Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebbϟ Házpontok 2018-2019
  Yesterday at 15:45
Jacob Troops


ϟ Neira & Ginny
  Yesterday at 10:59
Gwyneira Rousseau


ϟ Keresem a...
  2018-12-09, 15:23
Melissa Greenwood


A hónap posztolói
Jacob Troops
 
Kieran O'Byrne
 
Gina Accipiter
 
Nox Djarum
 
Luna Lovegood
 
Madeleine Eastwick
 
Dane Seoras
 
Elijah Crowfield
 
Draco Malfoy
 
Shanna Griffin
 
Statisztika

Összesen 595 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Melissa Greenwood

Jelenleg összesen 39827 hozzászólás olvasható. in 3513 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Nox Djarum lakása

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Ivarn-vo Inor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Hozzászólások száma : 168

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2018-11-05, 02:57

Miután sikerül lehiggadnia Noxra függeszti szemeit és egyetlen rezzenés nélkül néz rá kissé mereven. Aztán lassan Nox felé úszik, egyre közelebb, végül tesz egy kört körötte. A mozgása a kecses, fenséges és egy kissé émelyítő. Megállapodik Nox felett, gyakorlatilag mintha elhasalva felkönyökölt volna csak úgy a levegőben. Leereszti lustán egyik hosszú, vagy tíz centis tühegyes karmokkal megaldott, mégis légiesen könnyed kezét. Nox füle mögé tűr egy tincset, olyan gyengéden, hogy az már gusztustalanul kellemes... De gondosan ügyel, hogy a bőre még véletlenül se érje a másik nőt.
Apró mosolyra húzódik a szája, az előzőkhöz képest egészen erős a váltás - Ha észrevetted, egy ideje már nem olyan Ivor védelme feléd mint az elején. - hallgat egy pár pillanatot - Az eskü épp úgy köti. De lekorlátolt hatalommal, csak árnyéka önmagának. - szélesebbre húzódik a mosolya. - Az hogy ide hoztalak, egy próba volt. Egy próba, amiben az új határokat feszegetem. Ereje teljében ezt nem tudnám megtenni vele. - hallgat most valamivel hosszabban.
- Voltaképp én megkaptam a választ általad és bár elengedhetnélek… szeretném tudni meddig bírom így tartani. Addig meg, ha jól tudom, neked is akadtak kérdéseid.~
A modora hirtelen fenyegetőe nyájassá válik amitől minden ép eszű embernek a hideg futkosna a hátán.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31
ϟ Hozzászólások száma : 442

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2018-11-04, 19:38Ejnye-bejnye- A külső környezethez valóban, ám ahogy látom, a bezártsághoz... Annál inkább. - felelem, a legkevésbé sem fitymálóan, tényszerű közlés volt csupán. Érdekel helyzetének eredete, és Ő maga is. Noha látszólag nem könnyű szót érteni vele.
- Ez így igaz. Nem is Ő miatta teszem amit teszek. - mélyet bólintok, ezúttal igazat adva neki. Ivor számára nem vagyok más, mint egy időnkénti járkáló nosztalgia, alapesetben viszont egy rossz helyre nőtt anyajegy, egy makacs pattanás, amit olyannyira nem tud levakarni, hogy végül kénytelen lesz megkedvelni. De legalábbis megszokni.
Ez persze csak az én perspektívám.
Moccanásmentes, feszes testtel figyelem toporzékoló dühét, lenyűgöz a testközelség, a tomboló, nyers erő és harag... Mégis valahol visszataszít. Orcám is belerándul. De nem érzek semmit, apró bizsergést a lábamon ott, ahol a tojásdad pajzzsal majdhogynem összeér. Furcsa érzés, fokozatosan fölfelé halad, de épp csak annyi, mintha szénsavas vízben fürdenék. A védelmezés tudata teszi igazán kellemessé.
- Az eskü kötelezi. - aprót mozdítok keresztbe tett lábaimon, majd egy árnyalatnyit oldalra döntöm hófehér üstökömet. Összeszűkült szemmel meredek aurájára.
- Én nem válaszokért jöttem. Nem én jöttem, hanem te rántottál be. Miért?


A hozzászólást Nox Djarum összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2018-11-04, 23:09-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ivarn-vo Inor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Hozzászólások száma : 168

