Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebb
ϟ Primrose Bakery
  Today at 11:29
Adam Jericho

ϟ Pincefolyosók
  Today at 10:30
Daphne Jennings
ϟ Bejárati csarnok
  Yesterday at 19:13
Moira H. Kingsdale
A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Cody L. Martimor
 
Moira H. Kingsdale
 
Tim Roberts
 
Megan Smith
 
Gerard Warrington
 
Gina Accipiter
 
Draco Malfoy
 
Corvus Flint
 
Mason J. Harris
 
Statisztika

Összesen 602 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Fryderyka Herbs

Jelenleg összesen 40435 hozzászólás olvasható. in 3582 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendégA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Sophia & Dane - Oh már megint te?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Sophia Osborne-Shors
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Sophia & Dane - Oh már megint te? 2017-06-16, 21:06


Dane & Sophia

[You must be registered and logged in to see this image.]

» Bizonyos találkozások titokzatosak és ezért megfejthetetlenek. «

Képtelen vagyok eldönteni, hogy mikor mond igazat és mi csak színjáték, vagy trükk a részéről és ez ebben a legrosszabb. Persze már volt róla szó, hogy miattam van itt, na de sose vettem komolyan, hiszen Peter ezerszer elmondta, hogy Dane miatta érkezett, az ő életét akarja tönkre tenni és persze ez elég evidens is volt, hiszen engem nem ismer, de mégis tudja, hogy mire vagyok képes. Lehetséges, hogy tényleg igazat mondott? Tényleg miattam jött, mert tudja, hogy mire vagyok képes? Pedig ezzel még én se nagyon foglalkoztam, egyszerűen nem fért bele az életembe.
- Hasznosnak bizonyulok? És ha már nem? Ez elég... fura így, azt sem értem honnan tudod és egyáltalán mire lennék hasznos. - elbizonytalanít folyamatosan és még mindig nem tudom, hogy mi ez az egész. Tényleg azt hittem Peter jól mondja az ő életét akarja megkeseríteni, de nagyon úgy fest, hogy nem erről van szó, vagyis Dane ezt mondja és persze erre Peter azt mondaná, hogy ez is a terve része és csak játszik velem. De a meglepettsége is őszintének tűnt, amikor Sadie nekem támadt. Nem értem és ez ezúttal nagyon is jól játszik rajtam, ahogyan azt sem értem miért védett meg, vagy miért vagyok fontos... hasznos és persze eddig nem úgy tűnt, hogy ártana nekem akármikor is.
- Infernus sereget? Visszahozzak valakit? De hát az képtelenség és... miért akarnék ilyet tenni? Vagy azt hiszed... - elakadok, mert talán kezd összeállni a kép, vagy megint gőzöm sincs semmiről, csak tippelgetek? De olyan evidensnek tűnik. - Azt hiszed vissza tudom hozni Lorelait? - hát persze úgy tudom, hogy meghalt, hiszen Peter azt mondta és azóta nem volt róla szó, hogy felbukkant volna. Talán Danenek fontos volt tényleg és az a célja velem, hogy visszahozzam az élők közé. Létezne, hogy esetleg... szerette is és ez az ok, ami miatt Peternek árt? De ha szerette akkor vannak... voltak érzései, akkor viszont... Nem kellene túlkombinálnom, semmi értelme igaz? Ahogyan azt sem,hogy hallgat rám, nem bántja a könyvtárost, bár láthatóan kiakad, mert nincs meg az, amit keresett, de mégis valahogy lenyugszik, amikor visszatér, miután újfent vészesen közel kerül hozzám. Képtelen vagyok kiigazodni rajta, de talán nem is kellene próbálkoznom vele. Taktikázik, trükközik nem tesz semmi mást nem de?
- Nem leszel lovag csak mert nem ölsz meg mindenkit, aki gondot okoz neked. - nem, nem sikerül olyan intenzitással mondani, ahogyan akarnám eredetileg. Túl közel van hozzám és igen túlságosan nagy hatással van rám a stílus és az egész megjelenése, ahogyan beszél hozzám, vagy épp az újabb mozdulat, ami szinte kívánja a már régóta a levegőben lebegő csókot. Nem azt a játékot, amit a poharakkal űzött és igen természetes, hogy kíváncsi vagyok, hiszen már csak ettől is majd kiugrik a helyéről a szívem, mit okozna vajon egy csók? Nagyot nyelek, próbálok nem a szemébe nézni, de ezúttal ez lehetetlen feladatnak tűnik. Válaszolni már nincs időm, csak nagyokat pislogva tekintek utána. Kell egy szék, mert a végén még nem tartanak meg a térdeim, kell egy szék, ahová leülhetek. Egy szimpla puszi az arcomra, mégis hogy csinálja, hogy ezzel is ilyen nagy hatást ér el? Nem értem... tényleg nem.


Jeleeen! <3[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Is it destiny?
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dane Seoras
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Sophia & Dane - Oh már megint te? 2017-06-11, 10:12

Sophia & Dane

returning to fight for the cute girl's love
[You must be registered and logged in to see this image.]


