Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb
ϟ Konyha
  Today at 17:40
Gerard Warrington


ϟ Farkasálmok
  Today at 10:29
Sidney Smallwood

ϟ Szárnyas Vadkan
  Today at 10:26
Adam Jericho


A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Cody L. Martimor
 
Moira H. Kingsdale
 
Tim Roberts
 
Megan Smith
 
Gina Accipiter
 
Draco Malfoy
 
Corvus Flint
 
Mason J. Harris
 
Sidney Smallwood
 
Statisztika

Összesen 602 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Fryderyka Herbs

Jelenleg összesen 40413 hozzászólás olvasható. in 3582 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Royal Albert Hall

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Aurora Godwin
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Royal Albert Hall 2018-06-26, 14:22Ryan & Aurora

kísértés a múltból
[You must be registered and logged in to see this image.]
Számolunk kell az esetleges plusz nehézségekkel és akadályokkal, de ha csak azon agyalunk, hogy milyen nehézségek jöhetnek még szóba... hát abból se sülhet ki semmi jó, főleg hogy épp nem rég omlottam össze annyi érzelemmel, ami összesen nem volt az utóbbi pár évben, úgyhogy egyelőre oda kell figyelnem mit teszek és gondolok, mert nem leszek képes higgadtan kezelni ezt az egészet, ha megint elragadnak az érzelmek és most fokozottan fontos a higgadtság.
- Erős leszek, vagyok... már jó ideje és nem most kell elgyengülnöm. - bár néha ezt könnyebb mondani, mint megtenni, de akkor is muszáj most nagyon okosan tennem mindent, mert csak rossz vége lehet annak, ha nem gondolom át a lépéseimet és csak a félelem vezérel. Azért ment olyan jól eddig minden, mert a legerősebb érzelmem a bosszú volt az apám okán, na de most... aggodalom, félsz egy baba miatt, akit még csak nem is ismerek. És persze Ryan is itt van, aki ki tudja, hogy ha most elválunk egymástól nem tűnik-e el és nem küldik-e vissza oda,ahonnan előhívták. Ha az anyámék egyszer végeztek vele, akkor szemrebbenés nélkül teszik meg majd újra, sajnos ez holt biztos.
- Keresünk neked valamiféle védelmet... biztos, ami biztos. - igen, az hasznos lenne még az előtt, hogy elválunk egymástól. Akkor talán kevésbé kellene a miatt is aggódnom, hogy mi van, ha végül mégis csak a vesztünkbe rohanunk és vele könnyebben tudnak végezni, ha egyszer eleve nincs még teljes mértékben anyagi teste. Féltem és a picit is és attól is, hogy mindez szertefoszlik egy pillanat alatt, pedig talán tényleg, ahogyan az elején mondta nekem is lenne esélyem valamiféle... jobb jövőre?[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Enemy or friend?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan O'Connor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Royal Albert Hall 2018-06-20, 17:18


Aurora & Ryan

[You must be registered and logged in to see this image.]


Én azért tartok tőle, hogy valamiféle kapcsolatban állok a megidézőmmel, akinek lehet arra ráhatása, hogy ha ellene fordulnék, bizony kordában tartson. Ám nem tehetjük meg, hogy állandóan aggódunk, meg kell próbálnunk mindent megtenni, hogy az a kislány, a baba még kapjon esélyt az életre, s Aurora is arra, hogy még boldog legyen. Ebben a helyzetben én harmadlagos vagyok, eddig nem is gondoltam arra, hogy akár én is élhetek, de a lány most úgy néz rám, mintha ő sajnálna engem, mintha.. bánná, hogy gyűlölt engem, ártatlanul.
- Igen, erősnek kell lenned, most már csak magadért. – Nem tudni, hogy meg tudjuk-e menteni a babát, de hiszem, hogy Aurora most végre egy olyan célt kapott az életében, hogy ezúttal nem megkeményítve a szívét, csakis leplezve az érzelmeit tudjon színlelni, hogy a gyanakvást elkerülve bejussunk a kastélyba, ahol a családja, legalábbis az anyja él. A közösen kitalált indok megfelelő lehet, sőt, amit még Aurora tovább is csomagol, miszerint engem lát, még hihető is, lévén valami módon elindít egy lavinát, amelyben kiderülhet, hogy ki az ötletgazda.
- Örülök, hogy hiányoznék. Én is maradnék, ha lehet. – Nem tudom, hogy hogyan tudnám az életemet folytatni, lévén már teljesen leszámoltam vele, belenyugodtam a sorsomra, ez most olyan, mintha újjá születnék. Már ha sikerül. És igen, el tudnám magamat képzelni Aurora oldalán ismét, de hogy apaként hogyan muzsikálnék? Ha felülvizsgálom az érzéseimet, félelemmel vegyes izgalom lesz rajtam urrá, és itt ér a csók, amin elsőre meg kéne lepődnöm, de a nedves, puha száj az enyémre tapad, végre fel tudok sóhajtani, és magamhoz ölelem. – Megmentjük őt, és egymást is! – Ez nem ígéret, inkább tény, miszerint már felnőttünk a feladathoz. Visszatérek hát a Roxfortba abba a szobába, ahol Aurora rám talált, hogy fel tudjon készülni. Ha majd útnak indul, akkor én is a nyomában leszek, hogy titokban, az árnyékok között kövessem, és én magam is behatoljak a birtokukra, afféle végső fegyverként, olyan szövetségesként, aki még mindig szereti őt.[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ a visszatérés


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Inkább veszekszem veled, mint hogy
mással szeretkezzek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aurora Godwin
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Royal Albert Hall 2018-06-17, 16:45Ryan & Aurora

kísértés a múltból
[You must be registered and logged in to see this image.]
Most valahogy nem is gondolok arra, hogy Ryan akár most is veszélyes lehet rám nézve, vagy ha rájönnek, hogy segít nekem akkor önmagára nézve. Pedig vissza kell szereznem a gondolataimat, a realitás érzékemet, ami most úgy érzem, hogy elveszett valahol kissé. Össze kell szednem magamat minél előbb, mert ha nem teszem annak jó vége nem lehet, akkor biztos, hogy elbukunk és már nem csak rólunk van szó, hanem a piciről is. Miatta is erősnek kell lennem és összeszednem magamat, no meg persze a gondolataimat, amik most teljességgel összezilálódtak.
- Tudom. Összeszedem magamat, menni fog és... nem fogja látni rajtam, hogy sejtek bármit is. Eddig is ment és most is menni fog. - eddig se néztem jó szemmel az anyámra, de tény, ha ez az egész az ő műve akkor a gyűlöletem a tetőfokára hágott, ám ahogyan eddig is, ezentúl is tartanom kell magamat és úgy tenni, mint aki jól van még akkor is, ha igazából nem vagyok. Egyszerűen muszáj összeszednem magamat megint, ahogyan megtettem akkor is, amikor az egész megtörtént és azt hittem Ryan szándékosan ártott nekem, vagy csak az alkohol hatása miatt. Persze akkor több időm volt. Napok, aztán hetek, amíg végül magamra találtam és edzeni kezdem, most ellenben gyorsabbnak kell lennem ,hiszen nincs időm sem hezitálni, sem vacillálni, sőt még részletes tervet kidolgozni sem. Ki tudja az anyámék mit terveznek és mennyi időnk van bármit is lépni. Vagy mikor jönnek rá, hogy Ryan már nem velük van és nem azt teszi, amit kérnek.
- Gyengélkedem... igen, vagy segítséget kérhetnék tőle, mert hallucinálok, téged láttalak és kétségbeesem e miatt... Legalább látni fogom a reakcióját, hogy tudjam mennyit tudhat erről az egészről, ha egyáltalán nem álcázza elég jól, de hátha meglepem. - és akkor irány a birtok, bár Ryan nem jöhet a főbejáraton, de én igen. Első körben persze muszáj lesz küldenem egy baglyot és átöltöznünk, még sem mehetünk nagy estélyiben megmenteni a lányunkat. Ezért is első körben írok neki pár sort, hogy hazautazom, mert úgy érzem valami komoly baj van, rémképeket látok és attól félek elment az eszem. Utána már együtt mehetünk a birtokra. Annyira már ismerem, hogy meg tudjam mondani Ryannek, hol juthat be hátul, hogy ne vegyék észre és milyen mágiákat kell vélhetően majd kivédenie, áthatolnia.
- Légy nagyon óvatos... rendben? Nem akarom, hogy bántsanak, vagy egyszerűen eltűnj. - és bár nem viszem túlzásba, de mielőtt elengedném a kezét, hogy elköszönjünk azért egy gyors csók mégis csak kikívánkozik. Lássuk be régen szerettem, totálisan odavoltam érte, mielőtt összetörtem, mert azt hittem szándékosan bántott engem és most kiderült, hogy még sem és hogy mennyire fontos vagyok neki és... nem akarom elveszíteni.[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Enemy or friend?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan O'Connor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Royal Albert Hall 2018-06-10, 20:04


Aurora & Ryan

[You must be registered and logged in to see this image.]


