Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

Legfrissebbϟ Axel & Cody
  Today at 14:26
Cody Armstrong
ϟ Jane&Bastien
  Yesterday at 20:23
Jane Willow West


A hónap posztolói
Cody Armstrong
 
Gina Accipiter
 
Bexley Wildfield
 
Quinn A. Perold
 
Ivarn-vo Inor
 
Megan Smith
 
Corvus Flint
 
Jade Wilson
 
Rose-Neira Brooks
 
Viviana Rennes
 
Statisztika

Összesen 623 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Yedda Andrews

Jelenleg összesen 36557 hozzászólás olvasható. in 3349 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 24 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 19 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Philip és Eleanor - Első fejezet

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Eleanor Bones
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 39
ϟ Hozzászólások száma : 23

TémanyitásTárgy: Philip és Eleanor - Első fejezet 2017-10-28, 13:27

First topic message reminder :

***


[You must be registered and logged in to see this image.]   [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

SzerzőÜzenet
Eleanor Bones
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 39
ϟ Hozzászólások száma : 23

TémanyitásTárgy: Re: Philip és Eleanor - Első fejezet 2017-11-14, 07:37Philip & Eleanor
[You must be registered and logged in to see this image.]
Aprót bólintok csak a szavaira. Na igen képmutatás... én most ezt teszem, de nekem ezt kell tennem. Az ő esetében nem várható el és tudom egyébként is ,hogy nem voltak kifejezetten közeli barátok, így aztán főleg nem várható el, hogy megjelenjen a temetésen, vagy olyan nagy gyászt mutasson. Az is meglepő, hogy egyáltalán készült valamivel, én aztán cseppet sem vártam el tőle effélét, ahogy másoktól sem. Már csak azért sem, mert ha rajtam múlik, ha tényleg csak rajtam múlik eszem ágában sem lett volna gyászoló özvegyet eljátszani.
- Hát persze, köszönöm! - biccentek végül, amikor már a szobába érve jobban is megnézem az új szerzeményt. Tényleg kedves tőle, bár lássuk be, hogy én és a bátorság nem igen vagyunk egy lapon említhetőek, még ha jó is lenne, de sajnálatos módon nincs így. Egy viszont biztos, nem is ezzel kell most foglalkoznom, nem az ajándék a lényeg, hanem az, hogy minél előbb elérjek valamiféle bizalmi viszonyt és minél tovább húzzam ezt az egész ügyet. Pedig nem tűnik éppenséggel rossz embernek, aki megérdemli, hogy a banya rajta köszörülje a... nem is tudom mit akar tőle pontosan, de az biztos, hogy semmi jóra nem számíthat kedvesség ide, vagy oda.
- Természetesen, köszönöm! - egyelőre helyet is foglalok, amíg tölt és persze ő is leül, csak akkor kezdek bele a mondandómba, ha már teljesen rám tud figyelni. Persze minden bizonnyal elég ügyes auror lehet és a figyelme is ez okból kifolyólag gondolom szerteágazóbb, de ettől még annyira én is odafigyelhetek, hogy ne kelljen egyszerre többfelé koncentrálnia.
- Tehát... amiről szó lenne. A férjem, azt mondták, hogy baleset érte, de én tudom, hogy nem erről van szó. A lépcsőnk egyáltalán nem olyan veszélyes és nem volt csúszós sem, de valami miatt nem hittek nekem és nem indult nyomozás, de azt mondják, hogy ön... sokkal profibb, mint a többiek. - nem teszem hozzá, hogy segítsen kérem, vagy valami hasonló, hiszen nem gondolom, hogy ilyesmit várna el tőlem. Egyszerűen csak remélem, hogy őt is érdekelni fogja majd annyira ez az ügy, hogy magától is kíváncsi legyen. Mégis csak egy aurorról van szó és biztosan meglepő, ha egy aurort ügyét nem vizsgálják ki rendesen még a felesége szava ellenére sem.

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]   [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Philip Samuels
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 38
ϟ Hozzászólások száma : 141

TémanyitásTárgy: Re: Philip és Eleanor - Első fejezet 2017-11-09, 07:22Eleanor & Philip


[You must be registered and logged in to see this image.]


