Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb


ϟ Patrónuslista
  Yesterday at 19:21
Melissa Greenwood

ϟ Farkasálmok
  Yesterday at 18:33
Joyce Brekinridge


ϟ Házpontok 2018-2019
  Yesterday at 10:26
Luna Lovegood

ϟ A rémület éjszakája
  Yesterday at 10:08
Gemma Carlyle


ϟ Welcome my old friend!
  Yesterday at 02:56
Ivarn-vo Inor

ϟ Kockadobások fóruma
  Yesterday at 01:48
Cody Armstrong
A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Jacob Troops
 
Kieran O'Byrne
 
Gina Accipiter
 
Nox Djarum
 
Cody Armstrong
 
Harry Potter
 
Adam Jericho
 
Madeleine Eastwick
 
Dane Seoras
 
Statisztika

Összesen 595 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Melissa Greenwood

Jelenleg összesen 39840 hozzászólás olvasható. in 3514 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Oli-Oli merre vagy?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Megan Smith
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 483

TémanyitásTárgy: Re: Oli-Oli merre vagy? 2018-01-15, 12:13

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Katya & Megan

Kicsit letaglóz, hogy mekkora problémák vannak a viselkedésével, valahogy mindent máshogy reagál le, mint egy normális ember tenné. Bár a normalitás nagyon is relatív, és ő legalább nem bunkózik, hanem túlontúl... gyerekes? Ezt dolgozza, és még is gyerekes volna? Nem vagyok egy nagy pszichológus, az emberek viselkedését legkevésbé se tudom lekövetni, így ez az én szememben egészen leegyszerűsítve egy nagyon furcsa deffekció, talán így védekezik az ellen, hogy felfogja mennyire kihasználják a testét. Tudja a franc, mindegy is. Inkább csak felvonom a szemöldököm, egészen addig, ameddig jön az infó a kistesókról. Akkor élünkölök fel igazán és már indulok is. Nem veszem észre, hogy Katya is rápörög a dologra csak intek, hogy jöjjön ha akar, tudja merre van a hely, lehet már járt is ott, nem jön rosszul egy idegen vezető.
Ahogy kilépek a ajtón azonnal pattanok vissza egy villanyoszlopra, legalább is én így érzem, amikor derült égből mellkas áll előttem. Hátralépek és megtámasztom magam mielőtt hátraesnék. Mikor felnézek és felmérem a helyzetet elég nehéz lenne figyelmen kívül hagynom az "Apám" felkiáltást. Egyelten pillantást se vetek hátrafelé Katyára, csak a zsebembe nyúlok az összes maradék aprómért és hátranyújtom magam mögött. Remélem veszi a lapot és elveszi a pénzt, aztán úgy lépek el a pasi mellett, mintha egyáltalán nem lenne közöm hozzájuk. A markomban nem lehet sok, csak néhány, maximum 10 font, de ennyim van, azt kezd vele, amit akar. Fogalmam sincs mennyit kéne felmutatnia az embernek, elég biztos vagyok benne, hogy ennél sokkal többet. A rúzsos szalvétát óvatosan nem túl összemorzsolva a zsebembe tömöm, és egy kis vállvonással megyek tovább, mintha közöm nem lenne ehhez a nagydarab, rosszarcú fickóhoz és persze Katyához se. Nem fogok bajba keveredni a kurva stricijével, mert a szerepjáték annyira nem megy, hogy előadjam, hogy én lettem volna a kuncsaftja, másképpen meg mind a ketten csak szarabbul jöhetünk ki. Ha Katyának van agya, akkor felfogja, hogy nem csak lepattintottam gyávám... bár, ez is benne van. A hátam közepére se kell egy konfliktus egy idegennel...
Szóval azonnal elsétálok, vissza se nézve, és hátrahagyom a galibát a csajnak, zsebemben az évek óta legnagyobb megnyugvást nyújtó információval egy szalvétán.


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Az én útaimon
Nem nyílnak virágok,
Sötétség vesz körül,
Csillagot nem látok...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Katya Gerasimov
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 18

TémanyitásTárgy: Re: Oli-Oli merre vagy? 2018-01-12, 22:52

Összeszorítja az ökleit az asztal lapja felett lazán és megrázza őket mint mikor a kisgyerekek hisztiznek, majd látványosan túldramatizálva nyöszörgi el
- Jaj már! Olyan vagy!!- aztán visszadől a szék támlájának és vállat von, rálegyint. - Nem értem, tök jó idő van! Ez tavasz! Majd keresek helyet, ahol nem retkes.- elvigyorodik angyalian. Miután Megan segített neki megbizonyosodni róla hogy tiszták a kis gyöngysor fogai előtúr a táskájából egy rágót. Megkínálja vele minden különösebb nélkül Meget is. - Kérsz?- sima epres.
Könnyeden csacsog, a maga nyelvtani hibáinak csokrával körül ölelve és amúgy mit sem foglalkozva vele.
Megan pedig egyszer csak feleszmél lázálmából és kiböki a megoldást. Elismerően bólint egyet és tesz egy kézmozdulatot, mintha Megant venné célba egy pisztollyal, persze semmi komoly, csak lazán célra tart.
-Ügyes! Tetszik! Átadom.. - aztán az égre mutat mintha csak megvilágosodott volna - Vagy kölcsön, neked a mobilom. Nekem kettő van... - habozik egy kicsit - Az egyiktől jobb is lenne megválni. Személyes. Apa nem tudja...- teszi hozzá halkan, mintha a falnak is füle volna, közben átadja a szalévtára pingált címet Megan pedig hiper sebességre vált. Egyből felébredt!
- Mehetek veled? - kérdi egyszerűen és maga is felpattan, láthatóan egyből felvillanyozódik. Leporolgatja magát, megigazítja a ruháját, mintha csak bevetésre menne. És vélhetőleg Megan csak egy rövid válaszra fogja méltatni, és már lép is ki az ajtón. Azonban sikerül felkenődnie egy magas fickóra aki történetesen totálisan elállja az utat. Ha méltatja arra hogy végig nézzen rajta, akkor eléggé szemet szúró a sötétbordó tükörbársonyból készült öltöny és a hozzá passzoló nadrág, fekete selyeming mellkasig hivalkodóan kigombolva, borotvált mell, arany lánc, jó vastag, fuxos óra, és valami nyomorult fekete/tés hüllőből készült bokacsizma. Alapvetően jóképűnek lehetne mondani, de a képét vágások csúfítják amik még fekete kefehajának vonalába is bele futnak.
Hát nem a helyi jardot képviseli az már egyszer biztos. Katya is lemerevedik egy pillanat alatt. - Ó Apám! - csúszik ki a száján és bizony be is harapja meggypirosra kent ajkait.
A férfi flegmán és felsőbbrendűen néz Meganre, aztán Katyara. Megan ha még ott áll előtte, minden különösebb nélkül átlósan a vállánál fogva félre tolja és bizony csak kis híja van, hogy nem a mellére talált a keze a fickónak. - Odébb! Veled még nincs dolgom. - a szájában egyébként fogpiszkálót forgat. Ha Meg félre áll, utat enged, avagy nem tanúsít a tolásnak ellenállást akkor a faszi Katyahoz lép és nemes egyszerűséggel rápöcköli a fogpiszkálóját. - Nem úgy volt, hogy dolgozol?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Megan Smith
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 483