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2018-10-31, 01:49

Öblös mélyről gyöngyöző nevetést hallat, mégis megtartva a női orgánumot.
- Nekem nem volt sem okom, sem kényszerítő tényező amiért asszimilálódni kényszerültem volna, vagy eldobni eredeti természetem. - hangjában gúny csöpög és a szája sarkán is gusztustalan kis mosoly játszik. Nox kiérezheti, hogy ez nem neki, hanem Ivornak szólt. Yora beszólt volna neki? Felfedezhet egy olyasfajta hangulatot, mintha Yora valahol gyűlölné és örökkön megmarná a férfit, pusztán azért mert az "szabad" és olyan halandó hülyeségekre adja a fejét és tapasztal meg, mint részleges "asszimilálódás" meg hasonlók... Pusztán az, hogy Ivornak ott a lehetőség sokmindenre, neki meg nincs és valószínűleg soha nem is lesz. Ó Bősz Irigység!
Arra, hogy Nox leül... LEÜL.. Yora alakja megremeg és a nő felé fordul. Tekintetéből süt, hogy ilyen brutális arcátlanságot egy halandótól, hogy a jelenlétében leüljön, sosem viselne el, és Nox auráját fojtogathatja is minden felől egy igen erőteljes kéz, de hát ugye... nem tud neki ártani.
- Válaszokat akarsz. Válaszokat amiket meg sem érdemelsz. Amit ő maga sosem tárna fel előtted... Hiszen ki vagy te neki? Pár száz év össze szorított fogsor és minden megy tovább. Sosem léteztél. - Nox biztos lehet benne, hogy Yorának határozott céljai vannak, csak épp még dolgozik benne valami brutális. Megcsóválja a fejét.
- Életünk aranyán mindenki ismerte a nevünket és ahol felbukkantunk, a söpredék egyből tudta hol a helye, tízezer év távlatából is! - szinte vád van a hangjában és olyan hideg a hangja, hogy attól lehet a pokol is befagyna.
- Fogalmad sincs milyen ezt elveszíteni és egy... - megszívja magát levegővel, azt lehetne hinni, hogy azért hogy lenyugodjon, de nem. Süvöltve fakad ki belőle -....  NÉVTELEN SENKIVÉ SILÁNYULNI, HAGYNI HOGY MEGKOPJON MINDEN TEKINTÉLY, HOGY EGYIK TÉRBŐL A MÁSIKBA ŰZVE, DRÓTON RÁNGATOTT BÁBÚVÁ DEGRADÁLÓDJON FENSÉGES VALÓD.... ÉS MINDEZT TETÉZVE FELCSINÁLNI EGY HALANDÓ SZUKÁT! ...- az utóbbi határozottan Ivornak szól. Yora dühös, féltékeny és ugyanakkor gyűlöli Ivort mindezekért. És egyben szánja, vagy épp sajnálja... ki tudja.
Mindeközben az alakja többszörösére nőtt, a teste obszidiánfekete mégis üvegesen áttetsző energiává vált belül kénes sárgás villámláshoz hasonlatos reakciólánc fut végig újra és újra maguk körül a mézfényű folyamokból jócskán lepusztítva. Noxnak szembe tűnhet, hogy Yora energiái őt nem érik el, egészen pontosan egy tojásdad alakú energiamezőn megtörnek körülötte. De abban biztos lehet, hogy ha az nem lenne, Noxot még emberemlékezetből is kitörölte volna az az energiahullám. Yora megremeg majd apránként zsugorodni kezd, és vissza ölti azt a formáját, amit Nox elsőként láthatott.
Ismét megcsóválja a fejét. Közben az arany folyamok körülöttük is vissza épülnek eredeti állapotukba.
- Még most is védelmez pedig nincs is magánál... - elborzadva fájdalmasan szorítja össze a szemeit, aztán Noxhoz vágja a kérdéseket.
- Ugyan minek neked bármi válasz? Jobban tisztelnéd tőle? Tán elengednéd? -
Noxban sok kérdés felmerülhet, és az az érzése támadhat, hogy Ivor ezt a picsát minden bizonnyal nem jókedvéből őrizgeti... De mintha Yoranak is elege lenne a bezártságból... szóval... vajon mi is van itt voltaképp?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31
ϟ Hozzászólások száma : 442

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2018-10-30, 01:59Ejnye-bejnyeMintha valamiféle falba ütköznék, vág pofán valami nem túl kellemes, kissé megszédít, talán egy kis maró hatást is hagy maga után, mégsem érzem oly drasztikusnak. S mégis, tulajdon vérem a nő ujjain pihen, ám bosszú helyett gúnyos nevetésben török ki. Ez amolyan "csakazértsem". Elvégre nem ölhet meg.
- S lám, még a ketrecbe zárt félistent is a gőg uralja. - mosolygok, sunyin, visszataszítóan, valahol fájdalmasan, majd ismét elfordítom a fejem. Figyelmemet azonban nem. Míg tenyerem a mézfényű barázdákra simul, felületüket tapogatva, addig tudatomat teljességgel az Övének szentelem. Nem megalázkodásból, kíváncsiságból. No meg mert oly különös, ahogy egymásnak háttal, egymásért beszélünk.
- Akkor hát ne vedd. Feltételeztem okkal rángattál ide... - hangommal mélázva foglalok helyet egy csúcsosabb, aranyszín, spirális kinövésen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ivarn-vo Inor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Hozzászólások száma : 168

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2018-10-30, 01:47

Háttal van Noxnak, de így is tökéletesen érzékeli a mézfényű felületeken Nox visszaverődéseit. És érzi a figyelem megosztottságát. Ó hogyne érezné. Pont ő, aki minden figyelmet mindig magán tartott és gyilkos Ösztönnel csapott le arra, aki elkalandozott. Most azonban nem teheti meg. Nem vehet elégtételt a Nox és Ivor között fennálló egyesség miatt. Csak állkapcsa feszül meg, nyaki csigolyáin pedig végigszalad egy velős remegés. Noxot pedig valami pofon csaphatja, annyira, hogy még a körmei nyomát is rajta hagyja. Yora, nem látszik mikor tehette volna, hiszen ugyanott van, épp csak egy kissé fordult vissza Nox felé. Ujjairól mégis a nő vérét nyalja le épp. - Minő gusztustalan életforma... Pont az ilyeneknek gázoltunk életünk hajnalán térdig a belsőségeikben...- hosszú körmét hegyes, éles ragadozó fogai között hagyja hanyagul és olyan gőggel és lesajnálóan néz Noxra hogy már szinte meghunyászkodást kezdhet érezni.
Lepöcköli a körmeit, aztán végül csak kihúzva magát.
- Miért mondanék bármit? Nem tartozom neki magyarázattal. Ahogy ő se nekem. - méregeti Noxot - Tudod erősen gondolkodóba ejt, megérdemled-e egyáltalán a válaszokat... - igen Yoraban még munkálkodik az ami Ivorból már mondhatni kihalt. Yora még maga alá rendel mindent ami rajta és Ivoron kívül esik, és igenis elvárja, hogy ezek az alárendelt kis szarok a talpát nyalják.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31
ϟ Hozzászólások száma : 442

