Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

Legfrissebb

ϟ Bex & Gina
  Today at 20:48
Gina Accipiter


ϟ Apa-fia
  Today at 14:46
Jensen McKinney

ϟ Ben & Bexley
  Today at 10:46
Benjamin Morgan

A hónap posztolói
Gina Accipiter
 
Bexley Wildfield
 
Megan Smith
 
Cody Armstrong
 
Corvus Flint
 
Luna Lovegood
 
Perselus Piton
 
Jade Wilson
 
Dane Seoras
 
Winifred Hill
 
Statisztika

Összesen 596 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Andrew Benedict

Jelenleg összesen 34323 hozzászólás olvasható. in 3187 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

A Camden Market lángokban

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Shanna Griffin
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 133

TémanyitásTárgy: Re: A Camden Market lángokban 2018-01-05, 10:39


Camden-i tűzvész

[You must be registered and logged in to see this image.]


És én mennyire örülök, hogy Jake már egy jó ideje nem dohog! Elköteleződtünk, ott vagyunk, ahol lennünk kell, a parancsok jönnek, mi meg teljesítjük őket, bizonyítjuk a rátermettségünket, és közben a Roxfort Auror képzésén szerzünk még több mágikus, elméleti és gyakorlati tudást, hogy ne érjen minket a jövőben meglepetés. Elég nehéz eldönteni, hogy azzal, hogy minket is helyszínre küldenek a bajt lekicsinylik, mert két gyakornok is el tudja végezni, vagy éppen olyan nagy a baj, hogy mindenkit be kell vetni, aki elérhető, és azok éppen mi vagyunk. A másik Auror párról nem jött még hír, ezért inkább arra hajlok, hogy nagy a baj...
Külön egységek vannak a gyógyításra, a tűzoltásra és a muglik tudatmódosítására, így amikor odaérünk tudjuk, hogy mi a dolgunk - elkapni a tettest a másik párosnak segítve. Csak hogy az egyikük pont ott fekszik egy hordágyon súlyos sérülésekkel, szóval azt hiszem kicsit késésben vagyunk. Összenézek Jake-kel és magabiztos gyorsasággal indulok el a lángok közé, mikor a vélhetően gyógyító lány megmondja az irányt. A srác példáját követve az én szám elé is kendő kerül, mielőtt belevágnánk. Tény, hogy elég fürgén lépkedek, szinte futok, de amikor elkapja a kezem és odébb húz nulla ellenállással perdülök vele, teljesen megbízva az ítélő képességében, de...
- Dehogynem figyelek, ne aggódj, megoldottam volna. - válaszolom vissza, fürgén, kis mosollyal, és látszik rajtam, hogy tényleg nem ijedtem meg és nem történt volna baj. Vagy csak kicsit önteltté tett, hogy végre itt lehetünk, végre bizonyíthatunk? Remélem a társam nem hiszi ezt, mert én tényleg úgy gondolom, hogy felkészültünk és persze hogy nem esett volna bajom a gerendától, csak odébb taszítottam volna.
Tovább indulunk, a keresőbűbáj hűen mutatja az utat, és ahogy megtaláljuk az Aurort és a vélhető tettest gyorsan odakuporodok hozzá és megpróbálom egy Stimulához hasonló bűbájjal életet pofozni belé. Ezzel a serkentő bűbájjal magához kéne térnie, legalább annyira, hogy talpra állítsam, és elinduljunk kifelé. Persze ez nem nagyon javítja az egészségi állapotát, ez inkább egy adrenalin löket, ami talpon tart ameddig muszáj.
- Elkaptad, kiviszünk innen és minden rendben lesz. - kiáltom szinte, a ropogó épület zajait túlharsogva, aztán biccentek Jake-nek, hogy mehet a lebegtetés az ájultnak. Na és itt üt be a baj. A familiárisom nehézkesen halad, de a tűz ütötte réseken, leszakadt gerendák helyén be tud vágni a tiszta égboltról, de így sem elég gyors, hogy a vijjogásával figyelmeztessen. Ahogy meghallom a hangját elkezd három helyről záporozni felénk az átkok hada. Ez az egész túlságosan meg volt tervezve és túl nagy volumenű volt, hogy ez az egy fickó csinálja... a francba... De Irvinnek már magánál kell lennie, Jacob pedig abbahagyhatja a lebegtetést, szóval három a három ellen, egy égő épület közepén, annyira nem lehetetlen a helyzet.


