Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

Legfrissebb

ϟ Axel & Cody
  Yesterday at 21:32
Quinn A. Perold


ϟ Akadémiai park
  Yesterday at 20:26
Gerard Warrington

ϟ Jane&Bastien
  Yesterday at 19:56
Bastien Monroe

ϟ Kerek erdő közepén
  Yesterday at 19:42
Winifred Hill

ϟ Karakterbazár
  Yesterday at 18:44
Alaric SinclairA hónap posztolói
Cody Armstrong
 
Gina Accipiter
 
Bexley Wildfield
 
Quinn A. Perold
 
Megan Smith
 
Ivarn-vo Inor
 
Corvus Flint
 
Jade Wilson
 
Rose-Neira Brooks
 
Viviana Rennes
 
Statisztika

Összesen 623 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Yedda Andrews

Jelenleg összesen 36568 hozzászólás olvasható. in 3349 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Nox & Daphne - 1. fejezet: Beépülés

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 26
ϟ Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: Nox & Daphne - 1. fejezet: Beépülés 2018-03-10, 00:33I. fejezet - BeépülésOlybátűnik harcias bája nem csak nekem szúrt szemet... Ellenben a préda az enyém, próbálja csak bárki is elvenni. Percek egészében tündöklünk, ő és én, függetlenül, mégis együttes erővel. Két magabiztos nő, két lénnyel, külön jelenséggel. És külön célokkal persze. Elvégre az Aranyvarjúba nem csupán egy kellemes frissítőért jár a valamirevaló ember. A nevére kifejezéstelenül biccentek. Nem jelent semmit.
- Drágám, egy ilyen helyen csak akkor kapsz konkrét válaszokat, ha épp meg akarnak ölni. És még akkor sem tudod mennyire volt őszinte. - játékos kacajt hallatok, mintha épp csak valami könnyed esti témát ízlelgetnék. Noha kicsit túloztam, mégis csak íÍgy megy ez errefelé, egy-egy kioltott élet vajmi keveset nyom a latban - bár rendszerint ilyen alkalmakkor jómagam inkább csak mint közönség vagyok jelen. Nem szeretem fölöslegesen bepiszkolni a kezem.
Kecsesen intek a pultosnak, azon nyomban vérvörös eperrel koronázza a szénsavtól duzzadó pezsgőspoharat. Észlelem a nő tekintetét, rá is játszom valamelyest: hátradobom márványszín tincseimet, s ha eddig nem kaptak volna elég rivaldafényt, tejfehér kebleim most méltán tündökölhetnek. Finomat kortyintok, nyelvem hegyével egy színpadias pillanat alatt visszacsalom végzetébe azt a huncut kis cseppet, mely vörös rúzsom felszínén kívánt megbújni. Oh Ivy... Ha tudnád mennyit jelent figyelmed kizárólagossága!
- Fárasztó? Nem, semmiképp... Az önámítás csak részükről valóság. Megvan a maga bája, ha az ember lányát a puszta jelenségéért istenítik. Csupán rá kell jönni a titok nyitjára. - s már villan is a jól ismert, huncutkás mosoly.  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Daphne Jennings
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 27
ϟ Hozzászólások száma : 18

TémanyitásTárgy: Re: Nox & Daphne - 1. fejezet: Beépülés 2018-02-19, 11:13Nox & Daphne


