Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

Legfrissebb

ϟ Házpontok 2017-2018.
  Yesterday at 16:33
Calista Merrick

ϟ Üvegházak
  Yesterday at 16:25
Sasha McCaine

ϟ McKinney birtok
  Yesterday at 15:58
Jensen McKinney
ϟ Diákok a tilosban
  Yesterday at 09:22
Gina Accipiter


A hónap posztolói
Cody Armstrong
 
Gina Accipiter
 
Quinn A. Perold
 
Corvus Flint
 
Bexley Wildfield
 
Sasha McCaine
 
Calista Merrick
 
Katherine Benedict
 
Rose-Neira Brooks
 
Benjamin Morgan
 
Statisztika

Összesen 627 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Dracklana

Jelenleg összesen 37031 hozzászólás olvasható. in 3367 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Sera & Shereee - Egy kis vérfürdő

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Seraphin McCaine
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 111

TémanyitásTárgy: Re: Sera & Shereee - Egy kis vérfürdő 2018-05-21, 20:26


Sheree & Sarah
"A barátod az, aki mindent tud rólad, és mégis szeret."

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Elhiszem a válaszait, a legjobb barátom, még mindig azt akarom, hogy ez az egész egy vicc legyen, meg se történt, csak tréfálni akart velem, próbára tenni a barátságom, vagy valami, de nem így van. Minden esetre ha nincsen több áldozat és ez is véletlen volt, akkor tényleg tudunk kezdeni valamit a helyzettel, van esély arra, hogy miután eltüntettük a nyomokat ne ismétlődjön meg ez az egész.
- Elhiszem, hogy borzalmasan nehéz, nem véletlenül van az a sok előítélet, amit le kell győzni, mert a vámpírok igen is képesek a társadalomban élni, és nem ártani vérszívás közben, te is képes vagy rá, csak nem egyedül. Az iskolában vannak vámpírok, ha bennem már nem bízol...  - kicsit megakadok, mintha fuldokolnék annyira szörnyű ezt így mondani - akkor tőlük kérhetnél segítséget.  - mondom, hiszen nem akarom csak szidni és veszekedni, annak semmi értelme, azt kéne éreznie, hogy mellette állok és hogy bármilyen akadályt legyőzünk, csak akarni kell.
Kicsit megtorpanok azért, amikor ilyen komolyra fordul a szó, ilyen szinten “féltékeny” rám és az életemre, bár lehet, hogy nem is kéne az az idézőjel. Hogy nem vettem észre? Persze, mindig kicsit labilis volt, mindig lavíroztam a mondatok között, hogy ne sértsem meg, hogy feldobjam és bátorítsam, bevállalósabb legyen, többet nyisson az emberek felé, magabiztosabb legyen, mert igen is csinos, kedves és igen is okos lány. És mindeközben attól szenvedett, hogy én mindenben jobb vagyok és nekem minden jobb?
- Dehogyis nem tévedek! Most is bevallhatom neked, hogy tényleg attól féltem, hogy megbántalak és ezért nem meséltem semmiről. Nincsen semmi bennem, ami tökéletes, Sheree.   mondom, és komolyan is gondolom, nem csak valami álszenteskedés. - Egyik tantárgyból se vagyok a legjobb, a Prefektusi posztot se kaptam meg alsóban, alig bírom összetartani a családomat, Lioneah utál és még csak azt se tudom, hogy miért, Sasha kamaszodik és egyre kevésbé van szüksége rám, Nicolas alig avat be az életébe, amikor rád támadtak képtelen voltam közbelépni, állandóan az Excaliburról álmodok és még is elbaltáztam Seannal. Ha te tökéletesnek látsz, akkor… nem is tudom. Nagyon köszönöm, de hatalmasat tévedsz. - fejezem be a kis monológot, miközben eljutunk a temetőbe. Nem valami szívderítő hely és környezet erre a beszélgetésre, de legalább még egy dolog, ami nem tökéletes az életemben. Az életünkben. Kicsit hallgatok, nem tudom, hogy mit mondhatnék még, én azt hittem, hogy elég jóban vagyunk ahhoz, hogy hozzám forduljon, ha baj van, és nem csak véletlen derüljön ki minden, de most kicsit elbizonytalanodtam. Én képes vagyok azonnal eltüntetni a gyilkosságnak a nyomait, ő viszont közben lehet, hogy nem is igazán szeret? Hogy több ellenérzése van velem szemben, mint amennyire kedvel? Ez azért… Eléggé összeszorítja a mellkasom.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Aki tudja, hogy mit kellene tennie,
de valamiért mégsem teszi, az tudatosan köpi szembe magát.
Ennél jobban pedig nem alázhatja meg magát senki.
Önmaga előtt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sheree Parks
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 57

TémanyitásTárgy: Re: Sera & Shereee - Egy kis vérfürdő 2018-05-16, 10:33


[You must be registered and logged in to see this image.]

Sera & Sheree

[You must be registered and logged in to see this image.]

Tudom, hogy segíteni akar, de ezzel akkor is fel kellett vállalnom egy hibát, elég nagy hibát és hát magamtól ez egyszerűen nem ment. Próbáltam én elmondani, de komolyan, volt hogy majdnem sikerült is, de aztán mindig közbejött valamit és végül nem tettem. Most meg... már nincs mit tenni.
- Igen, ő az egyetlen, más nem volt... komolyan. - csak hát majdnem szegény Mimi, de ő végül megúszta és őt se én akartam bántani. - Nem volt ez se szándékos. - tehát nem én vadásztam, nem én mentem elébe az egésznek, csak valahogy így jött ki, ahogyan Mimi is rám tapadt, az a fickó is rosszkor volt rossz helyen, de aztán Tommyt nem bántottam és végül is az is számít, hogy vissza tudom fogni magamat, csak vannak helyzetek, amikor egyszerűen... nehezebben megy.
- Megpróbálhatjuk, de... én akkor is azt hittem, hogy menni fog, de nehezebb, mint gondoltam. - és igazából fogalmam sincs, hogy ha elkap a hév, vagy mondjuk valami más felspannol, akkor számít-e, hogy mennyire vagyok éhes. Persze biztosan számít, de nem biztos, hogy teljesen. Elég bonyolult ez és tény, hogy nem kértem segítséget, de én akartam megoldani, meg aztán itt van ez a Hector is. Mi van, ha belekeverem Serát is a dologba és esetleg őt is megfigyelné, vagy akármi? Nem akarom, hogy miattam legyen baja, vagy kelljen folyton a háta mögé néznie. Elég, ha nekem kell, bár nem csinálom valami jól igaz?
- Ez ugyanolyan, mint amikor valaki gazdag és azt mondja a pénz nem boldogít. Te... könnyen beszélsz, ha te vagy mindenben a jobb. - vonom meg a vállamat. Persze szép és jó, amit mond, de nem ő érzi, amit én, hogy a másik mindig mindenben jobb nála és én folyamatosan ezt érzem Sera közelében évek óta. Legalább valamiben én akartam kiemelkedni. Legalább valamiben én akartam a jobb lenni, de még ez se megy, még jó vámpír se tudok lenni. A végén még tuti kiderülne, hogy ha netán vele is hasonló történne, akkor ezt is jobban csinálná, mint minden mást...
- Igen, de nem is mesélted, hogy mész. Te is tudtad, hogy rosszul esne és nem magyarázhatsz meg mindent. Ezzel megint azt mutatod, hogy te sosem tévedsz és mindent jól csinálsz! Hát nem látod? - nem emelem meg a hangomat, de érezni, hogy ez megint eléggé bántó és rosszul esik. Legalább ismerje be, ha valamit netán ő nem csinál rosszul. Én nem voltam őszinte, de ő sem! Ő is beszámolhatott volna, ő is elmondhattam volna a félelmeket, nehézségeket. Miért más az ő dolga, mint az enyém? Nem csak én hibáztam, még ha az én hibámnak komolyabb is a következménye, de ha ezt sem ismeri el, akkor ezzel is azt mutatja, hogy ő folyton mindent jobban csinál, még azt is, amit nem.


