Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

Legfrissebb
ϟ Axel & Cody
  Today at 14:26
Cody Armstrong
ϟ Jane&Bastien
  Yesterday at 20:23
Jane Willow West

A hónap posztolói
Cody Armstrong
 
Gina Accipiter
 
Bexley Wildfield
 
Quinn A. Perold
 
Ivarn-vo Inor
 
Megan Smith
 
Corvus Flint
 
Jade Wilson
 
Rose-Neira Brooks
 
Viviana Rennes
 
Statisztika

Összesen 623 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Yedda Andrews

Jelenleg összesen 36558 hozzászólás olvasható. in 3349 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 24 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Elszabadult... Mi is?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Emma Marshall
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 105

TémanyitásTárgy: Re: Elszabadult... Mi is? Today at 10:58


[You must be registered and logged in to see this image.]

Greg & Emma

[You must be registered and logged in to see this image.]

A keménysége valamilyen szinten megrémít, de nem úgy, hogy a saját biztonságomat kezdem el félteni, csak úgy, hogy kétségbeejt a keménysége, hogy ilyen furcsán áll hozzá a dolgokhoz. Persze minden embernek meg lehet a saját véleménye és személyisége, és mindenkinek a múltja beleszólhat a jelleme fejlődésébe, de... Ez már egészségtelennek hat. Érzéketlennek. És amikor rámutatok erre, akkor tovább hárítja a feletteseire, és nem vallja be, hogy ő is ugyanúgy viselkedik. Kicsit összevonom a szemöldökömet, nem leplezem, hogy szeretném tudni az okokat a lelkében és hogy feléled bennem az ösztön, hogy minden szívet megnyugtassak és meggyógyítsak, nem csak azt a sebet, ami látható.
Persze ez most nem a legalkalmasabb helyzet, hiszen jön az árnyék, a kislány, a robbanás, és mi teli vagyunk a furcsa anyaggal, amit minél előbb le kell tisztítaunkn  magunkról.
- Akkor az én érzelmeimre éleződtek ki. Sérült, rémült kislány... - válaszolom neki, hiszen én is körülbelül ennyi idős lehettem, amikor... Valahol megnyugtat, hogy nem emberi lények voltak, még ha a véla is lehet olyan jó, mint egy ember, vannak is olyanok, akik embert választanak párjuknak és félvér gyermekeket nemzenek. Az iskolában is vannak véla vérűek... Szóval csak egy hajszállal érzem jobban magam.
Abbahagyom a hajam mosását, mikor felém nyújtja a kezét és bólintva fogom meg, hogy együtt hoppanáljunk el. - Először ispotályba, hogy megtisztítsanak, a jegyzőkönyved ráér, nem tudjuk, hogy kifejt-e bármi hatást ez az anyag rajtunk. - mondom viszont, mielőtt elhoppanálnánk, és remélem, hogy hisz nekem, ha már én vagyok a gyógyító és ő az auror, akinek többek között az épségéért felelek.
- Úgy kaptam a küldetést, hogy csak egy könnyen sérült kislányt kell ellátnom, semmi probléma nincsen a főnökömmel, maximum nem volt meg minden információja, ezért delegált túl kevés embert. Vagy csak nincsen elég erőforrása a minisztériumnak, sajnos ennyire nincsen rálátásom a rendszerre. - válaszolom, és érződik, hogy én egyáltalán nem neheztelek, még azért sem, hogy az imént majdnem átharapta a torkomat egy alakváltó szörnyeteg. A főnököm okkal biztosan nem küldött volna olyan veszélybe, amit nem tudok kezelni, főleg azok után, amik történtek októberben. Nem, szimplán azt hitte, hogy csak egy kislányt kell ellátnom és ennyi, nem lesz semmi több a történet mögött. Nos, tévedett.
Ha hallgatott rám és ispotályba mentünk akkor gyorsan kezelésbe vesz minket egy-egy gyógyító egy elkülönített teremben, persze mi együtt vagyunk, ugyan az a dzsuva van rajtunk, ők pedig  megtisztítanak minket és elkezdik tesztelni, hogy lesz-e bármilyen hatással ránk.


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
A gyógyítás által  mi magunk is gyógyulunk.
Ez a szeretet varázsereje.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gregory R. Fox
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 60

TémanyitásTárgy: Re: Elszabadult... Mi is? 2018-04-18, 20:21
Emma&Greg

you and me makes the love complete

[You must be registered and logged in to see this image.]

