Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb


ϟ Eligazító terem
  Yesterday at 12:47
Reese Emily Kydd
ϟ Patrónuslista
  2018-12-12, 19:21
Melissa Greenwood

ϟ Farkasálmok
  2018-12-12, 18:33
Joyce Brekinridge


ϟ Házpontok 2018-2019
  2018-12-12, 10:26
Luna Lovegood
A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Jacob Troops
 
Kieran O'Byrne
 
Gina Accipiter
 
Nox Djarum
 
Draco Malfoy
 
Cody Armstrong
 
Harry Potter
 
Adam Jericho
 
Madeleine Eastwick
 
Statisztika

Összesen 595 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Melissa Greenwood

Jelenleg összesen 39848 hozzászólás olvasható. in 3514 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Aranyvarjú, Acélkapu, Rézangyal

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Katya Gerasimov
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 18

TémanyitásTárgy: Re: Aranyvarjú, Acélkapu, Rézangyal 2017-11-22, 13:59

Eredménytelen nap. Ami azt jelenti, hogy a főnök az előzőkből fogja levonni a mai napi bevételt. Ez egyenesen borzalmas hír. Az eső szakad, rajta pedig csak egy fehér ruhácska van, ami a víz miatt nem hogy átázott és mindent megmutat, de még rohadtul hideg is. Csipke cicifixébőll és csíknyi, strasszpántos tangájából facsarni lehetne a vizet.
Elkeseredés helyett azonban énekel torka szakadtából és táncol, hogy legalább a testhője ne zuhanjon meg nagyon. Valami orosz ivósdalra esett a választása. Hamar elmegy a hangja és onnantól már csak dúdol. Rágyújt az utolsó spanglijára. A gyufája csak azért nem ázott rommá, mert a dobozát viaszba mártotta annakelőtte. Azóta ez a kis kopott viaszos vízhatlanná tett papírdobozkája van. Eddig remek szolgálatot tett. A cigit pedig rekord sebességgel szívja el, gyakorlatilag, mielőtt elázhatna.
Egy szabászat kivilágított kirakata előtt áll meg, először a kirakott kollekciót veszi szemügyre és ábrándosan lép közelebb. Az üvegre teszi a tenyerét, mintha elérhetné, aztán sötétbordó rúzsfoltját ott hagyja a kirakati üvegen.
Amolyan "egyszer vissza jövök érted". Hogy ezt, a kirakatot éppen igazgató srácnak szánta, vagy a ruhának, amit műgonddal a próba babára adott épp a fiú, azt nem lehet tudni.
Aztán közelebb veszi a fókuszt, a kirakat üveg tükröződésére figyel fel és ezzel szembesül önnön külsejével. Bár az eső a nagyját homályosra mossa, és lassanként amúgy is elúszik a kép számára, még megtörli a tükörképe arcát és oroszul csak elsuttog annyit.
- Nézd Katya, hogy sírnak az angyalok! Sírnak mert még nem táncoltál nekik ma...-
A kirakatban ténykedő fiú kilép az üzletből és szabály szerűen elzavarja a lányt. Aki csak kineveti és csókot dobva neki könnyelműen tovább áll.
- Mosolyogjatok rám angyalkáim! Ne sírjatok! Hamarosan táncolok nektek. - széttárt karral pördül egyet, miközben az ég felé intézi a szavait.

Tekintete röviddel ez után egy sikátorba téved. Egy sikátorba, ami leginkább valami intézmény "művészbejárójához" vezethet. Épp dohányoznak kint a falnak támaszkodva, erre arra hárman. Ruháikkal akár operába is mehetnének, nevetésük csilingelő angyali csengettyűkként vonzza Katyat a helyhez. Fogalma sincs mi várja odabent, de érzi, hogy be kell jutnia. Ha törik ha szakad! Így hát vár és figyel. Az ajtó mellett akad egy seprű, fejben lejátsza, hogy mikor azok hárman bemennek, meglöki, bedönti támasznak a seprűt, aztán újra vár egy keveset, figyel a mozgásokra, aztán szabad lesz az útja!
Túl egyszerűnek tűnik, de úgy érzi, ez neki lett így intézve és ezért roppant hálás. Az angyalai rá mosolyogtak.
A tervet sikerül kiviteleznie bár kiemelten oda kellett figyelnie, de sikerül bejutnia. Egy folyosón találja magát, a folyosó végén pedig elképesztő zsongó, pezsgő, zakatoló, lüktető nyüzsgés. A szíve szinte kihagy egy pillanatra. Kell találnia egy mosdót, hogy rendbe szedje magát. Körül nézve azonban jobbat talál.
"Öltöző"