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2018-10-30, 01:29Ejnye-bejnyeBosszantó, egyúttal fennséges, ahogy puszta aurája romba dönti testi reakcióimról alkotott képem... Már-már olyan érzéseket produkál, melyeket Önnön magamról sem feltételeztem volna. De sokkal inkább felfedezőút ez, mint tortúra. Valahol talán hálás is lehetnék neki. Neki... Csak tudnám ki.
- Úgy értem... Ki vagy Te? Mi a szereped Neked a történetben? S legfőképp... Hogyan kerültél ide? - szegezek neki egy újabb kérdéssort, szelíd érdeklődéssel meredve rá. Majd tekintetem a mézszín barázdákra vándorol, játékosan elkalandozik, figyelmem mint aprócska selyemszál pihen csak az éteri nőalakon, semmi más nem tanúskodik róla, hogy valóban érdekelne. Pedig igen. Csupán terepszemlét tartok.
- Meglehet. De te elmondod neki. - felelem halkan, lágyan, s ahogy elmém felszabadult, úgy testem is, légies könnyedséggel pásztázom tekintetem a végtelen kaptáron. Kár lenne szavakat pocsékolni rá, ez egyszerűen csak... Lenyűgöző.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ivarn-vo Inor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Hozzászólások száma : 168

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2018-10-30, 01:05

A mondatra a nő biccentőizma határozottan megrándul, a mérhetetlen undor és egyfajta belső tiltakozásképp. Noxot elöntheti önnön szavai nyomán egy nyomás gyomortájék, mintha folyamatosan késztetése lenne öklendezni.
A megtiszteltetés csúcsa lenne, ha Ivor elméjét telibe rókázná...
Pislogás és egyetlen rezzenés, rezdülés nélkül lebeg Nox előtt a jelenés. Itt nem hat a gravitáció a megszokott módon, sem a Föld forgásának egyetlen mozzanata sem a jelenlévők egyensúlyára vagy bármijére. Ha Nox figyelmes, ezt magán is felfedezheti.
- A Testvére. Társa. Szeretője. - minden szó nyomán Nox tüdejébe mintha kést vágnának, persze vér vagy bármi nélkül. Yora csupán tisztázta önnön helyzetét.
- Kérdéseid vannak. Most felteheted. Nem hallja őket. - közli végül hidegen és egy mély lélegzetet véve lélegzik vele a tér is. Cserébe Noxról felszállhat egy jó adag a kellemetlen hatásokból. Csak hogy tisztán tudjon gondolkozni. Levegőre jelenleg.... nem sok szüksége van. Mindeközben hátat fordít... És elindul a mézfényű folyamok felett lényegében kecsesen úszva a levegőben, siklik, mintha korcsolyázna. Egy egy mélységes térbe, vagy az abban lévő frakálosan osztott terekbe pillant. Amikor pedig a mézfényű futtatásokhoz hozzá ér, fel fel fénylenek, reagálva a nőre.
Voltaképp olyan mintha barlangásznának egy nagyon nagyon furcsa terepen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31
ϟ Hozzászólások száma : 442

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2018-10-24, 22:18Ejnye-bejnyeEgészen hátborzongató ez. Egy független tudat elméjében járni, majd egyszerre egy másikkal kommunikálni. Valahol talán még jómagam is megszeppen, csendben álldogálva tűri a tajtékzó végzetet, de tudja: itt nem halhat meg. Épp oltalmazóm legmélyén tenném? Nem, mégis van valami, mely átjön, érezhetően megmar, a bűntudatnak csúfolt illúziók illúziója, s bárhogy küzdenék, kicsírázik bennem, koronát ölt majd szívemre csücsül, s addig rágja míg meg nem rándul. Aztán abbamarad. Merem remélni hogy végleg.
De a félelem még így is elkerül, pláne most... Most, mintha önnön magammal állnék szemben. puszta esztétikai gyönyör mellett gondolatok sokasága él bennem. Vajon én hagytam volna a nyomot, mely teremtette? Netán fordítva, s most én lennék a kevésbé létező? Aztán eszembe jut a kulcsmondat. "Nagyon hasonlítasz valakire..." És ekkor körvonalazódik bennem. A múlt s a mitológia kapcsolata.
- Van hogy a söpredék találékonyabb, mint a méltóság. Ebből lesz a bukás. - mondom, avagy üzenem, mikor már szemtől szemben áll velem. Valahol tartok tőle, mégsem látom helyénvalónak a meghunyászkodást. Felé mosolygok, már-már undort keltően selymesen, valahol érzem, hogy most ezt kell tennem. Majd tekintetembe ismét beköltözik az érdeklődés.
- Ki vagy Te?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ivarn-vo Inor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Hozzászólások száma : 168

