Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

Legfrissebb
ϟ Jane&Bastien
  Yesterday at 18:35
Jane Willow West

ϟ Amy & Jack
  Yesterday at 18:32
Amy Graves
A hónap posztolói
Megan Smith
 
Bexley Wildfield
 
Petra von Rosemberg
 
Jade Wilson
 
Cody Armstrong
 
Luna Lovegood
 
Gina Accipiter
 
Corvus Flint
 
Shanna Griffin
 
Katherine Benedict
 
Statisztika

Összesen 606 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Christopher Graves

Jelenleg összesen 35228 hozzászólás olvasható. in 3255 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

A Milleniumi Káosz

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő

ϟ Hozzászólások száma : 365

TémanyitásTárgy: A Milleniumi Káosz 2017-12-18, 10:04

First topic message reminder :


Káosz vagy megváltás?

[You must be registered and logged in to see this image.]
A Mágaiügyi Minisztérium azt teszi, amit mindig is tett válságban: Tagad. Habár a London-i küldetésen néhányaknak sikerült megakadályoznia, hogy Londonban egy másik világ boszorkánya kezdjen ámokfutásába, mielőtt bármi történt volna, más események is történtek ezen kívül, amiket se az Aurorok, se a kotnyeles kölykök nem tudtak megakadályozni. Néhány hónappal ezelőtt a Camden-i piacot gyújtották fel, nyilvános mágiahasználattal, egy-két hete pedig London egyik legújabb és legnagyobb látványosságánál, a hatalmas óriás-keréknél keltettek zűrt maszkos, köpenyes alakok a pálcájukkal.
A Minisztérium fél-hivatalos rendeletben kérte meg a varázsvilág polgárait, hogy az újévben ne menjenek muglik közé, miközben az összes Aurort, és minden szakértőt, aki nekik segíthet, bevonták a részletekbe. A csoport, akik fel akarják fedni a Varázsvilágot, nagy dobásra készülnek. Újévkor egész London és minden tévéműsor kijön a Westminsterhez, a város ikonikus kerületéhez megnézni a tüzijátékot, és ekkor fognak lépni. Nem tudni még, hogy agresszívan, muglikat veszélybe sodorva, vagy csak a mágusvilágot felfedve, de ma nagy dolgok fognak történni... Nagyon nagyok.
Persze, mindig vannak, akik megszegik a szabályokat, és ha tiltják is a muglik közé menést, ők még is megteszik. Hopp-hálózat tiltva van, így akárki akar eljutni az esemény gócpontjához, csak a Grimbusz vagy a muglik közlekedése áll a szolgálatára. Még csak tizenegy óra van, még van egy óra a tüzijáték kezdetéig, a tömeg még is az egész kerületben hatalmas. Látszik, ha meg is próbált a miniszter beszélni az övéjükkel, nem volt valami sikeres ez a beszélgetés, mert azon kívül, hogy sok a mugli biztonságot felügyelő rendőr, nincsenek nagy óvintézkedések, és az egész esemény meg lesz tartva.
De kinek mi a célja? Kutatni, meggátolni az eseményt, vagy csak végignézni a nagy napot, amikor a varázsvilágról lehull a lepel?
Az aurorok, és akinek kapcsolata van hozzá az Óriás keréknél próbál nyomokat találni engedéllyel, viszont mindenki más, mivel illegálisan van itt, jobb, ha óvatosan nézelődik amerre szeretne.

[You must be registered and logged in to see this image.]

//Következő hsz: december 25.
Sorrend most még nincs és a későbbiekben is inkább beszéljétek meg ki mikor tud írni, mintsem az, aki első körben írt most, következő héten pl. hétvégéig tartsa a sort, mert mindenki udvariasan várta a sorát. Very Happy//


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

SzerzőÜzenet
Dane Seoras
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 26
ϟ Hozzászólások száma : 187

TémanyitásTárgy: Re: A Milleniumi Káosz 2018-01-21, 12:18

Káosz vagy Megváltás?

returning to fight for the cute girl's love
[You must be registered and logged in to see this image.]
 

Ez az a pillanat, amikor kénytelen Peterre hagyatkozni, lévén ő most nincs Sophiával. Ha vele lenne, a lány dacos felhívása ellenére is kész lenne felülbírálni a megmentési tiltást, de hát elvesztették egymást szem elől, szétváltak, hogy több eséllyel derítsék fel a történteket. Most a férfi és a lány is abban bízhat, hogy a másikkal nem történik semmi végzetes. Dane ugyan tud magára vigyázni, de azért nincsenek illúziói, bármikor elérheti a kiszámíthatatlan sors keze. Az oldalára fogva a kezét rohamléptekben siet oda a korláthoz, hogy megdöbbenés, és habozás nélkül cselekedjen, amikor a fiatal lány ujjai megadják magukat, csúsznak le a korlátról. Dane sem hülye, nem akar lelepleződni, vagy leleplezni másokat. Mindig is nagy kedvence volt a számmisztika, hiszen tervezgetős alkat. Igyekszik két pillanat alatt átlátni a lány zuhanásának mértékét, s a híd kiszögeléseit, még ha a rengés alapos töréseket is hozott benne. Anélkül, hogy lassítana, átveti magát a híd peremén, s zuhanóugrást mutat  be, hátha ezzel le tudja gyorsulni a lányt, s a derekánál elkapva elrántani magával, hogy a másik kezével meg tudjon kapaszkodni valahol, ami még kiáll a hídból, és megtarthatja őket, vagy legalább tompíthatja a zuhanást. Mégiscsak emberfeletti erővel, s egy ragadozó ügyeségével rendelkezik. S mivel arra született, hogy bizonyos varázslatokban kivételes tehetséges mutasson, pálca, s varázsszavak kiejtése nélkül egy egyszerű nonverbális párnázást intéz már a mozdulat közepette, hogy ne törjék nagyon össze magukat.  
A csaj szerelme ebből csak annyit láthat, hogy valami őrült a lány után ugrik.

//Számmisztika kiemelkedő+sötét varázslatok kivédése született tehetség+ vérfarkas=hősies megmentés//
 :hug:  ||   [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Graves Matlock
Reveal your secrets

avatar

Személyzet

ϟ Kor : 35
ϟ Hozzászólások száma : 345

TémanyitásTárgy: Re: A Milleniumi Káosz 2018-01-19, 20:01

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Salvation comes with a cost. Judge us not by our methods, but by what we seek to accomplish.


A milleniumi káosz


Gyűlölöm az érzést ami elfog amikor a varázslat elkezdi gyógyítani a szövetet, de nincs mit tenni, ki kell bírnom. Persze az én próbálkozásom szart sem ér, de legalább Cody kéznél volt. Nem biztos hogy legközelebb ilyen szerencsém lesz, de jelenleg nem is érdekel. Egy mordulással és egy biccentéssel köszönöm meg a kölyöknek, aztán végre van lehetőségem tisztességgel képbe kerülni a helyztünket illetően, így csak kussolok ahelyett hogy Giának válaszolnék, és figyelek. Az emberek pánikolnak és menekülnek, de legalább a közeli épületek még állnak. Valaki valamit magyaráz az elsötétülő kamerákról, de ennek ezer oka lehet, nem biztos hogy van összefüggés. A lomha mugli gépezet kezd beindulni, utcákat nyitnak meg, forgalmat terelnek, szóval alapvetően a rendszer működik - vagy legalábbis próbál működni.
- A kiürítés elindult, a környező utcákba terelik a népet, hogy oszoljon a tömeg és ne tapossák egymást halálra. Nektek is el kéne tűnnötök, menjetek haza vagy mit bánom én... vagy ha komoly varázslónak akartok tűnni akkor menjetek és segítsetek a bajba jutottaknak. De vigyázzatok magatokra. Dörmögöm a két fiatalnak, aztán egy pillanatra elhallgatok, ugyanis épp valami érdekes hangzik el a rádióban. - A többit pedig inkább bízzátok a profikra. Csak láb alatt lennétek.
Pislogok még kettőt és remélem hogy felfogják a helyzet súlyát, aztán elfordulok tőlük és elkezdek átcsörtetni a tömegen, hogy szemügyre vegyem mi zajlik a folyóparton. Közben persze nyitva tartom a szememet, és szívem szerint az égig felrúgnám az összes kurva aurort akik megint nem végezték el rendesen a dolgukat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő

ϟ Hozzászólások száma : 365

TémanyitásTárgy: Re: A Milleniumi Káosz 2018-01-18, 12:02


Káosz vagy megváltás?

[You must be registered and logged in to see this image.]
Óriáskerék, tetőn->Westminster híd: Dane

Dane a falhoz lapul aztán sikerül lemásznia, de nagy fájdalmakkal, nem gyógyul meg magától olyan gyorsan egy borda repedés. Van egy tömegen kívüli út a part mentén, amin Graves-ék csörtettek át mikor a hídtól jöttek a kerékhez, de mire odaér akármennyire sietős léptekkel megy, a rezgés megáll, a tömeg viszont nem. Sikerül felérnie a hídra, de mire odaér és lenyújtja a kezét az utolsó pillanatban sikolt fel a fiatal lány, és csúszik le a keze a korlátról... Ő pedig végignézheti a zuhanását, miközben mellette egy méterrel a lány feltehetőleg pasija üvölt fel, tartva magát, de fájdalmasan, hiszen a szerelme... nem fogja túlélni valószínűleg.


Óriáskerék->tetőn: Sophia

Sophia a nagy káoszban az egyetlen irány, amerre mehet az az, ahonnan Dane szaladt el néhány pillanattal korábban, még láthatja is, ahogy a férfi leérkezik a falról és elindul a hídhoz, és ahogy elkezd ő maga feljebb mászni, észreveheti, hogy éppen embereket menteni megy, azokat, akik kilógnak a hídról. Ha sokáig marad ott, és nézelődik végig nézheti ő is, ahogy pont amikor Dane odaérne, a lány elkezd egy sikollyal zuhanni.
De nem csak ezt látja. Míg ezen a parton minden katona, rendőr, auror, minden rendfentartó szerv elkezdett tökéletesen olajozott gépezetként működni és csitítani a tömeget, addig a túl parton, ahol szintén jó nagy tömeg van, hiszen onnan lehet a legszebben látni a kerékről fellőtt rakétákat, teljes a fejetlenség és a káosz és úgy tűnik, hogy senki sem foglalkozik a muglik pánikjával és menekítésével. Hova tűnt onnan mindenki?


Óriáskerék: Elijah&Peter&Piton

Peter nem tud tovább faggatni, pedig mind a ketten nagyon jól játsszák a szerepüket, mert jön a vész és habár ő egész jól viseli, Elijah elég csúnyán megsérül. Kevés felületi karcolás van, inkább zúzódás, de amit lehet azt Peter krémje összehúz és eltűntet, már ha kicsit megtépik a szakadást Elijah hátán hogy hozzáférjenek a sebhez. A fiú tud járni, de fájdalmasan, és ha valaki a hátához érne, valami neki nyomódna, egy üvöltés garantált. Egészen biztos, hogy gyalog nem fognak valami gyorsan átérni, mert ahhoz át kell menniük a hídon a másik partra és még onnan sétálni vagy háromnegyed órát. Vagy negyed órát, és ha kiértek a tüzijátékos tömegből, akkor fogni egy taxit. Tehát... elég lassan juthatnak el oda.
Piton ha ránéz Elijah sebeire azonnal tudja, hogy mit kell adnia ahhoz, hogy a kenőcsöt belülről is megtámogassa, és ha Elijah elfogadja - márpedig ki lenne az a hülye, aki nem fogad el bájitalt a bájitalok mesterétől - akkor szinte teljesen rendbejön, csak egy csúnya fantom fájdalom marad utána. A professzor sajnos nem tud a hivatalos szerveknek túl sok helyen segíteni, mert ha csatlakozna a mentőkhöz a mentősök biztosan elutasítanák a megkérdőjelezhető hatású és összetevőjű bájitalait. Esetleg felállíthat egy pontot, amire nem nagyon lehet rálátné ésmedimágusokat lehet hívni olyan sérültekhez, akiket a muglik már nem tudnának megmenteni.


