Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb
ϟ Primrose Bakery
  Today at 11:29
Adam Jericho

ϟ Pincefolyosók
  Today at 10:30
Daphne Jennings
ϟ Bejárati csarnok
  Yesterday at 19:13
Moira H. Kingsdale
A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Cody L. Martimor
 
Moira H. Kingsdale
 
Tim Roberts
 
Megan Smith
 
Gerard Warrington
 
Gina Accipiter
 
Draco Malfoy
 
Corvus Flint
 
Mason J. Harris
 
Statisztika

Összesen 602 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Fryderyka Herbs

Jelenleg összesen 40436 hozzászólás olvasható. in 3582 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendégA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

McKinney birtok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Gordon McKinney
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 44

TémanyitásTárgy: Re: McKinney birtok 2018-07-17, 10:26

//Összefoglaló záró//


[You must be registered and logged in to see this image.]
Ruha: [You must be registered and logged in to see this link.]
A tükrön túl: [You must be registered and logged in to see this link.]
Zene: [You must be registered and logged in to see this link.]
Egy elrablás körülményei
Jensen végül visszaviszi az iskolába Nealt, aki már ott tér majd magához. Philip heves varázspárbajban végül kénytelen végezni Gordonnal, másképp nem menthetné meg a lányát a lassú sorvadástól, hisze na rábocsátott varázslat folyamatosan emészti őt, amíg a férfi életben van. A McKinney birtok a fiára száll. A varázslat Gordon halálával elszáll Leticiáról, így Philip el tudja vinni a Szent Mungóba, ahol néhány nap kezelés után végre magához tér majd és végül teljesen rendbe jön. Az eseményekből alig emlékszik valamire, csak az elrablása legelejére, a többi időben nem volt magánál. Ez a fenyegetés tehát egyelőre megszűnt, ha csak idővel Jensen nem akar majd bosszút forralni, hiszen végtére is Philip végzett mindkét szülőjével. De ez már a jövő zenéje.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Philip Samuels
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 39

TémanyitásTárgy: Re: McKinney birtok 2018-06-26, 20:57Gordon & Philip


[You must be registered and logged in to see this image.]


  Amint megkaptam Jenssen jelzését, hogy hol is van Leticia, késlekedés nélkül indulok. Felkészülnöm sem kell, hiszen ha az a sorsom, hogy ott haljak meg, akkor nincs az a védővarázs, mágikus pajzs, amely megóvhatna. Jós vagyok, a saját halálomat már megannyiszor láttam, aztán mégis elkerült a végzet. Odáig jutottam, hogy számba vettem a lehetőségeimet, s csupán egyetlen út van, hogy apaként messzemenőkig kiállok a lányom mellett. Nem gondolom, hogy McKinley zsarnoki gonosz lenne, ez a mi kettőnk ügye, amelybe belekeveredett a felesége, így aztán nem mondhatom, hogy alaptalan a bosszúvágya. Csak abban reménykedem, hogy Leticia mégiscsak eszköz, nem több, azért, hogy odacsaljon, hogy szembenézhessünk. Az iránnyal tisztában vagyok, mint ahogyan azzal is, hogy akadály nélkül el fogok jutni a főépületig, lévén a férfi szembe akar nézni velem, hogy méltó párbajban győzhessen le, hogy lássa, ahogyan kihuny az élet a szememből. Az ajtót tárva nyitva találom, s a nappalihoz közeledvén látni vélem az asztal romjait, amin a tanár teste fekszik ájultan, magatehetetlenül. Jenssenre téved a tekintetem.
- Vidd őt vissza a Roxfortba. Vagy bárhova.. el innen. – Kérem a fiút, hogy hoppanáljon, vagy bárhogyan tűntesse el Charmaine-t, hiszen ő fene tudja, miért van itt, de nem vesztegetek rá több időt. Csupán azt várom, hogy a kölyök távozzon, Leticiát vélhetően nem tudja magával vinni, ám most kettesben kell maradnom McKinley-vel, hogy elintézzük a saját dolgunkat.
- Nos.. megértem az indokait uram, mindazonáltal.. Továbbra is a békés megoldás híve vagyok. Nevezzük fegyverszünetnek, vagy ahogy gondolja. Elviszem a lányomat, és nem háborgatjuk egymás köreit. Most még elsétálhatunk vérontás nélkül. – Ám tudom én, hogy mindez esélytelen, csak vagyok annyira úriember, hogy még fejajánlom a remi lehetőségét. Ettől függgetlenül kibiztosítom a pisztolyom reteszét, hogy az első mozdulatra, amely nem tetszik tőle, azonnal előrerántsam. Nem vágyom most amolyan hajnali pirkadatot megidéző párbajra, leginkább egy pillanat alatt lerendezném a kettőnket feszegető kérdést..[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A nyomozás az aprómunkák sorozata.
Van egy csomó cseréptöredék, abból kell összerakni a korsót.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jensen McKinney
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: McKinney birtok 2018-06-03, 15:25


Jensen & Gordon

[You must be registered and logged in to see this image.]

» Bonyolult kapcsolat«
Tisztában vagyok vele, hogy apám soha az életben nem fogja belátni, miszerint anyu halála részben az ő hibája is, hiszen évek álltak rendelkezésére ahhoz, hogy Let apját hibáztassa. Elhitette magával, hogy minden egyes lépés az auror felelőtlensége miatt történt, nem pedig azért, mert ő esetleg olyasmit tett, amit nem kellett volna. Márpedig tett, nem is keveset, ennek köszönhető hát, hogy jómagam már egy ideje őt hibáztatom. Régebben túl gyáva voltam kimondani ezeket a szavakat, hiszen féltem a reakciójától, de most egyszerűen nem érdekel. Ha ő egy ideje már elszánta magát a halálra, akkor nekem vallomást kell tennem. Ha Let apja megöli, nyilvánvalóan gyászolni fogom, talán még a férfinak is nekirontok, de nem szeretném, ha apám úgy menne el, hogy közben azt hiszi, soha életemben eszembe se jutott hasonló gondolat. Igenis, az ő hibája is, amikor pedig megpillantom Let látszólag élettelen testét, ökölbe szorul a kezem. Legszívesebben bemosnék egyet apámnak, a férfinak, akitől világéletemben tartottam valamennyire, de most is visszatart valami ettől a lépéstől. Ha megütöm, azzal nem oldok meg semmit, de igenis kellemes érzés lenne. Hiszen Let miatta van itt, ilyen állapotban! Mégis mi jogon teszi ezt vele? Annyi ember gyászol valakit a világon, mégse jut eszébe egyiküknek se ilyesmi.
- Tudod, vannak emberek, akik nem olyan érzéketlenek, mint te... - felelem kissé rideg arccal, igyekszem elfeledtetni vele, hogy az imént még érte aggódtam, de látva azt, hogy a sérülése nem túl súlyos, ismét a Let iránti aggodalmam köszönt be. Nem sajnálom, amiért elérte az, amit a férfi dobott rá, az viszont kissé kétségbe ejt, hogy az láthatóan eszméletét vesztette, én pedig ismét egyedül maradtam apámmal. Mit tegyek? Az indulataim még mindig tombolnak bennem, ahogy pedig újra meg újra Let felé pillantok, egyre csak erősödnek. Amikor pedig a lány felé int a pálcával, felcsattanok: - Mit művelsz vele? - A hangom számon kérő, magyarázatot követelek, hiszen Let mintha egyre sápadtabb lenne és a haja... Nem volt eddig kissé sötétebb? Kezdek konkrétan pánikba esni, hiszen varázslattal semmit sem érek apám ellen, de most várjam be Leticia apját? Valahogy nem szeretnék itt lenni, amikor a két varázsló egymásnak esik, de a lányt se hagyhatom itt, főleg nem ilyen állapotban. - Azonnal fordítsd vissza! - követelem, miközben egy fenyegető lépést teszek irányába. A mágia nem sokat használ ellene, de mint az imént is láthattam, a fizikai támadásokra nincs annyira felkészülve. A testi erejét tekintve jóval erősebb nálam, de a fürge és trükkös dolgok ellen sok mindent nem tehet.
- Mit fejezzek be? - kérdezem már-már kissé hisztérikusan, hiszen egyszerűen fel sem tudom fogni, miért nem egyértelmű számára, hogy attól, mert anyámat megölték, engem még nem hajt a bosszúvágy. Nem kívánom más vérét ontani, miért nem érti meg? - Az apjához rohanna – fejezem be nyomatékosan a mondatot. - Egy ilyen őrült karjaiból, mint te... Hogy lehetsz ilyen?
Beszéd közben óvatosan a farzsebembe nyúlok, majd onnan egy instant sötétségport halászok elő, végül apám lába elé vágom. Ha nem védi ki a trükköt, akkor lassan, de biztosan sűrű homály fedi a helységet, én azonban nem Let felé rohanok, kihasználva a helyzetet. Tudom jól, hogy a lányt esélyem se lenne kivinni innen, amíg apám bűbájai élnek, szóval felesleges lenne próbálkoznom.
- Incarcerandus! - legyintem meg a pálcám, majd reménykedem abban, hogy apám ezt a varázslatot nehezebben fogja kivédeni a sötétségpor miatt. Ha sikerül a dolog, akkor egy ideig sakkban tarthatom, legalább addig, amíg megérkezik Let apja. Onnan az auror már mindent tudni fog és képes lesz levenni a rontást a lányról is. Tudok ugyan én is egy-két bűbájt ellene, de kétlem, hogy apám varázslatát megszüntetné egy általános, iskolában is ismert ellenmágia.
.
(Incarcerandus – megkötöző bűbáj. Umbridge az 5.-dik kötetben ezt használta a kentaurok ellen)
Megjegyzés ♦️ Ruha ♦️ Zene ♦️ [You must be registered and logged in to see this link.]


