Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebbϟ Házpontok 2018-2019
  Yesterday at 15:45
Jacob Troops


ϟ Neira & Ginny
  Yesterday at 10:59
Gwyneira Rousseau


ϟ Keresem a...
  2018-12-09, 15:23
Melissa Greenwood


A hónap posztolói
Jacob Troops
 
Kieran O'Byrne
 
Gina Accipiter
 
Nox Djarum
 
Luna Lovegood
 
Madeleine Eastwick
 
Dane Seoras
 
Elijah Crowfield
 
Draco Malfoy
 
Shanna Griffin
 
Statisztika

Összesen 595 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Melissa Greenwood

Jelenleg összesen 39827 hozzászólás olvasható. in 3513 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Tekergők - Új Generáció

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Katherine Benedict
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 14
ϟ Hozzászólások száma : 242

TémanyitásTárgy: Re: Tekergők - Új Generáció 2018-03-20, 10:08

Na gyüttem. Very Happy Nekem teljesen okés az ötlet, sőt, hiszen tény valószínűleg mennének a gyengélkedőre és oszlana a tömeg Kath akciójának hála. Very Happy A közös álom viszont ott tartja őket, viiiszont azt hozzátenném, hogy mindenki próbáljon kicsit hozzátenni majd az eseményekhez, mert vannak úgymond fő mesélőbb stílusú userek, és van aki inkább csak reagál, de ne mindig előbbiektől várjuk a szitukat. Aki kevésbé szokott is próbáljon hozzátenni. Smile


[You must be registered and logged in to see this image.]
A Series of Unfortunate Events

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Corvus Flint
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 16
ϟ Hozzászólások száma : 166

TémanyitásTárgy: Re: Tekergők - Új Generáció 2018-03-19, 11:54

Ötlet a büntetőmunkához.

Mivel ez a különleges kísérleti trágya eléggé megtalálta Kath-et és Corvust arra gondoltam, hogy mielőtt elmehetnének a Gyengélkedőre és már ki is lépnének a játékból lényegében, kipróbálnák azt, amihez Gina az összetevőket bekérte és olyan rosszul sül el, hogy Kath arcán elkezd "párologni" a cucc és a gázoktól mindenki beájul egy közös álomra.
Hogy hova kerülnek, mennyi időre, mit csinálnak az álomban egyáltalán nincs meg a fejemben, csak így tudnánk mindenkit egy helyszínen tartani. És egy életre megtanulnák, hogy negyedikesen ne akarjanak menősködni hanem húzzanak a Gyengélkedőre, ha valami van. Very Happy


[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem élhetsz mások elvárásai szerint.
Azt kell tenned, amit te helyesnek gondolsz,
még akkor is, ha ezzel megbántasz olyanokat,
akiket szeretsz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Benjamin Morgan
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 16
ϟ Hozzászólások száma : 91

