Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebbϟ Konyhafolyosó
  Today at 11:19
Jacob Troops

ϟ Házpontok 2018-2019
  Yesterday at 21:36
Ginny Weasley

A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Nox Djarum
 
Sidney Smallwood
 
Cody Armstrong
 
Gina Accipiter
 
Nancy Lukey
 
Jacob Troops
 
Ginny Weasley
 
Armand Stansson
 
Janette Troops
 
Statisztika

Összesen 591 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Colette Blackbourne

Jelenleg összesen 39359 hozzászólás olvasható. in 3498 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Samael & Carol - Családfakutatás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Carol Smith
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 174

TémanyitásTárgy: Re: Samael & Carol - Családfakutatás 2018-02-20, 12:25


Samael & Carol[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

- Pedig mennyivel egyszerűbb lenne, ha lenne erre valami... szabály, vagy magyarázat. - csak sóhajtok egyet halkan. Na igen, az egyértelmű, hogy Samael közelében egészen másképp érzem magamat, mint Tom közelében. Persze Tom népszerű és sokan oda vannak érte és nekem is tetszik... tetszett mindig is, pont e miatt, de Samael valahogy egészen más. Ő nem olyan sportoló alkat, nem is magas annyira, de sokkal több érzés és érzelem szorult belé és pont e miatt valahogy olyan más a társasága is. Valami miatt a közelében sem tudom hogy mit érzek, vagy kellene éreznem, de Tom esetén azt hiszem egyértelmű, hogy nincs szó szerelemről, legalábbis egyelőre, de ez még kialakulhat? Akkor is, ha Samael közelében valami egészen más az, amit érzek? Ezek után még rosszabb, amire fény derül, azaz még jobban megbonyolít mindent, pedig tudom, hogy nem kellene, hogy nem is kellene ezzel foglalkoznom, hiszen nekem ott van Tom.
- Tudom, én csak... nem is értem. - hogy most ezt mire mondom azt talán nem is érti, de talán igen, hogy magam sem tudom miért zavar ez annyira, vagy hogy nem értem, hogy mit érzek és mit jelentenek az érzéseim, amiket ennyire felkavar. Valószínűleg mindez valami olyasmi, amit magamban kell lerendeznem és ahhoz nyugodtabb körülmények kellenek, amiket ugye nem könnyű úgy összehozni, ha az alap nehézségek helyett még folyton újabbak is bejönnek a képbe, mint most ez az egész. Nem elég, hogy van egy húgom, hogy Tommal nem olyanok a dolgok, mint kellene lenniük, de még Samael is bekavar a kusza érzéseim közé. Eddig sokkal egyszerűbb volt nem foglalkozni a fiúkkal és nem került a képbe ismeretlen testvér sem, most pedig minden egyszerre zúdult rám, mintha minimum nyakon öntöttek volna egy jó nagy adag jeges vízzel. Nem valami kellemes élmény.
- Nem ezt... ezt nekem kell. Nekem kell beszélnem vele, elmondani neki az egészet és megbeszélni vele és elfogadni, amit mond rá. Te nem ismered annyira, bár még én sem olyan jól, de... - csak megrázom a fejemet, mintha már el is döntöttem volna Yngrid helyett, hogy utálni fog és hát elég macerás az is, hogy Samaelnek köze volt hozzá és nem csak éppenhogy. Nem lenne neki fura, ha miután Yngriddel volt együtt, teszem azt velem lenne? Csak én érzem ezt olyan képtelen helyzetnek? - Holnap... jó lenne, de nem halogathatom. Muszáj beszélnem Yngriddel, mert úgyis csak nyomasztana. Majd utána rendben? Ki kell találnom, hogy... mi ez. - itt most igen, egyértelműen magunkra célzok, hiszen van valakim, de mégis Samaelt hívtam el, akit még alig ismerek, hogy egy ilyen fontos helyzetben támogasson és kiborultam csak, mert köze volt Yngridhez. Ezt rendeznem kell magamban és beszélnem Yngriddel és kitalálnom, hogy Tom iránt mit érzek, vagy ő irántam. Azt hiszem ezt nem tudom már egyből holnapra megoldani. Kibontakozom végül az öleléséből és megtörlöm nagyjából az arcomat. Még egy halvány mosolyt is magamra erőltetek, ezzel jelezve, hogy rendben leszek, hogy mehetünk és hogy... valahogy majd megoldom.
- Köszönöm, hogy eljöttél velem! - teszem még hozzá, kicsit előre hajolva csak pusztán az arcára adok egy puszit, csak aztán indulhatunk vissza. Amiért jöttünk meg van, akkor nincs más, mint kezelni ezt és valamit kezdeni vele.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Éjjel egyik

Nappal másik
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Samael Winterwolf
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 96

TémanyitásTárgy: Re: Samael & Carol - Családfakutatás 2018-02-15, 07:46

Carol & Samael

back to summer paradise with you
[You must be registered and logged in to see this image.]


- Nem nagyon. Túl sok olyan tényező van, ami befolyásolhat. Van egy múltatok Tommal, amit nem ismerhetek. Ráadásul nincs olyan, hogy kellene. Vagy érzed, vagy nem. Vagy várhatod, hogy változzon, kialakuljon, ha látsz rá esélyt. – Én ugyan nem mondtam ki, hogy szeretem Carolt, de érezheti, hogy ami köztünk van, az első pillanattól kezdve olyan hőfokon égő vonzalom, aminek aligha van köze a szexuális vágyhoz, sokkal inkább a lelkek találkozása, hiszen nem is bírtam levenni a pillantásomat a szemeiről, a dekoltázsa alig jutott el a tudatomig. És kétlem, hogy mindez elhalványulna, sokkal inkább csak bizonyosságot tudok szerezni, semmint kételyt. Maximálisan tiszteletben tartottam a kapcsolatát, de talán abban igaza van, hogy sokszor zavarba hoztam, ami meglehet tisztességtelen dolog volt, ha ő foglalt, de valahogy a tudtára kellett adnom, hogy fontos, még ha csak barátként is, hiszen rászorult, így nem is akartam titkolni.
- Tényleg nem. Tudom, hogy nehéz most racionálisan gondolkozni, mégis kérlek, hogy próbáld meg. Az egy másik élet volt, még előtted. Akkor nem ismertelek, nem tudhattam én sem, hogy milyen kapukat nyitsz meg. – És ahogy mondtam, nem vagyok én egyik ágyból a másikba ugrálós típus, csak úgy sikerült Yngriddel. De éreznie kell a komoly szándékaimat, hogy ha van számomra valaki, akit úgy igazán.. szeretek, akkor nincsen kísértés, fellángolás mások irányába, én ugyanis nem vagyok Tom. Viszont felírni sem tudom a múltat, sem az enyémet, sem pedig Carol kapcsolatát, ezért ha csupán ennyi jut nekünk, akkor ezt kell elfogadnom, hiszen már meg is tettem.
- Ez.. képtelenség. Ha előtte is barátnők voltatok, ez csak jobban össze kéne, hogy fűzzön. És nem kéne arra gondolnod, amikor meglátod őt, hogy mi volt köztünk. Beszélek vele ismét, hogy elmagyarázzam neki, hogy ez csupán egyszeri alkalom volt, és legközelebb okosabban, tudatosabban adja ki magát. – Hiszen ahogy említettem, ha nem én vagyok ott, hanem valaki, aki bántaná, akkor rosszabbul is kijöhetett a dologból. De az lenne a legjobb, ha Carol el tudná engedni ezt a témát. Ahogyan Carol a liftben nem kívánta a közelségemet, most annyira igen, rajtam pedig nem múlik. Kitárom a karomat, a vállánál, magamhoz ölelem, lágyan megcirógatva  haját. – Holnap tényleg elviszlek abba a zeneboltba.. – Susogom terelésként, hátha azzal, hogy holnap is találkozunk, mindketten reménytelibb jövőt tudok teremteni. Most mennünk kéne, bár ha visszatérünk az iskolába, akkor esélyes, hogy visszatér számára a nyomasztó légkör, hiszen több fronton is komoly döntéseket kéne hoznia. Én pedig nem lehetek ott, hogy vele együtt beszéljek.


 :hug:  ||   [You must be registered and logged in to see this link.]
..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Carol Smith
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 174

TémanyitásTárgy: Re: Samael & Carol - Családfakutatás 2018-02-14, 09:29


Samael & Carol[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

- Akkor nem tudod nekem elmagyarázni, hogy mit kellene éreznem, igaz? - bizonytalanul pillantok rá, hiszen fogalmam sincs, hogy ezzel tényleg mit akart mondani, de csak még inkább kedvelem, hogy nem tesz semmit, ami Tom ellen van, pedig már többször is beszélhetett volna ellene és most is kétértelmű, amit mond. Fogalmam sincs, már abban sem vagyok biztos, hogy Tom szerelmes, hiszen ahogy Samael mondja egy szó még nem jelenti azt és az sem biztos, hogy ő teljesen biztos magában és nem csak... Áh túlságosan bonyolult ez az egész, jobb lenne inkább csak arra koncentrálnom, hogy itt vagyok és megpróbálok rájönni a családom titkaira. Nem kellene egyszerre túl sok mindent a nyakamba vennem, csak hát sok minden csak úgy a nyakamba kerül... mászik, vagy tudom is én és valahogy nem tudom őket lerázni, vagy elvonatkoztatni tőlük. Ezek után, amit megtudok azt hiszem nem csoda, ha túlságosan sok már ez így egyszerre. Még hogy pont Yngrid az, aki megmondta, hogy nem érdekli a családja és aki egyébként sem kíváncsi rám, vagy az anyámra és közben meg Samaellel is együtt volt és akármit is mond, nem tudhatjuk, hogy nem volt-e az több, mint... meg aztán Yngrid fiatal, valószínűleg az első alkalma volt és ez így mennyire furcsa már, főleg ha még azt is hozzávesszük, hogy testvérek vagyunk.
- Nem tudhattad... - suttogom magam elé, de persze ez nem jelenti, hogy nem ugyanúgy rossz. Nem tartom én hibásnak, ha tudnám, hogy ezt gondolja, akkor meg is mondanám neki, erről tényleg szó sincs. Egyszerűen csak képtelen vagyok kezelni ezt, főleg mert olyan érzelmeket élek át rövid idő alatt és túl sokat, amiket eddig nem kellett kezelnem és most fogalmam sincs, hogyan csináljam. Mi van, ha ez pont azt jelenti, hogy ez ennyire felzaklat, hogy valamit érzek... valami érezhetek Samael iránt? Pedig alig ismerem, akkor hogyan lehetne épp erről szó?
- Ez az egész annyira... zavaros és... még csak kíváncsi se lesz rám többet most már minden miatt, akkor... akkor mi van? - szipogok tovább és képtelen vagyok abbahagyni a sírást. Már azt sem tudom pontosan mi miatt is potyogjanak a könnyeim, a húgom, vagy Samael, vagy épp Tom miatt? Főleg, ha arra gondolok, hogy most mennyire jól esne egy ölelés és az a legrosszabb, hogy nem Tom jut eszembe, hogy bár itt lenne és támogatna. Ő azt hiszem nem is tudná ezt kezelni, túlságosan komolytalan hozzá, Samael viszont mindenre tud mondani valamit és nem csak valami légből kapottat, hanem olyasmit, ami segít, vagy csak maga a hangja... gőzöm sincs. Ezért végül én magam moccanok és lépek közelebb hozzá, a fejemet a vállára hajtva, a kezeimet idegesen tördelve magam előtt egyértelműen azt jelzem, hogy én bár nem merem megtenni a lépést, hogy átöleljem, de nem kérdés, hogy ezt kérem tőle, hogy megnyugtasson és kicsit ne gondoljak erre az egész káoszra, ami hirtelen körülvett.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Éjjel egyik

Nappal másik
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Samael Winterwolf
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 96

TémanyitásTárgy: Re: Samael & Carol - Családfakutatás 2018-02-09, 07:46

Carol & Samael

back to summer paradise with you
[You must be registered and logged in to see this image.]


