Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

Legfrissebb

ϟ Bex & Gina
  Today at 20:48
Gina Accipiter


ϟ Apa-fia
  Today at 14:46
Jensen McKinney

ϟ Ben & Bexley
  Today at 10:46
Benjamin Morgan

A hónap posztolói
Gina Accipiter
 
Bexley Wildfield
 
Megan Smith
 
Cody Armstrong
 
Corvus Flint
 
Luna Lovegood
 
Perselus Piton
 
Jade Wilson
 
Dane Seoras
 
Winifred Hill
 
Statisztika

Összesen 596 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Andrew Benedict

Jelenleg összesen 34323 hozzászólás olvasható. in 3187 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Az új év estéje

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Jade Wilson
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 76

TémanyitásTárgy: Re: Az új év estéje Yesterday at 15:38Valaki & Valaki


Látványosan fejelem az asztalt és játszom a hattyú halálát, de már pörög az agyam, hogy mi legyen, menjek vagy maradjak. Pedig olyan jól indult ez az este! Jó, az újságok egyre jobban rápörögtek arra, hogy mindenki maradjon otthon és csendben ünnepeljen, legfőképpen ne a muglikkal a belvárosban, de pont ezért jött be cserébe ez a meló, mert minden ilyen hely dugig van emberekkel, senki nem megy tüzijátékot nézni.
Mikor a mellettem ülő, akit eddig jobban meg se figyeltem hozzám szól először kileszek a kezeim alól, aztán felemelem a fejemet.
- Tudom én azt. De attól én még fel lettem ültetve, ha okkal, ha anélkül. - vonom meg a vállam, bár már az, hogy hozzám szólt az idegen és nem vagyok totál magamra hagyva elkezdi kicsit istápolni a lelki világom. Mikor jobban szemügyre veszem ugyan kicsit furcsának tűnik az arca, de inkább olyan izgalmasan furcsának, mint taszítónak. Már is egy kedves mosoly van az arcomon, mintha el is felejtettem volna, hogy Cody itt hagyott. - Egy műsort? Olyan műfajban, amilyet akarok?- kérdezem vissza, és már is látszik a hangomon, hogy nagyon is tetszik az ötlet, eszembe se jut, hogy valamilyen szinten félreérthettem, én csak egyféle műsorra és műfajra tudok zenélni. - Milyen hangszeren játszik? - kérdezek rá azonnal, és ültömben is kihúzom magam és a testemmel a forgó bárszéken jobban felé fordulok, nyíltan, naívan, egy érdekes beszélgető partnert remélbe. A gyerekes kisujjesküre már fel is nevetek, és azonnal nyújtom a saját kezemet, hogy a legcsekélyebb zavar nélkül összeakasszuk az ujjainkat. Sose volt problémám az érintésekkel, nem vagyok az a fajta, aki megrezzen vagy elhúzódszkodik, ha ismeretlen ér hozzá, és ez a fazon eléggé jófejnek tűnik.
   
   
A mosollyal fizetni lehet. A mosollyal kárpótolni lehet. A mosollyal életet lehet adni. És van mosoly, melyért meghal az ember.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ivarn-vo Inor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Hozzászólások száma : 61