Katonai sátor->Óriáskerék, Az összedőlt sátor előtt: Cody&Gia&Graves

Giabilleg és nézelődik, és ahogy kabátot keres Cody-nak észrevesz egy-kettő olyat, ami az összes kinti katonán van, és ugyan addig nem tudja felmarkolni, amíg rájük tapad a figyelem. Ahogy elkezdődik a földrengés viszont azonnal fel tudja kapni. Ahogy a macska ügyességével talpon maradva a káoszban felsegíti az őrnagyot, aki azonnal megy is tovább segíteni a két kamerát tartó embernek, és Cody-t is, akinek azért eléggé szívnia kell a fogát a zúzódásától.
Graves elszenvedi a sérülést és még is gyorsan reagál, hozzá van szokva a fájdalomhoz, leveszi a bilincseket, ami nagyon jól jön, mert azokkal elég nehezen lehet kapaszkodni, így a két fiatal sokkal könnyebben tud kimenni. De ő marad. A kamerákat figyelő két katonával, az őrnaggyal, meg vele sikerül egy darabig megtartani mindent, láthatja, ahogy kihúnynak a kamerák, amik a túlpartra figyelnek, aztán az őrnagy egy halk szitokszóval utolsó pillanatban kivezényel mindenkit, nem tudják megtartani a sátrat és csak összetörnének a gépekkel együtt, ha bent maradnának.
Mindenki kijut, előbb a kölykök aztán Graves és a katonák aztán a fém szerkezet meg is adja magát, nem lehet tudni, hogy bent a monitorok mennyire maradtak egyben, de nem is lehet hozzájuk férni rendesen. Azonnal megindul a duma a katonák fülében, nyissák meg a kordonokat a két parton az utcák felé egyúttal a kocsiktól zárjanak el egy nagyobb területet, amire a mugli tömeg menekülhet.
Gia pálcát ragad, Graves is varázsolni készül, Cody pedig a gyógyító képességével akar kézrátétellel gyógyítani, szóval mind a hárman tökéletesen felfedik magukat a pánik közepette, de az az egyetlen szerencséjük, hogy láthatóan mindenki azonnal a saját dolgával törődik és a pánikot akarják eloszlatni, az embereket kiterelni, sérülteket kiszedni a tömegből. Cody képessége olyan erős, hogy pálca nélkül is Graves sebe azonnal elkezd javulni, sőt, mire végez már egyáltalán nem fáj, csak minimálisan érzékeny a rózsaszín felszíne. Ilyet se Gia, se Graves nem látott még soha.

// Köszönöm szépen, hogy megint tartottuk az ütemtervet és egy napot le is faragtunk! : )
Következő mesélői hozzászólás: január 27., tehát határidő január 26., éjfél. //

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 318

TémanyitásTárgy: Re: A Milleniumi Káosz 2018-01-18, 02:14

Egyenlőre stabilan állok, és amit lazítok magamon is, csak egy nagyon gyér, és esetlen színjáték. Jelenleg nem megy...Amúgy se igazán vagyok otthon az ilyesmiben. Legfeljebb hallgatni tudok.. De azt nagyon jól. Ha félholtra vernek is békével hallgatok. Pont részegen menne a színészkedés, de sajna mellé kinyílna valami őszinteség csap is... Szóval jó ez így!
Örülök a fejemnek, már amennyire örülni lehet egy ilyen helyzetben, mikor kimondanák a ítéletet, azonban nem sokáig van időm megkönnyebbülést érezni.
Úgyanis a föld kicsúszik a lábam alól és Gia mellől, csodálatos lendülettel borulok el, nagyjából olyan hanggal, mintha pillanatra fojtogattak volna egy tukánt. (Minden bizonnyal a magassarkú hiánya az oka hogy nem sikerült egyenesben maradnom! Bezzeg ha abban lettem volna!) Hirtelen azt is elfelejtem, hogy valaha fáztam. Fogalmam sincs mi az, mert igyekeztem ismét fordulni annyit, hogy ne arccal essek telibe előre, bele valami csúnyába, cserébe a vállam koppan neki valaminek és érzem hogy majdnem sikerül kiugrania, de szerencsére kellően megfeszítettem a satnya kis izmaimat, hogy csak simán nagyon lezúzzam magamat.
Pillanatokra megfordul velem a világ és Graves harci üvöltésére kapom fel a fejemet. Gia talpra segít, biccentek neki mert egyenlőre hang sajna nem jön ki a torkomon. Igen egy kissé mondhatni megszeppentem, de majd mindjárt össze szedem magamat! Aztán Graves által lekerül a bilincs is, amiért szintén  hálás vagyok. -Kösz!- bököm oda így hirtelen, egyöntetűen mindkettejüknek. Nem kerüli el a figyelmemet a sérülése, de már megy is tovább/vissza, segít a többieknek. Nekünk pedig hirtelen spuri innen lett a nevünk! Kiérve Gia kezembe nyom egy kabátot és az emlékeimbe is és a bőröm alá is vissza mászik a hideggel együtt a tudat, hogy lassan színt váltok. Jelenleg ha az egyik fele szenes lenne a másik meg véres, se érdekelne, bele bújok minden további nélkül. - Köszönöm.. -dünnyögöm.
A kérdésre már oda is léptem a férfi elé - De.. Történetesen gyógyítónak tanulok.. Bár a pálcám épp nincs nálam... De van egy másik módszerem.- ismerem el azzal Gravesre nézek komoly képpel - Szabad? - teszem fel a kérdést ami részben nem igazán volt kérdés, hiszen azt a sebet el kell látni. Így vagy úgy, de azért gondoltam jól esik, ha legalább elvben számolok a véleményével. Körül nézek, semmi kedvem óvatlan szemmel találkozni. Ezt követően ha Graves nem tanusított különösebb ellenállást, a sérült karja fölé  helyezem mintkét tenyeremet és egy két pillanatig csak koncentrálok, aztán csoda történik. Magam is meglepődök egy kissé, de valahol belül nagyon is örülök. Graves karjának kutya baja, legfeljebb a bőre színe egy pár árnyalatnyival másabb még.  
Sajnos az eszmecseréjükhöz személy szerint nem igazán tudok hirtelen mit hozzá fűzni. Legfeljebb annyit tűzök közbe elnézve a káosz irányába - A mentősöknek bizonyára jól jönne némi segítség...- noha látszik rajtam, tudom mit kockáztatnék, össze is harapom az állkapcsomat, és egy erős viaskodás ül ki a fejemre. Látszik hogy marhára nem voltam még éles helyzetben terepen, így enyhén szólva bizonytalan vagyok. Ami ilyen helyzetben nem épp a legjobb. De kivételesen én is úgy vagyok vele, maradnék a hivatalosabb megközelítésnél. Épp eleget parádéztam ma már.

//Természetes gyógyító 3. szint: Nyílt sebeket is képes azonnal meggyógyítani, de ez nem vonatkozik a törésekre. Elfertőződött sebeket is mellékhatás nélkül gyógyít. //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Georgiana Findley
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 247

TémanyitásTárgy: Re: A Milleniumi Káosz 2018-01-17, 20:44

*A nagy nézelődés közben sem araszolok odébb Codytól. Az előbb is kiváló stabil pontként funkcionált, jobb ha kézközelben marad, ha megint megborulna az egyensúlyérzékem. Gyanítom amúgy, hogy ő nem áll olyan ingatag lábakon, mint most én (és nem a magassarkúcsizma hiánya miatt). De akkor miért nincs rajta kabát?? Megkérdezném tőle, de ugye nem szabad beszélnünk… Psszt!
A névtáblákról tovavándorol tekintetem és most gazdátlan kabát után kezdek nézelődni. Nekem esne jól, komolyan, ha végre felöltöztetnénk Codyt. Akkor se fordulok vissza, mikor a főfőkatonapajti elkezdi a parancsot adni Gravesnek. Így hogy neki kell igazoltatnia minket, nyugodtan mondhatom, hogy Emma Smith-nek hívnak, kétlem, hogy bárkit érdekelne, főleg Gravest nem, úgyse fog több tucat oldalnyi jelentést írni rólunk. Ezen a gondolaton már majdnem elvigyorodok, najó, talán el is vigyorodtam, pedig nem szabadna, nehogy a főfőkatonapajti megkérdezze, miért is örülök az igazoltatásnak…. És akkor mit mondanék?
Aztán megnyugszok, hivatalosan is ittas vagyok, nyugodtan vigyoroghatok. Annyira az alkohol befolyása alatt vagyok, hogy úgy érzem, hogy még a föld is megremeg magassarkúim alatt. Valahol a kinti sikolyok második szólamánál fogom fel, hogy itt tényleg földrengés van. Annyira elképedek ezen, hogy elesni is elfelejtek jóformán… vagy csak illuminált imbolygásomat jótékonyan kiegyensúlyozta a föld szolíd rengése.
Ledermedve állok, ahol az előbb még kapaszkodó kellett a szimpla egy helyben való álláshoz is, miközben körülöttem röpködnek a tárgyak és az emberek (ld. Cody) is hipp-hopp eltűnnek mellőlem. Graves üvöltése térít magamhoz, röpke sikollyal aztán teljesen felélesztem a riadalomtól lefagyott testemet. Aztán segítek talpraállítani  az asztallal megboruló katonát és Codyt, elvégre nekem a kezem is szabad, nem is taknyoltam el, nem is esett rám semmi… azt hiszem a mázli-faktort kimaxoltam idénre (hihi!) egy perc alatt.
Aztán nem kell sok győzködés, irány innen kifelé, sose vágytam katonasátor általi halálra. Menet közben kicipzárom kabátomat és előveszem pálcámat. Nem árt, ha kéznél van, sőt! Kifele menet, még igyekszek visszaidézni, láttam–e az előbb kabátot. Akkor felkapom, gondolom nem fogja Codyt zavarni, hogy kicsit piszkos, kezébe nyomom csak. Kisebb gond is nagyobb most ennél, én tudom, de jó legalább egy problémát megoldani, aztán na jó, utána jöhetnek azok a problémák is, mint például Graves nem valami szép sebe meg a pánikoló tömeg. Francba, továbbra se tudok túl sok tisztességes gyógyító varázslatot, és most nem is vagyok felkészülve semmilyen gyógyfőzettel.*
- Nem értesz véletlenül valami gyógyítóbűbájhoz?
*Fordulok reménykedve Codyhoz, hátha… Engem kicsit kikészít a seb szaga… a vér látványával nincs bajom, tényleg, de ez az émelyítő szag… az égett bőr és hús undorítóan elegyedik a katonai egyenruha enyhén csípős szagával. Igyekszek mélyet lélegezni a folyó irányába fordulva, nehogy kitaccsoljak. Aztán próbálom átlátni az átláthatatlant, úgyhogy inkább Gravest kezdem bombázni a kérdéseimmel.*
- Mi a kiürítési protokoll? Merre kéne menni? Hallottál valamit a füles micsodán valamit, várható újabb rengés?

*Most aztán nem akarok még véletlenül se tilosba keveredni és jó lenne tudni, mire koncentráljunk: fedezékkeresés vagy lelécelés. Lehetett ez nem természetes rengés? Mint Shirazban? Egyelőre nem merem megkérdezni hangosan.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Perselus Piton
Reveal your secrets

avatar

Tanár

ϟ Kor : 40
ϟ Hozzászólások száma : 47

TémanyitásTárgy: Re: A Milleniumi Káosz 2018-01-17, 20:03
[You must be registered and logged in to see this image.]

