Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb
ϟ Konyha
  Today at 17:40
Gerard Warrington


ϟ Farkasálmok
  Today at 10:29
Sidney Smallwood

ϟ Szárnyas Vadkan
  Today at 10:26
Adam Jericho


A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Cody L. Martimor
 
Moira H. Kingsdale
 
Tim Roberts
 
Megan Smith
 
Gina Accipiter
 
Draco Malfoy
 
Corvus Flint
 
Mason J. Harris
 
Sidney Smallwood
 
Statisztika

Összesen 602 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Fryderyka Herbs

Jelenleg összesen 40413 hozzászólás olvasható. in 3582 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Nox & Lav

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: Nox & Lav 2017-12-17, 23:39CicaharcMugli, nem mugli, félmugli, kvibli... Teljesen belebonyolódok ezekbe a jelzőkbe. Épp ezért nem használom egyiket se. Hogy mit látok én? Egy szomorú, mélyen ülő szempárt, bánatos orcát, áhitattal átitatott naiv gyötrelmet. Tökéletes alany. A szenvedés megszépít, mint tudjuk, de szó mi szó, rajta aligha van már mit csiszolgatni. Ő volt az első, akit kiszúrt mindenre kiélezett tekintetem, a második a csaj az asztalnál, aki épp lenézi rólam a ruhát, de egy pajkos kacsintásnál többel nem illetem az ártalmatlannak vélt jelenést. S mintha soha nem is létezett volna, tekintetem rögvest tovaszáll, visszatérvén a búbánatos férfiúra. Kézhez kapom az italt, s ha hinni lehet a tudománynak, a következő mozdulatsor mintha valami tanult, feltételes reflex volna: a két pohár közé csúsztatom vékony ujjaimat, egy laza pöccintéssel csúsztatom egyiket a Sármoska felé, másikat jobb oldalamra. Megfordulok, laposat pislantok a díszes tömeg felé, hogy aztán a pultot támaszthassam. Előkerül az áhított kellék, mely mint egy hatodik ujj, szinte elengedhetetlen részeként funkcionál márványszín kacsómnak: az éjfekete, parázsló cigaretta. Oldalra pillantok, épp csak egy árnyalatnyit elfordítva hófehér üstököm. Több se kell, ajkaimra rafinált mosoly költözik, méltán köszöntve az immáron mellettem tündöklő fess fiatalembert. Könnyebb volt mint gondoltam. Felé fordulok, tekintetem kedélyt tükröz, sokkal inkább mint övé. Tartása fáradt, elgyötört, mondhatni unott, bennem mégis lehetőséget lát: ha másra nem, egy kóbor numerára megteszi a bige, nemde? Mélyet szippantok cigarettámból, majd apránként engedem ki a füstöt, kezeimet pótolván simogatom velük kiszemeltem borostás állkapcsát. Szavaim mondhatni lényegtelenek: elnyeli őket a hely zajos bódulata. De a cél látszólag közel... Hát ma sem hiába tévedtem errefelé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lavender.Brown
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Nox & Lav 2017-11-27, 14:35

Gerry & Lav

[You must be registered and logged in to see this image.]


