Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb
ϟ Házpontok 2018-2019
  Yesterday at 21:36
Ginny Weasley


ϟ Képességdobás
  Yesterday at 14:07
Colette BlackbourneA hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Nox Djarum
 
Sidney Smallwood
 
Cody Armstrong
 
Gina Accipiter
 
Nancy Lukey
 
Ginny Weasley
 
Jacob Troops
 
Armand Stansson
 
Janette Troops
 
Statisztika

Összesen 591 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Colette Blackbourne

Jelenleg összesen 39355 hozzászólás olvasható. in 3498 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Nox Djarum lakása

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 30
ϟ Hozzászólások száma : 424

TémanyitásTárgy: Nox Djarum lakása 2017-08-03, 18:24

First topic message reminder :

Csendes, mégis zavaros. Lepukkant, mégis tekintélyt parancsoló. Az egykoron virágzó londoni elit temetőjében járunk: kopott, barokkot idéző falak, reneszánszra hajazó groteszk kőszobrok, tágas ablakok, vízköpők, s mégis: az egészet mintha valamiféle baljós árny lengené körül.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Egy ódon panelháznak tűnik csupán London szívében, hisz valójában az is. Egy időtlen épület, körös-körül élettel, maga a hely mégis mintha észrevétlen lenne. Pedig mindenki tudja hogy ott van, hogy létezik, de épp csak arra a pár másodpercre, míg nap mint nap gondterhesen elsuhannak mellette. Az épület hivatalosan lakatlan, noha a valóságban ez közel sincs így. Nagyon is akad lakója, ki egymagában, netán rég halott apja időnként felbukkanó kísértetével karöltve oltalmazza a helyet. Így hát nem csoda, ha védőbűbájok tömkelege lengi körbe, muglikat megtévesztő illúziók, fényelnyelő mágiák és minden olyasmi, ami ahhoz kell, hogy a külvilág számára jelentéktelen, netán kellően riasztó maradhasson – méghozzá úgy, hogy ebből fakadóan lebontani se szándékozzák.
Ami az épület felépítését illeti, több szint magas, de csak a legfelső van használatban – az viszont a fényűzés pompáját hivatott képviselni.
[You must be registered and logged in to see this image.]
A lakhely szinte csak hoppanálással közelíthető meg, esetleg nem árt, ha az illető tud repülni, lépcső ugyanis sehol, vagy ha van is, nem épp funkcionális. Az alaprajzát tekintve nem túl nagy, de mint tudjuk, a varázsvilágban ez aligha mérvadó szempont.
Előtér gyanánt tágas márványfolyosó szolgál, egybenyitott nappalival, hatalmas, kőcsipkés kandallóval. Domináns színei a fehér, a fekete és az arany,
[You must be registered and logged in to see this image.]
néhol azonban a vörös dominál. Mindenhol szőnyegek, függönyök, aranyozott szobrok, kontrasztos bútorok, mindez mégis letisztult eleganciát sugall, mintsem giccsbe menne át. A legtöbb helység innen nyílik: két tágas hálószoba, egy kisebb fürdőszoba, jókora konyha, ebédlő meg minden, amire a maga állandóságában szükség van.
Ami a hálószobákat illeti, meglepően nagyok, nem keltik zsúfoltság érzetét, hiába a millió cicoma. Kifinomult, baldachinos ágyak, kellemes dohányzósarok, kristálycsap és jókora, faragott ruhásszekrények. Ablakaik egytől egyig a romos belső kertre néznek, mely a maga elhanyagoltságában tündököl.
Önmagában a ház nem sok titkot rejt, csupán a maga kis szeletét a történelemből. De nem is kell, tulajdonosa számára ez is bőven elég. Majd ő képviseli a titokzatosságot szeretett lakása ölelésében.


A hozzászólást Nox Djarum összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2017-10-27, 14:35-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

SzerzőÜzenet
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 30
ϟ Hozzászólások száma : 424

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2017-10-25, 23:03Az esküEsküdj meg, Égi Szörnyetegem, az univerzum kietlenségének szülöttje, hogy én, porból fogant, hű Fényoltód ettől a perctől kezdve, tartson az bármeddig, s történjen bármily módon, bármily feltételek mellett, töretlen oltalmadat élvezem, ha a helyzet, s a szükség úgy kívánja.
Esküdj meg, hogy odaadó társam leszel, s több ezer év tapasztalatát nem sajnálva megadod nekem mindazt azt a tudást, melyet tőled remélhetek, mindaddig a pontig, vagy azon túl is akár, míg ha testem már nem is, de olthatatlan sóvárgásom követeli.
Tulajdon létedre esküdj meg, s én esküszöm, hogy kigyógyítalak a kórból, mely vesztedre tör, hogy ismét üde egészként, erőd teljében pompázhass, beteljesítve jövendő terveidet az Életnek csúfolt káosz folyamán.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ivarn-vo Inor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Hozzászólások száma : 161

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2017-10-19, 16:19

Nem feltétlenül kedves Fényoltóm határozott szavai, amik kizökkentenek és vissza térítik eltévelyedett pályájáról elmém bolyongó napkitörését, mégis beszivárognak, akár csak Cody arca.
Nox tanúja lehet annak, hogy ha valaki már fel nem is fogja azt amit mondanak neki, nem érzékeli a környezete jelzéseit, nem érzékel lassan semmi mást, csak önnön létezése kihúnyni készülő szikráját, a kezemet akkor is mozdítom, és megfogom a nőét. A fogásom határozottnak hat, annak ellenére is, hogy harmat gyönge.
Egy olyan szösszenet megnyílvánulása ez, mint az életösztön küzdelme. Az érdekesség, ami Nox számára talán csemege, hogy még egy halhatatlan entitásban is benne van egy ilyen halandókra oly jellemző vonás. Hiszen aki nem tud meghalni, nem árt neki majdnem semmi, abban ugyan minek is dolgozna ilyesmi? És mégis.
Hát ezt nem is odahaza növesztettem! Nem. Ez a világokban kóborlás adománya. Egy felébredt megnyílvánulás a létezés és a létezéshez való ragaszkodas irányába.
Kezünk össze fonódva, immár készen a szövetség megszületésére, aztán már igazán nincs sok!
Nox már nem nagyon találhat tiszta pillanatot a tekintetemben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 588

