Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb

ϟ Kockadobások fóruma
  Yesterday at 13:56
Gina Accipiter
A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Nox Djarum
 
Sidney Smallwood
 
Cody Armstrong
 
Gina Accipiter
 
Nancy Lukey
 
Jacob Troops
 
Ginny Weasley
 
Janette Troops
 
Daniel G. Paisley
 
Statisztika

Összesen 591 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Colette Blackbourne

Jelenleg összesen 39349 hozzászólás olvasható. in 3498 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Nox Djarum lakása

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 30
ϟ Hozzászólások száma : 422

TémanyitásTárgy: Nox Djarum lakása 2017-08-03, 18:24

First topic message reminder :

Csendes, mégis zavaros. Lepukkant, mégis tekintélyt parancsoló. Az egykoron virágzó londoni elit temetőjében járunk: kopott, barokkot idéző falak, reneszánszra hajazó groteszk kőszobrok, tágas ablakok, vízköpők, s mégis: az egészet mintha valamiféle baljós árny lengené körül.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Egy ódon panelháznak tűnik csupán London szívében, hisz valójában az is. Egy időtlen épület, körös-körül élettel, maga a hely mégis mintha észrevétlen lenne. Pedig mindenki tudja hogy ott van, hogy létezik, de épp csak arra a pár másodpercre, míg nap mint nap gondterhesen elsuhannak mellette. Az épület hivatalosan lakatlan, noha a valóságban ez közel sincs így. Nagyon is akad lakója, ki egymagában, netán rég halott apja időnként felbukkanó kísértetével karöltve oltalmazza a helyet. Így hát nem csoda, ha védőbűbájok tömkelege lengi körbe, muglikat megtévesztő illúziók, fényelnyelő mágiák és minden olyasmi, ami ahhoz kell, hogy a külvilág számára jelentéktelen, netán kellően riasztó maradhasson – méghozzá úgy, hogy ebből fakadóan lebontani se szándékozzák.
Ami az épület felépítését illeti, több szint magas, de csak a legfelső van használatban – az viszont a fényűzés pompáját hivatott képviselni.
[You must be registered and logged in to see this image.]
A lakhely szinte csak hoppanálással közelíthető meg, esetleg nem árt, ha az illető tud repülni, lépcső ugyanis sehol, vagy ha van is, nem épp funkcionális. Az alaprajzát tekintve nem túl nagy, de mint tudjuk, a varázsvilágban ez aligha mérvadó szempont.
Előtér gyanánt tágas márványfolyosó szolgál, egybenyitott nappalival, hatalmas, kőcsipkés kandallóval. Domináns színei a fehér, a fekete és az arany,
[You must be registered and logged in to see this image.]
néhol azonban a vörös dominál. Mindenhol szőnyegek, függönyök, aranyozott szobrok, kontrasztos bútorok, mindez mégis letisztult eleganciát sugall, mintsem giccsbe menne át. A legtöbb helység innen nyílik: két tágas hálószoba, egy kisebb fürdőszoba, jókora konyha, ebédlő meg minden, amire a maga állandóságában szükség van.
Ami a hálószobákat illeti, meglepően nagyok, nem keltik zsúfoltság érzetét, hiába a millió cicoma. Kifinomult, baldachinos ágyak, kellemes dohányzósarok, kristálycsap és jókora, faragott ruhásszekrények. Ablakaik egytől egyig a romos belső kertre néznek, mely a maga elhanyagoltságában tündököl.
Önmagában a ház nem sok titkot rejt, csupán a maga kis szeletét a történelemből. De nem is kell, tulajdonosa számára ez is bőven elég. Majd ő képviseli a titokzatosságot szeretett lakása ölelésében.


A hozzászólást Nox Djarum összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2017-10-27, 14:35-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

SzerzőÜzenet
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 30
ϟ Hozzászólások száma : 422

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2017-11-05, 15:04Otthon- Jókor voltam jó helyen. Szokásom. - nyugtázom egy szelíd mosollyal, ha erre gondolok, valahogy mindig egy enyhe fölényben érzem magam. Simogat a tudat, hogy ha én nem vagyok ott, és nem lépek közbe, legfeljebb szétcincált belsőszerveivel létesíthettem volna közeli kapcsolatot - ami valljuk be, finoman szólva sem az én ízlésvilágom. - Izgi játék. Csak ajánlani tudom. - egy árnyalatnyit jobbra döntöm nedves buksim, majd egy aprócska kacsintással jelzem: kész vagyok lehetőségek tárházát elé tárni ami a minisztériumi vandálkodást illeti. A rendszert megbontani mindig páratlan szórakozás, noha időnként túl öregnek érzem magam hozzá... Milyen ironikus.
Jómagam is elmerengek a sercegő parázsszemen, valamiért őszinte csodálattal adózom apró jelensége előtt. Kérésére tettel felelek, enyhén oldalra fordítom felsőtestem, majd egyik vállamon átvetve márványszín hajkoronám láthatóvá válik a heg, mely lapockámtól tarkóm közepéig terjed. Szinte vibrálóan vörösnek hat a világos tér ölelésében, pedig már időtlen idők óta begyógyult, csupán jellegzetes alakját őrizte meg, itt-ott apróbb, összeforrt hegekkel. Visszatérve a témára, valamint eredeti pozíciómba, különösmód meg sem fordul a fejemben rá milyen hatással lenne egy ilyen akció, de nem is baj, ez most az én gyönyöröm, melyet egy történet formájában követi az övé. Révedező tekintettel merek rá, meglepő őszinteséggel. Olyannal, melyet még aligha érzékelhetett tőlem. S úgy tűnik, ez kölcsönös.
- Csupán a gondolata is messzemenően gyönyörűnek hat. - mélázok, szinte suttogva, s csak aztán tudatosul mennyire kizökkentem valóságomból. A felismerés hevében válik tekintetem ismét gyanakvóvá, s tartásom fokozatosan kimértebbé. Úgy tűnik elragadtattam magam. Megesik. Ép test, ép lélek... Mókás. Felsejlik a gondolat, rám vajon mennyire érvényes mindez, de hamar tovaszáll, ez valószínűsíthetően a semennyire válasz evidenciájának tudható be. Az említett bosszúra finoman legyintek, csak aztán tulajdonítok neki jelentőséget, miután a következő kérdés eljutott tudatomig. Akkor viszont ördögi mosoly szalad végig vonásaimon.
- Ha tudnád mennyire ráhibáztál... - s micsoda euforikus kegyetlenség bújkál szavaim mögött. - Ami pedig a kokaint illeti... Pszichoaktív szer. Az egyik legerősebb, kellemes és kellemetlen mellékhatásokkal. Hatására úgy érezheted aprócska bogarak futkosnak a bőröd alatt, ezeket hívjuk kokainbogaraknak. S ami a csábító oldala... Az istenérzet. - ejtem ki a kulcsszót, mely  már önmagában is elé tárja a lényeget. Csak remélni tudom, hogy valóban fogékony a témára. Mit meg nem adnék hogy láthassam egy adag hófehérke felszippantása után... Bár az is lehet hogy szervezete szimplán mellőzné, lebontaná, majd alkotóiban kiválasztaná, nem tudom. Ez már a jövő zenéje.
- Volt? Hogy tud egy Ős, az Alkotó elpusztulni? - vonom fel a szemöldököm, a hangsúllyal igyekszem érzékeltetni a szavak jelentőségét. Hiába a megtorpanások, a nehézkes beszéd részéről, egyre jobban felcsigáz amit mond. Olyan szelete ez az univerzumnak, melyről korábban álmodni sem tudtam, s most itt, a fürdőkádamban hevenyészve lehetek mindezek fültanúja.
- Milyen világ az, melyet Alkotók, s halandók laknak egyaránt? - vagy csak naiv vagyok, ha azt hiszem testet öltött lényekről beszélünk? S valójában a miénket is épp úgy áthatják mint az összes többit? Nem tudom, de a válasz karnyújtásnyira van csupán. - És mi lett veled, mint kivetült gondolat? Hová a kötelék, mely teremtődhöz kötött? - morfondírozok, s kérdéseim talán kezdetlegesnek, összefüggéstelennek hathatnak. Ennek egy oka van: nem tudom melyeket tegyem fel a millió közül, még egy dilemmával gazdagítva a már amúgy is végletekig tág repertoárt. Hogy miért közli mindezt épp velem, azon bevallom, egy percig sem agyalok: az eskünek tudom be, semmi többnek. Még ha talán tévedek is. Idővel úgyis mindenre fény derül. Vagy nem. Ami pedig gondolataink kitépését illeti... Fájdalmasan ismerős taktika, noha az enyémek meg sem közelítik ezt a fajta profizmust. Hiába, halandó vagyok.
- Épp a minap szereztem tudomást egy távoli csillagról, mely épp serényen kebelezi be a körötte keringő bolygókat, melyek egykoron belőle születtek. Kronosznak hívják, a mitológiai alak kapcsán, aki elevenen felfalta utódait. Találó. - mélázok el ismét, a végtelen űr telis tele van fájdalmasan szép csodákkal. Mindahányszor végiggondolok egy ilyen, vagy ehhez hasonló esetet, egy morzsányi részem velük együtt pusztul, míg a többi vad tapsorgia közepette ünnepli a színpadias halált. A destrukció kelleme.
Ami pedig reakcióját illleti megvillanó kebleimre... Megmosolyogtat. Ennél egyértelműbb felhívást keringőre aligha tálalhattam volna jelen körülmények között, de ha nem, hát nem - bár tudom, ezt sem ő jelentette ki.
- Hogy én? Egy kellemes délutáni reggelit. Megéheztem. - búgom oda huncutkás bájjal, s valóban: azzal a lendülettel kényelmesen feltápászkodok, kellemeset nyújtózok míg a gravitáció ölelésben az eddig mezítelen testemen tanyázó vízcseppek versenyt futnak a szabadságért, majd óvatosan kiemelem egyik, s másik lábam a kádból, hogy megkeressem pihe-puha törölközőim egyikét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ivarn-vo Inor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Hozzászólások száma : 161

