Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebbϟ Jonas Black vityillója
  Yesterday at 20:57
Kalandmester

ϟ Farkasálmok
  Yesterday at 18:05
Joyce Brekinridge

ϟ Képességdobás
  Yesterday at 15:25
Felicity Barlow

ϟ Felicity Barlow
  Yesterday at 15:11
Felicity BarlowA hónap posztolói
Cody Armstrong
 
Armand Stansson
 
Daniel G. Paisley
 
Luna Lovegood
 
Perselus Piton
 
Jacob Troops
 
Christopher Graves
 
Tim Roberts
 
Sidney Smallwood
 
Madeleine Eastwick
 
Statisztika

Összesen 593 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Felicity Barlow

Jelenleg összesen 39644 hozzászólás olvasható. in 3507 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

A Milleniumi Káosz

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5
SzerzőÜzenet
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő

ϟ Hozzászólások száma : 410

TémanyitásTárgy: A Milleniumi Káosz 2017-12-18, 10:04

First topic message reminder :


Káosz vagy megváltás?

[You must be registered and logged in to see this image.]
A Mágaiügyi Minisztérium azt teszi, amit mindig is tett válságban: Tagad. Habár a London-i küldetésen néhányaknak sikerült megakadályoznia, hogy Londonban egy másik világ boszorkánya kezdjen ámokfutásába, mielőtt bármi történt volna, más események is történtek ezen kívül, amiket se az Aurorok, se a kotnyeles kölykök nem tudtak megakadályozni. Néhány hónappal ezelőtt a Camden-i piacot gyújtották fel, nyilvános mágiahasználattal, egy-két hete pedig London egyik legújabb és legnagyobb látványosságánál, a hatalmas óriás-keréknél keltettek zűrt maszkos, köpenyes alakok a pálcájukkal.
A Minisztérium fél-hivatalos rendeletben kérte meg a varázsvilág polgárait, hogy az újévben ne menjenek muglik közé, miközben az összes Aurort, és minden szakértőt, aki nekik segíthet, bevonták a részletekbe. A csoport, akik fel akarják fedni a Varázsvilágot, nagy dobásra készülnek. Újévkor egész London és minden tévéműsor kijön a Westminsterhez, a város ikonikus kerületéhez megnézni a tüzijátékot, és ekkor fognak lépni. Nem tudni még, hogy agresszívan, muglikat veszélybe sodorva, vagy csak a mágusvilágot felfedve, de ma nagy dolgok fognak történni... Nagyon nagyok.
Persze, mindig vannak, akik megszegik a szabályokat, és ha tiltják is a muglik közé menést, ők még is megteszik. Hopp-hálózat tiltva van, így akárki akar eljutni az esemény gócpontjához, csak a Grimbusz vagy a muglik közlekedése áll a szolgálatára. Még csak tizenegy óra van, még van egy óra a tüzijáték kezdetéig, a tömeg még is az egész kerületben hatalmas. Látszik, ha meg is próbált a miniszter beszélni az övéjükkel, nem volt valami sikeres ez a beszélgetés, mert azon kívül, hogy sok a mugli biztonságot felügyelő rendőr, nincsenek nagy óvintézkedések, és az egész esemény meg lesz tartva.
De kinek mi a célja? Kutatni, meggátolni az eseményt, vagy csak végignézni a nagy napot, amikor a varázsvilágról lehull a lepel?
Az aurorok, és akinek kapcsolata van hozzá az Óriás keréknél próbál nyomokat találni engedéllyel, viszont mindenki más, mivel illegálisan van itt, jobb, ha óvatosan nézelődik amerre szeretne.

[You must be registered and logged in to see this image.]

//Következő hsz: december 25.
Sorrend most még nincs és a későbbiekben is inkább beszéljétek meg ki mikor tud írni, mintsem az, aki első körben írt most, következő héten pl. hétvégéig tartsa a sort, mert mindenki udvariasan várta a sorát. Very Happy//


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

SzerzőÜzenet
Perselus Piton
Reveal your secrets

avatar

Tanár

ϟ Kor : 40
ϟ Hozzászólások száma : 171

TémanyitásTárgy: Re: A Milleniumi Káosz 2017-12-20, 23:57
[You must be registered and logged in to see this image.]

Ezredforduló


Már a helyszínen van egy ideje, a kordonon belül maga is, olyan helyet választott, ahonnan kevésbé látszódik, ám ő annál inkább szemmel tudja tartani az eseményeket. Szokásos savanyú ám annál éberebb  ábrázatával méregeti a sűrűsödő tömeget. Számára tíz fő után kezdett sok lenni az emberekből, de az egyéni nyomorát megtartja magának és a feladatára figyel.
Dumbledore meghagyta, hogy segítsen be, ahol szükség van rá és más épp "túl elfoglalt" esetleg.
Magához képest, azon túl, hogy talpig sötétben van mint mindig, egészen elvegyülősre fogta magát. Egyszerű fekete nadrág, elnyűtt öreg bőrcipője, sötét szürke garbó, és egy egyszerű félhosszú fekete szövetkabát.
Számára ismert arcok arzenálja sorakozik és a vázolt pillanat mintha bekövetkezni látszana mikor a Crowfield kölyök cimborája neki áll fitoktatni magát, végül odáig fajul, hogy az a nyomorult auror még meg is vereti magát. Valahol kárörömét leli a fickó megalázásában, de ennek nem most van itt az ideje.
Egy helyben ténykedő mugli rendőrhöz lép oda, szinte mellé toppan mint valami vészmadár. Megköszörüli a torkát hogy az ipse rá figyeljen. Semmi mimika, semmi érzelem, a hangja metsző és felszólító, semmi kérvény nincs benne.
- Volna szíves velem jönni? Akadt némi probléma, amire minden bizonnyal egy egyenruha, kiváltságos hatással lenne! - azzal megfordul és a dulakodók felé veszi az irányt. Az aurort az utolsó pillanatban tépi el egy újabb ütés elől és kifordítja, a vállánál belemarkolva a talárjába úgy, hogy a fiú már ne érhesse el, és mielőtt szépen magával vonszolná, valahová ahol nincs szem előtt az a szerencsétlen. A dulakodó fiatalra mutat. - Ez meg a magáé rendőr főnök úr! - mintegy felkínálja a srácot a zsarunak.
Aztán, még mindig a karmai között szorongatva a fiatal szerencsétlen aurort, hirtelen nyájas hangra vált, ugyanolyan arckifejezéssel mint addig, legfeljebb szemöldöke emelkedik magasra és ezúttal a Griffendél növendékéhez fordul - Mr. Crowfield! Hol marad az oroszlán bátorsága ilyenkor?- szúrja oda lesújtóan aztán csak int a fejével a srácnak, hogy ha be akar jönni, akkor most kövesse, ő elvonul a "foglyával" hogy minimum kiossza és leparancsolja róla azt a nyomorult talárt... De lehet a Temzébe dobja mindenestül. Vagy felrúgja műholdnak, de hogy belevési az agyába, mit jelent elvegyülni a muglik között az biztos! Hogy Elijah sorsa mi lesz, az kérdéses. Minden esetre ha be akar jutni, most megteheti. A pillanat nem tart sokáig, szóval hajrá!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elijah Crowfield
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: A Milleniumi Káosz 2017-12-20, 21:07

