Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

Legfrissebb
ϟ Üvegházak
  Yesterday at 20:29
Gina Accipiter

A hónap posztolói
Cody Armstrong
 
Quinn A. Perold
 
Gina Accipiter
 
Bexley Wildfield
 
Corvus Flint
 
Sasha McCaine
 
Rose-Neira Brooks
 
Calista Merrick
 
Megan Smith
 
Benjamin Morgan
 
Statisztika

Összesen 627 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Dracklana

Jelenleg összesen 36977 hozzászólás olvasható. in 3367 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendégA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Dane & Gordon - Összecsapás?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Dane Seoras
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 26
ϟ Hozzászólások száma : 205

TémanyitásTárgy: Re: Dane & Gordon - Összecsapás? 2017-10-19, 18:56

Gordon & Dane

returning to fight for the cute girl's love
[You must be registered and logged in to see this image.]


 A fiatalabb férfi egyenlőre fürkészi az idősebb arcát. Puhatotózik, lélegzetvisszafojtva figyel, mintha holmi macska lenne, aki csak a megfelelő pillanatra vár, hogy eldönthesse, mit is lép legközelebb. Dane kiváncsi, méghozzá arra, hogy ezt a Gordont hogy is érinti Maggie árulása. Pontosan tudja, hogy a sötét alakok számítanak a gáncsra, de ezt az alakot még nem ismeri, csak a lány elmondásából tud következtetéseket tenni, de most itt vannak, még nem estek egymásnak torkának, és talán a jövőben sem teszik. A vérfarkas ugyan alaposan lehúzta ezzel az itallal, ám ez csupán apróság, elhanyagolható pimaszság.
- Őrület.. Nos az sosem volt ellenemre. Ahogyan a bosszúállás sem. Az.. ahogy teszi, már annál inkább. Csábít, felhasznál, ezt egy nőtől sem tűrhetem. Ezek az én eszközeim. – Neveti el magát sötéten, miközben lustán nyújtózkodik. Csinos arcán nem látszik különösebb megzuhanás, hogy jó eséllyel ő maga is felkerült volna Maggie halállistájára, ha eltakarította az útból McKinley-t. Logikus lépés, hogy a nő elvarrja a szálakat. Talán még bele is fért volna neki az a kufirc, hiszen mint kiderült, a szexualitás nevében bárkinek odaadja magát. Sehol az a riadt tekintet, ami Sohia édes vonásai közé tartozik, így Dane-t mindez untatja.
- Beteges vonzalom, nos igen.. Ha a magzat meg sem fogant, akkor is lehet vele mindenkit zsarolni. És mi lesz a kellő visszavágás? Nem vagyok zsoldos, hogy ahhoz csapódom, aki többet ígér, nem szorulok holmi alamizsnára.  A sakkban is a feketével érdemes lenni. Nem kezdünk ugyan, de a lépéshátrány stratégia előnyhöz juttathat, hiszen könnyebb reagálni arra, aki még nem tudja a lépéseinket. Nos tehát.. Meg kell ölnöm ahhoz, hogy Maggie azt higgye, ez az út véget ért. Bár nem kívánta a halálát, csak a fogságot, de egyszerűbb, ha így csináljuk. – Vonja meg a vállát, és tovább iszogat, látszik rajta, hogy bár ilyen nyíltan, egyszerűen kimondta a véleményét, nem szó szerint érti, csupán valahogy el kéne játszani, hogy a sötét varázsló halott, s akkor amíg az rejtve van, átgondolható, hogy mit tesznek a boszorkány ellen. McKinley megtorlásból, Dane pedig unalomból, esetleg későbbi viszonzásért cserébe.


 :hug:  ||   [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gordon McKinney
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 43
ϟ Hozzászólások száma : 40