[You must be registered and logged in to see this image.]
   [You must be registered and logged in to see this image.]
   
Küzdeni csak akkor tudunk, ha van miért. Mert minden küzdelem áldozatokkal jár, s áldozatot csakis olyan célért tudunk hozni, amelynek értelmét előre látjuk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jacob Troops
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 119

TémanyitásTárgy: Re: A Camden Market lángokban 2018-01-04, 08:12

Nem dohog. Már jó ideje nem dohog, egészen az óta, hogy a központban a kezükbe nyomtak egy tekercset Nyári gyakorlat, hát persze.. egyszerű tűzeset, hát persze. Nincs sok ideje bent a központban, de azt már megtanulta, hogy ne higgyen a főnökének, meg a gyakorlatvezetőnek. De nem dohog. Amikor kijöttek a parancsnok szobájából, akkor még odavetett egy csípős, szarkasztikus megjegyzést a lánynak, de tudja, hogy esélyes sincs. Felveszi hát a köpenyt, és a maga hűvös nyugodtságával sétál végig folyosón, míg el nem érnek a hopponálós övezethez, ahonnan indulhatnak is. Nem tanult meg még minden szakszót, akár állomásnak, vagy felszállópályának is nevezhetné ezt a helyet, tulajdonképpen lényegtelen. Griffre néz, aki persze egy laza nézéssel elintézi a fiút, aki csak a szemöldökeit emeli meg, aztán megenged egy félmosolyt. Persze, menjenek csak egy jó kis közös küldetésre. A fiú a kezét a pálcájára teszi, mert ahogy hallotta, meg ahogy hallja Griffet, aki már a pergament olvassa félhangosan, elég nagy a tűz.
Aztán hopponálnak. A fiú körbenéz, beleszimatol a levegőbe, és tesz egy lépést a tűz felé, bár annyira nem lelkes az iránt, hogy bemenjen egy égő házba. Amikor azonban hallja maga mögött a lány hangját, odakapja tekintetét, és finoman végigméri. Gyógyító. Biccent felé egyet köszönetképpen, majd a hollóhátas leányzóra pillant.
- Csak semmi heveskedés. Elég forró már így is a hangulat. Na hajrá! - súgja oda Griffnek, és pontosan tudja, hogy a lány fog először bemenni az égő házba, neki pedig az lesz a dolga, hogy fedezzen, meg majd kihozza valahogy a férfit, meg persze azt, akiért bementek, ha esetleg ficánkolna. Kendőt köt az arca elé, nem akarja pazarolni a mágiát, ha nagyon forrósodik a helyzet, majd akkor ráér. Így tehát behatolnak az égő házba, megcélozzák a nyugati szárnyat és egy kereső bűbáj segítségével betájolják magukat. Jake szeme folyamatosan az omladozó épületen van, és amint valami megmozdul, úgy mozdul a pálcája is. Aztán ahogy egy nagyobb gerenda Griff felett készül leszakadni, a srác nemes egyszerűséggel kapja el a lányt, és húzza félre.
-Nem figyelsz.. - sziszegi, ahogy megtorpannak egy pillanatra, majd ahogy a lány feje felett átnéz, fejével int, hogy megtalálták akit kerestek. Átmászik valami törmeléken, és leguggol a férfi mellé, aki még eszméleténél van, de nincs túl jó állapotban. Griffre néz, majd a részéről átlép a szerencsére még eszméletlen rosszfiúhoz, aki eszméletlen, de még él. Mágikus bilincset tesz rá, a biztonság kedvéért, ha esetleg felébredne, aztán várakozóan a páros felé néz,hogy ott mennyire kell segíteni, vagy ki tudja vinni Griff az aurort, mert akkor ő kilebegteti ezt a fickót, és mehetnek is, mielőtt az egész kóceráj rájuk szakad.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emma Marshall
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 56

