Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

Legfrissebb

ϟ Régi ismerősök
  Yesterday at 23:14
Madeleine Eastwick


ϟ McKinney birtok
  Yesterday at 21:43
Neal Charmaine


ϟ Jane&Bastien
  Yesterday at 21:04
Jane Willow West


ϟ Akadémiai park
  Yesterday at 20:42
Gerard Warrington


A hónap posztolói
Gina Accipiter
 
Bexley Wildfield
 
Cody Armstrong
 
Corvus Flint
 
Jade Wilson
 
Emma Marshall
 
Shanna Griffin
 
Winifred Hill
 
Katherine Benedict
 
Perselus Piton
 
Statisztika

Összesen 611 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Dr. Shauni Walthers

Jelenleg összesen 35946 hozzászólás olvasható. in 3293 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Annabelle & Duncan (Szaúd-Arábia)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Annabelle Mitchell
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 28
ϟ Hozzászólások száma : 9

TémanyitásTárgy: Re: Annabelle & Duncan (Szaúd-Arábia) 2018-03-19, 12:20


[You must be registered and logged in to see this image.]

Duncan & Annabelle

[You must be registered and logged in to see this image.]

Oh hát persze, hogy sokat hallottam már róla, így cseppet sem lep meg, hogy nem könnyű hatni rá és egy kis kétségbeesett könyörgés még nem sokat érne nála. Na persze esetében is ott lehet a háttérben a rejtett érzelem. Úgy tesz, mint akit semmi és senki sem érdekel, na de nem volt ez mindig így, meg aztán apró rezdülések mégis csak az ember tudtára adják, hogy nem így van ez teljesen, de könnyebb úgy tenni, mint aki érdektelen teljesen minden iránt. Persze ezt nem sokan vennék észre, de én aki már utána jártam a fickónak, aki tudom, hogy volt idő, amikor kereste az apját és nem mindig viselkedett így... látom a jeleket, bármilyen jól el is vannak rejtve.
- Világos. Tehát ön az az önző típus, akit minden hidegen hagy igaz? - döntöm kissé oldalra a fejemet, mintha láthatóan elemezni próbálnám, de ő persze gondolhatja úgy, hogy esélytelen, hogy bármit is észrevegyek rajta, amit ő nem akar megmutatni. Egy pillanatra azért megrezzen a szám széle, amikor az apját halottnak titulálja, de nem lehet szó ilyesmiről, hiszen meg kell találunk. Csak elég jól rejtőzik és ha netán Duncan tud is róla valamit, hát bizonyára nem mondaná el egy könnyen. - Attól, hogy önnek minden mindegy, nekem azért még segíthet nem gondolja? Kétlem, hogy tényleg szeretne itt megporosodni. - és igen, azért mégis csak érdekli, hogy mit is akarok pontosan. Persze tisztában vagyok azzal, hogy ha ki is viszem innen, számítanom kell majd rá, hogy igen gyorsan megpróbál majd kereket oldani, de nagyon remélem, hogy erre majd végül nem kerül sor, vagy ha mégis időben észreveszem majd és teszek ellene.
- Egyrészt kiviszem innen, amire vannak tökéletes módszereim. Az őrök lefizethetőek és... annyira nem is érdekli őket, hogy mi folyik itt. Ellenben csak akkor teszem meg, ha tényleg segíteni fog nekem és nem kell attól tartanom, hogy ahogy szabadon van lelép. Erre tud adni garanciát? - oh hát azért én se vagyok ám teljesen naiv és ezzel jó is, ha tisztában van. Nem fogom hagyni, hogy csak úgy lelépjen és kihasználjon, miután kivittem innen és azért ezzel jobb, ha tisztában van. Mert abban biztos vagyok, hogy úgyis próbálkozik majd, de jó, ha ő is tudja, hogy én tudom.

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Duncan McFayden
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 30
ϟ Hozzászólások száma : 9

TémanyitásTárgy: Re: Annabelle & Duncan (Szaúd-Arábia) 2018-03-15, 18:22


[You must be registered and logged in to see this image.]

