Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

Legfrissebb
ϟ Üvegházak
  Yesterday at 20:29
Gina Accipiter

A hónap posztolói
Cody Armstrong
 
Quinn A. Perold
 
Gina Accipiter
 
Bexley Wildfield
 
Corvus Flint
 
Sasha McCaine
 
Rose-Neira Brooks
 
Calista Merrick
 
Megan Smith
 
Benjamin Morgan
 
Statisztika

Összesen 627 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Dracklana

Jelenleg összesen 36977 hozzászólás olvasható. in 3367 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendégA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Reese & Blaine - vágyak vonzásában

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Reese Emily Kydd
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 15

TémanyitásTárgy: Re: Reese & Blaine - vágyak vonzásában 2018-05-17, 15:10


Blaine & Reese
Miért zuhanunk a mélybe?

[You must be registered and logged in to see this image.]
- Nem gondoltam, hogy ennyire megmarad benned. Később kerestelek, de aztán sok idő telt el. - na igen, én elfelejtettem, hiszen azóta annyi minden történt, hogy ihaj az én életemben is és ő nem került elő többet. Ezek szerint már akkor eldöntötték, hogy elviszik abba az iskolába, mert ott biztonságosabb, ezért nem jött vissza végül ide. Vajon eredetileg miért gondolták úgy, hogy érdemes lenne megpróbálni a Roxfortba való beiratkozást? Nem az én dolgom persze, ezért aztán nem is firtatom jobban a dolgot, még ha ott is van bennem a kíváncsiság azért. Azért az ő helyzete mégis csak különleges és épp e miatt szokatlan is egyben.
- Ez igaz, talán... de ha nem értesz egyet vele, akkor mi lesz később? Idővel el kell döntened, hogy te követed-e ezt a hagyományt nem? - na persze fiatal még gondolom nem feltétlenül agyal efféléken, de lássuk be, hogy azért idővel neki is lesz majd valószínűleg gyereke, ami azt jelenti, hogy tudnia kell addigra ő mit akar, ha a gyerek netán nem lesz vámpír, akkor vajon azzá teszi-e csak mert a családi hagyomány megkívánja, vagy hagyja, hogy átlagos és normális életet éljen, ami ha jól sejtem, akkor Blainenek nem igazán adatott meg. Ezt akárhogy is,de egyszer át kell gondolnia, még ha most még könnyebb is elodázni a dolgot és csak elfogadni a tényt, mert amúgy se tehetne ellene semmit.
- Akkor ezért is veszélyes, hogy itt vagytok és az igazgató mégis vállalta. Ezt a Dereket te tudod kezelni? Itt... túl sokan vannak azért, akiknek árthat, sok gyerek, fiatalok. Ez így... - meg hát az is elég gond, hogy ha az a Testvériség megpróbálna ártani nekik és ezzel másnak is ártanak, ha más is belekeveredik, vagy az a Derek kezd el tombolni. Azért ez így tényleg elég problémásnak hangzik, nem csoda, ha nem akarták, hogy ide jöjjenek és ha sokan ferde szemmel néznek rájuk, ha ennyire nagy veszélyforrás lehetnek a Roxfortban. Persze jobbak, mint akik nem is tudják kezelni a képességeiket, viszont valaki aki sok rosszat szenvedett el, ki tudja, hogy mikor pattan el nála a cérna. Vajon Blaine nem sorolható ide?
- Nem terhelsz és tényleg ráérek. Az én családomban sem mindenki egyforma. - teszem még hozzá, hiszen sejtem én jól, hogy náluk se mindenki ugyanolyan békés, ahogyan az apjáról beszél, főleg ha ilyen hagyományuk van, hogy a gyerekeket is vámpírrá, vérfarkassá teszik, ha nem születik annak. Ez azért elég drasztikus dolog, nem lenne meglepő, ha a családtagjai között lennének ennél radikálisabb felfogású alakok is és hát jobb felkészülni a bajra, mintha meglepetésként ér. Nem csoda, ha érdeklődőm, mert lássuk be tényleg úgy fest, hogy azért veszélyes az ittlétük.
- Elég jól, sok mindenben kiemelkedem, de ez is a dolgom. Gyakorlati alkalmak is vannak, de még a Minisztériumban nem voltam túl sokszor e miatt. És te milyen szakra jöttél? - idősebb, szóval gondolom valamilyen egyetemi szakot fog majd elvégezni, ha már itt van. Kérdés, hogy kitalálta-e már, hogy merre induljon, vagy vajon e téren is a családja és a fajtája határozza meg, hogy mire van szükség, vagy mire alkalmas? Nagyon úgy fest az eddigiek alapján, hogy nem sok önálló döntése lehetett az életében, ahogyan nekem sem, úgyhogy ezt átérzem.

[You must be registered and logged in to see this link.] ▲ szavak ▲ [You must be registered and logged in to see this link.]

If you want to beat the world, than you have to beat yourself.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Blaine Mitchell
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 25

TémanyitásTárgy: Re: Reese & Blaine - vágyak vonzásában 2018-05-11, 19:28Reese & Blaine

A new advanture

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

[You must be registered and logged in to see this image.]