 Beharapom a számat, bosszúsan végigsimítok az államon, végülis igaza van, lehet, hogy esélytelen voltam, hogy ellenálljak, akkor pedig szimplán csak olyan erők játékszere lettem, amely ellen nincs menekvés. Ha továbbgondolom ezt, a helyzet még kétségbebejtőbb.. Mi van, ha úgy hoztak vissza, mint valami félig élő, félig halott múmiát, hogy van bennem egy biztonsági kapocs, amit aktiválnak, ha nem úgy teszek, ahogy nekik megfelel? Hiába kerülnék közel megint Aurorához, ha van ráhatásuk, hogy ismét ártsak neki? Ha valahogy megbűvöltek hogy egy bizonyos pillanatban megint neki támadjak, azt nem tudnám elviselni lelkileg. Akkor inkább porladjak el a semmiben, mert most, hogy tudom, hogy valójában nem is én akartam ártani neki, most ismét emberként tudok magamra gondolni.
- Nincsen bebizonyítva, hogy áldozat, tettestárs, vagy ötletgazda. Kezeljük gyanakvással, de ha összefutsz vele, pókerarc Aurora. Tudom, hogy tartjátok a távolságot, de ne nézz rá gyűlölködve, mert még szimatot kap. – Én persze igazi hazárdőr voltam, vérbeli hamiskárkártyás, mindig is imádtam kockáztatni, ehhez viszont blöffölni kell, lényegében a semmire betolni mindent. Jelenleg pedig pont ez a helyzet, nincsen adu a kezünkben, csak némi sejtelem, hogy minek is lehettünk a résztvevői. Ennek a beteg mixnek, amelyből egy csodababa született, aki most már élő fegyver lehet a sötétmágiákhoz. Egy olyan magzat, amely talán akkor is megfogant volna, ha szépen lassan egymásra találunk, és a szerelmünk gyümölcseként kezelhetjük. Így talán már semmi esély arra, hogy együtt boldogok legyünk, de vissza kell adnom legalább Aurora hitét, hogy még lehet igazi anya. Hogy valaki önzetlenül szeretheti őt.
- Oh, nem, biztosan nem. Ám más esélyt jelenleg nem látom. Vedd fel anyáddal a kapcsolatot, és jelezd, hogy gyengélkedsz, visszavonulnál a birtokra. Ez több kérdést is fel fog benne vetni. Ha a birtokra mész, akkor kockázatos, mert a baba közelségében lehetsz. Másfelől, ha állítólag legyengülsz, akkor azzal felrúgod az esetleges terveiket. Így ezzel a bejelentéssel elindíthatod a lavinát. Ha nemet mond, akkor hivatlanul megyünk oda. – Bólintok, és sok idő után most először erőt érzek magamban, olyan lelkierőt, amely magabiztossá tesz. Végre van igazi célom, s megláttam a lányban az egykori törékeny tündért, akibe beleszerettem. Ahogyan még most is így érzek. Felsegítjük egymást, és elindulunk kifelé, hiszen itt most nincs dolgunk. Ha a birtok közelében vagyunk, hátha felbukkan ismét a rejtélyes idegen is. És immár nem engedem el Aurora kezét, hiszen egyek vagyunk, még ha csak szülők is, de immár azonos célokkal, félelmet nem ismerve.


[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ a visszatérés


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Inkább veszekszem veled, mint hogy
mással szeretkezzek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aurora Godwin
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Royal Albert Hall 2018-06-07, 10:05Ryan & Aurora

kísértés a múltból
[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem tudom van-e értelme ennyit kattogni azon, ami már elmúlt és úgyse változtathatunk rajta sőt, ha elég erős volt az a varázslat, akkor ha annyira akart volna se harcolhatott volna ellene, akkor pedig végképp semmi értelme, hogy ezen rágja magát. Most először össze kell szednem magamat, aztán valami megoldást találunk és kideríteni az anyám benne van, vagy netán őt is sakkban tartják valahogy. Egyelőre jobb, ha nem is gondolkodom ezen, mert az újfent semmi jót nem szülne, tehát az elsődleges, hogy megtaláljuk a picit, hiszen mégis csak a mi gyerekünk és ki tudja mit akarnak tenni vele, vagy tesznek vele lassan három éve.
- Nem tudhatod, hogy ha más vagy, vagy a körülmények mások akkor ellen tudtál volna-e állni. Ha túl erős volt a mágia... - csak megrázom a fejemet, hiszen semmi értelme, hogy magát hibáztatja folyamatosan, főleg akkor ha így se úgyse tehetett volna semmit sem az egész ellen. Most viszont tehetünk, megmenthetjük a kicsit és hogy onnan hogyan tovább... na ezen megint csak nem tudok gondolkodni, mert egyedül maradhatok egy pici lánnyal, ha Ryan majd szépen eltűnik és fogalmam sincs, hogy alkalmas lennék-e rá pont én, akinek az utóbbi években másról sem szólt az élete csak a bosszúról és a harcról.
- Tudom, de ez akkor is... Talán az anyámat is rávették valahogy és nem ő csinálta. - nem kellene reménykednem, én is tudom jól a lelkem mélyén és most még is ezt teszem, miközben tudom milyen nagy butaság is ez. Könnyen lehet, hogy pont az anyám tette, hiszen most is olyan fiatalnak tűnik még, akkor talán azért mert mindig is ezt csinálta, más életét vette el, hogy az övé hosszabb legyen és most valami tartósat akar, talán pont a picivel, hogy ne kelljen gyakorta visszaesnie. Nem tudom és rossz belegondolni, hogy valaki képes lehet ilyesmire a saját lányával, a saját unokájával.
- Igen, voltam ott egyszer, amikor ide jöttem, mielőtt a Roxfortba engedett az anyám. Ennyire egyszerű lenne vajon? - ha tényleg ott a pici, akkor mindent meg kell tennünk azért, hogy kihozzuk, elhozzuk és megmentsük, de előbb meg kell nyugodnom. Kell az a pár perc, amíg Ryan megölel kicsit és valamivel legalább jobb lesz a helyzet. Csak sóhajtok egy aprót és végül felemelem a fejemet a válláról és feltápászkodom megtörölve az arcomat. Én nyújtom neki a kezemet, mert most megint erősnek kell lennem, ennyi volt a sírás és a gyengeség, többet nem engedhetek meg magamnak. - Megkeressük és megmentjük rendben? Utána pedig... még nem tudom, de most csak sorban. - ebből sejtheti nem tudom mi legyen az anyámmal, azt sem hogy velünk, hogy meg tudjuk-e őt menteni, vagy én mihez kezdek majd, hiszen ha megoldom a nagy bosszút, amiért eddig dolgoztam akkor azt hittem üres lesz minden, de ha lesz egy lányom... És ha képtelen leszek gondoskodni róla?


[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Enemy or friend?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan O'Connor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Royal Albert Hall 2018-06-03, 10:16


Aurora & Ryan

[You must be registered and logged in to see this image.]