TémanyitásTárgy: Re: A Camden Market lángokban 2018-01-03, 15:18

[You must be registered and logged in to see this image.]
Ryan& Emma

A piac borzasztó állapotban van, a gerendák gyönyörűen lángra kaptak, nehéz haladni és a füst sem könnyíti meg a dolgomat. Egyetlen pillantást cserélünk Irvin-nel, amikor megkér, hogy vigyázzak rá. Azonnal biccentek, ez magától értetődő, ahogy az is, hogy aggódik a társa iránt. Biztosan nem lehet nehéz itt hagyni a kezeim között és tovább menni. De neki ez a munkája, az enyém pedig az, hogy életben tartsam az elesetteket. Nagy a káosz, nem feltételezem, hogy ennél több figyelmet szentelne rám, így nem veheti észre, hogy nem a pálcámmal emelem meg a férfit, hanem a vérfarkas erőmet használva emelem fel a kezembe, hogy kimenekítsem a lángok közül és a szabad levegőn elláthassam a sérüléseit és segítséget kérjek. Persze nem vihetem végig a karjaimban, ahogy kiérek az épületből pálcával kell lebegtetnem, de itt bent... Itt bent magamhoz akarom szorítani, akármekkora ember, és védeni akarom a tűztől és a zuhanó gerendáktól. Pillanatok alatt eltávolodok a macska-egér játéktól, kihurcolva a sérültet az épületből, és mielőtt bárki meglátna pálcás lebegtetésre váltok, miközben sűrű köhögés közepette sietek vele egy hordágyhoz és a többi gyógyító azonnal kezelésbe veszi, miközben én leroskadok a hordágy mellé, hogy egy kis levegőért kapjak.
Fogalmam sincs, hogy mi folyik bent, meddig jutott az auror és meddig a fickó, aki ezt az egészet eltervezte és véghezvitte, de már nem hiszem, hogy meg tudnám találni őket, nem vagyok Auror, én csak egy vakmerő griffendéles gyógyító vagyok.
Ekkor jelenik meg két fiatal, Auror öltözékben, talán hoppanálva jöttek, talán eddig is itt voltak, de látom rajtuk, hogy befelé mennének a tűzbe.
- A nyugati szárny felé haladtak, nem tudom, hogy elkapta-e, menjenek! - adom át a stafétát, hiába látom, hogy a vöröshajú fiú és a magabiztos tekintetű barna lány fiatalabb lehet nálam, ez nem jelenti azt, hogy inkompetensek a feladatra, nem véletlen viselnek auror köpenyt. Én pedig képtelen vagyok segíteni, a torkomat úgy marja a füst mintha savat nyeltem volna, a szememből csorog a könny és a bőrömön érzem még mindig a lángok forróságát.

// Egy kicsit megkavarom a dolgokat és Emmát kihoztam az eseményekből és meghívom a játékba Jacob Troops karakterét és az én auror karakteremet (Shanna Griffin), hogy hozzanak ki téged. Remélem nem probléma, hiszen csak utólagosan kérek csak engedélyt, de szerintem jó ötlet cserélgetni a karaktereket ahogy jönnek-mennek az események. ^^ //


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
   [You must be registered and logged in to see this image.]    
A legnagyobb hiba, amit az orvosok elkövetnek, hogy a testet anélkül próbálják meggyógyítani, hogy az elmét is gyógyítani próbálnák. Pedig az elme és a test egy, és nem szabadna külön kezelni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan Irvin
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 27
ϟ Hozzászólások száma : 15

