Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

Legfrissebb

ϟ Régi ismerősök
  Yesterday at 23:14
Madeleine Eastwick


ϟ McKinney birtok
  Yesterday at 21:43
Neal Charmaine


ϟ Jane&Bastien
  Yesterday at 21:04
Jane Willow West


ϟ Akadémiai park
  Yesterday at 20:42
Gerard Warrington


A hónap posztolói
Gina Accipiter
 
Bexley Wildfield
 
Cody Armstrong
 
Corvus Flint
 
Jade Wilson
 
Emma Marshall
 
Shanna Griffin
 
Winifred Hill
 
Katherine Benedict
 
Perselus Piton
 
Statisztika

Összesen 611 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Dr. Shauni Walthers

Jelenleg összesen 35946 hozzászólás olvasható. in 3293 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Amy & Chris Graves

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Christopher Graves
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 11

TémanyitásTárgy: Re: Amy & Chris Graves 2018-03-20, 11:05


Amy & Chris
Egy testvér nagyon érdekes dolog. Akkor is szereted, ha a legnagyobb hülyeséget csinálja, mert jó eséllyel akkor van rád a legnagyobb szüksége

[You must be registered and logged in to see this image.]
Eszembe sincs visszavinni a tojást, persze először lefagyok, amikor azt hiszem, hogy az én kezem tartotta túl erősen erre a Jack-témára rátérve és én roppantottam be, de amikor lerakom és felpattanok és jobban megnézem a sötét héját. Hoppá, fekete, nem csak az árnyékok vetültek rá, és azt hiszem a fejemben is kezd körvonalazódni, hogy miféle kis bestia lapul benne. Az arcomra kiülne az izgatottság, ha az idióta húgom nem dobna be egy ilyen témát, elrontva az izgatottságomat a tojás miatt.
- Még is honnan tudod, hogy nem ő tette? Mindenki azt hiszi, hogy ő a bűnös és elmenekült az igazságszolgáltatás elől. Az ártatlanok nem tesznek ilyet! - mondom neki, hátha egy kis észt tudok tenni a fejébe, de igazából nekem cakkumpakk nem jött be az az egész társaság, így nem lógtam velük valami sokat. Ezért es hiszem azt, hogy aki elmenekül bűnös, és azért e legtöbb hivatalos szerv is mindig ebből következtet. Ha az a srác nem csinált semmit, akkor szépen eltűri a kihallgatást, tisztázza a történteket és vége a történetnek.
- Akkor menjen vissza, jelentkezzen a MACUSA-nál és tisztázza magát. Istenem Amy, egy dolog, hogy te mit hiszel, egy teljesen más dolog pedig az, hogy a barátnőd meghalt, valaki megölte, és a legvalószínűbb gyanúsított pedig meglépett és most itt van! Te meg még őt véded? - kérdezem újra, és lehet, hogy eltúlzom a dolgot, de a húgom rengeteg ideig volt maga alatt, nagyon durván megrázta ez az egész és nem gondoltam volna, hogy amikor feljönnek az emlékek, akkor a potenciális gyilkost nem elítéli, hanem védeni fogja majd. Ebből is látszik, hogy az ikrek sem ugyanolyan, és még kevésbé van kollektív tudatuk.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Elvonta a drámázás a figyelmem a kis tojásról, ami most már egyértelműen belülről mozog, nem én roppantottam be, hanem a kis lény próbál kitörni belülről. Egy hegyomlás szalad le a szívemről, nem nyiffantottam ki semmit, fél siker. Lecsissegem, mikor egy tanárnak akar szólni és amíg ő hátrál, addig én közelebb lépek és leguggolok a lényhez. Látni akarom, ahogy kikel, bár már megvan a sejtésem, hogy mi is lesz, de az európai varázslényekben azért még nem vagyok olyan profi, azért is voltam bizonytalan. Idáig.
- Ezaz! - kiáltok fel, amikor a kis lény lelöki magáról a héjat, és kibukkan a pikkelyes-tarajos feje. Még a levegőbe is boxolok örömömben, aztán gyorsan Amy felé fordulok. - Még nem végeztünk ám! - jelzem, hogy nem felejtettem el azt, amiről beszéltünk, de a kis lény születése azért... Nagy dolog. A kezem azonnal odanyújtom hozzá, hogy leszedjem a maradék pikkelyt róla, a kék tekintetembe beleköltözik a gyermeteg csodálat. - Norvég tarajos... Alig pár akad már, amerikában egyetlen egy sincsen, még rezervátumban sem. - mondom, bár lehet, hogy inkább magamnak és nem is Amy-nek, de persze érthetően, hallhatóan.