Annabelle & Duncan

[You must be registered and logged in to see this image.]

   
Nem tudni, hogy mi jár a fejében, ám kétségkívül ez most egy változás, hogy nem valami sötét alak érdeklődik iránta, hanem egy nagyon is mutatós asszonyka. Nem mintha Duncant el lehente ilyesmivel varázsolni, ám ha valaki hozzá képest igencsak igényes, és pont rá kiváncsi, az nagyon is meglepő, és figyelmre méltó. Nem túlzottan érdekli a szőke nő szándékai, de ha ugródeszkát jelenthet ahhoz, hogy ismét meglépjen, majd eltűnjön a világ szeme elől, hát meg fogja tenni, ezért felnéz, mintha végig akarná hallgatni a mesét.
- Fontos? Segítség? Kedves legalább erőltesse meg magát, mert számomra ezek a szavak mit sem jelentenek. Ha kicsit is érdekelne a világ dolga, akkor nem jutottam volna ide. – Veti oda most már felemelkedve, és a rácsokhoz lép. A következő szavakra metszővé válik a tekintete, hogy aztán csak mégis megvonja a vállát. Ha volt is egy pillanat, amikor igazán megvillant volna abból, amit másokért tehet, hát elszállt. – Az apám halott. Legalábbis jó eséllyel. Túl sokak útjában volt már. Középpontba került, én viszont nem követem el ezt a hibát. Felőlem az uralkodik, aki akar, szívesen fejet hajtok bárkinek, majd köpök a sírjára. – Egykor talán hitt valamiben, de az aurorok és a sötét varázslók örökös csatározása, a varázsvilág meg a muglik törékeny kapcsolat valahogy pontot tett a béketűrésére, így már nem akar semmit, csak nyugalmat. A saját életét élni.
- Mivel úgyis unom magamat, és itt bent nem sokakat bosszanthatok, kiváncsian hallgatom szivi. Mi a terve? – Ha mást nem, legalább annyit nyer a dologgal, hogy ha már kint van, akkor ott és úgy lép le, ahogy csak akar. Az apján egy pillanatig sem gondolkozik el. Rég volt már, hogy találkoztak, ebben igazat mondott, nem sok esélyét látja, hogy életben lenne még az öreg ereklyekovács. Túlságosan mélyre merült a mocsokban, aligha tolerálták ezt sokan. Vagy mégiscsak élne, megvan a magához való esze, hogy minden nyomot felszámolt maga után.[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Annabelle Mitchell
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 28
ϟ Hozzászólások száma : 9

TémanyitásTárgy: Re: Annabelle & Duncan (Szaúd-Arábia) 2018-03-13, 12:54


[You must be registered and logged in to see this image.]

Duncan & Annabelle

[You must be registered and logged in to see this image.]

