Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb
ϟ Primrose Bakery
  Today at 11:29
Adam Jericho

ϟ Pincefolyosók
  Today at 10:30
Daphne Jennings
ϟ Bejárati csarnok
  Yesterday at 19:13
Moira H. Kingsdale
A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Cody L. Martimor
 
Moira H. Kingsdale
 
Tim Roberts
 
Megan Smith
 
Gerard Warrington
 
Gina Accipiter
 
Draco Malfoy
 
Corvus Flint
 
Mason J. Harris
 
Statisztika

Összesen 602 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Fryderyka Herbs

Jelenleg összesen 40435 hozzászólás olvasható. in 3582 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendégA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Annabelle & Duncan (Szaúd-Arábia)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Annabelle Mitchell
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 29

TémanyitásTárgy: Re: Annabelle & Duncan (Szaúd-Arábia) 2018-07-20, 14:13


[You must be registered and logged in to see this image.]

Duncan & Annabelle

[You must be registered and logged in to see this image.]

Sötét szándékok... ha tudná, de egyelőre nem reagálok, hiszen most van más dolgunk, amivel foglalkozhatunk a megjelenő aurorok miatt. Nem akarok összetűzésbe keveredni velük, még ha nem is nagyon van esélye, hogy esetleg miattam lennének itt, hiszen nem csináltam semmit, nem hívom fel magamra a figyelmet sosem... Senki sem tudja rólam, hogy közöm van a nagyapámhoz, vagyis hogy ki a nagyapám, úgyhogy bizonyára mást keresnek, de ez nem jelenti azt, hogy feltétlenül találkoznunk kell velük.
- Azt mondta úgy véli, hogy az apja egyébként is halott, akkor e miatt igazán nem kell aggódnia nem igaz? - ejtek meg egy félmosolyt, amíg a boltosunk szépen kiteszi a zárva táblát, hogy a hátsó kijárat felé induljunk el. Ki tudja miért vannak itt, talán épp Duncant keresik, hiszen ha már került rács mögé egyszer valószínűleg erre már nem egyszer volt példa, akkor pedig jobb, ha elkerüljük az esetleges további hasonló problémákat. Nem akarom felhívni magamra miatta a figyelmet.
- Ha nem lenne szükségem magára talán még az sem érdekelne különösebben... - vágok vissza, ezúttal kissé hidegen. A fedezék soha sem jó ötlet, mert oda csak beszorul az ember, főleg akkor, ha odakint túlerő van. Viszont ők nem tudják, hogy én ki vagyok és hogy kitől tanultam, vagy épp örököltem a tehetségemet és mint tudjuk Grindelwald korunk leghatalmasabb mágusa, még magát Dumbledoret is felülmúlja, csak épp ezt... nem mindenki ismeri el, de ők szimplán bolondok. Nekem pedig ő a nagyapám és mindig is sokban hasonlítottam rá.
- Most! - hallatszik a távolból, ugyanis nekem sikerül kiszúrnom a koboldvélát, akinek sikerült már a csapat háta mögé kerülni és ebben a pillanatban támadja őket, én pedig karon ragadom a fickót, ha már annyi esze volt, hogy berángatott a fedezékbe. A pálca már a kezemben, a pajzs pedig, amit felhúzok a minket támadók legnagyobb megdöbbenésére van olyan erős, hogy minden varázslat lepattan róla és még csak az ereje sem csökken. Halvány kékes-lilás fényben dereng egészen addig, amíg el nem érünk a kobold véláig. Találkozik a tekintetünk, hogy egy lendületes ugrással vetődve érjen el minket. Össze kell hangolnunk és láthatóan ez tökéletesen megy, mert miközben ugrik a pajzs megszűnik, a következő varázslattal pedig már hoppanálunk is. A fickót tartom, a nő pedig valahol a bokámnál kapaszkodik meg, ahol sikerült elérnie. Így sikerül a lendület miatt kissé rázósan, de megérkeznünk a mocsár szélére. Azért kissé pihegek.
- Fedezékbe vonulni és csapdába szorítani saját magát mindig a legnagyobb balgaság, ezzel se volt tisztában? - korholom le a fickót. Persze gondolom megint a kardjával akarta megoldani a dolgokat, de az istenért varázsló! A pálcáját kellene használnia és a mágiát, nem pedig mindig a kardot, hiába ereklyekészítő az apja, akkor is lehetne több affinitása a varázslásra.


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Duncan McFayden
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: Annabelle & Duncan (Szaúd-Arábia) 2018-07-15, 19:44


[You must be registered and logged in to see this image.]

Annabelle & Duncan

[You must be registered and logged in to see this image.]

 Még arra sem veszi a fáradtságot, hogy veszekedjen a nővel. A skót virtus odáig terjed csak el, hogy megvonja a vállát, felőle aztán ez az Annabelle keresheti az öreg MacFaydent, de Duncan már nem hisz benne, hogy valaki életben talája. Az apja túlságosan sokak tyúkszemére lépett, és egyszerűbb cinikusan a létét tagadni, semmint belegondolni, hogy akár életben is lehet még. A férfi túlságosan sokat szenvedett ahhoz serdülőkorában, hogy a családjának tekintse az idős ereklyekovácsot, aki egykor a világ leghíresebb varázslói közé tartozott. Vagy legalábbis Nagy-Brittanniában volt különösen elismert.
- Ez nem feltétlenül jelent egyértelmű beazonosítást. Mi van, ha valaki olyan nyomoz az apám után, akinek sötét szándékai vannak? – Kérdezi élcelődő felhanggal, noha ezzel nem akarja minősíteni a nőt. Csupán rávilágítani arra, hogy őt már elég sokan keresik, talán fel is adták, Annabelle viszont egy teljesen új szereplő a történetben. Valaki, aki talán ugyanolyan sóvárogva vágyik az ereklyevadász titkaira, mint még megannyian előtte. Duncan már nem foglalkozik azzal, hogy mérlegeljen, elhozza a nőt a deltatorkolatig, és a manóvéla segítségével akár a banyáig is bejuttatja, de hogy utána a szőkeség mit tesz, már hidegen hagyja.
- Naná. – Biccent, és a manóvéla után nyomul, akit viszont a hátsó utcácskában nem lát, ellenben a kinti hármas aurorcsapatot kiegészítve itt még többen is vannak, legalább egy tucatnyian, igaz ezek inkább valamilyen minisztériumi közszolgák lehetnek, vagy kezdő sötét varázslók, mert egyszerű szürke köpenyt viselnek, és több pálca is villan a kezükben. A szőke nő csuklóját megrántva oldalt vetődik, mert ahogyan kilépnek az ajtón, vöröslő csóvák száguldanak feléjük, és azok így telebombázzák a manóvéla boltjának hátsó kijáratát. Egy faláda mögé húzódik be remélve, hogy Annabelle se olyan oktalan, hogy kibújjon onnan. – Ezzel így nem fogunk sokáig kitartani szivi. Ezért hozott ki, hogy megölessen? – Kérdezi vidám mosollyal, hiszen a távolból nem tudja használni a claymore-t. Ha csak nem dobja bele valakibe, de akkor pedig fegyvertelen marad. De hol lehet rusnya követőjük? Máris lelépett volna??


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Annabelle Mitchell
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 29

TémanyitásTárgy: Re: Annabelle & Duncan (Szaúd-Arábia) 2018-07-05, 12:36


[You must be registered and logged in to see this image.]

Duncan & Annabelle

[You must be registered and logged in to see this image.]