Jó és rossz örökké

[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
együtt, egymás ellen.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gordon McKinney
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 44

TémanyitásTárgy: Re: McKinney birtok 2018-06-02, 12:49

[You must be registered and logged in to see this image.]
Ruha: [You must be registered and logged in to see this link.]
A tükrön túl: [You must be registered and logged in to see this link.]
Zene: [You must be registered and logged in to see this link.]
Egy elrablás körülményei
Csak a fejemet rázom. Nem fog tudni meggyőzni arról, hogy miattam halt meg a nejem. Ez olyasmi, ami úgy sem elfogadható számomra, hiszen nem én öltem meg, ő pedig pontosan tudta, hogy ki vagyok és milyen vagyok. Az az auror a hibás, egyedül csak ő, mert nem tudott megfelelően célozni és mert nem csak lefegyverezni akart, hanem túlságosan dúlt benne a nagy világmegmentő hév. Ezért is nem foglalkozom Jensen szavaival, csak a vállamat rántom meg és immár fel is állok, amikor Leticia előkerül. Hamarosan itt a végjáték és én már arra várok. Végezni akarok a lánnyal az apja szeme láttára, megvárni míg elszáll belőle az élet, ahogyan nekem is végig kellett néznem a szeretett nő halálát. Megérdemli, hogy átélje ugyanezt és hogy a fiam közben beleköp-e a levesembe... ez még nagy kérdés. A tanár viszont beleköphet, hiszen hamarosan előkerül és a támadása ezúttal még talán váratlanul is érne, ha nem sejteném, hogy nem csak arról van itt szó, hogy félti a tanítványát. A közvetlen támadás pont azért lep meg, mert mágia ellen még csak csak könnyebb cselekedni, na de az ilyesmi... Az a mázlim, hogy azért elég kemény fából faragtak és bár az áramütés elér, de még idejében lendítem a pálcámat, hogy a fickót eltaszítsam magamtól. Keményen csapódik az asztal tetejére, amiről eddig a kávémat iszogattam, én pedig hátratántorodom és csak a fal tart meg, hogy ne zuhanjak el.
- Látod... az életét kockáztatja... egy tanítványért? - pillantok Jensenre, némileg azért rekedt hangon, de gyorsan lábra állok, hiszen ha hamarosan itt van Philip, akkor muszáj lesz minden erőmet bevetnem ellene. A tanár jó eséllyel ájult, hiszen az asztal is összetört alatta, pedig igen kemény darabról van szó. Az alélt lányra pillantok immár és bár szemmel tartatom a fiamat, de ezúttal a lány felé lendül a pálcám. A halvány mágia lassan takarja be őt és szívódik be a testébe és mintha már ennyitől is halványabb lenne a haja barna színe, mintha csak fakulna, hogy visszatérjen az eredeti szőkébe. Alig látható, csak ha jól figyel az ember.
- Remélem tényleg szóltál az apjának. Kár lenne, ha nem látná, ahogyan elhagyja az élet a lányát... - persze szemmel tartom a fiamat, hiszen nem szeretném, hogy valamilyen úton-módon megállítson, de van rá esély, hogy nem fog, hiszen az előbb úgy tűnt értem aggódik, amikor a tanár megtámadott és nem pedig másért. - Remélem már érted... a lány elárult, miért aggódnál érte? Ha magához térne hozzá rohanna és nem hozzád. Segíts nekem befejezni ezt... bosszút állni anyádért. - egy lépést közelítek hozzá. Ki tudja, talán a tanúr megjelenése még az én malmomra is hajtja a vizet és a fiam végül mellém áll?


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jensen McKinney
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: McKinney birtok 2018-05-23, 15:58


Jensen & Gordon

[You must be registered and logged in to see this image.]

» Bonyolult kapcsolat«
Apa mindig is értett a szavakhoz, hiszen éveken keresztül azokkal rombolta az önbizalmamat, nem tettekkel. Soha életemben nem bántalmazott tettleg, de amit lelkileg el kellett viselnem... A szigorúság, a ridegség, a távolságtartás: ezek mind-mind ártottak akkori énemnek. Gyermekként büntetésnek fogtam fel a dolgot, olyasvalaminek, ami azért jár, mert rosszat tettem, később viszont már nem igazán hatott meg a lelki hadviselés. Kamaszként már kifejezetten örültem annak, hogy napokig távol volt a kúriától valami idióta üzleti megbeszélés miatt. Már-már áldásnak éreztem a távolságot. Amikor pedig vissza kellett utaznom a Roxfortba, egyáltalán nem sajnáltam a dolgot. Voltaképp, még örültem is neki. Elvégre, hónapokig nem kellett apámmal találkoznom, azok a kurta levelek pedig, melyeket hetente kaptam, bőven elegek voltak számomra. Hébe-hóba hazautaztam ugyan az ünnepekre, de amint idősebb lettem, azok is elmaradoztak.
- Miféle ellenség? - hördülök fel apám szavait hallva. - Gondolj már bele! Miattad halt meg anya, mert olyasmiket tettél, amiket nem kellett volna, ezzel pedig mindannyiunkat veszélybe sodortál! Ha nem folytatod a sötét kis ügyleteidet, akkor még ma is élne!
És igen, a lelkem mélyén komolyan is gondolom az iménti szavaimat. Ha apám évekkel korábban abbahagyja a kétes dolgait, akkor anya nem halt volna meg, elvégre nem lett volna oka üldöznie őt a Minisztériumnak. Ettől függetlenül az auror is hibás a történtekben, ez nem kétséges, de az éremnek mindig is két oldala volt. Ezt pedig a nagy hatalmú Gordon McKinney nem hajlandó észrevenni... Nem, ő még anyu halála után is kereste a bajt, művelte a sötét mágiát. Egyszerűen nem volt hajlandó lemondani róla, pedig biztos vagyok benne, hogy már neki is eszébe jutottak ehhez hasonló gondolatok. A családját tette tönkre, mert neki olyan fontos volt a pénz és a hatalom, na és az eszmék.
- Hülyeségeket beszélsz... - hördülök fel ismét a szavait hallva, de persze nekem is szöget ütött a fejembe a gondolat. De ha igaz is... Nem hiszem, hogy ez lenne a megfelelő hely és alkalom arra, hogy mindezt megbeszéljem bárkivel is. Let élete veszélyben van, itt és most teljesen felesleges, ki és miért van vele. Nem hiszem el apám szavait, de ha a tanár mégis azért jött, mert neki tetszik a lány, hát lelke rajta. Egyébként is kétlem, hogy Let belekeveredne egy ehhez hasonló kapcsolatba, sohase volt olyasvalaki, aki ilyesmiket művelt volna.
Szoborrá dermedve állok a helyemen és csak némán figyelek, miközben egy ágy emelkedik ki a padlóból, amelyen Let fekszik. Az agyamban ezrével száguldoznak a gondolatok, én azonban képtelen vagyok egy olyat is kiemelni közülük, amely hatásos lenne ebben a helyzetben. A lány egyértelműen valamiféle kábító-átok vagy főzet hatása alatt állhat, hiszen továbbra sem tért magához. Úgy fekszik az ágyon, mintha halott lenne, a mellkasa alig észrevehetően süllyed fel-alá, amikor levegőt vesz. Rohanjak oda hozzá? Egyértelmű, hogy abban az esetben apám közbe fog lépni, én pedig nem szeretném eszméletlenül eltölteni a következő perceket. Nem, akkor semmi hasznom se lenne.
- Ne! - kiáltom el magam, végül kezem ösztönösen lendül a pálcámmal együtt, hogy kivédjem a tanár apám elleni támadását. Úgy tervezem, hogy még a levegőben elkapom azt a valamit, de nem sikerül, viszont a saját reakcióm még engem is meglep. Itt és most nem apám mellett állok, hanem ellene vagyok, akkor miért szeretném megvédeni őt? A válasz egyszerű: ő az egyetlen élő rokonom, de közben Let meg a barátom, számomra elég vegyes ez az egész helyzet. Végül mégis feladom a dolgot, nem akadályozom meg mágiával az apám felé repülő holmit, habár pillanatok alatt megtehetném. Helyette csak állok és várom, mi sül ki ebből az egész faramuci helyzetből. Ha minden igaz, Let édesapja nemsokára felbukkan és akkor vége a dalnak.
Megjegyzés ♦️ Ruha ♦️ Zene ♦️ [You must be registered and logged in to see this link.]