Szépen türelmesen kell haladnom, de ez nem is volt kérdés. A nagyapám egyébként is tisztában van vele, hogy ha már eddig tudott várni, akkor még belefér bőven pár hét, vagy akár hónap, amíg minden összeáll. A kapkodás egy tervet sem lendít előre, ezt is tőle tanultam. Ő pedig igazán tudja hogyan is kell türelemmel kivárni a megfelelő pillanatot, vagy épp hogyan kell ügyesen elhitetni mindenkivel, hogy nem az vagy, akinek első ránézésre gondolnak. Ehhez pedig én is nagyon értek, már akkor is így volt, amikor nem tanultam tőle is még többet, mint amennyit most tudok, de így csak még jobb lett a helyzet.
- Hasonló igen, de nem pont ez a név. - teszem azért hozzá, hiszen nem mindegy, hogy kit hogyan hívnak és mint tudjuk a név sok esetben meg is határozza az embert. Ha nem lenne túlságosan nyilvánvaló minden szándékom általa akkor nem is lenne kérdés, hogy én milyen nevet viselnék. Na persze a családnevemről van szó, ami csupán egy ügyesen megalkotott álca, még az álcán belül is, de sokkal jobb lenne, ha feltartott fejjel, kihúzva magamat úgy mutatkozhatnék be, ahogy igazán akarnék, azaz a nagyapám nevét víve tovább.
- Ha nem érdekelné, hogy itt marad akár örökre kétlem, hogy olyan vehemensen harcolt volna hat ember ellen. Nem hiszem, hogy puszta ösztön volt, ahogyan helyben hagyta őket. - vonom meg a vállamat. Sejtheti, hogy az ügyről is sokat tudok és róla is, meg aztán az emberi természetről is. Nem mondom, hogy nyitott könyv előttem mindenki, de azért ismerem az emberi természetet és nem igen szokott harcolni az, akit már semmi sem érdekel, hiába igyekszik a dolgot úgy előadni, mintha neki már édes mindegy lenne. Ettől még persze sejtem én, hogy a meggyőzéshez nem lesz elég a nincs más választása felvetés, mert különben itt pusztul meg. Valószínűleg annál makacsabb, sőt ez elsőre is látszik rajta jól.
- Választása végtére is van. Akár itt is maradhat, ha ahhoz több kedve van... de szerintem jobban járna odakint és nekem is fontos lenne a segítsége. Még mindig önnek van a legtöbb esélye megtalálni az apját, aki segíthetne egy számomra nagyon fontos személynek. - persze szépen lassan adagolok és persze nem az igazat fogom mondani. Egyelőre még igen, hiszen tényleg arról van szó, hogy segíthetne egy számomra fontos személynek, de a valóságot persze nem kötöm az orrára a nagyapámról.


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Duncan McFayden
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 30
ϟ Hozzászólások száma : 9

TémanyitásTárgy: Re: Annabelle & Duncan (Szaúd-Arábia) 2018-03-08, 18:04


[You must be registered and logged in to see this image.]

Annabelle & Duncan

[You must be registered and logged in to see this image.]

A sóhajra nem nagyon lép semmit, még csak fel sem néz. Igencsak kényelmes helyzetben van, nem siet sehova. Már volt, hogy majdnem megszökökött, de az utolsó pillanatban hiba csúszott a számításába, és alaposan helyben hagyták, hogy ne akarjon megint próbálkozni. Így jobb híjján az alkalomra vár, addig pedig történjék bármi is, nem fogja hagyni kizökkenteni magát. A válla még mindig fáj az oda kapott rúgástól, hiszen amikor hatan jöttek ellene egyszerre mégiscsak megrogyott, aztán alattomosan kirúgták alóla a lábat, s ütötték-rúgták, ahol érték. Így egyenlőre most rápihen a következő menetre. Azoknak a szemeteknek az volt a mázlija, hogy nem volt elég hely a claymore előrántásához, pedig az lett volna az igazán véres csihipuhi. Mégiscsak felpillant, ahogyan a nő végül helyet foglal.
- Oly mindegy, hogy hívnak. Az csak egy név. Nem jelent semmit, másnak is van hasonló. – Vonja meg a vállát, kétli, hogy szerepelne még azokban a bizonyos auror adatbázisokban, ráadásul a skótok közül sokaknak nagyon hasonló a neve. Ő valóban az egyetlen élő sarja a halálfalók közé keveredett ereklyekovácsnak, de ettől még nem kéne ennyire mindenkinek keresni. S ez lerí Duncan arcáról is, valahogy belefáradt már ebbe az egészbe.
- Jobbat? Valahogy sejtettem, hogy már megint az apámról van szó. Csak tudja kedves, mi van akkor, ha engem már az sem érdekel, ha itt rohadok meg? Az apám ki tudja, hogy hol van, csak halvány nyomok alapján tudnék keresgélni, de mintha a kis hölgy úgy állítaná be ezt az egészet, mintha nem nagyon lenne választásom.. – Nem is morgolódik, inkább úgy tesz, mint akit már az egész nem érdekel túlzottan. Vélhetően nem Annabelle az első, de nem is lesz az utolsó, aki az öreg MacFaydent akarja előkeríteni a föld alól is. Ez az egész ügy már teljesen elharapózott, de őszintén szólva Duncant nem úgy tűnik, mintha izgatná, hogy éppen Voldemort hívei vannak kormányon, vagy az aurorok. Ő mindenkinek szívesen tiszteleg, egyúttal igazán leszarva a hatalmat. Majd árnyékok között él, ahogy eddig. Tehát a szöszinek nyomós érv kell, mert az, hogy kiviszi őt innen, hát az nem az.. Még a bitófa kilátásba helyezése esetén sem.