- Lehet, hogy neked nem volt meghatározó, de nekem.. Bár elvittek, de mégis azt éreztem, hogy valaki segíteni akart. Ez igenis fontos tényező, akkor segített túlélni.. – Most nem megyek bele messzemenő részletekig, hogy mit is kellett kiállnom az aurorok, inkvizítorok fogságában, mert egyrészt rég volt más, másrészt az én életem, nekem kellett megküzdeni az adályokkal. Mégis, jó érzéssel gondoltam vissza az ismeretlen szőke kislányra, aki fel merte emelni a szavát mellettem, és legalábbis időt akart nyerni.
- Nem, valóban nem feltétlenül jó, ám ha már így alakult, kár rajta agyalnom, hogy miért. Az apám jó ember, még ha hisz is valamiben, ami idejétmúlt. Talán azokat nem akarja kirekeszteni, akik nem születnek igazi vérfarkasnak, vámpírnak. Ez amolyan.. családösszetartó erő nála. Nálunk. – Az anyámat már nem kedvelem ennyire, jó ideje valami időtlen álomban van, állítólag ő már nagyon veszélyes volt, apának kellett leállítani, de nyilván nem szerette volna megölni. Az arcomról lerí, hogy én is kelletlenül értelmezem a dolgokat, nem célom, hogy veszélyes fenevadakat szabadítsak a világra, ezért is volt jó, amíg abban az iskolában együtt voltunk, most viszont már csak a tábor maradt, és mi heten, olyan körülmények között, ahol mindenki kivülállóként tekint ránk.
- Akikről nem tudtok, azok bejegyzetlenek, velünk ellentétben. Az ő erejüket nem kontrollálja senki, és semmi, gyilkosok, olyan bestiák, akik bármikor elszabadulhatnak. S megállítani őket hasonlóan körülményes, mint ezzel a Vörös testvériséggel szembeszállni. Nem akarlak megijeszteni Reese, de sajnos így van. Nem mindenki olyan békés, mint én. Ráadásul a barátom, Derek már nagyon unja az általánosítást, a sok támadást, és ha elpattan nála a cérna, pont oda lyukad majd ki, amit várnak tőle.. Hogy másokat bántana.. - Levegőt veszek, nem akarom mindenbe így bevonni, vagy letámadni a hátteremmel, viszont érdeklődik, ezért illik válaszolni.
- Akkor jó, nem akartalak más elől elvonni, azaz akartalak, csak.. az önzőség lenne.. – Mosolyodom most el, szeretem felvállalni a gondolataimat, és ha ennyi év után találkozunk ismét, hát kár lett volna pár perc csevej után útjára engedni. Viszont engem alig ismer, nem tehetem meg, hogy így kisajítom. – Áh, az mindegy, ennyire nem akarlak terhelni a családi ügyekkel. – Pedig egyébként szívesen mesélnék a nagybátyámról, de hinnem kell benne, hogy mégis megmarad a béke pártján az apámhoz hasonlóan. Azért van bennem némi tartás is, hiszen Reese nagyon tudatosan kérdezget, remélem azért nem akar felhasználni a céljaira. Lehet, hogy kicsiként segítőkész volt, de ez változhatott. – Igen, akkor mindkettőnkön ott a világ szeme.. És hogy haladsz ezekkel a tanulmányokkal? Volt már valami éles helyzet, amivel meg kellett birkóznod? – Kérdezek most a mélykék szemekbe bámulva, nekem ő akkor is mindig az a kislány marad, aki az életemet mentette meg. Lehet, hogy így is elkaptak, viszont azzal, hogy kiállt értem, lehet, hogy valakit elgondolkoztatott, hogy csakis annak okán, hogy mi vagyok, mgé nem érdemlek halált.

Megjegyzés -- [You must be registered and logged in to see this link.] -- [You must be registered and logged in to see this link.] -- [You must be registered and logged in to see this link.]..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Reese Emily Kydd
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 15

TémanyitásTárgy: Re: Reese & Blaine - vágyak vonzásában 2018-05-08, 10:12


Blaine & Reese
Miért zuhanunk a mélybe?

[You must be registered and logged in to see this image.]
- Nem kellemetlen. Az kellemetlenebb, ha te emlékszel valamire, amire én nem. Az valahogy zavaró. - halványan elmosolyodom. Na igen, nem szeretem a tudatlanságot, főleg úgy nem, hogy a másik tud valamit, amit én nem. Azzal képtelen vagyok megbarátkozni, pont e miatt nem hagytam csak úgy annyiban a dolgot. Remélem ezt megérti és én is, hogy miért tűnt el végül, bár annyi biztos, hogy nem lehetett neki könnyű, ha már az első napján ártani akartak neki itt, pedig 11 volt, mint mindenki. Mégis ki fél egy 11 éves gyerektől? Valószínűleg úgy tűnik sokan, ha egyszer e miatt talán még az iskoláját is lerombolták, pedig ott is sok volt gondolom a gyerek.
- Tradíció, de nem minden tradíció jó, vagy szerinted ez az? Vagy, ha már így lett, akkor úgyis mindegy? - nem érzem a szavaiból, hogy keserű lenne, vagy ő ellenezné, de az ellenkezőjét sem, tehát attól még igenis gondolhatja úgy, hogy ez szerinte sincsen így rendben. Mondjuk tény, változtatni már nem igen lehet rajta, de attól még... Az én szüleim is ragaszkodnak a családi hagyományokhoz, annyi szent igaz, de azért nálunk nincsenek ennyire drasztikus dolgok, inkább csak a szigor és a szakma öröklődik hogy úgy mondjam. - Pedig vannak az iskolában más vámpírok és vérfarkasok is és még ki tudja kik, akikről nem is tudunk. - csóválom meg a fejemet nem értve, hogy miért is lennének ők rosszabbak, vagy veszélyesebbek, hiszen vannak mások is rajtuk kívül, akik még csak nem is biztos, hogy meg lettek tanítva rá hogyan fogják vissza, vagy kontrollálják az erejüket, bár az is tény, hogy nem tanulják évek óta hogyan használják ki jól és többségül nem gyerekkorától fogva bír a képességeivel.
- De miért nem járt ennek utána senki? Kellenek nyomok, az aurorok nem tettek semmit? Ti is a varázslótársadalom részei vagytok nem? - persze értem veszélyesnek tartják őket, de a Minisztérium még se tett semmit, hogy rendbe tegye a dolgokat? Nem is értem, hiszen az lenne a dolguk, hogy igenis kiderítsék, ha netán az az iskola támadás áldozata lett. Vagy akkor innentől folyamatosan nézhetnek a hátuk mögé, mert akárhol felbukkanhat valaki, aki veszélyesnek gondolja majd őket és végül ártani akar nekik?
- Nem sietek, csak délután lesznek óráim. - rázom meg a fejemet és tovább indulok, hiszen arról volt szó, hogy megmutatom neki az iskolát és kíváncsi is vagyok a történetére, úgyhogy nem lépnék most le hirtelen úgy sem. - Az apád nem akar és... más? - mintha csak érezném a hangjából, vagy az auror ösztön vezérel, de mégis rákérdezek, hiszen csak mert van, aki békés, még nem mindenki az, ahogyan úgy tűnt a társai sem mind egyformák, vagy olyanok, mint ő. A kedves szavakra azért elmosolyodom, pedig nem érzem magamat annak. Segítek, de főleg mert érdekel a története és hogy kedves lennék... mindenki túlságosan komolynak tart inkább.
- Hogy teljesítsek és kiemelkedjek, mint ők. Auror leszek, mint a családom legtöbb tagja és... ez felelősséggel jár és el is várják, hogy teljesítsek. - vonom meg a vállamat. - De, gondolom ezt tudod, hogy milyen. - teszem még hozzá. Az apja nem tudom milyen ember, de most hogy itt van, gondolom épp elég elvárás nyomja a vállát, hogy jól viselkedjen, hogy azt tegye, amit kell stb.


