Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebbϟ Konyhafolyosó
  Today at 11:19
Jacob Troops

ϟ Házpontok 2018-2019
  Yesterday at 21:36
Ginny Weasley

A hónap posztolói
Luna Lovegood
 
Nox Djarum
 
Sidney Smallwood
 
Cody Armstrong
 
Gina Accipiter
 
Nancy Lukey
 
Jacob Troops
 
Ginny Weasley
 
Armand Stansson
 
Janette Troops
 
Statisztika

Összesen 591 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Colette Blackbourne

Jelenleg összesen 39359 hozzászólás olvasható. in 3498 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Nick & Kath

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Kathrina Andreev
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: Nick & Kath 2017-08-26, 21:13

[You must be registered and logged in to see this image.]
to Nicolas


Nem várhatom el tőle, hogy miattam adjon fel akár egy barátot is. Nem kell családként viselkednünk, nekem az a legkényelmesebb, ha levegőnek néz. Már csak azért is, mert akkor úgy ábrándozok róla, ahogy csak jól esik. Beleképzelem mindenféle romantikus szituációba, még akkor is, ha ő véletlenül sem olyan. Engem nem zavar, ha más lányokat molesztál, féltékeny végképp nem vagyok, szimplán oda sem nézek. Oda vagyok az igéző sötét szemeiért, de ennyi. Hogy bele lennék esve? Nem, Blaise után ez már teljességgel ki van zárva, de mit tegyek, eseteim az ilyen magabiztos srácok, Nicolas pedig most napon pedálozik, hogy jóban legyünk, pedig nem nagyon látom értelmét. Viszont ha makacsul tiltakoznék, akkor nagyon gyorsan kibújna a szög a zsákból, már így is nekem szegezte a kérdést, hogy titokban nem vonzódom e hozzá. Még jó, hogy meg tudtam tartani a cinikus stílust, és kihátrálni a válaszadás elől.
- Nem, ez nem a gyűlöletről szól. Inkább a te gyermeteg játékaidról, amiben nem szívesen vennék részt. – Sosem tudnám őt gyűlölni, még látszólag sem, csak nem értem, hogy miért engem kellett célpontnak kinevezni. Van még elég mugli lány, többségük szíves örömest szét is tenné Nicolasnak a lábát, hogy valahogy elássák a csatabárdot. Vélhetően a családi dolgok miatt kerültem a középpontba. Amiből szívem szerint kikerülnék, de mellette pedig mégiscsak jól esik, hogy próbál békülni. Minimum egy esélyt adnom kell a dolognak, ezért lágyan, tőlem telhetően nyitottabb pillantással mosolyodom el.
- Nem veszek én mindent, csak tudod.. annyi más lány van, akivel nem is kell bajlódni, kétlem, hogy pont nálam akarnál esélyért kopogtatni. Különben is, mit látnál bennem? – Dőlök most kissé hátra, a külsőségek igazán nem érdekelnek, meg hogy milyennek gondolja a mellméretemet, ilyesmik. Ha tényleg barátkozni akar velem, akkor csakis akkor van értelme, ha beszélgetni is tudunk. Mondom én, álszent liba, aki odáig van a férfias alakjáért, és annak ellenére imádom, hogy ő meg egy tahó. Na szép!
- Most is ráérek, akár hosszabban is. Ha végeztél az italoddal, megnézhetjük az iskolában azt a leckét. Hátha hozzá tudok szagolni. – Én felhörpintem az utolsó kortyokat, és várakozón fürkészem az ajkát. Arcát! Arcát! Gyorsan feljebb emelem a pillantásomat, mielőtt belepirulok.

■ ■[You must be registered and logged in to see this link.] ■ ■I hate I love you ■ ■[You must be registered and logged in to see this link.]


..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nicholas Smith
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 35

TémanyitásTárgy: Re: Nick & Kath 2017-08-17, 18:33


Kath & Nicholas
Mostohatestvéri (v)iszony.

[You must be registered and logged in to see this image.]