- Előtte is vártam, és utána is vártam volna rád. Vagy megpróbáltalak volna elcsábítani, éreztetni veled, hogy szeretlek, és ez nem csak az élvezetről szól, hanem hogy neked is jó legyen. Már késő bánat, ezzel kell együtt élnünk. Megtettük, mert gyenge voltam, hogy ellenálljak. Kihasználták, hogy túlságosan is szenvedélyes vagyok. – Bólintok, most már nincsen mentség, hiszen azt sem mondhatom, hogy sajnálom, mert azt már mondtam korábban, de most nem a tetteimről van szó, hanem az akaratgyengeségemről. Bár ha az illető alaposan ismeri ezt a tipusú szimpatikus mágiát, akkor úgyis letörte volna az ellenállásomat. Már csak azt nem értem, hogy mi az oka, hogy Aurorát általam akarják elpusztítani, és egyáltalán miért engem hoztak vissza..
- Őt nem apróságként kezelik. Ha a fogantatása is megtervezett volt, akkor egy tárgy, egy varázstárgy, aki az életével valaki mást szolgál. Csak nekünk számít apróságnak. – Mormolom bosszúsan, eddig el sem tudtam magamat képzelni élő emberként, erre most esélyt nyílt, és mint kiderült, még apa is vagyok. Vagy lehetek.. Na persze ez a valóságban nincs így, hiszen vajmi kevés esélyünk van bárkivel is szembeszállni, de a lány jól mondja, ha mégiscsak adódik valami minimális lehetőség, ki kell használnunk. Így ha végképp továbblépek, legalább Aurora nem marad egyedül, hanem ott egy kicsi baba, akinek az életét szentelheti. Nem kell többé keménynek, és keserűnek lennie.
- Van esetleg birtokotok Angliában? Oda kéne mennünk, ott lehet elrejtve. – Adom meg a javaslatot, hiszen eredetileg Amerikából indultunk, de ha Aurora anyja, meg az a fiatal fiú itt vannak, aligha hiszem, hogy a kicsit az óceán másik oldalán tárolják. Abból a búrából ítélve itt van rá szükség. Érzem, ahogyan Aurora védelemért most hozzám bújik, ami furcsa érzés, lévén mennyire gyűlölt, miatta pedig én is magamat, és most mégis mintha semmissé tehetnénk a történteket, hiszen nem feltétlenül a mi hibánk volt. De előbb persze mentsük meg a babát, és gondoljuk át, hogy van-e még számomra esély a valódi életre. Mert ha nem, akkor kár is beleélnem magamat bármibe.[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ a visszatérés


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Inkább veszekszem veled, mint hogy
mással szeretkezzek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aurora Godwin
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Royal Albert Hall 2018-05-31, 12:09Ryan & Aurora

kísértés a múltból
[You must be registered and logged in to see this image.]
- De az más, mint hogy azt hittem... ha csak elválnak útjaink, mert nem tudsz várni az más lett volna, de így... Mindkettőnket megkínoztak vele, téged meg is öltek. - engem pedig csak valószínűleg azért, mert még kellettem valamire, vagy nem volt muszáj? Netán csak Ryanre már nem volt szükség, vagy az anyám nem akart nekem a kelleténél jobban ártani, esetleg még sem volt köze hozzá? Vagy ebben teljesen értelmetlenül és feleslegesen reménykedem? Elhagyott... végtére is miért lenne jó ember, ha képes volt csak úgy eldobni a saját gyerekét? Miért ne tehetné ezt velem mindezek után, csak mert valamiféle céljai ezt kívánják meg? Talán tényleg csak az életemet akarja, de még az sem elég neki, lehetséges, hogy a pici élete is kell neki, mert úgy lenne igazán hosszú az övé?
- Rossz belegondolni, hogy valaki képes ilyesmire. Ártani egy olyan apróságnak... - és persze nekünk és a apámnak, hiszen ezek után sejthető, hogy ez is az ő művük lehet. Persze nem biztos, de nem lehet tudni. Talán azt akarták, hogy még jobban összetörjek és irányíthatóvá váljak akár. Talán nem számoltak vele, hogy a végén erősebb leszek tőle, ezért kivártak, amíg le tudtak csapni más módon, csak arra nem számítottak, hogy Ryannel... mégis csak van köztünk valami több, ami előhozta ezeket az emlékeket. Nem hiába mondják, hogy a szeretet a legerősebb varázslat.
- Nem lehet... nem játszhatunk istent, hogy visszahozzunk valakit csak úgy. Talán te nem haltál meg igazán, talán tartalék voltál, ha mégis csak szükség lenne rád és ezért lehetséges. - rázom meg a fejemet és amikor próbálja letörölni az arcomról a könnycseppeket, bár ő nem tette meg eddig, de én közelebb húzódom hozzá és a vállára hajtom a fejemet. Egymásból kell most valahogy erőt merítenünk, még ha nem is lesz könnyű. - Meg kell mentenünk őt... bármi áron. - most már ez a fontos, nem pedig én vagy apa, hiszen ha őt is ők ölték meg, akkor úgyis minden összefügg, de az biztos, hogy a kicsi, ha még él, ha még mindig ott van a búra alatt, vagy ha már nagyobb lett, akkor is ki kell mentenünk, ez most a legfontosabb.


[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Enemy or friend?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan O'Connor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Royal Albert Hall 2018-05-26, 11:15


Aurora & Ryan

[You must be registered and logged in to see this image.]


- Azért nem vagyok széplelkű sem. Egy arrogáns sportoló voltam, akiben vélhetően fel lehetett ébreszteni az ilyen vágyat sem. Igaz, józanul sosem ártottam volna neked, és ennek köszönhetően változtam is, de az nem változtat az egészen, hogy ezt tették velünk. – Rázom a fejemet, neki aztán nem kell lelkiismeretfurdalást éreznie, ez annak a sara, aki leitatott engem a vélahajjal, aztán pedig ráerőltette a párosunkra azt az erőszakkal született babát. Végül pedig hiába próbáltam meg utánajárni, hogy kiderítsem, mi is történt, nem voltam eszes, csak szeles, és fenn is akadtam valami csapdán, aztán megöltek, hogy ne legyek többet láb alatt. Csak addig volt rám szükség, amíg a magomat adom ahhoz a tökéletes, gyönyörű babához. Nem vagyok egy érzelgős típus, sosem voltam, de mégis megindító látni, hogy ez a kemény lány most mégis összetörik, ahogyan elsírja magát, vigasztalhatlanul.
- Nem tudom, de ha életben hagyott a baba születése után is, az azt jelenti, hogy további terveid vannak. A baba pedig.. nem tudom, a tisztavérű vélák komoly fegyvert jelentenek önmagukban is. Örök fiatalság vagy akár olyan akaratirányító főzetnek lehet alapanyaga a könnyünk, a hajunk. A legrosszabbra tudok csak gondolni. – Csak tippelgetni tudok, hiszen ez az elnyomott emlék számomra is oly ködös, de most Aurora után azért küldtek vissza, hogy próbáljam az őrületbe kergetni, akár meg is öletni. De akkor miért? Lehet, hogy az anyja, és annak a másik fickónak mégsem ugyanaz a célja? Vagy csak véletlenül jöttünk rá erre a titokra, és egy harmadik fél akarja a lányt eltenni láb alól?
- Az apádat.. Igen, esélyes. És ha megpróbálnánk valahogy megidézni a szellemét? Hátha még nem lépett tovább hozzám hasonlóan. Ha ő is visszahozható, akkor még helyre hozhatjuk az életedet. – Fogom meg a kezét, és bár nem tehetek úgy, mintha minden rendben lenne, hátha helyre lehet rakni a dolgok nagy részét. Abban kevésbé hiszek, hogy én új életre kelek, hiszen úgy zárult az életem, hogy azóta semmit sem tudok felmutatni, de ha belőlünk egy új élet sarjadt, akkor hátha ő még lehet egyszer boldog. Aztán odanyúlok, és én magam próbálom letörölni a könnyeit, sikerül amennyire sikerül.


