Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb
ϟ Konyha
  Today at 17:40
Gerard Warrington


ϟ Farkasálmok
  Today at 10:29
Sidney Smallwood

ϟ Szárnyas Vadkan
  Today at 10:26
Adam Jericho


A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Cody L. Martimor
 
Moira H. Kingsdale
 
Tim Roberts
 
Megan Smith
 
Gina Accipiter
 
Draco Malfoy
 
Corvus Flint
 
Mason J. Harris
 
Sidney Smallwood
 
Statisztika

Összesen 602 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Fryderyka Herbs

Jelenleg összesen 40413 hozzászólás olvasható. in 3582 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

The Gale's - Eliza&Greg

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Eliza Bretel
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: The Gale's - Eliza&Greg 2017-07-15, 08:59

[You must be registered and logged in to see this image.]
Greg & Eliza

Érdekes srác annyi szent, de végül is jó fej, én pedig nem akarom rajta levezetni az idegességemet, mert hát van bőven bennem az éhség miatt, meg a pasas miatt, aki nem száll le rólam. Nem szoktam meg az ilyesmit és őszintén szólva jó lenne gyorsan lezárni az ügyet, ha már e miatt voltam kénytelen ide jönni.
- Kösz, végül is igaz, de azért elég ciki. Majd megjavítom. - ha már valahol bent leszünk, ahol nem lesz olyan mugli, aki látja, hogy varázsolok, mert mint tudjuk ez eléggé tiltott tevékenységnek számít és nem szándékozom kihúzni semmiféle aurornál sem a gyufát. - Végül is igaz, ennyi kell, legalább addig valamelyest lehiggadok, mert ez a nap... - csak finoman fújtatok egyet, mert hát nem a legjobban alakulnak a mai dolgaim. Persze minden más lenne, ha teszem azt nem lenne a fickó, vagy csak nem zaklatna. De ha így van akkor itt kell lennem, pedig lenne bőven más teendőm is, de hát nincs mit tenni, ez van és tényleg jó lesz, ha iszom most valamit és egy kicsit lenyugszom, aztán megyek tovább, hogy beszéljek azzal a lehetetlen alakkal és lerendezem ezt az egész ügyet. Remélem személyesen felfogja végre, hogy nem érdekelnek az ajándékai, ő maga meg főleg nem és hogy nem vagyok vevő az ilyesmire.
- Mármint a nevem? Hát ezt se mondták még, de végül is hozzád is. - nem mondom, hogy nevek terén valami profi lennék, de ha azt mondja illik hozzám, hát akkor én hiszek neki. Végül is miért ne lehetne igaz? A felvetésére persze felnevetek, végignézve magamon. Nem gondoltam, hogy ennyire kicsíptem magamat igazából. - Lánybúcsúba? Hát... elég abszurd ötlet. - végül csak mosolyogva rázom meg a fejemet, mert tényleg elég fura egy ötlet ez a részéről. Bennem fel sem merült efféle, és amúgy is fiatal vagyok hozzá, az ismerőseim is azok, hogy netán valaki közülük menjen férjhez és e miatt lehessen effélére gondolnia. - És te? Valami fontos ügy? - arról még nem volt szó, hogy ő vajon miért van itt a városban, főleg ha a suliba jár, bár nem is biztos, hogy tartozik rám, de amíg iszogatunk csak kell beszélgetni. Azért remélem, hogy ez nem valami ürügy, hogy ismerkedhessünk. Igazából nagyon nem vagyok az az ismerkedős típus, akit annyira érdekelnek a pasik, főleg mert őszintén szólva nem kerülnek igazán értelmesek a közelembe mostanában. Ott volt a srác, akitől épp hogy megmentett a legjobb haverom, aztán ez a fickó most, aki nem hagy békén... Nem is tudom érdemes-e egyáltalán foglalkoznom a srácokkal. Nem hogy lány búcsú![You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]


Egyszer fent, máskor lent.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gregory R. Fox
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: The Gale's - Eliza&Greg 2017-07-02, 20:39
Eliza&Greg

you and me makes the love complete

[You must be registered and logged in to see this image.]