TémanyitásTárgy: Re: A Camden Market lángokban 2017-12-23, 16:31


Emma & Ryan
A dangerous fight

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

A helyzet súlyosabb, mint gondoltam volna. Egy auror élete persze nem mentes soha mindenféle veszélytől és rázós helyzettől, noha nem annyira régóta vagyok a pályán, azért sok mindent láttam már, éltem át. Halálközeli élmények, közvetlen támadások, hullák, haldoklás, ezek ha nem is a mindennapjaim részei, de sajnos találkoztam már velük. De ez a hivatás ezzel jár. Ha megszokni nem is lehet teljesen, talán valamelyest együtt kell tudni élni vele, vagy pályát kell váltani, más megoldás nincs. Ennek ellenére ez a mai felfordulás a Candem Marketen semmiképp sem nevezhető mindennapos kis csetepaténak. Biztos, hogy jó előre tervezett, megszervezett dolog volt. Ki tudja, tényleg csak egy okozója volt-e, tény azonban, hogy én és a társam csak azt az egy fickót találjuk ott és vesszük üldözőbe a felfordulás közepette. Nincs vele könnyű dolgunk, egyrészt a nehezített, lángokban álló, omladozó terep (amit ő úgy tűnik, igen jól ismer) és a vad ellenállása miatt sem. Agresszív, erős varázsló benyomását kelti. Álljuk a sarat a társammal ennek ellenére és mindent megteszünk, hogy ne tévesszük szem elől, mikor egy átka telibe kapja a partneremet. Odakiáltok neki, de nincs időm arra nézni, gyorsan támadok, hátha sikerül legalább lelassítanom a menekülő ellent. A társam is küzd hősiesen, ahogy tud, de látom rajta, súlyos a sérülése. Szerencsére hamarosan egy lány érkezik hozzánk, aki gyógyító lehet. Vetek még egy aggodalmas pillantást a társam felé, aki azonban egyértelművé teszi számomra, hogy mit vár tőlem, még ha neki már láthatóan nincs is ereje folytatni a harcot.
- Vigyázz rá, kérlek! - kiáltom oda a lánynak, majd biccentek a társamnak és a támadó után vetem magam, aki ismét menekülőre fogja, kihasználva a helyzetet. De nem én lennék, ha hagynám magam lerázni. Üldözöm őt, lépcsőn fel és le, az égő törmelékek, standok között, legyen ez bármilyen nehéz. Nem engedhetem, hogy kijusson! Aztán egy kanyar után végre szabadabb az út, nincs menedéke, ahogyan fut. Egy átkot küldök felé, ami telibe találja. Csakhogy én is védtelen vagyok, ahogy hátrafordul, nekem sincs hová elugranom és bár a földre rogy, engem is mellkasba talál egy rontás. Levegőért kapkodom, de még egyet támadok, hisz nem engedhetem, hogy elmeneküljön. Ez pedig már elég, nem tud védekezni és eszméletlenül rogyik a földre. Leeresztem a pálcám és vadul zihálok. Szédelgek, az erőm kezd elhagyni, talán vérzek is, nem tudom felmérni. Meg kell támaszkodnom egy közeli stand pultjában, majd lassan, botorkálva próbálok elindulni a földön fekvő férfi felé. Azért küzdök most már, hogy eszméletemnél maradjak. Körülöttem lángokban áll minden, ha most elájulok, aligha találnak rám még élve. És ugyanez igaz a támadóra is. Hisz nincs eszméleténél, ki kell vinnem innen. Elvégre nem megölnöm kell, hanem elfogni, hogy felelősségre vonhassák. Ehhez azonban nekem is túl kell élnem. Ami ebben az állapotban nem ígérkezik egyszerű menetnek.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Can we  haunt down the demons of our past?
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emma Marshall
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 56

