Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb

ϟ Bejárati csarnok
  Yesterday at 19:13
Moira H. Kingsdaleϟ Konyha
  Yesterday at 17:40
Gerard Warrington


ϟ Farkasálmok
  Yesterday at 10:29
Sidney Smallwood

ϟ Szárnyas Vadkan
  Yesterday at 10:26
Adam Jericho


A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Cody L. Martimor
 
Moira H. Kingsdale
 
Tim Roberts
 
Megan Smith
 
Gina Accipiter
 
Draco Malfoy
 
Corvus Flint
 
Mason J. Harris
 
Sidney Smallwood
 
Statisztika

Összesen 602 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Fryderyka Herbs

Jelenleg összesen 40413 hozzászólás olvasható. in 3582 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Ryan & Marea otthona, London

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Ryan Irvin
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 28

TémanyitásTárgy: Re: Ryan & Marea otthona, London 2017-10-23, 01:00

Marea & Ryan


[You must be registered and logged in to see this image.]Ahogy belépek a házba, egyből megérzem, hogy Marea itthon van. Legalábbis erős a gyanúm, hogy ő az. Ki más főzne nekem vacsorát? Amivel persze nyilván a hangulatomat akarja feldobni. Mert azzal alighanem ő is tisztában van, hogy nem a legjobb kedvemben fogom fogadni őt azok után, hogy már sokadjára tűnik el szó nélkül. Illetve hazudik. Mert tudom, hogy hazudik. És ez kezd egyre jobban feszélyezni. Nem őszinte velem. Hogy én sem teljesen vele? Az más lapra tartozik. Csak egy aprócska kis múltbéli tény az egész, aminek semmi jelentősége. Legalábbis ezzel győzködöm magam, mióta csak megláttam Claire-t a színpadon. Ő viszont eltűnik napokra, hetekre, ki tudja, hová. Mert azt remélem nem képzeli egy percig sem, hogy beveszem ezeket a sűrű rokonlátogatásokat, amik mostanában váratlanul felmerülnek. Már annyi rokonát érintette, hogy nem lennék meglepve, ha vezetné valahol magának a kifogásai, hogy követni tudja és ne mondja kétszer ugyanazt.
- Szia - viszonozom a köszönését színtelen hangon, ahogy leülök az asztalhoz. Nem is próbálom titkolni bosszús hangulatomat, de egyelőre nem borítok rá mindent. Hagyok neki időt, lehetőséget, hogy magától nyisson felém. Nem mintha sok reményt fűznék hozzá, hogy pont most lesz végre őszinte. A finoman illatozó vacsora, az a lenge kis ruha, ami olyan jól kihangsúlyozza az idomait, mindez arra enged következtetni, hogy terelni készül. Mint mindig. A férfira kíván hatni bennem minden képességét, adottságát, női báját bevetve, remélve, hogy ezzel elfeledtet velem mindent. Olyan tipikus Marea... Azonban épp csak egy futó pillantást vetek rá és várok, míg ő meg nem szólal. Hagyom, hogy beszéljen, még csak rá sem nézek, csak mikor elhallgat. Nem hátrálok el tőle, abból a közelségből nézek fel rá, ahol ő megáll. Valóban csinos rajta ez a ruha, hazudnék, ha azt mondanám, nincs rám hatással, de túl jól ismerem már ezt a trükköt és amúgy is túl feszült vagyok. Ez ma nem lesz elég ahhoz, hogy megpuhítson. Teljesen rideg tekintettel nézek rá.
- Hol voltál valójában, Marea? - csak ennyit kérdezek néhány másodpercnyi feszült hallgatás után, egyenesen a szemébe nézve. Még az igencsak csábos dekoltázsa sem vonhatja most el a tekintetemet. Szeretném, ha ez tényleg ilyen egyszerű lenne. Ha végre tényleg válaszolna nekem, minden sallangtól, hazugságtól mentesen. De hányszor eljátszottuk ezt már... Én mégis meg akarom adni neki az esélyt. Tiszta vizet kellene végre öntenünk a pohárba. Elegem van már ebből. Ehhez viszont egyedül kevés vagyok. És amúgy is egyre jobban bosszant ez az egész. Mi az istenért kell hazudnia nekem?

