Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb


ϟ Fontos Hírek
  Today at 08:17
Luna Lovegood


ϟ Játssz velem!
  Yesterday at 08:29
Luna Lovegood

A hónap posztolói
Cody Armstrong
 
Luna Lovegood
 
Armand Stansson
 
Gina Accipiter
 
Madeleine Eastwick
 
Sidney Smallwood
 
Perselus Piton
 
Gwyneira Rousseau
 
Daniel G. Paisley
 
Tim Roberts
 
Statisztika

Összesen 585 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Keith Maddox

Jelenleg összesen 38998 hozzászólás olvasható. in 3479 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Jonathan Amias

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Vendég
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Jonathan Amias 2017-08-27, 02:27


Jonathan Amias
„Ha látod, hogy üldöz a sors: fordúlj meg s állj vele szembe. Ha futsz előle, utólér; ha elébe állsz, talán kifoghatsz rajta.” Milkó Izidor


Userinfo: Főkarakter

Teljes név: Jonathan William Amias
Születési hely és dátum: Stockholm, 1987.december 1.
Csoport:  Varázshasználó
Patrónus: Farkas
Évfolyam (szak) / Foglalkozás: Egyetemista/Auror
Képesség: Vérfarkas (született)
Mágikus adottság: -
Familiáris: -
Kiemelkedő tudás: Sötét varázslatok kivédése - Született Tehetség
Kihez tartozol: Carla Turner Amias (feleség), Adam Amias (fiú), Rebecca Amias (nővér)

Jellem: Kissé mogorva természet, de jó humorérzék. Ha valami baj van, már akkor tudja mit kellene tennie mielőtt még valakitől megtudná hogy pontosan mi a baj. Nehezen viseli a változást, de amit már ismer és szeret azt foggal, körömmel védi.
Kinézet, megjelenés: Mindegy milyen ruha van rajta, a lényeg hogy jó nagy legyen hogy beborítsa vele egész testét. Főleg bőrruhákban szokott lenni, hidegebb időszakban még szőrmebundát is visel néha. Hosszú szőkésbarna haj, arca borostás, szeme színe kék. Közepes magasságú, nem sokkal nagyobb egy átlagos muglinál.
Előtörténet: Az én családom mindig is hű volt az őseihez. Az öregek szerint egykor a miénk volt az a föld ahol most is élünk. Túl sok dolgot nem tudok a nagyokról.. legalábbis egyet leszámítva.. Arról az emberről beszélek most aki után kaptam a nevem: Edward Amias.. A családunk hírneve hozzá köthető. Még valamikor a sötét középkor idején, mikor még a Svédek gyerekcipőben jártak, egy halálfalók alkotta szekta, a Legyőzhetetlenek uralták e földet. Kegyetlenül bántak mindennel ami élt és mozgott. A nagyobb városok környékén szinte az összes fát kivágták, és minden állatott meg növényt levágtak. Az emberek éheztek, minden évben pestis pusztított végig az országon. Egy jó ideig az emberek bár nehézkesen, de megtudták szokni ezt a életet. Egészen a "Farkasok Napjáig". Ezen a napon Edward Stockholm főterén gyűlést hívott össze és ezen gyűlés során felszólította a polgárokat hogy ragadjanak fegyvert és addig harcoljanak míg az utolsó Legyőzhetetlen is hamuvá lesz. Ekkor lesből rátámadott egy a Legyőzhetetlenek által felbérelt született vérfarkas, és beleharapott Edward karjába. Éppen telihold volt aznap éjszaka, így Edwardban felgyülemlett a düh és hirtelen egy hatalmas vérfarkassá változott. Még aznap a fegyveres néppel együtt harcba szált a várost védő Legyőzhetetlenekkel. 2 évig tartott a harc, mígnem a város melletti mezőn kivívták a szabadságot. A családunk azóta vitte tovább a vérvonalat és minden Amias ezzel az adottsággal születik. Azért kaptam meg az Edward nevet mert a szüleim szerint megszólalásig hasonlítok a felmenőmre. Attól a pillanattól fogva büszkén viselem ezt a nevet és viszem tovább felmenőm örökségét. Ha a családba új gyerek születik, az apa mindig farkassá változik és megharapja utódját mire az elérte 10 éves korát. Az első átváltozásom 15 éves koromban történt meg, mikor pár Hugrabugos társammal teliholdkor kiszöktünk a Tiltott Rengetegbe. Mikor megkezdődött a folyamat, először nem éreztem semmit, de aztán mintha szép lassan egy hosszú kardot húznának ki belőlem, olyan fájdalmat éreztem. Mikor megtörtént az átváltozás, egyszerűen nem tudtam uralkodni magamon.. szerencsére a többieket időben figyelmeztettem hogy menjenek a közelemből, így hála Merlinnek senkinek se esett baja. De a barátaimmal megesküdtünk hogy rajtunk kívül senki nem tudhat a Roxforton belül a képességemről. Miután elvégeztem a Roxfort általános szakát, aurornak álltam, de közben még egyetemre is járok. Feleségül vettem egy félvér nőt, Carla Turnert, akitől született egy fiúnk, Adam. Közben becsöppent az életünkbe a nővérem, Rebecca is, akiről egészen mostanáig nem is tudtam. Van egy olyan érzésem hogy itt valamit titkolnak előlem..