- A szavak nem minden esetben jelentenek igazi érzelmeket. Fontosak, de nem egyértelműek. Hogy én? Egészen eddig... nem. – Ez kettős értelemmel bír. Egyrészt jelentheti, hogy még nem voltam, és nem is tudom, hogy milyen érzés, másfelől azt is, hogy Carol előtt nem voltam, de most az vagyok. Neki le letisztáznia, hogy mit vár az élettől, és Tomtól, én aztán nem akarom arra rávenni, hogy megcsalja a pasiját, már az is nehezen viselte, hogy Yngriddel együtt voltam, annak ellenére, hogy akkor még nem is ismertük egymást. Egyértelmű, hogy Carol nagyon is érzékeny lány, bájos és érzelmes, de nagyon ki tud borulni, ezért sem hozom fel soha a barátnőjét. Vagyis a hugát. Pedig a nyomozás során lesz majd jelentősége. Nem is gondolnám, hogy már most ennyire mellbevágja az, amit olvas. Sőt, azt hittem, hogy tovább kell majd nyomoznunk a családi kötelékek ügyében. Nem véletlen, hogy utánasietek, majd elé is állok. Hogy aztán majd megszakadjon a szívem, amikor sírni látom. Nem vagyok egy empatikus alkat, mindenkit szokásom ellökni, de őt sosem tudtam, nem csoda, hogy ha nekem is most valami hasonló kaparja a torkomat. Azért nem buktatom le magamat az infóval, hogy én már tudtam róla, egyrészt mert nem segítene semmit, másfelől azért küldtek ide, hogy segítsek neki kibogozni mindezt, ebben pedig sikerrel jártam, még ha kissé fájdalmas is.
- Jóég! Nagyon sajnálom, hogy ez most így alakult, de..   – Kissé azért felsóhajtok, nehéz erre bármit is mondani. Azt hiszem sosem fog megbocsájtani valami olyanért, amiben nem érzem magamat hibásnak, csak hát neki ez annyira fontos, hogy nem tud napirendre térni felette, ezért is kezel úgy, mint Tomot, akinek szintén csak ez fontos. Talán hagynom kéne, és sosem zaklatni többé, végülis a feladatomat már elvégeztem.
- Carol, drága.. Én..nem ismertelek még téged akkor. Kérlek ne gondolj rá. Mondtam már, nem vagyok vele együtt. Nekem csak te számítasz, bármit is mondasz, és ne hidd, hogy Yngrid úgy érezné, át lett verve, vagy kihasználva. A hugod, most már tudod, ami tényleg meglepő egy ilyen kis közegben, de nem együtt nevelkedtetek, és.. Mindig itt leszek neked. – Na jó, akkor eldöntöttem, hogy mégsem megyek el. Ez felér egy szerelmi vallomással. Óvatosan megcirógatom a vállát, tudom, hogy ha ki van borulva, akkor nem lehet csak úgy odarántani magamhoz, és a karomba zárni. Különben is, ezek után még arra is van esély, hogy mégiscsak Tomnál talál vigaszt. Sajnos ez ellen tényleg nem tehetek semmit. :hug:  ||   [You must be registered and logged in to see this link.]
..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Carol Smith
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 174

TémanyitásTárgy: Re: Samael & Carol - Családfakutatás 2018-02-08, 17:57


Samael & Carol[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

- Igen, de... honnan tudom, hogy ez egyáltalán szerelem-e? Tom azt mondta, hogy szeret, de nem változik, vagy... nem érzem úgy, de ha én nem szeretem? Te voltál már szerelmes? Tudod milyen az? - na most nem arra várok, hogy azt mondja, hogy persze most épp az, hiszen bár mondhatni célozgatott rá, hogy elég erős vonzódás van közöttünk, de arról nem volt szó, hogy ez szerelem lenne és egyébként is két találkozás után ezt még se lehet csak úgy eldönteni nem? De én tényleg nem tudom, hogy pontosan mi is a szerelem, hogy mit kellene éreznem és hogy honnan tudnám, hogy az vagyok-e. Nem fair, ha hitegetem Tomot, de ő vajon tényleg biztos magában? Vagy csak azért mondta, mert úgy gondolta, úgy akarta érezni esetleg? Én magam sem tudom és valahogy úgy érzem erre nincs is konkrét válasz.
- Igen, meg kellene próbálnom, de nehéz eldönteni hogy azért kedvelnek-e, aki vagyok, vagy ami lettem. - na igen a modellkedés óta tény, hogy többen vannak a közelemben és több barátom lett, de akkor sem tudhatom, hogy közülük kik azok, akik tényleg a barátaim és kik akik csak annak mondják magukat. Ez azért elég bonyolult így. A következő információk pedig csak még jobban megbonyolítják az életemet, ami eddig se tűnt egyszerűnek. Amiket olvasok felborítanak még az eddigieknél is jobban mindent, pedig nem gondoltam volna, hogy ez akár csak távolról is lehetséges. Nem csoda, hogy amikor Samael utolér már nem csak vörös a szemem, hanem újabb és újabb könnycseppek hullnak alá. Nem zokogok, afféle néma sírás ez, mintha még fel se tudtam volna fogni, hogy mit is olvastam.
- Nem tudom, hogy ennek mennyi esélye volt, de... a húgom... Az a baba a képen, akit keresek, a húgom és ő Yngrid. Érted már? Pont... pont ő, akivel te... és aki azt mondta, hogy nem is érdekelné a családja. Ő mondta nekem, amikor erről beszéltünk. Ha elé állok, hogy én vagyok a nővére, hogy tudom kik a szülei és mindezt úgy, hogy te és ő... - a kezeimbe temetem az arcomat. Még mindig csendben sírok, csak a vállaim rázkódnak enyhén szólva is, ahogyan próbálom összeszedni magamat, de akármit teszek, valahogy nem igazán akar sikerülni. Ennek tényleg mennyi esélye volt, hogy pont Yngrid a húgom és hogy Samael pont vele volt együtt, ami már eredetileg is bántott, de így most még sokkal rosszabb.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Éjjel egyik

Nappal másik
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Samael Winterwolf
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 96

TémanyitásTárgy: Re: Samael & Carol - Családfakutatás 2018-02-03, 10:46

Carol & Samael

back to summer paradise with you
[You must be registered and logged in to see this image.]


- Na igen, de ez miért is lehetne egyértelmű? Nem értek hozzá, de a szerelem mindig bonyolult. A lelkeink nem azonosak, mindenki mást gondol. Megmaradni az elveknél, vagy változni a másikért..? Tulajdonképpen arról van szó, hogy akivel nem vagy alapból hullámhosszon, ahhoz nem is tudsz vonzódni. Viszont hosszú távon csiszolódni kell, mindkét oldalról elfogadni a másik rigolyáit. Tehát mindkettő igaz, csak az időtényező a más. – Na most lehet, hogy jó nagy hülyeséget mondtam, hiszen pont most mondtam, hogy én nem vagyok szakértő, ráadásul anyám miatt nem is akartam részt venni tudatosan abban, hogy érzelmileg érintett legyek bárkivel is. Carol viszont olyan hatással van rám, hogy nem kérdés, hogy ha úgy éreznénk, a későbbiekben változnunk kell a másik kedvéért, én megtenném. Ám nem az én egyedüli érzéseimnek van jelentősége, hiszen már így is többször megijesztettem a közeledésemmel, pedig tekintettel voltam a jelenlegi kapcsolatára.
- Igen, valahogy úgy vélem, hogy a szüleink bűnei ránk is átragadnak, nem tudjuk függetleníteni magunkat tőlük. Ám megpróbálhatunk új életet kezdeni, hiszen nincsen megírva a sorsunk. Téged elég sokan kedvelnek, meg kell próbálnod ebből erőt meríteni. – Tudom, hogy a bizonytalansága továb fokozódhat, ha Tomtól nem kap egyértelmű jelzéseket, ráadásul a családi kutakodás is nyomasztja. Ám én csak azt tehetem, hogy mellette állok, amolyan védőhálót biztosítok, ha rám akarna támaszkodni. Valahol ez lehet a szerelem, azt hiszem. Rásimítom az ujjaimat a kezére, amivel megszorítja az enyémet. Itt vagyok, itt leszek, nem megyek sehova, és persze bemegyek vele. Carol tudhatta volna, hogy a minisztériumban bürokraták üllnek, így nem csoda, hogy ha szigorú alakok ülnek vele szemben. Kisietek utána, amikor látványosan összeomlik. Valahol a folyosón sikerül beérni, hogy elé lépve kérdezzek rá.
- Mi.. Mi történt? Mit láttál? Mit olvastál? Baj van? – Azért engem is megrettent, hogy ennyire maga alatt van, magamhoz ölelgetném, de hát semmi jogom nincsen hozzá. Vajon mi történhetett? Lehet, hogy el se fogja mondani nekem? :hug:  ||   [You must be registered and logged in to see this link.]
..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Carol Smith
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 174