És Elijah még csak be sem szólhat szegény srácnak, hogy beleköt az aurorba. Aki ennyire ódivatúan és feltűnően öltözködik, az tuti, hogy magának keresi a bajt. A srácot persze nem ismeri, most verődött a bandához, pontosabban Kenny azt mondta, hogy kezeskedik érte, de jelenleg ő sincs a helyzet magaslatán.
- Max, nyugi.. - vesz egy mély levegőt, és még látja futtában, ahogy Peter meg Dane elsétálnak mellettük. Tény és való, hogy nem így tervezte az estét, igaziból csak le akart jönni egy lazát iszogatni a haverokkal, random srácokkal és betudni magának egy nyugis estét, mindenféle csetepaté nélkül Londonban. Meg talán felszedni egy-két lányt.. meg talán érdekelte, hogy mi lesz itt.. de azért az, hogy ennyire nagy balhé keveredjen az egészből.. Próbál a srác felé nyúlni, hogy lenyugtassa, de az szinte azonnal löki el magától Elijah kezét, és már indulna is, hogy ne csak szóval, de tettel is bántalmazza az aurort, és persze mindig van valaki, aki mellé áll. Egy másik srác rákontrázik.
- Jah, úgy festesz, mintha te uralnál itt mindent vagy évezredek óta. Tudjuk ám, hogy kik vagytok! Tudjuk, ki áll emögött! - és nem a halloween-ra gondol, meg egy kedves jelmezbálra. Elijah Csak a kezébe temeti az arcát egy pillanatra, majd megáll az auror és a srácok között.
- Tény és való, hogy nem a legjobb ruhát választotta a ma estéhez, de biztos csak rossz volt a style-listja. Mindenkivel előfordul. - vonogatja a vállát, és nagyjából ekkor csattan el az első ütés.. amire Elijah szinte azonnal hátrébb táncol, és a nagy kavarodásban próbál bejutni a kordonon belülre. Ha elég ügyes, akkor a csetepatéban még egy azonosító kártyát is szerez valamelyik kisebb rangú, noném alakról. Ha.. Minden esetre tény,hogy nem szívesen megy bele a verekedésre, inkább kihasználja a helyzetet. Persze, ha elfajulnak a dolgok, akkor a sarkára áll.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dane Seoras
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 26
ϟ Hozzászólások száma : 227

TémanyitásTárgy: Re: A Milleniumi Káosz 2017-12-20, 20:55

Káosz vagy Megváltás?

returning to fight for the cute girl's love
[You must be registered and logged in to see this image.]
 

Megrándul az arca, ahogyan Peter visszaválaszol, ezúttal szánalmas vagdalkozás nélkül, szimplán visszadobva a labdát! Végre elfogadta, hogy ők ketten egymás nélkül nem is az igazi felállás, hiszen ha nem bosszanthatják egymást – főleg Dane Petert – akkor mindkettőjük élete rémesen unalmasan telne a jövőben. Alig érezhetően elmosolyodik, s biccent, nem önti szavakba, hogy mennyire elégedett, de olyan fejet vág, mintha egy igazán reménybeli üzletet sikerült volna épp most nyélbe ütnie. Kiszállnak az autóból, és irány az Óriáskerék kordonja, egyértelmű, hogy ott van majd jelenésük. Peter kérdésére oldalt pillant, s noha nem kerülte el a figyelmét a rendbontás, csupán lehelletnyit emeli meg a vállát.
- Nem bizony. – Mások ügyei csak akkor érdekelték, ha közvetlen haszna volt belőle, ha rövidtávon le akart nyűgözni valakit. Ám az aurorparancsnok nincs látótávolságban, s nem kell villogtatni a képességeit. Átlép a kordon alatt, felvillantva az igazolványát, maga mögé nézve olykor, hogy a kispajtás megvan-e még. Még ha csupán kísérő is fiatal tettestársa, azért a tudása alapján Dane nem szívesen hagyná hátra. Vannak még bőven a téren aurorok, és mugli rendőrök is, hogy ne a vérfarkas legyen az illetékes. Ugyan emlékszik a valentin napi bálról arra a kölyökre, aki mintha Jade társaságában mutatkozott volna, ám több nem jut róla eszébe, így egyenlőre annyiba is hagyja a dolgot.
- Unalmas is lett volna egy szilveszter mindenféle álságos bonyodalom nélkül, nemigaz? – Kérdezi szarkasztikus felhanggal, s flegma mosolyt is mellékel Peter irányába, ahogyan azon tűnődik, hogy melyik irányába is tartsanak. A dilemmát az dönti el hogy meglátja a kis barnát. Tud róla, hogy Sophia szeret fontoskodni, de hogy az újságíró igazolványa már ilyen sokat érjen.. Miután a csini pont az aurorok egyikénél próbálkozik, a férfi is arrafelé indul, biccentve Peternek, aki követheti, de akár indulhat a mugli zsaruk felé is. Csak azért nem kapja hátulról derékon a lányt, mert a végén még Peter felakasztaná magát. Még ha el is dobta magától a szépséget, a férfi egó kitörölhetetlen. Így csupán a mardekáros vállát érinti meg, hogy az megfordulhasson. – Nem csúszott félre a nyakkendőm? – Kérdezi sötét pillantással, mintha csak dícséretet várna, hogy sikerült kivételesen kiöltöznie, megborotválkoznia. Se puszi, se egyéb fizikai érintkezés, ez most nem az a pillanat. S meg sem kérdezi, hogy is kerül ide választottja. Ellenben az auror, aki méregeti Sophiát, kap egy intést. – Seoras, Auror hadnagy. Engedje be a hölgyet, és ha szükséges, tájékoztassa, mint a sajtó képviselőjét, de mugli nyomtatásba nem kerülnek majd a válaszok. – Ezzel mindenki előtt egyértelművé teszi, hogy a lány attól mert újságíróként is képzi magát, nem lehet átjáró a két világ között.
 :hug:  ||   [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets
Online