  Érzékeli, hogy a lány ismét meglepődik, de most nem a fenyegetettség, vagy a csábítás miatt, úgy fest, kap Dane-től egy rég várt kapaszkodót, mivel a vérfarkas eddig kitérően nyilatkozott őt illetően, s a terveit sem fedte fel, egy rég áhított pillanat következik be, s a férfit kissé még mosolyra is készteti, hogy ezzel sikerült befagyasztania a lányt. Kétségkívül ki akarja élvezni a helyzetet némi hatásszünettel, hogy fürkésszék egymás arcát. Tudja, hogy Sophia kiszámíthatatlannak tartja őt, viszont az örökös félelmet nem akarja fenntartani a lányban. Csupán a jóleső borzongást, ami a kapcsolatuk velejárója.
- Megmondtam, hogy miattad érkeztem. Peter viszonylag mellékes jelenleg, az örök kárhozat, amit Lorelai miatt érdemel, gyakorlatilag kevés ráfordítással biztosítható számára. Te érdekelsz, amíg csak hasznosnak bizonyulsz, minden tekintetben, így okosan kell megválasztanod a lépéseidet. – Közölte korábban a lánnyal, hogy nem kell senkiben megbíznia, így őbenne sem, de ez legalább egy nyílt dolog volt. Főleg Peterre értette, akiből olykor kitörhet a tomboló őrült, ha eszét veszi szent küldetéstudata, és akkor bizony Sophia is széteshet, mint az érett búza aratáskor. Gyakorlatilag szó szerint, ha azt vesszük a vadász tombolása közepette milyen fegyvereket, vagy pusztító mágiákat használ. De nem, Dane az őszintesége mellett nem olyannak tűnik, aki akár egy cseppnyi fizikai fájdalmat okozna a lánynak.
- Tudod bizonyos sötét körökben igen sokszor szóba kerülsz, mint az a lány, aki képes a túlvilágra látni.. Többen úgy hiszik, hogy ez a hatalom nem csak kivételes, de.. olyanra is esélyt adhat, hogy visszahozz valakit, vagy egy tudattal rendelkező infernus hadsereget is létrehozz.. - Na igen, a kicsi édes Sophia akár egy sötét képességet is kifejleszthet magában, ha képes erre. Dane egyértelműen lát benne fantáziát, ám ha mégsem így lenne, az ő szemében semmivel nem csökkenne. Ám másoknak vélhetően akkor is útjában lenne. Nem egyszerű ez így.
- Senkinek sem így kellene, aztán csak megtörténik. Rossz vagyok, mégsem szabadulsz tőlem? – Kérdezi pimasz félmosollyal. Tisztában van vele, hogy Sophia milyen előélettel rendelkezik, ám Dane sosem hasonlítaná magát másokhoz. Ha a lány eddig a rosszfiúkhoz vonzódott, fogalma sincsen az igazi szenvedélyről. Azok az alakok vesztesek voltak, akik csupán keresték önmagukat, de mindig rossz lóra tettek. A sötét oldal nem egyenlőre a vakmerő vérontással. Nem, ennek tervezettnek kell lenni. Amikor visszatér, mégiscsak kénytelen kissé a lány karjaiban menedéket lelni, mert még kitörné Savannah nyakát csak mert kiadta valakinek a naplót. Nem, ha Sophia védelmet kért a könyvtáros számára, hát legyen, ettől még nem lesz kevésbé nyugodt.
- Ha az utamban áll, és ott áll, mert érdekli a napló, akkor mit igérhetnék? Úgysem fogsz belőlem valami lovagot faragni. Csak hiszed, hogy mindenkire hatással vagy. Örülj, hogy kaptál tőlem egérutat mások számára, de ne feszítsd túl a húrt. – Most ismét fenyegető, ám nem olyan módon, hogy szikrázik a dühtől. Ezúttal higgadt, mérlegeli a hallattakat, mert látja, hogy a lány megint a levegőért kapkod, szinte kihagy a szívdobbanása is, ezért a férfi eltűnteti az érzelemmentes kifejezést az arcáról, és Sophia álla alá nyúl. – Ha kideríted, akkor ketten együtt utánanézünk, hogy mit akar. Aztán majd döntünk. Most menj, és semmi rosszalkodás. Az az én dolgom. – Közelebb hajol, hogy egy csókot nyomjon Sophia arcára. Csak az arcára, holott az ajkaik oly közel voltak, bármit megtehetett volna. Aztán már ott sincsen. Savannah élhet.. most még.
 :hug:  ||   [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophia Osborne-Shors
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Sophia & Dane - Oh már megint te? 2017-06-10, 21:13


Dane & Sophia

[You must be registered and logged in to see this image.]

» Bizonyos találkozások titokzatosak és ezért megfejthetetlenek. «

Bár a változást érzékelem, de ettől még nem érzem magamat kevésbé furcsán a társaságában, hiszen érdekel a maga módján, közben viszont mégis tartok tőle, ami érthető azért már nem egy embert ölt meg, egyet a szemem láttára és folyamatosan fenyegetőzik. Igazából teljesen irreális, hogy bármiféle érdeklődést mutatok iránta, ezzel is tisztában vagyok, de... De... nem tudom, hogy mi az oka. E miatt persze még inkább meglep, amikor a képességemről kezd el beszélni, amivel még én se nagyon foglalkoztam, mert bár volt már rá példa, hogy láttam szellemet, olyat, amit más nem, de egyszerűen túl sok minden van, ami foglalkoztat, hogy még ezt is a listára vegyem.
- De... ezt egyáltalán honnan tudod? - igen, azért elkerekedik a szemem, amikor kifejti, hogy mire jött rá, már csak az a kérdés, hogy egyáltalán honnan tudja, amikor még én is alig foglalkoztam ezzel. Arra már nem is figyelek, amit a bájaimról mond, vagy hogy ez az egész veszélyes lehet, hiszen más se tud róla. Bár ha azt nézzük, hogy neki se kellene tudnia róla... - Ez nem olyasmi, ami miatt veszélyben lehetnék, nem olyan... különleges és nem is veszélyes. - célzok a vérfarkasságára, hiszen Dane "képessége" jócskán a veszélyes kategóriájába sorolható, de esetemben erről szó sincs, legalábbis én nem úgy érzem.
- Azért ölte meg, mert azt hitte te vagy és... te rossz vagy. Persze tudom, hogy nem így kellene rendeznie a dolgait, de ő akkor sem öl meg senkit csak... úgy. - persze azért valamelyest vissza veszek a hangerőből, hiszen finoman szólva is erőteljesen szól vissza. Persze Peter sem tökéletes és főleg nem szent, hiszen legutóbb nagyon megbántott, de megbeszéltük végre a dolgokat és így már úgy érzem, hogy rendben leszünk, csak időt kell adni erre... a zavaros valamire, ami köztünk van azt hiszem. De Dane... ő egészen más, egyértelműen veszélyes. Azóta, hogy itt van nem egy ember halt meg, nem csoda, hogy rá másképp tekintek, mint Peterre, főleg hogy Petert évek óta jól ismerem.
Amikor visszatér még a megszokottnál is dühösebb, nem csoda, hogy most az egyszer nem ellenkezem, amikor a derekamnál fogva húz magához közelebb. Vannak helyzetek, amikor jobb, ha az ember inkább nem tesz ilyet, mert csak rosszabbá válik a helyzet, szóval jelenleg a csendben tűröm verziónál maradok inkább és kivárok, amíg rendezi magában a dolgokat és szépen lenyugszik legalább valamelyest. Azt végképp nem szeretném, hogy valakivel újfent végezni akarjon, csak mert elvitt valami naplót, amiről persze semmit sem tudok.
- Nálad, de én nem így működöm, nem veszek el semmit és főleg nem úgy, ahogyan te teszed. És igen kiderítem, inkább mint hogy... De nem fogod bántani ugye? - Próbálok egyszerűen nem foglalkozni sem a közelségével, sem azzal, ahogyan a derekamat fogja át, sőt azzal főleg nem, ahogyan azt a tincset kisöpri a szememből. Hát persze, hogy erőseket dobban a szívem, mert Dane a maga nagyon is furcsa és agresszív módján azért csak-csak figyelemfelkeltő jelenség és igen leveszi az embert könnyedén a lábáról. Megértem azt a Lorelait, de talán ő nem ismerte ezt a veszélyes oldalát, én viszont igen és persze ott van Peter... Peter, aki sosem viselkedett így velem és aki mellett még sosem éreztem ilyesmit.


Jeleeen! <3[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Is it destiny?
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dane Seoras
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Sophia & Dane - Oh már megint te? 2017-06-04, 20:03

Sophia & Dane

returning to fight for the cute girl's love
[You must be registered and logged in to see this image.]


