Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


1999-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy a '98-99-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

Legfrissebb
ϟ Tömlöcök
  Today at 16:15
Dane Seoras

ϟ Claire P. Collins
  Today at 16:01
Draco Malfoy
ϟ Közel-Kelet
  Today at 12:26
Georgiana Findley
A hónap posztolói
Cody Armstrong
 
Nox Djarum
 
Graves Matlock
 
Georgiana Findley
 
Dane Seoras
 
Luna Lovegood
 
Kalandmester
 
Megan Smith
 
Draco Malfoy
 
Sophia Osborne-Shors
 
Statisztika

Összesen 548 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Hector Arbogast

Jelenleg összesen 32045 hozzászólás olvasható. in 3021 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Átkötő folyosó

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Savannah Elinor Harper
Reveal your secrets

avatar

Személyzet

ϟ Kor : 32
ϟ Hozzászólások száma : 167

TémanyitásTárgy: Re: Átkötő folyosó 2017-08-20, 08:46


Dale & Savannah
[You must be registered and logged in to see this image.]


Ha szó szerint vesszük túlzás, hogy gyengédebb bánásmódhoz szoktam, hiszen az életem jelenetős hányada sajnos nem erről szólt, pont e miatt kezelem még mindig nehezen, ha valaki nehezebb jellem, hiszen a szüleim lépten-nyomon megaláztak, az iskolában jobb volt a helyzet, de azért ott is akadtak nehéz esetek, meg aztán az otthon töltött nyarak... aztán sosem sikerült jól választanom pasik terén se. Lássuk be egy olyan ügy miatt vagyok itt, amiben épp az exemet sejtem gyilkosnak, amit ha egyszer kinézek belőle, akkor... Na igen Ryan finoman szólva is erőszakos típus volt, ami nekem csak elég későn esett le, meg aztán én is beleestem azoknak a nőknek a hibájába, akik azt hiszik egy véletlen elcsattant pofont egy túlzott italozás, vagy nehéz nap után normális és nem lesz újabb, pedig mindig lesz újabb és volt is.
- Rendben, akkor hát Dale. Én maradtam ugyanaz. - nem is tudom, hogy miért teszem ezt hozzá, hiszen ő sem tudom, hogy mennyire változott meg, hiszen az ember eleve sosem marad olyan, mint amilyen gyerekként volt, de azért látszik rajta, hogy elég más lett, mint régen, meg aztán a név is más, ami eleve jelentőségteljes tud lenni egy embernél.
- Igen, de nem volt szándékos. Csak így alakult, nem beszélhettem az iskoláról, aztán mire hazajöttem te már nem voltál sehol és... - elharapom a mondatot, hiszen látom rajta jól, hogy valószínűleg cseppet sem érdekli a magyarázat. Sok év eltelt már azóta. Igazság szerint hosszabb ideig nem ismertük egymást, mint amíg ismertük és én hiába voltam még csak gyerek, az nem mentség arra, hogy eltűntem azt hiszem... ami persze nem jelenti, hogy bánom, hogy nem hiányzott a társasága évekig, de egy pillanatig sem hibáztathatom, hogy most ilyen nyers és hűvös, hiszen szinte idegenek vagyunk. Nem számít, hogy gyerekként mindent tudtunk egymásról, ha azóta megváltoztunk.
- Nem vagyok nyomozó, nem járhatok utána én. - nem teszem hozzá, hogy főleg miután Tiffany meghalt. Azért elég kockázatos lenne és én nem tudom csak úgy megvédeni magamat, főleg nem Ryannel szemben. De végül nagy levegőt veszek és megpróbálom újra. - Jól van, objektívan. Tehát az biztos, hogy Tiffany halott. Amit tudnak, hogy a kádban találták meg felvágott erekkel. Attól tartok, hogy szimplán öngyilkosságnak állítanák be, pedig nem tenne ilyet. Jó munkája volt, jó élete és... Bocsánat, a tények. - kis szünetet tartok, hogy összeszedjem a gondolataimat. - Hallottam, hogy meghalt és kihallgattam, amikor Ryan beszélt egy barátjával. Próbáltam visszamenni pár cuccomért, mert úgy egy éve szakítottam vele. Majdnem megölette a kutyámat, el akarta altatni, mert leléptem és... Tiffany segített megtudni mikor nincs otthon, hogy akkor menjek a dolgaimért. De hazajöttek és hallottam, amikor Ryan haverja azt mondta, hogy nem kellett volna, hogy Tiffany semmiről sem tehet. Ha engem akar előkeríteni, akkor más mód kell rá és hogy ha ennyire túlzásba esik akkor nem folytatja tovább, mert ebbe már nem akar belefolyni. Tudom, hogy ez talán nem elég semmire, de... - igen, megint a feltételezés jönne, de már az is nagy dolog volt tőlem, hogy egyáltalán ide jöttem. Ryan eleve nem varázsló, mugli, aki nem tud a varázsvilágról, viszont az is egyértelmű, hogy engem keres és hogy veszélyes és ha Dale kicsit is jó emberismerő, akkor azt is érezheti, hogy egyértelműen félek tőle, mégis itt vagyok, pedig nekem jelenleg Londonban tartózkodni nem a legjobb ötlet, főleg Ryan miatt és mert a varázslás nem épp az én asztalom.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.] ♦ Egy lezáratlan akta ♦ [You must be registered and logged in to see this link.]