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 604

TémanyitásTárgy: Re: A Milleniumi Káosz 2017-12-20, 20:54
Milleniumi Káosz

[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem tudom azt mondani, hogy unatkozom, de hülyegyerek módjára vigyorgok. Azért na, csak eltelt egy évezred! Jó jó, sírva nem fogok fakadni a meghatottságtól, de valami átjárja minden porcikámat és nem tudok borúlátóan gondolni a ma estére, még annak ellenére sem, amilyen borzalmas feszkó van a levegőben. Na meg persze remélem a legjobbakat! Vagy a kevésbé rosszakat. Gyermeki lelkesedésem most is jelen van ahogy mindig. Ez már csak ilyen velem járó faszság marad.
Hallani mindenfélét, a figyelmem nem kerüli el egyetlen morzsa sem és lassanként nagyjából be tudnám lőni kinek mi a véleménye. Persze senkire nem fogok ujjal mutogatni. Lassanként azonban a jókedvemre rátelepszik valami. Valami gyanúszerű feszültség. Szeretném, ha a megérzésem semmis lenne, de sajnos most is sikerül bele trafálnom szép csendben. Szerencsére ügyeltem, hogy azért ne látszódjon, hogy a figyelmemmel bárki arcába is bele másztam volna. Ennek köszönhetően, én mint a személyzet tagja, épp oly jelentéktelen díszlete voltam csupán a helynek, mint bármelyik pincér. Illedelmes, jól nevelt, mindent a vendégért irányelvet követő, és persze készséges bizonyos keretek között, a munkakörömet nem túllépve. Szóval, semmi extra.
Mikor egy emberként áll fel mindenki, bennem megfagy az ütő, ahogy realizálódni vélem a képet, de folytatom amit addig, illedelmesen elköszönök és boldog új évet kívánok, túlzottan nem felhívva magamra a figyelmet. Várok ameddig nagyjából mindenki aki épp akarta elhagyja a terepet, és még egy másfél percet, nézem a mozgásokat, és mikor többnyire tiszta minden, a faszom fog még negyed órát dekkolni. Már ez a másfél perc megölt!
Csekkolom ki merre és Courtney-t épp kéznél találom, és ezzel habozás nélkül váltok vele pár mondatot.
- Courtney! Bocsáss meg de ki kell mennem, rám tört a szapora. Tied a pult! Jövök neked egyel. Jövőre találd ki, ez mi legyen!-
Azzal, igazából meg sem várva szegénynek a válaszát, a mosdók felé veszem valóban az irányt. De el már nem érek oda, tiszta volt a folyosó, én pedig azzal a lendülettel hoppanáltam, minden Minisztériumi tiltás ellenére.
Hogy hová? A Westminster híd alá. Ahol reményeim szerint rohadtul nincs senki. Hogy egy szakasz aurort kapok a nyakamba arra nagyon is számítok, de valahol épp őket szeretném megtalálni. A szívás akkor van, ha az én felbukkanásom, pont a zavarkeltők kezére játszik némi elterelést. Remélem nem így lesz, és sikerül időben jeleznem, hogy.... érkeznek. Vagy legalábbis, hogy valami történt inkább csak. Hogy ki mennyire fog hinni nekem, vagy hogy én ezt mégis honnan tudom? Jaj hát egy többnyire illegálisan működő kuplerájban vagyok pultos és láttam.
Még a pultos kötényem is rajtam van, a pálcám a zsebemben, nincs nálam semmi más.... Megint... Ennyire imádnék felkészületlenül érkezni bárhová...? Király! Hogy őszinte legyek meg, mindenki ismeri a helyet, csak senki nem beszél róla, és mindenkinek érdekében áll egyenlőre, hogy a hely működjön. Szóval... passz hogy ebből a részéből hogy magyarázom ki magamat, de reményeim szerint, olyanba botlok, akinek ezzel nem kell szarakodnom és a lényegre tud majd fókuszálni.


[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]


A hozzászólást Cody Armstrong összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2017-12-20, 21:03-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő

ϟ Hozzászólások száma : 410

TémanyitásTárgy: Re: A Milleniumi Káosz 2017-12-20, 19:06


Káosz vagy megváltás?

[You must be registered and logged in to see this image.]
Aranyvarjú

Cody-nak nagyon sűrű napja van, az ezredforduló a mugliknak és a varázslóknak is nagy ünnep, és a helyen sok ember fordul meg sokféle okból. A nap folyamán rengeteg apróságot hallott, de a legtöbben csak találgatják a történéseket és tanakodnak, hogy vajon a Minisztériumban mi folyhat. Csak kevesen foglalnak nagyon visszafogottan állást, mert aki csak megemlíti, hogy a varázsvilágnak elő kéne lépnie a homályból, gyaníthatóan megfigyelést kap ezekben a feszült napokban. Viszont észreveszi, hogy akik egy szóval sem pártolták a Minisztérium rendeletét a felfedés ellen, sőt, az arcokun látni, hogy egyáltalán nem ellenzik a balhét, háromnegyed 11-kor, tehát éppen ebben a pillanatban, attól függetlenül, hogy ki melyik asztalnál volt és kikkel beszélgetett, szinte egy emberként állnak fel és távoznak.
Hoppá, a vendégeknek, akik isznak nem gyanús, de a józan csaposnak, akinek még negyed órát ki kellene bírnia a pult mögött... annál jobban.

