Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb

ϟ Régi ismerősök
  Yesterday at 22:41
Madeleine Eastwick


ϟ Képességdobás
  Yesterday at 19:51
Keith Maddox

ϟ Keith Maddox
  Yesterday at 19:36
Keith Maddox

ϟ Alkímia labor
  Yesterday at 17:48
Viviana Rennes


ϟ Neira & Ginny
  Yesterday at 12:32
Ginny Weasley


A hónap posztolói
Cody Armstrong
 
Armand Stansson
 
Luna Lovegood
 
Gina Accipiter
 
Sidney Smallwood
 
Madeleine Eastwick
 
Gwyneira Rousseau
 
Daniel G. Paisley
 
Tim Roberts
 
Perselus Piton
 
Statisztika

Összesen 585 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Keith Maddox

Jelenleg összesen 38959 hozzászólás olvasható. in 3479 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

A melegbár

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Cody Armstrong
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 561

TémanyitásTárgy: Re: A melegbár 2017-07-23, 04:40

-Az ismerkedés viszonylag könnyen megy, a kapcsolat kialakítás már kevésbé. -nyugtázom szórakozottan.
-Nyilván. Ha nincs a kezdetektől valami hajlam, később se fog elő jönni. -végig nézek rajta, az arcán aztán feldobom a gondolatomat vele kapcsolatban -Ha engem kérdezel, eddig biszex vagy, vagy olyasvalaki, akinek mindegy a keret, a személyiség felé fog kialakulni a vonzalom... Avagy csak a fantáziádon múlik minden. Az állat és az ember ösztönlény egy szintig számomra, az ember viszont szexualitás tekintetében annyiból másabb, hogy a fantázia útján is izgalomba hozható és hogy önmaga és partnere élvezetét is keresi benne, vagyis a saját vágyait szeretné megélni, nem csak az ösztönének akar eleget tenni. -szünetet tartok és szépen elő szedem azt amiket én is sorra vettem, és végignyálaztam, avégett, hogy össze álljon bennem a kép.
-És nagyon sok múlik azon, hogy minek érzed magadat, és hogyan közlöd ezt, és mire vágysz... -mindeközben egy szalvétát kezdek össze firkálni. méghozzá jó alaposan. - Tudom, még az elején vagyunk, úgyhogy ezt szeretném oda adni neked, nézd át, és gondolkozz el rajtuk. Másfelől pedig azon, hogy... Bennem miután megfogalmazódott, vagyis be tudtam határolni hogyan is érzem magamat a bőrömben és mire, kire vágyom, úgy alakult hogy az egész kissé felbillent és bővült. Újra kellett rendeznem magamban pár dolgot... -hallgatok aztán újra bele kezdek, közben szűntelen firkálok.
-Meghatároztam magamat sok kérdés, kétely, szembesítés, és egyéb után, hogy meleg vagyok. Mit jelent az, hogy valaki meleg? A saját neméhez vonzódik és pont. Ez a megfogalmazás, behatárolás kizárja a változatosságot,  a változás képességét. Így felteszem a kérdést, van-e értelme a beskatulyázásoknak, vagy inkább csak annak kell hogy értelme legyen, kinek, minek, és hogyan érzi magát az ember a bőrében a vonzalmaival? -újabb rövid lélegzetvételnyi szünet. -Ezeken több minden miatt kezdtem el gondolkodni, többek közt a mostanában képbe került lány miatt. Csak össze járunk semmi komolyabb. Ment vele többnyire minden gond nélkül, mégsem érzem úgy, hogy képes lennék kapcsolatba kezdeni lánnyal. Kérdés, akkor ez most mi is?.... -felsóhajtok aztán lassan folytatom. -Nem tudom mennyire érted, mit is szeretnék kifejezni... -megcsóválom a fejemet - Röviden csak azt, hogy faszmindegy kit vagy mit szeretsz, de azt tedd szívvel lélekkel és csók! Ha viszont fontos és segít, hogy behatárolod a helyzeted, azt is elfogadom. Néha nem is árt. Azért a határainkat ismerni nem rossz. Még ez ügyben sem. A határok hajlamosak bővülni, vagy szűkülni. Ami leginkább tapasztalások útján történhet...- már megint túl sokat pofáztam, de kicsit nehezemre esik oda figyelni a kis ábrám elkészítése közben. Nem, nem vagyok jó abban hogy egyszerre többfelé figyeljek. Szétszórttá tesz. Amúgy is épp elég dekoncentrált tudok lenni...
A menyasszony... Voltaképp jó hogy nem tudok róla. Nem azért mert bosszúszomjas lennék. Nem, rohadtul nem vagyok az. Ellenben mérhetetlenül szarul esne. Apámnak hála belém ivódott egy ellenszenv azok felé akik félre kefélnek. Ha tudnám, hogy ma én leszek az, akivel házasságot törnek... Nem mennék bele. Nem menne. Chris merész hogy magukhoz akar meginvitálni, a feleségével közös lakásukba. Lehet jobban jár, ha előttem is titokban tartja az asszonykáját. Legalábbis, ha szeretne bármit az estéből. A kettős játszma mindig is sok veszélyforrást rejt. Ha ezt tudnám! Chris szerencséjére azonban semmit sem sejtek. Sőt lelkesen és naivan iszom a szavait.
- Igen sok... felesleges attrocitásnak tettem volna ki magamat, ha az egyértelműen számomra esélytelen egyedeket veszem célba. -vállat vonok -Másfelől, egész életemben mindenki maszkokban rohangált körülöttem. Valamit nekem is sikerült tanulnom tőlük. -és bár mosollyal toldom meg a mondandómat, a hangsúlyom, és a mosolyt követő mikrogrimasz arról tanúskodik, aminek hangot is adok - Egyébként utálom mint a szart ezt csinálni. Elfedni magamat. - Szomorú. Igen szomorú. A konfliktus kerülés valahol kéz a kézben jár azzal, hogy az ember nem vállalja magát, a véleményét, az érzéseit... Ezzel pedig rombolja saját magát, és megfosztja a környezetét a tanulástól, a fejlődéstől. És csak még több vita születik. Jó persze ez kurvára nem ilyen egyszerű. Az ember környezetének nyitottnak kell lennie annyira, hogy érdekelje az illető és az amit mond, amit érez és amire vágyik. És ha nem is érti meg, elfogadja. Ha erre a környezete nem képes... akkor baromira nehéz, vagy egyáltalán nincs is képben az a bizonyos zöld ág. Ha tudnám mik járnak a fejében ezt meg is osztanám vele. Még ha ez is csak egy vélemény a több millióból. Közben elkészül a [You must be registered and logged in to see this link.] és elé tolom.
-Tessék. Ezt értelmezd kérlek, tedd el, aztán vissza is térhetsz rá.- az utolsókra csak megdörgölöm az orrom hegyét. A zavar egyik jele, szerencsére hamar túl lendülök rajta. Beharapom alsó ajkamat. Egy pillanat alatt elönt az izgatottság. Nem csekkolom a csuklómat, de felment vagy kétszázra a pulzusom.. Mégis egyfajta magabiztosság, nyitott érzet tölt el. Nem felelek csak megeresztek egy igencsak... játékos mosolyt, majd kérem a számlát és fizetek is.
- Túl sok a beszéd, és kevés a tett. Egyenlítsünk a mérlegen mit szólsz? - van egy gyermeki szemtelenség az arcomon, a szemeim pedig csak úgy csillognak. Azért... elég régóta ácsingózom Chrisre. Még ha nagyon mélyre is ástam el magamban, most újra erőre kapott a dolog bennem. Mondhatni, oxigént és égési alapot kapott az a kis tűűűz..
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Christopher Lewis
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Hozzászólások száma : 11

