Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

Legfrissebb

ϟ Régi ismerősök
  Yesterday at 23:14
Madeleine Eastwick


ϟ McKinney birtok
  Yesterday at 21:43
Neal Charmaine


ϟ Jane&Bastien
  Yesterday at 21:04
Jane Willow West


ϟ Akadémiai park
  Yesterday at 20:42
Gerard Warrington


A hónap posztolói
Gina Accipiter
 
Bexley Wildfield
 
Cody Armstrong
 
Corvus Flint
 
Jade Wilson
 
Emma Marshall
 
Shanna Griffin
 
Winifred Hill
 
Katherine Benedict
 
Perselus Piton
 
Statisztika

Összesen 611 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Dr. Shauni Walthers

Jelenleg összesen 35946 hozzászólás olvasható. in 3293 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Reese & Blaine - vágyak vonzásában

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Reese Emily Kydd
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 11

TémanyitásTárgy: Re: Reese & Blaine - vágyak vonzásában 2018-03-22, 13:45


Blaine & Reese
Miért zuhanunk a mélybe?

[You must be registered and logged in to see this image.]
Hiába ismerős, még sem tudom hová tenni egyelőre, pedig erőltetem a memóriámat, de egyelőre nem bukkan elő semmi és ha eleve nem ide járt akkor mégis honnan ismerhetném? Ettől még persze érdekel, hogy ő miért intett, főleg hogy nem szeretem magamra vonni a figyelmet és ő épp ezt tette azzal, hogy kiemelt egyetlen tétova mozdulattal a tömegből. Akkor már tudnom kell, hogy miért tette, mert az ember véletlenül csak nem integet senkinek sem. Biztosan volt indoka és persze épp e miatt az első válaszát nem is nagyon fogadom el. Összetévesztett valakivel... az is lehet, na de akkor kivel? Kit ismerhet az iskolából, ha egyszer most van itt először és hát lássuk be nem valami jó hírrel együtt érkezett ő és a kis csapata.
- Nem ide jártál eddig, akkor... kivel keverhettél össze? - nem hagyom annyiban a dolgot, mégis csak érdekel. Nem mondom, hogy olyan nagyon egyedi a külsőm, de nem szoktak senkivel sem összetéveszteni és nem tudtam róla, hogy lenne valami titkos ikertestvérem. - Reese. - mutatkozom be végül én is és közelebb lépve a kezemet is nyújtom neki. Ő csak int, de mégis csak így illik és a mozdulat is ösztönösen jön, bár valahol sejtem, hogy ő miért nem teszi. Eléggé furcsállva nézték őket, így aztán érthető, ha nem akar bajba sodorni mást azzal, hogy ismerkedik, de ha már eleve így áll hozzá, akkor megérdemli, hogy én ne legyek vele negatív. Legalábbis ne úgy, ahogyan az első körben nekiszegeztem a kérdést. Végtére is nem tett ellenem semmit sem és láthatóan nem is akar rosszat.
- Ha sokáig lesztek itt, akkor igen, de időbe telik kiismerni a kastélyt. Miért jöttetek? Csak... pletykákat hallottam. - ezzel részben azt is kérdezem miért gondolja, hogy veszélybe sodorna, hiszen ebben azért én nem vagyok feltétlenül annyira biztos, de bizonyára ő tudja jobban. Tartom azért a távolságot, de közben bennem is ott motoszkál a kérdés, hogy honnan ismerem őt, mert hát abban biztos vagyok, hogy nekem is ismerős, csak egyelőre még fogalmam sincs, hogy mégis honnan rémlik az arca. A szeme, ami igazán megmaradt bennem, pont ezért érdekel, hogy ő vajon kivel gondolhatja, hogy összekevert.
- Hogy én? Már régóta járok ide, megszoktam. Végül is jól. - na igen, azért hallani, hogy ez nem teljesen van így, de ez nem is a hely hibája, inkább a következőző és elvárásokkal teli családé, akik mögöttem állnak, de az élet már csak ilyen. A szülők elvárásokkal vannak feléd. - Talán ismered milyen, ha folyton meg kell felelned, úgy nem egyszerű minden. - teszem végül hozzá, bár magam sem tudom, hogy egyáltalán miért, hiszen el kellene inkább köszönnöm, ha már nem emlékszem rá és ő is azt gondolja összekevert valakivel. De akkor mégis miért beszélgetek vele egyáltalán? Annyira ismerős.


[You must be registered and logged in to see this link.] ▲ szavak ▲ [You must be registered and logged in to see this link.]

If you want to beat the world, than you have to beat yourself.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Blaine Mitchell
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 22

TémanyitásTárgy: Re: Reese & Blaine - vágyak vonzásában 2018-03-17, 21:04Reese & Blaine

A new advanture

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

[You must be registered and logged in to see this image.]