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2018-10-10, 01:50

Noxot mérhetetlen arrogancia és felsőbbrendűség érzetet súlya ülheti meg. Ezek mellett végtelen elfojtott, gyakorlatilag mindenre kiterjedő frusztráció, gyűlölet és irigység és olyan tömény megvetés, amilyet akkortájt tapasztalhatott, mikor Ivor megfosztotta az arcától. Finom kombináció, mely egészen gyomorforgató mételyező méregként söpörhet végig rajta. Nem benne.
- Te utasítasz engemet?! - a hang valahonnan Nox mögül jön. Mégpedig olyan közelről, hogy a hajában, a tarkóján érezheti a lélegzetét annak a negyediknek. De nem tud megfordulni, hogy megnézze. A tónusa egyébként olyasmi mint Noxé, csak valamivel mélyebb és más a rezgése. Mert hogy igen van neki, egyébként minden szót külön ejtett ki és valamiért a helységen is végig söpör az a bizonyos rezgés... mint egy pillangó hatás. Nox bőrén is végigsöpörhet, mintegy különös hullámokban terjedő erős légnyomás. Mindemellett egy olyan fenséges pusztító aura ölelheti körül, amilyennel még Ivortól sem találkozott.
És mindennek ellenére.... különösebb sérelem valamiért mégsem éri.
- Te, ki az Én arcomat viseled, Vele védeted magadat! - hagy egy pettyhütt szünetet -Hová süllyedtünk...? Kutyák módjára ugrálunk a söpredéknek! - olyan mérhetetlenül csalódott és valahol fájdalmas a hanghordozás, hogy még Noxot is megülheti a bűntudat. Nem. Ez most komoly. Határozottan rimánkodós bűnbánat éled benne, hogy megláncolta Ivort...
A lélegzet eltűnik a nyakából és elő lép mögüle... tulajdonképpen önmaga. Lábai nem érik a környezetet, ruhát nem visel. És azon kívül, hogy megegyezik az arcuk, az alkatuk is egyezik, a vonalaik is mintha tükörképek lennének. Csak éppen ennek a teremtménynek a lényéből olyasmi árad, ami messze túlmutat az embereken. Határozottan ő Ivortól külön álló tudat. Ezt biztosra veheti. Nox még nem tudja, de ő maga fizikálisan is jelenleg odabent van....
Yora sugárzik, a vélákhoz hasonlatos aura lengi körül, csak ez valami egészen más. Fenyegető, és megfoghatatlanabb. Nem szimpátiát, vagy ellenszenvet szít, nem a megítélést befolyásolja, egyszerűen csak érezhetően egy teljesen másféle életforma. Valami hatalmasabb és sötétebb, mint amivel eddig ember találkozhatott.
Felmerülhet Noxban, hogy vajon Ivcin mindezt miért nem érzi?
A különbségek még olyasmikben ütköznek ki, hogy a Noxal szemben álló jelenség haja fekete, illetve jobban megnézve... olyan mint a szivárvány obszidián, hátára palástként terül és lágyan övezi csupasz csípőjét. Szemei jég kékek és Ivoréval egyező méretű az írisze. Ezen kívül a férfiéhez hasonlatos minták borítják nagyjából ugyanazokat a területeket, mint az említettnek. Csak ezeknek a vonulata koncentrikus körökből áll össze. Tökéletes melleiről hiányzik a tejcsatornák kivezetője, hasfalán épp úgy nem látni a köldök helyét, és alant... mintha sosem öltöttek volna formát az ajkak, nem látni testi lehetőségét a befogadás egyetlen formájának sem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31
ϟ Hozzászólások száma : 442

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2018-10-08, 23:10Ejnye-bejnyeSokkba fúlt repülés, majd egy új, már-már ismert dimenzió. Látványa legalábbis épp oly lenyűgöző, mint azelőtt volt, érzete is épp oly hátborzongató, most azonban más, mintha egészen Kintről hordoznék magamon egy tekintetet, mely talán mindvégig rajtam csücsült, s csak most válik teljessé, mi több, kizárólagossá. Valóban így lenne? Egy külön jelenség? Egy önálló létforma, Szörnyetegem elméjébe zárva? Vagy csak tudata oly komplex és végtelenül precíz, hogy egy külön intelligencia felel érte?
- Oly régóta érzlek magamon... Fedd hát fel magad. - sugallom, hisz nem beszélek. Ajkaim mozdulatlanok, tudatom kivetülései ütköznek a barázdált, aranyfényű felületen. Vajon ez egy szentély volna? Netán egy tudatba zárt kripta? Valami van itt, ez vitathatatlan.
S kíváncsiságom szinte pezseg.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ivarn-vo Inor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Hozzászólások száma : 168

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2018-09-09, 16:09

Mielőtt befejezném a mondatot elvesztem a fonalat, többek között Nox most egy negyedik tudat jelenlétére lehet figyelmes. De épp csak egy benyomásnyi pillanatig. A negyedik tudat nem a házon belülről származik, hanem belőlem.
Nox szava visszhangot vet és oda-vissza bejárja azt a végtelen teret a koponyámban, mígnem egyszer csak elaprózódik és örökre elvész.
- Megmutatom~ A szó ami elhagyta a számat, nem tőlem származott.
A mozdulat amit teszek nem az enyém és egy pillanatra olyan érzésem van, mintha álmomban mozdulnék. Kezemet Nox felé emelem. Gyengéden az arcára simítom, majd ujjaimmal tovább megyek, tarkójánál állapodom meg és lehúzom magamhoz, egy giccses smárolás helyett azonban csak homlokát a homlokomhoz koccantom... - Yora ne! - szalad még ki a számon, de már minden mindegy. Nox nyomást érezhet a homloküregében, ott ahol az enyémhez ér, aztán... Olyasmit élhet át, mintha hoppanálna. És voltaképp Nox ott állhat elmém közepén és aminek annak idején egy pillanatra tanúja lehetett, az a mézfényű aranyszálakkal átszőtt fraktálos szerkezetű végtelen "világ" most újra elé tárulhat.
És újra rá zuhanhat az az érzés, hogy figyelik a legapróbb sejtjének működéséig. Ezúttal azonban, hozzá tudja kapcsolna ezt az érzést, ahhoz a bizonyos negyedikhez.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31
ϟ Hozzászólások száma : 442