Lemondott az apjáról, de mégis hogyan lehet képes valaki ennyire könnyedén venni a rokonságot, hiszen számomra mindig is fontos volt. Addig kutattam, amíg meg nem találtam a nagyapámat, Duncan számára viszont mintha nem jelentene semmit sem az apja, vagy épp az apja halála ha tényleg bekövetkezett, pedig mégis csak az apjáról van szó. Nem is értem hogyan állhat valaki így ehhez a kérdéshez. Számomra teljességgel elképzelhetetlen, hogy valakit ne érdekeljen, hogy honnan származik és ennyire lényegtelen legyen számára a saját apja sorsa. Ezért is nem viseltem nehezen, amikor a testvéreim csak úgy leléptek és a sorsára hagyták az apánkat, csak mert időnként nehezebb a stílusa, mint az átlagnak.
- Tényleg hatalmas szerencse. - csak megrázom a fejemet, hiszen miért is menjek bele bármiféle vitába, az a fickó láthatóan semmivel sem foglalkozik és úgy fest semmi sem érdekli az ég egy adta világon. Nem is értem minek létezik így, csak van és időnként tesz dolgokat, na de minek? Nem érdekli a család, sem a jövője, sem... nagyjából semmi sem. Ide is csak azért jött el, mert nem igen volt választása és komolyan kész csoda, hogy egyelőre még nem lépett le és hagyott faképnél, hogy ő megtette, amit vállalt, innentől oldjam meg, őt úgy se érdekli az egész.
- Hogy engem? Ön ült nem rég még rácsok mögött nem rémlik? - szökik fel kissé a szemöldököm, de mégis hátrébb lépek az ablaktól. Nem gondolnám, hogy engem keresnének, már csak azért sem, mert még nem volt sok gondom a hatóságokkal. Amerikából jöttem, így az angolokhoz végképp nem sok közöm van és gyerekként is csak kisebb balhékhoz volt közöm, tehát nem sok okuk van keresni, de azért mégis csak ott van az emberben egy bizonyos tartás... ki tudja. - Indulhatunk? - szólok hátra a töpszli nőnek, aki már a cuccaival együtt fordítja be a zárva táblát és indul el a hátsó kijárat irányába. Végül is vehetjük úgyis, hogy csak a miheztartás végett keresünk jobb utat, mint ami arra felé vezetne amerre az aurorok kutakodnak, mégha nincs is semmi közünk hozzájuk... nem igaz?
- Jöjjön... remélem nem szívódik fel félúton, vagy nem... fél... - ezúttal még egy kissé piszkálódó mosolyt is megejtek, de ennyit érdemel, hiszen eléggé kötekedő a pasas és most még azt is felvetette, hogy netán engem keresnének, pedig egy pillanatra sem merült fel, hogy kettőnk közül én lennék a "rosszfiú", főképp hogy ő volt zárkában, ki tudja hol csinált még olyat, ami miatt újra oda akarják visszatuszkolni.


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Duncan McFayden
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: Annabelle & Duncan (Szaúd-Arábia) 2018-06-28, 07:18


[You must be registered and logged in to see this image.]

Annabelle & Duncan

[You must be registered and logged in to see this image.]

Időnként visszatéved a tekintete a fiatal nőre, és szinte örömként fogja fel, hogy Annabelle mennyire szigorú, sőt, savanyú. Duncan sem nagyon élvezi az életet, inkább csak elviseli, de az, hogy a szőkeség ilyen furcsán kezeli azt, aki nem olyan, mint ő.. nos ez se utal túlzottan megnyerő stílusra. Így ha összevesszük, hogy mindkettőnek pokróc a stílusa valahol, hát meg is érdemlik egymást. Annabelle-nek azonban szüksége van Duncanre, aki feszegetheti a határokat, így meg is teszi. A skót viszont egyenlőre úgy tűnik, állja a szavát, legalább a saját népét illető becsületet, az adott szó még neki is jelent valamit. Legalább egy darabon elkíséri a nőt, aki az apjától akar valamit. Az nem derült ki, hogy mit, ez Duncant már nem is érdekli, hiszen úgy véli, a sötétség már beszippantotta az öreget, s nem fogják életben találni.
- Még szerencse, hogy nem az én életemet éli. – Feleli csípős éllel, hiszen Annabelle nem tudja, hogy a skót milyen megpróbáltatásokon ment át, csak mert McFaydennek született. Világéletében rajta kérték számon az apja tetteit, hol csábítgatták, hol fenyegették, így aztán cseppet sem érzi azt, hogy magyarázkodnia kéne. Ez most nem az a helyzet, amikor egy vadidegennek, aki megzsarolta a szabadságáért cserébe, máris lelkizni kezdjen. Amint elvitte a banyához, le is lép onnan, bármit is véljen Rosinda, ő ki fog onnan jutni! A két nő beszédváltását alig figyeli, nem veszi észre, hogy ismerik egymást, de még ha úgy is lenne, akkor sem izgatná. Végülis akkor majd ketten megoldják, ő pedig mihamarabb lelép. – Jó lesz valóban indulni. A főtéren néhány alak gyülekezik. Önt keresik szépségem? – Kérdezi a kirakatot fixirozni, mire Rosinda hátrasiet, hogy összeállítson magának valami batyut. Duncan semmi egyébbel nem készül, harcolni nem igazán van most kedve, de végszükség esetén persze megteszi. Elege van már a felsőbb hatalmak zsarnokságából, tényleg lelépne valahova az ismeretlenségbe, de hát eddig mindig megtalálták, ezúttal Annabelle. Hogyan tehetné meg, hogy végképp felszívódik?
Ingatja a fejét, miszerint Annabelle ezek szerint alaposan nyomokat hagya maga mögött, ha így be tudták érni, hiszen egyértelmű, hogy a köpenyesek aurorok, akik oda nem illő elemeket keresnek. Ráadásul britnek tűnnek, aligha más ügyben vannak itt..

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Annabelle Mitchell
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 29

TémanyitásTárgy: Re: Annabelle & Duncan (Szaúd-Arábia) 2018-06-14, 14:13


[You must be registered and logged in to see this image.]

Duncan & Annabelle

[You must be registered and logged in to see this image.]

Nem szeretem az olyanokat, akiknek nincs veszítenivalójuk és akik nem gondolkodnak előre, ezért is riaszt a fickó, de ha ő az egyetlen lehetőségem, hogy megtaláljam az apját, akkor nincs mit tenni, el kell viselnem azt az időnként fölényes és pöffeszkedő mosolyt is, amit produkálni képes, még ha nem is tetszik a stílusa. Nélkül egyelőre úgy fest nem tudom megtalálni az ereklyekészítőt és nem mehetek haza csak úgy üres kézzel. Nem akarok csalódást okozni a nagyapámnak.
- Nem vagyunk egyformák... én így értelmetlennek látnám az életet. - na igen, azt, ahogyan ő éli világát... nem is igazán tudom, hogyan képes rá. Nem törődni semmivel, nem foglalkozni senkivel. Vagy ez tényleg csak az álca, ami mögé jól elrejti a valódi énjét és az igazi arcát? Vajon ott van a kötődés az apja felé, amit a kard mutat és valamiféle belső feszültség és ami miatt még nem lépett le mellőlem? Nem mondom, hogy amennyire taszít a viselkedése, annyira érdekessé teszi az, ami a felszín alatt rejt. Érdekes lenne kicsomagolni és megtudni, hogy vajon jók-e a sejtéseim, vagy tévedek, de az is biztos, hogy nem menne könnyen és nem biztos, hogy ezzel kell foglalkoznom, amikor fontosabb küldetésem van. - Vagy ő a tökéletes példa arra, hogy nem minden a külső, vagy... amire nagyobb az esély kellemetlen élmény lehetett valamelyik, vagy mindkét szülője számára a fogantatásának körülménye. - nem hiszek a tündérmesékben. Biztosan lenne, aki az első verzióra szavazna, puszta romantikus képzelgések okán, de úgy vélem az ilyen emberek lennének kevesebben. A többség nem igen tudja elképzelni, hogy egy manó és egy véla önként keverednének.
- Nem követelem az életedet, ha meg van rá a mód, hogy megoldjuk. Az a banya... nem tudja, hogy kikkel áll szemben, nem félek tőle. - mondom halkan a manóvélának, amíg Duncan körülnéz. Nem akarok még többeket belevonni az ügyembe, hiszen az újabb feláldozható gyalogokat jelent, vagy újabb alakokat, akiknek beszélnem kell a terveim részleteiről, ezt pedig egyáltalán nem szeretném, ha nem feltétlenül szükséges. - Mielőbb induljunk, nem tudni mi jut a banya fülébe arról, hogy a mocsárba tartunk. Ne készüljön ránk, akkor még több az esélyünk. És amint információt szerzünk, távozunk. - láthatóan nem érdekel, hogy az előbb hangzott el, hogy onnan nincs kijárat. Öntelt lennék? Talán... de elég erősnek és képzettnek gondolom magamat ahhoz, hogy úgy gondoljam képes vagyok megoldani egy ilyen "problémát", mint egy mocsárban rekedt banya, aki csak arra vár mikor jár arra valami vétlen áldozat. Mi nem vagyunk vétlenek, megoldjuk.


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Duncan McFayden
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: Annabelle & Duncan (Szaúd-Arábia) 2018-06-09, 18:14


[You must be registered and logged in to see this image.]