[You must be registered and logged in to see this link.] ▲ szavak ▲ [You must be registered and logged in to see this link.]

If you want to beat the world, than you have to beat yourself.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Blaine Mitchell
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 25

TémanyitásTárgy: Re: Reese & Blaine - vágyak vonzásában 2018-05-02, 20:22Reese & Blaine

A new advanture

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

[You must be registered and logged in to see this image.]


- Nem akartalak ezzel most letámadni. Csak beugrott, de.. nem kell, hogy ismerj engem, ha kellemetlen. – Emelem fel a kezemet mosolyogva, azért látszik, hogy beugrik neki, és azóta is ilyen kezdeményező, segítőkész lány maradt. Na igen, az ember nem változik, mint ahogyan én sem voltams sosem vérszomjas, nálam a vámpír lét csupán egy faji adottság, nem pedig vérre menő ösztönök sokasága. Lehet, hogy ha később derül ki, hogy vámpír vagyok, akkor simán levadásznak, meg is ölnek, viszont így kicsi voltam, és nem jelentettem akkora veszélyt, így el tudtak másoktól, a szerintük értelmesektől szeparálni.
- Ez nálunk tradició, még ha mások ezt furcsának, netán betegesnek tartják. Tudod Reese, vannak ennél véresebb szertartások is elit körökben, ez inkább amolyan természetes kiválasztódás nálunk, noha nem ad túl sok választás a kezembe, mert akkor tették, amikor még ellenkezni sem tudtam. Most már pedig meg is szoktam, tehát nem lehet visszacsinálni. – Bólogatok, ez már nyílt titok, hogy Dumbledore már csak olyan, hogy nem is iskolaként, hanem afféle menedékként tartja számon a Roxfortot, tehát elméletileg jó helyen vagyunk, viszont ezzel célkeresztet is rajzolunk az otthonáról. – Semmi baj, nem várható el mindenkitől, hogy biztonságba érezze magát köztünk. Sokan figyelnek minket, hogy ne okozzunk igazán komoly veszélyhelyzetet, de akinek üldözési mániája van, az úgysem fog ebben hinni. – És nem is kárhoztathatom érte. Hiszen nem azt vállalták a szülők, hogy vérszomjas fenevadak közé járatják majd a csemetéiket. Nekik én hiába magyarázhatok, hogy tudatosan élek, és nem bántok másokat, egy vámpír mégiscsak vámpír marad.
- Nem bizonyodott be, hogy ők voltak. Maszkot viseltek, mint annak idején a halálfalók, de Tudjukki híveinek aligha lehettünk volna az útjában. A magunkfajták számukra inkább szövetségesként szolgálhat. De a Vörösök esetében.. nos ők amolyan tisztogató, terrorista véleményen vannak, náluk ez nem a hatalomszerzésről, inkább a világszemlélet megváltoztatásáról szól. Lehettek ők is, és ha itt is vannak közöttetek olyanok, akkor ebből még lehet összecsapás. – Fürkészem az arcát, és közben észrevesszük, hogy a folyosók kiürültek, vélhetően ilyenkor hagyományosan órák indulnak, de most Reese miattam maradt le valamiről. – Nem akarlak feltartani, ha mennél, már így is felhívtam rád a figyelmet. Szerintem a mi iskolánk nem fog újjáépülni, túlságosan is veszélyes lenne másokkal dacolni, az apám pedig nem akar háborút. – Azt már nem teszem hozzá, hogy a nagybátyám bezzeg sokkal szenvedélyesebb alkat, de kár is lenne Reese-t ezzel ijesztgetni. – Micsoda szerénység. Kedves, és segítőkész vagy, ez önmagában is izgalmas. Milyen elvárásai vannak a szüleidnek? – Ha nem siet el az órára, akkor nem maradok le a nyomából, hiszen én kértem, hogy mutogasson, mint valami cukrosbácsi.