 Sophia legalább abban változást érzékelhet, hogy Dane nem a semmiből tűnik fel. A jelenléte továbbra is ugyanolyan nyirkosan vágykeltő, keverve a félelmet keltő nyomással, ezúttal viszont nem ő a vérfarkas fókuszának a célpontja. Noha nem mulasztja el lehetőség szerint minél több édesen izgató ponton megérinteni a lányt, a könyvtár tiltott részlege még inkább izgatja a fantáziáját. Most ő az, aki kissé meglepődve méri végig a lányt, cinkos félmosolyra húzva az ajkát visszalép mellé, hogy megint testközelből élvezhessék egymás közelségét. Élvezettel szippantja be Sopiha illatát... Nem is a parfümje érdekli, pontosan tudja, hogy a lány testének mintája teljesen más, mint amit magára fújhat. Ez a felső semmivel sem téveszthető össze, megismerné több ezer közül, s ez a záloga, hogy bármikor a nyomába eredhessen.
- Különös hatalommal bírsz Sophia. Kapocs vagy az élők s a holtak világa között. Erre nem csak én jöttem már rá. Viszont velem ellentétben mások nem ilyen.. fogékonyak a bájaid iránt. – Neveti el magát, van benne egy nagy adag gúny, de ha Sophia mélyen magába néz, rájöhet, hogy Dane mondandójának van igazságalapja. És ha a vérfarkas elvicceli, ködösíti is a választ, mégiscsak a nyomában jár, ilyen vagy olyan okból kifolyólag. Vajon mit akarhat igazából? Mihez kell a titokzatos napló? Mi szerepe lesz végül a lánynak a furcsa játszmában? Bármennyire is törheti a fejét, Dane ugyan nem hazudik neki látszólag, egyenes választ jelenleg mégsem adott.
- Ez most komoly? Peter bezzeg számodra a szent.. Holott mesélhetnék róla. Amikor elönti az agyát a vérszomj, mindenkit lemészárolna, ha bűnt lát benne. Gondolod, hogy nem fordulna ellened, ahogyan Loryval megtette.. Ne feledd te lány, azért élsz még, mert megengedtem neked.. – Szisszen fel, ellépve Sophia mellett, sötéten villogó tekintete nem sok jót igér, s Savannah-nak is csupán azért kegyelmez, mert fogjuk rá ez is az alku része volt. Hamarosan visszatér, ám nem sok hiányzik, hogy felrobbanjon, még emberként is bestiális dühkitörésekre képes, nem kell ehhez átváltoznia. Ahogyan Sophia közelebb lép, varázsütéssszerűen kezd lenyugodni, mintha a kis barna jelenléte jótékony hatással lenne rá. Szaggatott légzése lassacskán helyreáll, ahogyan megfordul, és az üres kartotékot nézi. Végül kifújja a levegőt, és Sophiát a derekánál érintve magához vonja, de nem néz rá, csupán tűnődve nézi az üres tárolót.
- Az a hülye mániád fog a sírba vinni, hogy mindenkit védenél. A kispajtás a griffendéles, nem pedig te. Vedd el inkább ami kell, ez így működik. Arbogast.. olyan ismerős ez a név.. Kideríted nekem, hogy ki az? – Néz most mégicsak a lányra, hogy kisimítson néhány sötét tincset a zöld szemek elől. Igen, szereti látni azokat a smaragdokat. Ahogyan a lány derekát támasztja meg, abban az erőteljes birtokláson túl van valami gyengéd óvó gesztus is. Mintha senkinek nem engedné, hogy bántsák a lányt. Ezt csakis az ő előjoga megtenni. És mégsem tette egyszer sem.


 :hug:  ||   [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophia Osborne-Shors
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Sophia & Dane - Oh már megint te? 2017-06-03, 13:33


Dane & Sophia

[You must be registered and logged in to see this image.]

» Bizonyos találkozások titokzatosak és ezért megfejthetetlenek. «

Hát persze, hogy ezúttal sem kapok válaszokat és persze tudom azt sem lenne okos ötlet megkérdezni, hogy egyáltalán mi volt a múltkori eset, amikor jól láthatóan nem tudta, hogy mi történt Sadievel. Igaza van Peternek Dane az a típus, akinek jó eséllyel elég sok ellensége van, de ettől még érdekelne, hogy vajon van-e róla bármiféle sejtése, hogy ki lehetett az, csak hogy tudjam jön-e még hasonló, mert Sadie engem ölt meg majdnem és jó lenne már nem túl sok hullát hagyni maga után... magunk után, a jó ég tudja nekem mennyi közöm van ehhez, de annyi biztos, hogy nekem is közöm volt hozzá és így is úgyis magamra veszem.
- Miféle potenciálról beszélsz? - értetlenkedve pillantok rá. Na igen azzal tisztában vagyok, hogy mire vagyok képes, hogy kísértetvadász vagyok, vagy épp a mugli szüleim, amit a fejükbe vettek általam, netán a mágikus adottság... bár erről még én se tudok sokat, akkor Dane honnan tudhatna? Nem csoda, hát ha kissé olyan fejet vágok, mint akit pont rajta kaptak azon, hogy cukorkát szeretne csenni a cukorka boltból, de ettől még nem tudom ő mire gondol. Csak nincs valami harmadik is. Nem vagyok potenciális vérfarkas jelölt teszem azt, ebben azért teljességgel biztos vagyok, tehát csak nem ilyesmire gondol. Én tuti, hogy nem akarok átkozott vérlény lenni, mint ő, vagy a Lorelai.
- Eszem ágában sincs veled menni sehová! Egy... gyilkossal... - elrántom magamat, amikor újfent próbálkozik. Hát persze még hogy akarnám, hogy bármi módon is közöm legyen hozzá? Nem... nem akarok tőle az ég világon semmit sem és azt sem, hogy így kezeljen, mint egy darab húst, akivel azt tesz, amit akar és akit persze simán kiismer, mert folyton úgy viselkedik, mint ismerne engem, pedig erről szó sincsen. Nem tudja ki vagyok, vagy milyen, Peter ismer igazán és még neki sincs könnyű dolga velem, ezzel én is tisztában vagyok, akkor Dane-nek miért lenne könnyebb?
Legalább amikor távozik fellélegezhetek kissé. A fagyi témára úgy sem reagálok, tudom én, hogy semmi komoly nincs benne és egyébként is csak azért teszem, mert nem szeretném, hogy bárkinek is baja essen, épp elég kárt okozott már azóta, hogy az iskolába érkezett, nincs szükség rá, hogy tovább folytassa. Aztán érkezik és csoda, hogy nem trafál telibe valakit, vagy nem megy neki valakinek, aki az útjába esik, csak a polcot szorongatja meg. Azt hiszem érthető, ha csak óvatosan közelítem meg és lépek mögé, kellő távolságban, mert láthatóan nagyon paprikás a hangulata.
- Nem... nem tudom, hogy kicsoda, de... kivette azt, ami neked kell? El is kérhetjük tőle, nem kell egyből bántani. - na persze próbálom ezt csak nagyon finoman megpedzegetni. Dühös és ez láthatóan nincs jó hatással rá, de mint említettem nem szeretném, hogy valakinek ártson, már így is épp elegen haltak meg miatta, vagy neki köszönhetően. Én se tudom ki az az illető, kétlem, hogy tanár, akkor ismerném a nevét. Arra már rá se merek kérdezni, hogy mi az a nagyon fontos, amit elvitt, gondolom úgy se tartozik rám és talán még jobb is nekem, ha nem tudom.


