Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebbϟ Jonas Black vityillója
  Yesterday at 20:57
Kalandmester

ϟ Farkasálmok
  Yesterday at 18:05
Joyce Brekinridge

ϟ Képességdobás
  Yesterday at 15:25
Felicity Barlow

ϟ Felicity Barlow
  Yesterday at 15:11
Felicity BarlowA hónap posztolói
Cody Armstrong
 
Armand Stansson
 
Daniel G. Paisley
 
Luna Lovegood
 
Perselus Piton
 
Jacob Troops
 
Christopher Graves
 
Tim Roberts
 
Sidney Smallwood
 
Madeleine Eastwick
 
Statisztika

Összesen 593 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Felicity Barlow

Jelenleg összesen 39644 hozzászólás olvasható. in 3507 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Lioneah & Scott - A nagynéni mocsarában

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Lioneah McCaine
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 203

TémanyitásTárgy: Re: Lioneah & Scott - A nagynéni mocsarában 2017-07-26, 16:32Scott & Lioneah
[You must be registered and logged in to see this image.]
Egyértelműen kényelmetlenül érint a helyzet és látszik, hogy nem igazán tudok mit kezdeni vele, hiszen nem szoktam meg, hogy egy kölyök akaszkodik rám. Sasha is elég hamar rájött akkor is, amikor még kisebb volt, hogy inkább kerüljön el távolról, mert abból nem sok jó sül ki, ha engem nyúz. Ez a kölyök viszont ezt még nem tudja és e miatt nem hagy békét nekem, én pedig igazán nem tudom, hogyan is kellene elzavarnom, ezért marad az, hogy tűröm a dolgot, amíg magától abba nem hagyja, vagy végül Scott nem próbálja meg levakarni rólam azzal, hogy jó lenne, ha indulhatnánk végre. A számból vette ki a szót, de komolyan. Nem gond nekem egy mocsár, meg a veszélyes helyzet sem, de egy kis kölyök, akinek kell a macija... Amúgy is fel kellene nőnie már, nem pedig macit vadászni neki a mocsárban... de egyelőre ezt nem mondom ki nyíltan, a végén még Scott zokon venné, na nem mintha ennek engem érdekelnie kellene.
Végre pedig a mocsarat is elérjük, ő pedig egyértelműen jól dönt, a vállam még úgy, ahogy belefér, főleg mert tudom, hogy ennyi kell, miután nekem még nem sikerült elsajátítanom a hoppanálás alapjait és könnyen lehet, hogy ez még egy ideig nem is fog menni, mert ahhoz eléggé koncentrálni kell, amiben pedig lássuk be, nem igazán jeleskedem.
- Hoztam gyufát, meg azt hiszem van a táskámban sok minden, tükör, kés, de van egy tőröm is, meg persze elég sokféle bájital, robbanótól, az altatón át, a gyógyítóig. Pár gyógyfőzet és fű is. - meglátjuk majd, hogy mire lesz szükség, mert egyelőre még nem tudni, szóval első körben várakozón pillantok rá, hiszen ő tudja hogy mi merre hány méter, nekem nem sok fogalmam van róla merre lehet az épület és nyomkövető bájitalom nem igazán, amivel megkereshetnénk a macit.

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]


mert amit akar,
a lélek árán veszi meg.
[You must be registered and logged in to see this image.]  [You must be registered and logged in to see this image.]
Indulat ellen harcolni
nehéz,

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Scott McBride
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 34

TémanyitásTárgy: Re: Lioneah & Scott - A nagynéni mocsarában 2017-07-21, 06:09Lioneah and Scott

Lock me in your heart and trow away the keys!

[You must be registered and logged in to see this image.]