Megjegyzés -- [You must be registered and logged in to see this link.] -- [You must be registered and logged in to see this link.] -- [You must be registered and logged in to see this link.]..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Reese Emily Kydd
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 15

TémanyitásTárgy: Re: Reese & Blaine - vágyak vonzásában 2018-05-01, 17:58


Blaine & Reese
Miért zuhanunk a mélybe?

[You must be registered and logged in to see this image.]
Idegesítő, hogy valahonnan mégis csak rémlik nekem, de még sem tudom rendesen belőni, hogy pontosan honnan. Épp e miatt nem hagyom csak úgy annyiban a dolgot, hiszen igenis fontos, hogy honnan lehet ismerős nekem és ő megjegyzett, így még inkább fontos. Ahogyan beszél lassacskán nekem is derengeni kezd a dolog, így végül kissé homlok ráncolva, hümmögve bólintok.
- Azt hiszem emlékszem... az te voltál? Utána nem is láttalak sosem, akkor azért, mert elvittek abba az iskolába? - igen, segítettem neki, hiszen nem tűnt veszélyesnek és nem értettem miért akarják elkapni. Csak, mert valaki vámpír, vagy épp más hátránya van, még nem kell, hogy ártani akarjanak neki, főleg akkor, ha ő nem ártott soha senkinek. Na persze nem ismerem Blainet, tévedhetek is, de nem tűnt veszélyesnek akkor sem és igazából most sem. Ez nem biztos, hogy a társairól is elmondható és persze könnyen lehet az is, hogy tévedek, de... akkor is megérdemel egy esélyt.
- Átváltoztatnak, ha nem öröklöd? De hát ez... - elkerekedik a szemem, hiszen tudjuk jól ez nem véletlenül hátrány. Vérfarkas átoknak hívják és nem áldásnak. És mégis van, aki a saját gyerekét változtatja át, csak mert nem lett eleve vámpír, vagy vérfarkas? Barbárságnak hangzik, hogy mit ne mondjak. - Dumbledore már csak ilyen, mindenkinek bizalmat szavaz válogatás nélkül. - teszem még hozzá, de pár pillanat múlva leesik, hogy ez így nem biztos, hogy igazán jól hangzott, sőt... talán kimondottan bántó lehetett. - Úgy értem... azaz nem úgy értem, hogy nektek nem kellene, hogy adjon. - javítom ki gyorsan magamat, hiszen én nem ítélem el őt, őket és nem is szeretném, hogy így érezze. Nem szokásom senkit se szándékosan megbántani és ez maradjon is csak így a továbbiakban is. Már csak az a kérdés, hogy vajon az itt létük majd sokaknak fogja-e bántani a jó érzését, vagy netán az az iskola eleve sokakat zavart... Nem akarok én lenni, aki kimondja talán megtámadták őket, mert hát gondolom, ha ez felmerülhet, akkor amúgy is tisztában vannak vele.
- Vörös Testvériség... nem hallottam még róluk, de ők akár meg is támadhatták az iskolátokat? - mondom ki végül nyíltan is a kérdést, ami eddig bennem motoszkált. Lássuk be akár erről is szó lehet, habár talán nem illik ezt így bedobni, de ha van esze, akkor az ő fejében is megfordult már. - Akkor hasznos volt az iskola, de hová fognak járni a hozzátok hasonlók a jövőben? - na igen azért az tény, hogy kezelni egy vámpír ösztönt nem lehet könnyű, tehát aki az érdemes, hogy megpróbálja megtanulni és az úgy a legkönnyebb, ha van olyan, aki megtanítja neki. De itt ki lesz majd, aki segít nekik ebben? Viszont magamról mesélni... az már nehezebb. Sokkal egyszerűbbnek tűnt az, hogy én kérdezek róla, mint a másik oldal. Nem szoktam magamról mesélni és hát ennek jó oka van. Nem vagyok én olyan érdekes.
- Nem sok mindent lehet tudni rólam. Nem túl eseménydús az életem, csak tanulok és igyekszem megfelelni a szüleim elvárásainak. Nagyjából ennyi... semmi izgalmas. - vonom meg a vállamat és inkább tovább indulok. Végül is most az a cél, hogy megmutassam neki a helyet és egyelőre ez egyszerűbbnek tűnik, mint beszélgetni, főleg magamról mesélni.


[You must be registered and logged in to see this link.] ▲ szavak ▲ [You must be registered and logged in to see this link.]

If you want to beat the world, than you have to beat yourself.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Blaine Mitchell
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 25

TémanyitásTárgy: Re: Reese & Blaine - vágyak vonzásában 2018-04-23, 18:40Reese & Blaine

A new advanture

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

[You must be registered and logged in to see this image.]