TémanyitásTárgy: Re: Tekergők - Új Generáció 2018-01-15, 18:09

Elég sok kapaszkodóm van, de azért igyekszem új dolgokat is kitalálni^^

Kath: A kislány odajött hozzá érdeklődni, Ben pedig lelkesen mesélt a kártyáiról, hiszen ritka az, amikor a lányt a csokibéka kártyák érdekelnek. Ben is hasonlóan tapadós alkat, tehát ebben jól egymásra találtak. Ben pedig még vett is Kath-nek egy különösen értékes kártyát barátsága jeléül, amin egy fiatal, de gyönyörű boszorkány látható, aki képes mindent, és mindenkit szivárványszinűre változtatni. Egyszer meg is védte Kath-et, amikor Corvusék bandája szekálta, talán éppen ezzel hívta fel a mardekárosok figyelmét a nyilvánvaló különcsége mellett.  
Gina: Hálásan elfogadta Ginától a csokibékát, amikor az egyszer megkínálta vele, de ezen kívül nem sokat beszéltek. Azonos évfolyamra járnak, ezért vannak közös órák, itt Ben csupán arra figyelt fel, hogy Gina ugyan nehezen barátkozik, de hajlamos kiállni akár vesztett ügyekért is. Egyszer viszont mégiscsak megkérte, hogy vegyen rá egy felsős srácot egy csokibéka kártya cserére, hiszen a griffendéles láthatóan nagyban nyomja az üzletet. A csere megtörtént, Ben pedig azóta is úgy tekint a lányra, mint akinek tartozik.
Sasha: Aranyvérű családok révén igen gyakori, hogy vérségi kapcsolatban vannak. Ezúttal is így van, Ben és Sasha unokatestvérek, noha Ben sosem értette, hogy a McCaine családdal a Morganek miért nem tartották a kapcsolatot, neki semmi baja nincsen Sashával, köszöngetnek egymásnak, de azon kívül, hogy ötévesen egyszer egy nyáron együtt pancsoltak egy felfújható medencében méghozzá full meztelenül. Rengeteget nevettek, szép emlék, de mást tényleg nem tud Sasháról.
Wini: Amióta a lány egy szó nélkül odaadott neki egy ritka lapot kárpótlásul a Corvusék által összetépett helyett, azóta Ben árnyékként van vele, mint valami nyomkövető rakéta. Mindig mellé ül le a klubhelységben, és a nagyteremben, kijár a lány meccseire, s úgy általánosságban mindig ott van vele. Ben nem túl barátkozós, sőt, kifejezetten magába forduló, de úgy véli szavak nélkül, pusztán a társaságával is ki tudja egészíteni a másik furcsát, Winnie-t.

aláírás helye
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Winifred Hill
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 16
ϟ Hozzászólások száma : 56

TémanyitásTárgy: Re: Tekergők - Új Generáció 2018-01-13, 22:57

Idézek az ET-ből meg kitoldom úgy egyszerűbb.Very Happy
Wininek nem igazán vannak barátai. Legalábbis eddig még nem sokan döntöttek úgy, hogy hosszú távon jóban legyenek vele. Köszönhetően annak, hogy egy igazi okostojás. Lazán a szavadba vág, kijavít, és még a ruhádat is megigazítja mindeközben. Nem feltétlen bajkereső. Harciassága abban nyilvánul meg, hogy rettenthetetlen lendülettel kidumálja az agyadat a helyéről. Na meg kiéli magát a kviddicsben.(újonc hajtó, de van hozzá érzéke). Büszke képviselője a mugli születésűeknek. Kissé néha túlontúl is, ami remek céltáblává teszi, noha minden Mardisnak gratula aki ki tudja kezdeni az elszállt kis fejét. Ha valaki hajlandó vele leállni és egy egy témát esetleg megvitatni, igencsak sziporkázó szóváltás, vagy épp barátias szócsata alakulhat ki... vagy valami teljesen egyéb katarzis. Szereti fitoktatni a tudását, még ha mások nem is kíváncsiak rá. Mivel odahaza volt egy viszonylag hosszú időszak, ameddig ő volt mindenki kis hercegnője, galaktikus egóval rendelkezik amit igen nehéz megingatni. Ettől függetlenül mindig segít ott ahol csak tud, válogatás nélkül. Segítőkész, és lelkiismeretes. Látszik hogy egy lelkész lánya.

Valószínűleg eddig mindenkit csak hallomásból vagy látomásból ismer csak.
Kivételt képez ez alól Corvus akivel a familiáris kérdés miatt örökös rivalizálás van köztük.
Illetve Ben, akivel háztársak, szóval őt kicsit jobban ismeri. Az már feltűnt neki, hogy a srác full kocka. De valahol pont emiatt szimpatizál vele. Magát is néha kockának érzi. Mikor széttépték azt a ritka lapot, a hír hozzá is eljutott.
És ugyan nem ugyanazt a lapot, de egy hasonlóan ritkát, ami még nem volt meg a srácnak, konkrétan lecsapta elé az (asztalra?) mikor mindketten a klubb helységükben voltak. Amint a srác ránézett esetlegesen ő egyetlen hang nélkül pókerarccal húzta el a csíkot.
És így kb ennyi a szociális csillogása szűk körben egyenlőre.Very Happy De fejlődőképes.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gina Accipiter
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 16
ϟ Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: Tekergők - Új Generáció 2018-01-13, 13:29