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2017-10-19, 15:18

Nem határozottan nincs rendjén. Főleg mikor felém indul.
Lépek egyet hátra aztán minden akaratom megszűnik a mozgásom irányítása felett. Nem tudom hogy minek köszönhetően de olyan mértékű rettegés lesz újjá rajtam, ami már szinte tekergeti a gerincem és szívem szerint a falat kaparnám, az a fajta félelem, mikor nem hallod a saját gondolataid, az a fajta félelem, ami semmiképpen nem jellemezhetné egy tudatos emberi lény félelmét. És ez ki is ül az arcomra. Nem tudok moccanni, sőt olyan súlyt érzek egész valómra nehezedni, hogy reszketni kezdenek a lábaim és össze is csuklanak, szinte engedelmesen. Állati ösztönökig süllyedt iszonnyal térdeplek egy ismeretlen előtt, akiben láthatóan egyetlen cél buzog, mégpedig megsemmisíteni az előtte lévőt, vagyis engem.
Ha tudnék gondolkozni, minden bizonnyal felmerülne bennem, ki a faszom ez a fickó? Mi a frász ez?!
De elvékonyodott, belém fojtott nyüffenésen kívül semmi sem bukik ki belőlem.
Ujjai a nyakamra fonódnak, és bár olyan nehéznek érzem magamat, hogy már már attól tartok önmagam fogom agyon nyomni, ő mégis játszi könnyedséggel emel fel. Tökéletesen szembe tudok vele nézni, főként azért is, mert meglepetésemre egy magasak vagyunk!
Mikor találkozik a tekintetünk, bizony újra éled emberi tudatom és sikerül is elbőgnöm magamat egy erőteljes stressz kicsapódásának hála, azonban küzdeni még mindig nem tudok az ellen ami velem történik.
A tekintet ami az enyémbe néz, egyben túl is néz rajtam, egyszerre túl élesen fókuszál, és közben mégsem néz sehová, a pupillája reszketése pedig egyértelműen elárulja és eljut hozzám a felismerés, hogy valójában biztos hogy nem azt látja ami előtte van. Vagyis meg van zavarodva.
Bár ez rajtam nem segít, a tisztulás pillanatai mégis eljönnek, Nox metsző szavai pedig valószínűleg nem kis szerepet játszottak ebben, ő pedig elenged.
Zavartan, remegve teszek egy két lépést hátrébb tőle. És valahol, valami érthetetlen oknál fogva felötlik bennem, hogy akármi is áll most előttem, haldoklik és bár majdnem megölt, mégis empátia ébred bennem.
Vegyes érzelmek kavalkádja, és egy olyan reakció, aminek nem szabadna kibontakoznia egy ilyen után. Bár sem anyám, sem apám felé nem tápláltam kicsattanó szimpátiát, az empátia mégis megnyilvánult feléjük is bennem...
Mi ez az érzés? Hogyan létezik ilyesmi? Mi határozza meg? És miért?
Aztán találkozik Nox tekintetével az enyém egy röpke időre és visszatérek a Földre, nyeldeklek, köhögök, megnyomkodom a tokomat, aztán biccentek. Előszedem a kantáros naci zsebéből a pálcámat és össze szedem a tudásomat, ami az eskühöz kell. Majd utána felteszem a kérdéseimet, hogy amúgy ki ez mi ez és miért is az alku?
Ha minden készen áll pedig neki is kezdek a felvezetésének.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 30
ϟ Hozzászólások száma : 424

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2017-10-16, 16:48Az esküÉpp saját, felötlött gondolatomat emésztgetem... Ivor. És kokain. Miféle eszeveszett kombináció... Mélységes kíváncsisággal tölt el már csak a puszta gondolat, hogy egy isteni entitást láthatok mivolta teljében, s azon túl. Arcomra is kiül a némi vággyal ötvözött misztikus szenvedély, a valóság azonban fojtogató hurokként tekeredik a nyakamra, s ránt vissza, megkövetelve hogy nézzek az orrom elé, másképp csúnya végkifejletre számíthatok. Se szó, se beszéd, Égi Szörnyetegem elvakult ragadozóként veti rá magát mit sem sejtő unokaöcsémre, s hazudnék, ha azt mondanám nem hagy ki egy pillanatra a szívem. Még szerencse, hogy egyikük sem látta, pillanatnyilag amúgy sem lennének rá képesek.
De nem mozdulok. Mi több, rezzenéstelen arccal tűröm óráknak ható másodpercekig, s csak aztán szólok közbe, képviselve a kiábrándító tüskét, mely reményeim szerint visszatereli vendégem a józanság medrébe.
- Amennyiben a továbbiakban is élni szándékozol, elengeded. - repesztem szét a megfeszült levegőt szigorúan csengő tónusommal. Nem fenyegetés volt ez, hisz értelmetlen volna; puszta tényközlés. Ha nincs harmadik fél, nincs eskü. Ha nincs eskü, nincs segítség. Ha nincs segítség... Nos, ezt már mindenki tudja. Szokatlan, még magam számára is az, a tekintetemben táncoló megvető kegyetlenség, mellyel a további cselekményeket figyelem. Talán ha nem Cody lenne az áldozat, örömmel, mi több, lelkesedve nézném végig, de így... S talán ez az a tény, mely visszatart attól, hogy további időhúzással kínlódtassam két létállapot közt csapongó szörnyetegem. Így hát a produkció végeztével fellengzős fapofával köszörülöm meg a torkom, s nyújtom jobb karomat felé, jelezvén, hogy örülnék, ha hasonlóképpen cselekedne, és elkezdődhetne a mulatság. Egy bátorító pillantást vetek Codyra, amolyan ne félj amíg engem látsz üzenetet közvetítve, majd visszafordulok, mélyen beleágyazva magam a haldokló szempárba.
- Rajtam nem múlik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ivarn-vo Inor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Hozzászólások száma : 161

