Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


1999-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy a '98-99-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

Legfrissebb
ϟ Hermione&Cormac
  Today at 20:24
Cormac McLaggen

ϟ Megan & Tommy
  Today at 12:53
Megan Smith
A hónap posztolói
Elijah Crowfield
 
Megan Smith
 
Quessena Melchys
 
Calista Merrick
 
Dane Seoras
 
Nox Djarum
 
Sheree Parks
 
Cody Armstrong
 
Draco Malfoy
 
Luna Lovegood
 
Statisztika

Összesen 578 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Aviana Holbrook

Jelenleg összesen 33631 hozzászólás olvasható. in 3126 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Levéltári kincsek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Gemma Carlyle
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 115

TémanyitásTárgy: Re: Levéltári kincsek Today at 20:31

[You must be registered and logged in to see this image.]
Cody & Gemma

Amikor Cody megérkezik felpillantok rá, aztán még vissza a kötetre, aztán csak marad egy sóhaj. Hát persze jobb lenne, ha tudnék valamit, bármit, de nagyon úgy fest, hogy ez megint egy újabb zsákutca és fogalmam sincs, hogy mégis mi a fenét kezdjek vele és hogy egyáltalán merre tovább. A bátyámat még sem kérdezhetem meg, hogy ő merre indulna el, főleg hogy jelenleg nem vagyok vele épp a legjobb viszonyban. Andrewnak meg van elég dolga, bár segítene, ha az sem biztos, hogy attól hogy segítene egyáltalán tud-e. Sakk-matt?
- Persze, gyere csak, úgy se jutok semmire. Elég... zűrös ez az egész és nem is tudom, hogy mit gondoltam. Jó, hogy nincs nyoma annak, hogy elraboltak, vagy... örökbe adtak, hiszen nem volt hivatalos. - szalad ki a számon a nagy önsajnálat közepette és csak pár pillanat fázis késéssel esik le, hogy eddig nem mondtam neki pontosan minek is akarok utána nézni, hiszen nem ismerjük olyan jól egymást, hogy okom lett volna rá. El is bizonytalanodom rendesen, de aztán végül csak lehalkítom kicsit a hangomat, mintha bárki is hallana egyáltalán itt minket, aztán újra Codyra pillantok. Rendes srác, nekem pedig jó, ha valakinek elmondom, vagy legalább egy részét.
- Szóval a szüleim nem az igazi szüleim. Örökbe fogadtak, vagy... a bátyám szerint, aki nem is az igazi bátyám elraboltak és fogalmam sincs, de próbálok rájönni, hogy kik lehettek az igazi szüleim, de nem tudom hogyan. - na igen eltűnt gyerekeket kerestem, de ez nem jött be, az örökbe fogadás pedig ha volt is, nem volt hivatalos, szóval ez sem járható út. Gőzöm sincs, hogy akkor mi lehet a járható út egyáltalán.

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Nobody wants to be lonley.

Nobody wants to cry.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets
Online

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 259

TémanyitásTárgy: Re: Levéltári kincsek 2017-11-20, 16:43

Úton Gemmához. Hamar megtalálom.
Kopogtatok az egyik polc fa szerkezetén. - Kipp-kopp! Nem bánod ha csatlakozok? - közelebb lépek ha úgy ad választ. - Sikerült találnod valamit? - kérdem egy szelíd nem tolakvó mosollyal.
Éljen a család és a még kuszább háttér!
Igyekszem a lehető leginkább lecsendesíteni az elemémet és kicsit hagyni hogy ülepedjen minden apró cseprő információ. Kíváncsisággal tölt el, vajon ő jutott-e valamire. És ha igen mégis mire. Tulajdonképpen igenis érdekel. Nem kötelező sem beszélgetnünk, sem megosztani egymással a családi titkokat, sem barátkoznunk... Mégis, most úgy jól esne valakivel kibeszélni, és közben az ő történetét is meghallgatni. Ahogy ebbe bele gondolok, egyből gombóc akad a torkomon, de... Túl szeretnék lendülni ezen.
Ha netán mégsem vevő a társalgásra... Az már a jövő zenéje. Minden esetre fokozott érdeklődést fedezhet fel rajtam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gemma Carlyle
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 115

