Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


1999-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy a '98-99-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

Legfrissebb
ϟ A Black Birds Tokyo-ban
  Yesterday at 16:20
Alicia Geller

ϟ Ninon Delacroix
  Yesterday at 14:23
Ninon Delacroix

ϟ Graves & Cody
  Yesterday at 14:07
Cody Armstrong

ϟ Zeneajánló
  Yesterday at 10:57
Audrey Jensen


ϟ Nox Djarum
  Yesterday at 10:50
Megan Smith
A hónap posztolói
Graves Matlock
 
Cody Armstrong
 
Georgiana Findley
 
Nox Djarum
 
Megan Smith
 
Quessena Melchys
 
Elijah Crowfield
 
Luna Lovegood
 
Calista Merrick
 
Seraphin McCaine
 
Statisztika

Összesen 564 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: River

Jelenleg összesen 32842 hozzászólás olvasható. in 3070 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 2 Bots

Nincs


A legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Elijah & Sarah

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Elijah Crowfield
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 17
ϟ Hozzászólások száma : 55

TémanyitásTárgy: Re: Elijah & Sarah 2017-10-10, 21:16

Ez Elijah igazi énje. Na nem kell félni, ez nem azt jelenti, hogy csak egy szerep, amit eljátszik, vagy felvesz, sokkal inkább értendő úgy, hogy szeret felszabadult, játékos lenni, és így érzi magát jól. Benne van ez az örök csibész, örök nevettető alkat, de persze sokkal több,mint egyfajta allűr, vagy produkció. Minden esetre nagyon örül, amikor Sarah elneveti magát, mert ez azt jelenti, hogy még mindig hatással van a lányra, és ez mindig jó. Az ő identitását meg imidzsét is növeli, támogatja, meg persze az egoját is. És talán még kettejük kapcsolatára is kihat picit. Talán.. picit.. A könnyed helyfoglalás és a fent maradó mosoly is jelzi, hogy Elijah elérte a célját, sikerült kizökkentenie a lányt. A griffendélesnek meg majdnem az egésze élete ebben a laza, kizökkent világban van, egyszerűen azért, mert nem akarja túl komolyan venni az élet terheit. Szerencsére ehhez megvan a kellő háttere, biztos család, nem látott halált, nem volt tragédia náluk. A legnagyobb törés talán az, hogy nem vették be a kviddics csapatba, és hálás is azért, hogy ilyen stabil háttere és élete van, ezért is akar ebből minél többet megosztani másokkal.
- Végülis, ez is egy lehetőség. Érezhetően éles elméd van. Mindig is tudtam, hogy vigyáznom kell az okos nőkkel, mindig leköröznek. - csettint a nyelvével mosolyogva. És attól még, hogy Sarah nem tartja magát kényszeresnek.. az. Ez van, de ezzel nagy baj nincsen, legalábbis Elijah nem ezért szakított vele. Egyszerűen csak nem mentek a dolgok.
- Újabb rajongó, ejj ejj.. Nem gondolta, hogy ennyire felvillanyozó a társaságom. - csóválja a fejét, és persze, hogy hazudik. Pontosan tudja, hogy nagyon is jó hatással van másokra, sármos, és könnyű beleszeretne, már azoknak akiknek ez a fajta stílus bejön.
- Ne aggódj, itt leszek. - fürkészi a lány arcát egy bizalomgerjesztő, mély pillantással. Az jó kérdés, mit is szeretett benne annyira Sarah, és mi volt az, ami talán még mindig hiányzik neki. A pillanatnyi zavarra felfigyel, de úgy van vele, hogy jobb, ha nem hozza szóba, mert akkor megint lelombozódna. És végre sikerült megmosolyogtatnia, és ez jobb.
- Továbbra is kerülöd az egzotikus koktélokat? - dob be egy teljesen random témát. - Nem rég olvastam néhány igazán klassz receptet.. gondoltad volna, hogy távoli szigeteken néha több napig szárítják a kókuszt, hogy a víz elpárolgásával édesebb legyen?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Seraphin McCaine
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 63

TémanyitásTárgy: Re: Elijah & Sarah 2017-10-09, 08:14
Benned ég a szikra...?
[You must be registered and logged in to see this image.]

