Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

Legfrissebb
ϟ Jane&Bastien
  Yesterday at 18:35
Jane Willow West

ϟ Amy & Jack
  Yesterday at 18:32
Amy Graves
A hónap posztolói
Megan Smith
 
Bexley Wildfield
 
Petra von Rosemberg
 
Jade Wilson
 
Cody Armstrong
 
Luna Lovegood
 
Gina Accipiter
 
Corvus Flint
 
Shanna Griffin
 
Katherine Benedict
 
Statisztika

Összesen 606 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Christopher Graves

Jelenleg összesen 35228 hozzászólás olvasható. in 3255 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Missy & Andy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Andrew Benedict
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 33
ϟ Hozzászólások száma : 17

TémanyitásTárgy: Re: Missy & Andy 2018-02-20, 17:46
[You must be registered and logged in to see this image.]
Missy & Andy

A kislány balszerencséje pont az, hogy igenis tisztában vagyok azzal, mennyire ellenállhatatlannak tartanak az ellenkező nem tagjai és élek is eme kiemelkedő tulajdonságommal. A másik pedig az, hogy – bármennyire is igyekszik – egyszerűen képtelen elrejteni az arcán megjelenő röpke pírt, mely egyébként zseniálisan áll neki, csak még ártatlanabbá teszi az amúgy is cuki pofikáját. Az egyetlen gondom csak az, hogy jelenleg nem udvarolni jöttem a kávézóba, a nagyszüleim pedig nyilván nem szárnyalnának a fellegekben, ha megfektetném Darius exét. Khm... özvegyét. Szóval a csajszi tabu, méghozzá tiltólistás, különben nem kapok a vagyonból. Bunkóság az élettől, de ez van, bele kell törődnöm.
- Hát ez... sajnálatos – jegyzem meg, a sajnálat pedig őszinte részemről, hiszen pont őt kihagyni... Időközben az egyik kislányt ölbe veszi, én pedig magamban megállapítom, hogy neki jól áll az anyaság. Egyszerűen passzol hozzá. Utálom a kölyköket, de komolyan, a csajszi azonban szinte sugárzik mellettük, kivirul. Mintha komolyan erre a szerepre született volna. Az anyaság mellett azonban akad még valami gyermeteg is a tekintetében, ami még kívánatosabbá teszi őt. Esetleg csak a tiltott gyümölcs iránti vonzalom az, ami ennyire begerjeszt? Fogalmam sincs, de igyekszem uralkodni magamon. - Inkább ők sajnálhatnák, hiszen egy szóval se említették, hogy vendégük lenne. Méghozzá fontos – mormogom kissé sötét képpel. Tény, ami tény, azok a nők nem pont a kedvenceim, ez a cselekedetük pedig még egy fekete pont az amúgy is hosszú listámon. Bár, ami mindenképp mellettük szól az az, hogy ismernek jól. Szerintem sejtették előre, hogy ez a Missy nem sokáig marad két lábon, ha betoppanok.
- Értem – biccentek egyet a nő magyarázatát hallva. Na igen, sejtettem én előre, hogy nem ez lesz életem legkönnyebb feladata. - A Roxfort nem pont elit iskola... Higgye el, külföldön számtalan jó képzés közül lehet választani a kicsit számára – Itt a babakocsiban békésen nézelődő kislányra pillantok, majd ismét a nőre. - És ha ön is odaköltözne? - vetem fel az ötletet, habár ez nem képezte a nagyszüleim ajánlatának részét, de meg kell érteniük, hogy egy anya nem hagyja csak úgy magára a gyermekeit. Az utolsó mondat hallatán majdnem kiköpöm a kávém, de szerencsére még sikerül időben észbe kapnom, majd rendeznem is a vonásaimat. Ez új. - Darius féltestvére? - vonom fel a szemöldököm kérdőn, mert még életemben nem hallottam róla. - Kicsoda?


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Idézet, vagy szöveg[You must be registered and logged in to see this link.][/i][i]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Missy B. Foster
Reveal your secrets

avatar

Személyzet

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 184

TémanyitásTárgy: Re: Missy & Andy 2018-02-16, 14:54Andy & Missy

[You must be registered and logged in to see this image.]
 

