Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb


ϟ Patrónuslista
  Yesterday at 19:21
Melissa Greenwood

ϟ Farkasálmok
  Yesterday at 18:33
Joyce Brekinridge


ϟ Házpontok 2018-2019
  Yesterday at 10:26
Luna Lovegood

ϟ A rémület éjszakája
  Yesterday at 10:08
Gemma Carlyle


ϟ Welcome my old friend!
  Yesterday at 02:56
Ivarn-vo Inor

ϟ Kockadobások fóruma
  Yesterday at 01:48
Cody Armstrong
A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Jacob Troops
 
Kieran O'Byrne
 
Gina Accipiter
 
Nox Djarum
 
Cody Armstrong
 
Harry Potter
 
Adam Jericho
 
Madeleine Eastwick
 
Dane Seoras
 
Statisztika

Összesen 595 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Melissa Greenwood

Jelenleg összesen 39840 hozzászólás olvasható. in 3514 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendégA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Missy & Andy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Missy B. Foster
Reveal your secrets

avatar

Személyzet

ϟ Kor : 23
ϟ Hozzászólások száma : 195

TémanyitásTárgy: Re: Missy & Andy 2018-03-24, 21:48Andy & Missy

[You must be registered and logged in to see this image.]
 

Már felállok, formás hátsómat mutatva a férfinek, és a két kicsi lányra adom a sapkákat, hiszen indulnunk kell. Hamarosan itt az uzsonna ideje, utána pedig le fogom tenni őket legalább két órára aludni. Akkor majd egy izgalmas krimit veszek elő, s hátradőlve átgondolom a fotelemben, hogy mi is történt most. Valahogy nem túlságosan izgat, hogy ki fenyeget engem. Mindig is lelkes, és bizakodó voltam, mert bár a gondok nem kerülnek el, úgysem érdemes semmin izgulni. Darius meghalt, nekem pedig már csak a lányaim vannak, magától értetődő, hogy nem fogom őket kiadni a gyámságom alól. – Természetesen nem is önt hibáztatom Andrew, és köszönöm az udvariasságát. Megértettem az üzenetet, de állok elébe, ha ez nem tetszene neki. Feltételezem, hogy így már a nyári meghívás sem áll. – Azt nem sajnálom, tényleg nem, de azt igen, ha a férfit nem látnám többet. Bízom benne, hogy nem fúj egy követ a nagyszüleivel, hiszen el kell tudni határolódni. Nehéz felülemelkednem rajta, hogy máris mennyire megnyíltam előtte a viselkedésemet tekintve, hiszen biztosan a legtöbb nő így reagál, de most alig tudtam tartani magamat, folyamatosan be kellett csuknom a számat, mert mindig eltátottam. És sajnos úgy tűnik, hogy ezt észre is vette. Most már mindegy. – Valóban? Tényleg nem nekem való, jobb szeretek inkább gyógyítani, mintsem a nyílt harcot. Ha nagyon muszáj lenne, ismerek néhány hathatós bűbájt, de semmi komolyabbat. – Na ezért ez hazugság, hiszen Ruth mutatott néhány sötét varázslatot, ami nagyon is vonzott, ám ez az én beteges kis vágyam, sosem fogok teret engedni neki. Maradjak csak meg mindenki szemében medimágusnak, hiszen tényleg mindenki javát akarom.
- Igazán? Akkor Ön is megtapasztalhatja, hogy milyen szülőnek lenni? Ez jól hangzik, remélem, hogy az örömét leli majd benne. És most elnézését, indulnunk kell. Viszont.. szívesen beszélgetnék még. Minden kedden és pénteken este hétkor leugrom a McLeroy’s teázóba, ha egyszer ott talál, hát folytassuk. – És már tolom is kifelé a babakocsit, most tényleg sietnem kell, hiszen már tiszta vörös a fejem a pírtől, tovább egy percet sem akarok ilyen zavarban tölteni.

[You must be registered and logged in to see this image.]
a hízelgők pedig
jó tanácsot.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Bajban a barátok
segítséget adnak,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew Benedict
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 34
ϟ Hozzászólások száma : 34

TémanyitásTárgy: Re: Missy & Andy 2018-03-18, 10:47
[You must be registered and logged in to see this image.]
Missy & Andy