TémanyitásTárgy: Re: Oli-Oli merre vagy? 2018-01-08, 13:49

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Katya & Megan

Oké, eléggé elkap a rosszkedv, amikor végiggondolom, hogy hogyan hagytam hátra ezt az életet. Most éppen az se nyugtat meg, hogy mennyire jogosan hagytam hátra, mert a Roxfortban volt mit ennel, volt hol aludnom, és általában attól se kellett tartanom, hogy a részeg apám megtalál néhány pofonnal. Kicsit elhúzom a számat mikor próbál lelket önteni belém, sajnos egy random orosz kurva, akit ma ismertem meg nem lesz ekkora hatással a lelki világomra, hogy csak úgy felvidítson. Egyelőre én magamra úgy gondolok, mint a büdös ribanc, aki otthagyta.
Próbálom kibogozni a szörnyű kiejtései közül, hogy mi a frászról beszél hirtelen a Temzébe fürdéssel, de nem éppen a lelkesség ül ki az arcomra, inkább az undor. Fogalmam sincs milyen idő van azon a Szantpetyerváron, még csak nem is azonosítom melyik orosz városról van szó. - Abban a mocsokban? Meg ebben az időben? Elment az eszed? Maradok a kádnál. - válaszolom egyértelműen a legkisebb esélyét is eltörölve arra, hogy ez bármikor is előforduljon. Még a Roxfort tavába se fürödtem, nem szoktam úszkálni, asszem nem is maradnék fent a vízen, ott fulladnék meg. Azt se tudom hol lehet bemenni a Temzébe, hogy őszinte legyek.
Csak biccentek a tisztálkodására, nem látok rajta semmit és a tekintetem újra-újra elréved az önsajnáltatásban, és közben csigalassúsággal eszem a krumplit. Értem a kérdéseit, és hogy sántít a terv, hogy valahogy muszáj kapcsolatot tartanunk, de Roxmortsi címemet nem adhatom ki, az a varázsvilág része, ők pedig muglik. De valamit még is tehetek. A hoppanálás ugyan túl magas nekem, de abból a pénzből, amit Tommy-tól kaptam bőven tudok venni hopp-port és a régi, romos házunkat nem lehet olyan nehéz bekötni a hopp hálózatba, hiszen... anyám meghalt, apám a húgommal eltűnt, valószínűleg hivatalosan az én nevemen van, én örököltem.
- Egy hónap múlva minden este elmegyek a régi házunkba. Legyen ott vagy hagyjon üzenetet, ott, ahol csak én találom meg. - válaszolom, nem mondom, hogy hová, hiszen Oliver úgy is tudni fogja majd mire gondolok. Csak jegyezze meg és adja át az üzenetet. Kilépek a bambulásból és elkezdem követni a mozdulatait, amikor a szalvétára egy rúzzsal el kezd írni. Nem sikerül összekötnöm elsőre, de amikor kibogozom, hogy mit mond, azonnal átveszem a szalvétát, óvatosan nehogy elkenjem valahogy, és már állok is fel az asztaltól, a krumplit már amúgy is betoltam, de ha nem lenne így is otthagynám a fenébe.
- Látnom kell őket. - jelentem ki egyszerűen, és már el is indulok az ajtók felé. Hogy jön-e velem, vagy más dolga van, az az ő döntése, én nem fogom megkérni akkor se, ha valószínűleg látta már a helyet és tudja, hogy hogyan kell oda menni.  


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Az én útaimon
Nem nyílnak virágok,
Sötétség vesz körül,
Csillagot nem látok...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Katya Gerasimov
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 18

TémanyitásTárgy: Re: Oli-Oli merre vagy? 2018-01-05, 23:20

A srácok dugást látnak Katyaban, ő meg felszabadítandó lelkeket! Mert hát az öröm, az a falat menny mindenkinek jár. Néha elgondolkozik milyen jó lenne a fütyije is lenne, de mindig emlékezteti magát, hogy akkor nem lehetne az angyalkáinak olyan hatásos hírnöke!
Megtörölgeti a száját, csuklik egyet. A depit elnézve szomorkás arcot vág, de határozottan együttérzés bukik felszínre benne és kicsit modorálja magát. Többek közt normálisabb tartást vesz fel, nem úgy mint aki arra vár, hogy seggbe rakják.
- Hé csaj! Ne temesd már magad! Inkább örülj! Gondol rád. Nem mint: " ó az a büdös ribanc ott hagyott!". Érdekli mi van veled. Ez jó nem? - kérdi aztán hirtelen ötlettől vezérelve hozzá teszi a maga eltévelyedett módján a saját "tanulságát".
- Én Oroszországtól egészen Angliáig jöttem. De itt sem sokkal jobb. Kivéve az időjárást. Fürödtél már idén a Temzében? Szentpétervárnál van egy nagyon jó strand, ugyanitt egyszercsak hopp nudi-strand! Imádtam. - egyik kezét a szája elé emeli hogy takarjon, a másikkal meg vesz egy fogpiszkálót és halálos nyugalommal megoldja magát. Majd Megantől kér megerősítést egy telifogas mosoly keretein belül. - Nincs retek sehol? - tiszta mint a patyolat. Ezt követően visszatér Megan szívfájdalmához.
- Rendben. Átadom neki. De... Én, vagy ő hogy fog tudni elérni, és jelezni, hogy itt van. Van telefonod? - minden zavar nélkül kérdez rá. Közben néha Meganre pillantva, már csak jelzésképpen is, hogy figyel, előszed egy szalvétát, meg a rúzsát és hihetetlen rutinnal ír fel rá egy címet, majd tolja Megan elé. - A tesók itt. Nem tudom találkozhatsz-e velük csak úgy. Vagy kell hivatalos ok. - megcsóválja a fejét, nem tudja, de a címet felírta, kellően ciril betűs hangulatot őriz a kalligráfiája, de azért olvasható. Jobban mint ahogyan beszél.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Megan Smith
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 483