 
- Nem magamról beszéltem. A fejesekről, akik sosem néznek az áldozatok szemébe. – Felelem keményen, hiszen nagyon úgy tűnik, hogy megítél engem, pedig nem is ismer. Nem tudja, hogy mi vezetett odáig, hogy keménynek kellett lennem. Célorientált vagyok, mert ha mindenkivel empatikus lennék, akivel kapcsolatba kerülök, akkor talán nem is bírnám ép ésszel. Úgy vélem, hogy nem az én tisztem bárkit is vigasztalni, hanem csak továbblendíteni egy jobb élet felé, amelyben már medimágusok, legilimentorok segítenek a teste, s az elme gyógyulása felé. Ám nem cél, hogy mindig játszam a nagyratörő, és domináns hímet, igenis van nekem lehengerlő arcom is. Aki képes egy nőt is előtérbe helyezni. Így kisfiús mosollyal döntöm oldalra az arcomat, mintha megbocsájtásért esedeznék, nem cél, hogy bárki is megutáljon. Alaposan leharcolt állapotba kerülünk, amikor a két sötét teremtmény egymásba olvadva el is pusztul, de legalább ennek a mainak vége, alkalmi szövetségünk pedig innentől valami ispotályba vezet majd, ahol feltételezhetően megvizsgálnak, hogy nem kaptunk-e be valami maradandó átkot a zöldes-sötét nedvből.
- Nem tudom, tényleg nem. Alakváltó bestiák az biztos. Leginkább a vélák, a tisztavérű vélák alakváltására hasonlított ez az egész. Érzelmekre apelláló vízió, amely teljesen megtéveszt, és végül a halálba küld. – Törölgetem most már én is az arcomat a pólómba, de a legbiztosabb az lenne, ha valami medimágus brigád mosna át minket. A kezemet nyújtom, hogy hoppanáljunk akkor együtt a minisztérimba. – Hogy-hogy egyedül jöttél? Egyetlen medimágust egy közelben ólálkodó bestia környékére? Élhetnék a gyanuperrel, hogy a főnököd egy seggfej, ha nem bocsájtasz meg..


 [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]


Nothing to loose...!

   [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emma Marshall
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 105

TémanyitásTárgy: Re: Elszabadult... Mi is? 2018-04-16, 13:35


[You must be registered and logged in to see this image.]

Greg & Emma

[You must be registered and logged in to see this image.]

Kicsit pislogok azon a válaszon, amit nekem ad, hirtelen nem is nagyon értem, hogy hogyan gondolja. Mármint, olyan MINTHA mentegetőzne, de közben csak okot keres arra, hogy érzéketlen lehessen a környezetére, pedig a két kisgyerek, a sérült kislány és a lehetséges obscurus kisfiú érző lények és nem csak adathalmazok.
- De nem gondolja, hogy maga azért láthatna a számok mögé? Auror, nem tanulták az áldozatokkal való kommunikációt? Hogy egy gyereket először meg kell nyugtatni, hogy megnyíljon? - kérdezem, a hangnemem egyáltalán nem kioktató, inkább érdeklődő és igazából segítőkész, szeretnék rámutatni arra, hogy ez nagyon nem jó hozzáállás. Persze, fogalmam sincsen arról, hogy mi a szakterülete, még csak most tudtam meg a nevét, de akkor is, ha kijön helyszínre és nem aktákat tologat, akkor lássa is az embereket, ne csak nézze!
- Emma Marshall. - viszonzom a bemutatkozást, egy pici biccentéssel és mosollyal, ami talán elveszi az élét annak, amit mondtam. Várom, hogy megtudjam, hogy mire is képesek az obscurusok, aztán jön a hirtelen mozdulatom a kislány felé. Mire realizálódik bennem, hogy a kislánnyal sincsen minden rendben már túl késő, hiába a vérfarkas gyorsaságom, még úgy se sikerülne ellöknöm magamtól, ha Gregory nem lép közbe. ugyan nem sikoltok fel, pedig a nyelvem hegyén van, de borzalommal ugrok hátra és hatalmas szemekkel bámulom végig, ahogy a kislányt belevágja az örvénylő valamibe és hirtelen robbanással pusztulnak el. Meditéc vagyok, sok nagyon csúnya dolgot láttam már, harcokban leszakadt tagok, amiket vissza kellett tenni, vagy éppen az ispotály gennyedző fekélyeit az első évemben, de a gusztustalan nyálka és cafatok még is majdnem rámhozzák a rosszullétet.
Elkezdem lehúzni az arcomról legalább és nem törődve azzal, hogy milyen is az idő, azonnal előveszem a pálcámat és eltüntetem a nagyját aztán vizet fakasztok, hogy elkezdjem az arcomat és a hajamat mosni, itt az utcán. Persze nem szótlanul csinálom, ahogy biztos vagyok benne, hogy a számba nem mehet, azonnal elkezdek beszélni.
- Mi volt ez? Ezek nem is obscurusok voltak, hanem valamilyen más alakváltó lények? - kockáztatom meg, mert még ez a jobb verzió, különben... - Vagy két emberi lény pusztult el most? Két kisgyerek? Ugye nem...? - kérdezem, és nyelek egy nagyot, mert ezt az eshetőséget nagyon... nagyon-nagyon nem akarom elfogadni. Engem csak egy kislány gyógyítására rendeltek ide, erre a kislány át akarta harapni a torkomat és felrobbant az örvénnyel együtt... Miért nem kapok egyszer egy egyszerű ügyet? Odamegyek, meggyógyítom, hazajövök!
- És... Köszönöm, hogy elrántotta tőlem, azt hittem az árnyék a veszélyes, nem a kislány maga. - vallom be, kicsit vonakodva, de hálásan. Tényleg hálás vagyok, csak rossz érzés, hogy pont az empátiám miatt lettem kiszolgáltatott, így nehéz megmutatni Gregory-nak, hogy lássa a számok mögött az érzelmeket is, ha végül neki van igaza.