TémanyitásTárgy: Re: Samael & Carol - Családfakutatás 2018-02-02, 20:22


Samael & Carol[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

- De ez... ellentmondás nem? - ráncolom kissé értetlenkedve a homlokomat. Most akkor azt mondja, hogy el kellene fogadnom Tomot úgy, ahogyan van, de közben neki meg változnia kellene a kedvemért? És mi van akkor ha nem tud és én sem tudom elfogadni? És akkor mi van, ha eleve nem is szeretem és ha ő sem, csak azt mondta, vagy azt hitte? Egyre bizonytalanabb vagyok és attól félek, hogy nem tesz jót, ha túl sokat gondolkodom ezen az egészen, mert annak tényleg nem lenne jó vége. Egyelőre ezért is vagyok annyira bizonytalan minden téren, hiszen azt sem tudhatom, hogy Samael pontosan mit gondol, mivel ki nem mondta, csak utalt rá, de az nem az igazi. Arról nem is beszélve, hogy ha netán tényleg szeret, akkor azzal mit tudnék kezdeni ebben az amúgy is épp eléggé bonyolult helyzetben?
- Hát ez... ez tényleg bonyolult, de megértem. Az én anyám se könnyű eset és én próbálok nem olyan lenni, mint ő, de az összes bizonytalanság, ami bennem van tőle származik és még nem tudom, hogyan tudom ezeket eltüntetni magamból. - hát igen nem egyszerű neki és nekem sem, hiszen ha nem vagy fontos, ha nem érzel magadban erőt, ha az anyád folyton fél és retteg mindentől, akkor nem tudhatod, hogy vajon neked tényleg annyira nincs-e erőd, ahogyan ő mondja, vagy több van benned és erősebb vagy, mint amit eddig elhitettek veled. Nem csoda, ha nem bízom magamban, nem bízom Tomban sem. Azért előre nyúlok és megszorítom a kezét csak egy pillanatra is. Aztán csak hálásan pillantok rá, hogy bejön velem és segít. Az a baj, hogy egyszerűen Tom lenne itt velem, ő nem hiszem, hogy képes lenne ezt a helyzetet normálisan kezelni. Nem úgy, mint Samael. Valahogy nem érezné át rendesen.
Ahogy belépünk már eleve megriadok kissé az előttem ülők szigorú tekintetétől. Igazából szólni se nagyon merek először, csak a torokköszörülésük után sikerül halkan kinyögni legalább a nevemet, hogy előkerítsék a megfelelő iratokat. Nem szólnak egy szót sem, ami fura... de végül előkerül egy akta benne mindenféle papírokkal.
- Az... az rólam szól és a családomról? - a szigorú tekintetű nő csak bólint egyet és felém tolja a papírokat, mintha csak azt várná döntsek meg akarom-e nézni. Nagyot nyelek, végül az asztalhoz lépek és magamhoz veszem. Gyorsan lapozom át és futom át a sorokat, egyre jobban elképedve, majd idegesen ejtve vissza az egészet az asztalra. Csak aztán szorítom össze a számat és pillantok hátra Samaelre. Ez... mindent még jobban összekavar csak, így nem csoda, ha csak egy köszönömöt sikerül motyognom és már fordítok is hátat nekik, hogy láthatóan vöröslő szemekkel siessek ki a teremből.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Éjjel egyik

Nappal másik
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Samael Winterwolf
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 96

TémanyitásTárgy: Re: Samael & Carol - Családfakutatás 2018-01-28, 15:25

Carol & Samael

back to summer paradise with you
[You must be registered and logged in to see this image.]


- Nos, szerelmi témában annyira nem vagyok otthon, de ugye két dolog adott. Az egyik, hogy ha szeretsz valakit, akkor úgy szereted, ahogy van. A másik viszont ennek pont az ellentéte. Ha szeretsz valakit, változol a kedvéért. – Ezt így tényleg nehéz bekategorizálni. Azt hiszem az lehet ennek a lehetetlen egyenletnek a megoldása, hogy a jó tulajdonságait szeretjük a másiknak, és megpróbáljuk jobb emberré tenni. Ha ez lehetséges. Ám ha Tom nem adná fel a kalandor életét Carol miatt, és mindent a szexre hegyez ki, ami Carolnak nem fontos, akkor ott tényleg gond van. Bár lehet, hogy eleve nem illenek össze, hiszen ha Carolnak igazán tetszene Tom, akkor nem is lenne kérdés a szex sem. Különös dolog ez, ebben még én is csupán botladozom.
- Pedig.. anyám halála óta valahogy nem találom magamat. Az egész korábbi életem az ő elismerését keresve alakult, amit sosem adott meg. És most már ezt nem is tudom elnyerni. Így aztán a szerelem is elkerült, mondván hogy ha nincs akinek fontos lennék, hogyan tudnám kifejezni, ha nekem valaki az? – Tűnődöm el révetegen, miközben mégiscsak visszatekintek Carolra. Az ő esete merőben más, hozzá ódákat tudnék írni, a hajáról, a kedvességéről, vagy pusztán azért, mert róla álmodhatok a magányos éjszakákon. Nem úgy, mint Tom, nem úgy szokásom őt magam elé képzelni, viszont a szerelmét sem erőltethetem, főleg, hogy a saját érzéseimmel sem vagyok tisztában. Mindez még plátói, ezért is vagyok úgy vele, hogy ha Tomnak teremtette az ég, akkor bennem egy igaz barátot találhat, akire olykor talán még a gondolataimat is rábízhatom. Azt hiszem, ő valami elveszett, s megtalált szerelem, akire mindig is vártam, vágytam, de igazából sosem lehet az enyém. Egyszerre boldogító, s fájdalmas ez az egész, a jelenléte támogat, és elgyengít egyben. A rajongóim felé, meg úgy bárki irányába egy arrogáns, magabiztos művész lehetek, aki már azon is szemforgat, ha megszólítják. Ha csak ránéznek..
- Szívesen bemegyek veled. – Zárjuk itt le a témát, hiszen a sorban már mi következünk. Megfoghatnám a kezét, igen, az elég bátorító lehetne talán mindkettőnk számára, ám a barátságba bizonyos szinten már nem fér bele. Viszont elegendő lehet a lelki támogatásom pusztán a jelenlétemmel is. Belépünk hát, miután már tényleg mi jövünk, s bent az irodában egy hosszúkás asztal mögött három bürokrata ül, egyszerre fogják elbírálalni Carol ügyét. Egy középkorú kontyos boszorkány, egy fiatal gőgős mágus, és egy idős okkulárés apóka. Várakozóan tekintenek ránk, én egyenlőre nem szólalok meg.

 :hug:  ||   [You must be registered and logged in to see this link.]
..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Carol Smith
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 174

TémanyitásTárgy: Re: Samael & Carol - Családfakutatás 2018-01-27, 16:32


Samael & Carol[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

Én se pontosan tudom, hogy Samaelnek mi is a célja a beszélgetéssel, mert tényleg olyan, mintha védené Tomot, miközben egyértelműen az értésemre adta, hogy cseppet sem bánná, ha vele lennék és nem pedig Tommal, de azt is, hogy nem állna szándékosan közénk. Különös alak, annyi biztos és pont e miatt olyan imponáló a hozzám való viszonya, mert alig ismer, de mégis fontosabb vagyok számára annál, mint hogy megpróbáljon lebeszélni Tomról.
- De ezt honnan tudhatnám, hogy Tom esetén melyikről van szó? Talán csak szeretne változni, de az is lehet, hogy nem tud. - na igen én ezt már az elején is elmondtam neki, hogy azért tartok tőle, hogy nem fog tudni változtatni az életmódján és annak csak rossz vége lehet. Ha köztünk lesz valami, aztán mégis valami módon megbánt, akkor nem hiszem, hogy túl jó lenne utána a kapcsolatunk. Ezzel persze ő is tisztában van, főleg úgy hogy ott van Lacey is, de ez még nem jelenti azt, hogy tud magának majd parancsolni, főleg akkor, ha olyan sokszor felmerül benne a szex, amire én még nem érzem úgy, hogy felkészültem volna.
- Oh... nem gondoltam, hogy magadba forduló típus lennél, valahogy ez nem jellemző rád, legalábbis azt hittem. - igen, tényleg meglep. Azt gondolná róla az ember, hogy olyan jellemzően nyitott típus, aki mindenkivel jól el van és most kiderül, hogy az utóbbi időben inkább elmar maga mellől mindenkit? Mondjuk ezek szerint vannak kivételek, hiszen Yngriddel se lehetett túlságosan undok, ha végül... nem épp baráti beszélgetés lett belőle. Mondjuk ezt most nem mondom ki hangosan, hiszen kétlem, hogy túl jó vége lenne, főleg ha azt nézzük, hogy már egyszer elvágta köztünk a beszélgetés fonalát. Inkább próbálok nem gondolni a dologra.
- Végül is ez igaz, de nem minden modell egyforma, látod nekem sincs... - el is harapom a mondatot, mert ha ezt nézzük akkor pont hogy Tom révén álltam be én is a sorba, hiszen én is a suli menő srácával jöttem össze, pedig én aztán sosem voltam olyan, aki csak azért tenné azt, mint más, mert az a menő és erre most... Inkább előre pillantok, hiszen tényleg mindjárt én jövök a sorban. - Túlságosan nagy kérés lenne, hogy bejöjj velem? - pillantok végül hirtelen Samaelre. Nem tudom, hogy akar-e és persze azt sem tudom, hogy mi fog kiderülni a családomról és talán e miatt nem is okos ötlet megkérni őt erre, de egyedül... nem tudom, hogy menne-e.

[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Éjjel egyik

Nappal másik
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Samael Winterwolf
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 96

TémanyitásTárgy: Re: Samael & Carol - Családfakutatás 2018-01-20, 11:27

Carol & Samael

back to summer paradise with you
[You must be registered and logged in to see this image.]


Valóban meglepő, hogy Carol velem beszél a szexről, de az viszont nem, hogy Tomról, ezért merült fel a téma. A vonzalmunk nem csak baráti alapon nyugszik, végtére is én is pasi vagyok, és egy másik szemszögből, hiteles forrásból is tudni akarja, hogy ez a fiúknak mennyire fontos.
- Na igen, de az előélet két irányba vihet el. Ha valakinek ennyire fontos a sok lány ellenére is, az valóban fura hatást kelt, mintha nem tudna kielégülni. Ha viszont valakinek sok lány volt az életében, akkor rájöhet arra is, hogy a szex csupán egy eszköz arra, hogy jól érezzük magunkat együtt, de nem az első, és nem az egyetlen. – Vonom meg a vállamat, ezzel most nem is tudom, hogy megvédtem Tomot vagy sem. Kétségkívül jó dolog egymásra hangolódni, nekem is voltak már élvezetes partnerek az életemben, de ha Yngrid nem erőlteti annyira azt, hogy ágyba bújjunk, bennem fel sem merül. Mindezt kár lenne taglalni Carolnak, mert csak még inkább pocsékul érezné magát, hogy körülötte mindenki szexel, vagy azt akar. Nekem nincsen ilyen kényszerem, ráadásul ő igazán tetszik, csak hát ugye foglalt.
- Talán egy kicsit igen. Amióta az anyám meghalt, valahol mégiscsak. Nem vagyok kiváncsi másokra, nincsen társaságom, és ha mégis lenne, mindenkit elmarok magamtól. Veled valamiért nem működik az, hogy bántó legyek, pedig hidd el, igencsak szemét tudok lenni. Megvan a varázsod azt hiszem. – Ismerem be a nyilvánvalót, hiszen nem is akartam idejönni, és még mostanság is megvannak a magam kételyei, hogy valóban én kellek ide segítőnek.
- Oh, dehogynem, a színészet, és a modelkedés rokon szakma. Gyakorta van, hogy egy-egy partyn megjelennek modellek is, de hát ha már ennyire ismered a szakmai berkeket, tudhatnád, ők mindig a sztársporoló pasijukat hozzák, akiknek olyan forró a teste, hogy ha hozzáérsz, meggyulladnak az izmai. Mellettük bármilyen sikeres is vagyok, vagy.. ismert a lányok körében, az én hatvan kilómmal nem érzem magamat menőnek. A színészekkel lényegében csupán játszom, barátoknak igazán kettőt mondanék, hárman játszunk a darabjaim nagy részében. A Rómeó és Júliában vagyunk többek között Rómeó, Mercutio és Belvolio triója.  – Közben felgyorsult a sor, már csak ketten vannak előttünk. Kérdés, hogy majd Carol egyedül megy be, és megvárjam, vagy én is menjek be vele? :hug:  ||   [You must be registered and logged in to see this link.]
..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Carol Smith
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 174

