Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb

ϟ Karakterfejlődés
  Yesterday at 12:24
Megan Smith
A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Jacob Troops
 
Gina Accipiter
 
Kieran O'Byrne
 
Dane Seoras
 
Nox Djarum
 
Megan Smith
 
Shanna Griffin
 
Daniel G. Paisley
 
Elijah Crowfield
 
Statisztika

Összesen 595 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Melissa Greenwood

Jelenleg összesen 39870 hozzászólás olvasható. in 3514 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Summer & Morgan - Véres nyárindító

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Summer Reynolds
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 128

TémanyitásTárgy: Re: Summer & Morgan - Véres nyárindító 2017-07-23, 12:21


Morgan & Summer
Mit tennél, ha el kellene mondanod valamit, de tudnád, hogy a másik úgy se hinné el?

[You must be registered and logged in to see this image.]
Gőzöm sincs, hogy mi a fene folyik itt. Próbáltam elrettenteni magamtól a srácot, miután olyan helyen voltam, ahol nem kellett volna, de azóta nem rohant hozzám April, hogy számon kérjen miért voltam a Vasútállomáson, amiről nem számoltam be neki. Na, de hogy most mégis mi a jó élet történik... na arról aztán gőzöm sincs, de valami nagyon nem oké. Az ember nem szokott zsákokat húzni a földön, csak ha arra jó oka van, de neki mi lehet a jó oka és mi van a zsákban? Vagy jobb lenne, ha nem is tudnám, hogy mi van abban a zsákban? Elsőre nem valami bizalomgerjesztő, főleg hogy a mérete alapján akár még ember is lehet, ha csak nem egy lepuffantott tigris, de ez utóbbira viszonylag kicsi az esély, miután nem igazán élnek tigrisek a Roxfortban és a környékén sem.
- Mármint a... zsákban? Hogy mi van? - elképedve pillantok rá és próbálom felfogni miről beszél. Tehát akkor ott tényleg egy hulla van? Lány, mert alig sejlik át, de így közelebbről, mint látni lehetne egy nagyobb adag hajat. Nem tigris, pedig őszintén örülnék neki, ha inkább tigris lenne, hiába bírom a tigriseket, na de akkor viszont ember... miért van nála egy zsákban egy hulla?
- Na jó... állj már meg! Most akkor mi van? Az apád miért ölne meg valakit és ez tényleg komoly és egy... diák? Keresni fogják, nem tüntetheted csak úgy el. - ha kell az útjába állok és úgy állítom meg, mert ez tényleg nem normális dolog. Még hogy egy hulla van abban a zsákban. Nem hiszem el, hogy tényleg erről van szó, de ha mégis akkor ez nagyon durva, de akkor sem teheti meg, hogy csak úgy elhúzza az udvarra és elássa, vagy elrejti valahol ,mert annak a lánynak családja van, akik majd keresni fogják és nem is csak arról van szó, hogy kiderítik mi történt, de az aggodalom, amit a szülei érezhetnek, ha csak úgy eltűnik és nem fogják tudni, hogy mi történt vele. Nem értem, főleg mert úgy beszél, mintha nekem tudnom kellene, hogy az apja hajlamos embereket ölni, vagy értenem kellene, hogy miért kellett volna neki megölnie engem. Arról se tudtam, hogy kedvel, hiszen igyekeztem undok lenni vele. Most akkor... mégis mi a jó fene van?


[You must be registered and logged in to see this link.] ▲ szavak ▲ [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]  [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Morgan Highfield
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 26

TémanyitásTárgy: Re: Summer & Morgan - Véres nyárindító 2017-07-19, 06:52

Summer && Morgan

returning to fight for the cute girl's love
[You must be registered and logged in to see this image.]