Fogalmam sincs, mit fognak lépni a nagyszüleim Missy nemleges válasza hallatán, de nagyon remélem, hogy a nő nem rajtam keresztül fogja levezetni az indulatait. Igyekszem semleges maradni az ügyben, egyszerűen csak a tényeket közölni és nem belefolyni személyesen is, ami meglepően jól megy. Egyikük pártját sem fogom nyíltan, ezzel is Missy tudomására hozva, hogy számomra teljesen mindegy, milyen választ ad, nekem nem áll érdekemben elvenni a kicsiket. A feladatomat teljesítettem, szóval innentől fogva ismét rám írathatják az örökségem, hiszen azt nem foglalták bele a mondandójukba, hogy helyeslő választ kell kicsikarnom Darius özvegyéből.
- Nem hiszem, hogy ez olyan nagy bűn lenne – szólalok meg, végül lehajtom az utolsó korty kávémat is. Nem értem Missy álláspontját, hiszen én is gazdag környezetben nőttem fel és soha sem tartottam elítélendő dolognak, ha az arisztokrata családok elvárták másoktól, hogy engedelmeskedjenek. Mindenki pénzért tette, mi pedig ki is fizettük őket, mi ebben olyan nagy gond? Ők is jól jártak és mi is. - Az rendben van, hogy a saját útját járja, én is ilyen vagyok. De a cselédek segítik a családomat, ez így van rendjén. Mi kifizetjük őket, ők pedig megdolgoznak a pénzükért.
Talán beképzeltnek tűnhetek, de tényleg úgy gondolom, hogy ha valaki gazdag, akkor az nyugodtan elvégeztetheti másokkal a munkát. Én kiszakadtam ebből a közegből, amikor elkezdtem utazgatni és cselédek nélkül is boldogultam, de a családom nagy része erre képtelen lenne. És igen, ha én is otthon vagyok, szívesebben ugráltatok másokat.
- Ennek nem fognak örülni – csóválom meg a fejem egyetlen lemondó mosollyal, majd folytatom: - Én mosom kezeim, de a nagyszüleim igen erőszakos emberek tudnak lenni, ha arról van szó – apró fintor suhan át az arcomon, melyen látszik, hogy számomra is kellemetlen a téma. - Én csak szeretnék előre szólni, hogy nem fogják feladni és talán hivatalos útra terelik majd az ügyet. Ezzel természetesen jó magam nem értek egyet, én csak a hírvivő vagyok, szóval remélem, nem haragszik rám. Talán elejét veheti a dolognak és írhatna nekik egy levelet, lépésről-lépésre taglalva benne mindazt, amit számomra is elmondott az imént.
Remélem, Missy nem rajtam vezeti majd le a nemtetszését a dologgal kapcsolatban, hiszen igazán sajnálnám, ha egy hasonló szépséggel ellenséges viszont kellene ápolnom. Persze, sokan úgy tartják, hogy az ilyesmiből alakulnak ki a legszenvedélyesebb kapcsolatok, de én ezt inkább nem szeretném megtapasztalni. Egyébként se lehet semmi se köztünk, hiszen Darius özvegye, ennek révén pedig tabu.
- Nos, ami az igazat illeti, nem is tudnám aurorként elképzelni – mosolygom meg a gondolatot, habár kétségkívül dögös lenne abban a szerepben is, de a gyógyítás sokkal jobban illik hozzá. Kifinomult, gyengéd szakma, Missy pedig tökéletesen illik ebbe a szerepbe. A nő következő kérdése váratlanul ért, magamban meg is lepődöm, de ezt nem mutatom ki felé. - Nos... ez kissé bonyolult. Nemrég értesültem arról, hogy talán van egy lányom, de még ez sem biztos, szóval nem, nincs családom.
Kár lenne tagadni az igazságot, elvégre – ha kiderül a dolog – Missy is értesülni fog róla, ez kétségtelen. Az én és Bexley családja ősi, nemesi család, nincs olyan nagyobb esemény, amely titokban maradhatna. Egy gyerek pedig igen nagy dolognak számít, főleg abban az esetben, ha törvénytelen.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Idézet, vagy szöveg[You must be registered and logged in to see this link.][/i][i]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Missy B. Foster
Reveal your secrets

avatar

Személyzet

ϟ Kor : 23
ϟ Hozzászólások száma : 195

TémanyitásTárgy: Re: Missy & Andy 2018-03-16, 20:59Andy & Missy

[You must be registered and logged in to see this image.]
 

A babák már nagyon türelmetlenkednek, ezért vissza kéne mennem a Roxfortba, és majd egy másik alkalommal kéne folytatnunk a beszélgetést, ráadásul a saját zavaromon is urrá kéne lennem, ehhez pedig csak egy hosszabbacska szünet lehet a megoldás. Ám mintha minden indokot elhessegetnék Andrew jelenlében, kész csoda, hogy abban nemet tudtam mondani, hogy elvigye magával a kicsiket.
- Nos, a szüleim aranyvérű család lévén semmit nem csináltak maguk, mindent a cselédek intéztek. Tőlem is ilyen mentalitást várták, no és persze azt, hogy aurornak állok, mint ők. – Ezzel megpróbálom megértetni vele, hogy az ő nagyszülei is így működnek, hogy kiadnak bizonyos parancsokat, a világnak pedig fejet kell hajtania. Ám én csak egy bizonyos ideig hódoltam meg, amíg gyermek voltam, de utána azt is bevállaltam, hogy többé nem számíthatok rájuk, aminek meg is lett a következménye; kitagadtak. Ám így is boldogabb életet tudtam élni, mint az ányékukban.
- Talán ha nagyobbak lesznek. Két ilyen apró lánynál tizenkét hét hatalmas idő az anyjuk nélkül. Nem akarom őket még csak okleveles dakjákra sem bízni. Még beszélni sem tudnak, szeretném, ha a tanulási folyamat alapvető részeinél én lennék mellettük. Számomra ez a feltöltödés, erre vágytam. Még akkor is, ha most egyedül vagyok minderre. És ahogy említettem, ott van Kathrine is velem. – Így értve nincsen senki férfiember, apamodel a gyermekeim életében, de mi ketten vagyunk a közeli rokonaik, nem holmi nyolcvan felé közelítő aranyvérű nemesi pár. Nem, ezt semmiképpen nem szeretném. Inkább vállalom az álmatlan éjszakákat.
- Mint említettem, a szüleim az auror pályára küldtek volna, de a medimágia érdekelt, most is a Roxfortban dolgozom, egyenlőre segédként, de már megkaptam az oklevelemet, teljes értékű gyógyítónak számítok. Nos Darius.. Éppen abból mentett meg, hogy elkötelezzem magamat valaki mellett, aki csak ágyba akart cipelni. Ő többet adott, lényegesen többet. Ezek szerint Andrew önnek nincs még családja? – Kérdezek vissza, hogy ha ennyire ingázik, azt nehezen bírná ki egy kapcsolat is, tehát jó eséllyel még párja sem nagyon van. Ám ezzel a szívdöglesztő külsővel minden kikötőben van egy lány, aki vár rá. Ha belegondolok, hogy Roy mennyire bunkó, de rámenős volt, Darius pedig mennyire úriember, arcpirító, hogy mennyire pihegek Andrew közelében, aki pedig pont a kettő tökéletes keveréke. De elkezdem a babakocsiba bepakolni a cumikat, és a két kislány holmijait, ideje indulnom.