Annabelle & Duncan

[You must be registered and logged in to see this image.]

   A talányos mosoly nem tűnik el az arcáról, egész egyszerűen szó szerint árvának hiszi magát ebben a nagy világban, akinek már nincs vesztenivalója. Úgy ragaszkodik görcsösen a kardjához, mintha minimum valami testrésze lenne, láthatóan ezért is volt ennyire maga alatt, hogy nem volt nála. A MacFayden Claymore az egyetlen igazi öröksége. Így bármit is mond az apjáról, ebből a viszonyulásból mégiscsak kitűnhet, hogy akármi történt, ápolja az apja emlékét. Talán nap sincs, hogy ne gondolt volna rá. Na igen, még egy ilyen hitvány alaknak is lehetnek érzései. Csupán a külvilág felé tesz úgy, mintha már eltemette volna őket.
- Célok nélkül? Ez a legegyszerűbb. Így nincsenek jó, és rossz behatások. Csak a túlélés. – Na meg az álmodozás, hiszen Annabelle gyakorta észreveheti a férfin, hogy a messzeségbe réved a tekinte. Vajon mit láthatott? Mennyit szenvedhetett? Aligha fog csak úgy megnyílni egy idegennek, aki az apjáról faggatja. Duncan felcsatolja a kardot, s máris készen áll a hoppanálásra. Szaud-Arábiától légvonalban nincsen messze Egyiptom, s azon belül Kairó deltatorkolata, mégis jobb lett volna, ha zsupszkulccsal jönnek, mert a hoppanálás akkor is mágikus nyomot hagy, de most mintha Duncant ez sem zavarná, valószinűleg az első alkalommal le akar majd lépni, addig pedig csak a híres skót becsület tartja meg Annabelle oldalán. - Talán csak attól, hogy senki nem tudja elképzelni, hogyan is foganhatott meg. – Vonja meg a vállát, ő aztán nem foglalkozik gúnynevekkel, a manóvéla számára ugyan nem megbízható, de tapasztalt nőszemély, aki a kaland kedvéért akár ingyen is belecsap a lecsóba. Már nem olyan fürge, mint régen, a cinizmusa pedig nem ismer határokat. Veszi a lapot, amikor Annabelle nemet int a fejével, s a nagyra nyíló csodálkozó tekintetet annak tudatosítja, hogy úriembernek bélyegzik a skótot, aki maga is meglepődik a fura bánásmódon. – Nos igen, a mocsárban csak egy vén matróna lakik, s a láp gonosz, gonosz és mély. Feltételezem az életeteket sem féltitek. Mert megyek én, ha azt mondjátok, hogy muszáj, megyek én. – Ekkor a skót arcára is valamiféle különös elégedettség ül, tudott valami sikert felmutatni, még ha ilyen csekélyet is. Amíg ő nézelődik a boltban, a manóvéla Annabelle mellé lép. – Mit keresel itt úrnőm? Tudod, hogy az esküm akár a sírig is tart, viszont ha lehet, ezt minél tovább húznám. – Kérdezi sutyorogva, Duncan nem gyanakszik, mert eleve nem érdekli, hogy azok ketten mit beszélnek, lévén nem érzi úgy, hogy védenie kéne a hátát. – Azt hallottam, hogy a banya mindenkit ott fog, aki odatéved. Tehát az egyetlen bejárat nem kijárat. Börtönben tartja azokat, akik nem érdemesek a bizalmára? – Ingatja a fejét, lehet, hogy még hárman is kevesen lesznek, kellene valami csapat, néhány olyan illető, akik nem félik bemocskolni a kezüket.
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Annabelle Mitchell
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 29

TémanyitásTárgy: Re: Annabelle & Duncan (Szaúd-Arábia) 2018-05-26, 08:22


[You must be registered and logged in to see this image.]

Duncan & Annabelle

[You must be registered and logged in to see this image.]

Különös alak annyi szent, bár tudom mik történtek vele az élete során, tehát meg van az oka erre a fajta cinikus hozzáállásra, de attól még... szánalmas. Az ember tudja, hogy mit akar és élje céllal az életét, ne csak így bele a vakvilágba semmivel sem foglalkozva. Ezzel én képtelen vagyok azonosulni és elfogadni se tudom, hogy valakit ennyire hidegen hagy az élete és a jövője is egyben, a múltja pedig... az apjával sem törődik. Nekem mindig is fontos volt a család a magam módján, nem hiába kerestem annyira a nagyapámat és próbáltam nyitni az testvérem felé is, habár ő ezt sosem kezelte úgy, ahogyan én reméltem az apánk miatt. De ez a fickó... semmi és senki se érdekli, legalábbis látszólag.
- Úgy beszél, mintha nem is lenne értelme az életnek, pedig célok nélkül az egész tényleg értelmetlen. - és úgy fest neki tényleg nincsenek céljai, csak máról-holnapra élni és elkerülni a nagyobb bajokat, de még ez se sikerül neki rendesen, hiszen rácsok mögött végezte azzal a nagy lesz, ami lesz hitvallásával. Látszik rajtam nagyon is, hogy mit gondolok róla, de ha csak ú van, aki most segíthet, akkor nincs mit tenni, de attól még a véleményem nem változik. Kedvelnem végül is nem kell, csak mert segít nekem, főleg hogy azt is kényszerből teszi. És hát egyébként is azt mondta őt nem igen lehet megbántani, akkor nem fogja különösebben zavarni, hogy egyértelműen semmi pozitív gondolatom nincsen vele szemben.
- Szóval Rosinda... mitől olyan rusnya? - a nevet ismerem és ha még igaz is, amit mond... Bár Rosinda nem rusnya, de tény, hogy egy átlag emberhez képest igen furcsa, hiszen meglepő ősökkel áldotta meg a sors és ez jól látszik is rajta. Lehetséges, hogy még szerencsém is lesz? Hamarosan elérünk a boltba, addigra talán már bizonyosságot is nyerek arról, hogy kicsoda a nő, akihez tartunk a leírás alapján, de meglátjuk még, amikor odaérünk és igen! A boltba lépve felismerem a félig manót, akit évekkel ezelőtt mentettem meg. Apró félmosoly jelenik meg a szám szélében, és gyorsan intek a nőnek egy nemet a fejemmel, amit Duncan nem láthat, hogy ne üdvözöljön ismerősként, ő pedig gyorsan veszi a lapot.
- Üdvözlöm! Ön ha minden igaz Rosalinda. Az útitársam szerint ön segíthet nekünk, hogy ne tévedjünk el a mocsáron át. Keresünk valakit és az úriember szerint erre talán nyomra bukkanhatunk. - úgy beszélek, mintha tényleg nem ismerném a nőt és még Duncant is úriembernek nevezem, ami minden bizonnyal megmosolyogtatja, sőt talán meg is nevetteti majd, de ez már nem számít igazán. A lényeg, hogy megtaláljam az apját, hogy egyébként mennyire cinikus alak, az igazán nem fontos.


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Duncan McFayden
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: Annabelle & Duncan (Szaúd-Arábia) 2018-05-19, 08:08


[You must be registered and logged in to see this image.]

Annabelle & Duncan

[You must be registered and logged in to see this image.]