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
A gyógyítás által  mi magunk is gyógyulunk.
Ez a szeretet varázsereje.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gregory R. Fox
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 60

TémanyitásTárgy: Re: Elszabadult... Mi is? 2018-04-15, 19:17
Emma&Greg

you and me makes the love complete

[You must be registered and logged in to see this image.]

 Szerencsémre nem lát a fejembe, így elkerüljük a további virtuskodást. Különben is, nem tehetek róla, hogy minden nőt magam alá helyezek gondolatban, hiszen a szüleim korai halála miatt nem igazán volt előttem értelmes családmodel, ezért akik között nevelkedtem, kemény világra tanítottak, ahol mindenki úgy érvényesül, ahogy tud. Nekem pedig megvan a magamhoz való eszem, ráadásul jóképűnek szánt a teremtő, ezzel pedig ahogy csak lehet, csúnyán visszaélek.
- Ismételt elnézését hölgyem, nem az én tisztem senkit sem nyugtatgatni. Akik engem fizetnek eredményeket akarnak, és nem látnak a számok mögé. – Emelem meg a vállamat, már másodszor kényszerülök mentegetőzni, ám ha már így kell tennem, nem adom fel férfi dominanciámat, hiszen azzal magamat csúfolnám meg. Mindketten pozicionáljuk magunkat, ám ez nem jelenti azt, hogy nem közelíthetne olykor egymáshoz az álláspontunk. Az viszont lényeges pont ebben az ügyben, hogy miharabb biztonságba akarom a kettőst helyezni, és semlegesíteni a fenevadat, ami a kislány bátyja lehet.
- Fox. Gregory Fox. – Döntöm oldalra a fejemet hamiskás mosollyal, mintha elvárnám, hogy máris a keresztnevemen szólítson. Na nem kell azt becézgetni, hiszen önmagában is elég komoly, viszont ha már különféle neveket akar nekem adni, tegye azt fantáziából. Nekem is meglenne az elképzelésem, ám ha még le is kicsimezem, még félő, hogy véres nyomú karmolással távozok az afférből. Így egyenlőre marad az udvarias, ám élcelődően provokatív flört. – Pontosan? Fajtája válogatja, ilyen zöldessel még nem találkoztam, de.. – Kezdenék bele, amikor észreveszem én is Emma mozdulását, ám a buta nőcske automatikusan a kislány csuklóját kapja el, és nem az arcát figyeli. Pedig az árnyék nem véletlenül éledt, mert a kicsi arca el van torzulva, belső állkapocs nyílik az egykor csinos pofiból, és Emma nyaka felé éled, mintha el akarná nyelni. Egyetlen mozdulattal tépem ki a dögöt Emma szorításából, egyúttal megtaszíva oldalra a medimágust, s a derékon kapott valamit azzal a lendülettel sodrom a zöldes-lila örvény felé. A két negatív entitás egybeolvad, ahogyan a hugit elnyeli a vortex, amely megremeg, és belülről robban cafatokra.. Mindkettőnket furcsa, zselésen taknyos nyálka terít be lábujjtól tarkóig. – Mindig figyelj a környezetedre.. – Szólalok meg, méghozzá buzgón reménykedve, hogy a számba nem ment ebből a hányásból.. Most aztán ki lehet mosakodni..


 [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]


Nothing to loose...!

   [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emma Marshall
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 105

TémanyitásTárgy: Re: Elszabadult... Mi is? 2018-04-11, 13:27


[You must be registered and logged in to see this image.]

Greg & Emma

[You must be registered and logged in to see this image.]