Nem bírok nem felnevetni ennek a srácnak a láttán, pedig alapjáraton nyugodt természetnek szoktak engem titulálni, meg hát én is magamat. De ez a bohóckodás, amit levág, képtelenség nem kicsit nevetni, még ha halkan is, hiszen a könyvtárban vagyunk, és amúgy se vagyok ilyen szempontból harsány teremtés. Valahogy néhány pillanat erejéig a könnyed stílusa mellett én is kicsit fellélegezhetek, mintha nem nyomná annyi minden a vállamat. Amiben persze vannak saját magamnak okozott terhek is, hiszen lehet, hogy megannyi dolgot én aggódok, szervezek és gondolok túl.
Most viszont csak lecsüccsenek és valószínűleg olyan könnyed beszélgetés vár rám, hogy az állandó mosoly a számról már el se tűnik. És ez a gondolat nagyon is megnyugtató.
- Tegyük fel, hogy a tudásunkat és információinkat osztjuk meg egymással, és ez végül is, rendeltetése a könyvtárnak. - mentem ki magunkat a szabályok alól egy könnyed csúsztatással. A kezeim most, hogy felszabadultak, könnyedén simítanak végig a ruhámon, hogy a gyűrődéseket kisimítsák. Sosem tartottam magam kényszeres szabálykövetőnek, vagy úgy egyáltalán, kényszeresnek, de van néhány berögződésem, ami már kezd elmélyülni, és ilyen a rendszeretetem is, hogy minden az élére legyen hajtva, tökéletesen meg legyen a helye. Persze, ezt nagyon nem sikerült még átragasztani a többi testvéremre és ha belesek hozzájuk, hogy van e valami mosatlan, kerülget az agyrém.
- Mindenképpen, nem csak a tanulás megy jobban, ha veled van, de szerintem kedvel is és jó hatással vagy rá, Elijah. - szelidül el a vidám mosolyom. - Bár van is még hova fejlődnie, az erős középmezőnyben van az osztályban, és a következő évben már jönnek az évvégi vizsgák is. Szóval számítunk rád mindenképpen. - biztosítom, miközben éppen olyan kíváncsian viszonzom a pillantásait, csak én egészen máson gondolkozom. A vonásait nézem, azt az arcot, akit lehet, hogy szerettem. Vagy valami olyasmit éreztem, hiszen nem véletlen jöttünk össze, mindig feloldotta bennem a feszültséget a társasága. Vagy csak ezt a tulajdonságát szerettem, nem is őt magát?
Kicsit mondjuk megzavarja ezt a pillanatot, hogy a srác háta mögött a tiltott részleg felől egy árnyat látok átsuhanni és a megérzéseim azt súgják, hogy nem élő lélek az. De megpróbálom ignorálni, és újra Elijah-ra fókuszálok.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elijah Crowfield
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 17
ϟ Hozzászólások száma : 55

TémanyitásTárgy: Re: Elijah & Sarah 2017-10-01, 16:49

Színpadias hátrahőkölést mutat be, amikor Sera kommentálja zseniális köszöntő szavait, kezeit a mellkasához kapja, kissé hátradől,és zaklatottan veszi a levegőt, még meglepődött-rosszalló pillantást is küld a lány felé - csoda, hogy nem esik le a székről. Bár amilyen ügyes, ez inkább adottság.
- Na de kérlek! Tudhatnád, hogy a lányok már most is bomlanak értem. - kacsint Serára egy csibészes mosollyal, majd nyújtózik egy nagyot, hogy felkeltse magát abból a bizonyos meditatív állapotból, amibe magát ringatta itt. Beletúr barna üstökébe, majd csak fél szemmel sandít fel a leányzóra, és meg se szólal, semmit se mond, egészen addig, míg azt a maradék két könyvet vissza nem rakja, majd le nem ül valamelyik szomszédos székre.
- Ahogy látom, ma is felvágták a nyelved.. már ha nem zavar, hogy beszélgetünk. Hiszen.. ez is ellentétben áll a hely rendeltetés szerű használatával.. - néz félig szúrósan, félig kérdőn Serára, majd szája szélén megjelenik egy pimasz, játékos mosoly. Aztán csak hátradől, kinyitja mindkét szemét, és úgy méri fel a terepet, mintha még nem is járt volna itt, vagy egyszerűen csak azt figyelné, más is lopakodik-e éppen erre, vagy édes kettesben vannak. S az, hogy a lánnyal egy időben együtt voltak? Szinte már-már badarságnak tűnik, bár tény és való, hogy jól megvoltak, de az is tény és való, hogy jobb, hogy vége. Valahogy nem illenek össze.
- Na és hogy van a családod? Sashával továbbra is számolhatok, szüksége van még a segítségemre? Azt hallottam, javultak a jegyei.. - igen, családi téma, mert tudja, hogy a lány azzal szívesen foglalkozik, talán még beszél is róla. Utána lehet, hogy arra is ki tudnak térni, mi van vele konkrétan. De csak semmi kapkodás. Elijah, miközben beszél,tekintetét kíváncsian fordítja a hollóhátas leányzóra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Seraphin McCaine
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 63

TémanyitásTárgy: Re: Elijah & Sarah 2017-09-30, 10:55
Benned ég a szikra...?
[You must be registered and logged in to see this image.]