A múlt csak visszahúzza az embert.
Olyan, mint egy háló.
Az a fajta, amibe belegabalyodik az ember, és megfullad.

[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dale Riordan
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 31
ϟ Hozzászólások száma : 9

TémanyitásTárgy: Re: Átkötő folyosó 2017-08-12, 09:17Savannah & Dale

A múlt kísértetei

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

[You must be registered and logged in to see this image.]


Azt látom az arcán, amit mindenkién, ha nem ismernek úgy igazán. A börtönben igazán jó barátaim lettek, viszont az egy olyan környezet volt, ahol mindenki keménynek mutatta magát. Itt ez a nyers arrogancia nem divat, az udvariaskodás már annál inkább, a nő pedig gyengédebb bánásmódhoz szokott. Meg tudom érteni, a három beoszottam is állandóan olyan fejet vág, mintha az előző percben felpofoztam volna őket. Méghozzá igazságtalanul. Mindegy. Ha segíteni akarnak, akkor nekik kell elviselniük engem, nem pedig fordítva. Mocskosul jó szakemberek, de sem az apjuk, sem pedig a tanáruk nem vagyok, hogy lelkesítsem, netán motiváljam őket. Pénzt, és szakmai előmenetelt kaphatnak azért, hogy velem vannak.
- Oh nem határozottan mulattattak. – Felelem szemöldökfelvonással. Nem mosolygok, de van valami határozottan provokatív rándulás a szám szélén, ami akár mosolynak is felfogható. Most nincs itt a hármas, pedig ha itt lennének, akkor biztosan megtalálnám bennük azt a pontot, ami tökéletesen inkompetenssé teszi őket a munkájukban. Vagyis bármi mást, ami nem én vagyok.
- Dale. – Egyértelműsítem a helyzetet. Valóban Morgan is vagyok, de most már nem használom azt a nevet, az a régi életemre emlékeztet, s meghúztam a határt. Már ez akarok lenni, sőt, nem is csak akarok, így élek. Mások története csupán papíron érdekel, amíg az elméleti problémát meg nem oldom. Remélhetőleg a nő veszi a lapot, és úgy szólít, ahogyan azt próbálom erőltetni.
- Egy jó ideig én se tudtam. Rólad meg főleg nem. Eltűntél. – Vonom meg a vállamat, anélkül, hogy hibáztatnék, vagy belekérdeznék. Annak idején eléggé nyüszítettem utána, na de azóta tudom, hogy az inkább valami gyerekes ragaszkodás volt, nem barátság. A barátságban igazi holtig tartó testvériség alakulhat ki, és Savannah felé, nos ez fel sem merült.
- Ex... biztos.. véletlen, feltétlen.. túl sok feltevésed van. Ha máris nyomon vagy, akkor mit keresel itt? Inkább mondd ezt el ismét, mintha nem lenne hozzá kötődésed. Akkor nem zavarsz senkit össze. Mintha egy álomból ébrednél, objektíven. Sokkal tisztábban fogsz látni, és nem összefüggéseket, tényeket fogsz közölni. – Pattanok fel, amint Bíbor megérkezik, átveszem tőle a tavaszi tekercset, s miután Savannah-nak nem kell, én magam kezdem el enni, tudomást sem véve tovább a küszöbön tébláboló vörös hajú nőről, aki dühös horkantás következtében megint távozik, ránk csukva az ajtót.