TémanyitásTárgy: Re: Oli-Oli merre vagy? 2017-12-12, 16:54

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Katya & Megan

Csak megforgatom a szemem, mikor a "barinőkről" és a "cicaharcról" beszél, azt tőlem lesheti. Persze, van, hogy felhúzom magam, és megfordul a fejemben, hogy ha van esélyem, ha nincs, megyek és megtépek valakit, de azért ezt nem könnyű elérni és nagyon mélyen kell meggyötörni hozzá. Az, hogy lefeküdtek... vagy csak Olivert szórakoztatta... Na jó, kibukok tőle, de nem ilyen értelemben.
Nem kerüli el a figyelmemet, hogy hogyan könyököl a pultra kihívóan, és a két szem dolgozót se, ugyanis mind a kettő hím jól megbámulja, és ahányszor csak nem muszáj háttal lenniük, fordulnak is vissza a csajhoz. atya ég. A kis ribanc. Hát... jó... valóban az. De az ilyen figyelmet lehet nem is irigylem, ezek csak a dugást láthatják benne ahogy itt hajol.
- Tehát jól viseli és küzd értük. - mondom halkan, egy kicsit bólintva, miközben kifizetem a kaját aztán odasorolok hozzá és magamelé húzom a sült krumplit, az aprót a tenyeremből lerakva magam mellé az asztalra, nem egy nagy összeg, hogy bárki ráröppenjen. Mikor teli szájjal kezd el beszélni újra összeráncolom a szemöldököm és megint kiszalad a számon egy jó, kultúrált "He?", de végül a gesztusaiból és a pillantásából sikerül rájönnöm, hogy mit akar. A galleon kicsit odébb gurult, mikor kiengedtem a pénzt a kezemből és most szépen zsebre is rakom inkább. - Ja, kösz, bár nem mondanám, hogy most olyan szerencsés lennék. - válaszolom, miközben végig fut a fejemen, hogy vajon mikortól ütném meg azt a szintet, amikor beállít egy minisztériumi, hogy a varázsvédelmi törvényt elárultam, mert egy mugli felfigyelt egy galleonra. Na jó, ez egyelőre elég semmiségnek tűnik. Mondjuk, az szerencse, hogy nem tudja, hogy ez az érme nem valami aranyozott rézpénz, hanem tényleg arany. De már a zsebemben is van, nem tudja jobban megfigyelni.
Elgondolkozom, hogy mi is az a konkrétum, amit tudni akarnék, de mire elkezdek agyalni jön a megjegyzés arról, hogy ő keresett engem, és elfog a bűntudat.
- Elköltöztem, távolra, nem bírtam a gondolatát se, hogy itt éljem le az életem. Nagyon sajnálom, hogy így faképnél hagytam, sokkal jobb barátot érdemelt, és sokkal jobb barátom volt ő nekem, mint amit én valaha érdemelnék. - mondom halkan, melankólikusan, az önostorozással a hangomban. Annyi ideig csak azzal foglalkoztam, hogy túléljem a saját bajaimat, ami egyáltalán nem kicsi problémák, de akkor is, ha valaki a barátom, nem szabadott volna magára hagynom és eltűnnöm az életéből. De csak egy gyerek voltam. Egy gyerek, aki rettegett. A böfögés kicsit megszakítja a depimet, és a szemeim kicsit összeszűkülnek. Nem azért, mert ember és böfög, hanem azért, mert én itt éppen kiöntöm azt a rothadt fekete lelkemet. És az idétlen vihogása se segít sokat.
- Nem szeretnék levelet írni, azt meg főleg nem, hogy őőő... apád elolvassa. Elég, ha az üzenetet adod át neki, mikor visszaér, hogy kerestem. Csak maradjon egy darabig Londonban, legalább egy hétig, és jelentkezni fogok.
Ha más nem, segítséget kérek Lenatól, vagy Cody-tól, hátha egyiküknek már megy a nyomkövető varázslat, mert nekem nagyon nem. Ha a családomat nem is találtam meg... Ha az a kapu örökre bezáródott is... Oliver él, és a testvérei is, és ők voltak az én második családom, mielőtt minden elkezdődött. Noxot nem kérhetem meg, éppen teljes erőmmel ignorálom és égetem a leveleit és akárhányszor csak rá gondolok, és a kudarcomra, csak elönt az önsajnálat. És most, hogy egy hónapot kell várnom rá, hogy Oliverrel találkozhassak... Hát, elég szar egy hónapom lesz a szobám magányában.
Eddig alig nyúltam a sültkrumplihoz, de most szépen elkezdem majszolgatni, lehajtva a fejem, magamban elgondolkozva. Felajánlotta, hogy kérdezzek, de olyan lassan forognak az agytekervényeim, hogy csak eszek és szinte üvegesen bámulok magam elé. Ahh, kicsit se creepy.


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Az én útaimon
Nem nyílnak virágok,
Sötétség vesz körül,
Csillagot nem látok...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Katya Gerasimov
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 18