TémanyitásTárgy: Re: Levéltári kincsek 2017-11-09, 17:15

[You must be registered and logged in to see this image.]
Cody & Gemma

- Sok sikert neked is! - én is elköszönök, hogy aztán elindulva a sorok között kezdjek neki a keresgélésnek. A bátyám is megtalálta az igazi szüleit, én pedig aurornak készülök, akkor nekem is sikerülnie kell, egyszerűen muszáj. Túl régi információ, ezzel én is tisztában vagyok persze, hiszen nem épp ma kerültem az nevelő szüleimhez és gondolom miután nem mondtak semmit arról, hogy nem az igazi szüleim, nem is nagyon vannak erről feljegyzések, úgyhogy azt végül teljesen elvetem, hogy a saját nevem alapján próbáljak kutakodni, mert annak jó eséllyel az ég világon semmi értelme se lenne. Marad tehát, hogy szépen végignézem a születésem évében eltűnt gyerekeket, de nem találok senkit, aki akár csak kis eséllyel is lehetnék én. Egyszerűen nagyon mások, más a külsejük teszem azt és legtöbbjüket végül megtalálták, vagy előkerültek, ha nem is élve. Tehát nem igen vannak rólam érdemben feljegyzések, legalábbis olyanok, amik rám utalnak. Nem csoda hát, ahogy amikor Cody keresni kezd egy halom régi tekercs és vaskos jegyzék mellett találhat meg fáradtan és elcsigázottan, pedig nem kutattam többet, mint ő, csak épp a dolog nem igen hozott egyáltalán sikert és érthető módon ez nem tölt el jó kedvvel. Azt hittem, hogy itt van esélyem, hogy találjak valamit, de egyelőre esélytelennek tűnik.
Amikor megérkezik épp egy vaskosabb kötetet lapozgatom, végül megállapodva a családnevemnél, azaz a nevelő szüleimnél, hogy vajon róluk mit tudok meg. Ha teszem azt elraboltak, akkor kell hogy legyen valami indokuk. Saját meghalt gyerek, vagy... tudom is én. Végül legalább ezen az úton lelek valamit, a nevelő szüleimről információkat, ha nem is sokat, de az egyértelmű, hogy közük volt sötét varázslókhoz, talán még Voldemorthoz is, bár ez utóbbi nem bizonyított, mivel sosem ismerték el és a leírások szerint volt is egy gyerekük, aki még fél éves korában meghalt, egyszerűen csak éjszaka "elfelejtett" levegőt venni. Nem sokkal később került hozzájuk a dátumok alapján a bátyám, majd később én, még a dátum is meg van, legalábbis azé, amikor hivatalossá tették az ügyet. Mégis ez... szinte semmi, ha összességében nézzük.

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Nobody wants to be lonley.

Nobody wants to cry.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets
Online

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 259

TémanyitásTárgy: Re: Levéltári kincsek 2017-10-26, 15:11

Szerencsére nem kövez meg sem szemmel, sem másképp amiért hihetetlenül hálás vagyok, az hogy megakasztja, hát... nem csodálom, de kedvesen gördíti tovább a helyzetet.
-Igen az M-nél...- mondom félszegen aztán talán kissé kínosan, félig oldva, de elválnak az útjaink. -Nos, akkor sok sikert! -toldom meg még egy mosollyal, és valóban el is tűnök.
Előcsapom a leveleket és valahol elkezdem, nincsenek sorban, így esélyem sincs időrendbe rakni elsőre. Pár érdektelenebb után azonban egy szóváltást találok.
Apám, valakinek címezve.

"Lilitha borzasztó állapotban van. Olyan gyönyörű volt, olyan vidám, voltak céljai! Egy erős, büszke Istennő volt. Hűséges mindig is a nagyúrhoz. Könyörgöm bocsássatok meg nekem!
Annyira elhagyta magát, annyira megviselték a vetélések. Összetört, apró lett és fogalmam sincs mit tegyek! Kétségbe ejt amiket éjszakánként beszél lázálmában, és szétszakad a szívem annyira szeretném ha újra önmaga lenne.

Annyira bánom azt az éjszakát... Kérlek bocsássatok meg nekem! Az a cselédlány... annyira hasonlított rá, annyira részeg voltam, annyira vágytam volna magam is a közelségére, de egyre csak eltaszított, hisztérikusan reagálta le minden igyekezetemet amivel a kedvében akartam volna járni. Elvesztettem a fejemet, amiért nem hagyta hgoy szeressem. És most a cselédlány megszült...
Magatokhoz kell vennetek! Az előző gyermeket, maga ölte meg a két kezével! Nem halhat meg még egy! Vigyétek el, messze és óvjátok, hogy sohase találhasson rá. Bizonyosan meg akarja majd ölni!