A régmúlt árnyai --[You must be registered and logged in to see this link.] -- [You must be registered and logged in to see this link.] -- [You must be registered and logged in to see this link.]Stones and bones; snow and frost.
Seeds and beans and polliwogs.
[You must be registered and logged in to see this image.]

Paths and twigs, assorted kisses,
We all who know who she misses!
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Savannah Elinor Harper
Reveal your secrets

avatar

Személyzet

ϟ Kor : 32
ϟ Hozzászólások száma : 167

TémanyitásTárgy: Re: Átkötő folyosó 2017-08-10, 16:06


Dale & Savannah
[You must be registered and logged in to see this image.]


Elsőre nem mondanám szimpatikusnak a fickót, hiszen a kávét próbálja nekem odaadni, aztán amikor végre oda eljutunk, hogy hajlandó meghallgatni ételt akarna adni nekem, de éhes sem vagyok, csak elszeretném mondani, amit láttam és ami segíthet ebben az egészben, hiszen mégis csak olyan valaki halt meg, akit ismerek és aki bár nem közeli, de mégis csak a barátom volt, ismerős és talán miattam halt meg, úgyhogy nem hagyhatom csak úgy annyiban, még ha könnyebb is lenne biztonságban visszatérni a Roxfortba és nem foglalkozni semmivel és főleg nem ezzel az üggyel.
- Már értem, zavarták gondolom. - na igen nem rám tartozik, de az már kint is jól látszott, hogy minden erejével igyekezett lerázni őket, de ha a fickó a nyomozó akkor vajon miért nem küldheti el ezeket az alakokat, ha ennyire zavarják őt? Nem igazán értem, de nem is az én dolgom, hogy jobban belemenjek, netán kérdésekkel bombázzam a téma miatt. Inkább az érdekelne, hogy mikor derül ki már valami arról kinek és mikor mondhatok bővebbet végre, meg aztán jó lenne tudni, hogy hogy áll a nyomozás, netán áll-e már valahogy, bár úgy sejtem erről úgy se nagyon adnak majd ki semmiféle információt.
- Morgan? - azért rendesen elkerekedik a szemem, hogy mit ne mondjak, hiszen felnőtt és alig hasonlít a gyerekkori önmagára, meg aztán az emlékeim is megkoptak, hiszen mégis csak tizenegy voltam, amikor legutóbb találkoztunk. Amikor hazaértem az első szünetben már nem volt ott, azt mondták, hogy elköltözött, én pedig nem kerestem, miután szó nélkül felszívódtam és azt hittem, hogy ő meg mugli, erre mit ad isten... úgy fest, hogy nagyon nem az. - Nem tudtam, hogy te... tudod, varázsló vagy. - és persze a tárgyra tér és kétlem, hogy érdekelné akár csak kevéssé is, hogy velem mi van, vagy valami indoklás, netán magyarázat arra, hogy miért is tűntem el és nem jeleztem neki az ég világon semmit sem. Talán már nem is nagyon emlékszik rám, hiszen látszott, hogy a nevem is csak kószán rémlett neki, az arcomat ő sem ismerte fel, amiért persze nem kárhoztathatom, én sem ismertem fel őt.
- Van egy folyamatban lévő ügy, nem tudom, hogy kié, de szemtanúként jöttem be, viszont odalent nem mondták pontosan kit keressek. Meghalt egy barátnőm és... bár nem vagyok teljesen biztos mindenben, de az exem... biztos vagyok benne, hogy köze van hozzá. Azok alapján, amiket hallottam véletlenül. Nem hiszem, hogy Tiffany véletlenül halt meg és... ha nem járnak eléggé utána akkor talán nem is derül ki pontosan mi történt, mert nem feltétlenül köthető Ryanhez. - akadozok időnként. Szinte biztos vagyok benne, hogy egy vadidegen auror talán el is küldene, hogy köszöni, hogy ezt elmondtam, de bizonyítékok híján az egész semmit sem ér. De ő nem idegen... vagy már mégis? A jó ég tudja, hová sorolható egyáltalán, de talán így is ugyanúgy nem fogja érdekelni valami spekulációféleség, hiszen jelenleg annál többre, amit hallottam, hogy beszélt Ryan és a haverja nem tudok és persze nem is láttam a saját szememmel, hogy ő tette volna.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.] ♦ Egy lezáratlan akta ♦ [You must be registered and logged in to see this link.]

