Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb
ϟ Konyha
  Today at 17:40
Gerard Warrington


ϟ Farkasálmok
  Today at 10:29
Sidney Smallwood

ϟ Szárnyas Vadkan
  Today at 10:26
Adam Jericho


A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Cody L. Martimor
 
Moira H. Kingsdale
 
Tim Roberts
 
Megan Smith
 
Gina Accipiter
 
Draco Malfoy
 
Corvus Flint
 
Mason J. Harris
 
Sidney Smallwood
 
Statisztika

Összesen 602 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Fryderyka Herbs

Jelenleg összesen 40413 hozzászólás olvasható. in 3582 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Te vagy az apja...?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Jade Wilson
Reveal your secrets

avatar

Személyzet

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Te vagy az apja...? 2018-02-25, 19:20


[You must be registered and logged in to see this image.]

Kyle & Jade

[You must be registered and logged in to see this image.]

Jó, lehet, hogy nem ezzel az arcommal találkoznak az emberek a leggyakrabban, de azt mindenki tudja, hogy nagyon szenvedélyes vagyok, érzelmes, és elképesztően könnyen esek szerelembe. Igen ám, de ettől még képes vagyok más érzelmekre is, sőt, ez a düh is a szeretetből fakad, ami lehet, hogy Kyle számára indokolatlan, de én már is a kisbaba iránt érzek. Nagyon jó volt az az éjszaka, érzéki és forró, egy gyönyörű emlék, de akármilyen emlékem maradt a fiúról, minden rajongásom oda attól, ahogy most reagál.
- Persze, hogy nem állok készen! Persze, hogy nem így akartam! - válaszolom, és az ajkamba harapok, amikor sziszegni kezd rám és lejjebb veszi a hangerejét. Bombáz a sok problémával, hogy a Black Birds el fog bukni, és nagyon-nagyon nehéz, hogy ne válaszoljak vissza újra kiabálva. Harapom az ajkaimat és ökölbe szorítom a kezeimet, látszik rajtam, hogy nagyon ki vagyok akadva rá és ugyan már nem kiabálok annyira, de a hangom egyáltalán nem diszkrét és sugdolózó.
- Hát köszönöm a támogatást! Ha nem lesz a zenekar, akkor lesz más, megoldom, meg tudom oldani. - bizonygatom, mintha a helyzet magaslatán lenék, pedig én is kétségbe vagyok esve valamilyen szinten. A kérdése hideg zuhanyként ér, nekem mind a két szülőm él, de Lance-ék elvesztették az anyjukat, az én nagynénémet, és tudom, hogy milyen nehéz volt nekik, de... - Nem, Kyle Matthews, nem fogod beadni nekem, hogy a kicsi érdeke, hogy inkább haljon meg! A halál soha nem jobb opció az életnél! - fakadok ki újra, aztán elkezdek hátrálni tőle és elfordulni. Érzem, ahogy a szemembe tódulnak a könnyek, a torkomban növekszik a gombóc. - Tudod mit? Nem kell, hogy az apja legyél, mert nem vagy te férfi, csak egy ijedt kisfiú! Akkor maradj is az. Soha, soha ne merészelj a közelünkbe jönni! - szalad ki a számon a fenyegetés, amit itt és most komolyan is gondolok, de valószínűleg ha később meggondolná magát, ha megjönne az esze, akkor ez az egész csak egy csúnya emlék lenne és képes lennék megbocsájtani és megengedni, hogy a gyerek életének a része legyen... De most... most örjöngök és védelmezem a meg nem született kisbabát a pocakomban, akinek sokkal jobb dolga lesz apa nélkül, mint egy ilyen apával. Hátra arcot vágok, és a kezemet az arcom elé emelve próbálom visszafojtani a sírást és a könnyeket, legalább addig, míg kijutok a könyvtárból.

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
A mosollyal fizetni lehet.
A mosollyal kárpótolni lehet. A mosollyal életet lehet adni.
És van mosoly, melyért meghal az ember.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kyle Matthews
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Te vagy az apja...? 2018-02-24, 12:04
Jade & Kyle
[You must be registered and logged in to see this image.]