Lépek és rakok, lépek és rakok, egyre könnyebb szívvel, ahogy megpróbálok nem a leküzdött dolgokon és a további problémák hadán gondolkozni. Kihalt itt minden, nincs ami megzavarjon, egészen addig, ameddig bele nem futok egy ismerős alakba, amint éppen... meditál. Leginkább ehhez tudnám hasonlítani azokat a pillanatokat, amikor csak csukott szemmel, nyugodtan üldögél.
A mosoly azonnal átkerül az én arcomra is, ahogy meghallom a színpadias nagyvonalú köszöntést.
- Az ilyen cifra mondatokat tartsd meg szeptemberre, amikor te már menő egyetemista leszel és a lányok omlanak majd utánad. - nevetek fel egy kicsit, bár, ha jobban belegondolunk, akkor a mi rövid kapcsolatunk is éppen akkor kezdődött, amikor én megkezdtem az Ereklyevadász szakot, két éve szeptemberben, ő viszont csak a hatodévet. A kérdésére kicsit megbillentem a fejem és felvonom a szemöldököm, majd megemelem a kezemben a három-négy könyvet, ami még hátra van.
- Veled ellentétben, én rendeltetésszerűen használom a könyvtárat. - szurkálódom kedvesen, aztán odalépek mellé, és leülök egy szomszédos székre, felé fordulva. Ugyan Lio visszautasította, hogy szüksége lenne bármilyen segítségre Elijah-tól, vagy akárki mástól, de Sasha nagyon is kedveli a jóképű korrepetítorát. Mert hát, valljuk be, Elijah jóképű, nem is kicsit, olyan helyes, laza szomszédfiú stílusban. Kicsit végigmérem a srácot, afféle felmérésként, hogy miben változhatott, mióta nem találkoztunk, de a szívemben nincsen egy cseppnyi szomorúság vagy harag sem azért, mert köztünk vége lett annak a kis kapcsolatnak. A korunkhoz képest, ez egy nagyon érett döntés volt, hiszen ő volt 17, én 19, játszhattunk volna hosszú, fájdalmas tinidrámát is. Nem volt jó egyikünknek sem az a kapcsolat, hiába vagyunk el jól, ha még sem vagyunk egymás számára a legfontosabbak.[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]


Volt idő, hogy olvastam könyveket, és az egyikben ezt írta valaki: "olyan helyre szeretnék eljutni, ahonnan nem akarok visszatérni". Ezt a helyet keresi mindenki. Én is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elijah Crowfield
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 17
ϟ Hozzászólások száma : 55

TémanyitásTárgy: Re: Elijah & Sarah 2017-09-19, 23:19

Egy hosszú nap után nincs is jobb, mint meginni valahol egy finom, házi készítésű kézműves sört, lógni a haverokkal, legurítani még egy pár sört, vagy keresni egy olyan helyet, ami csendes, nincs ott senki, és az ember teljesen magában lehet.. Elijah az utóbbit választotta, és ennek megfelelően lassan, hosszan szívja be majd engedi ki a levegőt, ütemesen szuszog, miközben lehunyja szemeit. A könyvtár kellemes, antik szaga betölti a tüdejét, és annak minden apró léghólyagját, egészen a szívéig elér ez az illat, és kellemesen melengeti. Maga sem tudja, mit szeret ennyire ezen a helyen, talán a csendet, talán a nyugalmat, talán azt, hogy itt senki nem néz rá furán, amiért ennyit tanul.. Na nem mintha nem szeretné a többieket, meg az évfolyamtársait, vagy a többi háztársát, nagyon is központi figura, és szociális jellem, de még a nagyon pörgős valakiknek is kell néha egy kis nyugi meg pihi.
Ahogy ütemesen, már-már meditálva szippantja be a levegőt, majd fújja ki, egyszer csak hangokat hall, méghozzá ütemes, egyre közeledő hangokat, mindenféle kommentár nélkül. Kinyitja szemeit, mintha csak kisandítana saját szemei, szemhéjai mögül, aztán kipattintja gyönyörű, mogyoróbarna szemeit, arcán széles mosoly terül el, és a karjai is a levegő emelkednek, ütemesen lendülve.
- Kit látnak szemeim! Ki ez a szépség, aki megtisztelt jelenlétével? Áldassék Fortuna, hogy elém sodort ma! - köszönti lelkesen a vele szemben megjelenő leányzót, ahogy befordul abba a sorban, amiben ő is van, és közelebb ér hozzá.
- Hogy vagy ma? Mi járatban ezen a kietlen vidéken? - mutat körbe letörölhetetlen vigyorral, kifejezetten örül a hollóhátas lány megjelenésének, főleg, mert rég találkoztak, és főleg azért is, mert amúgy jóban vannak. És nem csak azért, mert a lány családját korrepetálta nem egyszer, hanem.. csak jóban vannak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Seraphin McCaine
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 63