Ezredforduló


A professzor sóhajt egyet, inkább zaklatott, mintsem kifejezetten dühös vagy ideges. Megdörgöli az orrnyergét. - De persze szilveszter van, maga meg nagykorú, azt és akkor iszik amikor akar szabadidejében. - szemet forgat - Csak tudja, nagyon rosszkor beszél mellé! - itt jelentőségteljesen és kissé sötéten a lányra néz, de inkább figyelmeztető mintsem fenyegető. Nem annak szól a figyelmeztetés, hogy önnön haragját zúdítja majd a lányra, és levon pár pontot meg büntető munkára küldi.
- Osztom a véleményét Osborne. De, ha már egyszer vette a fáradtságot és bejátszotta magát, akkor maradjon a többiekkel! - elindulhatnak. Piton nem tud ki kivel és miért van jóban, vagy rosszban, nem is érdekli. Egy kupacba akarja terelni a jómadarakat, utána meg kidobni lényegében, vagy legalábbis elküldeni melegebb.. izé.. valami szórakozó helyre őket, hogy ne itt rontsák a levegőt. Na meg a saját helyzetüket. Elvégre semmi keresni valójuk itt, legalábbis a kordonon belül biztosan nincs. Tökmindegy milyen újságírói engedéllyel, külföldi bűvölt igazolvánnyal vagy mással jönnek a kölykök. Rohadtul nincs itt keresnivalójuk! - Crowfield. -közli teljesen szárazon, igyekezve nem grimaszolni mellé.
De épp hogy össze terelődne a kis csapat, földrengés rázza meg a partot és bár Sophia van a legközelebb, esze ágában sincs belé kapaszkodni. A lányt is valószínűleg magával rántaná, így marad a "b" lehetőség és neki zuhanva elkapja a kordon vasát.
Miután elmúlt a rengés és sikerül egyenesbe hoznia magát, körül nézve konstatálja hogy a lánynak hűlt helye, mire tovább futtatja a tekintetét és mikor nyugtázza, hogy nem megsérült, vagy egyéb, hanem lelépett,
megcsikordulnak a fogai. Fő a feje egy két másodpercig de, hamar kapcsol hogy bizony igen nagy a káosz körülöttük. Peter és Elijah felé veszi az irányt és mikor látja hogy Szimba megsérült, kissé elönti az agyát valami. Elvégre ő engedte hogy itt császkáljon. Oda lép hozzájuk és maga is és egy szintbe hajol velük, hogy ne kelljen annyira ordítania ebben a hangzavarban, persze így is megemeli a hangját. Felméri Elijah helyzetét. - Tud járni Crowfield? Ha igen, tűnjenek innen, valami biztonságosabb helyre! Ha Osborne-t megtalálják vigyék magukkal! - ha Elijahnak olyan a sérülése, akkor nem áll le pofázni, hanem segít maga is amiben tud. Van nála is pár fiola főzet kisebb nagyobb nem nyílt, de akár belső sérülésre. A legtöbből csak két három adag. Így elsőre arra jó lehet, hogy legalább fájdalmat, vagy belső vérzést elállítson, csillapítson, annyira, hogy az illető odébb tudjon mászni, de semmi több.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elijah Crowfield
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 86

TémanyitásTárgy: Re: A Milleniumi Káosz 2018-01-16, 15:23

Csendben hallgat, amíg Peter beszél, nem egy nagy színész a srác, de annyi esze van, hogy tudja, mikor kell csendben maradni és adni az ártatlant, és miért nem. Hallja, persze, hogy hallja a szavakat, és már agyal is rajtuk folyamatosan, próbálja összerakni a kis dolgokat, összeilleszteni a darabkákat, meg a Pitonnal való beszélgetés kérdése is ott lebeg. Kell, hogy valaki a rövidebbet húzza?
- Jó estét. - biccent egyet finoman a fejével, amikor Peter azt mondja, hogy a társa. Nem mutatkozik be, csak köszön - szándékosan. Megértette, hogy a srác miért nem suttog vissza, és megérti azt is, hogy a srác is megértette, amit ő akart, így tulajdonképpen ketten értenek egészen sok mindent, míg a muglikról ez nem kifejezetten mondható el. De miért éppen Amerika? Na mindegy, a nagy testvér szöveg hátha sikerrel jár. Gyilkos, szigorú pillantást vet Peterre, majd a nyomozókra, amikor azt mondja, hogy civil ruhás, meg beépített. Még látványosan körbe is néz, hogy ezt hányan hallották, mint aki tart attól, hogy lebuknak. Tény, hogy Elijahnak sem az volt a terve,hogy asrácba botlik, de nincs mit tenni, ezt dobta a gép. Nem fog egyedül unatkozni és lézengeni a tömegben, a prof magára hagyta, ő meg kíváncsi is, meg látta, hogy Peter egyedül van. Nem akar kimaradni semmiből. Főleg, hogy a helyi szervek még együtt is működnek. Fülel, hallgatja a dolgokat, amikor is megrendül a föld, és akrobata képessége miatt szerencsére semmi baja nem lesz. Elégedetten, széles mosollyal húzza ki magát, és ahogy hátrafordul, és meglátja Pitont, még egy kacsintást is elenged, látva, hogy a prof kapaszkodik, amikor is a leszakadt darab kegyetlenül hátba vágja, a srác meg eltaknyol a földön. Halkan hörög, és nyöszörög, igyekszik rendezni első körben a tüdejét, hogy levegőt kapjon rendesen, majd felpislog a többiekre. Káosz, sikoltozás..
- Pe.. persz.. persze haver.. megmaradok.. csak egy.. karcolás.. - próbál meg feltápászkodni, és minden bizonnyal Peter segítségével sikerülni is fog. - Egy bitang-nagy karcolás.. - hörgi még, miközben egy kissé csillagokat lát, meg mindenféle embert, aki fel-alá rohangál. Finoman legyint Peter felé, és ha a kenőcs segít. az nagyon faja, ha nem, akkor amint kijutnak innen, majd valahogy összekaparja magát.
- Pánik.. ezt tudja.. - nem beszél sokat, igyekszik koncentrálni, hogy talpon tudjon maradni, meg összeszedje magát annyira, hogy el tudják hagyni a helyszínt. Állapottól függően vagy a srácba kapaszkodik, miután a rezgésnek vége, vagy a saját lábán, de kénytelen lesz megindulni valamerre. Félszemmel Sophia és Piton felé sandít, előbbi mintha már el is tűnt volna, ám kérdés, hogy a Mardekárosok házvezetője mire készül éppen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophia Osborne-Shors
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 164

TémanyitásTárgy: Re: A Milleniumi Káosz 2018-01-14, 18:27


[You must be registered and logged in to see this image.]

A káosz & Sophia

[You must be registered and logged in to see this image.]

Igyekszem hathatósan kimagyarázni magamat, bár szinte biztos vagyok benne, hogy a prof nem fogja bevenni, de hát attól még próbálkozni kell és az igazat még sem mondhatom csak úgy el, az nem lenne épp a legokosabb döntés. Amint tudok úgyis újra a saját utamra indulok csak kell valami apropó, ami alapján meg tudom oldani. Egyébként is hova tűnt Dane? És a pincsi kutyája?
- Sajnos nem rejtették sehová, de ne aggódjon nem ittam, bár mégis csak szilveszter van, ilyenkor azért csak nem tilos, legalább egy vajsör, nem igaz? - jó persze ilyesmit itt nem igen árulnak, hiszen muglik vannak tömegesen, de hozhattam magammal mondjuk termoszban, vagy hasonló. Na jó, ilyesmit nem rejt a táskám, bár szó se róla elég sok minden van benne, ami hasznos.
- Ja hogy arra, ahol olyan sok az ember? Tudja nem igazán vagyok oda a tömegért, nem tudom ön hogy van ezzel. - újabb bájos mosolyt villantok, csak a kérdésre nézek rá kissé értetlenül. Lehetséges, hogy már régebben észrevett és most Dane és Peter párosra gondol? De velük is alig voltam pár percet, Dane felszívódott, én meg Peter elől léptem meg, de persze a prof mindent lát, ezen meg sem kellene lepődnöm.
- Mármint kire gondol pontosan? Én és...? - ráncolom a homlokomat, talán ezúttal láthatja is rajtam, hogy tényleg nem vagyok teljesen biztos, hogy milyen választ is vár pontosan, főleg hogy Elijah-ról még csak nem is tudok és igazán nem is ismerem a srácot. Távolról, látásból max. de még a nevével se nagyon vagyok tisztában. A kérdésére nem csoda, ha ezek után nem épp a legteljesebb nyíltsággal válaszolok, azaz mondhatjuk úgy is, hogy eszem ágában sincs előkapni a képeslapot és megmutatni neki.
Azért persze Pitonnal maradok, most még... amíg nem következik be a rengés és mozogni nem kezd a föld vagy egy percig és bár tuti, hogy ezen Peter megint fenn akadna, de nekem azon kezd kattogni az agyam, hogy hol van Dane és jól van-e, pedig tudom jól, hogy ő aztán gond nélkül tud vigyázni magára. Amennyiben Piton nem kapaszkodik belém és már közel vagyunk Peter Elijah pároshoz is, akiket kiszúrok és még mindig nem igen szeretnék efféle csapatban dolgozni, akkor megpróbálok elslisszolni. Ha már sikerül ügyesen talpon maradni, akkor kihasználom a lehetőséget és pár auror és a tömeg felé induló rendőr között igyekszem felszívódni. Nem megyek a tömeg felé, hiszen biztos, hogy valaki megpróbálja kihasználni ezt a pánikot. Inkább valami magaslatot keresek, ami épen maradt, ahonnan be lehet látni az elkerített részt, mert mi van, ha pont ezt a zavart helyzetet használná ki valaki arra, hogy még nagyobb bajt okozzon? Olyan valaki után kutatok a tömegben, aki higgadt és nyugodt maradt és akit nem érdekel a pánikoló tömeg sem. Ha Piton belém kapaszkodik, hát lesöpröm a kezét, vagy legalábbis megpróbálom, de egy percnyi rengés alatt csak sikerül lerázni.

//Ha esetleg számít a felmászás és nézelődés közben, avagy "Legolas, tünde szemed mit lát?":
Légmágus 2. szint: Kétszer olyan jól lát, mint egy sima ember, akár sötétben is. Testsúlya feleakkora, mint egy átlag emberé.//


[You must be registered and logged in to see this link.]

[/color]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Is it destiny?
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Graves Matlock
Reveal your secrets

avatar

Személyzet

ϟ Kor : 35
ϟ Hozzászólások száma : 345

TémanyitásTárgy: Re: A Milleniumi Káosz 2018-01-14, 14:22

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Salvation comes with a cost. Judge us not by our methods, but by what we seek to accomplish.


