Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


1999-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy a '98-99-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

Legfrissebb
ϟ Tömlöcök
  Today at 16:15
Dane Seoras

ϟ Claire P. Collins
  Today at 16:01
Draco Malfoy
ϟ Közel-Kelet
  Today at 12:26
Georgiana Findley
A hónap posztolói
Cody Armstrong
 
Nox Djarum
 
Graves Matlock
 
Georgiana Findley
 
Dane Seoras
 
Luna Lovegood
 
Kalandmester
 
Megan Smith
 
Draco Malfoy
 
Sophia Osborne-Shors
 
Statisztika

Összesen 548 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Hector Arbogast

Jelenleg összesen 32045 hozzászólás olvasható. in 3021 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) Csüt. 2 Okt. - 18:29-kor volt itt.

Share|

Dane & Gordon - Összecsapás?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Gordon McKinney
Reveal your secrets

avatar

Ex-Halálfaló

ϟ Kor : 42
ϟ Hozzászólások száma : 28

TémanyitásTárgy: Re: Dane & Gordon - Összecsapás? Szomb. 12 Aug. - 11:31

[You must be registered and logged in to see this image.]
Ruha: [You must be registered and logged in to see this link.]
Megjegyzés: Ha harc, hát legyen...
Zene: [You must be registered and logged in to see this link.]
Dane és Gordon
Nem mondom, hogy nem lep meg istenesen, amikor az ismeretlen alak egyszerűen csak leül velem szemben és még az italomat is magához veszi, amit magamnak rendeltem. Nem ismerem, annyi biztos, mert nem rémlik az arca, tehát vagy nagyon pofátlan, vagy csak összekever valakivel, de bármelyikről is legyen szó, őszintén szólva nem veszem valami jó néven, de ezt láthatja rajtam, amikor felszalad a szemöldököm és a kérdő pillantás is megérkezik. Ahogyan pedig beszélni kezd még inkább nem válik szimpatikussá. Fiatal, hozzám képest mindenképpen és nagyon úgy fest, hogy a tiszteletet, mint olyat nem igazán ismeri, már csak az a kérdés, hogy milyen úton-módon kellene megtanítani neki. Főképp, mert a szavai elég fenyegetően hangoznak, de miután nem vagyok egy hirtelen haragú alkat, így egyelőre nem látszik rajtam semmiféle látványos felháborodás. Auror lenne vajon? Nem hiszem, hiszen az aurorok még sosem találtak rajtam komolyabb mértékben fogást, vagy legalábbis olyat, amivel értek volna valamit, meg aztán az aurorok nem szoktak fenyegetőzni sem, itt pedig egyértelműen erről van szó.
- Már csak azért is halál lenne a viszonzás, hogy csak úgy szó nélkül veszi el az italomat... bár ezzel talán tisztában van, de ezúttal ettől eltekintek. A pimaszságot félretéve elmondhatná, hogy pontosan mit is akar, mert ebből még nem derült ki, ám az igen, hogy nincs tisztában az erőviszonyokkal. - na igen, jóval fiatalabb nálam, nem is értem hogyan gondolja, hogy ide jön és lenyúlja az italomat, még ha pár pillanattal később már meg is kapom az újabbat, amit immár elém tesz le a pincér, aki előzőleg kissé bamba maradt , amikor elkaptál elől a másikat. - Tehát? - szökik fel ezúttal már várakozóan a szemöldököm, hogy mit is akar. Tényleg nem tűnik aurornak, meg aztán köztük az efféle nyikhajoknak nem is szokott ekkora lenni a szája, tehát valószínűleg más miatt van itt, vagy más küldte. Legalábbis a szavai alapján erre tippelek. Persze ellenségem akad bőven, de legtöbbjük nem szokott annyira bátor lenni, hogy fenyegetőzzön, vagy valakit küldjön rám, hogy az illető eltakarítson az útból.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dane Seoras
Reveal your secrets

avatar

Ex-Halálfaló

ϟ Kor : 25
ϟ Hozzászólások száma : 113

TémanyitásTárgy: Re: Dane & Gordon - Összecsapás? Csüt. 10 Aug. - 17:34

Gordon & Dane

returning to fight for the cute girl's love
[You must be registered and logged in to see this image.]