TémanyitásTárgy: Re: A melegbár 2017-07-12, 10:07

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Cody & Chris

[color=gainsboro]
- Gondolom, ez a magadfajtának egyébként sem egyszerű... Mármint, az ismerkedés – megvonom a vállam, habár fogalmam sincs arról, miként is mennek Cody köreiben a dolgok. Melegnek lenni elég nehéz lehet, mivel ezt a beállítottságot a társadalom nem tolerálja, talán emiatt sem olyan könnyű számomra eldönteni, hogy akkor mi is vagyok valójában. Félek a családom reakciójától, leginkább apámétól, úgyhogy előle mindenképp titkolnom kell ezt az egészet. Ha nem vagyok meleg, akkor az itteni látogatásomat, ha pedig az vagyok, akkor a hajlamaimat. Az utóbbit sokkal nehezebb lesz, mivel nekem is szükségem van/lesz párkapcsolatra. Másokkal. Cody mondatait hallva gondolkodóba esek, majd miután befejezte, megszólalok: - Sok ember nő fel olyan családban, ami a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető idillinek, mégsem lesz mindenki meleg... Talán ez már évek óta benne van az emberekben, nem tudom. Egyelőre még nem tiszta a kép, most csak megpróbálok arra koncentrálni, hogy én mi vagyok konkrétan. Utána visszatérhetünk az okokra.
Elmosolyodok, majd elnyomom a cigarettát az előttünk heverő hamutálban. Igen, egyelőre ez a fontos... Tisztában kell lennem a saját érzelmeimmel, hiszen sok másik ember életére is kihathat az én beállítottságom, elsősorban a menyasszonyoméra. Még azt sem tudom, hogy el kellene-e mondanom számára a dolgot és ha úgy döntök, hogy igen, akkor miként kellene nekikezdenem. Vajon elfogadja majd? Belemegy abba, hogy mellette még mások is legyenek az életünkben? Bármennyire is toleráns, nem hiszem, hogy díjazná ezt a dolgot. Mi lesz akkor, ha egyszer összeveszünk és bosszúból kitálal? Túl sok a buktató ebben.
- Húh... - sóhajtok egy nagyot Cody vallomását hallva, majd nekem is arcomba szökik a vér, hiszen ilyet hallani valakitől... bármelyik nem tagja is legyen... hát, mit ne mondjak, még a mai napig képes zavarba hozni. Megköszörülöm hát a torkom, majd igyekszem olyan hangon folytatni a beszélgetést, mintha semmi se történt volna, de egyszerűen képtelen vagyok figyelmen kívül hagyni a srác szavait. Cody-ra még nem néztem úgy, mint lehetséges jelöltre, de egész helyes gyerek... - Ezt nem hittem volna... - kezdek bele egy zavart mosoly kíséretében. - Észre se vettem rajtad, de tényleg. Jól leplezed, ha tetszik neked valaki, nem igaz?
Gondolom, ezt muszáj volt megtanulnia, hiszen nem egyszer kerülhetett már olyan helyzetbe, hogy olyasvalaki tetszett neki, akiről jól tudta, hogy labdába se rúghat nála. És igen, abban is teljes mértékben igaza van, hogy akkoriban a lányokat hajtottam, valószínűleg simán kiakadtam volna, ha pont tőle kapok ilyen vallomást. Lássuk be, az emberek szeretik magukról azt hinni, hogy velük minden rendben, és ha Cody elém állt volna ezzel, akkor ihatta volna a levét még egy jó darabig. A haverjaimmal biztosan cikizni kezdtem volna annak érdekében, hogy a saját hajlamaimat sikeresen eltitkolhassam.
- Sajnos nem mindenki olyan megértő, hogy elfogadja a dolgokat – sóhajtok egyet gondterhelten és ami az igazságot illeti, nem szeretek senkivel sem olyan helyzetbe kerülni, ahol nem érzem jól magam és ami a későbbiek folyamán vitát szülhet. Nem szeretek veszekedni, én és az érvelés hadilábon állunk, egyszerűen nem megy... Inkább összeszorítom a fogam és tűrök, próbálok alkalmazkodni, majd később kikerülni abból a helyzetből.
- Azért látom az arcodon, hogy nem vagy ellene – nevetem el magam, de egyáltalán nem rosszindulatból, csak annyira irreális ez az egész helyzet, hogy az már vicces számomra. - Kipróbáljuk, ennyi az egész, de ha neked lenne kellemetlen, szólj nyugodtan... Tényleg nem szeretnék semmit sem rád erőltetni, azt szeretném, ha te is jól éreznéd magad velem.
Természetesen említette, hogy még gondolati szinten se menne bele olyasmibe, ami számára kellemetlen lehet, de úgy gondolom, az a helyes, ha elmondom neki, hogy még kiszállhat. Nem mondom, hogy megbánná velem a dolgot, eddig nem volt rám panasz, de az is igaz, hogy még egy fiúval se voltam együtt... úgy.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 561

TémanyitásTárgy: Re: A melegbár 2017-07-05, 17:02

Ugyan! Csúnya beszéd számomra az, mikor valakit vulgáris szokincsemet felhasználva elküldök melegebb(haha) éghajlatra. Az ha nevén nevezzük a dolgokat, számomra maximum nyers, kevésbé szalonképes, de mindenképpen egyértelmű.
A fantáziálásában a szereposztásra csak szeliden elmosolyodom.
Biccentek - Félre ne értsd, csak szeretnék kizárni néhány esetet. Futottam már bele olyanba, aki bizonytalan volt magában, és nem múlott máson, csak az önmagával való viszonyán. -hallgatok egy rövidet- Az én esetem valahonnan onnan fakad, hogy egyik nemről sem alakult ki bennem egészséges kép. Ami gyerekkorban elültetőik, az értelemszerűen később szárba szökken. Apám hűtlen volt és egy nyámnyila pöcs, erőszakos érdekember és borzasztó szélsőséges volt. Anyám meg....- nagyot sóhajtok, megcsoválom a fejemet - maradjunk annyiban, hogy mint elsődleges példa a nők terén, ő sem volt a legjobb. Azóta messze kerültem tölük ez igaz, de minden benyomás megmaradt. És noha tisztában vagyok a gyökerével a dolognak, nem tudok mit kezdeni és nem is akarok vele. Ha nem lett volna bennem a hajlam eleve a kezdetektől, valószínűleg nem befolyásolt volna semmi.- elhallgatok és elgondolkozom pár dolgon, de végül úgy döntök ennyi hírtelen elég lesz neki. Másfelől alaposan meglep azzal hogy a Roxfortos éveit megemlíti így némi megilletödöttség ül az arcomra. -Ó! Ez meglepett. Tudod..-fogok bele és érzem hogy a füleimet elönti a vér. - sokáig nagyon tetszettél, csak akkor úgy fel sem merült bennem hogy léphetnék feléd. Mindig a csajokat hajtottad, és elég hülyén jött volna ki, ha ezt figyelembe véve mégis eléd állok....- zavart mosollyal kísérem a gondolatot. Rég volt már, most megint érzem a szívem zakatolását és lépten nyomon a tekintetét keresem.
- Nézd, ha valamit elkezdesz, de nem érzed benne jól magadat, nem vagy köteles végigcsinálni. Csak közöld a partnereddel hogy mi zajlott le benned és miért nem. Ha nem érti meg és megsértődik rajta az az ő baja, ha elfogadja akkor meg tök jó. Ééén bevallom, nem mennék bele olyasmmibe, amiről úgy érzem, hogy nem tudnám élvezni. Még akár gondolati szinten sem.- vállat vonok, hogy nem kioktatom, ez csak egy tipp, hogy az ember, hogy tudja elkerülni, hogy még több sebet ejtsen magán.
És újabb meglepetés ér mikor felajánlást tesz, ki is kerekedik egy cinkos mosollyal a szemeim.
-Hamar túlléptél azon, hogy egyenlőre csak beszélgetnél.-viccelődök kicsit aztán egy gondolatnyi időt hagyok magamnak. Itt van az a srác, akiért suli idő alatt csendben rajongtam pár évig és... most felhív magához! Elsőre csak szóra nyitom a számat, habozok, aztán végül rábiccentek. - Miért is ne?- a tartós kapcsolatra zavar fut át rajtam - Ennyire előre ne rohanjunk szerintem. Ha úgy adódik, kialakul magától. - nem érzem úgy, hogy erőltetni kellene ezt a dolgot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Christopher Lewis
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Hozzászólások száma : 11