Ha tudnám, hogy mik járnak a fejében lehet, hogy nem lennék ilyen segítőkész és barátságos vele, hogy azonnal odaugrok, ahogy úgy tűnik, hogy sérülés érte. Na jó, akkor is odamennék meggyógyítani, ha húsz perce szídna, de minden esetre elképesztően rosszul esne, ha tudnám, hogy miket gondol rólam. Már több, mint egy éve foglalkozom azzal, hogy a terepen segítsek és már előtte is három évig gyógyító szakon voltam, nem csak úgy összeszedtek az utcáról, keményen tanultam és gyakorlatoztam. A Gyógyító szakma az egyik legkeményebb, legfelelőségteljesebb szakma, rengeteg olvasással és gyakorlatozással jár, hogy tényleg szakavatott lehessek és megmentsem a bajba jutottakat. Nem elég mindenre egy Hippokrax.
Azonnal enyhítem a fájdalmát, de azért a megszólalására felvonom a szemöldökömet.
- Tessék? Biztos, hogy ez a legmegfelelőbb hangnem megnyugtatni egy gyereket? - kérdezem meg, és igen, most már tarthat engem minden lében kanálnak, de nem csak egy néma csodaszer vagyok, aki helyretesz mindenkit, akit kell, hanem érző lény, gondolatokkal, szívvel, segítőkészséggel. És ha tényleg egy kisfiúról van szó, aki elszabadult és rátámadt ráadásul a kishúgára, irtóra meg lehet ijedve. Nem válaszolt a kérdésemre, hogy egészen pontosan mire lehet képes egy Obscurus, így már teljesen elveszítem a fonalat. Nem vagyok egy buta liba, éppen csak nincsen az ismereteim között ez a furcsa mágia megnyilvánulás.
- Én nagyon örülök, hogy segíthettem Mr... - kicsit megtorpanok, és felvéve a szemkontaktust vele várom, hogy mondja a nevét és folytathassam -... de annak még jobban örülnék, ha elmondaná, hogy mire képes pontosan az a kisfiú, ha tényleg ő tette ezt. - hozom fel még egyszer, hajthatatlanul. Éppen csak a szemem sarkába kúszik be mozgás a kislány mögött és ahogy odafordulok látom, hogy az árnyéka kúszik fel.
- Az árnyék! - vonom fel a figyelmet hangosan aztán reflexből cselekszem, a legkevésbé sem átgondoltan ezúttal, azonnal megragadom a kislány kezét és elrántom onnan, akármennyire butaság is a mozzanat, hiszen egy árnyéktól nem lehet menekülni. Az árnyék követ.


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
A gyógyítás által  mi magunk is gyógyulunk.
Ez a szeretet varázsereje.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gregory R. Fox
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 60

TémanyitásTárgy: Re: Elszabadult... Mi is? 2018-04-08, 17:19
Emma&Greg

you and me makes the love complete

[You must be registered and logged in to see this image.]

 
A medimágusnak nem fogok mélyrehatóan magyarázni, hogy az obsurus megállítása sem igényel komolyabb munkát, mint egy elszabadult függönytűz megfékezése. Mindkettőre megvan a megfelelő protokol, én csupán azért bosszankodtam kissé a sértés határán billegve, mert szeretem magamat úgy pozicionálni az auror felsővezetés engedélyei alapján, hogy bizonyos tekintetben nem vonatkoznak rám a szabályok. Az eredményeim magukért beszélnek, míg a gyógyító kislánynál ha statisztikát kéne tippelnem, azt mondanám, hogy volt vagy harminchét kirendelt feladatmegoldása, de ebből harmincöt csupán szimulált gyakorlat, és mondjuk ez a második igazán komoly parancsa. Tehát zöldfülű, azért ilyen dacos, mert bizonyítani akar, még nekem is. Ezzel nincs semmi gond, mindenki elkezdi valahol, még becsülendő is, hogy az egzotikus mellé járó ingerlő alak nem valami Heti boszorkány címlapjára való agyatlan modellé teszi, hanem tenni akar másokhoz, hozzám hasonlóan. Komolyabb eszmefuttatásba viszont nem tudom csomagolni a mondandómat, mert a kecses ívű légi pálya után dícstelen szögben csapódok a falhoz. Csoda, hogy a tarkómból nem szivárog a vér, de a nyakam úgy beállt, esélyes, hogy odacsípődött valami ideg. – A francba.. A hülyegyerek.. – Csóválom a fejemet, ettől még jobban fáj. A lány ellenben a finom kis kacsójával már enyhít, hűvös szellősugár szalad végig a tagjaimon. - Köszi.  – Emelkedek fel, félre kéne tolnom a gyógyítót, aki viszont nagyon is bátran áll bele az esetleges párbajba. Így nem veszem el tőle a döntés jogát, csak a pálcát, meg a pisztolyt veszem magamhoz ismét. Úgy is azért vagyok itt, hogy biztosítsam a terepet. Nem veszem még észre, hogy mögöttünk a kislány testének falra festett árnyéka hirtelen nőni kezd.

 [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]


Nothing to loose...!

   [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emma Marshall
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 105

TémanyitásTárgy: Re: Elszabadult... Mi is? 2018-04-07, 21:10


[You must be registered and logged in to see this image.]

Greg & Emma

[You must be registered and logged in to see this image.]