[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amy Graves
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Hozzászólások száma : 10

TémanyitásTárgy: Re: Amy & Chris Graves 2018-03-17, 09:33


[You must be registered and logged in to see this image.]

Amy & Chris

[You must be registered and logged in to see this image.]

Nem csusszanok már arrébb Chris mellől, amikor közelebb ül hozzám, hiszen úgy is felesleges lenne, de a tojás láttán még a hideg is kiráz. Néha komolyan csodálom őt amiatt, amiért képes ennyire lazán kezelni azt, hogy talán valamiféle veszélyes lényt tart a kezei között. Engem jelen pillanatban is kiver a jeges veríték, ahányszor csak oda pillantok, úgyhogy leginkább igyekszem figyelmen kívül hagyni azt a valamit.
- Pont ezért kellene visszavinni – szólalok meg nyomatékosan. - Talán valaki meg van bízva azzal, hogy ránézzen a tojásokra és ha észreveszik, hogy egy eltűnt... Rögtön büntetőmunkával szeretnéd kezdeni az évet? - Azért tőlem is kap egy lemondó fejcsóválást, hiszen pont ő tenné vissza a helyére a tojást? Kizárt dolog. Drága testvéremet még két sárkány se lenne képes elvontatni a dédelgetett bestiái mellől. - Azért csak légy óvatos, nehogy bajod essen...
Kap tőlem egy szigorú pillantást, mert Amerikában már történt olyan, hogy megsebesítette egy újonnan kikelt bestia. Nem volt súlyos szerencsére, de akkor is kötözésre kellett járnia egy teljes hétig. Annak a lénynek a karmai végigszántották a mellkasát, amikor majdnem leesett Chris kezeiből és igyekezett megkapaszkodni valamiben. Oké, nem volt szándékos a jószág részéről, de igenis bánom, hogy ez semennyi visszatartó erőt sem kölcsönzött a testvérem részére.
- Chris! A tojás! - pattanok fel, amikor észreveszem, hogy annak megreped a héja, majd egy kissé távolabb araszolok, mert eszem ágában sincs a bestia közelében lenni, amikor az kikel. Az viszont már most egyértelmű számomra, hogy talán rossz embernek számoltam be a történtekről, de ki mást zargathatnék ezzel? - Nem ő tette! - szállok szembe Chrisszel, ő pedig láthatja a tekintetemen, hogy komolyan is gondolom. - Szerette Norát, sohasem ártott volna neki, ő csak a körülmények áldozata...
Talán egy álomvilágban élek, de akkor is szent meggyőződésem, hogy Jack soha, semmilyen körülmények között sem ártott volna a barátnőmnek. Láttam őket együtt, és igen, Norának bőven voltak hibái, melynek révén ellenségekre tehetett szert, de Jack... Hinni szeretnék benne, hogy ő ártatlan mindebben. Mindezek mellett pedig szeretném, ha Chris is mellettem állna. Legalább ő.
- Igen, találkoztam vele, de itt vagyok és élek. Nem bántott egy ujjal sem – veszem védelmembe a férfit, mert hát Jack világéletemben közel állt hozzám, érzelmileg legalábbis mindenképp. Kedvelem őt, mint a barátomat, egy barátot pedig nem hagyunk cserben, nem igaz? Ráadásul, Nora is szerette őt, soha egy szóval se említette, hogy bántaná. Márpedig, ha Jack gyilkos lenne, akkor ennek korábban is lettek volna árulkodó jelei szerintem.
- Én mondtam, hogy vissza kellene vinned – pillantok ijedten a tojásra, mert hát a benne lapuló valamitől sokkal jobban félek, mint öt Jacktől együttvéve. Talán az ismeretlentől való félelem az oka, vagy talán valami más, nem tudom, de kifejezetten tartok attól, ami kikelhet belőle. - Szólnunk kellene egy tanárnak, nem?
Mert ez mindjárt kikel és talán mérges is lesz ránk, amiért Chris összeroppantotta a tojásának a héját... Te jó ég, hogy én mibe keveredek állandóan!