Na akkor én is Very Happy
Szóval Gina az lány, akiről az egész iskolában azt tartja a fáma, hogy többet van büntetőmunkán, mint az egész évfolyama együttvéve.  Az évfolyamon híres arról, hogy ő a nagy vagány, aki minden zűrben benne van. Nem tudsz olyan őrültséget mondani neki, amit ne tenne meg fogadásból. Ráadásul kis túlzással a fél évfolyamnak ő írja a háziját. Ugyanakkor bár jó tanulónak mondható, nincs az a tanár a Roxfortban, akit a pimaszkodásával ne kergetne őrületbe pillanatok alatt, puszta felvágásból. Kivételt képez ez alól McGalagony és az átváltoztatástan, ahol muszáj brillíroznia, a legendás lények gondozása, bár ott más miatt feszült a hangulat… és a gyógynövénytan, ami még tényleg érdekli is, ezért itt is igyekszik kiválóan teljesíteni, bár kicsit kevésbé, mint McGalagonynál, és tanán kicsit pimaszabb is.

Kath-et a klubhelyiségben ismerte meg, és azonnal eldöntötte, hogy a védelmébe veszi, segít neki a bájitaltanban, és nem engedi, hogy bárki piszkálja, vagy egyáltalán csak csúnyán nézzen rá. Ő lesz Kath új védelmező tyúkanyója. Very Happy Ez azért némiképp ellentétes a róla szóló pletykákkal, bár már arról is sutyorognak a kisebbek, hogy Gina néha napján megszánja az elesettebbeket egy-egy csokibékával…

Corvus-t legendás lények gondozásáról ismeri, ahol feszült a hangulat, ugyanis Hagrid kevéssé képes megfékezni, hogy a mardekárosok, és a griffendélesek (leginkább Gina…) egymáson köszörüljék a nyelvüket. Épp ezért nem is kedveli Corvus-t, mert mardekáros, és még viszonylag ugyanabban is mer jó lenni, mint ő. Bár egyelőre olyan passzív hideg távolságtartással viseltetett irányába. Persze ha véletlen eszébe jutott volna beszólni órán Ginától kapta is a választ…

Wini-t mivel évfolyamtársak látásból ismerheti, lehet közös órájuk. Bár eddig nem nagyon közeledtek egymáshoz, más körökben forogtak. Semmi különös érzelmet nem táplál felé.

Sasha-val hasonló a helyzet, mint Wini-vel, egy évfolyamra járnak, lehet közös órájuk. Bár talán Ginának kicsit sok Sasha órai csacsogása, és mindenkinek jobb, ha nem mellé ül, de azért felé sem táplál különösebb érzelmeket. Egyszerűen nem óhajt beszélgetni. (Még… Very Happy )

Ben-t nem tudom, mennyire ismerheti. Esetleg az feltűnhetett neki, hogy gyakran szekálják, és hogy jobb kedve legyen néha megszánhatta egy-egy csokibékával. Esetleg a Ben tudta nélkül néha neki mehetett a szenyózóknak, csak hogy saját magát keverje újra bajba, mert mért ne? Very Happy


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

A múlt árnyai olyanok, mint az Ördöghurok.

Ha küzdesz velük, megfojtanak.

Ha elengeded őket, új életre lesz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Corvus Flint
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 16
ϟ Hozzászólások száma : 166

TémanyitásTárgy: Re: Tekergők - Új Generáció 2018-01-13, 11:20

Én mindenkivel utálkozósra veszem az alapfigurát, hogy jól megnehezítsem a karakterem helyzetét, szóóóval...

