Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

Legfrissebb

ϟ Régi ismerősök
  Yesterday at 23:14
Madeleine Eastwick


ϟ McKinney birtok
  Yesterday at 21:43
Neal Charmaine


ϟ Jane&Bastien
  Yesterday at 21:04
Jane Willow West


ϟ Akadémiai park
  Yesterday at 20:42
Gerard Warrington


A hónap posztolói
Gina Accipiter
 
Bexley Wildfield
 
Cody Armstrong
 
Corvus Flint
 
Jade Wilson
 
Emma Marshall
 
Shanna Griffin
 
Winifred Hill
 
Katherine Benedict
 
Perselus Piton
 
Statisztika

Összesen 611 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Dr. Shauni Walthers

Jelenleg összesen 35946 hozzászólás olvasható. in 3293 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Ryan & Aurora - Terepszemle

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Aurora Godwin
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 68

TémanyitásTárgy: Re: Ryan & Aurora - Terepszemle 2018-03-18, 19:00Ryan & Aurora

kísértés a múltból
[You must be registered and logged in to see this image.]
Sose tudhatjuk, hogy kibe futhatunk itt bele, de ha netán pont abba, aki visszahozta Ryant, akkor miért lenen kizárva, hogy az illető netán rá is emlékezzen? Ezért jobb az óvatosság, mert jelen esetben nem csak én lehetek probléma, azaz az én arcom, hanem akár az övé is, még ha nem is gondolt erre. Az a biztos, ha óvatosak vagyunk és jól átgondoljuk minden egyes lépésünket, főleg akkor ha tényleg sikert akarunk elérni és jelen esetben az nem elég siker, ha ő közben ugyanúgy visszakerül oda ahonnan elhozták. Gőzöm sincs miért akarok neki segíteni, de attól hogy afféle megtorló lettem, még igenis nem lettem gonosz, tehát fontos számomra, hogy ha segít akkor én is segítsek neki. Nem hagyhatom csak úgy annyiban ezt az életben marad-e dolgot.
- Okkal téged hoztak vissza Ryan. Ha itt van az, aki ezt elérte... biztos, hogy nem csinálja gyakran és akkor nem kérdés, hogy emlékezni fog rád. - na igen, bármennyire is lehetséges ezek szerint, hogy visszahozzanak valakit az élők sorában, attól még nem hiszem, hogy ez egy könnyű feladat. Sok energiát és persze sok mágiát követel meg, ami azt jelenti, hogy nem lehet könnyen és gyorsan végrehajtani. Akkor pedig biztos, hogy aki megtette tudja majd kicsoda Ryan. Nekünk kell előtte lenni egy lépéssel, ha azt akarjuk, hogy beszéljen is és mondjuk ne abban a pillanatban tüntesse el őt, ahogy meglátja. Nem tudjuk, hogy milyen hatalma van és azt sem, hogy nem képes-e akár ilyesmire is.
- Tánc? De hát... - elharapom a mondatot, hiszen máris jönne a kifogás, hogy nem azért vagyunk itt, hogy szórakozzunk. A bókot egyszerűen eleresztem a fülem mellett, hiszen bármennyire is jól esik, régen is voltak szép szavai, aztán... De talán egy tánc belefér, hogy beleolvadjunk a tömegbe, aztán meglátjuk, hogy mi lesz, de így jobban fel tudjuk mérni a terepet. - Jól van, de közben figyelj minden részletre és mindenkire, aki ismerős lehet, vagy érzésre... Az, aki visszahozott téged valahogy kapcsolódhat is hozzád és akkor meg... - érezheted, lenne a vége, de elakadok épp amikor a kezemet nyújtom felé, hogy vállaljam azt a táncot, ugyanis ebben a pillanatban szúrom ki az anyámat, aki szintén most érkezik meg a bálra. Az álla a magasban, olyan tartása van, mint aki pontosan tudja, hogy az érkezése igen sok tekintetet szegez rá. Hát igen, az anyám akár a nővérem is lehetne, igen fiatalosan fest és igen látványos a külseje is. Őszintén szólva én nem ismerem túlságosan jól, hiszen elhagyott és azután se sokat beszélgettünk, hogy felbukkant az életemben, na de hogy ő is pont itt van... Egy pillanatra még a tekintetem is találkozik az övével, nem csoda, ha azonnal elkapom a sajátomat és inkább a táncparkett felé lépdelek Ryannel, aki persze könnyedén kiszúrhatja a hasonlóságot és sejtheti, hogy az ott kicsoda, aki úgy belém fagyasztotta a szót. Meg aztán elég jól érzékelhető, hogy kissé talán szorosabban fogom meg a kezét, amikor felvesszük a kezdő pozíciót, mint kellene.