Óriáskerék (kordonon belülre juthatnak: Dane, Peter, Sophia és kívül egyelőre: Elijah és Georgiana)

Dane beljebb tudja vinni Petert magával, a kordonon belülre, de az óriáskerék körülbelül 100 méterrel le van zárva, ugyanis néhány pillanat alatt felmérhetik a srácok, hogy a rakéták elég nagy része az építményről fog felrepülni. Tehát ha ők beljebb akarnak menni nyomozni, akkor a még tömegben csetepatét csitító Elijaht és a nézelődő Sophiát hátra kell hagyniuk. Csak úgy tudnak az Óriáskerék közelébe menni, és korábbi nyomokat keresni. Csak egy kordonon kell átmenniük és már nincs is tömeg, csak mugli technikusok, akik különféle kütyüket és lövegeket igazgatnak, és az aurorok, akik elkülönülve beszélgetnek és figyelnek, hogy minden rendben menjen. Az már csak Dane és Peter döntése, hogy a csetepatéhoz mennek oda, vagy az Aurorokhoz vagy mugli rendőrökhöz kérdezősködni.

Sophia az igazolványával akar kiskaput találni a kordonok mögé, és távolodik a balhétól, így egy másik aurornál tud bemenni az engedélyét lobogtatva. Vannak mugli rendőrök és katonák is, még is akkora a szakadék a két világ között, hogy amikor a lány megmutatja a mugli kártyát, az Auror kicsit összevonja a szemöldökét és nem hív oda egy varázstalant, hogy az megnézze ezzel be lehet-e menni. Na, ekkora problémák vannak a Minisztériumban. A lány fellélegezhet és a kordon mögött nézhet szét, de jó néhány arc követi a mozgását, nem csak a közvetlen közeléből, hanem távolabbról is.

Elijah próbálja megvédeni a balhézókat, akik belekötnek az aurorba, akibe van miért belekötni. Mindig mindenki igyekszik muglisan öltözni ilyen alkalmakkor, de ez a középkorú fickó sikeresen megjelent mágustalárban, valószínűleg beépülésből kegyelemkettest kapott. - Jól van, csak tereld el őket a szemem elől. - szól oda a sráchoz, mire a társaságban lévő belekötögetős srác még hangosabbra vált és egyáltalán nem hajlandó odébb menni. Nem régi ismerőse, valami random új, ha minden igaz mugli, valakinek a valakije, és úgy óbégat, mintha kínoznák. - Még is kit néztek hülyének ti, ha? Mi ez a ruha? Azt hiszed több vagy nálam, mi?

Georgiana a parktól halad a Westminster híd felé, ami pontosan azt jelenti, hogy az Óriáskerék mellett nagy kordonokat kerüli meg és hullámzik a tömeggel a legjobb kilátóhelyek felé. Fredéket valóban esélye sincsen megtalálni, ellenben néhány ismerős arcot észrevehet, hiszen pár évig együtt koptatták az iskolapadot, sőt az első kettővel az érdeklődési körük is azonos: Elijah a tömegben egy csetepatét próbál megakadályozni, Sophia beér a kordonok mögé a kamu igazolványával, bent pedig Peter egy öltönyös, hivatalos alak mellett álldogál. Talán nem ismeri őket név szerint, de mindegyikük ismerős és egyértelmű, hogy nem ő az egyetlen, aki megszegte a rendeletet, hogy ne jöjjenek “civil” varázslók a mugli eseményre. Mindközül a Griffendéles srác tűnik a legnagyobb bajban, ha azt tekintjük, hogy a védence körülbelül köpköd egy Aurorra és nem hajlandó abbahagyni, egyre több arc fordul oda hozzájuk.

Westminster híd, Óriáskerék

Gravesről egyértelműen lerí, hogy katona, szóval a civilek nem zargatják és maximum egy nyűglődő kisgyerek bámulja meg, aki már is unja a több, mint egy óra várakozást, ami rájuk vár a tűzijátékig, és nem talált jobb dolgot, mint a bácsit fixírozni. Amúgy a muglik izgatottan beszélgetnek és panaszkodnak a tömegre, mintha nem maguktól jöttek volna ide. Néhány perc múlva a fülébe egy kis recsegős alapzajjal még egyszer megszólal a hang, abban a pillanatban, ahogy Graves tekintete végigsiklik a tömegen és az egész helyen. - Mozgás a Westminster híd alatt. Kerüljék el a pánikkeltést. - jön a parancs, és Graves-szel egy időben egy másik katona is a közelben mozdul, biccent, és már el is indul a híd alatt lezárt, rosszul kivilágított átjáróhoz.


[You must be registered and logged in to see this image.]

// Akkor a megbeszéltek szerint, ha korábban végzünk 7 napnál, attól a naptól kezdődik újra, hogy írtam.
Következő hsz: december 28.
Az egymáshoz közeli helyszíneken (ez most éppen csak az Óriáskerék) lehet egymásra interakció, tehát tartsátok a sorrendet, vagy egyeztessetek, ha szükséges! de a független helyek (Cody és Graves) mindegy, hogy mikor tudnak írni.
És kérlek írás után linkeljétek a hozzászólást, ha nem közvetlen előtte lett berakva az utolsó. //


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Georgiana Findley
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 248

