Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

Legfrissebb
ϟ Hermione&Cormac
  Today at 20:58
Cormac McLaggen

A hónap posztolói
Bexley Wildfield
 
Gina Accipiter
 
Megan Smith
 
Cody Armstrong
 
Corvus Flint
 
Perselus Piton
 
Luna Lovegood
 
Dane Seoras
 
Winifred Hill
 
Jade Wilson
 
Statisztika

Összesen 596 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Andrew Benedict

Jelenleg összesen 34392 hozzászólás olvasható. in 3189 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Nox & Daphne - 1. fejezet: Beépülés

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Daphne Jennings
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 27
ϟ Hozzászólások száma : 8

TémanyitásTárgy: Re: Nox & Daphne - 1. fejezet: Beépülés 2018-01-11, 15:23Nox & Daphne


Végül is két lehetőség van, amikor sikeresen betöröm a fickó orrát. Az egyik, hogy felhívom magamra annak a figyelmét, akiét egyébként szándékozom, a másik, hogy a hozzám legközelebb álló valamiféle kidobó ember kitessékel a helyről. Nem tudom, hogy az illető, akinek sikerül ellátni a baját mennyire befolyásos, vagy magas rangú, csak azt hogy ide épp elegen járnak felsőbb körökből. Egy a gond, engem aztán sose érdekelt a politika, vagy a efféle köpönyegforgatás és nem is igen vonzottak a gazdag alakok, így aztán az ebbéli tudásom elég ritkás. Arra viszont hamar fény derül, hogy a taktikám egyelőre jónak bizonyul és még mázli, hogy hosszú hajam van, ami jól takarja a hátam és a nyakam környékét, mert konkrétan libabőrös lesz a tarkóm, amikor szinte megérzem a nő lehelettét, olyan mértékben belemászik az aurámba. Na igen, annyit eddig is tudtam, hogy cseppet sem fogja vissza magát soha, és gondolom nincs is oka rá és minden bizonnyal e miatt ilyen népszerű ez a hely. Egy pillanatot adok magamnak, mielőtt kicsit fordulnék a bárszéken, aminek hála és persze a közelségének majdhogynem összeér az arcunk. Nem csoda, ha egy egészen leheletnyit hátrébb dőlök.
- Olyan, aki eldönti, hogy ki érdekli és ki nem. Nem szeretem, ha mások támadnak le, miközben nem tudom van-e hasznom belőle. Csak úgy... nem teszem, amit a férfiak akarnak, csak ha jó okom van rá. Nem így kellene minden nőnek vélekednie? - kérdő pillantással fordulok vissza pár másodpercre, hogy kortyoljak az italomból. Kiszáradt a szám, de ez különösebben nem látszik rajtam, de azért mégis csak istenesen belemászott az aurámba és az a pár korty ital most nagyon jót fog tenni. Mondhatnánk, hogy a jó auror nem iszik szolgálatban, de mivel ez nem hivatalos ügy...
- Te nem így gondolod? - mérem végig leplezetlenül, legalábbis amennyit sikerül, jelezve ezzel, hogy vak nem vagyok és látom, hogy rajta is igen lenge öltözet van. A dekoltázsa jellemzően olyan, ami odavonzza a férfi tekinteteket és el se nagyon ereszti őket, amihez jól fel is vannak nyomva a lányok biztos, ami biztos. Ebből azért sejthetem naiv betévedőként, hogy minden bizonnyal ő sem az a típus, aki nem tudja, hogy milyen hatást vált ki, de ennek ellenére nem enged meg csak úgy bármit bárkinek.


...
mert
mindig
jön valami új
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Ex-Halálfaló