Igazán nem is az számít, hogy mivel keltettem fel a figyelmét, hanem elsősorban az, hogy sikerült felkelteni. A leplezetlen pillantásokkal egyszerűen nem foglalkozom a kelleténél jobban, hiszen cseppet sem meglepő, hogy e téren is szemügyre vesz. Számomra csak a fontos, hogy ez ne csak egy egyszeri beszélgetés legyen, hiszen nem elég bejutni valahová, bent is kell maradni, különben nem igen lenne esélyem információkat gyűjteni. A hely elég jól le van védve sokak által ahhoz, hogy csak bennfentesként legyen bármi esélyem.
- Rendben van... Nox. Én Ivy vagyok akkor a könnyebbség kedvéért, de úgy látom nehéz kihúzni belőled konkrét válaszokat, pedig tényleg kíváncsi vagyok egy olyan valaki véleményére, aki egy ilyen helyen... szinte már királynőként él. Irigylésre méltó. - ezúttal én mérem végig leplezetlen pillantással és nem csak őt, hanem a helyet is. A Gerarddal való beszélgetés alapján azért tudok már egy s mást és mivel láttam az emlékeit többet is, mint amit itt látni lehet, de ennél sokkal több kell, hogy bármit is elérjek. A leplezetlen csodálat viszont a legtöbbeknek legyezgeti a hiúságát és hogyan férkőzhetnék a legkönnyebben a közelébe, ha nem úgy, mint aki annyira felnéz rá, hogy olyan szeretne lenni, mint ő. Mint afféle személyes tanítvány... igen, ez lenne a legcélravezetőbb.
- Kérek köszönöm, egy kis eperrel lenne tökéletes, ha az is akad. - teszem még hozzá, miközben a szavait emésztgetem. Na igen, egyértelmű volt a válasz. Fontos a hasznos, a határ pedig a csillagos ég számára, amit átlépne, ha jól sejtem. - A legtöbben szinte bármit megadnának teszem azt egy ilyen helyért és ilyen csodálatért, ami téged körülvesz. Időnként nem fárasztó? - a sok kutató tekintet, az állandó figyelem, ami most is körülveszi, bár tudom a választ, hiszen ő ezt láthatóan élvezi. Még a pezsgős poharat is olyan erőt sugározva tartja és játszik vele, hogy szinte érzem a hátamban a kutató tekinteteket, amik mögött megannyi gondolat próbál rájönni, hogy vajon mit akar tőlem, vagy épp én tőle....
mert
mindig
jön valami új
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 26
ϟ Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: Nox & Daphne - 1. fejezet: Beépülés 2018-02-09, 19:16I. fejezet - BeépülésSzó mi szó, a formás keblek sem kerülték el a figyelmem, mi több, kéjes félmosoly látszik végigszaladni arcomon amint tekintetem áttűnik fölöttük. De nem ez volt az elsődleges ok, amiért felfigyeltem rá. Sokkal inkább a harcias dinamika, a karakán fellépés, mely az egész rögtönzött kis produkciót inspirálta. Tetszett.
Meg sem fordul a fejemben, hogy netalántán kifejezetten nekem címezte, de ha mégis így lenne... Oh, bárcsak így lenne! Igazán lenyűgöző gesztus.
- Szívem, ha valaki, én értékelem a fölösleges formaságokat, de nyugodtan szólíts Noxnak. - villantok egy negédes mosolyt, s amennyiben lehetséges, egy árnyalatnyival beljebb kúszok aurájába. Ez az én eszközöm: rátelepszek, mintha rögvest megfojtanám, vagy elfojtanám, méghozzá józan gondolatait. Elvégre bármennyire is kecsegtető filozófiai okfejtésnek ígérkezik, ennél magasabb az elvárás, amennyiben tartósan élveznénk egymás társaságát. Szükségeltetik az a bizonyos... Plusz motiváció. A haszon. De kérlek, hisz még épp csak észrevettem.
- Így van. - kortyolok bele az időközben kézhez kapott Veuve Clicqout-omba - Te szabod meg a saját, képlékeny határaidat. A kérdés ilyen esetben nem az, mi az amit még átléphetsz, hanem hogy mivel jár, ha átléped. És persze hogy ez neked mennyire éri meg. Pezsgőt? - kecses pohárkámmal színpadiasan hadonászok, csupán a hatáskeltés végett. Szimpatikus nő, csinos és éles, határozott és megnyerő, kissé talán hirtelen, továbbá... Ennyi elég is. Sokra vihetné errefelé. Hm... Talán egy újdonsült kollégával van dolgom? Meglehet... De odáig el is kell ám jutni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Daphne Jennings
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 27
ϟ Hozzászólások száma : 18

TémanyitásTárgy: Re: Nox & Daphne - 1. fejezet: Beépülés 2018-02-04, 11:12Nox & Daphne