Azért mégse akarom végigenni az étlapot, de kétségkívül most elengedhetem magamat, hiszen napi szinten sokat teszek érte, hogy ilyen maradjon az alakom. A terhesség alatt sem voltam duci, pedig ikreket hordtam a szívem alatt, de talán valami felmenőmnek olyan jó génjei voltak, hogy mindig megmaradtam nádszálvékonynak, és azóta se pakolódik rám a zsírréteg. Megpróbálom rendezni a pírt a vonásaimon, de már késő, a férfi, aki továbbra is ragyog a gyönyörűségtől, egyszerűen megbabonáz, de ami még ennél is rosszabb, látja is rajtam. Tényleg elszaladnék, ha nem lennének itt a lányok.
- Oh, értem. – Veszem most az ölembe Florát, ő az, aki jobban igényli az én társaságomat, mert Lilly már egyből Andrew után nyúlkál, imádja mások arcát fogdosni, de így ismeretlenül azért még nem adnám oda. Azért az unokatestvér mégiscsak jobb, mintha Darius édestestvére lenne, mert így is ciki, hogy így megnézem magamnak, nálam ugyanis a házinyúlra nem lövünk akkor is érvényes, ha a férjem már halott. – De igen, nagyon is. Azt tudtam, hogy valami távoli rokon beugrik, de Lilly éppen akkor esett ágynak, így nem nagyon mozdultam mellőle, sajnálom. – Próbálom kapkodni a levegőt, elfelhősödő tekintetem nem azt jelzi, hogy tudnék uralkodni az érzelmeimen. Na most jól megkaptam, a Roxfort első hat évében értem epekedtek a fiúk, én meg félvállról vettem őket, észre sem véve a vágyaikat, nekem meg most alakul valami ilyesmi. Jézus! Megkapom a sütimet, és végre édességbe fojthatom a fura gondolatokat, ám megáll a számban a falat, és majdnem félrenyelek, amikor megtudom, hogy miről is van szó. Kedvesen elmosolyodom, és integetek Andrew felé Flora babakezeivel.
- Ez igazán kedves tőlük, szívesen meglátogatom őket, de Dariusból nekem ők maradtak. Higgye el, a Roxfortba fognak járni, ami kellően arisztokrata. Nincs túl segítségem, ez igaz, de én választottam a családot, ők az én gyerekeim, jól megvagyunk hármasban. Illetve négyesben, Darius féltestvére is velünk fog lakni az iskolai szünetekben. – Ültetem most már vissza Florát az ikre mellé, és folytatom a sütemény eszegetését. Remélem ebből nem lesz nagy gubanc, az aranyvérűek általában nem elégszenek meg a nemleges válasszal.


[You must be registered and logged in to see this image.]
a hízelgők pedig
jó tanácsot.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Bajban a barátok
segítséget adnak,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew Benedict
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 33
ϟ Hozzászólások száma : 17

TémanyitásTárgy: Re: Missy & Andy 2018-02-09, 18:44
[You must be registered and logged in to see this image.]
Missy & Andy