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
A sors útjai kifürkészhetetlenek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Seraphin McCaine
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 111

TémanyitásTárgy: Re: Sera & Shereee - Egy kis vérfürdő 2018-05-09, 11:12


Sheree & Sarah
"A barátod az, aki mindent tud rólad, és mégis szeret."

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Én soha, de soha nem akartam Sheree-nek rosszat, mindig azt akartam, hogy jól boldoguljon, segítettem neki akármiben, ha szüksége volt rá. Valóban eszembe se jutott, hogy azzal, hogy én még a családom összetartásának terhe mellett is jól teljesítettem iskolában és viszonylag sok barátom is volt, ő elnyomva érezhette magát, vagy kevesebbnek. Ha tudtam volna, hogy ezt éreztetem vele, akkor talán tudtam volna változtatni is, de most itt állunk, két sérült lélekkel, és próbáljuk ellapátolni a következményeket. Szó szerint.
- Akkor ő az egyetlen, ugye? - kérdezem, mikor azt mondja, hogy a fickó előtt nem kellett segítség. Muszáj rákérdeznem, tudnom kell, hogy mekkora a baj. Nem mintha egy férfi meggyilkolása olyan sokkal jobb lenne mondjuk két férfi meggyilkolásánál, de… De talán sikerül ezt eltusolnunk és tovább lépnünk. Sosem éreztem még magam olyan naivnak, mint most. De ugyanezt tenném Lioért is, ha ő keveredett volna gyilkosságba, ebben teljesen biztos vagyok. És ő se akarna tőlem segítséget kérni… Kezdem azt érezni, hogy tényleg bennem van a hiba.
- Én ezt megértem, de akkor… akkor menjünk el egy ispotályba, vagy egy mugli kórházba és pakoljuk ki a vérbankjukat. Mindenre van megoldás, és fogalmam sincsen, hogy milyen érzés emberből vért inni, nem is akarom tudni, de ha zacskóból iszod, akkor nincs, akit megtámadhatnál. - mondom azonnal az ötletet, aminél biztonságosabb nem nagyon jut eszembe. Átszalad rajtam egy kis szomorúság, amikor már másodszor vádol meg azzal, hogy azért nem mondta el, mert én mindig mindent jobban csinálok nála.
- Ez egyáltalán nem igaz, és ezt te is tudod. Nekem is vannak hibáim vagy ballépéseim, igen, titkaim is, és nem akarom, hogy hozzám hasonlítsd magadat! Nagyon sokáig voltunk barátok, és nekem nagyon fontos a barátságunk, nem véletlenül vagyok itt és most veled, de ettől még nem vagyunk egy személy, nem kell ugyanolyannak lennünk, ugyanabból jónak lennünk, és nem is kell ugyanazt az álmot követnünk. - magyarázom neki, de nem tudom, hogy eljut-e a az agyáig, mert ha nagyon elkezd bezárkózni, akkor sehogy se lehet hatni rá.
- Azt hittem, hogy ezt már megbeszéltük a múltkor… Idősebbel akartam elmenni, aki tapasztaltabb nálunk, és nem akarom, hogy egy küldetésen megsérülj mellettem, nem bírnám ki. - válaszolom, és ezután az én hangom is egy kicsit elcsendesedik. - A szellemekről pedig… nem beszéltem senkinek.  Mert én is ignoráltam őket egész életemben, mintha nem is léteznének, mintha nem látnám, amit látok, majdnem minden nap... - válaszolom, de ez nem a teljes igazság. Egyetlen egyszer mindennél jobban akartam, hogy a szellemek velem maradjanak és kövessék a követelést, ne menjenek sehová, de még is eltűntek… a szüleim szellemei.[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Aki tudja, hogy mit kellene tennie,
de valamiért mégsem teszi, az tudatosan köpi szembe magát.
Ennél jobban pedig nem alázhatja meg magát senki.
Önmaga előtt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sheree Parks
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 57

TémanyitásTárgy: Re: Sera & Shereee - Egy kis vérfürdő 2018-05-06, 18:54


[You must be registered and logged in to see this image.]

Sera & Sheree

[You must be registered and logged in to see this image.]