- Eredetileg ide jártam volna a Roxfortba, a vonaton te mentettél meg, amikor az irgalmat nem ismerő aurorok le akartak kapcsolni. Rég volt már, biztosan nem emlékszel.  – Nem is akarom győzködni, mert még úgy érezné, hogy megint anyáskodnia kell felettem. Most már felnőttem, és ugyan bizonytalan vagyok a jövőmet illetően, de nem szeretek senkire ráakaszkodni. Kétségkívül szép felnőtt lány lett belőle, de nem akarok arra gondolni, hogy most tartozom neki. Bár akaratlanul is a védelmező ösztöneim léptek életbe, hiszen őt is alaposan végigmérték, amikor véletlenül intettem neki. Nem akarom veszélybe sodorni! Lehet, hogy meg kéne bántanom, csak hogy lekopjon? Áh nem, az nem szép hála lenne, talán így sem esik baja.
- Vámpírok és vérfarkasok. Nálunk a legtöbben eleve ilyen felmenőkkel születnek, és ha valaki mégse örökli a gént, hát átváltoztatják, mint engem. Ez tradició, csak hát ha olyan területen élünk, ahol mindez cseppet sem alapvetés, akkor nehézkes lehet az intergáció, de most a minisztérium Dumbledore közbenjárásával mégiscsak tesz egy próbát, bár első körben csak hetünkkel, és komoly felügyelttel.  – Na most kicsit túlspiláztam a dolgot, de nem tűnik nagyon ijedtnek, vagy meglepettnek, inkább kiváncsi lány benyomását kelti. Már kicsinek is ilyen volt, ami azért tényleg egyedi. A másik kérdése már hosszabb kifejtést igényelne, így csak megemelem a vállamat. – Vannak úgynevezett szélsőséges nézettel megáldott varázslók, akik úgy vélik, hogy potenciális fenyegetést jelentünk ezzel az erővel megáldva, és nem kockáztatják, hogy mondjuk a varázsvilág mellé állunk, inkább elpusztítanának. A te iskoládba is jár egy bizonyos Vörös Testvériség, de még csak a szárnyaikat próbálgatják, a Roxfort túl központi hely, itt még nem vállalták fel a radikális fenyegetéseiket.  – Lépdelünk végülis a nagyterem felé, érdekel, hogy hol vannak a fontos események, úgyse bújhatok el a világ elől, és legalább szemmel tarthatom Dereket, aki az első alkalommal kötekedni fog, ebben nincsen kétségem. – Nem hova, hanem úgy általánosságban összefogni a hozzánk hasonlókat. Nagyjából azt tanultuk mint ti, plusz még élni a képességeinkkel, kiaknázni az erőnket. Visszafojtani az agressziót, kezelni a szükségleteket. Nem lehetünk veszélyesek másokra, hiszen akkor mindenki vadászna ránk. Ám itt ezt hiába is magyaráznánk. De túl sokat beszélek, inkább te mondd el, hogy hogy is megy a sorod, hiszen jó régen nem találkoztunk, akkor is csak egy rövidet. Semmit sem tudok rólad.  


Megjegyzés -- [You must be registered and logged in to see this link.] -- [You must be registered and logged in to see this link.] -- [You must be registered and logged in to see this link.]..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Reese Emily Kydd
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 15

TémanyitásTárgy: Re: Reese & Blaine - vágyak vonzásában 2018-04-17, 16:32


Blaine & Reese
Miért zuhanunk a mélybe?

[You must be registered and logged in to see this image.]
A tekintete egyszerűen túlságosan sokatmondó volt, amikor rám nézett és az alapján egyszerűen nem arra gondol az ember, hogy tévedett, hanem hogy tényleg úgy gondolta, hogy ismerős vagyok neki valahonnan, akkor pedig tudni szeretném, hogy honnan, hiszen ez még akár a jövőben is okozhat félreértéseket, ha neki rémlek valahonnan, de én nem tudom kicsoda. Ezért nem hagyom annyiban a dolgot, meg aztán a kíváncsiság is ott van bennem és túlságosan erős ahhoz, hogy csak tovább lépjek.
- Szóval régen... de mégis hol, ha eddig valami messzi iskolába jártatok? Engem azért érdekel. - próbálkozom tovább és egyelőre nem hagyom annyiban, habár a mosolyt visszafogottan de viszonozom, amikor megrázom a kezét, de azért mégis csak jó lenne tudni. Nem szeretem, amikor valaki többet tud nálam, főleg akkor, ha rólam tud többet, mint én önmagamról. Tényleg nehéz elképzelni, hogy mégis hol és milyen körülmények között találkozhatunk, ha egyszer nekem tényleg nem rémlik, csak nagyon halványan. Az biztos, hogy igazat mond, különben nekem nem rémlene, de ettől még nem tudom, hogy mégis honnan és egyre jobban érdekel.
- Úgy érted főleg vámpírok? De hogyan semmisült meg az iskolátok? - ez nem hangzik valami jól, bár hallottam már azért ezt-azt erről az egészről, de őszintén szólva azért nem túl sokat és a részleteket se kötötték az orrunkra, azt pedig jól tudom, hogy az ami az újságokban terjed időnként irdatlan marhaság is tud lenni. Azért az alapján, amit mond valahogy olyan érzésem van, mintha az az iskola nem magától semmisült volna meg, főleg ha őket ennyire kinézik most innen is, mert egyébként itt is vannak vámpírok, vérfarkasok, de ők vajon miért mások?
- Vezetni? De miért és hová? Egyáltalán mit tanultatok abban az iskolában? - na jó, ez egyre érdekesebb, főleg azok alapján, amiket mond. Lehet, hogy nekem is jobb lenne, ha elkerülném őt, de egyelőre eszem ágában sincsen, hiszen különös amiket mond és ez az egész helyzet is, ahogyan ide kerültek. - Igazából a kastély elég nagy, de megmutathatom egy részét, a többit úgyis menet közben ismeritek majd ki. Akkor erre, megmutatom a Nagytermet, ott szoktunk enni és a nagyobb események is ott zajlanak. - bár biztosan kaptak valamiféle útmutatót, vagy térképet, legalábbis gondolom én. Nem tudom, hogy az előző iskolájuk mekkora volt, de lehetséges, hogy az azért kisebb, főleg ha csak ilyen kevesen jöttek ide tanulni, vagy sokan voltak, csak sokan vesztek oda, amikor az iskola megsemmisült?


[You must be registered and logged in to see this link.] ▲ szavak ▲ [You must be registered and logged in to see this link.]

If you want to beat the world, than you have to beat yourself.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Blaine Mitchell
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 25

TémanyitásTárgy: Re: Reese & Blaine - vágyak vonzásában 2018-03-27, 07:42Reese & Blaine

A new advanture

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

[You must be registered and logged in to see this image.]