[You must be registered and logged in to see this image.]
a hízelgők pedig
jó tanácsot.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Bajban a barátok
segítséget adnak,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew Benedict
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 34
ϟ Hozzászólások száma : 34

TémanyitásTárgy: Re: Missy & Andy 2018-03-08, 19:19
[You must be registered and logged in to see this image.]
Missy & Andy

Úgy látom, Missy semmi jó szándék ellenére se adja be a derekát, ezzel pedig a saját helyzetét nehezíti. Tudom én jól, hogy mindenképp ő jönne ki rosszul a dologból, de tényleg muszáj mindent ennyivel nehezebbé tennie a maga számára? A nagyszüleim bármi áron magukhoz veszik a kicsiket, hiszen befolyásos emberek, hatalmuk van, szóval a keményebbik út tényleg nem pont leányálom. Én kiharcolhatnám, hogy Missy is jól járjon és velük együtt lakhasson a hatalmas kúriában, így nem kellene szétszakítani őket, de a nő meg ragaszkodik az itteni gyökereihez... Nehéz ügy, de én nem igazán szeretném meggyűlöltetni magam. Hírhozó vagyok, semmi több. Megírom a választ levélben és kész. A többiben nem vagyok hajlandó részt venni.
- Mi a baj a szolgálókkal? - vonom fel kérdőn a szemöldököm, de szinte már előre sejtem a választ. Idegenek, nincs meg a kellően családias légkör és hát személytelen, ha valaki pénzért neveli más gyermekét. Ebben talán van valami, de én is így nőttem fel és cseppet sem zavar. - Sokan közülük okleveles dajkák, jó képesítésük van, értik a dolgukat – hozom fel még érvként, nehogy otthon azt mondhassák, hogy semmit se tettem az ügy érdekében. - A nagyszüleim pedig sok időt tudnak velük tölteni. Nevelni már nehezebben tudják őket, de mindent együttvéve nem lenne olyan rossz a helyzet, mint azt most hiszi.
Az indokait természetesen megértem, hiszen nyilván szerelmes volt Dariusba, még a halála után is nehéz lehet elfelejteni számára a férfit, a gyermekei pedig... Igen, ők az egyetlen kapocs hozzá, a közös emlékek gyümölcsei. Kár, hogy ilyen szerencsétlenül alakultak a dolgaik. Mármint, nem Darius haláláról van szó, hanem leginkább arról, hogy nem velem találkozott annak idején, hanem vele.
- Ez elég kevés idő – állapítom meg csalódott képet vágva. - Ezzel nem fogják beérni. És ha nyárra rájuk bízná a kicsiket? Magának is lenne ideje feltöltődni, kikapcsolódni, ők pedig unokázhatnak kedvükre. Ne mondja, hogy nem lenne jó...
Attól függetlenül még ott marad ez a bizonyos Kathrine is, akiről feltétlen be kell számolnom, de úgy érzem, egy anyuka számára már az is nagy könnyebbség, ha egy kis ideig nem kell három irányba figyelnie. Fárasztó dolog lehet, ráadásul idegőrlő is lesz, amint a két kislány egyszerre áll fel és indul neki felfedezni magának a világot. Még annak is megterhelő, akinek csak egy gyermeke van.
- Félig brit vagyok, igen – biccentek, majd folytatom: - Jól beszélem a nyelvet, de konkrét otthonom nincs. Sokat utazgatok, nem gyakran maradok sokáig egy helyen. És maga? Milyen utat járt be Darius előtt? Miként ismerkedtek meg?


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Idézet, vagy szöveg[You must be registered and logged in to see this link.][/i][i]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Missy B. Foster
Reveal your secrets

avatar

Személyzet

ϟ Kor : 23
ϟ Hozzászólások száma : 195

TémanyitásTárgy: Re: Missy & Andy 2018-03-04, 17:48Andy & Missy

[You must be registered and logged in to see this image.]
 

A kacsintását alig tudom állni, szinte teljes testemben remegek, amit nehéz megállítani, ám gyorsan a babákra vonom a pillantásomat, hogy valami számomra boldogító tűnjön elém, hiszen ha egy idegen, csábos férfit nézek ilyen szemmel, ami semmi jó nem sülhet ki. Nincsen bennem szégyenérzet, hiszen Darius már régen meghalt, de nekem most más, fontosabb dolgok kell, hogy kitöltsék az életemet, ráadásul ha ez az Andrew magával akarná vinni a lányokat, hát nem kéne, hogy kedveljem, bár az a baj, hogy ez ellen most nem tehetek semmit.
- Én is ezt mondom, hogy a dédszüleik még ne döntsék el az életüket, a legjobb helyük az anyjuk mellett van. Ráadásul ha már elég idősek, akkor nem is tudnák úgy Lilly és Flora gondját viselni, ahogyan azt két kicsi lány megkívánja. Szolgákra pedig biztosan nem bízom a lányaimat. Sajnálom, hogy ha nekik csak ennyi maradt Dariusból, de ez most már az én családom, nem pedig az övék. – Vágom el a vitát, hiszen ha valakinek gyermekei lesznek, nem számít, hogy honnan jött, csakis az érdekes, hogy hova tart. Remélem ezt Andrew megérti, és csak postás szerepet tölti be, mert nagyon is kár lenne rosszban lenni vele.
- Nem, biztosan nem mehetek, hiszen ahogyan említettem, Kathrine itt jár iskolába, s a lányaim is itt fognak. Esetleg néhány napra látogatóba mehetek bemutatkozni, megmutatni a kicsiket, vagy nyáron egy hétre, de többet nem ígérhetek. Kathrine most harmadikos, nem tudom, hogy milyen családi viszonyok voltak, de Darius féltestvére, ez egészen biztos. Azon nem csodálkozom, hogy nem tudott róla, hiszen Darius is csak egy évvel a halála előtt szerzett tudomást. – Részemről most ennyit mondhatok, remélem, hogy nem lesz komolyabb következménye a dolognak. Megeszegetem a süteményemet, ha már meghívott rá, de a lányokat is tisztába kéne tennem, aztán jöhet az uzsonna nekik, majd egy hatalmas alvás. Az éjszakát úgyis végig szokták cingogni. – S Ön Andrew? A neve alapján szintén brit, és az akcentusa sem bolgár. Itt él a közelben? – Nem lennék meglepve, hiszen nagyon is otthon mozog Angliában, semmi esetlenség nem követi a lépteit.[You must be registered and logged in to see this image.]
a hízelgők pedig
jó tanácsot.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Bajban a barátok
segítséget adnak,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew Benedict
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 34
ϟ Hozzászólások száma : 34

