Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb
ϟ Primrose Bakery
  Today at 11:29
Adam Jericho

ϟ Pincefolyosók
  Today at 10:30
Daphne Jennings
ϟ Bejárati csarnok
  Yesterday at 19:13
Moira H. Kingsdale
A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Cody L. Martimor
 
Moira H. Kingsdale
 
Tim Roberts
 
Megan Smith
 
Gerard Warrington
 
Gina Accipiter
 
Draco Malfoy
 
Corvus Flint
 
Mason J. Harris
 
Statisztika

Összesen 602 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Fryderyka Herbs

Jelenleg összesen 40435 hozzászólás olvasható. in 3582 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendégA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Elijah & Sarah

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Seraphin McCaine
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Elijah & Sarah 2018-01-03, 14:29
Benned ég a szikra...?
[You must be registered and logged in to see this image.]
Kicsit megcsóválom a fejemet, hiszen lehet, hogy oda van Indiana Jones-ért és a történeteikért, és olyan akar lenni, mint ő, de az akkor is kitaláció és nem valóság. A valóságban nincs semmiféle X, ami jelöli a helyet... Mondjuk, annyira nem ismerem a történetet, hogy tudjam, hogy igazából Indiana Jones is éppen így gondolta, és ő is kibukott, amikor egy X jelölte a helyet.
- Ó, milyen kedves. Ha ennyire ingyen dolgozol, lehet el kéne vinnem téged magammal jövőre egy kalandra. - mosolyodom el, de mivel még csak most kezdi a szakot, ez nem valami ideális ötlet, inkább csak az mondatja velem, hogy elfelejtsem a korábbi kis kizökkenésemet. Kicsit bólintok arra, hogy ő inkább improvizál.
- Az oroszlánok mindig improvizálnak, még Hermione Granger is. De neki mindig is meg volt a szorgalma ahhoz, hogy annyit tanuljon és gyakoroljon, hogy legyen miből improvizálnia. - említem meg az egyetlen Griffendélest, akiről tudok, hogy nem szalad valami gyakran fejjel a falnak. Meg az egyetlen griffendéles, aki simán lehetne a Hollóhátban is. Azt nem mondom, hogy szimpatizálok a lánnyal, főleg a másikvilágbeli dolgok után vannak vegyes érzéseim, de mondjuk azt hogy... elfogadom a tudását és az erősségeit.
- Nem lehet mindenre felkészülni, de ha felkészült vagy mindent meg tudsz oldani ott helyben. És ne rontsd el, én szeretném azt hinni, hogy igen is vagyok annyira okos. - bukkan fel újra a mosoly. Még pár percet beszélgetünk az ereklyevadászatról, a választott jövőnkről, terveinkről, aztán együtt visszarakjuk a maradék kikölcsönzött könyvemet és elindulok összeszedni a testvéreimet. Vége az évnek, irány a megérdemelt pihenés a családdal...


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Aki tudja, hogy mit kellene tennie,
de valamiért mégsem teszi, az tudatosan köpi szembe magát.
Ennél jobban pedig nem alázhatja meg magát senki.
Önmaga előtt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elijah Crowfield
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 19

TémanyitásTárgy: Re: Elijah & Sarah 2017-12-29, 21:03

Nem is hánytorgat fel semmit olyan nagyon, csak kellemesen cseveg, ahogy azt illik, amúgy sem az a kifejezetten felhánytorgatós fajta. De ez tudvalevő. Éppen ezért nem merül el a témában, nem emlegeti, nem eleveníti fel, hanem könnyedén tér tovább a színezgetésre,majd nagy komolyan bólint egy jelentőségteljeset.
- Mekkora hasznát fogod venni ezeknek az X-eknek, ha majd meglátod őket! De nem kell megköszönni. - félmosoly suhan át az arcán, miközben az a komolyság, amit az előbbi biccentésbe is belefoglalt, egy cseppet sem törik meg, vagy halványul el. Bizony, mekkora felfedezések lesznek ezek!
- Nem kérem azt se, hogy adj vagy tíz százalékot. Vedd hálám jeléül. - gáláns egy lovag, az már bizonyos. És ez a komoly hangvétel kifejezetten jól illik a következő témához, ami már tényleg valami komoly. Pályaválasztás, jövő, órák, iskola.. semmi ami könnyed lenne, vagy szórakoztató, hanem kifejezetten fontos, érdemleges, komoly, felnőttes, meg ilyenek. Bár az is igaz, hogy érdekli a téma, különben nem kérdezte volna meg. És kifejezetten figyel a lányra, ahogy meséli, mennyire fontosak nekik a papírmunkák, és a félig kérdés, félig válasz mondatra egy kissé hümmög.
- Tudod, én jobb szeretem a kihívásokat, és szívesebben improvizálok. De ettől függetlenül nem mondanám, hogy az uncsi papírmunka nem izgalmas. Mert nem lehet nekimenni valaminek, amiről nem tudod, hogy mi az. - hümmög egyetértően, miközben tekintetével követi a lányt.
- Valahogy a szituációs gyakorlatokat jobban szeretem.. a helyzet úgyis mindig változik, és nem lehet mindenre felkészülni..annyira Te sem lehetsz okos.. - csipkelődik egy picit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Seraphin McCaine
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Elijah & Sarah 2017-12-22, 23:53
Benned ég a szikra...?
[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem mintha bármilyen felhangot hallottam volna, vagy gyanusítgatást, amikor Elijah említette, hogy nem figyeltem rá eléggé, még sem tudom elereszteni a dolgot. Szó nélkül el tudom, el is tudom nyomni magamban, de ahogy vége lesz ennek a találkozásnak ott fog bennem motosztálni és kis darabokban emésztgetni a lelkiismeretemet. Az agyam elhiszi, hogy nem volt ebben semmi beszólás, a szívem aztán nem. De mivel Elijah a könnyű csevejek és szelíd, biztonságos kikötők megtestesülése, itt és most élvezni akarom a laza beszélgetést, az önmarcangolás majd érjen utol akkor, amikor egyedül vagyok
Kicsit elmsolyodom a színes illusztrációkon, ha egyszer már neki adtam, akkor nem probléma, ha belerajzol, onnantól az övé. Gondolom ezt most. Aztán meglátjuk, hogy mi lesz, ha tényleg belefirkálgatja azokat az illusztrációkat.
- El tudom képzelni, minden második oldalon egy nagy X és egy felirat... " Az X jelöli a helyet"... - nevetek fel halkan, de ezzel is megtörve a Könyvtár csendjét. Ami kong az örességtől, tehát nincsen senki, aki lecsitteghetne minket. Egy pillanatra átfut rajtam, hogy hol lehet Miss Harper, de ez gyorsan elsuhan, ameddig nem szól ránk, hogy hangosak vagyunk nincs baj.
- Hát azokat az órákat ismerem, amikre én bejártam, amiket az előbb mondtam. Szerintem azok elég fontosak, de az Ereklyevadászatot is sok irányból lehet megközelíteni, te tudod, hogy melyik a te utad. Én alaposan utána szoktam nézni minden forrásnak, nekem fontos a felkészülés, rendszerezés, egész küldetés minden mozzanatának megszervezése, hogy ne legyenek meglepetések, hogy mindig legyen menekülési terv és valaki, aki védi a hátamat és a többi és a többi. Én ezekre fókuszálok, az "uncsi papírmunkára", ahogy a bummbele ereklyevadászok aposztrofálni szokták. - vonom meg a vállam, nekem muszáj mindent nagyon szépen, mereven kidolgozni, mert ha valami félresikerül... Nekem kötelezettségeim vannak, én nem hagyhatom magukra a testvéreimet, nem kerülhetek bajba, nem rekedhetek egy csapdákkal teli barlangban vagy mondjuk egy másik univerzumban, ahonnan nem tudom hogyan kéne visszajönnünk... Utóbbi megtörtént eset alapján.
Kicsit hosszúra nyúlt a monológom, szóval felállok és odasétálok az egyik ivókúthoz ami tisztes távolban van a könyvektől és töltök magamnak egy kis vizet egy apró pohárba. A diákok rengeteg időt töltenek itt, így a könyvtár 2-3 pontján is van ilyen csap, persze már elsőben belénk verték, hogy véletlen se áztassuk el a könyveket.