[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
He was my  best friend
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Christopher Graves
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 11

TémanyitásTárgy: Re: Amy & Chris Graves 2018-03-13, 18:14


Amy & Chris
Egy testvér nagyon érdekes dolog. Akkor is szereted, ha a legnagyobb hülyeséget csinálja, mert jó eséllyel akkor van rád a legnagyobb szüksége

[You must be registered and logged in to see this image.]
Kicsit vigyorgok a válaszán, és hiába csusszant arrébb, amikor meglátta a tojást az ölembe, most azért is oda csúszok és odahajolva a vállammal lekoccolom a karját. - Persze. Lehetsz a menedzserem is. - megyek bele tovább az ökörködésbe, és nekem egyáltalán nem szegi a kedvemet, hogy Amy azért egy cseppet tart attól, hogy a kis lényike, ami növekszik a tojásban, majd felzabál minket. Arra, hogy vigyem vissza gyorsan megrázom a fejem. - Szó se lehet róla, voltak ilyen kis óralapok a keltetőnél és erre a stopper azt jelezte, hogy bármelyik percben kikelhet. - mondom, és végigsimítok a tojás kicsit érdes, furcsa felületén. Nem akarom kimondani hangosan, hogy melyik bestiára tippelek, mert Amy sikitófrászt kapna, így inkább mélyen és ártatlan ábrázattal hallgatok és hagyom, hohgy a téma átterelődjön Roxmortsra.
- Affene, pedig bírnám, ha már most Dumbledore-ral bratyiznánk. - válaszolom vissza, kicsit megrántva a vállamat, aztán tovább simizem a tojást, egészen addig, ameddig nem vált a hangja egészen feszültté és nem érzem meg a tarkómon felálló szőrről, hogy rám bámul. Felemelem a fejemet és én is a szemébe nézek, ugyanolyan kék szemekbe, mint az enyémek, de tuti, hogy nem fogom megígérni neki, hogy nem akadok ki, mert ha valaki így kezdi a mondatot, olyan lesz a folytatás, amin ki kell akadni.
- Jack? Jack O'Malley? - hördülök fel és a kezem is olyan erőteljesen megremeg a tojás fölött, hogy simogatás helyett beroppan a héja. Azonnal felugrok, a tojást fogva a kezemben és teljesen elhülök, de nem tudom, hogy a hírtől, vagy attól, hogy most roppantottam össze egy bestia tojását a kezemben. - Kit érdekel, hogy hogy van? Beszéltél vele? Az a pasi egy gyilkos! Ő ölte meg Norát! Elment az eszed? Azért jöttünk ide, hogy elfelejtsük az egész históriát, te meg vidáman közlöd, hogy képzeld, összefutottam a legjobb barátnőm gyilkosával, juhujdejó? - ömlenek a szavaim, miközben egyhelyben toporgok a bazinagy tojással a kezemben, ami kezd egyre jobban tovább roppanni. Mielőtt a kezemben esne darabokra gyorsan lerakom a földre és kétségbeesett fejet vágok Amy-re. - Bakker, Amy, most miattad kinyiffantottam a tojást! - dobom még ezt is a kontójára, de ez a része azért jóval komolytalanabb, mint az, hogy Jack O'Malley itt volt roxmortsban és találkoztak a húgommal. És még boldog is tőle! Ez egy rémálom!

[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amy Graves
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Hozzászólások száma : 10

TémanyitásTárgy: Re: Amy & Chris Graves 2018-03-11, 11:23


[You must be registered and logged in to see this image.]

Amy & Chris

[You must be registered and logged in to see this image.]