TémanyitásTárgy: Re: Missy & Andy 2018-03-01, 04:27
[You must be registered and logged in to see this image.]
Missy & Andy

- Jobb később, mint soha, nem igaz? - kacsintok a hölgyeményre egy barátságos mosoly kíséretében, de itt és most nagyon is irigylem Dariust. Soha életemben nem sajnáltam tőle semmit, még a nagyszüleink kiemelt figyelmét sem, elvégre tökéletesen elvoltam nélkülük is, de ez a csaj... Mindegy, hagyjuk, hiszen nagy eséllyel őt is bármikor megkaphatnám egy éjszaka erejéig, elvégre az ehhez hasonló rajongás nem áll távol tőlem. Szeretem a nőket, a bájuk hamar magával ragad, ez a Missy pedig tökéletes minden szempontból számomra. Tökéletes lenne. Mindig pont olyankor kell a legjobban uralkodnom magamon, amikor nehezen megy ez számomra. Sokkal könnyebb lenne a helyzetem, ha Darius egy bányarémmel állt volna össze, de nem... Rémes, komolyan.
- Nem, nem kell ilyen korban dönteni a sorsuk felett, az tényleg hülyeség lenne, ráadásul jobb rájuk bízni a saját életüket – kortyolok bele a lassan langyosodó kávémba, miközben még engem is meglep a saját bölcsességem. Én és a gyereknevelés nem állunk valami közel egymáshoz, most pedig tanácsokat osztogatok egy nőnek, akiben dúlnak az anyai ösztönök? Komolyan gondolták ezt a feladatot a nagyszüleim vagy csak szeretnének egy jót nevetni rajtam? Elvégre, ismernek jól, tudják, mennyire nem kenyerem a gyereknevelés, most pedig ilyesmit sóznak a nyakamba... - A nagyszüleim azonban idősek és az egészségi állapotuk nem igazán engedné meg számukra, hogy meglátogassák a dédunokáikat. Már a hoppanálás is árt a szervezetüknek, a gyógyítójuk ezt kifejezetten megtiltotta számukra, szóval ha az itteni életet választja, akkor elszakítja őket attól a lehetőségtől, hogy láthassák a kicsiket. Ahogy Önnek, úgy nekik is csak ennyi maradt Dariusból. Kérem, jól gondolja át a dolgot... Nem tudom, milyen viszonyban áll a családjával, de talán nálunk jobban érezné magát.
Kedves lány, tényleg nem érintene túl kellemesen, ha a nagyszüleim a hivatalos utat választanák és szó szerint elperelnék tőle a kicsiket. Elvégre, vagyonos emberek, hatalmas befolyással, hülyeség lenne részemről azt hinni, hogy igazságos lenne az eljárás. Missy számára pedig nem szeretnék semmi kellemetlenséget sem a későbbiek folyamán, szóval tényleg minden erőmmel azon vagyok, hogy ne kelljen a kellemetlenebb utat végigjárnia. Igen szokatlan ez részemről, nem szokásom mások érzelmeivel foglalkozni.
- És ha ő is a családomhoz költözne? - vonom fel kérdőn a szemöldököm, habár előtte küldenem kell egy levelet haza az új fejleményekkel, de nem hiszem, hogy akkora akadály lenne. - Nagy a ház... Szóval, ha jól értem, Darius apja másik családot alapított, igaz? - összegzem a dolgokat, majd folytatom: - Hány éves a lány? Darius tudott róla?
Elvégre, nem kizárt, hogy Missy is csak Darius halála után szerzett tudomást minderről, valami véletlen folytán.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Idézet, vagy szöveg[You must be registered and logged in to see this link.][/i][i]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Missy B. Foster
Reveal your secrets

avatar

Személyzet

ϟ Kor : 23
ϟ Hozzászólások száma : 195

TémanyitásTárgy: Re: Missy & Andy 2018-02-25, 21:04Andy & Missy

[You must be registered and logged in to see this image.]
 

- Mindegy, most itt van, és találkozunk. – Magamban persze szerencsének tudom be, hogy elkerültük egymást, hiszen ha már akkor is ilyen szemeket meresztettem volna rá, mint most, akkor nagyon nagy zűrben lettem volna. Na nem mintha most jobb lenne, mert az istennek sem tudom rendezni a vonásaimat. Az ajkaimat időnként úgy eltátom, mintha még mindig valami tini fruska lennék. Holott már akkor sem voltak a pasik rabja, inkább ők koslattak utánam, de ennél az alaknál minden korábbi elképzelésem, vágyam a feje tetejére borul, s alig tudok uralkodni magamon. Mégis muszáj, ezért visszavonom a tekintemet inkább a lányokra, mert már így is fülig vörös vagyok, s talpig zavarban.
- Engem nem zavar, hogy elit vagy sem. Én itt nőttem fel, itt dolgozom, és remek emberek vesznek körül. Nem gondolom, hogy már babakorukban el kéne döntenem a sorsukat. – Rázom a fejemet, s a fülem mögé tűrök egy szőke tincset, amolyan pótcselekvésként, hiszen ennek az istennek mondtam épppen nemet, noha van ráció abban, amit mond. Visszateszem hát Lillyt is Flora mellé, és visszatérek a süteményemhez. – Egyenlőre biztosan nem, mint említettem, itt dolgozom, a gyógyító mellett vagyok segéd, és egyszer talán teljes értékű medimágus is. Higgye el Andrew, ha olyan életet akartam volna a gyerekeimtől, amit Ön ajánl, akkor nem költözöm el a szüleimtől. Esetleg nyáron egy pár hétre látogatóba elmehetünk, de ez minden. – Remélem, hogy ezzel a kompromisszumos megoldással tudok enyhíteni a tökéletes elutasításon. Azzal viszont nem lep meg, hogy nem tud a kislányról. – Nos, Dariusnak él a Roxfortban egy kishuga, brit felmenőkkel. Kathrine Benedict a neve, és őt is én vettem magamhoz. Már csak az ő tanulmányai miatt sem távozhatok hosszabb időre Angliából.


