem is értem, miért jutott ez most Rose eszébe. Talán látta rajtam az unalmat és arról szeretne kioktatni, hogy egy cég vezetőjeként ilyesmit nem tehetek majd? Vagy mi baja lehet?

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Idézet, szöveg [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rose-Neira Brooks
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 127

TémanyitásTárgy: Re: Brooks Varázs-Sporteszközök és Kellékek Vállalata 2018-04-05, 09:52
Mark & Rose
[You must be registered and logged in to see this image.]
Ha tudnám, hogy Mark milyen szinten unja a vég vezetését és a tárgyalásokat, akkor lehet, hogy meggondolnám magam, és nem hozakodnék elő a tervvel... Hiszen a cégnek még is csak rám van szüksége és nem Markra. Nekem friss, működőképes ötleteim vannak, nem csömörlök meg, nem fáradok el, a versengés éltet és egy cseppet sem feszélyez. Persze az igen, hogy már sokkal kevesebb szavam van a döntésekben, de a vezérkarban még mindig sokkal többen kedvelnek engem, mint az ikerfivéremet. Egyszerűen azért, mert én vagyok a jobb, és én voltam itt az elmúlt hat évben is. Ha nem lenne az a berögződés, hogy a nagy cégeket férfi vezesse és hogy a férfi az úr a háznál... Esélye se lenne velem szemben. Cseppet sem lennék én büszke arra, hogy Mark már a puszta létével kiütött engem, hiszen ehhez semmit sem kellett bizonyítania, apámnak... apánknak már annyi elég volt, hogy férfi és az ő, törvényes vére. Bár még mindig a Carlyle nevet viseli, amiből még mindig lehetnek problémák...
- Elegánsabb helyre. Van egy foglalásom a Bűbájos sárkánytűzben, két főre. - válaszolom, kihagyva azt, hogy miről is lenne szó. Nyilván erre is rá fogunk térni, csak szeretnék ott lenni, nyugodt környezetben, a kedvenc helyemen. Nem csak azért a kedvencem, mert a berendezés mindenhol sárkánytűzt idéz, és elemistaként a tűz a legkedveltebb elemem, hanem mert rengetegszer jártunk ide még kisebb koromban a családommal. Még amikor nem kezdtünk el terjeszkedni Franciaország felé és nem váltották egymást a szüleim és a nagybátyám az országok között. Ma már aligha vannak egyszerre egy országban, hiszen mind a két területen kell valaki, aki vezeti a dolgokat.
Ha beleegyezik elindulunk, egy hopponthoz érve egy perc alatt már a rangos étterem előterében vagyunk. Nem kell megállnom a pultnál mondani a nevemet és hogy megmutassák az asztalunkat, hiszen tudják ki vagyok és tudják, hogy melyik az asztalom. Csak biccentek egy kis mosollyal és a csinos kis asztalhoz sétálok, ahonnan belátni az egész termet és még is egy kicsit el van szigetelve mindentől.
- A cég vezetéséről akartam beszélni veled, Mark. - szólalok meg, amikor helyet foglaltunk. Volt már nem egy csipkelődős beszélgetésünk arról, hogy ő egyáltalán nem érdemli meg ezt az egészet, és hogy csak alólam húzza ki, amit én már felépítettem és megterveztem... De most nincsen különösebb él a hangomban.  

"Minden ajánlat annyit ér, mint aki teszi."


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

Álmodj, amit csak akarsz,
menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél,
mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged,
hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mark S. Carlyle
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 53