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2017-11-03, 03:51

Hümmenek egyet. Elgondolkoztat a Minisztériumos dolog. Vissza idézem magam előtt az ott megélteket, elhangzottakat és idegesen nyalom meg a szemfogam hegyét. Azért az ilyesmi mindig seggbe rakja a büszkeségem...
A kellemetlen kifejezés azonban hamar tovább áll. -Nem baj, nem baj -bólintok bele a gondolatba - Jönnek még az én utcámba! Voltaképp érdekelnek. Már csak a rendszer végtelen kijátszhatóságának felmérése és megismerése miatt is. - eltűnődöm. - Azért örülök hogy Doktor Frankenstein nem kapta meg hála a magánakciódnak amit akart! -ismerem el. Igen az valóban szörnyű lett volna. És továbbra is végzetes.
A parázzsal való babrálását őszinte érdeklődéssel szemlélem és ami az ő idegrendszerén végigterjed, az hozzám is eljut, csak kicsit másképp. Különös hogy barázdált felületeimen, egy olyannal, minthogy csikket nyomnak el rajtam, simán meg lehetne bénítani. Lévén nem fokozatosan terjedne szét a fájdalom, hanem egyszerre villanna fel egész lényemben és a kezdeti enyhe érzéstől kezdve, egész palettájának színskálája zuhanna rám és tartana ki  hullámokba szedve egészen sokáig. Úgyhogy prüszkölve és nyüszítve fosnám bokán magamat közben... Na jó a tegnapi után inkább ilyesmit nem jelentek ki. Kellően bizarr volt és ahogy vissza gondolok végigfut rajtam a libabőr egyfajta különös iszonytól. Szerencsére olyan gyorsan regenerálódok, hogy az ilyenekből (nem a tegnapihoz hasonlókból) semmit sem érzek, így fájdalom igen kevés jut ki nekem. Ennek köszönhetően ameddig nem akarom, addig bizony az a parázs soha a büdös életbe nem fog eljutni odáig, hogy kárt okozzon!
Másfelől ahogy nézem Noxot közben felúszik egy régi kép, nem nem szorítja ki a mostanit, csak eszembe jutott.
-Van kedvenc forradásod? - Megvárom a válaszát, mindenképpen mosolyt fog csalni az arcomra aztán habozok egy kicsit hosszabban, mintha nem lennék biztos benne, hogy erről beszélnem kellene. Kivételesen leolvasható, hogy amit mondani szándékozom az egy meghatározó pont volt az életemben.  -...Akitől ezt utoljára megkérdeztem - kezdek bele lassan, mintegy újabb esti mesébe - neki az egész bőrfelülete egy egybefüggő hegréteg volt, pár kiemelkedően látványossal. De a torkáig kúszva az egész testét beborították. Csak az arca, fülei, és fejbőre volt ép. Semmi más. A hátára világunk összes szitokszavát a bőrébe vésték a legkülönbözőbb mintákat kihozva belőle.  -a mennyezetet nézem immár. - Minden heg, amit a testén hordott... Egy hosszú száműzetés nyomai voltak, és nem a fizikai valójával élte meg azt a száműzetést... -aztán egy szarkasztikus mosollyal szakítom ki magamat a képből. -Nos nála semmiképp nem volt érvényes az "ép test, ép lélek" állapot.-
de még mennyire hogy nem. Még mindig hihetetlen érzéssel tölt el a tudat, hogy mindezt a heg áradatot, aki legelsőként felfedezhette én voltam.
-Ugyan. Tény hogy kedvelem a lassú bosszúkat, de.. Ha ilyesmire adom a fejemet, egyetlen méreg sem lehet elég lassú és közben kellően hatékony... Kivéve azt a kátrányt amit a fornorádtól sikerült benyelnem. - aztán ismét féloldalt billentem a vállamra a fejemet és onnan nézek rá.
-Jut eszembe! Az alku elvileg megöli azt aki megszegi. Áruld már el nekem, ez nálam miként fog érvénybe lépni? Már csak hogy ha elszáll az agyam netán, tudjam mire kell gondolnom, hogy kijózanodjak! - cseppet sem tetszik a gondolat, és fogalmam sincs mennyire ráhibáztam az egymásból következő gondolatokkal... De hát ez van!
- Mi a franc az a kokain? - sejtem én, főleg hogy tegnap is elő került és még ösztönösen reagáltam is rá... de csak annyi tippem van róla, hogy valami drog az is. Annak idején ezt a listát nem pörgettem végig. - Lehet új fejezetet nyitok odabent " Világok álomszerei " címen és síkvándor árusítóvá avanzsálok! - neeeeem nem nem nem! Semmiképp! De azért vicces a kép.
Mikor a magam kis történetét tárom elé felemelt fejjel beszélek és valóban, nincs mögöttes tartalom, se más. Amit kimondok, az épp úgy is van.
- Az én világomat valaha Utazó Energiák vették körül. Az Ősök Hallawa és Monlagon néven emlegették őket. Tér és Idő, és Élet és Halál, ha egyszerűen akarnám fordítani. Az Ősök voltak az Alkotóink. Illetve a három közül az egyik. Kertänu. Rémes egy dög volt... -mielőtt azonban személyes véleményemet tovább fokozhatnám, folytatom a dolgot némi szünet után. Érzékelhetően egyébként magamhoz, az eddigiekhez képest egész nehezen beszélek erről. A hangsúlyok, a mondat közbeni megtorpanások és hasonlók legalábbis mind erről, és arról tanúskodnak, hogy ez bizony egy baromi régi történet.
- A bolygó első faját gigászi sárkányok képezték. Hallawa és Monlagon pedig az ő képükre formálta az Ősöket. És bár Kertänuék nem voltak totálisan mindenhatóak, azzá válhattak volna. Én és a testvéreim... mi csupán Kertänu testet öltött gondolatai voltunk. Azok a gondolatai, amik mérgezték. Rágták belülről. Ha jól emlékszem, ezek a gondolatok, és érzések, a világon mindenütt megtalálhatóak. Hiszen említetted, a kapzsiság is jelen van. - elmosolyodom, bár nincs valójában öröm mögötte. Ez mind csak tény. Semmi több. - Az Ősök három kontinensen osztoztak. A miénk a másik kettőtől teljes elszigeteltségben volt. Egyetlen kontinens jelentette számunkra az egész világot. Ahogy az ott élő halandóknak is... - össze szedem magamat mert kezdek megint elkalandozni. - Ha az Alkotót olyanok mérgezik mint mi, az már régen rossz. Amit megteremt is épp olyan mételyezett lesz, mint ő maga. Még ha ki is tépi magából ezeket, akkor is. - megköszörülöm a torkomat ficeregni kezdek és átmozgatom a vállaimat. Láthatóan idáig viseltem "kellemesen" a témát. Látszik mennyit beszélek ám róla. Ennek fényében maga után vonja a kérdést... akkor most Noxnak miért? Hamar elengedem a gondolatot.
Elmosolyodom a lelkesedésén. - Izgalmasan hangzik. Bár a bolygó beomlások szebbek. Kétségbe ejtően siralmasak de...- elismeréssel főt hajtok az említett jelenség előtt - gyönyörűek. Valahányszor túléled, mindig, újra ülteti benned a szikrát, hogy nem szabad megállnod. Menj tovább! Folytasd! - nem feltétlen egyértelmű, de mintha kicsit túlságosan is közelről éltem volna meg az ilyesmit. Mégsem látszik rajtam siránkozás, vagy gyötrelem miatta, inkább valamiféle elszántság.
Elengedem a lábikóját, hagyom kisiklani az ujjaim közül, és a következő ami elém tárul ismét jótékonyan zökkent ki a sztorizgatásból. Miután felemelkedett és esetlegesen rám néz, egyik szemöldököm a magasba szökve, számon nem az a gusztustalan kiéhezett mosoly csöpög, inkább féloldalas,  játékos. Érzékelhetően nincs senki végveszélyben. Nem vagyunk állatok. És nem áll szándékomban most rögtön kitűzni a zászlót a szentélybe. Nox kaphat egyfajta biztonságérzetet, vagy legalábbis biztosítást róla, hogy bár lenyűgöz minden apró fehéren izzó porcikája és roppant kivánatosnak is találom, hagyom, had pihegjen. Azt hiszem így is kellően szétszívjuk egymás vérét. Bár tőlem, nincs olyan aki ne kapna idővel nehézfém mérgezést... De ez már más téma.
-É te, kedves Fényoltóm, mit szántál folytatásnak? -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 30
ϟ Hozzászólások száma : 422