Amikor Jade szikrázó szemekkel pillant rám, hát, mit ne mondjak, kissé megijedek tőle. Egyszerűen nem ilyen... Mármint... Nem ilyennek ismertem meg, ez annyira nem illik hozzá, hogy az már hihetetlen! Annyira más mérgesen, hiszen nem hittem volna soha életemben, hogy lenne egy sötét oldala is, mivel minden szavam ellenére is csak mosolyogni láttam. Még amikor másnap reggel közöltem vele, hogy nem tartok igényt egy kapcsolatra, akkor sem kelt ki magából, egyszerűen csak tudomásul vette. Semmi hiszti, semmi csapkodás, csak egy sima kijelentés, hogy akkor ő most elmegy a Nagyterembe reggelizni, és ennyi. Komolyan, még örültem is neki, de ez... Á, teljesen más, mint az eredeti Jade.
- Nehogy már azt mond, hogy annyira készen állnál az anyai szerepekre! - emelem meg én is a hangom és mostanra már mindenki minket bámul. Mindenki. Hidegen hagy, hiszen jelen pillanatban ennél sokkal nagyobb gondom is van, mint a pletykák miatt való aggodalom. Nem akarok még apa lenni, pláne nem kell olyan gyerek, ami csak úgy jött, valami egy éjszakás kis affér eredményeként. Ha lesz is családom, az tudatos döntés lesz, nem pedig valami 0,00000000001%. Még mit nem! - Nem akarom ezt a gyereket és kész... Ha pedig igaz, amit mondasz és tényleg én vagyok az apja, akkor igenis figyelembe kell venned az én véleményemet is!
Tudom, hogy ebben az esetben Jade döntésén van a hangsúly, hiszen oda megy a gyerek, ahova ő, lévén, hogy a lány testében van jelenleg, de nem hagyhatom, hogy megtartsa. Ha elég bátor lennék, talán kapna tőlem még egy Imperio-t is, de az nem lenne valami szerencsés döntés... Akkor hamarabb le kellene lépnem, mint szeretnék, márpedig Justice halála sokkal előrébb való, mint egy vörös csajszi ugráltatása. Nem, őt észérvekkel kell meggyőznöm, habár jelenleg nem vagyok a helyzet magaslatán. Már most úgy védi azt a gyereket, mintha minimum gügyögne!
- Pedig jobb lenne, ha meghallgatnál – sziszegem, miközben lejjebb veszem a hangerőt, mert minden szempárt magunkon érzek. Remek, ez a csaj nem csak éneklés közben képes közönséget csinálni magának. - A zenekar? - horkanok fel megvetően. - Szerinted hány olyan együttes szárnyalt már a fellegekben, majd felejtették el egy év múlva? Nem hívnak mindig fellépésekre, lehet az is, hogy jövőre már a nevedre se fognak emlékezni, mert jön egy sikeresebb. Fiatalabb. Csinosabb. A világ így működik, Jade, senkit se fog érdekelni, hogy neked egy gyereket kell eltartanod.
Család? Erre már nem reagálok, hiszen az én családom kiátkozna, ha egy kéretlen gyermekem lenne, ráadásul úgy, hogy közben Aurora a jegyesem. Ha ezt apám megtudja... Ha ezt Aurora családja megtudja... Nem, nem szülheti meg. Szó se lehet róla.
- Éltél te már valaha csonka családban? - teszem fel a kérdést, ezzel is elárulva azt, hogy nem fogok részt venni a gyerek életében. - Jade... Ha meg is szülöd, nem lesz apja, nem adom a nevemet hozzá. Nem foglalkozok vele soha az életben, ne tedd ki ennek, kérlek. Gondolj bele, mennyit fog szenvedni, amiért nem ismerheti az apját... Még ha nem is árulod el neki, képes lennél nap mint nap ekkora teherrel a válladon felkelni?
Próbálok a lelkére hatni, hiszen az talán sikerülhet. Jade érzelmes lány, az eszére nem hallgat, a szívére viszont annál inkább...


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Idézet, szöveg [You must be registered and logged in to see this link.]
[/color]


Lehet, hogy a bosszú börtön. De a saját börtönöm.
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jade Wilson
Reveal your secrets

avatar

Személyzet

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Te vagy az apja...? 2018-02-17, 10:43


[You must be registered and logged in to see this image.]

Kyle & Jade

[You must be registered and logged in to see this image.]