Meglepett, hogy nem eleve ezzel kezdte, de azért nem mondom, hogy vártam, hogy mikor kér majd számon és jó eséllyel kapom meg a fejmosást is, mert már megint elszúrtam és mert megint nem jól csináltam. Tény, hogy nem lett jó vége, de hát honnan tudhattam, hogy nem tudom majd kezelni. Megpróbáltam és igenis egyedül szerettem volna megoldani, nem akartam hozzá szaladgálni, hiszen nem tehetem mindig és akkor csak még inkább úgy érezném, hogy nekem még ez se megy. Sera... túlságosan tökéletes, még az én gondjaimat is gond nélkül megoldja, mert neki még ez is megy. Én ellenben nem érzem magamat ettől valami jól, konkrétan selejtnek, csak ő ebbe még jó eséllyel sosem gondolt bele.
- Nem tudtam, hogy segítséget kell kérnem... előtte nem. - intek a fejemmel a szellem felé. - Aztán meg... Neked minden jobban megy Sera, észrevetted már? És közben bejött a képbe Tommy is és egyszerűen úgy gondoltam nem lesz ilyen újra. - na igen Tommyt megmentettem és azt mondta ő nem fél tőlem és bízik bennem, úgyhogy én is bízni akartam magamban. Csak hát nem jött össze, de a fene se tudta, hogy Mimi ennyire rám nyomul és nem hagy majd békén, hiába mondok neki bármit. Tényleg nem én tehetek róla, ha egyszer ő volt az, aki nem akart lekopni, akármit is mondtam neki.
- Próbáltam, de... nem is tudom mi a jó hasonlat. Azt hiszem a hús, meg a szója. Az állat vér nem olyan... jó. - vonom meg a vállamat. Na igen, kifejezetten pocsék íze van a nyulaknak, meg olyan cukik... persze még nem próbáltam mindenféle állatot, de az emberi vér akkor is más ízű még ha ez hülyén hangzik is. Hamarabb leszek éhes egy kisállat után teszem azt. Persze ez nem mentség és ettől még nem ölhetek meg senkit és nem is akarok, az első alkalom is véletlen volt, Mimi pedig felidegesített, arról se én tehetek.
- Mert te így is mindent jobban csinálsz! És... ez akkor egy újabb dolog, amit én szúrtam el. - húzom el a számat. Fogalma sincs milyen érzés folyton a nyomában loholni és még azt is érezni, hogy nem bízik meg bennem igazán, hiszen még arra a nagy kutatásra is mást kért meg, nekem nem is mesélt róla. Persze a szemrehányás az megy. - Nem mintha te meséltél volna nekem arról a nagy kutatásról, vagy hogy beszélgetsz a szellemekkel... - teszem azért hozzá egészen csendesen. Na igen, ő se volt velem őszinte, még ha más kaliberű is az, amit elhallgatott, mint az enyém, de én is a fejéhez vághatnám, hogy nem kötötte az orromra, hogy ilyesmire is képes, vagy hogy mással megy nagy felfedezést tenni és nem velem.


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
A sors útjai kifürkészhetetlenek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Seraphin McCaine
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 111

TémanyitásTárgy: Re: Sera & Shereee - Egy kis vérfürdő 2018-04-30, 18:04


Sheree & Sarah
"A barátod az, aki mindent tud rólad, és mégis szeret."

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Egy ideig sikerül visszafognom magamban azt a részem, aki számonkérné Sheree-t, hiszen előbb el kell rendeznünk, hogy Minnie segítséghez jusson, aztán elindulni a szellem testéhez és elpusztítani, mielőtt el tudna érni bárki mást a szellem síkról. Semmit se mondott el nekem a körülményekről semelyikük, így nem tudom, hogy Tommy-t aznap éjjel megmentette, én még mindig ott tartok, hogy van egy srác, aki tetszik neki, szaktársunk és gyűjti a bátorságot, hogy beszéljen vele, ahogy én gyűjtöm a bátorságot, hogy beszéljek Nicolassal. De velem ellentétben a barátnőm már teljesen máshol tart, csak nem avatott be... ebbe se.
Elengedem a kezét az első panaszos hangra, nem fogom magam után húzni úgy, mint egy gyereket, főleg, ha még szól is érte, tudom, hogy nem gyerek már és nem akarom megsérteni se.  
- Csak akkor lesz kudarc, ha nem kérsz segítséget és magadban tartod az egészet! - válaszolok vissza azonnal, és ezúttal nem hagyom rá, hogy ellegyen a kis világában, nagyon is komoly az arcom, és szeretném, ha ő is komolyan venné az egészen. Életekről beszélünk! Egyelőre csak erről a férfiról tudok, de így is már négy élet veszélybe került. A férfi halott, Minnie sérült, Sheree és én pedig éppen eltűntetjük a gyilkosság nyomait, ami ezérféleképpen törheti meg az életünket. És még is segítek neki. És mit kapok cserébe? Azt, hogy mióta elmondtam neki, hogy szeretném a saját életemet élni, azóta újra meg újra ismételi, hogy úgy se leszek ott neki mindig. Van amikor elnézőbben, van amikor durvábban, de érezteti, hogy cserben fogom hagyni, miközben azt mondja, hogy tegyem meg, mert megérdemlem. Vagy már cserben is hagytam?
- Nem akarok a nyomodban járni, nem akartam most se belefutni egy halottba, akinek te oltottad ki az életét, de nem csinálhatod ezt tovább. Meg kell tanulnod kezelni, vagy... állatokból táplálkozni, ha őket véletlen megölöd, az nem olyan súlyos még mindig, mintha embert ölsz. - kicsit elhallgatok, nyilván úgy haladunk a temetőhöz, hogy menet közben csak akkor beszélek, amikor teljesen biztos vagyok benne, hogy senki sem foghat gyanút.
- Attól még, hogy nyáron el akarok menni, addig még itt vagyok és elmondhattad volna, hogy baj van. Rá is kérdeztem, Sheree! Rákérdeztem, és te azt mondtad, hogy minden rendben. Miért hazudtál nekem? - kérdezem, és ezúttal újra kiérződik a hangomból a csalódottság. - Tíz éve lakunk egy szobában, a legjobb barátom vagy, azt hittem számíthatunk egymásra, de úgy tűnik, hogy te nem bíztál bennem eléggé és most nézd mi a következménye...
Mardos a bűntudat, de már nem is tudom miért. Azért, mert okot adtam arra, hogy Sheree ne bízzon bennem, azért, mert aznap este, amikor megharapták nem tudtam közbelépni, azért mert nem fordult hozzám és egyedül akarta megoldani, sikertelenül, vagy azért, mert ahelyett, hogy a holt lélek nyugalomra térne és a gyilkosát elfognám, éppen segítek elpusztítani és eltűntetni a nyomokat. Ez az egész... annyira istenesen el van rontva.[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Aki tudja, hogy mit kellene tennie,
de valamiért mégsem teszi, az tudatosan köpi szembe magát.
Ennél jobban pedig nem alázhatja meg magát senki.
Önmaga előtt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sheree Parks
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 57

TémanyitásTárgy: Re: Sera & Shereee - Egy kis vérfürdő 2018-04-26, 17:50


[You must be registered and logged in to see this image.]

Sera & Sheree

[You must be registered and logged in to see this image.]