- Igen, kötelező előírás jelleggel – biccentek Chris kijelentését hallva, habár mindketten tudjuk, hogy minden feltétel nélkül szeretem azt a hülye fejét, ezt nem is kellene számomra kőbe vésni. Szerintem még akkor is a testvéremnek tartanám, ha valami hatalmas ostobaság miatt az Azkabanba kerülne, elvégre az ikrek közt kialakult kötelék elég erős tud lenni, erősebb mint egy sima testvéri kapcsolat. - Azért remélem, rólam sem feledkezel meg, ha esetleg befutott tojásoknak dúdolgató zenész leszel egyszer Amerikában. Az első dedikált lemezedet az én nevemre kérem.
Elmosolyodom, elvégre abszolút egy ötlet az ilyesmi részemről, hiszen ehhez hasonló dologról még soha életemben nem hallottam. Chrishez hasonlóan igen kevés embert érdekelnek a mágikus lények, főleg nem olyan mértékben, hogy kiüljenek egy lopott tojással a tópartra és dúdolgassanak neki. Aligha értékelné bárki más, ha ilyen lemezt dobnának piacra.
- Pedig talán még az lenne a legszerencsésebb – sóhajtok lemondóan, elvégre sejtem én, hogy valami veszélyes lény lesz a végeredmény, amit elméletben csak tanári felügyelet mellett, óra keretében ismerhetnénk meg, mert annyira veszélyes. Létezik a sárkánynál veszélyesebb? Mert ha igen, akkor az én drága bátyóm tuti azt markolta fel elsőként, ebben teljes mértékben bizonyos vagyok. - Nem lenne jobb visszavinni esetleg? Még mielőtt kikelne...
Tisztában vagyok azzal az aprócska ténnyel, hogy ez már akkor halva született ötlet volt, amikor megfogant bennem, hiszen Christ semmi se tántorítja el a céljától, addig fog itt gubbasztani, amíg meg nem pillantja a végeredményt. Én azonban kétlem, hogy akár szemlélőként is el szeretnék jutni a világra jövetelig.
- Igen, közel jársz – biccentek a bátyám találgatását hallva, miközben azért kissé enyhén bár, de rám tör némi félsz is a dologgal kapcsolatban. Mi lesz abban az esetben, ha nem örül a hírnek? Ha ő is ugyanolyan gyilkosnak tartja Jack-et, mint mindenki más? Ha kiakad rajta és nem fogja engedni, hogy találkozzak vele? Nem mintha az ő engedélye kellene számomra a dologra, de nem szeretnék vitát kettőnk közt. Szeretem a testvéremet és az, amikor rosszban vagyunk mindig megvisel lelkileg. - Nem, nem Dumbledore volt, még csak nem is hasonlít rá – csóválom meg a fejem, kissé megmosolyogva Chris felvetését, majd ismét felpillantok, ezúttal pedig egyenesen a szemébe nézek: - Oké, ígérd meg, hogy nem akadsz ki nagyon, bármit is gondolsz erről az egészről. Én hiszek benne, hogy nem ő tette... Jack volt ott, vagyis jött be, vele találkoztam. Itt van és jól van, érted?
Egyszerre örülök annak, hogy Jacknek semmi baja sem esett és aggódom amiatt is, hogy Chris esetleg kiakad a hír hallatán. Mindenesetre, valakinek akkor is el kell mondanom a dolgot, mert ha nem teszem, felrobbanok a visszafojtott érzelmeimtől.

[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
He was my  best friend
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Christopher Graves
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 11

TémanyitásTárgy: Re: Amy & Chris Graves 2018-03-05, 09:20


Amy & Chris
Egy testvér nagyon érdekes dolog. Akkor is szereted, ha a legnagyobb hülyeséget csinálja, mert jó eséllyel akkor van rád a legnagyobb szüksége