A kezdeti habogásom már abszolút a múltté, amikor meghallom, hogy el akarja vetetni a babát. Megölni, azt az apró kis életet! Egy fúriafűz haragjával meredek rá, és cseppet sem érdekel, hogy a könyvtárban kiabálok, mi a legroszabb, ami történhet? Jön a könyvtárosnő és kitessékkel. Na puff, valahogy most ennél nagyobb gondom akadt!
- Ezt az izét?! Egy kisbabáról beszélünk! Egy életről beszélünk!  - válaszolom vissza, lehet, hogy ő el van hülve, lehet, hogy hidegen át tudja gondolni, hogy mennyi nyűggel jár ez neki, de egyáltalán nem látja a másik oldalt? Hogy lehet ilyen szívtelen? Abba bele se gondolok, hogy az is csúnya lehet, hogy én így letámadom azonnal, hiszen lehet, hogy szimplán megijedt és ezért mondja. De sajnos ebbe nem nagyon gondolok bele, annyira nem ismerem a fiút, csak kedvesnek tűnt, ezért nem számítottam arra, hogy ennyire csúnyán reagál. De hát... én mindenkiből túl sok jót nézek ki, és a rózsaszín köd túl gyorsan leszáll. Talán csak kétségbeesetten AKARTAM, hogy ha nem is örül, ha meg is ijed, akkor se azonnal arra gondoljon, hogy nem kér ebből és inkább vetessük el és...
- Nem. Nem. Nem. Nem érdekel, hogy mit mondasz! - zárom csak le az egészet, és az egész arcom lángbaborul a dühtől. A kezem a hasamat szorítja, mintha ösztönösen attól tartanék, hogy ha nemet mondok, Kyle erőszakkal szakítja ki belőlem. - Most fejezem be a mesterszakot, a Black Birds sikeres, már voltak önálló fellépéseim is, bárhol elhelyezkedhetek, a családom segíteni fog, anyuék és Lance-ék is, ha te nem is kérsz belőle én... én nem vagyok egyedül! - nyelem vissza a gombócot a torkomba, nem akarom hozzátenni, hogy Dane is mellettem áll, nem akarom megemlíteni senkinek és semmibe se belekeverni, aztán kicsit elhalkulva folytatom. - Ha anyuéknak sikerült úgy, hogy anyu vak, nekem is sikerülni fog. Mi lett volna, ha engem nem tartanak meg, mert túl sok a baj egy kisbabával? - mondom, most már sokkal halkabban, de ugyanolyan felindultan. Hatalmas, dühtől és szomorúságtól megtelt szemeket meresztek rá, és egyértelmű, hogy esélye sincs abban, hogy meggyőzzön.

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
A mosollyal fizetni lehet.
A mosollyal kárpótolni lehet. A mosollyal életet lehet adni.
És van mosoly, melyért meghal az ember.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kyle Matthews
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Te vagy az apja...? 2018-02-17, 09:19
Jade & Kyle
[You must be registered and logged in to see this image.]