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2017-10-16, 05:21

Nem volt még közöm kokainhoz és azt hiszem ez egyenlőre így is van rendjén. Nem reagálok a megjegyzésre.
Sőt sajnos a továbbiakra sem. Mindent kiszorít a felbukkanó fiatal fiú alakja aminek sikerül megtévesztenie, és ez a megtévesztés kis híján az életébe kerül. Ameddig Nox csodás ívű ajkait elhagyják a mondatok, azalatt én lépésről lépésre közelebb jutok Codyhoz, akár egy kimért ragadozó, ő pedig semmit sem tud ellene tenni. Sem ellépni az utamból, sem szólni, sem tiltakozni. Megbabonázva, rettegve esik térdre előttem mikor megérzi lényem töredékének súlyát. Én pedig épp azt a sorsot szánom neki, mint bármiféle illúziónak, ami a múltamhoz köthető akár egy vakmerő gondolatnyi időre is!
Végig simítok az arcán gyilkos nyugalommal, össze szorítom az állkapcsát, aztán lejebb siklik a kezem.
Az elmult dolgok, amiken már nem lehet változtatni, mégis előszeretettel tréfálnak meg az ezzel kapcsolatos káprázatok újra és újra. Én pedig megfáradt, jeges ürességgel roppantom el mindannyiszor elém lépő illúzióm torkát. És csak egy beszivárgó józan pillanat, amikor valóban azt látom és hallom, ami körülöttem van.
A tudatom mélyére szivárog és vissza tart a végső kimeneteltől.
Kirajzolódik, ahogy bal kezem ujjai egy vékony, ugyanakkor erős, rugalmas nyak köré fonodnak szorosan, éppen csak el nem törve azt.
Tekintetem megtalálja a könny áztatta arcot, az oxigén hiánytól  kikerekedett szemeket, és a halálfélelemtől eltorzult ábrázatot.
Lassan elszakítom a tekintetem és leteszem a fiút, hogy az újra a saját lábán álljon. Hátrébb lépek és megdörgölöm az orrnyergemet.  Utálom a hallucinációkat!
Még mindig...
- Elnézést.. - szűröm a fogaim között, két halkan hörgő sóhaj között, és ahogy megdörgölöm a szemeim körüli részt is, majd vegig húzom a kezemet az arcomon porlékony bőröm törmelékét sodrom ujjaimmal, az orromból szivárgó kekes fényű fekete anyagot már meg sem próbálom letörölni.
- Lehetne sietni? - valamiféle fura módon sikerül kedélyesen és nyugodtan feltennem a kérdést. Kissé túlságosan is. Nox első adag méregtelenítése olyan mintha felgyorsított volna mindent!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 30
ϟ Hozzászólások száma : 424

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2017-10-13, 20:56Az eskü- Ha szabad megjegyeznem, pillanatnyilag egy lecsúszott kokainfüggőre hajazol. - lököm oda egy gyors pislantással, fejem azonban nem mozdul, kezeim továbbra is elegánsan pihennek előttem: rideg eleganciával tűröm újdonsült vendégem keserű kínlódását. Íriszemben mohó vágy csillan, ennél kiszolgáltatottabb helyzetben aligha lehetne... Sürget az idő, s a körülményeket tekintve talán egy kicsit tágabb értelmezésben is vehetjük azt a bizonyos esküt - biztos nem fog neki feltűnni.
Hiába, a szenvedésnek is megvan a maga diszkrét bája.
- Oh, hát itt vagy... - vezetem végig tekintetem az érkező ifjún - De jó hogy eszembe juttattad, gyönyörű angyalfátyolkákat láttam a minap. Csak egy szavadba kerül, tudod. - adnám át magam a díszes bájcsevejnek, azonban egy halálhörgés övezte véres köhögés, no meg Cody aggodalmas vonásai tudatosítják a tényt: ideje cselekedni. Nem mintha nem tudnám, de tekintve, hogy egy istenszerű létforma épp mellettem készül meghalni... roppant magasztos érzés ölel magához.
- Kísérlet? Hova gondolsz... Ne aggódj miatta, meggyógyítom, másban kérném a segítséged. - nézek immáron tulajdon gyöngesége teljében sorvadó Szörnyetegemre. Igazán gyönyörű. Ha tehetném, a tudatomba zárnám, s mint egy trófeát őrizgetném, tüzetesen elmerengve legapróbb vonásain. - A megszeghetetlen eskühöz három személy szükséges. Hozd a pálcád, te leszel a harmadik.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 588

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2017-10-13, 15:01
Nox & Cody

[You must be registered and logged in to see this image.]
Épp a kompakt botanikus melegházat rendezgetem amihez Noxtól előzőleges egyeztetés alapján kijelöltünk egy szobát/teret, amit átalakíthatok (késői terveim között szerepel a belső udvar romjait birtokba venni és életet lehelni beléje, meg kialakítani egy kicsi medenceféleséget ahol a vízinövények kapnak majd helyet... Egyenlőre azonban elvagyok egy kisebb keltetőben is.
Mikor meghallom Nox hangját leteszem az éppen átültetésre szánt rozsdaszárú bolygóborsot és kesztyűben, kantáros gatyában, meg egy egyszerű pólóban kacsázok a folyosóra és intek oda Noxnak.
- Azt hittem már itthon vagy. De látom vendéged akadt. - állapítom meg derűsen feléjük menet, aztán lefonnyad a fejemről minden, ahogy jobban szemügyre veszem a vendégét. Sőt egyenest meg is torpanok, méghozzá a tisztes három métert tartva. Hosszan bámulom, és csak azt tudom megállapítani, hogy bár roppant emberszerű... valami mégsem stimmel... Sőt!
- Mi történt vele? Rosszul sült el valami.. kísérlet? - érdeklődöm Noxnak címezve a kérdést, de le nem véve a szememet a jövevényről.


[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ivarn-vo Inor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Hozzászólások száma : 161

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2017-10-13, 14:29

Az utazás ezen formája határozottan megvisel most, hogy a szerveim gyakorlatilag olyan élményben részesültek, mintha egy botmixerrel összezúztak volna bent mindent és még ki is centrizték. Mikor megérkezünk nem kevés émelygés fog el, forog velem a világ ami egy pillanat alatt mos le minden magasztosságot a képemről. És egy haldokló béka méltóságával gázol a földbe. A sivatag töredezett és felhasadt földjéhez hasonlatos sebeim most tovább repednek és akár a fa a leveleit, épp úgy hagyom el magam is porladó részeimet. Hát menten seggre ülök... Neeem az kritikán aluli lenne tőlem... még a döglődő béka képéhez képest is! És igazából ez az egyetlen dolog ami a lábamon tart és vissza attól, hogy a csodálatos márvány folyosónak bemutassam a belsőségeim maradványát. Bár végig fut rajtam a reszketés, érzem, ahogy a szerveim megtalálják önmagukat és lassan de biztosan, kisebb nagyobb sérülésekkel, amit a méreg harapott beléjük, de rögzülnek eredeti helyükre!
Összeszedem magamat, kiegyenesedem, nyelek egy nagyot, hátra simítom zilált szőke tincseimet majd egy elegáns, könnyed mozdulattal letörlök egy csík "vért" ami az orromból indult neki.
A tekintetem pillanatra zavarossá válik, de sikerül kipislognom a beúszó hallucinációt a perifériám határáról. Szólni kívánok, de egy adag "vér" bukik ki csak belőlem némi köhögéssel. Na most már sürget az idő azt hiszem. Igyekszem nem gondolni arra, mi lenne ha...? Elvégre nem fog elkövetkezni. Nem fog... Nem fog!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 30
ϟ Hozzászólások száma : 424

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2017-10-12, 23:32Az eskü[You must be registered and logged in to see this link.]

