Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb


ϟ Eligazító terem
  Yesterday at 12:47
Reese Emily Kydd
ϟ Patrónuslista
  2018-12-12, 19:21
Melissa Greenwood

ϟ Farkasálmok
  2018-12-12, 18:33
Joyce Brekinridge


ϟ Házpontok 2018-2019
  2018-12-12, 10:26
Luna Lovegood
A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Jacob Troops
 
Kieran O'Byrne
 
Gina Accipiter
 
Nox Djarum
 
Draco Malfoy
 
Cody Armstrong
 
Harry Potter
 
Adam Jericho
 
Madeleine Eastwick
 
Statisztika

Összesen 595 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Melissa Greenwood

Jelenleg összesen 39848 hozzászólás olvasható. in 3514 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Blaise & Nox

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31
ϟ Hozzászólások száma : 442

TémanyitásTárgy: Re: Blaise & Nox 2017-08-25, 01:15Blaise & Nox- Az Ön kezébe helyezem a döntést. - hallatszik a réveteg, simogató dallam, mely némi huncut ártalmatlanságról tanúskodik, mégis ott bujkál mögötte valami. Valami, ami sejtésre ad okot, kétkedésre, hogy a sugallt, árnyalatnyi háttértartalom valóban valós-e, vagy csupán megtévesztő illúzió. De mindegy, ha  van is célja, arról csak a gazdája tud, vagyis én, s én azt mondom, csupán annyi haszna volt, hogy egy röpke másodperccel tovább időzhessek vendégem markáns vonásain. Öröm a szemnek, öröm a fülnek... S reményeim szerint a lista itt nem ér véget.
Tetszik, mi több, szimpatikus a szavai körül táncikáló elegáns komolytalanság. Hisz ugyan miért kéne komolyan venni bármit is? Hisz csak játszunk. Magunkkal, a Sorssal, egymással és mindenkivel aki érintett. Én vele, Ő velem, és a szabályok is eszerint, percről perce (újra)íródnak. De hogy tudom-e ki is ő valójában? Nem, fogalmam sincs. Azt viszont tudom honnan származik, mivel tölti az idejét és egyéb bázikus, számomra végtelenül felesleges információk, amik közül kihámoztam az egyetlen szálat, mely érdekel, s melyben hasznot látok: a szenvedélyét. S a tehetségét, ha már itt tartunk. Minden létező forrást megragadtam a feltérképezésében, minden lehetséges rizikófaktort górcső alá véve. S hogy miért pont rá esett a választásom a temérdek szakavatott, alvilági kotyvalékkészítő mellett? Támogatom a feltörekvő, fiatal tehetségeket... Hát persze.
- Egy speciális főzetben kérném a segítségét. Egy méregről lenne szó, jobban modva annak... Szintetizálásáról. Összetételében rendkívül kényes, s legalább annyira különleges anyagról van szó. - a következő pillanatban, mintha az elhangzottak időzítéssel bírnának, súlyos léptekkel tér vissza pár pillanat erejéig nem olyan rég ideiglenes száműzetésre kárhoztatott testőröm, kezében egy jókora ezüsttálcával. Azon tojásdad üvegcse csücsül, gazdagon mintázott arany talpacskával, kígyónyelvű dugasszal óvva vagy azt, ami benne van, vagy a környezetét attól, ami benne van. Miután monoton mozdulatokkal letette a fiú elé a szállítmányt, a testőr távozik, én pedig elégedett mosollyal folytatom a dialógust. - Alkimistáim páratlan összetevők egész sorát vélték felfedezni benne, ebből fakadóan azonban ma már nincsenek ezen információk tudatában. - szökik a szám sarkába egy halovány, aljas kis mosoly - Magának azonban bizalmat szavaztam, hisz kellően független ahhoz, hogy az elhangzottak épp csak annyi fület érintsenek, amennyit szükségesnek vélek. Egy gondolatnyival sem többet. - társul mellé a rideg kiegészítés, mely mintha már-már valódi komolyságról tanúskodna. És hiába hogy csak egy pillanatig él csupán, jelentősége teljességgel nyilvánvaló. -  S bizalmamért cserébe kifogástalan munkát várok. Persze szó se róla, hogy mindösszesen ennyit kínálnék. - Ez azonban feltételeztem, magától értetődő volt. Az árat rábízom, az én szempontomból mondhatni lényegtelen. Legalábbis ha csupán anyagiakról van szó, mindenképp. De hogy mi is az, ami miatt ténylegesen mellette döntöttem, az egyelőre maradjon titok. Legyen elég a bizalom, s a pozíció; a többi majd szépen, fokozatosan, misztikumokkal övezett rejtekhelyét maga mögött hagyva kibontakozik. Hamarosan.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Blaise.Zabini
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 15