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2017-11-02, 23:08OtthonNagyon helyes. Gondolom magamban, s ez arcomon is egyértelműen tükröződik. Most tudatosul csak igazán, mennyire hasonlóak vagyunk, ami taktikai repertoárunkat illeti, ám épp annyiban különbözünk is - hozzáértve a tényt, hogy neki lényegesen tágabb eszköztár áll rendelkezésére céljai megvalósításának fényében. De a könnyebb út nem mindig a célravezetőbb is egyben - vagy legalábbis ezzel vigasztalom magam.
- Áh, a Minisztérium... Bohócok. - emelem cigarettával ékesített jobb kezemet a magasba, hogy aztán színpadias hanglejtéssel mondhassam ki a szót - Oly sokszor tettem már nekik keresztbe, s még mindig feltétlen bizalmukat élvezem. No nem mintha lenne más választásuk, az információ kincs, engem meg nem foglalkoztat melyik oldalt táplálja. - halkul el nemtörődöm jelleggel eddig sem épp üvöltő tónusom, s ezzel párhuzamosan egy apró, még izzó hamudarabkát is sikerült nedves térdemre pottyantanom. Érzem ahogy egy picike pontban haladna tovább, kifüstölve az ott tanyázó sejteket, s ahelyett hogy elpöccinteném, nemes egyszerűséggel rányomom a mutatóujjam. Hagyom, hadd sercegjen egy darabig, míg az aprócska, ám annál intenzívebb fájdalomérzet tovaterjed a központig, s csak aztán söpröm le. Maradt egy kis nyoma, s talán ami a legmeglepőbb: őszinte, gyermeki lelkesedéssel pillantok rá. Szeretek játszadozni a testemmel.
- Amíg nem te okozod a mérgezést, egye-fene, de ha van más mód... Te se akarnád húzni az időt az ellenkezésemmel, ugye? Azzal nem csak én járnék rosszul. - kuncogok ravaszul, de épp csak a gondolat végeztéig, a következő mondatra enyhén feljebb húzom halovány szemöldököm. Egy röpke pillanatig emésztgetem a hallotakat, s mindent, amit ezzel feltételezhetően sugallni akart. - Azt kértem oltalmazz, mindentől, ami fenyeget. A mikéntjét rád bízom. - zárom le ennyivel, mintha valóban nem érdekelnének a sejtetett tények. De nem, enyhe zavaromat nem osztom meg vele, idővel úgyis fény derül majd a turpisságra. S bár több mint méltó ellenféllel van dolgom, ígérem fel leszek rá készülve.
- Ha hiszed, ha nem, erre már én is gondoltam. - kuncogom el magam az elbűvölően horrorisztikus utópia hallatán... de szép is volna - Elvégre ki ne szeretné az ingyen cirkuszt? Köretnek meg jöhet a drog, a kokain úgyis csak elterelné a figyelmem. - legyintek szórakozottan, s valóigaz: a cuccnak is megvan a maga ízletes rituáléja. S ha már ízletes, nem tagadom, aprócska, sejtelmes gesztusaim egy nagy egész közvetítői: roppantmód izgatja a fantáziám a kádamban sziporkázó mezítelen test, de úgy tűnik egyelőre be kell érnem ennyivel. Sebaj, a gondolattal játszadozhatok, s miközben ezt teszem, szavai simogató duruzsolással sugallják felém az áhított estimesét. Jó darabig nem reagálok, csupán leengedem szemhéjaim, s bódult élvezettel memomirzálom, átélem a hallottakat. Gondolataimban élénken élnek a felvázolt képek, egy hatalmas, anyagi masszából indulok ki, s bontom fokozatosan építőelemeire, megformálva a milliónyi különböző testet, lebontva gyanútlan elemekké, végül csak rideg, átható jelenséggé. Bárcsak egész lényemben átélhetném, bárcsak tulajdon elmémmel észlelhetném... Azt hiszem perpillanat ékes példája vagyok a balszerencsének, mikor a tudás mételyez. Mikor magáról kezd mesélni, szemeim fokozatosan kinyílnak, keresve arcának egy állandó pontját, melyen merenghetek. A többi különös mozgásban van: most először látom azt, hogy vonásai mögött nincs üzenet, hogy mindent közvetítenek mely az adott időpontban odabent bujkál. Vajon volt valaha valaki, aki mindezeket hallani vélte? Valaki, akivel hozzám hasonlóan megosztotta? Különös fintora ez a Sorsnak, néha úgy érzem poénkodik velem. De látszólag mindenkivel.
- Ironikus hogy a mindenható létforma felnagyítja a korlátokat. Ugyanakkor megnyugtat, hogy neked is megvan a magad keresztje. De áruld el... Ki az a nagyobb hatalom? - szegezem neki a kérdést, hisz elég csak végiggondolni amit mondott, s már teljességgel paradoxnak tűnik a gondolat, hogy léteznek ennél is magasabb szintek. De talán csak a kezdeti elfogultság teszi, és még nem ismerem eléggé ahoz, hogy tisztában legyek valódi gyengéivel. No meg, más világból jöttünk, más a viszonyítási alapunk... Ezt azonban apránként, időről időre gondosan adagolva szeretném összerakni. Kell hogy legyen a folyamatnak egy varázsa.
- Hát hogy a viharba ne? Ha tehetném, a londoni tűzvészt is elsőkézből nézném vissza, egy jókora hegy tetejéről lógatva a lábam. - azt, amit épp oly finoman kényeztet. Vagyis kényeztetett, ugyanis a következő mozdulatommal lágyan magamhoz húzom jótékony célra kölcsönadott testrészem, s valamelyest előrébb kúszva a jókora kádban, háttal belehajtom koponyám a gőzöldő fürdővízbe, megszabadítva kebleimet az oltalmazó hajtömegtől. Finoman megdörzsölöm fejbőrömet, kellemeset sóhajtok, majd visszakúszok ülő alkatomba.
- Úgy van... Az áhított folytatás. Mindig tartogat meglepetést.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ivarn-vo Inor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Hozzászólások száma : 161

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2017-11-02, 03:26

-Őszinte leszek. A helyzet amibe hoztál, számomra roppantul... ahh hogy is szoktátok mondani...? Ja igen! Circulus vitiosus. Méghozzá az a fajta, ami a nagyképűség és fellengzés gőzébe van pácolva! Nem mintha nem lenne lenyűgözően pofátlan a hozzáállás, valahol mélyen mégis mételyez. - mérlegre billentem a fejem, Nox javára. - De... mindenképpen el kell ismernem, veled jobb üzletet sikerült kötnöm, mint a Minisztériummal. - mikor a combomhoz ér érezhet egy apró rándulást majd lassú ernyedést. Nem abból az elutasító elhúzódó fajtából. Nem is feltétlen ért hirtelen, hiszen a víz remek közvetítő és előfutára volt a közeledő gesztusnak, mégis részemről jelenleg minden jószerivel abszolút reagens.
A kérdése bár valószínűleg költőinek szánta nem tudom szó nélkül hagyni és újabb mosolyt csal ki belőlem. Lassan folyamatosan vigyorogni fogok mint a vadalma. De hát na! El kell ismerjem magam előtt is, régen volt már ilyen társaságom. És ilyenkor mindig felteszem a kérdést, hogy... miért is?... Aztán inkább persze gyorsan elfelejtem a kérdésemet és koncentrálok a jelenre.
-Az én olvasatomban az, ha megszabadítalak egy testrészedtől, igen sok mindent jelenthet. Lehet épp ezzel fogok megakadályozni egy gyorsan terjedő mérgezést... - játszok a gondolattal, aztán úgy döntök kicsit szívom a vérét egy féligazsággal. -Egyébként... Drága fényoltóm, nem tudok gyógyítani. Persze ez nincs az arcomra írva, honnan tudhattad volna kivel kötsz szövetséget..?- csóválom meg a fejemet mintegy alátámasztva a mondandómat és ösztönösen előbukkanó testbeszédet közvetítve. Remélem egy pillanatra legalább elgondolkozik, hogy most vajon valóban át lett-e ejtve a palánkon. Semmi olyat nem tud leolvasni rólam, ami a fent kijelentett ügyét vicc tekintetében felmenthetné. És bár említettem neki, hogy ha baj van, helyre rakhatjuk, azt nem mondtam neki, hogy hogyan vagy miként. Remélem össze zavarom. Legalább egy kicsit! Bár a valódi célom, hogy egyszerűen csak kérdések merüljenek fel benne. Sok sok kérdés.
-De. Szívem szerint gyűjtenélek titeket mint a csótányokat... Aztán végignézném, amint a frissen vedlett egyedet, ha nincs elkülönítve, hogyan zabálja fel a többi.- gondolkozom egy sort aztán egy szórakozott szemforgatással, jobbról balra pillantással, meg egy ínyvillantással folytatom. Nálam ez a mimika az a... "igen, egyszer már megtettem, és újra megtenném"-et jelenti. Amiről persze nem kell tudnia másnak. - Vagy kisajtolnám belőletek az érzéseiteket. És drogot koncentrálnék belőle, majd elüzletelném a magamfajták között. - közben a már váltott lábikójával osztom meg ujjaim és tenyerem gondoskodását. Pillanatra felsejlik előttem a kép ahogy ezek a gyönyörű puha lábak lazán támaszkodnak a vállaimnak, közre fogva a nyakamat... aztán megszakítom a képet, mielőtt meg találnám harapni elragadtatásomban.  És meg kell hogy állapítsam rohadtul éhes vagyok. Nyelek egyet és figyelemmel kísérem tovább a szavait.
Valami komolysághoz hasonló képződmény jelenik meg az arcomon.
-Hm.. Szóval így képzeled el őket? -biccentek egy kajla mosollyal - Nos akad ilyen is... de ezek a kevésbé izgalmas élőlények. Kivéve ha mondjuk azt a fény nyalábot úgy beléd állítják, hogy ameddig ki nem szedik, egyazon helyre vagy láncolva. - sóhajtok egy jó nagyot, amolyan, "hol a szarba kezdjem?" arccal, nézek is ki a fejemből pár kiüresedett pillanatig aztán szépen felidéződik minden.
- Vannak épp olyan bolygók mint a Föld, csak a rajta lakók igen sokfélék. Kicsik, nagyok, végtelen plusz egy kultúra, vallás és hatalmi állapot szerint. Vannak olyan élőlények amik teljesen elemi anyagokból állnak, mint víz.. föld, meg ilyenek, és nekik is meg van a maguk nyelve. Van ahol fénytörésekkel kommunikálnak, egyszer találkoztam egy sárkányfajjal, nekik például a szárnyuk belső felén lévő mintáik, meg a szarvaik szolgáltak ilyesmire. Tökéletesen egy azon fajba tartoztak, mégis annyiféle volt a mintákból meg a szarvaik, tüskéik alakjából mintha csak ujjlenyomat lett volna... -levegőt is veszek ám, noha nem feltétlen lenne szükség rá. -Az anyagi szférákon nagyjából bármi megtalálható, amit el tudsz képzelni, és valaha néhányuk be is nézett ide. A Föld azonban annyira érzékeny a változásokra, az emberek annyira fogékonyak az új dolgokra, hogy.. Ez a fajta hozzáállás sokak figyelmét felkelti. Mégis igyekeznek elkerülni a legtöbben, pont emiatt.- hallgatok egy sort. Pár pillanatra ismét a gondolataimba süppedek.
- És vannak azok a területek, ahol nincs is igazán anyag, ahol egymagadban létezel, mégis teljességgel egy nagy egész része vagy, együtt lélegzel, együtt gondolsz vele, az ő tudásuk átfolyik rajtad és közben... mégis külön magad is gondolsz, magadban is lélegzel, a vágyad az ő vágyuk is és fordítva... Persze ez nem ilyen egyszerű. Nagyon sok sík, idő, és tér van egymásra halmozva és nagyon sok következik egymásból...- legfeljebb megmutatni tudnám továbbá, a beszéd néha korlátokba ütközik ha ilyesmiket szeretne egyik fél a másikkal megosztani. Sőt a tapasztalathoz képest szinte súlytalan semmiségek csak. Mielőtt azonban totálisan elszaladhatna velem a ló kiszakít egy rövid kérdéssel.
- Valaha egy nagyobb hatalom Pusztítóiként ébredtünk. Megadott céllal, megadott korlátokkal. Azóta a korlátokból láncot fűztem. Ha már feloldani nem tudom, legalább némi plusz terem legyen, még ha az is csak egy darabig enged mozgást. - Noxra nézek. - Egyetlen évet végeztük valójában csak a kiszabott kötelességünket, azonban túl hatékonyak voltunk, és Alkotónk ahelyett, hogy egyetlen pillantásával visszavont volna minket, inkább még több korlátot húzott. Egy élőlény, amit egyetlen biztos céllal hívnak életre, belesütik ezt és onnantól nincs más, annak nehéz váltani. Pont a halandókra oly jellemző változékonyság, illékonyság nincs meg sokszor a hozzám hasonlókban... -kajla vigyor mászik a számra. - Még ha a vágy ott is van a változásra, és megtanuljuk fókuszálni, akkor is csak a korlátainkon belül fog sikerülni. Közben az eredetgondolat folytonosan ott kapirgál akármit is teszünk... - bár minden bizonnyal sok a talány, a ránk... HAHAHAHAHA... rám' vonatkozó részt továbbá hanyagolnám. Kiderül ő is így van-e vele.
-A folytatás akárhogy is alakul, mindenképpen tanulságos. Különösen hangozhat pont tőlem, az előzők után, de... Mindig a folytatás a legizgalmasabb. A véget vetés csak egy ideig- óráig tartó megrészegítő eufória. De a folytatás... Ahhoz nincs fogható, akármennyire is legyen borzalmas. - nos igen. Jó érzés a rombolás, de így ennyi idősen már építeni jobban szeretek.
Aztán van egy mondata amire különösen villan a tekintetem, de hamar elengedem és inkább kérdezek.
- Élveznéd? Hm! Tény lenyűgöző mikor az Anyatermészet visszaveszi amit kölcsön adott... Különösek ezek az anyák. Csak tűrnek, tűrnek a végsőkig, mintha meghaltak volna... -
Hallgatok hosszan, csak talpán kőrözök lassú nyújtott mozdulatokkal, nem veszem észre, de szegényt valószínűleg körről körre húzom fel egyre inkább.
-Mindenképp kitalálok neki valamit engesztelésül. - Nem a kölökről sem felejtkeztem meg ám!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 30
ϟ Hozzászólások száma : 422