[You must be registered and logged in to see this image.]
a hízelgők pedig
jó tanácsot.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Bajban a barátok
segítséget adnak,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew Benedict
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 34
ϟ Hozzászólások száma : 34

TémanyitásTárgy: Re: Missy & Andy 2018-02-20, 17:46
[You must be registered and logged in to see this image.]
Missy & Andy

A kislány balszerencséje pont az, hogy igenis tisztában vagyok azzal, mennyire ellenállhatatlannak tartanak az ellenkező nem tagjai és élek is eme kiemelkedő tulajdonságommal. A másik pedig az, hogy – bármennyire is igyekszik – egyszerűen képtelen elrejteni az arcán megjelenő röpke pírt, mely egyébként zseniálisan áll neki, csak még ártatlanabbá teszi az amúgy is cuki pofikáját. Az egyetlen gondom csak az, hogy jelenleg nem udvarolni jöttem a kávézóba, a nagyszüleim pedig nyilván nem szárnyalnának a fellegekben, ha megfektetném Darius exét. Khm... özvegyét. Szóval a csajszi tabu, méghozzá tiltólistás, különben nem kapok a vagyonból. Bunkóság az élettől, de ez van, bele kell törődnöm.
- Hát ez... sajnálatos – jegyzem meg, a sajnálat pedig őszinte részemről, hiszen pont őt kihagyni... Időközben az egyik kislányt ölbe veszi, én pedig magamban megállapítom, hogy neki jól áll az anyaság. Egyszerűen passzol hozzá. Utálom a kölyköket, de komolyan, a csajszi azonban szinte sugárzik mellettük, kivirul. Mintha komolyan erre a szerepre született volna. Az anyaság mellett azonban akad még valami gyermeteg is a tekintetében, ami még kívánatosabbá teszi őt. Esetleg csak a tiltott gyümölcs iránti vonzalom az, ami ennyire begerjeszt? Fogalmam sincs, de igyekszem uralkodni magamon. - Inkább ők sajnálhatnák, hiszen egy szóval se említették, hogy vendégük lenne. Méghozzá fontos – mormogom kissé sötét képpel. Tény, ami tény, azok a nők nem pont a kedvenceim, ez a cselekedetük pedig még egy fekete pont az amúgy is hosszú listámon. Bár, ami mindenképp mellettük szól az az, hogy ismernek jól. Szerintem sejtették előre, hogy ez a Missy nem sokáig marad két lábon, ha betoppanok.
- Értem – biccentek egyet a nő magyarázatát hallva. Na igen, sejtettem én előre, hogy nem ez lesz életem legkönnyebb feladata. - A Roxfort nem pont elit iskola... Higgye el, külföldön számtalan jó képzés közül lehet választani a kicsit számára – Itt a babakocsiban békésen nézelődő kislányra pillantok, majd ismét a nőre. - És ha ön is odaköltözne? - vetem fel az ötletet, habár ez nem képezte a nagyszüleim ajánlatának részét, de meg kell érteniük, hogy egy anya nem hagyja csak úgy magára a gyermekeit. Az utolsó mondat hallatán majdnem kiköpöm a kávém, de szerencsére még sikerül időben észbe kapnom, majd rendeznem is a vonásaimat. Ez új. - Darius féltestvére? - vonom fel a szemöldököm kérdőn, mert még életemben nem hallottam róla. - Kicsoda?


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Idézet, vagy szöveg[You must be registered and logged in to see this link.][/i][i]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Missy B. Foster
Reveal your secrets

avatar

Személyzet

ϟ Kor : 23
ϟ Hozzászólások száma : 195

TémanyitásTárgy: Re: Missy & Andy 2018-02-16, 14:54Andy & Missy

[You must be registered and logged in to see this image.]
 

Azért mégse akarom végigenni az étlapot, de kétségkívül most elengedhetem magamat, hiszen napi szinten sokat teszek érte, hogy ilyen maradjon az alakom. A terhesség alatt sem voltam duci, pedig ikreket hordtam a szívem alatt, de talán valami felmenőmnek olyan jó génjei voltak, hogy mindig megmaradtam nádszálvékonynak, és azóta se pakolódik rám a zsírréteg. Megpróbálom rendezni a pírt a vonásaimon, de már késő, a férfi, aki továbbra is ragyog a gyönyörűségtől, egyszerűen megbabonáz, de ami még ennél is rosszabb, látja is rajtam. Tényleg elszaladnék, ha nem lennének itt a lányok.
- Oh, értem. – Veszem most az ölembe Florát, ő az, aki jobban igényli az én társaságomat, mert Lilly már egyből Andrew után nyúlkál, imádja mások arcát fogdosni, de így ismeretlenül azért még nem adnám oda. Azért az unokatestvér mégiscsak jobb, mintha Darius édestestvére lenne, mert így is ciki, hogy így megnézem magamnak, nálam ugyanis a házinyúlra nem lövünk akkor is érvényes, ha a férjem már halott. – De igen, nagyon is. Azt tudtam, hogy valami távoli rokon beugrik, de Lilly éppen akkor esett ágynak, így nem nagyon mozdultam mellőle, sajnálom. – Próbálom kapkodni a levegőt, elfelhősödő tekintetem nem azt jelzi, hogy tudnék uralkodni az érzelmeimen. Na most jól megkaptam, a Roxfort első hat évében értem epekedtek a fiúk, én meg félvállról vettem őket, észre sem véve a vágyaikat, nekem meg most alakul valami ilyesmi. Jézus! Megkapom a sütimet, és végre édességbe fojthatom a fura gondolatokat, ám megáll a számban a falat, és majdnem félrenyelek, amikor megtudom, hogy miről is van szó. Kedvesen elmosolyodom, és integetek Andrew felé Flora babakezeivel.
- Ez igazán kedves tőlük, szívesen meglátogatom őket, de Dariusból nekem ők maradtak. Higgye el, a Roxfortba fognak járni, ami kellően arisztokrata. Nincs túl segítségem, ez igaz, de én választottam a családot, ők az én gyerekeim, jól megvagyunk hármasban. Illetve négyesben, Darius féltestvére is velünk fog lakni az iskolai szünetekben. – Ültetem most már vissza Florát az ikre mellé, és folytatom a sütemény eszegetését. Remélem ebből nem lesz nagy gubanc, az aranyvérűek általában nem elégszenek meg a nemleges válasszal.