Próbálkozom én, de érthető módon a szellem nem a legbarátságosabb. Végtére is megöltem, úgyhogy ez nem olyan meglepő és nem is tudom, hogy Sera mit várt pontosan. Mégis hogyan beszélgessek valakivel, aki miattam halt meg és látványosan ki nem állhat e miatt? ő legalább kényszeríteni tudja arra, hogy válaszoljon, de nekem erre esélyem sincs. Bocsánatot kérek ugyan tőle, de jó eséllyel max. a saját kis lelki békémen javíthatok vele, bár azzal eddig se volt gond. Simán eltemettem magamban ezt az egészet, meg végül is megmentettem Tommy életét, úgyhogy bár tettem rosszat, de mellette jót is. Így valamivel könnyebb.
- Jól van, megyek magamtól is, tudom, hogy mit kell tennünk. - húzom el a számat, amikor Sera a temető felé kezd húzni. Elmondta, hogy mi legyen és én tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy mi a dolgom, nem kell kifejezetten elráncigálnia addig. Nem szeretném érthető módon, hogy valami komolyabb bajom legyen ebből és ha netán Hector rááll erre az ügyre, vagy őt találja meg ez a szellem, akkor abból tényleg komoly bajom lehetne. Ahogyan mondta talán még végezne is velem és azért én egyelőre még igen erőteljesen ragaszkodom az életemhez. Mindenesetre követem Serát és szinte már várom, hogy mikor jön valami számonkérés, netán szemrehányás és igen, hamarosan hogy már nem egy haldoklót kell ellátni ennek is eljön az ideje és én nem lepődhetek meg rajta.
- Azt hittem, hogy meg tudom oldani és te... úgyis mindenben jobb vagy, én meg... Ez csak megint egy hülye kudarc, de próbálom kezelni és van, amikor sikerül is. - vonom meg a vállamat, mintha semmiség lenne, hogy megöltem valakit és majdnem még valakit is. Na igen, tudom, hogy igaza van és szólnom kellett volna, de amúgy is én vagyok kettőnk közül a csődtömeg, ő meg mindenben jobb. Ha még ebben is pocsék vagyok, akkor azt hogyan kezeljen? Sera segített volna, de meg kell értenie, hogy ő se tud mindig. Pont nem rég beszéltünk erről. Nyáron el fog menni, akkor meg mégis hogyan segíthetne nekem? Persze most még igen, de ott a családja is, a testvérei, a saját dolgai és nem pesztrálhat engem folyton. - Amúgy se járhatsz folyton a nyomomban. - teszem még hozzá, hiszen lássuk be ha nem vagyunk épp együtt, akkor nem feltétlenül tudja a kontrollt megoldani a helyettem és kétlem, hogy ezt valamiféle edzéssel lehet kezelni, vagy rá lehet készülni. Ez nem olyasmi, mint gyakorolni egy varázslatot.


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
A sors útjai kifürkészhetetlenek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Seraphin McCaine
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 111

TémanyitásTárgy: Re: Sera & Shereee - Egy kis vérfürdő 2018-04-19, 14:48


Sheree & Sarah
"A barátod az, aki mindent tud rólad, és mégis szeret."

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Sokáig beszélhetnénk arról, hogy ki mit nem nézne ki a másikból, és Sheree járna nagyon rosszul, mert soha nem gondoltam volna, hogy ilyen szintű problémái vannak a vámpírságával, hogy ölt már, és még sem kért segítséget, nem szólt senkinek, hagyta, hogy előfordulhasson újra...! De ez a beszélgetés a jövő zenéje. A problémamegoldás kattan bennem és így megússza egyelőre a fejmosást. Nem akarom elveszíteni, nem akarom, hogy egy Auror ránk találjon, vagy egy vadász, aki meg se várná, hogy csattanjon a bilincs, inkább elintézné azonnal...
Várom, amíg megcsinálja az emlékek kihalászását, a képességeink a kedvenc tantárgyainkat tekintve közel azonos, szóval az nem döntheti el, hogy melyikünk csinálja, inkább az, hogy ő ismeri, hogy mit kell eltűntetni.
A megjegyzésére követem a tekintetét a szellemre és bólintok. Kár leplezni a képességemet, nem tudnék hazudni neki, ezek után biztosan nem, egyértelmű, hogy a szellem vezetett hozzá, és az is egyértelmű, hogy követi a parancsaimat. Elcipelem Mimit, a lehető leggyorsabban akarok visszatérni Sheree-hez, hogy nehogy valami baj történjen, de azért pár percbe nyilván beletelik, hogy ne legyek olyan feltűnő és minden szálat szépen elvarrjak magunk után.
Mikor visszaérek kicsit csalódottan nézek Sheree-re és a szellemre, hogy nem jutottak semmire, de még elég feszültség van bennem ahhoz, hogy így is megkönnyebbüljek, hogy a Mimi dolog már el van rendezve, és már csak ketten vagyok... kettő és felen.
- Szellem, ki voltál és hol van eltemetve a tested? - fordulok a kivetüléshez és hallatszik a hangomon, hogy szokatlanul parancsolgatós. Borzalmas érzés, hogy most, hogy felvállaltam a képességemet, hogy követtem egy szellemet, ahelyett, hogy segíthetnék bevégezni amiért itt ragadt... El fogom pusztítani.
- Barkley Steenson és a Roxmortsi temetőben, te kis áruló. - válaszol nagyon is ellenségesen a szellem, és akármennyire arconcsapás, tűröm, mert tökéletesen igaza van. Mivel eddig tagadtam az egészet és csak arra használtam a képességet, hogy elűzzem a szellemeket, akik megjelentek a közelemben, nem tudom, hogy mi mást tehetnék, minthogy megpróbálom eltűntetni, legalább is a normális emberek elől, a kísértetvadászok elől nem tudom, hogy képes vagyok-e rá. Sheree-re nézek, aztán hatalmas sóhajjal fűzöm az ujjaimat össze az övéve és kezdem el húzni a temetőhöz vezető utcára.
- Miért nem szóltál, miért hazudtad azt, hogy minden rendben van? Lehet, hogy tudtam volna segíteni, miért tartottad magadban? - kérdezem halkan, és nem tudom elfedni ezúttal a csalódottságomat és az aggodalmamat a hangomból. Csak két barátnő sétál az utcán bizalmasan beszélgetve... Így kell kinéznünk, mintha minden rendben lenne.[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Aki tudja, hogy mit kellene tennie,
de valamiért mégsem teszi, az tudatosan köpi szembe magát.
Ennél jobban pedig nem alázhatja meg magát senki.
Önmaga előtt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sheree Parks
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 57

TémanyitásTárgy: Re: Sera & Shereee - Egy kis vérfürdő 2018-04-17, 15:23


[You must be registered and logged in to see this image.]

Sera & Sheree

[You must be registered and logged in to see this image.]