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Annabelle Mitchell
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 28
ϟ Hozzászólások száma : 9

TémanyitásTárgy: Re: Annabelle & Duncan (Szaúd-Arábia) 2018-02-27, 09:49


[You must be registered and logged in to see this image.]

Duncan & Annabelle

[You must be registered and logged in to see this image.]

Sejtettem én, hogy egy ilyen megkeseredett alakkal nem lesz könnyű dolgom, de nem láttam sok értelmét, hogy megpróbálok kedveskedéssel a bizalmába férkőzni, vagy hasonlóan, mint ő bejuttatom magamat ide és együtt lógunk meg. Valahogy úgy érzem egy szétcsúszott illetőnek inkább határozottságra van szüksége, még ha jó eséllyel küzdeni is fog az ellen, hogy valaki megmondja, hogy mit is csináljon. Látványosan sóhajtok hát egyet és végül odahúzok magamnak egy a közelben porosodó lócát, hogy arra tegyem le a hátsómat, sejtve, hogy nem lesz egy rövid beszélgetés és akkor még se ácsorogjak itt a rácsok túloldalán, amíg sikerül megértetnem vele, hogy nem a legjobb taktikát követi jelenleg.
- Úgy fest nem titkolja elég ügyesen a kilétét, az őrök is tisztában vannak a nevével. - vonom meg a vállamat. Na jó, az tény, hogy ők is tőlem tudják, így értettem meg velük, hogy ne packázzanak velem, mert nem valami ágról szakadt akárkit kerítettek kézre, hanem egy amerikait és szerencsére itt még ez azért jelent valamit, meg persze a kiállásom, amivel a tudtukra adtam, hogy nem lenne jó, ha újat húznának velem. Na a kintiek tényleg igazi mamlaszok, csoda, hogy sikerült a pasast kézre keríteniük. Talán csak mázlijuk volt, de ez már nem lényeges. A fő, hogy kijuttassam innen és persze mindezért hálás legyen nekem és elhitessem vele nagy szükségem van a segítségére.
- Ha már sikerült belefutnia az őrökbe, ön minek nevezné magát? Nem hiszem, hogy találnék jobbat, mivel nekem pont önre van szükségem. Kár, hogy pont itt találtam meg, de nincs mit tenni. Szükségem van a segítségére, hogy megtaláljak valakit, aki... nagyon fontos számomra és ebben biztos vagyok, hogy tud segíteni. Cserébe kiviszem innen. És hogy miért pont önre van szükségem? Mert, akit keresek... az az apja. - oh hát persze minden bizonnyal ellenkezni fog, hogy ő se tudja hol van, hogy nem is érdekli és persze, hogy nem fog nekem segíteni, de megértetem vele, hogy szükség van rá és persze azt is, hogy nem igen van választása, hogy innen nem fog olyan könnyen megszökni, mint ahogyan gondolja. Na persze jelen esetben az ügyes színjáték hozhat csak megoldást. Kétlem, hogy a fenyegetés egy ilyen alakra bármilyen hatással is lenne. Elég jól utána néztem, hogy tudjam milyen úton-módon hathatok rá. Nem is jöttem volna ide, ha nem lenne meg a tökéletes terv.


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Duncan McFayden
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 30
ϟ Hozzászólások száma : 9

TémanyitásTárgy: Re: Annabelle & Duncan (Szaúd-Arábia) 2018-02-24, 17:37


[You must be registered and logged in to see this image.]

Annabelle & Duncan

[You must be registered and logged in to see this image.]