TémanyitásTárgy: Re: Oli-Oli merre vagy? 2017-12-05, 19:52

Szórakozottan vállat von. - Te kérdezted. - nen érti a problémát az életkorral. - Csak azért kérdeztem, mert nincs kedvem egy esetleges volt barinővel cicaharcba fogni. - hümmen egyet - szóval, mintha a testvéred lett volna. Értem. - bár továbbra is fején marad a kaján mosoly. A kajáldába mikor megérkeznek, megcsapja a forró enyhén égett olaj szaga Katya orrát. Meg sokminden más is és újra kordul a gyomra. Úgy tűnik a lekvár csak étvágy csinálónak volt jó a nap kezdetén. A pulthoz tipeg, rákönyököl, tenyerébe ejti hegyes állát, amit így kihívóan előre is tol. Kibillenti oldalra a csípőjét, nyújtott lábakkal. Kb úgy áll ott, mintha egy autó ablakán akarná beudvarolni magát egy körre. - Legyen egy hambi, meg.... Ööö egy fanta! - ennél muglibb már nem is lehetne. Egy csöpp misztikum sincs benne. De kellően egyszerű lélek és a maga puritán módján végtelenül emberi. Még ha kicsit úgy is viselkedik mint valami elmeroggyant. De hát, valljuk be, az is. Meganre néz mikor az újra kérdez és befejezi a pult mögött ténykedő fickó hátsójának fixírozását. - Egyébként jól van. Nem beteg, nincs... aaaöö... kétségbe esve.-kereste a szót- A tartozás ha már nem lesz, lakást akar. Tesókkal oda fészkelni. - közben megkaphatják a kajájukat. Le is csap a maga részére, a fizetést a másikra hagyja ő meg megy egy kis asztalt vadászni. Mire Megan odaér hozzá, valószínűleg már a felét megette a bucinak. Két korttyal lehúzza az üdítő felét. Hát nincs gondja a nyeléssel. És még valami van az asztalon, méghozzá egy galleon. Tele szájjal folytatja, csak hogy Megannek még jobban kelljen figyelnie mit mond. Az érmére bök- Jobban kéne vigyáznod a szerencse tallérodra! A végén még elhagy a Szerencséd. - lazán valami kabalának nézte Megan elhagyott pénzét, de meglepő módon nem nyúlta le. - Van konkrétum amit tudni akarsz? Nem voltam olyan régóta tanúja az életének. Másfél éve vagyok Londonban. Csak olyat tudok mondani, amit megosztott velem. - még egy jókora falat - Hollandia előtt meg pár évente mindig keresett teged, de mindig az az érzése volt, a föld nyelt el.- eszik, és a következő falattal már végez is. Iszik, becsúszik némi vissza fogott bugyborék. - bocsi - vihogja el magát halkan. Kis görény. - ha gondolod, adok papírt, pennát és írj neki egy levelet. Eskü nem olvasom el! Legfeljebb apánk. - az utolsó szóra azt a kifejezést használja amit amúgy a papokra szoktak. De Megannek igencsak gyanús lehet, hogy a stricijét nevezi így.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Megan Smith
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 483

TémanyitásTárgy: Re: Oli-Oli merre vagy? 2017-12-04, 19:52

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Katya & Megan

Nem az erősségem a másik reakciójának megfigyelése, így nem tudom pontosan lekövetni a mozdulatait és a reakcióit, főleg, mert, nos... magammal és Oliverrel vagyok elfoglalva. Nem mondom, hogy még sosem ütöttem meg senkit, de egyáltalán nincsen szándékom ezt a csajt bántani. Éppen segít nekem. Még ha alku is, még ha elég szar híreket is közöl, akkor is ő segít nekem. Mert legalább vannak híreim. Szar híreim, de azt hiszem éppen ez illik hozzám...
Nyugtat és viccelődik, de sajnos nálam teljesen süket fülekre talál, bár lehet, hogy az ökölbe szorításhoz képest az, hogy elhúzom a számat és megrázom magam, már javulást jelent. Csak biccentek arra, hogy mehetünk, és vezetem a sarki kajáldába, de jönnek a következő információk, de ezalkalommal lehet, hogy kicsit túl sokat kapok és ennyire nem is lenne szükségem. A szemem kikerekedik, de nem állok meg menet közben, csak bámulok magam elé. Szóval lefeküdtek. Vagy csak leszopta. Vagy mindkettő. És ki tudja, hogy egyszer vagy többször. Kicsit megrázom a fejem, hogy ne akarjam magam elé vizualizálni a dolgot, mert az elmémben még egy kisfiú képe él, hiszen úgy láttam őt utoljára, akkor még csak 11-12 éves volt, éppen hogy idősebb nálam. Szálas, vékony srác, aki leleményesebb túlélő volt, mint akit valaha láttam. És szükségünk volt egymásra, hogy a testvéreink biztonságban legyenek. Most pedig ilyeneket kell hallanom róla... Hát... fúj.
Viszont a második "bomba", amit ledob a kiakasztásmérőt a plafonig felnyomva már annyira megdöbbent, hogy hiába állunk már azon a sarkon, ahol a csirkés-burgeres van, megállok és csak fapofával, döbbenten rábámulok.
- Te normális vagy? - kérdezek vissza, mert az, ahogy a szexet kezeli, meg ahogy a szopást mutogatja teljesen kiveri a biztosítékot. Persze csak annyira, hogy döbbenten bámuljak rá. - Oli a gyerekkori legjobb barátom, mintha a testvérem lett volna! 11 éves voltam, amikor utoljára láttam, és ő se sokkal több. Könyörgöm, inkább még se akarom tudni, hogy miket műveltetek együtt. - sorjázom a döbbenetem alappillérjeit, kicsit megtorpanva menet közben. Nem csak, hogy alig értem az orosz akcentusát, de amíg a Roxfortban a kis burkomban éltem, úgy tűnik ez a stílus is olyan idegenné vált tőlem, hogy kibukok rajta, pedig amikor kisgyerek voltam - na ez se éppen normális -, akkor nem egy kurvával beszélgettem a sarkon, hogy kajára kéregessek tőlük. Volt néhány jobblelkű, aki nem azt mondta, hogy 10 évesen álljak munkába, ha olyan éhes vagyok.
Valahogy, most úgy érzem, hogy nekem teljesen elment az étvágyam, de akkor is megpróbálom kitörölni az agyamból az utolsó információkat és elindulok tovább. Belököm az ajtót és a pultnál megállva nézem a szokásos kajákat, hamburgerek, rántott csirkék, sültkrumpli, üdítők, semmi extra, de cserébe jó olcsó.
- Na, válassz, ha már megígértem. Valami olyan infó, ami nem a szinte "fogadott bátyám" hálószobájáról szól? - kérdezem, miközben várom, hogy válasszon, én meg majd csak hozzádobok egy nagy sültkrumplit és fizetek. Ennyi mugli pénz csak van nálam.