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Aki tudja, hogy mit kellene tennie,
de valamiért mégsem teszi, az tudatosan köpi szembe magát.
Ennél jobban pedig nem alázhatja meg magát senki.
Önmaga előtt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elijah Crowfield
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 19

TémanyitásTárgy: Re: Elijah & Sarah 2017-12-18, 10:23

- Ez egy teljesen logikus védekezési mondat volt. Kikérem magamnak. - rázza meg finoman a fejét, mert nem érti, mi lett volna ebben olyan nagyon felesleges. Ha meg a lány tudja, milyen a memóriája, és nem csak a rövidtávú, hanem a hosszabb is, és mennyire ügyesen tud szelektálni a fontos és nem fontos információk között, akkor végképp nem érti, hogyan kételkedhetett benne akárcsak egy pillanatig is. Ha lemenne dolgozni, akkor simán megtanulna mindent. Utánzásban jó. És nem is szerencsétlen, valahogy mindig ügyesen ment a helyzeteket, éppen ezért nem kérdés, hogy jó pultos lenne belőle. Jó, talán kellene egy hét betanulási idő, amit erre szán, és végiggyakorol, de utána biztosan menne.
Ami a megjegyzést illeti, meg azt, hogy mennyire figyelt oda a srácra, ezek makacs tények, amiken nem lehet változtatni. De, lévén sose volt közöttük semmi kifejezetten komoly, Elijahnak egy szava sem lehet a lány ellen. Nem arra készültek, hogy összekössék az életüket, a srác a lány családja közelébe se mehetett, és mindig is a második helyen állt a családi problémák, vagy bármilyen problémákkal szemben. Ez tény, de nyilván nem esett mindig jól neki, főleg, hogy mégiscsak együtt voltak. De ő se hozza fel jobban ezt a témát, elvégre is nem azért van itt, hogy régi sérelmeket feszegessen, meg nem is azért, hogy magáról beszéljen. Nem az a felhánytorgatós típus, ami megtörtént, megtörtént, tovább kell lépni és előre kell nézni. Ezért is jó abban, amire készül. Mindig előre, mindig a pillanatban. Aztán lustán hátradől, kezével persze el nem engedve a szék támláját, de háta így is nekitámaszkodik az asztalnak, így nem fog lepottyanni a székről.
- Mert az a fajta vagyok.. hidd el, gyönyörű, színes illusztrációkkal fogod visszakapni a jegyzeteidet. - kacsint játékosan. Tudja, milyenek a lány jegyzetei, és a lány is tudja, milyen Elijah és a teremtő káosz, amit látszólag maga körül tart fenn. Aztán nagyot nyújtózik, és előredől.
- Meg kell vallanom az igazat, még nem agyaltam, hogy miket kéne felvennem. Persze a szakos tárgyak meglesznek, de a többi szaknak nem néztem még utána. Gondoltam, hogy majd beszélek pár tanárral, aki jártas Rúnamágiában, meg ott tanít a szakon, hogy megkérdezzem, mi a véleménye. De ha már itt vagy, és éppen ráérsz, akkor adhatnál pár tippet. Mint ez is. - mosolyodik el szélesen, és már fel is jegyzi az agyában, hogy ne is akarja felvenni az aurorosok csapdamágiáját. Pedig biztos vannak jó arcok azon a tárgyon is, és talán nem ártana néhány auroros kapcsolat..
- Mit érdemes felvennem? És milyenek a tanárok? - néz csillogó, kíváncsi szemekkel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Seraphin McCaine
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Elijah & Sarah 2017-12-14, 10:12
Benned ég a szikra...?
[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem veszem túl komolyan ezt a kémkedés dolgot, bár tényleg jól jön néha plusz egy szem és fül. Persze igyekszem mindig mindenhol ott lenni, de ez fizikailag képtelenség, főleg, ha lassan már magammal is törődni szeretnék. Lassan...
- Már megint egy nagyon felesleges információ, amit valamiért megjegyeztél. - válaszolom megingatva a fejemet, aranyvérű családból származom, nálunk alapvető, hogy a házimanók szolgálnak és segítenek, de ez nem jelenti azt, hogy olyan szörnyen bánunk velük, mint amiért a manók tényleg lázadni kezdtek. A környezetemben senki sem bánik velük kivert kutyaként és a Roxfortban sincs erről szó.
Mindegy is.
Végül beugrik, hogy ki is az az Indiana Jones, de addigra ahogy a saját stílusában piszkálgatni kezd és belefűzi azt is, hogy mennyire figyeltem rá. Hiába ilyen laza a beszélgetés, ez azért valahol mélyen megüti a szívemet, mintha egy sérelem bukott volna ki a srác száján. Nem is mondok semmit, de mivel nem akarom elszalasztani a hangulatot, inkább továbblépek. Pedig igen is tudom, hogy a kalapos-ostoros fazon mennyi ereklye nyomában kalandozott. A leghíresebbekre még emlékszem is, frigyláda meg szentgrál, jó, a többi tényleg nem rémlik.
- Csak ne lustulj el, ha csak megjegyzést kell firkálnod a csodálatos jegyzeteimbe. - mosolyodom el, és Elijah tudhatja, hogy miről beszélek. Az apró kényszerességem ahogy élére simítom a ruhákat, ahogy a könyveimet sorrendbe pakolom és amikor jegyzetelni kezdek minden párhuzamosan fekszik az asztalon. És éppen ilyen pontossággal gördülnek a szép betűk is a füzetemben. Lehet kezdek kicsit átmenni tanácsadóba, de érdekel a srác sorsa, nem tehetek róla.
- És gondolkoztál mik lesznek a felvett tárgyaid? A Rúnamágiát és a Drágakőmágiát egyáltalán nem bántam meg, de a Csapdaismeret alapok az auror szakról azt hiszem hiba volt, körülbelül minden csak szimpla ismétlése a mi Csapdaismeretünknek. - fordítom a figyelmem minél távolabb a rosszérzésről, ami a figyelmes megjegyzés után maradt.