[You must be registered and logged in to see this image.]
a hízelgők pedig
jó tanácsot.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Bajban a barátok
segítséget adnak,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew Benedict
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 34
ϟ Hozzászólások száma : 34

TémanyitásTárgy: Re: Missy & Andy 2018-02-09, 18:44
[You must be registered and logged in to see this image.]
Missy & Andy

A csinos kis hölgyemény enyhe kézremegése arról árulkodik számomra, hogy a hálómba akadt. Kézfeje erőtlenül ernyed el, én pedig határozottan tartom azt ujjaim között. A bőre selymes és illatos, úgy tűnik, a kicsik mellett jut magára is ideje bőven. Esetleg veleszületett tehetség a szépsége? Az ajkai pont megfelelően teltek, nem túl vékonyak és nem is túl vastagok, leginkább izgatóan szexik. A haja ápolt és nyilvánvalóan selymes, habár sajnos nem tudok végigsimítani rajtuk, de határozottan szemet gyönyörködtető jelenség. A keblei pedig... Nem, azokra jelenleg nem merek lenézni, mivel félő, hogy minden kimegy a fejemből, az pedig nem lenne túl szerencsés. Ráadásul, egy kétgyermekes anyuka, ami pedig engem és az apaságot illeti... Nem passzolunk, mondjuk ki az igazságot. Annyira azért vagyok úriember, hogy ne egy ilyen tündért alázzak porig, ha már egyszer elvesztett valakit, aki fontos volt számára. Találja csak meg a boldogságot, csak ne egy éjszakás kalandokban, mert én csupán azzal tudok szolgálni számára.
- Hozzon mindenből, amit a hölgy kér – biccentek a pincér felé, majd még mielőtt távozna, hozzáteszem: - És még egy kávét, ha kérhetem. Köszönöm.
Ismerem az illemet, az egy másik dolog, hogy csakis a legvégső esetben használom ki ama előnyömet, hogy arisztokrata családba születtem. Éveken keresztül arra neveltek, miként kell mások előtt viselkedni, én azonban mindig is utáltam a szabályokat. De ha már egy ilyen előkelő helyen kell találkoznom egy Missy-hez hasonló hölggyel, hát miért ne vehetném elő ezt az énemet? A tét komoly, de már az is célommá vált, hogy levegyem a lábáról ezt a tüneményt. Sajnos, nem születtem legilimentornak, így fogalmam sincs arról, miként vélekedik rólam, pedig most pont kapóra jönne a dolog.
- Unokatestvér – válaszolom kissé kurtán, miközben tekintetem az ikrek felé fordul. Nyugodt babák, hatalmas érdeklődő szemekkel. Most még korai megmondani, kire is hasonlítanak igazán, habár igazság szerint nem is ezért vagyok itt jelenleg. Pillantásom ismét az anyjuk felé fordul, hiszen ő sokkal jobban leköti a figyelmem. - Nem mondom, hogy távoli, mert nem vagyok az, de a kapcsolatot ritkán tartottuk, akkor is leginkább csak levélben. Tudja, én leginkább utaztam. - Ennyi bőven is elég rólam, nem hiszem, hogy rám lenne kíváncsi. Amikor megemlíti, hogy egy ideig a rokonaim házában lakott, kissé meglepődöm: - Nahát! Elkerülhettük egymást... Néha én is voltam ott látogatóban.
Röpke pillanatokra csupán, néha csak beköszöntem és mentem is tovább, de abban biztos vagyok, hogy emlékeztem volna Missy-re. Egy ilyen csinos nőt nehezen felejtek el, már így is kétséges, hogy képes leszek-e kiverni a fejemből belátható időn belül.
- De térjünk vissza a látogatásom okára – szólalok meg, miközben a pincér kihozza a rendeléseinket. A kávém magam elé húzom, majd kényelmes mozdulatokkal kavargatni kezdem. - Az ikrek gyámsága. A nagyszüleim szeretnék, ha megfelelő, arisztokrata neveltetésben részesülnének és a legjobb, bolgár magániskolákban folytatnák a tanulmányaikat. És itt nem a Durmstrangra gondolok... Tudja, szeretnék ők felnevelni őket, hiszen imádták Dariust, az elvesztése pedig hatalmas fájdalmat okozott számukra. Szívesen magukhoz vennék az unokáikat. Természetesen, Ön kapna láthatási jogot, bármikor találkozhat velük, de a fő nevelési feladatokat ők látnák el.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Idézet, vagy szöveg[You must be registered and logged in to see this link.][/i][i]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Missy B. Foster
Reveal your secrets

avatar

Személyzet

ϟ Kor : 23
ϟ Hozzászólások száma : 195

TémanyitásTárgy: Re: Missy & Andy 2018-02-04, 12:28Andy & Missy

[You must be registered and logged in to see this image.]
 

Nyelek egy nagyot, micsoda úriember! Nem csak gyönyörű, még az illemet is ismeri. Nem csoda, hogy ezek után már keresem is a szavakat, a kacsóm erőtlenül pihen a kezében, borzongató, ahogyan csókot nyom rá. Te jó ég! Most azonnal sarkon kéne fordulnom, hiszen mindez oly zavarbaejtő! Ha nem lennének itt a kicsit, akkor ezt meg is tehetném, de mint tudjuk, az ikerbabakocsival nincsen olyan könnyű dolgom. Így leülök a kihúzott székre, és magam mellé húzom a piciket, hogy ha valamelyik megnyikkanna, fel tudjam venni, ám egyenlőre békésen nézelődnek.
- Nem is tudom, esetleg egy gyümölcslevet. Valami nem túl maszatolos sütemény is jól hangzik. Esetleg egy brit linzer. – Bólintok, a lovagiassága tovább fokozódik. Nem mintha én nem tudnám kifizetni azt a néhány fontos, de itt most a gesztus a lényeg. Tudom, hogy akar valamit, a leveléből ez nyilvánvaló volt, de mégis, ahogyan előadja, az igazán magával ragadó. Vagy én volnék a buta liba még mindig, akit olyan könnyű megvezetni? Azért felnőttem már annyira, hogy tudjam, mik a céljaim, de ezzel együtt egy kedves szó, az odafigyelés még mindig hatással tud lenni.
- Valóban? Nem tudtam, hogy Dariusnak ilyen kiterjedt rokonsága van. Bulgáriában egy házban éltem a nénjeivel, ők pedig elfogadták, hogy én szeretném nevelni. Ön Darius testvére? Netán unokatestvére? – Egyenlőre nem adok konkrét választ, csupán várom, hogy idejőjjön valami pincér. No meg az sem mindegy, hogy miért akarják átvenni a gyerekek felügyeletét? Már eltelt jó pár hónap. Láthatóan boldogulok. Lehet, hogy néha valóban egyszerűbb lenne, ha nem lennék, ennyire leterhelve, de még bírom, ráadásul a lányok nőnek, mint a gomba, így egyre több örömömet lelem bennük. Akkor mit akarhat igazából a jóképű idegen? Hasonlít amúgy Dariusra, de csak nagyon távolról, nyomokban.