Nem tetszik ez nekem, nagyon nem... Jade túl idegesnek tűnik, mintha épp most próbálna szerelmet vallani számomra, vagy fogalmam sincs. Mindenesetre, nem szokott ő így viselkedni, mármint nem láttam még ehhez hasonlónak, komolyan nem. Mi baja lehet? Talán beteg? Van egyáltalán olyan, hogy dadogó-átok? Mert ha igen, akkor esélyes, hogy bekapott egyet. Össze-vissza hadovál, én pedig csak bámulom őt, hiszen tényleg nem tudom, mi baja lehet. Ha valami baj történt, miért pont hozzám jönne? Mi közöm nekem egyáltalán a gondjaihoz?
Végül nagy nehezen kinyögi azt, amit eredetileg mondani szeretett volna, nekem pedig kell pár másodperc, mire az információ eljut az agyamig, elvégre annyira lehetetlen... Terhes? De védekeztünk! Jó, van némi esélye annak, hogy pont nálunk csúszik be a bibi, de az ember hajlamos azt hinni, hogy ő nem esik bele abba a mittoménmennyi százalékba. Elvégre, ilyen téren nem fogtam vissza magam, annyi lányt döntöttem már meg, amennyit csak lehetséges és egyikük sem esett teherbe! Egyikük sem! Volt egy-két szimpatikus ugyan, akikkel talán még egy hosszabb dolgot is el tudtam volna képzelni, erre pont Jade közli a rettegett hírt, aki nem tartozik abba a halmazba. Túl gyerekes és komolytalan, nem az esetem. Vele kellene felnevelnem egy gyereket? Meg hát maga a felelősség... Különben is, nem akarok én még családot alapítani, miért pont velem történik mindez? Ráadásul, anyám is mostanában halt meg, úgyhogy ez rohadtul nem hiányzott nekem.
- Hogy mi? - kerekedik el a szemem Jade kirohanása hallatán, miközben nem is foglalkozom azzal, hogy megemelte a hangját. Jelen pillanatban rohadtul nem érdekel a házirend. - Te meg akarod tartani ezt a... ezt az izét?
Elhűlve formálom a szavaimat, hiszen azt hittem, hogy a lány is osztja a nézeteimet, mivel még mindketten tanulunk vagy valami hasonló, ostoba indokkal áll elő ő is. Elvégre, eléggé meg volt ijedve, amikor közölte velem a hírt, szóval úgy gondoltam, fél a gyerekvállalástól. Különben is – ha igaz, amit mond, akkor – én vagyok az apja, nyilván nekem is van némi beleszólásom a döntésébe.
- És? - kérdezek vissza, mintha nem érteném a lány mondandóját. - Na, ide figyelj, kislány... Nekem rohadtul nincs szükségem egy újabb nyűgre a nyakamba, főleg nem egy idegesítő, síró, kapálódzó babára. Utálom a kölyköket, úgyhogy ma ismét elmegyünk az ispotályba és elveteted. Egyébként is, miből akarod felnevelni? Gondolkozz! Nem dolgozol, egy gyerek pedig felelősséggel jár, nem is kicsivel.
Igyekszem őt észérvekkel meggyőzni, elvégre bennem is van annyi emberség, hogy nem kezdek el egy terhes nőt elrángatni magammal. Nem, ennyire nem lehet ostoba. Megtartaná anélkül, hogy az apja is a gyerek mellett lenne? Márpedig, ha valóban én vagyok az, akkor ne is számítson arra, hogy bármilyen szerepet is betöltök majd a gyereke életében. Hogy akarok-e családot? Nem most. És főleg nem vele.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Idézet, szöveg [You must be registered and logged in to see this link.]
[/color]


Lehet, hogy a bosszú börtön. De a saját börtönöm.
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jade Wilson
Reveal your secrets

avatar

Személyzet

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Te vagy az apja...? 2018-02-12, 12:28


[You must be registered and logged in to see this image.]

Kyle & Jade

[You must be registered and logged in to see this image.]

Elszántan mantrázom magamban, hogy bátorság, bökjed már ki, de nem segít az, hogy ahogy dadogok, meg erőt gyűjtök, úgy Kyle tekintetében egyre több elutasítást és kellemetlenséget veszek észre. Jó, előfordul, hogy nem értek a szóból, és egy srácba úgy belezúgok egy este után, hogy levakarhatatlan leszek, de már több, mint egy hónapja voltunk együtt, miért pont most bukkannék fel, hogy újra ráhajtsak? Nem jellemző rám túlságosan, ha rá akartam volna hajtani, már másnap megteszem. De eléggé egyértelművé tette, hogy egy éjszakára elég voltam... Pedig az este elején olyan aranyos volt velem, azok a sármos mosolyok és a magabiztossága... Ahj.
Sikerül végre kiböknöm, és elszabadul a pokol, látom ahogy az arca átváltozik, a szavai összekuszálódnak, olyan pánik tör ki rajta, mint rajtam, mikor közölte a nő. Nem, azért ez egy kicsit más. Sokkal... Kétségbeesettebb. Úgy remeg a karja, mintha inkább egy szerettének a halálát közöltem volna, és nem egy élet érkezését. Nem számítottam kitörő örömre és ölelkezésre, és hogy azonnal megkérje a kezemet, hogy együtt neveljük fel a kicsit, de...
Inkább hallgatok, ő pedig kiadja az idegességét, de amikor végez és eljut az agyamig, hogy mit is mond, azonnal lépek egyet hátra és hitetlen tekintettel, elfelejtve minden diszkréciót, amivel közölni akartam, kezdek el szinte kiabálni vele.
- Micsoda? Nem. Nem! Nem öletheted meg, ezt nem engedem meg!- válaszolom, bár amilyen halkan szoktak a könyvtárban suttogni, ezt már bőven lehet úgy nevezni, hogy kiabálom.
- Már voltam az ispotályban és egészséges, és már akkora mint egy lencse, és... és él! - folytatom tovább, még idegesebben, mint ahogy ideértem, hiszen eszemben sincsen megölni a kisbabát. Nem érdekel, hogy nem akarja, nem érdekel, ha nem leszünk soha egy pár, az se, ha le akarja tagadni az egészet, mert kellemetlen lenne rá nézve, nem érdekel, de nem fogom megölni ezt a kis életet bennem. Nem és nem. És ez látszik is a hitetlen, dühösen szikrázó szemeimből.