 Ki tudja, hogy meddig van leplezés a páncélokon, meg a festményeken, ezért sietnem kell. Nem tehetem meg, hogy csak a vállamra kapom a lány testét, mert a végén még kicsöpög belőle a vér, úgy kell húznom a földön, hogy végig érintkezzen a talajjal. Jó eséllyel az apám csak annyira csomagolta be, hogy ne lehessen látni elsőre, hogy ki az, de annyira meg szedett-vetett az átlátszó fólia, hogy egy rossz mozdulat, és szétmázolok mindent. Bárcsak óvatosabb lettem volna, és nem kellett volna senkivel sem ismerkednem. Persze, hogy évek óta gyanus vagyok neki, hiszen sehol egy hulla, egy érzelemmentesen kioltott élet. Vajon Rachel azért tűnt el, mert szintén az apám áldozatává vált? Felnézek a közeledő léptekre, bárki is az, valahogy el kell némítanom. Ehhez képest a létező legjobb dolog történik, maga Summer az! Mondjuk Aprilnek jobban örültem volna, mert ő legalább átlátja, hogy mi is történt, mert ismeri a titkomat, de ha Summer itt van, az azt jelenti, hogy April is biztonságban van, hiszen egyszerre csak egyikőjük lehet kint. Vagy.. Ha April meghal, akkor Summer is kijöhet? Nem, akkor biztosan nem lenne ennyire meglepve, hanem teljesen máshogyan reagálna. Igen, April egyenlőre még a tükörben van. Beszélnem kell vele. De hogyan tegyem, hogy ne leplezzem le a titkát Summer előtt? Mármint hogy már tudok róluk. Vagy mindez már totál nem számít, mert életveszélyben vannak? Aj...
- Summer.. Hála az égnek. Azt hittem, hogy te vagy az.. – Egyenlőre még csak őt említem, hiszen a titkot nem fedném fel, még gondolkoznom kell rajtam, April még végveszélyben sem biztos, hogy örülne neki. Ahogyan végignézek a lányon, nem látom azt a csinos fülbevalót, amit a másik említett, meg hát a hanghordozás is nagyon nyers. Mondjuk nekem pont hogy szimpatikus, alap esetben nehezen tudnék dönteni a két lány között, hogy melyiket is kedvelem jobban. Mindkettőt másmiért. Summert éppen a kemény, határozott jelleme miatt. – Nem, ez nem feladat. Ez az apám műve. Sejthettem volna, hogy el akar tűntetni mindenkit, akit kicsit is megkedvelek. Lehet, hogy ez a figyelmeztetés, hogy ne barátkozzak senkivel, hiszen olyannak kell lennem, mint ő. Szerinte meg kellett volna, hogy öljelek.. – Látszik rajtam, hogy nem viccelek, sőt, egészen kétségbeesettnek tűnök, ahogyan húzom magam mögött a hullát továbbra is kitartóan az udvari kijárat irányába.

 :hug:  ||   [You must be registered and logged in to see this link.]
..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Summer Reynolds
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 21
ϟ Hozzászólások száma : 128

TémanyitásTárgy: Re: Summer & Morgan - Véres nyárindító 2017-07-02, 20:49


Morgan & Summer
Mit tennél, ha el kellene mondanod valamit, de tudnád, hogy a másik úgy se hinné el?

[You must be registered and logged in to see this image.]
Igen, határozottan úgy érzem, hogy kezd alakulni a dolog és egyre közelebb kerülök a megoldáshoz. Az csak a kérdés, hogy e miatt nem kerülök-e a bajhoz is közelebb... de ezen egyelőre még ráérek gondolkodni. Egyelőre csak haladok tovább a nyomok mentén, viszont egy minimális kitérő is kell, hiszen April kissé... furán viselkedett és attól tartok valamit esetleg sejt. El kell hitetnem vele, hogy külön órára járok és persze, hogy sokat ülök a könyvtárban. Már sikerült elintéznem, hogy egy könyvmoly srác azt mondja, hogy tényleg így van, hogy emlékezzen rá sokszor látott engem ott, ha erre lenne szükség, szóval nem lesz gond. Mellette viszont aggódhatok Jensenért is, bár persze April megint jobban aggódik és szerinte rossz tanácsot adtam, nem kellene elmondani az igazat, maximum nagyon finoman és óvatosan, de hát én is ezt mondtam! Azzal meg akkor sem ér semmit, ha nem őszinte. Kissé úgy érzem mostanában túlzottan sok gond kezdi el nyomni a vállamat, és amikor meglátom a felém közeledő srácot a folyosón, aki láthatóan vonszol valamit a padlón, ami emberi testnek tűnik és még be is van bugyolálva... azt hiszem érthető, ha megtorpanok és hirtelen nem is tudom mit tegyek. Az egy dolog, hogy aurornak készülök, de ez így eléggé ledöbbentő, főleg látva, hogy az a srác még ismerős is.
- Mi a... francot... művelsz? Mond, hogy ez valami külön feladat. - tudom is én, egyelőre még nem látom, hogy a zsákban tényleg egy ember van, azaz csak egy test, mert így bebugyolálva nem igen lehet életben senki sem. És mivel amúgy is velem jön szembe, egyelőre csak karba fonom a két karomat magam előtt és várok, mert úgyis ide fog érni és akkor kiderül, hogy mégis mi a jó fenét vonszol maga után a folyosón, még hozzá egy ilyen nem túl forgalmas helyen.