ϟ Kor : 26
ϟ Hozzászólások száma : 307

TémanyitásTárgy: Re: Nox & Daphne - 1. fejezet: Beépülés 2018-01-05, 01:03

Látszólag kínzó szomjúság gyötör. Látszólag, mert bár estém fényűző csúcspontján nem teszek mást, mint karcsú pezsgőspohárral karmaim között ringatom csípőm a londoni arisztokrácia legpucosaibb ficsúrjai között - mégsem ittam még egy kortyot sem. Csupán a látszat végett a hőn szeretett Veuve Clicquot, szerepe vajmi kevés, akárcsak az enyém, ám utóbbi annál jelentőségteljesebb. Szokásosnak mondható rituálé ez, sziporkázó, kéjes bájcsevej, egyik asztaltól sétálva a másikig. Nem teszek mást, mint pillanatnyi jelenésemmel szórakoztatom a tisztelt urakat, ravaszkás becsvággyal tűrve, amint érdes, pénztől fakult mancsaikat kiéhezett vadként csúsztatják be kifinomult estélyim alá. S hogy mit kapnak cserébe? Hazug tekintélyt, megkreált sóvárgást, s ha úgy tartja kedvem, egy lágy simítást markáns állkapcsukon. Elvégre elhanyagolhatatlan kellék volnék, mint az Aranyvarjú egy jócskán kiemelt szolgáltatója. Időnként nem árt egy efféle séta, csupán elültetni a tudatot: bizony létezem, de nem akárkik számára. S állok rendelkezésükre, legyen szó bármiről.
Kimérten meglibbentem hamvas tincseimet, lepergetvén a sok sóvárgó tekintetet. A pult felé indulok, tartásom mint mindig: feszes, kecses, évek rutinját sugallja, aranyozott cipellőm minden lépésnél kellemesen belesüpped a végeláthatatlan vörös bársonyszőnyegbe. A környéket pásztázom, Cody ma nem dolgozik, élvezi a jól megérdemelt pihenőt - mondhatni tartozom neki annyival, hogy szép sorjában memorizálom a népeket, akiket alapesetben ő kellene, hogy kiszolgáljon. S mit látnak szemeim: egy érett, karakán arc, formás mellek, szúrós tekintet, s legalább olyan éles nyelv. A rögtönzött tömeg ölelésében nézem végig a jelenetet, a törött orrcsontot jelző reccsenésre enyhén elhúzom a szám, de csak hogy pár pillanattal később ördögi, szenvedélyes vigyorba torkolljon. Szegény pára. Nekem azonban ennyi elég, hogy kijelöljem ma esti társaságom. A nő mellé simulok, mint a fény útjában álló árnyék, észrevehetetlenül férközöm már szinte mögé, s csak aztán nyitom szóra a szám, miután kellően belemásztam izzó aurájába - gondosan ügyelve mély dekoltázsom láthatóságára. Karomat a pulton támasztom, éppen mögötte, jéghideg tekintetem rá szegezem, szám szegletében csintalan báj bujkál.
- Hát akkor halljuk... Te milyen lány vagy?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Daphne Jennings
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 27
ϟ Hozzászólások száma : 8

TémanyitásTárgy: Re: Nox & Daphne - 1. fejezet: Beépülés 2018-01-03, 19:06Nox & Daphne


Annyi már biztos, hogy ha be akarok jutni, akkor muszáj lesz valahogy felhívnom magamra a figyelmet. Sajnos nem hirdetik a megüresedett állásokat és gondolom főleg nem az olyanokat, ahol közel is kerülhetek a célpontomhoz és nem csak valami pincérnőcske lennék, aminek lássuk be nem sok értelme lenne. Úgyhogy valamit ki kell találnom majd, improvizálni, amennyiben sikerülni fog. Elő kell kapnom a régi  énemet és szépen vissza kell kicsit térnem hozzá, más út nem igen van. Nem csoda hát, ha sikerült megoldanom legalább azt, hogy utána járjak pár ismerős révén, hogy egyáltalán mikor érdemes ide jönni, mikor van bent a tulaj, hiszen sok értelme nem lenne feltűnést keltenem, ha amúgy nincs kinek.
Az utolsó simításokat végzem mielőtt belépnék az ajtón. Leigazítom kicsit a ruhámat és az üvegben még lopva meg is nézem a sminkemet, de minden rendben van. Élénk vörös rúzs - csoda, hogy volt ilyenem kéznél, hiszen nem igazán az én színem -, mellé viszonylag szolidabb smink, hiszen így a szám a hangsúlyos. A ruhám természetesen kellően kivágott és kihívó, csak a miheztartás végett, hiszen valami visszafogott darabban nem igen érhetném el, amit akarok. Egyelőre csak a bárpultnál foglalok helyet, hogy rendeljek magamnak egy szolid tequilát. Bírom az italt alapvetően, hiszen sikerült már a rosszabb éveim alatt ügyesen megedzenem magamat és természetesen sokáig nem is várat magára a következő kör, amit már nem nekem kell állnom. A fickó, aki mellém ül az ital küldése után nem mondanám, hogy megnyerő alkat, de úgy teszek, mint aki az első pohár után már ivott annyit, hogy ezt ne szűrje le. Így aztán jöhet egy kis nevetgélés és provokatív szemkontaktus, ami hamar magával vonja az első próbálkozást. Amikor viszont a pasas keze a combomra simul, hogy ügyesen feljebb is induljon...
- Mégis mit képzel? Én nem... olyan lány vagyok! - a pasas rendesen ledöbben a vöröslő nyomtól, amit a kezem az arcán hagy és persze egy pillanat alatt elönti a vörös köd. Viszonozni próbálja a pofont, de a keze hamar visszacsuklik, ahogyan elhajolok az ütés elől és egy pillanat múlva már mögötte állva egy jól irányzott mozdulattal vágom a fejét a pultra, ami persze halk reccsenéssel járó orrtörést eredményez. Aléltan csúszik le a padlóra, én pedig mintha mi se történt volna ülök vissza a helyemre és kortyolgatom tovább az italomat, na persze amennyiben a pultos nem próbál meg kitessékelni.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Daphne Jennings
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 27
ϟ Hozzászólások száma : 8

TémanyitásTárgy: Nox & Daphne - 1. fejezet: Beépülés 2018-01-03, 16:59

***
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Nox & Daphne - 1. fejezet: Beépülés

Vissza az elejére Go down

Nox & Daphne - 1. fejezet: Beépülés

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

+

Similar topics

-
» SAO extra fejezetek
» II/4. fejezet: A második csapás

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: London :: Aranyvarjú-