TémanyitásTárgy: Re: A melegbár 2017-06-21, 15:37

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Cody & Chris


Meglepődök Cody egyértelmű szóhasználatán, talán kissé zavarba is jövök, elvégre nekem nem szokásom ilyesmit ennyire nyíltan kijelenteni. Természetesen beszélek csúnyán, hogyne tenném, hiszen a testvérem alakját felvéve is alkalmazkodnom kell az ő környezetéhez is, ahol szintén elhangzanak csúnya szavak, de ez... Á, ez egyértelműen más, hiszen itt szemtől-szembe mondja a srác, ráadásul velem kapcsolatban. Hogy ez mennyire furcsa számomra!
- Igen, fantáziáltam már róla és az esetek többségében mögötte kötöttem ki, már ha érted a célzást... - Nem mondom, hogy nem szívesen adom át az irányító szerepet valaki másnak, de az biztos, hogy ezekben a vágyálmokban én vagyok az, aki irányít, senki más. Én döntöm el, mit mikor teszek, és maximum az én szerszámom mártózik meg valaki más ajkai között. Az illető természetesen férfi, pont ezért is aggaszt a saját viselkedésem.
- Mert reméltem, hogy te talán közelebb viszel a megoldáshoz – sóhajtok egyet, miközben ismét hamuzok egyet a tálkába, majd megcsóválom a fejem: - Konkrét okokat nem tudnék felhozni ezeken kívül, de már ennek a gondolata sem véletlenül merül fel az emberben. Hidd el, nem csak azért üldögélek itt, mert éppen olyan kedvem van és nem működnek valamiért a kapcsolataim. Egyszerűen érzem, hogy az ellenkező nem már nem tart annyira lázban, mint kellene, mindez pedig nem némi félreértés miatt van. Voltaképp már az elejétől kezdve sem volt az igazi...
Már az iskolában töltött éveim alatt is éreztem, hogy itt valami nagyon nincs rendjén, de foggal-körömmel kapaszkodtam abba a magyarázatba, hogy mindezt csak a kamaszkor teszi velem. Ideig-óráig aztán sikerült is elfelejtenem ezt az egészet, de mostanában már ennyire se megy a dolog. Ezt pedig tisztáznom kell, hiszen nem lehetek kétségek között, ez egyszerűen nem menne számomra. Idejöttem hát, hogy végre választ kapjak a kérdéseimre és pont Cody-ba botlottam. Nahát, milyen érdekes fordulat!
- Mert már a Roxfortban is volt pár srác, aki iránt olyan szinten érdeklődtem – vallom be számára végül kelletlenül, hiszen azért szégyellem kissé a dolgot. A másik oka ennek az egésznek pedig az, hogy a húgom alakját felvéve ki is használom azt a helyzetet, hogy pasizhatok... Konkrét céllal veszem fel az alakját, az ő érdekében, de minden normális ember ebben a helyzetben elutasítaná a fiúk közeledését, én azonban valamiért élvezem a dolgot. Egyikükkel már el is mentem randizni, mert érdekelt, mi sülhet ki belőle. Tovább viszont nemigen mentünk, de azért kissé belehabarodtam. Igen, azóta is fontolgatom azt, hogy ismét elmenjek vele valamerre, csak elég nagy az esélye annak, hogy benne nincs ilyen hajlam. Részemről pedig az akadályoz ebben, hogy nem szeretnék örök életemben női testben pasizni.
- Egy éjszakás – rágom meg a szót, miközben gondolkodóba esem. A menyasszonyom nincs otthon, hazautazott pár napra, szóval lenne hova mennünk és még csak nem is lakom olyan messzire. Igen, érdekel az, hogy milyen a szex egy pasival, Cody pedig alkalmasnak is tűnik arra, hogy kipróbáljam vele a dolgot, de valamiért félek számára ezt szóba hozni. Oké, ő is meleg, de ismer az iskolás éveimből, ez pedig feszélyez valamiért. Nem hiszem, hogy kinevetne, de mégis... Most mennyire lenne fura számára, ha ezt szóba hoznám? Helyette csupán a következő szavait reagálom le: - Én szeretek udvarolni – vonom meg a vállam. - Egyéjszakás kapcsolatom még nem volt, de szívesen kipróbálnám. Bárkivel.
[/b]
Remélem, veszi a célzást és felajánlja számomra azt, hogy határozottan benne lenne a dologban, mert akkor legalább abban a tudatban mehetnék el innen, hogy ezúttal nem én voltam az, aki ágyba rángatott valakit. Egy pasit. De hogy miért nem tudom nyíltan kimondani a dolgot, arról fogalmam sincs. Talán csak időre van szükségem, nem igaz?
- Talán nekem is pont ugyanilyen lenne egy másik pasival, nem gondolod? Elsőre fura, de amint gyakoribbak lesznek az alkalmak, jobban fogom majd élvezni. Mit gondolsz? Benne lennél abban, hogy veled próbáljam ki a dolgot? Nem messze innen lakok és tényleg kíváncsi vagyok arra, hogy milyen lehet veled... Mint pasival.
Ennyi, végre összeszedtem minden bátorságom és kimondtam azt, amit szerettem volna. Elvégre, most miért is kellene szégyenlősködnöm? Mindketten ismerkedés céljából jöttünk ide, és talán még egy jó éjszakára is szert tehetünk ma este. Addig kell élnem a lehetőséggel, amíg előttem van, nem hiszem, hogy megbánnám a dolgot. Még ha nem is vagyok meleg, akkor is elmondhatom majd magamról, hogy kipróbáltam egy új dolgot.
- Persze, komoly kapcsolatot nem ígérhetek neked, de abban benne vagyok, hogy legyen köztünk valamiféle testi kapcsolat. Ha szeretnéd...
Hülyeség is lenne üres szavakkal dobálózni, amikor egyikünk sem ismeri annyira a másikat, ezt mindig is ostobaságnak tartottam. Jobban szerettem őszinte lenni másokkal, talán Cody is csak egy röpke valami lesz az életemben.

