Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb

ϟ Karakterfejlődés
  Yesterday at 12:24
Megan Smith
A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Jacob Troops
 
Gina Accipiter
 
Kieran O'Byrne
 
Dane Seoras
 
Nox Djarum
 
Megan Smith
 
Shanna Griffin
 
Daniel G. Paisley
 
Elijah Crowfield
 
Statisztika

Összesen 595 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Melissa Greenwood

Jelenleg összesen 39870 hozzászólás olvasható. in 3514 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Bex & Sasha - Bájitaltanon

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Bexley Wildfield
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 16
ϟ Hozzászólások száma : 220

TémanyitásTárgy: Re: Bex & Sasha - Bájitaltanon 2018-04-01, 15:17


sasha&&bex


[You must be registered and logged in to see this image.]
Erősen kétlem, hogy bármi is lesz a korrepetálásból. Most még vissza is fogom magam, mert órán vagyunk és nem akarom, hogy Piton mindenki előtt leszidjon, próbálom tartani magam. Viszont ha csak ketten lennénk összezárva valahol tanulás címszó alatt, akkor biztosan tönkretenném szegénynek a lelkivilágát és annyira még én sem vagyok gonosz. Amúgy meg most sem bántom, mert túl nagy okot nem adott rá a bunkózását leszámítva, mindössze ilyen a stílusom és ha ezt valaki nem tudja elviselni és problémát okoz, akkor ez van. Nem tehetek vele semmit. Ő prédikál itt nekem az elfogadásról és mégis úgy tűnik, hogy nem képes olyannak elviselni engem, amilyen vagyok. Nem fogok emgváltozni senki kedvéért, pláne nem ha egy nyomi hugrás akarja azt.
- Az ember öntudatlanul is megbánt másokat – rántom meg a vállam és leülök. Csinálja csak azt a bájitalt, nekem nincs hozzá kedvem. – Oké, hagyd abba a beszédet, mindenki jobban jár – a körmömet kezdem el bámulni és egy kicsit kapargatom is a bőrt a körömágyamnál. Egyértelműen látszik, hogy nem a tanulással foglalkozom. Piton rám is néz párszor, de nem szól egy szót sem.
- Nem úgy volt, hogy te mindenkiben meglátod a jót? Bennem pont nem, mily meglepő! – válaszolok tettetett ámélkodással és még a kezeim is összecsapom.  Nem várok semmilyen választ tőle, tényleg nem érdekel az a sok baromság, ami elhagyja a száját. Túlságosan habos babos a csaj.
Azért az még engem is meglep, hogy milyen hirtelenséggel viharzik el. Látom rajta, hogy valami, amit mondtam nagyon durván megbántotta. Hallatszik a hangján is, hogy mindjárt elsírja magát. Összehúzott szemöldökkel nézek a lány után, ahogy Piton is. Biztosan plusz munkát fog kapni a következő órán, amiért lelépett vagy pontlevonást. Nem tudni, hogy a professzor mit fog kitalálni. Hogy őszinte legyek egy percig sem sajnálom a lányt, most csak arra tudok gondolni, hogy van az órából még röpke tíz perc és addig magamnak kell egyedül intézni a bájitalt. Fasza, jól magamra hagyott!


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
red hair: the crown that you never take off
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sasha.McCaine
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 15
ϟ Hozzászólások száma : 138

TémanyitásTárgy: Re: Bex & Sasha - Bájitaltanon 2018-03-31, 10:35


Bex & Sasha


[You must be registered and logged in to see this image.]

Remélem, hamar véget ér az óra, mert kezdem magam kissé kényelmetlenül érezni a mardekáros lány társaságában. Azt mondják, jó ha őszinte az ember, de szerintem néha tényleg nem árt kissé óvatosabbnak lennünk a személyes véleményekkel. Bex viszont egyáltalán nem óvatoskodik, őt aztán nem érdekli, kit is bánt meg a szavaival, vagy az illető mennyire viselkedett barátságosan vele. Felajánlottam számára, hogy segítek neki, nem érzem úgy, hogy bármit is tettem volna ellene, amivel kiérdemeltem volna a bunkó stílusát... Jó, oké, néha idegesítő tud lenni, hogy ennyire közvetlenül viselkedem másokkal, de még soha senki sem fogadta ennyire negatívan a személyiségem. Csak remélni merem, hogy idővel Bexley is megbékél velem, legalább a különórák alkalmával. Bár, kérdés, hogy melyikünk adja fel hamarabb...
- Én nem bántok meg másokat – csóválom meg a fejem. Rosszul esnek ugyan a lány szavai, de nem fogom kimutatni előtte, hogy bántana a dolog. Szerencsére, az ilyesmit meg tudom beszélni másokkal. Kétlem, hogy Bex bárkinek is kiönthetné a lelkét Corvuson kívül. Márpedig Corvot valahogy nem tudom olyasvalakinek elképzelni, aki akármennyire is jeleskedne a lányok lelki sebeinek ápolgatásában. Apropó, Bexnek van olyan? Nagyon úgy néz ki számomra, hogy mindenki véleménye lepereg róla. - Nem azt mondom, hogy hallgass meg mindenkit, de néha igazán magadba nézhetnél – folytatom, miközben lendületes mozdulattal kanalazom a bájitalt a Bex által felcímkézett üvegcsébe, majd ráírom a nevünket. Lassan már tényleg nem bánnám, ha nem kellene bámulnom. Corvus épp elég kihívást jelent számomra, Bex pedig láthatóan még keményebb dió lenne. A fiú még úgy ahogy szóba áll velem, de a lány... Ha őt állnék neki hittéríteni, tuti két lábbal rugdosna át a küszöbön. Ki hitte volna, hogy egyszer a mardis fiút fogom jó fejnek tartani?
- Igeeen – biccentek egyet lassan, hiszen még mindig reménykedem abban, hogy benne is van valami jó, de egyszerűen nem találom. És igen, emiatt bosszankodom is és valami ismeretlen okból kifolyólag átveszem tőle a támadó stílusát. Elvégre, ha hagynám magam, tuti kikészítene rövid időn belül. - Csak arra nem tudok rájönni, mi lehet benned olyan jó. Takargatod, mintha ártanál magadnak vele, ha felszínre hoznád...
Töprengve harapok az ajkaimba, miközben Bex arcát kémlelem kissé összevont szemöldökkel. Igazán érdekel, mi a pozitív tulajdonsága, talán erről nem is őt, hanem Corvust kellene megkérdeznem. Hiszen jóban vannak egymással és ő talán választ is adna erre. Talán valójában túl érzelmes lenne? Nem tudom, nem ismerem, de van egy közös ismerősünk, szóval nem is olyan reménytelen a kérdésem.
- Tessék? - nyílik el a szemem, miközben túlcsordulnak az érzelmeim a nyomi kifejezés hallatán. Igen, szóltak már be nekem, de valahogy még nem vagyok hozzászokva ahhoz, hogy azután is gonoszkodjanak velem, hogy segítettem. Általában megköszönik, de Bex még ezek után is támad engem, pedig én aztán tényleg nem csináltam semmi olyasmit, amivel ezt érdemeltem volna ki tőle. Jó, voltak vele szemben bunkó elszólásaim, de ez akkor is túlzás... Lendületes mozdulattal csapom hát le elé az üvegcsét, majd remegő hangon szólalok meg: - Ezt rakd oda az asztalra, nekem most mennem kell...
Mert érzem, hogy sírni fogok és nem szeretném ezt pont Bex előtt tenni. Sarkon fordulok hát, majd mindenféle engedély nélkül kimegyek a teremből. Vagyis rohanok, hiszen a gombóc már a torkomon és a sírás is egyre közelít, majd amint kilépek a küszöbön és becsapom magam mögött az ajtót, már ki is tör belőlem. Tudom jól, hogy ennek büntetőmunka lesz a vége, de nem érdekel, ki kellett jönnöm. Pityeregve indulok hát meg a hálókörletek irányába, miközben egyre csak Bex nyomi jelzője visszhangzik a fejemben...
[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Idézet, szöveg, egyéb
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bexley Wildfield
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 16
ϟ Hozzászólások száma : 220