TémanyitásTárgy: Re: Dane & Gordon - Összecsapás? 2017-10-15, 09:36

[You must be registered and logged in to see this image.]
Ruha: [You must be registered and logged in to see this link.]
Megjegyzés: Ha harc, hát legyen...
Zene: [You must be registered and logged in to see this link.]
Dane és Gordon
Talán sejthető volt, hogy Maggie idővel lépni fog, de őszintén arra nem számítottam, hogy ilyen módon próbál elintézni. Nem is értem, hogy mit gondolt, hiszen ha nem jár szerencsével gond nélkül mehetek a fiúhoz, akit ily módon csapdába akart csalni és szépen elmesélem neki az egészet. Miért ne tehetném meg, ha egyszer még az életemre is akar törni valaki más által? Hát ide jutottunk, miközben azt mondja, hogy az én gyermekemet hordozza a szíve alatt? Az már biztos, hogy annak a nőnek valami nagy gond van a fejében, ha ilyesmire vetemedik, már csak az a kérdés, hogy ezt miért nem vettem észre, és hogyan lehettem ennyire vak csak azért, mert hasonlít az én drága Alaskámra, hiszen így már látszik, hogy távolról sincs semmi köze hozzá.
- Nem jól fogalmaz, én ezt már inkább őrületnek nevezném, de ezek szerint ön legalább rájött, hogy ez az őrület bármikor bárki felé fordulhat. - legalábbis, talán pont e miatt nem tette, amit Maggie kért. Ez persze koránt sem biztos, ki tudja, hogy mi oka van rá, hogy végül a kérés ellen cselekedjen, de talán az előttem ülő józanabb, mint Maggie, vagy rosszabb esetben valami egészen más motiválja, arra viszont mielőbb érdemes lenne rájönnöm, hiszen a későbbiekben is igen sok gondot okozhat nekem. - Tehát a titok érdekli. Végül is, ha innen nézzük már nem titok, pont azzal vágok vissza a cafkának, ha világgá kürtölöm, ami miatt annyira el akar hallgattatni. - rövidke szünetet tartok, azért a hatás kedvéért, kortyolok a végre megérkező italomból és csak aztán dőlök hátra kényelmesen a székben.
- Maggie... azt gondolom sejti, hogy igen különös teremtés és már az is nyilvánvaló számomra, hogy valamiféle beteges vonzalom köti a mostohatestvéréhez. Ezzel nincs gond, az ilyesmi nem izgat különösebben, csak éppen valami módon elérte, hogy terhes legyen tőlem és ha jól értelmezem ezt a kis csavart, amit a beteg elméje szült, mindezt úgy igyekszik a fiúnak előadni, mintha a gyerek tőle lenne. Ezt persze nem hagyhatom, bár... ha jobban belegondolom még abban sem lehetek biztos, hogy egyáltalán a terhesség ténye valós-e. - na igen, ha egyszer tudjuk jól, hogy Maggie fejében igen nagy gondok vannak, akkor egyáltalán nem biztos az sem, hogy bármikor is igazat mond, ezáltal pedig a terhesség is könnyen lehet csak átverés, bár sokáig még egy fiatalabb fiút sem szédíthet effélével, hiszen idővel még ő is bizonyára rájönne, hogy nem változik semmi Maggie testében, akkor pedig szó sincsen efféléről.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dane Seoras
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 26
ϟ Hozzászólások száma : 205

TémanyitásTárgy: Re: Dane & Gordon - Összecsapás? 2017-09-30, 17:12

Gordon & Dane

returning to fight for the cute girl's love
[You must be registered and logged in to see this image.]