[/color]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 561

TémanyitásTárgy: Re: A melegbár 2017-06-19, 18:11

Könnyeden vállat vonok és úgy döntök, miért is ne lehetnék egyenes? Miért kéne bármit körül írnom, meg is esik az első félre értés és ez csak megerősít, hogy innentől nevén nevezzek mindent. Meg aztán kíváncsi vagyok mit szól egy kis "megbotránkoztatáshoz"- Gondoltam jobban hangzik, mintha úgy teszem fel a kérdést, hogy foglalkoztat-e mostanában a gondolat, hogy seggbe dugd az aktuális hölgyet?- megejtek egy ártatlan mosolyt és folytatom. -a más alatt pedig nem egy személyt értettem, hanem bárminemű segédeszközt, vagy azt, hogy te vágysz esetleg a szádba venni a szerszámot, esetleg elképzelted már magadat egy másik pasival, és ha igen hol kötöttél ki, alatta, vagy felette...meeg ilyenek. - kortyolok, nyelek - de legalább már tudjuk, hogy a harmadik partner gondolata sem idegen számodra.- szívok egy újabb hosszabb slukkot, lassan elfogy a cigarettám. Nem fogok újra rágyujtani.
Ránézek érdeklődve.- Miért én mondjam meg? Mit érzel és mire gondolsz?- tartok egy röpke szünetet - Hogy jött fel benned, hogy lehet a férfiak is érdekelnek? - az hogy lányokkal nem müködik neki pillanatnyilag úgy, ahogy essetleg addig megszokta, nem feltétlen jelenti azt, hogy az identitása más lenne. Lehet kihajtotta magát érzelmileg és fizikailag és nem tud úgy teljesiteni, maga számára sem, önbizalmi kérdései vannak. Kihűlt a kapcsolat... fogalmam sincs.
-Mi előtt? Mielőtt megdugnak?- kérdezem angyali mosollyal. - Nem feltétlen. Könnyen keveredek egyéjszakás kalandokba. De ha tartosabb kapcsolatban gondolkozok, akkor nem bánom ha minőségi az idő, amit előtte eltöltök az illetővel. Nem várok virágcsokrot, se bonbont. -noha édesszájú vagyok az tény, de nem várok el ilyesmiket. - Szerintem mindenki szereti ha foglalkozva van vele, az meg egyéni hogy ezt ki mennyire igényli. -a következők nyomán Mirára gondolok és a vele való viszonyra. Ő indítványozta a mai "randit".. vajon abba bele gondolt, hogy, ha ez bejön, már nem fogunk, csak haveri szinten össze járni? Meg a véradások végett. Remélem bele igen és nem lesz belőle.... nem is tudom mi lenne erre a legjobb szó. Na sebaj!
- Nemrég óta van egy lány. Ő kiváncsi volt milyen fiúval, én meg kiváncsi voltam milyen lánnyal. Őszintén? Fura. Jobban megy mint amire elsőre gondoltam. Azt hittem nem lesz olyan ami majd megmozgat benne eléggé. Bevallom féltem is nem kevéssé hogy kurvára felsülök majd.... És tény, hogy az első pár alkalommal koncentrálnom kellett mikor együtt voltunk. Hogy végig benne maradjak a hangulatban, ne lohadjak le, működjön és örömet szerezhessek neki. Azóta ez a feszengés nincs és egyszerüen csak jól esik és élvezem mikor vele vagyok. Leginkább az ő igényeit veszem előtérbe. De ennyi.- elhallgatok- Nem tudnám elképzelni, hogy ennél több legyen köztünk. A lányok közelében egyébként kevéssé érzem magamat hülyén mint egy hetero pasi társaságában. Legalábbis ez elég gyakori jelenség nálam.. -eltünödve hallgatok el. Elnyomom a cigimet és felhajtom a tea maradékát. - Én szeretem. - jelentem ki válasz gyanánt egy mosollyal arra, hogy kíváncsi milyen pasival. - Ha már itt vagyok, akkor azt mondom, komoly kapcsolat végett evett ide a fene.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Christopher Lewis
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Hozzászólások száma : 11

TémanyitásTárgy: Re: A melegbár 2017-06-17, 09:33

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Cody & Chris


- Művészi bejáró?
Mi tagadás, kissé meglep Cody szóhasználata vagy esetleg ez a melegeknél így szokás? Sejtem, mit szeretne ezzel mondani, ahogy azt is, hogy nyilvánvalóan egy kellemesebben hangzó szavacskával próbálja meg pótolni azt, amire utalni szeretne. Eltöprengek egy pillanatra, természetesen eszembe jutott már a dolog, de ezt még nem hoztam fel a menyasszonyom számára. Kissé kellemetlennek érzem, hogy ilyesmiről beszélgessek vele, hiszen ez a nők számára kellemetlen, nem igaz? A másik partner pedig... Hmmm... Erre még nem gondoltam, de most, hogy a srác felhozta, lehet ebben is valami. Még egy pasi az ágyban, én és a menyasszonyom. Vajon melyikükkel foglalkoznék többet?
- A művészi bejáró mostanában elég gyakran megfordul a fejemben, ami az igazat illeti. Eddig még nem próbáltam, de azt be kell ismernem, hogy gondoltam már rá. Ami pedig a harmadik felet illeti.. Igen, abban határozottan benne lennék.
Miért is titkoljam a dolgot? Izgatja a fantáziámat, kellemes lehet, ahogy ketten próbálnak meg kényeztetni, nem utasítanám vissza a dolgok eme oldalát. Ez talán még egy jele annak, hogy meleg lennék? Tekintetem az előttem heverő üvegre esik, de egyelőre tartom magam ahhoz, hogy nem iszok sokat. Aztán majd alakulnak a dolgok.
- Persze, semmi gond – túrok bele a hajamba egy önkéntelen mozdulattal. Nem, egyáltalán nem bánom, ha elteszi előlem az üveget, talán így nem is fogom a sárga földig inni magam, ami kifejezetten hasznos lenne számomra. A hangjában bujkáló flört azonban kissé meglep. Most mit kellene tennem? Helyes srác, kifejezetten bejön, de a vele való flört az olyan furcsa lenne, nem? Mondjuk, ha az ember ehhez hasonló helyre vetemedik, akkor ne lepődjön meg az ilyen helyzeteken sem.
- Akkor ezzel azt szeretnéd mondani, hogy mindkét nemhez vonzódom? - vonom le a következtetést, miközben elfogadom a fiútól a cigit, majd kényelmesen rágyújtok. Szó, mi szó, ebben talán igaza lehet, számomra mindig is sokkal fontosabb volt a beszélgetés, mint a testiség. Amikor ágyba bújtam valakivel, utána mindig én igényeltem az összebújást a legjobban, nem pedig a partnerem. Na, meg az órákba nyúló beszélgetések és a közösen eltöltött idő. Számomra ezek mind-mind nagyon fontosak voltak. - Nem vagyok végtelenül csöpögős alkat. Vagy esetleg te azt szereted, ha előtte hosszan udvarolnak neked?
Kissé cinkos hangnemben teszem fel én is a kérdést, noha most még csak a kíváncsiság hajt, hogy egyáltalán képes vagyok-e arra, hogy Cody-val flörtöljek. Fogalmam sincs arról, merre is kötünk ki a mai nap végén, egyelőre azonban hagyom, hadd sodorjon az ár. Kérdésekkel jöttem ide, olyanokkal, melyekre minél hamarabb választ kell kapnom, nem hanyagolhatom a dolgot tovább.
- Hogy konkrétan mit érzel, amikor egy lánnyal vagy annak közelében vagy – szívok bele a cigibe, kifújom a füstöt, majd megcsóválom a fejem: - De nem, ezt inkább ne firtassuk. Gondolom, nem igazán kerültél még olyan helyzetbe, hogy olyan céllal közeledj egy lány felé.
És mivel nem állt fenn ilyen esemény, ennek okán Cody aligha tudná elmagyarázni számomra, milyen az, ha egy lánnyal van kettesben, mint amikor ugyanezt teszi a pasival. Min jár közben az agya? Az igazat megvallva én már próbáltam párszor mást képzelni magam alá a menyasszonyom helyett, hogy jobban élvezzem a dolgot. Nincs vele baj, egyszerűen már csak unalmas.
- Szeretem, amikor vetkőznek előttem a nők, de mostanában valamiért megnézném, ahogy egy srác teszi ugyanezt – töprengek el egy pillanatra. Úgy tűnik, az ital megtette a maga hatását, még ha nem is ittam eleget ahhoz, hogy a fejembe szálljon, de a gátlásaimat elég szépen feloldotta. - Néha-néha már észbekaptam, hogy rajtafelejtettem egy fiún a tekintetem. Mintha csak egy lány lett volna, azzal a különbséggel, hogy tudtam róla, hogy nem az...
Az ujjaim között tartott szálat ismét az ajkaimhoz emelem, mélyet szippantok belőle, majd a füstöt szabadjára engedve folytatom:
- Az igazat megvallva, érdekel az, hogy milyen lehet a szex egy fiúval, nő nélkül.
Tekintetem végigfuttatom Cody-n, immár olyan szemmel nézve, ahogy másokat szoktam megbámulni. Elképzelem, hogy mi mindent takarhat a rajta lévő ruha és mennyi mindenre lehet képes az ágyban. Vajon van annyira tapasztalt, hogy minden kérdésemre megadja a választ?
- És te? - emelem fel végül tekintetem. - Komoly kapcsolat reményében jöttél ide vagy csak amolyan kis kalandot keresel?
Talán ő beavatna, talán alkalmas lenne arra, hogy mindent tisztázzak magamban. Ha lefekszem vele, fény derül mindenre, amit eddig homály fedett.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 561