TémanyitásTárgy: Re: Az új év estéje 2018-01-18, 15:22

Lendületesen csapódik be mellém, és nem esik nehezemre hallani a problémáját. Mikor koppan a homloka a pulton, felé fordulok arccal. Még mindig háttal ülök a pultnak, csak már a tömegen járattam a tekintetemet, mikor befutott. Aztán teszek egy fordulatot azon a bárszéken, mintha csak forgószéken ülnék és megállapodok testtel is felé. Egyik kezemmel a pultra könyököltem, megtámasztva fehéres szőke üstököm. Ital épp nincs már a kezemben, cserébe veszek a pultra kitett sörcsúszdából. és azt kezdem rágcsálni.
- Nem szokása magára hagyni a barátait, ha csak nincs rá jó oka. - közlöm egyszerűen, nyugodtan. Aztán röpke mosollyal hozzá teszem. - Bár a magyarázatán még van mit csiszolni.. - Nem nézek végig a lányon, azt már megtettem mikor a színpadon tombolt, csak az arcát vizslatom sápatag, zöldes színben izzó tekintetemmel. Mélyen ülő, örökké éhes tekintet ez, de jelenleg nem tolakvó. Nézem szegénykének a bánatát. - Mit szól, ha a vissza számlálás után, magam is adok egy műsort, magácskának, csak hogy jobb kedvre derüljön! Mit szól hozzá? - vetem fel szórakozottan. - Maga adhatja meg a műfajt. És bármit választhat. - villantok egy szolidabb vigyort és feltartom szabad kezem kisujját felé, hogy ha benne van, akasszuk össze azokat a kisujjakat. Nem, nem fogok vele kezet fogni, nem hivataloskodunk ennyire, érezhetően magázni sem a távolságtartás miatt magázom. Bár 30-33nak tűnhetek arcra, a tekintetem kellően időtlen. Van egy elég jó kiállásom, és lazára is vettem az estét. Egyáltalán nem érezni, sem erőltetést, sem megjátszást, mintha mindig is ilyen lettem volna.

♫ Zene ♫Aktuális viselet ◊ Ismerős idegen ◊

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jade Wilson
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 76

TémanyitásTárgy: Re: Az új év estéje 2018-01-16, 17:11

[quote="Jade Wilson"]


Ivor & JadeSzinte meglep, hogy a közönség a maga színkavalkádjával milyen pozitívan fogadja a zenémet, tényleg jópáran megmozdulnak, elkezdenek táncolni, még ha nincs is az a "koncert effektus", hogy mindneki a színpadhoz tömörülve tomboljon meg a nevemet sikítsa. Ahhoz még egy kicsit nevesincs fellépő vagyok, labdába se rúghatok a The Weird Sisterssel (Walpurgis lányai). Még! Bár most a Black Birds sikere után a Tokyo-i döntőben sokkal többen ismernek fel. Egyelőre csak azok, akik nagyon szeretik a friss, új zenéket és a fiatal zenészeket, de majd egyszer eljut mindenkihez a zenénk.
Élvezem a számokat, amiknek a szövegét Cody és Noel segítségével raktunk össze, a zenében pedig persze az én irányításommal, de mindenki lelkesen ötletelt. Elképesztően büszke vagyok arra, hogy a saját számaimmal léphetek fel és a barátaim első hívásra jöttek, mikor a segítségüket kértem, hogy egy éjszaka erejéig a bandám legyenek. Kiadom magamból a lelkemet, a hangomat, minden energiámat, miközben énekelek, és a közönség egy egységes, lelkes masszává tömörül, ahogy folyamatosan mosolyogva tekintek le rájuk. Egyetlen pillanat erejéig ragad meg a tekintetem egy alakon, de ez se zökkent ki a zenémből, hiba nélkül folytatom tovább és már tovább is siklik a figyelmem valaki másra. Mindenki másra.
Sajnos ahogy vége van a három számnak, és előre sétálunk meghajolni - ezúttal nem Zachary-vel az élen, hanem velem - egy rövid tapsvihar után már mennünk is kell le és jön a következő fellépő, aki már fel fogja konferálni majd a fellépése közepén a nagy visszaszámlálást is. Lihegve futok le a színpadról és egy hatalmas nagyölelésre húzom oda a banda mindne tagját, ha akarják, ha nem, aztán útnak engedem őket, hiszen úgy terveztük, hogy én Cody-val töltöm a szilvesztert, nekik meg menniük kell valahová.
Hátul még kicsit megtörölgetem nedves ruhával magamat, az ugrálásban sikeresen leizzadtam picit, de át nem kell öltöznöm, csak helyrehozom magam aztán fel is kapom a cuccomat a kulisszák mögül és megcélzom a pultot. A szívem a torkomban dübörög még az adrenalintól és az arcomon is csak úgy sugárzik, miközben siklok az emberek között és keresem Cody-t a tekintetemmel. Minden lépéssel egyre jobban kezdem el ráncolni a homlokomat, és ahogy odaérek a pulthoz és behajolva bedobom a táskám mögé kezd nagyon gyanús lenni a dolog.
- Louis! Hol a fenében van Cody? Nem is látta a fellépésünket? - kérdezem most már picit paprikásan, de ahelyett, hogy a pasi válaszolna, egy talpig igényes, gyönyörűen sminkelt és gyönyörű ruhát hordó nő érinti meg a karom. - Azzal rohant el még tizenegy körül, hogy rájött a szapora, drágám. - fordul hozzám és egy kis nevetéssel fordul is vissza a társaságával tovább suhanva. Összezavarodva nézek vissza a pultos srácra, akit ugyan olyan nagyon nem ismerek, de a próbák miatt már jártam itt párszor a mai fellépés előtt.
- Ez most komoly? - nyögöm ki, miközben feltornászom magam a bárszékre. - Ezzel a nyomorut dumával sikerült felültetnie engem a fellépésünk napján, szilveszterkor? - drámázok tovább, ameddig csal Louisnak van érkezése meghallgatni, hiszen a bár ilyen tájban nem kicsit pörög. Ahogy felkönyökölök megtámasztom a fejemet de aztán egy apró koppanással fejelem le az asztalt, szándékosan, csak lerakva a fejemet. - Nemááár... - nyöszörgöm halkan, de már pörög a fejemben valami B terv. Vagy csak maradjak és igyam le magam?
Észre se veszem, hogy egyenesen Ivor mellé hozott a sorsom.   
   