TémanyitásTárgy: Re: Blaise & Nox 2017-08-11, 16:42

Nox & Blaise  

Nox. Ízlelgeti magában a nevet, mely a nő ajkairól oly’ hívogatóan cseng, és éppen olyan vészes titokzatosságot sugall, mint a vörös kanapéról őt pásztázó személy egész lénye. Vajon mennyi idős lehet? Nehéz volna megmondani, de nem ez az egyetlen dolog, amit nem tud bizonyossággal megállapítani a nőről. Alapvetően már most tudatosította magában, hogy nem egy könnyedén kiismerhető és kiszámítható illetővel akadt dolga, így hát ahelyett, hogy engedné elragadni magát a látottak által, kiélesedő figyelemmel követi társalgásuk alakulását.
Nem ejti zavarba Nox elidéző, átható pillantása; hozzászokott már, hogy az emberek felkapják fejüket, ha a közelükben van, noha tudja, hogy most nem ilyen bámész kíváncsisággal van dolga. Ő maga megosztja figyelmét a nő és környezete között, utóbbit alaposabban, pontosabban látványosabban veszi szemügyre, kifejezésre juttatva, hogy világa nem szűkült le az ezüstös hajú szépségre, habár biztos benne, hogy sokan könnyedén elvesznének annak bájaiban és lágy dallamú hangjában.
Válaszát tudomásul véve megértően bólint; örömére szolgál, hogy van még olyan, aki hozzá hasonlóan tisztelettel adózik a látszat fontossága előtt. Noha az ilyesmi, ha megfelelően használják, bonyolítja azt a játékot, amit jelenleg folytatnak.
- És vajon még mi az  itt, ami szintén csupán látszat? – Tekint a nőre, továbbra sem váltva át komolyabb hangra. Érdeklődése költőinek is tekinthető akár, hiszen a legkevésbé sem vár nyílt választ egy homályos és még mindig csupán az előjátékot képező kérdésre – lényegében csak tapogatódzik erre-arra.
Mindenesetre nem bánja, hogy a két férfi négyszemközt hagyja őket. Ez a gesztus egyben a társalgás fordulópontját is jelezi; itt volt az ideje, hogy találkozásuk valódi oka is terítékre kerüljön.
- Megkeresése céljáról az igényei már önmagukban sokat elárultak. – Ajkai szegletében felbukkanó félmosolya árulkodik arról, hogy akár a művész, ő is értékeli, ha műértő érdeklődővel akad dolga. Gesztusai egyben apró utalást is rejthetnek magukban arról, hogy Blaise nemcsak, hogy különös szenvedélyt táplál a mérgek iránt, de nem zavartatja magát, ha az általa művelt tudományt mások kárára, akár életek kioltására használják. Más helyzetben tartózkodna attól, hogy ily módon fedje fel nézeteit, jelen szituációban azonban inkább kívánatos, hogy tudatosítsa mindezt önmagáról.
- De természetesen nem bánnám, ha Öntől hallhatnék megrendelése céljáról. Elvégre nem veszélytelen dolgokról van szó, nem volna helyes, ha gondatlanul járnék el ebben az ügyben. – Kivárja, hogy a nő mennyit kíván elárulni szándékairól; kíváncsi is rá, hogy Nox mibe hajlandó őt beavatni és mibe nem.
Közben talárja belső zsebéből kiemelve az árut tartalmazó dobozt, és feloldva a zsugorító bűbájt, mellyel azt korábban kezelte, a kettejük közt szinte határvonalat húzó asztalkára helyezi a csomagot.
- Kérek – biccent az ajánlatra. Máskor talán burkolt bizalmatlanságról árulkodó kérdést tenne fel az ital minőségét illetően, vagy egy szúrós élű megjegyzéssel firtatná a házigazda megkérdőjelezhető ízlését, de a nőnek – eddigi benyomásai alapján – bizalmat szavazott ebben a kérdésben.
Eddig szándékosan nem méltatta válaszra Nox kérdésének másik felét. Igazság szerint nem is volt benne biztos, mi vezette a nőt éppen hozzá. Persze ő maga könnyedén talált a személye mellett szóló érveket, de neki megvolt az az előnye, hogy jól ismerte önmagát. De mivel nem örvendett nagy ismertségnek – legalábbis azokban a berkekben nem, amiben valószínűleg a nő mozog, és hírhedtségét egyébként sem annak köszönhette, amiért Nox megkereste, így a kérdésre nem volt egyetlen, biztos válasza.
Nem tudta, hogy a nő mennyi tud róla – vajon csak annyit, amennyit az összekötő, aki közös ismerősük vagy annál többet? Az első esetben ez a tudás nem jelent valami sokat; az összekötő csupán távoli ismerőse.
- És hogy miért pont én ...bízom benne, hogy egyedülálló szakértelmem és megbízhatóságom híre vezette hozzám. – A szavaiban rejlő irónia egészen nyilvánvaló.