Számomra sem kényelmes az a kapcsolat, ami jelenleg köztem és Kath között van, hiszen a baráti körömben igen megosztó az ő jelenléte. Sajnos, nagyon sok olyan barátom van, akik hisznek abban, hogy a származás a minden, engem pedig az évek folyamán magukkal rántottak és noha Kath-el semmi bajom sincs, mégis piszkálom. Piszkálom, hiszen a haverjaim ezt várják el tőlem, én pedig valamilyen ostoba okból kifolyólag igyekszem megfelelni számukra. Mintha valami ötéves gyermek lennék, de komolyan... Mindenesetre, a lánnyal való kapcsolatomat talán nem ártana minél előbb rendezni, hiszen egy család vagyunk, vagy legalábbis igyekszünk annak látszani, nekem pedig nem ártana kissé jobban odafigyelni apám boldogságára is. Elvégre, ő az egyetlen, aki megmaradt az igazi családomból, hiszen a rokonsággal nem igazán tartjuk a kapcsolatot anyu halála óta.
- Majd igyekszem nem úgy viselkedni, hogy legyen okod gyűlölni engem – vonom meg a vállam, miközben egy pillanatra kissé elkalandoznak a gondolataim. Igen, azok, hiszen nem vagyok olyan ostoba, hogy tekintetemmel Kath dekoltázsát vizslassam, aligha örülne ennek a fejleménynek. Megtanultam már uralkodni a cselekedeteimen, hiszen volt már olyan hölgyemény, akit csak úgy sikerült ágyba rángatnom, hogy elhitettem vele, nekem nem a kinézete miatt tetszik. Tévedtem, ő pedig egy lett a sok ex közül. Az előtte való randijainkon viszont uralkodtam magamon, nem nézegettem a kirakatot, habár sok önuralmamba telt megtenni a dolgot. Kathnél pedig nem szeretném elrontani ezt a nehezen kapott esélyemet, meg hát amúgy is a bátyja vagyok, nem igaz? Kissé hülyén venné ki magát a dolog, meg hát az apám és az ő anyja se örülnének ezeknek a fejleményeknek.
Ha egyikünk sem tesz a dolog felé egyetlen lépést sem, akkor nem fognak magától helyrejönni – sóhajtok fel némileg gondterhelten, hiszen valóban nem elhatározás kérdése ez az egész, de akkor is lépnünk kell, ha valamilyen eredményt szeretnénk elérni kettőnk kapcsolatában. - Az már máris egy jó pont, hogy eljöttünk ide... együtt.
Mert hát eddig nem sok közös programunk volt, nem is sikerült megismernünk egymást, most viszont itt ülünk és beszélgetünk. Sok mindent nem tudtam meg ugyan Kath-ről, de ez a helyzet is elég ritkán fordult elő kettőnk között.
- Akkor még lehet esélyem – vigyorodok el, majd gyorsan megcsóválom a fejem, még mielőtt a lány komolyan venné a szavaimat és az arcomba nevetne. - Csak vicceltem, ne aggódj, ne vegyél mindent ennyire komolyan...
Legalább már van egy olyan dolog, amit megtudhatok vele kapcsolatban, méghozzá az, hogy az ehhez hasonló viccekkel csínján kell bánnom, mivel Kath hajlamos komolyan venni az ilyesmit is. Fogalmam sincs arról, mi történt vele a múltban, de az biztos, hogy semmi kellemes, mert elég sok hajlama van arra, hogy távolságot tartson másokkal szemben.
- Részemről semmi akadálya – felelem immár kissé komolyabb pillantással, mintha annyira érdekelnének a különórák. Na jó, valami haszna azért mégiscsak lesz, hiszen a családom, blablabla... - Mikor érsz rá legközelebb?
Mert hát Kath társasága igen kellemes, vagyis nem a társasága, leginkább a látványa az, ami beindít és a fantáziám máris valami messzi galaxisban kóborol. Ez viszont nem túl jó dolog, hiszen nem gondolhatok rá úgy, meg hát esélyem se lenne nála. Gyorsan ki kell vernem a fejemből, annyi szent.
▲ music ▲ szavak ▲ [You must be registered and logged in to see this link.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kathrina Andreev
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: Nick & Kath 2017-08-09, 20:16