Meglepnek a szavai. Mi több, lenyűgöznek. Egy kényelmes hümmögésbe fojtott félmosolynál többre azonban nem futja, ami elismerésemet illeti - holott mélységesen ismerős a helyzet melyet felvázolt. Ha nem volnék halandó... De nem,  ennek a gondolatnak nincs itt az ideje. Szemtől szemben állva valakivel, aki még nálam is könnyedebben siklik át a pszichés gátakon, egyenest gondolataim tengeréig... Nos, ez esetben pláne nem. Talán csak önérzetemet palástolom vele, de fennt kell tartani a sebezhetetlenség látszatát.
További szavaira nem reagálok, legfeljebb egy kósza gondolatot engedek meg kibontakoztatni az említett lényekkel kapcsolatban. Más dolgunk van, és bár nem szorít az idő, kezdek fázni, ami azt illeti. Megragadom hát Szörnyetegem immáron lecsupaszított karját, s hopp, elgörbült valóság övezte utazás, egyenest kifinomult márványfolyosóm szájába, a letisztult bejárati ajtó elé, mely talán még soha nem is volt használva. Körülnézek - partnerem térfelét szándékosan kerülve -, de sehol senki. Cody bizonyára a szobájában ücsörög, ha nem épp London utcáit rója. Ideje kideríteni.
- Coooody... Köszönj szépen a vendégünknek.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 588

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2017-10-11, 22:32
Nox & Cody

[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza gondolok az olasz étteremben töltött időszakra és igen... Vitathatatlan, hogy egész nap annyi információ áramlott át rajtam, hogy sokszor már csak mosolyogtam, de le nem volt energiám reagálni.
A szakácsok, a pincérek, a vendégek, mindenki megtalált mindig. Ki ezzel ki azzal. A szakácsok rendszerint limonádét hordtak karafokban, gyorsan dolgoztam, mégis azok alatt az idők alatt, míg az az egy- másfél liter feltöltődött, alkalmanként legalább öt karafot számolva, bőven jutott idő, mindnek betekintést nyernem az életébe.
A pincérek a szünetüket szintén előszeretettel töltötték a pult előtt, onnan beláttak mindent, és a rendelést is azonnal tudták vinni. Rengeteg sztorit meséltek, magukról, a vendégeikről, a bajaikról.... mindenről. Ha nem is nekem, egymás közt vitatták meg szerencsejátékos sikereiket, bukásaikat, vagy hogy éppen melyik csajra mozdulnának rá, a problémás asztalokat kisorsolták egymás közt, ahogy azt is ki maradt zárásig. Ami legtöbbször hajnal három négyet jelentett, nyáron inkább az öt óra körüli zárás volt jellemző.
És hát persze a vendégek.. A vendégek és az akarva akaratlanul, hol józanabbul, hol totál részegen kicsúszott történeteik...
Minden.
De el kell ismernem, szerettem csinálni. Noha nem ezt vágyom életem végéig csinálni. Jó lenne valami hasznosat, jót, vagy olyat, ami segít az embereknek. Jó lenne erősíteni és kamatoztatni a gyógyítói vénámat...
Most tudatosul bennem, hogy így lesz pénz elkezdeni akár az egyetemet is!
Biccentek hát a szavaira. -Jó pancsolást!- toldom meg egy mosollyal és a ruhákat említve kíváncsiság kúszik az arcomra, de hagyom menni.
Irány felfedezni mi is vár rám, abban a ruhás szekrényben!
A reggeli befejezte után összetakarítok majd félszegen lépek Nox szobájába. Az hogy feszélyezve érzem magamat enyhe kifejezés, hamar ráakadok az emlegetett darabokra és szépen végig is nézegetem, próbálgatom őket. A szekrény ajtajának belsején lévő hosszanti tükör pedig azonnal meg is mutatja az összhatást. Meglepő annyi szent.
Vajon... kinek a ruháit őrzi Nox? Mindenféle olyan képtelen sültelenség eszembe jut, hogy az ígéretesebb partnerei hagyták hátra, esetleg egy visszatérő vendég... Vagy akiket eltett láb alól mindtől megtartott egy épen maradt ruhadarabot... Végül a feltűnően egyező méret miatt a visszatérő vendéget tartom legvalószínűbbnek. Vajon mi lett vele... Velük?
Forgolódom a tükör előtt, enyhény megrogyott, előre csúszott vállaimat, most normális tartásba vágom, kihúzom magamat, elhagyom a szotyiköpködő kölyök beállását és egészen meglepő az eredmény. El kell ismernem, régen néztem már ilyen hosszan tükörbe. Felfedezem, hogy a hajam lassan olyan hosszú, hogy nemsokára össze is foghatnám... Kell egy vágás az tuti. De... csak egy kicsi. Pózolok egy sort, elhülyéskedek a tükörképemmel, próbálok roppant komoly és férfias lenni, aztán lépten nyomon mindig vissza tér a gyermeki játékos mosoly az arcomra és az izgatott csillogás a szemeimbe.
Jó lesz ez! beszélem meg magammal, visszaöltözök, és összehajtva át is viszem a kijelölt szobába... a szobámba a holmikat.
És beleborzongok a gondolatba, hogy... itthon vagyok....
XXX
Nox lakása//
Első felvonás vége//
A darabnak nincs meghatározott hossza//
A felvonások végtelen számúak lehetnek//
XXX[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 30
ϟ Hozzászólások száma : 424

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2017-10-08, 17:55Cody & Nox- Egy pultos akarva akaratlanul is információk tömkelegének van kitéve. Ha akad valami, megbeszéljük, itthon. - Játszadozom az utolsó szó hangsúlyával, célozván, s egyben emésztgetvén: mától fogva ez az otthona. S szeretném, ha ez nem csak a gyakorlatban érvényesülne. Egy pillanatra felötlik bennem a kétely, hogy valóban helyesen döntöttem-e, de az idő, mániákus igazságszolgáltató lévén előbb vagy utóbb, de mindenről lerántja a leplet.
- Most viszont vár rám egy kellemes habfürdő. London szíve a tiéd, jó felfedezést... - Pattanok fel, kecses csípőm mellett tartva még égő cigarettám. - Ami pedig az öltözködést illeti, találsz pár göncöt a szekrényedben. - Célzok visszafordulva azokra a méregdrága, egyedi szabású öltönyökre, melyek időtlen idők óta ott porosodnak, egy olyan férfiú elhalt emlékét hordozva, akire a legkevésbé sem áll szándékomban visszagondolni. A relikviák most végre új jelentőséget nyerhetnek. De mit fecsegek én itt, irány a pezsgőfürdő.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 588