 A vérfarkas is tudja, hogy egy italt kifizetnie nem okozott volna túl nagy fáradtságot, ám ő kalandvágyó, sötét alak, aki messzemenőkig szembemegy mindennel, ami racionális. Fel akarta magára hívni a figyelmet, jelezni, hogy nem tiszte senkinek sem behódolni, legyen szó a megbízójáról, vagy éppen a célpontról. Tudja, hogy akár a következő perc is lehet az utolsó az életében, akkor pedig miért ne élvezze ki saját szájíze szerint? Na nem úgy, mint ahogy Maggie képzelte volna, egy nőnek legyen tartása, ne adja meg csak úgy magát. Ha nem képes a táncra, amely férfi és nő között lehet.. Nos nem, nem egy Lorelai, még ha fel is vette volna az alakját. Dane pár pillanatig ugyan elgondolkozott az ajánlaton, de nem lett volna az igazi. A test, a puszta hús csupán felületes illúzió, s hiányzott volna belőle minden, ami Lory egykor volt. És ami már sosem lesz többé, hiszen találkoztak, a szöszi erősebbé vált, mint amivé Dane valaha tette volna, túluntúl nyers lett a stílusa, így a szerelem, amit valaha iránta érzett.. Legyen csak Peteré. Na nem mintha a vérfarkas valaha tudott volna veszíteni, de ez az a pont, amit nincs értelme erőltetni. A szőke kislány nincs többé, és bármivá is vált, egyedül a vadásznak lehet érdemes foglalkozni vele, az édes csók ellenére is, amely többé sosem fog megismétlődni, a férfi pusztán a saját kedvéért, egy utolsó emlék miatt lépte meg.
- Nőből van, a saját önhitt büszkesége vezeti a lépteit. – ingatja a fejét, ő aztán elég rafinált, hogy mégis tudja, a férfi lélek egyszerűbb, és mint olyan, irányíthatatlan. Legalábbis Maggie által mindenképpen. Ettől még mindig megölheti, gúzsba kötheti Gordont, de ez a saját döntése lesz, nem holmi parancsra ugrik, mintha kutya lenne. – Ellenajánlatot? Aligha. Sosem tartottam magamat zsoldosnak, aki ide-oda csapódik. Inkább az érdekel, mi is az, ami Ön tud.. Ami olyan fontos, hogy el kell tüntetni. Mindig is vonzottak a sötét titkok. – Mosolyodik el cinikusan, majd lustán megvonja a vállát, őt aztán nem kell megfizetni, sem pedig valami szívességgel kecsegtetni, már bőven az is elég, hogy egyszer majd Maggie orra alá dörgölheti, őt nem a farka vezeti, ennél tudatosabb egyén.


 :hug:  ||   [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gordon McKinney
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 43
ϟ Hozzászólások száma : 40

TémanyitásTárgy: Re: Dane & Gordon - Összecsapás? 2017-09-26, 17:02

[You must be registered and logged in to see this image.]
Ruha: [You must be registered and logged in to see this link.]
Megjegyzés: Ha harc, hát legyen...
Zene: [You must be registered and logged in to see this link.]
Dane és Gordon
Különös egy alak annyi szent. Valószínűleg nem ismer és nem igen tud rólam túl sokat, ha ilyen bátran lép elém, miközben számíthat rá, hogy ennek akár következményei is lehetnek, főleg a pimaszságnak, amivel még az italomat is a magáévá tette. Talán erős, talán vannak rejtett képességei, de mint mindenben a kor azért igen sokat számít és lássuk be bőven benne van a pakliban, hogy akár kétszer annyi idős is lehetek mint ő és nálunk varázslóknál ez nem jelent negatívumot, azaz nem jelenti azt, hogy a reflexeim rosszabbak lennének, sokkal inkább nőtt a mágikus tudásom és erőm. De ő mintha ezzel nem számolna, vagy túlságosan bátor, vagy túlságosan botor.
- És úgy véli ez pusztán egy italról szól. - szögezem le a tényt, ami lássuk be egyértelműen nem így van, hiszen nem csak arról van szó, hogy megitta az italomat, hanem ahogyan tette, de végül azért is nem kérdésként szegezem neki a szavakat, mert igen ez most kevéssé számít, mint hogy tudjam miért is van itt, amire hamar fény derül. Érdeklődve, cseppet sem meglepetten szökken fel a szemöldököm.
- Hm... tehát Maggie küldte? Látszik, hogy nem sokat konyít az ilyesmihez, ha sikerült egy nem túl megbízható alakot találnia. Gondolom ő nem tudja, hogy nem azért van itt, hogy... megöljön? - oh igen a legutóbbi után simán kinézem ezt a lányból. Valami nagyon elpattant nála, ehhez semmi kétség sem férhet és persze azt hitte, hogy nem lesznek következményei a tetteinek. Milyen naiv teremtés... Nem csoda, ha immár mosoly telepszik az arcomra, amikor az újabb körben megkapom én az italomat, most már hátra dőlve nyugodtabban kortyolok. - Tehát most valamiféle ellenajánlatot vár? Egyáltalán ő mit ajánlott? Nem igazán tudom, hogy mire kellene rálicitálnom. - persze azt azért sejtheti jól, hogy nem vagyok az a licitálós típus. Őszintén szólva nem szándékozom én vásárolni meg a saját életemet. Ezt meg tudom oldani másképp is, de kíváncsi vagyok mit ajánlott, habár Maggie esetén vannak azért sejtéseim. Azt tudom, hogy nem gazdag és ha pénzről lenne szó, akkor most nem beszélgetnék a fiatalemberrel. Mással viszont mivel rendelkezhetne? Amiben jó az testi adottság, de vajon nem volt elég az ajánlat az előttem ülőnek, vagy pusztán elvette, amit akart és most nem teljesíti a megbízást? Na nem mintha ez utóbbi esetben elítélném, vagy megorrolnék rá, hiszen ez már Maggie problémája.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dane Seoras
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 26
ϟ Hozzászólások száma : 205