A múlt csak visszahúzza az embert.
Olyan, mint egy háló.
Az a fajta, amibe belegabalyodik az ember, és megfullad.

[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dale Riordan
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 31
ϟ Hozzászólások száma : 9

TémanyitásTárgy: Re: Átkötő folyosó 2017-08-02, 07:30Savannah & Dale

A múlt kísértetei

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

[You must be registered and logged in to see this image.]


Már ellépnék a nő mellett, de az a név.. Nem mondom, hogy egyből beugrik, ám ismerős lesz, és pillanatok alatt előhámozom az évtizedes emlékeket, pontosan a helyére tudom tenni, hogy kiről is van szó. Talán ezért is kedvelt annyi ismerősöm, mert bár a stílusom hagy maga után kívánnivalót, mindenkiről mindent tudok, mintha megvolna az a mázlis tulajdonságom, hogy eltárolok mindent, amit hallottam, és így jönnek elő az összefüggések. A kávét már nem veszem vissza, ez nekem úgyse ízlik, majd elszalajtom érte a trió egyikét.
- Nem? – Nyilván nem, az auror központba nem jön be valaki csak úgy kávézni. Konkrét ügye van, vagy valakit kísér. Esetleg nagyon szürreális esetben mosdóba szaladt be, hiszen az abszol úton a boltokban vásárolni illik, itt pedig lazán eljátszhatja a hivatalos ügyben várakozó civilt. Akkor viszont.. Jelenleg nincsen még más dolgom, a trióval való ismerkedés úgysem köt le, érdeklődve fordulok a nő felé. Az arca ismerős, noha a világon a sötét hajú és szemű nőkből van legtöbb, ettől még nem tűnik átlagosnak. Az arcéle finoman metszett, hibátlan a bőre, mint aki szerencsés, vagy nagyon vigyáz magára. Mindenkinek van valami története, az övé egyenlőre nem kitalálható, csupán a rendezett háttér derül ki a jólápoltságból kifolyólag. Sehol egy jeggyűrű, vagy társra utaló ékszer.
- Akkor majd megeszem én. Túlságosan zavaró volt a jelenlétük, jobb így. – Tapintatból nem jeleskedem, ez tény, hiszen máris ugráltatom a hozzám beosztottakat, ráadásul egy mondvacsinált indokkal. Majd ha konkrét ügyben lesz rájuk szükségem az olyan gyakorlati feladatnál, ahol én nem mocskosolom be a kezemet, majd szólok nekik, addig pedig csak láb alatt vannak. És a nő persze félreérti, nem a családnevén szólítom, csupán megjegyzem, hogy ebből kiindulva nem ment férjhez.
- Ismertük. Riordan. Egykor a Morgan keresztnevet használtam, most már csak a másodikat. Dale. – Bólintok, hogy üljön le, bár hogy hol, azt nem tudom. Én már leszórtam korábban egy aktahalmazt a székemből, így már egy szabad hely, oda intek, én pedig sötét pillantással ülök le az egyik kartondobozra, remélve, hogy kemény mappák vannak benne, és nem süpped be alattam. – Kissé szűkös még itt, golfpályának aztán biztosan szar lenne. Mit keresel itt? – Méregetem vizslató pillantással, remélve, hogy az embereim még le tudják magukat foglalni, nem akarom ugyanis a megkezdett gondolatmenetet megszakítani.