[You must be registered and logged in to see this image.]
a hízelgők pedig
jó tanácsot.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Bajban a barátok
segítséget adnak,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew Benedict
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 34
ϟ Hozzászólások száma : 34

TémanyitásTárgy: Re: Missy & Andy 2018-01-29, 13:14
[You must be registered and logged in to see this image.]
Missy & Andy

A kávém lassan kihűl, én pedig csak várok, amit lassan kezdek megunni. Utálok másokra várni, nem vagyok hozzászokva az ilyesmihez, még csak nem is ismerem a csajt, minek törjem magam miatta? Minek erőltessem meg magam bármilyen szempontból is? Az örökség, nagyanyámék pénze... Igen, ezzel tartanak sakkban, pedig az a vagyon automatikusan járna nekem, de nem, bizonyítanom kell. És ha nem adja oda nekik a gyerekeket? Ha nem szeretné, hogy elkényeztetett kölykök legyenek? Akkor mit tesznek? Verőembereket küldenek a nőre? Azt azért kétlem, ennyire messze még ők se mennének. A nagyszüleim ennél azért sokkal diplomatikusabb megoldásokat szoktak választani. Olyasmit, amivel nyerhetnek. Most ideküldenek engem, de ha ez a lépésük kudarcot vall, akkor legközelebb egy ügyvéddel fogják összehozni a kisasszonyt, aki ismerteti a törvényes eljárásokat vele szemben. Nem lenne joguk elvenni tőle azt a két gyereket, de a mai világban a pénz nagy hatalom. Bármire képes.
Már pont azon töprengek, hogy talán le kellene lépnem és hagynom a fenébe az egészet, amikor nyílik az ajtó és belép rajta egy szőke hölgyemény. Szinte egyből felismerem, habár még soha életemben nem láttam, de az az ikerbabakocsi igencsak árulkodó jel a maga módján. Halovány fintor suhan át az arcomon, nem számítottam arra, hogy magával hozza a gyerekeket, reménykedtem abban, hogy lepasszolja valami ráérős ismerősnek. Még egészen kellemes társaság is lehetne, hiszen eléggé a toppon van, ami a kinézetét illeti. Kissé lelkesen pattanok hát fel a helyemről, még mielőtt az asztalomhoz érne, majd húzom ki számára a széket, ahogy azt az illem diktálná más esetben a nőkkel szemben.
- Andrew Benedict – fogom meg a kezét, ha esetleg hagyja, majd egy lágy csókot nyomok a kézfejére, miközben tekintetem végig az arcán tartom. Nem rossz, kifejezetten szép, még a szülés sem rontott az alakján. Egy röpke pillanatra azért az is eszembe jut, hogy Dariusnak egy ilyen csaj túl jó lett volna, talán csak valami tévedés az egész, de szinte azonnal el is vetem a dolgot. Láttam már náluk kevésbé összeillő embereket is. - Kér valamit inni? Esetleg egy sütemény az ital mellé? Mindent én állok.
Ha esetleg rendelne valamit, akkor természetesen leintem a pincért, de a kérdés közben visszaülök a helyemre, miközben igyekszem magamhoz térni. Egy szép nő társaságában mindig elvesztem a fonalat és általában csak arra koncentrálok, miként vihetném ágyba legújabb kiszemeltemet, de ezúttal folyamatosan emlékeztetnem kell magam arra, hogy jelenleg nem ez a cél. Sokat veszítek, ha ezúttal egy lenti testrészem irányítana, pedig igenis követeli magának a desszertet.
- Nos – köszörülöm meg a torkom, miközben szándékosan kerülöm ennek a Missynek a pillantását. - A levélben nem említettem a konkrét okokat, de a nagyszüleim szívesen átvennék a kicsik gyámságát Öntől, ha esetleg tehernek érezné a dolgot. Elvégre, Darius halála okán nem lenne meglepő, hogy nehezebben boldogul. Nem lehet egyszerű két gyerekkel.
Szelíden elmosolyodom, igyekszem megértő képet vágni, habár tekintetem szinte folyamatosan lejjebb vándorolna, egyenesen a melleire. Nem lenne szerencsés ilyen baklövést elkövetnem egy ilyen komoly beszélgetés során. Jelenleg hivatalos dologban vagyok jelen, nem a két szép mell az, ami itt tart. Vagy mégis?


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Idézet, vagy szöveg[You must be registered and logged in to see this link.][/i][i]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Missy B. Foster
Reveal your secrets

avatar

Személyzet

ϟ Kor : 23
ϟ Hozzászólások száma : 195

TémanyitásTárgy: Re: Missy & Andy 2018-01-28, 12:10Andy & Missy

[You must be registered and logged in to see this image.]
 