A milleniumi káosz


Már épp kezdene mosolyra húzódni a szám - a jelek szerint a két fiatalt sikerült kihúzni a komolyabb szarból -, de aztán valami történik, a föld felugrik és arcon csókol, én pedig két teljes másodpercre összezavarodom. Nem tudom hol vagyok, hogy mi és miért történik, de aztán a pillanat elmúlik, az a tetves lámpa rám esik, és a fájdalom kibillent a holtpontról. Felüvöltök - na nem azért mert nagyon-nagyon fáj a sérülés, én mindig ezt csinálom amikor földrengés után feltápászkodom a földről -, talpra kecmergek, felmérem a helyzetemet, aztán a továbbra is lágyan hullámzó földön odabotorkálok a többiekhez.
Két mozdulattal megszabadítom Codyt és Giát a bilincsektől, aztán igyekszem egy kellően határozott taszajtással jelezni nekik - ideje távozni, még mielőtt a nyakunkba szakad a sátor. Én viszont visszafordulok és ha az itt szolgálatot teljesítőknek szüksége van segítségre, akkor nem habozok. Persze tudom hogy így az ÉN nyakamba szakadhat ez a romos szerkezet, de nem hezitálok - a bajtárs az bajtárs . Valahol ezen a ponton tűnik fel hogy a fülemben már elkezdtek ömleni a jelentések és a kissé lomha de hatékony rendvédelem elkezdett működni. Nincs türelmem rendesen odafigyelni, de ha kicsit is értelmes ember a parancsnok akkor már el is kezdték a kiürítést.
Amint én is kitámolyogtam az összedőlő sátorból, keresek egy félreeső helyet és megpróbálom szemügyre venni az égési sebet. Csúnya darab az biztos, és újabb fél percet pazarlok arra, hogy megpróbáljam egy egyszerűbb varázslattal meggyógyítani. Sosem voltam jó az ilyesmiben, de valamit csak fog használni...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Peter Greenwood
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 126

TémanyitásTárgy: Re: A Milleniumi Káosz 2018-01-14, 09:33

[You must be registered and logged in to see this image.]
A káosz & Peter


Még szerencse, hogy nem bukok le az igazolványokkal, habár az szinte eszembe se jutott, hogy talán az amerikai illetékességbe lazán beleköthetnek. De hát a filmekben is mindig belefolynak ilyesmibe más országok hatóságai is, hát akkor én miért ne tehetném? Nem szeretnék ilyesmiből kimaradni, főleg nem egy ilyen fontos ügyben. Valami bűzlik ezzel a Michaellel... Nyilvánvalóan ő is csak egy áldozat, de akár az is előfordulhat, hogy évek óta tervezték ezt az eseményt. Komolyan nem tudom, ezért kell elmennünk a házához. Ott talán találunk valami árulkodó nyomot, vagy szinte rögtön Michaelt.
- Michael Shors, Kensington kerület – írom le a diktált címet, majd biccentek egyet: - Rendben, nézze meg nyugodtan.
Nem sokáig tart, maximum egy perc az egész, ha feltartják a férfit, akkor is öt percnél nem lesz több. Különben is, ha Michael kereket akart oldani, akkor azt már rég megtette, szóval felesleges rohanni. Már csak abban bizakodhatunk, hogy a nyomokat nem tüntette el maga után. Vagy a gyilkosa. Mert ha tényleg azzal van dolgunk, hogy egy mágus vette fel az alakját... Nos, ő még megkímélhette az illetőt. Egy alakváltónál viszont semmiféle kegyelem nem létezik. Vérszomjas szörnyetegek, én pedig pont ilyenekre vadászom.
- Akkor velem tartasz, Eli... - szólalok meg és pont azon töprengek, hogy mennyire furcsa, hogy jelenleg nem Dane van mellettem, amikor a talpam alatt megmozdul a föld. Szerencsére időben észbe kapok és sikerül visszanyernem az egyensúlyom, de Elijah és néhány másik ember nem olyan szerencsés, mint én vagyok néhány esetben. A srác háttal telibe kap egy fém valamit és előrezuhan. Automatikusan kapnék a pálcám után, de amennyi mugli van itt... Nem, nem tehetem, előtte meg kell tudnom, mennyire sérült meg Elijah. Talán a látszat ellenére nem is olyan súlyos. Talán.
- Jól vagy? - sietek mellé aggódó képet vágva, majd a zsebembe nyúlok és előhalászok belőle egy tégely kenőcsöt. Mindig van nálam, hiszen külső sérüléseket remekül gyógyít, de csak a kisebbeket, ha Elijah esetleg jobban megsérült a kelleténél, akkor itt ez a kenőcs fabatkát sem fog érni. Abban az esetben csak a pálcámmal jutok valamire, márpedig az katasztrófa lenne. Fogalmam sincs, mennyire lennék képes észrevétlenül végrehajtani egy varázslatot ebben a tömegben. Igaz ugyan, hogy jelenleg senki se minket figyel, de amilyen szerencsém van, pont akkor vágódna be egy kóbor mugli sikítozva. - Talpra tudsz állni?
Nagyon el kellene jutnunk az adott címre, de a fiút se hagyhatom itt, hiszen megsérült. Nyilván jönni fognak a mugli gyógyítok, de bennük nem bízom. A kezem nyújtom Elijah felé, ha esetleg segítségre lenne szüksége. Ha nem, akkor abban az esetben is mellette maradok, nem hagyom magára.
- Hé! Egy kicsit óvatosabban! - kiáltom el magam, mivel körülöttünk mindenki menekül és senki se veszi figyelembe, hogy Elijah még a földön van. Egyelőre esélye se lenne felegyenesedni, mivel újra és újra visszalöknék a földre, miközben pánikszerűen rohannak valamerre. Ezek tényleg ennyire ostobák?


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dane Seoras
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 26
ϟ Hozzászólások száma : 187

TémanyitásTárgy: Re: A Milleniumi Káosz 2018-01-13, 16:09

Káosz vagy Megváltás?

returning to fight for the cute girl's love
[You must be registered and logged in to see this image.]
 


Nem igazán tudja értelmezni a jeleket, de biztos, hogy a nő körül valami bűzlik, így már gondolkozás közben elindul lefelé a létrán, ennyi nézelődés elegendő volt. Egyenlőre még nehéz átlátnia, hogy miért hívták ide, sosem volt a csapatmunka híve, nem szokása másokra számítani, talán csak Peter az, aki szóba jöhetett eddig, mint afféle szövetséges, viszont a vadászt így a tömegben nem fogja megtalálni, felhívni telefonon pedig felesleges, a hangzavar elnyom mindent, noha üzeneteket küldhetnének egymásnak. Ekkor éri el a lökéshullám, csoda, hogy nem hajlik el ujjai markolásában a tűzlétra, ám a biztonság kedvéért elnyom egy hangos szitkot, hiszen úgysem hallja senki. A falhoz lapul, amíg csillapodik a rengés, nem akar palacsintaként szétterülni a betonon. Felnéz, hogy nem lövelnek-e felé varázslövedékek, ám teljesen természetes rengésnek tűnt, nem érzékel most még mágikus jelenlétet. Ha végre leér, át tudja látni, hogy három döntési lehetősége van. Továbbra is Digby nyomában marad. Vagy.. Sophia után ered, hiszen számára a lány biztonsága az egyedüli fontos tényező. Vagy.. Szemforgatva sóhajt, a jó életbe is, a lány közölte, hogy tud magára vigyázni. Futólépésben, de nem gyanusan gyorsan a híd felé siet, hogy talán még megmenthet egy-két az életéért kapaszkodót. Kedvtelésből öl ha kell, nem egy hős alkat, de ez a földrengés sem lehetetett véletlen. Ha szembefutnak vele pánikszerűen sikoltozók, tankként megy előre, és lazán felrúgja, aki az útjába kerül, hogy lepattanjanak róla. Ha odaér a hídhoz, akkor habozás nélkül rásiet, kockáztatva, hogy az újabb súly további kockázatot jelent, de biztos kezet nyújt, hogy elkezdje felhúzni a csimpaszkodókat.

 :hug:  ||   [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő

ϟ Hozzászólások száma : 365

TémanyitásTárgy: Re: A Milleniumi Káosz 2018-01-12, 13:05


Káosz vagy megváltás?

[You must be registered and logged in to see this image.]
Óriáskerék, tetőn: Dane
Dane kereső varázslata azt mutatja, hogy Digby-nek hiába kéne itt lennie a közelben, még csak a Temze nem is az ezen partján van, hanem a másik oldalt a Big Bennél. Hivatalosan van itt, hivatalosan hívták be, így ha talál egy olyan helyet, ahol eltűnik a muglik szeme elől, akár át is hoppanálhatna. Vagy előbb beszél a társaival, akik viszont sokkal kevésbé vannak itt engedéllyel.
A három megjelent fegyveres erő a rendőrség a katonaság és a minisztériumi aurorok, a rendőrség valószínűleg adóvevőzik, a katonáknak a fülében van egy kis kütyü, az aurorok pedig mágiával komminukálhatnak. Új dolgot ezen kívül nem vesz észre
Miközben mászik le a létrán egy hatalmas földrengés söpör végig az egész területen és úgy kilendíti és a falhoz csapja, hogy csak az emberfeletti ereje tartja meg, hogy ne zuhanjon le, de így is úgy odavágja az oldalát a falhoz, hogy ha nem is reccsen a bordája, egy repedés sanszos.

Óriáskerék, pavilonban: Sophia&Piton -> Elijah&Peter
Sophia elrakja a képeslapot és nem avatja be a professzort, de ettől függetlenül Piton  kitessékeli őt a pavilonból és szinte kötelező jelleggel csatlakozhat Elijah&Peter pároshoz, illetve a professzorral együtt már trióhoz. Viszont éppen mielőtt hallanák ott miről van szó egy hatalmas földrengés söpör végig az egész területen és míg Sophia egy macska ügyességével marad talpon, addig Pitonnak azonnal meg kell kapaszkodnia valamiben. A lány van a legközelebb, de ha arra nem viszi rá a lélek borulás közben kaphatja el a kordon vasát.

Óriáskerék: Elijah&Peter (&Sophia&Piton)
Peter könnyedén elhiteti a varázstalanokkal, hogy amit felmutat az valami különleges jogkört ad neki, de az Amerikaira azért elég rendesen felvonják a szemöldöküket. Ez itt az Egyesült Királyság, itt egy amerikai rendfenntartó egyesület nem szokott beleszólni a dolgokba. Ellenben itt vannak a kordonon belül, és ha ez valami fontos, akkor ők nem fognak eltitkolni semmilyen információt, ami segíthet a nyomozásban, akármilyen szerv is nyomoz. Elijah csatlakozik, ők meg csak bólintanak neki, tényleg együttműködőnek tűnnek.
- Nem tudjuk, hogy miért ment ilyen hosszú eltávra, a Camden-i tűzvész után történt. Micheal, Micheal Shors, London, Kensington kerület, a pontos címét az adatbázisból kell kikeresnünk. Egy pi...
Mielőtt továbbmondhatná a mondatot egy hatalmas földrengés söpör végig az egész területen és Peternek sikerül egy kis ingással megtalálnia az egyensúlyát, de Elijah az akrobataságának ellenére is nagyon pórul jár, ugyanis az egyik óriáskerékre szerelt labdaméretű fém pirotechnikai eszköz meglazult és lezuhant, éppen a hátának csapódva. A földrengés nem fogott volna ki rajta, de hátul nincsen szeme, így egy nyögéssel hanyatlik előre, borzalmas fájdalmakkal.