 
Mondandám, hogy esetleg zavaró lehet, ha túlöltözött vagyok hozzá képest, de ez nincs így. Egyrészt mert „hivatalosan” nem összeöltöztünk, másrészt az elegancia a fő fegyverem, vallom, hogy egy személyre szóló szmoking legalább két osztályzatot dob az ember sármján. Az más kérdés, hogy fogalmam sincsen, hogy Eliza mennyire vevő az ilyesmire, de azt igen, hogy sok női szívet törtem már össze a puszta külsőmmel. Eliza esetében nem az a lényeg, hogy bármi történjen, jelenleg csupán ott akarok lenni, amikor az esetleges konfrontáció megtörténik közte és Gale között, biztos vagyok benne, hogy a lány akár el is terelheti a maffiafőnök figyelmét, amíg én bizonyítékokat gyűjtök. Természetesen utána nekem kell kimenekíteni a lányt, ha már eszközként használom, és még csak nem is tud róla.
- Akkor úgy mondom, megesik azokkal is, akik figyelnek. – Felelem rezzenéstelen mosollyal. Én aztán tudom, hogy benne van a kezem könyékig a műveletben, azonban nem fogom magamat az első keresztkérdésnél lebuktatni. Jó eséllyel a cicababák számára fény derül, hogy ki vagyok, és mit csinálok, de addigra már olyan jól megértjük egymást, hogy vissza se kanyarodunk a megismerkedésünk perceire, jótékony homály borítja majd, és én leszek a sármos, ráadásul titokzatos idegen, aki oltalma alá veszi őket.  – Tulajdonképpen én is, de ha már hasonlóan a belvárosba tartunk, akkor beleférhet előtte, hogy megigyunk valamit közösen. – Zárom le a kérdést, határozott, ám közel sem arrogáns módon. Itt, és a továbbiakban is szeretnék irányítani, picit talán rá is erőltetni az akaratomat. Viszont lássuk be, Eliza a nyomozásaim alapján roppant erős személyiség, az udvariasság szintjén még belemegy a dolgokba, de aztán nagyon ügyesnek kell lennem, hogy a tenyeremből egyen.
- Fox. Gregory. Amelyik jobban esik. Csak ne becézgess, ahhoz már több is kell nálam. Üdvözlet Eliza. Illik hozzád. Fontos intéznivaló? Pedig ebben a csinos ruhában azt hinné az ember, hogy minimum lánybúcsúba mész. – Kortyolgatom az italomat, amiből alig érezhető az alkohol, inkább azt ízt dobja fel, mintsem elillantja a józanságomat. Na nem, arra a végsőkig szükségem lesz. Már jó előre megoldottam, hogy egy mugli pisztolyt is elrejtsek a férfi mosdóban, bűbájjal leplezve. Érdeklődve méregetem a lányt, mint akinek fogalma sincsen, de érdeklődik. A saját céljaimról egyenlőre diplomatikusan hallgatok, mintha ő lenne az elsődleges, lévén nagyon ideges lányka benyomását kelti.
 [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]


Nothing to loose...!

   [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eliza Bretel
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: The Gale's - Eliza&Greg 2017-06-23, 16:50

[You must be registered and logged in to see this image.]
Greg & Eliza

Bár tudnék már hoppanálni! Sajnos még nem tettem le a vizsgát és egyelőre nem is megy valami profin, így aztán marad a vonat út, ami pedig hosszú és fárasztó, főleg akkor ha még a büfés kocsit sem érhetem el, mert a büfés hölgy sehol sincsen. Nem csoda azt hiszem, ha kellően éhes vagyok, de akkor is az a fontosabb, hogy az engem bombázó illetőt végre lekoptassam magamról, mert már komolyan kezdenek fárasztani a levelei és a folyamatos zaklatás, mert ez már bőven annak minősül.
- Velem nem igazán szokott, odafigyelek. - és morcos is vagyok, de könnyen lehet, hogy kapkodtam és e miatt történt, hogy nem figyeltem oda a nagy sietség miatt és ezért szakadt el a ruhám. Végül is megesik az ilyesmi, de azért mégis csak jobb lett volna, ha nincs még külön akadály is az előtt, hogy eljuthassak a célig és kiadhassam ennek a fickónak az útját. Amúgy se tudok róla sokat, csak a nevét, de még az is lehet, hogy valami idősebb krapek, arra pedig végképp nincs szükségem, hogy valami perverz akárki zaklasson. Az valahogy fel sem merül bennem, hogy erősítéssel kellett volna jönnöm, mert a fickó akár még veszélyes is lehet.
- Igazából sietek, de végül is... - mintha ellenkezni e nagyon lenne esélyem, hiszen már megyünk is, pedig azt hinné az ember ilyesmibe azért van beleszólása, de nagyon úgy fest, hogy inni fogunk. Végül is pár percen azért csak nem múlik, aztán majd rákapcsolok és elküldöm a francba azt a fickót. Én egy jeges teát kérek, bár kissé meglep, hogy ő meg még rumot is kér az italába, de nem teszem szóvá. Nem tudom hány éves pontosan, de amúgy se lenne jogom beleszólni, hogyan éli az életét.
- Nem úgy kellene kezdeni, hogy bemutatkozol? - nem kap választ egyelőre, mert hát na a nevét sem tudom, meghívott inni valamit, a ruhámon akart segíteni, de azért ez nem elég. Végül a kezemet nyújtom, még sem lehetek bunkó, főleg hogy segített is. - Eliza és van egy fontos elintézni valóm, szeretnék túl lenni rajta. - nem tudom, azért még sem fogom világgá kürtölni, hogy valaki zaklat. Ez olyan... magánügy jellegű és hát a srácot nem ismerem, akkor miért számolnék be neki mindenről?[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]


Egyszer fent, máskor lent.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gregory R. Fox
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: The Gale's - Eliza&Greg 2017-06-16, 05:42
Eliza&Greg

you and me makes the love complete

[You must be registered and logged in to see this image.]