Jó és rossz örökké

[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
együtt, egymás ellen.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Neal Charmaine
Reveal your secrets

avatar

Tanár

ϟ Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: McKinney birtok 2018-05-19, 15:51

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Gordon & Neal

 

Nagyot sóhajtok, ahogyan felfedezem, hogy Letty legalább él, sőt, még sértetlennek is tűnik. Fogalmam sincsen, hogy ez az alak, aki minden bizonnyal sötét varázsló, miért is rabolhatta őt. Valahogy Jenssennel függ össze a kérdés, de ez most nem is érdekel, inkább a hogyan tovább. Számba veszem a lehetőségeimet, és bármennyire is kétségbeejtő, esélytelen lennék most kiszabadítani. Vélhetően a börtöne csak akkor engedne be, ha a fickó engedélyt adna rá, vagy minimum ki tudnám annyira ütni, hogy ne legyen eszméleténél, így engedne a másikus zár. Akár szólhatnék is Mr. Samuelsnek, de az még inkább kockázatos, meg hát onnantól kedve vége minden titoknak. Nem, itt most nekem kell valami megoldást összehoznom. Leroskadok a fal mellett, és az ölembe veszem a tértágított szütyőt. Belenyúlok, és könyékig eltűnök benne, hogy kiemeljem, ami csak a kezembe jut. Ereklyvevadász szakon tanítok, ráadásul most már mint vezető tanár, így nem csoda, ha minden kacatot magammal hurcolok. A fickó mágiára számít, ő maga is azt űzi magas fokon, akkor valamit össze kéne rakni, amire talán nem számít. Egy sípot veszek elő, hasonlót, amit Lettynek is adtam. Rákötök a végére egy aranyló, elszakíthatatlan kötelet. A kötelet beletekerem egy apró, tenyérben elférős kis lakatba, s a sípot elektromos mágiával bűvölöm meg. Lényegében összehozok egy varázslatos sokkolót. Aztán elrejtem a tenyerembe az eszközt, majd tanácstalan fejet vágva megindulok visszafelé, mint aki nem jutott semmire sem. Lehajtom a fejemet, mintha meg akarnék fogalmazni valami könyörgést, majd a tenyerembe rejtett lakat kioldó gombjára rányomok, Jenssen apja felé lendítve a kezemet, hogy minimum mellkason találja a kötéllel megerősített elektromos síp. Ha fel is húzna valami pajzsot, hátha csak bűvigék ellen véd. Ha nem, akkor nekem annyi..
blabla
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gordon McKinney
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 44

TémanyitásTárgy: Re: McKinney birtok 2018-05-13, 14:11

[You must be registered and logged in to see this image.]
Ruha: [You must be registered and logged in to see this link.]
A tükrön túl: [You must be registered and logged in to see this link.]
Zene: [You must be registered and logged in to see this link.]
Egy elrablás körülményei
Neal nagyon sok mindent talál, de sajnos igazán fontos ereklyék csak úgy a polcokra nincsenek kitéve, azokat jó eséllyel a gazdájuk valami fontosabb és védettebb helyen tartja. A falat viszont sikerül feltérképeznie és egyértelmű, hogy üreges és hogy van mögötte valami elrejtve. Mágiával annyit elér, hogy a megleli a rejtett ajtót nyitó követ a falban, de amikor az ajtó feltárul, bár látja mögötte Leticiát, mégis mintha egy láthatatlan varázsajtó is védené a helyet, mert a lány nem látja és hallja őt és bemenni sem tud egyelőre. Leticia épp alszik úgy fest, legalábbis egy ágyon fekszik csukott szemmel. A szobája elég rideg, nem sok minden van benne, ablaktalan, bár van azért halvány világítás és nem úgy fest, hogy bántották volna, legalábbis innen nem látni sérülést rajta.

- Minden bizonnyal fiam te jobban ismered azt, aki az én ellenségem évek óta. - ha jobb kedvem lenne talán még fel is nevetnék, de így csak egy cinikus mosolyra futja.
- Bizonyára igazad lehet, a fiatal és jóképű tanárbácsi minden komolyabb ok nélkül érkezett. - ezen a ponton már mégis csak felnevetek. Naiv, oh hogy mennyire naiv! Nem így neveltem, de úgy fest, hogy az ő eszét is elvette valamiféle szeretet a lány iránt, vagy csupán csak engem akar bosszantani azzal, hogy nem hajlandó mellém állni? Na persze nem vagyok teljesen biztos a dolgomban, de már az is valami, ha elültetem a gondolatot a fejében. Talán akkor majd nem akarja annyira megmenteni a lányt, ha rájön, hogy a szíve még véletlenül sem hozzá húz.
- Meggondolni magamat? Oh nem, a játszma már megkezdődött, innen már nincs visszaút, ezt te is tudod és remélem el is fogadod végre. - csóválom meg a fejemet és most már a kezemben marad a pálca is. Nem akartam ártani neki ez tény, ám ha nincs más választásom akkor igenis kénytelen vagyok megtenni, legalábbis visszatartani, hogy ne üsse bele az orrát túlságosan a dolgomba, hiszen a célom adott és eszem ágában sincs meghátrálni. Ám, ha hamarosan itt lesz, akkor ideje működésbe lépnie a többinek is, amit elterveztem, így hát...

Neal láthatja, amint a láthatatlan varázsajtón át az ágy, amin Leticia fekszik egyszerűen lassan lefelé kezd el húzódni a padlóba, hogy végül eltűnjön a szeme elől. Már csak az a kérdés, hogy merre tart és hová tűnt, vagy hogy egyáltalán a lány, ha aludt ezt miért nem érzékelte. Sejtheti, hogy jó eséllyel nincs magánál és nem csak puszta alvásról van szó.

Az alvó Leticia, vagy elkábított Leticia felbukkan a padlóból kiemelkedve. Mint Csipkerózsika békésen alszik az ágyon, ahová én tettem. Most már csak arra van szükség, hogy végre ideérjen az apja és persze Jensen láthatja jól a tekintetemből, hogy nem sokat ér, ha most odarohan. Mágia védi a lányt, afféle burok, amin úgy sem tudna áthatolni.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jensen McKinney
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: McKinney birtok 2018-05-06, 07:30


Jensen & Gordon

[You must be registered and logged in to see this image.]

» Bonyolult kapcsolat«
Hagyom a professzort, hadd menjen körülnézni a kúriában, elvégre ő apám közelében sokkal nagyobb veszélynek lenne kitéve, mint én. Nem a legjobb ugyan kettőnk viszonya, de mégis csak a fia vagyok, engem talán nem fog bántani, a tanár úr azonban nagyobb veszélynek teszi ki magát, ha itt marad, apám közelében. Elég egy rossz mozdulat és talán holtan esik össze, mert apámból már ezt is simán kinézem. Elvégre, neki már minden mindegy, őt már csak a bosszú élteti, ki tudja mióta, most pedig elérkezett a nagy finálé és nem hiszem, hogy szándékában állna hagyni, hogy bárki is tönkretegye a műsorát. Éveken át várt arra, hogy a terve működőképes legyen, most pedig elérkezett erre a megfelelő pillanat. Let és az apja most vannak a legjobb viszonyban, noha fogalmam sincs azt illetően, erről honnan is szerezhetett tudomást apám. Talán figyeltette őket? A mostaniak fényében még ezt is simán kinézem belőle...
- Biztos nem lesz olyan hülye, hogy berontson az oroszlán barlangjába mindenféle erősítés nélkül – vágom rá, mintegy magamat is győzködve, hiszen sejtem én, hogy nem így működnek a dolgok. - Különben is, honnan tudhatnád, mit tenne egy aggódó apa? Soha életedben nem voltál olyan jó apa, mint amilyennek hitted magad... Engem hasonló helyzetben hagynál meghalni, mert ha nem vagyok elég erős, akkor megérdemlem a sorsom-alapon gondolkodsz. Talán Let apja is hasonlít rád. Elég rosszban vannak, ha nem tudnád... Te se rohannál utánam hasonló helyzetben mindenféle előkészület nélkül. Vagy még úgy sem.
Kissé megremeg a kezemben a pálca, miközben igyekszem úrrá lenni az érzelmeimen. Mindig is túl gyáva voltam ahhoz, hogy apám szemére vessem a hibáit, melyeket szülőként követett el velem szemben, most azonban úgy érzem, nincs veszítenivalóm. Muszáj kimondanom a szavakat, melyek már évek óta kikívánkoznak belőlem, ennek pedig most jött el az ideje. Tisztáznom kell magamban a dolgokat, mert ha tényleg arra készül, hogy meghaljon, akkor előtte tudnom kell, hogy szeretett-e vagy esetleg csak megtűrt maga mellett, mert a fia vagyok.
- Csak fel akarsz bosszantani – jegyzem meg meglepően nyugodt hangon. Igen, csak ezt szeretné, semmi mást. - Let nem lenne olyan felelőtlen, hogy egy tanárral bonyolódjon kapcsolatba és talán meglepő, de nem hiszem, hogy a professzor ilyesmi miatt kockáztatná az állását. Még ha szerinted igaz is, amit mondasz, bizonyára tévedsz. Te talán nem kockáztatnád senki más miatt sem az életed, de szerencsére nem mindenki gondolkodik a te fejeddel.
Igen, csakis ez lehet a magyarázat, de apám azért elérte a célját. Szépen lassan beeszi a fejembe magát az a gondolat, miszerint Let és Charmaine professzor között van valami, aminek nem kellene lennie. Mintha féltékenység kerítene hatalmába, épp csak egy apró érzés, amely átvillan bennem, de ugyanolyan gyorsan el is tűnik, viszont valamit azért hagy maga után. Egy időzített bombát, melyet apám szavai hozhatnak működésbe. Még nem indul ugyan be, de bennem van, elültette a fejemben a gondolatot.
A fájdalom hirtelen jön, még egy kiáltás is kicsúszik a torkomon, amikor háttal vágódok a falnak, majd onnan a padlón kötök ki. Feltápászkodok, de szerencsére komolyabb bajom nem esett, viszont a gerincem mentén végigfutó hullám sem éppen a legkellemesebb.
- Már szóltam neki – törlöm le a vért a szám sarkából, majd sötét pillantást vetek apám felé. - Még mielőtt ideértem volna, baglyot küldtem hozzá. Talán pont ezekben a pillanatokban kapja meg a levelem. Még van időd meggondolni magad, én nem árullak el senkinek sem.
Elvégre, ha tényleg most kapja kézhez a soraimat, akkor perceken belül itt lehet, hiszen a hoppanálás nem tart semeddig sem. Magamban azonban abban reménykedem, hogy nem lesz szükség semmilyen erőszakra sem és apám elmenekül, maga mögött hagyva a bosszúját. Tudom, nem kellene erre számítanom, de reménykedem, hiszen valamennyire azért megindító látni számomra, hogy mennyire szerette anyámat. Még az életét is képes lenne odaadni azért, hogy megbosszulhassa őt és ezzel teljes mértékben összezavar. Most akkor apám jó ember vagy sem? Esetleg csak az általa választott eszközök lennének rosszak?
Megjegyzés ♦️ Ruha ♦️ Zene ♦️ [You must be registered and logged in to see this link.]