Híd->Katonai sátor: Cody&Gia&Graves
Cody egész odaúton reszket a hidegtől és közben az idegeit nyúzza, de már tényleg csak annyi jut eszébe, hogy körülbelül 10 ember állt fel egyöntetűen és indult el, mikor eljött ő is.
Mikor beérnek a sátorba láthatják, hogy nem csak a felettes van itt, hanem még két katona, akiknek a tekintete fejenként vagy tíz monitoron cikázik, valószínűleg az összes CCTV kamerára rákapcsolódtak és mindent próbálnak élőben a felügyeletük alatt tartani, bár ez kicsit nagy feladat 2-2 szempárnak.
Graves megejti a jelentést, és már a nevétől kezdve a szigorú katonás tekintet gyanakvóan méri végig a két fiatalt, és a férfit is. Olyan embernek tűnik, aki kimondottan utálja a meglepetéseket, és nem kevésbé a részeg fiatalokat. Gia-nak nem nagyon kell játszania a szerepét, még tökéletesen ráérez a becsépett csajszi imbolygására, de Cody-nak csak az segít, hogy senki nem lehet egy részeg fiatalon kívül olyan kretén, hogy így jöjjön el az újévi tüzijátékra bulizni.
- Értem, főtörzs. Igazoltassa őket, vegye fel az összes adatukat és utána lelé...
Mielőtt továbbmondhatná a mondatot egy hatalmas földrengés söpör végig az egész területen és az egész sátor és benne minden berendezés vad táncba kezd. A két katona próbálja menteni a menthetőt és az elektromos kütyüket megtartani, az őrnagy megkapaszkodik az odaállított asztalának a lapjában, ami nem túl szerencsés, mivel nincsen rögzítve, így elzuhan és a feje koppan is egy berendezésen, Giát pedig akármilyen kótyagos, Dionúszösz minden áldásával kerüli el a pofára esés és a repkedő tárgyak.
Viszont Cody a hátrafogott kezével olyat esik, hogy az amúgy is lazulni látszó sátor súlyos vázán koppan a válla és azzal a lendülettel, ahogy nekiesik a sátor elkezd összedőlni, és az első dolog, ami lezuhan, az a felfüggesztett, fémrácsos reflektorszerű  fényforrás, egyenesen Graves karjára, amikor megpróbál ellene védekezni. A rács pedig piszok forró és piszkosul átégeti a ruháját és megégeti a kezét.
Gia van a legjobb állapotban ahhoz, hogy míg a két monitoros próbálja a gépeket rendben tartani, láthatja, hogy a kamerák negyede kiég, mindegyik olyan, ami a túlsó partra néz.
Viszont a sátor fémszerkezete nem áll meg az összezuhanásban, ha maradnak az egész a nyakukba zuhan, és nem egy kis kemping sátorról beszélünk.

Mindenki
Az Óriáskeréktől a Big Benig mindenhol a tömegben ijedtség és sikolyok hallatszanak, a muglik elkezdtek bepánikolni és nagyon valószínű, hogy rengetegen megsérültek. A hídon két fiatal a korláton is átbukott a földrengéstől és az életükért kapaszkodnak, próbálnak visszamászni, de hatalmas a pánik, ilyen erősségű földrengéseket itt nem szoktak tapasztalni és attól félnek akik a vízen vannak, hogy a híd feladja a szolgálatot, tehát rengetegen menekülnek le róla, másokat letaposva, tülekedve. A rázkódás körülbelül egy percig tart.

// Következő mesélői hozzászólás: január 19., tehát határidő január 18., éjfél.
Innentől valószínűleg minden héten pénteken este lesz a határidő és szombaton reggel fogok írni nektek! //

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 318

TémanyitásTárgy: Re: A Milleniumi Káosz 2018-01-12, 11:51

Vadul zakatolnak a kerekeim. Összesítem, hogy mostanában ritkán volt jellemző rám, hogy ennyire hirtelen bele vessem magamat bármibe. Legalább negyed órát hagytam ülepedni, ha mást nem. Most meg... Voltaképp kalap-kabát nélkül, minden cuccomat az öltözőben hagyva, bele értve a táskámat, amiben azért akadhatnának hasznos dolgok... mindent ott hagytam. Jó hogy a fejemet nem hagytam el hoppanálás közben!
Kényelmetlen az érzés amit a társaság hagyott maga után, sőt nyomasztó és ahogy vissza gondolok ki is ráz a hideg. Úgy húztam el a csíkot, mint a vadász lövésétől elrebbent varjak. Mintha csak elriasztottak volna.
Igyekszem vissza idézni, megállapítani valami biztosat velük kapcsolatban. Kik lehettek, kihez tatozhattak, volt-e valami jellegzetesen közös bennük, a kisugárzásukat leszámítva, láttam-e már őket ezelőtt, pontosan hányan is voltak??? Kiráz a hideg, ez többek között amiatt is lehetséges, mert egy szál ingben vagyok, és most már elkezdtem áthűlni. Sebaj. Halálra még nem fagyok egy kis hidegtől.
Graves első mondata, az után, hogy ő kérdezett rá mi a szart zavargunk, kissé megakaszt. Költői kérdés lett volna? Tőle...? Giára sandítok, amolyan "most akkor whut?" fejjel, de aztán helyre kerül, hogy minden bizonnyal, nem ez a pillanat amikor beszélnünk kellene és ráömleszteni mindent. Gia láthatja, hogy látványosan józan vagyok. Legalábbis alkoholtól semmi bajom. Az utasítást miszerint akkor beszéljünk ha kérdez már egyértelmű, hogy annak szól, a sátorban csak akkor mondjunk bármit, ha nekünk címezve tesznek fel kérdést.
Gia mellett vagyok, mondhatni közvetlenül, így szolgálhatok neki támaszként, noha elkapni nem tudom, lévén a kezeim hátra vannak bilincselve, amit egyébként nem is értek, hogy minek? Ennyire nem vagyok ijesztő.. na mindegy, ennek fényében, csak fordulok annyit felé amennyit épp a pillanat engedett, hogy ne telibe a csonti vállamnak essen neki, ha kicsit jobban elvesztené az egyensúlyát, de szerencsére annyira nincs nagy baj.
Őszintén szólva az hogy részegnek tettessem magamat jelenleg igényel egy bő másodpercet, túl éber vagyok és túl zaklatott, de voltaképp Graves adott egy menekülőutat, így igyekszem leszedálni magamat, az egyensúlyomon lazítani. Az arckifejezést hozni, annyira nem nehéz, kellően zsong hozzá a fejem. Biggyesztek egy kajla mosolyt is a képemre és úgy teszek, mint akit "júj de nagyon rajta kaptak valami hülyeségen és ez még szórakoztatja is". Bár csöndben maradok.

A papírmunka említése mondjuk engem is pillanat alatt kétségek közé taszít.. Nekem nem tűnik fel a névvel kapcsolatos lehetőségek tárháza, ennyire nem ismerem Gravest.//dobásom: 1 //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Perselus Piton
Reveal your secrets

avatar

Tanár

ϟ Kor : 40
ϟ Hozzászólások száma : 47

TémanyitásTárgy: Re: A Milleniumi Káosz 2018-01-10, 15:05
[You must be registered and logged in to see this image.]

Ezredforduló


-Szaván fogom Crowfield!- közli még a fiúval, ebben már nincs igazán semmi, de szó nélkül nem hagyhatta.
Ezt követően tovább áll Sophia irányába. Mikor a lány kijön a bódéból és elő rukkol a mentő szövegével csak megemeli az egyik szemöldökét. Süt róla, hogy mennyire elhiszi. - Ennyit vesződni egy mosdóét? Remélhetőleg a helyiség összes zugát átkutatta, nem-e rejtettek valahová mégis egyet, azok a fránya muglik! - Aztán a következő kérdésre mintha pillanatra még meg is zuhannának a vállai. - Kétség kívül... Tudja Osborne, gondoltam bemutatom önnek! - szemet forgat, halványan megcsóválja a fejét. - Mondja, maga ivott?! - kérdi  hirtelen, ketté vágva a "bájcsevejt" és még megtoldja egy nem túl bizalomgerjesztő kifejezéssel a fején. Sóhajt egyet.
- Megtenné, hogy a kordonnak, azon a felén marad, ahol legalább részben szem előtt van? - nem ez nem kérés volt, de voltaképp van valami a hangjában, valami ami miatt az ember úgy érezheti, annyira tényleg nem jó ötlet magára maradnia ebben a bizonytalan órában.
- Mást esetleg várnak még? - teszi fel a kérdést, és bár ő Elijah-ra gondolt a többesszámmal, Sophia gondolhatja, hogy a vén méregköpő elkapta Petert is. Bár hogy ezt mikor tette volna az rejtély.
Elindulhatnak visszafelé, igyekszik lenyugtatni idegességét, ami most csak részben szól a lánynak, majd nemes egyszerűséggel és talán Sophia számára meglepően kibukik belőle egy kérdés. - És.. mondja csak, sikerült találnia valamit, az elő nem került mosdón kívül? - igen, Pitonnak egyértelmű, hogy a lány szaglászni tette meg a kitérő köröket, de mintha most nem számon kérés és nem is kifejezetten lecseszésnek szánta volna. Elvégre egy oldalon állnak. Vagy mi....

// dobás: 3 //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Georgiana Findley
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 247

TémanyitásTárgy: Re: A Milleniumi Káosz 2018-01-09, 21:46A Milleniumi Káosz
*Kicsit összezavarodok, hát nem az előbb kérdezett tőlünk Graves? Most meg azt mondja, hogy senki se kérdezett minket. Nehezen szedem össze a lehetőségeket… az egyik, hogy az előbb csak költőien kérdezett, a másik, hogy ezzel akarja tudomásunkra hozni, hogy a sátornál nagyon maximum akkor szólaljunk meg, ha direkt kérdést tesznek fel nekünk. Sikerül harmadik opciót is találni, de még negyediket is. Hajjaj, van itt dögivel lehetőség. Vagy kérdezett, aztán csak kedve szottyant lecseszni minket, mert most kísérgethet minket vagy csak hallucináltunk az előbb és tényleg nem kérdezett semmit. Velem talán még ez utóbbit is el lehetne hitetni, de vajon Codyval is? Rásandítok, hogy lássam ő is kissé buborékosan látja-e a világot, mint én. Habár ha már ennél a hasonlatnál tartok… szóval kezd kimenni a bubi belőlem. Legalábbis vannak pillanatok, amikor így érzem, aztán a következő lépés nem sikerül olyan egyenesre mégse… úgyhogy vagy innom kéne még pár pohár pezsgőt, hogy egyértelműen elbillentsük a mérleg nyelvét. Vagy sétálni egy nagyot az enyhén tél illatú, hideg szélben és inni jó sok vizet és aludni menni, hogy a másik irányba billentsük.
Mivel megérkezünk a sátorhoz, egyik lehetőség sem adott, maradok ebben a se ilyen-se olyan állapotban. Mivel ugye nem szólhatunk – mondjuk annyira nem is bánom, sose voltam túl jó a beszédben, hát még a szorult helyzetből való kidumálásban! – csendesen körbenézek, ugyan néha nehezen fókuszálok, hátha van valami érdekes ebben a sátorban. Érdekes alatt TV-t vagy bármilyen kiveítőt, kijelzőt értek. Ha már itt akarnak tartani minket, akkor jó lenne, ha legalább lenne valami kivetítő, hogy lássuk a tűzijátékot. Ehh, ennyi erővel mondjuk akkor otthon is maradhattunk volna.
Némi fáziskéséssel kapom vissza a fejemet Graves szavaira, a hirtelenségtől megingok, kicsit belekapaszkodok Codyba, már ha kézközelben van, ha nincs akkor kilengésemet kisebb terpeszbe való átállással állítom meg. Most már érdekel, mit beszél Graves, milyen papírmunkát emleget. Továbbra sincs ingerem igazolni magam.
De ez csak az egyik, ami megütötte a fülemet… kissé nehezen rakom össze, mi hangzott olyan furcsán. Hát Graves jelentése. Szerintem a mugli katonaságban se keresztnevek alatt működnek a kedves katonák. Vajon ez így valami fedőnév lenne? Hát akkor erősen javítani kéne Graves kreativitásán, ha engem kérdeznek. De mivel még mindig nem kérdez tőlem senki semmit, ismét csak elkalandozik tekintetem és most a katonák egyenruháin olvasható névtáblákat kezdem bogarászni, köztük is vannak muris nevek általában, így szórakoztatom magam.*

