Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb


ϟ Eligazító terem
  Yesterday at 12:47
Reese Emily Kydd
ϟ Patrónuslista
  2018-12-12, 19:21
Melissa Greenwood

ϟ Farkasálmok
  2018-12-12, 18:33
Joyce Brekinridge


ϟ Házpontok 2018-2019
  2018-12-12, 10:26
Luna Lovegood
A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Jacob Troops
 
Kieran O'Byrne
 
Gina Accipiter
 
Nox Djarum
 
Draco Malfoy
 
Cody Armstrong
 
Harry Potter
 
Adam Jericho
 
Madeleine Eastwick
 
Statisztika

Összesen 595 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Melissa Greenwood

Jelenleg összesen 39848 hozzászólás olvasható. in 3514 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Midorino Hitomi

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Midorino Hitomi 2018-01-03, 15:01


Midorino Hitomi
継続は力なり。 (Keizoku wa chikara nari)
Fordítás: A kitartás Erőssé tesz.
Jelentés: Ami nem öl meg, az megerősít.


Userinfo: Főkarakter

Teljes név: Midorino Hitomi
Születési hely és dátum: Tokió, 1989.12.12.
Csoport: Varázshasználó
Patrónus: Japán mókus (Sciurus lis)
Foglalkozás: Vándorló gyógyító, bájital főző
Képesség:
Mágikus adottság:
Familiáris:
Kiemelkedő tudás:
Kihez tartozol:

Jellem: Erős jellem, akinek célja a világ mint egész megismerése, épp ezért sokat utazik. Világ életében nem bízott senkiben, kívülállóként szemlélődik. Lelke mélyén nem ért egyet a varázsló- és muglitársadalom elkülönítésével, de nem harcol ez ellen. Szíve mélyén érzi, hogy magányos, de úgy véli, jobb is ez így.

Kinézet, megjelenés: Sportos testalkatú, fehér talárja alá kényelmes, de tradicionális japán ruhát vesz fel. Nemzetisége japán. Kedves, fiatal arca van, mégis sokat tapasztalt, kemény tekintete. Kisugárzása jóindulatot sejtet, de határozott jelleme elbizonytalanítja a közeledőket.  


Előtörténet: Hitomi Japánban született, egy jó módú mugli család lányaként. Azonban a 90-es évek gazdasági válsága folytán a család elszegényedett. Az éhezés kétségbeesett pillanatainak következményeként szülei úgy döntöttek, hogy Hitomit árvaházba adják, így megmentve őt az éhezéstől, és a nyomorúságosnak látott jövőképtől. Ekkor a mit sem sejtő lány 3. életévét töltötte. Emlékeiben a mai napig él elsétáló szüleinek sziluettje.
Hitomi visszaemlékezései szerint 5 éves kora óta képes a mágiát alkalmazni. Kezdetben nem tudta, hogy amire ő képes, az másoknak természetellenes és ijesztő. Társai elkerülték, féltek tőle. Ő maga ettől nem keseredett el,
úgy érezte, különleges. Nem félt, mert úgy vélte, hogy a szüleitől örökölte ezt a képességet, így nagy becsben tartotta azt. Titokban gyakorolt, próbálta irányítani a varázslatokat. Nem kereste a többi gyerek társaságát, elvágyott az árvaházból.
7 éves korában levelet kapott, melyet egy arany talárba öltözött hölgy hozott el neki. A hölgy a Mahoutokoro egyik tanára volt. Így szerzett tudomást Hitomi a varázslótársadalom létezéséről, melyről szíve mélyén már tudott. Az egyedi helyzetére való tekintettel Hitomi már 7 éves korától bentlakásosként kezdhette meg tanulmányait.
Az iskolában kiválóan teljesített minden mágiaágban. Maximalistaként nem tűrte a vereséget. Beválogatták a helyi kviddics csapatba, melyben mint hajtó állta meg helyét. Jó csapatjátékos volt, de a gyermeki lelkesedése a játék iránt sosem tört felszínre. Társai társaságát elkerülte a hétköznapokban, inkább a saját fejlődésére koncentrált. Ennek ellenére nem övezte ellenszenv. Elfogadták, hogy ő az a különc, akit nem érdemes zargatni. Viszont amikor segítséget kértek tőle, sosem tagadta azt meg.
Hitomi utolsó éve fordulatot hozott az életében. Aranyszínű talárban végzett ugyan, de mielőtt büszkén elhagyhatta volna az iskolát, egy olyan ügy részese lett, mely miatt a Nemzetközi Titokvédelmi Alaptörvény megszegésével vádolták. A Japán Mágiaügyi Minisztérium tárgyalásán elítélték Hitomit. Azonban mikor pálcáját megsemmisítették volna, Hitomi minden erejét összeszedve szembeszállt a Minisztérium embereivel és megszökött. Főbenjáró átkot sosem szórt másokra. Hitomi talárja azóta fehér...
Kviddicsjátékosként hallott a Roxfortról először, mikor elmesélte nekik akkori csapatkapitányuk, hogy Roxfortos diákoktól ismerhették meg a játékot. Hitomit ez motiválta elsősorban, hogy megismerje a Roxfort történetét, melynek idegen, de mégis ismerős mivolta vonzotta.
Szökése után úgy döntött, hogy Nagy-Britanniában próbál szerencsét...


Vissza az elejére Go down

Midorino Hitomi

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Archivum :: A múlt árnyai :: Archivált elõtörténetek-