[You must be registered and logged in to see this image.]
to Nicolas


A békülésbe belemegyek, hiszen nem célom, hogy állandóan marjuk egymást. És hát szeretem, mennyire szeretem! Nehéz neki nemet mondani, de megalázni nem fogom magamat. Valamellyest érthetők az indokai a története alapján, és hajlamos vagyok engedni, amíg nem megy át személyekedésbe a dolog, mert ha ez megtörténne, biztosan faképnél hagynám, és mit sem hatna meg, hogy amúgy ő az életem szerelme. Ha nem illünk egymáshoz, az előbb utóbb úgyis ki fog bukni, és akkor túl kell lépnem rajta, mert az arroganciáját pusztán elvből nem tűrhetem.
- Például meggyűlöljük egymást, vagy rendeződik a viszonyunk. – Ez a kettő lehetséges. Nem veszek tudomást a vigyoráról, már megint úgy kezel, mintha egy lennék a csibéi küzül, akik vevők erre a stílusra, holott még véletlenül sem. Engem csakis az érzékenységével foghat meg, az őszinteséggel, de nem vagyok kiváncsi a szépfiús flörtölésről, és direkt kitérek előle. Ha azt hiszi, hogy ez holmi játék, akkor nagyon is téved, lévén engem már tönkre tettek, nem tudok csak úgy tetszelegni, rebegtetni a szempillámat. Ha valakinek véletlenül tetszenék, csak zavarba jövök, hiszen túl vagyok azon az időszakon, amikor ez jóleső érzéssel töltene el. Csakis a támadást látom, és azt, amit Blaise művelt velem.
- Igaz, mintha ez olyan egyszerű lenne. Ne feledd Nicolas, ez nem elhatározás kérdése, a viselkedésed alapján még most sem vagyok benne biztos, hogy mindez jó ötlet. – Ingatom a fejemet, viszont itt vagyok, készen arra, hogy megpróbáljam elviselni a stílusát, ami számomra most lélekszaggató feladat.
- Kétségkívül.. – Felelem villámlóan zöld pillantással, és most állom a tekintetét. Nem, ő nem ismer engem, de a szavaiból azt érzem ki, hogy megérdemlem a sorsomat, és azt kaptam, ami jár. Mintha én provokáltam ki Blaise tettét. Na jó, egykor igen nagyszájú voltam, de erre szerintem akkor sincsen magyarázat. Amit mond, megint úgy véli, hogy nagyon jópofa. Én inkább jópofán vágnám már csak ezért a mondatáért. Mintha mindig ide akarna kilyukadni a maga arrogáns módján. Nem tudom, hogy mikor fogja felfogni, hogy ezzel nálam nem csak hogy nem ér célt, még meg is gondolom magamat, és itt hagyom a fenéne.
- Csakis, persze. Az eseteim a bunkók. – Sajnos ez tényleg így van, de neki ezt nem kell tudnia. Valahogy még titkon mindig reménykedem benne, hogy képes lehet megváltozni értem, de minden szavával messzebb taszít, így a remény is kezd elhalni. Igazából sosem hittem, hogy lehet köztünk valami, menjen csak vissza a nagymellű macáihoz, én meg ábrándozom róla tovább, elképzelve őt olyannak, amilyen amúgy nem.
- Hümm.. Én inkább az elméleti tárgyakból vagyok jól, amihez nem kell varázsolni. De tudom, hogy mások hogyan lehetnek jók SVK-ból. Ha megmutatod, hogyan fordítod a kezedet a varázslatok kimondásánál, megmondhatom a véleményemet, hogy min kéne javítanod. Így megfelel? – Kérdezem vállat vonva, és inkább az italomba kortyolok, hogy ne kelljen állnom a pillantását, amiért legbelül már lángra gyúlok, annyira jó lett volna máshogyan találkozni.


■ ■[You must be registered and logged in to see this link.] ■ ■I hate I love you ■ ■[You must be registered and logged in to see this link.]