[You must be registered and logged in to see this image.]
A beszólásra és a fintorra egyetlen pillanat erejéig összehúzom a szemeimet és csúnyán nézek rá, aztán elmosolyodom. - Még szerencse, hogy rajtad kívül mindenki rajong értem, és tőled is elnézem, mert a húgom vagy és téged nem kell elkápráztatnom, anélkül is muszáj szeretned. - fordul át a mosolyom vigyorba. Nem vagyok zenész, sose voltam, de tudom hogyan kell az alapokat pengetni egy gitáron és nincs is olyan rossz hangom, na. Nem lesz belőlem rocksztár, de az is biztos, hogy nincsen repedt fazék hangom, akármit is állít.
Arra hogy kvittek vagyunk csak beleegyezően vonom meg a vállam és tovább ölelgetem a méretes tojást, persze óvatosan, nehogy összeroppanjon, mert attól még én is méretes és férfias sikitófrászt kapnék, ha kinyírnék egy kicsi lényt azzal, hogy összetöröm a tojását.
- A tündérmanó a legvalószínűtlenebb opció. - kontrázok rá, de vele ellentétben én vidáman és játékosan kezelem, hogy fogalmam sincs mi fog kibújni a tojásból. A sárkányok se támadnak bébiként, a hipogriffek is csak csőrös, pehelynélküli csontos-szárnyas lovacskák, nem lehet belőle semmi baj. Tudom, hogy Amy nincs annyira a bűvkörükben, mint én, de azt is, ha egy cuki kis bestia-baba bújik ki a tojásból, azonnal elfelejti, hogy nem kéne szeretnie. Még is csak lányból van, a lányokba bele van kódolva, hogy oda és vissza legyenek a kisbabákért. Simogatom a tojást a meleg kezemmel, de nem nagyon érzek belül mozgást... biztosan alszik. Vagy erőt gyűjt a nagy kikelésre!
- Aha, és? - kérdezek vissza, a tojásról átemelve a tekintetemet a húgomra, hogy meséljen tovább. Én még nem mentem le, a Tiltott Rengeteg jobban leköt, olyan, mintha az egész egy Bestiamester paradicsom lenne. Ilyen otthon nem volt. Éppen ezért gondolom, ha ennyi bestia csoportosul az erdőbe, Roxmorts felé nem futott össze egybe. - Jól hangzik. - felelem a vajsörre, aztán kicsit összeráncolom a homlokom. - Fogalmam sincs, nincs ismerősünk Nagy Britanniában... Más is jött ide szakosodni rajtunk kívül? Egy volt évfolyamtársunk, vagy mi? - tippelgetem, bár egy kicsit megkeseredik a szájízem, de egyelőre nem mondok semmit. Az lett volna a lényeg, hogy eltávolodjunk a múlttól és új életet kezdjün a gyilkosság emlékétől mentesen, és már is felbukkant volna valami régi ismerős? - Vagy Dumbledore-ral? Na, az király lenne, ő legendás! - ugrik be, hogy végül is itteni hírességgel is összefutott, és az igazgatónak világszerte nagy híre van.

[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amy Graves
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Hozzászólások száma : 10

TémanyitásTárgy: Re: Amy & Chris Graves 2018-03-03, 16:10


[You must be registered and logged in to see this image.]

Amy & Chris

[You must be registered and logged in to see this image.]