[You must be registered and logged in to see this link.]
402 szó ● [You must be registered and logged in to see this link.] ● Remélem tetszik
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Marea Savoretti
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Ryan & Marea otthona, London 2017-09-24, 12:13

Marea & Ryan


[You must be registered and logged in to see this image.]Amikor meghallom a hangját azért egy pillanatra bent ragad még a levegő is. Érezni lehet már ezen az egyetlen szón is, hogy feszült, ami végül is érthető, hiszen az én dolgom lenne, hogy segítsek, hogy levezethesse a feszültséget, hiszen akkor is, amikor találkoztunk annyi gond nyomta a vállát és képtelenség volt ellenállni neki, ellenállni annak, hogy jobb kedvre derítsem és most valószínűleg miattam ideges, miattam nincs jól és... talán nem is boldog? Nagyot nyelek, aztán nagy levegő és mosolyt varázsolok az arcomra, de nem az a boldog fajtát, inkább a bocsánatkérőt, mint a rossz kutya, amikor tudja, hogy nem kellett volna széttépni a fél kanapét, de hát képtelen volt a lehetőségre nemet mondani és most szánja-bánja bűneit, de azért még mindig nagyon szereti a gazdit. Gyorsan elvégzem hát az utolsó simításokat is, amíg közeledik. Kiveszem a megmelegített ételt és az asztal közepére helyezem, a tányérok már készen és persze minden tökéletes rendben van megterítve. Mégis úgy érzem jobb, ha most inkább itt várom be, mintha elé sietnék.
- Szia! - óvatos köszönés, amikor meglátom a konyhaajtóban. Igen, jól hallottam a hangján, az arcán csak még jobban látszik, hogy mennyire nyúzott, én pedig határozottan pocsékul érzem magamat e miatt, de hát mégis... nem tehetem, hogy csak úgy kitálalok neki, mert tudom jól hogy a részigazságok ugyanúgy csak részigazságok és ha nem mondok el mindent, akkor nincs is értelme az egésznek. Ha viszont mindent elmondanék abból semmi jó nem sülne ki és akkor még rosszabbul festene, mint most, az pedig nem tudnám elviselni. - Nagyon... haragszol? Tudom, hogy hamarabb kellett volna jönnöm, de nem engedtek és elszaladt az idő, de nagyon hiányoztál és tényleg nagyon sajnálom. - nem lenne értelme rákérdeznem milyen napja volt, nem tehetek úgy, mintha semmi sem történt volna, ezzel tisztában vagyok, akkor még rosszabbul viselné a dolgot. Így hát marad a bűnbánó arc, az esdeklő tekintet és az óvatos közelítés, mert hogy nem maradok az asztal mellett, hanem azért lassú lépésekkel csak közelebb lépdelek hozzá. Csak óvatosan, hogy ha akarna akkor elszökhessen előlem. Arra is van esély, hogy nem lesz elég a finom vacsora és a csinosan csábító lenge ruha sem, de adjunk egy esélyt a dolognak.


[You must be registered and logged in to see this link.]
XXX szó ● zene ● Újra otthon
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ryan Irvin
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 28