A csinos kis hölgyemény enyhe kézremegése arról árulkodik számomra, hogy a hálómba akadt. Kézfeje erőtlenül ernyed el, én pedig határozottan tartom azt ujjaim között. A bőre selymes és illatos, úgy tűnik, a kicsik mellett jut magára is ideje bőven. Esetleg veleszületett tehetség a szépsége? Az ajkai pont megfelelően teltek, nem túl vékonyak és nem is túl vastagok, leginkább izgatóan szexik. A haja ápolt és nyilvánvalóan selymes, habár sajnos nem tudok végigsimítani rajtuk, de határozottan szemet gyönyörködtető jelenség. A keblei pedig... Nem, azokra jelenleg nem merek lenézni, mivel félő, hogy minden kimegy a fejemből, az pedig nem lenne túl szerencsés. Ráadásul, egy kétgyermekes anyuka, ami pedig engem és az apaságot illeti... Nem passzolunk, mondjuk ki az igazságot. Annyira azért vagyok úriember, hogy ne egy ilyen tündért alázzak porig, ha már egyszer elvesztett valakit, aki fontos volt számára. Találja csak meg a boldogságot, csak ne egy éjszakás kalandokban, mert én csupán azzal tudok szolgálni számára.
- Hozzon mindenből, amit a hölgy kér – biccentek a pincér felé, majd még mielőtt távozna, hozzáteszem: - És még egy kávét, ha kérhetem. Köszönöm.
Ismerem az illemet, az egy másik dolog, hogy csakis a legvégső esetben használom ki ama előnyömet, hogy arisztokrata családba születtem. Éveken keresztül arra neveltek, miként kell mások előtt viselkedni, én azonban mindig is utáltam a szabályokat. De ha már egy ilyen előkelő helyen kell találkoznom egy Missy-hez hasonló hölggyel, hát miért ne vehetném elő ezt az énemet? A tét komoly, de már az is célommá vált, hogy levegyem a lábáról ezt a tüneményt. Sajnos, nem születtem legilimentornak, így fogalmam sincs arról, miként vélekedik rólam, pedig most pont kapóra jönne a dolog.
- Unokatestvér – válaszolom kissé kurtán, miközben tekintetem az ikrek felé fordul. Nyugodt babák, hatalmas érdeklődő szemekkel. Most még korai megmondani, kire is hasonlítanak igazán, habár igazság szerint nem is ezért vagyok itt jelenleg. Pillantásom ismét az anyjuk felé fordul, hiszen ő sokkal jobban leköti a figyelmem. - Nem mondom, hogy távoli, mert nem vagyok az, de a kapcsolatot ritkán tartottuk, akkor is leginkább csak levélben. Tudja, én leginkább utaztam. - Ennyi bőven is elég rólam, nem hiszem, hogy rám lenne kíváncsi. Amikor megemlíti, hogy egy ideig a rokonaim házában lakott, kissé meglepődöm: - Nahát! Elkerülhettük egymást... Néha én is voltam ott látogatóban.
Röpke pillanatokra csupán, néha csak beköszöntem és mentem is tovább, de abban biztos vagyok, hogy emlékeztem volna Missy-re. Egy ilyen csinos nőt nehezen felejtek el, már így is kétséges, hogy képes leszek-e kiverni a fejemből belátható időn belül.
- De térjünk vissza a látogatásom okára – szólalok meg, miközben a pincér kihozza a rendeléseinket. A kávém magam elé húzom, majd kényelmes mozdulatokkal kavargatni kezdem. - Az ikrek gyámsága. A nagyszüleim szeretnék, ha megfelelő, arisztokrata neveltetésben részesülnének és a legjobb, bolgár magániskolákban folytatnák a tanulmányaikat. És itt nem a Durmstrangra gondolok... Tudja, szeretnék ők felnevelni őket, hiszen imádták Dariust, az elvesztése pedig hatalmas fájdalmat okozott számukra. Szívesen magukhoz vennék az unokáikat. Természetesen, Ön kapna láthatási jogot, bármikor találkozhat velük, de a fő nevelési feladatokat ők látnák el.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Idézet, vagy szöveg[You must be registered and logged in to see this link.][/i][i]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Missy B. Foster
Reveal your secrets

avatar

Személyzet

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 184

TémanyitásTárgy: Re: Missy & Andy 2018-02-04, 12:28Andy & Missy

[You must be registered and logged in to see this image.]
 