TémanyitásTárgy: Re: Samael & Carol - Családfakutatás 2018-01-19, 15:13


Samael & Carol[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

Én még Laceyvel sem szoktam ilyesmiről beszélni, épp azért olyan fura most, hogy pont Samaellel teszem, akit nem is ismerek még annyira, plusz a tetejében még fiú is. Fura egy érzés, annyi szent, de közben meg még sem annyira. Van ennek így értelme?
- Oh... ebben igazad van. Tényleg nem tudhatom, hogy más hoy van ezzel, erre nem is gondoltam, csak azt hittem Tom... tudod neki azért van egy előélete. - na jó, tényleg igaza van. Honnan tudhatnám én, hogy Tom gyakran gondol ilyesmire, ha nem tudom, hogy más milyen gyakran teszi, meg amúgy se látok a fejébe. Csak, mert eddig minden alkalommal felmerült, ez még nem jelenti azt, hogy csak arra gondolna és persze nem tudhatom, hogy Samaelben is nem merült-e fel legalább annyiszor, csak mert ő nem mondta.
- Az azért nem lehet valami kellemes. Nem vagy magányos? Ha senki se rád kíváncsi, hanem a szerepeidre. - nem is tudom, hogy e téren színésznek, vagy modellnek nehezebb lenni. Talán mindkettő a maga nemében más és ennyi, de magam sem tudom, hogy vajon melyik milyen lehet, hiszen a másik oldalt nem próbáltam ki, de folyton szerepet játszani úgy, hogy rád nem feltétlenül figyelnek csak arra, amit az asztalra tettél le... Persze nem tudom igazából, hogy milyen élete volt a tengerentúl. Az is lehet, hogy élvezte, mert amikor először találkoztunk látszott, hogy nem nagy kedvvel van itt. De ez még nem jelenti, hogy visszavágyna oda, csak még az itteni helyzet nagyon új volt neki.
- Szóval fokozatosan, értem. - újfent sikerül kellően zavarba hoznia. El is pirulok, pedig már sikerült nagyjából visszahoznom a normális emberi színemet, de ez most megint egy kis időre elszáll majd. Nem is tudom miért vele beszélem ezt meg, még most sem és persze fura, hiszen lássuk be, hogy Samaellel is felmerülne ilyesmi idővel. Kérdés, hogy akkor is hasonlóan állnék a dologhoz, vagy más lenne a helyzet, mint a mostani Tommal? És vajon Tommal miért nem tudom ezt rendesen megbeszélni, mint ahogyan most Samaellel teszem? Vele csak elodázom, talán pont a miatt, mert ő egészen másképp... valahogy lényegre törőbben áll ehhez, vagy nem is tudom, hogyan fogalmazzak.
- Te nem ismersz modell lányokat? Ők olyan... hát nem is tudom, nem igazán vagyok jóban velük. Folyton a ruhájuk, meg a külsejük a fontos, meg hogy mit esznek. Nekem ez olyan távoli. - én nem veszem ezt ennyire komolyan, mint ahogyan a legtöbben körülöttem, akik szintén ezzel foglalkoznak és jó eséllyel pont e miatt nem is tudok velük jóban lenni. Lacey más, ő a legjobb barátom, akik viszont a modell szakmában dolgoznak, annyira... modellek. - Neked sok színész barátod van? - kérdezem még, hiszen már nem sok van hátra, a végén még tényleg elérjük majd a célt és sikerül megszerezni az infokat, vagy legalább valamennyivel közelebb jutni a családom rejtélyének kérdéséhez.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Éjjel egyik

Nappal másik
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Samael Winterwolf
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 96

TémanyitásTárgy: Re: Samael & Carol - Családfakutatás 2018-01-13, 16:40

Carol & Samael

back to summer paradise with you
[You must be registered and logged in to see this image.]


Kétségkívül nem szoktam én sem lányokkal a szexről beszélni. Csináljuk, vagy nem csináljuk, de hogy így átbeszélni eddig ez nem volt az én stílusom. Ám Carol és köztem van valami mély vonzalom, segítenem kell neki, hogy megértse, hogy mit él át, és hogy ha úgy alakul, akkor rákészülhessen Tommal. Az igazából sosem merült fel, hogy netán velem, hiszen az érzelmeim tiszták, barátként is tekintek rá, és nem azért jöttem ide, hogy felrúgjam a kapcsolatát. A zavarát el tudom fogadni, de az érvelését nem, ezért el is mosolyodom.
- Te Carol, mi az, hogy gyakrabban? Azt mondtad, hogy még nem nagyon volt senkid, akkor honnan tudod, hogy Tomnál gyakrabban merül fel, mint másnál? Nem csak te érzed, hogy magadhoz képest neki ezt sokkal fontosabb? Ám a többi sráccal azért nehéz őt így összehasonlítani. – Ezzel nem akarom megbántani, éppenhogy csak megpróbálom viccesre fordítani a dolgot, hiszen már most is tiszta vörös szegény. Jó dolog, hogy megtisztel a bizalmával, a saját gondolataiba avat, amit nem tenne, ha nem lennék egy kicsit is fontos számára.
- Csak veled nem ennyire furcsa. Nem vagyok beszélgetős alkat. A színpadon minden annyival könnyebb, valaki mást játszhatok, az érzéseimet dalban elég elmondani. De.. nem ismernek annyira, nem is akarják tudni, hogy milyen vagyok. Ez elég egyedi helyzet. – ismerem be. Szerencse, hogy Carol nem olvas amerikai újságokat, mert elég bunkónak vagyok ott cimkézve, voltak bőven balhéim, zárkózott alakként nagyon ki tudok akadni, ha valamit rámeröltetnek. Így törtem már össze paparazzi fényképezőgépét, és húztam be csak úgy zsigerből valakinek, aki provokált egy partyn. Azt hiszem erre mondják, hogy megosztó személyiség.
- Nem tudom drága. Bár adhatnék tanácsot, csakhogy érintett vagyok. Tudod, hogy kedvellek, és jót akarok neked. Ha elsősorban az a fontos, hogy kiállj a kapcsolatotokért, akkor valahol mindkettőknek közelíteni kell a másik felé. Tomnak türelmesebbnek lennie, elfogadni, hogy a szex csak egy kifejezésmódja a vonzalomnak, de nem az elsődleges, és nem az egyetlen. Neked pedig lazábbnak lenned, bizonyos tekintetben ráhangolódni, ezt lehet lépcsőzetesen is. Tudod fehérneműben is lehet jókat csókolózni, táncolni a másiknak valami szépet. Ha nincs meg az alap ráhangolódás, akkor dolgozni is érdemes lehet rajta. – Persze harcolhatnék Carolért, megcsókolhatnám, de azt hiszem ezen már túl vagyok. Többet jelent ő nekem, mintsem erőszakoskodjak. Nem attól lesz valaki férfi, hogy elveszi amit akar, főleg egy olyan lánynál, akit ezzel választás elé kényszerít. Mindössze a kezét húzom az ajkam elé, és egy puszit nyomok az ujjaira, jelezve, hogy mellette állok, és bennem mindig bízhat majd.
- Voltam, engem is fotóztak már, csak úgy értem, hogy miért nem próbálod kicsit elengedni magadat? Vannak esetleg barátnőid a modellkedésből? Ők mivel töltik a kicsi szabadidejüket? Neked olyan mosolygós fejed van, hajlamos vagy a vidámságra, hát el kéne merülnöd benne. – A sor azért halad, lassacskán mi is oda fogunk érni a pulthoz, és még foglalkoznak is velünk. Carol társasága nagyon is boldogító, szinte megrészegülök a közelségétől, de nálam ez a plátó szinten megreked egyenlőre, csupán ki vagyok pirulva kissé. :hug:  ||   [You must be registered and logged in to see this link.]
..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Carol Smith
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 174

TémanyitásTárgy: Re: Samael & Carol - Családfakutatás 2018-01-12, 19:53


Samael & Carol[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

Na jó, nem épp olyan téma került elő, amiről az ember általában beszélgetni szokott, úgyhogy azt hiszem nem csoda, ha eléggé zavarban vagyok. Még igazából Laceyvel se sokszor beszéltem ilyesmiről, pedig ő a legjobb barátnőm és még elég régóta ismerem, Samaelt viszont nem és erre pont a szex az, ami felmerül közöttünk, mint beszéd téma. Nem csoda, ha vörösödöm, főleg mert végülis én voltam az, aki felhoztam a dolgot, akármennyire is nem kellett volna és most nagyon furán érzem magamat.
- Értem és persze... persze, hogy felmerül a szex is, csak sokszor úgy érzem Tomnál jóval gyakrabban merül fel, mint másnál. - vagy ebben minden srác végül is egyforma, maximum Tom gyakrabban mondja ki és ezért nem kellene másképp néznem rá? Nem is tudom, tényleg olyan fura erről pont Samaellel beszélgetni, meg aztán vannak is körülöttünk, így nem csoda, ha még furább ez az egész beszélgetés. A végén még meghallja valaki és furán néz majd ránk, bár láthatóan igazából a kutyát se érdekelnek a többi sorban állók, úgyhogy ez igazából nem valós félelem, de az ember nem mindig valós félelmeket táplál, időnként könnyen elmegy irreális irányba.
- Akkor kettőnk közül legalább neked nem furcsa, ez is valami. - mosolyodom el. Mondjuk azt eddig is tudtam, hogy Samael jóval nyitottabb nálam, úgyhogy valahol érthető, ha neki ez alapvetően könnyebben megy, de azért nekem zavarba ejtő arra gondolni, hogy esetleg ő is belegondolt már ilyesmibe velem kapcsolatban, főleg ha azt nézzük, hogy Yngriddel milyen könnyen és gyorsan belevetette magát a dologba.
- Akkor most azt mondod, hogy nem illünk össze, mert másképp állunk a dolgokhoz, vagy... azt mondod, hogy lehet, hogy az én hozzáállásom kell neki, hogy lenyugodjon és másképp álljon ehhez? - ráncolom kissé a homlokomat, mert őszintén szóval tényleg nem tudom, hogy melyikre gondolhat, vagy ő se tudja? És egyébként is könnyen lehet, hogy nem valami fair dolog pont tőle elvárnom azt, hogy tanácsot adjon kapcsolati téren, amikor az már elég nyilvánvalóvá vált, hogy nagyon is érdeklem. Ezek után nem várhatom, hogy ő mondja el, hogyan legyen jobb Tommal, vagy hogy egyáltalán van-e értelme. Mondjuk igazán becsülendő, hogy nem próbál lebeszélni róla, amivel a saját malmára hajtaná a vizet, de hát a fenébe is ezzel csak még inkább szimpatikussá és kedvessé válik a szememben.
- Azért a modellkedés más, mármint annyira nincs mit nézni rajta, mint a színházon, de volt már rá példa, főleg még az elején, amikor szívesen lestem el mozdulatokat. De gondolom fotózáson te is voltál már nem? - mármint ha még autogrammot is kérnek tőle, akkor azért biztosan elég nagy híre van már és nem csak a modelleket szokták fotózni. Vannak sorozatok egyéb hírességekről is, mint amilyen ő is, tehát biztosan van azért ebben már valamennyi tapasztalata.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Éjjel egyik

Nappal másik
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Samael Winterwolf
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 96

TémanyitásTárgy: Re: Samael & Carol - Családfakutatás 2018-01-08, 07:23

Carol & Samael

back to summer paradise with you
[You must be registered and logged in to see this image.]