   - Ugyan hölgyem? Mi értelme komolyan venni az életet, ha úgyis a halálba vezet? – Kérdezi talányos mosollyal, láthatóan ez a hitvallása, él, amíg él, de addig sem hívja fel magára a figyelmét, inkább ki akarja élvezni a napjait, mintha valami kisstílű szélhámos lenne. És végülis tényleg az, igyekszik rejtve maradni, nem vágyik még közel sem akkora hírnévre, mint az apja, hiszen az csak bajjal jár. Nem, a skót a névtelen akarna maradni, ha ez lehetséges, a szőke nő viszont nagyon erőlteti, hogy Duncan megmozduljon, és tegyen is valamit.
- Nem vagyok sértődékeny alkat, sőt, kifejezetten élvezem a szócsatákat. – Feleli mosolyogva, ő aztán mindenben meg tudja találni az élet apró örömeit, inkább ezzel foglalkozik, mint hogy valami értelmeset kelljen csinálni. Valóban nem ismeri a boszorkány mágikus hátterét, csak abból indul ki, hogy bizonyos hatalmakkal nem érdemes packázni. Elgondolkozva simogatja fonott szakállát, aztán sötét pillantásokkal méregetve a nőt végül bólint.
- Végtére is Rosinda a boltos már jó ideje errefelé lakik, és sokat látott, nagyvilági rusnyaság. – Persze azért rusnyaságnak nem lehet mondani a különös teremtést, aki egy házimanó, és egy tisztavérű véla extrém nászából származik. Duncan sosem próbált kiváncsiskodni a nő eredetére, hiszen vélhetően mindenkit ez a kérdés kapirgál. Az alig másfél méteres nő túllehet a hetvenen, mégis úgy néz ki, mintha egy végzős roxfortos lenne. Nyilván, hiszen mind a manók, mind a vélák igen jól bírják a gyűrődést, már-már kortalannak tetszenek. Rosinda azért meglassult már, és igen türelmetlen, ha nem az történik, amit szeretne. Sőt, ironizálni szeret a legjobban. Duncan viszont azt nem tudja, hogy Rosinda egyszer fogságba került, és éppen Annabelle-lel, aki megszökött, aztán amolyan úri szeszélyből kioldozta Rosinda láncait is, így az ott nyomban valamiféle hűségesküt motyogott el, hogy ő most tartozik. Vélhetően a manó oldala mondtatta ki vele. A skót a boltocska felé igyekszik, nem tudván, hogy ezzel újabb szövetségest nyújt át Annabelle-nek, s rajta keresztül Grindelwaldnak.


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Annabelle Mitchell
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 29

TémanyitásTárgy: Re: Annabelle & Duncan (Szaúd-Arábia) 2018-05-16, 17:28


[You must be registered and logged in to see this image.]

Duncan & Annabelle

[You must be registered and logged in to see this image.]

Különös egy alak annyi szent, mintha teljességgel céltalan lenne az élete, amit nehezen értek meg, hiszen az én életem már jó ideje másról sem szól, csak célok eléréséről, ő ellenben inkább csak sodródik az árral és mintha semmit se venne komolyan, pedig már nem gyerek, hogy így viszonyuljon az élethez. És még a saját apja se érdekli, amit végképp nem értek, pedig a család igenis fontos. Én éveket töltöttem azzal, hogy megtaláljam a nagyapámat, hogy teljesnek érezzem magamat végre és megértsem, hogy pontosan mi is az, ami mindig is ott volt bennem.
- Igen különös a felfogás az életről és az emberekről, azt meg kell hagyni. - jegyzem meg cseppet sem áltatva azzal sem őt, sem magamat, hogy nem igazán értem meg a viselkedését, sőt igazán a hozzáállását sem. De végülis ahhoz, hogy megkapjam, amit akarok, nem is szükséges hogy elfogadjam, vagy megértsem, csak véghez kell vinnem, amit akarok és rá kell vennem, hogy tényleg segítsen nekem. Tudom én, hogy az, hogy velem jön még nem jelenti, hogy segíteni fog a végéig, de majd odafigyelek rá és elérem, hogy segíteni akarjon.
- Meg ne sértődjön, hogy felül mertem bírálni. Akkor legyen ahogyan ön akarja, fogadjunk fel egy vezetőt. - nem ismeri a mágikus erőmet, és a varázslásbeli lehetőségeimet sem. Persze a Múmiák átkai, de azért vannak lehetőségek, hiszen akkor semmire se mentek volna a varázslók, akik Egyiptomba jöttek, de nem fogok leállni vitatkozni vele. Úgyis látszik rajta jól, hogy az a típus, aki szereti, ha igaza van és ha netán ellentmondok neki a végén még jobban zokon veszi, mint szükséges. Egy vezetőbe én sem halok bele, maximum időveszteség, amíg még ezzel is foglalkozni kell, hogy keressünk valakit. - Van esetleg személyes ismeretsége, akit javasolna? - ha már így vetette fel, akkor ki tudja. Annyi biztos, hogy sok felé járt már és nagy a tapasztalata, még ha nem is a legügyesebb ereklyevadász, ha egyszer rács mögé került és ki tudja erre hányszor lehetett már példa, mert elszámolta magát, vagy rosszul kialukált, de gondolja csak azt, hogy én nem értek hozzá, ezért bátran felülbírálhat. Egyelőre jobb nekem, ha alábecsül, mintha sejtené, hogy mire vagyok képes, vagy épp mennyire vagyok erős.


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Duncan McFayden
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: Annabelle & Duncan (Szaúd-Arábia) 2018-04-24, 19:06


[You must be registered and logged in to see this image.]

Annabelle & Duncan

[You must be registered and logged in to see this image.]

   

A sötét, marcona vonások mögött ezúttal kiváncsiság sarjad, nagyon is érdekli, hogy ki a szőke nő, aki ennyire kardoskodik, hogy pénzt, erőforrást nem kímélve a senki földjére jön érte. Duncan az előéletét illetően már megszokta, hogy a fél világnak ő a célpontja, de ez a nő láthatóan nem úgy kezdik, mint a legtöbben, hogy amint kiderítik a személyazonosságát, elpusztítanák. Ez a szőkeség akar tőle valamit, méghozzá információt az apjáról. Lehet, hogy csak ha megvan, akkor fordul majd ellene. Duncan természetesen mindezt nem fogja megvárni.
- Talán igen. Ha csak egy hőzöngő idegent látnak bennem, akkor kevésbé vagyok szem előtt, mintha direkt el akarnék vegyülni. – Duncan nem is annyira ostoba, mint amilyennek mutatja magát, legalábbis ez derülhet ki az elgondolásából. Az egyértelmű, hogy nem szándékozik részt venni a még saját megítélésük alapján sem egyértelmű oldalak harcában, és ezt olyan tudatosan próbálja elkerülni, hogy még különböző tahó személyiségeket is képes ezért álcaként felhúzni.
- Ugyan.. kegyed még nem hallotta a ne ítélj, hogy ne ítéltess mondást? Nagyon is találó kishölgy, javaslom alkalmazását. – Vonja meg a vállát flegmán, miközben elindulnak kifelé, és némi gyomorforgató utazást követően már Egyiptomban is vannak. Nem úgy tűnik, mint aki le akarna lépni, az adott szó Skóciában nagy becsülettel bír, és Duncan sem szándékozik ezt megszegni, talán éppen ezért nem ígért többet, mintha amit még be is tud tartani. – Nem, nem elég, de ha jobban tudja, akkor én talán nem is kellek. Mellesleg Egyiptomban nem működnek a térképezőbűbájok a múmiák átkai miatt. – Igazítja helyre a nőt, hiszen hogy ha egyszerűen meg lehetne találni a kincseket, akkor már évezredek óta megszűnt volna a hely kulturális értéke. Éppen ebből kifolyólag él itt az a nő, hiszen csak az találhatja meg, aki pontosan tudja, hogy hol keresse. A férfi nézelődik a piac környékén, lenne ötlete, hogy merrefelé induljanak, de elsőre megvárja, míg a nő belátja a hibáját, ezt pedig Duncannek muszáj kiélveznie egy sötét, nevetős mosoly kiséretében fonja karba a kezét, mintha minimum elismerést várna.

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Annabelle Mitchell
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 29

TémanyitásTárgy: Re: Annabelle & Duncan (Szaúd-Arábia) 2018-04-21, 14:57


[You must be registered and logged in to see this image.]

Duncan & Annabelle

[You must be registered and logged in to see this image.]