A mosollyal fizetni lehet. A mosollyal kárpótolni lehet. A mosollyal életet lehet adni. És van mosoly, melyért meghal az ember.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ivarn-vo Inor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Hozzászólások száma : 61

TémanyitásTárgy: Re: Az új év estéje 2018-01-13, 03:18

Drága Fényoltóm ki tudja merre ténfereg ezen a jelentőség teljes estén. Kivételesen nem néztem utána, holott majd megöl a kíváncsiság miben is sántikál! Nos ha netán valami baja lesz, netán még rám is szükség lesz, hogy össze vakarjam, úgy is megtudom!
Minden esetre úgy döntök, vele vagy nélküle, betérek egy éjféli misére a Varjúba. Az még úgysem ártott meg senkinek! És ki tudja, hátha találok szórakozást ma estére. Noha mióta a világokat járom, van néhány nagyon fura tapasztalatom az ilyen helyekkel, de hát ez van! Itt legalább.. épp olyan különös és idegen vagyok, egy régi új, mint bárki más. És ez azt hiszem egyfajta elégedettséggel tölt el.
Mikor belépek a biztonságiak felé biccentek. - Szép Új Esztendőt srácok! - közlöm azzal tovább is állok tőlük. Nem kötnek belém, nem is tartóztatnak fel, pedig nem csíptem ki magamat. Sőt inkább lazára vettem. Kötött pucsi, csöves kesztyű, bőrdzseki, farmer... csak így egyszerűen. Cserébe minden mással kapcsolatban meghagytam a gyári beállításaimat. Szilveszter este van, senkinek nem tűnik fel, de ha mégis, az sem érdekel.
A pult felé menet kiszúrom, hogy Codynak már hűlt helye, de a váltója a helyén, minden bizonnyal mára lejárt a műszakja.
Rugalmas léptekkel haladok célirányosan, bár erre arra ki-ki kerülöm az embereket félúton pedig megállni kényszerülök. Vagyis.. nem is kényszerülök, csak megérzek valamit, ami megtorpanásra késztet. Egy különös érzés, amit utoljára kimondhatatlanul régen éreztem. Sőt, utoljára az eredetbolygómon éreztem csak. Alkotóm, mindenbe bele látó tekintetét. Ez azért másabb, nem olyan intenzív, és nem is tudja annyira elrejteni. Körül nézek lassan keresve a forrását a kiváltónak, de egyenlőre csak arra jutok, olyan mintha a hely figyelne maga. Valahányszor itt jártam, éreztem valami hasonlót, de nem tulajdonítottam neki jelentőséget. Sok furcsaságot érzek meg nagy távolságokból. Eddig azt hittem valamiféle vissza verődés, de most már tuti hogy innen jön...
Vissza zökkenek. Hagyom hogy átjárjon a hely atmoszférája, eljusson hozzám a nyüzsgés, a zene ami olyan kitartóan ostromol és hömpölyög hullámokban végig az egész területen...
Hát igen, slussz poén amikor látod a hangokat... A földiek azt hiszem idegrendszeri hibának vélik ezt a jelenséget. Idióták...
Folytatom utamat hát és el is jutok a pultig. Kérek valami jobbféle pezsgőbort majd a színpadot veszem mustrálás alá.
Nem tehetek róla, sorban kell haladnom. Számomra annyi információ van egy ilyen helyen, hogy azt elképzelni is sokkos lenne egy ember számára. De ez így szép. Eleinte csak kortyolgatok és nézem a műsort, aztán akarva akaratlanul a bőröm alá mászik a vöröske hangja. Újra egy ismerős érzés. Lehunyom a szemeimet és a pultnak háttal ülve a bárszéken, felkönyökölök magam mögött, a fejemet meg egyszerűen hátra ejtem. Relaxálok az énekre. Az a három szám kellően vérfrissítően hat.