TémanyitásTárgy: Re: Dane & Gordon - Összecsapás? 2017-09-08, 06:20

Gordon & Dane

returning to fight for the cute girl's love
[You must be registered and logged in to see this image.]


 Ezt az alakot a farkas nem találta meg nehezen, ugyanis McKinley a tisztességet használja álcaként, megvan a civil élete. Másokkal ellentétben, akik már nem is járnak a halandó emberek között, hiszen már pusztán a jelenlétükkel véres mészárlást indítanának. Maggie ellenfele nem tűnik a szó szoros értelmében pengeéles halálnak, úgy tesz, a farkashoz hasonlóan, mintha lenne létjogosultsága a normálisak között lenni. Ez a második indok, hogy Dane ne csalja csapdába. Szíve szerint nem sokat szórakozna egyébként sem az ilyesmivel, a fogolyejtés nem az ő asztala. A véres, gyors küzdelmeket szereti, odamarcangol, kitépi a másik szívét, és le is van tudva. Maggie viszont arra „utasította”, hogy kapja el, zárassa az Azkabanba. Na nem mintha a férfi szívlelné az ilyesmit, de akkor se tenné meg Maggie-nek, ha nem próbálkozott volna azzal az olcsó csábítással. Pedig a nő nagyon is csinos, igazán felismerhette volna korábban is, hogy a férfi mire vágyik, vérfarkasként szeret ő vadászni. Kell a megfelelő hangulat is, nem így a közepébe. De visszatérve a halálfalóra. Már csak azért is szimpatikus alak, mert elvegyül. Nem mutatja ki azonnal a foga fehérjét, ravasz, játszadozó. Nem érdemel halált, bebörtönzést pedig végképp nem. Egyenlőre.
- Ugyan, elhagyhatjuk a formalitást. Itt ki volt töltve az ital, nekem meg még nem. Inkább örülhetne, hogy a lényegre térek. – Feleli kitérő mosollyal, ám odainti az előbbi pincért, s int, hogy hozzon csak újabb kört, ezúttal ő maga fizetve ezüstsarlóval, hogy jelezze, nem a pénzről van itt szó.
- Sosem az erőviszonyok döntik el a játék kimenetelét, mint tudja. A hátát ellenben jobban védhetné. Ha jól tudom, van egy közös ismerősünk Ms. Westmorland személyében.. Attól félek a hölgy valami csalódást élhetett meg, és engem küldött, hogy varrjam el a szálakat. Ám ezt megtenni, hogy is mondjam.. Érdemtelen lépés lenne. Tud jobbat? Fordul most érdeklődve a másik felé, és ismét belekortyol az italába. Sötét-fátyolos tekintete jelenthet szövetséget, ám valami mást is. Mindenesetre ha csapda lenne, arra nem hívná fel ilyen nyilvánvalóan a figyelmét, hiszen Gordon már eleve bizalatlamul fog rá nézni ha Maggie-t elárulja, hiszen kérdés, hogy mikor teszi meg vele is.

 :hug:  ||   [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gordon McKinney
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 43
ϟ Hozzászólások száma : 40