Made by Neon Demon
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31
ϟ Hozzászólások száma : 442

TémanyitásTárgy: Re: Blaise & Nox 2017-08-04, 22:24Blaise & NoxNincs már időm egy újabb eszményi gondolatmenet kibontakoztatására: amint feltűnik kuncsaftom hiánya, az abban a pillanatban sugallni kezdi közelségét. Hiába, messziről hallani, vagy ha azt nem, érezni hogy valaki ide közeleg, hisz páholyom elhelyezkedéséből adódóan egy pusztán a véletlen folytán idetévedt vándornak aligha kelt feltűnést, a színpad előtt ámuldozó közönség pedig túl elfoglalt ahhoz, hogy észrevegye. Céltudatosság kell hát, ami abszolút indokolt: rendkívül ritka, hogy spontán vendégeket fogadok, s általában akkor sem hozzájuk igazodva. De koncentráljunk a jelenre, ez a találkozó nagyon is megbeszélt, noha - szokásomhoz híven - nem magam voltam jelen mint közbenjáró. Ugyan miért is lennék? Ha egyszer van más, aki kellő szívélyességgel hajtja végre helyettem...
Már beléptekor minden rezdülésében érzem a magasztos tartást, a fennkölt, s a maga módján elragadó gőgöt, melyet tudatosan vagy tudattalanul, de magával hurcol. Feltűnik tekintetének pillanatnyi kalandvágya, ezt azonban megszoktam, s vele ellentétben én jóval feltűnőbben mérem végig megnyerő jelenségét. Elidőzök markáns vonásain, bőrének szembeötlő gyönyörrel megáldott tónusán. Alaposan megszemlélem közeledő lépteit, elmémbe itatom kisugárzásának minden darabját, mely felbukkanása hivatott közölni, s mely szavaival egyre tovább és tovább épül mint impozáns kép a tudatomban kapcsolati hálóm legfrissebb, kecsegtető darabjáról.
Egyik kezemben parázsló, éjfekete cigaretta, másikkal kényelmesen támasztom vérvörös kanapém karfáját, ügyelve a kecses eleganciára.
- Nox. - Hallatszik a negédes, mégis lágy tónus: csak ennyivel méltatom bemutatkozását, noha a legkevésbé sem lenézésből, egész egyszerűen jobban érdekel az, amit mondanivalója sugall, s ahogyan beszél, mintsem az, amit mond. Legalábbis pillanatnyilag, hisz ez a formalitások előnye - mi több, számomra egyetlen épkézláb indok a létezésükre.
- Ugyan... Csak a hőn szeretett látszat. - Küldök felé egy árnyalatnyival jelentőségteljesebb pillantást, ugyanazzal a játékos gúnnyal, ami az ő szavai mögött is bujkál. Hisz ha valaki, ő tudja mennyire fontos a külcsíny, ezt az első pillanatban érzékeltette velem. S most, hogy az említett urak távoztak, el is kezdhetjük felvezetni a lényeget.
- Noha küldöttemet nem szándékoztam beavatni ügyünk minden apró részletébe, bizonyára van némi tudomása arról, miért is kerestem fel, ahogy arról is, hogy miért pont magát... - Célzok jelzésértékűen az általa egészen idáig elcipelt csomagra. - Apropó... Pezsgőt?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Blaise.Zabini
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 15