Nyelek egy nagyot, micsoda úriember! Nem csak gyönyörű, még az illemet is ismeri. Nem csoda, hogy ezek után már keresem is a szavakat, a kacsóm erőtlenül pihen a kezében, borzongató, ahogyan csókot nyom rá. Te jó ég! Most azonnal sarkon kéne fordulnom, hiszen mindez oly zavarbaejtő! Ha nem lennének itt a kicsit, akkor ezt meg is tehetném, de mint tudjuk, az ikerbabakocsival nincsen olyan könnyű dolgom. Így leülök a kihúzott székre, és magam mellé húzom a piciket, hogy ha valamelyik megnyikkanna, fel tudjam venni, ám egyenlőre békésen nézelődnek.
- Nem is tudom, esetleg egy gyümölcslevet. Valami nem túl maszatolos sütemény is jól hangzik. Esetleg egy brit linzer. – Bólintok, a lovagiassága tovább fokozódik. Nem mintha én nem tudnám kifizetni azt a néhány fontos, de itt most a gesztus a lényeg. Tudom, hogy akar valamit, a leveléből ez nyilvánvaló volt, de mégis, ahogyan előadja, az igazán magával ragadó. Vagy én volnék a buta liba még mindig, akit olyan könnyű megvezetni? Azért felnőttem már annyira, hogy tudjam, mik a céljaim, de ezzel együtt egy kedves szó, az odafigyelés még mindig hatással tud lenni.
- Valóban? Nem tudtam, hogy Dariusnak ilyen kiterjedt rokonsága van. Bulgáriában egy házban éltem a nénjeivel, ők pedig elfogadták, hogy én szeretném nevelni. Ön Darius testvére? Netán unokatestvére? – Egyenlőre nem adok konkrét választ, csupán várom, hogy idejőjjön valami pincér. No meg az sem mindegy, hogy miért akarják átvenni a gyerekek felügyeletét? Már eltelt jó pár hónap. Láthatóan boldogulok. Lehet, hogy néha valóban egyszerűbb lenne, ha nem lennék, ennyire leterhelve, de még bírom, ráadásul a lányok nőnek, mint a gomba, így egyre több örömömet lelem bennük. Akkor mit akarhat igazából a jóképű idegen? Hasonlít amúgy Dariusra, de csak nagyon távolról, nyomokban.


[You must be registered and logged in to see this image.]
a hízelgők pedig
jó tanácsot.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Bajban a barátok
segítséget adnak,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew Benedict
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 33
ϟ Hozzászólások száma : 17

TémanyitásTárgy: Re: Missy & Andy 2018-01-29, 13:14
[You must be registered and logged in to see this image.]
Missy & Andy

A kávém lassan kihűl, én pedig csak várok, amit lassan kezdek megunni. Utálok másokra várni, nem vagyok hozzászokva az ilyesmihez, még csak nem is ismerem a csajt, minek törjem magam miatta? Minek erőltessem meg magam bármilyen szempontból is? Az örökség, nagyanyámék pénze... Igen, ezzel tartanak sakkban, pedig az a vagyon automatikusan járna nekem, de nem, bizonyítanom kell. És ha nem adja oda nekik a gyerekeket? Ha nem szeretné, hogy elkényeztetett kölykök legyenek? Akkor mit tesznek? Verőembereket küldenek a nőre? Azt azért kétlem, ennyire messze még ők se mennének. A nagyszüleim ennél azért sokkal diplomatikusabb megoldásokat szoktak választani. Olyasmit, amivel nyerhetnek. Most ideküldenek engem, de ha ez a lépésük kudarcot vall, akkor legközelebb egy ügyvéddel fogják összehozni a kisasszonyt, aki ismerteti a törvényes eljárásokat vele szemben. Nem lenne joguk elvenni tőle azt a két gyereket, de a mai világban a pénz nagy hatalom. Bármire képes.
Már pont azon töprengek, hogy talán le kellene lépnem és hagynom a fenébe az egészet, amikor nyílik az ajtó és belép rajta egy szőke hölgyemény. Szinte egyből felismerem, habár még soha életemben nem láttam, de az az ikerbabakocsi igencsak árulkodó jel a maga módján. Halovány fintor suhan át az arcomon, nem számítottam arra, hogy magával hozza a gyerekeket, reménykedtem abban, hogy lepasszolja valami ráérős ismerősnek. Még egészen kellemes társaság is lehetne, hiszen eléggé a toppon van, ami a kinézetét illeti. Kissé lelkesen pattanok hát fel a helyemről, még mielőtt az asztalomhoz érne, majd húzom ki számára a széket, ahogy azt az illem diktálná más esetben a nőkkel szemben.
- Andrew Benedict – fogom meg a kezét, ha esetleg hagyja, majd egy lágy csókot nyomok a kézfejére, miközben tekintetem végig az arcán tartom. Nem rossz, kifejezetten szép, még a szülés sem rontott az alakján. Egy röpke pillanatra azért az is eszembe jut, hogy Dariusnak egy ilyen csaj túl jó lett volna, talán csak valami tévedés az egész, de szinte azonnal el is vetem a dolgot. Láttam már náluk kevésbé összeillő embereket is. - Kér valamit inni? Esetleg egy sütemény az ital mellé? Mindent én állok.
Ha esetleg rendelne valamit, akkor természetesen leintem a pincért, de a kérdés közben visszaülök a helyemre, miközben igyekszem magamhoz térni. Egy szép nő társaságában mindig elvesztem a fonalat és általában csak arra koncentrálok, miként vihetném ágyba legújabb kiszemeltemet, de ezúttal folyamatosan emlékeztetnem kell magam arra, hogy jelenleg nem ez a cél. Sokat veszítek, ha ezúttal egy lenti testrészem irányítana, pedig igenis követeli magának a desszertet.
- Nos – köszörülöm meg a torkom, miközben szándékosan kerülöm ennek a Missynek a pillantását. - A levélben nem említettem a konkrét okokat, de a nagyszüleim szívesen átvennék a kicsik gyámságát Öntől, ha esetleg tehernek érezné a dolgot. Elvégre, Darius halála okán nem lenne meglepő, hogy nehezebben boldogul. Nem lehet egyszerű két gyerekkel.
Szelíden elmosolyodom, igyekszem megértő képet vágni, habár tekintetem szinte folyamatosan lejjebb vándorolna, egyenesen a melleire. Nem lenne szerencsés ilyen baklövést elkövetnem egy ilyen komoly beszélgetés során. Jelenleg hivatalos dologban vagyok jelen, nem a két szép mell az, ami itt tart. Vagy mégis?