TémanyitásTárgy: Re: A Camden Market lángokban 2017-11-05, 11:43

[You must be registered and logged in to see this image.]
Ryan& Emma

Az omladozó épület és a tűz nagyon lelassít, a szememet elvakítja néha a fellobbanó tűz és a maró füst, de nem fordulok vissza. Hosszú perceknek tűnik, míg meg nem hallom a robajban az kikiáltot átkokat és fel nem villannak a fények. Arra veszem az irányt azonnal, és látom kibontakozni a párbajt a két auror és az elkövető között. Próbálják lassítani, de úgy tűnik, hogy az, aki az egészet kirobbantotta, ismeri a helyet és tudja, hogy mikor merre forduljon, hogy előnyre tegyen szert. Még sosem jártam itt, de megpróbálom az omláson és lángokon keresztül megtervezni egy útvonalat úgy, hogy ne az aurorok mögött haladjak, hanem esetlen oldalról bevágjak és esetleg segíthessek megállítani az alakot. Férfinek tűnik, de a köpenye és sapkája miatt semmi mást nem tudnék megmondani, se az alkatát, se a bőrszínét, se  a hajszínét. Ha ez előre eltervezett akció volt és eltűntette a nyomait és elszökik, lehet hogy megússza.
Nem haladok olyan gyorsan, mint szeretnék, de akkor dől el, hogy beállok-e az üldözésbe vagy sem, amikor a magasabbik auror férfit - azt hiszem az idősebbet - egy elég csúnya átok el nem találja és egy pillanaton belül össze nem esik. Azonnal arra veszem az irányt, a ruhám egy kicsit megpörkölődik, de nem törődök azzal, hogy a forróság égeti a bőrömet.
Mellette termek, és azonnal elkezdem széthúzni a köpenyét és megnézni a sebeit. Egy szabdaló-átok, a férfi több sebből vérzik, a gyújtogató nem finomkodott. A kezem felemelem és elkezdem begyógyítani, legalább összehúzni a vérző sebeket, mert már ez alatt az egy perc alatt, míg ideértem, annyit vérzett, hogy lassan tócsában fekszik. De még ezsméleténél van.
- Nem lesz semmi baj, uram, meg fogom gyógyítani! - mondom neki, de az csak a társa felé - ő lenne Irvin? - fordítani a fejét és nyöszörögve köpködi a szavakat. - Kövesd a szemétládát Irvin...
Basszus, míg ezt a néhány szót kimondja még egy seb felnyílik, így nem törődök azzal, hogy a képességem publikus-e vagy sem, a kezemet rásimítom a sebekre, mindkettő aranyosan felizzik, és elkezdem gyógyítani kézrátétellel a sebesültet. Ezek az emberek hősök, nem hallhat meg a kezeim között. Ahogy annyira összehúztam a sebeit, hogy mozgatható, ki kell vinnem innen, hiszen bármelyik percben ránk szakadhat a plafon, vagy túl sok füstöt nyelhetünk be. Nem igazán figyelek eközben, hogy az a bizonyos társ megállt-e vagy tovább szalad bűnt üldözni, csak a betegemre koncentrálok. De az biztos, hogy az elkövető menekül, és nagy esélye van a meglógásra.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
   [You must be registered and logged in to see this image.]    
A legnagyobb hiba, amit az orvosok elkövetnek, hogy a testet anélkül próbálják meggyógyítani, hogy az elmét is gyógyítani próbálnák. Pedig az elme és a test egy, és nem szabadna külön kezelni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan Irvin
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 27
ϟ Hozzászólások száma : 15

TémanyitásTárgy: Re: A Camden Market lángokban 2017-10-27, 22:59


Emma & Ryan
A dangerous fight

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Az utóbbi időben valahogy nehezebben megy a munka. Egyszerűen sokkal nehezebb koncentrálnom. Az én munkámban pedig ez elengedhetetlen. Lenne. Eddig nem is volt ezzel probléma, mostanában viszont valahogy nem megy az ajtón kívül hagynom a magánéletemet. Mert hogy mi is a gondom? Nők. Röviden és tömören. Nem is egy, hanem kettő. Azt gondoltam, az életemben minden sima és egyenes, de rá kellett jönnöm, ez nincs így. Nem sokszor voltam eddig szerelmes, bár sok nőhöz, lányhoz, még asszonyhoz is volt közöm. Viszont meg vagyok róla győződve, hogy ami köztem és Kisa között van, az igazi és valós. Jó pár éve együtt vagyunk már, fél éve még az összeköltözést is megléptük és még ha olykor viharos is a kapcsolatunk (ami pont ettől olyan szenvedélyes is), tudom, hogy számomra ő az igazi. Nem lehet más. Hogy akkor miért járok mégis szinte már mániákusan színházba az elmúlt hónapokban, hogy a volt barátnőmet, az első nagy Roxfortos szerelmemet lássam? Mert tehetséges, ennyi. Na de akkor miért is nem mondtam eddig el Kisának, hogy ismerem őt? Mert lényegtelen. Már megint mondvacsinált válaszokat adok magamnak. Kifogások, Ryan, kifogások. Még nekem is átlátszóak. Egyébként, ha nem lenne gond, nem is rágódnék ezen.
És tessék, már megint ezen kattogok ahelyett, hogy dolgoznék! Idegesen túrok a hajamba, miközben felsóhajtok, igyekezve összeszedni magam. Mindjárt kezdődik a főosztály megbeszélése, nem lehetek dekoncentrált. Pláne, ha utána terepre kell mennem. Ebben a szakmában az végzetes is lehet. Szó szerint. De akárhogy igyekszem, nehéz agyban ott lennem. Pedig muszáj elszakadnom a gondjaimtól, a megbeszélést ugyanis egy váratlan bejelentés szakítja meg. Valami elvetemült balhét rendezett a Candem Marketnél, azonnal oda kell mennünk.
Ahogy odaérünk, láthatom, nem volt túlzás az állítás, hogy minden aurorra szükség van, aki él és mozog, hatalmas a felfordulás. Én pedig nem is én lennék, ha nem vetném be magam a sűrűjébe egy társammal együtt. Kivont pálcával hatolunk egyre beljebb és beljebb az egyébként is nehezen átlátható területen. Minden lángokban áll, pánikoló muglik futnak velünk szembe. Akin kell és tudunk, segítünk, de a célunk az egészet okozó varázsló megtalálása és elfogása. Ami nem is olyan egyszerű.
Mikor meglátjuk, ő is észrevesz minket, felénk küld egy átkot, ami elől épp csak ki tudunk térni és menekülőre fogja. Mi azonban nem eresztjük. Kitartóan üldözzük, bármerre is menjen. Még az sem érdekel, hogy az életemet teszem ezzel kockára mindenfelé égő anyagok, zuhanó törmelékek között (mely néha el is talál futás közben, de komoly sérülést nem okoz, csak karcolásokat, horzsolásokat), miközben még a varázsló támadásaira is figyelnem kell és alkalmasint egy-egy átkot nekem is utánaküldeni, hátha sikerül lefegyvereznem. Mert nem hagyom, hogy megússza egy ilyen söpredék, amit csinált, az biztos. Kerül, amibe kerül. Hisz ezért vagyok auror.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Can we  haunt down the demons of our past?
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emma Marshall
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 56