TémanyitásTárgy: Re: Bex & Sasha - Bájitaltanon 2018-03-24, 23:56


sasha&&bex


[You must be registered and logged in to see this image.]
Ha éppen nem órán ülnénk, hanem a kastély valamelyik másik részében lennénk, akkor bizonyára nemcsak a szavaimmal támadnám meg Sasha-t, hanem nem félnék pálcát rántani a lányra. Rettenetesen idegesít, felforr az agyvizem és nem tudom, hogy mit kellene tennem. Előre látom, hogy olyan dolgokat is a fejéhez vághatok, amiket egyébként megbánnék, de olyan szinten nem vagyunk egy súlycsoport a lánnyal, hogy az már fájdalmas. Jól tudom, hogy ő aztán mindenkit bír, teljesen olyan a kisugárzása meg láttam rajta, amikor elkezdtük az órát, de azóta biztosan rájött, hogy engem nem lehet megtörni. Egyszerűen nem lesz rá képes, túlságosan gyenge hozzá, s én sem engedek. Tutira nem leszünk öribarik vagy mi.
- Talán nem ártana mindig csendben maradnod, nem gondolod? – kérdezek vissza egy gonosz mosollyal az arcomon. Azt már nem teszem hozzá, hogy ha így tenne, akkor megnőne a boldog emberek száma. – Nem érdekel a véleményed, ahogy másoké sem – válaszolok. Nekem bőven elég Corvus, nem akarok érzelegni és barátokat szerezni. Jól vagyok egyedül is.
Általában tudom, hogy mikor kell megállni és ok nélkül nem szoktam embereket szekálni, de Sasha már bőven kihúzta nálam a gyufát ezen az órán, s érzem, ahogy kezd előbújni belőlem a kisördög. Nem a legjobb emberrel húzott újat.
- Nem fontos, mert a legtöbbször megváltozik a véleményünk a másikról, miután megismertük – rántom meg a vállam. – Te mit is gondolhattál rólam? Tömeg mardekáros, de talán nem reménytelen a szemedben? – kíváncsiskodom. Szerintem ez a lány mindenkiben a legjobbat látja, ám most belül tombol, hogy bennem nem sikerül megtalálnia a szépet, így átvált bunkóba, amivel meghazudtolja önmagát.
- Miért vennék olyan embereket a védelmembe, akiket nem is ismerek és még nyominak is néznek ki? Tudod, az olyanokat, mint te – mondom nagyra nyílt szemekkel, s közben bólogatok is egy kicsit. Valójában Sasha nem csúnya lány, de nem is erre akartam utalni a mondandómmal, de úgy értelmezi, ahogy akarja. Egyszerűen nem tud izgatni.
- Ha nem kell megváltozni és el kell fogadni a másokat, akkor miért nem lehet engem is elfogadni olyannak, amilyen vagyok? – állok elé karba tett kezekkel és felhúzom a szemöldököm. Normális magyarázatot várok, de azt is kinézem belőle, hogy csak habogni fog itt nekem össze-vissza.


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
red hair: the crown that you never take off
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sasha.McCaine
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 15
ϟ Hozzászólások száma : 138

TémanyitásTárgy: Re: Bex & Sasha - Bájitaltanon 2018-03-24, 10:08


Bex & Sasha


[You must be registered and logged in to see this image.]

Mint zsák a foltját – legalábbis véleményem szerint – hasonló sikerrel talált egymásra Bexley és Corvus. Teljesen egyformák, ami a gondolkodásukat illeti, ráadásul a személyiségük is hasonlít, bár Corvus talán egy fokkal udvariasabb. Ő azért nem ilyen kőkemény szavakkal vágja az emberek arcába a véleményét, hanem némileg humánusabb módszerekkel próbálkozik és ha az nem jön össze, csak akkor folyamodik keményebb eszközökhöz. Tudom, hiszen számtalan alkalommal mentem már az idegeire, de csakis a jó szándék vezérelt és vezérel a mai napig. Elvégre, véleményem szerint változni szeretne, ha már kilépett a bandájából és ebben segítségre van szüksége, hiába nem ismeri el a dolgot. Mindenesetre jó úton halad a kezdő lépéseket idejében megtette és – ha hagyná, hogy kisegítsem – talán még barátai is lennének. Fogalmam sincs azt illetően, Bex milyen barát lehet a fiú számára, de nem sok jót nézek ki belőle. Nekem ugyanis pont az az egyik fő célom, hogy elfogadtassam Corvussal a mugli származású varázslók létezését, Bex azonban pont az ellenkezője felé tereli a gondolkodását.
- Talán néha nem ártana kissé csendben maradnod, nem gondolod? - vetek egy metsző pillantást a vörös hajú lány felé. - Ezzel csak megbántod az embereket, pedig több barátod is lehetne, ha nem lennél mindig ennyire őszinte.
Fel nem tudom fogni, hogy lehet, hogy Bex számára elég egyetlen ember, akivel beszélgethet és összejárhat órák után. Jó, nem lehet mindenki olyan, mint én, hiszen a saját társadalmi életem néha már-már a túlzás kategóriába esik, de én akkor vagyok elememben, ha van ismerős, aki mellé ülhetek az órákon vagy összefuthatok a folyosókon és mindig tudok váltani egy-két emberrel néhány szót. Számomra ez az élet egyenesen nyomasztó lenne, ha csak egy ember lenne kíváncsi rám.
- Nem, azt tényleg nem – csóválom meg megadóan a fejem, elvégre gyógyító szeretnék lenni, ahhoz pedig a kiváló osztályzat is kevés lenne ebből a tárgyból. Nem szeretnék egyszer sem rosszul teljesíteni az órákon, hiszen akkor nagy eséllyel bukom a vizsgáimat. Talán túlgondolom a dolgot, de Piton kezébe akkor sem ajánlatos fegyvert adni. Képes még évekkel később is felhánytorgatni a dolgot...
- Az első benyomás akkor is fontos... - dörmögöm az orrom alatt, de igaza van Bexnek, talán nem kellene mindig a külső alapján döntenem. Vannak ugyan olyan barátaim, akik nem túl bizalomgerjesztőek első pillantásra, velük elég nehezen is ismerkedtem meg. Bex viszont egyenesen iskolapéldája annak, hogy az angyali külső nem mindig olyan, amilyennek tűnik. - Szerintem meg jobb lenne, ha védelmedbe vennéd azokat, akiket piszkálnak – vonom meg a vállam, de nem fűzök hozzá többet. Nem fogom kioktatni a lányt arról, miként is kellene cselekednie, mert nyilvánvalóan már csak azért sem azt fogja tenni, amit kellene. Különben is, sok közöm nincs hozzá, de én tuti megvédenék másokat, ha mardis lennék. Meg egyébként is ezt szoktam tenni...
- Nem kell megváltozni, ne érts félre – csóválom meg a fejem, mert azzal én is egyetértek, hogy egy embert nem lehet teljes mértékben mássá formálni, mint aki eredetileg volt. - Egyszerűen csak alkalmazkodni kell másokhoz is. Ha például valaki nem szereti, ha szapulják valami miatt, akkor csak csendben kell maradni és lenyelni a békát. Tudom, hogy ez nem mindig jó, de néha igenis hasznos. És akkor az ember rögtön jobb egy fokkal. Mindenkinek vannak hibái, amiket el kell fogadni.
[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Idézet, szöveg, egyéb
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bexley Wildfield
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 16
ϟ Hozzászólások száma : 220

TémanyitásTárgy: Re: Bex & Sasha - Bájitaltanon 2018-03-19, 19:49


sasha&&bex


[You must be registered and logged in to see this image.]
Már meg sem lepődöm, hogy ennyire ellentétei vagyunk egymásnak. Nem mondom, hogy keresgélek, de még nem találtam olyan embert Corvus-on kívül az iskola falai között, akivel egy kicsit is hasonlítunk egymásra. Legalábbis szerintem nem, habár ki tudja. Sokan azt mondják, hogy Gina Accipiterrel is rengeteg közös vonásunk van, de én azt inkább letagadom, mint bármi mást tegyek. Őszintén elvagyok így egyedül vagy Corvusszal, nincs szükségem még több emberre, akik megmondják, hogy mit kellene tennem és gondolnom. Rosszul vagyok, ha valaki korlátozni próbál. Mondjuk Benjamin Morgannel sincs problémám, elég sokat jár családostól nálunk, de mivel különböző az érdeklődési körünk nem állunk olyan közel egymáshoz, de azért jól el tudok vele beszélgetni, ha arra kerül a sor. Vele nem szívjuk egymás vérét.
- Nem vagyok bunkó, hanem őszinte vagyok. Elmondom, amit gondolok még ha fáj is és inkább ez, minthogy csendben elhallgassam azt, ami a szívemet nyomja – rántom meg a vállam egyszerűen. Nem Sasha az egyetlen, akinél ez a bunkóság kategóriába tartozik, de én nem fogok azért teperni, hogy jobban érezze magát vagy többre tartson engem. Minden okkal van. – Nekem te is tökéletes vagy, elvégre párban dolgozunk, gondolom te sem akarod, hogy lehúzzam a jegyed – mondom neki egyszerűen. Tény és való, ha tényleg párban maradunk nem lehet mindig az, hogy mindent Sasha csinál. Egy idő után Piton észreveszi és bajunk lesz belőle.
- Nem vagyok gonosz, már elmondtam – forgatom meg a szemeimet. – Viszont jobb, ha nem a külső alapján ítéled meg az embereket, mert koppanni fogsz – teszem még hozzá. Szerintem hülyeség, ha valakit a külseje alapján elítélnek valamilyennek. Mondjuk ha azt nézzük Sasha pont olyan, mint amilyennek elképzeltem elsőre, de ez nem minden esetben igaz.
- Kimaradok belőle inkább, kerülöm a közvetlen konfliktusokat. Jobb szeretek a háttérben meghúzódni csendesen és csak magammal törődni – mondom a rideg igazságot. Lehet, hogy ez őt majd szíven üti és sipákol nekem egy fél órát, hogy hogyan is kellene cselekednem, de pont nem érdekel.
- Ha valaki nem kedvel olyannak, amilyen vagyok, akkor inkább kerüljük el egymást, mert senki kedvéért sem fogok megváltozni. Talán egy napon teljesen más látószögem lesz, de most egyenlőre ilyen vagyok – válaszolom egy mosollyal az arcomon, ami engem is meglep. Tényleg nem szeretnék olyanokkal barátkozni, akik meg akarnak változtatni vagy valami kifogást találnak bennem. Én is elfogadok másokat, fordítva is legyen így.