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2017-10-31, 13:53OtthonTetszik a rekciója, látszólag fogékony a kis játékomra. Elvégre mi okom lenne komolynak lenni? Légies léptekkel táncolok a szakadék peremén, mióta csak zajlik a létezésem, s ha egyszer, valaha beleesnék... Hát élvezném a zuhanást. Elvégre lesz aki megmentsen. Továbbá el kell hogy ismerjem... Perpillanat életem legjobb talpmasszázsában van részem. Komolyan. Már-már zsigereimben érzem a csiklandós bizsergést. Szeretem ha valaki még nálamnál is jobban ismeri tulajdon testemet. Kevésbé összetett, kissé esendő is, ám annál sokrétűbb. Sok meglepetést tartogat.
Simogatnak a szavai, megnyugvást hoznak korcs kis tudatomba. S hiába a pajkos gondtalanság, annyiban igaza volt: valóban céltudatos vagyok, még ha ez nem is olyan megrögzött jellemvonás, mint az sokan gondolnák. A lehetőségek függvényében alkotok pillanatnyi, képlékeny célokat, létrehozva ezzel a kedvtelés, s szórakozás kimeríthetetlen tárházát. Ínycsiklandó tragikomédia, nemde?
- Jár nekem az egérút, előnnyel indulsz. - Mosolyodom el, s lágyan végighúzom hegyes mancsaim a kád szegletén. Mintha csak a pillanat sodorta volna, ismét éjfekete cigaretta kerül elő. Számhoz emelem, másik kezemmel finoman megdörzsölöm a végét, s voilá: máris kellemesen pattogva parázslik. Mélyet szippantok belőle, s átadom magam a masszázs okozta kellemnek. Egy roppantás, egy kéjes sóhaj, némi illatos füsttel kísérve. Ülő alkatom elernyed, tartásomat megbomlasztja az átható lazaság, s a lágy csók a talpamon... Mint egy gyönyörűen megkomponált orgazmus. Le petit mort... Avagy egy kis halál.
Másik lábam akarva akaratlanul is combjához kúszik, lágyan végigsimítva azt, jelezvén: alig várja a folytatást.
- A te olvasatodban oltalomként értelmezhető az, ha megszabadítasz valamely testrészemtől? Bár szó mi szó, minden csak nézőpont kérdése... - Süppedek ismét aljas kis mosolyom mögé. Természetesen nem tervezem ilyesfajta öngyilkosmerényletekkel traktálni, nem látok bennük se gyönyört, se értelmet, de az ég szerelmére, olyan jó ezzel cukkolni!
- Látod-látod, ránk vagy szorulva. Most mondd, hogy nem vagyunk elbűvölő kis paraziták! - Nevetem el magam kellő finomsággal, s ezúttal én is megvillantom ragyogó, tökéletesen szimmetrikus fogsorom. Mondanám, hogy már-már hiányzik belőle valami apró kis csorba, de a tökéletlenség csak másokon mutat jól... Például rajta. - Mesélj a többi szféráról. Feltételezem nem fénynyalábokkal hadonászó savanyú szerzetesek, meg kis zöld trutymók lakják, hatalmas fekete szemekkel. - Bár annak is kétségkívül meglenne a maga bája. Mi több, egyenest elgondolkodtatna, honnan a csudából szülte össze az emberi elme mi van az univerzum túloldalán. Már épp elmerülnék a gondolatban, mikor is kizökkent egy kifejezés... Valódi voltom. Felvillanyoz a gondolat.
- Mit értesz valódi voltod alatt? - S hogy életre hívták... Különös célokat sugall, emberen, mi több, Életen túli fogalmakat. Roppant izgalmas.
- Sokszor próbáltam már a halál torkába vetni magam... Önszántamból. De nem ment. Pont ezért. Foglalkoztat a folytatás. Annyi minden vár még felfedezésre, kielemzésre. No meg valakinek feljegyezni sem árt mindezt. - Célzok termetes magángyűjteményemre. Bár én nem vagyok se krónikás, se történész, se művész vagy bármi egyéb, csak egy szenvedélyes megfigyelő, ettől függetlenül csapongó gondolataim időnként különálló fizikai formát kapnak, valamiféle alkotás képében.
- A harmadik világháború... - hümmögök jóízűen - Egy újabb adag pusztító abszurditás. Ám egyes nézőpntok szerint a peremén állunk. Egy másik szerint már réges tart, mint passzív folyamat, itt-ott drasztikusabb megnyilvánulásokkal... Akárhogy is, az emberiséget hatalmas kontrasztok uralják. Bolond világ bolond népe. - csóválom meg a fejem, kicsit lemondóan, kicsit szórakozottan - Ami pedig Japánt illeti... Ha egyszer elsüllyedne, menjünk el megnézni. - Elvégre nincs is szebb annál, mint mikor a természet kíméletlenül tapossa a történelmet. Ezért kellene szövetségre lépni vele... De ki vagyok én, hogy megmondjam? Csak egy elvetemültebb példány a sok közül.
- Láttad volna hogy szurkolt neked... Egy bocsánatkérésnek azonban biztosra veszem, hogy roppantmód örülne. Bármilyen formában. - kuncogom el magam, végtére is megérdemli, ehhez kétség sem fér. Ami pedig Szörnyetegem szépséges nyakát illeti... Igazán harapnivaló.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ivarn-vo Inor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Hozzászólások száma : 161

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2017-10-31, 04:04

Arcomon egy ahhoz hasonlatos mosoly.. vigyor villan át, mint amit a Doktornő is kaphatott tőlem utolsó pillanatai előtt.
- Egy olyan céltudatos nő, mint te nem gondolom, hogy efféle üzelmek szeszélyéből fakadóan ilyesmikre kárhoztatna.- hideg mosoly marad csupán, közben kedvesen, találok jobbnál jobb pontokra a talpában, talpa külső, belső élén. Egy kis kéjbe még nem fog belesántulni. És koncentrációs tesztnek is kiváló. Az érzés viszont amit megélhet, nem az a gyomorba költözött pillangós, alászállós, inkább a gerinc felől, felfelé, nyak és mellkas irányába kergetett csiklandás ami szétterjed és halovány jóleső lüktetéssel zsibbasztja el a karokat. Hasonlatos a hintában megtapasztalható érzéshez és közben mégis teljesen más.
- Amennyiben mégis ilyen csalfa csupán a kitűzött cél, úgy magam is csalatkozni fogok. Hogy bár a fényűző hibátlan külső megadatott, a benső nagyra törő és mikor a nagysággal tapasztalás közelbe kerül, elbagatelizálja azt tékozló módon! - mosolyom szelídül, folytatom és fokozom a kis játékomat. Nem, nem feledtem el a másik lábát sem, de hisz még ezzel sem végeztem!
Az emberi idegrendszer lenyűgöző. Imádok a meridiánokkal játszadozni. Annyira látványos és nem kell hozzá az egekbe magasztalt akupunktúrás tű sem. Csak a megfelelő pont, ami kicsit mindenkinek máshol van, mégis pontosan ugyanazon a körülírt területen, és a megfelelő erő, vagy fogás amivel hatást gyakorlunk rá mindent elintéz továbbá. Kelő ráhangolódás után még valódi érzéseket is képes kicsiholni. Persze ehhez van akinek több idő kell, van akinek azonnal működik.
- Továbbá... Az ezzel való játszadozás roppantmód bosszantó és ormótlan volna számomra és nem jelentene többet, mint egy eszelős kísérletezését arra, mikor marja meg a sakál aminek a farkát tépi. - a lábujjaival játszadozom el, a mozdulataimban nincs semmi hirtelen, agresszív, azonban mellőz minden határozatlanságot. És akkor ropp- ropp- ropp. Egyik lábujj a másik után.
Nem nem törtem el. Csak kiroppantottam őket. Nem hagy maga után kellemetlenséget, csak némi légies megkönnyebbülést. Ezt követően, közelebb hajolok és talpon csókolom, ami pillanatra egy kellemes megindító epekedést válthat ki belőle a folytatásra. Nagyjából mintha becsókoltam volna neki, jobb napjain.
Visszadőlök és magammal vonom a másik lábát ezúttal. - Kénytelen lennék megkeseríteni az életedet, vagy... - itt már magam is csak szórakozom és viccre véve folytatom a gondolatot - mondjuk az egyik lábadtól megszabadítani. Elvégre az még nem veszi el az életed.- és a karrierjét sem törné ketté, bár erről számtalan szórakoztató novella és anekdota jut most eszembe, aminek megosztását inkább mellőzöm.
-Egyébként...- kezdek bele egy ön ironikus arccal- Egész életemben jószerivel halandók között éltem. És ott is fogok, míg ebben a formában létezem. Bár számomra is látogatható a többi... szféra, a részese egyiknek sem leszek. Ahogy a halandó világoknak sem. Átutazó vagyok, megfigyelő és krónikás, akárhol is legyek.- hallgatok egy rövidet, újra fűzöm a gondolat fonalán fekete gyöngyeimet.
- Ezt választottam. Idővel. Valódi voltom, mi végett életre hívtak, kikopóban és járhatatlan, mégis torkon felejtett tüskékként hagyta rajtam nyomát.-
Elhallgatok és pislogok egyet lassan. Hallgatom "meglepetések". Eltűnődve mosolyodom el, ezúttal minden él, irónia, vagy szarkazmus nélkül.
- Ha hiszed ha nem. Magam épp ezért kedvelem a Földet. Amilyen sivár, épp annyira tele van meglepetéssel!... És ha már itt tartunk, őszintén meglepett az is, hogy nem jutottatok el a harmadik világháborúig. És hogy Japán még létezik! - pedig biztos voltam benne, hogy eljön, a szigetország pedig elsüllyed. Az akkori körülmények mindennek bekövetkezésére utaltak.
A fiú... hát igen.
-Feltűnt. Másképp már nem élne. - biccentek. - Meglehetősen ismerős hangulatot és energiákat képvisel. - hátradöntöm a fejemet, lehunyom a szemeimet, kezeim közben ugyanúgy Nox immár másik lábikóját kényeztetik.
-Igazán bájos. Remélem nem vette nagyon zokon a bemutatkozásomat! -
Tokomat feltárom a mozdulattal, ahogy mintáim teljes vonulatát is, ádámcsutkám is kellemesen bukkan elő és köszön be, nyaki ütőereim így a lehető leginkább kirajzolódnak és nem restek bemutatni, a lassú erőteljes, nagy kortyokban szállított Ősfémet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 30
ϟ Hozzászólások száma : 422