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Az én útaimon
Nem nyílnak virágok,
Sötétség vesz körül,
Csillagot nem látok...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Katya Gerasimov
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 18

TémanyitásTárgy: Re: Oli-Oli merre vagy? 2017-12-03, 00:36

Katya határozottan megilletődik halovány reflex villan benne, pontosan azoknak a reflexe, mint akiket túl sokszor vertek már meg és összébb is húzza magát, szabály szerűen látható rajta, hogy ütésre számít. És ami a legszembetűnőbb, látszik rajta, hogy ha Megan valóban megütné se tenne ellene semmit.
Hamar túllendül azonban, megigazítja a napszemüvegét egy kényeskedő finom csuklómozdulattal határozott ívű szemöldökét is, végighúzza ujjbegyét arcélén aztán végig vezeti a mozdulatot egy tincsén, le a melléig. Rövid, nem elnyújtott mozdulat, mégis van benne egyfajta diszharmónia.
- Hé, nyugika! Minden sínen lesz. Oliról van szó! Tán nem bízol benne? - karba fonja mellei alatt a kezeit, amivel automatikusan emel rajtuk egy keveset. Látszik, hogy annyira a kuncsaftokkal folyó életvitelre van berendezkedve, hogy lassan képtelen lesz civilként viselkedni. - A jó kurva előtted, az élete remélhetőleg távol tőled. - Meganre kacsint napszemüvege lencséje mögül.
- A tesók, nincsenek olyan rossz helyen. - toldja még meg gyorsan, hátha lenyugszik a csaj.
Nem számított rá, hogy az élet unt külső mögött egy tombolda van.
-Tökéletes lesz! - lelkesedik fel a kaja hallatán és gyomra is társul a közszurkolói eseményekhez egy hatalmas kordulás képében. - Vezess! Ha már a te környéked. - rávillant egy teli fogsoros mosolyt. Meglepően ápoltak és fehérek a fogai egyébként. Bár a jobb 4eséből egy kis darab le van törve.
El is indulhatnak, Katya automatikusan körbe tekint aztán előre engedi Megant.
- Honnan ismerem? Segített nekem, pénzt remélt, de csak természetben tudtam fizetni. - mondja egy szemrebbenés nélkül, valahová a távolba révedve. Semmi más nem lebeg a szeme előtt csak a kaja. Durván éhes lehet.
- Egyszer Megannek szólított miközben.. - Megan nevének kiejtésén még van mit fényezni, de már most jobb, mint legelőször. Vigyorog rá kajánul mint egy tejbetök. Kezével puritán módon hozza össze a leképezését az eseménynek. Azt a jellegzetes konszolidáltabb gesztust használja, amikor valaki épp jelképesen leszop valakit. Aztán vált a mozdulatból és hirtelen a körmét ellenőrzi, hogy mind megvan-e - A barátnője voltál? - bár kinéz vagy 20+nak szegény csaj, nagyjából olyan mint egy 13éves. Valami nagyon groteszk koncepcióban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Megan Smith
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 483

TémanyitásTárgy: Re: Oli-Oli merre vagy? 2017-11-25, 21:29

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Katya & Megan

Hát, akkor rohadt jó, hogy nincsen a homlokomra írva semmi a szeplőtlen nemi életemről, mert az első olyan mozzanata, amivel rám akarna hajtani egy jó nagy hátraarccal végződne és itt hagynám a fenébe. Még csak beszélni se lennék hajlandó róla, ha látnám rajta az érdeklődést.
Ami viszont engem érdekel, az Oliver. És az, hogy miért ilyen rossz környék ez neki, ha egyszer itt nőttünk fel. Rengeteg kérdésem van, de már annyiból, hogy néha bajban van, egészen biztos, hogy nem lett valami jól kereső tisztességes munkás, hanem azt csinálja, amit mindig csináltunk. Megélhetési bűnözővé lett.
A fertőtlenítőre csak megrázom a fejem, nem bíbelődök ezzel, még akkor se, ha látom a fején, hogy amúgy nincsen megsértődve az undoromon, tán még meg is érti. - Hollandia? - bukik ki a kérdés és türelmetlenül várok, ameddig folytatja. A kajálás ötletére már kezdek kicsit kifogyni a türelmemből és egy nagylevegőt véve vágom rá a választ. - Ja, csak mondjad mit tudsz. - siettetem kicsit, pedig az elmúlt hét év után ez a pár perc... elméletben semminek kéne lennie, gyakorlatban kikészít ez a nő. Nincsen nálam túl sok pénz, mugli meg főleg nincs sok, de ami van azt majd hozzávágom és max én nem eszek, csak hallgatom. Bár megkaptam Tommy-tól a pénzt, de egyrészt hülye lennék magammal hozni, másrészt itt nem nagyon fogadnak el galleont. Egyetlen boszorkányról se tudok, aki innen származik. Ahogy hallgatom mi történt, miután eljöttem kezd elszorulni a torkom és az arcomra valami vicsorgás és borzalom egyvelege ül ki.
- A jó kurva életbe... - szorul ökölbe az öklöm. - Hogy velünk mindig, minden elbaszódik... - folytatom tovább, aztán erőt veszek magamon, hogy lenyeljem az önsajnáltatást és az önostorozást, hogy eltűntem és nem segítettem neki. Pedig ha itt maradok és elkezdek én is dolgozni, talán együtt maradhattak volna. De mekkora baromság ez. Honnan tudnám mi lett volna akkor? Honnan tudnám, hogy az anyám felakasztja-e magát akkor is, ha maradok, vagy hogy apám nem ver e halálra éppen egy részeg éjszakáján, vagy nem csap el egy busz. Nem mondom, hogy nem nehéz követni a tőmondatos borzalmas kiejtésű sztorit, de sajnos nem vagyok olyan hülye, hogy ne fogjam fel. Rohadt nagy baj van nála is. Elhúzom a számat, körbenézek, csak úgy szolidan, aztán biccentek a csajnak.
- Menjünk most kajálni? Sarki gyorskaja? - mondom, mert fogalmam sincs, hogy mennyit kéne várni és mennyire kell lapulni, vagy mehetünk-e már most. Biztos, hogy a sima hambis-sültkrumplis-csirkefalatos kajáldánál nem üt meg a büdzsém magasabbat, így mindenképpen valami ilyesmi helyet céloznék meg. Közben azon merengek, hogy ki lehet ez a picsa, aki lazán Olinak hívja? És ha egyszer filózok rajta, úgy se fogom magamban tartani. - Honnan ismered? - kérdezem egyszerűen, bár a kérdés mögött inkább az van, hogy "dugtatok, mi?". Csak tudnám miért böki a csőrömet ez a gondolat. Nem láttam a srácot hét éve, és olyanok jutnak eszembe, hogy többet érdemel egy kurvánál? Nem. Semelyikőnk sem érdemel többet, ebben a rohadt kerületben.