Na most aztán alaposan belekeveredtem a mondandómba, pedig azt hittem, hogy ügyes hárítás lesz, hogy csak valaki másnak hittem. Nyomozó lett a csaj, vagy mi van már? Nem akarom faképnél hagyni, de hazudni sem. Viszont nem biztos, hogy szerencsés lenne felhívni a figyelmét valamire, amire talán már nem is feltétlenül emlékszik, így ha megváltozott, akkor egy múltbéli eseménnyel összekapcsolni a megismerkedésünket.. lehet, hogy nem is szerencsés?
- Valóban nem. Azt hiszem találkoztunk egyszer, jó régen, de mindegy, hagyjuk a múltidézést, most itt vagyunk. – Meglepetten rázom meg a kezét, ő nem fél tőlem, holott eléggé megosztóak lettünk mi heten, vélhetően a fél iskola azon fog dolgozni, hogy mielőtt eltakarítsanak minket innen. Reese pedig nem hogy semleges, még közelebb is jön. Semmit sem változott. Régen is kiállt értem, pedig nem is ismert, most pedig nem foghatom a gyermeki ártatlanságra, kész felnőtt, ráadásul tudja is, hogy mi vagyok, mégis ilyen kezdeményező. Meglep, de nagyon kellemesen, annyira, hogy el is mosolyodom, és megrázom a kezét.
- Úgy gondoltam, hogy jobb meghúzni magunkat, de a haverom nem olyan, mint aki a békére törekszik. Nos, akkor mondom én, mielőtt a pletykákra hagyatkozol. Megsemmisült az iskolánk, és kevesen élték túl, többnyire olyanok, akik a vér átkától szenvednek. Minket hetünket tartottak kevésbé veszélyesnek, hogy afféle próbaként beintegráljanak a Roxfortba, aztán majd egyszer  a többieket is. – Azért suttogva mondom mindezt, hogy ne verjem nagydobra, amit egyébként mindenki tud. Bár ha Reese is csak pletykákra épít, akkor nem is biztos, hogy mindenki olvas újságot, és rengeteg találgatásnak leszünk a célpontjai. Lassacskán mindenki lemarad körülöttünk, és csak ketten maradunk. – Nekem mondod? Engem már gyerekkorom óta készítenek fel arra, hogy majd vezessem őket, noha a nagybátyám inkább szeret vezetni, mint én. Ráadásul nem tudom, hogy egy halom menekülten mit kell vezetni, na de mindegy is. Akkor körbe tudsz vezetni? – Kérdezek most rá, tényleg nem akarom feltartani, de ha volt olyan kedves, hogy leszólítson, hát kihasználom az alkalmat, remélve, hogy mindez nem provokáció a minket zsigerből elutasítóak számára.Megjegyzés -- [You must be registered and logged in to see this link.] -- [You must be registered and logged in to see this link.] -- [You must be registered and logged in to see this link.]..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Reese Emily Kydd
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 15

TémanyitásTárgy: Re: Reese & Blaine - vágyak vonzásában 2018-03-22, 13:45


Blaine & Reese
Miért zuhanunk a mélybe?

[You must be registered and logged in to see this image.]
Hiába ismerős, még sem tudom hová tenni egyelőre, pedig erőltetem a memóriámat, de egyelőre nem bukkan elő semmi és ha eleve nem ide járt akkor mégis honnan ismerhetném? Ettől még persze érdekel, hogy ő miért intett, főleg hogy nem szeretem magamra vonni a figyelmet és ő épp ezt tette azzal, hogy kiemelt egyetlen tétova mozdulattal a tömegből. Akkor már tudnom kell, hogy miért tette, mert az ember véletlenül csak nem integet senkinek sem. Biztosan volt indoka és persze épp e miatt az első válaszát nem is nagyon fogadom el. Összetévesztett valakivel... az is lehet, na de akkor kivel? Kit ismerhet az iskolából, ha egyszer most van itt először és hát lássuk be nem valami jó hírrel együtt érkezett ő és a kis csapata.
- Nem ide jártál eddig, akkor... kivel keverhettél össze? - nem hagyom annyiban a dolgot, mégis csak érdekel. Nem mondom, hogy olyan nagyon egyedi a külsőm, de nem szoktak senkivel sem összetéveszteni és nem tudtam róla, hogy lenne valami titkos ikertestvérem. - Reese. - mutatkozom be végül én is és közelebb lépve a kezemet is nyújtom neki. Ő csak int, de mégis csak így illik és a mozdulat is ösztönösen jön, bár valahol sejtem, hogy ő miért nem teszi. Eléggé furcsállva nézték őket, így aztán érthető, ha nem akar bajba sodorni mást azzal, hogy ismerkedik, de ha már eleve így áll hozzá, akkor megérdemli, hogy én ne legyek vele negatív. Legalábbis ne úgy, ahogyan az első körben nekiszegeztem a kérdést. Végtére is nem tett ellenem semmit sem és láthatóan nem is akar rosszat.
- Ha sokáig lesztek itt, akkor igen, de időbe telik kiismerni a kastélyt. Miért jöttetek? Csak... pletykákat hallottam. - ezzel részben azt is kérdezem miért gondolja, hogy veszélybe sodorna, hiszen ebben azért én nem vagyok feltétlenül annyira biztos, de bizonyára ő tudja jobban. Tartom azért a távolságot, de közben bennem is ott motoszkál a kérdés, hogy honnan ismerem őt, mert hát abban biztos vagyok, hogy nekem is ismerős, csak egyelőre még fogalmam sincs, hogy mégis honnan rémlik az arca. A szeme, ami igazán megmaradt bennem, pont ezért érdekel, hogy ő vajon kivel gondolhatja, hogy összekevert.
- Hogy én? Már régóta járok ide, megszoktam. Végül is jól. - na igen, azért hallani, hogy ez nem teljesen van így, de ez nem is a hely hibája, inkább a következőző és elvárásokkal teli családé, akik mögöttem állnak, de az élet már csak ilyen. A szülők elvárásokkal vannak feléd. - Talán ismered milyen, ha folyton meg kell felelned, úgy nem egyszerű minden. - teszem végül hozzá, bár magam sem tudom, hogy egyáltalán miért, hiszen el kellene inkább köszönnöm, ha már nem emlékszem rá és ő is azt gondolja összekevert valakivel. De akkor mégis miért beszélgetek vele egyáltalán? Annyira ismerős.