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
A mosollyal fizetni lehet.
A mosollyal kárpótolni lehet. A mosollyal életet lehet adni.
És van mosoly, melyért meghal az ember.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kyle Matthews
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Te vagy az apja...? 2018-02-10, 16:28
Jade & Kyle
[You must be registered and logged in to see this image.]


Már messziről is kiszúrom, hogy a lány ideges valami miatt. Nem szokott ő ilyen lenni, na, nem mintha ismerném vagy hasonló, de a hozzá hasonló csajszik még indok nélkül is jókedvűek szoktak lenni. Mintha a világunk annyira tökéletes lenne... Rühellem az ehhez hasonló felfogást, talán pont ez az oka annak is, hogy Jade is csupán egy rövidebb ideig tartó kis ámokfutásom volt. Másnap délután már híre-hamva se volt a futó románcnak, mely elég könnyen az ágyban ért véget. Most viszont annyira feszülten áll meg az asztalom előtt, hogy indokolatlanul átragasztja rám az aggodalmát és gondolatban már azon pörgök, vajon mi baja lehet a lánynak és miért pont velem szeretné azt közölni? Nem vagyunk beszélőviszonyban, a köszönésen kívül azóta se jutottunk el addig, hogy két szónál többet közöljünk a másikkal.
- Igen? És miről? - kérdezek vissza, miközben becsukom az előttem heverő könyvet, majd metsző pillantást vetek a lány felé. Többet akarna egy futó románcnál? Arról szó sem lehet, hiszen nem tervezem, hogy sokáig maradnék, meg hát egyébként is... Nem kenyerem az ilyesmi, valljuk be. Én a futó dolgokra vagyok programozva, nem a romantikus együttlétekre, ezek elég távol állnak tőlem. Emiatt viszont nem hiszem, hogy ennyire ideges lenne, szóval kilőhetem a felvetést, nem igaz? Esetleg már az is merő hülyeség lenne, hogy ezt feltételezem róla?
- Tessék? - kerekedik el rendesen a szemem és számomra észrevétlenül bár, de megemelem a hangom, mire elég sokan felénk fordulnak. Ezt azonban nem veszem észre, hiszen automatikusan megszűnik minden más számomra, csak a lány és én maradunk. Ő pedig... Terhes? - De hogy? Mikor? Mi van????
Össze-vissza beszélek, képtelen vagyok egy mondatot is rendesen összerakni, ez pedig kifejezetten zavar. Meg kellene nyugodnom, úgyhogy igyekszem kissé lassabban venni a levegőt, melyet az elmúlt pillanatokban rendesen kapkodtam. Mégis, egészen más jár a fejemben ebben a pillanatban... Teherbe ejtettem? De hát... védekeztünk! Világosan emlékszem, hogy igenis védekeztünk!
- Oké, nyugodj meg – köszörülöm meg a torkom, Jade felé intézve a szavaim, habár kettőnk közül én vagyok az, aki leginkább nyugtatásra szorul. A kezem remeg, miközben gondolatok ezrei száguldanak a fejemben. - Keresünk egy jó szakembert... Igen, majd én elintézem – biccentek egyet magabiztosan. - Utána elmegyünk és elvetetjük a magzatot. És még véletlenül se bújunk ágyba legközelebb. Basszus! - csúszik ki a számon egy káromkodás. Jade elég szépen meglepett és most az egyszer nem igazán sikerült higgadtan kezelnem a helyzetet.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Idézet, szöveg [You must be registered and logged in to see this link.]
[/color]


Lehet, hogy a bosszú börtön. De a saját börtönöm.
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jade Wilson
Reveal your secrets

avatar

Személyzet

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Te vagy az apja...? 2018-02-06, 10:42


[You must be registered and logged in to see this image.]