A régmúlt árnyai --[You must be registered and logged in to see this link.] -- [You must be registered and logged in to see this link.] -- [You must be registered and logged in to see this link.]Stones and bones; snow and frost.
Seeds and beans and polliwogs.
[You must be registered and logged in to see this image.]

Paths and twigs, assorted kisses,
We all who know who she misses!
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Savannah Elinor Harper
Reveal your secrets

avatar

Személyzet

ϟ Kor : 32
ϟ Hozzászólások száma : 167

TémanyitásTárgy: Re: Átkötő folyosó 2017-07-23, 15:30


Dale & Savannah
[You must be registered and logged in to see this image.]


Finoman szólva is meglepetten fagyok le, amikor csak úgy a kezembe nyomja a fickó a kávét és a három másik úgy figyel ránk, mint az ugrásra kész pincsi kutyák. Elég mogorvának tűnik az illető már csak ennyiből is, de tudom akkor sem fogom csak úgy annyiban hagyni, mert ez fontos. Ha nem olyan valakiről lenne szó, akit ismerek... de mi van akkor ha ez tovább burjánzik? Mi van akkor, ha Ryan nem hagy nekem nyugtot a jövőben sem és ennek más is megissza a levét? Sőt... mi van akkor ha éppenséggel én leszek a következő, aki erre a sorsra jut? Jó lenne, ha intézkednének, mert már így is elég komoly ez az egész, de ennél csak még komolyabb lehet. Valami elpattant Ryanben, vagy nem is tudom.
- Én nem... nem a kávé miatt jöttem. - kezdenék bele, de máris hátat fordít nekem, mintha semmi se számítana abból, hogy ide jöttem, pedig nagyon is számít. Nem akarok valami hozzá nem értőnek lediktálni mindent, főleg mert egy nyomozónak az is a dolga, hogy bele is kérdezzen a részletekbe, és azért az mégis csak egészen más, mint ha csak elmondom, hogy mit láttam. Kérdésekkel együtt még olyasmi is kiderülhet, amire magamtól nem jöttem volna rá. Szóval, ha megpróbált volna elküldeni akkor sem hagynám neki, de szerencsére csak megfordul, hogy találkozhasson a tekintetünk is végre érdemben. Valami, mintha ismerős lenne benne, de olyan távolian... hogy nem is tudom, egyelőre koncentrálok az ügyre.
- Nem vagyok éhes, csak... - megint nem tudom végig mondani, amit akarok, hiszen a nő elviharzik, vele a többiek, a fickó pedig az irodájába invitál, mielőtt még ellenkezhetnék kaja tekintetében. Végül is mindegy, a többiek már úgyis elmentek, nincs mit tenni. Belépdelek hát utána, aztán jön is a kérdés, mielőtt még leülnék, így csak marad a meglepett pislogás. Az még oké, hogy a családnevemen szólít, mondjuk, hogy rendben van, de hogy jön ide, hogy nem mentem-e férjhez és... Ismerem őt?
- Öhm... nem igazán, mint látja, de ismerjük egymást? - persze a tekintetében volt valami ismerős, amit nem tudtam hová tenni már elsőre sem, de még most sem tudom, hogy ki lehet vajon, hiszen ő tudja, hogy én ki vagyok, de én senkitől sem kaptam nevet, hogy tudjam, hogy ő kicsoda. Csak ide irányítottak, én pedig megkérdeztem az első embert, akit elértem. Most már azért leülök, bár kissé bizonytalan minden mozdulatom, hiszen nem itthon vagyok és érthető módon nem tudom, hogy hol is kellene, vagy hol nem szabad egyáltalán helyet foglalnom.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.] ♦ Egy lezáratlan akta ♦ [You must be registered and logged in to see this link.]