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2017-10-31, 00:24OtthonApró mosoly jelenik meg szám szegletében. Különös hogy rákérdezett... De még hogy! Nevezhetjük szakmai ártalomnak, de a kérdés, miszerint mivel szeretném kezdeni, akarva akaratlanul is némileg pajzán gondolatokat szül. Mit is mondhatnék... A kíváncsiság nagy úr.
- Gondolod hogy konkrét célzattal láncoltalak magamhoz, és ez nem csak egy elvetemült szadista magánakciója, aki szerette volna látni, milyen az, mikor egy messze komplikáltabb létforma száz évekre a halandók közé van szorítva? - Kuncogom el magam, szavaim már-már álmodozásba hajlanak, oly selymesek, oly szeleburdik. Egy szemernyi komolyság sincs bennük, de az amúgy sem jellemző rám. - Egyelőre beérem a talpmasszázzsal. A másik lábamat se kíméld. - Ami pedig a fájdalmaimat illeti, nos... Nincs az az isten, hogy a segítségét kérjem. Legalábbis megalázkodva semmiképp. És még most semmiképp. Nem, ez a szövetség épp annyira egy végeláthatatlan párharc, mint egy izgalmas kalandsorozat kezdete, attól pedig még messze van a viszonyunk, hogy ilyesmivel traktáljam. Túlzottan élvezné. Ha pedig netalántán haldokolni kezdenék, az már úgyis érintené - őszinte, gonoszkás örömömre. Egy-két kihagyott munkanap és rendben leszek.
Öblös kacaja hallatán belőlem is előtör valamiféle sunyi kis nevetésféleség. Talán meglepő, de maximálisan átérzem a reakcióját. Mennyire, de mennyire nevetséges emberként emberek fölött pálcát törni, hát még az eszköz, mely mindezt szentesíti... Azok a vakon buzgó, kíméletlen általánosítások. Mind mind az ősöreg tájékozatlanság szülöttje.
- Öröm... - emésztgetem a szót, s tekintetem messze vándorol, a csillogó csempéket szemlélve - Mintha az örömért élnék. Az csak kellemes mellékhatás, semmint cél. - nézek ismét őrá, egy pillanatig elidőzve karakteres vonásain - Nekem meglepetések kellenek. Valami új, valami... felfedeznivaló. Abból meg akad bőven, ugyebár. - játszadozom a gondolattal. Tetszik, hogy a fürdőkádamban tudhatom a földön kívül eső tudás egy jelentős szeletét, pont emiatt. Így aztán pláne kifogyhatatlan a repertoár. A "fiú" említése azonban valamelyest kizökkent, de ellágyult, aljas kis vonásaimat ez nem befolyásolja.
- Nem az akinek gondoltad. - bököm oda jelzésértékűen, a tegnapi, nos... pillanatnyi elmezavarára célozva. Ami persze érthető, ha az embert épp valami belülről fogyasztja, de én már csak ilyen kis pimasz teremtés vagyok. - Az unokaöcsém. Bájos, nemde?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ivarn-vo Inor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Hozzászólások száma : 161

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2017-10-30, 18:20

-Tulajdonképpen mit vársz tőlem? Mármint az esküre emlékszem.- szemet forgatok, amolyan.."többnyire" jelzéssel.
-Arra vagyok kíváncsi, mivel akarod kezdeni?-
Nem kerüli el a figyelmemet a fájdalma. Hogyan is kerülhetné el? Mivel a talpacskája a kezemben, az ilyen fizikai ingerek automatikusan eljutnak hozzám. Csak most nincs visszatükrözés. Másfelől ha ez nem lenne, is esélyes, hogy észre venném. Szörnyű, hogy a halandók akármennyire is igyekeznek, akármennyit hazudnak maguknak, attól még érző lények maradnak. De ez így van rendjén.
Megtehetném, hogy most rögtön helyre állítom a csorbát, ami kínozza, hiszem kiéreztem a forrását. Bár hogy gondolatilag és érzelmileg épp mi zajlik le benne, arra gondosan ügyelek kivételesen, hogy ne halljam ki egyetlen zörejét sem. Azt érzem, hogy a sokk amibe a szervezete, az enyém miatt került, egy már megtörtént, átélt eset miatt erősödött fel. Nem ások mélyebbre, nekem ennyi bőven elég. Hogy azt a sokkot egy kiadós erőszak, sérülés, vagy ne adj isten szülés okozta, jelenleg nem foglalkoztat. Majd elmondja ha akarja, vagy kiderül, ha ki kell derülnie.
Azt mondta "Miattam ne aggódj, megleszek." és én eszerint fogok eljárni. Ó! Hogy miért?
Egyszerű kíváncsiság. Eljut-e odáig, hogy segítséget kérjen? És egyáltalán mi fog történni vele? Hogyan fogja megélni, mit fog tapasztalni?
Tekintetem követi a mozdulatait, és bár határozottan benne van a vágy és egyfajta különös tűzben égő éhség, nem tolom rá és sugallom felé amit valószínűleg nap mint nap mindenkitől kap. Nem. Tőlem nem kapja meg. Legalábbis nem feltétlen úgy, ahogy megszokta.
Talán felmerül benne, hogy egy hasonló arcforgatóval van dolga, mint amilyen ő maga is, ami nem is teljesen lenne hamis állítás, mégis bennem valami más. Nagyon is. Sokkal több az érzéketlenség, sőt, valójában ugye nincs is nagyon semmi. De nem amiatt mert el lenne nyomva, hanem... Sosem létezett. Ellenben cseppet sem lehet azt mondani hogy belül halott lennék vagy sorvadoznék, tele vagyok élettel! Különös kombináció.
Az utolsó mondata kizökkent és dögvigyorra rándul a szám, majd nemes egyszerűséggel elröhögöm magamat. Nem hangosan, nem bántóan, csak mint akinek egy jó viccet mondtak. Kacska ragadozó jelleget hordozó fogaim ismét megvillannak. Szeretem őket. A tökéletlenségük teszi számomra kedvessé őket. A tervezési hibák apró, ártalmatlan megnyilvánulása. Elnézően megcsóválom a fejemet.
- Ne vedd magadra, de annyira... édes amikor egy halandó száját ezek a mondatok elhagyják! - hogy van-e a hangomban gúny, vagy némi nyújtott édeskés szarkazmus? Naná. De nem Noxnak szól. A beújítós dologra biccentek is egyet elismerően.
- Remélem nem tetted mindenben ilyen magasra a lécet, mert akkor bizony igen nehéz lehet neked... örömöt, vagy bármi mást okozni. - nem testi örömökre gondolok, hanem inkább átfogóan játszom a szóval.
Aztán eszembe jut még valami, hiszen tegnap még hárman voltunk. Visszakomolyodom. -Ki a fiú?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 30
ϟ Hozzászólások száma : 422

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2017-10-29, 21:54Otthon- Akkor megérte az árát. Elvégre mire is mennék egy halott szövetségessel... - Szegezem rá sejtelmesen izzó tekintetem egy apró, huncutkás mosoly kíséretében. - Miattam ne aggódj, megleszek. - Legyintek könnyedén, s mégis, mintha nem lenne teljes a kép. Miért is lenne? Végül is csak egy szülést éltem új... illetve élhettem át. Vagy valami ahhoz foghatót. S bár gondosan ügyelek a részletekre, aprócska, avatatlan szem számára észrevehetetlen vonások árulkodhatnak belső viharaimról. Nem vagyok a toppon, ezt nem is leplezem, épp csak amennyire a szerep megköveteli.
A kád szélére helyezett csészéért hajolok, de mozdulataim hiába oly lágyak, mintha üvegből formált csontjaim bármelyik pillanatban szilánkosra törhetnének, mégis szúró fájdalom nyilall alhasi tájékom talán legérzékenyebb pontjába. Egy pillanatra ismét felsejlik a tegnap este, erre testem is tisztán emlékszik. Ez bár kellemetlenségre adhatna okot, de ha így lenne, most bizonyára a hirtelen jött fájdalom is viszonyítási alap nélkül, ereje hatványán hatolna porcikáimba. Sebaj. Mindösszesen egy aprócska grimasszal nyugtázom az eseményt, picikéket kortyantok a kellemesen langyos teából, majd visszadőlök. Végigsimítok elkószált tincseimen, ezzel együtt apró, ám annál formásabb kebleimen, majd lágyat sóhajtok. Azt hiszem ma megváratom a Varjú népét.
- Ilyenek vagyunk mi földiek: kapzsik, telhetetlenek... - játszadozom a gondolattal - Gondoltam beújítok. Keveseknek adatik meg a lehetőség.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ivarn-vo Inor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Hozzászólások száma : 161

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2017-10-29, 19:02

- Teljes mértékben. A rehabilitáció sikeres volt és abszolút teljes körű.- folytatom a masszázst, ki ki terjesztve az érintéseket a bokájáig. - Jut eszembe! Ha netán nálad viszont nem lenne minden a régi, szólj.-
Tény, az utóbbi időben, pár száz... majdnem ezer év távlatába visszatekintve, csak akkor volt fizikai kontaktom bármilyen élőlénnyel ha a helyzet vagy a szükség úgy hozta. Én magamtól legfeljebb olyat részesítettem ilyesmiben, vagy "teljes körű ellátásban" akit biztos volt, hogy csupán egyetlen éjszakára ismerhettem. Vagy pár napra csak. Aznap nem ők adtak, én hagytam mindegyiküknél egy szilánkot. Hiszen nekik csak egyetlen éjszaka jutott.
De úgy, hogy egy egész élet áll rendelkezésünkre...
- Fura érzés, hogy a folytonos utazásokat, menekülést, vadászatot, információ és tudás gyűjtést pont egy Földi eset akasztja meg. Nem mintha bánnám. Legutóbb mikor itt jártam, amúgy sem tudtam annyira mélyre ásni. Most lesz alkalmam pótolni.- mondom ki hangosan a gondolat végét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 30
ϟ Hozzászólások száma : 422