[You must be registered and logged in to see this link.] ▲ szavak ▲ [You must be registered and logged in to see this link.]

If you want to beat the world, than you have to beat yourself.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Blaine Mitchell
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 25

TémanyitásTárgy: Re: Reese & Blaine - vágyak vonzásában 2018-03-17, 21:04Reese & Blaine

A new advanture

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

[You must be registered and logged in to see this image.]


Remélem a hugom tud magára vigyázni, mert nem tudok mindig ott lenni mellette, hogy szétkapjak bárkit, aki beszól neki. Ráadásul én inkább a béke híve vagyok, Derek az, aki előbb üt, aztán kérdés. Nevetséges elgondolás, hogy vámpírként miért sem szeretem a vérontást, de így van. Hiszem, hogy ha már el kellett hagynunk az otthonunk romjait, akkor itt találhatunk valami újra. Már persze akkor, ha itt nem lesz belőle valami rémes összetűzés. Az újságok is megírták, mi heten ott voltunk a reggeli proféta, de még a szombati boszorkány címlapján is. Csoda, vagy nem csoda, de a Hírverő első oldalán viszont valami mágikus buborékfújót reklámoztam nagy lelkesen. Lehet, hogy ők máshogy ítélik meg a varázslények veszélyességét. Hiszen sokak szemében ténylegesen nem tartozunk az emberek közé. Nem akartam veszélybe sodorni a lányt, akinek ösztönösen intettem, most már mindenki úgy véli, hogy ismeretségben van velem, ami árthat a jóhírének. Oldalra fordulok, ha már idejött hozzám, de még látom Derek helytelenítő pillantását, amint a másik irányba dübörög el.
- Neked, de talán összetévesztetelek valakivel. Nem fontos. De ha már itt vagy, Blaine. – Intek ismét, nem akarom megrázni a kezét, mert ha most elhalad mellettünk egy nagyobb csoportosulás, tényleg meglehet róla a véleményük. De nem, ezúttal nem kapunk furcsálkodó pillantásokat, nem körülüttünk forog a világ. Kivülállók vagyunk, ám talán minden csoda, csak három napig tart. Ha nem csinálunk nagy zűrt, akkor hidegen fogjuk hagyni a nagytöbbséget. Leginkább Dereket kéne ezért visszafognom.
- Nem akarlak veszélybe sodorni. Ide fogunk járni, csak éppen még nem ismerem ki magamat. Gondolom majd idővel ismerős lesz minden. – Ugyan Mardekáros jelvényt kaptam, de számomra ez nem túlságosan sokat jelent, egyenlőre még csak egy a négy címerből. Elvileg az alagsor felé van a hálókörlet. Már csak egy lefelé vezető lépcsőt kéne találnom. – Próbálom elszakítani a tekintetemet a kéken kavargó zafírok vonzásából, de most már biztos vagyok benne, hogy egykor ő mentett meg, de én nem is rémlek neki. Akkor lehet, hogy ezt annyiban is kéne hagyni. Nem lenne jó ugyanis mindig úgy kezelni ezt a lányt, hogy állandóan álljon ki értem. Ha csak itt hagynám, egy árva szó nélkül, lehet, hogy megbántanám, ami hosszútávon mégiscsak jó lenne neki, ehelyett...
- Te hogy érzed itt magad? – Nem, én már csak ilyen vagyok, az apám arra nevelt, hogy mindig legyek kedves és bátor. Állítólag ez pont a griffendél jellemzője, ahova a szőke lány is jár. Na de én pont nem.
Megjegyzés -- [You must be registered and logged in to see this link.] -- [You must be registered and logged in to see this link.] -- [You must be registered and logged in to see this link.]..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Reese Emily Kydd
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 15

TémanyitásTárgy: Re: Reese & Blaine - vágyak vonzásában 2018-03-15, 20:34


Blaine & Reese
Miért zuhanunk a mélybe?