TémanyitásTárgy: Re: Brooks Varázs-Sporteszközök és Kellékek Vállalata 2018-03-30, 09:31
Rose & Mark
[You must be registered and logged in to see this image.]
Unom magam, kifejezetten unom, ezt pedig nagyon is utálom a tárgyalásokban... Az ember nem mutathatja ki mások előtt, ha éppen fáradt, nem léphet le csak azért, mert elege lett az egészből, egyszerűen nem teheti. Toppon kell lenni mind szellemileg, mind fizikailag, ez pedig mindennél nehezebb. Három hatalmas csésze kávét nyomtam le a tárgyalás előtt, mostanra pörögnöm kellene, de egyszerűen nem megy. Nincs semmi ötletem, csak a bájos mosolyom és a helyes külsőm az, amivel valamit adhatok a dologhoz. Az elmém ugyanis jelenleg teljesen hasznavehetetlen, habár máskor mindig az élen jár. Most viszont fáradt vagyok, túl fáradt az ilyesmihez, de szerencsére vannak mások, akik tartsák helyettem a frontot.
Rose. Az ikertestvérem, aki jelenleg lassan már csak a reklámarc szerepét tölti be, de még mindig jelen kell lennie a tárgyalásokon, amit én kifejezetten bánok. Próbáltam elérni, hogy ne kelljen megjelennie, feszélyez a légkör, ha itt van, de egyszerűen nem ment a dolog, ugyanis apám ragaszkodott a döntéséhez. Mert szerinte csak akkor tud eredményesen részt venni a cég reklámozásában, ha nem csak a külső szemlélő szerepét tölti be, hanem tisztában van azzal is, jelenleg milyen változások folynak a piacon. Jó, ez teljes mértékben igaz, hiszen Rose így képes új ötleteket hozzáadni a reklámanyaghoz, ami eddig mindig be is jött, de akkor is... Mintha folyamatosan csak versengenénk egymással apánk szemébe. Kissé fura és szokatlan számomra a testvéri rivalizálás, de ha azt vesszük, hogy Rose-t már csak a felbukkanásommal kiütöttem a nyeregből, igazán büszke lehetek magamra. Apánk ugyanis érezhetően jobban hajlik felém, mondhatni hirtelen én lettem a kedvenc a családban, de ez jár is nekem, ha már huszonegy éven keresztül másokkal éltem.
Gondolataimból a megélénkült beszéd zaja rángat vissza a földre. Az órámra pillantok hát és elégedetten  veszem észre, hogy pont ebédidő. Remek. Már így is többet voltam ebben az átkozott teremben, mint szerettem volna. Felállok hát, majd utolsóként indulok el, ügyet sem vetve Rose-ra, aki láthatóan nem szeretne távozni, sőt, még el is állja az utam. Halvány fintor suhan át az arcomon, hiszen sejtem, hogy ez a beszélgetés sem két perc lesz, de nem igazán áll szándékomban elutasítani a dolgot. Talán végre értelmes emberként válthatunk szót egymással.
- Nem, semmi, mond, mit szeretnél? - teszem fel a kérdést teljesen nyugodt hangnemben, miközben táskámat átvetem a vállamon, de nem foglalok helyet, elvégre sejtem, hogy nem itt szeretné megtárgyalni a dolgokat. - A büfében jó lesz vagy valami elegánsabb helyre gondoltál?

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Idézet, szöveg [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rose-Neira Brooks
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 127

TémanyitásTárgy: Re: Brooks Varázs-Sporteszközök és Kellékek Vállalata 2018-03-22, 16:09
Mark & Rose
[You must be registered and logged in to see this image.]
Hosszú idő telt el azóta, hogy Mark belépett az életembe, az életünkbe, és ezzel megindult ez a rémálom. Először megjelent, mint a jogos örökös, aztán apámék is visszatértek Franciaországból, míg a nagybátyám ment el oda, hogy a cég terjeszkedését koordinálja a szüleink helyett. Már annak sem örültem, hogy a szüleim visszatértek és a nagybátyám ment a kontinensre, de aztán Mark szépen lassan átvett mindent a kezemből, és háttérbe szorultam, hogy ténylegesen csak a fotóarca legyek a cégnek. Aztán megjelent Blaise Zabini az életünkben, aki a szüleimtől megkérte a kezemet és a beleegyezésem nélkül áldásukat adták, csak hogy egy feltörekvő gazdag családnak adjanak oda, érdekből persze. A fiú próbált rávenni, hogy fordítsam a hasznomra a gazdagságát és házasság után túrjuk ki Markot az örökségből, de mielőtt elfajultak volna a dolgok az eljegyzés felbomlott.
Mit szépítsünk, feldobtam a szüleimnek.
Még mindig nem vagyok oda a fiúért, aki szépen lassan átvette az életemet, főleg nem azok után, amiket megtudtam róla, de a munkahelyi tárgyalásokon már mind a ketten részt veszünk és nem abból áll az egész, hogy egymást savazzuk és egymás ötleteit aknázzuk alá. Rendben, még mindig megmondom, ha valami hülyeség és példákat is állítok, de nem gonoszságból, hanem azért, hogy kimaxoljuk a lehetőségeket és kiaknázzunk minden gyengeséget. Egészen hatékonyak vagyunk így, hogy az ördög ügyvédjét játszom.
Három óra kemény tárgyalás után egy egyórás ebédszünet következik, így lassan kiürül a terem és ketten maradunk, Mark és én. Lehet, hogy ő is indulni készül, de összefont karokkal odaállok elé, mielőtt távozhatna.
- Remélem nincsen programod az ebédszünetre. Beszélni szeretnék. - kezdek bele, és igazából ezzel ebédre is invitálom. Legalább is eléggé hosszú hangvételű beszélgetésre gondoltam. Már jó ideje érlelődik bennem az egész, és most eljött a megfelelő pillanat. Egyetlen dolgot szeretek az életemben, az igazi életemben, és az a kviddics, és lehet, hogy a cégben lehetek afféle tiszteletbeli tanácstag, de ez a dísz poszt a legkevésbé sem éri meg azt a rengeteg rosszat, amit eltűrök érte. A sajtót, apám szigorát, hogy nem lehetek az, aki igazából vagyok. Elég volt. Itt az ideje változtatni.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
"Minden ajánlat annyit ér, mint aki teszi."