 Ha hívnak, hát jövök, és a nő igen kétségbesettnek tűnt, hogy minden elfoglaltságomat félretegyem. Veszélyes sorozatgyilkos után kutatok Londonban, aki afféle modern Hasfelmetszőként kegyetlen módszerrel írtja a gyengébbik nemet, ám mindez már-már mindennapos az én munkámban, mindig lesznek olyan alakok, akik miatt állandó őrként állhatnék a gyengék gyámolítójaként. Itt most meghoztam a döntést, és a fontossági sorrend nevében Bones özvegyének felkérését fogadom. Addig az utánzóra ráállítok egy különítményt, akik legalább a szabályzat szerint körbejárják a kötelező köröket, hogy majd ha felveszem a fonalat, legalább jelentéseket ne kelljen írnom.
- Köszönöm, hogy megérti. Gondoltam felesleges úgy tennem, mintha igazán ismertük volna egymást, holmi udvariasságból. A képmutatás megölheti a gyászt. – Vallom be férfiasan. Én is elvesztettem a feleségemet, sőt, én magam kell, hogy megöljem, és a saját példámból okulva tudhatom már, hogy nincs szükség ott lebzselő, de amúgy érdektelen tömegre. Természetesen nem tudhatok mindent, hiszen mások vagyunk, így bőven elképzelhető, hogy ő ezt nem veszi felesleges körnek. Ám Bones szegről-végről a kollégám volt, és ha az özvegy most engem kér, akkor már nem udvariasság, hanem alapvetés, hogy megtisztelem némi ajándékkal azon túl, hogy a tiszteletemet teszem nála.
- Oh, dehogynem. Remélem azért tetszik. – Érintem meg most ismét a kalapomat, ha már nem vettem le amikor találkoztunk. Azért túlzásba sem akarom vinni a hajlongást, nem egy szolgára, hanem segítőre van szüksége. Bár.. nem is tudom, hogy miért vagyok itt, nem sok derült ki a kérése alapján a levélből, csak hogy mint kémvadász, olyan minőségben szeretne beszélni velem. Nem várom el, hogy máris kicsomagolja, így látatlatlanban sem kell méltatnia, hogy mit kapott.
- Ritkán tartózkodom itt, a lányom is gyakorta a világot járja, így engem sem köt ide túl sok minden. – Még mindig a londoni házat nevezem otthonomnak, ahol Annával éltünk, lényegében a gyász már elszállt, de sosem fog teljesen eltűnni a komor falak közül. A banya örökösen nyomasztó árnya még most is rám vetül, akár egy sötét holló, les rám, készen arra, hogy lecsaphasson. A végzetet nem akarom elodázni, teszem a dolgomat, amíg a lélegzetemből futja. Addig szótlanul lépdelünk egymás mellett, nem fecsérelve üres locsogással terhelve a másik lelkivilágát. Nem kell lépcsőznünk, a földszinten van a lakrészem, s egy poros kulcsot halászok elő az iszákomból. Bőven meglett volna a lehetőségük kiköltöztetni innen, mégis fenntartották ezt nekem. Elfordítom a zárban a kulcsot, s a kattanás után előre lépek, hogy az esetlegesen felszálló port, vagy dohszagot én kapjam be. És nincs ilyen. A házimanók bejáratosak voltak ide, és naprakész a takarítás. Egy dolgozószobába jutunk, ahol rengeteg könyv van felpolcolva, fekete szatén bőrfotelek, és egy íróasztal olvasólámpával, s egyetlen helység nyílik innen, feltehetően valami hálóterem, mosdóval, fürdővel. Egyszemélyes, de kényelmes a maga módján. – Itt már nem tárolok semmi fogyaszthatót, de hoztam magammal egy francia likőrt, feltételezvén, hogy a hölgy is szívesen fogyasztaná. Édes, ám csípős. Megfelel? – A válltáskámból kerül elő a zöld-bordó cimkézésű ital, üvegpoharakat pedig könnyedén találok, ott ahol hagytam, pormentesen. Széttárom a karjaimat, a fotelek felé intve, foglaljon csak helyet ha nem mászkálna.
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A nyomozás az aprómunkák sorozata.
Van egy csomó cseréptöredék, abból kell összerakni a korsót.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eleanor Bones
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 39
ϟ Hozzászólások száma : 23