TémanyitásTárgy: Re: A Milleniumi Káosz 2017-12-20, 17:48A Milleniumi Káosz
*Nem volt egyszerű Jessiet rábeszélni, hogy kijöjjünk utcabálozni, de Freddel …. nos, egyesítettük meggyőző erőnket és sikerrel jártunk. Pár éve nem gondoltam volna még, hogy egyszer ilyesmire sor kerül, sőt reméltem… akartam, hogy egy ilyen szituációnak még a közelébe se kerüljünk. Megmosolygom magam, sok minden változott, én is sokat változtam. Nem kategorizálom, hogy jó vagy rossz irányba, de az biztos, hogy könnyebben veszem a változásokat és nyitottabban tudok sok mindenhez hozzáállni és ez nekem elég jelenleg.
Ugyan hárman indultunk útnak, hogy átbulizzuk magunkat a következő évezredbe… tulajdonképpen ezzel a frázissal sikerült végül meggyőznünk  a húgomat, és talán azzal, hogy mi ketten kértük tőle ezt, különben nem lett volna hajlandó, elvégre a minisztériumi rendelet egyértelműen fogalmazott. Ne menjünk a muglik közé. Az Újévben. Vagyis technikailag jelenleg még nem követünk el szabályszegést. Másrészt miért fosszuk meg magunkat egy biztosan életreszóló élménytől, a muglikat se parancsolták haza valamilyen mondvacsinált, katasztrófavédelmi indokkal.
Szóval hárman indultunk, de az utóbbi húsz percben egyedül sodródok a tömeggel a Temze partján, egyre messzebb a Jubilee Gardens-től, ami vélhetően nem túl jó, mert a Westminster Bridge irányába tartok, mondjuk ha ezzel a sebességgel haladunk talán nem lesz gond. Nem mintha gondra számítottunk volna induláskor, csak hát azért mégse akartunk a legnagyobb tömegben nyomorogni a Westminster környékén. Sejtettem, hogy hiba elválni egymástól ekkora tömegben, de szerencse a szerencsétlenségben, hogy felkészültünk erre az eshetőségre. Pontosabban arra, hogy én elkeveredek tőlük, szóval ettől nem féltem, félek. Sőt valahol talán jobb is, így nem fogja nyomni a vállamat Jessiék mellett annak a kérdésnek a súlya, hogy kitől kapok én éjféli csókot.
Igyekszek visszajutni a parkhoz, de ehelyett a híd kerül hozzám közelebb, lassan feladom ezen a szűk helyen a küzdést, majd a hídlábánál Newington felé tartok majd, remélhetőleg sikerrel járok majd, pontosabban muszáj lesz, azért nem vágyom az őrült tolongásra, ami a hídon és a központban van. Spórolok tehát az energiámmal, és hát a józan látásommal, amivel már néha vannak gondok ennyi pezsgő után. Azért nem dobom el félig teli poharamat, ez még jó minőségű pezsgő, otthonról hoztuk még, vagyis vigyázni kell rá, mert aztán már csak az utcai italmérés marad.
Még indulás után rögtön elvégeztem a könnyű, kellemes hőérzetet biztosító varázslatot, így nem fagyoskodok (pálcám azóta is kabátom belső zsebében pihen). Persze tisztában vagyok vele, hogy az alkohol is melegít és rendesen fel is vagyok öltözve. Farmer, bokacsizma, téli kabát, sál, utóbbit kivéve sötét színek, de elég feltűnő elem rajtam a hajamba biggyesztett aranylamé dísz, ami tulajdonképpen egy hajráf. Mintha hajfonást idézne, aminek a végén lelógó aranycsíkokat azután copfomhoz kötöttem, holmi póthajként. Én ennyi őrültséget engedtem magamnak, azok a szemüvegek nem vonzottak, ami 2000 alakú, úgy hogy a két középső nulla a szemüveg "üvegei", sem a neonszín cilinderek, sem egyéb idióta parókák.
Néha körbeforgok, Jessiéket keresve, de tudatom mélyén tisztában vagyok vele, hogy jövőre látom őket. Zömében hát csak együtt táncolok a tömeggel, egyre közelebb érünk, mind éjfélhez, mind a Westminster Bridge-hez, már egy ideje a The London Dungeon magasságában járok.*

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: A Milleniumi Káosz 2017-12-19, 21:28

Salvation comes with a cost. Judge us not by our methods, but by what we seek to accomplish.


A milleniumi káosz


Csak a jóisten tudja hanyadszorra nézek fel délután óta az égre esőtől tartva, de valamiért továbbra is kitart a szerencsém és csak nem szakad le az ég. Na nem mintha az ünneplő-hullámzó tömeget bármi érdekelné, döbbenetesen sok ember gyűlt össze a környéken hogy megnézzék a tűzijátékot és hogy együtt ünnepeljék az új évezredet. Sóhajtva gyújtok újabb cigire - és persze szidom magamat mint a bokrot, hogy megint visszaszoktam -, aztán letámasztom magam a Westminster híd tövében és elgondolkozva nézelődök tovább. Persze az hamar feltűnhet bárkinek, hogy nem igazán illek a képbe, de nagyjából ez is a cél. Nem a folyót vagy a partot nézem mint mindenki más, hanem a tömeg arcait és mozgását, nem vagyok részeg mint a legtöbben és bár civil az öltözetem, de a cuccaimról lerí hogy katona vagyok. A sapkám alól kikandikáló füles sincs különösebben elrejtve, és az igazán szakavatott szemek kiszúrhatják a fegyveremet is a kabátom alatt. Amit persze nem láthatnak, az a szúrásálló mellényem és a két varázspálca az alkaromra erősítve.
Az ilyen és ehhez hasonló tömegrendezvényeken mindig szolgálatot teljesít boldog-boldogtalan, és ez a katonaságra is érvényes. Mindenfelé egyenruhások biztosítják a helyszíneket, mesterlövészek kuksolnak stratégiai pontokon - höhö, na ők fogják először megtudni ha esik -, és én vagyok az élő példa rá hogy civilben is jópár egység vegyült el az ünneplő tömegben. Megmosolyogtat a tény, hogy ha a mugli rendvédelmisekhez még hozzávesszük a kivezényelt aurorokat és egyéb csatolt részeiket - na nem mintha ők képesek lennének egy kicsit is elvegyülni -, úgy tűnhetne hogy a világ legbiztonságosabb helyszínén vagyunk épp. Persze a mosolyom gúnyos, hiszen tudom - a Minisztérium mostanában szart se ér, ha az aurorokról és rendfenntartásról vagy védelemről van szó. Sem az emberanyag, sem a szaktudás nincs meg abban a bürokratikusan működő hivatalban, így nem csoda hogy egy tökösebb banda elérkezettnek látta az időt mindenfajta politikai lózungokra és világmegváltásra.
Gondolataimból a fülesem reccsenése szakít ki, de csak egy újabb jelentés hallatszik: Minden csendes.
Pöckölök egyet a cigin és szívom tovább, szememet a tömegre szegezve és igyekszem figyelni a sokarcú massza minden rezdülését.
Vissza az elejére Go down
Peter Greenwood
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 150