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
red hair: the crown that you never take off
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sasha.McCaine
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 15
ϟ Hozzászólások száma : 138

TémanyitásTárgy: Re: Bex & Sasha - Bájitaltanon 2018-03-19, 17:34


Bex & Sasha


[You must be registered and logged in to see this image.]

A világ nem fekete és fehér, ezt Bexnek is tudnia kellene, ahogy én se vagyok olyan mézes-mázos, mint amilyennek mutatni igyekszem magam. Bennem is van egy enyhe adag bunkóság, habár ezt eddig csak Lioneah-nak sikerült kihoznia belőle, mindenki mással szemben igyekszem kedves, türelmes és megértő lenni. Bex azonban élből elutasítja a dolgot, meg se próbál jobban viszonyulni hozzám, mintha kettőnk közül én lennék a rosszabb, ez pedig egyszerre esik rosszul és dühít is némileg legbelül. Én igyekszem, komolyan igyekszem mindenhez jópofát vágni, de egyszerűen annyi minden jött össze mostanság, hogy most robbannak az érzelmeim és váltok át tőlem olyannyira idegen hangnemre. Nincs benne gyakorlatom, ez talán látszik is a gyenge visszavágásaimon, de nem érdekel. Semmi sem érdekel, csak szabadulni szeretnék már innen, mert nagyon úgy néz ki számomra, hogy ezen az órán pont azt a mardekárost fogtam ki magamnak, akit egyszerűen lehetetlen kezelni. Hozzá képest még Corvus is egy földre szállt angyal, de komolyan. Ő legalább megengedi, hogy elmondjam, amit szeretnék.
- Simán lehetnék bunkó is, de az nem az én stílusom, veled ellentétben – vonom meg a vállam és igyekszem nem kimutatni a lány számára, hogy mennyire rosszul esnek a szavai. Mert igenis rosszul esnek, hiszen ő az első olyan ember eddigi életem folyamán, aki az orrom alá dörgöli, mennyire nem jön be számára a hippi-stílusom. - De ahogy érzed, készülj fel rá. Habár, ha ennyire idegesítelek, miért vállalod el egyáltalán a dolgot? Biztos van a mardekáros haverjaid közül valaki, aki jó ebből a tárgyból.
Nem mintha visszalépnék a különóráktól, hiszen valamiféle ostobaság miatt reménykedem abban, hogy Bexley véleménye idővel megváltozik rólam. Ha pedig ő is a barátom lenne valamikor, akkor már megérte az áldozatot, nem igaz? Elvégre, ha Corvus nem is, de Bexley tuti kihívás mindenki számára. Őt elviselni hosszú távon számomra igen nehéz és lélekölő feladat lesz.
- Érdekes, mert ha csak a külsődet veszem alapul, akkor tényleg nem tűnsz olyan gonosznak, mint amilyen valójában vagy – jegyzem meg eltöprengve a hallottakon. Igen, én is szeretem Hagridot és igen, meglepett, hogy Bex is hasonló véleménnyel van róla. - És meg szoktad védeni, amikor a többiek piszkálják vagy inkább csak hallgatsz és igyekszel kimaradni belőle? - pillantok rá kérdőn, elvégre a mardekárosok mindig beszólogatnak Hagridnak, ez nem vitás. Az azonban, hogy a vörös hajú lány mit tesz ilyenkor, elég kérdéses számomra. Talán szeretne a többiek előtt menőnek tűnni és beleszáll a piszkálódásba vagy pedig inkább csak hallgat? Esetleg tényleg kiáll Hagrid mellett? Mert tény, ami tény, azok, akik védelmükbe veszik az óriást, igen kevesen vannak.
- Akkor miért mutatod ilyennek magad? Mi érdeked van abban, hogy mások ne kedveljenek? Miért jó ez neked?
Annyi meg annyi kérdés merül fel bennem vele kapcsolatban, de közben azt is jól tudom, hogy nem fog válaszolni, talán egyikre sem. Még a végén megunja a hülyeségeimet és elhajt... Mondjuk, talán még jobb is lenne, mert egyértelműen nem kedvel engem.
[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Idézet, szöveg, egyéb
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bexley Wildfield
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 16
ϟ Hozzászólások száma : 220

TémanyitásTárgy: Re: Bex & Sasha - Bájitaltanon 2018-03-16, 22:51


sasha&&bex


[You must be registered and logged in to see this image.]
Egy tulajdonság van, amit mindennél jobban utálok az emberekben, az pedig nem más, mint az álszentség. Nálam ez elég tág kategóriát fed le, sőt azt sem tudom, hogy amit én annak nevezek, a többi ember is így fejezne-e ki. Már a legelső pillanattól fogva láttam Sasha McCaine-en, hogy a világ egyik legédesebb lánya, amitől rögtön hányingerem támadt, pedig azt mondják ez jó tulajdonság. Talán én velejéig romlott vagyok, s taszít ez a viselkedés. Most viszont teljesen kifordult önmagából, s olyan hangnemben válaszolgat nekem, ami inkább a bunkóságot közelíti meg. Tényleg csak közelíti, mert nem ér fel egy mardekáros alapszintjére. Jól tudom, hogy ez miattam van, azt hiszi így könnyebb velem, de majd meglátja, hogy csak maga alatt vágja a fát, már ha egyáltalán érdekli ez. Alig várom, hogy óra után elmeséljem Corvus-nak, biztos jót fog derülni a kis szőkeségen.
- Én nem éppen így fogalmaznék, hiszen a cukormázas képedtől felforr az agyvizem és akkor egyikünk sem jár jól. Fel kell készülnöm a korrepre lelkiekben, hogy se én, se te ne bánjuk meg, hogy egyáltalán sor került rá – rántom meg a vállam könnyedén. Pitonnak van egy olyan jó szokása, hogy ha párba rakott minket, akkor lehetséges, hogy a többi órán is újra és újra visszaköszönünk majd egymásnak. Talán ezt már rég kitervelte és egymásra épülő feladatokkal készül nekünk. Ki tudja, hogy mi a válasz erre.
- Lehet ez most hatalmas sokk lesz a számodra, de nagyon szeretem Hagridot és a többi mardekárossal ellentétben nem tartom egy féleszű behemótnak. Élvezem az óráit és jó vagyok a tárgyából – válaszolom szúrósan. Nem tudom, ha nem szeretném a legendás lények gondozása órát, akkor is így vélekednék a félóriásról vagy sem, de jelenleg nem is akarok ebbe belegondolni.
Őszintén van egy olyan érzésem, hogy Sasha még a legelfuseráltabb emberekben is lát valami szépet, de bennem semmit. Nehezen engedek közel magamhoz akárkit is, valódi különc vagyok és a lány közvetlensége csak taszít a helyzeten. Eléggé összetettnek tartom magam ebből a szempontból, s nem tudom, hogy merre fog haladni a mi kis „kapcsolatunk”.
- Annyira örülök, hogy így gondolod – mosolygok rá. – Tudod én azt hittem, hogy te olyan vagy, aki mindenkiben a szépet látja, de ebből látszik, hogy egy fokkal sem vagy különb a többi embernél. Ugyanúgy a sztereotípiáknak hiszel ahelyett, hogy a felszín alá néznél. Nem minden mardekáros rossz, én sem vagyok olyan szörnyű, mint amilyennek most mutatom magam, de nem kell bizonyítanom neked – mondom kissé taplóbban a kelleténél, de nem tud zavarni. Olyannyira belemerülök ebbe a kis beszélgetésbe Sasha-val, hogy közben fogalmam sincs, hogyan halad a bájital és kezdem elfeledni, hogy egyáltalán órán vagyok.


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
red hair: the crown that you never take off
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sasha.McCaine
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 15
ϟ Hozzászólások száma : 138

TémanyitásTárgy: Re: Bex & Sasha - Bájitaltanon 2018-03-15, 11:53


Bex & Sasha


[You must be registered and logged in to see this image.]