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2017-10-08, 01:14
Nox & Cody

[You must be registered and logged in to see this image.]
Végighallgatom figyelemmel, hát igen, mint minden vendéglátásban, a látvány nagyon fontos. Mindenki szeret mindenkit, látszatra. Mindenki csak a vendégekért él, mindenki nyitva tartja a szemét és a fülét és hallgat szorosan, olyan szorosan, mint egy szűz seggluka egy stresszes estén egészen addig amíg a megfelelő ember nem kerül elé... Világos...
Bólintok egy mélyet. -Rendben. - alig várom az első napot... meg az utána következő összes többit!-Honnan fogom tudni, miben vagy érintett? - az a része tiszta, amiben Noxot valami úton módon megemlítik, és a többi?


[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 30
ϟ Hozzászólások száma : 424

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2017-10-08, 00:11Cody & Nox- Hogy úgy... - töprengek el egy röpke másodpercre - Ez esetben valóban nem volna szerencsés, noha tőlem biztosan nem tudná meg. - De ha nem, hát nem. Ki vagyok én, hogy csapongó fiatalsága útjába álljak? Idővel maga is felismeri a kötöttségek mögött megbúvó állandó kételyt, vagy ha nem, hát majd rávezetem. De nem most... Tapasztalnia kell, még többet, noha most sincs épp híján.
Különös a bizalma. Nincs oka kételkedni bennem, hisz még ott lebeg előtte a nosztalgikus homály, mely idővel enyhül, azonban nem szeretném, hogy valaha is végérvényesen alászálljon. Fájdalmas lenne az igazság... Neki. Ezt pedig nem akarom. Nincs célom, amihez szükségeltetne. Így hát szigorú, mégis bátorító mosolyt öltök, mint egy nehéz beszélgetés után álló anyuka, ki nem kíván többet, mint egy szem gyermeke jólétét. Pedig milyen távol állok én attól... Csupán lelkesedése láttán előbújt mosolyom fakad olyan szintekről, hogy őszintének mondhassam.
- Mindent a maga idejében. Azt azonban tudnod kell... - veszem ismét egy árnyalatnyival misztikusabbra a figurát - ...az Aranyvarjú nem épp a barátságosságáról híres, sokkal inkább annak látszólagosságáról. Épp ezért szeretném, ha a fülem lennél. - mosolyodom el, mintha csak azt kérném, ugorjon le a sarki boltba némi kenyérért - Úgy fogom intézni, mintha a tulaj kiskedvence lennél. Senki sem tudhatja, hogy kettőnk viszonya több, mint ami résztulaj és pincérfiú között megszokott. Ne érts félre, szó sincs kötöttségekről... Csak szeretném, ha tudomásomra juttatnád a dolgokat, melyben érintett vagyok. Ehhez pedig pártatlannak kell tűnnöd. Ez a kapcsolati hálók alapja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 588

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2017-10-07, 23:36
Nox & Cody

[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem, még nem állok készen arra mait tervez nekem. Nemrég kezdett kibontakozni egy régi- újragondolt kapcsolat, amibe én bolond, naivan olyan mély reményeket vetek, amit bizony nem érdemel meg. De erről én még mit sem tudok. Nem tudok róla, hogy az illető házas, és hogy csak kellék voltam az ágyában. A tudatlanság boldogságában úszom egyenlőre. Még egy gondolatot mellé biggyesztek, leginkább magam megerősítésére, hogy hogy is gondolkozhattam el egy percig is ezek fényében egy ilyen foglalkozáson, mint munkán.... -Másfelől, nemrég botlottam egy srácba, akit régebbről ismerek.. és most úgy néz ki, komolyabbra is fordulhat. - oldalt pillantok, a tekintetembe rövid időre, egyértelműen egy elgyengült melegség költözik, szám sarkán félénk, reményteljes mosoly sejlik fel, aztán lehunyom a szemeimet pár pillanatra, közben újra élek a cigaretta adta lehetőséggel, hogy szennyezzem a kis testem és egy furcsa élvezetnek hódoljak, minden lelkiismeretfurdalás nélkül. Kifújom a füstöt, Noxra nézek komolyan, eltüntetve a nyálverést a fejemről. És biccentek. -Igen. Azt szeretnék.- az ezt követő hirtelen beleegyezése valóban úgy hat, mintha megfogtam volna az Isten lábát, vagy a sors kegyessége meghallgatott volna! Arcomra visszatér a lelkesedés és némi bátorság is. - AHH!! Máris? Király! Jó... őőő.... mit vigyek.. vegyek fel? Vagy van egyenruha? - bukik ki belőlem a hülye kérdés. De hát na. Egyből izgalommal tölt el, hogy már holnap munkába állhatok! - Mikor van kezdés? - a véget nem kérdezem. Vendéglátásban olyan nem létezik.


[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 30
ϟ Hozzászólások száma : 424

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2017-10-07, 23:12Cody & NoxMilyen idilli. Elegáns, gondosan megmunkált [You must be registered and logged in to see this link.] szolgáltatja kettejünk tüzét, még ha csak két szippantásnyi ideig is tart hős létezése. Sebaj, van még ott bőven ahonnan ez jött. Célom, hogy kézenfogva vezessem át Codyt a valóság határán, a rendszer pöcegödrébe, egy világba, mely a fölötte lévőből táplálkozik úgy, hogy az közben rászorul. Mondhatni: pontosan oda vezetem vissza, ahonnan jött, csupán ezúttal mint felkészült utazó, nem pedig mint akaratlanul alárendelt gyermek. Eleget szenvedett már, talán túl sokat is, s mégis, milyen makulátlan... A maga módján lenyűgöző. Eggyel több ok, hogy elrángassam a fojtogató materializmus közeléből. Mennyi, de mennyi fiatal tehetség veszett már oda. Tragikus, igazán tragikus...
Elmosolyodom ahogy emésztgeti a szavaim, minden vonását megjegyzem, hogy később egyesével elemezhessem ki, s adhassam hozzá gyűjteményemhez, mely szerény személyének gesztusait foglalja magában. Felhasadt emlékek közepette tágabb a repertoár, mint az elsőre sejteném.
Jelentőségteljesen bólintok megkezdett gondolatmeneteire, kiéhezve várom a választ, mely bár végül lényegében nemleges, mégsincs minden veszve. Nem kíván távozni, csupán alternatívát kér, mely egy lépésre van az általam elképzelt céltól. Noha ez feltételez némi kerülőutat, de ha így, hát legyen így.
- Pultoztál? Nocsak. - vonom fel a szemöldököm, mintha kételkednék szakértelmében, holott közel sem, csupán nem szeretném, ha úgy érezné fontos nekem a felvázolt cél. Higgye csak szavaim élete egy nagy lehetőségének, melyet én, mint vajszívű mentor, ha nem is készséggel, de szolgálatára bocsátok. - Ám legyen. - szippantok mélyet éjszín cigarettámból - Holnap kezdesz. A szoba pedig, ahol az imént aludtál... A tiéd. Persze csak ha nincs ellenedre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 588