  Nem csoda, hogy Gale felfigyelt a lányra, hiszen Eliza amolyan eszményi külsővel megáldott teremtés, szőke haj, kék szem, igéző ajkak. Talán egy picit alacsony, de hát arról igazán nem tehet, viszont odafigyel magára, és bájos hölgy benyomását kelti, sokak fejét biztosan összezavarta már. De nem az enyémet, hiszen én józanul döntök, az más kérdés, hogy az esetek döntő többségében minden akcióm végén valamilyen csinos szépséggel bonyolódom extrém kalandba, Eliza egyenlőre viszont még számomra is rejtély, s miután akaratán kívül keveredik bele a mágnás üzelmeibe, a védelmemet élvezi, most még legalábbis. A ruházata ezúttal kényelmes, nyárias, de ha tükörbe néz, és még objektív is marad, akkor is egyértelműen elmondhatja magáról, hogy a legszebb lányok között van. Hiába ilyen morcos, láthatóan be akar olvasni az üzletembernek, akiről talán csak a nevét ismeri, nem fog kiríni a díszes társaságból, legfeljebb csiszolatlan gyémánként tartják majd számon. Való igaz, nem illik az esélyek világába, hiszen nem egy üresfejű szépség, inkább amolyan tudatos szöszinek gondolnám az eddigi megfigyeléseim alapján.
 - Megesik az ilyesmi. – Diplomatikusan félrenéznék, ahogyan illő, amíg rendezgeti a ruháit, de miért tegyem, amikor mindketten tudjuk, hogy ez álszent dolog lenne? Mi pasik úgyis odanézünk, így a leginkább úriemberhez méltót teszem, a lány szemét, arcát nézem, és nem a dereka környékét, amíg kissé eltakarja magát. Pillantásom kemény, férfias, semmi lágyság nincsen benne annak ellenére, hogy előzékeny vagyok, mindez járhat együtt.
 - Azt látom. Azt hiszem betegszabadságon van, ilyesmit hallottam fél füllel. Valóban tikkasztó ez a meleg, én sem sietek annyira, de szomjan ne hallj. Ott egy kávézó. – Intek az előttünk haladó kocsisornak, hogy na most itt állj, és mi szépen átmegyünk. Finoman ráfogok Eliza karjára, és átsegítem az úttesten, hogy kitárjam előtte az ajtót.  – Egy hűvös üdító jót fog tenni. – Magamnak egy kávét rendelek, bele egy kis rumot, nem árt alapozni a kaszinózás előtt. Ott mintha elvárt lenne, hogy alkoholszag nélkül be se tedd a lábad. Erre segítek rá. Megvárom, amíg választ a pultnál, hogy le tudjunk ülni, majd kihozza a pincérnő.  – És honnan ez a rosszkedv? – Tapintat? Szó sincsen róla, felesleges köröket minek futni? Célirányosan döntjük le az esetleges falakat.  [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]


Nothing to loose...!

   [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eliza Bretel
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: The Gale's - Eliza&Greg 2017-06-03, 20:02