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Aki tudja, hogy mit kellene tennie,
de valamiért mégsem teszi, az tudatosan köpi szembe magát.
Ennél jobban pedig nem alázhatja meg magát senki.
Önmaga előtt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elijah Crowfield
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 19

TémanyitásTárgy: Re: Elijah & Sarah 2017-12-03, 16:12

Tény, hogy nem lett bemutatva, és Sarah sose vonta be konkrétan és mélyen az életébe, de az is más kérdés, mi játszódott le a lányban, és mennyire voltak érzelmei a srác iránt. A kötelesség és az érzelmek két teljesen más világ - de ez talán jelen esetben nem szorul magyarázatra. Az minden esetre igaz, hogy ennek a kapcsolatnak Elijah csak a pozitív részét élvezte ki, és élte meg, és ez néha már elérte a bosszantó kategóriát. Szereti élvezni az életet, de ettől még benne is van felelősség, lojalitás, hűség, olyan griffendéles erények, amik arra sarkallták nem egyszer, hogy hosszasan agyaljon, vajon mi is van a lánnyal, és mennyire van ennek az egésznek így értelme.. mint látható, nem nagyon volt. Hosszú távon legalábbis. De talán pont azért, mert nem volt mély és komoly, tudták azt mondani, hogy ennek itt legyen vége.
A lány szavaira felszalad az egyik szemöldöke, afféle "igazán?" arckifejezéssel, majd összefonja karjait maga előtt, játszott sértettséggel, mint aki egészen bizonyos abba, hogy csak jó munkát tud és fog végezni. Tény, hogy nem a kémek kéme, de azért egoja az van, és a puszta feltételezés, hogy nem végez jó munkát.. És természetesen hiperaktív! Nincs ebben semmi különös. Kevés olyan időszak van, amikor levert és nem csinál semmit. Folyton mozog, folyton pörög, folyton agyal, a reflexei a toppon, akrobatikus ügyességgel is rendelkezik, és a seprűn való lovagláskor is jól jön neki ez a fajta aktivitás. Nem tud nyugton maradni, ez tény és való, főleg ha jó társaságban van, mint most is.
- Ugyan már Sarah.. - mosolyodik el, kissé kihúzva magát. - betéve tudom az összes manólázadás évszámát, napra pontosan. Szerinted néhány koktél kifogna rajtam egy vékony papírlapon? Tény, hogy nem vagyok egy Piton professzor, de a memóriám párját ritkítja. - kacsint egyet a végére, majd megforgatja a szemeit.
- Ha ha ha.. nagyon vicces.. ne tegyél úgy, mintha nem mutattam volna meg neked az összes képregényt, ami erről a legendás ereklyevadászról készült! Tény,a könyvekkel és legendákkal nem untattalak, de.. hagyjuk.. pont ennyire figyeltél rám mindig is. - csóválja meg a fejét, hiszen hiába aranyvérű a lány, Indiana Jones nem csak a TV-ben létezik, rengeteg könyv is van belőle, és a varázsvilágban is valamilyen szinten ismert az ipse, főleg, mert nem egy történet kapcsolódik konkrét ereklyékhez, ami miatt csatolmányként és kiegészítésként megtalálható. Ráadásul Elijah példaképe, éppen ezért a lány rengeteget hallhatott már róla. Na már ha figyelt. Aztán sejtelmes fény csillan meg a szemeiben.
-Ki mondta, hogy titkon? - figyeli a lányt, szinte rezzenéstelen arccal, sejtelmes tekintettel, aztán csak megvonja a vállait, és ismét leteszi a fejét kezeire.
- Ahogy érzed. Legalább lesz mit kiegészítenem, és több időm lesz másra. - somolyog sejtelmesen, kissé flörtölősen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Seraphin McCaine
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Elijah & Sarah 2017-12-02, 14:13
Benned ég a szikra...?
[You must be registered and logged in to see this image.]