TémanyitásTárgy: Re: A Milleniumi Káosz 2017-12-19, 11:33

[You must be registered and logged in to see this image.]
A milleniumi káosz & Peter
Nem szokásom Dane felszólítására ugrani és úgy követni, mintha egy jól nevelt pincsikutya lennék, de most az egyszer pont ezt tettem. Nem várattam meg régi haveromat, szinte már hamarabb a megbeszélt helyen voltam, mint kellett volna, ez pedig véleményem szerint alaposan meglepte a vérfarkast. A dolgot természetesen nem mutatta ki felém, tekintettel arra, hogy Dane nem pont az érzelmek megnyilvánításáról híres, de ha az ő fejével gondolkodom, akkor a végeredmény kétségtelen. Elvégre, mindeddig szándékosan késtem a megbeszélt találkozóinkról, hogy ezzel is kimutassam, mennyire nincs kedvem az együttműködéshez. Dane és én fegyverszünetet kötöttünk ugyan, de részemről csakis azért mentem bele a dologba, hogy szemmel tarthassam, és hát mi tagadás, elég erős szövetséges tud lenni a maga módján, ami egyszer talán még jól is jöhet. Talán még barátok is lehetnénk ismét, ebben viszont megakadályoz az a tény, hogy egy hidegvérű gyilkossá vált az évek folyamán, úgyhogy továbbra is tartom tőle a két lépés távolságot. Nincs szükségem olyasvalakinek a barátságára, akinek a kezei több ember életét oltották ki.
És hogy mire fel ez a nagy érdeklődés részemről? Hallottam valamit, ami állítólag kihatással lehet az egész varázslóvilág életére, de mi tagadás, nem merültem bele a részletekbe. Az ember mindig hall ehhez hasonló pletykákat, vannak alkalmak, amikor a kelleténél jobban felfújják az ilyesmit, ami most is történt. Én pont ezért sem figyelek oda a hasonló híresztelésekre, így mostanában is azt tettem, amit mindig: becsuktam a fülem és a szemem. Nem hallok és látok semmit, talán így lesz a legjobb. Mindig is kimaradtam az ilyesmiből, mert sok valóságalapjuk nem volt, de most... Dane auror és parancsot kapott, ami arra enged következtetni, hogy valami mégis van a levegőben, amitől tart a Minisztérium. Annak fényében pedig, amit a családommal tettek... Nos, azt hiszem, élvezet lesz végignézni, amint valaki borsot tör az aurorok orra alá. Én pedig pont erre vagyok kíváncsi. Nem áll szándékomban megakadályozni a dolgok alakulását, mi több, talán még segítek is, de ezt természetesen nem kötöttem Dane orrára. Ő nem értené az indokaimat.
- Ha nem találsz parkolót, majd keresel máshol – vonom meg a vállam, hiszen nem igazán érdekel az autó helyének a problémája. Persze kényelmesebb a közelben parkolni, mint valami nevenincs mellékutcában, de ráérek kutyagolni is. A probléma viszont elég hamar megoldódik, Dane ügyesen be is gördül a megüresedett helyre és végre kiszállhatunk.
- Csillámpónit kérek – válaszolom, majd csendben battyogunk továbbra is egymás mellett. Sophiát egyelőre nem szúrom ki a tömegben, habár fogalmam sincs azt illetően, mit tennék akkor, ha ez így lenne. Még mindig hűvös a viszonyunk, habár ez elég enyhe kifejezés arra a tényre, hogy egyáltalán nem beszélünk egymással már hónapok óta. Az igazat megvallva, nem is hallottam felőle semmit sem, pedig azért tényleg érdekelne, hogy megy a sorsa. Megkérdezhetném Dane-t is, hiszen ő kétségtelenül találkozgat a lánnyal, vagy legalábbis szemmel tartja, de akkor ezzel elismerném számára, hogy továbbra is érdekel. Befogom hát a szám, tekintetem pedig inkább a közelben álldogáló kisebb tömegre függesztem, ahol szinte ebben a pillanatban robban ki a vita. Megpillantom az egyik roxfortos diákot is, a szintén griffendéles Elijah-t, aki kétségbeesetten próbál valami jót kihozni a dologból, vagy legalábbis megakadályozni azt, hogy az ismeretlen srác nekimenjen az aurornak.
- Nem avatkozol közbe? - kérdem Dane-t, elvégre az ő érdeke lenne a dolog, mivel engem pillanatnyilag igen szórakoztat a sakkban tartott auror látványa. Sok a tömeg, itt nem tud varázsolni, a pálcája nélkül pedig mintha némileg elveszett lenne. Természetesen fizikailag még mindig le tudná rendezni a srácot, de mint hivatalos személy, nem ütheti meg. Egyelőre csak szóban megy neki, megpróbálja rendezni a dolgot, még mielőtt az ennél is jobban elfajulna. Dane pedig elvileg a minisztérium egyik embere, ha rendbontás van a közelében, akkor nem hiszem, hogy tétlenül nézheti végig.
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets
Online

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 604

TémanyitásTárgy: Re: A Milleniumi Káosz 2017-12-18, 21:39
Millenniumi Káosz

[You must be registered and logged in to see this image.]
Nincs is szebb mint mikor az ember Szilveszter este dolgozik. Bár szerencsére az én műszakom hamarosan lejár és Louis levált. Én meg talán nem késem le a tűzijátékot, meg a hasonlókat.
Addig is pörgetem a pultot. Koktélok, színes -szagos ömledékek, méregdrága borok, pezsgők, likőr és egyéb különlegességek, minden ami szem szájnak ingere. Meg persze a pénztárcáké. Egy egy borravaló nyomán pedig automatikusan jön a reflexmondat, miszerint, nem én csak pultozok, nem munkaköröm a pult alatti tevékenység! Aztán persze vagy kiröhögnek, vagy közlik, hogy jatt, vagy vállat vonnak és vissza veszik...
Ma az Aranyvarjú népes társasága ezúttal egészen konszolidált mennyiséget üt, ám annál díszesebb a társaság. Nox után kérdeznek a legtöbben és kezd egyre kényelmetlenebb lenni a kérdés. Én is nyilvánvalóan őt keresném, ha informálódni szeretnék, mi is van kilátásban pontosan.
Ha a helyében lennék, magam is messzire mennék ma este azok fényében amiket beharangoztak. A csapból is a Millenniumi NAGY DOBÁS folyik... sőt lassan a Whisky-s üvegekből is! Kezdek kétségbe esni! Na jó azt nem.
Az egész Varjú zsong- zúg- morajlik- zsibog a maga módján, mindenhonnan hallani híreket, de a lényeges, vagy tényleges információkat amiknek súlya is lenne, persze mindenki megtartja magának... illetve, annak aki eleget fizet érte, vagy az érdek úgy kívánja, hogy kinyissa a száját.
Másfelől több hivatalos arc is megfordult a nap folyamán. Bár a legtöbben vegyülve, civilben, egymagukban, de mindenki tudta, hogy épp úgy tájékozódni jönnek, mint a másikféle társaság tagjai. Nyugtalan vagyok kíváncsi, és nem tudok nem feszülten figyelni minden kis információra, arcokra. Csoda hogy nem töröm halomra a poharakat a szana-szét oszlott figyelmemmel. Azt hiszem... amint végzek, kutyafuttában fogok tovább állni a helyszínre!
De Louis érkezéséig még... van egy jó negyed órám. Addig pont van időm becsavarodni. Vagy átesni a pultos kötényemben.