Az őrök lelépnek, ami többet is jelent. Valaki lefizette őket, hogy tanuk nélkül mészárolhasson le. Vagy azért kaptak sok pénzt, mert olyan titkokról lesz szó, amit nem hallhat más. Bárhogy is legyen, a férfi méla érdeklődéssel emeli fel a tekintetét, végigsimítva a lassan már szögessé cseperedő borostáján. Itt még mosdani sem nagyon lehet, na nem mintha a higiénia olyan elsődleges prioritás lenne az életében. Már mindenkiben csalódott, hát nincs is kinek megfelelni. És mégis van, aki meg tudja lepni. Az érkező közvetlenül az igazi nevén szól hozzá, amit még oly régen, évekkel ezelőtt maga mögött hagyott, hogy ne is süthesse rá senki, hogy az apja fia. Egyedül kellett boldogulnia, hát eldobta még a nevét is.
- Honnan tudja? Már nem használom így, és Ön is veszélybe kerülhet, ha kapcsolatba kerül velem. Menjen, amíg még nem késő. – Érces hangja akár egy ítéletvégrehajtóé, noha ő maga volt már többször a bíróság előtt. Erőt sugárzó baritonja viszont mégiscsak úgy cseng, mintha már aligha érdekelné bármi is, és még az udvarias lekoptatást is úgy adja elő, mintha ajándékot osztana. Mégis felpillant az apátiából, mert látni akarja, hogy ki az, aki így rátört. Nem is rémlik neki a nő, aki egyébként feltűnő külsővel van megáldva. Sosem látta, így mégiscsak érdekli, hogy honnan az egyoldalú ismertetség.
- Mamlasz? Micsoda szavak kishölgy. Gőzöm sincs, hogy mit akar tőlem, de hadd szögezzem le, nincs semmim, amiért pont engem akarna. El tudok lopni ezt-azt, ám korántsem mesteri szinten. Talál nálam jobbat. – Veti most már oda, fogalma sincsen, hogy milyen sztorit kéne kitalálnia, hogy szabadon engedjék. Legtöbbször nem szokott alkudozni azokkal az anyabaszókkal, hanem csak simán megszökik, ha tud. Mindezidáig ez olykor be is jött. Most miért lenne másképpen? Előbb utóbb úgyis valami kivégzés várja, akkor nem fogja megadni azt a kaszásnak, hogy még mézes-mázos szavakkal is illegeti magát.


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Annabelle Mitchell
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 28
ϟ Hozzászólások száma : 9

TémanyitásTárgy: Re: Annabelle & Duncan (Szaúd-Arábia) 2018-02-21, 17:45


[You must be registered and logged in to see this image.]

Duncan & Annabelle

[You must be registered and logged in to see this image.]

Szerencsére őt nem volt annyira nehéz megtalálni, mint az apját, akinek már hónapok óta a nyomában vagyok, de még mindig csak annyi egyértelmű, hogy valahol keleten lehet, de még ez sem teljesen biztos. Meg szoktam tudni oldani mindent és felettébb frusztráló, hogy ezúttal újra és újra zsákutcába futok és persze a nagyapám sem értékeli túlzottan, hiszen eddig minden rám bízott feladatot tökéletesen sikerült végre hajtani. Ennek ellenére tudom, hogy muszáj leszek továbbra sem kapkodni, csak szépen ügyesen a fickó bizalmába férkőzni, mert ha komoly titka van, akkor nem valószínű hogy könnyen kiszedem belőle. Amiket pedig meséltek róla... nem hiszem, hogy erővel ki tudnék szedni belőle olyasmit, amiről nem akar beszélni. Valószínűleg tehát újabb heteket ölel majd fel mire elérem, amit akarok, de ha már legalább esély van a célhoz közelebb kerüléshez, az is valami.
Lendületes léptekkel haladok végig a cellák felé. Mint mindig most is figyelem övez, amíg ki nem kerülök az őrök látóteréből. A cellába természetesen nem léphetek be csak úgy, így a rácsok előtt állok meg úgy egy lépéssel. Nem lep meg, hogy a fickó fel sem áll. Azok alapján, amiket hallottam róla megkeseredett lehet, akit nem különösebben érdekel a saját sorsa. Egye fene, ebben hasonlítunk.
- Duncan McFayden igaz? Csak, hogy ne mást akarjak kivinni innen? Komolyan gondolta, hogy egyszerűen szembeszáll a helyi erőkkel? - csóválom a fejemet, mint aki nem is igazán érti, hogyan gondolta, de valószínűleg a helyében ugyanezt tettem volna, bár... azért ez sem biztos. Nekem vannak tisztább megoldásaim is. - Annabelle vagyok és ha már földiek vagyunk és maga ekkora mamlasz... Kell egy jó sztori, ami alapján könnyedén kiengedik, bár jó eséllyel egy ideig nem fogják szívesen látni a környéken, sőt az országban. - teszem még hozzá. Bár nem vagyok kifejezetten bájos és kedves, de lekezelő sem. Látszik rajtam, hogy szimplán azért jöttem, mert segíteni szeretnék és nem kioktatni őt, de ettől még az is egyértelmű, hogy igen balga döntésnek gondolom, hogy megpróbált szembeszállni a helyi városőrséggel.