Fura lenne számomra tudni, hogy Bex mitől is érzi jobban magát, elvégre mindig is azt hittem, hogy az, ha kedves vagyok másokkal, mindenkinél bejön. Eddig csak egy ellenpéldát láttam erre az elméletre, az pedig nem más volt, mint Corvus, akit inkább taszít az ilyen viselkedés. Esetleg engem nem kedvelne ennyire? Mindenesetre, soha életemben nem adtam fel még azt, hogy összebarátkozzak másokkal, Corvusnál se tettem és Bex esetében se hagyom magam. Ha neki az kell, hogy bunkó és hűvös legyek vele szemben, akkor legyen, habár kétlem, hogy a végtelenségig fenn tudom tartani ezt az álcát. Az ilyesmi valahogy nem az én világom, soha nem is volt az. Már most kellemetlenül érzem magam, miközben azon agyalok, vajon mennyire bántottam meg a mardekáros lányt. Nyilván semennyire, de hát az én lelkem kis naiv.
- Lelkiekben? - pillantok kérdőn a vörös hajú lányra. - Már bocsi, de erre mi szükség lenne lelkileg is felkészülni? Nem lesz semmi bajod se tőle...
Ostoba módon eszembe se jut egy pillanatra sem, hogy Bex esetleg az én társaságomat nem kívánja, hiszen eddig mindenki rajongott értem. Talán csak maga a tantárgy gyötri őt ennyire, nem igaz? Látszik rajta, hogy ügyetlen belőle, hiszen a főzetet inkább rám bízta, ami azt jelenti, hogy ezen a téren pont neki lenne szüksége némi magabiztosságra, nem nekem. Talán emiatt kell felkészülnie lelkileg, mert fél, hogy bénázni fog. A mardekárosok az ilyesmire nagyon érzékenyek.
- Tudod, élnek a világon olyan emberek is, akik a külsejük ellenére igenis jószívűek – fintorodok el egy pillanatra Bex gúnyos hangját hallva. Igen, sajnos gyakran beleesek abba a hibába, hogy igyekszem másokban a jót megtalálni, Bexley esetében azonban egy deka szeretetet nem leltem még. Jó mélyen elásta, mert olyan a világon nincs, hogy valaki ennyire tahó legyen, nem igaz? - Ott van például Hagrid – hozom fel az ellenpéldát, miközben az utolsó hozzávalót is beleszórom a főzetbe. Még egy kicsit állnia kell, úgyhogy lezárom alatta a tüzet, majd folytatom: - Úgy néz ki, mint egy emberevő óriás, de ha jobban megismered, igenis barátságos és kevés, nála jobb embert ismerek a kastélyban.
Mert ez tényleg igaz, hiszen – amikor elsősként – ide kerültem, féltem tőle. Ez persze Lioneah hamis rémtörténeteinek köszönhető, aki igyekezett velem elhitetni, hogy Dumbledore normális esetben láncra verve tartja Hagridot, aki csak a tanév első napján, a beosztási ceremónián van elengedve, hogy minden olyan elsőst felfaljon, aki látszólag nem elég érett a Roxforthoz. Na és persze a szőkék a kedvencei, lehetőleg kék szemekkel... Mondanom se kell, mennyire remegtem, amikor tényleg megjelent.
- Tudod, a mardekárosokat mindenki szívből utálja – felelem egy negédes mosoly kíséretében, mintha meg se hallottam volna a lány véleményét. Oké, én kérdeztem, de közölhette volna kissé kedvesebben is. - Minket csak ti utáltok, de titeket a többi ház együttvéve. Arrogáns tahók vagytok, akik Piton professzor szoknyája mögé bújva várjátok a megváltást. Mond, ha nincs igazam...
Gondolom, mennyire nem fogja érdekelni a véleményem, de ha már ő kimondta a sajátját, akkor én is az enyémet, hiszen ez mindenhol így működik, vagy legalábbis hasonló elven. Nem is tartom hát magamban a dolgot, habár elég ritkának számítanak az ilyen kirohanások részemről.
[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Idézet, szöveg, egyéb
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bexley Wildfield
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 16
ϟ Hozzászólások száma : 220

TémanyitásTárgy: Re: Bex & Sasha - Bájitaltanon 2018-03-11, 21:46


sasha&&bex


[You must be registered and logged in to see this image.]
Folyamatosan a faliórát bámulom és az jár a fejemben, hogy mikor lesz már vége ennek a szenvedésnek. Nem akarok itt lenni. Azt hittem, hogy ha párban fogunk dolgozni valakivel, akkor hamarabb el fog repülni az óra. Több ok is van arra, hogy ezt gondoltam. Például elsőre olyan naiv voltam, hogy azt hittem összekerülhetek egy normális mardekárossal, aki még jó is a tárgyból és megcsináljuk szépen a feladatot, aztán meg még el is beszélgetük. Kibeszélhettük volna a hugrásokat, s így tovább. Sajnos ez nem következett be és helyette egy már rémálomnak felérő dolog következett be. Én és egy lány, aki hihetetlenül kedves. Mondjuk már kezd rájönni, hogy én nem haverkodni vagyok itt, s így a stílusa is változik valamelyest. Máris jobban érzem magam.
- Jövőhéttől lehet róla szó, addig felkészülök lelkiekben a dologra. Majd megbeszéljük a következő bájitaltan órán – rántom meg a vállam. Mondjuk erősen reménykedem benne, hogy akkor már nem kell majd párban dolgoznunk. Ha igen, akkor tuti kiakadok, de a jó jegy érdekében megéri. Piton úgysem azt nézi, hogy Sasha csinál meg helyettem mindent, hanem a végeredményt. Valójában tudom, hogy nem hülye a professzor és tisztában van azzal, hogy mennyire nem érdekel a tárgya. Annyi a szerencsém, hogy mardekáros vagyok. Jól tudom, hogy kivételezik velünk, de ha bárki felhozza, akkor próbálom letagadni.
- Hogy ne beszélj feleslegesen – ismétlem meg a mondatát csak a kérdő hangsúly helyett kijelentőt alkalmazok, hogy nyomatékosítsam benne a dolgokat. Nem én vagyok a megfelelő ember, akivel bájcseveghet és jópofizhat. Alapjáratban mogorva vagyok és csendes, egy igazi különc, akinek nincs szüksége hamis barátságokra. – Pedig én vagyok a világ legédesebb teremtése – gúnyolódom szemforgatva. Elég rossz ember ismerő lehet, ha ezt gondolta rólam. Szerintem körülbelül sugárzom a negatív energiákat. Nagyon hülyének kell ahhoz lenni, hogy bárki azt higgye én egy kedves ember vagyok.
Pár másodpercre végre beköszönt a csend, d emielőtt hozzászokhatnék Sasha újra szólásra nyitja a száját. Az Isten szerelmére! Ennél a lánynál nincs megállás?
- Így van – válaszolok őszintén. Nem fogok kertelni, a hugrásokat gyűlölöm a legjobban az összes ház közül. Őszintének vallom magam és nem most kezdek majd el szépíteni a dolgokon. – Mert idegesítőek, minden bolond odajár. Azt hiszik bárkivel könnyen lehet kapcsolatot kialakítani és nem utolsó sorban még idegesítően pozitívak is – rántom meg a vállam. Ez a kegyetlen, rideg véleményem és még szépen is fogalmaztam.


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
red hair: the crown that you never take off
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sasha.McCaine
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 15
ϟ Hozzászólások száma : 138

TémanyitásTárgy: Re: Bex & Sasha - Bájitaltanon 2018-03-07, 16:50


Bex & Sasha


[You must be registered and logged in to see this image.]

Eleinte azt hittem, hogy Bex rendes lány, de sajnos elég hamar rá kellett jönnöm, hogy ő is ugyanolyan mardekáros, mint a többi, semmivel se különb. Elvisel engem, mert ezt kell tennie, hiszen olyan órai munkát kaptunk feladatnak, ahol párban kell dolgoznunk, de egyébként nem igazán kíváncsi rám, ami fáj számomra kissé. Megszoktam már az ilyesmit, hiszen a háztársai nagy része ugyanilyen másokkal szemben, de attól még rossz érzés. Mostanában még Corvus is undokabb, mint egyébként lenni szokott, Bex hasonló viselkedése pedig csak olaj a tűzre. Megértem hát, miért is került Lioneah abba a házba. Talán ő is pont ugyanilyen volt annak idején, vagy még most is ilyen? Ezt nem tudom megítélni, hiszen a testvérem, de hiszek abban, hogy Bexley Lioneah mini kiadása. Személyiségét illetően legalábbis esélyes a dolog.
- Oké – egyezek bele a dologba, habár már most látom az évfolyamtársamon, hogy itt bizony nem sok tanulás lesz részéről. Fogalmam sincs arról, mivel lehetne motiválni, de majd kitalálok valamit. Eddig ugyanis leginkább engem korrepetáltak mások. - Majd közösen megbeszélünk egy alkalmas időpontot, rendben? Ez a hét még tuti nem jó, jövőhét esetleg?
Halványan elmosolyodom, elvégre nem vagyok egy kiállhatatlan csitri, vagyis nem tartom annak magam, plusz elég sok barátom van ahhoz, hogy tudjam, kedvelnek. Persze, ebben ismét nem egyezik a véleményünk, de szerintem tényleg szeretnek, legalábbis remélem. Ki is borulnék lelkileg teljesen, ha Bexley nyíltan kijelentené, szerinte mit gondolnak rólam a barátaim. Elvégre, számomra ők jelentik a világegyetemet.
- Hogy ne beszéljek feleslegesen? - kérdezek vissza, habár magamban azt reméltem, hogy ha meghallja az általam mesélt dolgokat, kedvet kap egy kis beszélgetéshez és nem lesz ennyire tahó. Tévedtem. Mindenesetre, igyekszem nem túl nagy mértékben magamra venni a dolgot, elvégre lehet, hogy csak rossz napja van és emiatt ilyen. Vagy nem is tudom... - Bocsánat – sütöm le a szemem, hiszen azért kissé elszégyellem magam, még akkor is, ha közben ő volt bunkó velem, nem fordítva. - Én csak szerettelek volna egy kissé jobban megismerni, mert eleinte kedvesnek hittelek.
És mert egy olyan álomvilágban élek, ahol a mardekárosok nem viselkednek ennyire lekezelően másokkal. Főleg velünk nem. Lassan már kezd elegem lenni abból, hogy az összes ház a mi házunkat piszkálja csak azért, mert szerintük bennünk nincs semmi különleges. Pedig igenis van! A magunk halk módján igyekszünk mindenkinek megfelelni, mindenkihez alkalmazkodni. Ehhez pedig nem sok embernek van tehetsége, nem igaz?
- Te gyűlölöd a hugrásokat, igaz? - szólalok meg pár perc néma csend után, miközben még mindig a főzetet keverem, amely lassan, de biztosan kezdi felvenni az előírt színét. Klassz. Kissé bátortalanul pillantok a vörös hajú lány felé. Nem lenne meglepő, ha helyeslő választ kapnék tőle. - Miért?
Elvégre, konkrét okokat még senki se mondott számomra, csak sejthetem a dolog mibenlétét, szóval elég kíváncsi vagyok, a kérdésem feltevésében pedig még Bex lekezelő stílusa sem akadályoz meg.
[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Idézet, szöveg, egyéb
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bexley Wildfield
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 16
ϟ Hozzászólások száma : 220