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2018-09-09, 15:13Ejnye-bejnyeŐszintén szólva magamnak is hálával adózom amiért nem nyeltem le a végét - ezúttal nem pont annak amire gondolunk - úgy érzem valahol meghasadtam volna, ha mégis kicsusszan.
A kávé finomnak finom, tökéletesnek közel sem mondanám, de értékelem az erőfeszítést, ideje elmerülni a évszázadok mentén összegabalyodott izomrostokban. Némelyiket finoman kilazítom, itt-ott magától ugrik ki egy-egy jól irányzott mozzanat hatására. Mindehhez társulnak simogató szavaim, melyeket szokásomhoz híven személyre szabtam. Tudom ám mire harap a Szörnyeteg.
- Egy...? - nem fejezi be a mondatot, pedig nagyon érdekel - noha a lélekszikrák is megtelepedtek a fejemben, én mégis többet akarok. Át akarom látni a helyzetet, valahol szinte zsizseg bennem a kíváncsiság. Ejnye Nox, bírj magaddal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ivarn-vo Inor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Hozzászólások száma : 168

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2018-08-29, 19:01

Az életképből már csak a szaros gumicsizma meg Cody szalmakalapja hiányzik a képből, esetleg egy másfeles felnijű traktor... ide a konyha közepére.
És persze szalmával mossuk fel a mocskot a márványpadlóról is!
Kiérzem a mondat zárását, de valami kimondhatatlanul hálás vagyok, hogy Nox ezúttal inkább lenyelte a végét.
Annyira nem vagyok jó kávékban, manuálisan meg végképp nem a kedvencem elkészíteni azt a vackot, de hát ha ez az ára annak, hogy drága Fényoltóm hajlandóságot tanúsítson felém, akkor igyekszem kielégítőre főzni a kívánságát.
Cody ezúttal csendben marad aminek szívből örülök. Így táplálkozásom után, van lehetőségem elmerülni úrnőm ujjai alatt. Végigfut a libabőr az érintése nyomán. A testem pedig csak úgy ordít, többek közt, mert Nox évszázados csomókba bukkanhat.
Végül az ő szavaira és mozdulataira ered meg a nyelvem.
- Két lehetőség van.. - bököm ki. - Vagy... az eredetbolygóm elpusztulásánál sikerült magamhoz vennem... kérdéses számú lélekszikrát... Vagy még régebbről vettem magamhoz egy... - itt viszont elakadok és csak nézek magam elé. Ugyan mi maradt volna olyan régről...? Annyira elveszek a gondolataimban, hogy elfelejtem befejezni a mondatomat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31
ϟ Hozzászólások száma : 442

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2018-08-29, 18:31Ejnye-bejnye- Köszönöm. - apjuk. Tenném hozzá, de jobbnak látom elharapni a mondatot. A kávét ízre nem mondanám a legtökéletesebbnek, még ha állati ürülékből kotorták is ki valahol afrika partvidékén - nem viccelek, ez az egyik legezotikusabb eljárás - ámde érzetre annál kellemesebb. Mi több, méhtájékon egyenest beleremegek, egy árnyalatnyival éberebb arckifejezést kölcsönözve magamnak. Kezdők szerencséje.
Aztán... Aztán meglátom amint lábát az asztalra csapva harap rá a kenyércsücsökre, és jót falatozik a babkonzervből... villával. Egy pillanatra ismét kiül arcjátékomra a megsemmisülés, de hamar túlteszem magam rajta - annyi, hogy a masszázst hagyjuk meg pár perccel későbbre, úgy érzem ha most beállnék mögé, végérvényesen egy patriarchális parasztfamília benyomását keltenénk... Mindezt egy fényűző luxuskonyha kellős közepén. Apropó, vajon honnan a babkonzerv?
Szórakoztató kettejük párbeszéde, engem azonban komolyan foglalkoztat a dolog elvi, illetve tudományos háttere. Még jócskán előttem a cél, hogy feltérképezzem miféle szerzet is ő - noha van egy olyan sejtésem, hogy többi embertársaimhoz képest már most jócskán előrébb járok.
Amint befejezte a zabálást - mert mi más kifejezéssel illethetném az imént lefojtatott tevékenységet -, légiesen mögé andalgok, s ugyanazzal a finom, kecses mozdulattal kezdem lazítani izmait. Közben a füléhez hajolok, s finoman belesúgok, már-már dorombolva.
- Pontosan ez az, amire kíváncsi vagyok. Tudod, hogy nem faggatni akarlak, engem valóban érdekelsz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ivarn-vo Inor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Hozzászólások száma : 168