Hát persze, hogy nem köpném be, elvégre ő az én egyetlen bátyám, hőn szeretett testvérem, vagy valami hasonló. Ennek ellenére azonban nem igazán helyeslem a dolgait, főleg azokat nem, melyek a veszélyes lények felé vonzzák az érdeklődését. Oké, vannak cuki, bolyhos teremtmények is köztük, melyekért a magam részéről odáig vagyok, de Chris rajongása ugyanúgy kiterjed a veszélyesebb állatokra is, ez pedig nem tetszik számomra. Nagyon nem. Az általa ölelgetett tojás is eleve gyanús a szememben, szóval tartom tőle a biztos távolságot. Csak óvatosan... A baj azonban csupán annyi, hogy ha az a valami kibújik a tojásból és édes cukorfalat lesz bébiként, nekem végem. Azonnal rajongani kezdek én is érte és nem fog érdekelni, mennyire veszélyes felnőve.
- Még kínzod is szerencsétlent? Meg se látta még a napvilágot, de te már a hangoddal teszed tönkre az életét... - fintorodom el egy pillanatra, hiszen Chris nem egy operaénekes, konkrétan szerintem repedt fazék hangja van, de jelenleg nem is ez a fontos. A kezében lévő tojásra azért vetek még egy gyanakvó pillantást, majd a tó tükrére függesztem a tekintetem. Teljesen nyugodt, ellentétben az én lelkemmel, ami háborog. - Tudod, hogy anyáék nem bírják, ha bajba keveredsz, szóval kvittek vagyunk – vonom meg a vállam. Különben sem szokásom a dadogás, csak néha túllövök a célon, amit anyuék nem igazán díjaznak odahaza.
- Talán még a tündérmanó lenne a legjobb opció – jegyzem meg, de hát Christ ismerve tuti pont azt a tojást nyúlta le, ami a legveszélyesebb, mert miért ne?-alapon. Amikor az utolsó mondat is elhagyja a száját, megcsóválom a fejem. - Nem, ebben igazad van. Szerencsére még töpreng előtte pár másodpercet rajta és csak utána esik a torkunknak.
Ami engem illet, nem rajongok a bestiákért, soha életemben nem is értettem, mit eszik rajtuk a testvérem annyira, de ha ő ezt szereti, akkor lelke rajta. Engem nem zavar, ha állatokat dédelget, inkább csak aggódom miatta, ahogy ő is szokott miattam. Mert ha baja esne... Á, nem is tudom, mi lenne abban az esetben.
- Pár napja voltam lenn Roxmortsban – hozom fel végül a témát. Christ nem tudom, mennyire érdekli a téma, mert az tény, hogy ehhez hasonló falu nincs Amerikában, de a bátyám elég fura szerzet a maga nemében. Nem csodálkoznék, ha az első kérdése az lenne felém, hogy volt-e valami ritka varázslény valamerre. - Beültem a Három Seprűbe. Isteni a vajsörük, egyszer neked is meg kellene kóstolnod. És tippelj, kivel találkoztam...
Várakozva pillantok rá, hátha pont belehibázik a dologba, de kicsi az esélye, hiszen ki gondolná, hogy pont azzal beszélgettem el, aki elvileg megölte a legjobb barátnőmet?

[You must be registered and logged in to see this link.]

 
[You must be registered and logged in to see this image.]
 


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
He was my  best friend
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Christopher Graves
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 11

TémanyitásTárgy: Re: Amy & Chris Graves 2018-02-28, 18:56


Amy & Chris
Egy testvér nagyon érdekes dolog. Akkor is szereted, ha a legnagyobb hülyeséget csinálja, mert jó eséllyel akkor van rád a legnagyobb szüksége

[You must be registered and logged in to see this image.]
Áhh, a mi korunkban a házaknak már semmi értelme, csak arra jó, hogy különböző színű egyenruhát hordjunk, már ha van kedvünk hordani. Igaz, hogy itt ugyanabban a házban vagyunk, mind a ketten az oroszlánosban, de igazából egyáltalán nem számít, ha egyszer két külön szakra megyünk tovább, amik köszönő viszonyban sincsenek. Csendesen ölelgetem a tojásomat, keresve a lelki békét, vagy valami olyasmit, mikor megjelenik a közelemben Amy. Megismerem a hangját, szóval nincsen semmi összerebbenés, tudom, hogy akármit is követek el, Amy soha nem köpne be, így csak felemelem rá a tekintetem a tóról és megvárom, míg lecsüccsen.
- Hőtartóbűbáj. Van itt ész. - kocogtatom meg egyik kezemmel a koponyámat, aztán vissza is kucorodok, hogy tovább öleljem a tojást. Nem rejtegetés okán, esélytelen egy strucctojást elrejtenem a ruhám alatt, annál azért jóval szálkásabb vagyok, hogy valakinek ne tűnjön fel az a dudor hastájékon. Mikor látom a szemében a felismerést és az első döbbenetet én nem tudom megállni, hogy ne szórakoztasson a reakciója. - Miért kell mindent ennyire túlgoldolni, hugi? Most nálam van, és igen jó dolga van, vigyázok rá, jobb pillanataimban még énekelek is neki. - mondom, miközben végigsimítok kissé pikkelyes felületén. Mikor odébbcsúszik mellőlem és összevissza dadog csak megcsóválom a fejemet és vállat vonok.
- Tudod, hogy anyáék nem bírják, ha dadogsz, szedd össze magad. És... Hát, vagy egy nagyon nagyra nőtt tündérmanó, vagy egy hipogrif, vagy egy sárkány. Vagy egy baziliszkus, ha varangyos béka vagyok. - nevetek fel, könnyelműen, aztán elhallgatva hozzáteszem. - Oké, azt hiszem amikor a varázslények szaporodását tanultuk nem igazán jegyeztem meg melyik szín milyen állaté is. De a jó hír az, hogy semmi sem öl meg minket azonnal kikelés után.
Nyugtatom meg, legalább is én tényleg úgy gondolom, hogy ez igazán megnyugtató.