TémanyitásTárgy: Re: Philip és Eleanor - Első fejezet 2017-11-03, 11:29Philip & Eleanor
[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem késik, egy másodpercet sem, és igazság szerint meg is lepett volna, ha késne. Nem azt hallottam róla, hogy ő olyan típus. Nem vívott volna ki ilyen nevet és tiszteletet, ha nem megfelelő módon intézné az ügyeit és egy megbízható ember soha sem késik. Ebben hasonlítunk, hiszen én sem vagyok egy olyan típus, aki hajlamos a késésre, ám valószínűleg ennyiben ki is merül hasonlóságunk tárháza és erre hamar fény is derül, amikor megkapom az ajándékot. Azért mindenesetre meglep, bár talán annyira még sem kellene, hiszen jó eséllyel figyelmes férfiről van szó, vagy ez csak máz, amit kifelé mutat, mert a munkája kötelezi rá? Igazság szerint nem tudhatom és talán nem is kell tudnom, hiszen úgy sem az a feladatom, hogy megkedveljem, sőt az nem sokat segítene a feladatom elvégzésében.
- Jó napot! Oh bizonyára igen sok a dolga, nem vártam, hogy eljöjjön a temetésre, így is sokan voltak, akik tiszteletüket tették. - és egy pillanatra mintha meg is rándulna a szám széle, talán a fájdalmamat igyekszem leplezni a férjem elvesztése miatt, vagy a sok vendég nem volt ínyemre, mert nem éreztem úgy, hogy az exem olyan nagy tiszteletet érdemelt volna? Ezt azért nehéz lenne leszűrni, maximum én magam tudom a választ, hogy egyértelműen a második lehetőségről van szó. - Köszönöm! Igazán nem kellett volna. - kissé azért mégis zavartan veszem át az ajándékot. Másokban efféle nem merült fel, épp e miatt is olyan szokatlan, hogy valaki még erre is gondol. Itt azért a folyosó közepén nem kezdem el feltépni a csomagolást, esetleg majd egy nyugodtabb helyen igen, de most még nem lenne túl sok értelme, amúgy sem tudnám hová tenni a papírt és nem is venné ki túl jól magát.
- Hát persze, köszönöm, úgy mégis csak egyszerűbb lenne beszélnünk. - helyeslően bólintok, aztán a csomagot szorongatva indulok a férfi után. Fess és tisztelettudó, vajon miért akarja annyira a banya, hogy rossz vége legyen? Alice biztosan tud mindent a tervről és jó eséllyel mindent tud az indokokról is. Engem nem szoktak effélékbe beavatni, mert nem érteném meg, vagy csupán úgy gondolják, hogy rám úgy sem tartozik és nekem könnyebb is ha nem tudom. Követem hát, és csak amikor a szobába érünk akkor bontom ki a csomagot, hogy megnézzem mit is rejt, mert nem szándékozom megbántani azzal, hogy nem foglalkozom vele. És hát igen a kendő éppenséggel nem rám jellemző. Én és a bátorság... Valószínűleg ezért nem kaptam meg soha sem azt az élettől, amire vágytam, mert soha sem voltam elég bátor, hogy kérjem, vagy ne adj isten még tegyek is érte.

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]   [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Philip Samuels
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 38
ϟ Hozzászólások száma : 141

TémanyitásTárgy: Re: Philip és Eleanor - Első fejezet 2017-10-30, 06:23Eleanor & Philip


[You must be registered and logged in to see this image.]


  Csupán a név rémlik, Bones.. híres auror volt, sajnálatos baleset történt vele, ám ha jobban belegondolok, a mi szakmánkban nincsen ilyen. Ezt erősíti meg az özvegye, akinek a szép kézírással postázott levelében mégis valami máris kiüt a megszokottból. Nem az a kétségbeesés iratta vele a levelet, ami a szerető feleségre jellemző. Inkább a kiváncsiság, s a kétely, amely a bizonytalanságból fakad. Nem volt hát szerető házasság az övék? Ez most még mindössze feltételezés, engem mint kémvadászt azért fizetnek, hogy ott is nyulat lássak a bokorban, ahol csak kutyaszar van. Ebben az esetben egy zárt aktáról van szó, így hivatalos nyomozásról közvetlen bizonyítékok hiányában nem is beszélhetünk, noha a királynő közvetlen megbizottjaként még álmomban is auror vagyok, akinek egyetlen szavára amúgy lepecsételt ajtók nyílnak meg. Akkor is illetékes vagyok, és átvehetem az említett ügyet a helyiektől, ha amúgy erre nem lenne írásos parancsom. Sokan értetlenkednek, mivel vívtam ki ezt a kitűntetést, ám nem kell magyarázkodnom, a húsz hosszú év bővelkedett olyan esetekben, amelyeket ha egymás mellé teszünk, akkor Őfelsége egyértelműen rám gondolt, amikor egy különleges megbízottra volt szüksége a mágikus világban. A válaszlevelemben felajánlottam, hogy én keresem fel az özvegyet, ám ő ezt valamiért elhárította.. Mindenesetre nem volt érkezésem jelen lenni az elhúnyt temetésén, s az azt követő halotti toron, így amikor a nő mellé érek, a kalapomhoz emelem a kezemet, mintegy modernkori tisztelgésként, és az öltönyöm belső zsebéből egy apró csomagot nyújtok át.
- Üdvözlöm asszonyom. Fogadja részvétemet. Meg kell követnem, hogy nem lehettem személyesen jelent, ezt pótolandó adnám át az Önnek szánt ajándékot. – S remélem nem is veszi tolakodásnak. Ha már a toron nem voltam ott, akkor illendőnek érzem, hogy most pótoljam valahogyan. Egy díszkendőt rejt a csomagolás, amelybe franciául van hímezve az alábbi mondat: „Mindenki azt kapja meg az életben, amit elég bátor kérni.”. Ez afféle bátorító, ösztönző mondat, elég híres ahhoz, hogy felismerje a francia megfelelőjét, ami viszont rám jellemző. Összeütöm a bokámat, és bemutatkozom. – Philip Samuels, szolgálatára. Van egy kis lakrészem az intézményben, mutathatom az utat? – Intek előre a folyosók egyikére, hogy besorolhatunk egymás mellé, ha csak nem kívánna máris távozni, és pusztán találkozási pont volt a bejárat.[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A nyomozás az aprómunkák sorozata.
Van egy csomó cseréptöredék, abból kell összerakni a korsót.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eleanor Bones
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 39
ϟ Hozzászólások száma : 23