//Dobásom értéke: 6//Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Peter Greenwood
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 126

TémanyitásTárgy: Re: A Milleniumi Káosz 2018-01-08, 16:02

[You must be registered and logged in to see this image.]
A káosz & Peter


Fogalmam sincs, miért aggaszt annak a rendőrnek a hiánya, akivel nemrég sikerült pár szót váltanom, hiszen amikor idefelé tartottunk Dane-el, elhatároztam magamban, hogy nem fogok a kelleténél mélyebben belefolyni ebbe az egészbe. Nem érdekelnek az aurorok ügyei, hiszen kitoltak a családommal, kitoltak velem, szóval nem érdemlik meg, hogy bármennyire is megkönnyítsem a dolgukat. Az emléktörlés hiánya azonban kifejezetten aggaszt, talán mégis utána kellene járnom ennek az egésznek, hiszen ez a bizonyos Michael egy két lábon járó, időzített bomba a mágusok számára. Ha pedig az aurorok megneszelik a sztoriját és még az is kiderül, hogy velem is beszélt, szépen meg leszek hurcolva, annyi szent. Elvégre, a beképzelt fakabátosok nem szeretik, ha valaki kontár módon beleavatkozik az ügyeikbe, pedig ők aztán tényleg nem csinálnak semmit sem. Mégis én leszek meghurcolva, ha valami kisebb-nagyobb baj üt ki, nem igaz? Nekem pedig nem sok kedvem van kihallgatásokon üldögélni, idegesíteni magam egy egyszavas varázslat hiánya miatt. Inkább most járjak a végére a dolognak.
- Na, várjunk csak... Ezt jól értettem? - vonom össze a szemöldököm, miközben olyan pillantást vetek a rend büszke őreire, mintha minimum diliházban lenne a helyük. - Pár perce beszéltem vele, maguk pedig azt állítják, hogy ma nem jelent meg a szolgálaton? Sőt, már hetek óta nem látták? Ugye csak szórakoznak velem?
Igen, ez csakis egy hülye vicc lehet, semmi más. Tisztán emlékszem, hogy beszéltem vele, ráadásul semmiféle tudatmódosítót nem szívtam évek óta, szóval még erre se foghatom a dolgot. Igaz, hogy mielőtt idejöttem volna, ittam egy kis whiskey-t, de semmi mást... Az ütött volna be ennyire? Vagy Dane volt fenemód vicces kedvében? De mégis, mi értelme lenne ilyesmivel szórakoznia, amikor nincs jelen a végkifejletnél? Nem, ebben biztos nem Dane keze van. Valami más állhat a háttérben, valami sokkal komolyabb, valami baljóslatú. Jobb kezemmel a farmerzsebembe nyúlok hát, majd előhúzok belőle egy megbűvölt lapot, amely leginkább egy igazolványra hasonlít, azzal az apró különbséggel, hogy ezen alaphelyzetben semmi sem áll. Egy üres valami csupán, semmi több, a muglik azonban azt látnak rajta, amit én szeretnék. Sokszor alkalmaztam már, amikor hivatalos személynek adtam ki magam, vagy még nem töltöttem be a 18-at, de a haverokkal inni akartunk és bementem a boltba. Eddig mindig bejött, a varázslókon azonban nem fog a bűvölet, ezért se tudtam volna Dane segítsége nélkül bejutni a kordon mögé.
- Amerikai Rendfenntartó Egyesület – mutatom fel a lapot, mialatt ledarálom az általam elképzelt hatóság hivatalos nevét, miközben reményeim szerint a velem szemben álló alakok egy ezt alátámasztó, fényképes igazolványt fognak látni a kezemben. - Michael teljes nevére és címére lenne szükségem. Most.
Szét kell néznem a lakásán, hiszen valaminek a részese, elvégre nem lehet véletlen az, ami ma történt. Ráadásul, már hetek óta nem jelentkezett szolgálatra, szóval valaminek történnie kellett vele vagy tudhat valamit. Mindenesetre, nem hagyhatok kérdőjeleket a fejemben, most kell utánajárnom a dolgoknak. Tekintetem eközben végigsiklik a kordon mögött álldogáló embereken, hátha felfedezek egy oda nem illő arcot. Valami komoly dolog állhat a háttérben, melynek talán máris van egy áldozata Michael személyében. Vagy esetleg ő is a szálakat mozgatja?
- Ő itt a társam – biccentek Elijah felé, mindezt pedig anélkül teszem, hogy bármit is válaszolnék a suttogására. Még a végén rossz ember hallja meg a szavainkat... Mindenesetre, a metamorfmágus érdekes feltételezés, nekem még az alakváltó is eszembe ötlött, de az a faj aligha avatkozna bele ebbe az egészbe. Szóba jöhet még a Százfűlé-főzet is, de bárki is tette a dolgot, a nyomozást elsőként ennek a Michael-nek a lakásán kell kezdenünk. - Tudják, beépített ember. Civilruhás nyomozó... Szóval, mi a cím?
Csak reménykedek abban, hogy nem kötnek bele Elijah-ba vagy nem jut eszükbe tőle is igazolványt kérni, simán csak beérik az enyémmel. Ha már kijutottunk innen, ráérünk pár szót váltani, addig azonban játszanom kell a szerepem. Meglepett a felbukkanása, nem hittem, hogy hozzám csapódik, de inkább ő, mint Dane.

(Dobás értéke: 4)


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]


A hozzászólást Peter Greenwood összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2018-01-10, 17:47-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elijah Crowfield
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 86

TémanyitásTárgy: Re: A Milleniumi Káosz 2018-01-07, 20:35

Kezdi magát egy kissé kényelmetlenül érezni, amikor a professzor beszól a bulizási szokásaira, de nem az a fajta ember, aki felveszi a kesztyűt másik ház vezetőjével. A sajátjával se szívesen tenné. De Perselus Piton kifejezetten az az ember, akivel nem szívesen húz ujjat, és azon is csodálkozik, hogy eddig ilyen kedves volt vele. Bár az ironikus bók azért odaüt.
- Tudja professzor úr, egyszer élünk. És.. ha ezt túléljük, még azt is bevállalom, hogy levon pár pontot. - ad választ ezzel az egyszerű mondattal a szidásra és a kérdésre is, mindezt persze úgy, mintha meg se hallotta volna ezt a bizonyos élt a professzor hangjában. Vet egy pimasz mosolyt hozzá, majd amikor Piton úgy dönt, hogy elmegy, de azért még beszól neki, akkor felemeli a kezeit maga elé, védekezően, mintha ő lenne itt a legártatlanabb. Ahogy eltűnik a fekete alak, felsóhajt, hangosan kifújja a levegőt, leengedi a karjait, és tekintetét az ég felé fordítja, kissé megforgatva a szemeit. Csak egy laza estét akart, erre itt a balhé, majd egy megmentő, fekete lovag, aztán ez az egész mágiás ügy. És ekkor hallja meg Peter hangját, meg a rendőrét, aki igencsak csóválja a fejét, meg egy másikét, aki meg egészen kétségbeesettnek tűnik. Lehunyt szemeit kinyitja, és pár könnyed lépéssel Peter mellett terem, meg a rendőrök mellett. És egész lelkesen súgja Peter fülébe.
- Na, megkeressük a metamorfmágust? Jó, lehet, hogy valami más.. - vonja meg a vállát, és mivel mégiscsak háztársak, együtt voltak a bálon is, meg elég rég óta pontosan tudják, ki a másik, mert nincs köztük sok, vet egy ártatlan pislogást is a történtek mellé, mintha mindig is itt lett volna.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophia Osborne-Shors
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 164

TémanyitásTárgy: Re: A Milleniumi Káosz 2018-01-07, 16:45


[You must be registered and logged in to see this image.]

A káosz & Sophia

[You must be registered and logged in to see this image.]

Peter nem jön utánam, aminek határozottan örülök, ahogyan Dane sem lohol a nyomomban, tehát nyugodtan átnézhetem a bódét, hiszen okkal lett bezárva ide, valaminek kell lennie itt. Végül meglelem a képeslapot, amit majdnem el is dobok ijedtemben, amikor meghallom a kopogtatást. Sejtelmem sincs róla, hogy mégis ki a feje lehet az, aki megtalált, mert hogy tudja, hogy itt vagyok, ha egyszer kopogtat. Nincs mit tenni, a képeslapot gyorsan a táskámba csúsztatom, még az előtt, hogy kimennék, hiszen ez Piton hangja, száz közül is fel lehet ismerni és tuti, hogy ha nem megyek ki azonnal, akkor ő jön be, abból pedig semmi jó nem sülhet ki.
- Oh szóval nem ide rejtették a mosdót. Tudja... a mugliknál soha sem lehet tudni. - bájosan mosolyogva lépek ki a házvezetőm elé. Talán annyi szerencsém lesz, hogy miután a házvezetőmről van szó, nem veszi olyan szigorúan a dolgokat, meg hát újságírói pályára készülök, a véremben van a szaglászás és egyértelmű, hogy itt valami készül, de persze én úgy adom elő, mintha csak a tűzijátékot akartam volna megnézni és a mosdót kerestem volna.
- Csak nem ön is az szilveszter miatt van itt? Netán elhozott valakit megnézni a tűzijátékot? - huncut mosolyra váltok, mintha csak rajta kaptam volna a tanár urat valami kis rosszaságon, történetesen, hogy biztosan randira érkezett. - De tudja nem illik ám sokáig magára hagyni a hölgyet. - teszem még hozzá, bár csak akkor, ha nem kifejezetten vált már a tekintete olyan jellemzően Pitonosan villódzóvá, amikor tudni lehet, hogy itt aztán mindjárt kitör a vihar. Viszont azt azért lássuk be, hogy most nem az iskolában vagyunk és bár Piton a házvezetőm és bár tanár, de egyetemista vagyok, plusz nem hiszem, hogy tiltott lenne részt vennem egy mugli rendezvényen, miután a szüleim egyébként is mondjuk úgy 80 %-ban a muglik vonalát erősítik.

[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this link.]

[/color]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Is it destiny?
[You must be registered and logged in to see this image.]


A hozzászólást Sophia Osborne-Shors összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2018-01-10, 08:55-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dane Seoras
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 26
ϟ Hozzászólások száma : 187

TémanyitásTárgy: Re: A Milleniumi Káosz 2018-01-07, 09:49

Káosz vagy Megváltás?

returning to fight for the cute girl's love
[You must be registered and logged in to see this image.]
 