Álmomban nem gondoltam volna, hogy Sera reakciója a kiborulás helyett majd az lesz, hogy el kell pusztítanunk a szellemet, elégetni a csontjait és végleg elűzni. Bár azért valahol sejtem, hogy lesz még itt fejmosás is, mert nem is ő lenne, ha nem mondaná el a véleményét, csak most még első körben bekapcsolt nála a probléma megoldó és egyelőre igyekszik kihozni a kialakult káoszból a legtöbbet, aztán majd jöhet a többi, ha rendeztük ezt az egész káoszt és nem hagyok egy újabb hullát magam mögött.
- Igen... ez igaz. - be is villan a sötét ruhás alak, akivel nem régen sikerült összefutni és egyértelműen a tudtomra adta, hogy sejti, hogy mi vagyok és hogy akár még szövetségesek is lehetünk, amennyiben nem végezni próbálna velem helyette, mert hát annak is megpedzegette a lehetőségét. Azért azt én sem akarnám, hogy bilincsben vinnének el, netán valami fanatikusabb vadász kapna el és hát... jó eséllyel annak valamelyikünk halálával lenne csak vége és félő, hogy ha az illető elég tapasztalt akkor inkább az enyémmel.
- Azt hiszem neked kellene, de gondolom én tudom mi történt pontosan. - hát igen és nekem remeg még mindig kissé a kezem a szellem kiabálásának és Sera felbukkanásának hála, de tudom, hogy igaza van és ezúttal össze kell szednem magamat. Bármennyire is jól tartja magát ő, most nekem is muszáj ugyanolyan jól tartani magamat és nem adhatom csak úgy fel, vagy omolhatok össze. Így hát előkerül a pálcám és nincs mit tenni, igyekszem erősen koncentrálni és egyetlen emlék morzsa se maradjon meg benne rólam és arról, ami történt és persze arról, hogy követett az erdőbe. Az ő hibája még most is azt mondom, de persze nem kellett volna majdnem megölnöm csak mert nem szállt le rólam. Csak aztán segítek Seranak, legalább lábra állítani Mimit, mert hát így is nehéz dolga lesz elvinni az alélt lányt a Három seprűbe.
- Azért ezt majd kifejthetnéd... - pillantok még Sera után, bár nem szemrehányó a hangom, de hát na, nem tudtam, hogy ilyesmire is képes és azért most rendesen meg vagyok lepődve, de persze ettől még nem érzem magamat kellemetlenebbül, amikor egyedül maradok a szellemmel. Finoman szólva is bizalmatlanul méregetem, pedig én öltem meg őt és nem fordítva, de aztán ki tudja, hogy mire képes, ha ne adj isten felhúzza magát és nincs itt Sera, hogy visszafogja. Gőzöm sincs, hogy mégis mit mondhatnék neki, főleg hogy nem is csúnyán néz, inkább úgy mint aki szívesen megfojtana egy kanál vízben, bár legalább ezek alapján nem képes rá, ez is valami.
- Oké... bocs. Nem volt szándékos, én csak nem tudtam mit tenni és... megtörtént, de nem akartam. Tudom, hogy ez nem sokat ér neked, mert attól még halott maradsz, de akkor se volt szándékos. - na persze nem kapok választ, hiába próbálkozom, sőt mire Sera visszatér a szellem továbbra is csendben van, csak a szúrós tekintet marad, valószínűleg azért, mert Sera ráparancsolt, hogy nem tehet ellenem semmit és nem mehet máshoz, hogy elmondja mit tettem. Gondolom amúgy ez lenne az első dolga, így csak egy sóhajjal pillantok Serára.
- Én megpróbáltam, de nem áll szóba velem, úgyhogy a tiéd. Tüntessük el. - na erre már persze jön egy csúnyább nézés, mert miért is ne, ezen nem lepődöm meg, de mégis mit tehetnék, ha egyszer nem érdekli, amit mondok? El nem engedhetjük, mert így már mindketten bajba kerülnénk, Sera is, amiért segített nekem.


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
A sors útjai kifürkészhetetlenek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Seraphin McCaine
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 111

TémanyitásTárgy: Re: Sera & Shereee - Egy kis vérfürdő 2018-03-27, 09:51


Sheree & Sarah
"A barátod az, aki mindent tud rólad, és mégis szeret."

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Hát én se számoltam azzal, hogy egy szellem addig kerget a segítségkérésével, míg be nem fordulok a sarkon és meg nem látom, hogy a gyilkosa Sheree, a legjobb barátnőm, aki már egy másikat is majdnem megölt éppen. Valahol mélyen nagyon ki vagyok akadva, de játsszom a keménylányt és a hidegfejűt, mintha valami küldetésen lennénk, ahol meg kell oldani a dolgokat és csak ha minden rendben van, akkor kiadni magunkból a pánikot, hogy mi a franc történt. Lesz még itt felmosás, de nem itt az utcán, nem egy haldokló mellett, és nem egy sipákoló szellem mellett, az is biztos.
- Meg kell tennünk, vagy talál egy olyat, aki ahelyett, hogy segítene a gyilkosának, bilincset üt a kezedre. - válaszolom magabiztosan az elpusztítására. A teste már úgy is halott, a lelke is csak egy visszamaradt dühös lélek. Lehet, hogy elképesztő lelkiismeretfurdalásom lesz utána, de akkor még nagyobb lenne, ha Sheree-t árulnám el anélkül, hogy esélyt adnék neki, hogy mindent részletesen megmagyarázzon. És ehhez túl kell élnünk ezt a napot.
- Legyen így. De az emlékeit ki kell törölnünk, mielőtt ellened vallana. Te vagy én? - kérdezem, hogy melyikünk csinálja, az lenne az ideálisabb, ha ő csinálná, tudja, hogy mennyi időt kell összekuszálni a fejében, ahhoz, hogy elterelődjön róla a gyanú teljesen. Egyértelmű, hogy Sheree-nek éppen most esik le, hogy közöm van a szellemekhez, de ez most egy olyan szituáció, mint amilyen abban a másik világban volt... Fel kell fednem magam valamennyire, mert a titoktartásom annyit nem ér, hogy inkább tétlenül álljak és hagyjam, hogy Sheree lebukjon. Egyelőre semmit sem kérdeztem tőle, fogalmam sincsen se a nevéről, se arról, hogy hogyan történt Sheree és közte a dolog, semmiről, jobban érdekelt, hogy még az élőt tartsuk életben. Sebe ugyan nincsen már, de nincs magánál és valószínűleg rövidesen felmondja a szolgálatot a teste a vér hiányától. Ha a barátnőm csinálja az emléktörlést addig tartom a lányt a kezemben és várok, aztán a szellemhez fordulok. Mivel az elmúlt... sok évben igyekeztem tagadni a képességemet és átnézni az összes szellemen, így most jó is, ha van néhány pillanatom, hogy megtaláljam azt a bizonyos hangot.
- Ameddig vissza nem térek nem beszélhetsz senkivel Sheree-n kívül! Nem hallhatja más a hangodat, nem adhatsz jeleket, nem árulhatod el senkinek! - veszem parancsolósra a figurát, a szellemre szegezve a tekintetemet. Ameddig elcipelem Minnie-t, hogy segítséget kérjek hozzá csak kitart a képességem ereje és elnémítja a szellemet és... Talán... Talán Sheree-vel is beszélhet addig. Akármi is történt, akárhogyan ölte meg... Bűnbocsánatot kell nyernie. Legalább is nekem szükségem lenne rá ahhoz, hogy nem őrüljek bele, hogy véletlen megöltem valakit.  
Néhány percre tehát kettesben hagyom őket, ameddig Minnie-t elcipelem a Három seprű felé, és a közelében kezdek el segítségért kiabálni, hogy találtam egy árult lányt, itt a földön, alig él, segítség, és a többi.[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Aki tudja, hogy mit kellene tennie,
de valamiért mégsem teszi, az tudatosan köpi szembe magát.
Ennél jobban pedig nem alázhatja meg magát senki.
Önmaga előtt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sheree Parks
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 57