A múlt csak visszahúzza az embert.
Olyan, mint egy háló.
Az a fajta, amibe belegabalyodik az ember, és megfullad.

[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dale Riordan
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 31
ϟ Hozzászólások száma : 9

TémanyitásTárgy: Re: Átkötő folyosó 2017-07-20, 19:39Savannah & Dale

A múlt kísértetei

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

[You must be registered and logged in to see this image.]


Határozottan idegesít ez a három fazon körülöttem, és ezt éreztetem is velük. Az elmúlt években azt szoktam meg, hogy magamra vagyok utalva, netán szövetségeseim vannak, de ezek itt most tőlem várják a parancsokat. Méghozzá olyan parancsokat, amitől már előre berzenkednek, látom a szemükben. Főleg a nő az, aki egyrészt rajongani látszik értem, dacosan szorítja össze az ajkát. Mindhárom öntörvényű alak, de tökéletesek a maguk nemében, kár, hogy ezt sosem fogom az orrukra kötni. Ében szinte provokálja részemről, hogy kössek bele a bőrszínébe, ezért aztán nem tud belekötni, hogy a trió mindegyike színt kapott tőlem. Háh, engem aztán nem lehet megfogni. Gúnyosan állom a pillantását, amíg a fekete ember el nem kapja az övét. Megtámasztom a kávéautomatát, és egy mindennél nagyobbat lökök rajta, mire végre működésbe kezd, ebből lehet, hogy ma lesz valami. Bíbor utat enged a nőnek, aki közénk furakszik. Elsőre nem veszek róla tudomást, csupán elveszem a kávét, ami végre lefőtt. Ihatatlan pocsék lötty, de pótcselekvésként jó lesz.
- Nem, szerintem ne szedvedjen vele, ez egy szar. Fél órája nyomkodom, de lássa, kivel van dolga. – Nyomom a kezébe az amúgy tűzforró műanyag poharat, de azért megvárom, hogy megfogja, mert ha nem teszi, nyilván nem öntöm rá. Kíséretem jól érezhetően moccan, végre úgy vélik, hogy velük is fogok foglalkozni. Már intenék is türelmetlenül, mit érdekel engem az ilyesmi? Irasson jegyzőkönyvet a bejáratnál őrködő recepcióssal, bánom is. Viszont a neve.. Savannah.. egy régen kimondott szókapcsolat a múlt homályából. Hibátlan memóriám előhozza a csokibarna szemű lányt, akiről most nem is vettem tudomást. Visszapillantok a vállamon át, s utána fordulok csak meg. – Az a Savannah.. – Mormolom, aztán intek neki. Mármint Bíbornak. – Kis titkárnőm, szerezzen nekem is kávét, mert ezzel nem boldogulunk. És sushit. Neki tavaszi tekercset. – Anélkül, hogy bármit is kérdeznék Savannah-tól egyetlen pillantásommal elnémítom az emelkedő hangú Bíbort, aki éppen kikérné magának, hogy ő nem titkárnő, de nem is kifutófiú. Dohogva elsiet, nyomában a másik kettővel. Mintha nekik is szólt volna az utasítás. Nahát, ezek mindenhova együtt járnak? – Mondanám, hogy menjünk be az irodámba, de.. végülis menjünk. – Nyitok be az első ajtón, ahol nagyjából plafonig vannak stócolva az akták, lépni se nagyon lehet. Nemtörödöm mozdulattal söpröm félre az egyik oszlopot, az alján egy kartondoboz. – Na akkor oda ülj. Harper.. Nem mentél férjhez? – Kérdezem a falnak támaszkodva, mintha nem is lenne jelentősége, hogy lényegében szemtanuként mutatkozott be.


A régmúlt árnyai --[You must be registered and logged in to see this link.] -- [You must be registered and logged in to see this link.] -- [You must be registered and logged in to see this link.]Stones and bones; snow and frost.
Seeds and beans and polliwogs.
[You must be registered and logged in to see this image.]