♫ Zene ♫Aktuális viselet ◊ Ismerős idegen ◊

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jade Wilson
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 76

TémanyitásTárgy: Re: Az új év estéje 2018-01-09, 10:10Ivor & Jade1999. december 31... El se hiszem, hogy itt vagyok! Jó, nem egy nagy zenei fesztivál, nem feltétlenül az első lépés a világsiker felé, nem is egy Tokyo-i fellépés, de... Így is nagyon lelkes vagyok, hogy felléphetek az Aranyvarjú újévi műsorán. Ráadásul a Black Birdsösök is beleegyeztek, hogy a kísérőim lesznek, mint zenekar, tehát minden klappol, meg van az összhang, Zach tudja is, hogy mikor kell belépnie vokálozni nekem, mindenki gyakorolta a hangszerét. Ugyan biztosan nem tökéletes nekik, hogy Jade és a Black Birds néven vagyunk felkonferálva, de félreteszik a büszkeségüket értem, mondhatni ez az én estém, az én alkalmam, hogy csillogjak. Mind a három kiválasztott szám az enyém, és én fogom énekelni. Jó kis poprockok, tudok rajta pörögni, ugrálni, kiélni az energiáimat és az érzéseimet.
Éppen éjfél előtt van a fellépés, háromnegyed tizenkettőkor kezdünk, csak három számnyi időt kaptunk, aztán Éjfélkor jön a nagy dobás és a tüzijátékos parádé, de jól is jött ki, mert a srácoknak jelenése van valahol ezután, nekem meg Cody-val kéne találkoznom, még ha a pultban már nem találtam mire ideértem. De a fellépésünkre csak visszaér bárhová is ment... Ugye?
Beállunk a helyünkre, a szívem már a torkomban dübörök, az ereimet elárasztja az adrenalin, és ahogy felgördül a függöny még utolsó pillantást váltok a bandával, aztán előre lépek, és kezdődhet a show. Ahogy elkezdek énekelni megszűnik a kérdés, hogy Cody vajon lent figyel-e minket, mindenki a nézőközönségből ugyanolyan fontos lesz a számomra és mindenkinek el akarom küldeni a számaim üzenetét, az érzést, a dalt, a zenét. Az se számít, hogy milyen nemű, korú, státuszó emberek gyülekezete terül el előttem, csak remélem, hogy megérintem őket úgy, ahogy szeretném.
Újévi pörgésre fel!  

   
   
A mosollyal fizetni lehet. A mosollyal kárpótolni lehet. A mosollyal életet lehet adni. És van mosoly, melyért meghal az ember.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jade Wilson
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 76

TémanyitásTárgy: Az új év estéje 2018-01-08, 14:37

*** A játék 1999/2000-es év szilveszter estéjén játszódik. ***   
   
A mosollyal fizetni lehet. A mosollyal kárpótolni lehet. A mosollyal életet lehet adni. És van mosoly, melyért meghal az ember.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Az új év estéje

Vissza az elejére Go down

Az új év estéje

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: London :: Aranyvarjú-