A szemem sarkából akkor veszem észre Carolt, amikor azt a másik nyulánk szőkét már elküldtem. Különös módon nyugtalanság fut végig rajtam, hiszen érezhetően megkeményedett a tekintete. Ha neki Tom a fontos, akkor miért zavarja, hogy az én életemben mások is vannak? Talán mindkettőnk kifejezett erőlködése ellenére sem tudunk barátok maradni? Én felajánlottam, hogy ha vége a közös nyomozásnak, akkor távozom, és addig sem kell találkoznunk, de úgy fest, ezt mégsem szükségeltetik meglépnünk, nem is bírnám ki nélküle. Ám az mégiscsak boldogító, hogy a lány távozásával ismét beszélgetni kezdünk, és nem kevésbé fontos témákról.
- Egyszerűen csak pasi vagyok, kiindulva magamból nem nehéz mások fejébe látnom. A srácok ugyan nem beszélik meg a lelki dolgokat, de azért mégiscsak megesik olykor. Elhiszem, hogy neked fura, de mások vagyunk, mi így működünk, de lehet ezt kulturáltan is csinálni. Végülis ha igazán kell neked valaki, akkor óhatatlanul felmerül a szex is, de az oda vezető út nem mindegy, hogy milyen. – Vonom meg a vállamat, nekem is volt már rá példa, hogy elkapkodtam, példának okáért Yngrid esetében, de ott a hirtelen vágy vezette a lépteinket, de akit én komolynak tartok, azzal nyilván nem így járnék el. – Nekem nem furcsa, ha ilyesmiről beszélünk. Mármint édes tőled, hogy megosztod velem, hogy mit gondolsz. Ez nagyfokú bizalmat jelent, amiért hálás vagyok. Én is az őszinteség híve vagyok. Nem kell ugyan mindent kimondani, de bizonyos dolgokat érdemes. [/color] [/i]– Mivel éppen az előbb mondtam ki, hogy nálam ő nem ilyen kategóriába esik, hogy a külsőségei érdekelnek, ezzel nem hiszem, hogy megleptem, hiszen már korábban is szó volt róla, hogy talán túl könnyen kitárulkoztam neki, amit egy cseppet sem sajnáltam. – Ezért.. nem kárhoztathatod, mert lehet, hogy úgy véli, hogy ha ő annyira vágyik a dologra, akkor téged is nagyon könnyedén boldoggá tudta tenni vele. Tudod, azt szokták mondani, hogy adni jó. Viszont ha nálad a lelki aspektusok előbbre valók, akkor igen nehéz összeegyeztetni. Van az a mondás, hogy egy húron pendülni valakivel. Ez igen érzékletes, hiszen ha valakivel megvan a harmónia, akkor nincs erőltetés, mert minden magától jön. Ezért drukkoltam neked, mert te olyan kiegyensúlyozott vagy, és jó hatással másokra. – Kivéve akit nem lehet megváltoztatni, és Tom nagyon ilyennek tűnik Carol elmondása alapján.  Az is elképzelhető, hogy Tomnak még nem volt lehetősége kiélni magát, vagy talán mindig is ilyen típus marad, akivel nem nagyon lehet komoly kapcsolatot tervezni. Én talán nem ilyen volnék? Nem, eddig sem faltam nagy kanállal az életet, sőt, kifejezetten bunkó tudok lenni, de ha az ember talál valakit, aki igazán tetszik, akkor minden megváltozik. – Ahha, hát sajnálom, ez így tényleg nehéz. Tetszetek egymásnak, de lehet, hogy ez önmagában nem elég. Nincs összetartó erő azt hiszem. És te? Mennyire szereted amit csinálsz? Meg szoktál nézni másokat is? Úgy értem, én például beülök szívesen színházi darabokra pusztán nézőként, mert annyira szeretem a színjátszást, hogy nem vagyok irigy, sokkal inkább érdekel az, hogy mások hogyan tetszik. Nálad is előfordul, hogy egy fotózáson nézőként ülsz? – A sor halad, de nagyon, és időnként ki is jön valami biztonsági troll körbenézni, van egy olyan érzésem, hogy az ügyfélfogadási időben nem fog mindenki sorra kerülni, de nincs kedvem ezt megint végigállni.

 :hug:  ||   [You must be registered and logged in to see this link.]
..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Carol Smith
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 174

TémanyitásTárgy: Re: Samael & Carol - Családfakutatás 2018-01-06, 12:49


Samael & Carol[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

Azt hiszem csak fura, de magam sem tudom megmagyarázni, hogy miért zavar, hogy valaki odament hozzá. Nekem ott van Tom és egyébként is... Vonzalom, vagy nem is tudom, talán tényleg van, de ettől még nem kevésbé furcsa érzés, miközben tudom, hogy nem kellene, hogy zavarjon a dolog, hiszen végül is maximum csak barátok vagyunk. Egyébként se lehet ez több, hiszen ott van Yngrid is és persze Tom és... túl zavaros ez az egész helyzet. Ezek után a téma, amit nekem sikerült felhozni még kellően zavarba ejtő is. Hát na nem szoktam ilyesmiről beszélni, az tény és való és pont azt hiszem vele nem kellene, de úgy fest nem kerüli ki a dolgot.
- Azt hiszem értem. Ezek szerint te... tájékozottabb vagy a témában. Azaz, nekem ehhez aztán semmi közöm és fura is ez most nem? Mármint... - hát na látszik, hogy nehezen találom a szavakat és nagyon zavarban vagyok. Az arcom is rendesen ki van pirulva, de hát nem szoktam én ilyesmiről senkivel sem beszélni, és pont itt egy Minisztériumi folyosón várakozva... Kész csoda, hogy még nem ragadt a torkomon a szó. Annak is elég nagy esélye lett volna, de valami miatt úgy fest, hogy Samael mellett még egy ilyen kellemetlen téma is könnyebben megy.
- Szóval te... nem úgy, ez kedves. Engem azért zavar, hogy mások igen, szóval mind és folyton... így még rosszabb. - húzom el a számat kicsit, hiszen elég kellemetlen erre gondolni, főleg ha valaki rám néz, vagy beszélgetek vele. Mi van, ha akkor is ilyesmi jár a fejükben és még ott vannak a képek is pluszban, ami csak még több alapot ad nekik erre. Elég kellemetlen, főleg ha belegondolok. - Tomnak is folyton... ez jár az eszében. - bököm ki végül, ami viszont az én fejemben jár. Akkor, ha Tom is így gondol rám az azt mutatja, hogy em annyira komolyak a szándékai, csak ő gondolja őket annak? Ezek után nem is tudom, hogy mit mondhatnék erre a kérdésre.
- Nem sok mindent csináltunk még együtt, inkább csak... úgy együtt voltunk erre-arra. De ő... eléggé más, mint én, nem is tudom van-e közös hobbink. - lebiggyed a szám, hiszen ez se hangzik valami jól. Úgy fest, hogy nem nagyon találunk olyat, amiből jól jövök ki, főleg akkor, ha Tom kerül szóba. Lehetséges, hogy tényleg egyáltalán nem illünk egymáshoz? Akkor egyáltalán mi értelme az egésznek? Meg akartam próbálni, mert Tom mégis csak Tom, de ha meg közben nincs is értelme... Miért ilyen bonyolult ez?
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Éjjel egyik

Nappal másik
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Samael Winterwolf
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 96

TémanyitásTárgy: Re: Samael & Carol - Családfakutatás 2017-12-30, 09:14

Carol & Samael

back to summer paradise with you
[You must be registered and logged in to see this image.]


Látom Carolon, hogy mennyire kibuktatja, hogy valaki odajött hozzám. Mégiscsak kölcsönös lehet a vonzalom, ha ennyire rosszul érintette a múltbéli Yngrides dolog, és most az, hogy valaki más is felfigyelhet rám. Olyan édes, hogy így vívódik magában. Én tényleg nem akartam őket szétválasztani Tommal, de.. közben meg nem tehetek róla, valahol mégiscsak kimutatom, hogy közöttünk valami komoly kezd éledni. Jókat beszélgetünk, és egymás közelsége mindkettőnket különösen fel tud dobni. Elmosolyodom, és csak azért nem simogatom meg a haját, mert az már túlontúl közvetlen lenne, és jelenlegi helyzetünk az nem is lenne szerencsés. Ahhoz se hiányzik sok, hogy elnevessem magamat, főleg a zavart szemlesütését látva. Na nem őt nevetném ki, hanem ez tényleg olyan abszurd. – Oh, nyilván ez azért van, mert nem néztél még felnőtt filmeket. Úristen, tényleg erről beszélgetünk? Szóval az olyan filmekben nem csak kihívó lányok vannak, hanem igenis akad egy olyan réteg, aki cuki, törékenynek mutatja magát, hiszen a fiúk jó része nem azt szereti, ha minden olyan egyértelmű, hanem.. a normálisabb lányokat. Persze ezt ha összeadod, akkor illúzió az egész, hiszen egy cuki, törékeny lány, aki olyasmit művel egy filmben, a valóságban nyilván nem olyan, csak eljássza. – Foglalom össze, nem mintha kiváncsi lenne a dologra, csak muszáj tudnia, nem ő vitte túlzásba a dolgokat, hanem szimplán csak gyönyörű, és miért is ne merülhetne fel valakiben, hogy mondjuk olyanban látta..? Nyilván nálam ez nem jutott eszembe.
- Megértelek. Ez fordítva is felmerülhet, a lányok, a rajongók is álmodoznak ilyesmiről velem kapcsolatban, de nyilván nem olyan piszkos fantáziával megáldva, mint a fiúk. Sajnos muszáj kimondanom, a legtöbb fiú fejében állandóan pörög egy ilyen film, de valamit nem tudsz. Ha valakinek igazán fontos vagy, akkor képtelen rád úgy gondolni. Na várj, ez most.. meg kell magyaráznom. Tudod Carol.. nekem nagyon fontos, hogy milyen gondolataid vannak, ezért.. nem úgy gondolok rád, hogy mi lehet a ruhád alatt. Sőt, valahogy idegen is a dolog, nem érdemeltem ki. Nyilván elrendelt dolog, hogy Tomot szereted, és ezt tiszteletben tartom. A többi fiúval meg ne törödj, mindig lesznek, aki valami tárgyat látnak benned, ez egy ilyen dolog, ha model vagy, ha nem. Akkor már szeresd, amit csinálsz, és keress is jól vele. Tényleg, mit szoktatok Tommal csinálni? Van valami közös hobbitok? – A sor lassacskán halad, letörölgetem a fánkos számat, de most tényleg megkívántam én is a kávét, de hát Carolnak csak a vizet mondtam. Hát ez szívás. De most már nem akarom egyedül hagyni, főleg mivel nem várt pikáns témát beszélünk át. Hát ki gondolta volna?
 :hug:  ||   [You must be registered and logged in to see this link.]
..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Carol Smith
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 174