..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nicholas Smith
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 35

TémanyitásTárgy: Re: Nick & Kath 2017-08-01, 15:38


Kath & Nicholas
Mostohatestvéri (v)iszony.

[You must be registered and logged in to see this image.]

Nem számítottam arra, hogy Kath ennyire könnyen belemegy a békülésbe, hiszen azért elég szépen megbántottam nemrég, de egyébként nem bánom a dolgot. Mindkettőnk számára új és szokatlan ez az egész helyzet, soha életemben nem hittem volna, hogy apám életében lesz még egy nő anyámon kívül. Gyerekként még könnyebben alkalmazkodtam volna, de így... Nehéz megszoknom, hogy egy szinte vadidegen nő szeretne anyáskodni rajtam, habár igazán nagy szerencse az, hogy Kath anyja annyira nem erőlteti a dolgot. Rendes asszony, de tényleg, nekem viszont nincs szükségem pót anyára, eddig is meg voltam nélküle. Kath viszont... Na, azért ő már más tészta, a mostohatestvérem lenne eredetileg, mégsem tudok csak úgy gondolni rá. Vonzó lány, csak van benne némi ridegség is velem szemben, ami talán nem szándékos, de mindenképp azt jelzi ezzel, hogy jobb, ha távol maradok tőle, úgyhogy ezt is teszem, amit viszont elég nehéz betartanom. Fogalmam sincs arról, miért vonzódok hozzá jobban, mint más lányokhoz, de ebben talán szerepet játszhat az is, hogy őt nem vihetem az ágyamba. A tiltott gyümölcs mindig édesebb, az igazság viszont az, hogy Kath sohasem lesz az enyém, ebbe már ideje lenne beletörődnöm.
- Miért? Mi lehetne még? - kérdezek vissza egy vigyorral az arcomon, miközben egymás tekintetét álljuk, nekem pedig egy pillanatra eszembe ötlik, hogy talán ez lenne az az alkalom, amikor meg kellene csókolnom. Csak egy lágy puszi az ajkaira, hogy legalább tisztában legyek azzal, milyen lenne a csókja. Nyilvánvalóan édes és még... Vajon milyen szájfényt használ? Epreset? Azt imádom, de tényleg... Viszont a málnás sem rossz, de az epres túltesz mindenen. Egy pillanatra tekintetem azokra a csókolni való ajkaira téved, majd gyorsan összekapom magam és ismét megszólalok: - Nem feleségül kértelek, szóval nem kell ezen stresszelni. Csak ne úgy viselkedjünk egymással, mint két ellenség, ennyi az egész.
Jó, eddig is én voltam az, aki szavakkal bántotta a lányt, de áh... Bonyolult ez az egész és kissé még most is bennem van az, hogy ezzel csak anyám emlékét alázom meg. Vajon mit gondolhat most magában? Olyan emberrel próbálok meg összebarátkozni, aki hasonló a gyilkosához. Természetesen nem Kath okozta a halálát, de akkor is bűntudatom van a dolog miatt.
- Mindenki tett azért valamit, hogy oda kerüljön, ahol most van – jelentem ki rezzenéstelen arccal, kissé talán szívtelennek is hathatnak a szavaim, de valóban így gondolom a dolgot. Ha valakit lenéznek, okkal teszik, kivételt képez ez alól a vak gyűlölet, de azt azért én is elvárom egy sárvérűtől például, hogy komolyan vegye a tanulást és bizonyítsa, hogy helye van a varázslók között. Nem egyszerű olyasvalakit elfogadni, aki ellen világéletemben hangoltak. Na, nem mintha a Mardekárba járnék, ott aztán mennek rendesen a rágalmak, ettől függetlenül viszont a Griffendél sem panaszkodhat. A vér mindenhol kötelez, főleg ha az ember aranyvérű famíliából származik.
- Miért, milyen viszonyban is vagyunk pontosan? - teszem fel a kérdést enyhén felvont szemöldökkel, miközben kérdőn pillantok a lányra. - Nem vagyunk konkrét ellenségek, csak én viselkedem bunkóként, amit te a magad módján kezelsz. Barátoknak se igazán hívnám magunkat, mert mindkettőnknek megvan a maga köre. Testvérek se vagyunk, érthető módon. Szerelmi kapcsolatra gondolsz? Titkos rajongóm lennél, vagy mi?
Ennél a felvetésnél azért halkan elnevetem magam, hiszen ilyesmit gondolni róla kissé képtelenség, mármint hogy Kath egy titkos hódolóm... Tény, ami tény, néha mintha rajtam felejtené a szemét, de leginkább csak azért teszi ezt, hogy az arcomat tanulmányozza bármiféle okból kifolyólag.
- Sötét Varázslatok Kivédése... esetleg – a válasz közben azért nyelek egy nagyot, hiszen észrevettem én Kath lábainak mozdulatát és egy pillanatot el is kaptam a tekintetemmel, habár lehet nem kellett volna. - Mármint, a gyakorlati része nagyon megy, szerencsére leginkább csak az van. Mit szólsz?
Igyekszem úrrá lenni pillanatnyi zavaromon, hiszen nem vagyok olyasvalaki, akit egy formás női láb zavarba hozni. Annyi közé udvaroltam már be magam, hogy pont nem nekem kellene pironkodnom.
▲ music ▲ szavak ▲ [You must be registered and logged in to see this link.]Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kathrina Andreev
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: Nick & Kath 2017-07-29, 18:49