 A sötét kiskocsmát a farkas is ismeri, ritkán teszi benne tiszteletét, a végén még egyértelmű lenne, hogy kihez is húz igazán. Gyakorta megfordul inkább a diákok által látogatott elitista közegben, hátha összefut a kis barnával, ám amióta Lorelai feltámadt holtából, mint holmi főnixmadár, Dane már bőven meggondolja, hogy mikor és hol mutatkozzon. Akkor és ott megkeseredett a szájában az ital, s Maggie felajánlkozása sem hozta meg a várt megváltást. Sőt.. Ahogy mondta is a nőnek, nem szereti a kiszámítható dolgokat, ő maga is a szeszélye alapján dönt az adott helyzetben, csakis a saját elképzelései hozhatják meg az eredményt. Maggie nem is táncba hívta, inkább rá akarta kényszeríteni az akaratát holmi ultimátummal, amiből mint bestia nem kér, és talán Peter a megmondhatója igazán, Dane nem szokott mások elvárásai szerint élni. Főleg mivel közeledik a telihold. Elgondolkozik rajta, hogy a nyáron itt csellengő fiatal diáklányok egyikén teszteli a vérszomját, amit Jade olyan ostoba módon vissza akart fogni, ám mégis kiváncsi erre a Gordonra, és miután az illető köztiszteletben álló üzletember, nem olyan nehéz megtalálni. Az más kérdés, hogy a fickó mivel magyarázza az esetleges kérdeződködők számára, hogy pont a sötét mágia utcájában iszogat. Igaz is, ez pont olyan, hogy a túlélőket nem temetik sehova, McKinley után nem maradnak kérdeződködők. Na ez már szimpatikus, olyannyira, hogy a férfi határozottan kiváncsi rá, hogy Maggie miért is akarja eltakarítani az útból. Talán egy be nem váltott szívességből sértődés alakult ki, és a lány nem azt kapta, amit várt? Türelmetlen teremtés! Belép hát nem sokkal később, jeges kék pillantása szinte vágja a füstöt. Egyenesen a kiszemelt asztalához siet, és beelőzi a pincért, aki Gordon italát hozza ki. Lekapja a poharat a tálcáról, s leveti magát a férfivel pont szembe. – Az úrnak még egyet. – Biccent McKinley felé, s beleiszik a whiskey-be. – Hasonlít az izlésünk. Nem csak az italban. Fájdalmas lenne, ha máris a tárgyra térnék a felesleges rizsa helyett? Legyen! Börtön, vagy halál? Én csak a hírmondó vagyok, beteljesíteni valahogy.. nincs kedvem. Inni annál inkább. – Vonja meg a vállát pimasz mosollyal, újfajta játékba fog, ahol természetesen ő irányít.


 :hug:  ||   [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gordon McKinney
Reveal your secrets

avatar

Ex-Halálfaló

ϟ Kor : 42
ϟ Hozzászólások száma : 28

TémanyitásTárgy: Re: Dane & Gordon - Összecsapás? Csüt. 20 Júl. - 16:38

[You must be registered and logged in to see this image.]
Ruha: [You must be registered and logged in to see this link.]
Megjegyzés:  Ha harc, hát legyen...  
Zene: [You must be registered and logged in to see this link.]
Dane és Gordon
Vannak természetesen az Abszol úton is eldugottabb boltok, amik még nem a Zsebpiszok közbe tartoznak, de azért nem is olyan felkapott helyek, mint a központban lévők. Én pedig természetesen ezeket kedvelem jobban. Nem csoda hát, ha ezúttal is egy ilyen helyen bukkanok fel, miután már elintéztem egy-két ügyet. Első körben, ha más nem hát ott a hivatalos út. Egyelőre csak utána jártam milyen lehetőségeim vannak, amennyiben Maggie az én gyermekemmel várandós és nem hajlandó jogokat adni nekem vele kapcsolatban, főleg hogy amíg a gyerek nem született meg nehézkesen bizonyítható, hogy az enyém. Igen, sajnos sejtettem, hogy a jogaim elég erősen korlátozottak, még akkor is, ha Maggie esetében a beszámíthatatlanságra apellálok, hiszen ez utóbbihoz minimum orvosi szakvéleményre lenne szükség, azt pedig annyira nem egyszerű beszerezni, főleg úgy, ha ő nem megy bele, hogy kivizsgálják, még ha azt is mondom, hogy veszélyes lehet a gyerekre. Így hát marad az én utam, persze ha nem hajlandó észhez térni. Nem fogta fel, hogy ez nem játék. Nem arra való egy meg nem született gyerek, hogy a mostohatestvérét vele próbálja meg sakkban tartani, főleg nem az én gyerekem. Ha másé lenne talán nem is érdekelne annyira, na de így... Ha végeztem Philippel és az összes hozzá kötődő emberrel persze a fiam segítségével, akkor legalább lesz kivel foglalkoznom és ki tudja talán egy második gyerekkel nem rontok el annyira sok mindent, mint Jensen esetén, akire erősen kihatott a keserűségem Alaska halálát követően.
- Egy whiskey-t tisztán. - adom le a rendelést a pincérnek, aztán ülök le az egyik félreeső sarokba. Van mit átgondolnom és ezt egy hűvös ital mellett kellemesebb, mint odakint a melegben sétálva. Maggie kénytelen lesz megérteni, hogy velem nem packázhat és jó lenne minél előbb, mert az idő telik és nem hiszem, hogy erre a Noel nevű tacskóra bármilyen hatással is lenne a kis fenyegetőzése. De akár még az az opció is adott, hogy szimplán a fiúhoz megyek el és elmondok neki szépen mindent. Gondolom Maggie nem köszönné meg ezt a szívességet, ha már annyira be akarja hálózni a kölyköt.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gordon McKinney
Reveal your secrets

avatar

Ex-Halálfaló

ϟ Kor : 42
ϟ Hozzászólások száma : 28

TémanyitásTárgy: Dane & Gordon - Összecsapás? Csüt. 20 Júl. - 16:23

***
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Dane & Gordon - Összecsapás?

Vissza az elejére Go down

Dane & Gordon - Összecsapás?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

+

Similar topics

-
» -= Mesélő Tagfelvétel =-
» Evangelin Gordon
» Tess Gordon

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: London :: Abszol út-