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Idézet, vagy szöveg[You must be registered and logged in to see this link.][/i][i]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Missy B. Foster
Reveal your secrets

avatar

Személyzet

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 184

TémanyitásTárgy: Re: Missy & Andy 2018-01-28, 12:10Andy & Missy

[You must be registered and logged in to see this image.]
 

Véget ér ez a hét is, kezdek belejönni a tanításba. Az egyetemisták egy csoportját oktatom a bűbájmágia bizonyos szakágaiban. Ők alig néhány évvel fiatalabbak nálam, így egészen könnyen megtaláltuk a közös hangot, pedig az elején féltem tőle, hogy nagyjából nulla tekintélyem lesz, de szerencsére nincs ilyen gond, ráadásul értékelik, hogy egyedül nevelem a két kicsi lányt. Kaptam egy bizonyos levelet mostanság, amiből nem sok derült ki, csak hogy Darius rokona üzent nekem. Talán meg akar ismerni, vagy valami kelengyeajándékot hozott Lillynek és Florának. Mivel az én családom nem tekinti unokáknak őket, olykor visszamehetnék Bulgáriába, de érzem, hogy nincs ott helyem, pedig a férjem nőrokonai kedveltek, de semmi értelme, én inkább brit szellemben nevelném fel a lányokat. Kávézni persze szeretek, látom is értelmét, hiszen legalább ébren tart, hiszen a tanítás, no meg a kicsik nevelése nem kevés energiát, több mint teljes embert kíván. Belépek hát a kávézóba, magam előtt tolva az ikerbabakocsit. A lányok nemrég ettek, így jóllakottan nézelődnek, csak a pelust kell majd kicserélnem belátható időn belül. Farmert, és egy széldzsekit is viselek, felette kivágott póló, szolidan feltárulkozó dekoltázzsal. Igyekszem formában tartani magamat, a melleim is ereszkedtek meg a szülés után. Nézelődök, hogy merre lehet az idegen, aki meg akar ismerni minket, így elindulok befelé, végülis ő tudja, hogy nézek ki, és az ikrek is elég egyediek, tehát neki kell megszólítania engem. Azaz minket. Aztán megakad a tekintetem egy kávézgató illetőn, akivel találkozunk a pillantásunk, azt hiszem ő lesz az. Te jó ég.. ez a pasi egyszerűen... gyönyörű! Szabad ilyet mondani egy férfire? Rájuk általában a jóképűt szokás, vagy sármosat, de hát mit csináljak ha ezt itt mintha szobrászok faragták volna amolyan görög isten külsővel megáldottra? Minden vonása tökéletesen a helyén, nem csoda, hogy még a szusz is belémfagy.
- Missy Foster vagyok. – Rebegem a lánynevemet közölve, de enyhén zavarban vagyok, hiszen még le se telt a gyászév, én pedig le vagyok taglózva egy ismeretlennek már pusztán a látványától is.  