[You must be registered and logged in to see this image.]
to Nicolas


Nem is értem, hogy miért akar ennyire bizonyítani nekem, hiszen látom a szemén, hogy inkább ellenkezne. Ezzel végtére is nincsen semmi gond, azért jöttünk most le most Rorxmortsba, hogy tisztázzuk a dolgainkat, lényegében tiszta fejjel, érvelgetve. Nicolas olyan édes, ahogy magyaráz, de sajnos nem írja felül azt, amit Blaise tett velem, még ha nem is az ő hibája, de egyenlőre nem tudok beszélni róla, és az is sajnálatos, hogy a srác éppen ezért nem tud türelmes lenni velem, mert semmit sem tud a múltamról, nem tudja felfogni, hogy miért hisztizek, pedig nem is erről van szó. Bájos tőle, hogy mégis elnézést kér, pedig az én pocsék természetem az, amely most mindent tönkretesz. Túl lehetnék rajta, hogy legyünk legalább barátok.
- Mindegy, próbáljuk meg, aztán majd kiderül, hogy mi is lesz velünk. – Vonom meg esetlenül a vállamat, ahogyan az italomat kortyolgatom. Merő véletlenségből a sötét szemein felejtem a pillantásomat, noha tudom, hogy ennek annyian áldozatul estek. Mégis más az, ha valaki csak rajong érte, és az ágyába kivánkozik, az én sebzett lelkem pedig esetében szerelemre vágyik, de Nicolas nem olyan, nagyon is hasonlít Blaise-hez, aki mindenkinek képes tenni a szépet, hogy aztán kibújjon a szög a zsákból. Nem, Nicolas talán nem tenne olyat, de az alapjellemük nagyon is azonos.  
- És csak ezért lenézed őket? Ennyi erővel simán beszélhetnénk a rasszizmusról, vagy a szegények megítéléséről. – Nem igazán tetszik, amit hallok, de legalább őszintén beszél most, így képes lehetek rá hatni. Sőt, ha ezt most elém tárja, az is elképzelhető, hogy beismerni, az előítéletek rabja volt? Végtére is ott van a háztársam, Hermione, ő róla évek óta köztudott, hogy mugli, mégis iskolaelsőként végzett tavaly. Én ugyan nem lesz iskolaelső, de nem vagyok cseppet sem ügyetlenebb a társaimnál csak mert az életem első tíz évében otthon porszívóztam mágia helyett.
- Családként? Nem tudom, nem igazán tudlak elképzelni testvérként. Nincs köztünk ilyen kapcsolat. A szüleink vannak együtt, nekünk nem kell. Az ellenségeskedés viszont tényleg nem hiányzik. Azt mondom, maradjunk egyenlőre a semleges viszonynál, az esetleg vezethet barátsághoz, vagy nem is tudom. Tanulásban? Egy évfolyamra járunk, ez segít is meg gátol is. Miből vagy kifejezetten jó? – Váltok lábat, észre sem véve, hogy az előbb jól megnézett a művelet közepette. Lényegében évek óta úgy csinálom, hogy ne tűnjek fel senkinek, de mostanság mintha Nicolas nagyon méregetne, és a múltkori sértő beszólásai is.. Mégiscsak kezd észrevenni, mint nőt..?