Természetesen az is benne van a pakliban, hogy eleve tévútra vezet és amint tud megpróbál majd lelépni. Számolok ezzel az eshetőséggel is, de nem figyelem majd minden lépését, legalábbis nem látványosan, aztán majd meglátjuk hogyan alakulnak a dolgok és jutunk-e valamire. Az biztos, hogy üres kézzel nem szándékozom távozni és ha megpróbál meglépni nem fogom annyiban hagyni. Az látszik rajta, hogy nem igen érdekli már önmagán kívül semmi és senki, de azért kérdés, hogy vajon vannak-e még elvei és ha a szavát adta vajon cserben hagy-e vagy megteszi, amit ígért, legalább egy részét.
- Szóval csak a játék miatt került rács mögé? Ez azért elég furcsán hangzik így nem gondolja? - félmosollyal rázom meg a fejemet. Persze végül is ha semmit nem vesz komolyan és neki már minden édes mindegy, akkor lehet ráció abban, amit mond, de azért mégis csak elég furán hangzik, hogy csak azért tette, mert így izgalmasabb. Akkor izgalmas valami, ha végül megoldódik és nem akkor, ha a vége nem épp a legjobb lesz én úgy vélem. Inkább úgy érzem a szavai mögött egészen más húzódik meg, mint amit mond. Kétségek, zavaros gondolatok és persze rengeteg csalódás. Ez nekem kapóra jön, hiszen a bizalmába férkőzve könnyebben elérhetem nála, hogy ne lépjen le, hanem segítsen nekem.
- Értelmetlen komédiának? Nagyon keserű élete lehet, ha ennyire nem tud semmit sem komolyan venni, bár gondolom ezzel nem mondok újat. - nem vonom meg a vállamat, sőt még csak cinikusnak se mondhat senki sem. Egyszerűen csak úgy vélem sokkal több van a szavai és a bántó él mögött, mint amit ő mutatni próbál. Csak az a kérdés, hogy vajon mik történtek vele, ami miatt így viselkedik. Utána jártam természetesen, de azért mindent nem tudtam meg, meg aztán az esetleges lelki mélységeiről se tudok semmit. Azt egy kis utána járás nem mutatja meg. Hamarosan viszont már indulhatunk is, a cél Egyiptom, hogy mielőbb az apja nyomára bukkanhassak. Tudom én, hogy nem fog gyorsan és könnyen menni, de azért reménykedem, hogy nem ölel fel majd hónapokat a kutatás, ha netán tényleg ahogyan mondta fogalma sincs róla, hogy hol az apja.
- Nem elég egy térképező bűbáj, ami segít eligazodni a mocsárban? Sokkal kézenfekvőbb lenne, mint felbérelni egy helyit, akiben ki tudja mennyire bízhatunk meg.- gondolom ő járt már itt többet, ezért ha ragaszkodik hozzá, hogy valakit magunk mellé vegyünk, aki segít, akkor végül is nem fogok neki ellent mondani, de azért mégis csak könnyebbnek gondolnám azt, hogy mi oldjuk meg. Amúgy is nehezebb, ha még egy plusz emberre kell figyelnem, akire eredetileg nem szándékoztam. Sokkal könnyebb, ha csak Duncanre fókuszálok, hiszen ő is már önmagában kemény falat lesz. Ki tudja mikor unja meg és próbál meg lelépni inkább, mint hogy engem vezetgessen az apjához, akiről azt se tudja hol van.

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Duncan McFayden
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: Annabelle & Duncan (Szaúd-Arábia) 2018-04-02, 15:46


[You must be registered and logged in to see this image.]

Annabelle & Duncan

[You must be registered and logged in to see this image.]

   

Igen, a szőke fiatal nő tökéletesen jól sejti, Duncan magából indul ki, s a marcona vonások nem tükröznek túl sok empátiát, nem várható el tőle, hogy le is reagálja, ha valaki nagyon elesett. Azért a szürke szemekből érdeklődés süt ki, ahogyan végigszalad tekintetével a nő sudár alakján, mintha azt méregetné, mi is lehet annak valódi célja. Az illető amolyan kalandorfélének tűnik, s a skót azon agyal, hogy mibe akarja belerángatni őt, hogy a vélhetően halott apját emlegeti fel afféle csalinak, hogy a felvidéki kimásszon az apátiával együtt a cella homályából.
- Ugyan, az csak a játék izgalma volt. A magamfajtának nem is érdekes, ha nem jönne rá legalább hatan.  – Emeli meg a vállát elégedett mordulással, szeret tetszelegni a saját maga által kitalált szerepkörben, noha mégiscsak a nőnek van igaza, kár volt így feltűnősködni. Ha nem akarja, hogy felfigyeljenek rá, akkor miért vállal ilyen öngyilkos missziókat? Vélhetően azért, mert nincs, ami éltesse, akkor meg jobb a végzet elé sietni. Most is valami hasonlót gondolna ez a nő, aki a földijének hazudja magát?
- Oh, nem viccnek, sokkal inkább értelmetlen komédiának, de ahogy kegyed kívánja. Végülis mindegy, hogy itt vagy ott. Addig kettecskén, aztán ha bemutattam annak, akit keres, akkor szépen elválunk. – Dörzsöli meg az állát, s megigazgatja sötét tincseit, hogy az esetleges harcok folytán még véletlenül se akadályozza a lobonc. Szorít egyet a kötésen, amivel lefogja a sörényt, és már int is. Bemozdul az ajtót nyitó őrnek, hogy elégedett mosollyal nyugtázza, hogy az illető már a puszta nézésétől is rosszakat fog álmodni. Felcsatolja hátára a skót másfélkezest, aztán ráfog a nő csuklójára. Semmi gúnyos mosoly, vagy beszólás ezúttal nem következik, mintha ténylegesen kiváncsi lenne, hogy mit kereshetnek az apjánál. A világkép változik, és amikor a gyomruk ismét a bensőjükben van, akkor némi tántorgás után sikerül elengedni egymást. Meleg van, de Szaud-Arábiához képest nem szignifikánsan.
- A delta torkolat mocsárvidékéhez megyünk, de igen régen jártam már arra, találni kéne valami helyit, vagy kalauzt. Mocsári vezetőt, hogy úgy mondjam. Na mit mond szivi?


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Annabelle Mitchell
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 29

TémanyitásTárgy: Re: Annabelle & Duncan (Szaúd-Arábia) 2018-03-28, 11:08


[You must be registered and logged in to see this image.]

Duncan & Annabelle

[You must be registered and logged in to see this image.]

Soha senkinek sem könyörögtem még, most is maximum a szerep miatt tűnök valamivel bizonytalanabbnak, de nem viszem túlzásba, nehogy átlásson a szitán. Ő egyértelműen nem az a típus, akire szép szóval lehet hatni. Érvek kellenek, amikkel meggyőzöm és persze tudnia kell, hogy nem vagyok az a típus, akit csak úgy át lehet ejteni egy egyezség után.
- Tudja ez akkor lenne igazán hiteles, ha közben nem akart volna olyan nagyon védekezni, amikor el akarták fogni. - halványan elmosolyodom, de nem várok reakciót. Akit semmi és senki nem érdekel az maximum megposhad magában és nem is tesz semmit, ő ellenben harcolt az őrök ellen, még ha végül nem is sikerült elérnie azt, amit akart. Ezért nem érzem hitelesnek a szavait, maximum ezt mondja mindenkinek és erről igyekszik meggyőzni önmagát is.
- Egyiptom, rendben van, legyen így. - bólintok végül. Nem fogok azért túlzottan hálálkodni, hiszen végül is azért vagyok itt, hogy kivigyem, cserébe mégis csak adnia kell valamit, nem teszem azért ingyen, csak mert épp jó kedvemben vagyok. Egyelőre úgyis az az első lépés, hogy kivigyem innen, aztán jöhetnek a továbbiak és persze ami még fontos, hogy megegyezzünk abban mi a garancia rá, hogy nem fog abban a pillanatban kereket oldani, amikor lehetősége lesz rá. Még sem kötelezhetem valamiféle mágikus esküre ezzel kapcsolatban, amit nem hághat át, ezt neki kell felajánlania, ha azt akarja, hogy megbízzam benne, egy olyan alakban, akinek állítása szerint már úgyis minden mindegy.
- Viccnek veszi... hát rendben. - szökik fel egy pillanatra a szemöldököm. Legyen akkor így, figyelni fogok rá, hiszen jelenleg mást nem igen tehetek, aztán már intek is egyet, amire előkerül egy őr a hátam mögül, aki jó eséllyel végig ott állt és már elintéztem vele, hogy kiengedje Duncant. Még az a bizonyos fegyver is nála van, amik nélkül a fickó nem hajlandó egy tapodtat sem menni. - Ez esetben jó lesz, ha indulunk. - a pasas unott arccal lép el mellettem és oldja fel a mágikus zárat a rácson, majd nyújtja át a kardot is, bár mintha e téren kissé bizonytalan lenne félve az esetleges megtorlástól. Gyorsan távozik is, nehogy valami kellemetlenség érje, mi pedig gond nélkül távozhatunk. - Akkor tehát Egyiptom? - a karomat nyújtom neki, de nem bízom benne annyira, hogy ő maga hoppanáljon. A végén még elszökne ,vagy olyan helyen lyukadnánk ki, amivel nem tudok mit kezdeni. Nem szokásom kockáztatni.

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Duncan McFayden
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: Annabelle & Duncan (Szaúd-Arábia) 2018-03-24, 21:26


[You must be registered and logged in to see this image.]

Annabelle & Duncan

[You must be registered and logged in to see this image.]