Kyle & Jade

[You must be registered and logged in to see this image.]


A bosszús pisszegésekre sűrű "bocsánat" tátogással válaszolok, miközben átsuhanok az asztalok és könyvespolcok között. Oké, Jade, erős vagy, menni fog, az őszinteség fontos és nem alapulhat máson egy élet, amit a szívem alatt hordok, csak őszinteségen. Én nagyon jól éreztem magamat a sráccal, egészen addig, míg vége nem lett és le nem rázott, ahogy mindenki más is szokta, szóval végül is... Ha nem is vagyunk barátok, csak kedvel engem valamennyire, nem? És meg fog hallgatni, és nem akad ki... ugye?
Megállok vele szemben, képtelen vagyok most mosolyt erőltetni az arcomra, annyira feszült és ideges vagyok, és a megjátszás nem az erősségem, de azért sírva se közölhetem a dolgokat. Leülök mellé, hogy ezzel is kicsit közelebb kerüljek és valami kis privát szférát alakítsak ki, ne hallja mindenki más is a könyvtárban, hogy miről van szó.
- Beszélnünk kell. - bököm ki, aztán egy nagy levegővel, aztán kicsit zavarba jövök, hiszen ez olyan hülye duma, már is beszélünk, ez olyan, mint amikor valaki felteszi kérdésnek, hogy lehet-e egy kérdése. Látom az arcán, hogy megleptem, hogy felkerestem, de hát... engem is meglepetésként ért mindez. - Terhes vagyok. - suttogom, egészen halkan, és most az egyszer nem játszom a kis szemlesütött szendét. A szemébe kell néznem, látnom kell, hogy hogyan reagál és hogyan fogadja, és csak valamilyen agyam mélyén elrejtett rózsaszín felhőcske reméli azt, hogy örülni fog a hírnek és boldogan élünk majd, míg meg nem halunk. - Lehet hogy... Azt hiszem, hogy... Te vagy az apja...? - mondom, vagy inkább kérdezem, még én se tudom biztosan. Sokszor hallottam már, hogy nem létezik száz százalékos védekezés, de nem gondoltam volna, hogy egyszer csak benne leszek abban a 0,000001%-ban, akinek még is csak becsúszik, bárhogy is védekezett. Basszus! Az arcomat elönti a pír és a kezem önkéntelenül is a hasamra vándorol, pedig egyáltalán nem látszódhat még hónapokig, hogy egy kisbaba növekszik bennem.


[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
A mosollyal fizetni lehet.
A mosollyal kárpótolni lehet. A mosollyal életet lehet adni.
És van mosoly, melyért meghal az ember.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kyle Matthews
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Te vagy az apja...? 2018-02-03, 15:09
Emiliana & Kyle
[You must be registered and logged in to see this image.]
[color=darkgray] A könyvtárban, egy eldugott sarokban üldögélek egymagamban egy vaskos kötet fölé hajolva. Nem mintha olyan fontos lenne már számomra a tanulás, hiszen lassan már teljes mértékben hidegen hagy a dolog, de nincs kedvem az Aurorával közös szobámban lenni. Ami az igazat illeti, azóta kérvényeztem is, hogy ismételten másik szobát kaphassak a fiúk hálókörletében, de arra a mai napig nem jött válasz. Lassan már azt se bánnám, ha nyolcan lennénk egy ágyra, csak ne azzal a csajjal kelljen a négy fal között lennem. Fogalmam sincs, miben sántikál, de tartom magam a megállapodásunkhoz. Elvégre, nem vagyok a magam ellensége, márpedig Aurora szépen keresztbe tud tenni másoknak, ha szeretne.
Már pont az utolsó oldalt olvasom, amikor egy női hangot hallok nem messze tőlem, innen-onnan pedig bosszús pisszegés a válasz. Felvont szemöldökkel, kérdő arccal pillantok fel, majd szinte azon nyomban Jade-t látom nem messze az asztalomtól és felém tart! Te jó ég, ez idejön... A hideg ráz a csajtól, nem bírom a pörgését, szinte állandóan a maximumon van, milyen elem van benne, de komolyan? Jó, oké, volt egy kellemes éjszakánk, mert hát azért nem rossz bőr a kicsike és ha sokat iszik, hamar dorombol, én pedig ezt kihasználtam, de hogy utána pár héttel még beszélgetőpartnernek is szeretne... Na, nem, erről szó se lehet, nekem ugyan nem kell. Már akkor és ott megmondtam neki, hogy nem vagyok a kapcsolatok híve és ezt elvileg ő el is fogadta, mit keres hát itt?
- Jade... szia – köszönök neki, miközben becsukom a magam előtt heverő könyvet. Nem áll szándékomban bunkózni vele, ezt arra tartogatom, ha nyíltan kimondja, hogy barátkozni szeretne. Addig azonban élek ama gyanúperrel, hogy talán csak én tévedek. - Mit szeretnél?
Lényeg az udvariasság. A csajszi olyan típus, akit hamar meg lehet bántani, már attól sírógörcsöt kap, ha valaki csúnyán néz rá, szóval csak óvatosan. Elvégre, szükségem lehet még rá az ágyban, hiszen az ismétlés sose árt. És hát minek is tagadjam a tényeket? Jó az ágyban, na, van már tapasztalata a dolgokban.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Idézet, szöveg [You must be registered and logged in to see this link.]