[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ a visszatérés


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Inkább veszekszem veled, mint hogy
mással szeretkezzek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aurora Godwin
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Royal Albert Hall 2018-05-24, 20:20Ryan & Aurora

kísértés a múltból
[You must be registered and logged in to see this image.]
Fel sem merült bennem, hogy nem ő akarta ezt és most úgy néz ki, hogy mások, az anyám miatt tette. Egyelőre nem tudom, hogy ezt hogyan kezeljem vagy reagáljam le, főleg hogy még az én esetemben is elég zavaros minden, hiszen azt sem tudom az anyám most mit akar, azt meg főleg, hogy mit akarhatott régen és miért is tette, amit tett. Félelmetes belegondolni, hogy ilyen módon próbálta irányítani az életemet és ezek szerint próbálja még a mai napig is.
- Nem volt esélyed... főleg ha még ittál is előtte. Egyszerűen... nem tehettél róla, én pedig azt hittem... azóta is, hogy szándékosan tetted, mert aljas alak vagy és közben... - és most kellően bűntudatom van, hiszen végül nem tett semmi rosszat. Nem ártott nekem szándékosan, csak a bájital miatt, miközben én meg azt hittem és gyűlöltem őt azóta és örültem, hogy meghalt, sőt én magam is a halálát kívántam. Rettenetes belegondolni, hogy elítéltem valami miatt, amiről nem is tehet, amit az anyám intézett így és hamarosan az is kiderül, hogy pontosan miért is. Nem csoda, ha végképp összeomlok és elhátrálva egy csendesebb folyosóra borulok ki. Magam elé meredve hallgatom Ryant és próbálom visszatartani a könnycseppeket, amire persze jelen állapotomban teljesen képtelen vagyok. Mégis hogyan tehet valaki ilyet és hogyan teheti a saját lányával?
- Egy búra alatt? De... de mégis hogyan tehette ezt az anyám és akkor mire kellek én most? Vagy mit akar a picivel? Ez... ez... - képtelen vagyok visszatartani a sírást, pedig igazán igyekszem. Évek óta kemény vagyok és most, hogy mindez felszínre tört... Nem tudom mit tegyek, nem tudom mit tegyünk és ez a bizonytalanság csak még jobban kiborít. Nem értem hogyan képes valaki ilyesmire és amikor megfogja a kezemet és találkozik a tekintetünk onnan is ezt olvashatja ki, az értetlenséget és a bizonytalanságot, ami megrémít, hiszen nem voltam az már jó ideje.
- Nem tehettél semmit, te... te megpróbáltad és megöltek, ahogyan valószínűleg az apámat is ők záratták börtönbe és intézték el a halálát, hogy... hogy egyedül maradjak. - meg akart menteni, segíteni akart, miközben én évek óta gyűlölöm és azért halt meg, mert nekem akart segíteni. Rémes belegondolni, hogy az utóbbi évek hazugságra alapultak, semmi másra. - Mit tegyünk? Én... nem tudom... és ez ijesztő. - vallom be végül, próbálva megtörölni az arcomat, ami persze semmit sem ér, mert nem múlik el a sírás. Az egész eddigi, az évek óta gyűlő feszültség, amit úgy gondoltam legyőztem és elzártam most felszínre tört és fogalmam sincs, hogy mit kezdjek vele.


[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Enemy or friend?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan O'Connor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Royal Albert Hall 2018-05-21, 17:22


Aurora & Ryan

[You must be registered and logged in to see this image.]


 Már csak azért is nehéz összeegyeztetni mindazt, ami történt, mert megszoktam, hogy gyűlöl, és én is magamat. Sosem bántottam volna őt, és akkor mégis elvesztettem a türelmemet, mindezt pedig ki is néztem magamból, mert annyira vágytam rá, hogy elpattant a cérna. Most viszont nagyon úgy fest, hogy mégsem a saját indíttatásomból tettem, de ettől még kétlem, hogy Aurora hirtelen máshogyan tudna nézni rám, vagy akár én magamra. Végülis azzá lettünk, akikké tettek minket. Az, hogy most kissé enyhültebb, még a mostani tények fényében sem változtathat meg mindent.
- A szerelmi bájital felerősítése. Vélahajjal ez legyőzhetetlen. Mégis.. küzdhettem volna ellene, én is abból a vérből való vagyok.. – Az más kérdés, hogy én eleve szerelmes voltam, így fel sem merült bennem, hogy az érzés, ami hirtelen megnyílt bennem, nem is a sajátom. Hiszen vágytam Aurára magamtól is, és valahogy minden gátlás akkor eltűnt. Így csupán egy szégyenletes vágy továbberősítéséről van csak szó. Vagy mégsem? Ha annyira szerettem, magamtól vártam volna rá? Talán már sosem derül ki. És történt, ami megtörtént. Eddig kerültem a tekintetét, hiszen a szégyenérzés ismét feltolult a gyomromból a számig, és keserű lett tőle megint minden. Ám amikor visszatekintek rá, és megpillantom azokat a lecsorduló könnyeket, bennem is felszínre ébred az, amit egykor láttam. Nem csupán azért, mert Aurora ismét olyan törékeny, mint egykor. A fiatal fickó látványa visszaforgatja az időt.
- Én megpróbáltam betörni a kastélyotokba, hogy legalább beszéljünk. Hogy lássalak titeket. – A reszkető lány mellé csúszom le én is, de nem merem átölelni, pedig annyira adná magát a helyzet. Ketten vagyunk ebben a lehetetlen helyzetben de.. Attól még nem várhatom, hogy ne gyűlöljön.
- És láttam őt. Egy pár napos baba.. Egy tisztavérű véla, aki kettőnkből született.. És.. ott öltek meg. Mindaz, amit a halálomnak hittem, valami olyan emlék, amit elhitettek velem.. Az a kislány.. aludt, egy búra alatt. – Rázom a fejemet, és mégiscsak megindítom a kezemet, mert ha nem is vagyok benne biztos, hogy át merném ölelni, legalább megfogom a kezét, hogy aztán találkozzon a tekintetünk. – Sajnálom, nem voltam elég erős, hogy megvédjelek, még magamtól sem.


[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ a visszatérés


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Inkább veszekszem veled, mint hogy
mással szeretkezzek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aurora Godwin
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Royal Albert Hall 2018-05-19, 14:07Ryan & Aurora

kísértés a múltból
[You must be registered and logged in to see this image.]
Elképedek azok alapján, amit mond, hiszen én is kezdem összerakni a részleteket. Ha tényleg nem ő akarta... ha ez az egész tényleg nem azért történt, mert szándékosan akart ártani nekem, csak mások miatt, talán az anyám, talán ez az alak miatt volt... Én évek óta gyűlölöm őt, meg akartam ölni, örültem a halálának, miközben... lehetséges, hogy nem önszántából tette, amit tett. Rendesen össze vagyok zavarodva és fogalmam sincs róla, hogy mégis mit kellene mondanom, sőt jó ideje először azt sem tudom, hogy mit kellene tennem. Még sem mehetünk be oda, ha nem tudjuk az anyám veszélyes, vagy az a fickó, vagy hogy mi van a háttérben egyáltalán. Ellépek tőle és a falnak vetem a hátamat, hogy levegőhöz jussak. Mégis mi a fene van ennek az egésznek a hátterében?
- A hajam és az italod... - a halántékomra teszem az ujjaimat, ahogyan próbálom erőltetni az agyamat, hogy összefüggést találjak az újonnan kapott információk között, mintha próbálnék kipréselni még valamit, amit esetleg elfelejtettem. Ki tudja, hogy nincs-e más is, ami fontos lehet, hiszen ő sem emlékezett erre, ahogyan én sem a fickóra, pedig figyelek minden részletre, de ez most...
- De... akár még az is lehet, de nem tudom, hogy miért. Én... én nem értem... - nem hallani motoszkálást az ajtó felől, mégis behátrálok egy másik folyosóra, hogy minél távolabb legyünk tőlük, hiszen jelen állapotban még se törhetünk rájuk, hogy kérdőre vonjuk őket, akkor viszont mégis mit csináljak... mit tegyünk? És ekkor jön az emlék. Valami olyan, ami eddig tökéletesen el volt zárva és talán a mostani sokk, talán hogy próbálom erőltetni az agyamat, vagy Ryan felbukkanása hozza a felszínre, a jó ég tudja, de ő csak annyit láthat belőle, hogy egyre erősebben szorítom a halántékomat, a szemeim már lecsukva, de még is így is mintha minimum erőlködnék, könny gördül le az arcomon, aminek sikerül az összeszorított szemeken át kipréselődnie.
- Nem ez... ez nem... nem lehet... - lecsúszom a fal mellett a földre és immár tényleg könnyes szemmel pillantok fel Ryanre, szinte már reszketve. Ha ez tényleg így van, ha az anyám tényleg ennyire kegyetlen és tényleg azért vagyok itt, mert ő intézte az egészet... de hát mégis mit akar pontosan? Tényleg az életemet és... nem is csak az enyémet a saját fiatalságáért cserébe? - Van egy... elfelejtettem... elfeledették őt velem... te pedig nem is tudhattad. Nem értem... - összefüggéstelen, biztosan nem is érti, hogy mit akarok és mit próbálok kinyögni, de hát egyelőre én sem értem az egészet, főleg hogy mégis hogyan tehette ezt az anyám. - Ryan... nekünk... már emlékszem... van egy lányunk. - talán két éves lehet, ha azt nézzük, hogy mikor fogant és hogy mikor születhetett meg. Nem emlékszem minden részletre, de arra most már igen, hogy nem engedtek elmenni, hogy az anyám mintha segíteni akart volna kedves volt velem és támogatott, de nem engedett elmenni végig, amíg terhes voltam, hogy aztán miután megszületett a kicsi elvegye tőlem még az emlékét is, hogy létezik. Kövér könnycseppek gördülnek le az arcomon. Ennyit az erős védelemről, amit kialakítottam az utóbbi években. Ennyit az erős Auroráról, aki nem sír és mindig eltökélten megy a céljai után. Most ebben a pillanatban sehol sincs, csak az az összetört lány, aki akkor voltam, miután Ryan... miután őt elkábították és ezért nem hallotta meg a nemet.