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

Álmodj, amit csak akarsz,
menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél,
mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged,
hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rose-Neira Brooks
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 127

TémanyitásTárgy: Re: Brooks Varázs-Sporteszközök és Kellékek Vállalata 2018-03-22, 16:07
Mark & Rose
[You must be registered and logged in to see this image.]
Hosszú idő telt el azóta, hogy Mark belépett az életembe, az életünkbe, és ezzel megindult ez a rémálom. Először megjelent, mint a jogos örökös, apámék visszatértek Franciaországba, míg a nagybátyám ment el oda, hogy a cég terjeszkedését koordinálja a szüleink helyett, aztán Mark szépen lassan átvett mindent a kezemből, és háttérbe szorultam, hogy ténylegesen csak a fotóarca legyek a cégnek. Aztán megjelent Blaise Zabini az életünkben, aki a szüleimtől megkérte a kezemet és a beleegyezésem nélkül áldásukat adták, csak hogy egy feltörekvő gazdag családnak adjanak oda, érdekből persze. A fiú próbált rávenni, hogy fordítsam a hasznomra a gazdagságát és házasság után túrjuk ki Markot az örökségből, de mielőtt elfajultak volna a dolgok az eljegyzés felbomlott.
Mit szépítsünk, feldobtam a szüleimnek.
Még mindig nem vagyok oda a fiúért, aki szépen lassan átvette az életemet, főleg nem azok után, amiket megtudtam róla, de a munkahelyi tárgyalásokon már mind a ketten részt veszünk és nem abból áll az egész, hogy egymást savazzuk és egymás ötleteit aknázzuk alá. Rendben, még mindig megmondom, ha valami hülyeség és példákat is állítok, de nem gonoszságból, hanem azért, hogy kimaxoljuk a lehetőségeket és kiaknázzunk minden gyengeséget. Egészen hatékonyak vagyunk így, hogy az ördög ügyvédjét játszom.
Három óra kemény tárgyalás után egy egyórás ebédszünet következik, így lassan kiürül a terem és ketten maradunk, Mark és én. Lehet, hogy ő is indulni készül, de összefont karokkal odaállok elé, mielőtt távozhatna.
- Remélem nincsen programod az ebédszünetre. Beszélni szeretnék. - kezdek bele, és igazából ezzel ebédre is invitálom. Legalább is eléggé hosszú hangvételű beszélgetésre gondoltam. Már jó ideje érlelődik bennem az egész, és most eljött a megfelelő pillanat. Egyetlen dolgot szeretek az életemben, az igazi életemben, és az a kviddics, és lehet, hogy a cégben lehetek afféle tiszteletbeli tanácstag, de ez a dísz poszt a legkevésbé sem éri meg azt a rengeteg rosszat, amit eltűrök érte. A sajtót, apám szigorát, hogy nem lehetek az, aki igazából vagyok. Elég volt. Itt az ideje változtatni.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
"Minden ajánlat annyit ér, mint aki teszi."


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

Álmodj, amit csak akarsz,
menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél,
mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged,
hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rose-Neira Brooks
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 127

TémanyitásTárgy: Brooks Varázs-Sporteszközök és Kellékek Vállalata 2018-03-21, 10:13
Mark & Rose
[You must be registered and logged in to see this image.]
***


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
"Minden ajánlat annyit ér, mint aki teszi."


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

Álmodj, amit csak akarsz,
menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél,
mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged,
hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Brooks Varázs-Sporteszközök és Kellékek Vállalata

Vissza az elejére Go down

Brooks Varázs-Sporteszközök és Kellékek Vállalata

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

+

Similar topics

-
» Varázslatok értékelése
» Draconius Boszorkány- és Varázslóképző
» Főnixkönny - Varázsital és Méregkeverő Bolt
» Part 14 / 2
» Varázslónő udvartartása

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: London-