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2017-10-29, 15:03OtthonKényelmesen nyújtozkodva élvezem a talpmasszázst, közben nagyokat szippantok zamatos cigarettámból. Az imádott szegfűszeg... Sosem okoz csalódást.
No meg az a jelenség is közvetít egyfajta... magasröptű fényűzést, ha az ember aranyszélű kádjában egy félisten épp a lábát puhatolja. Halovány, huncutkás mosoly jelenik meg szám szegletében a gondolatra, bizonyára ő is hallja, de ez pillanatnyilag a legkevésbé sem zavar. Ellazít, eltereli a figyelmem. Pedig mennyi minden szorul még odabent rendszerezésre. Sebaj... Majd ha ismét csendes magányomat kell, hogy élvezzem. Most van más, valaki izgalmasabb.
- Mindjárt más. - Mérem végig a felsejlő barázdákat. Tetszenek, őszinte gyönyörré lettek a tudatomban, olyanokká, melyért ha csak egy pillanatra is, de mindig felcsillan a tekintetem mögött megbúvó kacér kíváncsiság.
- Ez esetben remélem elégedett vagy az ingerekkel, sok munkám van benne.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ivarn-vo Inor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Hozzászólások száma : 161

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2017-10-29, 12:56

Ugyan Nox... Fogalmad sincs mennyire, vagy hogy miért mondtam. Arcomra visszafogott mosoly kúszik, épp csak a szám sarkába. Egyszer elmondom neki talán.
Hogy minden a helyén az biztos. Hogy némiképp ihletét vesztette az már más kérdés. Bár sosem kellett sok, hogy muzsaájára találjon...
Furcsa érzés. Az utolsó élőlény akinek hasonlatos egyszerű céllal kezembe fogtam a talpát, képe most felsejlik előttem, de épp csak egy pillanattot hagyok neki, tovább űzöm, vissza oda ahonnét elő jött.
Mikor a barázdáimat említi biccentek.
- Csak egy teszt miatt. Van ahol működik. - szemöldököm mozzanata arról tanúskodik, hogy nem jött össze. És vissza is térnek a mintáim.
- Dolanha. Így nevezték régen. Az idegrendszerem külső megnyílvánulása. Van, ahol, ha eltűntetem kevésbé intenzívek az ingerek. De... Itt ez nem érvényes.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 30
ϟ Hozzászólások száma : 422

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2017-10-28, 23:59OtthonGondosan végigsimítok helyükre igazított tincseimen, szemem sarkából észlelem az ajtóban támaszkodó jelenést. De nem reagálok. Még mindig a tegnap történtek lepik el az elmém, kezdenek tapasztalattá, élménnyé érni - elvégre erre hivatottak. Bókjára szelíden elmosolyodok, tekintetem azonban továbbra is tükörsima térdemen pihen, amolyan "köszönöm, tudom" benyomást sugallva. Hiába a gyűrött báj, a tartás mindent felülír.
Csak akkor nézek rá, mikor már szemtől szembe megtehetem. Az elegánsan úszkáló buborékok közt felfedezni vélem a tényt: minden újra a helyén van. Hagyom hogy birtokába vegye márványszín talpam, közben kellemeset sóhajtva hátradőlök, és finoman a számhoz emelem éjfekete cigarettám. Jólesően beleszippantok, hogy aztán magasztos kényelemmel fújhassam ki, s csak aztán keresem meg tekintetét. Mennyivel másabb, mennyivel... Dominánsabb. Erőt sugall, kíváncsiságot, szenvedélyt, mindezt a maga csibészes bájával... Különös. roppant különös. Igazán lenyűgöző, de ennek még a gondolatát is csak sejtetni engedem. A végén még meghallja.
- A barázdáidat azért meghagyhattad volna.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ivarn-vo Inor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Hozzászólások száma : 161

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2017-10-28, 22:16

Mikor megneszelem, hogy Nox felébredt, hangtalan mezítlábas lépteim a fürdő felé veszem. Nem öltöztem vissza, nem nagyon érdekelt ez a momentum.
Benyitok lassan, orromat nem kerüli el az illat és pillanatra meg is állok, az ajtófélfának támaszkodom és kicsit elidőzök, amíg megszokom és már nem érzem olyan intenzíven az orromban. Kellemes illat, szó se róla, sajna minden ilyenhez kell némi idő míg megszokom, mindegy mennyire finom, vagy halvány.
Közben tekintetem elidőzik a kádban ázó, gyűrött ábrázatú Noxon. Hiába minden igyekezete, képes vagyok arra hogy gyönyörködtessen amit látok.
-Csodálatos vagy.~ dorombolom halkan egészen derűsen.
Én... nos hála neki épp olyan jól vagyok mint annak előtte. Minden részem a helyén és ép, pont mint ahogy eredetileg volt.
Elindulok a Noxhoz
- Remélem nem bánod ha csatlakozom. - közlöm és valójában nem várom meg a válaszát, egyszerűen belépek a kádba, figyelve, hogy ne lépjek rá, és vele szemben foglalok helyet a forróvízben. Pár másodperc élvezkedés és béke látszik az arcomon, ahogy a víz körbenyaldossa a testem aztán ráfüggesztem ismét a szemeimet. A víz alatt kezemmel megkeresem és végigsimítok a lábfején, jelezvén, hogy igényem van rá és magamhoz szándékozom venni a csülke ezen felét. Tenyerembe is fogom könnyeden. Mellkasomnak támasztom a sarkát, és puha körkörös nyomásokkal, valamivel erősebb simításokkal feltérképezem a talpát. Közben nem tudom nem észre venni így kinyújtva tartott lábának kellemes formáját. De... jelenleg aligha vágyna valószínűleg éhes tekintetekre. És nekem sem elemem sebzett vadat még inkább megtépázni. Főleg, hogy miattam sérült. Nem mintha empátia hajtana, de ennyi talán jár neki, miközben az életemért küzdött, ő is éppúgy megsínylette. Utólag legalábbis mindenképp. Egy talpmasszásnyi kedveskedés belefér.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 30
ϟ Hozzászólások száma : 422

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2017-10-28, 19:25OtthonHirtelen ébredek fel. Nem emlékszemm, hogy álmodtam volna, s mégis, túlvilági képek sorakoznak emlékeimben. De sehol egy nyom. Körös-körül patyolat, tisztaság, se lélek, se egy üzenet. Csakugyan egy illúzió lett volna? Nem, az nem lehet... S ezt, feltápászkodásom pillanatában a testemből áradó monoton fájdalom bizonyítja. Felszisszenek, ha van kényelmetlen póz, akkor ez minden fokát túlszárnyalja. Lassú, gépies mozdulatokkal vágom magam ülőpózba, majd a cikornyás éjjeli szekrényre pillantok. Tea, csoki, cigaretta... Mivel érdemeltem ezt ki? Igazán rendes fiú ez a Cody.
Az édességet mellőzném, azt hiszem perpillanat nem lenne túl hálás érte a gyomrom, egy csésze tea viszont jól esne - no meg egy kis dohány. Óvatosan teletöltöm az egyik csészét, remegő kezeimnek hála egy kevéske mellé megy, de valljuk be: fel sem tűnik. Két lábamra állok, s tudatosul: rég voltam ilyen pocsék állapotban. Se mamusz, se tollászkodás, csak a kikészített kellékek, majd lassú csoszogással a fürdőt veszem célba. Benyitva átszövi orrüregem a helység különös zamata, hőn szeretett, s legalább olyan ritka illatom: a belladonna, vagy nadragulya. Szemeim szinte csukva, halovány résként érzékelem csak a vakító fehérséget, a makulátlan aranyszegélyek csillogását.
A kádhoz lépek, majd egy laza kézmozdulattal megnyitom a háromágú kristálycsapot. Mélyet szippantok a felcsapó gőzből, hogy az extázis közepette lenge ruhaneműimtől is megszabaduljak. Oldalra pillantok, de bárcsak ne tenném: a falitükör olyan képet láttat, melyre őszintén nem voltam kíváncsi. Halványan elborzadok tulajdon elgyötört vonásaimtól: ideje regenerálódni.

Sejtelmes gyertyafény, a forróvíz gőzcsóvái közt megbúvó porcelánszerű test. A kád szélén félig megivott tea, s parázsló cigaretta. Jobb kezemben faragott fésű, lágyan igazgatom vele hófehér tincseimet. Tekintetem azonban továbbra sem tiszta, pedig nem jár túl messze. Pillanatnyi, mégis józan emlékfoltokba kapaszkodik, megpróbálván értelmezhető egésszé formálni a tegnap történteket. Mennyi izgalom, mennyi kín... Azt hiszem van még mit emésztgetni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 587

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2017-10-28, 15:57

Katarzis és káosz, Noxból ömlik a vér és ki is dől független attól hogy én mit teszek, nem teszek... A Szörnyeteg, remélhetőleg nem az ő élete árán menekült meg... Nem tudom mire gondoljak, vagy gondolhatnék, csak cselekszem.
Az apokalipszis utáni romok feltakarítása.
Nem bánom, sőt, csak legyen rendben mindkettő. Nox segített a jövevénynek, én segítek Noxnak. Pálcával, pálca nélkül, maximálisan odafigyelve rá.

Másnap reggel.

