Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb


ϟ Farkasálmok
  Today at 16:51
Tim Roberts

ϟ Karakterfejlődés
  Today at 16:20
Jacob Troops

ϟ Konyhafolyosó
  Today at 16:07
Jacob Troops

ϟ Eligazító terem
  Today at 15:31
Jacob Troops
ϟ Neira & Ginny
  Today at 11:51
Ginny Weasley
A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Nox Djarum
 
Sidney Smallwood
 
Cody Armstrong
 
Nancy Lukey
 
Gina Accipiter
 
Jacob Troops
 
Ginny Weasley
 
Armand Stansson
 
Janette Troops
 
Statisztika

Összesen 590 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Daphne Greengrass

Jelenleg összesen 39328 hozzászólás olvasható. in 3497 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 26 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 25 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Audrey Roberts

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Audrey Roberts 2017-11-03, 18:51


Audrey Roberts
Az embert nem lehet valamire megtanítani, csak hozzásegíteni ahhoz, hogy a tudását maga szerezze meg.


Userinfo: Főkarakter

Teljes név: Audrey Eleonore Roberts
Születési hely és dátum: London, 1983. május 22.
Csoport: Hollóhát
Patrónus: Füles bagoly
Évfolyam (szak) / Foglalkozás: 5. évfolyam
Képesség: Akkor töltsd ki, ha már dobtál a képességrendszer alapján és ide írd be, mi jött ki.
Mágikus adottság: Akkor töltsd ki, ha már dobtál a mágikus adottság leírása alapján és ide írd be, mi jött ki. CSAK a Roxfortban tartózkodó karaktereknek!
Familiáris: Akkor töltsd ki, ha már dobtál a familiáris leírása alapján és ide írd be, mi jött ki.
Kiemelkedő tudás: Akkor töltsd ki, ha már dobtál a képességrendszer alapján. Külön jelez mely tantárgyakból mit tudsz, pl.: Bűbájtan - Született tehetség
Kihez tartozol: Keresett/saját karakter

Jellem:
Nem áll halálfalónak, de érdekli a sötét varázslatokban rejtőző lehetőség, mint ahogy az ellen oldalban lévő lehetőség is izgatja fantáziáját. Amennyire lehet, próbál semleges maradni. Alapvetően barátkozó típus, akit folyamatosan fal vesz körül, így védve önmagát mindenki mástól. Szeret tanulni, a száraz tananyag untatja, de minden gyakorlati tantárgyból kiválóan teljesít.


Kinézet, megjelenés: Hófehér bőr, fekete haj, erős smink, mindezek és a ruhái összeválogatása is (világoshoz sötét) a benne lévő ellentmondást tükrözi. Szemeivel, és szemöldökével játszik beszélgetésekkor, tekintete nagyon árulkodó. Keveset gesztikulál.

Előtörténet: Apja: William Roberts aranyvérű a Brit Mágiaügyi Minisztériumban
a Nemzetközi Mágiai Kapcsolatok osztályán dolgozik.
Az Amerikai Egyesült Államok mágusaira specializálódott elismert varázsló.
Anyja: Eleonor Roberts-Scott, a két család egyesített vagyonának köszönhetően soha nem kellett munkába állnia.
Testvérei: Lucas Roberts, a legidősebb Roberts testvér. A legendás lények iránt érdeklődik leginkább, ebbe az irányban kíván dolgozni is. Voldemort hatalomra kerülésekor a családi „hagyományt” követve áll be Halálfalónak, ahol nagy hasznát veszik a varázslényekkel való kapcsolattartásban, illetve a lények Voldemort mellé állításában.
Leonard Roberts, második gyermekként érkezett a Roberts-Scott családba, leginkább a bájitalok keltették fel érdeklődését. Neveltetésének köszönhetően erősen érdeklődik a halálfalók iránt, tervei szerint az iskola végeztével azonnal közéjük is áll.
Anastasia Roberts a család negyedik egyben utolsó gyermeke. Már Audrey is a Roxfort növendéke volt, amikor megszületett.