Lehet, hogy a bosszú börtön. De a saját börtönöm.
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jade Wilson
Reveal your secrets

avatar

Személyzet

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: Te vagy az apja...? 2018-02-02, 09:29


[You must be registered and logged in to see this image.]

Kyle & Jade

[You must be registered and logged in to see this image.]


Már két hét eltelt, mióta kiderült, hogy terhes vagyok, és kezd felszállni a fejem felől az első pánik. Kisbabákat várok, és ez egy csoda, az élet egy csoda, ezt mindig is így tartottam, és ezen semmi sem változtathat. De még mindig nem tudom, hogy hogyan történhetett ez, hiszen előfordul, hogy egy éjszakás kalandba bonyolódom, aztán másnap a pasiknak se híre se hamva, de én... Azt hittem óvatosak voltunk és nem lehet belőle baba. Tényleg azt hittem. Napok óta újra meg újra lepörgetem a fejemben, hogy hogyan tálaljam az egészet a srácnak, akiről tudom, hogy a háta közepére se kíván és sose akart velem kapcsolatot. Éppen csak jól érezte magát velem - hiába tudom, hogy én simán bele tudnék esni egy életre, és gyönyörű lenne, ha a gyermekem apjához mennék férjhez, így lenne kerek igazán a történet -, semmi több. Csak hát... Újra meg újra meggyőzöm magam, hogy neki kell lennie az apának, és ha ő az, akkor igen is tudnia kell róla, ilyenről nem titkolózhatok. Jó, mindenki más előtt még titok, még nem állok készen, de szükségem van az apára, nem készülhetek fel az egészre egyedül!
Ritkán látni engem a könyvtárban, de az egyik Mardekáros srác azt a fülest adta, hogy Kyle-t itt találhatom meg most. Nagylevegőt veszek, és elkezdek a sorok között pásztázni, míg észre nem veszem a fiút.
- Kyle, hé, szia... - köszönök oda, még távolabbról, és már erre is van, aki felkapja a fejét és csúnyán néz. Na jó, akkor a hangos odaszólás és integetés elfelejtve. Tőlem szokatlan félszegséggel megyek oda a sráchoz, és hiába döntöttem el, hogy bátor leszek és elmondom neki, egyelőre kínosan kerülöm a szemkontaktust.

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
A mosollyal fizetni lehet.
A mosollyal kárpótolni lehet. A mosollyal életet lehet adni.
És van mosoly, melyért meghal az ember.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jade Wilson
Reveal your secrets

avatar

Személyzet

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Te vagy az apja...? 2018-02-02, 09:01

***


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
A mosollyal fizetni lehet.
A mosollyal kárpótolni lehet. A mosollyal életet lehet adni.
És van mosoly, melyért meghal az ember.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Te vagy az apja...?

Vissza az elejére Go down

Te vagy az apja...?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Archivum :: A múlt árnyai :: Könyvtár (4. emelet)-