Véget ér ez a hét is, kezdek belejönni a tanításba. Az egyetemisták egy csoportját oktatom a bűbájmágia bizonyos szakágaiban. Ők alig néhány évvel fiatalabbak nálam, így egészen könnyen megtaláltuk a közös hangot, pedig az elején féltem tőle, hogy nagyjából nulla tekintélyem lesz, de szerencsére nincs ilyen gond, ráadásul értékelik, hogy egyedül nevelem a két kicsi lányt. Kaptam egy bizonyos levelet mostanság, amiből nem sok derült ki, csak hogy Darius rokona üzent nekem. Talán meg akar ismerni, vagy valami kelengyeajándékot hozott Lillynek és Florának. Mivel az én családom nem tekinti unokáknak őket, olykor visszamehetnék Bulgáriába, de érzem, hogy nincs ott helyem, pedig a férjem nőrokonai kedveltek, de semmi értelme, én inkább brit szellemben nevelném fel a lányokat. Kávézni persze szeretek, látom is értelmét, hiszen legalább ébren tart, hiszen a tanítás, no meg a kicsik nevelése nem kevés energiát, több mint teljes embert kíván. Belépek hát a kávézóba, magam előtt tolva az ikerbabakocsit. A lányok nemrég ettek, így jóllakottan nézelődnek, csak a pelust kell majd kicserélnem belátható időn belül. Farmert, és egy széldzsekit is viselek, felette kivágott póló, szolidan feltárulkozó dekoltázzsal. Igyekszem formában tartani magamat, a melleim is ereszkedtek meg a szülés után. Nézelődök, hogy merre lehet az idegen, aki meg akar ismerni minket, így elindulok befelé, végülis ő tudja, hogy nézek ki, és az ikrek is elég egyediek, tehát neki kell megszólítania engem. Azaz minket. Aztán megakad a tekintetem egy kávézgató illetőn, akivel találkozunk a pillantásunk, azt hiszem ő lesz az. Te jó ég.. ez a pasi egyszerűen... gyönyörű! Szabad ilyet mondani egy férfire? Rájuk általában a jóképűt szokás, vagy sármosat, de hát mit csináljak ha ezt itt mintha szobrászok faragták volna amolyan görög isten külsővel megáldottra? Minden vonása tökéletesen a helyén, nem csoda, hogy még a szusz is belémfagy.
- Missy Foster vagyok. – Rebegem a lánynevemet közölve, de enyhén zavarban vagyok, hiszen még le se telt a gyászév, én pedig le vagyok taglózva egy ismeretlennek már pusztán a látványától is.  


[You must be registered and logged in to see this image.]
a hízelgők pedig
jó tanácsot.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Bajban a barátok
segítséget adnak,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew Benedict
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 34
ϟ Hozzászólások száma : 34

TémanyitásTárgy: Re: Missy & Andy 2018-01-23, 09:03
[You must be registered and logged in to see this image.]
Bex & Andy

Ejnye Darius, felcsináltál egy kiscsajt, most pedig én mehetek a gyerekeid után... Gratula, mondhatom, pedig világéletedben te voltál a nagyszüleink szeme fénye. A kedvenc unoka, aki majd sokra viszi az életben, erre mit teszel? Mit? Feldobod a pacskert. Nahát, pont ezt vártam tőled! Nem mintha annyira ismertem volna, hiszen nem tartottuk a kapcsolatot, évente egyszer, ha váltottunk levelet, azok is leginkább szűkszavú, semmitmondó sorok voltak, nem több. Mégis bosszant a gondolat, hogy nekem meg kell dolgoznom az örökségemért, ami alanyi jogon járna számomra, de nem, nehogy már egyvalamiben könnyű legyen az életem... Takaríthatok Darius után. Mert neki egyszer felállt és pont jó kapuba ment a gól. Fogadjunk, véletlen volt az egész, vakszerencse. Na, nem mintha én panaszkodhatnék, de az én esetem megint egészen más, mint az övé. Én több évig nem is tudtam arról, hogy gólt lőttem volna, ráadásul nem is haltam meg szinte rögtön azután, hogy apa lettem. Na, nem mintha annak érezném magam, mert rohadtul nem vagyok az, még csak fel sem dob a dolog. Az állítólagos lányom nyelvét elég szépen felvágták, aligha leszünk bármikor is jóban.
Időközben odaérek ahhoz a kávézóhoz, melynek a címét megadtam a levélben annak a bizonyos Missy-nek. Tágas, elegáns hely, amilyenhez szokva vagyok, legalább attól nem kell tartanom, hogy nem hazai terepen leszünk beszélgetés közben. Feszengenék, ha egy harmadosztályú fogadóban kellene találkoznunk, az annyira nem Andy-s. Különben is, a nagyszüleim állnak minden számlát, szóval szinte rögtön be is rendelek magamnak egy méregdrága kávét, majd a már előre lefoglalt asztalomhoz masírozok, végül ledobom magam mögé. A megjelenésem jelenleg is olyan, mint mindig: elegáns, méregdrága ing, kissé drágább farmer és egy olyan cipő, melyet más az egyhavi fizetéséből nem lenne képes felköhögni. Említettem már, hogy imádok gazdag lenni?
Kavargatom a forró italt, miközben magamban azon töprengek, vajon milyen taktika lenne a legjobb a nővel szemben... Nem lesz egyszerű rávennem arra, hogy bízza a nagyszüleimre a gyerekeket, mert az anyai ösztön meg a többi marhaság szépen közbeszól majd. A természetes stílusom semmiképp se lenne nyerő, szóval mindenképp vissza kell vennem az arcomból és udvariasan rávezetni a dologra. Csak semmi bunkóskodás... De tényleg semmi. Azt hiszem, ez lesz a legnehezebb. Uralkodni magamon és befogni a szám. Jelenleg az illemnek megfelelően kell viselkednem, nem igaz? Mintha ismerném is. Mindenesetre várok, hátha megjelenik... A levelemben azt írtam neki, hogy Darius családja szeretné őket megismerni, ami részben igaz is, de mindez csak az ikrekre vonatkozik.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Idézet, vagy szöveg[You must be registered and logged in to see this link.][/i][i]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew Benedict
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 34
ϟ Hozzászólások száma : 34

TémanyitásTárgy: Missy & Andy 2018-01-23, 09:03

###
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Missy & Andy

Vissza az elejére Go down

Missy & Andy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: London-