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2017-10-07, 22:33
Nox & Cody

[You must be registered and logged in to see this image.]
- Tény, engem is rohadtul akadályoz..- ismerem el egy könnyed vállvonással, mert tényleg így is van. Engem még kötnek a társadalmi szokások valamennyire.
Az simítására megborzongok, mikor a körmei az ütőeremre tévednek, halványan megfeszülök és fészkelődni kezdek.
Ahogy hallgatom, mire is gondolt, egyre inkább érzem kiesni a szememet a helyéről, és a zavart, a kételyt, egy határozottan rémült ábrázat váltja fel. Aztán csak kissé rezignáltan meredek magam elé, vagyis az asztalon egy pontra és látszik a fejemen, hogy komolyan elgondolkozom azon amit mond.
Tekintetem csak akkor enged fel és az ábrázatom is csak az után ölt egy fokkal határozottabb, ám még mindig félszeg képet, miután a cigaretta a látómezőmbe kerül. Beharapom a számat, aztán felnyitom a dobozt, és kihúzok belőle egy szálat. Egyenlőre csak forgatom az ujjaim között, összeharapom az állkapcsom végül megszólalok, és meglepetésemre nem csuklik el a hangom.
-Ez igazán... zavarba ejtő ajánlat.- felveszem a szemkontaktust Noxal, ha elő kerül a tűz a cigarettához, nem kérem el külön, egyszerűen oda hajolok, és remélem meg gyújtja nekem. Pippantok párat, mire érzem, hogy eléggé begyulladt, aztán vissza húzódok és újragondolom a dolgot. Nox közvetlen közelről kaphat egy képet hogy nézhetek ki mikor valami kilóg a számból. Hátradőlve ízlelgetem a dohány utóízét amit a füstje hagyott maga után, kieresztem az orromon át, mint egy kissárkány és újra felveszem a fonalat.
- Ahol mostanában tartózkodom, a Roxforton kívüli időszakokon, onnan mindenképpen el kell mennem pár hónapon belül. És a munka is jól jönne... Jelenleg a Reggeli Próféta újságkihordója vagyok...- elmosolyodom hogy mennyire hülyén hangozhat ez, de hát na... ez is meló és nem is egy utolsó szar. Nyelek egyet és az arcomra tódul az önbizalomkérdés és egyéb, ami miatt egyszerűen nem tudom magamat elképzelni a Nox által vázolt helyzetben. Ismét zavar, töménytelen mennyiségben, meg mernék esküdni, hogy még el is vörösödtem! Megcsóválom a fejemet.
- Nem.. Nem lenne nekem való ez a foglalkozás... - lassan elgondolkodva emelem félig szóra, félig lélegzetre nyitott ajkamhoz egy újabb pippantásra a cigarettát. Ismét megcsóválom a fejemet aztán újra Noxra pillantok.
- Dee... sok nyarat végig pultoztam... És azt szívesen is csinálnám! - vetem fel, mert hát valljuk be, az a munka, rohadtul és egyre sürgetőbben fog kelleni. És szívesen kapnék az ajánlaton, valamilyen formában legalábbis mindenképp! Arról sajnos megfelejtkezem, hogy az Aranyvarjúnak bizony már van pultosa.


[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 30
ϟ Hozzászólások száma : 424

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2017-10-07, 21:44Cody & Nox- Eggyel több tétel a kijátszandó korlátok listáján. - Teszem hozzá szende kiegészítésképp, nehogy már egy ilyen élettől buzgó ifjú szenvedjen az egekbe magasztalt, mesterséges határoktól. Házirend, szabályzat... Nevetség tárgyává teszik magát a létezést. De az az igazság, hogy túl kicsi a hely nekünk, embereknek, így kénytelen kelletlen, de egymásra vagyunk utalva. Ugyanakkor mindig kell, aki kivonja magát a rendszerből... Elvégre belefér.
Mindazonáltal úgy vélem, nem én vagyok az egyetlen szerves tömb, mely a következő pillanatokban felágaskodni látszik, s ez, valljuk be, roppantmód szórakoztat. Nox, te gonosz, egy fiatal fiú hormonjaival játszadozni... Mentségemre szóljon, csupán egy gyermekded csíny elégedettsége vezérel, semmi több. No meg a színpadias felvezetés.
- Tudod, azokban a körökben egy ilyen bájos pofi... - lépek ismét mögé, s tűhegyes karmaimat lágyan végigsimítom széles vállán, majd nyaki ütőerén - ...s ez a fiatalos lendület... Szeretném ha tudnád: bármikor, bármeddig szívesen látlak és ellátlak, amivel csak szeretnéd. De bűn lenne elpocsékolni egy ilyen adottságot... Ha tudnád hányan s mennyit fizetnének akár csak egyetlen órácskára hogy megkaparintsák, vagy alávessék magukat ennek a fiatal, impozáns testnek, s minden lendületének. Sokra vihetnéd az Aranyvarjúban.. Mellettem pedig még többre. - Szinte suttogva ejtem szavaim, immáron a mellette lévő széken helyet foglalva, mélyen beleásva magam leheletnyire lévő tétova vonásaiba. Cigarettához nyúlok, majd elé tolom a szinte még teli dobozt. Magam mellett kell tartanom, kerüljön bármibe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 588

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2017-09-26, 23:43
Nox & Cody