TémanyitásTárgy: Re: Dane & Gordon - Összecsapás? 2017-08-12, 11:31

[You must be registered and logged in to see this image.]
Ruha: [You must be registered and logged in to see this link.]
Megjegyzés: Ha harc, hát legyen...
Zene: [You must be registered and logged in to see this link.]
Dane és Gordon
Nem mondom, hogy nem lep meg istenesen, amikor az ismeretlen alak egyszerűen csak leül velem szemben és még az italomat is magához veszi, amit magamnak rendeltem. Nem ismerem, annyi biztos, mert nem rémlik az arca, tehát vagy nagyon pofátlan, vagy csak összekever valakivel, de bármelyikről is legyen szó, őszintén szólva nem veszem valami jó néven, de ezt láthatja rajtam, amikor felszalad a szemöldököm és a kérdő pillantás is megérkezik. Ahogyan pedig beszélni kezd még inkább nem válik szimpatikussá. Fiatal, hozzám képest mindenképpen és nagyon úgy fest, hogy a tiszteletet, mint olyat nem igazán ismeri, már csak az a kérdés, hogy milyen úton-módon kellene megtanítani neki. Főképp, mert a szavai elég fenyegetően hangoznak, de miután nem vagyok egy hirtelen haragú alkat, így egyelőre nem látszik rajtam semmiféle látványos felháborodás. Auror lenne vajon? Nem hiszem, hiszen az aurorok még sosem találtak rajtam komolyabb mértékben fogást, vagy legalábbis olyat, amivel értek volna valamit, meg aztán az aurorok nem szoktak fenyegetőzni sem, itt pedig egyértelműen erről van szó.
- Már csak azért is halál lenne a viszonzás, hogy csak úgy szó nélkül veszi el az italomat... bár ezzel talán tisztában van, de ezúttal ettől eltekintek. A pimaszságot félretéve elmondhatná, hogy pontosan mit is akar, mert ebből még nem derült ki, ám az igen, hogy nincs tisztában az erőviszonyokkal. - na igen, jóval fiatalabb nálam, nem is értem hogyan gondolja, hogy ide jön és lenyúlja az italomat, még ha pár pillanattal később már meg is kapom az újabbat, amit immár elém tesz le a pincér, aki előzőleg kissé bamba maradt , amikor elkaptál elől a másikat. - Tehát? - szökik fel ezúttal már várakozóan a szemöldököm, hogy mit is akar. Tényleg nem tűnik aurornak, meg aztán köztük az efféle nyikhajoknak nem is szokott ekkora lenni a szája, tehát valószínűleg más miatt van itt, vagy más küldte. Legalábbis a szavai alapján erre tippelek. Persze ellenségem akad bőven, de legtöbbjük nem szokott annyira bátor lenni, hogy fenyegetőzzön, vagy valakit küldjön rám, hogy az illető eltakarítson az útból.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dane Seoras
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 26
ϟ Hozzászólások száma : 205

TémanyitásTárgy: Re: Dane & Gordon - Összecsapás? 2017-08-10, 17:34

Gordon & Dane

returning to fight for the cute girl's love
[You must be registered and logged in to see this image.]


 A sötét kiskocsmát a farkas is ismeri, ritkán teszi benne tiszteletét, a végén még egyértelmű lenne, hogy kihez is húz igazán. Gyakorta megfordul inkább a diákok által látogatott elitista közegben, hátha összefut a kis barnával, ám amióta Lorelai feltámadt holtából, mint holmi főnixmadár, Dane már bőven meggondolja, hogy mikor és hol mutatkozzon. Akkor és ott megkeseredett a szájában az ital, s Maggie felajánlkozása sem hozta meg a várt megváltást. Sőt.. Ahogy mondta is a nőnek, nem szereti a kiszámítható dolgokat, ő maga is a szeszélye alapján dönt az adott helyzetben, csakis a saját elképzelései hozhatják meg az eredményt. Maggie nem is táncba hívta, inkább rá akarta kényszeríteni az akaratát holmi ultimátummal, amiből mint bestia nem kér, és talán Peter a megmondhatója igazán, Dane nem szokott mások elvárásai szerint élni. Főleg mivel közeledik a telihold. Elgondolkozik rajta, hogy a nyáron itt csellengő fiatal diáklányok egyikén teszteli a vérszomját, amit Jade olyan ostoba módon vissza akart fogni, ám mégis kiváncsi erre a Gordonra, és miután az illető köztiszteletben álló üzletember, nem olyan nehéz megtalálni. Az más kérdés, hogy a fickó mivel magyarázza az esetleges kérdeződködők számára, hogy pont a sötét mágia utcájában iszogat. Igaz is, ez pont olyan, hogy a túlélőket nem temetik sehova, McKinley után nem maradnak kérdeződködők. Na ez már szimpatikus, olyannyira, hogy a férfi határozottan kiváncsi rá, hogy Maggie miért is akarja eltakarítani az útból. Talán egy be nem váltott szívességből sértődés alakult ki, és a lány nem azt kapta, amit várt? Türelmetlen teremtés! Belép hát nem sokkal később, jeges kék pillantása szinte vágja a füstöt. Egyenesen a kiszemelt asztalához siet, és beelőzi a pincért, aki Gordon italát hozza ki. Lekapja a poharat a tálcáról, s leveti magát a férfivel pont szembe. – Az úrnak még egyet. – Biccent McKinley felé, s beleiszik a whiskey-be. – Hasonlít az izlésünk. Nem csak az italban. Fájdalmas lenne, ha máris a tárgyra térnék a felesleges rizsa helyett? Legyen! Börtön, vagy halál? Én csak a hírmondó vagyok, beteljesíteni valahogy.. nincs kedvem. Inni annál inkább. – Vonja meg a vállát pimasz mosollyal, újfajta játékba fog, ahol természetesen ő irányít.