Azt hiszem semennyire nem volt komoly. Sose vált komollyá, mert nekem mindig más volt a fontos, eltűntem, mert a kötelesség tudat bárminél erősebb volt. Ha Sasha köhintett egyet én már ott voltam, hogy mellette lehessek, ha valaki zűrbe került már is ott termettem, bármit meg kellett szervezni, el kellett intézni, én voltam az, aki ment és csinálta. És aki közben csak annyit mondott a srácnak, hogy semmi gond, megoldom egyedül, maradj csak. Sose vontam be annyira, hogy érezhesse, hogy nem csak összejárunk és jól érezzük magunkat, hanem társak is vagyunk, egy pár, ahogy nem is vállaltam fel a családom előtt, nem lett bemutatva.
Nem is tudom, hogyan sikerült ilyen lazán kezelnünk az egészet és barátokként szétválni.
- A munkád hasznossága után eldöntöm. - mosolygok kicsit, miközuben végignézm a nyújtózkodását. Előrehajol, kiskutyaszemeket vág, nyújtózkodik, lehajtja a fejét, felemeli a fejét, olyan izgága, mint egy gyerek. Lehet, hogy nekem van egy kis kényszerességem, hogy mindent élére hajtva, rendben tartsak, de cserébe Elijah egy kicsit hiperaktívnak tűnik. Persze, biztos, ha kimondanám, akkor ellenkezne, de a tény attól még tény marad.
- Na, hajrá, szerintem könynedén menne. Amúgy is, a Három seprű nem valami elit bár, csak vajsört és lángynelv whiskey-t isznak a népek, még az koktéllapot se kell betanulnod. - mosolygok kicsit, aztán felvonom a szemöldökömet, ahogy meghallom a választ a kérdésemre.
- Hogy ki? - kérdezek vissza, nézve a kalap igazítós mozdulatát. Aranyvérű családból származom, sose tévéztem, nem nagyon vagyok képben a mugli műsorokkal, így kicsit elvesztem a fonalat. Aztán egy hangos "áhá"-val megvilágosodok. - Tényleg, mesélted, az ostoros régész pasi. Akkor Ereklyevadász szak? Kezdem úgy érezni, hogy engem követsz titkon. - nevetek fel kicsit, de persze nincsen semmiféle üldözési mániám.
- És akkor meg is van, hogy mivel adom vissza a szívességet, tudok adni régi jegyzeteket, amiket már biztos nem fogok használni. Egészen biztos, hogy hasznos lehet neked.


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Aki tudja, hogy mit kellene tennie,
de valamiért mégsem teszi, az tudatosan köpi szembe magát.
Ennél jobban pedig nem alázhatja meg magát senki.
Önmaga előtt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elijah Crowfield
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 19

TémanyitásTárgy: Re: Elijah & Sarah 2017-12-02, 11:53

Ezek az apró flörtkörök pont arra valóak, hogy az ember jól érezze magát, Elijah részéről nincs benne semmi komoly. Nem akar újra összejönni a lánnyal, pontosabban most nem gondolkozik azon, hogy akar-e, egyszerűen élvezi a lány társaságát, adja a saját maga jellemét és stílusát, ami pont ez a könnyed flörtölős típus. Szereti élvezni az életét, az életet, és nem riad vissza ezektől az apró játékoktól, persze szigorúan játékként. Ha valakit fel akarna szedni, vagy valakibe beleszeretne, azzal máshogy viselkedik, és azt nyilván nem húzza annyira.. de ezt Sarah is pontosan tudja. Bár kérdés, mennyire volt valaha is komoly az ő kettejük kapcsolata.
Kihúzza magát, amikor megpillantja a lány szigorú arcát, ki se kell mondana, hogy ez a fajta oldás nem jött most be - de hát ő sem tökéletes, ő is mellé nyúlhat néha. Ám amint ismét feloldódik a hangulat, Elijah is megkönnyebbül. Tény, hogy alapvetően pozitív, meg boldog, meg mosolygós kaliberű a srác, azért van neki komoly meg komor arca is, simán le lehet őt is húzni. Van amikor fel is lehet húzni, bár tény, hogy nem a verekedős fajta. De azért húzott már be egy-kettőt másnak, ha arra került a sor. De nem az a harcias lovag típus, nem egy tipikus, sablon griffendéles. Inkább lojális. A végletekig.
- Szóval legyek a spionod, hmm.. legyen.. mit kapok érte? - dönti oldalra a fejét, finoman megemelgetve a szemöldökeit, aztán csaj nyújtózik egyet.
- Ne aggódj, a sármom rendíthetetlen. - s hogy ezzel mire akar kilyukadni, azt már mondja el, az maradjon homályban. Aztán lehajtja a fejét, és pislog nagyokat a kiskutya szemeivel.
- Végső soron igazad van. - töpreng el, majd megvonja a vállát.
- Igaziból nem rossz gondolat, hogy nekiálljak dolgozni, talán még bele is menne Rosmerta. Ha legközelebb benézek, megkérdezem tőle. - bár a lány csak viccelt vele, Elijah azért eltöpreng rajta, mert egy kis plusz pénz sose jön rosszul. És ott elég sokan megfordulnak, egész sok embert megismerhetne, észrevétlenül.. Csak sajnos nem az a nagy intrikus, így hiába tervezgetne bármit is, az lenne belőle, hogy lemegy, körbeugrálják, ő ezt élvezi, aztán megkapja a fizetését és hazajön. Valahogy sokkal egyszerűbb a lelke meg a gondolkodása is, minthogy fondorlatos terveket agyaljon ki. A lány kérdésére bevágja a tipikus titokzatos pózt, és úgy tesz, mintha a kalapját igazítaná meg.
- Indiana Jones, személyesen. - játékos szemek, mosoly a száj szélében, mintha ez nem is lenne kérdés.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Seraphin McCaine
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Elijah & Sarah 2017-12-02, 08:23
Benned ég a szikra...?
[You must be registered and logged in to see this image.]