[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophia Osborne-Shors
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 193

TémanyitásTárgy: Re: A Milleniumi Káosz 2017-12-18, 20:23


[You must be registered and logged in to see this image.]

A káosz & Sophia

[You must be registered and logged in to see this image.]

Van annak jó oldala is, ha az ember szülei újságírók és ő is ebbe az irányba tendál. Elég sok mindent lehet hallani és a végén ez még arra is magyarázatot adhat, hogy hová is szívódott fel Peter és Dane. Peterrel még mindig nem beszélek, úgyhogy persze csak mástól tudom, hogy nem valami veszett szilveszteri buliba megy, de bővebbet nem mondtak. Pár egyetemista legalábbis azt az infot adta át, hogy tuti nem megy semmilyen buliba, aminek köze van a közös ismerőseinkhez. Ami persze nem jelenti, hogy ne mehetne máshová, de... a jó ég tudja. Dane pedig nem kérdezte, hogy nem töltjük-e együtt a szilvesztert, bár persze az is igaz, hogy nem feltétlenül vagyunk még olyan szoros kapcsolatban, hogy ez indokolt lenne. Még? Akarom mondani, szimplán nem vagyunk. Voltak dolgok, vannak is, de vannak más dolgok is, negatívak és hát így azért még mindig olyan érthetetlen ez az egész számomra. Jobb is, ha a szilvesztert nem valami buliban, vagy nem Danenel töltöm. A szüleim szerint pedig tuti, hogy lesz itt valami, annyi mindent hallottak mostanában rebesgetni, aminek ha csak a fele igaz, akkor mindenképpen érdemes itt lenni, ezért is vagyok itt most. A pálcám elrejtve ugyan, de nálam és hamar kiszúrom, hogy elég sok az auror, miközben ez inkább mugli látványosság lesz.
Amikor pedig még kiszúrom a csetepatét is és nem messze onnan a már említett párost... hát persze, hogy eszem ágában sincs arrafelé haladni. Inkább a tömeget fürkészem, furcsább alakokat keresve. Na nem hiszem, hogy olyan látványosan csuklyásak lesznek, mint akik mostanában okoztak pár felfordulást, de ki tudja. Ha netán egy auror akadna az utamba, akkor a gyakornoki kitűzőmet mutatom meg neki, ami a Reggeli Prófétához szól. Na jó... nem valódi, a szüleim hathatós utána járásának eredménye, de elég hiteles másolat és persze igyekszem a bájos mosolyomat bevetni, hogy ne akadályozzanak. Egyelőre tehát fürkészem a tömeget és igyekszem rájönni pontosan honnan is lövik majd fel a tűzijátékot, mert hát ki tudja... Ha nagy felfordulást akarnék okozni, én tuti, hogy valamit machinálnék velük.

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Is it destiny?
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elijah Crowfield
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: A Milleniumi Káosz 2017-12-18, 18:31

A helyi srácok azt mondták, hogy jó buli lesz, és ha egyszer jó buli, akkor miért is ne lenne ott Elijah is, természetesen az egész sűrűjében és közepében? Ez ma este sincsen másképp, és mivel szilveszter van, neki pedig semmi kedve nem volt ahhoz, hogy az unalmas iskolában lógjon, és kapott egy fülest néhány auror haverjától - mert mire nem jó, ha az embernek elég sokfelé vannak barátnői, vagy ismerősei - ő maga is lejött, hogy körbenézzen. Egy rakat mugli sráccal lóg éppen, és teljes mértékben el tud vegyülni közöttük. Hogy is ne tudna? Közöttük nőtt fel, hiába aranyvérű. Laza dzseki, kapucnis pulcsi a hidegre való tekintettel, hosszúnadrág, tornacipő. Tény és való, hogy nem éppen a legtisztább egyikük sem, a legközelebbi, még működő kocsmából jön ki ötöd magával, de személy szerint nem ittas. Mivel tudja, mi van készülőben, ezért nem ivott nagyon sokat, csak egy sört gurított le a többiekkel, hogy élvezni tudja az estét, és nem tudja, hogy mi az, ami jobban izgatja jelenleg. A tüzijáték, vagy az a nagyon titokzatos valami, amiről pontosan nem tudja, mi az, de valami nagyon izgalmas, ha már ennyi mágus van itt.
Laza léptekkel sétálnak végig középhangosan az utcán, a tömegben, Elijah szeme pedig ismerős arcokat pillant meg itt-ott, de nem biztos abban, hogy oda akar-e menni hozzájuk, vagy inkább a háttérben akar meghúzódni. Persze mindig van a társaságban valaki, aki úgy gondolja, hogy bulis dolog belekötni a helyi erőkbe, és ez most is így van. Az egyik mugli srác nekiáll kötekedni az egyik aurorral, aki a lekordonzott helyszín szélén áll, és Elijah csak arra kapja fel a fejét, hogy ismerős emberek hangoskodnak körülötte. Szinte azonnal mozdul rá a srácra, és amíg a többiek próbálják lefogni, addig ő próbál valamit kihozni az ügyből.
- Nézze uram, higgye el, hogy ezek jó srácok, nem akarnak itt semmit.. csak félre értés az egész.. Persze értem, de a srácok már mennek is.. - magyarázkodik, és persze pont a frissen megérkezett Dane és Peter mellett tör ki a nem is akkora botrány, még a tekintetük is találkozik egy pillanatra..
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dane Seoras
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 26
ϟ Hozzászólások száma : 227

TémanyitásTárgy: Re: A Milleniumi Káosz 2017-12-18, 18:13

Káosz vagy Megváltás?

returning to fight for the cute girl's love
[You must be registered and logged in to see this image.]
 