   

Immár a rácsnál nézegeti meg magának a nőt, aki mintha maga sem tudná eldönteni, hogy sértegesse a férfit, vagy megpróbáljon könyörögni. Inkább az előbbi, így Duncan is elismerősen bólogat, lehet őt önzőnek nevezni nyugodtan. Ha annak lehet hívni, hogy már ki akar maradni a fájdalmas múlt felemlegetéséből, akkor persze, hogy önző, de ezt a szőke nőnek nem kell tudnia. Nincsenek abban a viszonyban, hogy bármit is megosszon az illetővel, csak afféle menekülőutat jelent számára, egészen addig, amíg el nem kapják megint.
- Ahogy mondja szivi. Engem a világom már semmi és senki nem érdekel, beleértve magácskát, meg a nagyratörő terveit. – Vonja meg a vállát, de nem lép el a rácsoktól, tehát valamiért még sincs lezárva ez az ügy. Nem kéreti magát, szó sincs róla, ám valahol mégiscsak kiváncsi, hogy miért jött el a nő őutána a közel-keletre, ahol tipikusan lenézik a gyengébbik nem tagjait. Ez a példány viszont kockáztatott, itt van, és ki akarja vinni magával. Ráadásul azt sem hiszi el, hogy az öreg skót már halott. – Végülis mindegy, ha nem önnel, akkor máshogyan kijutnék. De ha már itt van, gondolom valami alkut ajánl. Felőlem.. Mint említettem, nyomokkal szolgálhatok, de nem többel. Esetleg Egyiptomig  mehetünk együtt, onnantól pedig megadom a következő útjelzőt, majd elválunk. – Ezzel máris mondott valami nyomot, mintha le akarná zárni a vitát. Legyen akkor így, induljanak. Várakozóan néz a nőre, igen, egészen könnyűnek tűnik, hogy lefizessen mindenkit, sőt, még a varázserőt is kinézi belőle, hogy bárki, aki az útjukba kerül, azt simán falhoz vágja. Duncan csupán a tudása, az emlékei alapján kellhet. – Garanciát kér? Hát.. passz. Nem fogok esküdözni, az biztos. Feltétlezem a skót becsületszó mit sem ér. Akkor kiskegyed láncoljon minket össze, vagy nem is tudom, csak aztán ne csodálkozzon, ha együtt is kell aludnunk. – Kacag fel gúnyosan, aztán megvonja a vállát, neki aztán mindegy, csak menjenek már, nem híve a szócséplésnek, még akkor sem, ha jelenleg komolyabb fegyvere nincs. És ez az! Remélhetőleg a claymore-t is sikerül útközben megtalálni. Ugyanis amikor bevágták ide, elvették tőle a fegyvert is. Anélkül egy tapodtat sem mozdulna.


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Annabelle Mitchell
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 29

TémanyitásTárgy: Re: Annabelle & Duncan (Szaúd-Arábia) 2018-03-19, 12:20


[You must be registered and logged in to see this image.]

Duncan & Annabelle

[You must be registered and logged in to see this image.]

Oh hát persze, hogy sokat hallottam már róla, így cseppet sem lep meg, hogy nem könnyű hatni rá és egy kis kétségbeesett könyörgés még nem sokat érne nála. Na persze esetében is ott lehet a háttérben a rejtett érzelem. Úgy tesz, mint akit semmi és senki sem érdekel, na de nem volt ez mindig így, meg aztán apró rezdülések mégis csak az ember tudtára adják, hogy nem így van ez teljesen, de könnyebb úgy tenni, mint aki érdektelen teljesen minden iránt. Persze ezt nem sokan vennék észre, de én aki már utána jártam a fickónak, aki tudom, hogy volt idő, amikor kereste az apját és nem mindig viselkedett így... látom a jeleket, bármilyen jól el is vannak rejtve.
- Világos. Tehát ön az az önző típus, akit minden hidegen hagy igaz? - döntöm kissé oldalra a fejemet, mintha láthatóan elemezni próbálnám, de ő persze gondolhatja úgy, hogy esélytelen, hogy bármit is észrevegyek rajta, amit ő nem akar megmutatni. Egy pillanatra azért megrezzen a szám széle, amikor az apját halottnak titulálja, de nem lehet szó ilyesmiről, hiszen meg kell találunk. Csak elég jól rejtőzik és ha netán Duncan tud is róla valamit, hát bizonyára nem mondaná el egy könnyen. - Attól, hogy önnek minden mindegy, nekem azért még segíthet nem gondolja? Kétlem, hogy tényleg szeretne itt megporosodni. - és igen, azért mégis csak érdekli, hogy mit is akarok pontosan. Persze tisztában vagyok azzal, hogy ha ki is viszem innen, számítanom kell majd rá, hogy igen gyorsan megpróbál majd kereket oldani, de nagyon remélem, hogy erre majd végül nem kerül sor, vagy ha mégis időben észreveszem majd és teszek ellene.
- Egyrészt kiviszem innen, amire vannak tökéletes módszereim. Az őrök lefizethetőek és... annyira nem is érdekli őket, hogy mi folyik itt. Ellenben csak akkor teszem meg, ha tényleg segíteni fog nekem és nem kell attól tartanom, hogy ahogy szabadon van lelép. Erre tud adni garanciát? - oh hát azért én se vagyok ám teljesen naiv és ezzel jó is, ha tisztában van. Nem fogom hagyni, hogy csak úgy lelépjen és kihasználjon, miután kivittem innen és azért ezzel jobb, ha tisztában van. Mert abban biztos vagyok, hogy úgyis próbálkozik majd, de jó, ha ő is tudja, hogy én tudom.

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Duncan McFayden
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: Annabelle & Duncan (Szaúd-Arábia) 2018-03-15, 18:22


[You must be registered and logged in to see this image.]

Annabelle & Duncan

[You must be registered and logged in to see this image.]

   
Nem tudni, hogy mi jár a fejében, ám kétségkívül ez most egy változás, hogy nem valami sötét alak érdeklődik iránta, hanem egy nagyon is mutatós asszonyka. Nem mintha Duncant el lehente ilyesmivel varázsolni, ám ha valaki hozzá képest igencsak igényes, és pont rá kiváncsi, az nagyon is meglepő, és figyelmre méltó. Nem túlzottan érdekli a szőke nő szándékai, de ha ugródeszkát jelenthet ahhoz, hogy ismét meglépjen, majd eltűnjön a világ szeme elől, hát meg fogja tenni, ezért felnéz, mintha végig akarná hallgatni a mesét.
- Fontos? Segítség? Kedves legalább erőltesse meg magát, mert számomra ezek a szavak mit sem jelentenek. Ha kicsit is érdekelne a világ dolga, akkor nem jutottam volna ide. – Veti oda most már felemelkedve, és a rácsokhoz lép. A következő szavakra metszővé válik a tekintete, hogy aztán csak mégis megvonja a vállát. Ha volt is egy pillanat, amikor igazán megvillant volna abból, amit másokért tehet, hát elszállt. – Az apám halott. Legalábbis jó eséllyel. Túl sokak útjában volt már. Középpontba került, én viszont nem követem el ezt a hibát. Felőlem az uralkodik, aki akar, szívesen fejet hajtok bárkinek, majd köpök a sírjára. – Egykor talán hitt valamiben, de az aurorok és a sötét varázslók örökös csatározása, a varázsvilág meg a muglik törékeny kapcsolat valahogy pontot tett a béketűrésére, így már nem akar semmit, csak nyugalmat. A saját életét élni.
- Mivel úgyis unom magamat, és itt bent nem sokakat bosszanthatok, kiváncsian hallgatom szivi. Mi a terve? – Ha mást nem, legalább annyit nyer a dologgal, hogy ha már kint van, akkor ott és úgy lép le, ahogy csak akar. Az apján egy pillanatig sem gondolkozik el. Rég volt már, hogy találkoztak, ebben igazat mondott, nem sok esélyét látja, hogy életben lenne még az öreg ereklyekovács. Túlságosan mélyre merült a mocsokban, aligha tolerálták ezt sokan. Vagy mégiscsak élne, megvan a magához való esze, hogy minden nyomot felszámolt maga után.[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Annabelle Mitchell
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 29

TémanyitásTárgy: Re: Annabelle & Duncan (Szaúd-Arábia) 2018-03-13, 12:54


[You must be registered and logged in to see this image.]

Duncan & Annabelle

[You must be registered and logged in to see this image.]