 :hug:  ||   [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gordon McKinney
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 43
ϟ Hozzászólások száma : 40

TémanyitásTárgy: Re: Dane & Gordon - Összecsapás? 2017-07-20, 16:38

[You must be registered and logged in to see this image.]
Ruha: [You must be registered and logged in to see this link.]
Megjegyzés:  Ha harc, hát legyen...  
Zene: [You must be registered and logged in to see this link.]
Dane és Gordon
Vannak természetesen az Abszol úton is eldugottabb boltok, amik még nem a Zsebpiszok közbe tartoznak, de azért nem is olyan felkapott helyek, mint a központban lévők. Én pedig természetesen ezeket kedvelem jobban. Nem csoda hát, ha ezúttal is egy ilyen helyen bukkanok fel, miután már elintéztem egy-két ügyet. Első körben, ha más nem hát ott a hivatalos út. Egyelőre csak utána jártam milyen lehetőségeim vannak, amennyiben Maggie az én gyermekemmel várandós és nem hajlandó jogokat adni nekem vele kapcsolatban, főleg hogy amíg a gyerek nem született meg nehézkesen bizonyítható, hogy az enyém. Igen, sajnos sejtettem, hogy a jogaim elég erősen korlátozottak, még akkor is, ha Maggie esetében a beszámíthatatlanságra apellálok, hiszen ez utóbbihoz minimum orvosi szakvéleményre lenne szükség, azt pedig annyira nem egyszerű beszerezni, főleg úgy, ha ő nem megy bele, hogy kivizsgálják, még ha azt is mondom, hogy veszélyes lehet a gyerekre. Így hát marad az én utam, persze ha nem hajlandó észhez térni. Nem fogta fel, hogy ez nem játék. Nem arra való egy meg nem született gyerek, hogy a mostohatestvérét vele próbálja meg sakkban tartani, főleg nem az én gyerekem. Ha másé lenne talán nem is érdekelne annyira, na de így... Ha végeztem Philippel és az összes hozzá kötődő emberrel persze a fiam segítségével, akkor legalább lesz kivel foglalkoznom és ki tudja talán egy második gyerekkel nem rontok el annyira sok mindent, mint Jensen esetén, akire erősen kihatott a keserűségem Alaska halálát követően.
- Egy whiskey-t tisztán. - adom le a rendelést a pincérnek, aztán ülök le az egyik félreeső sarokba. Van mit átgondolnom és ezt egy hűvös ital mellett kellemesebb, mint odakint a melegben sétálva. Maggie kénytelen lesz megérteni, hogy velem nem packázhat és jó lenne minél előbb, mert az idő telik és nem hiszem, hogy erre a Noel nevű tacskóra bármilyen hatással is lenne a kis fenyegetőzése. De akár még az az opció is adott, hogy szimplán a fiúhoz megyek el és elmondok neki szépen mindent. Gondolom Maggie nem köszönné meg ezt a szívességet, ha már annyira be akarja hálózni a kölyköt.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gordon McKinney
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 43
ϟ Hozzászólások száma : 40

TémanyitásTárgy: Dane & Gordon - Összecsapás? 2017-07-20, 16:23

***
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Dane & Gordon - Összecsapás?

Vissza az elejére Go down

Dane & Gordon - Összecsapás?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

+

Similar topics

-
» -= Mesélő Tagfelvétel =-
» Evangelin Gordon
» Tess Gordon

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: London :: Abszol út-