Tisztában vagyok vele, hogy nem lesz kimondottan könnyű beszélgetés, főleg hogy úgy adjam elő felkeltsem a figyelmét, de közben még se annyira, hogy ki is penderítsen innen. Azzal sem foglalkozom hogyan mér végig, vagy mér fel magának? Igyekeztem mindent kihozni a külsőmből, amit csak lehetett és ez remélhetőleg elég volt arra, hogy itt maradhassak egy ideig és beépüljek, hogy minél több információt szerezzek a nőről. Sok van már a rovásán és semmiért sem kapta meg a méltó büntetését. Ha más nem tett ellene, akkor nekem muszáj lesz, mert úgy fest, hogy másoknak nem sikerült még rajta kapnia semmin sem és főleg nem tudták még rábizonyítani, nekem viszont minimum Gerard érdekében tennem kell valamit és persze az én előmenetelem szempontjából se lenne utolsó, ha bizonyítékokat találnék ellene.
- Ha nem is minden nő, de... akkor hát ön hogyan vélekedik a témában? - nem válaszol nyíltan, ami nem lep meg. Nem az a típus, aki nyíltan kimondja a véleményét bárki előtt, legalábbis amíg nem puhatolózott eleget, addig gondolom biztosan nem. Kockázatos lenne, hiszen engem sem ismer és nem tud rólam semmit sem. Ezért kell első körben elnyernem a bizalmát, vagy legalábbis a szikráját, hogy onnantól egyáltalán kíváncsi legyen rám akár bővebben is.
- Hm... tehát azt mondja a cél minden esetben szentesíti az eszközt, bármi is legyen az? Végtére is van benne ráció, de talán vannak bizonyos határok, amiket vannak néhányan, akik már nem lépnének át. - vannak néhányan, azaz nem feltétlenül én. Én ettől még vélekedhetek pont úgy, ahogyan ő, hogy az a bizonyos cél szentesítse az eszközt, hiszen úgy vélem azért is mindenre képes lennék, hogy elkapjam őt, vagy legalábbis igen sok mindenre. Nem gondoltam át teljesen, hogy vajon van-e valamiféle határ, amit nem lépnék át, hogy elérjem, amit akarok. Elég régóta stagnál már a cseppet sem kellemes helyzetem a parancsnokságon ahhoz, hogy bármire képes legyek azért, hogy ezen változtassak. Kérdés, hogy a bármi csak engem érintene, vagy mást is. Kihasználnék teszem azt bárkit, akár Gerardot azért, hogy elérjem, amire annyira vágyom? Az elismerést?...
mert
mindig
jön valami új
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 26
ϟ Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: Nox & Daphne - 1. fejezet: Beépülés 2018-02-01, 12:23I. fejezet - BeépülésA jól táplált szekusok természetesen most sem tüsténkednek, már épp indulnának is, ilyen vagy olyan eszközökkel kitessékelni a harcias nőszemélyt, jöttöm azonban egyértelműen sugallja: félre az útból, ő az enyém. És mivel egyik sem szeretné vadhúsként végezni egy közeli sikátorban, akaratom nyilvánvalóan érvényesül.
A férfi, akivel oly kellemesen elbánt, külföldről érkezett. Az amcsi tőzsde egyik kiemelkedő tehetsége, irritatív egoizmusásánál csupán a vagyona nagyobb. Amúgy is untam a folytonos szexista nyálverését, jót tesz majd neki ez a kis pihenő, megedzi megkreált méltóságát.
De térjünk is a lényegre. Lépteimet misztikus dallam kíséri, tündöklő árnyként lépek elő, oszlatva szét a pillanatnyi tömeget. A nő mellé simulok, egészen közel, épp hogy csak nem érintkezem bársonyos bőrével. Kellemes aromája azonban megcsap, igényes parfümmel vegyített bódító testszag - a lehető legjobb értelemben. Észrevétlenül bepillantok dekoltázsába mielőtt oldalára fordulnék, s onnan meredek ismét magam elé. Nem nézek rá, csupán közelségemmel jelzem: minden figyelmem az övé. Harsányan elnevetem magam.
- Ki vagyok én, hogy megmondjam hogyan vélekedjen minden nő? - pillantok rá, mélyen belefúrva magam tekintetébe. Innentől számítható a valódi hatáskeltés: innentől mondható egyértelműnek a szándék - legalábbis részemről. Ámbár úgy tűnik, ő sem szorul noszogatásra.
- A cél szentesíti az eszközt. Mindegy, hogy én mit gondolok. - S valóban, egy olyan világban mint ez, az idegológiák, a nézetek, az elvek s erkölcsök eltörpülnek a pénz és a szex mindent átható ereje mellett. Létjogosultságukat természetesen nem firtatom, hisz én magam is egy kiforrott világkép birtokosa volnék, a gond csupán annyi, hogy errefelé ez a kutyát sem érdekli. Ami valahol talán szomorú, de ugyan, nem vagyok már kislány.
Egyelőre hagyom, hadd emésztgesse a szavakat, a helyzetet, reményeim szerint ízletes vitának lehetek részese előjáték gyanánt. De ha nem, akkor sincs félnivalóm, tartogatok még számára egyet s mást.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Daphne Jennings
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 27
ϟ Hozzászólások száma : 18

TémanyitásTárgy: Re: Nox & Daphne - 1. fejezet: Beépülés 2018-01-11, 15:23Nox & Daphne