■ ■[You must be registered and logged in to see this link.] ■ ■I hate I love you ■ ■[You must be registered and logged in to see this link.]


..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nicholas Smith
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 35

TémanyitásTárgy: Re: Nick & Kath 2017-07-22, 08:54


Kath & Nicholas
Mostohatestvéri (v)iszony.

[You must be registered and logged in to see this image.]

Szeretnék valamit Kath szavaira visszavágni, valami olyasmit, ami engem vesz védelembe, de egyszerűen képtelen vagyok rá... Így hát gyorsan becsukom a szám, majd némileg gondolkodóba esek. Fogalmam sincs azt illetően, miért pont rajta vezettem le ezt a dolgot. Talán csak azért, mert ő volt kéznél? Vagy egész egyszerűen csak az volt a bajom vele, hogy nem hívhatom el randira, mert a féltestvérem? Esetleg mindkettő? Milyen már az, ha az ember fiának a saját mostohatestvére tetszik? Rém kínos, ráadásul nehezen kezelhető egy dolog. Akarva-akaratlanul is történnek olyan dolgok, melyek még közelebb hozzák az embereket egymáshoz. Például, amikor egy szál törölközőben siet át a szobájába, én pedig elképzelem magamban, mi is lehet alatta...
- Sajnálom – vonom meg a vállam bánatos képet vágva, hiszen mégis mit mondhatnék? Tényleg sajnálom a történteket, csak egyszerűen ilyen vagyok és kész, mindezek mellett pedig a múltam is akadályoz abban, hogy bárkivel is szoros köteléket alakítsak ki apámon kívül. Őt is féltem a csalódástól, hiszen láttam már összetörve, mi van abban az esetben, ha Kath anyja elhagyja? Most még boldogok, de mi lesz később? Akkor szüksége lesz rám, mellette kell állnom és hideg fejjel döntéseket hoznom. Ezért sem szeretnék családi kötelékeket. Az érzelmek csak mindent összekuszálnak.
- Tudatlanok – felelem Kath kérdését hallva, majd pár pillanat töprengés után kissé bővebben is kifejtem a válaszomat: - Csukott szemmel járnak a világban, szinte észre sem veszik, hogy más dolgok is történnek körülöttük... Azok, akik mágiáról beszélnek, szinte mind elmegyógyintézetben végzik. Az ő szemükben mi bolondok vagyunk.
És ez teljesen igaz is, hiszen nem egy olyan mágusról hallottam már, aki vénségére egy muglik által fenntartott orvosi intézményben végezte, beteg státuszt kapva. Sajnos, túl közvetlen volt a mugli ismerőseivel, akik értesítették az intézmény embereit, ők pedig kapva-kaptak az alkalmon. Nem túl nehéz elképzelni, miként végezte odabenn... Szellemileg hozzáépült a társaihoz és még az ereje is csökkent.
- Látszik, hogy te nem igazán vagy tisztában az aranyvérűek társadalmával – csóválom meg a fejem. Persze, ebben nincs semmi rosszallás, hiszen Kath nem is igazán mozoghat azokban a körökben, mivel tényleg fontos, hogy valaki aranyvérű legyen. - Az iskolában is hány olyan diák van, aki csak azért aláz meg másokat, mert a származása nem tiszta... A Durmstrangba nem is járhat olyasvalaki, akinek bizonyítottan mugli az egyik vagy mindkét szülője. És az ottani szabályokat felnőtt emberek alkották.
Ezen azért még én is fennakadtam kissé, amikor meghallottam, hiszen végül is azt hittem, hogy már nincsenek életben ilyen korlátozások, de mégis. Ezek szerint Kath ott aligha lenne az évfolyamtársam, hiszen fel se vették volna. Fogalmam sincs azt illetően, hogy ez most jó vagy rossz hír lenne-e számomra.
- Az a kérdés, hogy te hogyan szeretnéd – felelem számára, hiszen bennem még nem igazán tisztázódott a dolog, egyelőre csak a bocsánatkérésig jutottam el, ami azért szintén nem egy kis dolog tőlem. - Viselkedhetnénk családként... Gondolom.
Megvonom a vállam, hiszen szinte azonnal az jut eszembe, hogy akkor ölelgetnem és puszilgatnom kellene, ami azért igazán nem esne nehezemre, de mégis hülyén venné ki magát a dolog, mivel már mindketten felnőttek vagyunk.
- Már csak az a kérdés, hogy ez mit takar pontosan – szólalok meg ismét. - Segíthetnék a tanulásban, ha szükséged van rá például. Meg ilyesmi...
Mondjuk, jómagam nőként tekintek Kath-re, ráadásul túl szép ahhoz, hogy csak a tanulásra tudjak koncentrálni, szóval ez kissé nehéz feladat lesz számomra.
▲ music ▲ szavak ▲ [You must be registered and logged in to see this link.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kathrina Andreev
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: Nick & Kath 2017-07-18, 17:22