TémanyitásTárgy: Re: A melegbár 2017-06-13, 19:54

Biccentek, ám legyen, elfogadom, ha ő mondja, görgessük tovább a gondolatot. És hagyjuk hogy magával sodorjon még sok másikat!
- Ezt hogy értsem? Mármint... például a lányoknál is inkább a művész bejárót választanád, csak ők nem partnerek ebben, vagy még nem találtad meg aki igazán megfogott volna, vagy úgy érzed egy lány mellett elférne más is?- valójában értem én hogy nem tudja mi a baj, és hogy az baj-e egyáltalán, de gondoltam játékosan forgatva a szavait nem sérthetem meg. A hangsúlyom lépten nyomon flörtölő, nem a nagyon rámenős fajtából, de leveheti, hogy nyíltan játszadozni kezdtem vele. Nem gúnyolódom, és ha nem partner, befejezem, de akár még oldhatja is ez a hangnem. Egy próbát megér. Érezheti hogy nem fogok ráhajtani sem. Egyenlőre csak szójátékokat űzök.
- Hogy én mit szólok hozzá az lényegtelen. Te hogy érzed és te mire gondolsz, ez számít csak. -közben ha hagyja elteszem előle a whisky-s üveget. - Ha nem bánod ezt egy kicsit félre tenném a helyedben. Legalábbis, ha válaszokat szeretnél kapni, mindenképpen hanyagold, legalább egy rövid időre. Hidd el, ezt józanul jobb átgondolni, és szembe nézni vele, akármi is sül ki belőle.- szóval ha hagyja messze teszem az üveget. Más okot nem hozok fel. -Tessék, inkább szívj el egy szálat. Ez is szar, de legalább lefoglalod magadat.- kínálom meg, ettől legalább nem fog berúgni. Bár fogalmam sincs mennyire bírja a piát... lehet ez a két/három pohár is bőven meg fog neki ártani.
-Az hogy mindkettőt megnézed, jelentheti, hogy biszex vagy, de azt is, hogy kurvára mindegy számodra a csomagolás, mert végül az fog megfogni, amit odabent találsz. Vagyis... egyszerűsítve lelki társat keresel, nemtől függetlenül. Ezt értsd úgy, hogy ha hajnal négykor lehívod az illetőt sörözni, horgászni, sztriptíz bárba, szórakozóhelyen táncolni vagy egy kiadós lepedőtornára, akkor az illető nemtől független veled tart. Lelki társ alatt nem kell minden áron a csöpögős verziót alapul venni.- egészítem ki a gondolatmenetet.-De ha az esik jól, az sem baj.
-Rövidek. Mondhatni egy éjszakásak. Eddig lefoglalt a suli, meg a családi ügyeim feltárása. Két másfél éveset leszámítva nem nagyon volt pár hetesnél tovább tartó kapcsolatom eddig. De... én tudom magamról, hogy valahol félek elkötelezni magamat.- ismerem el. Aztán az újabb kérdéseket hallva eltűnődöm. Kicsit talán még furán is nézek rá, szívok egy újabbat a cigiből. - Végül is vehetjük kapcsolatnak azt is...- dünnyögöm. - jelenleg egy lánnyal vagyok "kapcsolatban". Noha inkább csak össze járunk. Jó vele és nagyon fura is egyben. Leginkább új. A kíváncsiság és egymás felfedezése hozott össze minket.- Christopherre nézek- Vagy hogy érted a lelki oldalát?- kortyolok a teámból aztán újabb kérdések amikre némi csodálkozás ül az arcomra. -Mik a jó oldalai?... Chriss nézd, én nem akarlak semmiről meggyőzni, és neked sem kellene magadat. Ha érzed érzed, ha nem nem. Kapcsolatban lenni azzal, akihez vonzódsz, nemétől függetlenül, jó dolog... Legalábbis szerintem. - eltűnődöm.- Fontos, hogy átgondold, mire vágysz, mik az igényeid. Lelkileg testileg egyaránt. Mi mozgat meg? -elcsendesedek aztán folytatom. -Mondjuk olyasmikre gondolok, mint... szereted nézni, ahogy a lány vetkőzik előtted, szereted mondjuk a hátát, a csuklóját, vállait, esetleg a nyaka ívét... Szereted az előjátékot. Esetleg kiemelten kedvelsz egy egy pózt...- kortyolok, nyelek, újra ránézek- Van-e valami különleges igényed..? Ilyesmikre gondolok, hogy érdemes végig gondolni. -Visszatámasztom az államat a tenyerembe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Christopher Lewis
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Hozzászólások száma : 11

TémanyitásTárgy: Re: A melegbár 2017-06-08, 15:09

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Cody & Chris


- Nem, nem vagyok – csóválom meg a fejem határozottan, habár ebben az esetben azért joggal merül fel a fiúban az a kérdés, hogy miért is vagyok itt jelenleg. Bizonytalan vagyok magamban, ennyi az egész, és nem vagyok teljesen boldog a menyasszonyom mellett. Pedig panaszra aztán igazán nem lehet okom, mindenben próbál a kedvemre tenni, egyszerűen csak nem sikerül neki. Bennem van a hiba, nem benne, pont ezért szeretnék ennek az egésznek a végére járni. Egyszerűen képtelen vagyok nyugodtan megülni a helyemen, amíg pontot nem teszek ennek a végére. - A kapcsolataim pedig azért nem működnek, mert valahogy sohasem a megfelelő lányt fogom ki a dologra...
Oké, ennél idiótább indokot keresve se találtam volna. Ez pont úgy hangzik, mint egy meleg srác szavai, aki mások elől szeretné titkolni a hajlamait. És pont én ne lennék az? Ez azonban számos problémát vet fel, a legfontosabb talán az, hogy mit szól ehhez apám? Világéletében szigorú ember volt, sok mindent megkövetelt részemről, de amint rájön, hogy a fiúkat szeretem... Nos, onanntól kezdve nem hiszem, hogy sok közöm lehet majd a családomhoz, mivel páros lábbal tesz át a küszöbön. Márpedig a pénz, amely a markomat üti majd idővel, igen komoly összeg, nem szeretném ilyesmi miatt elveszíteni. Pont ez az oka annak is, hogy a jegyességemet se bontottam fel eddig... Amint megteszem, elbukok mindentől.
- Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy mindkettő? - teszem fel én is a kérdésemet, majd az asztalon heverő üveg felé nyúlok és ismét töltök magamnak egy kis whiskey-t. Innom kell, mert ezt józan ésszel egyszerűen lehetetlen kibírni, képtelenség... - Ha tetszik egy hátsó, akkor megnézem magamnak, nem érdekel, hogy melyik nemhez is tartozik a tulajdonosa. Ez mit jelenthet?
Jó, ha ilyen könnyű lenne eldönteni a kérdést, akkor én se itt ülnék, mert már rég kiderítettem volna magammal kapcsolatban az igazságot. Nem minden fekete és fehér, ahogy azt néha elgondolom magamban, a világ nem így működik. Minden bizonnyal a meleg-téma sem olyasvalami, amit pár jelből le lehet szűrni, meg én sem állok hozzá teljesen jól a dologhoz. Tagadom, amíg lehet, ez pedig nem minden esetben szerencsés.
- És a te kapcsolataid milyenek? - vonom fel kérdőn a szemöldököm. Elvégre, ha az én szempontomból nem is jutunk előrébb, talán az ő tapasztalatai alapján mégis ki tudunk nyögni valamiféle épkézláb magyarázatot erre. - Voltál már nővel? Kapcsolatban vagy testileg gondolom... Nem kell beszélned róla, ha nem szeretnél, de ez számomra sokat segítene. Milyen számodra velük a szex? A fizikai része nem érdekel, azzal tisztában vagyok, leginkább a lelki oldalára lennék kíváncsi...
Ha tudnám, mi játszódik le szex alatt a fiúban, amikor nővel van együtt, akkor elég esélyes, hogy a saját tapasztalataimat is össze tudnám hasonlítani az övéivel. Nem egy száz százalékos megoldás, de több a semminél, nem igaz?
- És miben más egy fiúval kapcsolatban lenni? - teszem fel az újabb kérdésemet, ebben azért már lehet tapasztalata. - Mik a jó oldalai a dolognak?
Egyelőre elképzelni se tudom, milyen lenne az, ha egy dögös csaj helyett egy pasi mosolyogna vissza rám, amikor felébredek, de nem taszít a gondolat, soha nem is riadtam vissza tőle, hiszen semmi kivetnivalót sem találtam ebben. Amolyan így alakult-gondolat lenne bennem, semmi más, és sokszor tünődtem már el ennek a fizikai változatán is. Milyen lehet egy pasival? Mennyivel másabb, mint egy nővel, milyen érzés? Kielégítő?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 561