[You must be registered and logged in to see this image.]
-Valahol az iskolához tartozom, ha valami hülyeséget csinálok, bajom lesz, őket veszik elő, ameddig ezt tanítási idő alatt teszem. - habozok aztán szakaszosan hozzá teszem - Tudod, hogy szeretem meghúzni magamat és ha lehet inkább nem láb alatt lenni. - nem mondom hogy nem szegem meg a szabályokat, inkább csak úgy határokon belül maradva. Pont mint otthon annak idején. - Komolyan? Dejó! És hogyan? - érdeklődöm lelkesen. Valahogy nem merül fel bennem az ami benne. Nézem ahogy feláll, mögém lép. Nyelek egyet és továbbra is igyekszek nem tudomást venni a hálóingéről. Vagyis.... pont hogy de, fejben mantrázom, hogy nem is olyan átlátszó az! Bár megmaradtam az arcánál, míg mögém lejtett, nehéz lenne ennyire kizárni mindent.
Mikor a mondat végére ér, a mosolyom nem hogy megfeszül de pillanatokon belül el is tűnik, szemeim elkerekednek, majd az egész ábrázatomba zavar költözik. Nem is kevés. Megdörgölöm mutató ujjam külső élével az orrom hegyét, tekintetem a választ keresi pedig a kérdést még fel sem tettem. - Milyen... körökben?- kérdem egy bizakodó mosolyt szuszakolva a fejemre. - Hogy tudnád hasznomat venni? - érdekel, mire is gondolt, és kissé hülyén érzem magamat hogy előbb sikerült zavarba hoznia a téma puszta gondolatának, mint hogy valóban szó esett volna róla. Komolyan mintha vizsgadrukkom lenne....


[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 30
ϟ Hozzászólások száma : 424

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2017-09-26, 23:15Cody & Nox- Milyen aranyos. - Egy pillanatra felsejlik előttem "gyerekkorom" - ami mint tudjuk, ha rajtam múlik nem létezett - egy ominózus jelenete, amint 7-8 évesen, halott anyám sáljában dideregve bóklászok az autópályán, és valahogy nevetségesnek hat egy lassacskán férfiúnak megszabni hova mehet engedély nélkül meg hova nem. No sebaj, mások vagyunk...
Talán csak halovány sejtéseim voltak afelől, mire adom a fejem ezzel az egész hóbelebanccal, de most, hogy Cody kiejtette a kulcsszót, utólag visszatekintve egészen zseniális döntés volt a részemről... "Lezárva." Meg a többi. Avagy: jóformán az egész kastély felfedezésre vár. Felkínálkozik, mondhatni, hogy végre büntetlenül, szabadon kószálhassak ódon falai között. Micsoda alkalom! Ha tudnék fizikálisan is lelkesedni, most bizonyára megtenném - épp úgy, mint Cody. De valljuk be, neki jobban áll. És ha már itt tartunk, elérkezett az idő, hogy felvezessem tegnap esti gondolatmeneteim egyik legdrasztikusabb példányát.
- Tudod... Most hogy így említetted micsoda kötöttségek gyötörnek, talán ebben is a segítségedre lehetnék. - Egyenesedek fel, s  monológom közepette drámaian lassú léptekkel somfordálok a lelkes ifjú mögé. A vállára helyezem tűhegyes karmokkal ékesített kacsóm, melyben még mindig ott díszeleg parázsló cigarettám elhalt csonkja. - Azokban a körökben, melyekben én mozgok, nagy hasznát venném egy ilyen... - hajolok közelebb, ajkaimmal már-már fülcimpáját érintve... - ...fess fiatalembernek, mint amilyen te is vagy. - ...majd egy szeleburdi, kislányos kacajjal kísérve áttérek a konyhapulthoz, ami a közelséget illeti. - Nos, mit szólsz?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 588

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2017-09-26, 22:39
Nox & Cody

[You must be registered and logged in to see this image.]
- Voltaképp annyi, hogy nem jöhettem volna el kísérő nélkül. Lévén... még nem számítok felnőttnek. És mivel baromira nem engedéllyel jöttem el, nem volt nálam semmi papír az iskolától, hogy amúgy mi végett ténfergek arra. - szusszantok egyet, kissé igazságtalannak érzem. - A szabad kijárás, csak az egyetemisták kiváltsága. A levéltárba sem nagyon akartak így beengedni, úgyhogy, mindenképpen fog kelleni egy újabb út. - Viszonzom a mosolyát és megerősödik bennem, hogy valóban vele lenne legjobb a végére járni annak mi is van itt valójában. Belekortyolok az italomba és... Feszülten fürkészem Noxot és remélem, hogy velem tart majd a nyáron! Valójában ha nemet mond, fogalmam sincs kit hívnék el. Bár bizonyára feltalálnám magamat, mégsem lenne ugyan az! Nox az Nox! És az ott ígérkező ünnepi hangulatot boldogan ajánlom a viszont találkozásunknak. Mikor végül igent mond a levegőbe bokszolok örömömben - JESSZ! -aztán hamar normalizálom magamat - Szuper! Remélem nem lesz túl sok minden lezárva! Az ilyen alkalmakkal néhány termet meg folyosót lezárnak, hogy nagyon ne vesszen el a "buli". De csak a jelentéktelenebb részeket.


[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 30
ϟ Hozzászólások száma : 424

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2017-09-26, 22:17Cody & NoxAmi a leveleket illeti, én sem értem még a dolgok végére, túl sok gondolat kavarog bennem, mely nem hagy nyugodni míg megértést nem nyer. De sebaj, időnk mint a tenger, ugyebár.
- Ami a hivatalos utat illeti... könnyűszerrel megkerülhető. - Dobok felé egy ravaszkás mosolyt, némi rekedtes, elhalt kacajjal fűszerezve. - Örömmel segítek elintézni, feltéve hogy nem hagysz ki a buliból. - S lám, minő véletlen egybeesés: buli bulit követ, noha én a magam részéről a legkevésbé sem gondoltam szó szerint értendő dolognak.
Finoman fogalmazok, ha azt mondom, a következő kérdés hallatán csak az isteni szerencsének tudhatom be, hogy épp nem a bűzrudamból csapoltam a kátrányt, mert bizonyisten a maradék lelkemmel együtt kiköhögtem volna.
A cikornyás hamutál fölötti merengésem megdermedni látszik, egy apró, rég elnyomott csikkre összpontosult tekintetem meglepettséget tükröz; mi több, már-már komédiába illő zavar látszik úrrá lenni rajta. Most komolyan... Meg lettem hívva egy bálra? Egy iskolai bálra? Én? ...Olyan ez mintha a loch ness-i szörnyet kutyakeksszel kínálnád, s mégis, feleszmélve egész sok lehetőséget látok benne. Felegyenesedek, fürkésző pillantást vetek a reggelijétől menedéket váró ifjúra, s egy nagyot szívok éjfekete cigarettámból. Életemben nem gondoltam volna hogy ezt mondom, de...
- Ám legyen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 588