Nox az ágyában ébredhet, patyolat tisztán, makulátlan ágyban, betakarva, éjjeli szekrényén friss gőzölgő gyógyteával, két csészével, egy adag édességgel, meg két dobozzal a kedvenc cigijéből.
A Szörnyetege azonban sehol sincs. Az előző este lidérces álom árnyékaként sejlik csak fel, ott van persze, csak ha letagadja maga előtt, lesz valószínűleg enyhülés belőle.
Én suliban vagyok, de az aznapi órákon való részvételem siralmas. Haza vágyom. Mikor elmentem, még vendégünk ott feküdt mellette...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 30
ϟ Hozzászólások száma : 422

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2017-10-28, 15:26Az esküAhol egykoron a hímtagnak vélt gyönyör csücsült, az most tovatűnik. Amorf nyúlvánnyá lesz, majd kiszélesedik, kaput nyitva a kínzó szuroknak. Őszinte csodálattal meredek a jelenségre, az életösztön anyaggá lett megnyilvánulására: hihetetlen, s mégis létező.
De mielőtt teljesen elmerülhetnék a látványban, az utolsó adag mérget is kihajtva a szörnyi szervezetből, éktelen fájdalom lesz úrrá rajtam. A tenyerem bár helyén marad, tartásom összerogy, s egészében remeg. A mételyező kín egy pontba tömörül: egykor termékeny méhembe most olyan érzés költözik, mintha két kézzel akarnák kitépni, visszaszolgáltatva a természetnek azt, amit én rám pazarolt. Soha nem éreztem ehhez foghatót, soha, csupán... Nem, az csak kitaláció. Egy rossz álom, egy megmásított emlék. Az nem én voltam, nem lehettem én... S mégis, mintha percről percre újraélném.
Könnyeim vadul hullanak, vékony, kínlódó nyöszörgések hagyják el a szám, de tudom mi ez, tudom mi a cél, és nem hagyom, hogy eltántorítson. Mélyet szippantok, s egy utolsó, erőteljes lendülettel űzöm el a maradék mérget. Ordít, visong, szenved, mert gazda nélkül nem létezhet. Ütött az órája: ő is, mint a többi, most már csak kosz és hamu.
Hosszú másodpercekig nézek magam elé, a tenyerem izzik, hasfalam úgyszintén. De nem törődök vele, csillapodni látszik. Végigmérem a testet, s gyönge, simogató elégedettség lesz úrrá rajtam. Remegve felegyenesedek, majd se szó, se beszéd, én is, akár csak Szörnyetegem, súlyos tömbként dőlök a párnák közé. Kimerültem, gondolataim tompák. Körvonalakat látok csupán, sejtető foltokat, s ajkaim is csak egyetlen mondatot kívánnak közölni, mielőtt álomba szenderülnék:
- A kurva életbe...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 587

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2017-10-27, 23:37

Nos az hogy bizarr, egészen csekély leírása az eseményeknek.
Ha nem lenne bennem kíváncsiság, és nem lenne mérhetetlen elhivatottság a gyógyítás, a testek és minden egyéb élő felé és arra ami bennük bujkálhat, és nem nyűgözne le a módszerek sokasága, eszközök tárháza, lehetőségek arzenálja... minden bizonnyal most állnék fel és ha másért nem is pusztán férfiúi átérzésből sürgősen kitakarodnék. Átmennék a szobámba, kezembe fognám magamat és csak rezignáltan azt mantráznám dédelgetve a farkam: "ssss.... ne sírj... nem láttál semmit....". De szerencsére felülkerekedik a tudásvágy. És a csodálat, hogy miféle átalakulásra képes csak azért, hogy életben maradjon...
Megvonaglik, hasfala megfeszül, elernyed, megfeszül, feje hátracsuklik, vállait össze húzza, hallom ahogy roppannak a bordái a keresztcsontja vonalán, és a gerince felől is. Hogy őszinte legyek a puszta látványtól forog velem a világ... nem hogy bele gondoljak, mit élhet meg.
Aztán jön a következő amire akarva akaratlanul is össze szorítom a combjaimat és nagyon fájdalmas arcot vágok... kb mint akinek kitépték a helyéről a farkát.
Fogalmam sincs mi történik, de láthatóan nem az szurokszerű förtelem tör magának csak úgy utat mint valami alien, hanem a test alakul és alkalmazkodik a távozásához az idegen anyagnak. Nyelek egyet és azt hiszem percek óta nem pislogtam már, mert égni és zsibbadni kezd a szemem.
Egy kurva hang nem hallatszik felőle... csak ujjaival kapja szét Nox gyönyörű lepedőjét... meg valószínűleg a matracát is. Az izzás ezúttal sem marad el. Amitől már helyette adok hangot, az ő fájdalmának egy kiszakadó magas tónusú "AUGH!" személyében.
-Mindjárt vége... Tarts ki... - nyögöm el a vérszegény "biztatást"... mert, szabály szerűen belém állt az, hogy szurkoljak neki!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 30
ϟ Hozzászólások száma : 422

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2017-10-27, 20:41Az eskü- Csak látogató. Én pedig marasztalom. - célzok az eskübe foglaltakra, látszólag nem hagyja nyugodni a gondolat kissé megszeppent unokaöcsémet. S még mennyi ilyen vár rá, mint ezen hajlék újdonsült lakója... Nem kell sok idő, s hiányozni fog neki a meglepetés fogalma, épp úgy, mint nekem szokott, mikor görcsösen hajkurászom azt. De ő még józan, sokkal inkább mint bódult, s kilátástalan. Talán ez szül majd neki szebb jövőt, szebb célokat. Szubjektíve persze.
Elmélázok. Olyannyira, hogy fizikai, tudatos lényem egy pillanatra eltávozik, átadván helyét a gondtalanul lézengő ösztönöknek, s idővel valami másnak, valami újnak... Egy hívatlan vendégnek. Mit sem fogok fel a külvilágból, nem látom az éledező tekintetet sem, csak mintha egy pillanatra az enyém lenne. Mintha saját ajkamat érinteném s érezném egyszerre, két merőben különböző perspektívából szemlélve az elém táruló világot, egy fájdalomtól megbénított testben. Szememből könny csordul, s gurul végig szoborszerű arcomon, a penetráns bódulat minden másról elvonja a figyelmet, csupán húsvér bázisom érzékeli a változtatni akarást; tudatom összpontosul, egyetlen hangra figyel, egyetlen idegen tónusra. Számomra ismeretlen nyelven, s mégis, kiejtése olyan lágy, olyan átható, hogy tisztán értem a szavakat. Yora... Égtörők... Miféle párbeszéd darabkái ezek? Bárcsak tudhatnám, bárcsak én lennék a címzett... De nem, én csak a véletlen játéka vagyok, az első szerves test, melyet a megmentett tudat pillanatnyi hordozóként használhat. Történetet sejtet, kíváncsiságot szül, de az is lehet, hogy csak siettet.
Az érzés tovatűnik, s máris hiányozni kezd. Tartásom egy rövid másodpercre összerogy, tekintetembe újra Élet költözik, s ahogy ez tudatosul, úgy enyhe zavarodottság is. Kihúzom magam, mélyet sóhajtok, hogy aztán egy gyengéd fejbillentéssel igazítsam hófehér tincseimet takarásképp könny áztatta orcámra. Milyen kellemetlen... De sebaj. Nem érzelmek ezek, csak egy halandó test reakciói. S mégis, mintha odabent valami... Megrepedt volna. El fog tartani egy ideig, míg okát fogva befoltozom, de időm most másra hivatott. Finoman előre hajolok, s a lábakat, valamint a szeméremcsontot veszem célba. Egy újabb adag szutyok következik, itt-ott elhalva, visszaszökve korábbi helyükre. Tudatom csapong, érződik a hatása. Szótlanul tűröm ahogy a fájdalom kiszivárogjon belőlem: most nem ez az elsődleges.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 587

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2017-10-27, 19:32

Közelebb lépek, le is ülök, bár én nem az ágy szélére telepszem, csupán egy keskeny aranymintás méregzöld- fekete puffra. Onnan szemlélődök, járatom a tekintetemet Nox és a különösen emberszerű szörny között.
- Nem földi varázslény igaz?.. -kérdem, bár inkább csak megerősítést várok. Valószínűleg varázslénynek sem nevezhető.
- Amit az eskübe foglaltatok... -kezdek bele össze szedvén a gondolataimat, de függőben hagyom mert észlelem, most nem lenne jó jobban megoszlatni Nox figyelmét.
Mikor újabb adag gyűlik össze a láthatóan lényét szennyező anyagból, különösen össze rázkódik. És már nem csak láz és görcs követi, hanem a terület, ahol az anyag össze gyűlik, majd végighalad, olyan mintha felizzítaná a bőrét, mikor pedig eléri a szívét, abból kiindulva az ereiben a vére is felizzik, fel a nyaki ütőereken, szétterjed a karjaiba, a hasi ütőereibe, gyönyörűen láthatóvá teszi a hálózatát egy pár hosszú pillanatig. Tátott szájjal bámulom a jelenetet és nem merek pislogni nehogy lemaradjak.
Az előzőnél most keservesebb a köhögése, bár az ember is nehezebben visel minden fájdalmat vagy kínt, ha tiszta a tudata, vagy egyáltalán tudatánál van. Azonban átlátom Nox logikáját, érthető, hogy azt szerette volna elsőre megtisztítani ettől a szörnyűségtől. Ami azonban most következik, arra még inkább eltátom a számat.
A köhögésroham és az úja adag anyag távozása után, mintha egy kicsit megnyugodott volna, bár a teste még mindig sokk tüneteit mutatja. Mégis kinyílnak a szemei. Becsukom a számat és nyelek egyet, az első pillanat élménye pedig egy leheletnyi elhúzódásra késztet.
A tekintete most is épp olyan zavaros mint mikor nekem jött, most azonban különös fátyol ül rajta és nem is nyitja ki teljesen nehéz, elszíneződött szemhéjait, hol lázálmosan forog alatta, hol résnyire nyílva kétségbeesetten keresi a fókuszt. Egy biztos pontot. Végül megállapodik Nox arcán, és mintha kisimulnának a vonásai. Pár hosszú másodpercig csak szuszogva néz rá, nyeldekel egy sort, végül erőtlenül, Nox arcához emeli a kezét és ernyeteg puhasággal simít végig alsó ajkán csupasz ujjbegyével. Ujjabb lázálmos pislogás, aztán sípolva, halkan szólítja meg Noxot én meg lélegzetemet visszafogva meredek rájuk. Ismeretlen nyelven szólal meg, olyan gyengédséggel, mintha Noxot a kezdetektől ismerte volna. Yora-nak szólítja... bár nem vagyok benne biztos hogy ez név, és nem csak egy egyéb megszólítás.
Aztán lecsukódnak a szemei pár kedves, fájdalomtól átitatott mondat után. Lesiklanak az ujjai unokanővérem szájáról és láthatóan ismét elnyeli az öntudatlanság, meg a fájdalom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 30
ϟ Hozzászólások száma : 422