TémanyitásTárgy: Re: Elijah & Sarah 2017-09-16, 13:45
Benned ég a szikra...?
[You must be registered and logged in to see this image.]

Eltelt egy újabb év és ismételten nem éppen eseménytelenül. A nyomozás Seannal a kardok után, Sasha támadása, és utána a futkározás, hogy ki tette és miért... Az a kaland a másik világban! Istenem, miért van az, hogy itt egy Roxfortos évvel úgy érzem, hogy tíz éveket öregedek. Nem mondom, hogy nem vonták el a figyelmemet arról, hogy közben egyetemista vagyok az iskolában. De mindent sikerült lezárnom, egészen jó eredményekkel, és most, hogy az évnek vége, és holnap indul is a Roxfort expressz haza, úgy érzem már nincsen sok dolgom, amit el kell rendeznem. A dolgaimat már összepakoltam, és Sashanak is kiadtam az ukászt, hogy pakoljon lelkesen. A vonatút haza mindig közös családi program, hiszen a hugaim még nem tudnak csak úgy hoppanálni, mi pedig nem vállaljuk Nicoval a kockázatot, hogy utasként vigyük el őket, és amúgy is... Néhány óra négyesben egy fülkében családépítő program is lehet. Ha nem némán tellik, mert valami veszekedés miatt mindenki bevágja a durcit.
Lassan, nyugodtan pakolom vissza a könyveket a kezemből, és mögöttem az asztalon is még vagy 5-10 könyv hever. Pálcával is lebegtethetném őket a helyükre, de most kicsit megnyugtat a könyvtár csendje, hiszen a tanév végével körülbelül csak a szellemek járnak itt, ők is csak véletlenül. Van időm gondolkozni, hogyan is legyen ez a nyár, az a vendég Sashának, akit elhívott, és az, hogy én szeretnék eltűnni egy hónapra, és magukra hagyni őket... Ezt nagyon jól meg kell koreografálnom, hiszen nem tudok csak úgy elmenni. Már kilóméteres listám van, hogy mi mindennek kell tökéletesnek lennie, hogy ne csak az járjon a fejemben, miközben az Excalibur nyomában kutatunk Glastonbury-ben, hogy Sasha vajon mit eszik, ha Nick az Auror központban van, Lio pedig leszarja. De mikor kezdek el én élni már?  Követni a szívemet, a saját kalandjaim után menve?
Csak sétálok a néma sorok között, és rakosgatom vissza a könyveket.[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]


Volt idő, hogy olvastam könyveket, és az egyikben ezt írta valaki: "olyan helyre szeretnék eljutni, ahonnan nem akarok visszatérni". Ezt a helyet keresi mindenki. Én is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Seraphin McCaine
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 63

TémanyitásTárgy: Elijah & Sarah 2017-09-01, 13:33

***


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]


Volt idő, hogy olvastam könyveket, és az egyikben ezt írta valaki: "olyan helyre szeretnék eljutni, ahonnan nem akarok visszatérni". Ezt a helyet keresi mindenki. Én is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Elijah & Sarah

Vissza az elejére Go down

Elijah & Sarah

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

+

Similar topics

-
» Mystic Falls sikátorai
» Random
» Sarah Nelson

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Kastély és Birtok :: Emeletek (1-7.) :: Könyvtár (4. emelet)-