TémanyitásTárgy: Re: Sera & Shereee - Egy kis vérfürdő 2018-03-26, 11:52


[You must be registered and logged in to see this image.]

Sera & Sheree

[You must be registered and logged in to see this image.]

Ezzel végképp nem számoltam, hogy Sera is befut. Egyszerűbb lett volna itt hagyni és kész... mert hát jó eséllyel ezt tettem volna, ahogyan a hamarosan megjelenő szellem esetén is volt, mármint amikor még nem volt szellem. Ki tudja talán ő is túlélhette volna, ha még idejében toppan be valaki és segít rajta, de én biztos voltam benne, hogy megöltem és hát onnantól már... De ez jelen esetben is pontosan így volt, azt hittem Minnie halott és úgy fest még él, de a szellem tuti nem és eléggé haragos is, ahogyan Sera is kellően ideges. Persze, hogy fejmosásra számítok, meglep, hogy végül nem az következik.
- Elpusztítani? - azért rendesen kikerekedik a szemem. Tényleg nem erre a reakcióra számítottam és főleg nem Serától. Arról fogalmam sincs, hogy mégis hová vigyük a lányt, főleg mert akárhová is visszük ott kérdezősködni fognak és az lenne a legjobb, ha én nem nagyon folynék bele, mert ha ott vagyok és valaki így meglát... hát annak elég egyértelmű lesz, hogy én voltam. Mi viszont tényleg nem fogunk tudni segíteni rajta. - Neked kell elvinned valahová, ahol megtalálják, vagy a Három seprűbe, ahol már segítenek rajta, hogy... így találtál rá. Ott már lesz, aki tudja mit kell majd tenni. - legalábbis gondolom én, legalább egy felnőtt varázsló azért csak-csak előugrik, hogy tegye a dolgát, de ha én is megyek abból nem sok jó sülhet ki. - Maximum segítek, amíg nem érünk olyan helyre, ahol valaki megláthat. - na igen ennél több ötletem nincsen és akkor már lesz, aki megmenti a lány életét, de mi nem tudjuk és azzal se érünk sokat, ha közben meg lebukom. A szellem meg közben visítani fog, ami igen remek lesz, mert hát azt még tolnunk kell, hogy megkeressük a csontjait. Serának le kell lépnie észrevétlenül és utána járni, hogy egyáltalán ki volt és hol lehet a sírja.
- Te... - elharapom a mondatot, hiszen tényleg egyértelmű, hogy Sera kapcsolatban áll a szellemmel, talán pont ő irányította ide? Igen, ez kezd valószínű lenni. Végül persze még sem mondom ki, amit gondolok, hiszen én aztán igazán nem tehetek neki szemrehányást. - ... ki tudod szedni belőle, hogy kicsoda és hol van a sírja. - fejezem be végül a mondatot, hiszen ha tényleg kapcsolatban áll a szellemmel, akkor tudhat is róla dolgokat, vagy legalábbis biztosan könnyebben húz ki belőle válaszokat és egyelőre azt se tudjuk hogy hol lehet a teste. Az meg kellemetlen lenne, ha még az előtt valami más kísértetvadászba botlana, hogy kiiktatjuk, mert akkor elég könnyedén leadhatja a drótot, hogy én voltam, főleg hogy már a nevemet is tudja Serának hála. Ha esetleg eddig ez nem is volt így.


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
A sors útjai kifürkészhetetlenek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Seraphin McCaine
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 111

TémanyitásTárgy: Re: Sera & Shereee - Egy kis vérfürdő 2018-03-22, 13:30


Sheree & Sarah
"A barátod az, aki mindent tud rólad, és mégis szeret."