TémanyitásTárgy: Re: Bex & Sasha - Bájitaltanon 2018-01-29, 22:50


sasha&&bex


[You must be registered and logged in to see this image.]
Sasha egy fokkal visszavett a kedvességéből, s úgy gondolom, hogy ezt csakis magamnak köszönhetem. Az már más kérdés, hogy bánom-e, mert egyáltalán nem. Sokkal jobb, hogy kezd egy picit durvább lenni. Lehet, hogy nem ez a megfelelő szó rá, de nem találok jobbat. Van egy olyan érzésem, hogy így próbál meg közelebb kerülni hozzám, de ez nem fog összejönni soha. Még ha az általa emlegetett undok nővére ülne itt mellettem és vele kerültem volna egy párba az is lehet, hogy megkedvelném, de Sasha-t lehetetlen. Mindenki, aki ismer engem jól tudja, hogy a hugrásokat gyűlölöm a világon a legjobban, mert jelentéktelenek. A griffendélesekben legalább van valami bátorság, ami miatt azt hiszik, hogy jobbak nálunk, ám ezek nem is értem miért léteznek.
- Persze – vágom rá mosolyogva. Nekem tényleg csak jó, ha felajánlja, hogy korrepetál, ráadásul teljesen ingyen. A jegyem bájitaltanból valamelyest felfejlődne és anyának dicsekedhetnék vele. Ez az én részemről csak kihasználás, semmi több. – Ja. Majd fektetek bele energiát vagy mi – válaszolom hanyagul. Nem akarom hangosan kimondani, hogy valószínűleg tényleg több barátja van nálam, ám a háromnegyede csak beképzelt és ki nem állhatják a szőke lányt. Még visszavonta volna az előbb tett felajánlását és talán még új párt is megpróbálna kérni Pitontól.
- Sok sikert hozzá – nézek rá szigorúan, s megint kezd túl sok lenni belőle. Legalább kétszer megmondtam már neki alig tizenöt perc alatt, hogy csak arról beszéljen, ami a tananyag és a többit hagyja ki ebből. Így jóval hosszabbnak tűnik az óra és bele fogok őrülni a vele töltött percekbe. – Emlékszel még mit mondtam neked? – kérdezem szemet forgatva. Nem érdekel, hogy az anyjának bájital konyhája van, felőlem akár még thesztrálokat is tarthatnak egy mugli farmon az sem érdekel.
- Én is bunkó vagyok, ő is bunkó, apám is bunkó, családi vonás – nézek rá úgy, mint aki mindjárt nekimegy. – Ne kérdezősködj a bátyámról, se a családomról – sóhajtok fel. Nem szeretek idegeneknek mesélni róluk, pedig nincs benne semmi szégyelnivaló. Mindössze ahogy engem nem érdekel mások famíliája, úgy másokat se érdekeljen az enyém.
Kicsit megkönnyebbülök, hogy ezúttal csak a tananyaggal kapcsolatban beszél, s most csendesen végighallgatom. Szívesen bevállalnám a keverést, de most nincs ahhoz energiám, hogy elálljon a kezem és még amiatt is bosszúskodjak.
- Kevergesd csak, majd legközelebb csinálom azt én – mondom, míg beleszórom az imént összevágott alapanyagokat. Megvárom, míg nekiáll a kavargatásnak, s csak azután veszem elő a fóliákat és címkézem fel őket.


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
red hair: the crown that you never take off
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sasha.McCaine
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 15
ϟ Hozzászólások száma : 138

TémanyitásTárgy: Re: Bex & Sasha - Bájitaltanon 2018-01-29, 11:32


Bex & Sasha


[You must be registered and logged in to see this image.]

Úgy tűnik számomra, hogy Bex mégse olyan könnyű eset, mint eleinte hittem... Nem olyan bunkó, mint a többi mardekáros – vagyis eleinte nem volt olyan tahó -, de nem is túl rendes velem. Még csak meg se próbálja azt a bizonyos műmosolyt, hogy legalább ezt az órát kihúzzuk anélkül, hogy egymásnak esnénk. Nem kenyerem a verekedés, igyekszem inkább kerülni a dolgot, én leginkább békebíró szerepre születtem a háztársaimmal együtt. Tényleg azt szeretem, amikor mindent meg lehet beszélni egymással normális hangnemben. Nem látom értelmét az állandó civakodásnak. Tényleg nem.
- Tényleg? - vidul fel az arcom egyik pillanatról a másikra, hiszen nekem semmi bajom sincs a lánnyal igazából és talán még ő is rájön idővel, hogy velem is ki lehet jönni, hiába gondol bármilyennek is. Azt aláírom, hogy az undok stílusát bőven otthon hagyhatta volna, de majd legközelebb. - Rengeteg barátom van – rándul meg az arcom egy pillanatra, mert már maga a felvetés se igazán tetszik nekem. - Talán még több is, mint neked. Csak én szeretek segíteni másoknak és mivel te nem vagy jó bájitaltanból, talán még a hasznodra is lehet a dolog. Persze csak abban az esetben, ha te is hajlandó vagy mindebbe energiát fektetni.
Ami az igazat illeti, jobban szerettem volna több embernek egyszerre hasonló foglalkozást tartani, de Bex elég nehéz eset, nekem pedig ez tetszik benne a legjobban. Szeretem a nehéz személyiségeket, őket sokkal nehezebb megtéríteni, mint bárki mást, de én még soha életemben nem vallottam kudarcot senkivel sem. Corvus még hasonlóan kemény dió, de idővel ő is a barátom lesz, ebben biztos vagyok. Most viszont Bex köti le minden figyelmem, szinte a szemem láttára alakul át valamiféle díszoklevéllé, amit azonnal megkapok, amint a lány a barátom lesz.
- Ó, én tuti átmegyek rajta – jelentem ki magabiztosan, noha még csak a negyedik évfolyamra járok és jelenleg még sejtelmem sincs azt illetően, milyen lesz a hetedik évfolyam tananyaga. - Már belelapozgattam az ötödikes tankönyvbe, nem bonyolultabb, mint az idei, otthon meg gyakorolgatni is tudom. Anyunak volt egy kis bájital-konyhája...
Ahova természetesen nem mehetek be csak úgy, mert Sarah is velem szokott lenni, de sokkal nagyobb előnyben vagyok másokkal szemben. Nekem van segítségem minden magabiztosságom ellenére, úgyhogy előre be tudom gyakorolni a nem túl bonyolult italokat. Nem mindhez van ugyan alapanyag, de a nagyjához tudok szerezni a helyi boltból.
- Igen? - pislogok némileg meglepetten a váratlan információkat hallva a lánytól, erre azért nem számítottam tőle, főleg nem ilyen hamar. - Hogy bunkó? Mindig piszkál?
Mint engem Lioneah? Na, ő aztán nem egy egyszerű eset, nem testvérnek való, állandóan beleköt mindenbe, mintha mindent elsőre jól kellene csinálnom. Megszól, ha túl lassú vagy túl gyors vagyok, de még akkor is, ha túl sokáig alszom vagy túl korán kelek fel. Neki semmiben se lehet megfelelni. Elmosolyodom a gondolatra, de gyorsan komolyságot erőltetek a bájos pofikámra, majd megszólalok: - Csak szórd bele azokat, amiket eddig felvágtál, én meg nekiállok kevergetni. Hogy is... - hajolok közelebb a könyvhöz: - Öt percig balra, majd öt percig jobbra, közepes tempóban, amíg a leve fel nem forr. Te addig felcímkézhetnél néhány fiolát a beadandó minta részére. De ha tényleg gyakorolni szeretnél, akkor csinálhatod a főzés részét te is...
[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Idézet, szöveg, egyéb
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bexley Wildfield
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 16
ϟ Hozzászólások száma : 220