TémanyitásTárgy: Re: A melegbár 2017-06-07, 05:04

-Nagyszerű én is így gondoltam. A beszélgetés egyenlőre bőven meg fogja tenni.- Szögezem le egy barátságos mosollyal. Kortyolok a teámból, hallgatom. Jobbommal az asztalra könyökölök és érdeklődve a tenyerembe billentem az államat. Amikor azt mondja hogy a magánéletében minden rendben, megtorpanok, hogy magam oldaláról fecsegjek. Így neki szegezem a kérdést.
-Nem vagy meleg. Jó, rendben. Ellenben bizonytalan vagy az érdeklődésedben. A magánéletedben pedig minden rendben. Mégsem működik egyik kapcsolatod sem úgy ahogy kellene. -szívok egyet a cigiből szórakozottan pöccintem a hamutálba a leégett részt és fújom ki a füstöt egy fejcsóválás közepette. -Hogy lehet mindez egyszerre? -dobom fel egy mosollyal- Mi vonzz? -teszem fel az újabb kérdést, amit csak még több követ egy cinkos tekintettel karöltve -Egy puhos mell a tenyered alatt, vagy inkább egy feszes farpofa? -hagyok neki gondolkodási időt. -Félre értés ne essék, most nagyon sarkítottam, de mégis van benne valami megragadható őszinteség.- újabb lassú slukk - vagy esetleg mindkettő kedvedre való? -ezúttal fújok egy füstkarikát majd átfújom rajta a maradékot. Valamiért szórakoztat a zavara, nem gúnyból, inkább mert tetszik. Általában én vagyok az ő helyzetében, csak hebegek és alig tudom összefogni mit szeretnék mondani. Noha szeretem azt az állapotot, mondhatni szeretem ha a partnerem egy két helyzetben uralkodik felettem, most mégis élvezem ezt a felállást is. Pedig... csak beszélgetünk és valószínűleg, csak beszélgetni is fogunk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Christopher Lewis
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Hozzászólások száma : 11

TémanyitásTárgy: Re: A melegbár 2017-06-05, 08:49

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Cody & Chris

Meglepő számomra, hogy Cody ennyire könnyen kimondja azt a szót, ami engem leginkább zavar, de hát neki volt ideje hozzászokni a dologhoz, miközben én még mindig nem vagyok teljesen biztos magamban. Kissé feszengek itt, sokan ugyanis kutató tekintettel méregetnek, melynek az lehet az oka, hogy új tag vagyok... Na igen, ez a bár nyilvánvalóan elég zárt közösség, minden bizonnyal kíváncsiak, amikor olyasvalaki toppan be, akit eddig nem ismertek.
- Igen – biccentek végül, mintegy megerősítve a fiút abban, hogy ezt szántam a mondat befejezésének, bár nem hiszem, hogy nagyon bizonytalan lett volna a kérdésemet illetően. Sokan feltehették már neki ugyanezt az évek folyamán. A feltételezését hallva megrázom a fejem... De kibaszott jól esne most egy pia! Seggrészegre inni magamat viszont nem lenne túl szerencsés. - Na jó, ez nekem még nagyon gyors, egyelőre maradjunk csak a beszélgetésnél. Mit szólsz?
Miért nem vagyok képes konkrét nemet mondani? Soha életemben nem voltam még pasival egy ágyban, eddig még maga a gondolat is megbotránkoztatott, akkor most miért nem pattintom le Cody-t magamról? Miért mondtam neki azt, hogy egyelőre? Hiszen az nem nem, hanem lehetséges igen, márpedig az azt jelenti, hogy van rá esély. Akkor hát tényleg meleg lennék? Fura ebbe így belegondolni, pont egy ilyen helyen...
- A magánéletem minden téren rendben van – szögezem le Cody szavait hallva, noha ebbe azért tényleg belekapaszkodhatnék. Mondhatnám azt, hogy apám miatt van ez az egész bizonytalanság, mivel ő erőltet rám mindenféle értelmetlen baromságot, de ez nem igaz... Messze lakom tőle, havonta, ha kétszer találkozok vele, nem kell a nap minden percében megfelelnem neki. A menyasszonyom pedig semmiben sem hibás, a kapcsolatunk eddig jól működött, ha valami el is romlott benne, az az én felelősségem. - Hallgatlak... - tekintek érdeklődve Cody-ra. Talán az ő története segít megérteni a bennem lezajló érzelmek sorozatát. - Ha pedig végeztél, akkor talán rátérhetünk az enyémre is.
Mindenképp meghallgatom a srácot, hiszen talán az ő története rávilágít arra, hogy bennem miért vannak ilyen érzelmek. Kusza az egész, sokkal kuszább, mint egy férfi-nő kapcsolat, ez pedig számomra nagyon zavaró.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 561

TémanyitásTárgy: Re: A melegbár 2017-06-04, 09:59

Chris egy érdeklődő és kifejezetten nyitott zöld szempárral találhatja szembe magát. Letettem magamat. A befejezetlen kérdésére elmosolyodom és befejezem helyette. - Mióta vonzódom a saját nememhez főleg?- direkt rakom oda azt a föleget, csak hogy érezze, igen, nálam ez a fő vonal, mégsem zár ki sokmindent. - Elég régóta. De az idő nem jelent semmit. - egy üres asztalról elveszek egy hamutálat és rágyújtok. Ahogy hallgatom és élből kijelenti, majd megahzudtolja magát, ujabb szelid mosolyt csal az arcomra. Ismerem az ezzel járó öntépést. -Ahogy hallom, valaki nagyon nem biztos magában.- fújom ki a füstöt könnyeden, nem az arcába. - Felvázolva a helyzetedet, szerintem a beszélgetés is bőven megteszi. Aztán majd kiderül, miért szeretnél mást is?- olyan hangsúllyal kérdezek, amiből leszűrhető nem fogok megbotránkpzni, ha azt mondja igen. Forgatom egy darabig a cigit a kezemben, aztán folytatom. - Nézd, attól mert hirtelen ferde gondolataid vannak, nem jelenti, hogy meleg vagy. Lehet túl sok az érzelmi stressz, túl sok az elvárás, nem tudsz megfelelni annak az elvárt férfihangulatnak, amit diktálnak feléd, vagy te saját magad felé. Lehet hogy ez csak egy jelzés, hogy más hangulatú törődésre, helyzetre vágysz a kapcsolatatidban..- csak tippelgetek végig, félig amiket már lezongoráztam magamban, hátha hasonló, félig meg totális tippek csak. - Mit szólsz ha magam példájával illusztrálom? - dobom fel és csak akkor kezdek bele ha van kedve hallani. Közben újra beleszívok a cigibe, aztán éljen a tea.
Lehet le kellene tennem. Már csak Mira miatt is. Bár az autista kis diétámat még tartom, a cigaretta bizonyára nincs jó hatással a vérem minőségére...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Christopher Lewis
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Hozzászólások száma : 11