Jó és rossz örökké

[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
együtt, egymás ellen.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Neal Charmaine
Reveal your secrets

avatar

Tanár

ϟ Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: McKinney birtok 2018-05-05, 15:45

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Gordon & Neal

 

Egyenlőre bele se merek gondolni, hogy Jensen apja miért is rabolta el a fiú barátnőjét, kétlem, hogy miattam, de hogy a fiát miért akarja így zsarolni, arról lövésem sincsen. Talán leleplezem magamat előttük a túlzott aggodalmammal, de ez most nem érdekel túlzottan. Csakis az, hogy a kis drágámat megtaláljam mihamarabb. Az nyilván erős túlzás lenne, hogy még magamhoz is szorítsam, hiszen egyetlen csók csattant el köztünk, hivatalosan ugyanis semmi nincs köztünk a tanár-tanársegéd viszonyon túl, őszintén szólva azt sem tudom, hogy a külvilág felé együtt vannak-e még Jensennel, de ezt most most fogjuk kitárgyalni. Követem a síp hatóirányát, de nem túl erős, jó eséllyel ha ez a fickó, a srác apja elrabolta, van benne annyi kurázsi, hogy tökéletesen levédte a lány helyét. Azért reménykedni persze szabad. Nem vagyok egy gyakorlatias alak, a mágiákban aligha jeleskedem, csak az alap kábítások mennek, meg néhány általán bűbáj, de valahogy most életem formáját kell hoznom, magam mellé állítani a fiút, és szembeszállni egy ismeretlen, és feltehetően erőteljes felnőtt varázslóval. Akár még a helyszínen fellelhető tárgyakat is felhasználhatom ellene, hiszen az ereklyetannak fontos része a szimpatikus ág, így meg is vodoozhatom, ha találok valami hozzá közeli személyeset. Úgyhogy a fal mellett még ilyesmit is nézegetek, közben azért végighúzom a pálcámat a téglákon, hátha találok valami üreget, amit be lehet ütni, rejtett kapcsolót, bármit, ami oda vonzz. De mi van akkor, ha mindez eleve csapda?

blabla
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gordon McKinney
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 44

TémanyitásTárgy: Re: McKinney birtok 2018-05-02, 13:12

[You must be registered and logged in to see this image.]
Ruha: [You must be registered and logged in to see this link.]
A tükrön túl: [You must be registered and logged in to see this link.]
Zene: [You must be registered and logged in to see this link.]
Egy elrablás körülményei
Úgy fest, hogy Neal nyugodtan körülnézhet, egyelőre semmit sem talál, hiába járkál a kúriában és próbálja fellelni Leticia nyomait. Azt persze nem tudhatom, hogy erre plusz lehetősége is van a varázstárgy miatt, ami a lánynál van, épp e miatt bár konkrétan Leticiát nem találja meg, ellenben a varázslata szinte vonzza, amíg el nem ér egy alagsori falig, ahol mintha húzná magához a mágia, de nincs itt se ajtó, se semmi más. Egyelőre nem jelenik meg manó sem, talán pont a miatt, mert Jensen most lefoglalja odafent a házigazdát.
- Sosem tudhatod, hogy egy aggódó apát milyen tettekre sarkall a félsz. - mosolyodom el. Jensen még fiatal és egyelőre még fogalma sincsen az élet olyan részeiről, amikkel én már régen tisztában vagyok. Idővel persze majd rájön, hogy mi hogyan megy, addig viszont marad olyan naiv, amilyen most is, amikor azt hiszi, hogy Philip nem jön ide, csak erősítéssel. Tudja jól, hogy azzal nem sokat érne, épp e miatt jön egyedül, amint megtudta, hogy szükség van rá.
- Nem blöffölsz elég jól, de a meglepettséged valódi. Tehát te sem tudod miért is jött ide egy tanár, méghozzá egy ilyen fiatal és sármos tanár... Egyáltalán van értelme kockáztatnod egy olyan lányért, aki... hát lássuk be elég nyilvánvaló, hogy neki nem te vagy a fontos. - szépen lassan, megfontoltan beszélek, mintha csak hangosan gondolkodnék. Finoman ültetem el a fiam fejében a gondolatokat és még véletlenül sem hiszem, hogy Philip már itt lenne, hiszen akkor megmutatta volna magát. A védővarázslataim pedig elég erősek ahhoz, hogy már rég jelezték volna, ha tényleg itt lenne bárki is azokon kívül, akikről tudok. A varázslat sem lep meg, már-már várható volt, így aztán nem csoda, hogy a kezem, ami eddig is a pálcámon pihent ezúttal már megmoccan. Nincs szükségem varázsigére, könnyedén hárítom a támadást és egy második mozdulattal repítem neki Jensent a falnak.
- Hát tényleg azt hiszed, hogy van esélyed ellenem? - nevetem el magamat, most már pálcával a kezemben állva fel a helyemről. - Hívd ide! Az apját akarom, akkor láthatod majd a lányt is. Legalábbis még egyszer utoljára. - én is megtehetném, de ha már Jensen beleüti az orrát, akkor itt a lehetőség. A pálcája még nála van, küldhet üzenetet és ha már minden áron bele akart folyni az én dolgaimba, akkor vegye ki a részét belőle. Kénytelen, vagy mehet isten hírével, de kétlem, hogy elmenne, ahhoz túlságosan is makacs. Lássuk be ezt volt kitől örökölnie.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jensen McKinney
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: McKinney birtok 2018-04-22, 08:53


Jensen & Gordon

[You must be registered and logged in to see this image.]

» Bonyolult kapcsolat«
Tény, ami tény, nem örülök túlzottan annak, hogy Charmaine professzor egyedül vág neki megkeresni Leticiát, főleg azért sem, mert apámat ismerve kellemetlen meglepetéseket is találhat itt-ott. Ugyanis, ha itt van a lány, akkor értelemszerűen nem lesz könnyű eljutni hozzá, ebben teljes mértékben biztos vagyok. Nem mozdulok hát a helyemről, nem próbálom meg visszatartani a férfit, hiszen kell valaki, aki szemmel tartja apámat. Természetesen egyedül vajmi kevés esélyem lesz ellene, ha esetleg gondol egyet és támadásba lendül, egyelőre azonban nem néz ki úgy, mintha bármit is tervezne ellenem gondolatban. Csak ül és vár, mintha egy kellemes délutáni csevejen venne részt, én pedig a beszélgetőpartnere lennék. A mellette heverő pálcán kívül semmi más nincs a közelében, ami veszélyt jelentene másokra nézve. Bár, ez is bőven elég, hiszen egy mágus legfontosabb eszköze a varázspálca. Ha az és a használója együtt van, akkor ennél veszélyesebb kombó nincs a világon.
- Let apja nem lesz olyan őrült, hogy a csapdádba sétáljon, erre nem gondoltál még? - fröcsögöm a szavakat, kezd mostanra igen bosszantani a saját tehetetlenségem az ügyben. Csak állok itt és arra várok, hogy történjen valami, miközben apámat szavakkal próbálom meggyőzni, melyek elég keveset érnek a bosszújával szemben. Még a megjelenő tanerővel együtt sem vagyunk versenyképesek vele szemben, hiszen ő hosszú évekig gyakorolta a sötét mágiát, míg én csak a könyveiből olvastam róluk, a professzor pedig láthatóan túl fiatal ahhoz, hogy évtizedek tapasztalata legyen a háta mögött. - Auror, biztos felkészülten érkezik, úgyhogy ideje lesz elfogadnod, hogy hiába a fáradtságos munkád, vagy tudom is én mid, semmire se mész vele!
Túl szép lenne, ha ennyi hallatán meggondolná magát és azt is nagyon jól tudom, hogy ha az embernek az egyik családtagjával történik valami, akkor aligha gondolja át komolyabban a helyzetet, de tényleg bízom abban, hogy Leticia apjának aurori munkája ilyenkor előnyt jelent számára. Bizonyára volt már ehhez hasonló helyzetben és sikerült tanulnia mások hibáiból, szóval miért is ne? Talán szán rá egy fél órát és sebtiben felállít valami működőképes kis csapatot.
- Tessék? - hökkenek meg apám szavain, de az igazat illetően, nekem is szöget ütnek a fejembe a gondolatai. Tényleg, miért is? Miért ilyen ideges a professzor úr és miért csak ő jött ide? Miért nem értesített más tanárokat is? Talán hamarabb is megjelennek bennem a kételyek, ha nem ilyen feszült a helyzet és Let tényleg rajongással beszélt róla korábban, mintha... De nem, apám csak ellenem használja ezt az egészet, hogy összezavarjon. Elvégre, Leticia és Charmaine professzor nem lehetnek együtt. A Roxfort tiltja a tanár-diák kapcsolatot. Elkergetem hát a zavaró gondolatokat, miközben igyekszem ismét teljes erőmmel apámra koncentrálni.
- Talán már itt is van, csak a megfelelő alkalomra vár. Lehetséges, hogy már körbevették a házat és hatástalanítottak néhány komolyabb bűbájt, te pedig nem veszed észre. És talán már Let sem a túszod...
Igen, szeretnék abban hinni, hogy ezek valóban megtörténtek és pont ebben a pillanatban szabadul ki a lány is, én pedig feleslegesen parázok itt, de ismerem apámat annyira, hogy tudjam, olyan varázslatokat alkalmazott, melyek jelzik, ha ilyesmi történne a birtokon. Ő lenne az első, aki tudná, hogy megtalálták Letet.
- Stupor! - lendítem meg hirtelen elhatározással a pálcám, magamban abban reménykedve, hogy ez az egyszerű bűbáj elég lesz arra, hogy lefegyverezzem apám. Ha nincs nála a pálcája, akkor máris előnyt élvezek vele szemben és talán még esélyem is lesz.
Megjegyzés ♦️ Ruha ♦️ Zene ♦️ [You must be registered and logged in to see this link.]Jó és rossz örökké