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Az én útaimon
Nem nyílnak virágok,
Sötétség vesz körül,
Csillagot nem látok...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Katya Gerasimov
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 18

TémanyitásTárgy: Re: Oli-Oli merre vagy? 2017-11-22, 02:58

Az ég világon semennyit sem törődik a megsemmisítő tekintetekkel. Katya halhatatlan. Angyal. Visszatér, akárhányszor is lövöd főbe. Akárhányszor téped ki a tollát, vissza fog táncolni. Mert a csodát mindenkinek tapasztalnia kell. Mindenkinek részesülnie kell belőle! Nem úgy van ám az!
Ha tudná, hogy Megan makulátlan, biztos, hogy fokozott érdeklődéssel csapná a szelet neki. Egy csodálatos érintetlen angyallá avanzsálna a szemében.
- Úgy értettem, Oliverre nézve rossz környék. Néha bajban van. De esze az van. Érti a dolgát, mindig van egérútja. - egészíti ki kedvesen, lelkesen, ábrándosan. Mikor beérnek a fedettebb helyre, megvillant Megannek egy adag fertőtlenítőt és egy mosollyal két ujja közé fogva megbillegteti az üvegcsét. - Na, bemosakszol előtte?- kérdi egy kacér vigyorral, de érezhetően a fogalmazás mögött nincs flört, csak érzékelte Megan undorát. Aligha vette magára.
Bólint. -Hollandia. - pillanatra félre dönti a fejét, eltűnődve forgatja körbe a szemeit a napszemüveg lencséje mögött, mutató ujját közben a szájához illegeti. - Hmm- a haját kezdi babrálni, fésülgetni az ujjaival. Egyébként meglehetősen ápoltnak tűnik. Minden ellenére. Még a nap elején tart, este már nem igazán lesz igaz rá ez a kijelentés sajna. De hát aki egész napokat van terepen, annak csak minimál tollászkodásra meg egyébre futja. Nincs mobil zuhany a táskájában. Bár néha be be tér egy két mocskosabb eset után valami gyorsbüfébe és a mosdójában rendbe szedi magát amennyire tudja. Mosdó, víz, szappan jó esetben mindenütt van.
- Ezért ugye tudod hogy meghívsz kajálni? - egyenlőre csak ugratja, de ha netán talán Megan kötélnek áll, hülye lenne nem elfogadni. - Árvaházban vannak a kisebbek. Oli- apu piff, Oli- anyu paff. - a kezével olyan mozdulatot tesz, mintha tündérport szórt volna Meganre. - A tesók meg go lelencház. Huss!- elsétál a levegőben az ujjaival a lány előtt. Aztán kicsit komolyabbra fogja. - Ezért van Hollandiában. Pénz. Tartozást törleszteni. Tesókat vissza szerezni. - nézegeti Meget, a kelleténél jobban fixírozza, de egyenlőre megtartja a gondolatát magának.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Megan Smith
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 483

TémanyitásTárgy: Re: Oli-Oli merre vagy? 2017-11-11, 11:42

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Katya & Megan

Nem várat meg, legalább gyorsan bólint a válaszom után, de ahogy elnéz mögöttem és lefaszoz valakit már megint teljesen elvesztem a ruszki fonalát, és hiába volt ő kevésbé feltűnő, én leszarom módra egy "He?!" felkiáltással hátrafordulok, aztán vissza hozzá, megrázva a fejem, amiről egyértelműen leolvaható, hogy még a feltételezés is, hogy én valaki mással érkeztem, elképzelhetetlen. Az általában laposan, leszarom-státuszban pihenő szemeim elkerekednek, mikor a kezét nyújtja, hogy karoljak bele. Azt már nem. Nem csak a finnyásság beszél belőlem, tudom mi az a mocsok és tudom, hogy az orosz kurvák - mert egyérelmű, hogy az - rá vannak erre kényszerülve és valószínűleg még ez is jobb, mint ahonnan jöttek.  
Egyértelmű a megsemmisítő tekintetemből, hogy nem vagyok hajlandó hozzáérni, de ennek a hátterében csak annyi van, hogy alapjáraton elzárkózom a testi kontaktusoktól. Nagyon ritka a kivétel, de most magam előtt összefűzöm a karjaimat és tényleg azt hiszem, hogy esélye sincsen arra, hogy hozzáérjek. Aztán megmagyarázza, hogy el kell játszanom, hogy a kuncsaftja vagyok, és erre már a gyomrom is összeszorul. Még pasival se voltam, nem hogy egy csaj kuncsaftja legyek. Viszont az, hogy meg kell játszani egy szituációt... Egy picit böki a csőröm, de úgy tűnik kezd szokásommá válni. Vonakodva leengedem a kezem, aztán belekarolok és egy elképesztően mű mosolyt villantok rá, de főleg a külvilágnak szól. Akárki is figyelhetné, aki miatt így karolgatni kell, valami strici vagy tudja a faszom, örüljön, mosolygok, hú de elégedett vagyok a csajjal.
Vele megyek, és amikor a környékre tesz minősítést csak megvonom a vállam. - Néhány sarokra nőttem fel. - válaszolom, és biccentek a válaszára. Fogalmam sincs, hogy Oliver élete merre haladt, de ezek szerint kereshetik olyanok is, akik ártani akarnak neki, hiszen ez a csaj nagyon biztosra megy. És nagyon ismeri a sebeit. Kicsit összevonom a szemöldököm, mikor meghallom, hogy Hollandiában van, ha a levél jó helyre megy, akkor se tudtam volna elkapni.
- Hollandia? És a testvérei? - kérdezem, ahelyett, hogy az ő kérdésére válaszolnék. Pedig tényleg meg akarom találni Ollie-t, de a családja volt mindig is a legfontosabb, ha egyikőnknek dolga volt, akkor másikunk vigyázott a kicsikre, az ő testvéreire és az én Ninámra. Ha ő Hollandiában van, hiába telt el tíz év, az az első, hogy megtudjam a családja biztonságban van-e, van mit enniük, van hol aludniuk. A szülei le vannak szarva, mindkettő drogos-piás, az se lepne meg, ha már rég meghaltak volna akármilyen elégteelnségben vagy túladagolásban. Csak jobb, ha nem reménykednek a kicsik hiába. Bár... A legkisebb is van mára már vagy 11-12 éves, jézusom.