[You must be registered and logged in to see this image.]
Greg & Eliza

Eddig még nem sok jó született abból, hogy valakinek bejöttem, főleg hogy ennyire. Pár hónapja ott volt az a srác, aki csoda, hogy túlélte úgy bevágta a fejét, amikor fellöktem, miután megpróbált rám mászni, csak mert nem fogta fel a hülyéje, hogy nem akarok tőle semmit sem. Aztán most ez a sok levél, meg ajándék, a tetejében valami vadidegen alaktól, akiről azt sem tudom, hogy kicsoda, hány éves és hogy néz ki... Hát igen vagyok annyira eltökélt és talpra esett, hogy most már, ha eddig nem ért semmit, hogy visszaküldtem teszem azt a miszlikbe aprított virágokat, vagy elosztogattam a plüss macikat az alsósoknak, vagy... na jó a bonbont megettem, de csak mert szeretem a csokit, nem azért, mert érdekelt volna, hogy kitől van és azért azt még sem dobhattam ki, annyira azért nem pazarlunk. De most már elég. Ideje lenne, hogy végre megértse nem akarok tőle semmit sem, főleg hogy nem is ismerem és még gázosabb, hogy elvileg ő sem engem, ha pedig valahogy figyelt, vagy figyel na az még parásabb, szóval nem, nem akarok semmit sem, még csak nem is érzem imponálónak a dolgokat ilyen formában.
Ezért vagyok a vonaton, talán ha a szemébe mondom akkor felfogja végre. Nem is csíptem ki magamat nagyon, csak egy egyszerűbb drapp ruha, a szoknya se túl rövid, meg semmi cécó, a lábamon is egy laza lapos talpú szandi, csak hogy ne legyen még a magassarkú is valami jel, vagy akármi. Szépen elmegyek oda és elküldöm a pasast melegebb éghajlatra és kész, aztán végre békén hagy majd, legalábbis nagyon remélem és ajánlom neki. Oldalt pillantok, amikor meghallom a hangot, ami nekem szólhat, főleg hogy közelről jön. Értetlenkedve pillantok rá, aztán le a kis vékony kabátra.
- Oh a francba! - húzom el a számat. Rendbe tudom tenni, de nem itt mindenki szeme láttára, szóval egyelőre csak úgy rendezem el, hogy ne látszódjon annyira rajta a szakadás nyoma, aztán szépen indulnék is tovább, amikor kiböki az ötletet. Végül is úgy könnyebb lenne, amúgy is ritkán járok itt, egyszerűbb, ha nem tévedek el.
- Végül is, köszi és azért is hogy szóltál, csak... kissé eleve morcos vagyok, meg a hosszú vonatút és nem találtam meg a büfés hölgyet sem, szóval szomjan halok. Te találkoztál vele? - végül is a taxi jó lenne, meg innom is kellene valamit, mert a végén tényleg kiszáradok és az senkinek se lenne jó, mert úgy csak még nyűgösebb leszek.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]


Egyszer fent, máskor lent.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gregory R. Fox
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: Re: The Gale's - Eliza&Greg 2017-05-22, 20:26
Eliza&Greg

you and me makes the love complete

[You must be registered and logged in to see this image.]

Az egyértelmű, hogy a lány miért került a különös varázsló rajongásának a központjába. Az Azkabanba sosem került sötét varázsló mindig is gyönyörű nőkkel vette körül magát, és most ez az Eliza is a kiszemeltjeként szerepel. Pedig az illető kopasz, kövérkés alak, de arany galleonokkal van tele a gringotts-i széfje, és hát nem kérdés, pénzen sok mindent meg lehet venni. Hetek óta bombázza már Elizát szép ruhákkal édességgel, virágokkal, az aláírás pedig egyértelmű. Volt lehetőségem megtekinteni az ajándékokat, ám a mardekár klubhelységbe még én sem juthatok be, így fogalmam sincsen, a szépség hogyan reagálta le az ajándékokat. Pedig ezt a fickót, Austrid Gale-t igazán elkapnám, és oda juttatnám, ahova való. Mondjuk a kanálisba, hiszen ő maga olyan álcát használ, mint aki tisztességes műkincskereskedő, ám valójában a londoni kaszinók sötét, hátsó termeiben taszítja nyomorba aranyvérű családok tucatjait. Kit átveréssel, kit megfélemlítéssel. Talán Eliza révén tehetnék ott egy próbát. Már csak az a kérdés, hogy pontosan hogyan is környékezzem meg a lányt. A roxmorts-i hétvégékből már mindketten kinőttünk, nem kell engedélyt kérnünk senkitől, viszont úgy vettem észre, előszeretettel hagyja el a Roxfortot. Az egyik ilyen hétvége alkalmával mögötte szállok le a vonatról, amely Londonba fut, és apró nyisszantó varázzsal szakítom el távolról a karjára terített nyárias kabátot. Rajtam szmoking van, és csokkornyakkendő, látszik, hogy esti programra készülök.
- Beleakadhatott valamibe. Kár egy ilyen szép ruháért, ha már mész valahova.  – Nyilván meg tudja javítani, de ne ott derüljön ki, hogy cikisen néz ki. Valahogy el kéne magammal csábítani a kaszinóba, ahol a rajongója várja, de össze kéne fűznöm beszélgetéssé az ötleteimet. – A belvárosba megyek, fogjak neked egy taxit? – Kérdezem magabiztos mosollyal, ám legbelül azért nem kezelem le, hiszen egy férfi sosem lehet tökéletesen a helyzet magaslatán a nők bonyolult lelkivilágát illetően. De hátha..[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]


Nothing to loose...!

   [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gregory R. Fox
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 23

TémanyitásTárgy: The Gale's - Eliza&Greg 2017-05-22, 20:25

***


Nothing to loose...!

   [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: The Gale's - Eliza&Greg

Vissza az elejére Go down

The Gale's - Eliza&Greg

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Archivum :: A múlt árnyai-