[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Enemy or friend?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan O'Connor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Royal Albert Hall 2018-05-12, 10:33


Aurora & Ryan

[You must be registered and logged in to see this image.]


  Aurora anyját eddig nem láttam sosem, még akkor sem, amikor együtt voltunk, mert nem jutott odáig a kapcsolatunk, hogy bemutasson neki. Mondjuk a hallottak alapján egyébként sem számíthattam volna semmi jóra. A fiatal férfit nézve azonban a különös érzés felborzolja a hajszálakat a tarkómon, szó szerint a hideg ráz ki tőle, még a halántékom is érzem, hogy jegessé válik a nedvesség. A legmegdöbbentőbb, hogy a hatására beugrik egy olyan emlék, amit a tudatom jó mélyre száműzött, talán le is blokolták valahogyan, de most az újbóli viszontlátás mégiscsak felszínre hozta. Megilletődve meredek vissza Aurorára, hiszen az arcáról azt olvasom le, hogy neki is bevillant valami.
- Igen, már találkoztam vele. Azt hiszem.. belekeverhetett valamit az italomba, mert.. éreztem valami furcsát, de részeg lehettem, nem foglalkoztam a dologgal. – Próbálom összerakni a képet, nem lehet, hogy a véla lány hajszálát keverte az italomba, ha előtte összeütköztek..? Megszerezte, és amit ittam, az lehet, hogy valami tudatmódosító főzetett lehetett, Aurorára kihegyezve. És aztán megtörtént az, ami velem még soha előtte, hiszen egyébként nem vagyok egy erőszakos típus. Csak azt éreztem, hogy nem tudok várni, mindenképpen meg akarom kapni őt. Meg is történt, noha utána cseppet sem éreztem kielégültnek magamat. Vélhetően azért, mert szerelmes voltam, és tudtam, hogy ez így cseppet sem volt helyes. Sőt, inkább undorító.
- Kár mentegetőzni, hiszen történt, ami történt, de nem lehet, hogy ők akarták, hogy ezt tegyem..? – Aurora ismeri jobban az anyját, de lehet, hogy a fiatal varázsló még őt is sakkban tartja valahogyan. Nem tudom, nekem ez az egész még nem áll össze, de egyenlőre félnék utánamenni az ajtó mögött eltűnt párosnak, hiszen ha valami olyan igazsággal kell, hogy szembenézzünk, az még rémisztőbb lehet, mint lebegni a végtelen elmúlás határán. Egyszerűen nem vagyok rá felkészülve. Lehajtom a fejemet, ezt most át kell gondolnom, mert ha eddig undorodtam magamtól, most pedig úgy érzem, mintha valami báb lennék, akit bárki a kedve szerint felhasználhat. De miért akarták ők ketten, hogy bántsam Aurorát? És miért így?


[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ a visszatérés


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Inkább veszekszem veled, mint hogy
mással szeretkezzek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aurora Godwin
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Royal Albert Hall 2018-05-10, 13:51Ryan & Aurora

kísértés a múltból
[You must be registered and logged in to see this image.]
- Lehet, hogy ismeri. - vetem fel, de én is csak tippelek és igazából fogalmam sincs, hogy ki lehet a fiatal fiú és hogy mit akar az anyámtól, vagy az anyám tőle. Talán csak tényleg valami ártatlan dolog, amivel nem kell foglalkoznunk, de ha még sem... Bizonytalan vagyok és miután jó ideje először érzem ezt még inkább letaglóz. Eddig mindig tudtam mit kell tennem és mit akarok tenni, na de most... Az anyámról van szó, aki elhagyott ugyan és aki talán ártani is akar nekem, de attól még az anyám és fogalmam sincs róla, hogy képes leszek-e ellene cselekedni, ha esetleg úgy hozza a sors, vagy erre derül fény, hogy okom van rá. Arról nem beszélve, hogy így nem jutok közelebb ahhoz sem, amiért itt vagyok, az apám halálának magyarázatához, vagy a kettő eleve összefügg?
Az ajtó felé indulunk, de amikor megtorpan én is pontosan ezt teszem és a bevillanó emlék után ahogyan rá pillantok...
- Te is láttál valamit? - igen, a tekintete sok mindent elárul és most pont ezt mutatja. Bevillant neki is valamiféle emlék, valami a múltból, amire nem emlékezett, mint ahogyan én sem erre az alakra. Akkor még nem voltam elég körültekintő, nem jegyeztem meg mindent, ami fontos lehet. Ott az anyám azzal az alakkal az ajtó mögött és most kell megtudnunk mi ez az egész, de mégis megtorpanásra késztet valami a múltból. Ez az alak... ha már akkor is tudta az anyám, hogy ki vagyok miért most jött, hogy felkeressen? - Láttam őt, azaz már találkoztam vele, azzal a fickóval, aki bement az anyámmal. Összeütköztünk nem sokkal az előtt, hogy te... - megrázom a fejemet, mert akármennyire is erős vagyok az az esemény, ami elindított az úton még mindig olyasmi, amire nem szívesen emlékszem, főleg most hogy Ryannel együtt dolgozom és hogy változni akar, hogy változott. De ha arra gondolok, amit tett... - Összeütköztem vele és azt hiszem... a hajam hozzá került, talán direkt, talán az anyám már akkor is keresett, de még nem volt neki sürgős. Nem tudom... nem értem. - a hátamat a falnak vetem, mélyeket lélegzem, hogy megpróbáljam kitisztítani a gondolataimat. Mindig tudom mit kell tenni, de most fogalmam sincs. Mi köze ennek az alaknak az anyámhoz és mi köze hozzám? És mit látott vajon Ryan, ami miatt ő is megakadt most? Ő is ismeri ezt az alakot, netán az anyámat, vagy... valami egészen másról van szó?


[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Enemy or friend?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan O'Connor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Royal Albert Hall 2018-05-05, 17:51


Aurora & Ryan

[You must be registered and logged in to see this image.]


  - Fogalmam sincsen. Túl könnyen ment vele az a fiú.. – Mormolom még egyszer végigfuttatva a pillantásomat a tömegen, de senki más még csak nem is rémlik. Most itt táncolgatunk Aurorával, nyomot nem igazán találtunk, én pedig nem akarom ráerőltetni a saját véleményemet, miszerint az anyjának köze lehet hozzá, hogy mi is történt velünk. Aurora megöletésének kérdése igenis különös utat kínál előttünk, hiszen én ugyan meghaltam, mégis engem küldtek vissza, hogy segítsek eltakarítani az útból a lányt. De vajon miért?
- Menjünk utánuk, hátha.. – Bólintok, legalább meg lehet őt is győzni. Határozottan fejlődőképes az előző órákat illetően, hiszen az elején nagyon is ellenséges volt. Egymás szemébe pillantunk, ahogyan én is átgondolom, hogy ki lehet az, aki talán a közelből figyel minket, megnézi, hogy mire megyek a célpontommal, de sajnos a kapcsolat egyoldalú, mert mi nem látunk senkit. Ahogyan a táncból leejtve a tartást, elindulnánk a páros után, véletlenül Aurora hajához ér az ujjam, s megrázkódom a furcsa emléktől. Bevillan, hogy a halálom előtt nem sokkal kártyáztam egy csuklyás idegennel, és jó erőseket ittunk. Rémlik, hogy egyszer kisiettem a mellékhelységbe, hogy könnyítsek magamon, utána amikor visszatétem, amolyan fura íze volt a sörömnek, mintha valami aranylón megcsillant volna benne, de addigra már kellően részeg voltam, annak tudtam be, hogy nemsoká kidobom a rókabőrt is. Aurora pedig a következő tapasztalja; lelki szemei előtt megjelenik az, hogy a megerőszakolása előestéjén valamilyen rendezvényen volt, ahol nagy volt a tömeg, és a tülekedésben véletlenül összeütközött egy fiatal férfival, néhány hajszála bánta, meg beleakadt a hajéke a férfi mandzsettagombjába a ruhatár környékén. Ez volt az a fiatal férfi! Rosszat sejtve pillantok a lányra, fogalmam sincs, hogy neki beugrott-e valami, de ha belekevertek valamit az italomba, amitől vaddá, erőszakossá váltam... De ugyan ki tenne ilyet, és miért? Egyenlőre nem közelítem meg az ajtót, megtorpanásra kényszerített, amit az előbb láttam, de nem merem vele megosztani, mert úgyse hinné el..[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ a visszatérés