Paths and twigs, assorted kisses,
We all who know who she misses!
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Savannah Elinor Harper
Reveal your secrets

avatar

Személyzet

ϟ Kor : 32
ϟ Hozzászólások száma : 167

TémanyitásTárgy: Re: Átkötő folyosó 2017-07-09, 09:45


Dale & Savannah
[You must be registered and logged in to see this image.]

Ritkán járok Londonban és újfent megbizonyosodtam róla, hogy jól is teszem, de persze pont akkor talál meg a baj, amikor itt vagyok. Szemtanú... talán megtehetem volna, hogy annyiban hagyom, de miután ismertem azt, akit megtámadtak és még elképzelésem is van róla, hogy ki tette... mégis csak kivételesen bátorságot kell gyűjtenem ahhoz, hogy ne hátráljak meg. Világ életemben ezt tettem, könnyebb volt meghúzni magamat, meghunyászkodni és pont e miatt nem sikerült soha semmi és most az egyszer nem tehetem meg ezt. Hiszen Tiffany meghalt, még hozzá szinte biztos, hogy Ryan volt a tettes. Meg is érdemelné, hogy börtönbe kerüljön, főleg ha azt nézem az egész varázsvilágról azt hittem semmit sem tud, míg végül ki nem derül, hogy ez távolról sincs így. Veszélyesebb, mint amilyennek akkor tűnt, amikor együtt voltunk. Az a csoport... vagy mi, aminek a tagja lehet, legalábbis az alapján, amit hallottam... Ha nem megyek el Lexi cuccaiért és nem próbálok persze titokban belopózni értük és nem hallgatom ki, amit azzal a talán... Carl fickóval beszélt és nem tudom hová tartanak... Nem mondom, hogy Tiffany a legjobb barátnőm volt, de ismertem és még annak is látom esélyét, hogy azért halt meg, mert Ryan rólam akart kiszedni belőle valamit, hiszen felszívódtam egy szó nélkül és az is kész csoda, hogy jó pár hónapja el tudtam hozni tőle Lexit.
És most itt vagyok, a Minisztériumban, amitől feláll a karomon a szőr is, mert hát túl sok komoly és túl sok erős ember van itt, ami csak még inkább arra mutat rá, én mennyire nem vagyok ilyen. Idegesen szorongatom a táskám pántját, ahogyan keresgélek. Találnom kell valakit, akivel beszélek, hiszen láttam mindent az újságban és szóltam is, hogy jövök, de senki sem jött elém, így aztán fogalmam sincs, hogy mégis hová kellene mennem. Bizonytalanul állok meg a folyosón, hezitálva, hogy vajon a három nagyon komoly illetőhöz menjek oda, akiken látszik, hogy még az sem biztos, hogy komolyan vesznek majd, vagy a finoman szólva is problémás külsejű alakhoz, aki már így hátulról nézve sem valami megnyerő. A félhosszú haj, a felgyűrt ingujj és persze ahogyan azzal a géppel bánik... Mégis még mindig megnyerőbb számomra, mint a másik három, így nagy levegőt veszek, továbbra is a táskámba kapaszkodom, hogy megcélozzam az illetőt. Halkan megköszörülöm a torkomat, amit talán meg sem hall. Van rá esély... tényleg halkan teszem, ő pedig éppen az automatával harcol.
- Elnézést... elnézést uram! - kicsit azért csak megnyomom a hangomat, hogy hallani is lehessen belőle valamit és ha megfordul végre akkor nagy levegőt veszek, hogy elhadarjam, hogy miért is vagyok itt. - Savannah Elinor Harper vagyok és ha minden igaz akkor beszéltem valakivel... innen és egy gyilkosság ügyében érkeztem, szemtanúként... és valakivel beszélnem kellene. - végre fogjuk rá csak megtalálom a hangomat, vagy legalábbis nagyjából és el is mondom mit akarok, csak a mondat végén kezdem el kissé ráncolni a homlokomat, mert a fickó kicsit ismerős nekem, sőt... nem is kicsit. A szeme, igen, főleg a szeme.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.] ♦ Egy lezáratlan akta ♦ [You must be registered and logged in to see this link.]