Kath-et a mardekáros csapatával (3-4 ember) sokat szenyózta, mert sárvérű és ha egy pici hibát is ejtett, csúnyán nézett, elejtett valamit, bármit tett, képesek voltak azonnal odaszúrni, és ennek legtöbbször a sárvérűséghez volt köze. Ez megszűnt most szeptembertől, amikor Corvus úgy döntött inkább magányos farkasra vált és már csak egyedül mászkál a farkasával, olvasgat és nem szól be senkinek.
Gina-t Legendás Lények Ismeretéről ismeri, közösen van a Griffendél és a Mardekár órája, amin körülbelül Corvus az egyetlen a házából, akit érdekel is az óra és tehetségesnek tűnik, de nem veri nagy dobra a dolgot, mert a társai azonnal elkezdenék isteníteni. A feszültség mindig nagy az órán, a sárvérűek mindig kapnak egy-két beszólást, és Hagrid  és az unalmasabb állatok is, bár utóbbiból Corvus észrevétlenül mindig kimaradt.
Wini-t Átváltoztatástanról ismeri, ami a Hollóháttal közös órájuk. Mikor McGalagony először hozta fel a Familiáris idézést azonnal összenéztek és egy kis versengés alakult ki közöttük, hogy kinek sikerül előbb megidéznie az állatot. Azóta ez sikerült, Corvusnak farkas, Wininek hóleopárd, de azóta is vitáznak, hogy kinek sikerült előbb percre pontosan. (Majd kidobjuk kockával)
Ben-t valószínűleg csak látásból ismeri, a nevét nem is tudja, csak a srác, akibe nagyon könnyedén bele lehet kötni, és akit a folyosón olyan egyszerűen le lehet vállalni, hogy a kis mütyűrjei, kártyái szétrepüljenek a folyosón. Gúnynéven szokták hívni, ezért nem is tudja az igazit (még nem találtam ki, hogy min), és harmadikban volt egy afférjük, amikor Corvus nem csak szóval piszkálta, hanem el is vettek tőle egy értékes kártyát és darabokra tépték.
Sasha a Hugrabugba jár, ami egy elég nagy ok ahhoz, hogy a Mardekárosok kipécézzék, de minden szakon van testvére és aranyvérű, ezért annyira nem szokták piszkálni. Szeptembertől játsza Corv a magányos farkast és azóta jelenik meg Sasha újra és újra, hogy kicsit felkarolja, de a fiú általában a rossz neveltetése miatt megbántja és lekoptatja, akármilyen kitartó.

Bár már ketten leírtátok a kapcsolatunkat, de ez a kissrác szemszöge. : D


[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem élhetsz mások elvárásai szerint.
Azt kell tenned, amit te helyesnek gondolsz,
még akkor is, ha ezzel megbántasz olyanokat,
akiket szeretsz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sasha.McCaine
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 15
ϟ Hozzászólások száma : 138

TémanyitásTárgy: Re: Tekergők - Új Generáció 2018-01-13, 11:11

Most rajtam a sor Very Happy

Sasha aranyvérű, talán pont ezért nem lett még Corvus bandájának a céltáblája, de a folyosókon gyakran látta, amint másokat piszkálnak. Hugrásként azért ő is kapott már hideget-meleget a mardisoktól, de általában nem volt velük komolyabb incidense. Amikor Corvus kiválik a bandájából, igyekszik felkarolni őt, keresi vele a kapcsolatot, habár azért mindig érzi, hogy a srác ellenséges vele, de nem adja fel Very Happy Mindenesetre, nem adja fel, nem arról híres, Corvust komoly kihívásnak látja, amit teljesítenie kell.
Benjaminnal unokatestvérek, habár a két család nem tartja a kapcsolatot, nincsenek meg azok a bizonyos rokoni szálak, mint másoknál. Tudják ugyan egymásról, hogy kicsodák/micsodák, de még egyszer sem voltak együtt családi rendezvényen, nem beszéltek egymással többet a köszönésen kívül. Semmilyen kötelék nincs kettőjük között.
Másokat nem ismer, maximum látásból, hiszen hugrás, megvan a saját baráti köre. Bár, akivel egy évfolyamra járnak, azok annyit tudhatnak róla, hogy szeret az órákon másokkal csacsogni, még az se hatásos ellene, ha mások mellé ültetik, mert ismeretlenekkel is simán szóba áll Very Happy Mostanában leginkább egyedül szokott Piton óráin dolgozni, ez valamennyire bekorlátozza a csacsogóját, de más tanárok már rég lemondtak róla. Talán McGalagony az egyetlen, akinek az óráin visszafogja magát, de kész, vége, ennyi a kedvezmény a tanárokkal szemben. Más órákon a tanárok mellett még az ő hangját lehet gyakran hallani, a leghátsó padokból is Very Happy Very Happy Very Happy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Katherine Benedict
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 14
ϟ Hozzászólások száma : 242