[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amy Graves
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Hozzászólások száma : 10

TémanyitásTárgy: Re: Amy & Chris Graves 2018-02-28, 17:41


[You must be registered and logged in to see this image.]

Amy & Chris

[You must be registered and logged in to see this image.]

Ahhoz képest, hogy Chris és én ugyanabba a házba kerültünk, nem igazán volt alkalmunk összefutni, melynek magyarázata talán abban rejlik, hogy az órarendjeink nem nagyon passzolnak egymáshoz. Én ugyanis a látványmágia-szak előkészítő óráit vettem fel, míg ő ugyanazt tette a bestiamester-szakkal, a kettő pedig... Hát, két külön világot alkot, márpedig most finoman is fejeztem ki magam. A látványmágia – legalábbis szerintem – egy kifinomult tudományág, míg a bestiamesternek már a neve is egy külön világ. Zordabb hangzású, habár az igazat vallva, fogalmam sincs, mit tanulnak ott. Alapvető ugyan, hogy a különféle mágikus lényekről esik ott szó, de ennél bővebben el sem tudom képzelni magamban az oktatást. Bár, annyira nem is izgat, hiszen jelenleg sokkal fontosabb dolgok miatt vagyok itt.
Jack. Már a nevétől is a fellegek fölött járok két méterrel, az pedig, hogy nemrég összefuthattam vele... Komolyan azt hittem, hogy már sohasem láthatom viszont, de nemrég megtudtam, hogy él és virul, ráadásul itt van, Angliában! Képtelen lennék szavakba önteni azt az érzést, mely jelen pillanatban is elönt legbelül, hiszen egyszerre vagyok egy szerelmes kiskamasz és felnőtt nő is, hiszen tudom, mennyire nehéz időszak ez neki, szóval ismét tabuvá vált számomra. Nora halott, márpedig ő volt élete szerelme, nekem pedig a legjobb barátnőm. Felfognom is nehéz, hogy mennyire kemény időszakot élhet át, hiszen mindezek tetejében még Nora apja is meg van győződve arról, hogy ő ölte meg a lányát és már-már vérbosszút esküdött ellene.
Amikor megpillantom a testvérem a tóparton üldögélni, megtorpanok egy pillanatra, hiszen fogalmam sincs arról, ő miként fogja kezelni ezt a helyzetet. Valakinek azonban el kell mondanom, márpedig Chris végig igyekezett semleges maradni a témában, szóval ő az egyetlen, akinek a mai napig nem tudom az álláspontját Jacket illetően, hiszen szépen elrejtette előlem. De talán lehet a lelki támaszom, mert ezt egyszerűen képtelen lennék egyedül elviselni, nem menne... Kell mellém valaki más is, Chris pedig a legalkalmasabb erre az egészre. Ketten együtt képesek lennénk bizonyítani a barátom ártatlanságát.
- Nem fázol? - teszem fel a kérdést, miközben letelepedek mellé – persze előtte természetesen ellövök egy bűbájt, hogy legalább alattam meleg legyen a föld -, majd pillantásom a kezében tartott valamire esik. Nyilván tojás lesz az, annak beszélhetett nem is olyan rég, nekem pedig seperc alatt kikerekedik a szemem. - Chris... - nyögöm ki, miután észbe kapok az első döbbenetből. - Mond, hogy csak rád bízták azt a tojást, könyörgöm!
Ismerem annyira a testvéremet, hogy tudjam: bármit képes lenne megtenni annak érdekében, hogy az imádott állatkái közelében lehessen. Tényleg bármit. Most pedig nyilván eldöntötte, hogy végignézi egy bestia születését. A kérdés itt már csak annyi, hogy volt-e engedélye a dologhoz.
- Mi-mi-mi van abban? - érdeklődöm folyamatosan a tojást szuggerálva, miközben azért pár centivel arrébb csusszanok a bátyám mellől. Nem félek ezektől a lényektől, tényleg nem, de ha esetleg egy lángszóró vagy méregköpő pillangonikusz kikelenkusz van benne, akkor nem szeretnék a közelében lenni. Nagyon nem.