Mikor Katya elő bukkan, meg van száradva, haja hátsó fele fel van tupírozva, és egy gyöngyös, vörös tüllös nem vészesen giccses hajtűvel van letűzve. Elülső tincsei fonott keretet adnak az egésznek és a tupír alját is szépen fogják össze. Egy kicsit olyan hatása van, mint amilyet a cári női fejdíszek hoznak magukkal. Sminkjét is újra formálta, főleg hogy most az öltözőben talált paletta bőségesen szolgálatára állt. Felülre egy gyöngyös felsőt húzott, ami árnyalataiban mélybordó pántokkal, és fekete gyöngyökkel operál. Alulra egy falatnyi arany- fekete tüll került, és egy különleges necc harisnya. Zárás gyanánt karkötők hada, fogalma sincs róla, van-e közöttük értékes darab, de mind egytől egyig csillog és szépen illik a ruhák színvilágához, lábára pont talált egy platformos vészesen magas sarokkal rendelkező lakk fekete, szalagos, pántsoros cipellőt. Amiben meglepően gyönyörűren és hibátlanul lépdel.
Kivételesen most nincs rajta a napszemüvege. Kék szemei csak úgy izzanak és szikráznak!
A púlthoz lejt kecsesen, bárszékre oldalasan, úgy ül le, mint aki felajzottan helyezi valami másba a popsiját. - Vodkát kérek drágám! - nem a göndörke van most itt éppen, hanem a másik. Míg kikapja az italt, vállát billentve, fölötte átlesve méri fel a terepet, és meg kell hagynia, majd kicsattan a hálától, hogy az angyalkái így elintézték neki a bejutást. Cicomázás közben senki sem zavarta meg. A táskáját a kinti konténer mögé tuszkolta be, ha netán kidobnák meg legyen minden gond nélkül, ameddig akciózik viszont ne zavarja.
Figyel, fülel, nyitott szemmel kíséri az árak elhangzását, felméri ki mennyit és mit kér el a vevőtől. Első pár körön majdnem vissza köpi az italát a megdöbbenéstől, de hamar felvillanyozódik. Jó helyre tévedt! Figyeli az itteniek mozgását, azt hogyan közelítik meg a prédáikat.

A negyedik itala után, hamar ráhangolódik a helyre, és ide oda magányosnak tűnő, nézelődő vendégekhez ring oda készségesen, minden válogatás nélkül. És meglepetten, de piszkosul elégedetten nyugtázza, hogy kifejezetten könnyű a dolga.
Pár óra elteltével lassan beéri az éves keresetét. A hely, a hangulat, az ital, és úgy az egész atmoszféra beszippantja és felpörgeti. Transzba ejti a boldogság és az hogy ezt másokkal is megoszthatja. A legkellemetlenebb vendégen sem tud problémázni, hamarosan elveszti minden valóságérzetét és nem marad helyette más, csak tompa, visszhangos gyönyör.
És ekkor esik meg, hogy magaslatra mászik. Magasra és egyre magasabbra, eljött az idő a táncra!
De még milyen táncra! Amikor a balett és valami egészen más, szenvedéssel, szenvedéllyel, égbe nyújtózással megtelik és kicsapódik. A pokol peremén táncolva, démonok elől menekülve kergeti a szárnyait, hogy repülhessen! Mert ma repülni fog!

Repülni....

Valahol nagyon máshol ébred mint ahol volt és minden álomszerűen úszik még a szemei előtt. Az első dolga, hogy megnézze az eldugott, feldugott kis pénze,meg van-e még. És meg van hát! Ahogy az ékszerek és ahogy a ruha is rajta maradt. Hogy hol van most? Fogalma sincs. Ahogy arról sincs, hogy hol talált arra a csodálatos helyre! Mikor tudatosul benne, hogy a táskája is ott maradt, egy pillanatra elhúzza a száját. Aztán tudatosul benne még valami... Van pénze másikat venni! És sok minden másra is van pénze! Persze hamar emlékezteti magát, hogy csak csínyán kell bánnia vele, mert hamar megkopasztják, ha a futtatói szagot fognak.
A futtatói! Hirtelen csap belé a felismerés és az, hogy már minden bizonnyal tűvé tették utána a környéket. És bizony nagyon jó történetet kell kitalálnia... Meg pár pofont és egy pár ingyen menetet benyelnie, de most, valahogy még ez sem tudja aggodalommal eltölteni. Nincs semmi baj, a főnökök csupán részesülni szeretnének az esti mennyek hangulatából. Ezt pedig nem tagadhatja meg tőlük!
Irány haza.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Katya Gerasimov
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 18

TémanyitásTárgy: Aranyvarjú, Acélkapu, Rézangyal 2017-11-22, 00:26

pig Cool pig
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Aranyvarjú, Acélkapu, Rézangyal

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: London :: Aranyvarjú-