[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
együtt, egymás ellen.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Neal Charmaine
Reveal your secrets

avatar

Tanár

ϟ Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: McKinney birtok 2018-04-13, 19:05

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Gordon & Neal

 Azért nem akarok úgy tenni, mintha teljesen ki lennék borulva Letty miatt. Már csak azért sem, mert hivatalosan nincs köztünk semmi, és ez nem az a pillanat, amikor illene felfednem az igazságot. Másrészről mindig tisztes távolból követtem őt, pedig nem egyszer volt már bajban, nem lehetek állandóan ott Mellette. De amióta mégiscsak elcsattant az a csók, meghatszoródott a védelmező ösztönöm, s mikor a síp bajt jelzett, félretoltam minden óvintézkedést, és haladéktalanul megindultam utána. Ahogyan átlátom a helyzetet, apa és fia kapcsolatban vannak, fogalmam sem volt róla, hogy Jensen apja bár jól szituáltnak tűnik, de minden renoméját elrontja, ha kislányokat tart fogva. És vajon miért?
- Nekem mindegy, akkor megkeresem én. – Azért nem vagyok hülye, hogy hátat fordítsak nekik, ki tudja, hogy a fiú a hangzatos szavai ellenére is mennyire áll végül az apja mellett, azaz ellenem, így a legbiztosabb, ha csak magamra számítok. Nem akarom végigóbégatni a házat, ezért leteszem arról, hogy szólongassam a vöröskét, így csupán a síp jelzésére figyelve keresgélek, nyitok be ajtókon, és ha szükséges, megmászom a lépcsőket is. Vagy lefelé menjek a pincébe? Egyelőre nem sok ötletem van, riadt őzikeként szökdécselek. Bár egykori szerelmemet elvesztettem, Leticia nélkül nem is lenne élet az az élet, így ha valahogy őt meg tudom menteni, akár a saját életem árán, akkor nem fogok habozni. Faggatózni pedig főleg nem, hiszen ez nem az a perc, hogy bárkit is felelősségre vonjak. Nem vagyok auror, majd talán akkor, ha biztos távolságban vagyunk ettől a helytől, akkor átgondolom, hogy miért is rabolták el a lányt.
Ha Jenssen gyanakodna a túlzott riadalmam miatt, akkor majd valahogy ki kell magyaráznom magamat, de most nem ez a legfontosabb. Remélhetőleg nem futok össze valami harcias házimanóval, különben könnyedén a vödörben végezhetem holmi folyékony halmazállapotú páclé képében, hiszen magánlaksértést követek el, s a manók elég komolyan szokták védeni a gazdájukat.
blabla
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gordon McKinney
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 44

TémanyitásTárgy: Re: McKinney birtok 2018-03-29, 09:03

[You must be registered and logged in to see this image.]
Ruha: [You must be registered and logged in to see this link.]
A tükrön túl: [You must be registered and logged in to see this link.]
Zene: [You must be registered and logged in to see this link.]
Egy elrablás körülményei
Egészen jól szórakozom a fiam légből kapott fenyegetésein és amikor még a majdnem remegő kezű fiatal kis tanárbácsi is megérkezik úgy téve, mintha minimum tenni tudna ellenem bármit is, ha én nem akarnám... Mosolyt csal az arcomra, ahogyan körülöttem állnak és próbálnak rájönni, hogy mi is legyen a következő lépés, amivel sakkban tarthatnak.
- Oh szóval állításod szerint bebiztosítottad magad és ha ez engem nem érdekel? Addigra mire bárki ideér már úgyis túl leszünk rajta és hogy utána hová kerülök, az már cseppet sem érdekel. - Jensen láthatja jól, hogy komolyan beszélek. Nekem jelenleg a bosszú számít és semmi több. Nem különösebben érdekel, ha aztán az Azkabanba kerülök, sőt még az sem ha ide csődíti a fél Auror Parancsnokságot és valamilyen átok végez velem. A fő, hogy lássam Philip arcán a teljes összeomlást, amikor meghal a lánya és persze hogy lássam az ő szeméből is kihunyni a fényt. Ha ez meg van akkor már nem különösebben izgat, hogy mi lesz velem. Épp e miatt nem kapkodok és ezért is nem hatnak rám az üres fenyegetések
- Már csak az a kérdés, hogy ő vajon honnan tudta, hogy ide kell jönnie? Túlzottan meglepődtél rajta, hogy megjelent és... lássuk be az ember nem aggódik ennyire egy szimpla tanársegédért. - kíváncsian mustrálom a pálcával hadonászó fickót. Valami tanár, de kellően fiatal és a csészeroppantás még nem jelent különösebben nagy fenyegetést számomra. Azért persze elhúzom a számat, hiszen tényleg finom tea volt és így a végén még takarítani is kell. Na nem nekem, erre vannak a házimanók, de most egy se jelenik meg hirtelen, hogy rendet tegyen. Tudják mi a dolguk és ebbe az ügybe most nem kell belefolyniuk.
- Ez egy igen kellemes indiai tea volt, igazán kár érte... nos... mikor érkezik meg a lány apja? - pillantok újra a fiamra, de persze fél szemmel azért szemmel tartom a hirtelenkedő fiatal tanárbácsit is, ha újra a pálcájával akarna hadonászni. Lehet, hogy idősebb vagyok nála és azt gondolja esetleg lassabb, de a kezem most is ott pihen a pálcámon az asztalon és a tapasztalatom is jóval nagyobb az övénél. Úgy tűnik, hogy kellően higgadt vagyok hiába vannak ellenem ketten, tehát sejthetik, hogy azért gondoskodtam egy alapvetően védelemről, ha nekem akarnának támadni. Főképp, hogy mégis csak arra várok mikor érkezik meg Philip és róla azért sokkal inkább tudom, hogy tud is varázsolni úgy igazán, nem úgy mint egy taknyos kölyök, aki még az iskolai padot koptatja és egy fiatal tanárbácsi, aki talán még nem is nagyon került sosem éles helyzetbe. Még csak az sem biztos, hogy valami komoly tantárgyat tanít.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jensen McKinney
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: McKinney birtok 2018-03-25, 09:10


Jensen & Gordon

[You must be registered and logged in to see this image.]