Nem ismerem annyira, szörnyű, de még a neve sem ugrik be, pedig diáktársamnak tűnik korra, így nem tudhatom, hogy mennyire tűz és víz vagyunk, hiszen én inkább vagyok érzelemközpontú és gyakran döntök hirtelen, hogy a helyzetekből a legjobbat hozzam ki, és sokkal fontosabb nekem a jószándék, mint az, hogy valami tökéletesen működjön. Ahogy egy kislány ellátása is sokkalta fontosabb, minthogy azonnal nyomozásba kezdjen az auror fiú, még akkor is, ha mondjuk így elszalaszt valamit. Nem hiszek Grindelwald "a nagyobb jó érdekében" jelszavában sem, képtelen lennék akárkit is feláldozni azért, hogy egyszer, majd, a jövőben minden jobb legyen.
Bólintok a megállapításra, bár míg ő egészen könnyedén vonja meg a vállát, addig én kicsit szorongva nézek körbe. Egy Obscurus, ha elszabadul hatalmas károkat tehet, ráadásul egy kisgyerekről beszélünk, ha tényleg a kislány bátyja az, ha ránk támad, akkor se tudom pontosan, hogy hogyan kellene hatástalanítani. A varázslényekhez értek, de amivé az elfojtott vadmágiával rendelkező mágusok válnak az... nem egy kezelhető mágikus lény.
Nyugtatom a lányt, hogy abbahagyja a sírást, aztán lassan felállok mellőle. Itt az ideje, hogy bevigyem a Szent Mungóba, és átadjam kivizsgálásra és bent tartsák, míg elő nem kerülnek a szülei. Mikor viszont valami megüti a férfit és hirtelen a falhoz vágódik csak felállítom a kislányt és a hátam mögé terelem és úgy sietek előre, hogy végig takarásban legyen mögöttem.
- Mi történt? Jól vagy? - kérdezem, már is elfelejtve, hogy én most magázódni fogok és nagyon professzionális leszek. Már ott is vagyok mellette, hogy finoman hozzáérjek és segítsek kiegyenesedni, de látható sérülést elsőre nem fedezek fel rajta. Persze ha mutatja hol fáj, a kezem azonnal odasimítom és enyhítem a gyógyító képességeimmel a fájdalmait. Végül a másik irányba nézek, ahonnan az ütés jöhetett, és amikor meglátom az örvényt kicsit zavarodottan nézek oda. - Egy Obscurus képes ilyesmire? Kicsim, hogy hívják a bátyád? - pillantok az ijedt, nagyokat pislogó lányra, aki eltátogja ijedten és azonnal visszafordulok a furcsa, színes jelenésre. - Richie? Te vagy az? - kérdezem, hátha az, hogy a nevén szólítom, változtat valamin. De igazából fogalmam sincsen az obscurusok természetéről, egyszer csak előugrik belőle a szörnyeteg, és amúgy vadágiával mahináló kisgyerekre kell számítanom? A kislány már 10-11 éves, a bátyja akkor már mindenképpen Roxfort korú... Hova tűnhetett a levele?


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
A gyógyítás által  mi magunk is gyógyulunk.
Ez a szeretet varázsereje.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gregory R. Fox
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 60

TémanyitásTárgy: Re: Elszabadult... Mi is? 2018-04-06, 22:27
Emma&Greg

you and me makes the love complete

[You must be registered and logged in to see this image.]

  Ciki vagy nem ciki, majdnem egymásnak estün az egzotikus barnával. Mindketten a munkánkat végezzük, csak éppen nekem ezen az estén valami más lett volna a kiküldetés. Ám ez a szakmám, gyakorta kell improvizálni, viszont én maximalista vagyok, és szűk látókörű, nehezen fogadom el, hogy ha valami nem úgy alakul, ahogyan elképzeltem. Na és persze szexista, gyűlölöm, ha nők mondják meg, hogy mi a helyes. Ez esetben az áldozata sebe mégiscsak előbbrevaló, így a teniszcucc is lekerül a hátamról, a pálca mellett egyszerű, de hangtompítós mugli pisztolyt is készítek elő, a pálcára támasztom a pisztolyos kezemet, a lumossal világítok körbe, miközben Emma a kislányt próbálja kihallgatni. Fél füllel hallgatom, ahogyan a pici válaszol, tudálékos biccentéssel villan össze a tekintetem a medimáguséval.
- Obscurus gondolom. – Vonom meg a vállamat félköríves fémprizmát szórva a sikátor falfelületére, s hallgatom a hátsó kettő lélegzetét. A kicsi zihál, szakadozik, a fiatal nő pedig visszafojtva a levegőt türelmesen hallgatja. Bár nekem lenne ennyi önuralmam. S ahogyan visszakapom a tekintetemet róluk a falra, lassan valami megjelenik, formát ölt. Egy különös, lilás örvény, zöldesen szikrázó villámesőtől övezve. Ez meg... mi a szar? Ez lenne a kislány által leírt sötét köd? Most inkább úgy tűnik nekem mint valami vásári vattacukor. Közelebb lépek, és kinyújtom a pálcás kezemet, a varázseszközzel megdöfködve a valamit, mire valami úgy vág pofán, mintha visszafeleseltem volna neki. Meg is rogyok úgy térdvonalban, a következő láthatatlan tasli úgy vág falhoz, hogy nemes elegenciával kommentálom. – Ah..