TémanyitásTárgy: Re: Bex & Sasha - Bájitaltanon 2018-01-27, 23:55


sasha&&bex


[You must be registered and logged in to see this image.]
Díszes papírba csomagolt cukorka. Így tudnám a leginkább jellemezni Sasha MacCaine-t. Ugyan játssza itt nekem a világ legédesebb teremtményét, amitől menten a falra mászom és még a hányinger is kerülget, de látom a tüzet a lányban. Nem mindig tartja azt az aranyos hangnemet és nem tudom, hogy mással is ilyen vagy csak én hozom ki belőle ezt. Alapból a hugrásokat rühellem a legjobban és nem is igazán örülök, hogy ezt az órát velük kell végigszenvednem, de talán most már jobb lesz és nem mindössze azért, mert Sasha megcsinál majd helyettem mindent. Az is lehet, hogy élvezni fogom, ahogy húzzuk egymást vagy valami ilyesmi. Nem zárkózom el semmitől.
- Lehet róla szó, nem ártana igazából – mosolygok rá, s megrántom a vállam. Elgondolkozom a lány ajánlatán. Igazából elég kedvező lenne számomra és legalább nem a hülye Gina Accipiter-től kellene házit csórnom. Az a sárvérű semmit sem csinál meg ingyen. – Nincsenek barátaid, hogy unatkozol délutánonként vagy mi? – kérdezek rá kerek perec. Igazából azon sem csodálkoznék, ha nem lenne a válasza, mivel eléggé idegesítő a folytonos zagyválása, de van akinek ez kapóra jön. Tényleg tanácstalanul állok a kérdés megfejtése előtt.
- Jól van, jól van, legyen – forgatom meg a szemeim és elnevetem magam. A múltkor azt mondtam Corvus-nak, hogy most már majd el kezdek tanulni. Sasha lesz az első lépés ebben plusz gyógyítónak készül, ami csak jó. Ezt is megemlítettem már a fiúnak, hogy kacsingatok eme pálya felé, de nem szeretek ennyire előre tervezni, s majd sodor az ár. Meg ilyen jegyekkel amúgy sem jönne össze, így nem is akarom elkiabálni. – Pitonnál kiválót kell szerezni hozzá, ami nem egy könnyű dolog, de sok sikert! – meg magamnak is, de ezt már nem mondom ki hangosan.
- Ilyen vagyok, jól érzem magam, nem akarok változtatni – rántom meg a vállam. Lazán kezelem a kis kiakadását, nem tud felidegesíteni. – Nyugodj meg, nekem is van testvérem, aki egy bunkó állat, de ez van, attól még szeretem – teszem hozzá, magam sem tudom, hogy miért mondom el neki. Ez így már nem maradhat tovább, még a végén puhány leszek emellett a hugrás mellett.
- Szerintem kicsit le vagyunk maradva – teszem hozzá kissé szemrehányóan. – Mit csináljak? – kérdezem, mert nem akarom, hogy Piton azt lássa, hogy egyedül Sasha dolgozik a bájitalon. Tudom, hogy mivel mardekáros vagyok valamennyire lazább velem, mint a partneremmel, de ettől függetlenül nem akarom kihúzni nála a gyufát.


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
red hair: the crown that you never take off
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sasha.McCaine
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 15
ϟ Hozzászólások száma : 138

TémanyitásTárgy: Re: Bex & Sasha - Bájitaltanon 2018-01-25, 19:20


Bex & Sasha


[You must be registered and logged in to see this image.]

Igen, ami engem illet, szerény személyem gondolatban már Bex társaságában köt virágkoszorút egy napsütötte mezőn. Sokan mondták már nekem, hogy túlzottan is idealista vagyok másokkal szemben, már elég egy jó szó felém és máris egy új barátság alapkövét teszem le magamban. Rengeteg barátom van, ez igaz. A másik pedig, ami alátámasztja ezt a tényt az az, hogy nagy részükkel utáltuk egymást, amikor megismerkedtünk. Vagyis inkább ők utáltak engem. Én nem igazán vagyok olyan, aki első pillantásra leír magában másokat. A bajok akkor kezdődnek, amikor a harmadik-negyedik összefutásnál is próbálkozom megtalálni a közös nevezőt. Elvégre, mindenkiben van valami közös, nem igaz? Vagy ha nincs, akkor csinálunk. Mire is jó a folyamatos ellenségeskedés? Semmi haszna, csak állandó idegeskedés lesz a vége, azt pedig nagyon nem szeretem. Az egyedüli személy, akit magamban reménytelennek könyveltem el, az Lioneah. Mondjuk, ő tizennégy éven keresztül táncolt az idegeimen, de a szíve mélyén csak szeret, nem igaz? Nagyon mélyen.
- Ó! – ismét egy kisebb rácsodálkozás fut át az arcomon, de hamar lerázom magamról a szavait. Ha ez a téma nem érdekli, akkor majd másik fogja. Különben is, mit vártam egy mardekárostól? Bex csak hozza a háza által előírt személyiséget. - Igen és ha gondolok, különórák formájában is segíthetek neked – csacsogok tovább, mindenféle előzetes meggondolás nélkül. - Délután mindig unatkozom, szóval ingyen elvállallak, ha szeretnéd.
Nekem aztán nem kell a pénz, sok van a családomnak, egyébként meg örülök is, hogy ilyen formában segíthetek valakinek. Lassan jobb vagyok, mint egy szeretetszolgálat. Ráadásul, hasznosnak is érezném magam, ha Bex év végén sugárzó arccal vehetné szemügyre a bizonyítványát.
- Gyógyítónak készülök, szóval nekem is tanulnom kell délutánonként a bájitaltant, úgyhogy lehetne közös tanulás is! - vidul ki az arcom, mintha nem is érdekelne, hogy Bex mennyire bunkó tud lenni. A szomorú igazság az, hogy tényleg nem érdekel. Minden lepereg rólam általában, engem aztán elég nehéz megbántani. - Ötödikben az R.B.F. nagyon nehéz lesz, állítólag Pitonnál nagyon kiemelkedően kell teljesíteni, hogy megfelelj.
És kész, Bex már faképnél is hagyott, hogy elhozza a szükséges alapanyagokat, úgyhogy én is megindulok a sajátjaim felé. Gyorsan össze is szedem őket, hiszen mi ketten vagyunk az utolsó páros, senki más nincs már a kellék-szertárnál. Végül visszatérek az asztalunkhoz és nekilátok a dolgomnak.
- Nicholas nem undok – veszem védelmembe a testvérem, miközben begyújtok az üst alatt. Bex jó témába nyúlt, nagyon nem szeretem, ha a testvéreimet piszkálják. Még Lioneah-t is megvédem, hiába értek egyet a vitapartneremmel. - Csak kimondom, amit gondolok – rántom meg a vállam flegmán. Oké, mondok így sokszor hülyeséget, de nem érdekel. - Miért baj az? Ami a szívemen az a számon, mintha a hugrások többsége nem ilyen lenne. És te? Elvégre, az undok stílusod nem hiszem, hogy sok embernek tetszene. Hány ellenséget szereztél már magadnak az iskolán belül? Miért olyan jó másokat sértegetni? Miért érzed többnek magad másoknál?
Nem, nem bántott meg, egyszerűen csak tényleg érdekel a magyarázata. Szeretném kissé mélyebben megismerni az indokait. Különben is, sokan tartanak naívnak, de nem izgat. Én ilyen, más olyan... Minden ember különböző.
[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Idézet, szöveg, egyéb
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bexley Wildfield
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 16
ϟ Hozzászólások száma : 220