TémanyitásTárgy: Re: Blaise & Nox 2017-08-04, 16:05

Nox & Blaise  

Kiporciózva, fiolákba és üvegcsékbe zárva fekszenek előtte az alapanyagok, melyek önmagukban ártalmatlan növényi és állati részek, együtt egy főzetben azonban különösen hatékony méreggé állnak össze. Vajon kit akar megitatni ezzel a különleges itallal a megrendelő? Simogató gyengédséggel futtatja végig ujjait a fiolákon; örömére szolgálna, ha láthatná majd a végeredményt, a méreg hatását az áldozatra, de némi sajnálattal véve tudomásul, hogy ez már nem az ő ügye, az előkészített, kipárnázott dobozba helyezi szép sorban az üvegcséket.
Nox Djarum - már a neve is sokatmondó, az összekötő pedig, aki tolmácsolta felé az ismeretlen nő kívánságát, meglehetős óvatossággal járt el végig. Nem lehetett nem észrevenni, hogy még Ms. Djarum távollétében is tisztelettel adózott annak tekintélye előtt. Lassú mozdulattal lehajtja a dobozka fedelét, majd oldalán elfordítja a mágikus zárat, melynek feloldása sokkal több bonyodalommal jár, mint az iménti egyszerű művelet; közben azon elmélkedik, miképpen fordíthatná majd a leghatékonyabban saját javára az új ismeretséget, melyet remélhetőleg a mai üzlet alapoz meg.
Reményei ellenére tisztában van az elővigyázatosság szükségességével; ő nem mozog olyan otthonosan a mágusok alvilágában, melyet a találkozó helye, az Aranyvarjú is fémjelez, mint a nő, akinek jártasságáról és szakértelméről szemernyi kétsége sincs. Erről azonban önmagán kívül senkinek sem kell tudomást szereznie, így hát szokott modorában, hűvösen gőgös fejtartásán mit sem változtatva és elegáns, magára láthatóan sokat adó öltözetben lép be a találkozó színhelyének épületébe.
A küszöböt átlépve egészen váratlan meglepetésben van része; a sötét, bűzös sikátorok szövedékében járva az ember aligha számít arra, hogy azokból közvetlenül egy impozáns, ám – a jó ízléssel bíró szemnek – felettébb giccses palotába nyílik átjáró. Első pillantásra valóban az élvezetek palotájának benyomását kelti boltíves tereivel és aranyozott berendezési tárgyaival, még Blaise is szélesebbre tágult pupillákkal tekint körül, némileg megragadja képzeletét a hely hangulata, azonban az összkép számára a nagyzoló közönségesség megtestesülése.  
Mikor némi útbaigazításnak hála a megrendelő láthatóan központi fekvésű páholyába lép, már szinte magától értetődőnek tűnik a vörös kanapén ülő nő legkevésbé sem hétköznapi látványa. A nő éppen annyira jól beleillik ebbe a környezetbe, amennyire kilógna a sorból – mondjuk - az Abszol út tisztes polgárok járta részén.
Nem vizslatja tolakodóan a nőt, de tekintete néhány pillanatig alakján időzik. Különleges, karizmatikus szépsége már első pillantásra is tengernyi veszélyt jósol annak, aki egy ilyen végzet asszonya bűvkörébe sodródik.
Mosoly kúszik a szája szegletébe, mikor a két robosztus alak által közrefogott nő közelségébe ér; az különösképpen is emlékezteti valakire, akinek praktikáit és módszereit nagyon is jól ismeri.
Elméjében a kíváncsiság szikrája pattan erre a gondolatra; vajon helyesnek bizonyulnak-e előfeltevései?
- Üdvözletem! Blaise Zabini vagyok, őszinte örömömre szolgál, hogy megismerhetem. – Udvarias formula, de egy pillanatra engedi, hogy hangjában valós elismerés csendüljön meg.
– Talán fél valamitől, hogy az urakra is szükség van? – Hanyag mozdulattal int a félig óriásnak tetsző férfiak felé, miközben a nővel szemközt helyet foglal. Félmosolya, mellyel a hideg íriszekbe pillant, szándékosan kissé gúnyolódó.