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Duncan McFayden
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 30
ϟ Hozzászólások száma : 9

TémanyitásTárgy: Re: Annabelle & Duncan (Szaúd-Arábia) 2018-02-18, 09:47


[You must be registered and logged in to see this image.]

Annabelle & Duncan

[You must be registered and logged in to see this image.]Kétli, hogy ez a mostani szigorúbb büntetéssel járna, mint az előzőek. Állítólag századokkal ezelőtt le is vágták az ember kezét csuklóból, ha lopáson kapják. Ám manapság annyira túltelítettek a börtönök, hogy a férfi is csupán valami fogdába került, mert erőszakoskodott a város varázslók lakta negyedében az egyik kereskedővel, aztán nem fizetvén egész egyszerűen felkapta a fegyvert, a lekerekített pengéjű tőrt, majd a fickó torkának szorítva fenyegetőzött, s el is rohant. Minden különösebb terv nélkül, hogy utána bele is fusson a városőrségbe. Itt aurorok híjján handzsárokkal felfegyverzett helyi varázslók a rendfenntartók, akikből a skót földre is küldött vagy hármat felszíni sebekkel, hiszen nem célja a vérontás, ám amikor a maradék hat körbevette, és úgy térden rúgták, hogy elterült, már nem volt értelme küzdeni. Egy tőr miatt csak nem fogják kinyírni. Bár ki tudja, ezek a hülye arabok időnként túlgondolják a saját fennhatóságukat. Marad hát a fogda, mivel vannak nála veszélyesebb elemek is. Ám az első éjszaka végzetével nem engedik ki, amit nem ért. Eddig még megérte volna, hiszen kapott vacsorát is, volt hol aludni, de most már kezd komolyra fordulni. Nem ellenkezik, csupán kérdez, hogy miért. Csak a fegyvereit vették el, s a kopott pálcát, így a dohány megmaradt nála, amiből most jókat pöfékel. Állítólag valaki látni akarja. Törvényhozó lenne? Ítéletvégrehajtó? Vallató? A férfinek ez oly mindegy. Átizzadt rongyai alól kivillanó izmait olykor megfeszíti, már ezzel félelemmel vegyes tiszteletet harcolva ki az arab őrökből, akiknek persze érti minden szavát. Sokfelé járt már, és a nyelvtudás alap egy ilyen világpolgárnak, mint ő. Halk lépteket hall a lépcsők irányából. Valaki jön. Nem tiszteli meg azzal, hogy feláll, marad a koszos lócán, ami az egyetlen ülőalkalmatosság a priccs mellett.

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Duncan McFayden
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 30
ϟ Hozzászólások száma : 9

TémanyitásTárgy: Annabelle & Duncan (Szaúd-Arábia) 2018-02-18, 09:46

***


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Annabelle & Duncan (Szaúd-Arábia)

Vissza az elejére Go down

Annabelle & Duncan (Szaúd-Arábia)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

+

Similar topics

-
» Annabelle Johnson

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: Közel s távol-