[You must be registered and logged in to see this image.]
a hízelgők pedig
jó tanácsot.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Bajban a barátok
segítséget adnak,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew Benedict
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 33
ϟ Hozzászólások száma : 17

TémanyitásTárgy: Re: Missy & Andy 2018-01-23, 09:03
[You must be registered and logged in to see this image.]
Bex & Andy

Ejnye Darius, felcsináltál egy kiscsajt, most pedig én mehetek a gyerekeid után... Gratula, mondhatom, pedig világéletedben te voltál a nagyszüleink szeme fénye. A kedvenc unoka, aki majd sokra viszi az életben, erre mit teszel? Mit? Feldobod a pacskert. Nahát, pont ezt vártam tőled! Nem mintha annyira ismertem volna, hiszen nem tartottuk a kapcsolatot, évente egyszer, ha váltottunk levelet, azok is leginkább szűkszavú, semmitmondó sorok voltak, nem több. Mégis bosszant a gondolat, hogy nekem meg kell dolgoznom az örökségemért, ami alanyi jogon járna számomra, de nem, nehogy már egyvalamiben könnyű legyen az életem... Takaríthatok Darius után. Mert neki egyszer felállt és pont jó kapuba ment a gól. Fogadjunk, véletlen volt az egész, vakszerencse. Na, nem mintha én panaszkodhatnék, de az én esetem megint egészen más, mint az övé. Én több évig nem is tudtam arról, hogy gólt lőttem volna, ráadásul nem is haltam meg szinte rögtön azután, hogy apa lettem. Na, nem mintha annak érezném magam, mert rohadtul nem vagyok az, még csak fel sem dob a dolog. Az állítólagos lányom nyelvét elég szépen felvágták, aligha leszünk bármikor is jóban.
Időközben odaérek ahhoz a kávézóhoz, melynek a címét megadtam a levélben annak a bizonyos Missy-nek. Tágas, elegáns hely, amilyenhez szokva vagyok, legalább attól nem kell tartanom, hogy nem hazai terepen leszünk beszélgetés közben. Feszengenék, ha egy harmadosztályú fogadóban kellene találkoznunk, az annyira nem Andy-s. Különben is, a nagyszüleim állnak minden számlát, szóval szinte rögtön be is rendelek magamnak egy méregdrága kávét, majd a már előre lefoglalt asztalomhoz masírozok, végül ledobom magam mögé. A megjelenésem jelenleg is olyan, mint mindig: elegáns, méregdrága ing, kissé drágább farmer és egy olyan cipő, melyet más az egyhavi fizetéséből nem lenne képes felköhögni. Említettem már, hogy imádok gazdag lenni?
Kavargatom a forró italt, miközben magamban azon töprengek, vajon milyen taktika lenne a legjobb a nővel szemben... Nem lesz egyszerű rávennem arra, hogy bízza a nagyszüleimre a gyerekeket, mert az anyai ösztön meg a többi marhaság szépen közbeszól majd. A természetes stílusom semmiképp se lenne nyerő, szóval mindenképp vissza kell vennem az arcomból és udvariasan rávezetni a dologra. Csak semmi bunkóskodás... De tényleg semmi. Azt hiszem, ez lesz a legnehezebb. Uralkodni magamon és befogni a szám. Jelenleg az illemnek megfelelően kell viselkednem, nem igaz? Mintha ismerném is. Mindenesetre várok, hátha megjelenik... A levelemben azt írtam neki, hogy Darius családja szeretné őket megismerni, ami részben igaz is, de mindez csak az ikrekre vonatkozik.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Idézet, vagy szöveg[You must be registered and logged in to see this link.][/i][i]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew Benedict
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 33
ϟ Hozzászólások száma : 17

TémanyitásTárgy: Missy & Andy 2018-01-23, 09:03

###
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Missy & Andy

Vissza az elejére Go down

Missy & Andy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: London-