TémanyitásTárgy: Re: A melegbár 2017-06-04, 07:39


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Cody & Chris

Várok. Fogalmam sincs, mihez kell kezdenem, ha megérkezik az, akit mellém tettek be a kérdőív alapján, de erőt veszek magamon és a helyemen maradok. Hiába vagyok bizonytalan, nem szabad elmennem, ha már eddig eljöttem, mert így sohasem kapok választ a kérdéseimre. A menyasszonyom mellett nem vagyok teljesen boldog, pedig tényleg próbálkozom, valamilyen ismeretlen okból kifolyólag azonban nem megy. A szex sem olyan, mint amilyennek lennie kellene, leginkább számomra csak gépies, betanult mozdulatokból áll, semmi többől. A romantika is teljes mértékben eltűnt a kapcsolatunkból, bár már arra sem emlékszek biztosan, hogy valaha is jelen volt-e... Mintha egyszer elvittem volna egy étterembe, erről viszont csak ködös emlékeim vannak, semmi más. Egyszerűen nem vagyok szerelmes, noha annak kellene lennem.
Nem veszem észre ma esti partnerem közeledését, hiszen teljesen elmerülök a gondolataimban. Csupán a nevem említésének hallatán pillantok fel, majd mérem végig az előttem álldogáló, döbbent alakot. Vékony testalkat, fehér bőr, sötét, göndör tincsek, csodálkozó, világosbarna szemek... Akkora mákom van, hogy sikerült máris egy ismerőssel kezdenem a sort. Az alak nem más, mint Cody Armstrong, aki jóval alattam járt még annak idején a Roxfortba. Annyira nem ismerem a srácot, így hát engem is jócskán meglep, hogy itt találom, habár a nyakamba zúdoló jeges víz – persze képletesen – sem tesz jót nekem. A hirtelen rémület és a csodálkozó felismerés korántsem a legjobb párosítás, erről sikerült most meggyőződnöm.
- Cody? - kérdezek vissza hasonlóan döbbent képet vágva, mint ő, miközben láthatóan el is sápadok a kapucnim alatt. Annyira tudtam, hogy Százfűlé-főzetet kellene innom, valamiért éreztem, hogy még bajba kerülhetek, habár a srác nem hiszem, hogy ismerné a családomat, de akkor is... Szoborrá dermedve ülök továbbra is a helyemen, hiszen meglep, hogy ő is meleg, vagyis hát én nem lehetek az, de hogy ő... Ez már sok a mai estére és a randi még csak el sem kezdődött. A nagy kérdés csupán csak annyi számomra, hogy akarom-e a dolgot. Be szeretném-e fejezni még annak tudatában is, hogy egy régi ismerős a partnerem, aki egyébként rendes srác, de meleg. - Te.. te... Mióta?
Nem kérdezek rá konkrétan a szexuális beállítottságára, de ha van egy kis esze, akkor helyre tudja tenni magában a ki nem mondott szavaimat is. Az iskolában nem figyeltem annyira, hogy akkor kihez is vonzódik a srác, csak egy ismerősöm volt a sok közül, leginkább amolyan semleges. Nem ő volt az első, akivel elmentem valamerre csavarogni, de nem is kötöttem belé lépten-nyomon a folyosókon. Köszöntünk egymásnak, néha váltottunk pár szót, majd mindketten mentünk a saját dolgunkra. Egyáltalán nem foglalkoztatott az a gondolat, hogy a fiú talán meleg, hiszen akkoriban még a lányok kötöttek le. Pont ezért sem vagyok biztos a dolgomban. Olyasmi nem létezik, hogy valaki egyik pillanatról a másikra legyen meleg, nem igaz? Vagy igen?
- Nem – nyögöm ki alig hallhatóan, miközben elmém folyamatosan olyan témákat feszeget, amelyeket érdemes egy ehhez hasonló helyzetben felhozni. Végül nyugalmat erőltetek a hangomra, majd próbálom a srác számára felvázolni a helyzetet: - Nézd, én nem vagyok meleg... - itt azért nyelek egyet, a torkom teljesen ki van már most száradva, egyelőre azonban ennél jóval lényegesebb problémákkal állok szembe. - Csak azért vagyok itt, hogy kiderítsem, miért nem működik egyik kapcsolatom sem. Szóval, vedd úgy, hogy ez is egy opció, de nem hiszem, hogy ez lenne az oka.
Megcsóválom a fejem, majd hátradőlök a székemen. Valamilyen ismeretlen okból kifolyólag azonban nem árulom el Cody számára, hogy jelenleg is menyasszonyom van, egyszerűen nem szeretném, ha tudna róla a fiú, mert a végén még faképnél hagyna. Na, várjunk csak! Miért izgat engem az, hogy marad vagy sem? Elvégre, nem kapcsolatépítés céljából jöttem ide...
- Hogy zajlik egy ilyesmi? - teszem fel a következő kérdésemet, miután körülnéztem. Itt-ott már javában beszélget egy-egy pár, szóval hasonló lehet egy rendes randihoz, nem igaz? Csak ebben az esetben egy srác a beszélgetőpartnrem. - Mármint, csak dumálunk és kész?
Fogalmam sincs arról, milyen más opció jutott még eszembe ezen kívül... A dübbenetem viszont szerencsésen eltűnt, nyugodt hangon beszélek és gondolkozok. Most, hogy megmagyaráztam Cody számára a miérteket, úgy érzem, nincs miért szégyenkeznem. Hátrahajtom hát a fejemre húzott kapucnit, hiszen itt semmi értelme sincs ennek sem. Aki akar, ebben is felismer.

.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cody Armstrong
Reveal your secrets