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2018-08-29, 18:11

Csak szemet forgatok és ignorálom Cody baszakodását. Nincs nekem most ehhez türelmem. Megcsinálom Nox kávécskáját, kap bele csokidarabokat is meg egy lenyelhető esszenciális mini orgazmust. Csak hogy kicsit szórakoztassam és garantáltan felébredjen.
Mellé lépve leteszem elé a csészét. - Tessék drágám! - villantok felé egy szarkasztikus dögvigyort. Megkerülöm és leülök én is, felcsapva egy kenyércsücsköt meg... babkonzervet. Igen. Babkonzervet. Kiábrándító? Helyes! És a tejet is dobozból iszom!... Mondjuk az is biztos, hogy nem a babkonzervre.
- Mit mondjak? - vállat vonok, rezignáltan magam elé bámulok aztán megcsóválom a fejemet - Van egy sejtésem hogyan történhetett, de annyira abszurd, hogy az már fáj! - falatozok abból a konzervből. Codynak látom hogy némi aggodalom ül a fejére.
- Mond csak... Jade miért is nem emlékszik arra az estére? - erre a kérdésre megáll a villa félúton a falattal a szám felé... Igen. Villával eszem a babkonzervet.
- Jobbnak láttam... ha erre nem emlékszik. - mondom csak így egyszerűen, és befejezem a mozdulatomat. Igen hamar elfogy a kenyércsücsök is meg a konzerv is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31
ϟ Hozzászólások száma : 442

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2018-08-29, 17:24Ejnye-bejnyeHalovány kuncogásban török ki, s ezzel minden érzésemet ki is fejeztem a helyzettel kapcsolatban. Nincs kávé, nincs masszázs. Egyenrangú szövetségesek volnánk, ugyebár.
Legnagyobb meglepetésemre - s talán a kettesben töltött idő meghiúsulása végett enyhe csalódottságomra - megjelenik Cody, váratlanul hamar. Gondoltam még egy darabig visszahúzódik pironkodni, de nem... Úgy tűnik kellően meg van már edződve szegény. Gonoszkásan elmosolyodok ahogy ez a gondolat végigfut az agyamon. A megjegyzésére pláne, ám ami az után következik... Ember legyen a talpán, aki a fejembe férkőzne, miközben drága Szörnyetegem szavai eljutnak a tudatomig. Meredten, kikerekedett szemekkel nézek rá, részemről totális a kék-halál, tekintetemre épp úgy kiül mint a komplett mimikámra. Csak állok, s meredek rá, cigarettám eközben ajkaim mellett szívja önmagát.
- Khm... - feleszmélek, enyhén megrázom a fejem, s mintha nem is történt volna semmi, mintha nem is mondott volna semmit, elfordulok. Éljen az áldott tudatlanság, térjünk hát át a következő témára. Az sokkal inkább kedvemre való. Közben persze várom a kávémat.
- Szóval?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ivarn-vo Inor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Hozzászólások száma : 168

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2018-08-14, 18:04

Éppen hogy rákészülnék lélekben némi kényeztetésre, és épphogy részem is van benne, Nox érezheti ahogy lazán a kezei alá simulok... már faképnél is hagy... A fejemet hanyatt ejtem és hattyúk halála arckifejezéssel fájón felnyögök.
Nézek Noxra egy pillanatra aztán panaszosan felszólalok.
- Cody! Az unokanővéred kávét szeretne! - várok némi választ. Ami legnagyobb meglepetésemre közelebbről is jön mint sejtem.
- Majd ha megkéred a kezét, lehet róla szó! - azzal a göndörke elő is csoszog némi pírral a fején... bizonyára még hatás alatt áll. Hosszú melegítő nadrágban van és... csillámos sörényes unikornisos mamuszban amin egy másodpercig megakad a szemem de mielőtt megvakulnék inkább elfordítom róla és az arcába nézek.
- Hát nézd... Esküt tettünk egymásnak tanú előtt, Esküvés előtt nem volt szex... és jóban rosszban együtt vagyunk, csak a halál választhat el minket és gondodat viseljük amikor csak kell. Voltaképp majdnem olyan mintha házasok lennénk....- az utolsó mondatnál Noxra sandítok kissé kiábrándultan, jelezvén, hogy eljutott a tudatomig mindaz amit kimondtam és sajnos mintha némi igazságot is felfedeznék benne. Megrázom magamat, mintha csak a hideg rázott volna ki... És inkább egy fáradt szusszantással felállok és megcsinálom azt a cucct... Szeretném azt a masszást.
Erre Nox felteszi azt a remek kérdést. Cody meg rákontrázik.
- Na erre én is kíváncsi vagyok!- erre már Cody is köreinkbe gyűlik és leül ő is az asztalhoz.
- Feltétlen erről akarunk beszélgetni?
- Hát.. végül is, csak én nevelem a kölykeidet, és végül is csak én tudnék pár jó szót szólni az érdekedben, hogy láthasd őket... Szóval igen! - Cody hangjában megcsillan némi flegmatikus kis szemét affektálás... épp csak annyi, ami jelenleg szörnyen hasonlatossá teszi Nox-al.
- Mond, ti nem ismeritek egymást véletlenül...? - sandítok rájuk sokatmondóan.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31
ϟ Hozzászólások száma : 442

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2018-08-14, 16:17Ejnye-bejnyeHuncut félmosollyal bólintok a megjegyzésére, majd színpadias csalódottsággal konstatálom, hogy erről a kávéról bizony lecsúsztam. Egyelőre.
- Távol tartod tőlem a Halált, de egy kávé elkészítése meghaladja a képességeidet... - pajkosan nevetgélek, s közben szelíden, légiesen közelebb andalgok hozzá, mindkét kacsómat a vállaira helyezve. Finom, körkörös mozdulatokkal mélyesztem izmaiba hüvelykujjam erezett párnácskáit, épp csak hogy megtapasztalja a kellemet. - De ha nincs kávé, nincs masszázs. - súgom a fülébe, s arrébb lököm magam. Vissza az eredeti helyre, talán kicsit közelebb, fél fenekemmel a pultnak támaszkodok, egyik lában behajlítva, s pár pillanatig csak némán meredek rá. Megannyi kérdés merült fel bennem mostanság vele kapcsolatban. - Hogy tudtad teherbe ejteni a lányt?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ivarn-vo Inor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Hozzászólások száma : 168