Jeleeen! <3[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Is it destiny?
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dane Seoras
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Sophia & Dane - Oh már megint te? 2017-05-29, 18:16

Sophia & Dane

returning to fight for the cute girl's love
[You must be registered and logged in to see this image.]


  A lány ezúttal nem vágja képen, nem mintha Dane-t eddig bármi is visszatartotta volna. Leplezetlen figyelemmel nyomakodik be Sophia aurájába, a kölnije mégsem annyira tömény, hogy elriassza a kis barnát, a selymes férfias illatban van valami édes aroma, mintha minimum csokoládét falatozna, aki csak érzi. Dane még akkor is tökéletesen fest, ha éppen hosszú a haja, vagy szakállas, jelenleg csupán az előbbi, sötétszőke tincsei olykor keresztezik az arcát, önkéntelenül nyúl oda, közben alig észrevehetően ér Sophia derekához, mintha csak azt akarná ellenőrizni, hogy még mindig ott van.
- Ezt még korai lenne megtudnod. Jegyezd meg, Peter nem csak rám vadászik. Te ugyan nem olyan átokverte dög, mint én.. Ám a potenciál amit birtokolt a kishaverhez hasonló vadászoknak igazi csemege. – Nem fejti ki jobban, hogy mire is gondolt, majd el kell tennie egy bizonyos időnek, hogy felfedje a titkot, amiért mindketten Sophia nyomában járnak, s erről Peter sem tud még igazán. Ő naív, faltörő kost játszva megy előre, ebben nagyon szépen összeillenek, ám valójában.. Halálra untatnák egymást. Nem, Sophiának igazi nyers erő kell.
- Amíg melletted vagyok.. igazából senki. Mondtam már kislány.. ha velem jössz, a legerősebbel leszel.. – Ragadja meg szenvedélyesen Sophia arcát, ám bántó mozdulat nincsen benne, csupán szemléli a reakciókat, s mintegy plusz kiegészítésként végigcirógatja a fülét.. Van benne valami pimasz játékosság, amit a lány egyenlőre nem tud hová tenni, azért is dacoskodik vele. Ám Dane úgy véli, hogy amíg Sophia nem dönt egyértelműen Peter mellett még a nyilvánvalóan boronálós javaslata ellenére, akkor miért is ne lehetne szabad a vásár...
- Igazán lekötelezel. Majd meghívlak egy fagyira, vagy ilyesmi.. – Dünnyögi szórakozottan, és ellép a lány mellől, hogy az neki tudjon látni az akciónak. Hát legyen, Dane életben hagyja Savanah-t, nem kell mindenkinek törvényszerűen elpusztulnia, aki az útjában áll, hiszen akkor nem maradnának prédák sem a teliholdra. A lány csupán pár pillanatra tereli el a nő figyelmét, talán két perc lehet, ám a vérfarkas tajtékozva tér vissza, pedig rajta nemigazán szokott a nyilvánvaló harag látszani. Meg se köszöni Sophia tettét, csupán elzúdul mellette, és keményen ráfog az egyik könyvespolcra, csoda, hogy nem tépi ki a helyéről. Egy üres kartoték van a kezében, amiben az olvasójegy..
- Ki a tököm az a Hector Arbogast? Prefektus vagy tanár...? Hallottál róla? Hadd tépjem ki a drágának a nyelvét a szegycsontján át..

 :hug:  ||   [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophia Osborne-Shors
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Sophia & Dane - Oh már megint te? 2017-05-28, 20:14


Dane & Sophia

[You must be registered and logged in to see this image.]

» Bizonyos találkozások titokzatosak és ezért megfejthetetlenek. «

Nem tudok kiigazodni rajta, pedig én aztán tényleg nagyon igyekszem, de elég nehéz úgy, hogy fogalmam sincs, hogy mit akar. Peter miatt van itt, de mégis folyton a nyomomban jár, bár azt mondja ezúttal ez a kivétel és most nem miattam van itt. Hát talán tényleg így van, de ettől még így is egymásba botlunk, bármennyire is tudom, hogy nem kellene találkoznom sem vele, de képtelen vagyok kikerülni őt és hát úgy elég nehéz, ha még hatással is van rám, amit nem kellene hagynom, de mégis hogyan tegyek ellene?
- És mire is megyek azzal, hogy erős vagyok? - na igen azért lássuk be az nem minden, hogy erős az ember. Ettől még meg kell küzdeni a problémákkal és igenis kezelnem is kell valahogy őket és nem egyszerű a halált, főleg ha a szemem előtt zajlott le, főleg nem azt, hogy én magam is majdnem a halálomat leltem. Sadie tényleg képes lett volna megölni? És vajon ezt csak a miatt tette, amivé vált, vagy ennek más volt az oka? Egyáltalán mi? Már ezen is elgondolkodtam, de semmire sem jutottam és lássuk be őt már nem kérdezhetem meg, ha csak nem kezd el az iskolában kísérteni, de... eddig nem került elő és az aztán nagyon durva helyzet lenne.
- Ki lenne még veszélyes számomra? Sadien... kívül persze. - azért ezt csak hozzáteszem, még ha nagyon keserű szájízzel is. Na igen még nem volt rá példa, hogy valaki megpróbált megölni, ez azért finoman szólva is új helyzet a számomra és nem az a jó értelemben vett fajta. Időbe telik mire sikerül majd feldolgoznom és egyelőre még azt sem tudom, hogy menni fog-e. Nem szoktam meg, hogy meg akarnak ölni, bár nem is hiszem, hogy ezt egyáltalán meg lehet szokni. Ahogyan azt sem tudom megszokni, ahogyan Dane játszik velem, pedig ezt teszi, folyamatosan ezt teszi és én már tényleg nem tudom, hogy mit is kezdjek ezzel az egésszel. Nem érdeklem őt, mégis megvédett, de ahogyan Peter mondta ez csak a színjáték része volt, nekem pedig épp e miatt nem szabad foglalkoznom vele.
- Jól van, de igyekezz. - legalább addig is távolabb kerülök tőle és már ez is valami, kikerülök a hatása alól és addig is megvédem a könyvtáros hölgyet. Így hát elindulok felé és persze kérdezgetni kezdem. Olyasmit keresek, amit tudom, hogy nehéz megtalálni és persze változtatom, hogy pontosan mi kell és milyen jellegű könyv, távol a tiltott részlegtől, hogy ne nagyon figyelhessen arra. Végül is az a fő, hogy ne tévedjen oda sem ő sem pedig más és ha netán más próbálkozna vele, akkor eljátszom egy látványos rosszullétet és ájulást, arra majd úgyis mindenki felfigyel és nem azt fogják nézni, hogy Dane mit kutat, bár ez engem is érdekel, hogy vajon mit keres a Tiltott részlegben. Nagyon remélem, hogy nem valami veszélyeset, vagy olyat, amit aztán Peter vagy ellenem tud felhasználni.