TémanyitásTárgy: Re: Bex & Sasha - Bájitaltanon 2018-01-21, 22:59


sasha&&bex


[You must be registered and logged in to see this image.]
Kevés olyan idegesítő ember létezik, mint az újonnan megismert Sasha McCaine. Nem tudom eldönteni, hogy ő most eredendően ennyire édes vagy csak szimplán teljesen bugyuta. Valamiért inkább a másodikra tippelek. Ha én ilyen lennék már régen kinyírtam volna magam. Biztosan nem fogom bírni elviselni ezt a lányt hosszútávon, de valahogy muszáj lesz. Jó is meg rossz is, hogy pont bájitaltanon raktak vele egy párba. Örülök neki, hogy tud segíteni és majd felhúzza a jegyem, viszont annyit beszél, hogy egy perc után herótom van tőle. Szerintem azt hiszi, hogy mi majd nagy barátnők leszünk ezután és karon ragadva a másikat járkálunk majd a folyosókon. Legalábbis biztosan valami ilyesmi játszódik le a fejében amennyire jóhiszeműnek tűnik.
Rezzenéstelen arccal bámulok rá, amikor magyarázni kezd. Jó szokásomhoz híven rögtön rá is vágom a választ mindenféle gondolkozás nélkül.
- Nem érdekel, hogy ki az a Sarah és nem, még akkor sem, ha a nővéred – az arcom kifejezéstelen, nincs rajta semmi rendülés, semmi bűntudat, hogy ezt mondom. Ez van és kész. – Viszont annak felettébb örülök, hogy szerinte tehetséged van hozzá – bólintok végül. Inkább nem kommentelem, hogy mennyire hidegen hagy, hogy hollóhátas és kitűnő tanuló meg minden. Szinte minden hollóhátas az, vág az eszük rendesen. Nekem egy parányi esélyem sem volt, hogy abba a házba kerüljek meg úgy a többibe sem. Ízig vérig mardekárosnak születtem.
- Jaja, így már vágom melyik – világosodom meg hirtelen. Lehet, hogy nehéz velem és sok mindent el kell magyaráznia, még azt is hogyan néznek ki az adott hozzávalók, de ettől függetlenül szerintem jól jár velem. Hagyom kibontakozni és nem pofázok bele abba, amit mond. Tökéletes partner vagyok! – Az pompás lenne! – vágom rá gyorsan és már ott is hagyom a lányt. Lehet, hogy mindössze egy fél perc elhozni a cuccokat, de addig sem kell hallgatnom az idegesítő dumáját. Mintha az egyik fülén be, a másikon meg kiment volna, amikor mondtam neki, hogy csak a munkára koncentráljon.
- A bátyád sem érdekel – vágom rá zsigerből. – Ezek szerint jófej gyerek lehet, ha szerinte is sokat csacsogsz. Áh és még undok is! Imádom az undok embereket, mert olyanok, mint én – húzom fel a szemöldököm. A hangomból árad a gúny és nem is próbálom meg leplezni.
- Te egyébként szoktál gondolkozni mielőtt beszélsz? – kérdezem totál kíváncsian mindenféle hátsószándék nélkül. Amilyen hülye még rögtön válaszolni is fog.
Csak rábólintok a feladatára és elkezdem felaprítani a növényeket, s közben most először rövid ismeretségünk alkalmával érdeklődve várom Sasha válaszát.


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
red hair: the crown that you never take off
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sasha.McCaine
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 15
ϟ Hozzászólások száma : 138

TémanyitásTárgy: Re: Bex & Sasha - Bájitaltanon 2018-01-21, 13:33


Bex & Sasha


[You must be registered and logged in to see this image.]

A lehető legkedvesebb mosolyomat villantom a Bex nevű lányra, mert magamban igenis megkönnyebbültem, amikor rájöttem, hogy nem olyan, mint a többi mardekáros. Végre valahára lesz egy jó hangulatú bájitaltanom! A kedvenc tantárgyam és most először élvezem is az órát. Piton ugyanis eddig valahogy mindig úgy osztotta a lapokat, hogy azok a mardekárosoknak kedvezzenek. Tavaly a griffendélesekkel voltunk összevonva, ott nem tudott kínozni minket, de most... Hát, irtó nagy mákom van ezzel a csajjal, az tény.
- Sarah szerint nagy tehetségem van hozzá – szólalok meg, majd folytatom: - Ő hollóhátas, a nővérem. Kitűnő tanuló mindenből, szóval csak tud valamit, nem igaz? A bájital is nagyon megy neki, de nekem még egyszer sem kellett segítséget kérnem tőle...
Mindezt pedig egy levegőre hadarom el, ez egyéni rekord nálam. Már el is felejtettem, milyen az, amikor új emberbe botlok és barátkozni kezdek vele. Csak beszélek és beszélek, szinte be nem áll a szám. Tudom jól, hogy vannak olyanok, akiket ez idegesít, de mit tegyek ellene? Befogni képtelen vagyok, az nekem nem megy, szóval csak úgy ömlik belőlem a szó, ha kíváncsi rám a hallgatóság, ha nem...
- Úgy, mint a hétköznapi zsálya, csak a levelei és a szára is lila színűek – magyarázom türelmesen. Egyáltalán nem zavar, hogy ennyire nem ért hozzá, ismerős a helyzet számomra, én ugyanígy vagyok más tantárgyakkal. - Vagy, ha gondolod, akkor cserélhetünk. Én elmegyek a hozzávalókért, te pedig a többi cuccért...
Az üstöt és miegymást felismeri, nem igaz? Ha ott toporog a hozzávalós szekrényke előtt, akkor azzal nem sokat érünk el, csak időt veszítünk. Márpedig bájitaltanon az időzítés is nagyon fontos, nem csak a recept betartása. Mindent percre pontosan be kell tartani... 3 percig kell hevíteni az üstöt, fél percig párolni a hozzávalókat kevés gyíkvérben és a többi... Márpedig erre az egészre nem kaptunk többet 45 percnél. Sietnünk kell.
- Tessék? - vonom fel kissé kérdőn a szemöldököm, valahogy nem értem ezt a stílust a lány részéről, végül zavartan nevetgélve szólalok meg: - Jaj, bocsi, Lio is sokszor mondja, hogy sokat csacsogok és ő is mardekáros. Ő a másik testvérem – teszem még hozzá, mintha teljesen figyelmen kívül hagytam volna a lány szavait. - Elég undok, szerintem kijönnétek egymással...
Miután rájövök, mit is mondtam az előbb valójában, gyorsan becsukom a szám, majd szó nélkül megfordulok és elviharzok a kellékekért. Pár perc múltán térek csak vissza, magamban abban reménykedve, hogy Bex is megszerzett mindent.
- Oké, én felrakom az üstöt melegedni, te addig aprítsd fel a növényeket. Nagyon apróra.
[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Idézet, szöveg, egyéb
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bexley Wildfield
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 16
ϟ Hozzászólások száma : 220

TémanyitásTárgy: Re: Bex & Sasha - Bájitaltanon 2018-01-19, 22:07


sasha&&bex


[You must be registered and logged in to see this image.]
Ez a lány annyira kedves, jóhiszemű és édes, hogy kedvem támadna felpofozni. Őszintén rühellem az ilyen embereket, de muszáj tartanom a számat amennyire csak lehet, mivel azzal csak magamnak ártanék, ha elkezdenék beszólogatni neki. Óh pedig milyen jó lenne! Muszáj egy kicsit figyelembe vennem a jegyeimet, mert akár el is leshetek tőle dolgokat, amiket magamtól sosem tanulnék meg. Most először az életemben, s remélhetőleg utoljára meg kell hunyászkodnom valaki előtt. Még a saját szüleim és fivérem sem tudták ezt soha elérni. Túlságosan fafejű, makacs és önző vagyok ehhez. A legtöbben ezeket rossz tulajdonságnak vélnék, de én úgy vagyok vele, hogy ezek tesznek erőssé, s azzá, aki igazából vagyok.
- Akkor életmentő leszel – mosolygok rá őszintén, s be kell vallani, hogy kissé meg is könnyebbülök. Akármennyire is reménykedtem abban, hogy ért ez a lány, Sasha vagy hogy is hívják a bájitaltanhoz, egy kis szög ott volt bennem, hogy mi van ha mégsem. Mi van, ha még nálam is hülyébb belőle és akkor biztosan T-t kaptunk volna. Most úgy érzem magam, mint akinek egy hatalmas kő hullott le a szívéről. – Hogy néz ki a lila zsálya? – kérdezem totál elvörösödve. Ez annyira gáz! Most aztán biztosan kiderül, hogy a nagy és menő Bexley Wildfield mennyire síkhülye ehhez a tárgyhoz. Aztán meg majd elterjed, hogy nem csak ehhez.
Az még megvan, hogy a mandragóga gyökér hogyan néz ki. Másodikban vettük Bimba professzorral és azaz óra roppant érdekes volt, így mindent megjegyeztem erről a növényről, ám a lila zsálya valahogy kimaradt az életemből. Biztosan csak figyelmetlenség vagy elaludtam azokon az órákon, amiken szó volt róla. Az összesen.
- Hagyd már ezt abba, idehozom csak ne nyávogj – forgatom meg a szemeim. Az a legkevesebb, hogy a hozzávalókat a keze alá tegyem, ha egyáltalán tudom, hogyan néznek ki.
- Egyezzünk meg abban, hogy szépen csendben maradsz, csinálod, amit kell és amiben tudok segítek. Nem szeretem, ha valaki mellébeszél. Világos voltam? – kérdezem felhúzott szemöldökkel. Kicsit durva a hangszínem, de ennél kedvesebben, ha akarnám se tudnám elmondani neki. Megvan a magam stílusa, amitől egyszerűen nem tudok elszakadni meg nem is akarok.


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
red hair: the crown that you never take off
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sasha.McCaine
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 15
ϟ Hozzászólások száma : 138

TémanyitásTárgy: Re: Bex & Sasha - Bájitaltanon 2018-01-19, 17:38


Bex & Sasha


[You must be registered and logged in to see this image.]