A Roberts család az első angliai varázsháború idején érkezett Angliába a Sötét Nagyúr támogatójaként. Bár az Amerikai Egyesült Államokban nagy múltú máguscsaládként tartották őket számon, Angliában ez semmit nem ért. William Roberts apja áttelepítette a család teljes vagyonát, mégis csak új jövevényeknek számítottak. Hosszú időn keresztül kellett bizonygatniuk aranyvérűségüket, mígnem előkerült a dokumentum, ami igazolta, hogy a család valamikor az 1800-as években települt át Amerikába. William az Ilvermornyban töltött ideje alatt is figyelemmel kísérte, az angol varázsvilágot, már akkor nagyon érdekelték a nemzetközi máguskapcsolatok, és ennek okán kutatott a világ valamennyi országának társadalma után, de leginkább az angol társadalom keltette fel érdeklődését. Tanulmányairól mindig részletesen számolt be apjának, Erwinnek, akinek igencsak felkeltette érdeklődését az angol társadalomban kialakult változások, bővebb utánajárást követően összepakolta a családját, és Angliába települt. William ekkor 17, húga, Roxanne 15 éves volt. William angliában már nagykorúnak számított, húga pedig a Roxfortban folytatta tanulmányait. Apjuk felvette a kapcsolatot a halálfalókkal és az ő oldalukon harcolt az első angol varázslóháborúban. Williamet egyelőre távol tartotta a harctól, ragaszkodott hozzá, hogy a minisztériumban helyezkedjen el, és családjuknak Angliában is ugyanolyan nevet szerezzen, mint Amerikában volt. Mindketten tudták, hogy ez nem lesz könnyű feladat, de mégis belevágtak. Húga, Roxanne egyáltalán nem szimpatizált sem Voldemorttal, sem a nézeteivel, és valami diákszerelem miatt mindig is visszavágyott az államokba. 17 évesen aztán, ahogy végzett az iskolában pénzt lopott apjától, és vissza is szökött, ahol férjhez is ment, minderről csak egy levélben értesítette a családot, de Erwin kitagadta a vagyonból, nem a szökés miatt, hanem a választottja miatt, aki ahogy angliában mondják sárvérű volt, így Roxanne vérárulónak minősült. Amennyire tudta ezt eltitkolta Erwin, nehezen ismerték el nevét, nem akart a lánya ostoba választása miatt vezekelni. Erwint az utolsó nagy csaták egyikében ölte meg Alastor Mordon, auror. William ekkor esküdött fel az aurorok örök ellenségének, munkáját a minisztériumban mégsem hagyta abba. Apja bölcsességének köszönhetően a családot nem vették üldözőbe, hiszen William soha nem tett támogató megjegyzést Voldemort oldalán, ez az apja kifejezett óhaja volt, aki bár teljes mellszélességgel támogatta a Nagyúr tanait, gondolt erre az eshetőségre is.
Eleonor családja Roertsék hívására csatlakozott hozzájuk, így a két családnak, és így a fiataloknak is az volt a legcélravezetőbb, hogy ha ők egymással házasságot kötnek, így egyesült a két család hatalmas vagyona. És bár a család elvben támogatta Voldemort tanait mégsem harcoltak az oldalán a háborúban, és Eleonore-on kívül nem volt más gyermekük, akit esetleg harcba küldhettek volna.
Eleonor és William házasságának gyümölcse hamar beérett első fiúk a második házassági évfordulójukon született, második gyermekük egy évvel később, míg Audrey még egy évvel később látta meg a napvilágot. Egyértelmű volt számukra, hogy Voldemort tanait követve nevelik fel gyermekeiket, és tulajdonképpen mindhármukban halló, és értő fülekre találtak.
Amikor Voldemort újra feltűnt a színen Lucas és Leonard alig várták, hogy a hálalfalók maguk közé fogadják őket, míg Audrey-t csak a különböző sötét varázslatok érdekelték. Anastasia ekkor még csak két éves volt. Audrey véleménye szerint a háború nem nőknek való, de nem szereti, ha lekicsinylik nőisége miatt, így igyekszik magát a háború teljes eszköztárával felszerelni, és ezt lehetőség szerint mindkét oldalról teszi. Ugyan harcba nem kíván szállni egyik oldalon sem, a kellemetlen vagy számára zaklató szituációkban kiáll magáért, és olyankor nem ijed meg, ha sötét praktikákhoz kell nyúlnia. Barátkozó természetű, de mindig körül veszi egy fal,amit nehéz lerombolni körülötte. William elhatározása szerint egy régi aranyvérű család sarjához kívánja hozzáadni, amit Audrey nem fogad lelkesen, az ő tervei szerint soha nem köti le magát egy embernél. szexuális beállítottságáról csak testvérei tudnak, szüleinek nem mondja el, véleménye szerint nem tartozik rájuk, és ez nem az ő dolguk, ebből származhatnak még problémái. Mindig figyel a megjelenésére, szereti a benne lévő különbségeket a ruháin, és a testén feltüntetni.


Vissza az elejére Go down

Audrey Roberts

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

+

Similar topics

-
» Emma Roberts

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Archivum :: A múlt árnyai :: Archivált elõtörténetek-