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2018-08-09, 02:19

Az én fejemben is élénken visítanak azok a kedves szitokszavak, amik ugyan nem Noxnak szólnak, inkább a helyzetnek amibe Nox hozta... Elengenem mint holmi szállóigéket. És Fényoltóm után veszem az irányt árnyék módjára.
Nyújtózom egy nagyot.
- Cody a kávé specialista, kénytelen leszel megvárni, ameddig össze szedi magát. Utána zargathatod a kívánságaiddal. - közlöm egy sanda vigyorral.
- Tőlem kérhetsz valami mást, ami nem haladja meg a képességeimet, ha cserébe megmasszírozol. Azt hiszem beállt a nyakam meg a vállam... - reccsentek is egyet a nyakamon némi fintorral, majd óvatosan vissza igazítom a fejemet alap állásba. Hát na.. a Rengeteg mohapamacsai roppant kényelmesek, ameddig ki nem fekszed a létező összes pózban.
De jobbnak láttam mostanság nem mutatkozni nyilvánosan.
A konyhába érve leteszem magamat az egyik székre és várom hogy drága Fényoltóm belém mártsa a körmeit masszás gyanánt. Persze az is benne van a pakliban, hogy szarik a fejemre és inkább megcsinálja a kávéját maga, csak hogy ne kelljen eleget tennie egyetlen kérésemnek se. Restség, félegészség... vagy nem!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31
ϟ Hozzászólások száma : 442

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2018-08-08, 19:48Ejnye-bejnyeGondtalanul kisétálok egy aprócska gombolyag csipkézett mélyzöld harisnyával a kezemben - tényleg, vajon hogy került ez oda? - ügyet sem vetve a fejemben élénken visszhangzó rémült káromkodásokra. Igenis felelősségteljes unokanővér vagyok, közvetlenül az orgazmusa előtt kis híján szívinfarktust okozni egy tinédzser ifjúnak olyan stresszfaktor, ami után kellően lazán és kiegyensúlyozottan tud majd reagálni ingerekre, melyeket eddig kellemetlennek vélt. Íme a tudományos magyarázat, le lehet borulni előttem.
Peckesen sétálok hát ki az ajtón, fél szemmel Ivorra pillantok, villantok egy ördögi, beképzelt félmosolyt, mondván "így kell ezt csinálni", majd kecsesen illegetve magam előtte indulok el a konyha felé. Persze azért még egy röpke pillanatra hátra fordulok, s a tőlem telhető legbájosabb kiskutyaszemekkel pislogok felé párat.
- Olyan jól esne egy kávé. - meg egy habfürdő. De azt majd később.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ivarn-vo Inor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Hozzászólások száma : 168

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2018-07-27, 22:33

Azt hiszem kellően maradandó károsodást szenvedne a fiú, ha az ajtóban még én is ott ácsorognék, így kivonulok Cody látóterének minden szegletéből, mikor Nox rányit.

Cody az ágyon ücsörgött, szétdobott laza törökülésben, szemei le-le csukódtak,
és bizony közel lehetett, mert a gondolatai és érzelmei egyre erősödve csengtek a fülemben, tökéletes belátást biztosítva a jelenetre. És arra a kétségbe esett sikkantásra és takaró rántásra, amit akkor produkált amikor felfogta, hogy rányitottak.
Olyan bájosan emberi... Szívének zakatolását ide hallom és gunyoros mosoly terpeszkedik a képemen pánikja nyomán.

Én falnak dőlve kivárom míg Nox vissza tért a zsákmányszerző körútról.
És amint ez megtörténik és vissza csukódik az ajtó, felröhögök, röviden, jóízűen, nem túl hangosan.
- Igazán briliáns gondviselők vagyunk! - hát igen, kijár a dicséret mindkettőnknek!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31
ϟ Hozzászólások száma : 442

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2018-07-27, 21:54Ejnye-bejnyeKora délelőtt (reggel) olvastam egy különös mugli tanulmányt a humán genom projektjéről. Délelőtt megírtam a gringottsi képviseleti leletem, a délutánomat pedig javarészt gyarló filozófiai okfejtések tömkelege kísérte végig. Most pedig itt állok, gondolatolvasóként egy gondolatolvasóval kő-papír-ollózva, melynek tétje az, ki nyisson rá az épp maszturbáló unokaöcsémre. Ez vicces? Még szép. Keserűen vicces.
S lám, nyertem! Bizonyára csaltam, igen, de ő is, vagy nem, fene tudja, de nyertem.
- Ugyanazért, amiért te flangálni vágysz bennük. - villantok hasonlóan dögvigyort, és már enyém is a terep. Elegánsan kihúzom magam, és igyekszem minél jelentőségteljesebben, kellő határozottsággal lenyomni a kilincset. Belépek az ajtók, vetek egy pillantást az ágyon kéjelgő ifjúra, szemem sarkából még épp látom a pánikszerű összerezzenést. S bár szívem szerint mosolyognék, visszatartom, fapofával fordulok jobbra, s nyitom ki a cikornyás komód jobb felső fiókját. Tetézésképp még kotorászok is benne egy kicsit, dudorászok, egyéb idegőrlő dolgok.
- Bocs, ezeket itt hagytam. - azzal se szó se beszéd, sarkon fordulok, s bezárom magam mögött az ajtót. Csak ott bukik ki belőlem valami gyermekded, halovány kis kuncogás-féle. Hiába csak fél pillanatokra néztem oda, Cody elméje nyitott könyv előttem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ivarn-vo Inor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Hozzászólások száma : 168