Lioneah mindig olyan komoly, és nem hangsúlyozza ki a külsejét, pedig az egykori porcelenbaba szépségű kislány azóta még csinosabb. Bájos az arca, igazi törékeny kincs, csupán a szemein és a testtartásán látszik, hogy valami komoly súlyt cipel a vállain. A visszatérésem napján nem gondoltam, hogy tisztem őt erről kérdezgetni, végtére is nincs közünk egymáshoz. Azt bevallottam, hogy miatta mentem el, hiszen rám komoly hatással volt a csókolózásunk, de már nem kell tartania a meggondolatlan érzelmeimtől, már régóta nagyfiú vagyok, hogy mindent kezeljek. Ráadásul Jackie most a fontos, a kisöcsém, akire vigyáznom kell, mert nincsen más támasza. Lioneah a helyzetnek megfelelően öltözött, a bakancs viszont lehet csinos is, mint esetünkben. Látszik, hogy komolyan veszi, hogy viszonozza, amiért összekapartam a földről, mindenféle hátsó szándék nélkül. Igen, el tudom képzelni, hogy őt sokan úgy nézik meg, hogy akarnak tőle valamit. A külső az, ami látható, a lélek nem igazán, az csak kiül az arcunkra, a döntéseinkben mutatkozik meg. És a többség nem is megy tovább annál, hogy mustrálja magának, talán én is ilyen voltam. Ám ha belegondolok, arra emlékszem, hogy nagyon egy hullámhosszon voltunk, a csók már csak ráadás volt, mert annyit nevettünk előtte. Igen, én tényleg a lelki társamnak tartottam, de talán neki ez még korai lett volna, így muszáj volt távoznom, hogy egyszerűbb legyen. Ezúttal viszont nem tudom nem megmosolyogni, amint a kicsi gyerek nem csak rám csimpaszkodik, hanem a lányt is kisajátítja magának.
- Igen, menjetek vissza, hozzuk a macit. Alvásra ott lesz nálad Jackie. – Fejtem le magamról a kicsiny kezeket, és visszatolom a dada karjaiba. Bólintok Lioneah-nak, hogy induljunk, tehát itt elvállnak útjaink. Nem is tudom, hogy mit fogjak meg a lányon, végül rövid tanakodás után csak a vállához érek hozzá, és máris a dögbűzös mocsár szélén találjuk magunkat. A néni bent lakott a közelében, gondolom megszokta már a szagot. Vagy.. azért volt annyi virág a kertjében, mert az illatuk elnyomta ezt a fertőt.
- Milyen bájitalokat, szerelést hoztál? Nálam kötelek vannak, élelem, mászóvasak, tűzszerszám. – Csupa mugli cucc, de úgy vélem, a mocsárban ezekkel kell boldogulnunk, de ha Lioneah összeügyeskedett valamit, arra is határozottan kiváncsi vagyok. Végre olyan eltökélt fejet vág, hasznosnak érzi magát, és ez jó dolog.
||music:[You must be registered and logged in to see this link.]|| words: 430 || just for you  
[You must be registered and logged in to see this link.]


You are always next to me,
Even is you are a 1000 miles away.

[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lioneah McCaine
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 203

TémanyitásTárgy: Re: Lioneah & Scott - A nagynéni mocsarában 2017-07-11, 19:58

[2017. szeptember]Scott & Lioneah
[You must be registered and logged in to see this image.]
Fel sem merül, hogy sárga kis ruhában jelenjek meg. Amúgy sem az én stílusom, és hát tudom az ember ha a mocsárba megy valami maciért, akkor meg főleg nem a legideálisabb viselet. Farmer van rajtam, egyszerű póló, meg egy farmer dzseki. Szeptember lévén azért nem árt, ha az ember már vesz valamit felülre, de még annyira nincs hideg, hogy ennél több kelljen és reméljük abban a mocsárban sem lesz. A lábamon bakancs, az passzol ehhez, nem ázik be, legalábbis alapból sem egy könnyen, de ez eleve elég speciális darab, mivel még vízhatlanító bűbáj is van rajta biztos, ami biztos alapon. Esőben kimondottan jó, valószínűleg a mocsárban is hasznos lesz. A vállamon a mellkasom előtt átvetve egy oldal táska, abban van minden, ami hasznos lehet. Pár bájital és effélék. Azért is vagyok ott, hogy gyakoroljak, meg aztán kihasználom, hogy büntetlenül mehetek ki a kastélyból amikor csak akarok, hiszen ez is elég nagy dolog, lévén tavaly még nem tehettem meg.
Kissé azért én bizonytalanul intek vissza, főleg látva a neki rohanó gyereket, akire figyelmeztetni sem tudom, de úgy fest, hogy nem is nagyon kell, mivel örül neki, én pedig enyhén száj húzva érkezem meg és konstatálom, hogy engem is ölelgetni akar, pedig lássuk be nem vagyok magas, sem erős, valószínűleg nem is tudnám felemelni, meg aztán nem is akarom.
- Lioneah, igen én segítek... Scottynak. - na ezt is marha nehezen ejtem így ki a számon. Scotty... és ez a csivitelés, már-már fülsértő, nem csoda, ha óvatosan tolom el magamtól, hátha abból ért. Finoman meglapogatom a fejét, mint valami kutyának, hogy még se tűnjek annyira bunkónak, mint amilyen valójában vagyok. Inkább Scottra pillantok. - Mennünk kellene, hogy ne sötétben mászkáljunk ott. - nem tudom a kölyök mennyit tud a mocsár veszélyeiről, szóval nem fejtem ki bővebben, hogy egy mocsárról van szó. Nem kell ráhozni a frászt. A nőnek csak max. biccentek, aztán mehetnénk is. El kell még sétálni a bejáratig, hoppanálni meg csak onnan lehet és én még egyelőre nem tudok, szóval ez Scottra van bízva teljes mértékben, csak menjünk már!