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Egyáltalán nem örülök, annak, amit látok, erre még szavak sincsenek, igazából legszívesebben örjöngenék és kiakadnék, és addig ráznám Sheree-t, ameddig értelmet nem verek a fejében, de... Nyilván nem ezt csinálom. Ki vagyok akadva, de látom, hogy ő is ki van akadva, még a szellem aki sivít a fülemben az is ki van akadva. Mindenki ki van akadva. De az első és a legfontosabb az, aki a földön hever, sebbel a nyakán, majdnem holt fehéren.
Próbálok kicsikarni valami magyarázatot Sheree-ből, azért fogom meg a kezét és próbálok a szemébe nézni, hogy fókuszáljon és koncentráljon ide. Nem szabad elvesztenünk az eszünket, különben a következő az lesz, hogy egy auror fordul be a sarkon, és onnantól már semmit sem tehetünk. Mert tennünk kell valamit, nem lehet, hogy már is túl késő.
A visszakérdezésre oldalra fordulok a familiárisomra, aki minden erejét átadva próbálja begyógyítani a sérüléseit a földön heverőnek, de új vért nem tud csak úgy beleömleszteni, csak az összes sérülését beforrasztani, hogy ne szökjön ki több vér és kicsit beizzítani a testét, hogy újra induljanak a szervei.
- Él és nagyon remélem, hogy így is marad... Így kell lennie. - toldom hozzá az utolsó mondatot és elengedem a lányt és elfordulok tőle hogy Minnie mellé térdeljek. Fogalmam sincsen, hogy hova vihetnénk, de a lánynak folyadékra van szüksége, vitaminokra és valami vérképző dologra, egy ispotályra, gyógyítóra, abszolút nem ránk. Nekem minden tudományom a gyógyítással kapcsolatban a familiárisomban van, aki már megtett minden tőle telhetőt.
Hiába térdelek oda csak nézni tudom, miközben a szellem Sheree reakcióiból itélve megjelenik mellettünk. Egy pillanatra a füleimre szorítom a kezeimet, hogy kizárjam a szellem hangját és Sheree kifogásait is, de tényleg csak egy pillanatnyi csöndre van szükségem.
- Jól van. Minnie-t el kell vinnünk egy biztonságos helyre és hívni egy gyógyítót. Aztán fel kell keresnünk ennek a szellemnek a sírját és elpusztítani a maradványait. - mondom hideg hangon, bár ez nem tudom, hogy most ijesztő, vagy éppen erőt ad Sheree-nek ahhoz, hogy aktivizálja magát kicsit, és ne csak hülledezzen. Nem mintha én feldolgoztam volna már, hogy a szobatársam és egyben legjobb barátnőm gyilkos, hogy ki tudja mióta hazudik nekem, hogy ki kell ásnunk egy hullát - vagy többet ?! -, el kell rejtenünk egy sérült lányt és valahogy életben tartani. Átnyúlok a lány húna alatt és megpróbálom talpra állítani, de - egyelőre - nem vagyok olyan erős, mint egy vámpír, így egy kicsit nehézkesen megy, még úgy is, hogy amúgy nem vagyok annyira gyenge leányzó.
- Sheree, segíts. Te pedig hallgass! - villan át a tekintetem a szellemre, ami ha nem is foszlik el, elhalványul kicsit és elnémul.  Láthatóan reagál arra, ahogy beszélek vele, amivel egyértelművé válik, hogy kapcsolatban állok a szellemmel... A Kísértetvadász képességemről pedig még Sheree se tudott eddig, hiszen mindig ignoráltam minden szellemet, aki megérezte a jelenlétem.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Aki tudja, hogy mit kellene tennie,
de valamiért mégsem teszi, az tudatosan köpi szembe magát.
Ennél jobban pedig nem alázhatja meg magát senki.
Önmaga előtt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sheree Parks
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 57

TémanyitásTárgy: Re: Sera & Shereee - Egy kis vérfürdő 2018-03-21, 17:27


[You must be registered and logged in to see this image.]

Sera & Sheree

[You must be registered and logged in to see this image.]

Felkapom a fejemet, amikor meghallom a közeledő lépteket. Hát persze hogy rendesen betojok, hogy olyan jön, akinek nem kellene, de végül csak Sera az, bár nem vagyok benne biztos, hogy ez jót jelent-e. Sera... hát kétlem, hogy kimondottan örülni fog ennek és igen látszik is rajta, hogy eléggé le van sokkolva a látványtól. Nem mondom, hogy én örülök, de ő láthatóan rosszabbul kezeli a dolgot. Már szinte várom, hogy letoljon, vagy rosszabb esetben rohanjon segítségért, netán azzal jöjjön nem tudom ezt irányítani úgyhogy muszáj szólnunk valakinek... Na persze, mert ez ilyen egyszerű. Ő még csak erről a Hectorról sem tud, aki a végén még valami igen kellemetlen módon tenne el láb alól, hiszen egyértelműen veszélyes vagyok.
- Én mondtam, hogy menjen el... Sera... én mondtam neki, de nem hallgatott rám. - rázom meg a fejemet, bár nem kétségbeesetten, de azért látszik, hogy rám is hatással van az eset. Nem akartam én bántani Minniet és tényleg próbáltam elküldeni, miközben ott dolgozott bennem a vajsör is, de ő nem akarta felfogni, hogy nem csak azért küldöm el, mert nem érdekel és mert nem érdekelnek a lányok, hanem azért, mert rossz vége lehet és hát rossz vége is lett. - Gyógyítani? Még él? - na jó, lassan tudatosul bennem, hogy a familiárisa tényleg segíteni próbál a földön fekvő lánynak, de igazából nem tudtam még eldönteni, hogy vajon csak próbálkozik, vagy tényleg van is értelme. Nem sok vér maradt benne, annyi biztos, bár nem tépáztam meg vészesen a nyakát, de ott a kis véres pötty és hát rendesen ki van fehéredve a bőre is. Lehet még rajta segíteni egyáltalán? És ekkor jelenik meg a szellem derengő alakja is. Azé a szellemé, akit még ismerek is, mármint élőként emlékszem rá és pont akkor sikerült eltennem láb alól, amikor utána nem sokkal Tommyval találkoztam, vagyis megmentettem Tommyt. Ha innen nézzük akkor egy életet elvettem, egyet pedig megmentettem... az egál.
- Mi a franc? - kerekedik azért ki rendesen a szemem. Azért az már nekem is kezd sok lenni, hogy majdnem megöltem Minniet, ott fekszik a földön és megjelenik egy szellem is, akit viszont sikerült nekem átküldeni a másik oldalra és úgy fest, hogy igen-igen haragos szellem a tetejében és mivel nem lépett tovább... Hátrébb lépek, hiszen a fene tudja, hogy ha látom, akkor nem tud-e esetleg ártani nekem. - Én nem... nem akartam... - őt se akartam én megölni, de tényleg, csak hát elég nehéz ezt az egészet irányítani és még nem mindig megy. Végül is Minnie sem halt meg ugye? Csak majdnem. Tehát fejlődhetek.


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
A sors útjai kifürkészhetetlenek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Seraphin McCaine
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 111

TémanyitásTárgy: Re: Sera & Shereee - Egy kis vérfürdő 2018-03-15, 09:26


Sheree & Sarah
"A barátod az, aki mindent tud rólad, és mégis szeret."