Kérlek óvjátok meg és segítsetek!"
Nos... Nem mondom hogy nem fog el a hányinger és a bosszúság miközben olvasom. És egyre inkább erősödik bennem az érzés apám felé hogy egy igazi szar alak volt. Hogy volt képes újra és újra megcsalni a feleségét... az Istennőjét?! Hiszen a mindene volt... Anyám hatszor vetélt el előttem... Mégis mit gondolt, ez olyan egyszerű? Anyám amúgy is kellően labilis volt, minden tekintetben, a jelleme neki sem volt makulátlan, sőt... de...
Akarva akaratlanul feljönnek bennem a képek... és.. küszködnöm kell a gombóccal a torkomban. Pedig azt hittem már túl vagyok rajta. Azt hittem nem fog megrázni. Ahogy olvastam apám hangja elevenedett meg előttem és... az az aggodalom ami süt a levélből és kétségbeesés... Ismerem ezt.. Velem épp ugyanígy beszélt aznap este mikor azt mondta meneküljek!
Az ember nem tisztán bontható le jóra vagy rosszra. Egészségesre vagy bomlottra. Annyira kusza minden. Felsejlik bennem egy ostoba gyermeki gondolat és úgy érzem, sosem akarok felnőni, ha a felnőttélet ennyire össze- vissza. Ilyen alakok mint ők.. Mint a szüleim és... mikor gyöngék és emberiek... annyira csak sajnálni tudom őket. Figyelembe kell vennem, hogy nagyon más kor volt akkoriban. És a gondolat, hogy a félelem mit tud kiváltani, elborzaszt.
Annyi ember életét vették el, tették tönkre... Sóhajtok egy újabbat, nyelek egy nagyot és folytatom, hiszen még sehol nem tartok. Előkeresem a választ a levélre, legalábbis amire úgy vélem a választ tartalmazza.

"Hozd el hetedikén! A feleségednek pedig szüksége van rád, akármi is történik! Ne feledd, hogy nélküled el fog veszni végleg. Fel ne add! A gyermekre vigyázni fogunk, ezt megígérhetjük."
Szóval kimentették... Leülepszik a felháborodásom és neki állok nevek és dátumok után kutatni... hiszen, ez azt jelenti, hogy kis szerencsével, van egy élő féltestvérem! Bár a további levelekből nem derül ki hogy fiú-e vagy lány, mi lett a neve, vagy hová került. Csak az hogy hetedikén vették magukhoz azok a valakik. Apám egykori barátai? Olyanok akik rejtőzködtek a Nagyúr elől...? Kik voltak ezek?
Kutakodok, de nem igazán találok sokat, nincs jegyezve sehol a családfán. Cserébe találok egy olyan ágat, amiről fogalmam sem volt hogy létezik. Egy ismeretlen nővére anyámnak, szintén gyerek ügy... Épp csak átfutom. Míg apám levele angolul íródott addig anyámé walesi nyelven, amihez sajnos, most túl sok minden zsong a fejemben, hogy csak úgy menjen az olvasása, úgyhogy félre teszem egyenlőre.
Egy órát még szöszölök, de semmi további eredményre nem bukkanok a lehetséges féltesóval kapcsolatban. Épp ezért Gemma keresésére indulok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gemma Carlyle
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 115