Mosolyogva forgatom meg a szememet, miután rámkacsint, az ilyen kis vidám flörtöket csak élvezni szabad, komolyan venni nem. Hiszen egyszer már belementünk és nem működött, minek újra kezdeni. Hogy újra megbukjon az egész? Persze, idővel változunk, de most inkább csak elengedem magam, "lealacsonyodok" egy egyszerű fiatal lány csacsogására. Csak mosolygok és csóválom a fejem, hogy miket hord össze, egészen addig, ameddig el nem jutunk a Sasha-pasi ügyhöz. Kicsit lefagyok, amikor ránk utalgat és a jókedvemet is felváltja egy kis szigor.
- Nem, ez nem ugyanaz. A srác 17, ő pedig csak 14, még olyan fiatal... - ingatom meg a fejem, nagyon nem helyeslem a dolgot, ha a homlokomról nem tudja ezt leolvasni, szívesen ki is mondom. Arra a megszólalásra, hogy Elijah majd kémkedik kicsit és ráijeszt a srácra ha kell, újra elmosolyodom, és fel is nevetek. - Ahha, és ahogy ez visszajut Sashához oda a lelkes magántanulás veled, mert ki fog szaladni a világból a szégyentől. Vagy, ha megtudja, hogy én mondtam el, átmegy Lioba és ő is bevágja életünk végéig a durcit. Nem, egy Piton-kettő a családban éppen elég. - rázom meg a fejem, inkább csak ne nyúljon bele a dologba, majd kitalálok valamit finoman, persze a kémkedés attól még jöhet.
- Szóval maradjunk annál, hogy nyitva tartod a szemed és nekem jelentesz. - mosolyodom el, enyhítően, nem akarok túlságosan elkomolyodni, lehúzni a hangulatát, bár azt hiszem Elijah-nak nem is lehet. A nevetése kicsit eloszlatja a felhőt fölöttem, de a kiskutya szemekkel már igazán nem tud meghatni.
- Persze, majd fényezlek is még egy kicsit, hogy az egód kinője az egész könyvtárat. És mióta zavar, ha a cukiságod miatt körbeugrálnak? Ugyanaz lenne, csak közben vajsörért állnának sorba és jattot is kapnál. Jókedvet szolgáltatsz, ők meg megfizetik, nincs ebben kihasználás. - mutatok rá, persze az alap ötlet, hogy dolgozhatna ott, csak úgy kapásból jött, most se azt erőltetem, hogy tényleg fusson neki, csak úgy elméleti síkon viccelődök vele.
- Végül melyik szakkal mész tovább jövőre? - kérdezek rá, hiszen tudom, hogy az Ereklyevadász szakot célozta meg, de itt az év vége,  a végső döntés, és már egy ideje nem futottunk össze. Ki tudja, talán változtak a céljai.


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Aki tudja, hogy mit kellene tennie,
de valamiért mégsem teszi, az tudatosan köpi szembe magát.
Ennél jobban pedig nem alázhatja meg magát senki.
Önmaga előtt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elijah Crowfield
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 19

TémanyitásTárgy: Re: Elijah & Sarah 2017-11-30, 21:21

A srác egóját elég sok minden meg tudja melengetni, de tény, hogy a lányok valahol a top3ban vannak. Tudja magáról, hogy jó srác, viszonylag sok lány rajongója van, és azok között is szép számmal akad, akikkel már volt valamiféle futó, vagy talán picit hosszabb kapcsolata, és olyanok is akadnak, akikkel csak alakul valami, de ettől függetlenül szereti a pozitív visszajelzéseket. Meg alapvetően egy központi figura, szeret a társaság lelke lenni, élvezi a reflektorfényt. A lány válaszára pedig jöhet egy megérdemelt sármos mosoly.
- Hogyan is felejthetném.. Téged? Soha.. - és egy kis kacsintás, miközben kissé oldalra dől a székében. Tény, hogy van valami kifejezetten pozitív a srácban, talán azért is, mert viszonylag jó élete van, él mindenkije, azt tanulhatja, amit szeret, nem zavarja, hogy csodabogár, és valahogy genetikailag kódolva van benne, hogy a humor olyan forrás, amivel minden veszélyes helyzetből ki lehet táncolni. Egyszerűen kellőképpen pozitív ahhoz, hogy másokra is át tudja ragasztani, és ettől kialakul benne valami fura, pozitív ördögi kör - minél inkább érzi, hogy valakit felszabadít, annál felszabadultabb lesz ő is és annál jobban rá tud játszani és annál felszabadultabb légkört teremt.
- Helyes, szeretem a lelkes tanítványokat. - mosolyodik el szélesen, még a tenyerét is összecsapja, no nem túl hangosan, vagy agresszíven, inkább csak jelzés értékűen. Amikor hallja, hogy mi van Sashával, és erre Sarah hogy reagál, meglátja azt a kis aggodalmat, azonnal hümmögni kezd.
- 3 év.. valahonnan ez egészen ismerős.. - játékosan csillognak a szemei, majd nyújtózik egyet. - Amúgy azt hallottam, hogy ez egészen megfelelő korkülönbség, és jobb is, ha a fiú idősebb, mert mi lassabban érünk. Nem is értem, miért mondják ezt.. - töpreng el, látványosan, miközben önmaga megtestesült paródiája, ahogy a kifordított székben ül, kissé nyűtt pulcsijában, kezével a háttámlán támaszkodva, egyik kezébe ejtve fejét, és úgy pislog kócosan a lányra.
- Nem mellesleg te is tudod, hogy milyen a húgod. Kellőképpen lelkes, úgyhogy ne fesd az ördögöt a falra. Majd megnézem, ki kíséri el a magán órákra, és ha van valami gond, megijesztegetem a srácot. Bízd ide! - kacsint, aztán széles mosoly jelenik meg az arcán.
- Ó, ha tudnád! Bármit, ami a kezembe kerül, és ami hasznos lehet. - már-már vigyorog, és az ötletre, hogy csapjon fel csaposnak, csak elneveti magát, majd leteszi fejét összekulcsolt karjaira, ami a szék háttámláján pihen, és nagy kiskutya szemekkel pislog fel a szőkeségre.
- Azt mondod, van bennem valami ellenállhatatlan..? Nem lenne az manipuláció, vagy kihasználás? - pislog ártatlanul, és persze kifejezetten ellenállhatatlanul és aranyosan.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Seraphin McCaine
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Elijah & Sarah 2017-11-11, 12:57
Benned ég a szikra...?
[You must be registered and logged in to see this image.]