A férfi tekintete automatikusan téved le Sophia hátsójára, mikor a lány már sarkonfordulva elsiet. Aztán emeli vissza pillantását Peterre, hogy elmerengjen a kérdésen, anélkül, hogy zavartatná magát a közjátéktól. Egykori barátja bizony nem kérdez bele ebbe az évődésbe, amit műveltek a lánnyal, noha Sophia most rém hivatalos volt, amit Dane ezúttal támogat is, nincs most idő édelegni. Peter különben sem emelhet szót, lezártnak tekinthető a barátsága Sophiával, kicsit talán fordult a kocka, ezúttal Dane az, aki esetleg aggódhat a lányért, noha csak akkor tekintheti egyenrangú partnernek, ha valóban bízik abban, hogy a kis barna képes vigyázni magára. – Erősen kétlem. Kész csoda, hogy eddig megmaradt a titok. Egyszerűbb kiírtani őket, semmint feledésre bírni. – Ránt egyet a vállán, s ő is magára hagyja a vadászt, hogy a magaslatokat célozza meg. Amennyire csak tud, igyekszik, nehogy pont a mászóka közepette tévessze szem elől a kettőst. A többiek jelenleg nem érdeklik, noha észrevesz a tömegben egy-egy ismerős arcot. Rápillant az órájára, jól jár, össze van hangolva a hivatalos idővel. Valóban nem érti, hogy miért van itt ilyen sok hivatalos szerv, ráadásul szétszórva. Felgyorsítja a lélegzetét, együtt dobban a szíve a tömeg hömpölygésével, s ide-oda cikázik a tekintete. Sehol nem látja Digbyt, így a kezében lévő pálcával keresővarázst indít, csak szépen halkan csendben, hogy betájolja a nő hollétét. Ha meglenne, akkor lefelé indul, remélve, hogy Peter és Sophia kettőse nem csinál hülyeséget. Ha nem találja a nőt, akkor még marad a helyén, hogy megfelelő fedezékben legyen, ha bármi történne. – Anglia.. – Csóválja a fejét halkan mormolva, mintha valami káromlat lenne. Na igen, teljesen mások az itteniek, mint amit ő szokott meg Amerikában még Peter oldalán. A szórakozás mint olyan.. furcsább, sótlanabb. Miközben lefelé indul, vagy fenn nézelődik, igyekszik átlátni, hogy a különböző kötelékek mennyire függnek össze egymással, milyen lehet a kommunikáció, hiszen ebben a hangzavarban nehéz egymást túlkiabálni, telefonálni meg főleg. :hug:  ||   [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Graves Matlock
Reveal your secrets

avatar

Személyzet

ϟ Kor : 35
ϟ Hozzászólások száma : 345

TémanyitásTárgy: Re: A Milleniumi Káosz 2018-01-06, 19:03

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Salvation comes with a cost. Judge us not by our methods, but by what we seek to accomplish.


A milleniumi káosz


Lassabban csörtetünk át a tömegen - vagy az a tetves sátor van messzebb - mint gondoltam, de azért nagy nehezen odaérünk. Odakint még azért odaszúrok a két fiatalnak, remélhetőleg érezni fogják a hangomból hogy nem vagyok rózsás kedvemben, és az sem érdekel különösebben ha a mugli kolléga meghallja.
- Senki sem kérdezett tőletek semmit, úgyhogy kuss legyen. Csak akkor szóljatok, ha kérdeznek.
Ahogy odaérünk a sátorhoz betessékelem a két kölyköt, aztán belépek én is és tisztelgek - elvégre most a mugli világban vagyunk.
- Hadnagy, Graves főtörzs. Két idiótát fogtak a srácok a kordonokon belül. Fiatalok, láthatóan részegek is...   Nézek hátra NAGYON szúrósan Codyra és Giára aztán visszafordulok. - ... a helyszínen némi szóváltás alakult ki, a központ parancsára behoztam őket hogy ne zavarjuk az ünneplő tömeget. Nincs már túl sok idő hátra a tűzijátékig, gondolom jobbnak látták a kíváncsi szemektől távol intézni a papírmunkát...
Nyugodt hangon jelentek, ügyelve arra hogy a lehető leginkább bagatellizáljam az ügyet, pedig szívem szerint leüvölteném a két idiótának a haját. De hát az élet nem kívánságműsor, így egyszerűen csak csinálom ami a dolgom. A két renitensen ránézésre nincs semmi különös, remélhetőleg lesz annyi eszük is hogy részegnek tettessék magukat. Így kis szerencsével olcsón megússzák, kapnak egy kis fejmosást aztán mindannyian mehetünk a dolgunkra. Elvégre két részegen rossz helyre tévedő kölyök miatt még nem kell megnyomni a vészcsengőt...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő

ϟ Hozzászólások száma : 365

TémanyitásTárgy: Re: A Milleniumi Káosz 2018-01-06, 11:29


Káosz vagy megváltás?

[You must be registered and logged in to see this image.]
Óriáskerék, tetőn: Dane

Dane felmászik a nagy épületre, ami mellett az óriáskerék forog, és megtalálja azt a pontot, ahonnan rálát a területre úgy, hogy nem kell csatlakoznia a helyi szervekhez, hanem magányos farkasként körbenézhet. Lát mindenkit, aki nyílt terepen van (tehát mindenkit Sophián és Pitonon kívül), rajtuk kívül pedig néhány rendőrt, néhány aurort, és nagyon nagy tömeget a hídon, a szembe lévő parton, a Big Ben környékén, ahol éppen most harangoznak, fél tizenkettő van. Ha minden igaz akkor fél óra van a nagy balhéig. Az egyetlen gyanús dolog, amit észrevesz az éles szemével, az az, hogy a katonaság, a rendőrség, és az aurorok is vegyesen képviseltetik magukat még a másik parton is, pedig elméletben itt lesz a baj gócpontja. Lehet ideje lenne megkérdezni az Auror parancsnokot, hogy mit hallgat el? Dane tudja, hogy itt van valahol, de nekik nincsen sátruk és jelenleg nem látja.


Óriáskerék, pavilonban: Sophia&Piton

Sophia a képeslapot tanulmányozza, amikor Piton ráront, de még előtte sikerül elolvasnia a hátulján lévő sorokat.
"A hátunk mögött egy egész világot rejtegettek és a képünkbe hazudtok... Mi is tudunk a hátatok mögött játszani." Nagyon úgy fest, hogy ezt szándékosan hagyták itt nekik, vagy éppen az Auroroknak, akik rendet tettek a "lövöldözés" után. Nem valami megnyugtató, hát még az, ahogy Piton odaér a pavilonhoz és ráhozza a frászt a kopogtatásával.


Óriáskerék: Elijah&Peter

Elijah sok mindent lát, de Sophiat csak eltűnni látja a pavilonban, a képeslapról mit sem tud, hacsak nem követi Pitont és nem csatlakozik hozzájuk. Ettől függetlenül is jól látja, nem csak a Roxfort képviselteti magát kotnyeles kölykökből, hanem az Aurorok is jó páran itt vannak, csak az Óriáskerék környékén vagy tizen.
Peter viszont a közvetlen közelében - lényegében pár lépéssel odébb - megy oda a rend büszke őreihez érdeklődni az ember iránt, akivel korábban beszélt. Akiknek az arcán nem tükröződik most túl sok magabiztosság, mindannyian értetlenül ráncolják össze a szemöldöküket.
- Nincsen Micheal nevű rendőrtársunk, aki szolgálatban lenne ma. Már hetek óta nem jelentkezett szolgálatra, szabadságot vett ki. De a személyleírás stimmel.


Híd->Katonai sátor: Cody&Gia&Graves

Graves nagyon udvariasan... szóval olyan bunkón ahogy csak tudta elzavarta az Aurorokat, akik eléggé gyűlölködő és hitetlenkedő fejet vágtak rá, de az egyik, amelyik elvette Cody pálcáját szájhúzva közelebb lépett és úgy, hogy senki ne lássa, átadta a fiú pálcáját, ha viszi a srácot vigye a pálcát is. A katona, aki eddig kisérte őket viszont megy velük tovább. A férfi annyit tud arról, akihez viszi a kölyköket, hogy a férfi mugli, nem avatták be a varázsvilágba és meglehetősen szigorúan kezeli a szabálysértéseket, még akkor is, ha kölykökről van szó.
Cody próbálja összeszedni magát és elmondani, hogy mit is látott, és ahogy töri a fejét, hogy rájöjjön mi is rémisztette meg ennyire, rá is jön: azok, akik minden társaságnál hallgattak, vagy nem támogatták a minisztériumot, azoknak volt egyféle kisugárzása… nem csak együtt mozdultak, de látszott, hogy egy gyülekezet, hogy összetartoznak. Mintha valami szekta tagjai lettek volna, ugyanazzal az ábrázattal, akármennyire vegyesek voltak nemben, színben, korban.
Gia nincsen olyan helyzetben, hogy azt mondja, hogy bocsi leléptem, mert Graves felettese igen is várja őket a sátorban. Az egyetlen jó hír - vagy hát nézőpont kérdése -, hogy legalább az elméje kezd tisztulni, hogy majd összeszedje magát a találkozásra. Kivéve, ha gyorsan ki nem kap egy kis piát valami random kezéből megakadályozni a józanodást.
Ha a tömeg szélén haladnak a kordonoknál, akkor nem sokkal több, mint öt perc alatt el is érnek a felállított sátorhoz, ahol Graves-nek jelentenie kell mi a fennforgás és a kölyköknek meg elmondani, hogy miért is keveredtek a rossz oldalra. A tömeg nem nagyon kezd el pánikolni, már csak fél óra, egyre izgatottabbak, nekik nem mondta senki, hogy félni kéne.

// Mindenkitől szeretnék kérni egy kockadobást Hatoldalú kockával ide, mindegy hogy írásotok előtt, vagy után, a következő hozzászólásomban fogom felhasználni: [You must be registered and logged in to see this link.]
Következő mesélői hozzászólás: január 13., tehát határidő január 12., éjfél. //

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Georgiana Findley
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 247

TémanyitásTárgy: Re: A Milleniumi Káosz 2018-01-05, 21:07A Milleniumi Káosz
*Jól sejtettem, összekevert minket a srác, kár hogy a szavaim túl gyorsan csúsztak ki… vagy hogy a gondolataim túl lassan oldották meg szavainak rejtélyét. Mindegy. Válaszul csak megforgatom a szemeimet, szóra se érdemes a dolog. Hát persze hogy mindenki Jessiet jegyzi meg, ha nem így lenne, nagy gond lenne a világgal.*
- Hát persze, hogy tudom. * Kevés hiányzik, hogy ne vágjam csípőre a kezem. Nagykabátban inkább csak röhejesnek tűnnék, túlságosan messzire lennék a kívánt hatástól. * - Ugyanakkor az csak egy korlát volt, nem fal, és nem volt kint semmilyen tiltótábla, ami a lejövetelt tiltotta volna. Nézzék, én csak némi időt akartam spórolni, míg átjutok a híd túloldalára, oda, látják? Hirtelen túl nagy lett a tömeg és megijedtem, ott kicsit nyugodtabbnak tűnik a buli.
*Mutatom is, hogy merre akartam eljutni. Még a végén félreértenék és azt hinnék, hogy a folyón is át akartam menni, mert ahhoz tényleg nem jó helyen vagyok itt lent a folyóparton. Még nem veszem elő az irataimat, azért nem szívesen kerülnék bele semmilyen hivatalos jelentésbe, akkor se, ha időm javarészét már nem is Angliában töltöm, hanem a kontinensen.
Graves hivatalos megjelenésének most tulajdonképpen örülök, pláne, hogy elküldi az aurorokat, így nem kell elővennem az igazolványaimat. Azzal persze nem értek egyet, hogy engem is vigyenek a valamilyen sátorhoz, de most nem tartom bölcs húzásnak, hogy lelépjek Graves mellől, pontosabban hogy felvessem ennek a lehetőségét.*
- Én csak szilveszterezni akartam, mint itt kábé mindenki. Elvégre nem minden évben ezredfoduló!
*Kotyogom közbe. Fogalmam sincs, hogy Cody – yep, alig 5 perc alatt eszembe jutott a srác neve – miről hadovál. Az az egy viszont egyértelmű, hogy szerinte készül valami. És ha hozzávesszük, hogy mit láttam én is, hát a franc se tudja, mi lesz, de jó lenne nem itt lenni, pláne nem ilyen állapotban. Mindenesetre megosztom velük, hogy én mit láttam.*
- Én jópár roxfortost láttam, arra az óriáskeréknél, a kordonokon belül. Piton professzort is. De én nem akarok problémát okozni senkinek se, elfelejtem azt is, hogy őket láttam, ha az kell és lelépek szívesen.