Nem szokása csak úgy ugrani a Minisztériumi parancsok nyomán. Az egész auror álca csupán arra szolgál, hogy feltűnésmentesen tartózkodhasson a Roxfortban, afféle tanácsadóként, akit az adott szak elméleti támogatójaként olykor bevonni. Ha bárki is gyanakodna rá, megvan az a támogatottsága, főleg az egyetemi tanárok körében, hogy még véletlenül se merüljön fel a neve a véres gyilkosságok kapcsán. Nem is véletlen, hiszen a rendkívüli varázserő mellett igen sármos az átlag emberek felé mutatott külső, s csupán néhányan ismerik, mi is rejlik a maszk mögött. Nem túlzottan kísérte figyelemmel a muglik híreit, ám a parancsnokság felhívása egyértelmű, s ha valami mondvacsinált indokkal távolmarad, azzal felhívja magára a figyelmet. Ezért aztán próbálja a dolog számára érdekes oldalát nézni, a kiváncsiság vezeti a lépteit, tehát el fog menni, és kihozza a dologból azt, amit csak lehet. Ha már menni kényszerül, viszi a kishavert is, legalábbis szólt neki egy nappal előtte, hátha Peter végre erőt vesz magán, hogy sikerüljön összedolgozniuk. Együtt indulnak hát a roxmorts-i házból, ahova bevárta a srácot. Dane szokatlanul elegáns, öltönyt és nyakkendőt is vett, ha már hivatalos ügyben kell eljárnia, akkor a bőrdzseki talán elvegyülésre jó, de ha már olyan kiváltságos helyzetet tudott teremteni, hát élni fog a hatalmával, hogy magas rangú auror tisztként akár a nyomozást is átveheti. Peter lehet számára afféle kísérő. Londonba Dane autójával mennek, a sötétkék sportautó ütemesen cikázik a városban.
- Ha nem találok parkolót, megütök valakit.. – Szólal meg szórakozottan az anyósülésre tekintve. Használhatná a varázserejét is, hogy bepréselje valahova a kocsit, akár fel is küldhetné a levegőbe láthatatlanul, de túl sok mágiát emésztene fel. Végül mégiscsak adódik a mázli, s talál egy káromkodó családot, akik éppen pattannak vissza az autóba, vélhetően otthonfelejtett egy plüsst a gyerek, és lehet érte visszafordulni. – Naccerű. – Gurul be az üresedő helyre, nem lett volna még túl sok kedve körözni. Kiszáll, bevárva a vadászt, aztán irány az Óriáskerék. Nem tudja, hogy lesznek-e már ott aurorok, akik csak az illetékeseket engedik be, de próba szerencse, hátha kísérőként jöhet vele. Ha lát valakit, aki eléjük siet, akkor felemeli az igazolványt, amin ez áll: Dane Seoras, Rejtély és Misztériumügyi Főosztály. Na igen, nem éppen a muglikkal kapcsolatos munkája van, de hát kit érdekel? – Ha jól viselkedsz, lövök neked egy rózaszín unikornist.. – Dünnyögi a fiúnak meresztve a szemét, abban reménykedve, hogy minél kevesebb ismerőssel fut össze.
 :hug:  ||   [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kalandmester
Reveal your secrets

avatar

Mesélő

ϟ Hozzászólások száma : 410

TémanyitásTárgy: A Milleniumi Káosz 2017-12-18, 10:04


Káosz vagy megváltás?

[You must be registered and logged in to see this image.]
A Mágaiügyi Minisztérium azt teszi, amit mindig is tett válságban: Tagad. Habár a London-i küldetésen néhányaknak sikerült megakadályoznia, hogy Londonban egy másik világ boszorkánya kezdjen ámokfutásába, mielőtt bármi történt volna, más események is történtek ezen kívül, amiket se az Aurorok, se a kotnyeles kölykök nem tudtak megakadályozni. Néhány hónappal ezelőtt a Camden-i piacot gyújtották fel, nyilvános mágiahasználattal, egy-két hete pedig London egyik legújabb és legnagyobb látványosságánál, a hatalmas óriás-keréknél keltettek zűrt maszkos, köpenyes alakok a pálcájukkal.
A Minisztérium fél-hivatalos rendeletben kérte meg a varázsvilág polgárait, hogy az újévben ne menjenek muglik közé, miközben az összes Aurort, és minden szakértőt, aki nekik segíthet, bevonták a részletekbe. A csoport, akik fel akarják fedni a Varázsvilágot, nagy dobásra készülnek. Újévkor egész London és minden tévéműsor kijön a Westminsterhez, a város ikonikus kerületéhez megnézni a tüzijátékot, és ekkor fognak lépni. Nem tudni még, hogy agresszívan, muglikat veszélybe sodorva, vagy csak a mágusvilágot felfedve, de ma nagy dolgok fognak történni... Nagyon nagyok.
Persze, mindig vannak, akik megszegik a szabályokat, és ha tiltják is a muglik közé menést, ők még is megteszik. Hopp-hálózat tiltva van, így akárki akar eljutni az esemény gócpontjához, csak a Grimbusz vagy a muglik közlekedése áll a szolgálatára. Még csak tizenegy óra van, még van egy óra a tüzijáték kezdetéig, a tömeg még is az egész kerületben hatalmas. Látszik, ha meg is próbált a miniszter beszélni az övéjükkel, nem volt valami sikeres ez a beszélgetés, mert azon kívül, hogy sok a mugli biztonságot felügyelő rendőr, nincsenek nagy óvintézkedések, és az egész esemény meg lesz tartva.
De kinek mi a célja? Kutatni, meggátolni az eseményt, vagy csak végignézni a nagy napot, amikor a varázsvilágról lehull a lepel?
Az aurorok, és akinek kapcsolata van hozzá az Óriás keréknél próbál nyomokat találni engedéllyel, viszont mindenki más, mivel illegálisan van itt, jobb, ha óvatosan nézelődik amerre szeretne.

[You must be registered and logged in to see this image.]

//Következő hsz: december 25.
Sorrend most még nincs és a későbbiekben is inkább beszéljétek meg ki mikor tud írni, mintsem az, aki első körben írt most, következő héten pl. hétvégéig tartsa a sort, mert mindenki udvariasan várta a sorát. Very Happy//


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: A Milleniumi Káosz

Vissza az elejére Go down

A Milleniumi Káosz

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
5 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: London-