Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

Legfrissebb

ϟ Régi ismerősök
  Yesterday at 23:14
Madeleine Eastwick


ϟ McKinney birtok
  Yesterday at 21:43
Neal Charmaine


ϟ Jane&Bastien
  Yesterday at 21:04
Jane Willow West


ϟ Akadémiai park
  Yesterday at 20:42
Gerard Warrington


A hónap posztolói
Gina Accipiter
 
Bexley Wildfield
 
Cody Armstrong
 
Corvus Flint
 
Jade Wilson
 
Emma Marshall
 
Shanna Griffin
 
Winifred Hill
 
Katherine Benedict
 
Perselus Piton
 
Statisztika

Összesen 611 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Dr. Shauni Walthers

Jelenleg összesen 35946 hozzászólás olvasható. in 3293 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Az utolsó csepp...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Megan Smith
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 374

TémanyitásTárgy: Re: Az utolsó csepp... 2018-03-14, 15:33


Cody & Megan
"Van, akinek a könnye kicsordul a fényben, és van, aki elrejtőzik könnyeivel a sötétben."

[You must be registered and logged in to see this image.]
Észre se veszem, hogy nem én vagyok az egyetlen, akit áztat az eső, ugyan Cody nem is nagyon van szem előtt a falnál, a sarokba kucorodva. Egyszerűen elsétálok mellette, a hálóruhám nedvesen, áttetszővé vállva tapad már-már betegesen vékony testemhez, hiszen az étel sosem okozott örömöt az életben és számtalanszor töltöttem el napokat nélküle. Egyáltalán nem törődök az erőnlétemmel, hogy egyszer csak elfogyok, vagy összeesek a rengeteg hiánytól, ami kialakult a testemben, mert... nem érdekel.
Az első szavak el se jutnak a fülemig a viharban, a szél tépi a fákat a birtokon és a cserepeket is magával akarja ragadni a Roxfort tornyairól, de azok egyelőre ellenállnak. Az eső hangosan kopog, a villám percenként csap le, itt nincsen helye halk szónak vagy finomkodásnak. Mindent elmos, nem is, eltöröl a vihar. Mindent. Talán engem is. Csak megyek tovább, minden tagom reszket, minden izmom megfeszül és sajog, hiszen el vagyok gyengülve, még sem jut eszembe egy percre sem megállni. Sosem féltem a vihartól, sem a villámoktól, és most is csak rezignáltan veszem tudomásul, amikor újra meg újra felvillannak a fények és a dördülések. A kezem megcsúszik egy cserepen, kénytelen vagyok kúszás közben hozzátapadni a tetőhöz, és a csuklómon a bőr éppen a vágások mellett szakad fel, és sűrűn, sötéten indul meg a vérem, bár az eső azonnal felhigítja és szerteszét szórja, majd el is mossa, de nem áll el. Nem is tudom, hogy miért kapaszkodtam meg. Könnyebb lett volna mindent elengedni. De nem fáj. Még mindig nem fáj.
Hátrafordítom az arcomat és a tágra nyílt fókusz nélküli szemem megállapodik Cody-n, majd néhány pillanat múlva a pupilláim elkezdenek reagálni, a következő felvillanó fénykél összeszűkülnek, kitágulnak és sikerül a fiúnak hosszú kiabálás után elérni a tudatomhoz.
- Cody. - mondok csak ennyit, de a hangzavarban inkább tűnik csak tátogásnak, úgy se hallhatja. Mit keres itt? El van ázva, betegesen fél a villámoktól, mi a francot keres itt a Kilátóban? Átfutnak a fejemen a gondolatok, de mintha az eső azonnal ki is mosná belőle, átterelődnek arra, hogy én mit keresek itt. Elfordulok tőle és elkezdek kikúszni a torony tetejének szélére, ahol szépen lassan kihúzom magam, nem törődve azzal, hogy a szél újra meg újra megdobja vékony testemet és akármelyik percben újra megcsúszhatok, vagy egészen egyszerűen letaszíthat a mélybe. Én nem akartam, hogy akárki is végignézze. Egyáltalán nem akartam másnak is ártani. De már nem maradt belőlem semmi.