Jeleeen! <3[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Is it destiny?
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dane Seoras
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Sophia & Dane - Oh már megint te? 2017-05-26, 06:55

Sophia & Dane

returning to fight for the cute girl's love
[You must be registered and logged in to see this image.]


  Türelmesen hallgatja a lányt, az arcán játszó sötét mosolyból nem lehet tudni, hogy mennyire veszi komolyan mindazt, amit Sophia mondd, talán nagyon is. Meglehet, hogy semennyire. Pont abban rejlik a csábereje, hogy kiszámíthatatlan, mit fog tenni a következő lépésben. Annyiszor átgondolta már, hogy Peternek miért van sikere a nőknél, de végül mindig csak arra kellett jutnia, hogy a jófiús, olykor hisztizős viselkedés kiváltja a gyengébbik nemből azt a bizonyos anyáskodást, amit egykori barátja szinte kikövetel magának, úgy fest még Sophiával szemben is. Ezen Dane mindössze jót mulat, ám közben meg dühítő, hogy ezt tehette annak idején Loryval is.
- Megmondtam neked a múlt alkalommal is; erősebb vagy, mint hinnéd. – Utal arra a bizonyos folyosóbéli találkára, amikor még alig ismerték egymást. Sophia azóta is táncol vele, a félelem és a kéj vékony jegén, a kettő oly egymásba fonódva függ össze, s Dane szándékai még mindig nem egyértelműek. A terve mint egy kirakós darabjai mindenki számára rejtve vannak, és csupán az idő múlása hozhat gyógyírt a titokra. Ahogyan a helyére kerülnek a részletek, talán Sophia számára is majd egyszer gyors megvilágosodást hoz.
- Oh, nem, ezúttal nem. Gondolod, hogy csak én lehetek veszélyes a számodra? – Simít ki egy tincset a lány arcából, amely a sötétzöld szemek elé hullik be a nagy gesztikulálásban. Sophiától szinte bóknak számít, hogy a legpusztítóbb félelmével azonosítja a férfit, aki bár köztudottan hidegvérű gyilkos, még egy ujjal sem bántotta a lányt, csupán a kezét fogta le a pofozkodásnál. Mintha valami kalickába zárható gyönyörű kismaradat látna benne, most is úgy néz rá. Éppen ezért a régóta megérett helyzetet használja ki, amit a bálban beígért a maszk alatt, a nyalakodással kapcsolatban. Ám nem ő nyalja le a lány ujjait, arra most nem teremt lehetőséget, éppen a fordítottja következik be, noha Sophia számára ez nyilvánvalóan nem várt attrakciót teremt. Az erős pír magáért beszél, de a lány legalább nem vágja képen. Újfent olyan megnyilvánulás, amely folytatásért kiált, de Sophia jelenleg a saját korlátainak a foglya.
- Ezt akartam hallani kiscicám. Látod tudsz te, ha akarsz. Akkor csináld. – Lép arébb hogy kikerüljön Savannah látóteréből, s az egyik könyvespolc mögött foglal helyett, de nem ül le, csupán kivár, hogy ha Sophiája valahogy arébb csalja a nőt, akkor villámgyorsan besiethessen a tiltott részlegre. Reméli, hogy a lány ad neki pár percet, mert még a keresővarázs sem túl egyszerű a sötét kódexek között.

 :hug:  ||   [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophia Osborne-Shors
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Sophia & Dane - Oh már megint te? 2017-05-25, 20:11


Dane & Sophia

[You must be registered and logged in to see this image.]

» Bizonyos találkozások titokzatosak és ezért megfejthetetlenek. «

A legrosszabb az egészben a bizonytalanság, hogy nem tudom mit akar és nem tudom miért akarja és azt sem értem pontosan miért is van itt. Szövetségre lépett Peterrel, ez világos, de miért csinálta? Vajon betartja az ígéretét? Peter nem hisz benne ez egyértelmű, nem véletlenül akart elküldeni innen, hogy lehetőség szerint ne essen bajom. Persze nekem eszem ágában sem volt elmenni, nem hagyom csak úgy itt Petert, nem vagyok az a menekülős fajta és azt hiszem valahol mélyen az is érdekel, hogy mi lesz ebből a Dane ügyből és igenis piszkálja a kíváncsiságomat, hogy mit akar.
- Teljessé? És közben kikészítenek. - nem tudom, persze nem kellene foglalkoznom a kényes helyzetekkel és a kellemetlen alakokkal sem, de Dane nem ismer, nem tudja hányszor jártam már meg. Tudom én, hogy Peternek igaza van, mindig csak bajba kerülök a rossz fiúk miatt, mindig megbántanak és Dane se lenne ez alól kivétel, pont e miatt nem szabad foglalkoznom vele, és pont ezért kell kivonnom magamat a hatása alól, csak még nem tudom hogyan. A testi reakciókkal nem tudok mit kezdeni, mint a libabőr, de ellen tudok állni neki, hogy ne érdekeljen, hiszen úgyis csak azért csinálja, hogy kiszúrjon Peterrel.
- És látod megint fenyegetsz... persze csak burkoltan, de attól még fenyegetsz. - naná, hogy, ahogyan legutóbb is és nekem fogalmam sincs, hogy mit miért. Rám akar ijeszteni? De ez már sikerült, persze, hogy tartok tőle. A kíváncsiság az, ami hat rám, ami miatt érdekel pontosan miért is csinálja a pozitív dolgokat, ahogyan megvédett, vagy amikor egy pillanatra láttam az őszinte meglepettséget az arcán, amikor Sadie megtámadott, amikor nem tudta ki csinálta ezt vele. De ettől még az esetek nagyobb részében veszélyes alak és nem csinál mást, csak folyamatosan próbál rám ijeszteni és persze ki akarja készíteni Petert és lássuk be tényleg úgy sikerülhet neki a legjobban, ha velem kezdi a kis játékát. Ahogyan ezúttal is teszi. Tényleg képes lenne végezni a könyvtáros nővel, de ezt még sem hagyhatom, csak épp nem valószínű, hogy én bármit is tehetnék ellene, ha tényleg meg akarná tenni. Válaszolni viszont nincs azonnal lehetőségem, mert pedig nem vagyok zavarba jövő típus, de ettől a finoman szólva is tolakodó mozdulattól még az én arcomra is pír ül ki, nem is valami visszafogott fajta, hanem elég erőteljes. Azért nem csoda, már játszadozott velem, de ez most az első alkalom, hogy komolyabban teszi, ahogyan az ajkaimhoz ér és még kissé be is tolakszik közéjük. Kell pár pillanat mire feleszmélek és sikerül újra megmoccanni és ellépni előle.
- Elég... hagyd abba... - erőtlen a hangom, mert sok ez az egész. Csak játszik, legalább akik eddig törték össze a szívemet és bántottak meg az elején úgy tettek mintha nem ez lenne a várható, Danetől viszont mi másra számíthatna az ember? - Jól van, valahogy segítek, de kettőnk közül te vagy a képzettebb varázsló, esetleg elterelhetem a könyvtáros figyelmét. - igen az menni fog, sőt azokét is akik még itt vannak, nem jelent gondot, de nincsenek trükkjeim, hogy belógjon ide, nem vagyok képzettebb nála, biztosan több alkalmas varázslatot ismer, mint én.