Végül is két lehetőség van, amikor sikeresen betöröm a fickó orrát. Az egyik, hogy felhívom magamra annak a figyelmét, akiét egyébként szándékozom, a másik, hogy a hozzám legközelebb álló valamiféle kidobó ember kitessékel a helyről. Nem tudom, hogy az illető, akinek sikerül ellátni a baját mennyire befolyásos, vagy magas rangú, csak azt hogy ide épp elegen járnak felsőbb körökből. Egy a gond, engem aztán sose érdekelt a politika, vagy a efféle köpönyegforgatás és nem is igen vonzottak a gazdag alakok, így aztán az ebbéli tudásom elég ritkás. Arra viszont hamar fény derül, hogy a taktikám egyelőre jónak bizonyul és még mázli, hogy hosszú hajam van, ami jól takarja a hátam és a nyakam környékét, mert konkrétan libabőrös lesz a tarkóm, amikor szinte megérzem a nő lehelettét, olyan mértékben belemászik az aurámba. Na igen, annyit eddig is tudtam, hogy cseppet sem fogja vissza magát soha, és gondolom nincs is oka rá és minden bizonnyal e miatt ilyen népszerű ez a hely. Egy pillanatot adok magamnak, mielőtt kicsit fordulnék a bárszéken, aminek hála és persze a közelségének majdhogynem összeér az arcunk. Nem csoda, ha egy egészen leheletnyit hátrébb dőlök.
- Olyan, aki eldönti, hogy ki érdekli és ki nem. Nem szeretem, ha mások támadnak le, miközben nem tudom van-e hasznom belőle. Csak úgy... nem teszem, amit a férfiak akarnak, csak ha jó okom van rá. Nem így kellene minden nőnek vélekednie? - kérdő pillantással fordulok vissza pár másodpercre, hogy kortyoljak az italomból. Kiszáradt a szám, de ez különösebben nem látszik rajtam, de azért mégis csak istenesen belemászott az aurámba és az a pár korty ital most nagyon jót fog tenni. Mondhatnánk, hogy a jó auror nem iszik szolgálatban, de mivel ez nem hivatalos ügy...
- Te nem így gondolod? - mérem végig leplezetlenül, legalábbis amennyit sikerül, jelezve ezzel, hogy vak nem vagyok és látom, hogy rajta is igen lenge öltözet van. A dekoltázsa jellemzően olyan, ami odavonzza a férfi tekinteteket és el se nagyon ereszti őket, amihez jól fel is vannak nyomva a lányok biztos, ami biztos. Ebből azért sejthetem naiv betévedőként, hogy minden bizonnyal ő sem az a típus, aki nem tudja, hogy milyen hatást vált ki, de ennek ellenére nem enged meg csak úgy bármit bárkinek.


...
mert
mindig
jön valami új
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 26
ϟ Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: Nox & Daphne - 1. fejezet: Beépülés 2018-01-05, 01:03I. fejezet - Beépülés


Látszólag kínzó szomjúság gyötör. Látszólag, mert bár estém fényűző csúcspontján nem teszek mást, mint karcsú pezsgőspohárral karmaim között ringatom csípőm a londoni arisztokrácia legpucosaibb ficsúrjai között - mégsem ittam még egy kortyot sem. Csupán a látszat végett a hőn szeretett Veuve Clicquot, szerepe vajmi kevés, akárcsak az enyém, ám utóbbi annál jelentőségteljesebb. Szokásosnak mondható rituálé ez, sziporkázó, kéjes bájcsevej, egyik asztaltól sétálva a másikig. Nem teszek mást, mint pillanatnyi jelenésemmel szórakoztatom a tisztelt urakat, ravaszkás becsvággyal tűrve, amint érdes, pénztől fakult mancsaikat kiéhezett vadként csúsztatják be kifinomult estélyim alá. S hogy mit kapnak cserébe? Hazug tekintélyt, megkreált sóvárgást, s ha úgy tartja kedvem, egy lágy simítást markáns állkapcsukon. Elvégre elhanyagolhatatlan kellék volnék, mint az Aranyvarjú egy jócskán kiemelt szolgáltatója. Időnként nem árt egy efféle séta, csupán elültetni a tudatot: bizony létezem, de nem akárkik számára. S állok rendelkezésükre, legyen szó bármiről.
Kimérten meglibbentem hamvas tincseimet, lepergetvén a sok sóvárgó tekintetet. A pult felé indulok, tartásom mint mindig: feszes, kecses, évek rutinját sugallja, aranyozott cipellőm minden lépésnél kellemesen belesüpped a végeláthatatlan vörös bársonyszőnyegbe. A környéket pásztázom, Cody ma nem dolgozik, élvezi a jól megérdemelt pihenőt - mondhatni tartozom neki annyival, hogy szép sorjában memorizálom a népeket, akiket alapesetben ő kellene, hogy kiszolgáljon. S mit látnak szemeim: egy érett, karakán arc, formás mellek, szúrós tekintet, s legalább olyan éles nyelv. A rögtönzött tömeg ölelésében nézem végig a jelenetet, a törött orrcsontot jelző reccsenésre enyhén elhúzom a szám, de csak hogy pár pillanattal később ördögi, szenvedélyes vigyorba torkolljon. Szegény pára. Nekem azonban ennyi elég, hogy kijelöljem ma esti társaságom. A nő mellé simulok, mint a fény útjában álló árnyék, észrevehetetlenül férközöm már szinte mögé, s csak aztán nyitom szóra a szám, miután kellően belemásztam izzó aurájába - gondosan ügyelve mély dekoltázsom láthatóságára. Karomat a pulton támasztom, éppen mögötte, jéghideg tekintetem rá szegezem, szám szegletében csintalan báj bujkál.
- Hát akkor halljuk... Te milyen lány vagy?