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Az én útaimon
Nem nyílnak virágok,
Sötétség vesz körül,
Csillagot nem látok...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Katya Gerasimov
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 18

TémanyitásTárgy: Re: Oli-Oli merre vagy? 2017-11-07, 22:41

Elégedetten bólint egyet, hiszen a válasz helyes volt. Körül néz, át Megan válla felett, épp csak annyira hogy ne legyen ordítóan feltűnő. Kényeskedve hümmen egyet és a haját kezdi csavargatni.
-A fazon (helyett lazán faszt mond) gondolom nem a tiéd. - azt akarta mondani, hogy "az illető nem messze mögötted nem veled van, ugye?" de csak rálegyint mond valamit oroszul ami sok mindennek hangozhat.
-Gyere!- mosolyog bele Megan arcába, mintha a legjobb barinőjébe botlott volna és a kezét nyújtja, hogy Megan adja az övét. Igen kézen fogva szeretné elvezetni. Halkabbra fogja magát és hozzátold egy gyorsan némi magyarázatot.
- Nem beszélhetek sokakkal, inkább csak kuncsafttal. Most úgy teszünk, te is az vagy, szóval gyere! - huncutkás mosolyt ejt és várja hogy Megan megadja amire vár. - Nyugi mindig fertőtlenítek. - nem is tagadja, hogy nem csak a közlekedés szennye ragadhat rá.
Miután meg van amit akart, a másik lányzót kézen fogva vezeti egy kapualj felé.
Aztán ha fedettebb helyre értek szembe fordul vele. - Bocs rossz környék. - a bal kulcscsontja alá bök. -És itt a párja annak amit rendbe hoztál. Nyolc pöttyel. - utal a tűzésekre. Nyilván, nem őrajta van hanem Oliveren ez is. Ő is adott egy biztonsági választ. - Oliver két hete átment Hollandiába. Egy hónapon belül jön vissza. Hol akarsz vele találkozni és mikor? Továbbadom neki. - közben felmutatja behajlított mutatóujját, amolyan "így görbüljek meg" módon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Megan Smith
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 483

TémanyitásTárgy: Re: Oli-Oli merre vagy? 2017-11-06, 08:03

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Katya & Megan


Húha. Valami gyanús volt a levelében is, valahogy furán kanyarodtak azok a szavak egymás után, de most, hogy kimondja a nevem, meg jobban összekötöm az orosz akcentust a zenével, már egészen biztos vagyok benne, hogy köze nincsen Angliához ennek a csajnak. Nem mintha annyira nacionalista lennék, hogy ki a bevándorlókkal, a Roxfort is tömve van innen-onnan emberekkel, kínai, japán, indiai, de neki hallatszik a szavain, hogy nagyon töri a nyelvet. A szemem összeszűkül, mintha a pupilláim fókuszálásával a hallásom is erősödne, ami persze nincs így, de koncentrálok.
- Megan. Me-gan. - ismétlen el neki, a második mássalhangzót helyesen, ö-vel ejtve. Nem mintha nem lenne totál mindegy, mert nagyon valószínű, hogy soha nem fogunk ezután találkozni, de böki a csőrömet akkor is. Végül is, csak jót teszek vele, tanítom vagy mi. Csak fél szemmel pillantok bele a táskába, különösebben nem érdekel, hogy milyen ember, bár kis szájhúzással konstatálom, hogy valahogy mindig a prostikhoz vezet minden út. Mert ez vagy hivatalosan ribi, vagy nem, de akkor is egy ribi. Erősen koncentrálok, hogy értsem, és megvárom a dal végét, már a kezeimet összefűzve kicsit felvont szemöldökkel rosszallva bámulok rá olyan "Are you fuking kiddin me?" fejjel. Láthatóan Katya viszont nagyon élvezi a zenét és az istenért se kapcsolná le, hogy végre a lényegre térjünk. Információval tud szolgálni Oliverről, és ez az egyetlen dolog, ami itt tart és ami miatt nem fordulok sarkon és eltűröm, hogy a zenéjével foglalkozzon. Nem lehetek teljesen tapló, mert nem kötelessége segíteni, még is felajánlotta.
A kezét nem fogadom el, csak kicsit biccentek. Ez éppenséggel nem ellene szól, csak nem vagyok oda azért, hogy random emberekhez érjek, még ilyen köszönés szinten sem, teljesen felesleges.
Meglep, hogy biztonsági kérdést tesz fel, ez annyit tesz, hogy tényleg törődik Oliverrel és ha nem ismerem akkor nem is fogom megtalálni. Ez eléggé jófejség, szóval nem is játszom a sértődöttet, hogy nem bízik bennem és azt hiszi valami rosszindulatú bige vagyok.
- A combján középen van egy hosszú seb kétoldalt apró pöttyökkel. Én zártam össze tűzőgéppel amikor hat évesek voltunk és átsétált egy ablakon és felszakadt a combja. - válaszolom, hiszen olyan magasan van a seb, hogy nem valószínű, hogy túl sokan látták. Angliai időjárás nem arról híres, hogy túl sokan elmennek strandolgatni és napozgatni, a pasik meg amúgy se vesznek fel olyan rövid fürdőgatyát általában, hogy kilátsszon az a seb. Lassan, unott fejjel végignézve a csajszin várom, hogy elfogadja a választ. Ha ugyanarról az Oliver Bailey-ről beszélünk persze. Rohadtul nem örülnék, ha hiába sétáltatott volna meg a csaj, pedig benne van a pakliban és már így is indultam el.