Remélem a hugom tud magára vigyázni, mert nem tudok mindig ott lenni mellette, hogy szétkapjak bárkit, aki beszól neki. Ráadásul én inkább a béke híve vagyok, Derek az, aki előbb üt, aztán kérdés. Nevetséges elgondolás, hogy vámpírként miért sem szeretem a vérontást, de így van. Hiszem, hogy ha már el kellett hagynunk az otthonunk romjait, akkor itt találhatunk valami újra. Már persze akkor, ha itt nem lesz belőle valami rémes összetűzés. Az újságok is megírták, mi heten ott voltunk a reggeli proféta, de még a szombati boszorkány címlapján is. Csoda, vagy nem csoda, de a Hírverő első oldalán viszont valami mágikus buborékfújót reklámoztam nagy lelkesen. Lehet, hogy ők máshogy ítélik meg a varázslények veszélyességét. Hiszen sokak szemében ténylegesen nem tartozunk az emberek közé. Nem akartam veszélybe sodorni a lányt, akinek ösztönösen intettem, most már mindenki úgy véli, hogy ismeretségben van velem, ami árthat a jóhírének. Oldalra fordulok, ha már idejött hozzám, de még látom Derek helytelenítő pillantását, amint a másik irányba dübörög el.
- Neked, de talán összetévesztetelek valakivel. Nem fontos. De ha már itt vagy, Blaine. – Intek ismét, nem akarom megrázni a kezét, mert ha most elhalad mellettünk egy nagyobb csoportosulás, tényleg meglehet róla a véleményük. De nem, ezúttal nem kapunk furcsálkodó pillantásokat, nem körülüttünk forog a világ. Kivülállók vagyunk, ám talán minden csoda, csak három napig tart. Ha nem csinálunk nagy zűrt, akkor hidegen fogjuk hagyni a nagytöbbséget. Leginkább Dereket kéne ezért visszafognom.
- Nem akarlak veszélybe sodorni. Ide fogunk járni, csak éppen még nem ismerem ki magamat. Gondolom majd idővel ismerős lesz minden. – Ugyan Mardekáros jelvényt kaptam, de számomra ez nem túlságosan sokat jelent, egyenlőre még csak egy a négy címerből. Elvileg az alagsor felé van a hálókörlet. Már csak egy lefelé vezető lépcsőt kéne találnom. – Próbálom elszakítani a tekintetemet a kéken kavargó zafírok vonzásából, de most már biztos vagyok benne, hogy egykor ő mentett meg, de én nem is rémlek neki. Akkor lehet, hogy ezt annyiban is kéne hagyni. Nem lenne jó ugyanis mindig úgy kezelni ezt a lányt, hogy állandóan álljon ki értem. Ha csak itt hagynám, egy árva szó nélkül, lehet, hogy megbántanám, ami hosszútávon mégiscsak jó lenne neki, ehelyett...
- Te hogy érzed itt magad? – Nem, én már csak ilyen vagyok, az apám arra nevelt, hogy mindig legyek kedves és bátor. Állítólag ez pont a griffendél jellemzője, ahova a szőke lány is jár. Na de én pont nem.
Megjegyzés -- [You must be registered and logged in to see this link.] -- [You must be registered and logged in to see this link.] -- [You must be registered and logged in to see this link.]..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Reese Emily Kydd
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 11

TémanyitásTárgy: Re: Reese & Blaine - vágyak vonzásában 2018-03-15, 20:34


Blaine & Reese
Miért zuhanunk a mélybe?

[You must be registered and logged in to see this image.]
A szóbeszéd mindig gyorsan terjed, így nem csoda, ha az én fülembe is eljutott a hír, főleg hogy még az apámtól is kaptam egy levelet miszerint figyeljek nagyon oda, mert különös alakok érkeznek az iskolába. Figyeljek oda még jobban, mint eddig és ha bármi szokatlant, vagy problémásat tapasztalok akkor azonnal szóljak neki és ő majd intézkedik. Az új diákok veszélyesek is lehetnek. Csak, mert Dumbledore és a Minisztérium szerinte naiv és esélyt ad nekik, nekünk még nem kell ezt tennünk. Hát ezért is vagyok itt, mert amúgy a tömeg soha sem vonzott és sosem érdekelt az efféle szenzációhajhászás, mert ezt csak annak érzékelem. Ezért vagyok én is a tömegben, amikor megérkeznek és találkozik a pillantásom is az ismerős szempárral, mert ismerős... tényleg az, de hirtelen fogalmam sincs, hogy mégis hová tegyem. Nem csoda, hogy amikor int nekem, valahogy automatikusan körülnézek, hátha nem nekem szólt valójában, de úgy fest hogy senki se int vissza neki és több szempár így rám is szegeződik. Na ezt végképp nem akartam, felhívni magamra a figyelmet, így hát hátrébb lépek és már csak fél szemmel látom, ahogyan az a srác leválik a többiektől és önálló útra indul. Az apám szerint veszélyesek is lehetnek, pedig az a fiatal lány, aki mellette érkezett olyan elveszettnek és megszeppentnek tűnik, mint én, amikor nem lát senki és nem tudja senki, hogy belül mit érzek a páncél alatt.
Végül bár kerülő úton, de arra indulok amerre az ismeretlen távozott és amikor meghallom a folyosón a lépteinek zaját egyértelműen utána indulok. Azért körbenézek nem látok-e mást is, mert azok után hogy talán tényleg nekem intett, nem lenne jó, ha még együtt is látnának minket. Kétes alak... az apám kétlem, hogy értékelné, hogy pont olyan valakivel mutatkozom, akiről semmi jót nem mondanak.
- Az előbb... nekem intettél? - szegezem neki a kérdést, egyelőre csak a hátának és persze tisztes távolságból, amikor beérem. Nem megyek túlságosan közel, hiszen az apám nem írt pontos részleteket, hogy milyen módon és mennyire lehet veszélyes, úgyhogy jobb, ha azért óvatos vagyok és nem megyek túlságosan közel, de ezt érdemes tisztázni. Ha nekem intett, akkor tudnom kell miért és persze meg kell mondanom neki, hogy máskor ne tegye. Nem emlékszem rá, számomra már nagyon sok idő eltelt azóta, hogy elkezdtem az iskolát, alig-alig emlékszem arra a régi jelenetre, amikor segítettem annak a fiúnak. Persze az emlék ott van bennem, e miatt volt ismerős a pillantása, a szeme, amibe belenéztem egy másodpercre, de nem tudom összekötni a két eseményt, azt a régit a múltból és ezt a mostani találkozást.