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2017-10-27, 18:53Az esküCodyval ellentétben én nem sajnálom mohó tekintetem elől a haldokló test egyetlen porcikáját sem. Azon különösen ritka esetek egyike ez, mikor gyóyításra adom a fejem. Szó se róla, hogy nem értenék hozzá - bár itt is, mint általánosságban sem az alap bűbájok foglalkoztatnak -, pusztán ki vagyok én, hogy felülírjam a természet akaratát? Meghal, akinek meg kell halnia - kivéve persze ha életben maradása számomra szükségeltetik. Ez esetben kivételt teszek. No meg... kár lenne veszni hagyni egy ilyen teremtést, már csak a lecsupaszított esztétikumokat tekintve is.
- Nyugodtan ülj le, nem bánt. - pillantok felé egy bátorító mosoly kíséretébe, bár megértem ha attól tart, hogy Égi Szörnyetegem pillanatok alatt kilábalva a halál torkából ismét inkább az övének esik. - Hát nem gyönyörű? A minisztériumban találtam. - kuncogok játékosan, s jobb kezem ezúttal a lény hasán kap helyet, finom, körkörös mozdulatokkal áramoltatva a benne garázdálkodó mérget. Koncentrációm bár valamelyest megoszlik, így a folyamat is lassabb, de most, hogy az elsődleges rizikófaktor, vagyis a tudat ép, s regenerálódásra kész, ez nem jelent problémát. - S lásd, mit tettek vele... Ha nem lépek közbe, elevenen felboncolják. Ostoba suttyók... - Sóhajtok, s hanglejtésemben egy pillanatra megjelenik az a lesúlytó undor, melyet akkor éreztem, mikor a minisztériumban illegetvén magam a falhoz kentem azt a félnótás Mikalt. De ezúttal épp csak egy pillanatig érezhető csupán, a veszély már nem fenyeget, s ha rajtam múlik ezután sem fog. - Különös kivetülése Ő a fizikai létnek, sok szempontból túlmutat rajta, már-már uralva azt, s mégis... Mintha valahol megrekedt volna. Valahol, épp az áhított cél előtt. - hallatszik az erőtlen mélázás. Üveges tekintetemből egy pillanatra eltűnik a tudatosság, mintha gazdája hirtelen elköltözött volna: befelé forduló gondolatok veszik át a helyét, olyanok, melyek csak sejtetik a létezést, semmint árulkodnak róla. Egyetlen pontra meredek: a vadul lüktető, verejtékező hasfalra. Ismét összegyűlt egy adag, bordái közt átfonva, szívét csókolva s meseszép kulcscsontját simogatva menekül az anyag, újabb jókora, kellemetlen köhögésadagot idézve elő. Ez is távozott, majd hamuvá lett, épp mint a többi.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 587

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2017-10-27, 18:04

Teljesen lezsibbadok és magam is megbűvölve nézem a folyamatot és amit az eskübe foglalnak totálisa kiüt a világomból. Bár inkább jó értelemben.
Természetesen segítek Noxnak a kívánt helyre juttatni újdonsült szerzeményét. Megdöbbenve tapasztalom, hogy bizony sokkal nehezebb mint amilyennek tűnik... így első próbálkozás után eleresztem, és maradok egy Mobilicorpus bűbájnál.
Maradok és némán nézem ahogy Nox lefejti a szörnyről a ruhákat. A minták a nyakán folytatódnak és egész mellkasát, hasát is beborítják. Valahogy nincs pofám ennél lejjebb végignéznem rajta. Mégiscsak valami haldokló nem e- világi izé ez.... bár van egy feltűnő pont amit nem tudok kizárni, mégpedig az hogy nincs köldöke! Tehát... valami ami nem született.
Meglepődve nyugtázom, hogy a totálisan emberi alkatát csupán a ruházata biztosította, így csupaszon szembetűnően szűk a csípője, még férfiként is, ugyanakkor mégis van egy kellemes harmónia a megjelenésében.
Úszik a lázban, és amerre Nox az anyagot kergeti, izom összehúzódások, rándulások, feszülő inak, erőlködéstől kirajzolódó erek vagy épp egyszerű izomgörcsök követik az útját. Némán haldoklik csak össze szorított fogain átpréselt időszakos fújtatása, pillanatnyi könnyebbséget hozó szuszogása hallatszik csak, kiáltások és sikolyok nélkül.
Felmerül bennem, mennyire borzasztó lehet, haldokolva kiöklendezni bármit. Össze is rándul utána és végigfut rajta a reszketés.
Elszakítom a tekintetemet nyelek egyet és Noxra fókuszálok, közelebb húzódom hozzá.
- Mi történt vele? Ki ez Nox? - valamiért szinte suttogásig halkítottam a hangomat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 30
ϟ Hozzászólások száma : 422

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2017-10-27, 14:16Az esküMegbabonázva meredek a szavainktól izzó, ezüstszín kötelékre, a túlvilági izgalom, a szenvedélyes mohóság minden porcikámba beköltözik, az elgyengült szótagok pedig apránként erősítik, pokoli dallamként babonázva a tekintetemben cikázó gyötrő vágyat. Nincs most más, csak az elégedettség öröme, még azután is tartva bennem magasztos önelégültségem, hogy immáron hű társam elgyengülve a földre rogy. Tovatűnő, fényes szálak hasadnak fel, s hullanak haldokló testére. Oly gyönyörű, oly fájdalmasan szép... De az eskü megköttetett. Ideje cselekedni.

Sok titkot őrizget ez a szoba. A falak, a bútorok, a cicomás baldachinok mind újabbakért sóvárognak, s most bizonyosan legalább annyira elégedett mint jómagam. Megvan a maga fellengzős bája, ha az ember aranyszélű dunnái között egy mezítelen, elgyötört félisten közelít a túlvilág felé. Cody segítségét kértem, egyedül aligha tudtam volna becipelni a jókora testet, a vetkőztetés örömét azonban magamnak akartam, épp úgy, ahogy az érintését. Hiába hogy fájdalmai minduntalan belém vándorolnak, s keresnek fejvesztve menedéket a pusztulástól, mindannyiszor behunyt szemekkel adom át magam az érzésnek. Olyan szokatlan, olyan ismeretlen... Olyan újszerű.
Az ágy szélén ülök, bódult pillantásokkal merengve a szoborszerű testen. Jobb kezem lágyan állkapcsát simogatja, ajkaimból folyamatos, érthetetlen suttogás készteti gyógyulásra a megsebzett vadat. Épp úgy, mint azelőtt: a fekete, szurokszerű anyag egy pontba látszik tömörülni, tintafolként szétterülve arcának elbűvölő karakterén. A tudata az első, melyet megmentek, az egzakt zsebdimenziók halmaza, melyeket saját, belső szemeimmel láthattam. Talán hálás lesz ezért az, aki odabent lakik, talán a pokolra kíván majd ezután, nem tudom. De a méreg csak gyűlik, elsimítva maga mögött hátrahagyott barázdáit, mígnem menekülő polipként nyúl ki Szörnyetegem torkából, aki egy szaggatott köhögéssel segíti elő távozását. A élő rendszerré forrt trutymó mintha sikoltva keresné hazáját, csúszik végig nyakán, egyenest pihepuha párnáimra, de elég egy jól irányzott átok, hogy mozdulatlanul heverjen a padlón, majd még egy, hogy mindezt füstölő hamuként tegye. Egy adag kész. Codyra pillantok, lágy mosoly kúszik arcomra látván döbbent vonásait.
- Egy jövendőbeli gyógyítónak mindenre fel kell készülnie.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ivarn-vo Inor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Hozzászólások száma : 161

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2017-10-26, 16:43

Hogy kellemetlen-e esküt tenni, úgy, hogy már szinte semmit nem érzékelsz a környezetedből? Nos... Roppantul kellemetlen.
Mikor keze a kezembe ér, nem is igazán a szavai amik eljutnak hozzam. Csupán jelenlegi vágyainak összessége. Remélhetőleg kellően vágyik erre az esküre, hogy az megjelenhessen a gondolataiban, kitöltse a lényét, mert másképp most nem fog eljutni hozzám egy szava sem.
De úgy tűnik épp csak ez forog benne, hál égnek.
Fizikai fájdalmat okoz megszólalnom.
- Annyi tudást adok át, amennyit lényed elbír és meg nem öl. Meg esküszöm.
Ameddig vilagod pusztulását nem sürgeted ténykedéseddel, addig támogatlak. Életed hosszát pedig céljaid függvényében toldom meg, és oltalmam adom. Meg esküszöm.
Ameddig egyenrangú társadként viszonyulsz hozzám és most létem mented, meg teszem amiket kérsz tőlem. Meg esküszöm neked drága Fényoltóm!-
Kevésbé lett cifra, de egy haldoklótól talán elnézhető ha rövidre fogja. Voltaképp szándékaink, céljaink, és feltételeink megegyeznek. De azért jobb ha mindkettőnk szájából elhangzik.
Lassan de biztosan pillanatokon belül össze csuklanak a lábaim és térdre roskadok. Akármennyire igyekeztem, ez ma nem az én napom...
Esküdözöm... Térdre rogyok... Akár lány kérés is lehetne.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 587

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2017-10-26, 15:32

Elindítom a varázslatot, némán asszisztálok.
Nox szavai meglepnek, ledöbbentenek, ki akarja játszani a halált? Nocsak!
Csodálattal nézem a két személy egységét. A férfi amit az imént csinált, nem tűnt el nyomtalanul. Lazán össze tört bennem majdnem egy világot!
Totálisan kizökkentett életem egyszerű kis nyomorából és hirtelen, egy pillanatra, két fulladási roham között, olyan volt mintha a végtelenség érintett volna meg. Egy olyan érzés, mikor tovább nézel egy kicsit az embereken, mikor szembesülsz azzal, hogy esetleg nem vagyunk mégsem egyedül, és hogy mind aprók vagyunk bármiféle nagy egészhez képest. Pillanatra az emberi lét jelentősége került előttem mérlegre. Egy érzés, ami kiszakít a mindennapi rutinból. Amikor megtorpansz, körül nézel és azt mondod, a világ nem csak ennyi. Nem csak az, ahol élsz, ahol teszed a dolgod, nem csak az amit megszerzel, vagy elveszítesz, a világ itt nem ér véget!
Korábban is gondolkoztam már természetesen ilyeneken, sőt, hittem mindig is abban, hogy nem mi vagyunk az egyetlenek, és hiszem azt is, hogy tuti van aki igazgatja az egész kócerájt, ha nem is csak magában, de valaminek lennie kell. Ahogy a mágia is létezik, ezek miért ne létezhetnének?
De azért szemtől szembe találni magamat egy ilyennel... kilel a hideg és olyan izgalommal vegyes félelem költözik a gyomromba, amitől kellemetlenül össze húzódik.
Nem tudom nem észre venni, hogy haldoklik, és ezt Nox az eskübe foglaltakkal csak meg is erősíti bennem.
Remélem kitart...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása

Vissza az elejére Go down

Nox Djarum lakása

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
3 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Similar topics

+

Similar topics

-
» Lakónegyed
» Mayakashi Kaen agglegény lakása
» Karada lakása
» Kumogakure lakóházai
» Akari klán rejtekhelye és lakása

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: London-