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Az én útaimon
Nem nyílnak virágok,
Sötétség vesz körül,
Csillagot nem látok...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Katya Gerasimov
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 18

TémanyitásTárgy: Re: Oli-Oli merre vagy? 2017-11-04, 19:31

A megszólításra drámaian kicuppantja a műanyag kanalat a szájából, rá bök vele a másikra - Megan! - szólal fel lelkesen, de sajna rosszul ejti a nevet. A kanalat egyik fülkarikájába tűzi. Lekvár nincs rajta, nem akarja a haját össze maszatolni, de kidobni sem akarja, jó lesz az még későbbre. Az üvegben maradt egy kevés, vissza zárja hát és elteszi a táskájába. Megan pedig bepillantást nyerhet a lassan elhasználtnak mondható, széteséssel fenyegető táskába. Csordultig van óvszerrel, sminkcuccokkal, alsóneművel, meg egy kompakt fogmosó szettel.
- Pillanat! Ez a kedvencem és csak néha adják! - borzasztó az akcentusa. Nem beszél gyorsan, de Megnek figyelnie kell. Még egy ilyen nyúlfarknyi mondatnál is. A táskát a vállára dobta, de a rádiót nem kapcaolta ki, sőt feltekeri a hangerőt had üvöltsön még pár percig. Katya addig áhítattal játsza a karmestert egy lathatatlan kórus előtt. Nem kell sok és maga is dalra fakad. Nincs rossz hangja, de inkább musicalbe illene mint operácisnak.
Amint vége az előadásnak kikapcsolja a masinát, csuklójára akasztja és felpattan, mint aki most érkezett vissza a földre. Kezet nyújt Megannek.
- Igen én vagyok. Mielőtt bármiről szó esik, mondj valamit amit csak te tudhatnál Oliverről! - nem látszik a tekintete a napszemcsi miatt, de száján nyuszimosoly bújkál. Ártalmatlannak tűnik a feltétel, ha Meg megérzései megbízhatóak akkor feltűnhet neki, hogy ez egy teszt. Katya nem adja ám ki akárkinek Ollimollit!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Megan Smith
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 483

TémanyitásTárgy: Re: Oli-Oli merre vagy? 2017-11-03, 19:56

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Katya & Megan

A levelem rövid volt és lényegetörő, bár még rengeteg mindent írtam volna bele, de ha így történik, akkor most égőbb találkozás várna rám, hiszen a levelem rossz címzetet kapott el. Acton. A város, ahol a gyerekkoromat töltöttem, azokat a hosszú, apám agressziójától fátyolozott nem éppen boldog éveket, és még is, akkor még teljesebbnek éreztem magam, mint ma. Ollie-val vállt vállnak vetve próbáltunk életben maradni és életben tartani a családjainkat, de a Roxforti levél teljesen megszakította a kapcsolatot közöttünk.
Nem tudom, hogy mi vitt rá, hogy fel akarjam keresni, talán a végső elkeseredés, hogy talán tud valamit arról az időről... Amikor eljöttem és anyám felakasztotta magát. És amikor apám és a húgom kámforrá változott.
Na, szerencsére a levélben semmi ilyesmit nem hoztam szóba, csak ennyi állt benne:

Oliver,

Remélem még emlékszel rám, én nem felejtettem el semmit sem abból, amit átéltünk együtt. Szeretném, ha találkoznánk, ha újra felvennénk a kapcsolatot. Mindent megmagyarázok, amit csak tudok.

Írj, hogy mikor és hol.

Megan Smith


Az idegen válasz meglepett, de főleg az, hogy hiába ment rossz címre, a lány ismeri Olivert, és találkozni akar. Kicsit gyanús ez az egybeesés, de mivel a Calamusban már megvan a hétre az óraszámom, és az iskolától már soha többet nem függök, ott vagyok akkor, amikor kell, sőt, egy fél órával még a találkozó előtt is. Korán indultam, hogy ne jöhessen közbe semmi, utálok sietni a metrók vagy a buszok után. Vagy bármi után.
Nem tudom, hogy mire számítsak, de a feltűnő jelenség a ruhájával, rádiójával és a valószínűleg már üres dzsemmes üvegével magára vonzza a tekintetem. Én egyszerű ruhában vagyok, farmer, bokacsizma, fehér pulóver, a hideg ellenére kabát nélkül, semmi kedvem nem volt abban jönni és olyan rémesen hideg azért még nincsen.
- Hé, bocs, Katya ugye? - kérdezem, kicsit összevonva a szemöldökömet és látványosan méregetve. Ismeri Olivert, csak ezért vagyok itt, és nem másért, így most is azt próbálom összekötni, hogy honnan ismerhet egy ruszki rádiót hallgató spinét. Igaz, hogy utoljára, amikor találkoztam vele hét-nyolc éves volt ő is, szóval, hogy mi történt az elmúlt tíz évben... Remélem most megtudom. Kicsit várakozóan fonom össze a karomat a mellem alatt, semmi egyéb nincsen nálam láthatóan, nyilván az irataimon kívül a zsebemben.


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Az én útaimon
Nem nyílnak virágok,
Sötétség vesz körül,
Csillagot nem látok...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Katya Gerasimov
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 18

TémanyitásTárgy: Re: Oli-Oli merre vagy? 2017-11-03, 13:42

Acton, London. Hol máshol? Este még lesz itt dolga amúgy is, most azonban más miatt jött. Szerény garzonjuk postaládájába érkezett egy levél. Határozottan rossz címre hozták! Csak pár várossal odébb. Ezek a mugli posták, BAH! Az ilyenek általában a kukában landolnak, ez viszont egy kivételes eset, ugyanis Katya iameri a címzettet.
Ezen felbuzdulva most küldött egy válasz levelet, itt ott határozottan elcseszett helyesírással. Mit mondhatna,  a latin betűk nem fekszenek a kezére.

Kedves Megan!
A leveled rossz címre jött, de ismerem a srácot. Találkozzunk az Acton Town állomáson két nap múlva tizenegykor. Napszemüvegben leszek és vörös bakancsban.

Geasimov

Katya pedig ott is van, nagyjából másfél órával a találkozó előtt. Az egyik padon ücsörög. Olcsó cigit szív és lekvárt zabál egy műanyag kanállal, üvegből. Az említett napszemüvegen és bakancson kívül pedig egy fehér [You must be registered and logged in to see this link.] van rajta, egy műbőr táskával, meg egy farmerdzsekivel. És egy régi hordozható kis SOKOL rádiót szorongat a combjai között. Orosz komolyzenei adó recseg belőle.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Katya Gerasimov
Reveal your secrets

avatar

Mugli

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 18

TémanyitásTárgy: Oli-Oli merre vagy? 2017-11-03, 10:37

@@@
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Oli-Oli merre vagy?

Vissza az elejére Go down

Oli-Oli merre vagy?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

+

Similar topics

-
» Hazukage Inu(újra)
» Vendégszoba

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: London-