TémanyitásTárgy: A Camden Market lángokban 2017-09-26, 22:17

[You must be registered and logged in to see this image.]
Ryan& Emma

Istenem, micsoda katasztrófa. London ebben a kerületében rengeteg varázsló bújik meg a muglik között, akiknek tetszik a sok "flúgos ember", és fordítva, hiszen a mágusoknak meg a sima mugli a látványosság. Nyugodtan és a varázstalanok részéről tudatlanul folyt mindig is az együttélés, de ma minden létező gyógyítót riasztottak: valami történt, valami borzalmas a Camden Marketben, hatalmas a tűz és mellette rengeteg sérült van, valamilyen varázsló elszabadult és pusztít. De miért?
Fogalmam sincsen, de az első szóra, ahogy jött a hír már indultam, az összes gyógyító felszerelésemmel együtt. A piacról magas lángok csapnak fel, hatalmas a nyüzsgés, a Minisztérium emberei a muglikat bájolják már is, sérültek egyhelyre gyűjtve jajongnak segítségért. Nem csak égési sérülések, hanem különféle átkok is telibekapták a főleg mugli áldozatokat. Azonnal odamegyek és belekezdek a gyógyításba, minden képességemet bevetve, amikor észreveszem, hogy a piac egyik homlokzata elkezd beszakadni.
- Még Irvin és a társa bent van, üldözi az elkövetőt... - hallom magam mellett a foszlányt, és azonnal végigmérem a tekintetemmel a sérülteket, akik között már nincsen súlyos, és úgy tűnik elég a gyógyító is. Nem vagyok auror, nem vagyok kiképezve harcra, de a griffendéles vér dübörög bennem, ahogy azonnal otthagyok mindent, a kezembe szorítom a pálcámat és elképesztő gyorsasággal berohanok az égő épületbe, hogy elsősorban megtaláljam a két aurort és kihozzam, mielőtt a nyakukba borul a lángoló pokol. Ha harcba bocsájtkoztak, vagy megsérültek esélyük sincsen segítség nélkül, mennem kell, segítenem kell, nem halhatnak meg...

*** A játék 2017 november közepén játszódik ***[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
   [You must be registered and logged in to see this image.]    
A legnagyobb hiba, amit az orvosok elkövetnek, hogy a testet anélkül próbálják meggyógyítani, hogy az elmét is gyógyítani próbálnák. Pedig az elme és a test egy, és nem szabadna külön kezelni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: A Camden Market lángokban

Vissza az elejére Go down

A Camden Market lángokban

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: London-