» Bonyolult kapcsolat«
- Azokat nem, mert nem szerettem volna hamis feltételezésekbe bocsátkozni, de ha nem térek vissza időben,,, - itt azért egy pillanatra megremeg a hangom, mert akkor mit is tesznek? Simán gondolhatják azt, hogy családi okok miatt maradok távol napokig, szóval már most belesétáltam a saját csapdámba. Valamit ki kell találnom, de villámgyorsan... - Az egyik barátom tudja az okát, szóval megállapodtunk abban, hogy szól, ha nem térek vissza adott időn belül. Ami lehet egy óra, de akár tíz perc is. Szóval, csakis rajtad áll, hogy a ház a Roxfort tanári szobája lesz-e vagy sem. Te döntesz, én figyelmeztettelek – zárom le a témát, miközben magabiztosan állok a helyemen, mintha tényleg ez lenne a helyzet. Mintha lenne az iskolában egy barátom, aki csak arra vár, hogy mikor érek vissza a lánnyal, mert ha nem teszem, azonnal rohan az igazgatóhoz vagy olyasvalakihez, aki éppen kéznél van. És azt apámnak is be kell látnia magában, hogy Dumbledore ellen vajmi kevés esélye lenne egy párbajban.
Fogalmam sincs, miként került ide Charmaine professzor, hiszen ő nem tudhat Leticia elrablásáról! Vagy mégis? Odaért volna a levelem, melyet a lány apjának küldtem, aki szinte azonnal riasztott is egy legkönnyebben elérhető tanárt, aki történetesen pont ő volt? Bárhogy is, de örülök a jelenlétének, mivel apám egy felnőttel szemben már nem veheti fel olyan könnyen a harcot, főleg ha az illető tanár is mellette. Még abban az esetben is, ha az általa oktatott tantárgy jelentős mértékben elméleti, de akkor is tudnia kell párbajozni, nem igaz? Vagy ha mégse, hát istenem, ketten vagyunk, nálunk az előny.
- Te nem vagy eszednél – képedek el apám nyugodt magabiztosságán, hiszen teljesen úgy fest a viselkedése, mintha fel se fogta volna a helyzet súlyát. Mintha tényleg nem tudná, mivel jár egy ember elrablása és megölése. Komolyan ő lenne az apám? A kezemben tartott pálcám megremeg egy pillanatra, amikor ő kortyol egyet a teájából, mintha minden teljesen rendben menne körülötte. - Felfogtad te egyáltalán, hogy mit tettél?! - emelem fel a hangom, szinte már-már kiabálok, hiszen kezdem igazán úgy érezni, hogy eddig csak a falnak beszéltem. - Az Azkabanba küldenek! Megölhetnek! Térj már észhez!
Szokatlan viselkedés ez részemről, főleg apámmal szemben, akitől egész életemben tartottam, úgyhogy a nemrég megjelent házimanónk alig észrevehetően rezzen össze elsőként a hangomtól, majd a teáscsésze robbanásától, melyet kétségkívül Charmaine professzor idézett elő. Szeretnék bízni benne, komolyan szeretnék, de nem úgy tűnik, mintha a helyzet magaslatán állna, hiszen lerí róla, hogy ideges. És ha én észrevettem, akkor apám gyakorlatilag másodpercek alatt leszűrte a dolgot.
- Nem hagyom itt – csóválom meg a fejem. - Ráadásul, nyilván nincs a házban – Apám azért ennél ravaszabb, nem fogja olyan helyre rejteni a lányt, ahol könnyen megtalálhatjuk. Csak reménykedni merek abban, hogy a tanárnak van valami használható terve, mert nekem egyelőre semmilyen sincs. Apámra támadni ostobaság lenne részemről, hiszen könnyedén visszacsaphatja rám az átkot, de ha eltalálom, akkor se járunk sokkal jobban. Az viszont továbbra sem járható út, hogy állunk és várunk, mert valamit tennünk kell. - Kapsz még egy utolsó esélyt: merre van Leticia?
Bizonyára mókás számára, mennyire reménykedem abban, hogy elárulja nekem a lány helyét, de nem érdekel, meg kell próbálnom, Bármilyen ember is legyen, továbbra se szeretnék ártani neki, de ahogy vele szemben állok, egyre inkább kezd változni ez az álláspontom is. Annyira higgadtan kezeli, hogy más miatta szenved... Ennyire nem láttam volna az igazi arcát?
Megjegyzés ♦️ Ruha ♦️ Zene ♦️ [You must be registered and logged in to see this link.]
Jó és rossz örökké

[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
együtt, egymás ellen.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Neal Charmaine
Reveal your secrets

avatar

Tanár

ϟ Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: McKinney birtok 2018-03-23, 21:43

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Gordon & Neal

Nem nagyon tudok mit kezdeni a helyzettel, mert a jól szituált, de a maga fenyegető mivoltával rendelkező alak mellett ott a Roxfortos diák, akiről most mit is gondoljak? Ő Leticia pasija, vagy expasija.. Azért van itt, hogy velem együtt megmentese Lettyt, vagy.. valami ármányos módon éppen ellen törne? Szakítottak, ezért Jensen nem tudta elviselni a dolgot, ezért valahogy ezzal a hapsival együtt elkapták? A pálcám már a kezemben remeg, de megpróbálom megállítani, az arcomra pedig fenyegető stílust erőltetni, de semmivel sem tűnők magabiztosabbnak Trelawney professzornál..
- Most.. azonnal.. – Kezdek bele, aztán meghallom Jensen szavait, ő legalább mellettem van. Nem nyelek látványosan nagyot, csak egy apróbbat, de nem veszem le pillantásomat a fickóról. – Nem azért vagyok itt, hogy teázzak. A tanársegédemért jöttem. – Na és persze a szerelmemért, de ezt egyiküknek sem kell tudnia. Kivéve ha az illető valahogy mégis megneszelte a dolgot, vagy netán ki is faggatta a vöröskét. Talán meg is kínozta.. Na nem, azt semmiképpen sem engedhetem. Intek Jensen felé. – Keresd meg. Majd én feltartom. – Pálcám egyetlen mozdulatára összetörik a kezében tartott, vagy a tálcára helyezett teáscsésze. Ha moccan, ha csak egy rossz mozdulatot is tesz, akkor nem fogom annyiban hagyni. Végülis a macskák is fel tudják borzolni a szőrüket, hogy félelmetesebbnek tűnjenek, nekem a kisfiús ábrázatom mellé csak a szemöldökráncolás marad. Azt viszont kőkeményen művelem, hátha..
blabla
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gordon McKinney
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 44

TémanyitásTárgy: Re: McKinney birtok 2018-03-15, 09:37

[You must be registered and logged in to see this image.]
Ruha: [You must be registered and logged in to see this link.]
A tükrön túl: [You must be registered and logged in to see this link.]
Zene: [You must be registered and logged in to see this link.]
Egy elrablás körülményei
Én aztán igazán türelmes vagyok, csak ők ketten tűnnek felettébb idegesnek, ami végül is érthető, hiszen ők keresik a lányt olyan vehemensen. Azt viszont a fiamnak érdemes felfogni, hogy szokásom bebiztosítani magamat és hát ennyire már ismer. Tudhatja, hogy nem érdekelnek sem az üres fenyegetések, sem más. Nem láthat sérülésre utaló nyomokat sem, de persze arra se sok tippje lehet, hol van Leticia és tudja jól, nem szokásom blöffölni. Ha nekem bajom esik, az is benne van, hogy meg se találják.
- Hogy ide tartasz? És az miért is számít? Elmesélted az okokat is? - nem, valahogy nem hiszem, hogy Jensen a tanárainak számolt be minden részletről, már csak azért se gondolnám mert akkor már itt lennének minimum az aurorok, hiszen a tanári kétlem, hogy önálló magánakciókkal foglalnák le magukat. Az nem épp a legszakszerűbb hozzáállás, mint tudjuk. Épp e miatt maradok a helyemen és továbbra is türelmesen várakozom, amíg meg nem érkezik az újabb valaki... mert hogy a fickót nem ismerem. Na azért ezen a ponton talán egy másodpercnyi meglepetés átsuhan az arcomon, hiszen úgy véltem Jensen blöfföl és senkinek sem szólt, de amikor ő is meglepődik már egyértelmű, hogy ez a helyzet még számára is új, tehát a fickó nem azért van itt, mert ő szólt neki, sőt úgy fest célirányosan a lányt keresi.
- Ez aztán az érdekes fordulat, és ön hogy került ide, kedves... Charmaine professzor? - Leticiát keresi, na de az a kérdés, hogy miért pont itt és honnan tudja, hogy eltűnt, hiszen ez egyelőre még nem publikus és egyértelmű, hogy nem Jensen mesélt neki, főleg hogy abba is most avatja be, hogy a lányt elrabolták... azaz elraboltam. - Nos, ha már a részleteket tisztáztuk, vajon mi a következő lépés? Leülünk egy teára, amíg a lány apja meg nem érkezik? - elmosolyodom és újabbat kortyolok a csészémből, miután csettintettem egyet és megjelent az öreg és kellően rozzant házimanónk. Egy mély meghajlás felém, majd a két jómadárra pillant, mint aki a rendelés leadását várja a részükről, hogy milyen teát innának pontosan. Mintha csak egy békés vendégségbe jöttek volna ők ketten és most az óhajaikat lesnénk.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jensen McKinney
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: McKinney birtok 2018-03-10, 07:51


Jensen & Gordon

[You must be registered and logged in to see this image.]