Vissza az elejére Go down
Luna Lovegood
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 1422

TémanyitásTárgy: Re: Jonathan Amias 2017-08-28, 09:44


Elutasítás!

Előre leszögezem, hogy az elutasítás a karakterre vonatkozik és nem a userre. Tanakodtunk a vezetőséggel és akárhogy is, de ez a karakter túl sok sebből vérzik annak ellenére, hogy ketten is igyekeztünk segíteni a megalkotásában. Tény és való, hogy még nem szerepjátékoztál, épp e miatt első körben egy ennél jóval egyszerűbb karakterrel kellene indítani amíg megérted a játék menetét vagy csak magát a világot, mert az egyik gond kapásból az, hogy ez a karakter egyszerűen nem illik a Harry Potter világba. Az egy dolog, hogy igen sok pont rávilágít, hogy nagy Trónok harca kedvelő lehetsz, de ez nem Trónok harca világ. A Harry Potter világa egy jóval modernebb világ, nem középkori, nem ősi karpárbajokról szól, ősi családokról, hanem egy varázsvilágról, ahol elvétve akadnak vérfarkasok. Nem egész vérfarkas klánok, falkák, mivel mint az üzenetben is említettem neked nincs belőlük sok, e miatt van 2 % egy született vérfarkas megdobására.

"Érdemes átnézni első körben, hogy mi az a képesség, ami tetszik, minek nagyobb az esélye, hogy sikerül megdobni egyáltalán. Vannak olyanok, amik nem születettek, ezeket ugye ha az ember később dobja meg sincsen gond, mert akár mikor válhat harapott vérfarkassá. A született képességek ettől még nem jelentik azt, hogy ha nem sikerül elsőre megdobni akkor nem is lehet valaki soha az. Nekem pl. egy karakterem vagy két év után lett párszaszájú. Egyszerűen ezt a infot róla nem tüntettem fel az előtörténetében, mintha nem lenne, később amikor sikerült sokadik próbálkozás után megdobnom akkor már úgy kezeltem a játékban, mintha mindig is meg lett volna neki, csak eddig titkolta mindenki elől."

Ezt írtam neked a hosszú üziben, amit segítségképp próbáltam adni. Vagy nem olvastad, vagy nem vetted figyelembe, nem tudom, de benne volt a lényeg. Ehhez Megan hozzátette, hogy esetleg megoldható, hogy egy átok a karaktered képességét blokkolja, tehát olyan mintha nem lenne és mégis van. Ez esetleg még beleférhetett volna, de nem úgy, hogy lényegében az egész karakter arra épül, hogy született vérfarkas, hogy gyerekkorától az és az átokról egy árva szót nem ejtesz. Ennek akkor lett volna létjogosultsága, ha a fentiek nincsenek, ha nem az egész et erre épül, ha az átok akár már gyerekkorban életbe lép, ha egyáltalán van róla szó. Hozzáteszem a született vérfarkas született, azaz a telihold nem egyszer csak hat rá, hanem azért született, mert gyerekkorától vérfarkas. Ez egy átok, nem idővel jön elő. De ez már csak kósza megjegyzés. Plusz adalék, hogy többszöri kérésre sem vetted ki a született vérfarkas megjelölést a képességtől, pedig jeleztem, hogy nem dobtad meg, nincs ott létjogosultsága.

Ennek fényében ezt a karaktert elutasítjuk. Ha szeretnél az oldalon játszani kérjük, hogy hozz egy olyan karaktert, aki passzol a világképbe, akivel jobban értelmezed a segítséget és tanácsokat, akivel ténylegesen megtanulhatsz játszani. Erre a leglogikusabb egy diák, miután ha felnőtt karaktert hozol az magával vonzza, hogy ahhoz hogy ő kenje-vágja a sztorit, a világot, ahhoz neked is kellene, de mivel ez utóbbi egyelőre úgy fest nincs meg, sokkal kézenfekvőbb, ha egy olyan karaktert alkotsz, akivel játék közben ismerheted meg a világot és a játékmenetet. Majd, ha mindez megvan, akkor visszatérhetsz az eredeti karakter ötletedre, feljavítva a tapasztalatok alapján az előtörténetet és ebben az esetben a hivatalos kiskapu segítségével válhat született vérfarkassá. Hivatalos kiskapuról itt olvashatsz bővebben a lap alján: [You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
A dolgok, amiket elvesztettünk, visszatalálnak hozzánk,

ha nem is mindig úgy, ahogy gondoljuk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://xmen-firstclass.forumotion.com/

Jonathan Amias

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

+

Similar topics

-
» Jonathan Miller / Einar Skurgeson

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Archivum :: A múlt árnyai :: Archivált elõtörténetek-