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Inkább veszekszem veled, mint hogy
mással szeretkezzek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aurora Godwin
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Royal Albert Hall 2018-05-03, 19:54Ryan & Aurora

kísértés a múltból
[You must be registered and logged in to see this image.]
Ki tudja, hogy ha együtt lettünk volna, akkor lett-e volna erőm megküzdeni a nehézségekkel, mint az apám halála, vagy tudtam volna-e mit kezdeni az anyám felbukkanásával. Ki tudja, ha az anyám tényleg annyira veszélyes, ahogyan azt Ryan gondolja, akkor valószínűleg hogy elérje a célját tett volna róla, hogy ne legyen nyugodt és boldog életem és ha ehhez épp Ryan lett volna, aki az útjában áll... Nem számít amúgy sem, hogy mi lett volna ha. A mostani a helyzetet kell megoldanunk, most csakis ez a feladat, semmi más.
- Én se hiszem, hogy ő képes lenne ilyesmire, de az a kérdés, hogy ki a társa. Tényleg nincs egy ismerős arc sem? - körbenézek, de csak futólag, hiszen én nem fogok kiszúrni senkit sem, azt neki kellene, de nagyon úgy fest, hogy sajnos egyelőre ő se lát senkit, aki ismerős lenne neki. Csak az anyám van itt, aki bármiféle támpont lehet és ő se biztos, hogy vezet valahova. Az a nagy kérdés, hogy vajon, ha követjük elérünk-e vele valamit, vagy csak keresett magának valami fiatal fiút, akivel elszórakozhat ma este. Na ez az, amibe azért jobban nem akarok belegondolni. Az anyám dolgai, főleg az ilyen ügyei nem különösebben érdekelnek.
- Jól van, egyelőre úgy se tehetünk mást, hiszen nincs más nyomunk. - nem mondom, hogy nem hiszek Ryannek, hiszen lehetséges, hogy igaza lesz és hogy mégis csak az anyámmal kapcsolatban lesz itt valami. Nem zárhatjuk ki ezt a lehetőséget sem, viszont ettől még jó lenne, ha más úton is el tudnánk indulni, bár egyelőre jó eséllyel ez nem fog menni. Meglátjuk, hogy mit akar az anyám attól a fickótól. - Ez igaz, az illető is álcázhatja magát. Hát... akkor lássuk. - vele megyek, ez nem kérdés, nem is kell különösebben húznia. Figyeljük merre tűnnek el az anyámék. Úgy fest valami szobát keresnek, mert nem kifelé veszik az irányt. Ügyesen kell követni őket, hogy ne legyen feltűnő senkinek sem, ha netán van itt olyan, aki az anyámat figyelmeztetheti. Csak akkor állok meg, amikor a távolban csukódik egy ajtó, tehát valahová bevették magukat innen nem messze. Megtorpanva és suttogva pillantok Ryanre.
- Ha mégis igazad van... nem tudom, hogy mi lesz a következő lépés. - talán az a nő rossz ember, talán sosem szeretett, talán meg akar ölni és elvenni a fiatalságomat... de mégis csak az anyám. Fogalmam sincs, hogy ugyanúgy, mint bárki másnak, aki megérdemli képes lennék-e ártani neki.


[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Enemy or friend?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan O'Connor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Royal Albert Hall 2018-04-25, 14:35


Aurora & Ryan

[You must be registered and logged in to see this image.]


 Én mindössze azt sajnálom, hogy Aurorát én indítottam el ezen az úton. Ha szerető, türelmes párja lettem volna, akkor talán együtt könnyebben megoldottuk volna a családi nehézségeket, ám most már ez késő bánat, nem igazán van visszaút, és az egyetlen, amit tehetek, hogy mellette állok, hogy legalább egy kicsit enyhüljön. Na meg persze rá kell jönnünk, hogy ki akarja megölni, és miért. Egyelőre elfogadta, hogy a szövetségese vagyok afféle vezeklésként, ő pedig megpróbál segíteni, hogy visszatérjek az életbe. Mondjuk ha sikerül, nem tudom, hogy mihez kezdek majd magammal, hiszen éppenhogy befejeztem az iskolát, de semmi gyakorlati tapasztalatom nincs, menjek vissza hamiskártyásnak? Az megint ugyanide vezetne…
- Nem is tudom, az anyádhoz, egy vélához annyira nem illene egy sötét varázslat, amely holtakat hoz vissza. Kell, hogy legyen egy társa, már ha ő az, akit keresünk. – Emlékkép ugyan nem ugrik be a nőről, aki figyelünk, de erőteljes negatív érzelmek kelnek bennem életre, valahogy akaratlanul is ellenszenvesnek vélem, de talán csak azért van, mert Aurorát nagyjából egész életében kínozta, ha jól értem. Vagy mégiscsak van köze az én dolgaimhoz, ezért ez a borzongató érzés? Olykor visszatekintek a lány arcára, aki engem figyel, megvonom a vállamat, mert bizonytalan vagyok, addig pedig kár lenne vádaskodni.
- Még senki, csak.. ő, az anyád, akivel kapcsolatban furcsa érzésem van, de nem egyértelműen beazonosítható. Kinézem belőle, viszont a tippelgetés rossz tanácsadó. Bizonyíték nélkül vádaskodni.. Inkább valahogy eredjünk a nyomába. – Felelem, mert igenis hiányolom Aurora arcáról azt az édes mosolyt, amit én töröltem le sajnálatos módon, és jó eséllyel már sosem fogok tudni szembenézni vele. Mindegy, legalább ha olykor elismerően pillant rám, az is pótolhatja valamennyire, de természetesen nem teljesen.
- Mondom, attól még lehet, hogy valaki olyan hozott vissza, aki el tudja rejteni az auráját. Bárki lehet az.. – Még ha az anyját is figyeljük, közel sem biztos, hogy ő volt az igazi ötletgazda, lehet, hogy valakinek csak a kegyeit keresi azzal, hogy beáldozná a saját lányát is akár. Én viszont már mindent megtennék egykori szerelmemért, akár a végleges pusztulást is felvállalva. – Kövessük őket. - Javasolom, és ráfogva Aurora kezére (remélem, hogy nem rémül meg tőlem), gyengéd határozottsággal húzom el az anyja meg a fiatal fiú irányába, bízva abban, hogy nem lát át az álcánkon. Úgy kéne tenni, mintha holmi röpke vágy vezetne minket, hogy elinduljunk a meghittebb magány irányába. Persze szép lassan, előtte ki kell figyelni, hogy ők mere mennek.
[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ a visszatérés