Made by Neon Demon
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31
ϟ Hozzászólások száma : 442

TémanyitásTárgy: Re: Blaise & Nox 2017-08-02, 22:14Blaise & Nox- ...és a továbbiakban javaslom, ne nagyon keresztezzük egymás útjait. Csupán az Ön érdekében. - Némi színpadias felindultság, pár aprócska, gőgös, mégis határozott gesztus, s az illető, melyet még kuncsaftomnak sem vagyok hajlandó nevezni, két termetes biztonsági emberem kíséretében távozni látszik. Micsoda modortalan, kishitű balfácán, csak az időmet vesztegettem rá. De sebaj, egy pedáns hajsimítás, egy frissen parázsló éjszín cigaretta, s minden megy tovább a régiben. Az állandó, s egyben áhított tiszta lap most is szabad utat biztosít elkövetkezendő vendégeimnek: hisz ki volnék én, hogy tulajdon tudatom fáradalmait rájuk ruházzam? Ártana az üzletnek, s különben is, kettőnk közül én vagyok az, aki a ha nem is a végletekig, de igyekszik a másik fejébe férkőzni épp oly kifinomult kecsességgel, mint ahogy most ajkaimhoz emelem ezt az elegáns, kedvenc francia pezsgőmmel teli kristálypoharat. Veuve clicquot, avagy az Özvegy merészsége... Még mindig rendkívüli. Chirio!
Talán említettem valakinek befelé jövet, talán nem, de különleges vendéget várok: egy impozáns eszközt, mondhatni, legalábbis ami a hírnevét illeti, a külleméhez még nem volt szerencsém. De mint tudjuk: nem tárgyalok akárkivel, pláne olyankor nem, ha az elém kitűzött cél rangja sokkal inkább öncél, mintsem szakmai elvárás. Noha a kettő valamelyest összefügg.
Telnek a percek, az említett ifjú azonban még sehol. Szó se róla hogy késne, csupán én vagyok még mindig oly botor, hogy szottyadt lélekdarabkáim hősi  páncélján tudatos rést hagytam, s hagyok míg világ a világ, s annak részese lehetek: a szenvedélyes kíváncsiság az, amely teljes, őszinte valójában azóta is fortyog bennem hogy valami különös okból kifolyólag ezen a létsíkon kötöttem ki, ezzel egyedüliként képviselve egykoron burjánzó, betöretlen érzelmeim vad kavalkádját. S ez roppantmód elégedetté tesz: épp úgy, mint az időközben visszabotorkált testőreim robusztus jelensége. Jöjjön hát akinek jönnie kell.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nox Djarum
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 31
ϟ Hozzászólások száma : 442

TémanyitásTárgy: Blaise & Nox 2017-08-02, 22:13

***
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Blaise & Nox

Vissza az elejére Go down

Blaise & Nox

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: London :: Aranyvarjú-