Szépen türelmesen kell haladnom, de ez nem is volt kérdés. A nagyapám egyébként is tisztában van vele, hogy ha már eddig tudott várni, akkor még belefér bőven pár hét, vagy akár hónap, amíg minden összeáll. A kapkodás egy tervet sem lendít előre, ezt is tőle tanultam. Ő pedig igazán tudja hogyan is kell türelemmel kivárni a megfelelő pillanatot, vagy épp hogyan kell ügyesen elhitetni mindenkivel, hogy nem az vagy, akinek első ránézésre gondolnak. Ehhez pedig én is nagyon értek, már akkor is így volt, amikor nem tanultam tőle is még többet, mint amennyit most tudok, de így csak még jobb lett a helyzet.
- Hasonló igen, de nem pont ez a név. - teszem azért hozzá, hiszen nem mindegy, hogy kit hogyan hívnak és mint tudjuk a név sok esetben meg is határozza az embert. Ha nem lenne túlságosan nyilvánvaló minden szándékom általa akkor nem is lenne kérdés, hogy én milyen nevet viselnék. Na persze a családnevemről van szó, ami csupán egy ügyesen megalkotott álca, még az álcán belül is, de sokkal jobb lenne, ha feltartott fejjel, kihúzva magamat úgy mutatkozhatnék be, ahogy igazán akarnék, azaz a nagyapám nevét víve tovább.
- Ha nem érdekelné, hogy itt marad akár örökre kétlem, hogy olyan vehemensen harcolt volna hat ember ellen. Nem hiszem, hogy puszta ösztön volt, ahogyan helyben hagyta őket. - vonom meg a vállamat. Sejtheti, hogy az ügyről is sokat tudok és róla is, meg aztán az emberi természetről is. Nem mondom, hogy nyitott könyv előttem mindenki, de azért ismerem az emberi természetet és nem igen szokott harcolni az, akit már semmi sem érdekel, hiába igyekszik a dolgot úgy előadni, mintha neki már édes mindegy lenne. Ettől még persze sejtem én, hogy a meggyőzéshez nem lesz elég a nincs más választása felvetés, mert különben itt pusztul meg. Valószínűleg annál makacsabb, sőt ez elsőre is látszik rajta jól.
- Választása végtére is van. Akár itt is maradhat, ha ahhoz több kedve van... de szerintem jobban járna odakint és nekem is fontos lenne a segítsége. Még mindig önnek van a legtöbb esélye megtalálni az apját, aki segíthetne egy számomra nagyon fontos személynek. - persze szépen lassan adagolok és persze nem az igazat fogom mondani. Egyelőre még igen, hiszen tényleg arról van szó, hogy segíthetne egy számomra fontos személynek, de a valóságot persze nem kötöm az orrára a nagyapámról.


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Duncan McFayden
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: Annabelle & Duncan (Szaúd-Arábia) 2018-03-08, 18:04


[You must be registered and logged in to see this image.]

Annabelle & Duncan

[You must be registered and logged in to see this image.]

A sóhajra nem nagyon lép semmit, még csak fel sem néz. Igencsak kényelmes helyzetben van, nem siet sehova. Már volt, hogy majdnem megszökökött, de az utolsó pillanatban hiba csúszott a számításába, és alaposan helyben hagyták, hogy ne akarjon megint próbálkozni. Így jobb híjján az alkalomra vár, addig pedig történjék bármi is, nem fogja hagyni kizökkenteni magát. A válla még mindig fáj az oda kapott rúgástól, hiszen amikor hatan jöttek ellene egyszerre mégiscsak megrogyott, aztán alattomosan kirúgták alóla a lábat, s ütötték-rúgták, ahol érték. Így egyenlőre most rápihen a következő menetre. Azoknak a szemeteknek az volt a mázlija, hogy nem volt elég hely a claymore előrántásához, pedig az lett volna az igazán véres csihipuhi. Mégiscsak felpillant, ahogyan a nő végül helyet foglal.
- Oly mindegy, hogy hívnak. Az csak egy név. Nem jelent semmit, másnak is van hasonló. – Vonja meg a vállát, kétli, hogy szerepelne még azokban a bizonyos auror adatbázisokban, ráadásul a skótok közül sokaknak nagyon hasonló a neve. Ő valóban az egyetlen élő sarja a halálfalók közé keveredett ereklyekovácsnak, de ettől még nem kéne ennyire mindenkinek keresni. S ez lerí Duncan arcáról is, valahogy belefáradt már ebbe az egészbe.
- Jobbat? Valahogy sejtettem, hogy már megint az apámról van szó. Csak tudja kedves, mi van akkor, ha engem már az sem érdekel, ha itt rohadok meg? Az apám ki tudja, hogy hol van, csak halvány nyomok alapján tudnék keresgélni, de mintha a kis hölgy úgy állítaná be ezt az egészet, mintha nem nagyon lenne választásom.. – Nem is morgolódik, inkább úgy tesz, mint akit már az egész nem érdekel túlzottan. Vélhetően nem Annabelle az első, de nem is lesz az utolsó, aki az öreg MacFaydent akarja előkeríteni a föld alól is. Ez az egész ügy már teljesen elharapózott, de őszintén szólva Duncant nem úgy tűnik, mintha izgatná, hogy éppen Voldemort hívei vannak kormányon, vagy az aurorok. Ő mindenkinek szívesen tiszteleg, egyúttal igazán leszarva a hatalmat. Majd árnyékok között él, ahogy eddig. Tehát a szöszinek nyomós érv kell, mert az, hogy kiviszi őt innen, hát az nem az.. Még a bitófa kilátásba helyezése esetén sem.


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Annabelle Mitchell
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 29

TémanyitásTárgy: Re: Annabelle & Duncan (Szaúd-Arábia) 2018-02-27, 09:49


[You must be registered and logged in to see this image.]

Duncan & Annabelle

[You must be registered and logged in to see this image.]

Sejtettem én, hogy egy ilyen megkeseredett alakkal nem lesz könnyű dolgom, de nem láttam sok értelmét, hogy megpróbálok kedveskedéssel a bizalmába férkőzni, vagy hasonlóan, mint ő bejuttatom magamat ide és együtt lógunk meg. Valahogy úgy érzem egy szétcsúszott illetőnek inkább határozottságra van szüksége, még ha jó eséllyel küzdeni is fog az ellen, hogy valaki megmondja, hogy mit is csináljon. Látványosan sóhajtok hát egyet és végül odahúzok magamnak egy a közelben porosodó lócát, hogy arra tegyem le a hátsómat, sejtve, hogy nem lesz egy rövid beszélgetés és akkor még se ácsorogjak itt a rácsok túloldalán, amíg sikerül megértetnem vele, hogy nem a legjobb taktikát követi jelenleg.
- Úgy fest nem titkolja elég ügyesen a kilétét, az őrök is tisztában vannak a nevével. - vonom meg a vállamat. Na jó, az tény, hogy ők is tőlem tudják, így értettem meg velük, hogy ne packázzanak velem, mert nem valami ágról szakadt akárkit kerítettek kézre, hanem egy amerikait és szerencsére itt még ez azért jelent valamit, meg persze a kiállásom, amivel a tudtukra adtam, hogy nem lenne jó, ha újat húznának velem. Na a kintiek tényleg igazi mamlaszok, csoda, hogy sikerült a pasast kézre keríteniük. Talán csak mázlijuk volt, de ez már nem lényeges. A fő, hogy kijuttassam innen és persze mindezért hálás legyen nekem és elhitessem vele nagy szükségem van a segítségére.
- Ha már sikerült belefutnia az őrökbe, ön minek nevezné magát? Nem hiszem, hogy találnék jobbat, mivel nekem pont önre van szükségem. Kár, hogy pont itt találtam meg, de nincs mit tenni. Szükségem van a segítségére, hogy megtaláljak valakit, aki... nagyon fontos számomra és ebben biztos vagyok, hogy tud segíteni. Cserébe kiviszem innen. És hogy miért pont önre van szükségem? Mert, akit keresek... az az apja. - oh hát persze minden bizonnyal ellenkezni fog, hogy ő se tudja hol van, hogy nem is érdekli és persze, hogy nem fog nekem segíteni, de megértetem vele, hogy szükség van rá és persze azt is, hogy nem igen van választása, hogy innen nem fog olyan könnyen megszökni, mint ahogyan gondolja. Na persze jelen esetben az ügyes színjáték hozhat csak megoldást. Kétlem, hogy a fenyegetés egy ilyen alakra bármilyen hatással is lenne. Elég jól utána néztem, hogy tudjam milyen úton-módon hathatok rá. Nem is jöttem volna ide, ha nem lenne meg a tökéletes terv.