[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Enemy or friend?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan O'Connor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 44

TémanyitásTárgy: Re: Ryan & Aurora - Terepszemle 2018-03-13, 19:25


Aurora & Ryan

[You must be registered and logged in to see this image.]


 Ez még nekem is komoly dilemmát jelent, hogy vissza akarok-e kerülni az élők közé, hiszen nem tudom, hogy mit kezdhetnék magammal. Nem ismerek itt senkit Aurorán kívül, és nem lenne jó csak rá hagyatkozni. Nincs pénzem, ismereteim, csak a múltam foszlányai, de valamiért a lány még mindig képes hinni bennem, és megadni az esélyt. A bizalmán túl nem lehetek elég hálás, hogy ő töri magát értem azok után, amit tettem. Szövetségsek vagyunk, ezért nem lenne jó alárendelni magamat annak, hogy mint valami apród, rohanok a nyomában. Szeretném, hogy ha már itt vagyok, és segítek neki, akkor tudok is varázsolni, vagy akár csak kiütni valakit. Ez vélhetően csak akkor működik, ha ténylegesen emberré válok. Hogy utána mi lesz, az egy dolog, de legalább újrakezdhetem az életemet, felvállalva, hogy ismét meghalok. Mégis, vállalni akarom, hogy a végére járjunk a kettőnk ügyének.
- Engem? Gondolod, hogy rám is emlékezne valaki? – Vetem fel a dolgot, sötét szemeimmel végigfuttatva a tekintemet a csinos ruhába öltözött lányon. Hiába, hogy vissza kéne fognom magamat, sosem tagadtam, hogy mennyire tetszik. És most már a gyönyörű külsővel erőteljes akarat is párosul, nem csoda, hogy ennyire a rabja vagyok. Kifejezetten jó ötletnek tartom, hogy így leálcáz minket, ez évekkel ezelőtt még nem biztos, hogy ment volna, hiszen akkor még Aurora közel sem volt ilyen tapasztalt boszorkány. Párt alkotunk, ami a nyomozást illeti, s most ezen az alkalmon mintha ez lenne az álcánk is, hogy senki ne nyomuljon az egyikükre. Így mögé lépek, bevárva, hogy átnézzen a válla felett, afféle villámengedélyért folyamadva a derekára illesztem a kezemet. A bizalom bár meg van előlegezve, nem akarok úgy hozzáérni, hogy ellenérzése támadjon. Történt, ami történt, ez most egy új élet, ám olykor bizony visszaköszön a múlt.
- Ha megittad, megtáncoltatnálak. Ne vedd sértésnek, de szívdöglesztő rajtad ez a ruha. – Azért nem fogom meghazudtolni magamat, így is lehet bókolni, és hát nem teszek úgy, mintha még mindig nem éreznék semmit. Ő pedig logikus, hogy figyelembe veszi ezt, így egyikünk sem lesz álszent. Ettől még nem fog semmi egyéb történni, de bókolni csak szabad. Közben nézelődöm, most így elsőre nem szúrok ki senkit, aki ismerős lehetne, de ez még változhat.[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ a visszatérés