» Bonyolult kapcsolat«
Apám már akkor tudta, hogy megjöttem, amikor épp csak ide hoppanáltam, ami azt jelentheti, hogy valamilyen okból kifolyólag védőmágiát alkalmazott a házunkon. Kire számít még? Leticia apja aligha tudja, hogy a lánya itt lehet, vagyis nem hiszem, hogy bárhonnan is értesült volna róla, hacsak apám nem tett róla előzőleg, hogy így legyen. Ezek szerint komolyan gondolja ezt az egész dolgot, bár efelől már akkor se volt szemernyi kétségem se, amikor elrabolta a lányt. Épeszű, normális ember sohasem tenne ilyet, úgyhogy magamban biztosra veszem azt a lehetőséget is, hogy elpattant valami az agyában. Valami, ami már régóta ott lappangott, most érkezte alkalmasnak az időt arra, hogy elszabaduljon és szinte az őrületbe kergesse apámat. Nem mintha eddig nem álltak volna közel hozzá a sötét dolgok, de ez még tőle is... túlzás.
- Nem, de jobban érzem magam attól, ha nálam van – felelem ridegen a kérdését hallva, elvégre ki tudja, mikor esik nekem valamiféle komoly átokkal. Nem vagyok olyan jó varázsló, mint ő, a párbajmágia terén pedig egyáltalán nincs tapasztalatom, de ettől még lehet kósza szerencsém és hát hülye lennék fegyver nélkül belépni ide. - Utoljára kérlek, engedd el őt! - veszem könyörgőre a figurát, de közben tisztán láthatja is rajtam, hogy ha nem tesz eleget a kérésemnek, még arra is képes lennék, hogy nekitámadjak, még abban az esetben is, hogy esélyem sincs ellene. - Az apja nem fog idejönni, de akkor... Let a házban van?
Körülnézek magam körül, mintha minimum kósza vércseppekre számítanék, melyek azt jelzik, merre lehet a lány, de nincs semmi, a kúria ragyog a rendtől és a tisztaságtól, melyre a házimanónk ügyel. Nem észlelek semmi szokatlan, ami azt jelenti, hogy apám bűbájjal elrejtette a lányt a szemem elől, még egy kósza sikolyt sem hallok, nagy eséllyel eszméletlen is jelenleg, ami talán jobb is neki. Persze, csak abban az esetben, ha a házban van. De hol máshol is lenne, ha apám ide várja az ellenfelét?
- Egyelőre még nem, de értesítettem pár tanáromat arról, hogy ide tartok, szóval ők is nemsokára megjelenhetnek, ha esetleg nem térnénk vissza a kastélyba mindketten – füllentem, hiszen felesleges lenne azt állítanom, hogy a Minisztérium embereinek szóltam, mivel ők már rég itt lennének ebben a helyzetben, Leticia apjával az élen. Márpedig ebben az esetben apám megkapná azt, amire igazán vágyik, ezt viszont nem szeretném. Pedig igenis eszembe jutott a dolog, el is küldtem számára egy baglyot, de kétséges, hogy időben odaér. Mintha én magam akarnám megakadályozni azt, hogy elkapja apámat, még a történtek ellenére is.
- Charmaine professzor! - nyílik el csodálkozva a tekintetem, amikor a férfi is megjelenik, úgyhogy szinte meg se hallom apám felém intézett szavait. Mit keres itt? Nem mintha nem örülnék neki, de ő nem ismeri apámat... Bármikor megtámadhatja, ha veszélyt érzékel felőle. Jelen pillanatban eszem ágában sincs a bemutatkozással vesződni, teljesen felesleges is a dolog, ráérek később beszámolni részletesen mindenről. - Elrabolta... - válaszolom a professzor kérdésére. - Nagyon vigyázzon vele, veszélyes, legyen résen!
Miután végeztem a mondandómmal, ismét apám felé fordítom a tekintetem, elvégre veszélyes lenne pont most figyelmen kívül hagyni őt, akár egy másodperc erejéig is...
Megjegyzés ♦️ Ruha ♦️ Zene ♦️ [You must be registered and logged in to see this link.]
Jó és rossz örökké

[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
együtt, egymás ellen.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Neal Charmaine
Reveal your secrets

avatar

Tanár

ϟ Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: McKinney birtok 2018-03-07, 21:03

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Gordon & Neal

Azért a ház közelébe érve mégiscsak előhúzom a pálcámat. Oké, nem vagyok egy komoly varázsló, de mégiscsak a szeretett nőt keresem, és muszáj előhúznom magamból a szunnyadó ereklyevadászt, hiszen ha a tájolóm ide mutat, akkor Leticia bajban van. Érzem. A varázsszer nem kapcsolt volna be, ha önszántából került volna ide. Fogalmam sincs, hogy kivel, vagy mivel fogok szembeakadni, ha belépek, de véleményem szerint nem valami szörnyeteggel, hiszen a birtok nagyon szépen ápolt, már-már elit hely benyomását kelti. Elképzelésem sincs róla, hogy Letty milyen bajba kerülhetett itt. Valami felső körbe keveredhetett, s ha fogva tartják, még nem tudom, hogy mit tudok tenni, hogy kihozzam innen. De azt tudom, hogy bár nem vagyok egy gyilkos alkat, de érte képes lennék ölnie is. Azt már hívhatjuk önvédelemnek, ha az ő élete is veszélyben van. És itt most nem lehet holmi aurorokra hagyatkozni, mert véleményem szerint az még nagyobb zűrt szülne. Így most nem is nagyon gondolkozom azon, hogy kopogtatssak, netán a védőmágiák mibenlétét fürkésszem ki. Simán benyitok, remélve, hogy nem csap belém valami dezintegrációs átok. Ha még élek, akkor egyenesen előre, ahol rátalálok a két férfire. Akiből az egyik éppen a tanítványom.
- Jensen? Te meg.. mit keresel itt? És Ön? Leticiát keresem. Mi történt vele? – Kissé számonkérő a stílusom, miközben a pálcát egyensúlyozom az ujjaim között, de kettőjük között járatom a tekintemet. Nem mutatkozom be, lényegében nem is számít, hogy ki vagyok, vagy ha akar, hát Jensen bemutat. Az a rosszarcú idegen nagyon nem tetszik nekem, és ha ő keze van a dologban, hát esküszöm kitapétázom vele az amúgy gyönyörű fogadószobát. A francba, itt mindenki jól él rajtam kívül?blabla
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gordon McKinney
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 44

TémanyitásTárgy: Re: McKinney birtok 2018-03-01, 09:44

[You must be registered and logged in to see this image.]
Ruha: [You must be registered and logged in to see this link.]
A tükrön túl: [You must be registered and logged in to see this link.]
Zene: [You must be registered and logged in to see this link.]
Egy elrablás körülményei
Épp csak felpillantok és megáll a kezemben a kávés csésze, amikor az első érkezőt érzékelem, hogy a birtokon megjelenik. A védőmágiákon enyhítettem, de azt jelzik számomra, hogy valaki itt van, akinek nem kellene. Ezek után csak az lep meg jobban, hogy az ismerős hang is felcsendül és immár a fiam is itt van, de úgy fest, hogy nem ő az egyedül. Talán máris értesítette Leticia apját arról, hogy eltűnt a lánya? Nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsak leszünk. Elmosolyodom hát, hiába a fenyegető szavak a kölyök szájából és újabbat kortyolok a csészéből mielőtt letenném az asztalra. Jensen pálcát szorongat, az enyém még mindig az asztalon pihen.
- Komolyan gondolod, hogy az ér valamit? - tudom, hogy mik a képességei és a határai, hiába fenyeget, vagy fenyegetett már egyszer, esélye se lenne ellenem és ha jól látom nem kész auror haddal érkezett meg. - A kis barátnőd _még_ életben van. Megmondtam, hogy az apja szeme láttára fogok végezni vele, ha már te nem vagy képes rá. - vetem oda neki, miközben még mindig ülve maradok az asztalnál és az ajtó felé pillantok időnként futólag, hiszen az alak, aki nem rég érkezett bizonyára hamar eléri az épületet és ezzel együtt az ajtót is, ami természetesen nincs zárva.
- Hoztál magaddal erősítést, vagy az apjának szóltál máris? - pillantok Jensenre, még mindig a második érkezőt várva, akiről egyelőre még nem tudom, hogy kicsoda. Igen vicces egy helyzet lesz, ha kiderül, hogy az illető egy szimpla tanár, akiről Jensen se tud semmit, mármint az érzelmeiről a lány felé. Persze sejtem én, hogy mik járhatnak a fiam fejében, mert bár nem vagyunk épp a legjobb viszonyban annyira azért ismerem, hogy megpróbál a lelkemre beszélni, vagy rosszabb esetben máris támad, hogy megtalálja a lányt minél előbb és elvigye innen. Remélem azért azzal tisztában van, hogy ez nem fog olyan könnyen menni.
- Csak hogy tudd, ha én nem mondom el, hogy hol van... soha az életben nem találod meg. - teszem még hozzá, mielőtt valami butaságot tenne. Nem hiszem, hogy azt szeretné, hogy a lány, aki egyébként számomra most már nyilvánvaló, hogy még véletlenül sem hord semmiféle gyermeket a szíve alatt, szomjan és éhen vesszen odalent valamelyik rejtett szobában. Az még annál is sokkal fájdalmasabb kínhalál, mintha csak egy szimpla Halálos átokkal végeznék vele, ezzel mindketten tisztában vagyunk.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jensen McKinney
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 22

TémanyitásTárgy: Re: McKinney birtok 2018-02-18, 14:40


Jensen & Gordon

[You must be registered and logged in to see this image.]