[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]


mert amit akar,
a lélek árán veszi meg.
[You must be registered and logged in to see this image.]  [You must be registered and logged in to see this image.]
Indulat ellen harcolni
nehéz,

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Scott McBride
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 34

TémanyitásTárgy: Re: Lioneah & Scott - A nagynéni mocsarában 2017-06-30, 16:41Lioneah and Scott

Lock me in your heart and trow away the keys!

[You must be registered and logged in to see this image.]Úgy beszéltük meg, hogy a délutáni órákban indulunk Lioneah-val a mocsárba, s a birtok nagy kapujánál találkozunk. Nem gondolom, hogy komolyabb felkészülést igényelne a részemről, a pálcám nálam van, az mindenre megoldást szokott jelenteni, a mugli fegyverek közül pedig egy pisztolyt viszek csupán, viszont azt tudom, hogy ahogyan a lánynak is mondtam, mágiamentes lesz a mocsár, ezért lett volna jó a szerencselé, ami így kimarad, így minden furfangomra szükség lesz, hogy ne tévedjünk el a zsombékok közepette. Ha egyszer rossz helyre lépünk, nem csak térdig csúszunk a mocsárba, lehet, hogy derékig, onnan már villámgyors a süllyedés.. Magamért vállalom a felelősséget, de itt ez a törékeny porcelánbaba szépség, Lioneah, egykori szerelmem, aki már csak nevet a komoly érzelmeken, de azt hiszem ő már régen sem vette komolyan az ilyesmit. Egy válltáska van rajtam átvetve, félhosszú hajamra kentem némi zselét, hogy ne lógjon a szemembe, ha futni, vagy akciózni kell, egyébiránt sötétzöld pólót, és egy szürke vászonnadrágot viselek, bakancs a lábamon. Még véletlenül se akarom felhívni magamra a mocsárbéli élővilág figyelmét, s remélem Lioneah se darázscsíkos sárga nyári ruhában jön, de talán nem is az ő stílusa. Éppen meglátom közeledni, s már emelném a kezemet, hogy intsek, amikor valaki belémrohan úgy deréktájon hátulról. Gyermeki sikoltozás, mire magam elé vonom a picit.
- Jackie! Nem kellett volna eljönnötök. Csak megyünk, és estére kapod a macit. – Gugolok le hozzá, s dadusa középkorú vörös csupaszeplő barátságos nő, anyám egykori fiatalabb barátnője, innen az ismeretség. – És.. íííí.. ő az? Ő segít neked Scotty? – Kérdezi még nem túl ügyesen kiejtve minden szót. Öt éves forma kissrácról van szó, aki már füligvigyorral tankkol bele Lioneah ölébe is, mintha minimum fel akarná vetetni magát ölbe. Sajnálkozó vigyorral emelkedek fel.
||music:[You must be registered and logged in to see this link.]|| words: 430 || just for you  
[You must be registered and logged in to see this link.]


You are always next to me,
Even is you are a 1000 miles away.

[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Scott McBride
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 34

TémanyitásTárgy: Lioneah & Scott - A nagynéni mocsarában 2017-06-30, 16:39

***


You are always next to me,
Even is you are a 1000 miles away.

[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Lioneah & Scott - A nagynéni mocsarában

Vissza az elejére Go down

Lioneah & Scott - A nagynéni mocsarában

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: Közel s távol-