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Duncan McFayden
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: Annabelle & Duncan (Szaúd-Arábia) 2018-02-24, 17:37


[You must be registered and logged in to see this image.]

Annabelle & Duncan

[You must be registered and logged in to see this image.]

Az őrök lelépnek, ami többet is jelent. Valaki lefizette őket, hogy tanuk nélkül mészárolhasson le. Vagy azért kaptak sok pénzt, mert olyan titkokról lesz szó, amit nem hallhat más. Bárhogy is legyen, a férfi méla érdeklődéssel emeli fel a tekintetét, végigsimítva a lassan már szögessé cseperedő borostáján. Itt még mosdani sem nagyon lehet, na nem mintha a higiénia olyan elsődleges prioritás lenne az életében. Már mindenkiben csalódott, hát nincs is kinek megfelelni. És mégis van, aki meg tudja lepni. Az érkező közvetlenül az igazi nevén szól hozzá, amit még oly régen, évekkel ezelőtt maga mögött hagyott, hogy ne is süthesse rá senki, hogy az apja fia. Egyedül kellett boldogulnia, hát eldobta még a nevét is.
- Honnan tudja? Már nem használom így, és Ön is veszélybe kerülhet, ha kapcsolatba kerül velem. Menjen, amíg még nem késő. – Érces hangja akár egy ítéletvégrehajtóé, noha ő maga volt már többször a bíróság előtt. Erőt sugárzó baritonja viszont mégiscsak úgy cseng, mintha már aligha érdekelné bármi is, és még az udvarias lekoptatást is úgy adja elő, mintha ajándékot osztana. Mégis felpillant az apátiából, mert látni akarja, hogy ki az, aki így rátört. Nem is rémlik neki a nő, aki egyébként feltűnő külsővel van megáldva. Sosem látta, így mégiscsak érdekli, hogy honnan az egyoldalú ismertetség.
- Mamlasz? Micsoda szavak kishölgy. Gőzöm sincs, hogy mit akar tőlem, de hadd szögezzem le, nincs semmim, amiért pont engem akarna. El tudok lopni ezt-azt, ám korántsem mesteri szinten. Talál nálam jobbat. – Veti most már oda, fogalma sincsen, hogy milyen sztorit kéne kitalálnia, hogy szabadon engedjék. Legtöbbször nem szokott alkudozni azokkal az anyabaszókkal, hanem csak simán megszökik, ha tud. Mindezidáig ez olykor be is jött. Most miért lenne másképpen? Előbb utóbb úgyis valami kivégzés várja, akkor nem fogja megadni azt a kaszásnak, hogy még mézes-mázos szavakkal is illegeti magát.


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Annabelle Mitchell
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 29

TémanyitásTárgy: Re: Annabelle & Duncan (Szaúd-Arábia) 2018-02-21, 17:45


[You must be registered and logged in to see this image.]

Duncan & Annabelle

[You must be registered and logged in to see this image.]

Szerencsére őt nem volt annyira nehéz megtalálni, mint az apját, akinek már hónapok óta a nyomában vagyok, de még mindig csak annyi egyértelmű, hogy valahol keleten lehet, de még ez sem teljesen biztos. Meg szoktam tudni oldani mindent és felettébb frusztráló, hogy ezúttal újra és újra zsákutcába futok és persze a nagyapám sem értékeli túlzottan, hiszen eddig minden rám bízott feladatot tökéletesen sikerült végre hajtani. Ennek ellenére tudom, hogy muszáj leszek továbbra sem kapkodni, csak szépen ügyesen a fickó bizalmába férkőzni, mert ha komoly titka van, akkor nem valószínű hogy könnyen kiszedem belőle. Amiket pedig meséltek róla... nem hiszem, hogy erővel ki tudnék szedni belőle olyasmit, amiről nem akar beszélni. Valószínűleg tehát újabb heteket ölel majd fel mire elérem, amit akarok, de ha már legalább esély van a célhoz közelebb kerüléshez, az is valami.
Lendületes léptekkel haladok végig a cellák felé. Mint mindig most is figyelem övez, amíg ki nem kerülök az őrök látóteréből. A cellába természetesen nem léphetek be csak úgy, így a rácsok előtt állok meg úgy egy lépéssel. Nem lep meg, hogy a fickó fel sem áll. Azok alapján, amiket hallottam róla megkeseredett lehet, akit nem különösebben érdekel a saját sorsa. Egye fene, ebben hasonlítunk.
- Duncan McFayden igaz? Csak, hogy ne mást akarjak kivinni innen? Komolyan gondolta, hogy egyszerűen szembeszáll a helyi erőkkel? - csóválom a fejemet, mint aki nem is igazán érti, hogyan gondolta, de valószínűleg a helyében ugyanezt tettem volna, bár... azért ez sem biztos. Nekem vannak tisztább megoldásaim is. - Annabelle vagyok és ha már földiek vagyunk és maga ekkora mamlasz... Kell egy jó sztori, ami alapján könnyedén kiengedik, bár jó eséllyel egy ideig nem fogják szívesen látni a környéken, sőt az országban. - teszem még hozzá. Bár nem vagyok kifejezetten bájos és kedves, de lekezelő sem. Látszik rajtam, hogy szimplán azért jöttem, mert segíteni szeretnék és nem kioktatni őt, de ettől még az is egyértelmű, hogy igen balga döntésnek gondolom, hogy megpróbált szembeszállni a helyi városőrséggel.

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Duncan McFayden
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: Annabelle & Duncan (Szaúd-Arábia) 2018-02-18, 09:47


[You must be registered and logged in to see this image.]

Annabelle & Duncan

[You must be registered and logged in to see this image.]Kétli, hogy ez a mostani szigorúbb büntetéssel járna, mint az előzőek. Állítólag századokkal ezelőtt le is vágták az ember kezét csuklóból, ha lopáson kapják. Ám manapság annyira túltelítettek a börtönök, hogy a férfi is csupán valami fogdába került, mert erőszakoskodott a város varázslók lakta negyedében az egyik kereskedővel, aztán nem fizetvén egész egyszerűen felkapta a fegyvert, a lekerekített pengéjű tőrt, majd a fickó torkának szorítva fenyegetőzött, s el is rohant. Minden különösebb terv nélkül, hogy utána bele is fusson a városőrségbe. Itt aurorok híjján handzsárokkal felfegyverzett helyi varázslók a rendfenntartók, akikből a skót földre is küldött vagy hármat felszíni sebekkel, hiszen nem célja a vérontás, ám amikor a maradék hat körbevette, és úgy térden rúgták, hogy elterült, már nem volt értelme küzdeni. Egy tőr miatt csak nem fogják kinyírni. Bár ki tudja, ezek a hülye arabok időnként túlgondolják a saját fennhatóságukat. Marad hát a fogda, mivel vannak nála veszélyesebb elemek is. Ám az első éjszaka végzetével nem engedik ki, amit nem ért. Eddig még megérte volna, hiszen kapott vacsorát is, volt hol aludni, de most már kezd komolyra fordulni. Nem ellenkezik, csupán kérdez, hogy miért. Csak a fegyvereit vették el, s a kopott pálcát, így a dohány megmaradt nála, amiből most jókat pöfékel. Állítólag valaki látni akarja. Törvényhozó lenne? Ítéletvégrehajtó? Vallató? A férfinek ez oly mindegy. Átizzadt rongyai alól kivillanó izmait olykor megfeszíti, már ezzel félelemmel vegyes tiszteletet harcolva ki az arab őrökből, akiknek persze érti minden szavát. Sokfelé járt már, és a nyelvtudás alap egy ilyen világpolgárnak, mint ő. Halk lépteket hall a lépcsők irányából. Valaki jön. Nem tiszteli meg azzal, hogy feláll, marad a koszos lócán, ami az egyetlen ülőalkalmatosság a priccs mellett.

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Duncan McFayden
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31

TémanyitásTárgy: Annabelle & Duncan (Szaúd-Arábia) 2018-02-18, 09:46

***


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Annabelle & Duncan (Szaúd-Arábia)

Vissza az elejére Go down

Annabelle & Duncan (Szaúd-Arábia)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: Közel s távol-