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Beindult az élet, én viszont még mindig odázom el a beszélgetést Nicolassal és az iskolához kötözve magamat intézem a dolgaimat, a nyomozást az Excalibur után és Derek után, ami talán egy és ugyanaz, talán nem, de ez majd a későbbiekben elválik. Még mindig nem találtam társat a felsőbb évekről, de továbbra se hajlok afelé, hogy Sheree-t rángassam bele ebbe az egészbe. Na jó, talán egy kicsit hajlok rá, de annyira nem, hogy szóba hozzam a lánynak.
A Roxmortsi könyvtárből lépek ki, ami éppen bezár, amikor egy áttetsző alak lebeg be a tekintetem elé, én viszont még csak nem is fókuszálok rá, hanem sétálok tovább, mintha ott sem lenne. Az egész életem úgy telt, hogy tagadtam a képességemet, mindig ignoráltam a holt lelkeket, csak akkor nem, amikor abban a másik világban csak az számított, hogy visszajussak ide, a családomhoz. És akkor, amikor a szüleink szellemeitől köszöntem el... De ennyi. Pedig ennyi év alatt nem egyet láttam már rajtuk kívül is. De ez a szellem folyamatosan belebeg elém, követ, és a sivalkodása érthető beszéddé válik a fülemben.
- Megölt engem! És éppen egy fiatal lánnyal akar végezni! Láttam őket! - mondja kuszán, úgy tűnik a halálában olyan erős volt a harag a gyilkosa felé, vagy éppen a bosszú, hogy valaki megállítsa a gyilkosát, hogy itt tartotta őt. A holtak ügyeit nem intézem el, ignorálom és tovább megyek, éppen elég élővel kell törődnöm, de az, hogy éppen egy gyilkosság folyik itt a közelben, már egészen más tészta. Azt kötelességem megakadályozni.
Felkapom a fejem, és intve a familiárisomnak követem a szellem útmutatását, egyre sötétebb utcára keveredek, előveszem a pálcámat is, mert ha ez nem vaklárma, ha egy gyilkosra fogok bukkanni...
- Shereee! - sikoltom, amikor meglátom, hogy vérben áll egy lány fölött, akit először fel se ismerek. Először azt hiszem, hogy Sheree-t támadták meg, de elég gyorsan kapcsolok, hogy a barátnőm a támadó, és a szellemnek, aki ott van a közelben a gyilkosa. Ne... Ez nem történhet meg. Azonnal elszaladok a lány mellett és a familiárisom elkezdi gyógyítani a súlyosan megsérült alakot, miközben én leengedem a pálcámat és megragadom a lány karját, hogy a szemébe nézhessek, hogy fókuszáljon rám, hogy... Fogalmam sincs miért.
- Sheree, mi történt? Mit tettél? - kérdezem, miközben próbálok nem bepánikolni és átgondolni a történteket. Ó a legjobb barátnőm, ezt... nem láthatja meg senki! - Meg kell gyógyítanunk és törölni az emlékeit és... - kezdek neki, miközben a szellem, aki rám tapadt a fülembe süvölt, hogy ő nem ezért hívott ide, nem azért, hogy segítsek a gyilkosának, és már olyan harag gerjed benne, hogy a közelségem valamiféle erőt ad neki, hogy testet öltsön és Sheree előtt is megjelenjen halványan a dühös alakja.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Aki tudja, hogy mit kellene tennie,
de valamiért mégsem teszi, az tudatosan köpi szembe magát.
Ennél jobban pedig nem alázhatja meg magát senki.
Önmaga előtt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sheree Parks
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 57

TémanyitásTárgy: Re: Sera & Shereee - Egy kis vérfürdő 2018-03-14, 16:25


[You must be registered and logged in to see this image.]

Sera & Sheree

[You must be registered and logged in to see this image.]

Oh tudom, nem épp a legjobb ötlet akkor nekiesni valakinek, amikor még ez a fekete ruhás alak, ez a Hector is a környéken szaglászik és egyértelműen a tudtomra adta, hogy ő a drasztikus megtorlás híve, úgyhogy érdemes lenne jól viselkednem, különben nekem kampec. Ennek ellenére még se lehet csak úgy mindenre nemet mondani, főleg akkor túlságosan egyértelmű a lehetőség. Így volt ez Minnievel is. Végtére is ő keresett meg engem még tegnap, hogy segíthetnék neki tanulni, mert úgy hallotta, hogy nekem elég jól ment mindig is a rúnaismeret. Tényleg... de komolyan én nem akartam eredetileg semmi rosszat. Csak beültünk meginni egy vajsört és megbeszélni a részleteket. Amúgy is Sera is elég elfoglalt, akkor hát nekem sem árt egy kis plusz tevékenység, amivel elfoglalom magamat, főleg hogy még ez a Tommy ügy is bejött a képbe. Aztán az egész már valahogy adta magát. Úgy döntöttünk visszasétálunk, bennem meg dolgozott az a vajsör is, ami persze szomjat úgy igazán nem csillapít, Minnie pedig hát... mondhatnánk, hogy igazából az egész az ő hibája. Én aztán nem tehetek róla, hogy rá sokkal jobban hatott az ital és kissé becsípett tőle. Ez a folyamatos ölelgetés, meg a többi... A fene se gondolta róla, hogy nem is arról van szó, hogy korrepetálást akart, hanem tetszem neki, és mivel úgy tudta nem volt még közöm egy pasihoz sem a suliban, hát akkor biztosan ugyanúgy vagyok ezzel, mint ő. Így történhetett, hogy meg akart csókolni már a falu határán túl az egyik kis ösvényen haladva. Több se kellett sikerült úgy jó erőből meglökni szerencsétlent, amikor felfogtam, hogy mit is akar. Eszem ágában sem volt az első csókomat valami csajra elpazarolni. És hát persze hogy sikerült lehorzsolnia a karját, amikor elesett és ez már épp elég volt ahhoz, hogy...
Igazából nem akartam én, de aztán még erőltette is. Annak ellenére, hogy kértem, hogy menjen el, ő nem hagyta annyiban. Csak azért is meg akarta nézni, hogy mi a bajom és persze közelebb jött és persze a vér édeskés illata, plusz a bennem is dolgozó vajsör... Nem mondhatom, hogy profi vagyok, így nem csoda, hogy amikor az első sikítás el akarta hagyni a száját hát befogtam neki. Szimpla ösztön. Szerencse, hogy azt hitte elsőre csak kéretem magamat és nem azért támadtam be a nyakát, amiért valójában. De persze idővel rájön az ember, amikor már érzi a fájdalmat és ha egy magam fajta nem fogja vissza magát, mert nem is tudja... akkor az istentelenül tud ám fájni. Így nem csoda, ha elég volt pár röpke perc és amikor ellépve a testétől elengedem már csak mint valami rongybaba omlik össze élettelenül, vagy legalábbis már szinte nem is pislákol benne az élet.
- Francba... francba! - mérges vagyok, ideges és persze véres és naná, hogy gőzöm sincs, hogy most mit is kellene tennem. Az ő hibája igaz? Én mondtam, hogy menjen el, én mondtam, hogy hagyjon békén, ő meg erősködött és nem fogta fel, hogy hülyeséget csinált. Az egész... az ő hibája!


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
A sors útjai kifürkészhetetlenek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sheree Parks
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 57

TémanyitásTárgy: Sera & Shereee - Egy kis vérfürdő 2018-03-14, 15:37

***


[You must be registered and logged in to see this image.]
A sors útjai kifürkészhetetlenek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Sera & Shereee - Egy kis vérfürdő

Vissza az elejére Go down

Sera & Shereee - Egy kis vérfürdő

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: Roxmorts :: Város széli dombok, erdõk, erdei utak-