[You must be registered and logged in to see this image.]
to Nicolas


- Ha elfogadtad volna, nem büntetnél olyan dolgokért, ami lényegében tényleg nem az én hibám. – Hiába vállvonogat ennyire, nem tud meghatni vele. Ennek ellenére nem vágok dühös fejet, hiszen itt vagyunk, valamiért meg akarja beszélni velem, hogy rendezzük a viszonyunkat. Évek óta pocsék a hangulatom, és akkor annak tudok örülni, ha őt látom, bármilyen rosszul is bánik velem. Blaine elintézett egy életre, erre tipikus, hogy egy hozzá hasonló sármos, de amúgy rosszfiúba szeretek bele. Valahogy meg kéne már változtatnom a fiúkról alkotott elképzeléseimet, mert így mindig boldogtalan maradok.
- Azt észrevettem. És ennek mi az oka? – Nem szokásom visszakérdezni, de mivel anya mugli származású, és Nicolas ezért utál minket, most mégiscsak fel támad bennem a kiváncsiság. Legalább kész elfogadni a felajánlásomat, hogy mugli italt igyunk. Nem mintha nagy különbség lenne a mágikus és varázstalan emberek ivási szokásaiban. Mindennek az alapja a jó erős alkohol. Ahogyan elfintorodik, halványan elmosolyodom.
- Szokni kell, majd ráérzel. – Kortyolgatom a sajátomat, én már így csinálom, hogy nem kell egy szuszra felhúznom. Pont ezt a kesernyés, maró ízt tudom szétteríteni a nyelvemen, hiszen ilyen a lelkivilágom is. Meglepetten burkolózom hallgatózásba, a torkom is kissé kiszárad attól, amit mond. Felmerül bennem, hogy jól megölelgetném, de akkor hiteltelenné válna vele kapcsolatban a morgós stílusom, és talán még gyanut is fogna, hogy miért lettem hirtelen ilyen gyengéd. Így csak hümmentve bólintok, és kortyolgatom az italomat.
- Nos.. köszönöm, hogy megoszottad velem. Én is sajnálom, hogy ha ezt rosszul kezelem, de számomra igenis érthetetlen, hogy pusztán a vérség miatt miért kell gyűlölködni. Már kinőttünk a származás okán történő megítélésről, nem? – Pont hogy demokrácia van, meg szólásszabadság. Mondjuk mindenkinek úgyse lehet megfelelni. Én aztán nem tartozom a kisebbséghez, kaukázusi fehér nő vagyok, ráadásul nem is szegény, bár az iszlám szerint valóban kuss lenne a nevem, és minimum teljes testet takaró rucikban kéne mászkálnom. Nem, Nicolasnak igaza van, a világ sosem fog kinőni az előítelekből. A mostohatestvérem legalább tudatosan ilyen, és kész elismerni, hogy nem kezelte jól a helyzetet. Kissé eljátszadozom a pohár szélét simítva, s ismét felpillantok Nicolas szemébe. Nehéz megszólalnom, mert fogalmam sincs, hogy mit mondhatnék.
- És mit gondolsz rólunk? Hogyan szeretnéd rendezni a viszonyunkat? – Igazából az a fontos, hogy a jövőben mire számítsak. Nem várom el, hogy a barátai előtt kérjen bocsánatot, csak hogy ne szemétkedjen olyasmiben, ami lényegében nem az én hibám.