TémanyitásTárgy: Re: Samael & Carol - Családfakutatás 2017-12-28, 17:19


Samael & Carol[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

Igen, végül is ha már eljöttünk, akkor ne innen forduljunk vissza. Végül is én is erre szántam a mai napot, ahogyan ő is és az a fő, hogy végre kiderüljön valami. Nem is biztos, hogy tudnék még akár heteket várni, hogy megint eljöhessek, úgyhogy ennek ma kell meglennie. Reménykedem benne, hogy esetleg nem mindenkinek olyan fontos ügye van, páran feladják esetleg út közben, vagy netán lesznek, akik viszonylag gyorsan végeznek és akkor nem lesz annyira vészes. Addig pedig a kissé kellemetlen helyzet ellenére is csak elleszünk majd, legalábbis remélem. Egyelőre el is tűnök, hogy hozzak valamit enni és inni és mire visszatérek... Samael már nincs egyedül, viszont legalább elég gyorsan lerázza azt a lányt. Ha innen nézzük nem csoda, hogy nem tudott nemet mondani Yngridnek, hiszen gondolom elég sok hasonló esetben volt már része. Ettől persze csak még kellemetlenebbül érzem magamat, inkább hát a fánkokra figyelek, az úgy jobb lesz mindkettőnknek.
- Nem mondanám. Te színész vagy, az azért más és gondolom híresebb is, mint én. A suliban néha, de... nem igazán szeretem. - na igen, azért más a kettőnk élete. Engem nem támadnak le olyan gyakran, meg hát nem is kezelem valami jól és a suliban e miatt már egészen jól leszoktak róla. Annyira pedig nem vagyok híres, hogy gyakran előforduljon, vagy netán az iskolán kívül is. - Oh hát... nem mondanám, annyira azért nem. Tudod egyszer... Szóval valaki nem tudta honnan ismer és végül azt hitte valami... - zavaromban még kissé el is vörösödöm és lesütöm a tekintetemet, a hangom pedig annyira minimálra veszem vissza, hogy csoda, ha Samael hallja egyáltalán a szavaimat, még így kissé közelebb is hajolva hozzá. - Szóval tudod olyan felnőtt filmben látott. Pedig nem értettem, hogyan nézhet ki belőlem bárki... ilyesmit. - na igen, nem is tudom miért hoztam ezt fel, még nem is meséltem senkinek, csak Lacey tud róla, mert ő ott volt az ominózus esetnél, de valami rémesen éreztem magamat utána. Akkor gondoltam bele igazán először, hogy ez az egész mivel is járhat pontosan. Amit Tom is mondott, hogy amikor a barátai néztek rólam egy kevesebb ruhás képet akkor mi járhatott a fejükben. Erre gondolni elég kellemetlen és hát azt hiszem nem csoda, ha abban az időben...
- Akkoriban megfordult a fejemben, hogy abbahagyom. Tudod a fiúk miatt, ha mondjuk a képemet nézve olyasmiket gondolnak... az olyan kellemetlen. - és hát azóta még inkább nem kezelem pozitívan azt, aki netán odajön hozzám, főleg ha még hímnemű egyed is, mert persze egyértelműen attól tartok, hogy gondolatban már minimum levetkőztetett és hogy csak arra gondol. Ezért is volt olyan nehéz ez a Tom ügy és nehezen hittem el neki, hogy ő... pont ő tud másképp is nézni rám. Samael esetén is e miatt volt annyira pocsék, hogy ő és Yngrid, hiszen ha ő is olyan... Nem akarok arra gondolni, hogy mint bármelyik másik srác ő is levetkőztetne a szemével csak úgy gond nélkül.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Éjjel egyik

Nappal másik
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Samael Winterwolf
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 96

TémanyitásTárgy: Re: Samael & Carol - Családfakutatás 2017-12-14, 12:23

Carol & Samael

back to summer paradise with you
[You must be registered and logged in to see this image.]


Mivel az Yngriddel való összegalyodásunk azelőtt történt, hogy Carolt megismertem, úgy vélem nem kell magyarázkodnom, vagy bűntudatot éreznem. Igaz, elhamarkodott lépés volt részemről engedni annak a kislánynak, de ha annyira határozott volt, rosszabb társaságba is keveredhetett volna. Igaz, ezt még most sem tudjuk kizárni, de mindegy is, Carol foglalt, és ezt a témát le is zártuk. Alaposan belekevertük a barátságunkba ezt a romantikus vonalat, holott nem mondtam ki egyértelműen, hogy tetszik nekem, csupán azt, hogy mennyire édes lány, és hogy mindent megtennék érte. Ez lényegében szinte egyenértékű lehet egy vallomással. Lehetnék tökösebb is, hogy nyíltabban kifejezzem néhány őszinte bóknál, vagy simogatásnál, de azzal arra sarkalnám, hogy csalja meg a párját. Azt pedig semmiképpen nem akarom. Nem vagyok a legtöbbekkel kedves, de a tisztelsségtelenség nem az én asztalom. Már így is túlléptem bizonyos határokat, amiket nem kellett volna, és emiatt őszintén sajnálom azt a Tomot. Ám mi a fenét kellene csinálnom, hogy ha Carol úgy tökéletes, ahogy van? Ha ezt el is mondanám neki, biztosan zavarba jönne, hiszen ez eléggé szubjektív. Sőt, úgy vettem észre, hogy bizonyos dolgokban jobban szeret hétköznapi lenni. Én viszont látom a gyönyörű külső mögött az embert, míg sokan mások csupán a csúcsmodelt veszik észre az arcán. Igenis elképzeltem, hogy milyen az, amikor piros az arca az láztól, vagy amikor majdnem bepisil a nevetéstől. Mindkét tekintetetben olyan álmot láttam, ami miatt még aludni sem tudok.
- Ha már itt vagyunk, akkor álljuk végig, hátha elfogynak. – Egyezek bele, és miután megbeszéltük, hogy az övé a büfé, addig várakozom én. Pár percen belül visszatér, akkor én a botsáska szőkére meredek, méghozzá elég morcosan. Megvan a maga helye és ideje az autogrammoknak, mint egy promóció, körút, hivatalos megjelenés. Ő sem szereti, ha csak úgy megállítják. Végül beletörődő sóhajjal veszem át a cetlit, és minden egyéb kedves címzés nélkül aláírom. Még jó, hogy a lány nem a mellére kérte a szignót, hiszen már olyan is volt. Na azt Carol előtt biztosan nem csinálnám. Nem vetek több pillantást a rajongóra, hiszen Carol ismét itt van. Visszatér ajkaimra a mosoly, hiszen olyan ő nekem mint szomjazónak a víz, éltetőelem.
- Köszi. Választhatok? Legyen akkor a lekváros.  – Veszem át azt a példányt, és a vizet. Nem akarom gyorsan betömni, mert akkor a sor további részén már nem marad semmi, ezért csak apránként eszem. Kávézni nem szoktam, ráadásul még durván vízhajtó is, tíz percenként tépkedném a mosdó kilincsét, ha meginnék egyet, de most már jó lenne a sorban maradni, ami azért lassacskán halad, de a fél napunk rá fog menni. – Téged nem szoktak így letámadni? – Kérdezem érdeklődve, bár kétségkívül a modelleket egy kiló vakolattal terítik be fényképezkedés során, így az utca embere nem biztos, hogy összeköti a címlapot azzal, akit csak úgy lát a hétköznapok során. – Biztosan nyers voltam vele, de most nem ezért vagyok itt. – Jegyzem meg magyarázatképpen. Carollal sosem tudnék így bánni, még a nyilvánvaló feszültségünk ellenére is. Ő valami istennő, akit körbe kell rajongani, de minimum tisztelni illik. Ha végre megbeszélik Tommal a dolgukat, és megnyugszik, akkor legalább a mi barátságunk se csorbul, legalább így a közelében lehetek. :hug:  ||   [You must be registered and logged in to see this link.]
..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Carol Smith
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 174

TémanyitásTárgy: Re: Samael & Carol - Családfakutatás 2017-12-13, 20:45


Samael & Carol[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

Az életem eddig nem kimondottan az efféle szerelmi drámákról szólt. Persze nem mondom, hogy minden nyugodt és békés lett volna eddig, mert nem, hiszen az anyámmal a nyakamon nem is lehetett volna, na de így... Az új testvér és erre most Samael és Tom vallomása, és mindez a sok minden egyszerre fedésben... Kezd sok lenni, főleg hogy kezelni tudjam, főleg arra gondolva, hogy mennyire jó is lett volna egyszerűen elfelejteni Tomot és kész, együtt lenni gondolkodás nélkül szépen Samaellel aki annyira más és annyira kedves és őszinte, de én nem vagyok olyan lány, így pedig hogy be jött a képbe Yngrid is. Valahogy úgy érzem egyszerűen jobb lenne erről most nem beszélni és erre ezt a liftben ragadás csak rátesz egy lapáttal, ami végképp nem segít, hogy távol maradjunk egymástól, pedig tudom, hogy erre lenne szükség leginkább, viszont akkor meg azt nem tudnánk intézni, amiért itt vagyunk és most mégis csak ez lenne az igazán fontos, hiszen nem derül ki semmi sem az életemről, az anyám titkairól, ha nem járok utána. Ő úgy sem mondaná el és őszintén szólva nem is nagyon merem nyíltan megkérdezni.
- Gondolom, sokan akarnak tudni ezt-azt a múltjukról. - vonom meg a vállamat kissé bizonytalanul, mert hát gőzöm sincs mi ez a rengeteg ember, de minden bizonnyal van oka az itt létüknek, ahogyan a miénknek is, még ha nem is tudjuk, hogy mire fel ez a sok ember. Mindenesetre elveszem tőle a pénzt, aztán el is tűnök és majd fél óra mire visszatérek két fánkkal, és vízzel. Nem tudom, hogy milyet szeret, úgyhogy az egyik lekváros, a másik meg csokikrémmel van töltve. Gondoltam azt, amelyik nem szimpi neki megeszem majd én. Magamnak amúgy is csak egy kávét hoztam. Amikor visszatérek hozzá akkor viszont éppenséggel nem az a látvány fogad, aminek kellene, ugyanis talán előttem egy perccel szambázik be mellé valami szőke lány magassarkúban, igen csinos külsővel és amennyire értem még elkapva az utolsó szavait autogrammot próbál kicsikarni Samaelből. Így hát csak egy enyhe torokköszörülést mellékelve sorolok be melléjük, egyensúlyozva a vizet, a két fánkot és a kávémat.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Éjjel egyik

Nappal másik
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Samael Winterwolf
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 96

TémanyitásTárgy: Re: Samael & Carol - Családfakutatás 2017-11-29, 18:35

Carol & Samael

back to summer paradise with you
[You must be registered and logged in to see this image.]