[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
He was my  best friend
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Christopher Graves
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 11

TémanyitásTárgy: Re: Amy & Chris Graves 2018-02-27, 21:32


Amy & Chris
Egy testvér nagyon érdekes dolog. Akkor is szereted, ha a legnagyobb hülyeséget csinálja, mert jó eséllyel akkor van rád a legnagyobb szüksége

[You must be registered and logged in to see this image.]
Alig tettük be a lábunkat a birtokra, én már is belekeveredtem egy-két dologba, de mosom kezeimet, mindenre az a mentségem, hogy csak most érkeztem, és nem tudom, hogy hogyan is mennek itt a dolgok. Ami persze így is van, de azért a törvény nem ismerete nem mentesít a betartása alól, vagy hogy is mondják ezt. Hébe-hóba bejárok a felzárkóztató órákra, amin szép öles lépésekben megtanulom, hogy mi a különbség a Roxfort tanítási elvei között és az Ilvermorny között, meg van néhány különség azok között is, hogy melyik témák a legfontosabbak az oktatásban, néhány dolgot tán még máshogy is csinálnak, de... Menni fog ez, kisujjból. Egészen más a hangulata ennek a helynek, kicsit esősebb az idő, de pont ezért állandóan smaragdzölden pompázik minden, hiszen alig van az idő nulla fok alatt, nem fagynak el a növények télire.
Élvezem a levegőváltozást, csak halványan gyötör a honvágy, de lekötöm magam mindig valamivel, hogy ne kelljen ebben elmerülnöm.
- Gyerünk kicsikém, a papa nagyon vár már... - mormogom a strucc tojás méretű tojásnak, amit egy fél órával ezelőtt emeltem el a keltetőből és azóta szépen ölelgetem a tó partján törökülésben üldögélve. A keltetőben lámpa alatt volt, szóval a testmelegem biztos jót tesz neki, hátha eljön a pillanat, amikor feltörik az a tojás, és kimászik belőle a bestia.
Eléggé örökmozgó fazon vagyok, most még is a földön ülök, a kabátomat összehúzva, a tojás fölé hajolva és ölelgetve, miközben a tavat bámulom, amiben legendás mennyiségű varázslény élővilág rejtőzik, és tőlem balra meg a Tiltott rengeteg, ami szintén büszkélkedhet a benne rejtőző fenevadakkal. Igazi kincsesbánya ez a hely, ami persze engem illet, hiszen bestia idomár akarok lenni a jövőben. Amúgy irtó hideg van és mindjárt szét fagyok, de távolabbra nem mertem elcipelni ezt a bazinagy tojást, ha valami történik, akkor még visszatömködhetem a keltetőbe a lényt. Akármi is legyen.

[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Christopher Graves
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 11

TémanyitásTárgy: Amy & Chris Graves 2018-02-27, 21:18


Amy & Chris
Egy testvér nagyon érdekes dolog. Akkor is szereted, ha a legnagyobb hülyeséget csinálja, mert jó eséllyel akkor van rád a legnagyobb szüksége

[You must be registered and logged in to see this image.]
***
***
***

[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Amy & Chris Graves

Vissza az elejére Go down

Amy & Chris Graves

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

+

Similar topics

-
» Kate and Chris - száguldás
» Chris Hemsworth

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Kastély és Birtok :: Birtok :: Fekete--