*Talán nem kellett volna egyedül jönnöm, elhívhattam volna az egyik lányt, de nem szívesen meséltem volna el kit és miért keresek. Persze mondhattam volna bármit, de Lavender Brown még nem változott annyit, hogy ne kérdőjelezzék meg ennek a helynek a jogosságát. Egyszerűen nem voltam idevaló és nem csak a pincér nézett ki amikor kihozta azt a valamit az asztalomhoz, hanem sokan mások is. Fura egy hely az biztos, de a muglik mond furák. Igazából még át sem gondoltam mit fogok tenni ha teljességgel megbizonyosodom a nő személye felől, nagyon nem téveszthetem el, a Foltozott Üst felől jövet idáig, egyetlen fehér hajú nőt sem láttam, ha ide bejön egy, az csak is Gerry elcsábítója lehet. Odamegyek hozzá? Na és mivel kezdem? Helló! Ugye maga az akinek szerelmi bájitalra van szüksége ahhoz, hogy pasit fogjon magának? Igen, ez remek kezdés lenne. Rászorítottam az ujjaimat a pohárra míg magamat átkoztam a hülye ötlet miatt. Legalább kitaláltam volna előbb hogyan cserkészem be a nőt….aki épp most lép be. Francba micsoda díva! A féltékenység apró kis szörnyetege testet öltött bennem és növekedni kezdett. Próbáltam visszafogni, de egyre csak azt a tökéletes alakot néztem ahogy elegánsan végiglejt az ajtótól a pultig. Talán még is csak innom kellene abból a löttyből amit kifizettem. Messziről jól nézett ki, de így közelről nem túl bizalomgerjesztő. Csak a számhoz emelem, de nem iszom belőle, az ital nem is érinti az ajkamat, de úgy tűnhet, hogy belekortyoltam; fő a látszat. Majdnem ráharaptam a pohár peremére. A nő italt rendelt és mindjárt kettőt kapott. Most vagy iszákos, vagy megint egy „Gerryre” vár. Körülnéztem, számomra nem volt potenciális alany, de ki tudja. Neki talán más az ízlése és Gerryben nem azt látta meg amit én hanem egészen mást, mondjuk valami olyasmit ami abban a fickóban (njk) van aki három székkel arrébb ül tőle. Fekete haj, szomorú szemek, markáns arc. Merlin is átverésre teremtette…gondolom én. Meg is nézi a nőt, én meg drukkolok, hogy összejöjjön a parti, akkor kifigyelhetem hogyan csinálja. Mert itt kell beletegye az italba a bájitalt, kizárt, hogy Gerry vele ment volna bárhova míg észnél volt. Arra nem is figyelek, hogy ne legyek túl feltűnő, nem csináltam még ilyet, egészen más Roxmortsban vagy a suliban bárkit is kifigyelni. Ez itt London, a muglivilág és a muglik furák. Vajon a fekete hajú fickó is mugli? *


[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]  [You must be registered and logged in to see this image.]
Nem a barátság fakad az őszinteségből,
hanem az őszinteség a barátságból.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31

TémanyitásTárgy: Re: Nox & Lav 2017-11-23, 23:02CicaharcAh, micsoda felpezsdítő nosztalgia! Nox, te önelégült szajha... El ne szégyelljem magam. Itt állok, a tett helyszínén, a hónapokkal ezelőtti vad kamaty ramaty putrijában, ám esküdni mernék, a múltkorában még nem volt ilyen lepukkant. Talán csak elvakított a szenvedély. De hogy miért is tértem vissza? ...Miért ne? Végül is mi történhet? Letartóztatnak? Ugyan kérlek. Egyszer szerencsém volt, hozzá is tettem a magam részét - célzok itt elragadó karizmámra... meg a fehér kis porocskára a csávó poharában - hát miért ne történhetne meg még egyszer? A lehetőség adott, s felkészültebb vagyok mint valaha.
Átlépvén a hely küszöbét, megcsap az ismerős illat: dohány, fű, meg valami kesernyés pacsuli - valaki bizonyára roppant előkelőnek érzi magát. Finoman elhúzom szám sarkát, épp csak egy pillanat erejéig, aztán jöhet is a célirány: a pult, mi más? Mit nekem a sarokban kuporgó félholt herkások, vagy a táncparketten izzadó, ilyen-olyan mértékben mezítelen testek; bizonyára van, aki kezeskedjék felőlük... Ha más nem, a Halál. El is mosolyodom a gondolatra, s ezt a kis szösszenetet gondosan átformálva öltök mézesmázas bájt, s szólok negédes bájjal a pofás pultosfiú felé.
- Vodka. Kettő. - lököm oda finoman, mintha magától értetődő volna. Primitív hely, primitív kínálattal, de nem panaszkodok, kiérdemelte tiszteletemet. Csak idő kérdése, s új prédára lelek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lavender.Brown
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Nox & Lav 2017-11-14, 07:10

Gerry & Lav

[You must be registered and logged in to see this image.]