» Bonyolult kapcsolat«
Ideges vagyok, hiszen a tegnapi nap óta színét se láttam Leticiának, az pedig különösen aggaszt, hogy a kastélyban se bukkant fel, pedig azért elég sűrűn össze szoktunk futni, hiszen az egyik óránk egymás melletti teremben van. A szóbeszéd, melyet fél füllel elcsípek a szobatársai között... Hát, mit ne mondjak, sok jóval nem kecsegtet. Nem aludt itt? Miért nem? Az addig rendben van, hogy velem már nincs együtt, teljes mértékben megértem, de nem hiszem, hogy valaki mással töltötte volna az éjszakát, ez annyira nem vall rá.
A délutáni órák után érik meg a gondolat számomra, hogy talán nem ártana hazanéznem pár percre. Apám keze lehet a dologban, tőle kitelik, hogy elrabolja a lányt a tervei megvalósítása érdekében, habár tényleg abban reménykedem, hogy csak én csinálok ebből ügyet. Nagyon nem szeretném, ha az ő keze lenne a dologban, mert abban az esetben kénytelen leszek beváltani a neki tett ígéretem és szembeszállni ellene. Ez kockázatos, mivel elég komoly ereje van, nem hiszem, hogy sikerrel járnék, de meg kell tennem.
Az óráim után lerohanok a Mardekár klubhelyiségébe, de azért biztosra megyek és útközben megkérdek pár emberkét, hogy találkoztak-e ma már Lettel. A válasz mindegyik esetben nemleges, szóval valaminek történnie kellett... Olyan nincs, hogy a lány még délutánra se ér vissza a faluból. Egyszerűen lehetetlen. Let szorgalmas, ma pedig pont olyan órái voltak, melyeket különösen szeret, nem hiányozna róluk nyomós ok nélkül. Folytatom hát az utam a Mardekár felé, majd amikor a hálókörletembe érek, a földre hajítom a táskám és magamhoz veszem a pálcám, végül elindulok a legközelebbi helyre, ahonnan hoppanálni tudok: Roxmortsba.
Futólépésben teszem meg az utat, rendesen ki is fulladok a végére, de most nem lassíthattam, nem állhattam meg pihenőt tartani. A hoppanálási vizsgámat már évekkel ezelőtt letettem, amiért áldom is az eszem, mert így bármikor hazamehetek, ha úgy adódik. Az apámmal való viszonyom miatt azonban ez sohasem alakult úgy, de most igenis jól jön a dolog... Más esetben vonatra kellene szállnom és majdhogynem egy teljes napot venne igénybe az út, én pedig közben lassan, de biztosan megbolondulnék az elém táruló rémképektől.
Pár percen belül hazaérek hát, hangos pukkanás kíséretében jelenek meg a tágas nappalinkban, majd határozott léptekkel indulok el körülnézni. Pár helységbe be kell lesnem, mire megpillantom apámat az étkezőasztal mögött ülve, nyugodtan kávézgatva. Semmi meglepő nem lenne ebben a dologban, ha a pálcája nem heverne előtte és nem tartaná folyamatosan rajta az ujjait, mintha bármikor elő kellene kapnia. A sajátom a jobb kezemben pihen, egyelőre nem szegezem rá, de rossz érzéssel torpanok meg vele szemben, az étkezőasztal másik végén.
- Hol van Let? - teszem fel a kérdést. - Egy teljes napja nem látta senki, még a szobatársai sem... Mond, hogy nem te állsz a dolog mögött.
Már-már könyörgő tekintetet vetek irányába, hiszen tényleg reménykedem abban, hogy nem tett semmi hülyeséget. Mert ha így lenne... Ha tényleg így van... Ha valóban megtette a dolgot, akkor azt nem hagyhatom szó nélkül, hiszen a végén még mindenben a sérelmet keresné és még a legkisebb dolog miatt is elmenne a végletekig.
Megjegyzés ♦️ Ruha ♦️ Zene ♦️ [You must be registered and logged in to see this link.]
Jó és rossz örökké

[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
együtt, egymás ellen.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Neal Charmaine
Reveal your secrets

avatar

Tanár

ϟ Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: McKinney birtok 2018-02-17, 20:24

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Gordon & Neal

Az, hogy egy napig nem látom, nem jelent még gyanakvásra okot. Nem nagyon forszíroztunk semmit sem, sőt, azóta még csak nem is történt semmi. Találkoztunk néhány órán, egyenlőre emésztve a dolgot. Bár esetemben csoda, hogy nem röpködök a föld felett centikkel, hiszen megcsókoltuk egymást. Eredetileg csak valami plátói testőrséget vállaltam volna, de annyira boldogtalan azzal a seggfejjel, hogy kénytelen voltam én magam érzékeltetni vele, hogy számomra igenis fontos. Engem sosem zavart, hogy ő a diákom, csak nem akartam tönkretenni az életét egy ilyen leleplezéssel. Ám ha titokban tartjuk, és ő nem néz rám emiatt furcsa szemmel, akkor lehet belőle valami. Vagy annyiban is hagyta volna a dolgot, és inkább maradjunk meg barátoknak? Lényegében azzal sem lenne gondom, csak ő legyen boldog. Ezzel szemben mégiscsak felfigyelek valami apró jelre, aminek elsőre nem is tulajdonítok jelentőséget, ám ahogyan telnek az órák, mégiscsak magam is nyugtalanná válok, és átgondolom, hogy mi lehet a baj. Felborzolódik a tarkómon a haj, amikor ráébredek, hogy a síp lehet az. Leticia ugyan nem fújta meg, de már egyértelmű, hogy bajban van. Még jó, hogy az apró varázsszer rendelkezik némi követhetőséggel, mert azonnal indulok, ahogy vagyok, öltönyben, félbehagyva az előkészületeimet a következő órára, csak McGalagonynak szólok, hogy halaszthatatlan dolgom akadt, így a helyettesítés, vagy óra lemondása most nem engem terhel. A pálcám ugyan nálam, meg néhány amulett a válltáskámban, de ugye nem a nyakamban. Amilyen gyorsan csak lehet, hoppanálok a jelzett hely irányába, azt sem érdekel hogy most hol vagyok. Valami nemesi birtok lehet. Arrafelé veszem az irányt, ahol a ház van, és futólépésben közeledek. Még nem húzom elő a pálcámat, ráadásul nem igazán vagyok túl nagy párbajhős, de aztán ki tudja, van, ami erőt tud adni.blabla
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gordon McKinney
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 44

TémanyitásTárgy: Re: McKinney birtok 2018-02-14, 09:02

[You must be registered and logged in to see this image.]
Ruha: [You must be registered and logged in to see this link.]
A tükrön túl: [You must be registered and logged in to see this link.]
Zene: [You must be registered and logged in to see this link.]
Egy elrablás körülményei
Leticia nagyjából egy napja tűnt el az iskolából, ami még nem feltétlenül feltűnő jelenség csak akkor, ha valaki tudja, hogy ott kellene lennie és nem azzal számol, hogy esetleg csak csatangol. Szobatársak híján nem tűnt eddig fel senkinek sem, hogy az apja is ide találjon, de türelmes ember vagyok, ezért egyelőre csak nyugodtan várakozom. Egyáltalán nem volt nehéz dolgom az elrablását tekintve, ahhoz képest, hogy próbált ellenkezni, de mégis csak erősebb varázsló vagyok, így könnyedén kábítottam el a birtok határában, ahol senkinek se tűnt fel. Egyszerűen csak Roxmortsból már nem tért vissza az iskolába tegnap este, ma pedig már itt ébredt az egyik lenti jól lezárt és persze jól védett szobában pálca és mindenféle felszerelés nélkül. Egyedül azt a kis sípot volt nehéz elvennem tőle, ami mintha a nyakába nőtt volna. Egyértelműen mágikus tárgyról volt szó és remélhetőleg az erőszakos eltávolítás nem jelzett senkinek, bár az sem jelent gondot, hiszen ez esetben legalább hamar kezdetét veszi majd a végső tánc, hiszen már csak Philipet várom, hogy végre elrendezzük ezt az egészet egymás között és hogy végre véget vessek a szenvedéseimnek és ezzel együtt eltöröljem a családját is a színről.
Arról nem tudok, hogy a síp végül mégis csak jelzett, de nem annak, akire én számítok, hanem egy tanárnak a Roxfortban és persze a fiamnak is feltűnhetett Leticia eltűnése mára, hiszen nem ment be az óráira sem, ami még a tanárainak egy hiányzás nem feltétlenül annyira feltűnő, főleg hogy csupán egy óráról volt szó, amin nem jelent meg. Hogy komolyan vettem-e Jensen fenyegetését? Szó sincs róla, nem szokásom a fiamat egyébként sem komolyan venni, a vagdalkozásai pedig végképp nem érdekeltek soha sem. Egy, amiben biztos vagyok, hogy ha ide jön meg fogom tudni oldani, hogy ne zavarjon be a tervembe, hiszen csak egy kölyökről van szó, aki soha sem volt annyira nagy varázsló, hogy komoly gondot okozzon, hiszen soha se vette elég komolyan az életét, vagy a hagyományainkat.
Az étkezőben ülök az asztalnál és türelmesen várakozom. Biztos vagyok benne, hogy idejében rá fogok jönni, ha valaki a birtokra érkezik, még védővarázslatok nélkül is, mert úgyis az lesz az első, hogy engem talál majd meg, Leticia nem egy könnyen határolható be, hogy hol lehet az épületben. A pálcám előttem az asztalon, hogy bármikor felkapassam, a jobb kezemet rajta pihentetem, a balban kávé, azt kortyolgatom, mintha csak egy átlagos délután lenne, egy egészen átlagos napon.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gordon McKinney
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 44

TémanyitásTárgy: McKinney birtok 2018-02-14, 08:46

[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: McKinney birtok

Vissza az elejére Go down

McKinney birtok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: Otthonok-