A hozzászólást Nox Djarum összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2018-02-01, 12:27-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Daphne Jennings
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 27
ϟ Hozzászólások száma : 18

TémanyitásTárgy: Re: Nox & Daphne - 1. fejezet: Beépülés 2018-01-03, 19:06Nox & Daphne


Annyi már biztos, hogy ha be akarok jutni, akkor muszáj lesz valahogy felhívnom magamra a figyelmet. Sajnos nem hirdetik a megüresedett állásokat és gondolom főleg nem az olyanokat, ahol közel is kerülhetek a célpontomhoz és nem csak valami pincérnőcske lennék, aminek lássuk be nem sok értelme lenne. Úgyhogy valamit ki kell találnom majd, improvizálni, amennyiben sikerülni fog. Elő kell kapnom a régi  énemet és szépen vissza kell kicsit térnem hozzá, más út nem igen van. Nem csoda hát, ha sikerült megoldanom legalább azt, hogy utána járjak pár ismerős révén, hogy egyáltalán mikor érdemes ide jönni, mikor van bent a tulaj, hiszen sok értelme nem lenne feltűnést keltenem, ha amúgy nincs kinek.
Az utolsó simításokat végzem mielőtt belépnék az ajtón. Leigazítom kicsit a ruhámat és az üvegben még lopva meg is nézem a sminkemet, de minden rendben van. Élénk vörös rúzs - csoda, hogy volt ilyenem kéznél, hiszen nem igazán az én színem -, mellé viszonylag szolidabb smink, hiszen így a szám a hangsúlyos. A ruhám természetesen kellően kivágott és kihívó, csak a miheztartás végett, hiszen valami visszafogott darabban nem igen érhetném el, amit akarok. Egyelőre csak a bárpultnál foglalok helyet, hogy rendeljek magamnak egy szolid tequilát. Bírom az italt alapvetően, hiszen sikerült már a rosszabb éveim alatt ügyesen megedzenem magamat és természetesen sokáig nem is várat magára a következő kör, amit már nem nekem kell állnom. A fickó, aki mellém ül az ital küldése után nem mondanám, hogy megnyerő alkat, de úgy teszek, mint aki az első pohár után már ivott annyit, hogy ezt ne szűrje le. Így aztán jöhet egy kis nevetgélés és provokatív szemkontaktus, ami hamar magával vonja az első próbálkozást. Amikor viszont a pasas keze a combomra simul, hogy ügyesen feljebb is induljon...
- Mégis mit képzel? Én nem... olyan lány vagyok! - a pasas rendesen ledöbben a vöröslő nyomtól, amit a kezem az arcán hagy és persze egy pillanat alatt elönti a vörös köd. Viszonozni próbálja a pofont, de a keze hamar visszacsuklik, ahogyan elhajolok az ütés elől és egy pillanat múlva már mögötte állva egy jól irányzott mozdulattal vágom a fejét a pultra, ami persze halk reccsenéssel járó orrtörést eredményez. Aléltan csúszik le a padlóra, én pedig mintha mi se történt volna ülök vissza a helyemre és kortyolgatom tovább az italomat, na persze amennyiben a pultos nem próbál meg kitessékelni.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Daphne Jennings
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 27
ϟ Hozzászólások száma : 18

TémanyitásTárgy: Nox & Daphne - 1. fejezet: Beépülés 2018-01-03, 16:59

***
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Nox & Daphne - 1. fejezet: Beépülés

Vissza az elejére Go down

Nox & Daphne - 1. fejezet: Beépülés

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

+

Similar topics

-
» SAO extra fejezetek
» II/4. fejezet: A második csapás

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: London :: Aranyvarjú-