[You must be registered and logged in to see this image.]
A szóbeszéd mindig gyorsan terjed, így nem csoda, ha az én fülembe is eljutott a hír, főleg hogy még az apámtól is kaptam egy levelet miszerint figyeljek nagyon oda, mert különös alakok érkeznek az iskolába. Figyeljek oda még jobban, mint eddig és ha bármi szokatlant, vagy problémásat tapasztalok akkor azonnal szóljak neki és ő majd intézkedik. Az új diákok veszélyesek is lehetnek. Csak, mert Dumbledore és a Minisztérium szerinte naiv és esélyt ad nekik, nekünk még nem kell ezt tennünk. Hát ezért is vagyok itt, mert amúgy a tömeg soha sem vonzott és sosem érdekelt az efféle szenzációhajhászás, mert ezt csak annak érzékelem. Ezért vagyok én is a tömegben, amikor megérkeznek és találkozik a pillantásom is az ismerős szempárral, mert ismerős... tényleg az, de hirtelen fogalmam sincs, hogy mégis hová tegyem. Nem csoda, hogy amikor int nekem, valahogy automatikusan körülnézek, hátha nem nekem szólt valójában, de úgy fest hogy senki se int vissza neki és több szempár így rám is szegeződik. Na ezt végképp nem akartam, felhívni magamra a figyelmet, így hát hátrébb lépek és már csak fél szemmel látom, ahogyan az a srác leválik a többiektől és önálló útra indul. Az apám szerint veszélyesek is lehetnek, pedig az a fiatal lány, aki mellette érkezett olyan elveszettnek és megszeppentnek tűnik, mint én, amikor nem lát senki és nem tudja senki, hogy belül mit érzek a páncél alatt.
Végül bár kerülő úton, de arra indulok amerre az ismeretlen távozott és amikor meghallom a folyosón a lépteinek zaját egyértelműen utána indulok. Azért körbenézek nem látok-e mást is, mert azok után hogy talán tényleg nekem intett, nem lenne jó, ha még együtt is látnának minket. Kétes alak... az apám kétlem, hogy értékelné, hogy pont olyan valakivel mutatkozom, akiről semmi jót nem mondanak.
- Az előbb... nekem intettél? - szegezem neki a kérdést, egyelőre csak a hátának és persze tisztes távolságból, amikor beérem. Nem megyek túlságosan közel, hiszen az apám nem írt pontos részleteket, hogy milyen módon és mennyire lehet veszélyes, úgyhogy jobb, ha azért óvatos vagyok és nem megyek túlságosan közel, de ezt érdemes tisztázni. Ha nekem intett, akkor tudnom kell miért és persze meg kell mondanom neki, hogy máskor ne tegye. Nem emlékszem rá, számomra már nagyon sok idő eltelt azóta, hogy elkezdtem az iskolát, alig-alig emlékszem arra a régi jelenetre, amikor segítettem annak a fiúnak. Persze az emlék ott van bennem, e miatt volt ismerős a pillantása, a szeme, amibe belenéztem egy másodpercre, de nem tudom összekötni a két eseményt, azt a régit a múltból és ezt a mostani találkozást.


[You must be registered and logged in to see this link.] ▲ szavak ▲ [You must be registered and logged in to see this link.]

If you want to beat the world, than you have to beat yourself.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Blaine Mitchell
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 25

TémanyitásTárgy: Re: Reese & Blaine - vágyak vonzásában 2018-03-12, 20:30Reese & Blaine

A new advanture

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

[You must be registered and logged in to see this image.]


Az első nap talán csak arról lesz szó, hogy eligazítanak minket. Ahogyan átlépjük a Roxforti előcsarnok küszöbét, mintha minden tekintet ránk, hetünkre szegeződne. Nem mondom, hogy ártatlanok vagyunk, hiszen a vérünkben ott kering valami igazán kóros, Dumbledore ellenben hisz bennünk, ezért lehetőséget ad, hogy mégiscsak normális emberek között kezdjük újra. Már az egész varázsvilág tud arról, ami az iskolánkban, a szigeten történt, így ezt nem lehet titkolni, a diákok egy csoportja mindig is viszonygással fog tekinteni arra a tényre vonatkozólag, hogy vámpír vagyok, akárcsak a húgom Samantha. Mindig félteni fogják tőlem a nyakukat, de ha jobban belegondolnak, már a Roxfort is arról híres, hogy különféle szerzetekkel tarkítja a sorait. Lehet, hogy nem is tőlem kéne bárkinek is félnie? Hiszen én nyilvánvalóan figyelem alatt állok majd, de másokról nem is feltétlenül tudni, hogy mifélék. A ránk vetülő tekintetekből sokfelé szemrehányást, undort vélek kisugározni, de látok ott szánakozó, és egy kevés bátorító pillanatást is. Az biztos, hogy alaposan megosztjuk a közvéleményt. A haverom Derek igazi kigyúrt alkat, állatias külseje alapján nyilvánvaló, hogy vérfarkas, lázító tekintettel bólint körbe, mintha már most azt várná, hogy nyolcan ugranak neki. A hugom viszont félősen nézelődik, így rábízom az egyik társnőnkre, hogy viselje gondját. Addig én körbepillanatok, levállva Derekről. Az egyik lépcső tetején a nézelődök közt észreveszek egy különös tekintetű lányt, akit még így a sok év távlatából is felismerek. Ösztönösen emelem fel a kezemet, hogy intsek neki, s ezt a mozdulatot vagy több tucatnyian látják, követve a pillantásomat, s most sok tekintet Reese-re öszpontosul. Na ezt tényleg nem akartam. Inkább elindulok valamerre, egyenlőre igencsak tanácstalanul. Majd jön valaki, aki eligazít, valami tanár, talán egy nő, ha jól emlékszem a nevére. Addig viszont jobb híjján az ablakokhoz lépdelek, hogy innen csodáljam meg a birtokot. Ez lesz az otthonom, egészen addig, amíg nem lesz ebből valami nyílt lázadás. Vajon hogy lehetnek azok, akik szintén túlélték? Ők nem jöhettek velünk, de egyenlőre az a tábor is biztonságot nyújthat. Az apám és a nagybátyám azon dolgoznak, hogy ha már így alakultak a dolgok, akkor normalizálódjanak a viszonyok.


Megjegyzés -- [You must be registered and logged in to see this link.] -- [You must be registered and logged in to see this link.] -- [You must be registered and logged in to see this link.]..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Blaine Mitchell
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 25

TémanyitásTárgy: Reese & Blaine - vágyak vonzásában 2018-03-12, 20:30

***


..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Reese & Blaine - vágyak vonzásában

Vissza az elejére Go down

Reese & Blaine - vágyak vonzásában

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Kastély és Birtok :: Földszint :: Bejárati csarnok-