*Nem mondhatnám, hogy hetekkel a történtek után még mindig zaklatott vagyok, de nem felejtettem el. Nem tudom. Egy kis manó rágja a fülemet, hogy járjak utána, hogy tudjam meg, hogy lássam. Talán a Griffendél vérem hajt, ami persze ebben a formában nm lehet igaz, hiszen nem vagyok Griffendél Gondric leszármazottja, mégis most itt állok London egyik általam nem ismert utcájában egyedül. Este van, de még mindig nem olyan riasztó mint a Zsebpiszok köz. Gerry nem is gyanakodott amikor erről a helyről kérdeztem, a bank ügyfele által választott találkozóhelyről, ahol az egész megtörtént. Csak kíváncsiságnak vélte, talán nem is gondolta, hogy én, Lavender Brown majd elmerészelek ide jönni. Hogy őszinte legyek, pár héttel ezelőtt még én sem hittem magamról. De az a kismanó…és nem házimanó hanem az Őrült Ötletek Manója ott ül a vállamon mióta helyrehoztuk az életünket Gerryvel. Nem hagy nyugodni, muszáj volt eljönnöm, ha legalább csak láthatom azt a nőt aki ennyire undorító módon behálózta Gerryt, már elég lenne. Kíváncsi vagyok, hogy mi volt a mozgatórugója, hogy Gerry volt a célpont vagy csak rosszkor volt rossz helyen, hogy milyen az a nő akinek ilyen gátlástalan akciókra van szüksége ahhoz, hogy férfit szerezzen magának. Bányarém lehet. Vagy öt perce figyelem a helyet csendben, meghúzva magam az utca túloldalán mikor végre elszánom magam, hogy belépjek. Gerry elmondása szerint egy pincéből nyílik, nem túl bizalomgerjesztő, a benti világ azonban egészen más, ellentmond annak amire gondoltam. Nem kérdeztem hogyan néz ki belülről, az már gyanús lett volna, szóval úgy vagyok itt, hogy fogalmam sincs mit hol találok, hogy van-e menekülő útvonal, vagy bármi más. Azért nem jöttem ide minden biztosíték nélkül. Hagytam egy levelet Gerrynek a szobatársamnál, ha nem érnék vissza időben, adja át neki. Leírtam, hogy hova mentem és mit terveztem. Ha nem történik semmi, meg sem tudja, ami persze majd az én lelkiismeretemet forgatja fel, ha pedig történik valami, még mindig van biztosítékom. A pálcámat a pulóverem ujjába dugtam, és volt egy medálom a nyakamban, ami néhány bűbáj ellen hatásos. Áldottam az eszemet, hogy a kiváló bájitaltani eredményeim ellenére mégis a szimpátiamágiát választottam. Láthatatlanná tévő köpenyem sajnos nem volt mint Harrynek, pedig most jól jött volna, így kénytelen voltam láthatóan belépni a szórakozóhelyre, ami kétség kívül egészen más volt mint a Szárnyas vadkan vagy a Három seprű, de talán ezzel is megbirkózom. A bejárathoz közel ültem le úgy, hogy lássam a helyiség nagyobbik részét és kértem egy valamit amit egy másik asztalnál ülő nő élvezettel kortyolgatott. Eszem bogában sem volt beleinni, csak alibinek kellett, már a szaga sem volt jó és fogalmam sem volt mi az, viszont dekoratívnak tűnt.*


[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]  [You must be registered and logged in to see this image.]
Nem a barátság fakad az őszinteségből,
hanem az őszinteség a barátságból.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Nox & Lav

Vissza az elejére Go down

Nox & Lav

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Archivum :: A múlt árnyai-