A múlt csak visszahúzza az embert.
Olyan, mint egy háló.
Az a fajta, amibe belegabalyodik az ember, és megfullad.

[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dale Riordan
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 31
ϟ Hozzászólások száma : 9

TémanyitásTárgy: Re: Átkötő folyosó 2017-07-08, 11:40Savannah & Dale

Ében, Bíbor, Bézs

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

[You must be registered and logged in to see this image.]


A kávéautomata előtt ácsorgok, tőlem pár lépésnyire a trió. Bárki, aki kívülről láthat minket, úgy gondolhatja, hogy engem, a rossz arcút vesznek körbe az aurorok, holott nyilvánvalóan máshogyan van, csak míg ez a hármas a tökéletes eleganciát sugalja, nekem lenne mit fejlődnöm ebben. Hát mit is flancoljak.. Nem a ruha teszi az embert, ahogyan a mondás tartja. Könyékig feltűrt ingben ütögetem az automatát, amit még a mugliktól honosított meg a parancsnokság. Ám a mágia bűvölte rendszer ellenére ugyanúgy nem hajlandó működni, ha úgy hozza úri kedve. Ében, Bézs, és Bíbor türelmesen várakoznak a közelemben, noha látom az arcukon, hogy nem ilyen gyakornokságra vágytak. Friss újoncok, akik viszont már letöltötték az első két évet, mindenféle szimulált bevetéseken, és ideje mély vízbe dobni őket. Na nem adnák őket olyan mellé, aki komoly elvásárokat támaszt, úgy vélték, felém annyira megbocsájtó egyenlőre a hivatal, hogy igazi zöldfülűeket kapok, hogy ne kockáztassam a vérbeli aurorok életét. Ha kicsit őszinte akarnék lenni velük (ami természetesen nem leszek), én azért látok bennük fantáziát. Mindháromnak megvan a kihasználható erőssége, de hogy dícsérjem őket.. Na az nem merülhet fel. Sosem voltam a szavak embere, majd éles helyzetben kiderül, hogy mit is érnek. Az első fél órában mindhárman próbáltak erősködni, hogy legalább a vezetéknevükön szólítsam őket, de minek azt? Úgysem jegyzem meg. Kivételes memóriámat nem erre pazarlom. Maradtak hát Ében, Bézs, és Bíbor. Előbbi egy francia származású fekete ember, az enyémhez hasonló körszakállal, gyorsan mozgó szemekkel. Bézs tipikus angol, nem jóképű, de eltökélt pillantású fiatal gyerek, szögszerű hajjal. Bíbor pedig egy fiatal, csinos nő, mondanom sem kell, lángvörös hajjal, s megannyi szeplővel, amik roppant karakteressé teszik eredetileg porcelánfehér bőrét. Nem zavartatom magamt, amíg rám várnak, hát hova is siessek. Még nem kaptam meg az első ügyemet, bőven ráérek, hiszen a következő pár nap lényegében az ismerkedésről, összeszokásról szólnak. Előre sajnálom szerencsétleneket. Na jó, nem is sajnálom.

Az őzikeszemű hálójában -- [You must be registered and logged in to see this link.] -- [You must be registered and logged in to see this link.] -- [You must be registered and logged in to see this link.]
Stones and bones; snow and frost.
Seeds and beans and polliwogs.
[You must be registered and logged in to see this image.]

Paths and twigs, assorted kisses,
We all who know who she misses!
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Draco Malfoy
Reveal your secrets
Online

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 735

TémanyitásTárgy: Átkötő folyosó 2017-07-08, 11:38

Átkötő folyosó
[You must be registered and logged in to see this image.]
mint a  félelmen
alapuló tisztelet.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Semmi sem
megvetendőbb,

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://roxfortreloaded.hungarianforum.com
Sponsored content
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Átkötő folyosó

Vissza az elejére Go down

Átkötő folyosó

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

+

Similar topics

-
» Folyosók
» Mosdók és fülledt folyosók környéke...

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: London :: Auror parancsnokság-