[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Az én útaimon
Nem nyílnak virágok,
Sötétség vesz körül,
Csillagot nem látok...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets
Online

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 348

TémanyitásTárgy: Re: Az utolsó csepp... 2018-03-14, 01:23

Megan & Cody
[You must be registered and logged in to see this image.]


Alig egy hónapja került elő egy régi személy az éltemben akiről akárcsak a szüleimről azt hittem halott. Nemrég pedig levelet kaptam. Egy újabb levelet, a szüleimről. A szívemben valami különös dolog növekszik velük kapcsolatban.
Talán nem szép ilyesmire gondolni, de kívánom hogy kerüljenek az aurorok kezére... és kívánom, hogy a wizengamot dementor csókra ítélje őket..
Van hogy kegyetlennek és rossz embernek tartom magamat emiatt a kívánságom miatt... Van hogy csak félve merek erre gondolni, hogy most már úgy igazán utol érhetné őket a törvény kezének csúfolt cirkusz!
Egyébként minden békés, minden olyan mint annakelőtte.. Leszámítva hogy önként egy vámpír vérbankja lettem! Na jó az az önként csak részben volt önként..
Az alvásparalíziseim ugyanúgy meg vannak. A jókedvem, és egyébkénti nyugalmam mondhatni ugyanúgy megvan. Noxnak örülök is, bűntudatom is van miatta és közben fogalmam sincs hogyan kéne kezelnem.
Pedig amióta találkoztunk, voltaképp felajánlotta, hogy ha jön az egyetem lakhatok nála, esténként pedig találkozásunk utántól pár naponta az Aranyvarjúban dolgozom lényegében. Olyan hirtelen jött, és olyan... nagylelkű volt. Sejtem én, hogy nem lesz ez ingyen, nem annak a személynek tűnt,
de... mindennek ellenére nem érzem úgy, hogy ki lennék használva. Sőt, pont ez az, hogy megtámogatva érzem magamat. Bár a hely, nem egy egyszerű olasz családi kávézó... Teljesen más a légköre, azért élhető. Csak figyelni kell kinek mit és mikor mondasz. Meg az árajánlatot kérőket, pedzegetőket kell tudni udvariasan lepattintani..

***

Még tanítás után, vacsora előtt feljöttem a kilátóba. Szeretem ezt a helyet. A legtöbb esetben tökéletes hely arra, hogy egyedül legyek a gondolataimmal, tanuljak, vagy verset írjak.
Nos igen... kiváló hely, kivéve vihar idején. Olyan hamar szakadt le az ég és olyan heves csatába fogott Ares Athenevel odafent, hogy egyszerűen csapdába estem!
Csapdába az emlékeimmel, a gondolataimmal és minden rettegésemmel. Olyannyira, hogy átfagyva, átázva egy sarokba húzódva várom és egyre csak várom hogy vége legyen az egésznek. Vége mindennek...
Olyannyira csapdába ejtett ez a rohadt állapot, hogy mikor az éjszaka közepén elmegy mellettem valaki először alig észlelem.
Aztán ahogy elkezd kimászni, ahogy a villám megvilágítja az arcát akkor ismerem csak fel..-Megan?...- Reszketve, csatakosan, szinte elkékülve a hidegtől megerőltetem magamat, feltápászkodom a rejtekemből, ő pedig elindul a tető irányába.
-Megan!...- szólok utána a viharral felvéve a versenyt, hogy meghallja rekedt hangomat.
Hihetetlen küzdelmet vívok meg magamban és mire oda jutok hogy reszketve a látómezejébe vonszoljam elgémberedett tagjaimat, minden villámcsapás után úgy rázkódva össze, mintha bottal vernének, addigra ő már a tetőre kapaszkodik. A korlátnál megállok és zihálva odaszólok neki.
- Megan mit csinálsz??!... - a korlátba kell kapaszkodnom, hogy a lábaim ne csukódjanak össze alattam, mint egy selejtes kempingszék. Ha nem reagál addig szólongatom elszántan, ameddig rám nem figyel, dacolva mindennel. De jelenleg legalább olyan szarul festhetek mint ő. Pedig én csak a ma délutánt meg a fél éjszakát töltöttem kint viharban, nem épp az életemet készülök feladni....
[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Megan Smith
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 374

TémanyitásTárgy: Re: Az utolsó csepp... 2018-03-13, 13:54


Cody & Megan
"Van, akinek a könnye kicsordul a fényben, és van, aki elrejtőzik könnyeivel a sötétben."