avatar

Hugrabug

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 561

TémanyitásTárgy: Re: A melegbár 2017-06-03, 10:48

Hiszem...hogy valahol van valaki aki mindennel és mindenkivel jóban van.
Aki olyannak teremtett amilyen vagy és nem  vár mást, csak hogy a természeted szerint létezz, és szeress benne létezni. Ehhez azonban ismerned kell a saját természetedet. Ismerned kell saját magadat.
Mostanában nem igazán vettem tudomást magamról, sem az igényeimről, amikről emiatt úgy véltem nincsenek is. Ebből fakadóan értelemszerűen elkezdett kiürülni a tűz, ami valaha is hajtott és mindig sikerült egy újabb adag földet lapátolnom rá. Most a suli, most a levéltár, most minden más! És közben elkezdett elveszni egy kis apróság...
Mira amikor ezt megneszelte, nem sokra rá közölte hogy takarodjak erre és erre a címre a mai napon délután kettőre! Amit megadott címet, egy báré. Néha jártam itt korábban. Összesen kétszer, hogy egész pontos legyek. Mira kedvéért belementem, hiszen baromira nem lehetett egyszerű leszervezni. Azt tudom, hogy ha csak ismerkedni vágysz, kitöltetnek veled egy kérdőívet. Nos... Mira minden problémázás nélkül töltötte ki az enyémet, és pár részlettel eldicsekedett, hogy ebből is látszik milyen jól ismer. Bevallom, baromira nem éreztem most ennek szükségét, de most már csak igyekszem jól érezni magamat az elkövetkező időben. Ha nem jól sülne el, legalább adtunk egy esélyt az egésznek.
Ahogy egyre közelebb érek, mintha visszatérne valami abból a tűzből. Megérzem a pillangokat a gyomromban és elfog a kíváncsiság. Helyben vagyok, köszönök akinek kell, megkérdem az egyik felszolgálótól melyik asztalhoz szól a "jegyem", miután pedig ráböknek, egy egyszerű zöldtea kiséretében haladok arra. Mondhatja akárki, hogy picsa vagyok, de nincs kedvem megint részegeskedni. Legalábbis egyenlőre nincs. Épp elég, hogy mostanában rá szoktam a cigire.
Eme remek alkalom kedvére, fekete farmert és rövid, hajtott ujjú inget, meg egy sötétkék vékony anyagú bársony mellényt húztam.
A mai beszélgető partnerem nekem háttal üldögél. Alkatából, tartásából itélve egész fiatalnak tünik. Bár nem tudom megállapítani mert kapucniban csücsül. Összevonom a szemöldökömet pillanatra, aztán el is engedem. Ismerős, már így is.
Odalépek hozzá, leteszem a teát az asztalra, majd pofán vág a felismerés. Ahogy meglátom az arcát. Nekem hiába takarja a kaoucni.
-Christopher!- nem kiáltok fel, inkább a halk ledöbbenés. Oké mindenre gondoltam, csak arra nem hogy Mira ennyire beletrafál. A srác mikor suliba járt, volt egy idöszakom amikor mintha többet éreztem volna mint kellene. De elengedtem... ezt is. Mivel Chris mindig is a lányokkal volt elfoglalva. Miután kikerült a suliból fel sem merült bennem, hogy valaha találkozunk még. Föleg ben egy ilyen helyen. Rajta felejtve a ledöbbent tekintetemet ülök le vele szembe. -Wao.... -Nyelek egyet- Szia!... Én, ömm nem is gondoltam... -megcsoválom a fejemet annyira meglepett, de megtoldom az egészet egy mosollyal - Bevallom, mindenre számitottam, csak rád nem... -az arcába nézek- Jó rég találkoztunk! Mi van veled azóta?- érdeklődöm egy fokkal oldottabban már. Az agyam nyilvánvalóan a tudatos megnyilvánulásaim előtt jár. Újra. Mostanában szokása.
-Nem bánod, ha rágyújtok? - kérdem egyszerűen. Oké, inni nem iszom, de egy ilyen vackot most jól esne elszívnom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Christopher Lewis
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Hozzászólások száma : 11

TémanyitásTárgy: Re: A melegbár 2017-06-03, 08:51

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Cody & Chris

A bár ajtaja előtt állok, miközben tekintetem ide-oda siklik, mintegy végigpásztázva a körülöttem lévőket. Az okom erre igen egyszerű, elvégre életemben első alkalommal jöttem ilyen helyre, de máris a mély vízbe vetem magam... Még soha, senki előtt sem vállaltam fel a másságom, voltaképp még saját magam számára is igyekeztem azt bebizonyítani, hogy ez csupán valami tévedés lehet, engem nem vonzhatnak a férfiak! Elvégre, menyasszonyom van, akit a világ legjobb nőjének tartok, de mégis... Valamiért sokkal hamarabb megakad a tekintetem egy jóképű pasin, mint egy szép nőn. Természetesen, az ellenkező nemet is megnézem magamnak, de ők semmit sem mozgatnak meg bennem. A szexuális vágyaim kiélésére van már valakim, másra nem tartok igényt. Ez pedig – ahogy a környezetem viselkedéséből leszűrtem – egyszerűen nem normális. Ahhoz azonban, hogy kiderítsem, voltaképp miként is állok ezzel az egésszel, el kellett jönnöm ide, hiszen ezt nem halogathatom tovább.
- Elnézést – motyogom magam elé, amikor véletlenül nekimegyek valakinek, majd még mielőtt válaszolhatna számomra, gyorsan tovább is állok, majd egyenesen az italbár felé veszem az irányt. Innom kell, hiszen az alkohol oldja bennem azt a feszkót, amely már kora reggel óta a gyomromban kering... Tegnap óta egy falatot sem ettem, és noha igazán éhes vagyok, egyszerűen képtelen feladatnak tűnik számomra az, hogy bármit is a számba vegyek. Neeem, ide alkohol kell, méghozzá minél több.
Pár perccel később már egy pohár Lángnyelv Whiskey-vel felszerelkezve masírozok a sorok között, hogy elfoglaljam a nekem szánt asztalt. Kezemben a kitűzőmet tartom, mely a nevemet hivatott hirdetni, ezt azonban ma semmiképp sem áll szándékomban felfedni. Nem, a Lewis-név túlontúl is ismert, én pedig már azzal is túl nagy kockázatot vállaltam, hogy mindenféle álca nélkül jöttem ide. Apám nem mozog olyan körökben, hogy tudomást szerezzen a kis magánakciómról, de ha vakmerően hirdetem a nevem, akkor előbb-utóbb a fülébe jut a ma esti kiruccanásom, aminek kifejezetten nem fog örülni. Sajnos, elég hagyománytisztelő ember, véleménye szerint mindennek megvan a maga helye a világban, ezeket pedig szigorúan is veszi. Férfi-nő kapcsolat létezik csak a szemében, öngyilkos húzás lenne részemről ennek az ellenkezőjét bizonygatni előtte.
Lehuppanok a nekem szánt asztalhoz, majd egy pillanatra lehunyom a szemem és megpróbálom elképzelni a mai este forgatókönyvét magamban. Szóval... Kitöltöttem egy kérdőívet, melynek alapján megpróbálnak hozzám hasonló érdeklődési körű fiúkat – de kibaszott furcsa ez így – szervezni, hogy a mai este folyamán elbeszélgethessünk egymással, majd lássuk, merre haladnak a dolgok. Egyikünk sincs tisztában azzal, ki is a másik, ez az egész partnerség egy hülye, kérdésekkel teleírt lapon múlik, semmi máson. Kissé nevetséges a dolog így elsőre, de már az sem teljesen kerek, hogy jelen pillanatban itt ülök és ezt teszem. Apám a családból is kitagadhat, ha megneszeli, hogy mit is tettem, de nekem akkor is tudnom kell... Tisztában kell lennem azzal, hogy miért nem kelti fel egy nő sem a vágyaimat, és miért pont férfimodellekre csorgatom a nyálamat titokban.
Gondterhelt sóhaj csúszik ki a számon, majd lehajtom az italomat. Ma este nem csíptem ki magam, egyszerűen nem éreztem fontosnak, hiszen nem egy olyan randira vagyok hivatalos, ez csupán egy próba, vagy bejön, vagy nem... Csak egy egyszerű, fekete kapucnis felső foglal helyet rajtam, mely leginkább arra hivatott, hogy elrejthessem az arcom, ha egy ismerős alak bukkanna fel a közelemben. Lábaimon koptatott farmer plusz egy egyszerű, fehér sportcipő. Azt hiszem, apám ki is futna a világból, ha ebben a szerelésben pillantana meg. Mégis, most cseppet sem érdekel a véleménye, egyszerűen csak a saját jövőm foglalkoztat, melyet ma állítok igen komoly kihívás elé..

.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Christopher Lewis
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Hozzászólások száma : 11

TémanyitásTárgy: A melegbár 2017-06-03, 08:51

###
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: A melegbár

Vissza az elejére Go down

A melegbár

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

+

Similar topics

-
» Why Not melegbár

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Archivum :: A múlt árnyai-