[You must be registered and logged in to see this link.] ▲ szavak ▲ [You must be registered and logged in to see this link.]

If you want to beat the world, than you have to beat yourself.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Blaine Mitchell
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 22

TémanyitásTárgy: Re: Reese & Blaine - vágyak vonzásában 2018-03-12, 20:30Reese & Blaine

A new advanture

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

[You must be registered and logged in to see this image.]


Az első nap talán csak arról lesz szó, hogy eligazítanak minket. Ahogyan átlépjük a Roxforti előcsarnok küszöbét, mintha minden tekintet ránk, hetünkre szegeződne. Nem mondom, hogy ártatlanok vagyunk, hiszen a vérünkben ott kering valami igazán kóros, Dumbledore ellenben hisz bennünk, ezért lehetőséget ad, hogy mégiscsak normális emberek között kezdjük újra. Már az egész varázsvilág tud arról, ami az iskolánkban, a szigeten történt, így ezt nem lehet titkolni, a diákok egy csoportja mindig is viszonygással fog tekinteni arra a tényre vonatkozólag, hogy vámpír vagyok, akárcsak a húgom Samantha. Mindig félteni fogják tőlem a nyakukat, de ha jobban belegondolnak, már a Roxfort is arról híres, hogy különféle szerzetekkel tarkítja a sorait. Lehet, hogy nem is tőlem kéne bárkinek is félnie? Hiszen én nyilvánvalóan figyelem alatt állok majd, de másokról nem is feltétlenül tudni, hogy mifélék. A ránk vetülő tekintetekből sokfelé szemrehányást, undort vélek kisugározni, de látok ott szánakozó, és egy kevés bátorító pillanatást is. Az biztos, hogy alaposan megosztjuk a közvéleményt. A haverom Derek igazi kigyúrt alkat, állatias külseje alapján nyilvánvaló, hogy vérfarkas, lázító tekintettel bólint körbe, mintha már most azt várná, hogy nyolcan ugranak neki. A hugom viszont félősen nézelődik, így rábízom az egyik társnőnkre, hogy viselje gondját. Addig én körbepillanatok, levállva Derekről. Az egyik lépcső tetején a nézelődök közt észreveszek egy különös tekintetű lányt, akit még így a sok év távlatából is felismerek. Ösztönösen emelem fel a kezemet, hogy intsek neki, s ezt a mozdulatot vagy több tucatnyian látják, követve a pillantásomat, s most sok tekintet Reese-re öszpontosul. Na ezt tényleg nem akartam. Inkább elindulok valamerre, egyenlőre igencsak tanácstalanul. Majd jön valaki, aki eligazít, valami tanár, talán egy nő, ha jól emlékszem a nevére. Addig viszont jobb híjján az ablakokhoz lépdelek, hogy innen csodáljam meg a birtokot. Ez lesz az otthonom, egészen addig, amíg nem lesz ebből valami nyílt lázadás. Vajon hogy lehetnek azok, akik szintén túlélték? Ők nem jöhettek velünk, de egyenlőre az a tábor is biztonságot nyújthat. Az apám és a nagybátyám azon dolgoznak, hogy ha már így alakultak a dolgok, akkor normalizálódjanak a viszonyok.


Megjegyzés -- [You must be registered and logged in to see this link.] -- [You must be registered and logged in to see this link.] -- [You must be registered and logged in to see this link.]..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Blaine Mitchell
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 22

TémanyitásTárgy: Reese & Blaine - vágyak vonzásában 2018-03-12, 20:30

***


..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Reese & Blaine - vágyak vonzásában

Vissza az elejére Go down

Reese & Blaine - vágyak vonzásában

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Kastély és Birtok :: Földszint :: Bejárati csarnok-