 [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]


Nothing to loose...!

   [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emma Marshall
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 105

TémanyitásTárgy: Re: Elszabadult... Mi is? 2018-04-05, 11:08

[You must be registered and logged in to see this image.]
Gregory & Emma

Fogalmam sincs, hogy ez a sportruhás teniszütős auror milyen küldetésre indult volna ez előtt, én csak azt látom, hogy egy kislány retteg, megsérült, és ő pedig rohanna tovább ignorálva az egészet. Egy pillanatig elragad engem az anyatigris ösztön, hogy a sérültet minden elé helyezzem, de amikor elnézést kér pír ül ki az arcomra és kicsit elszégyellem, ahogy rászóltam. - Semmi baj. - mondom gyorsan, és amikor az üveggömb előkerül és mindent elraktároz, azonnal elkezdem a kislányt gyógyítani, eltűntetve a sebeit, amennyire tudom. Nem tűnnek túl mélynek, talán még nyoma sem marad, de a fájdalmai attól még biztosan nagyok. És megszakad a szívem, ha egy kislányt látok ilyen halálra rémülten, sérülten.
- Mindjárt jobban leszel... - mondom a gyereknek, és kezdem el gyógyítani, minden képességemet bevetve, tehát nem csak pálcás varázslatokkal, hanem a Természetes Gyógyítói adottságaimmal együtt. A Minisztérium előtt és a gyógyítószakon egyáltalán nem leplezem ezt a ki tudja honnan származó képességet, hiszen ezt csak jó célra lehet használni, és tudom, hogy nem is én vagyok az egyetlen. Cody Armstrong is képes a pálca nélküli, kézrátételes módon gyógyítani, és még sokan mások is, csak ő jut eszembe azok közül, akiket már hivatalosan beiktattak. Mikor a kislány megnyugszik kicsit biccentek a fiatal aurornak és egészen közel húzódva hozzá, simogatva a haját kezdem el nyugtatgatni, babusgatni.
- Mi történt? El tudod mondani, hogy mi támadt rád? - kérdezem halkan, de érthetően, és letörlöm az arcáról finoman a könnyeket. - Én... nem tudom... a bátyámmal voltam... egyszer csak történt valami... Megjelent valami... Sötét volt, fekete, és olyan mint a köd, csak sokkal... ijesztőbb... És rám támadott. Hol van a bátyám? - sír fel lehetetlenül a kislány és én pedig aggodó tekintettel pillantok fel a férfira.  Nem tudom, hogy mit mondhatnék, főleg itt a kislány füle mellett, de amit leírt... Az nagyon is sok aggodalomra ad okot. Egészen biztos, hogy ennél többet ettől a riadt gyermektől nem fogunk most megtudni. Pihenésre van szüksége, és arra, hogy megtaláljuk a családját.
Reménykedve, várakozóan nézek a férfira, hátha ő megtalálja a szavakat, hogy mit is szabad elmondani egy ennyi idős szemtanúnak.


[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
A gyógyítás által  mi magunk is gyógyulunk.
Ez a szeretet varázsereje.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gregory R. Fox
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 60

TémanyitásTárgy: Re: Elszabadult... Mi is? 2018-03-31, 13:09
Emma&Greg

you and me makes the love complete

[You must be registered and logged in to see this image.]