Jeleeen! <3[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Is it destiny?
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dane Seoras
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Sophia & Dane - Oh már megint te? 2017-05-21, 18:39

Sophia & Dane

returning to fight for the cute girl's love
[You must be registered and logged in to see this image.]


 Játékos élvezettel ingatja a fejét, mintha maga sem tudná eldönteni, hogy fenyegesse, vagy csábítsa Sophiát. Érdekes módon a legtöbb esetben jó előre leszervezett tervei vannak, ám a kis barnával nem számolt. Beígérte, megszerzi magának. És jóllehet, azzal zavarta össze a lányt, hogy az egyértelmű gyilkosságok ellenére néha érző oldalát tudja mutatni, amivel valószinűleg meglepte a lányt. Ezzel együtt magát is, noha ezt nem vallaná be senkinek. Az számára tökéletesen megfelel, ha egy arrogáns szörnyetegnek tartják. Még akkor is, ha az örök kárhozat rá vár, hiába is ígérgeti Peternek.. Talán egyszer itt fog mindent hagyni, előtte még dolga van.
- Tény és való, hercegnőm. Az a sok baj teszi teljessé az életedet. – Emlékezteti a lányt a bálra, ahol úgy találkoztak, hogy Dane maszkban volt, s máris izgatta Sophia fantáziáját. S mindez csupán csepp a tengerben, a leendő újságíró szépségnek be kell vallania, hogy minden alkalommal heves izgalmat érzett.. A vér és a halál pusztán Dane egyik oldalát jelzi.. A sötét szemek pillantása emelett oly veszélyes élményt ígér, amelynek nehezen lehetet ellenállni.
- Ahogy mondod. Nem vagy már kislány. Veszélyes világban élünk, ahol meg kell becsülnöd az időt, ami a rendelkezésedre áll. Ha leblokkolsz, elveszel.. – Mormolja édes mosollyal, hangja oly bársonyosan hívogató, amelyben táncol ugyan a veszély, s egyben a kéj ígértete is. Összesimulnak, a férfi gyengéden tartja meg a szinte vágyakozva sóhajtozó lány derekát, de a nyilvánvaló lehetőség ellenére mégis elmarad az esetlegesen várt csókja Sophia nyakára. Elég pusztán a gondolat, hogy megtehetné. Sophia azonban miután kissé kivárt, eltolja őt, ezen viszont a vérfarkas meg sem lepődik, a korábbi pofonokhoz képest egészen neki tetsző előrelépés.
- Azt hiszed, hogy te hozod a szabályokat? Ez aztán merész. Nos.. rendben, legyen kívánságod szerint, élhet az a nő.. Most még. Akkor hogyan oldod meg, hogy megkapjam a naplót? Az éj leple alatt szöktetsz be kincsem? – Simít végig a lány ajkán ismét visszautalva a bálra, ahol Peter berzenkedett Sophia ujjainak a lenyalásától, ám Dane már akkor is jelezte, hogy ő aztán nem táncolna ki a páratlan lehetőség útjából. Sőt, most a finom simítás mellett a hüvelykujja picit becsusszan a lány elnyíló ajkai közé, mintha csak kiharcolná magának az ízlelés kémiáját.


 :hug:  ||   [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophia Osborne-Shors
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Sophia & Dane - Oh már megint te? 2017-05-20, 18:30


Dane & Sophia

[You must be registered and logged in to see this image.]

» Bizonyos találkozások titokzatosak és ezért megfejthetetlenek. «

Komolyan nem értem Danet és azt sem tudom, hogy mit is akar. Tudom én, hogy veszélyes és hogy óvakodnom kell tőle, Peter ezt már épp elégszer elmondta nekem, mondhatni a fejembe verte, de persze magamtól is sikerült már rájönnöm, de ez még nem jelenti azt, hogy mindig ki tudom kerülni, meg ettől persze jó lenne megtudni, hogy pontosan mit is akar, hiszen legutóbb megmentett, lényegében felszólította Petert, hogy ne bántson meg újra, de akkor miért, ha megint ugyanazt csinálja próbál levenni a lábamról. Most aztán tényleg jó lenne, ha a fejébe tudnék látni. Lehet, hogy nem is a vérfarkasokkal kapcsolatban kellene kutakodnom, hanem mondjuk a legilimenciának utána néznem?
- Viszont tanulok a hibáimból és azt már jól megtanultam, hogy a nem unalmas alakok... elég sok bajt okoznak. - és nem csak bajt okoznak, megbántanak és összetörik a szívemet, sőt rosszabb esetben, ha Peternek igaza van akkor még az életembe is kerülhet egy ilyen viszony, főleg Dane-nel, aki egyébként is egyértelműen veszélyes alak. De akkor mégis mit tegyek, ha tudni szeretném mit miért tesz, de közben el is kellene kerülnöm, ami lehetetlen, mert úgyis folyton belé botlom, még ha most azt is próbálja bizonygatni, hogy kivételesen nem az én nyomomban jár, amit persze viszonylag nehéz elhinni.
- Hát persze, mert ez ilyen egyszerű... csak lépjek tovább és ne aggódjak azon miket hallok a folyosón igaz? - csak sóhajtok egyet, ahogyan elsiklom előle. Na igen ez nekem nem megy ilyen könnyen, nem véletlenül ajánlotta Peter, hogy inkább menjek és egy időre tűnjek el a képből, mert a végén még tényleg komoly bajom lehet, amivel persze tisztában is vagyok, de ettől még nem vállaltam, mert amúgy sem akarom itt hagyni Petert csak úgy, de persze ez sem ilyen egyszerű. Szökni sem tudok, mert mindjárt mögöttem tűnik fel és persze a test alapvető reakciójával nem tudok mit tenni, az apró libabőrök egy pillanat alatt megjelennek a nyakamon, hiába is próbálnám megakadályozni őket, sőt még egy halk sóhajt is hallatok. Lássuk be azért jó ideje nem volt senkim sem, Peter pedig mostanában elég erőteljesen hanyagolta a gyengédséget, miután eleve undok módon viselkedett velem jó ideig, még ha végül legutóbb bocsánatot is kért. Végül összeszedem magamat és hirtelen fordulok meg ezúttal már eltolva magamtól, hogy végre csökkenjen a távolság.
- Hagyd ezt... abba! Nem tudom, hogy mit akarsz, de már fenyegettél azzal, hogy meg fogok halni, most meg... És meg se forduljon a fejedben, hogy megint megölsz valakit, értetted? - bár időnként el-elakad a hangom, de aztán mégis csak sikerül magamra találni és kicsit összekapni magamat. Nem hagyhatom, hogy folyton belemásszon a magánszférámba és egyébként is, ha úgyis van esély rá, hogy a végén végem, akkor legalább más ne haljon meg.