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2018-07-25, 00:00

OH és igen! Megtörténik valami, amire már egy ideje fenem a fogamat; kihozni Noxból a gyereket. Nem is tudom miért. Talán csak egyfajta kihívásnak tekintettem eddig, valamiféle margószéli elcseszett kis küldetésnek, bíztam benne, hogy Noxnak van humorérzéke, és lám be is vált!
Maga is játékra emeli az öklét.
Elgondolkoztató lehet, hogy mennyire parodisztikus a helyzet, de közben annyira őszinte is. Különösen az a rész, hogy két gondolatolvasó kő-papír-ollózik. Mindezt úgy hogy az egyik az alvilág úrnője, a másik meg egy intergalaktikus utazó.... És mi a cél?
Egyszerű emberi reakciók kicsikarása egy eleve reakciódús emberi pillanatból.
Mindeközben pedig egyetlen másodpercre sem fordul meg bennünk a lelkiismeret halovány szikrája sem. És ez csodálatos!
A feltételre már a fogaimat is megvillantom.
- Nyilván! Mi másért mennék be harisnyáért, ha utána nem akarom felvenni őket.... Apropó, miért is van Cody szobájában ilyesmi? - tűzöm közbe az utolsó kérdést, mintegy teljesen ártatlan apróságot.
És lám lám, közben az első kör le is fut, és döntetlenre zárul. Mindkettőnknek szimpatikus volt az a kő....
A második körben már Nox ollóért nyúl, nekem pedig marad a papír...
Hümmenek egy szomorkásat, persze dögvigyorral a fejemen.
- Azt hiszem ez a harisnya próba részemről későbbre marad!- Ezzel félre is állok az útból és egy komornyikos hajlással felkonferálom az akciót.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31
ϟ Hozzászólások száma : 442

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2018-07-24, 23:36Ejnye-bejnyeMi tagadás, maradandó lelki traumára adhat okot, ha egy gondolatolvasó félistennel és egy született legilimentorral egy lakásban cibálod a fütyid, noha az ember azt gondolná, mindkettejük van már oly bölcs, kimért és tapasztalt, hogy egész egyszerűen szemet hunyjon fölötte, hiába visszhangzik fülükben orgazmusod minden századmásodperce, ha akarod, hanem. Vagy ha akarják, ha nem, ugyebár. Részemről a heveny ignorálás meg is történne, ha... Ha nem lenne az a kaján vigyor kedvenc Szörnyetegem gyűlölnivalóan sármos pofáján. Egy árnyalatnyival magasabbra szökik fél szemöldököm, már-már gyermekien kuncugok az orrom alatt. Esküszöm, mint két flúgos tini. Hiába minden túlvilági tudás, magasztos mivolt, a káröröm az káröröm...
- De ha te győzöl, felveszed a harisnyát. - s már tartom is versenyre kész öklömet. Ez valahol nem kéne hogy derogáljon...?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ivarn-vo Inor
Reveal your secrets

avatar

Varázslény

ϟ Hozzászólások száma : 168

TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása 2018-07-24, 23:22

Épp csak betoppantam egy hosszabb és kimerítő felfedező túráról, valamiért egészen különös, már már személyes szenvedélyt vagyok képes érezni néha egy egy levéltár tartalma iránt.
Nyilván egyetlen tekercsbe sem dugom bele a farkam, annyira azért nem személyes az a szenvedély... de... már már gyermeki... A magam hibbant módján persze. Ezen felül volt egy kiemelt csatám fejben Yoraval.
De hál égnek sikerült lecsillapítanom. Komolyan évezredről évezredre nehezebb vele. Noha tökéletesen megértem. Tulajdonképpen mindene megvan, gondoskodtam róla számára, mégis a fejembe van zárva. Önszántából már nem akar elmenni, én pedig nem tudom elűzni... Nem is biztos hogy képes lennék rá.
Oly régóta vagyunk "össze nőve". Elmém minden zugát ismeri és nem egyszer köszönhettem neki, hogy vigyázta is őket.
Képtelenség tőle megszabadulni. Remélem egyszer találok egy hozzánk hasonló fajt, és annak is egy tetszhalott állapotban lévő egyedét és Yora újra testet ölthet.
Bár valószínűleg ő azon a bolygón ragadna, mivel az Utazásra való képességet én is úgy szereztem. Kertänu nem adott ám nekünk ilyen luxus csecsebecséket....

Nyomoromból egy meglepően emberi jelenet és szituáció szakít ki... Mégpedig az, hogy Cody gondolatai olyannyira ordítanak, szerintem ha a pincében lenne, is tökéletesen tisztában lenne vele mindenki mit csinál.

Egy pillanatra megtorpanok, aztán kaján vigyorral a fejemen, némán Cody szobájának folyosójára portálok és nini! Egy Nox.
A köszöntő mondatára vigyorom szélesre húzódik egyik szemöldököm felszalad.
- Kő- Papír- Olló, hogy te nyitsz vagy én, harisnyáért. - és már tartom is a markomat Nox felé, hogy játékra invitáljam. Hangom halk, de süt belőle valami önelégült dög hangulat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Nox Djarum lakása

Vissza az elejére Go down

Nox Djarum lakása

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Similar topics

+

Similar topics

-
» Lakónegyed
» Kumogakure lakóházai
» Akari klán rejtekhelye és lakása
» Tatia lakása
» Mike lakása

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: London-