  Nem az én felelősségem, hogy mi is történt a kislánnyal, nyomozni küldtek ide, nem pedig valakinek a lelkét ápolni. Udvariasabbnak kéne lennem, de bosszant, hogy eltérítettek az eredeti célomtól, így talán nyersebb vagyok a szokottnál, ami nem szokásom, hiszen kémként pont hogy be kéne tudnom illeszkednem. Elvesztettem az önuralmamat, és csak a tényekre figyeltem, hiszen mialatt felveszem az adatokat, az ukrán simán leléphet, aztán már senkit nem tudok megvédeni. Enyhítek az arckifejezésemen, és bocsánatkéréően felemelem a kezemet.
- Igen, valóban. Elnézést. – Ez nem az a perc, amikor egy nővel kéne vitatkoznom. Az áldozat előbbrevaló, még ha az én ügyem valóban sürgős is lett volna, de a gyógyító csak azt látja, hogy egy jóképű idegen érkezett meg, aki mintha valami playboy lenne így a teniszütőjével. Nem szokásom feladni az álcámat, ám itt most a jelenlegi feladat az, amire koncentrálnom kell. Egy üveggömböt húzok elő, amiből lilás köd szivárog, ám egy pillanat múlva magába is szippantja az egészet, mintha így mágikusan tartósítanám a látottakat, hogy később mások számára is visszaidézhessem. Megrándul az arcom a sírástól, ehhez azért nem vagyok hozzászokva, ám ez az Emma igencsak empatikusan csitítgatja. De hát kinek mi. – Azt nem tudom, csak azt a parancsot kaptam, hogy biztosítsam a terepet. A többség valamilyen komoly ügyön dolgozik, állítólag mindenkit berendeltek, így számomra sem az elsődleges feladatom volt a fontos, hanem az, hogy itt ne legyen gond. – Tanácstalanul nézegetem az órámat, lemondhatok a teniszezős programról, viszont nem tudni, hogy jön-e erősítés, vagy további medimágusok, akik mondjuk elviszik a kislányt. – Próbáljon meg rákérdezni, hogy mi támadta meg. – Javaslom, hiszen köztük talán már kialakult valami bizalmi kötelék. Addig a pálcámat előretartva figyelem a sikátort. Ki tudja, hogy a támadó itt van-e még....

 [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]


Nothing to loose...!

   [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emma Marshall
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 105

TémanyitásTárgy: Re: Elszabadult... Mi is? 2018-03-05, 09:35

[You must be registered and logged in to see this image.]
Gregory & Emma

Igyekszem megnyugtatni a kis sérültet, de nagyon nehéz, mert ha egyszer eltörik a mécses, már nehéz megállítani a sírást. Simogatom a haját, ellenőrzöm a sebeit, és egy picit türelmetlenül várom, hogy jelenjen már meg végre valaki, aki megnézi a sebeket és dokumentálja, mielőtt eltüntetném a nyomait. Nem akarom hagyni szenvedni azért, mert az aurorok késlekednek, még akkor se, ha az a protokoll, hogy látni kell a nyomokat.
Mikor megjelenik mellettünk egy velem körülbelül egyidős pasi, sportzakóban és teniszütővel a hátán kicsit meglepetten pislogok rá, felállok, de nem engedem el a kislány kezét. - De a kislánynak fájdalmai vannak és vérzik. - válaszolom vissza azonnal, és egy tapodtat se vagyok hajlandó elmozdulni, bár hagyom, hogy a másik oldalról megnézze, persze, hogy hagyom, hiszen ez a protokoll. - Nem megy innen sehová, ameddig nem volt kezelve. - válaszolom bátran feleselve az aurorral, még ha ezzel ki is húzhatom a gyufát. De hát egy kislányról beszélünk! És nem halálosak a sérülései, de megijedt, fájdalmai vannak, és kétségbeesetten sír. Újra lehajolok hozzá és a pálcámat elővéve kezdem lemosni róla a vért és legalább elállítani a vérzést és néhány bűbájjal tompítani a fájdalmát. Látszik rajtam, hogy hajthatatlan vagyok, miközben felváltva suttogom az igéket és a kedves szavakat a kislánynak megnyugtatásképpen. Csak néha emelem a pillantásomat a férfire, elővéve a leglesújtóbb pillantásomat, hogy ennyire tárgyilagosan kezelt egy sérült kislányt. Persze ez a lesújtó tekintet se az igazi, de gyakorolom túl gyakran. Nem tudom, hogy milyen paranccsal küldték ide, be kell-e vinnie a lányt, mint szemtanút, vagy biztosítani kell a környezetet és helyszínelni, fogalmam sincs, de azért megszólalok. - Nem tudom hol vannak a szülei, egyedül találtam rá és maga az első auror, aki megjelent, talán mások már korábban elindultak kutatni a nyomokat. - mondom, magázódva, mert hiába vagyunk egy korban, most ő aurorként én pedig gyógyítóként vagyok itt, és gyakorolni kell a profizmust.


[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
A gyógyítás által  mi magunk is gyógyulunk.
Ez a szeretet varázsereje.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gregory R. Fox
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 60

TémanyitásTárgy: Re: Elszabadult... Mi is? 2018-03-04, 18:40
Emma&Greg

you and me makes the love complete

[You must be registered and logged in to see this image.]