Laza három évvel idősebb vagyok, így nem csoda, hogy Elijah egóját amikor összejöttünk ez megmelengette, meg most is, ahogy látja, hogy jól érzem magam a társaságában, felszabadultan. Hiszen az idősebb csajok mindig tapasztaltabbak és érettebbek, és nehezebb őket összeszedni. Legalább is ebben a korban. A harmincas egyedülállókat azért már nem valami bonyolult, hát még az idősebbeket és magányosakat. De mindegy is, most nem akarok ebbe mélyebben belemenni, inkább az éles elmémmel reposztolok egyet.
- Hollóhát, rémlik? Egy vakmerő griffendélest mindig lekőrözünk. - válaszolom, de akármilyen csipkelődősek a szavak, a szememben ott van a nevetés. Olyan, mintha valami könnyű drogot árasztana a levegőben, már alig emlékszem arra, hogy mennyire ideges voltam mielőtt bejöttem a könyvtárba. Annyi mindent el kell még intéznem és most még is itt ücsörgök.
- Szuper, akkor a vonaton hazafelé megmondom Sashának, hogy jövőre is segítesz neki. Legalább attól nem kell tartanom, hogy beléd zúg, mert mesélt valami ázsiai hugrás srácról és azt hiszem oda van érte. Nem mintha ez jó hír lenne, vagy három évvel idősebb... - ééés már jön is az idegesség az arcomra és gyűlnek is a ráncok a homlokomra, ahogy a szemöldökeimet összehúzom, hogy mi az istent kezdjek ezzel a szituációval. Nem lehetek a túl védelmező nővér, aki kiheréli az első pasit, aki ránéz a húgára, de az ő korukban ez a korkülönbség beteges, szóval nagyon remélem, hogy a srác csak jófej volt vele és Sashácska zúgott csak bele, nem viszonzott. Mert akkor akármennyire akarok jófej lenni, nagyon durván közbelépek.
- Uhh, miket olvasol te szabadidődben. És igen, még mindig maradok a szokásos Long Islandemnél vagy Cuba Librémnél. Bár a kókusz még egészen ártalmatlanul hangzik. Szeretnél felcsapni csaposnak? Tuti, hogy hirtelen megnövekedne a spicces tinik száma a Három seprűben, ha Rosmerta maga mellé venne. - mosolyodok el kicsit megingatva a fejem, nem tudom én beállnék-e a sorba, ha tudom, hogy már tíz csajszi visong előttem, hogy Elijah szolgálja ki őket. Már pedig biztos vagyok benne, hogy így történne. Rosmertára meg a srácok szoktak nyáladzani, ez már csak így van. 


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Aki tudja, hogy mit kellene tennie,
de valamiért mégsem teszi, az tudatosan köpi szembe magát.
Ennél jobban pedig nem alázhatja meg magát senki.
Önmaga előtt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elijah Crowfield
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 19

TémanyitásTárgy: Re: Elijah & Sarah 2017-10-10, 21:16

Ez Elijah igazi énje. Na nem kell félni, ez nem azt jelenti, hogy csak egy szerep, amit eljátszik, vagy felvesz, sokkal inkább értendő úgy, hogy szeret felszabadult, játékos lenni, és így érzi magát jól. Benne van ez az örök csibész, örök nevettető alkat, de persze sokkal több,mint egyfajta allűr, vagy produkció. Minden esetre nagyon örül, amikor Sarah elneveti magát, mert ez azt jelenti, hogy még mindig hatással van a lányra, és ez mindig jó. Az ő identitását meg imidzsét is növeli, támogatja, meg persze az egoját is. És talán még kettejük kapcsolatára is kihat picit. Talán.. picit.. A könnyed helyfoglalás és a fent maradó mosoly is jelzi, hogy Elijah elérte a célját, sikerült kizökkentenie a lányt. A griffendélesnek meg majdnem az egésze élete ebben a laza, kizökkent világban van, egyszerűen azért, mert nem akarja túl komolyan venni az élet terheit. Szerencsére ehhez megvan a kellő háttere, biztos család, nem látott halált, nem volt tragédia náluk. A legnagyobb törés talán az, hogy nem vették be a kviddics csapatba, és hálás is azért, hogy ilyen stabil háttere és élete van, ezért is akar ebből minél többet megosztani másokkal.
- Végülis, ez is egy lehetőség. Érezhetően éles elméd van. Mindig is tudtam, hogy vigyáznom kell az okos nőkkel, mindig leköröznek. - csettint a nyelvével mosolyogva. És attól még, hogy Sarah nem tartja magát kényszeresnek.. az. Ez van, de ezzel nagy baj nincsen, legalábbis Elijah nem ezért szakított vele. Egyszerűen csak nem mentek a dolgok.
- Újabb rajongó, ejj ejj.. Nem gondolta, hogy ennyire felvillanyozó a társaságom. - csóválja a fejét, és persze, hogy hazudik. Pontosan tudja, hogy nagyon is jó hatással van másokra, sármos, és könnyű beleszeretne, már azoknak akiknek ez a fajta stílus bejön.
- Ne aggódj, itt leszek. - fürkészi a lány arcát egy bizalomgerjesztő, mély pillantással. Az jó kérdés, mit is szeretett benne annyira Sarah, és mi volt az, ami talán még mindig hiányzik neki. A pillanatnyi zavarra felfigyel, de úgy van vele, hogy jobb, ha nem hozza szóba, mert akkor megint lelombozódna. És végre sikerült megmosolyogtatnia, és ez jobb.
- Továbbra is kerülöd az egzotikus koktélokat? - dob be egy teljesen random témát. - Nem rég olvastam néhány igazán klassz receptet.. gondoltad volna, hogy távoli szigeteken néha több napig szárítják a kókuszt, hogy a víz elpárolgásával édesebb legyen?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Seraphin McCaine
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Elijah & Sarah 2017-10-09, 08:14
Benned ég a szikra...?
[You must be registered and logged in to see this image.]