TémanyitásTárgy: Re: Ryan & Marea otthona, London 2017-09-17, 00:26

Marea & Ryan


[You must be registered and logged in to see this image.]Az utóbbi időben valahogy nehezebben megy a munka. Egyszerűen sokkal nehezebb koncentrálnom. Az én munkámban pedig ez elengedhetetlen. Lenne. Eddig nem is volt ezzel probléma, mostanában viszont valahogy nem megy az ajtón kívül hagynom a magánéletemet. Mert hogy mi is a gondom? Nők. Röviden és tömören. Nem is egy, hanem kettő. Azt gondoltam, az életemben minden sima és egyenes, de rá kellett jönnöm, ez nincs így. Nem sokszor voltam eddig szerelmes, bár sok nőhöz, lányhoz, még asszonyhoz is volt közöm. Viszont meg vagyok róla győződve, hogy ami köztem és Marea között van, az igazi és valós. Jó pár éve együtt vagyunk már, fél éve még az összeköltözést is megléptük és még ha olykor viharos is a kapcsolatunk (ami pont ettől olyan szenvedélyes is), tudom, hogy számomra ő az igazi. Nem lehet más. Hogy akkor miért járok mégis szinte már mániákusan színházba az elmúlt hónapokban, hogy a volt barátnőmet, az első nagy Roxfortos szerelmemet lássam? Mert tehetséges, ennyi. Na de akkor miért is nem mondtam eddig el Mareának, hogy ismerem őt? Mert lényegtelen. Már megint mondvacsinált válaszokat adok magamnak. Kifogások, Ryan, kifogások. Még nekem is átlátszóak. Egyébként, ha nem lenne gond, nem is rágódnék ezen.
Különben, ha Claire felbukkanása nem lenne elég, Marea is valahogy olyan fura mostanában. Túlzottan fura. Sokszor eltűnik, szerintem már a huszonötödik unokatestvérét is meglátogatta az elmúlt hónapokban. Ami nem lenne fura, végül is olasz családból származik, elég népes a rokonság, de ez a nagy családszeretet igencsak új nála. Másrészt meg auror vagyok, az Isten verje meg, csak feltűnik, ha valaki hazudik nekem. Pláne, ha azt a barátnőm teszi. Ez is nyugtalanít. Mert hogy én rejtegetek valamit, az egy dolog, de hogy ő is? Az enyém egyébként sem nagy dolog, csak a múltam egy kis szelete, aminek az égvilágon semmi kihatása sincs a mostani eseményekre. De amit Marea csinál, az roppant gyanús.
És tessék, már megint ezen kattogok ahelyett, hogy dolgoznék! Idegesen túrok a hajamba, miközben felsóhajtok, igyekezve összeszedni magam. Mindjárt kezdődik a főosztály megbeszélése, nem lehetek dekoncentrált. Pláne, ha utána terepre kell mennem. Ebben a szakmában az végzetes is lehet. Szó szerint. De akárhogy igyekszem, ilyen hangulatban telik el az egész nap. És ez már nem az első. Azt hiszem nem is meglepő, hogy mindezek után elég morcos hangulatban lépek be a nap végén a házam ajtaján.
Ahogy azonban átlépem a küszöböt, jó kopóhoz híven egyből megérzem, hogy az elmúlt napokkal ellentétben nem az üres ház vár csak haza. Mondjuk a "behatoló" nem is igazán igyekszik titkolni az ittlétét. A konyhából igazán ínycsiklandó illatok áradnak, a gyomrom akaratomon kívül is megkordul rá, hisz egész nap nem sokat ettem. Valahogy az pont nem jutott eszembe, így viszont említett testrészem most igencsak követeli a jussát. Sejtve, hogy kit találok arra, meg is indulok az illat irányába.
- Marea? - fennhangon teszem fel a kérdést, ahogy közeledek, bár meglepődnék, ha bárki mást találnék ott. Egyelőre még fogalmam sincs, mit kellene tennem, mikor meglátom, szorítsam magamhoz és csak öleljem, csókoljam, ahol érem, mert a mögöttem lévő napok után kétségtelenül ez esne igazán jól, vagy inkább ordítsam le a fejét, hogy mégis mit képzel magáról, hogy csak így eltűnik és utólag küld egy baglyot, hogy majd jön valamikor, meg úgy egyáltalán, mikor lesz már végre hajlandó elmondani az igazat arról, hová is megy és miért ilyenkor, mert tudom, hogy hazudik. Ez sem lenne kevésbé alaptalan és idegnyugtató számomra. Igen vegyes érzelmek kavarognak tehát bennem, ahogy a konyha felé tartok, hogy hosszú napok (vagy talán már hetek, nem is tudom?) után újra szembenézzek a barátnőmmel. Puskaporos hordóba nyúl azzal, hogy szembenéz velem, de ezt remélem, ő is tudja. És még én magam sem tudom, mikor és hogyan fog kitörni belőlem a feszültség. Szóval ha jót akar magának, nem árt, ha óvatosan viselkedik a közelemben.