 
Kissé bosszankodok, hiszen már éppen útban voltam a teniszklubba, amiért azért akartam beiratkozni, mert Charmenko is oda jár, s ha el akarom kapni az ukrán méregkeverőt, aki különféle tisztes üzletek mögé bújva gazdagodik meg, s szerez egyre komolyabb hatalmat, ám ez a mostani parancs most mindent felülír. Sürgősen egy támadás helyszínére kell sietnem, méghozzá úgy, ahogy vagyok. Farmerben ugyan, de sportzakóban, a hátamon a becsomagolt teniszütővel, mint aki már készen is áll az első partyjára. Kétnapos borostám enyhíti kölyökképemet, csak akkor fogok majd borotválkozni, ha hivatalos összejövetelre vagyok hivatalos. Vagy.. ha véletlenül a mai balul sikerült dolgok után, mégiscsak elmegyek abba a londoni kaszinóba, ott még elcsíphetem az ukránt, mert mielőbb rá akarok jönni, hogy mi a következő lépése. A parancsaim titkosak, és ha simán a minisztériumtól jön valami sürgős, nem tehetek úgy, mintha más dolgom lenne. Adott, hogy tennem kell, amit egy átlagos aurornak, mint például ebben az esetben a helyszínelés. Állítólag már oda is küldtek valami medimágust, bizonyos E. Marschallt. Edwin? Ám ahogy megjelenek az adott koordinátokon, máris kiderül, hogy az E bizony nőneműt jelöl. Igencsak szemrevaló, egzotikus szépséget. Ha nem volnék most túlságosan türelmetlen a saját dolgom miatt, még körbe is járnám, hogy megkapjam azt a bizonyos háromszázhatvan fokos látószöget róla.  – Innen átveszem kedves, le is léphet. – Felelem anélkül, hogy bemutatkoznék. A hordágyon levegő lány mellé lépek, szakavatott szemmel futom át a sérüléseit, itt most felesleges az azonossali beavatkozás, anno a harctéren, amikor az ember belei lógnak ki, akkor is kibír egy-két órát.  – Csak nyugalom hölgyem, rögtön elszállítjuk. – Pillantok át a nálam apróbb termetű keleties lányka válla felett, semmi mozgás, bárki is volt a támadója, már nincs itt. A helyszínelés pedig nem különösebben az én dolgom, a kémkedés vagy a nyílt komfrontáció annál inkább. Mi a francért engem küldtek?


 [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]


Nothing to loose...!

   [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emma Marshall
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 105

TémanyitásTárgy: Re: Elszabadult... Mi is? 2018-03-01, 12:37

[You must be registered and logged in to see this image.]
Gregory & Emma

Hosszú idó telt el, mióta nem mentem terepre, de egy héttel ezelőtt letettem néhány frissítő vizsgát a helyszíni gyógyításról és a helyzetek megfelelő kezeléséről. Mindent tökéletesen csináltam, még akkor is, ha nem vagyok benne biztos, hogy kész vagyok visszajönni. Segíteni akarok, és tudom, hogy szükség is van minden szabad kézre, hiába van sok gyógyító, mióta elindult az egyetemi oktatás. Tudják a feletteseim, hogy életveszélyes sérülésekre még nem állok készen, lehet, hogy leblokkolnék, ha meglátnám az esélyét, hogy elveszítem a betegemet... De minden más esetben készen állok.
- Igenis, már is indulok. - válaszolok fürgén a hívásra, és a következő pillanatban már hoppanálok is a felszerelésemmel egy bűntett színhelyére. Nem lettem tájékoztatva, hogy pontosan mi történt, de azonnal észreveszem, hogy egy kislány hever a falnál, megszaggatott ruhával, karmolás vagy harapás (?) nyomokkal a mellkasán és a lábszárán is. Szerencsére felületesek, de így is csúnyán vérzik és nagyon meg van ijedve. Azonnal odaszaladok hozzá, elővarázsolom a hordágyamat, ráfektetem és közben egy pillanatra se engedem el, vagy a kezét fogom, vagy az arcát simogatom, vagy a sebeit vizsgálom, de érezze, hogy itt vagyok és nincs egyedül.
- Semmi baj kicsikém, semmi baj, mindjárt elmúlik a fájdalom, túl leszel rajta. - suttogom neki halkan, egyáltalán nem törődve a környezetemmel, hány aruror van és hol, mert valahol biztos lenniük kell, hiszen a parancsnokságon keresztül kapom a riasztást, hogy gyógyítóra van szükség. Egyszerű fekete pólóban és farmernadrágban vagyok, a hajamat könnyedén hátrafogtam, néhány tincsem ugyan akaratlanul is kiszabadul,  semmi cécó, hiszen gyógyítani jöttem és nem divatbemutatóra.


[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
A gyógyítás által  mi magunk is gyógyulunk.
Ez a szeretet varázsereje.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emma Marshall
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 105

TémanyitásTárgy: Elszabadult... Mi is? 2018-03-01, 10:45

[You must be registered and logged in to see this image.]
Gregory & Emma

***
***
***[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
A gyógyítás által  mi magunk is gyógyulunk.
Ez a szeretet varázsereje.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Elszabadult... Mi is?

Vissza az elejére Go down

Elszabadult... Mi is?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: London-