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Inkább veszekszem veled, mint hogy
mással szeretkezzek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aurora Godwin
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 68

TémanyitásTárgy: Re: Ryan & Aurora - Terepszemle 2018-03-07, 12:54Ryan & Aurora

kísértés a múltból
[You must be registered and logged in to see this image.]
Kevesebb után járást igényelt, mint elsőre gondoltam volna. Talán maga a felkészülés még több időt is vett igénybe, mint amire számítottam. A bevásárlás nem épp az, amit imádok csinálni, ezért nem is szöszöltem sokat a ruha választással. Ryan többet foglalkozott vele, mint én, vagy csak ezt akarom belelátni a dologba? Az viszont egyértelmű a kapcsolataim és a mágikus energiák alapján, hogy az az alak valahol itt lesz ezen a partin, aki képes rá, hogy holtakat visszahozzon az élők közé. Bár van rá lehetőség, hogy véglegesítsük a varázslatot, de egy régi könyv még nem garancia mindenre és hát amennyiben Ryan ténylegesen vissza akar térni ez az illető ebben is a segítségünkre lehet és persze elvezethet minket azokhoz, akik visszahozták őt az életbe. Természetesen nem lett volna a legjobb ötlet egyikünk részéről sem, ha nyíltan mutatkozunk egy gazdag partin. Az anyám miatt sem és persze őt is felismerhetik, ha van itt olyan, akinek köze van az ügyünkhöz. Épp e miatt az ujján most egy mágikus gyűrű, a nyakamban pedig az medál pihen, ami mindenki más számára másnak mutat minket. Egymást normálisan látjuk, a két ékszer szándékosan van így összehangolva. Ismerek fekete kereskedőket, akiktől nem volt nehéz beszerezni egy ilyen kis mágikus eszközt, azaz kettőt. Persze nem nehéz kiszúrni, ha valaki semlegesíteni akarja a mágiát, de első körben miért is gyanakodna ránk bárki?
- Elvegyülünk, aztán szétválunk és megpróbálunk minél többet megtudni az itteniekről. Rá kell jönnünk, hogy ki az emberünk, de óvatosan... hátha van itt bárki, aki kiszúrhat téged, vagy engem. - na igen vannak azért olyan varázslatok, amik felfedik az alakunkat, ezért óvatosnak kell lennünk. Mágikus szemüvegek, lencsék és persze igazságmérők. Nem egy profi cucc a két ékszer, de nem is lett volna most időnk ennél többre. Egyelőre tehát Ryanbe karolva lépek be a terembe, ahol lágy zene szól, valami klasszikus. Néhányan táncolnak, de a többség inkább csak beszélget, iszogat, ismerkedik. Látszik, hogy London krémje tartózkodik itt. A legtöbb ruha és ékszer drágább lehet, mint amit egy átlag ember egy évben megkeres. Mindig is utáltam az ilyen partikat, de ezúttal, mint már jó néhányszor jó képet kell vágnom hozzá, nincs mese. Én magam is elkapok egy pezsgőt az egyik sétálgató pincér tálcájáról. Egy korty nem fog megártani, de túlságosan feltűnő lenne, ha csak sétálgatva mérnénk fel a terepet és nem viselkednénk úgy, mint a többi felületes sznob.


[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Enemy or friend?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aurora Godwin
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 68

TémanyitásTárgy: Ryan & Aurora - Terepszemle 2018-03-07, 12:41

***


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Enemy or friend?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Ryan & Aurora - Terepszemle

Vissza az elejére Go down

Ryan & Aurora - Terepszemle

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

+

Similar topics

-
» Hiányoztál nyuszi - Aurora & Aaron
» Thomas Ritter - kicsit másképp, de elkelt!
» Karakter kereső
» Voltam jó is persze, nem tudom, hogy rám ismersz-e - Nina & Ryan
» Az egyetlen, ami mindent elronthat, az az őszinteség hiánya. ~ Ryan & Nina

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: London-