[You must be registered and logged in to see this link.]
622 szó ● [You must be registered and logged in to see this link.] ● Remélem tetszik
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Marea Savoretti
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Ryan & Marea otthona, London 2017-09-03, 19:58

Marea & Ryan


[You must be registered and logged in to see this image.]Tudom késtem és tudom, hogy üzenhettem volna bővebben is, nem csak egy kósza bagoly, hogy egy nappal később érkezem, hiszen úgy volt, hogy már tegnap este itthon leszek, de a dolgok összejöttek, nyomra akadtam és egyszerűen képtelen voltam megoldani. Volt már vitánk hasonló ügy miatt, ezért legalább arra figyeltem, hogy a bagoly ne maradjon el, ami persze biztos, hogy nem old majd meg mindent, de hátha legalább egy jó pontot jelent majd nála. Sokat vagyok távol és lassan minden rokonomat sikerült kifogásként feltüntetnem. Ezúttal a nagymamám kiújult betegsége volt az indok, ami miatt haza kellett utaznom, de persze nem otthon voltam. Találtam egy régebbi kósza ismerőst, aki van esély, hogy tud valamennyit a testvéremről és mielőtt még a Roxfortba mennék mindenképpen többet kell tudnom arról, hogy kiket ismert, hogy kik vették körül, hogy kik tudhatják, hogy hová tűnt és hogy ki segíthet a nyomár akadásában, mert egyelőre zsákutca minden lehetőség. El akartam kerülni, hogy oda menjek, már csak azért is, mert kellemetlen lehet, ha valaki azt hiszi, hogy ő vagyok, de ha célirányosan teszem, akkor egyből más a helyzet, legalábbis remélem.
Most viszont az itteni helyzetet kell megoldanom, azaz első körben azt, hogy vajon Ryan mennyire lesz mérges. Délután négy óra, amire a kis sorház elé érek, ami már közös vagy fél éve. Persze ő semmit sem tud a sosem ismert testvéremről, ahogyan a valódi munkámról sem. Csak annyit tud, hogy pincérkedem időnként egy kis, eldugott kávézóban, de azt sem teljes állásban, mivel elég jómódú családom van, akik mellett nincs szükség rá egyelőre, hogy ennél komolyabb munkám legyen. Ön megvalósíthatok mondhatni, legalábbis Ryan erről tud, hogy amikor dolgozik én itthon vagyok, olvasok, vagy épp írok, festek, szóval a művészi vénámat erősítem, amiből persze eddig igen keveset látott arra hivatkozva, hogy nem érzem még elég jónak magamat, hogy bármivel is a nagyközönség elé álljak. Persze sejtem, hogy ezt sem fogom tudni a végtelenségig beadni neki, de lássuk be a legtöbben a valóságot nem kezelik épp a legjobban és kedvelem őt... tényleg... komolyan. Az elején csak úgy gondoltam a sérülékenysége miatt vonzódom hozzá, a szomorú kiskutya szemei vannak hatással rám, de azóta ez már jóval több lett, talán szerelem, vagy olyasmi? Gőzöm sincs, hogy nálam ez hogy megy, vagy ezt érzem-e. Azt mondják, ha szerelmes vagy, akkor biztos vagy benne, de miért lenne ez olyan biztos?
Kattan a zár és mivel tudom, hogy ilyenkor még nem nagyon szokott itthon lenni, vagy fél óra, amire megérkezik már sietek is be a lakásba. Leteszem a kaját az asztalra. Természetesen a kedvence, hiszen mégis csak tudom, hogy morcos lesz, tehát kell valami, amivel kiengesztelem, aztán irány a zuhany, hogy gyorsan emberibb állapotúra varázsoljam magamat. Csinos ruha, lenge, itthonra kiváló, nyáriasabb darab, ami nem takar azért túlságosan sokan, csak amennyit épp nem árt. Tudom elég átlátszó dolog, ilyesmiben várni a párodat, ha tudod, hogy mérges lesz, hiszen ezzel megkönnyíted a helyzeted egy esetleges vitában, de... ha egyszer tudom, hogy ez hogyan működik miért ne csináljam úgy?
Az órára pillantok, ha minden igaz, akkor hamarosan itthon van, úgyhogy nincs más hátra, mint tányérra tenni a vacsit. Az illat, plusz én... hátha könnyebben túl leszek a dolgon, mint amire számítok.[You must be registered and logged in to see this link.]
XXX szó ● zene ● Újra otthon
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Marea Savoretti
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Ryan & Marea otthona, London 2017-09-03, 19:32

***
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Ryan & Marea otthona, London

Vissza az elejére Go down

Ryan & Marea otthona, London

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Archivum :: A múlt árnyai-