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Inkább veszekszem veled, mint hogy
mással szeretkezzek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aurora Godwin
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Royal Albert Hall 2018-04-21, 15:29Ryan & Aurora

kísértés a múltból
[You must be registered and logged in to see this image.]
Valószínűleg igaza van. Ha valakiben meg van eleve az, hogy nem összeomlik a nehézségek hatására, hanem megkeményedik tőlük akkor csak idő kérdése, amíg történik valami olyasmi, ami végül is erre az útra löki. Ha nem miatta, hát jó eséllyel más miatt, teszem azt az apám börtönbe kerülése és halála miatt történt volna meg, csak akkor jóval később, mint így és nem tudtam volna annyira felkészülni a nehézségekre, mint amennyire eddig sikerült. Majd kiderül persze, hogy végül is hogyan alakul majd az életem a későbbiekben, de én már nem hiszek abban, hogy valaha is olyan leszek, amilyen voltam. Valahogy kizártnak tartom, hogy az életem egyszer még normális kerékvágásba kerül és talán már nem is lennék képes úgy élni.
- Talán erős abban, amihez ért, de nem biztos, hogy mindenben az. Ez egy erős varázslat, muszáj arra építenünk, hogy nem lát át az álcán, de te attól még felismerheted, akár csak mint valami kósza emlékkép. - na igen, persze jogos a felvetése, van rá esély, hogy lebukunk, de én akkor is úgy vélem, hogy nem fogunk. Ha mégis, akkor ráérünk majd akkor rögtönözni, addig pedig megpróbálunk minél több mindenre rájönni és minél többet kihozni ebből a helyzetből, hogy ők nem ismernek fel minket. Persze talán Ryan sem azt, aki visszahozta, hiszen azt mondta nem sok mindenre emlékszik, de lehetséges, hogy ha esetleg meglát egy ismerős arcot, akár csak mint valami kósza deja vu érzés mégis csak érezni fogja, hogy az az illető, akit keresünk.
- Ez igaz és így a legkönnyebb feltűnés mentesen mindenkit megnéznünk magunknak, főleg neked. - bólintok egy aprót, hiszen így a logikus érv már jobban tetszik. Persze szórakozhatnék, érezhetném jól magamat, de egy olyan igazi mosoly, amire régen képes voltam valaha még az arcomra szökhet... ebben egyáltalán nem vagyok biztos, hogy lehetséges. Talán egyszer, ha mindennek vége és valahogy visszatalálok önmagamhoz, vagy valahol félúton megállapodom a múltbéli énem és a mostani között... de nem lehet tudni, hogy ez megtörténik-e. Ő változott, ezt tudom, de én is, csak épp én nem olyan irányba, amiből még túl sok jót ki lehet hozni.
- Ezt eddig is tudtuk, hiszen az apám nem volt véla és a felmenői között se volt egy se, de ez csak... puszta faji adottság, semmi több. - vonok finoman a vállamon egyet. Na igen az anyám felém fojtotta a szót, de igyekszem gyorsan magamra találni és újra felvenni a fonalat. Azt a valakit keressük elsősorban, aki Ryant visszahozta, de ha itt van az anyám annak is jelentősége lehet. - Ha itt van és te nem látsz egy ismerős arcot sem, aki visszahozhatott... - talán tényleg ez a kézenfekvő megoldás, még ha nem is az anyám miatt jöttünk ide. Vajon véletlen egybeesés, hogy pont itt van, vagy nem erről van szó, hanem összefüggésben lehet az én helyzetemmel és Ryanével? Végül bólintok és feltűnés mentesen figyelem, ahogyan az anyám megközelíti a fiatal srácot, akit úgy fest se perc alatt a hatalmába kerít. Valahogy mégis úgy érzem, hogy nem csak egy kósza légyott miatt van itt most... sőt szinte biztosra veszem. A tekintete nem ezt sugározza, az inkább szinte már ragadozó vonásokat tükröz, mintha minimum vadászna. Abszurdul hangzik.


[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Enemy or friend?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan O'Connor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Royal Albert Hall 2018-03-30, 21:53


Aurora & Ryan

[You must be registered and logged in to see this image.]


 Fogalmam sincsen róla, hogy Aurora milyen arcot varázsolt nekünk, de lényegében mindegy, átlagos, a tömegből nem kirívó fiatal páros lehetünk. Nem várható el, hogy úgy mutatkozzunk, mint akik egy párként randira jöttek ide, bár a lányból még ezt is ki tudom nézni. Úgy vélem, hogy a céljai érdekében már nem válogat az eszközökben. És azt hiszem ezt nem is a tettem indította el, sokkal inkább valami más, valamilyen titok, amit még nem igazán fedett fel előttem. Ha nem tőlem vált volna keménnyé, akkor egy másik lépés tette volna azzá.
- Ezek szerint ez valami egyedi, és elég veszélyes varázs. Gondolod, hogy aki űzi, az nem lát át az illúziódon? – Kérdezem mogorván, noha nem Auronak szól a borongós rosszkedvem, sokkal inkább annak, hogy bárkivel is álljunk szemben, esélyes, hogy nálunk sokkal erősebb, és lazán falhoz ken minket, mint engem az az idióta, aki a könyvtárban vágott a földhöz. Ha még egyszer találkozom azzal a melákkal, akkor minimum, hogy eltöröm a gerincét, bármit is mondjon Aurora. A lány ereje, keménysége sokkal jobban vonz, mint a régi énje, és ez bizony olykor kiül az arcomra, de mivel már nem ezért vagyok itt, ezért mindezt simán félre kell tennem, egyenlőre még megy is valamennyire.
- Nyilván táncolnunk kell. Akkor tudunk leginkább elvegyülni, ha szem előtt vagyunk. – Nem vártam el, hogy felfigyeljen a mondandómba, netán észrevegye a bókot. Ő most már nem igazán nőként gondolkozik, sokkal inkább nyomozó, de tőlem nem veheti el, hogy még utoljára az igazi szerelmemként kezeljem. Mivel egymás arcát az álcán felül látjuk, mintkettőnk sötét tekintete olykor egymásba villan, de a gondolatokban nem olvashatunk. Tudom, hogy elismeri, hogy változtam, hogy képes voltam túllépni egykori hitvány önmagamon, de akkor is, egy olyan édes mosoly nagyon hiányozna tőle. Kár érte.
- Jó.. mi a..? - Nem akarok odanézni, ahova ő nézett, de vélhetően látott valakit, akit nem kellett volna. A tánc megkezdődik, érzem is Aurora szoros simulását, ami nem feltétlenül nekem, hanem a ténynek hogy valami történt. Én is arrafelé sandítok, és valóban, a sugárzó véla rám is hatással van, nem csoda, hogy rajta felejtem a tekintemet, nehéz elvonatkoztatni, de Aurora szoros ölelése valamellyest észnél tart. – Most már értem, hogy kitől örökölted. – Szakítom el a pillantásomat, és a lányra figyelek. Ha úgy van, ahogy sejtettem, hogy Aurora anyja akarta őt feláldozni, akkor hátha ma követhetjük. A karizmatikus nőből én simán kinézem, hogy valami vérmágus. És ezúttal mintha egy fiatal férfit szugerálna. Na nem engem, de valakit, aki nagy szoknyapecérnek tűnve az egyik pultnál ácsorogva mustrálja a felhozatalt. – Kövessük őket, vagy mi legyen? – Hajolok kissé közelebb Aurorához feladva az amúgy tisztességesnek tűnő távolságot, amivel eddig szövetségesnek kezeltük egymást.


[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ a visszatérés


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Inkább veszekszem veled, mint hogy
mással szeretkezzek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aurora Godwin
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Royal Albert Hall 2018-03-18, 19:00Ryan & Aurora