Jeleeen! <3[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Is it destiny?
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dane Seoras
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Sophia & Dane - Oh már megint te? 2017-05-18, 09:56

Sophia & Dane

returning to fight for the cute girl's love
[You must be registered and logged in to see this image.]


  A vérfarkasról egyértelműen lerí, hogy csupán elgondolkoztatta, de nem hatotta meg Sadie halála, ismét visszatérhet oda Sophiával, ahol az elején tartottak, a misztikus, rejtélyesen szexi felálláshoz, ami ellen a lány csak heves pofonok kiosztogatásával képes meghátrálni. Ez inkább mulattatja a férfit, mintsem felbosszantja, a csípős érintés szinte már édesnek minősül, a lány a maga törékeny bájával igazi fúria tud lenni, ha a félelemmel vegyes harag kibuggyan belőle. És lássuk be, egy vérfarkas igenis olyan lányt keres, akiben csak úgy buzog a szenvedély. Sophia pedig mindig is kiváncsi volt, érdelődött benne a felfedezés utáni vágy, s Dane a titkaival nagyon is tökéletes társául bizonyulhat.
- Ha egyszerű lenne, abban mi volna a jó? Bevallhatod, az unalmas alakok nem vonzanak.  – Na igen, tegnap szabadult csak ki Jade segítségével Peter kelepcéjéből, s tovább gondolkozik a bosszún, ám ezúttal Sophia nem tartozik a célpontjai közé, nem tudhatott arról, hogy az ostoba vadász megint mire ragadtatta el magát. Ezt Sophiának nem kell tudnia, azért Dane sem arra épít mindig, hogy a fiút befekítse a kis barna előtt. A céljait nem feltétlenül mások hátráltatásával éri el, a csábítás nem szólhat arról, hogy a vetélytársakat eltapossa. Az gyenge jellemre utalna.
- Ne törődj vele, nem kell minden gondot pont neked viselned. Megtörtént, örülj, hogy élsz. – Feleli tovatűnő mosollyal, nem hagyja, hogy Sophia más miatt idegeskedjek, az ő táncuk még javában tart, és nem is akarja, hogy mindez gyorsan véget érjek. Ahogyan a lány elsiklik az érintéséből, nem fog rá a derekára, hogy beszorítsa a könyvespolc végébe, a fullasztó légkör, amely forrón vibrál kettőjük között már így is él, nem kell el is füstölnie. Ellenben látja, hogy Sophia csak pár lépést szökkent, a távolság megmaradt, csupán az irány változott, így mögé siet, hogy a lehelletével beborítsa a lány nyakát, s a dereka helyett ezúttal a hasa környékén ölelje magához hátulról. Egyszerű ölelés ez, nem nyomakodik az ágyékával Sophia fenekéhez, megmarad úriembernek, amennyire csak lehet. Suttogása ellenben áldozata fülcimpáját érinti.
- Mindig azt hiszed, hogy te vagy a központban? Ez tetszik. Nagyon tetszik. De nem szivi, ezúttal nincs időm arra a gyors menetre, amit legutóbb is kilátásba helyeztél. Egy naplót keresek, de a tiltott részlegre csak tanárok, vagy prefektusok mehetnek be. Azt hiszem ki fogom törni annak annak a csini barnának a nyakát.. Untat. – Biccent Savannah felé. Ajkán talányos mosoly játszik, most nem beszél komolyan, Dane ugyanis nem szokta előre bejelenteni a gyilkosságait. Vagy most éppen eltér a sémától?


 :hug:  ||   [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophia Osborne-Shors
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Sophia & Dane - Oh már megint te? 2017-05-17, 15:26


Dane & Sophia

[You must be registered and logged in to see this image.]

» Bizonyos találkozások titokzatosak és ezért megfejthetetlenek. «

Az első három könyvet egyelőre leteszem az asztalra, aztán még visszatérek a polchoz. Lehet, hogy találok még valami hasznos, érdekes olvasmányt, legalább az esélyt meg kell adnom a dolognak, aztán majd meglátjuk. Nem is tudom, hogy mi a célom ezzel, de talán, ha kutakodom kicsit, akkor annyival könnyebb dolgom lesz, amikor megint találkozom vele, mert hát nem is kérdés, hogy erre sor fog kerülni még nem is egyszer, csak már az oka az, amit egyre inkább nem értek. Elvileg azért van itt, mert Peternek akar rosszat, de közben mégis csak megmentett, pedig Peter attól fél a legjobban, hogy meghalok, mint Lorelai. Vagy akkor miért mondta Peternek, hogy ne bántson többet, mert akkor megkeserüli. Eddig nem úgy tűnt, mintha bárki és bármi is érdekelné őt. Próbáljon meg az ember kiigazodni rajta... hát nem mondom, hogy könnyen megy, sőt nekem egyelőre esélytelennek tűnik, bár félő, hogy a könyvek sem fognak ebben segíteni.
Persze ahogy sejtettem újra előkerül, én pedig annyira elmerülök a könyvek utáni keresgélésben, hogy észre sem veszem, hogy mögém lép csak azt, amikor hirtelen perdít meg és már megint... már megint ugyanaz, amit már nem egyszer eljátszott. És nekem reagálnom kellene, de helyette csak bent ragad a levegő és jön a heves szívverés, mivel ugye rám ijesztett és hát már megint olyan a helyzet, ahol nem igen van hová hátrálnom, miután mögöttem van a könyves polc. Nem fair.
- Érdemes tudnom, hogy... mire készüljek fel, mert nehéz rajtad kiigazodni. - nagy levegőt veszek, hogy végre meg tudjak szólalni és ha nem válik ettől erősebbé a szorítás, akkor finoman lecsúsztatom a kezeit a csípőmről, hogy megpróbáljak elslisszanni előle, ahogyan azt már máskor is megtettem. Mint mondtam végképp nem értem,hogy mi a célja ezzel az egésszel és attól félek, hogy a könyvekben sem fogom megtalálni a választ.
- Hát persze teljesen jól vagyok. Szuper hallgatni a folyosón, hogy Sadie így, meg úgy, meg mindenki tudta, hogy milyen kis céda és közben meg... - összeszorítom a számat és csak megrázom a fejemet. Ez nem olyasmi, amin csak úgy hirtelen túl tud lendülni az ember. Ez koránt sem egyszerű, hiszen Sadie meghalt és ezt csak mi hárman tudjuk és hármunk közül nekem a legnehezebb, mivel én még nem tapasztaltam meg hasonlót és a legrosszabb az egészben, hogy bár megpróbáltam megmenteni, de ha arra gondolok, hogy megölt volna... csak rosszabbul érzem magamat, főleg mert jól átgondolva arra jutottam akkor már inkább ő, mint én, mármint ő haljon meg, és így is lett. És ez így csak még rosszabb érzés, mintha miattam halt volna meg, mintha én okoztam volna a halálát.
- De egyáltalán mit akarsz megint? Még... mindig nem elég? - muszáj feltennem a kérdést és végre igenis elmagyarázhatná, hogy mit is akar ebből az egészből kihozni, hogy miért van itt, mit akar Peterrel, miért kínozza, vagy... épp nem, és mit akar tőlem, mert képtelen vagyok kiigazodni rajta és így csak még rosszabb az egész. A bizonytalanság és hogy nem tudom mi várhat még, mi jöhet még... a végén ez fog felemészteni, ezért kellenek a könyvek, hogy legalább valamivel lefoglaljam magamat. És közben akárhogy is nézzük, de tény Dane igenis vonzó jelenség, a maga sötét aurájával, a stílusával és erre még szándékosan rá is játszik. Ez így nem egyszerű.