Nem bírok nem felnevetni ennek a srácnak a láttán, pedig alapjáraton nyugodt természetnek szoktak engem titulálni, meg hát én is magamat. De ez a bohóckodás, amit levág, képtelenség nem kicsit nevetni, még ha halkan is, hiszen a könyvtárban vagyunk, és amúgy se vagyok ilyen szempontból harsány teremtés. Valahogy néhány pillanat erejéig a könnyed stílusa mellett én is kicsit fellélegezhetek, mintha nem nyomná annyi minden a vállamat. Amiben persze vannak saját magamnak okozott terhek is, hiszen lehet, hogy megannyi dolgot én aggódok, szervezek és gondolok túl.
Most viszont csak lecsüccsenek és valószínűleg olyan könnyed beszélgetés vár rám, hogy az állandó mosoly a számról már el se tűnik. És ez a gondolat nagyon is megnyugtató.
- Tegyük fel, hogy a tudásunkat és információinkat osztjuk meg egymással, és ez végül is, rendeltetése a könyvtárnak. - mentem ki magunkat a szabályok alól egy könnyed csúsztatással. A kezeim most, hogy felszabadultak, könnyedén simítanak végig a ruhámon, hogy a gyűrődéseket kisimítsák. Sosem tartottam magam kényszeres szabálykövetőnek, vagy úgy egyáltalán, kényszeresnek, de van néhány berögződésem, ami már kezd elmélyülni, és ilyen a rendszeretetem is, hogy minden az élére legyen hajtva, tökéletesen meg legyen a helye. Persze, ezt nagyon nem sikerült még átragasztani a többi testvéremre és ha belesek hozzájuk, hogy van e valami mosatlan, kerülget az agyrém.
- Mindenképpen, nem csak a tanulás megy jobban, ha veled van, de szerintem kedvel is és jó hatással vagy rá, Elijah. - szelidül el a vidám mosolyom. - Bár van is még hova fejlődnie, az erős középmezőnyben van az osztályban, és a következő évben már jönnek az évvégi vizsgák is. Szóval számítunk rád mindenképpen. - biztosítom, miközben éppen olyan kíváncsian viszonzom a pillantásait, csak én egészen máson gondolkozom. A vonásait nézem, azt az arcot, akit lehet, hogy szerettem. Vagy valami olyasmit éreztem, hiszen nem véletlen jöttünk össze, mindig feloldotta bennem a feszültséget a társasága. Vagy csak ezt a tulajdonságát szerettem, nem is őt magát?
Kicsit mondjuk megzavarja ezt a pillanatot, hogy a srác háta mögött a tiltott részleg felől egy árnyat látok átsuhanni és a megérzéseim azt súgják, hogy nem élő lélek az. De megpróbálom ignorálni, és újra Elijah-ra fókuszálok.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elijah Crowfield
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 19

TémanyitásTárgy: Re: Elijah & Sarah 2017-10-01, 16:49

Színpadias hátrahőkölést mutat be, amikor Sera kommentálja zseniális köszöntő szavait, kezeit a mellkasához kapja, kissé hátradől,és zaklatottan veszi a levegőt, még meglepődött-rosszalló pillantást is küld a lány felé - csoda, hogy nem esik le a székről. Bár amilyen ügyes, ez inkább adottság.
- Na de kérlek! Tudhatnád, hogy a lányok már most is bomlanak értem. - kacsint Serára egy csibészes mosollyal, majd nyújtózik egy nagyot, hogy felkeltse magát abból a bizonyos meditatív állapotból, amibe magát ringatta itt. Beletúr barna üstökébe, majd csak fél szemmel sandít fel a leányzóra, és meg se szólal, semmit se mond, egészen addig, míg azt a maradék két könyvet vissza nem rakja, majd le nem ül valamelyik szomszédos székre.
- Ahogy látom, ma is felvágták a nyelved.. már ha nem zavar, hogy beszélgetünk. Hiszen.. ez is ellentétben áll a hely rendeltetés szerű használatával.. - néz félig szúrósan, félig kérdőn Serára, majd szája szélén megjelenik egy pimasz, játékos mosoly. Aztán csak hátradől, kinyitja mindkét szemét, és úgy méri fel a terepet, mintha még nem is járt volna itt, vagy egyszerűen csak azt figyelné, más is lopakodik-e éppen erre, vagy édes kettesben vannak. S az, hogy a lánnyal egy időben együtt voltak? Szinte már-már badarságnak tűnik, bár tény és való, hogy jól megvoltak, de az is tény és való, hogy jobb, hogy vége. Valahogy nem illenek össze.
- Na és hogy van a családod? Sashával továbbra is számolhatok, szüksége van még a segítségemre? Azt hallottam, javultak a jegyei.. - igen, családi téma, mert tudja, hogy a lány azzal szívesen foglalkozik, talán még beszél is róla. Utána lehet, hogy arra is ki tudnak térni, mi van vele konkrétan. De csak semmi kapkodás. Elijah, miközben beszél,tekintetét kíváncsian fordítja a hollóhátas leányzóra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Seraphin McCaine
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Elijah & Sarah 2017-09-30, 10:55
Benned ég a szikra...?
[You must be registered and logged in to see this image.]

Lépek és rakok, lépek és rakok, egyre könnyebb szívvel, ahogy megpróbálok nem a leküzdött dolgokon és a további problémák hadán gondolkozni. Kihalt itt minden, nincs ami megzavarjon, egészen addig, ameddig bele nem futok egy ismerős alakba, amint éppen... meditál. Leginkább ehhez tudnám hasonlítani azokat a pillanatokat, amikor csak csukott szemmel, nyugodtan üldögél.
A mosoly azonnal átkerül az én arcomra is, ahogy meghallom a színpadias nagyvonalú köszöntést.
- Az ilyen cifra mondatokat tartsd meg szeptemberre, amikor te már menő egyetemista leszel és a lányok omlanak majd utánad. - nevetek fel egy kicsit, bár, ha jobban belegondolunk, akkor a mi rövid kapcsolatunk is éppen akkor kezdődött, amikor én megkezdtem az Ereklyevadász szakot, két éve szeptemberben, ő viszont csak a hatodévet. A kérdésére kicsit megbillentem a fejem és felvonom a szemöldököm, majd megemelem a kezemben a három-négy könyvet, ami még hátra van.
- Veled ellentétben, én rendeltetésszerűen használom a könyvtárat. - szurkálódom kedvesen, aztán odalépek mellé, és leülök egy szomszédos székre, felé fordulva. Ugyan Lio visszautasította, hogy szüksége lenne bármilyen segítségre Elijah-tól, vagy akárki mástól, de Sasha nagyon is kedveli a jóképű korrepetítorát. Mert hát, valljuk be, Elijah jóképű, nem is kicsit, olyan helyes, laza szomszédfiú stílusban. Kicsit végigmérem a srácot, afféle felmérésként, hogy miben változhatott, mióta nem találkoztunk, de a szívemben nincsen egy cseppnyi szomorúság vagy harag sem azért, mert köztünk vége lett annak a kis kapcsolatnak. A korunkhoz képest, ez egy nagyon érett döntés volt, hiszen ő volt 17, én 19, játszhattunk volna hosszú, fájdalmas tinidrámát is. Nem volt jó egyikünknek sem az a kapcsolat, hiába vagyunk el jól, ha még sem vagyunk egymás számára a legfontosabbak.[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Aki tudja, hogy mit kellene tennie,
de valamiért mégsem teszi, az tudatosan köpi szembe magát.
Ennél jobban pedig nem alázhatja meg magát senki.
Önmaga előtt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elijah Crowfield
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 19