Azt hiszem mindent sikerült alaposan megkavarnom, holott csak az volt a szándékom, hogy segítsek a testvéreknek. Most pedig itt állok, mindkettővel valamibe belebonyolódva. Tudom, szörnyű, lehetetlen alak vagyok a magam környezetében, de itt próbáltam volna segíteni nekik, erre valami zűrzavaros érzelmi örvénybe kerültünk, de talán Yngrid erősebb, és ő csak vállat von, nem volt túlzottan aktív részt. Kedves lány, de összességében nem az én világom. Viszont aki az lenne, az foglalt is, meg foglalt, és mindketten helytelítjük, bármi is történjen, holott az érzéseinkkel kell harcolnunk. Azért abban nincs igaza, nem állíthatom, hogy szerelmes vagyok, de hogy erős a vonzalom, az biztos. Ha szerelem is volna, igyekszem nagyon mélyen elnyomni, mert semmi értelmét nem látom az erőltetésnek.
- Ahogy mondod. Nem akartam egyikőtöknek se rosszat, csak a barátod lenni, de.. a párod nyilván nem örülne, ha valaki ennyire kedvel téged, és még pasi is. – Adok igazat a szöszinek, már túlságosan belebonyolódtunk a dolgokba, tartanunk kéne a távolságot, de külön nem oldhatjuk meg a családi problémát, hiszen engem azért küldtek, hogy legyek a segítségükre. Még jó, hogy ezen a ponton Yngridet nem kell bevonni, az már tényleg kínos lenne, ha hárman lennénk egy légtérben. Azért is fogadom el, hogy nem akar most túl nagy bújást. Valahogy most mindent át kell gondolnunk. Azt sem kérhetem tőle, hogy beszéljen Tommal, hiszen Carol részéről még nem tudok semmi biztosat, így lényegében nincs is miről. A sors viszont enyhén mellbevágó, talán túl sokat foglalkoztunk egymással, és nem kértünk valami időpontot. – Affene.. Ennyi ember ügyintéz egyszerre? – Kissé bosszankodok is, valahogy ez az egész nap kezd tényleg nagyon pocsékba fordulni..  - Jól van, ez jó ötlet, menj csak. – Talán azért lett volna jó, ha most elválunk, mert akkor nem nyomaszt minket az érzelmi kérdés, és amikor legközelebb jöttünk volna, talán már tovább tudunk lépni. Így viszont.. kihívás lesz ismét szembenézni egymással. Mégis bátorítóan nézek rá, ahogyan bólintok, próbáljunk meg szimplán barátkozni, nem romantikázni, hiszen az eddig sem volt szerencsés. – Valami édeset hozz kérlek, fánk, vagy ilyesmi, a víz mellé bőven elég. – Nyomok a kezébe két ezüst sarlót, fogalmam sincsen, milyen árak vannak itt.

 :hug:  ||   [You must be registered and logged in to see this link.]
..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Carol Smith
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 174

TémanyitásTárgy: Re: Samael & Carol - Családfakutatás 2017-11-28, 09:57


Samael & Carol[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

- Igen, ebben végül is igazad van, mindkettőben. - na igen, csak épp mégis hogyan lenne ez az egész megoldható és hogyan lenne jó vége? Lássuk be, elbizonytalanodtam, meg hát eddig sem voltam teljesen biztos magamban Tommal kapcsolatban és ez nem javult ettől az egész Samaeles helyzettől sem. Így pedig elég nehézkes a dolog, főleg ha azt nézzük, hogy én nem szoktam másokat megbántani, de jó eséllyel ha csak ezt a helyzetet elmesélném Tomnak, hogy Samaellel jöttem, vagy épp az apró érintések és a többi, a kvázi szerelemet vallása... hát kétlem, hogy abból túlságosan jól jönnék ki. Tom nem hiszem, hogy értékelné a dolgot, talán már eleve ő szakítana, pedig úgy igazán nem tettem semmi rosszat, vagy az érzelmi megcsalás is megcsalásnak számít?
- Igen nekem ott van Tom, de ha tudná... ha ezt a mai napot végignézné, kétlem hogy ott lenne. Ő nem... nem hiszem, hogy értékelné, hogy veled jöttem, vagy épp a többit, vagy kijelentené, hogy nem mehetek a közeledbe. - na igen nem igazán hiszem, hogy Tom szeretné, hogy olyan valakivel barátkozzam, aki totál belém van esve és aki csak azért nem tesz semmit, mert próbál azért mégis csak rendes lenni. Szóval elég necces ez a helyzet így, mert akármennyire is rendes Samael, attól még a tények tények maradnak és persze mindezek mellett egyelőre még nem tudom azt sem kiverni a fejemből, hogy ő és Yngrid... akkor sem, ha igazából Yngridnek ott van valaki más, már ha Samael tényleg jól értette a dolgot. Ezek után talán érthető, ha a liftben sem változik hirtelen meg minden. Most bármennyire is jól esne az ölelés akkor sem megyek bele. Sok ez így egyszerre azt hiszem, sőt biztosan. - Igen, ebben igazad van. Változna miattam, nem lenne fair, ha megbántanám. - elég nehéz ez most így, nem tudom átgondolni és talán nem is alkalmas a pillanat rá, hogy megpróbáljam. Túl kellene lendülnöm rajta és kész, aztán majd átgondolni a saját ágyamban, nyugodtan. Találkozni Tommal, kitalálni, hogy mi legyen, hogy én mit akarok, csak egyelőre még fogalmam sincs, ezt hogyan csináljam.
- Hű... - kerekedik el a szemem, amikor meglátom a nem épp rövidke sort. Vannak páran és hát igen ezzel nem számoltunk, de ha már itt vagyunk... Nem lenne jó visszafordulni és főleg nem szeretném előröl kezdeni az egészet, megint eljönni, mivel engem nem engednek csak úgy el hetedikesként. - Együtt jöttünk és ha már itt vagyunk... Esetleg hozok valamit enni, inni neked is és akkor sorban állunk együtt, jó? - csak persze jobb lenne valami másról beszélgetni. Akármiről, csak... másról és nem rólunk, meg az érzésekről lehetőség szerint.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Éjjel egyik

Nappal másik
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Samael Winterwolf
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 96

TémanyitásTárgy: Re: Samael & Carol - Családfakutatás 2017-11-22, 16:34

Carol & Samael

back to summer paradise with you
[You must be registered and logged in to see this image.]


- Ez mindig bonyolult, ha a barátságba belekavarnak a családi kapcsolatok is. Bárcsak tudnék tanácsot adni, de attól félek, ez csak a bizalom kérdése, hinned kell, hogy ez a Lacey kitart melletted. Végülis nem kell választania, mint ahogyan szakítanotok sem kell Tommal. – Tudom, hogy most Carol bonyolultnak tartja az egész ügyet, de semmi mást nem tehetek, mint hogy megpróbálok mellette állni. Csak mert vannak bizonyos érzéseim, nem akartam itt megkavarni a dolgokat, felzavarni az állóvizet, csak egyszerűen jönnek bizonyos érintések, amelyek mindkettőnket zavarba hoznak, így visszafoghatnám magamat, ezt kéne tennem, tényleg, mielőtt még tovább bonyolódik az ügy. A felelete cseppet sem ér váratlanul, hiszen feltételezheti, hogy Yngrid után már csak másodlagos.
- Teljesen igazad van. Mondhattam volna neki is ilyesmit, úgysem lehet bizonyítani, hogy nem így volt. Ezzel együtt tartom magamat ahhoz, hogy én nem is erőltetnék semmit, a célom az, hogy te jól érezd magad. Ha barátok maradunk, az nekem tökéletesen megfelel. Hiszen neked ott van Tom. – Nem mentegetőzöm, nem magyarázkodom. Ha átlátja, hogy én azért nem szoktam mindenkit hódítgatni, hanem van köztünk valami, akkor úgyis kedvelni fogjuk egymást, ha pedig nem akkor szimplán segítek neki a családi kapcsolatai felderítését, és elmegyek. Hiába mondta, hogy ezt nem akarná, akkor úgysem lenne értelme kettőnk között feszültséget generálni. Carol még fiatal, és hiába idősebb mint Yngrid, ennek ellenére még nem találta meg magát, hogy mit is szeretne, és itt nem működik az, hogy harcolni kell érte. Megvan köztünk a közös hullámhossz, de azzal, hogy engedtem még előtte Yngrid nyomulásának, lehet, hogy mindent elrontottam. Az élet megy tovább, emiatt nem lehet bánkódni, sem pedig kitörölni. Lényegében kimondtuk, amit szerettünk volna, de a valódi igazságot még egyikünk sem tudta felfedni. Állom a tekintetét a szokásos magabiztos mosolyommal, amivel szinte áhitatosan nézem. Úgysem fogok megváltozni, bármit is gondoljon rólam. Beszorulunk a liftbe, ahol a bátorító ölelésemből kibontakozik. – Nekem nincsen kivel beszélnem. És neked sem szükséges. Mondtam, hogy maradjatok együtt. Komoly fejlődés az, ha felismerte, hogy szeret téged. Egy férfinek igenis meg kell érnie agyilag. Ezt pedig te érted el. Tudtam én, hogy fantasztikus lány vagy. – Ezzel megint nem mondtam újat, csupán felmentem a mentegetőzés alól, hiszen nekem nem kell megfelelnie. Végre kinyílik a lift, hátha érzékelték a súlyváltozást, és mehetünk lépcsőn, mert a felvonó úgysem fog elindulni. Immár nem fogom meg a kezét, hiszen ezt a szálat ő végképp lezárta, így megértem. Elindulunk lefelé a büroktartikus osztályhoz, és a lépcsőházban már nem akadunk el.
- Óhogyaza.. – Vagy negyven embernyi sor kigyózik, hát ide be kellett volna jelentkezni, vagy valami kevésbé mozgalmas napon jönni. Ha mindenki csak tíz percet tölt az irodában, akkor is nagyjából három-négy óra lesz. – Mi legyen? Van fent egy váróterem, ott leülhetsz, ehetsz és ihatsz valamit, addig én sorbaállok neked. Vagy jőjjünk vissza időpont kérése után?