Bex undok stílusa nem lep meg különösebben, valahol számítottam is arra, hogy mardekáros révén megenged magának egy beszólást is, de ha úgy vesszük, igaza van... A talárom és az órarendünk alapján simán kitalálhatta magában a dolgot, de hát az illem úgy követeli, hogy teljes legyen a bemutatkozás. Vagy tévednék? Anyu és apu ezt már nem tudták megtanítani nekem, de a testvéreim így neveltek. Lenyelem hát magamban a békát, elbénáztam a dolgot, de ahhoz képest a csajszi egészen rendes. Mármint, a mardisokhoz képest... Nem kaptam más gúnyos megjegyzést, szóval a gyomromban lévő ideg kezd kissé enyhülni. Apránként bár, de megnyugszom.
- Semmi gond, én jó vagyok belőle – villantok egy mosolyt a lányra, miközben előveszem az Ezer bűvös fű és gomba legújabb példányát, majd kinyitom az adott oldalon. Tekintetem csak úgy falja a sorokat, majd megszólalok: - Tudnál hozni mandragóra gyökeret és lila zsályát? Én addig elszaladok az üstért és a késekért.
Bizonytalan pillantást vetek a lány felé, elvégre elképzelhető, hogy nem fog annyira aktív lenni a dologban, hiszen a háza tagjai nem igazán szeretnek a hugrabugos diákoknak engedelmeskedni. Igaz, elmehetek én is mindegyik hozzávalóért, de úgy érzem fair-nek, hogy a jobb jegy érdekében tesz ő is valamit. Nem ismerem, épp csak futólag, életemben első alkalommal raknak párba vele, fogalmam sincs hát azt illetően, hogy mennyire hajlandó megerőltetni magát, de ha nem, megteszem én. Nem nagy dolog, fő a békesség, nem igaz?
- Persze, csak ha kedved van – nyögöm ki a szavakat, miközben magamban azért már átkokat zúdítok szerény személyemre, amiért nem vagyok képes kiállni az elveim mellett. Nem vagyok cseléd, de sajnos mindenkinek szeretnék szimpatikus lenni, még akkor is, ha alig ismerem az illetőt. Ez alól pedig Bex sem kivétel. Ha viszont most kikímélem, akkor ezt másik alkalommal is elvárja majd tőlem, nem igaz? - Mármint, nem tudok kétfelé szakadni, szóval hálás lennék érte, ha megtennéd a kedvemért...
Ezt most komolyan kimondtam? Könyörgök neki? Sasha, térj már észhez! Mindenesetre, a józan felem csődöt mond, így csendben várom a lány válaszát. Nem áll szándékomban ilyesmin összeveszni, de ha kihagyom mindenből, akkor az bunkóságnak is tűnhet, nem?
[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Idézet, szöveg, egyéb
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bexley Wildfield
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 16
ϟ Hozzászólások száma : 220

TémanyitásTárgy: Re: Bex & Sasha - Bájitaltanon 2018-01-17, 17:26


sasha&&bex


[You must be registered and logged in to see this image.]
Átváltoztatástanról kifelé jövet egy büszke mosoly jelenik meg az arcomon, hiszen ilyenkor tényleg örülhetek a fejemnek. Ez az egyike azon két tárgynak, amiből tényleg jó vagyok. Ilyenkor olyan szívesen mondanám anyámnak, hogy jöjjön és nézzen meg McGalagony óráján és ne csak a rivallót küldje, hogy mennyire hülye vagyok. Persze ezt sosem fogom így megmondani neki, de azért fejben jól hangzik. Már egy egész kis szöveget összeraktam fejben, hogy mit vágnék hozzá, de ez marad gondolati síkon.
A mosoly letörölhetetlennek tűnik a fejemről egészen addig, amíg rá nem jövök, hogy a következő az bájitaltan lesz. Hirtelenjében minden jó kedvem elillan, s mintha többé nem lenne boldogság a világon. Tudom, hogy drasztikusabban fogom fel a kelletténél, de már elvesztettem minden reményem ezzel kapcsolatban. Csak reménykedem egy elfogadhatóban évvégén. Nem célom tovább foglalkozni ezzel a tárggyal a jövőben. Amúgy meg céljaim sincsenek, szóval oly mindegy.
Mint aki haldoklik úgy vonszolom le magam a pincébe, s be a terembe. Leülök az első padok egyikébe, mint akinek már ugyan mindegy, mivel se elől, se hátul nem lesz jobb. Az óra elkezdődik és meglepetésemre Piton egy olyan megszólalást enged el, miszerint párokban leszünk. A szemem hirtelenjében felcsillan és bőszen reménykedem, hogy egy okos diák mellé oszt be, akinek hála a jegyeim is jobbak lesznek. Én lehúzni biztosan nem fogom a szerencsétlent, aki velem lesz együtt, de én simán kihasználhatom ettől függetlenül. Úgy szép az élet, ha kerek.
Nem lep meg, amikor minden mardis hugrással kerül párba. Én személy szerint nem örülök neki, mivel szerintem abba a házba csak bolondok járnak kivétel nélkül, de ez nem jelenti azt, hogy nem okosak. Azt mondják, hogy a zsenit és az őrültet nem sok választja el egymástól. Reménykedem, hogy ez a jövőbeli partneremre is igaz.
Elhatározom, hogy nem mozdulok a helyemről, de a szőke hajú leányzó hamar odapattan hozzám. A mosolyából kiindulva eléggé lelkesnek tűnik. Nem lesz könnyű együtt dolgoznom vele, de majd elválik mi lesz. Jobban belegondolva nem is tervezek semmit se tenni.
- Szia, én Bex vagyok – válaszolom, amikor bemutatkozik. Igazából, ha ő nem teszi meg, akkor nekem ez eszembe se jut. Alaposan végigmérem az évfolyamtársam, de nem tűnik ismerősnek. – Bexley Wildfield. Nem mondod, hogy hugrás vagy? A talárod és a nyakkendőd alapján sosem jöttem volna rá! – felelem gúnyosan és összecsapom a kezeimet, amire Piton szigorú pillantását kapom válaszul.
- Bocsánat... – motyogom a tanárra nézve, de nem tesz megjegyzést, hanem továbbáll. – Előre szólok, hogy síkhülye vagyok ebből a tárgyból és nem leszek nagy segítségedre – mondom neki őszintén és kicsit szomorúan is egyben. Bárcsak olyan lennék, mint Corvus, aki mindenből tarol!


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
red hair: the crown that you never take off
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sasha.McCaine
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 15
ϟ Hozzászólások száma : 138

TémanyitásTárgy: Re: Bex & Sasha - Bájitaltanon 2018-01-17, 16:29


Bex & Sasha


[You must be registered and logged in to see this image.]

Szeretem a bájitaltant, jó is vagyok belőle, ez nem is kérdés, csak egy bajom van az egész tantárggyal... Vagyis inkább kettő, de mivel ezek együtt járnak, simán vehetem egynek is. Piton és a mardekárosok. Komolyan, mennyivel másabb lenne már az egész hangulat, ha nem egyből gyomorgörccsel kellene belépni a pinceterembe? Ha nem azt kellene állandóan hallgatni, ahogy Piton őket magasztalja, minket pedig lenéz. Jó vagyok ebből a tárgyból, ennyire azért tudom magamról, hiszen sokszor készítek el pillanatok alatt főzeteket, míg néhány mardekáros küzköd vele. És mit kapok? Semmit. Még egy jó szót sem a munkámért.
A leghátsó padokban ülünk – szokás szerint – a többiekkel, amikor az óra elkezdődik. A mardekárosok természetesen ma is elől feszítenek, mintha valamiféle kitüntetésre várnának, miközben egymás között sutyorognak és felénk pillantgatnak. Nem igazán érdekel a dolog, megszoktam már ezt részükről, helyette inkább lehajolok a táskámhoz és kipakolom belőle a könyveimet. Nyilván ma is gyakorlati óránk lesz, de a tankönyv kell, mert abban vannak a receptek és jobban is érzem magam, ha a kezemben van. Ráadásul, a mai házim is csak a beadásra vár, mert tegnap Sera segített benne, mivel egyedül lusta lennék nekiülni a dolognak.
Piton következő híre azonban úgy ért, mintha egy vödör jeges vízzel öntöttek volna nagyon. Páros munka... Ami nem is lenne baj, ha a párokat nem ő osztaná be. Márpedig ő fogja és nyilvánvalóan nem a csapatépítés lesz a dolog célja. Szinte meg se lepődöm, amikor egy Bex nevű lány nevét hallom. Piton egy csajra mutat, én pedig – kelletlenül bár, de – összepakolom a cuccom és átköltözöm hozzá. Remek.
- Szia, a nevem Sasha – teszem félre a bennem felgyülemlett előítéleteket, hiszen nem ismerem a lányt, szóval mosolyogva pillantok rá. Fő a bizalom, talán ő nem is olyan, mint a többiek. - Sasha McCaine, hugrabug. Téged hogy hívnak?
Nem rémlik az arca, szóval nagy eséllyel nincs benne a szívatásokban, ami elsőre nagyon jó jel. Lehet, a családja miatt került a Mardekárba. Tuti aranyvérűek, nem sok olyan mardist ismerek, aki sárvérű. Ki is készítenék a többiek, az biztos. Mindenesetre, elsőre szimpatikusnak tűnik, és hát miért is ne? Talán még barátok is lehetünk, hiszen a ház nem minden. Persze, eszembe se jut, hogy Piton talán nem véletlenül osztott be pont mellé...
[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ Idézet, szöveg, egyéb
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sasha.McCaine
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 15
ϟ Hozzászólások száma : 138

TémanyitásTárgy: Bex & Sasha - Bájitaltanon 2018-01-17, 16:29

###
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Bex & Sasha - Bájitaltanon

Vissza az elejére Go down

Bex & Sasha - Bájitaltanon

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Kastély és Birtok :: Alagsor :: Pincefolyosók-