kísértés a múltból
[You must be registered and logged in to see this image.]
Sose tudhatjuk, hogy kibe futhatunk itt bele, de ha netán pont abba, aki visszahozta Ryant, akkor miért lenen kizárva, hogy az illető netán rá is emlékezzen? Ezért jobb az óvatosság, mert jelen esetben nem csak én lehetek probléma, azaz az én arcom, hanem akár az övé is, még ha nem is gondolt erre. Az a biztos, ha óvatosak vagyunk és jól átgondoljuk minden egyes lépésünket, főleg akkor ha tényleg sikert akarunk elérni és jelen esetben az nem elég siker, ha ő közben ugyanúgy visszakerül oda ahonnan elhozták. Gőzöm sincs miért akarok neki segíteni, de attól hogy afféle megtorló lettem, még igenis nem lettem gonosz, tehát fontos számomra, hogy ha segít akkor én is segítsek neki. Nem hagyhatom csak úgy annyiban ezt az életben marad-e dolgot.
- Okkal téged hoztak vissza Ryan. Ha itt van az, aki ezt elérte... biztos, hogy nem csinálja gyakran és akkor nem kérdés, hogy emlékezni fog rád. - na igen, bármennyire is lehetséges ezek szerint, hogy visszahozzanak valakit az élők sorában, attól még nem hiszem, hogy ez egy könnyű feladat. Sok energiát és persze sok mágiát követel meg, ami azt jelenti, hogy nem lehet könnyen és gyorsan végrehajtani. Akkor pedig biztos, hogy aki megtette tudja majd kicsoda Ryan. Nekünk kell előtte lenni egy lépéssel, ha azt akarjuk, hogy beszéljen is és mondjuk ne abban a pillanatban tüntesse el őt, ahogy meglátja. Nem tudjuk, hogy milyen hatalma van és azt sem, hogy nem képes-e akár ilyesmire is.
- Tánc? De hát... - elharapom a mondatot, hiszen máris jönne a kifogás, hogy nem azért vagyunk itt, hogy szórakozzunk. A bókot egyszerűen eleresztem a fülem mellett, hiszen bármennyire is jól esik, régen is voltak szép szavai, aztán... De talán egy tánc belefér, hogy beleolvadjunk a tömegbe, aztán meglátjuk, hogy mi lesz, de így jobban fel tudjuk mérni a terepet. - Jól van, de közben figyelj minden részletre és mindenkire, aki ismerős lehet, vagy érzésre... Az, aki visszahozott téged valahogy kapcsolódhat is hozzád és akkor meg... - érezheted, lenne a vége, de elakadok épp amikor a kezemet nyújtom felé, hogy vállaljam azt a táncot, ugyanis ebben a pillanatban szúrom ki az anyámat, aki szintén most érkezik meg a bálra. Az álla a magasban, olyan tartása van, mint aki pontosan tudja, hogy az érkezése igen sok tekintetet szegez rá. Hát igen, az anyám akár a nővérem is lehetne, igen fiatalosan fest és igen látványos a külseje is. Őszintén szólva én nem ismerem túlságosan jól, hiszen elhagyott és azután se sokat beszélgettünk, hogy felbukkant az életemben, na de hogy ő is pont itt van... Egy pillanatra még a tekintetem is találkozik az övével, nem csoda, ha azonnal elkapom a sajátomat és inkább a táncparkett felé lépdelek Ryannel, aki persze könnyedén kiszúrhatja a hasonlóságot és sejtheti, hogy az ott kicsoda, aki úgy belém fagyasztotta a szót. Meg aztán elég jól érzékelhető, hogy kissé talán szorosabban fogom meg a kezét, amikor felvesszük a kezdő pozíciót, mint kellene.


[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Enemy or friend?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan O'Connor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: Royal Albert Hall 2018-03-13, 19:25


Aurora & Ryan

[You must be registered and logged in to see this image.]


 Ez még nekem is komoly dilemmát jelent, hogy vissza akarok-e kerülni az élők közé, hiszen nem tudom, hogy mit kezdhetnék magammal. Nem ismerek itt senkit Aurorán kívül, és nem lenne jó csak rá hagyatkozni. Nincs pénzem, ismereteim, csak a múltam foszlányai, de valamiért a lány még mindig képes hinni bennem, és megadni az esélyt. A bizalmán túl nem lehetek elég hálás, hogy ő töri magát értem azok után, amit tettem. Szövetségsek vagyunk, ezért nem lenne jó alárendelni magamat annak, hogy mint valami apród, rohanok a nyomában. Szeretném, hogy ha már itt vagyok, és segítek neki, akkor tudok is varázsolni, vagy akár csak kiütni valakit. Ez vélhetően csak akkor működik, ha ténylegesen emberré válok. Hogy utána mi lesz, az egy dolog, de legalább újrakezdhetem az életemet, felvállalva, hogy ismét meghalok. Mégis, vállalni akarom, hogy a végére járjunk a kettőnk ügyének.
- Engem? Gondolod, hogy rám is emlékezne valaki? – Vetem fel a dolgot, sötét szemeimmel végigfuttatva a tekintemet a csinos ruhába öltözött lányon. Hiába, hogy vissza kéne fognom magamat, sosem tagadtam, hogy mennyire tetszik. És most már a gyönyörű külsővel erőteljes akarat is párosul, nem csoda, hogy ennyire a rabja vagyok. Kifejezetten jó ötletnek tartom, hogy így leálcáz minket, ez évekkel ezelőtt még nem biztos, hogy ment volna, hiszen akkor még Aurora közel sem volt ilyen tapasztalt boszorkány. Párt alkotunk, ami a nyomozást illeti, s most ezen az alkalmon mintha ez lenne az álcánk is, hogy senki ne nyomuljon az egyikükre. Így mögé lépek, bevárva, hogy átnézzen a válla felett, afféle villámengedélyért folyamadva a derekára illesztem a kezemet. A bizalom bár meg van előlegezve, nem akarok úgy hozzáérni, hogy ellenérzése támadjon. Történt, ami történt, ez most egy új élet, ám olykor bizony visszaköszön a múlt.
- Ha megittad, megtáncoltatnálak. Ne vedd sértésnek, de szívdöglesztő rajtad ez a ruha. – Azért nem fogom meghazudtolni magamat, így is lehet bókolni, és hát nem teszek úgy, mintha még mindig nem éreznék semmit. Ő pedig logikus, hogy figyelembe veszi ezt, így egyikünk sem lesz álszent. Ettől még nem fog semmi egyéb történni, de bókolni csak szabad. Közben nézelődöm, most így elsőre nem szúrok ki senkit, aki ismerős lehetne, de ez még változhat.[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ a visszatérés


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Inkább veszekszem veled, mint hogy
mással szeretkezzek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aurora Godwin
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Royal Albert Hall 2018-03-07, 12:54Ryan & Aurora

kísértés a múltból
[You must be registered and logged in to see this image.]
Kevesebb után járást igényelt, mint elsőre gondoltam volna. Talán maga a felkészülés még több időt is vett igénybe, mint amire számítottam. A bevásárlás nem épp az, amit imádok csinálni, ezért nem is szöszöltem sokat a ruha választással. Ryan többet foglalkozott vele, mint én, vagy csak ezt akarom belelátni a dologba? Az viszont egyértelmű a kapcsolataim és a mágikus energiák alapján, hogy az az alak valahol itt lesz ezen a partin, aki képes rá, hogy holtakat visszahozzon az élők közé. Bár van rá lehetőség, hogy véglegesítsük a varázslatot, de egy régi könyv még nem garancia mindenre és hát amennyiben Ryan ténylegesen vissza akar térni ez az illető ebben is a segítségünkre lehet és persze elvezethet minket azokhoz, akik visszahozták őt az életbe. Természetesen nem lett volna a legjobb ötlet egyikünk részéről sem, ha nyíltan mutatkozunk egy gazdag partin. Az anyám miatt sem és persze őt is felismerhetik, ha van itt olyan, akinek köze van az ügyünkhöz. Épp e miatt az ujján most egy mágikus gyűrű, a nyakamban pedig az medál pihen, ami mindenki más számára másnak mutat minket. Egymást normálisan látjuk, a két ékszer szándékosan van így összehangolva. Ismerek fekete kereskedőket, akiktől nem volt nehéz beszerezni egy ilyen kis mágikus eszközt, azaz kettőt. Persze nem nehéz kiszúrni, ha valaki semlegesíteni akarja a mágiát, de első körben miért is gyanakodna ránk bárki?
- Elvegyülünk, aztán szétválunk és megpróbálunk minél többet megtudni az itteniekről. Rá kell jönnünk, hogy ki az emberünk, de óvatosan... hátha van itt bárki, aki kiszúrhat téged, vagy engem. - na igen vannak azért olyan varázslatok, amik felfedik az alakunkat, ezért óvatosnak kell lennünk. Mágikus szemüvegek, lencsék és persze igazságmérők. Nem egy profi cucc a két ékszer, de nem is lett volna most időnk ennél többre. Egyelőre tehát Ryanbe karolva lépek be a terembe, ahol lágy zene szól, valami klasszikus. Néhányan táncolnak, de a többség inkább csak beszélget, iszogat, ismerkedik. Látszik, hogy London krémje tartózkodik itt. A legtöbb ruha és ékszer drágább lehet, mint amit egy átlag ember egy évben megkeres. Mindig is utáltam az ilyen partikat, de ezúttal, mint már jó néhányszor jó képet kell vágnom hozzá, nincs mese. Én magam is elkapok egy pezsgőt az egyik sétálgató pincér tálcájáról. Egy korty nem fog megártani, de túlságosan feltűnő lenne, ha csak sétálgatva mérnénk fel a terepet és nem viselkednénk úgy, mint a többi felületes sznob.


[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Enemy or friend?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aurora Godwin
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Royal Albert Hall 2018-03-07, 12:41


Royal Albert Hall


...

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Enemy or friend?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Royal Albert Hall

Vissza az elejére Go down

Royal Albert Hall

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: London-