TémanyitásTárgy: Re: Tekergők - Új Generáció 2018-01-13, 10:11

No, akkor kezdek én. Szóóóval Kath a kis fiatal a csapatban, na jó csak egy évvel, az nem vészes. Very Happy
Nem régen ismerte meg Ginát, aki segített neki egy bájitalkataszrófát megakadályozni.
Corvus a haverjaival eleget szekálta már, hiszen mugli születésű és úgy fest még a Mardekáros bátyja sem tudta ettől megóvni, de jó eséllyel azért, mert Benedict igen elfoglalt volt az utóbbi időben az ikrek születése, aztán a halála miatt. Very Happy Meg mondjuk Kath nem egy panaszkodós típus, ellenben, pl. a folyosón ha netán Ginával együtt látta meg Corvust az arckifejezéséből könnyen leszűrhető, hogy nem annyira van oda érte és Gina ezt így ki is szedheti belőle minden gond nélkül, mármint az okokat.
A többieket még nem ismeri, de pl. Sashát ismerheti esetleg látásból, hiszen Nicolas a bátyja Griffendéles, olyan jól fel lehet nézni rá, meg helyes is típusú idősebb srác és vele láthatta már Sashát. Very Happy
Ben még nem tudni hányadikos lesz, ha évfolyamtárs, akkor lehetnek közös óráik, ha Ben negyedikes, akkor láthatta már a fura kártya gyűjteményével és esetleg az elmúlt években mehetett már oda hozzá érdeklődni, hogy mi a szösz, tehát afféle futó kapcsolat itt is lehet. Smile
Winnie még passz, őt ismerheti más révén mondjuk, ha pl. Gina ismeri, mert évfolyamtársak. ^^


[You must be registered and logged in to see this image.]
A Series of Unfortunate Events

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Corvus Flint
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 16
ϟ Hozzászólások száma : 166

TémanyitásTárgy: Tekergők - Új Generáció 2018-01-12, 19:10


Tekergők - Új Generáció
Csatlakozz hozzánk!

Az az ötlet merült fel, hogy hozzunk egy kicsit újra divatba az igazi Harry Potter hangulatot, a fiatalságot, a kotnyeles kölyköket, a nagy összetartó csapatot, az ellenségeskedést a házak között, mindent, amit az első könyvekből megismerhettünk... Így hát összejött ez a csapat.
[You must be registered and logged in to see this image.]

A megalakulás játéka nemsokára indul, még születőben vagy egy-két karakter, de a kapcsolatok már körvonalazódnak.
Még nincsen náluk a Tekergők Térképe és nincsen semmilyen tárgyuk, ami összetartaná őket, és a nagy különbség közöttük az lesz, hogy nem egy házról kerül majd ki mindenki, hanem idővel a házak egyáltalán nem fognak számítani - idővel. Persze oda játékon belül el kell jutnunk. Bárki, aki szeretne csatlakozni, fiatal karaktert játékba hozni bátran keresse a kapcsolatokat, illetve nagy ellenséget, riválist, felsőbb évesek piszkálását és minden egyebet is szívesen fogadunk. Mi, nem a karaktereink. : D

Ez a fórum fog szolgálni arra, hogy lefektessük, hogy az első játékunk előtt ki-milyen viszonyban van a másikkal, aztán ha együtt játszunk, akkor a játék végén egy kis összefoglalót firkálhatunk ide, hogy merre haladnak a karakterek és a történet.

Jelenlegi tagok:
Gina Accipiter
Katherine Benedict

Winifred Hill
Benjamin Morgan

Sasha McCaine
+Corvus Flint idővel, ha elfogadják[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem élhetsz mások elvárásai szerint.
Azt kell tenned, amit te helyesnek gondolsz,
még akkor is, ha ezzel megbántasz olyanokat,
akiket szeretsz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Tekergők - Új Generáció

Vissza az elejére Go down

Tekergők - Új Generáció

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Képek, naplók, jegyzetek :: Edevis tükre-