TémanyitásTárgy: Re: Philip és Eleanor - Első fejezet 2017-10-28, 13:54Philip & Eleanor
[You must be registered and logged in to see this image.]
Végül is igazuk van, ha nem tudom, hogy pontosan mi is az, ami miatt a bizalmába kell férkőznöm akkor sokkal könnyebb dolgom van, hiszen technikailag nem kell hazudnom, vagy legalábbis nem nagyot. Ettől még persze aggódom hiszen fogalmam sincs, hogy a fickó milyen alak és arról sem, hogy nem kell-e tartanom tőle, vagy neki tőlem, hiszen Alice megvéd ezzel tisztában vagyok, csak épp ő akkor is megteszi, ha nincs rá szükség. Megtanultam már kizárni őt, legalábbis ha eléggé koncentrálok és eléggé jól is csinálom el tudok titkolni előle dolgokat, de soha sem egyszerű és persze igen nagy kitartás kell hozzá, hiszen akárhogy is, de mégis csak egyek vagyunk.
A levelet néhány napja postáztam Philipnek. Látásból még valószínűleg ismer is, hiszen volt már rá példa, hogy a drága volt férjemnek bevittem valamit a Minisztériumba, sőt tavaly még azon az év végi összejövetelen is megjelentem mellette, bármennyire is nem volt semmi kedvem elmenni, de ott voltam és játszottam a kedves feleséget, mintha minden rendben lenne és a férjem nem egy iszákos alak lenne. Látásból tehát ismerhet, ha névről nem is, de a férjemet biztosan ismeri, azaz a volt férjemet, hiszen a kollégája volt. Ha nem is jól, hát maximum felületesen. Leírtam a levélben körvonalaiban mindent, hogy mint tudja Malcolm Bones a férjem, három hete halt meg és lezárták a nyomozást igen gyorsan azzal, hogy baleset történt, de én ebben nem hiszek és a segítségét kérem, mert ha igazam van, akkor akár én is veszélyben lehetek és nem tudom, hogy kiben bízhatok, róla pedig már igen sokat hallottam Malcolmtól is és az újságok is cikkeztek profin kezelt ügyeiről. Nagyon remélem, hogy ennyi elég lesz és hogy nem túlzottan elfoglalt ahhoz, hogy időt szánjon rám. Persze arra is számítani kell, hogy nem jelenik meg, vagy hogy esetleg nemet mond annak ellenére, hogy ide jöttem, de reméljük a legjobbakat.
- Oh nem köszönöm, város valakit. Ha minden igaz tudja, hogy itt vagyok. - mosolyodom el, amikor egy fiatalabb tanár szólít meg, hogy miben segíthet, miután már pár perce tétován ácsorogva várakozom az előcsarnokban. Itt lesz. Ha igazak a róla írt cikkek, ha tényleg olyan jó nyomozó és tényleg fontos számára, hogy igazságot tegyen, akkor itt kell lennie. És persze, talán ha nem így lenne, akkor már írt volna, hogy nem tud fogadni és feleslegesen ne is jöjjek ide. Reménykedem, mégis mi mást tehetnék így egyelőre?

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]   [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eleanor Bones
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 39
ϟ Hozzászólások száma : 23

TémanyitásTárgy: Philip és Eleanor - Első fejezet 2017-10-28, 13:27

***


[You must be registered and logged in to see this image.]   [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Philip és Eleanor - Első fejezet

Vissza az elejére Go down

Philip és Eleanor - Első fejezet

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Similar topics

+

Similar topics

-
» SAO extra fejezetek
» II/4. fejezet: A második csapás
» Bárpult az első helyiségben
» Nolah & Ashley // Első típusú találkozás.
» Az első igazi randi - Flora & Leo

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Kastély és Birtok :: Földszint :: Bejárati csarnok-