*Gyanítom, hogy a katonának előttünk nem tetszene, ha eltűnne az egyik általa kísért személy, ráadásul gondolom most már abban a bizonyos sátorban is várnak minket. A francba! Codynak csak hümmögök válasz gyanánt, nincs az a pénz, hogy elmondjam, hogy elvileg Jessie is itt van valahol Freddel. Még a végén mennének és „levadásznák” őket. Remélem, hogy időközben mégis hazamentek. Igyekszek a katona nyomában maradni, hogy a tömegben való haladás ne legyen gond.*


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Perselus Piton
Reveal your secrets

avatar

Tanár

ϟ Kor : 40
ϟ Hozzászólások száma : 47

TémanyitásTárgy: Re: A Milleniumi Káosz 2018-01-04, 01:05
[You must be registered and logged in to see this image.]

Ezredforduló


A fickó nem sokkal lehetett fiatalabb Pitontól, de lehet csak külsőre igaz ez is. Valószínűleg ismeri Perselus múltjának egy nem túl tündöklő szeletét. Talán még fogadott is nem egyszer Piton kárára. Ebből fakadóan, lehetett egy szemernyi személyes indíttatása Piton kirohanásának Mr. Winmer felé. De nem áll meg mélyebben bele lovallni magát kicsinyes bosszú hadjáratába. Épp van más dolga.
Elijah észrevételére ingerülten húzza el a száját és vág olyan fejet, mint akinek egy adag rohadt halat toltak az orra alá - Legalább a szemét tudja használni! - ez már már egy "egyetértésnek" is tekinthető azt illetően, hogy ki hogy végzi a munkáját, természetesen önmagát nem veszi egy kalap alá ezekkel az alakokkal.
A mondat végére savanyúan préseli össze a száját, lassan kezd hasonlítani az Angmari boszorkányúr összehorpadt sisakjához az ábrázata. És így sziszegi ki magából a véleményét. - Ezt megtehették volna, az egyiküknél is odahaza, a.... haverjaival! Tudtommal a varázstalanoknál szokás az ilyesmi. - igen gyakorlatilag most arra gondolt, hogy igazán otthon maradhattak volna és szétcsaphatták volna magukat egy házibuli keretein belül is. - És mondjuk akkor nem szegett volna meg egyetlen tiltást sem! - az ábrázata apránként "kisimul" és csak egy adag mogorva fáradtság marad a fején.
Az utolsó mondatára Elijahnak, ismét lassan magasra húzódik a szemöldöke és a fiú magán érezheti a tanár figyelmét, tekintetét. Nagyjából olyan érzés lehet, mintha megkéselnék. Sokszorosan. Hangja metsző és viszonylag halk. - Mégis mit gondol Crowfield? Kötelezően lennie kellene itt valakinek, aki a rövidebbet húzza? - tulajdonképpen valóban kíváncsi a véleményére a fiúnak. A válasz után/közben azonban a griffendéles feje felett feltűnik neki valami. Mégpedig az ahogy Sophia eltűnik egy pavilon mögött. Meg lehetne esküdni, hogy a professzor szeme sarka pillanatra megrándul. - Lehetőleg NE... császkáljon el!- közli a fiúval, majd kikerülve őt,  a lány után megy, hogy össze szedje. Ő egy másik úton lép a pavilon mögé, és a bódéban felfedezve a lányt, csak bekopogtat hozzá. Remélhetőleg még ez előtt sikerül találnia valamit szegény Sophinak.
- Kissé elkésett, az Újévi üdvözlő kártyával, nem gondolja Osborne?! - az nem kifejezés, hogy zabosan néz rá és látszik rajta, ha Sophia nem jön elő, ő szedi ki onnan, de az nem lesz túl hálás művelet. Közben nagyon reméli hogy a Crowfield kölyök, valóban nem mászkált el különösebben. Peter becserkészése még várat magára, de lassan az ő jelenléte is szemet szúr Pitonnak. Rossz előérzete van, ahogy a Roxforti diákok elkezdtek fel-fel bukkani, elő szivárogni. Rajtuk kívül a franc se tudja hány varázshasználó jött még el, a tiltás ellenére. Maga is egyre frusztráltabban érzi magát. Igen sok minden miatt, többek között, hogy kezdi elveszteni a komfortérzetét.... már ami volt neki valaha... Most hogy egyre nagyobb a, valóban csak a tűzi játék miatt össze gyűlt tömeg mugli fele.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 318

TémanyitásTárgy: Re: A Milleniumi Káosz 2018-01-03, 18:10

Eddig felfelé néztem, azt a pontot ahová a szavaimat is intéztem. Gia mondatát hallva pillanatra kizökkenek és zavartan nézek rá, majd leesik - Öhm... Bocsi, össze kevertelek a tesóddal. - de sajnos többet nem mondok neki egyenlőre.
Nos igen, az a béna szöveg, csupán az esetleges közönségnek szólt. Elvégre Titoktartás vagy mi a franc! Azt mégsem visíthatom át, hogy "Hé Graves! Képzeld, egy halom ember hoppanált az Aranyvarjúból, vélhetően némi balhé céljából! De nem alakultam át kutyává hogy utánuk menjek szaglászni!" Feltűnik, hogy Gia is kiszúrja az említett alakot, és vélhetően, mivel tudta, kit keressen, ismeri. Bár miért ne ismerné...?
Graves moccan, én pedig örülök a fejemnek. Kivárom a soromat, ha már ilyen elbaszottul átgondolatlanul indítottam.
Elküldi a francba az aurorokat, én meg szóra nyitnám a számat, hiszen a pálcámat elvették, de most... valahogy jobbnak látom, csöndben maradni. Biztos hogy nem a partvonalon sorakozó tömeg előtt fogom szóba hozni. Szóval... Volt pálca, nincs pálca. Király. Bár valamiért egyáltalán nem esem kétségbe. Nem érzem nélkülözhetetlennek az életemből, ami talán fura lehet, de, még furább lenne, ha totál elveszve érezném magamat nélküle.
A bilincs jelenleg jobban frusztrál. Mikor elindulunk és Graves megszólal, érzékelem úgy, hogy most én is kinyithatom ismét a számat.
- Amikor megérkeztem, a híd alatt volt még valaki, de csak egy pillanatra láttam. - megcsóválom a fejemet, sajna tényleg nem tudok erről a részről többet mondani. - Háromnegyed 11kor egyszerre egy nagyobb társaság távozott a Varjúból. - nyelek egyet - Balhés társaságnak tűnt és... És egy hangot nem hallottam tőlük, a Minisztériumi rendelet mellett. - magam is rájövök hogy ez így mennyire hülyén hangozhat. Sőt banálisan, hogy ilyen miatt fesztivált csinálok..... Megint van infó valamiről... De nem elég ahhoz hogy bármit lehessen rá építeni. Összeharapom az állkapcsomat és mintha most nehezebben menne levegőt vennem. Pusztán attól a gondolattól, hogy még mindig nem vagyok eléggé átgondolt és megcsap némi felelősségérzet és hasonló. Grimaszolok egyet és magamban megjegyzem, hogy jövőre szerzek egy telefont. Ezen kívül valami nagyon fura érzés kerít hatalmába, valami nagyon rossz, de nem tudom sem hová tenni, sem elég figyelmet szentelni neki. Ezt követően a lányhoz fordulok és marhára reménykedem, hogy ezúttal nem rontom el a nevét. - Bocsánat Georgiana, valamit mondanom, kellett.. Jess minden bizonnyal valahol ünnepli az ezredfordulót. - utalok itt még a hugát emlegetős, petárdás esetre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Peter Greenwood
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 126

TémanyitásTárgy: Re: A Milleniumi Káosz 2018-01-01, 09:24

[You must be registered and logged in to see this image.]
A káosz & Peter


- Vagy valami jobban sikerült, szexuális játék – vetem még fel, ezzel is belemenve Dane játékába, habár erre az idő és a hely sem túl alkalmas, de ő már csak ilyen, ehhez hasonló apróságokkal nem igazán szokott foglalkozni. - A gond itt csak az, hogy szerintem nem ő lesz ma az egyetlen, aki muglik szeme láttára fog hadonászni egy bottal. Szerinted a Minisztérium győzni fogja elrendezni az emberek emlékeit, ha már leült ez az egész hülyeség?
Mert hát elég sok itt a nézelődő, konkrét számot nem tudok mondani, de London se egy kisváros, vagyis ha ott is lesznek a mostanihoz hasonló alakok, akkor elég szép bajban leszünk. Mondjuk, azt nem bánom, ha az auroroknak túlóráznia kell, nem az én dolgom, de a fejetlen muglik időközben meg is léphetnek. Habár, ha valóban az készülődik itt, amire tippelek, akkor talán már mindegy lesz a dolog, nem igaz?
- Nem szándékoztam – vetem még vissza foghegyről Dane számára a válaszomat, majd követem a lányt, akit szinte azonnal szem elől is vesztek. Tudom, hogy tud vigyázni magára, nem arról van szó, de úgy gondoltam, ha végre kettesben leszünk, akkor képesek lehetünk néhány szót váltani egymással. Dane előtt nem akartam kiharcolni, hogy szóba álljon velem, mert igyekeztem azt a látszatot kelteni, hogy engem nem érdekel a lány, de nem ez az igazság. Szeretnék ismét jóban lenni vele, de nagyon úgy tűnik számomra, hogy Sophia már nem kíváncsi rám. Persze, ezt simán megérthetem a múltkori események után, a szóváltásunk óta nincs bennem kellemes szájíz, de ha ő ezt nem szeretné helyrehozni, akkor nem erőltetem a dolgot.
A varázslatom sikeres, aminek kifejezetten örülök, mert így legalább nem érzem magam olyan feleslegesnek. Igazság szerint nem nyomozgatni jöttem ide, de ha már benne vagyok a sűrűjében, akkor legyek benne nyakig. Úgy tűnik, itt is voltak amolyan kisebb zavargások, melyeknek néhány mugli is a szemtanúja lehetett, hiszen az emléktörlés nyoma erre utal. Az altatásra utaló varázsnyom azonban kissé meglep, hiszen azt a Minisztérium nem igazán szokta bevetni ilyen esetben. Esetleg elkapták volna az elkövetőket? Ez már esélyesebb, úgyhogy nem is foglalkozom tovább vele, habár az az eshetőség már eszembe se jut, hogy akik durrogtattak, talán magukkal vittek egy-két muglit, hogy pánikot kelthessenek a későbbiek folyamán.
Tekintetem eközben a kordon felé siklik, mintegy ellenőrizve, mennyien gyűltek még köré bámészkodni. A tömeg egyre nagyobb ugyan, de valaki, mintha hiányozna... Az a rendőr, akivel én beszéltem, nincs semerre sem, ami páni félelmet kelt bennem. Oké, zsaru, áthívhatták máshova, de a jelenlegi készültség miatt elég sok kollégája van jelen, szóval miért lenne szükség arra, hogy még egyet igénybe vegyenek, amikor itt is elég nagy szükség van rájuk? Arrafelé indulok hát, miközben azért alaposabban körülnézek, hátha kiszúrom mégis valamerre, de nem, nincs sehol. Amikor odaérek a kollégáihoz, megszólalok: - Elnézést, merre van a társuk? Nemrég beszéltem vele és szeretnék még néhány kérdést feltenni számára. Magas, tagbaszakadt alak, vörös haja és szakálla volt... Azt hiszem, Michael volt a neve. Nem látták valamerre?
Remélem, tényleg csak áthívták valahova, habár nem értem, miért parázok ennyire egy ilyen apróság miatt. Azonban, ha ők se lesznek képesek érdemi választ adni a dologra, akkor nagy eséllyel több van a háttérben, mint én azt most hiszem. Baj lenne?


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: A Milleniumi Káosz

Vissza az elejére Go down

A Milleniumi Káosz

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
3 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: London-