TémanyitásTárgy: Re: Elijah & Sarah 2017-09-19, 23:19

Egy hosszú nap után nincs is jobb, mint meginni valahol egy finom, házi készítésű kézműves sört, lógni a haverokkal, legurítani még egy pár sört, vagy keresni egy olyan helyet, ami csendes, nincs ott senki, és az ember teljesen magában lehet.. Elijah az utóbbit választotta, és ennek megfelelően lassan, hosszan szívja be majd engedi ki a levegőt, ütemesen szuszog, miközben lehunyja szemeit. A könyvtár kellemes, antik szaga betölti a tüdejét, és annak minden apró léghólyagját, egészen a szívéig elér ez az illat, és kellemesen melengeti. Maga sem tudja, mit szeret ennyire ezen a helyen, talán a csendet, talán a nyugalmat, talán azt, hogy itt senki nem néz rá furán, amiért ennyit tanul.. Na nem mintha nem szeretné a többieket, meg az évfolyamtársait, vagy a többi háztársát, nagyon is központi figura, és szociális jellem, de még a nagyon pörgős valakiknek is kell néha egy kis nyugi meg pihi.
Ahogy ütemesen, már-már meditálva szippantja be a levegőt, majd fújja ki, egyszer csak hangokat hall, méghozzá ütemes, egyre közeledő hangokat, mindenféle kommentár nélkül. Kinyitja szemeit, mintha csak kisandítana saját szemei, szemhéjai mögül, aztán kipattintja gyönyörű, mogyoróbarna szemeit, arcán széles mosoly terül el, és a karjai is a levegő emelkednek, ütemesen lendülve.
- Kit látnak szemeim! Ki ez a szépség, aki megtisztelt jelenlétével? Áldassék Fortuna, hogy elém sodort ma! - köszönti lelkesen a vele szemben megjelenő leányzót, ahogy befordul abba a sorban, amiben ő is van, és közelebb ér hozzá.
- Hogy vagy ma? Mi járatban ezen a kietlen vidéken? - mutat körbe letörölhetetlen vigyorral, kifejezetten örül a hollóhátas lány megjelenésének, főleg, mert rég találkoztak, és főleg azért is, mert amúgy jóban vannak. És nem csak azért, mert a lány családját korrepetálta nem egyszer, hanem.. csak jóban vannak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Seraphin McCaine
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Elijah & Sarah 2017-09-16, 13:45
Benned ég a szikra...?
[You must be registered and logged in to see this image.]

Eltelt egy újabb év és ismételten nem éppen eseménytelenül. A nyomozás Seannal a kardok után, Sasha támadása, és utána a futkározás, hogy ki tette és miért... Az a kaland a másik világban! Istenem, miért van az, hogy itt egy Roxfortos évvel úgy érzem, hogy tíz éveket öregedek. Nem mondom, hogy nem vonták el a figyelmemet arról, hogy közben egyetemista vagyok az iskolában. De mindent sikerült lezárnom, egészen jó eredményekkel, és most, hogy az évnek vége, és holnap indul is a Roxfort expressz haza, úgy érzem már nincsen sok dolgom, amit el kell rendeznem. A dolgaimat már összepakoltam, és Sashanak is kiadtam az ukászt, hogy pakoljon lelkesen. A vonatút haza mindig közös családi program, hiszen a hugaim még nem tudnak csak úgy hoppanálni, mi pedig nem vállaljuk Nicoval a kockázatot, hogy utasként vigyük el őket, és amúgy is... Néhány óra négyesben egy fülkében családépítő program is lehet. Ha nem némán tellik, mert valami veszekedés miatt mindenki bevágja a durcit.
Lassan, nyugodtan pakolom vissza a könyveket a kezemből, és mögöttem az asztalon is még vagy 5-10 könyv hever. Pálcával is lebegtethetném őket a helyükre, de most kicsit megnyugtat a könyvtár csendje, hiszen a tanév végével körülbelül csak a szellemek járnak itt, ők is csak véletlenül. Van időm gondolkozni, hogyan is legyen ez a nyár, az a vendég Sashának, akit elhívott, és az, hogy én szeretnék eltűnni egy hónapra, és magukra hagyni őket... Ezt nagyon jól meg kell koreografálnom, hiszen nem tudok csak úgy elmenni. Már kilóméteres listám van, hogy mi mindennek kell tökéletesnek lennie, hogy ne csak az járjon a fejemben, miközben az Excalibur nyomában kutatunk Glastonbury-ben, hogy Sasha vajon mit eszik, ha Nick az Auror központban van, Lio pedig leszarja. De mikor kezdek el én élni már?  Követni a szívemet, a saját kalandjaim után menve?
Csak sétálok a néma sorok között, és rakosgatom vissza a könyveket.[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Aki tudja, hogy mit kellene tennie,
de valamiért mégsem teszi, az tudatosan köpi szembe magát.
Ennél jobban pedig nem alázhatja meg magát senki.
Önmaga előtt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Seraphin McCaine
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 21

TémanyitásTárgy: Elijah & Sarah 2017-09-01, 13:33

***


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Aki tudja, hogy mit kellene tennie,
de valamiért mégsem teszi, az tudatosan köpi szembe magát.
Ennél jobban pedig nem alázhatja meg magát senki.
Önmaga előtt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Elijah & Sarah

Vissza az elejére Go down

Elijah & Sarah

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Archivum :: A múlt árnyai :: Könyvtár (4. emelet)-