Jeleeen! <3[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Is it destiny?
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dane Seoras
Reveal your secrets

avatar

Alvilági

ϟ Kor : 27

TémanyitásTárgy: Re: Sophia & Dane - Oh már megint te? 2017-05-15, 15:59

Sophia & Dane

returning to fight for the cute girl's love
[You must be registered and logged in to see this image.]


 
Jó szokása szerint a semmiből jelenik meg, s Sophiával ellentében rá egyáltalán nem hat az időjárás változása. Peterrel együtt túlságosan sok ködös kisvárosban élt már a Roxfort előtt, hogy átmeneti legyen a ruházata, a jól megszokott sötét szerelés, amiben a lány az elején megismerte. Leplezetlen pillantással véri végig kiszemeltjét, hűvös mosolyra húzódó szája oly csábos, mintha fel sem merült volna az az igen fontos tény, hogy pár nappal ezelőtt küldték halotti máglyára az óvatlan szőke lányt, aki túlságosan korán nagy hatalomra vágyott. Alaposan megszemléli a hosszú, formás combokat, noha a lány a saját kategóriájában alacsonynak bizonyul, mégis azok az igéző hajlatok, ő aztán nincsen fából, hogy ne legyen rá hatással. Ráadásul a lazábbra engedett blúz is.  Közelebb lép, miközben látja, hogy a lány pont ott keresgél, ahova várta.
- Talán rólam akarsz ennyire érdeklődni? Kiváncsivá tettelek? – Kérdezi meg évődően, s mivel eddig háthátulról közelítette meg a lány, most gyengéden markol rá a csípőjére, hogy szembefordítsa magával a könyvek közötti sorban. Pont a beugró végében vannak, ami akár kapóra is jöhet. Cseppet sem számol a legutóbbi pofonnal, azóta már történtek bizonyos dolgok, amelyek mindazt felülírhatják. És hogy érzékeltesse; nem igazán érdekli a magánszféra fogalma, vészesen közel hajol a lányhoz, ismét érezhetik egymás illatát. Sophia orrát kellemes, férfias kölnivíz felhője csapja meg, de korántsem tömény, sok. A sötét szemek pillantása az övébe vetül, ahogyan érkezik a következő kérdés.
- Jobban vagy? Sikerült.. megemészteni a történteket? – Végülis annyian járnak az iskolába, nem túlzottan figyel fel senki egy eltűnésre, ha csak nem az illető közvetlen környezetétről beszélünk. Kész átjáróház ez az iskola. Viszont amit Peter legutóbb kérdezett, valóban jogos. Ki van mindkettőjük nyomában?

 :hug:  ||   [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophia Osborne-Shors
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Sophia & Dane - Oh már megint te? 2017-05-14, 21:37


Dane & Sophia

[You must be registered and logged in to see this image.]

» Bizonyos találkozások titokzatosak és ezért megfejthetetlenek. «
Kell valami, ami lefoglal és miután nem járok túlságosan sokat könyvtárba talán ez most alkalmas lehet rá, ha más nem, hát legalább időlegesen. Egy kicsit azért utána járhatok ennek az egész... vérfarkas mizériának, ha már SVK-n nem figyeltem eléggé. Peter vadász, de valahogy kétlem, hogy jó néven venné, ha én ezzel az egésszel foglalkozni kezdenék, meg egyébként is nem lenne sok értelme, hiszen nem lennék képes ártani bárkinek is, akkor meg minek? Inkább csak önvédelem, mert még mindig fogalmam sincs róla, hogy Dane mit akar valójában. Igazából az egészet nem is értem, hiszen arról volt szó, hogy Peternek akar ártani, azért jött vissza. Arról volt szó, hogy gyűlöli e miatt a Lorelai miatt, mert Peter ölte meg és rajtam akar bosszút állni, azaz én lennék az eszköz. Valahol ment is ez az egész, mégis... néha e mellett furcsán viselkedett, nem is kicsit, hiszen van, amikor mintha... próbált volna elcsábítani, aztán mégis megvédett és mégis Petert szólította fel, hogy ne bántson meg még jobban. Nem tudom, hogy mit akar és azt sem, hogy mennyire veszélyes, de valamivel le kell kötnöm magamat, mert az biztos, hogy most tanulni képtelen lennék.
- Köszönöm, de boldogulok, tudom hol kell keresgélni. - csak egy kedves mosoly egy srácnak, afféle igazi könyvmoly lehet, de azért jó fej tőle, hogy miután tíz perce nézegetem a könyves polcot felajánlotta, hogy segít. Persze gondolom ehhez semmi köze nincs a rövid szoknyának, vagy épp annak, hogy vége van az óráknak mára már ezért nincs rajtam az egyen nyakkendő és a blúzom is lazábbra van gombolva... A pasik eléggé egyformák ilyen téren legalábbis, ezt már megtapasztaltam, de a könyvmolyok amúgy sem az eseteim, no meg épp elég bajom van most a pasikkal, nem veszek még egy újabb gondot a nyakamba, annyi holt biztos.
Végül sikerül a keresett könyvet is megtalálnom, többet is, ezért három meglehetősen vaskos kötettel ülök le szépen az egyik félreeső ablak melletti padhoz. Van súlyuk annyi szent, de hátha rejtenek valami hasznosat. Akad itt minden, bizonyára érdekes olvasmány lehet az "Éjszaka vad teremtményei" és talán találok vala fontosat a "Vérlények és besorolásuk"-ban, de még arra is van esély, hogy megbújik valami használható az "Átkozott teremtmények A-tól Z-ig"-ben is. Hát lássuk... elleszek itt egy ideig, hozhattam volna valami kaját, bár tudom, hogy a könyvtárosunk nem szereti az effélét, de titokban elmajszolhatok valamit, ami nem morzsál nagyon.


Jeleeen! <3[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Is it destiny?
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophia Osborne-Shors
Reveal your secrets

avatar

Mardekár

ϟ Kor : 20

TémanyitásTárgy: Sophia & Dane - Oh már megint te? 2017-05-14, 21:20

***


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Is it destiny?
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Sophia & Dane - Oh már megint te?

Vissza az elejére Go down

Sophia & Dane - Oh már megint te?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Archivum :: A múlt árnyai :: Könyvtár (4. emelet)-