[You must be registered and logged in to see this link.] ▲ szavak ▲ [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]  [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Morgan Highfield
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 26

TémanyitásTárgy: Re: Summer & Morgan - Véres nyárindító 2017-07-01, 21:42

Summer && Morgan

returning to fight for the cute girl's love
[You must be registered and logged in to see this image.]


 Nem, ez nem lehet..! Honnan a fenéből tudta meg az apám, hogy mi is történt velem, meg az ikerpárral? És egyáltalán April, vagy Summer az? Rohamléptekben indulok el a mardekár folyosója felé, amint megkaptam a bagolyházban az esti levelet. Lényegében négyesével szedem a szeszélyes lépcsőket, de nem káromkodhatok hangosan, amikor tévútra visznek, mert nem akarom magamra felhívni a festmények figyelmét. Amikor már a saját klubhelységem felé tartok, a beszögelés felé sietek, ami a levélben is állt. Egyértelműen az apámtól jött, a kézírás és a stílus is nyilvánvaló, Rachel azért nem ilyen álnok, hogy az apám nevében írjon. Meg hát apától tudok elképzelni olyasmit, hogy bánt valakit, akit mondjuk kezdek megkedvelni, legyen szó az ikrek bármelyikéről. A folyósón már balsejtelem gyötör, mert a lovagi páncélokon sötét lepel, a festményeken pedig takarók vannak, mintha az, aki itt járt, ügyesen eltűntette volna az esetleges kotynyeleskedő szemtanuk figyelmét. De mit csinálhatott a diákokkal, hogy senki ne jőjjön erre? Sejtem én, valami bűzbombát helyezhetett el, hogy mindenkinek a hugrabug konyhalépcsője felé kelljen menni, amíg Friccs el nem takarítja a fura szagot. A szagot, ami egyébként már illanóban van, tehát én már gond nélkül tudok haladni, de nem sok időm lehet. Oda is érek, és a szám elé kapom a kezemet. A beszögelésben egy lány átlátszó fóliába csavart teste pihen, a feje környékeként hatalmas véres folttal. A fólia több rétege illetve a tömény véres pocsolya miatt nem látom, hogy ki az, de így ránézésre olyan szinű a haja, mint a Reynolds ikreknek. Jézusom.. Meg kell állítanom ezt a szörnyeteget! Melyikük lehet az? Mindegy, most nincs időm találgatni, azonnal elkezdem húzni a testet az egyik irányba, mielőtt még felfedeznek. Legalább annyi szerencsém van, hogy nyomot nem hagy maga után, ugyanis a vér belül van. Gyorsan el kell innen sietnem, és majd ha biztos a terep, kicsomagolom..

 :hug:  ||   [You must be registered and logged in to see this link.]
..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Morgan Highfield
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 26

TémanyitásTárgy: Summer & Morgan - Véres nyárindító 2017-07-01, 21:41

***


..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Summer & Morgan - Véres nyárindító

Vissza az elejére Go down

Summer & Morgan - Véres nyárindító

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Kastély és Birtok :: Alagsor :: Pincefolyosók-