TémanyitásTárgy: Re: Levéltári kincsek 2017-10-05, 15:00

[You must be registered and logged in to see this image.]
Cody & Gemma

- Én is, azt hiszem, bár ez nálam egy kicsit... bonyolult. - és persze igen, nem ismerjük egymást annyira, hogy beszámoljak az életem apró részleteiről, főleg a pocsékabbakról és hát igen a családomról ha találok valamit annak lehet jó vége és rossz is, mert ha kiderül, hogy tényleg elraboltak, hogy egész más életem lehetett volna, hogy akkor nem kell átmennem azokon a nyári szörnyűségeken... Ha viszont az derül ki, hogy rendes emberek voltak, jót tettek velem, akkor csak még inkább képtelen leszek a bátyámnak megbocsátani. Fogalmam sincs, hogy melyik lenne a jó, az a baj, hogy igazából egyik sem. Jelenleg ennek a kutatásnak nem lehet jó végkimenetele, ettől még muszáj tudnom az igazat. Hamarosan viszont másról derül ki az igazság, még hozzá Cody nevéről és hát igen egy ilyen nevet megjegyez az ember, főleg az, aki már betette a lábát a Minisztériumba és maga is auror pályára tenné a lábát. Nem csoda, ha kissé meglepődöm, amikor meghallom a valódi nevét, főképp a családnevét persze. Nem mondom, hogy nem képedek el és hogy ez nem látszik az arcomon, amikor rám pillant, de azt is látom, hogy a füle tövéig elvörösödik és valahogy nem nézem ki belőle, hogy azért visel más nevet, mert ő is valami rossz életű alak és így rejtőzik, inkább pont hogy nem büszke a származására. Ettől még nem kevésbé meglepő. Mindenesetre szótlanul várom meg, amíg ő is megkapja a papírjait és a recepciós hölgy is felenged, hogy beírja őt az érkezők listájára, csak aztán indulok el szótlanul az első lépéseknél, mint aki nagy erőkkel a térképet tanulmányozza.
- Szóval akkor... az M-nél fogsz keresgélni. - bököm ki végül, valahol jelezve, hogy igen vettem az infot, hogy kicsoda, vagy is kikhez tartozik valójában, de közben valahol azt is éreztetve vele, hogy nem várok el tőle magyarázatot. Végül is nem ismerjük egymást régóta és nem vagyunk barátok sem, hogy tudnom kellett volna, vagy elvárható lett volna, hogy elmondja. - Én akkor... hamarosan lekanyarodom, az én ügyem egyébként is kissé bonyolult. - na igen, hiszen én nem tudom, hogy kik a valódi szüleim és cseppet sem biztos, hogy itt erre választ kapok, meg ugye a születésem körüli eltűnéseknek is utána kellene járnom, de ez nem olyan téma, amit bárkinek az orrára kötnék, azt hiszem valahogy úgy, mint ő a valódi nevét.

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Nobody wants to be lonley.

Nobody wants to cry.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets
Online

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 259

TémanyitásTárgy: Re: Levéltári kincsek 2017-09-17, 16:52

-Remélem neked is sikerül megtalálnod amit keresel! - bár látok rajta némi bizonytalansagot, nem tudom miből fakadhat, így nem kerdezek bele.
-Ha nem találok semmi használhatót, mindenképpen jól fog jönni a segítség. Bár ha talalok valamit olyat, akkor is...
Mikor megérkezünk szinte tapintható körülötte a feszültség, valószínűleg nagyon fontos számára hogy kiderüljön az igazság. Nem is csodálkozom, én is izgulok, nekem csak a kezeim hűltek ki egy kicsit. A recepciós nő megtalálja amit keresett, felirja Gemma nevét, az érkezés idejét, és élő vadássza a megfelelő belépőt.
Aztán hozzám fordul, nekem pedig az addigi nyugalmam szerte széled és a szívem a torkomba ugrik. Mint mindig ha az igazi nevem szóba kerul, marpedig itt nem kutakodhatok egy idegen nevével a családom utan. Legalabbis kevésbé valószínűleg.
- tőlem múlt héten jött levél, hogy ma jönnék, szintén családi ügyben. Liberyus Martimor. Jelenlegi néven Cody Armstrong. - a nő mosolya pillanatra megfagy aztán teszi a dolgát. Nyelek egyet Gemmara pillantok, érzem hogy a fülemig elvörösödik a képem. És csak reménykedem benne hogy nem ismeri, vagy csak keveset hallott a Martimorokrol. Bár ez egy temperamentumos auror tanoncról nem valószínű hogy elmondható.
Majd mindketten megkapjuk a belépőt meg egy kis terkepfeleseget, meg jelmagyarazatot, hogy hogy tudunk célirányosan keresni arról amiről szeretnénk és ne kelljen az egész helyet atturni. Aztán utunkra leszünk engedve.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets
Online

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 259

TémanyitásTárgy: Levéltári kincsek 2017-09-17, 11:31

XxX
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Levéltári kincsek

Vissza az elejére Go down

Levéltári kincsek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: London-