[You must be registered and logged in to see this image.]
Egy hónap telt el, mióta Sheska Thorne-nál csúfosan befuccsolt a tervem és végül egy hosszú, parttalan beszélgetés után a semmivel távoztam. Aznap olyan dühös voltam, hogy apró fecnikben végezte a jelentkezési lap az egyetemi oktatásra és a szobámba érve Lenának végig kellett néznie, ahogy az egész szobát lényegében... szétverem. Addig dobáltam a tárgyakat, ameddig a dühöm át nem fordult zokogásba, olyan mélyről fakadóan, hogy a végén már attól féltem, hogy soha sem fog elmúlni. De elmúlt. És nem maradt utána semmi.
Úgy hagytam a szobát, ahogy volt, szétverve, de Lena mindent rendbe rakott és megpróbált megvígasztalni, de sikertelenül. A szavak nem találták meg a tudatomat és az érintésétől is elhúzódtam. Undorodtam az egész világtól, átkoztam mindent és mindenkit, ameddig el nem ment a hangom és csak némán zokogtam. És nem maradt utána semmi.
Egy hónapig jártam némán az iskola falai között, nem beszélve senkivel arról, hogy miért vagyok még az eddigieknél is szótlanabb, miért bliccelek el annyi órát, vagy miért hagytam abba a szobrászkodást, ami az utolsó mentsváram volt mindig is. Mondhatni teljes némaságba burkolództam és úgy éltem meg minden napot, mintha nem is én lennék, mintha nem is én lennék. Hiszen nem maradt utána semmi.

***

A vihar engesztelhetetlenül tombolt, márciushoz képest szokatlanul, de engem ez az információ egyáltalán nem érdekelt. A pizsamámban, mezitláb másztam ki az ágyból az északa közepén, szinte öntudatlanul engedve, hogy vigyen a lábam. A kezemen számtalan apró karcolás jelezte, hogy nem egyszer estem neki, hogy a fájdalom valami érzelemmel töltse meg a szívemet. De nem tette.
A villámok és a hangos kopogás csak akkor ért el a tudatomhoz, amikor az éj leple alatt átértem a klubhelységből a tornyokig, egészen pontosan a Kilátóig. Csendben haladtam, vagy talán a vihar volt olyan hangos, hogy nem vette senki észre, hogy kiszöktem a hálókörletünkből.
Mintha egy delejezett álom lenne mindez, az egész életem, olyan egyszerűen léptem ki a viharba a Kilátó teraszára, és egy pillanat alatt bőrig áztam, a hajam a bőrömhöz tapadt, a szél tépte a ruhámat és az ajtót is becsapta mögöttem. A szemem tágranyílt, mikor a közelben lecsapó villám hatalmas erővel felvillant majd feldördült. Közelebb akartam lenni hozzá, azt hiszem, ezért másztam át a korláton és kezdtem el kimászni a terasz szélén, hogy végül felkapaszkodjak a csúszós, lejtős tetőre. A hidegnek bántania kellett volna, a szembe csapó cseppeknekk csípnie, én még is nagyranyílt tekintettel haladtam tovább, érzéketlenül.

[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Az én útaimon
Nem nyílnak virágok,
Sötétség vesz körül,
Csillagot nem látok...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Megan Smith
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 374

TémanyitásTárgy: Az utolsó csepp... 2018-03-13, 13:01

***


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Az én útaimon
Nem nyílnak virágok,
Sötétség vesz körül,
Csillagot nem látok...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Az utolsó csepp...

Vissza az elejére Go down

Az utolsó csepp...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

+

Similar topics

-
» Nappali & Előszoba (földszint)
» 5 Ronin
» 2210 - Az utolsó küldetés...
» 2210 - Az utolsó küldetés

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: Idõnyerõ-