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2017-09-02, 15:26

Hallgatom, el kell olvasnom magamnak is, bár nekem sem valószínű, hogy többet mondanak majd.
- Terveztem egy Levértárba való kiruccanást nem sokára. Bár azt hivatalosabban bonyolítva....- aztán töredelmesen hozzá teszem - Most nem volt engedélyem eljönni Londonba. - komótosan neki állok a kajálásnak. - Szeretnék ránézni a családfára, meg a levelekkel karöltve hátha találok valami lényegeset. - hallgatok kicsit, rágok, aztán felteszek egy újabb kérdést.
- Nyáron lesz egy ünnepség a Roxfortban. Külsősök is jöhetnek kivételesen. Tegnap este ezért néztem vissza... hogy... -szerencsétlenkedek egy sort mire össze szedem magamat, látványosan nem vagyok gyakorlott a lányok felkérésében. - Hogy megkérdezzem, lenne-e kedved velem tartani?- nyögöm ki végül és megtoldom egy mosollyal meg egy pár kutyaszemmel. Nem mintha lenne esélyem meghatni, de na! Az esélyt megadom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 30
ϟ Hozzászólások száma : 424

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2017-09-02, 11:19Cody & NoxEgyelőre nem nézek fel. Fáradt tekintetem csak az asztal sarkáig vándorol, akarva akaratlanul is tudatva mennyire tekintélyét vesztette. Gazdája egészen más helyeken jár, olyanokon, melyeket csak visszatartják az itteni világ ingerei. A test, mint hordozó hátránya, ugyebár...
Cikornyás csészéhez nyúlok, majd kávét töltök. Elegánsan kihúzom magam, tekintetem találkozik a tüsténkedő ifjúéval. Mennyivel másabb, mint akkor volt, csak örök titkai maradtak a helyén. Se szó, se beszéd, egy kérdéssel indítok, ami hangvételéből adódóan sokkal inkább szelíd érdeklődés mintsem számonkérés.
- Elméletileg volt, a születése azonban homályba vész, épp úgy, mint egy pont után a nővér sorsa... Ami hozzáteszem, sosem volt túl fényes. Mennyivel másabb jellem, mint Lilitha... S lám, ez lett a veszte. - Megfásult gondolkodás tükröződik vonásaimról; mint a mesélő, aki ezer évente kijön barlangjából. Valóban gondolkodtat a történet, noha még nem vagyok tisztában annak miértjével. Egy biztos: nem a Cody iránti segítőszándék vezérel, noha érthető módon kettőnk történetének folytatását is górcső alá vettem. Szemlátomást élvezi az ittlétet - hisz ugyan, ki ne élvezné? - így megfordul a gondolat, mi lenne ha... De ezt majd később.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 588

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2017-08-15, 17:35

Két poharat össze fordítva improvizálok egy shakert és zsonglőrködök vele egy sort utobbit a magam szórakozására.
Nox mikor belép, én meg észre veszem, azzal a lendülettel majdnem el is dobom. - Nox!
Szerencsére sikerült elkapnom és az össze kevert italt ki is töltöm némi szerencsétlenkedés után két pohárba. - Jó reggelt! - toldom meg miközben asztalhoz ülök, végig nézek rajta, noha leginkább csak az arcáig terjed a perifériám jelenleg. Ha tovabb terjedne elterelné amúgy is csapongó gondolataimat a feszelyezettség érzése., aminek kiváltója nem más, mint az a lenge köntös.  Pislogok pár hosszabb pillanatig, mint hal a szatyorból, az arc ami így csupaszon fogad, lényegesen másabb mint amire emlékszem, megis... tökéletesen ugyan az.
Szelíd, derűs mosoly jelenik meg a fejemen és kérdésére érdeklődve vonom fel a szemöldökömet.
- Két unokatestvéremről tudok, de ők mind halottak. A titokzatos nővérnek is volt gyermeke? - érdeklődöm, hiszen valóban nem olvastam bele a levelekbe melyebben. Kb addig jutottam a Nox kezébe nyomott stoccal hogy kik között zajlott a beszélgetés.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 30
ϟ Hozzászólások száma : 424

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2017-08-15, 17:35Cody & NoxEgy utolsó szenvedélyes csóközön, egy utolsó abszurd nyilatkozat, egy utolsó messzemenően idilli kép a távolból... És lám: felébredtem. Őszinte szerencsémre. Micsoda borzalmas álom... Micsoda borzalmas reggel. Bár szépítő alvásom így is a többszörösére húzódott, valahogy mégsem érzem, hogy ez a nap épp engem várna.
Hosszú percekig nyitott szemmel fekszem a hatalmas párnák rengetegében, kell így kis idő, míg tudatom ébersége mellé testem is csatlakozik. Amint ez bekövetkezik, ódon mozdulatokkal tápászkodok fel és csoszogok egyenest a gyönyörű, cikornyás tükörrel ellátott kristálycsap fölé. Gondosan leöblítem az arcom, lágyan megtörölgetem, egy könnyed nappali krém, némi fésülködés, majd egy átlátszó, mégis gondos mintákkal ellátott vörös köntös, és kész is volnék. Azonban mielőtt tovább ügyködnék, s kényelmesen helyet foglalhatnék dohányzóasztalom mellett a már parázsló cigarettával a számban, különös illatok csapják meg érzékeny orromat. Valaki... főz? Méghozzá ételt? De hisz nincs is házimanóm. Ki más lenne olyan elvetemült ebben a lakásban, hogy arra használja a konyhát, amire való? Összevonom nem létező szemöldököm - a smink a napi rutinom egy későbbi periódusát képezi -, egy másodperce elgondolkodom, s láss csodát... Cody. Meg is feledkeztem róla.
Kezemben cigarettámmal, múmiához méltó csoszogással araszolok el a konyhába, hogy aztán pár pillanatig a gazdagon faragott ajtókeretet támasszam, a tüsténkedő ifjút szemlélve. Ha idenéz, küldök felé egy halovány félmosolyt, egyébként egy szót sem szólok. Az én szememben ez már messzemenő bóknak minősül. Zavartalanul helyet foglalok, egy kényelmeset nyújtózok, keresztbe teszem piha-puha lábaim, majd végignézek az asztalon.
- Mondd csak, él még az unokatestvéred?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása

Vissza az elejére Go down

Nox Djarum lakása

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
4 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Similar topics

+

Similar topics

-
» Lakónegyed
» Mayakashi Kaen agglegény lakása
» Karada lakása
» Kumogakure lakóházai
» Akari klán rejtekhelye és lakása

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: London-