 :hug:  ||   [You must be registered and logged in to see this link.]
..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Carol Smith
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 174

TémanyitásTárgy: Re: Samael & Carol - Családfakutatás 2017-11-20, 15:16


Samael & Carol[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

- Én ezt tudom, de attól még félek, hogy végül is nem engem választ. Persze, ha Tom kiakad, vagy... nem is tudom. De... még mindig zavaros. - teszem végül hozzá, hiszen már úgy beszélünk erről az egészről, mintha minimum történt volna valami és máris ott tartanék, hogy megbántom Tomot, pedig még erről egyelőre szó sincsen. Ettől persze még nem érzem jobban magamat és nincs bennem kevesebb kétség, hiszen ugyanúgy meg van rá az esély, hogy esetleg Lacey utána nem áll velem szóba. Végül is Tom a bátyja, vele nőtt fel és biztos vagyok benne, hogy egy testvér fontosabb az embernek, mint egy barát, akivel bár pár éve tényleg nagyon közel állnak egymáshoz, azaz mi ketten, de... ez még nem jelenti, hogy ez fontosabb kötelék lenne, mint a testvéri.
- Honnan tudhatnám, hogy neki nem mondtál ilyesmit? - vágom rá hirtelen, pedig tudom, hogy ez nem szép tőlem, hiszen nem szabad már eleve valami rosszat feltételeznem róla, nem érdemli meg, ezért végül csak lehajtom a fejemet. Tényleg jobb lenne menni és a saját dolgunkkal foglalkozni, mielőtt még valaki megbánt valakit és félő, hogy az én lennék, aki most olyat mondana, amit nem kellene. - Nem úgy értem, csak... - magam sem tudom, de épp elég rosszat hallottam már és nekem is volt részem kellemetlen incidensben. Azért nem tudtam kiverni azt sem a fejemből, amikor Tom húzott ki a csávából csak két éve a karácsonyi bál közben, pedig ott csúnya dolgok is történhettek volna, ha nem segít. De most erre sem szabad gondolnom. Értem én, amit Samael mond, de mégis hogyan lehetne szerelme, ha alig ismer? És én az vagyok, miközben alig ismerem őt? Vagy ez csak valami más? Miért nem tudok egy kicsit biztosabb lenni magamban? Inkább csak szótlanul követem a lift felé. Lássuk, hogy mire jutunk, aztán majd meglátjuk. Egyelőre mást nem tehetünk, sőt még annyira sem miután sikerül még be is ragadni és itt is maradunk egy órára. Hát ez... finoman szólva is kellemetlen, főleg a jelenlegi helyzetben. Nem csoda, hogy amikor magához akarna vonni valahogy csak nehezebben veszem rá magamat. Egyébként sem szabadna megbántanom Tomot és én nem vagyok egy könnyen hazudozó típus és amúgy is most bizonytalan is vagyok kellőképpen.
- Nekem előbb... előbb beszélnem kell Tommal és rájönni, hogy mi ez és... neked is. Mi van, ha csak fellángolás, vagy nem is tudom. - nem megyek végül oda, csak egyszerűen a fal mellett lecsúszom a földre. Egy kis pihenő nem árthat, és egyébként is egy liftben vagyunk, és itt leszünk egy órát, addig nem lenne értelme ácsorogni.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Éjjel egyik

Nappal másik
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Samael Winterwolf
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 96

TémanyitásTárgy: Re: Samael & Carol - Családfakutatás 2017-11-12, 08:14

Carol & Samael

back to summer paradise with you
[You must be registered and logged in to see this image.]


- Igen, így már értem. Viszont.. neki is el kell döntenie, hogy a bátyjával való kapcsolata ellenére mennyire állna hozzád fúriaként, ha a testvérét nem tudnád eléggé értékelni. – Ez a Lacey ezek szerint duplán is érintett. Mint ahogyan én Yngrid és Carol tekintetében. Ők ketten is barátnők, az egyik felé egyszerű, de gyorsan fellobanó vonzalom volt, a másik felé egy mélyebb, érzelmesebb, sőt, azt kell mondanom, még magamat is meghazudtolva, romantikusabb mágneses mező. Ám ezt hiába is bizonygatnám, hiszen neki ott van Tom, és kétlem, hogy csak azért nem szakít vele, mert fél, hogy akkor egyedül maradna. Igenis fontos neki az a srác, míg engem alig ismer, és máris úgy véli, hogy talán nem az vagyok, akinek gondolt.
- Nem szeretném bizonygatni mindezt, viszont ha meg nem teszem, érzékeltlennek gondolhatsz. Sajnálom, hogy ha úgy érzed, hogy csalódtál bennem, de ugyanaz vagyok, aki tegnap is voltam. Az, aki csak jót akar neked. Nevezheted ezt barátságnak, de én tudom, hogy amióta téged ismerlek, egyértelmű, hogy mással már nem is működnék. – Vonom meg kisfiús bájjal a vállamat, és úgy nézek rá, hogy benne van a lovagiasan óvó, védelmező tekintet, s egyben valami több is. Mintha a lelkébe látnék, és sosem akarnék elszakadni tőle. Fizikailag se nagyon, bár ráerőltetni nem akarom magamat, azok az érintések már nem is tűnnek olyan véletlennek, holott nem a külseje alapján tekintem gyönyörűnek, hanem a kisugárzása, a bája alapján. Még vívódik, ami érthető, lehet, hogy mindennek meg kell maradnia a plátói vonzalom szintjén.
- Nem is kell most semmit eldöntened. Egyszerűen csak próbáljuk meg, amit eredetileg is akartunk, hogy segítsek neked. Ettől függetlenül persze.. tudod..  – Nem mondom ki, hiszen azzal még inkább zavarba hoznám. Ráadásul Tom ki is mondta, hogy szereti, de nem igazán volt súlya. Talán ebben a pillanatban semminek sincs, amit én mondok. Ezért hát megmaradunk a pillantások és érintések összefüggésében. Elindulunk a belváros felé, a minisztériumot könnyű megtalálni. A bejelentkezés után csak forgatjuk a fejünket, hogy merre is. Lehet, hogy még könnyebb is, hogy most nem kettesben leszünk. – A kapcsolatom a nemzetközi máguskapcsolatok osztályán dolgozik. Arra lesz..! – Bólintok a lift felé, ami azonnal jön is. És persze tökéletesen üres. Így kora délután nem sok átjárás van az osztályok között, mindenki pilled a nyári nagy melegben. Beszállunk, s ránk telepedik a csend. Hogy aztán amikor elinduljunk lefelé, a lift nagy zöttyenéssel megálljon. – Óóó.. hát ez.. király. Na várj. – Nyomkodok meg valami vészgombot. Egy mágikus hang kedvesen tájékoztat, hogy figyelnünk kellett volna rá, hogy karbantartás várható a lifteknél, és használjuk a lépcsőt. Na akkor ezért volt ilyen kihalt itt minden. Azt igérik, hogy egy órán belül elhárítják a megakadást, annnyit húzzunk ki. – Akkor itt ragadtunk egy picit. Gyere ide.. – Fonom magamhoz, hogy legalább bíztatóan átöleljem. Semmi piszkos trükk, csak egy ölelés. Hátha legalább így el tudjuk engedni a rossz dolgokat, de nem kell róluk beszélni. Ugye nem válik mindez kínossá?

 :hug:  ||   [You must be registered and logged in to see this link.]
..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Carol Smith
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 174

TémanyitásTárgy: Re: Samael & Carol - Családfakutatás 2017-11-11, 09:12


Samael & Carol[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

- Lacey a legjobb barátnőm és egyben Tom húga és ez azért sokat bonyolít a helyzeten. - sóhajtok egy elég hatalmasat, hiszen igen így azért cseppet sem egyszerű a dolog, hiszen ha nem működik Tommal az azt is jelentheti, hogy ezzel elveszítem szépen Laceyt is, ami azért nagyon fájdalmas lenne számomra, hiszen a Roxfort kezdése óta barátok vagyunk. Persze benne van a pakliban, hogy nem ez lenne a vége, de mi van akkor, ha esetleg mégis? Mi van, ha megorrol rám, mert megbántom Tomot, mert én nem érzem azt, amit ő, vagy valahogy kicsit másra vágyom? Nagyon nehéz ez az egész így és bármennyire is szeretném, az érzéseket nem lehet irányítani és akárhogy is, de közelebb érzem lélekben magamhoz Samaelt, mint Tomot bármikor is. Ők annyira mások és az, amit Tom képvisel nekem azért... valahogy nagyon távoli.
- Értem én és... és talán van ebben ráció, de attól még... csak gondolni is rá... - megrázom a fejemet, mintha ezzel akarnám a kellemetlen gondolatokat kiverni a fejemből. Azért lássuk be Samaelt eddig tényleg olyan igazán nagyon romantikus alaknak gondoltam, akiért epekedhet az ember, aki szinte már hős lovag és erre most ez az információ, ez a... nem is tudom, hogy hogyan fogalmazzak és minek mondjam, de az biztos, hogy cseppet sincs ínyemre hallani, hogy ő és Yngrid, akkor is ha abban igaza van, hogy ezzel talán megmentette valami rosszabbtól, de ettől még ő tette és miért nem... valaki más?
- Azt nem akarom, hogy elmenj, én csak... nem tudom. Inkább tényleg menjünk. - nem akarom én őt megbántani, tényleg nem és azt sem szeretném, ha e miatt rosszul érezni magát, de közben meg én is rosszul érzem magamat a hír miatt és valahogy nem tudok csak úgy napirendre térni a dolog felett, vagy hát ilyen hirtelen biztosan nem. Ami Tomban negatívum, az most felmerült Samaelnél, és ez így... nem mondom, hogy minden pozitív tulajdonságát egyből el is mossa, de azért nehézzé teszi, hogy ugyanúgy nézzek rá, mint nem sokkal ezelőtt. - Igen, a Minisztérium. - persze megfordul a fejemben, hogy elhúzom a kezemet, de végül nem teszem meg. Valahogy nem megy, mert jól esett eddig is a közelsége és a támogatása és egyelőre még ezt nem tudom elengedni, pedig lehet hogy muszáj lesz majd. Egyelőre viszont csendben maradok, egészen amíg el nem érjük a célt és remélem, hogy ő is tudja, hogy most jobb, ha időt ad és nem szólal meg ő sem. Foglalkozzunk a saját dolgunkkal, most az a fontos.
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Éjjel egyik

Nappal másik
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Samael & Carol - Családfakutatás

Vissza az elejére Go down

Samael & Carol - Családfakutatás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Similar topics

+

Similar topics

-
» Carol Danvers - Captain Marvel

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Kastély és Birtok :: Birtok :: Elülsõ udvar-