■ ■[You must be registered and logged in to see this link.] ■ ■I hate I love you ■ ■[You must be registered and logged in to see this link.]


..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nicholas Smith
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 35

TémanyitásTárgy: Re: Nick & Kath 2017-06-18, 10:03


Kath & Nicholas
Mostohatestvéri (v)iszony.

[You must be registered and logged in to see this image.]

- Naaa, azért túlzásokba ne essünk – vonom össze a szemöldököm, persze kizárólag csak a hecc kedvéért, az ilyesmit nem szokásom magamra venni. Tényleg gyakran van velem probléma, mind otthon, mind az iskolában, ez ellen képtelen vagyok mit tenni, egyszerűen nem megy. - Emlékszel még arra az estére, amikor el akartalak hívni valamerre, de te pont rám vágtad az ajtót?
Érdeklődve pillantok Kathre, azt hiszem, az volt az első olyan éjszaka, amikor nálunk voltak. Természetesen akkoriban még fogalmam sem volt arról, hogy a lány félvér, szóval éltem is ama lehetőséggel, hogy apám barátnőjének a lánya ennyire dögös. Kath elment aludni, én pedig utánamentem, egyet koppintottam az ajtaján, majd választ sem várva nyitottam be hozzá... Hát, a kép, ami akkor fogadott, azóta se ment ki a fejemből. A lány pont átöltözött, és a melltartó már rég lekerült róla, úgyhogy én végül is a kebleinek tehettem fel ama kérdésemet, hogy lenne-e kedvük velem tartani azon az éjszakán. Pár másodpercen belül már csak egy csukott ajtóval találhattam szembe magam, azóta pedig kínosan kerüljük ezt a témát. Vagyis ő, én nem, szívesen beszélek róla.
- Én elfogadtam... - vonom meg a vállam. Azt azért már szóba se hozom, hogy ha nem így lenne, akkor már mindketten az ágyban kötöttünk volna ki. Úgyis tagadná, hogy bármikor is belement volna a dologba. A gond csak az, hogy mivel a mostohatestvérem, nem ismer eléggé, nem tudja, mennyire tudok teperni, ha kell valaki. - Vagyis leginkább csak dolgozom rajta, de ahhoz képest, ahogy az elején álltam a gondolattal, igazán nagy előrehaladást értem el. És te? Mit szóltál ahhoz, amikor kiderült, hogy anyádnak új barátja van?
Igaz is, ezt a témát még nem volt szerencsénk érinteni. Azt már tudjuk, hogy én nem egykönnyen békéltem meg a gondolattal, de hogy ő miként fogadta... Soha sem mesélt arról, hogy mi történt az apjával, és miként reagálta le azt, hogy hamarosan egy új embert kell a testvérének tekintenie. Én egy hisztis kislányként kezeltem a helyzetet, de ha az indokaimat nézzük, akkor ez teljesen érthető. Kath azonban... Lövésem sincs ezt illetően.
- Nem csípem a muglikat, úgyhogy kerülöm azokat a helyeket, ahol összefuthatok velük – dörmögöm kissé bosszúsan. Most komolyan azt hiszi, hogy holmi alja néppel fogok együtt tombolni valami idióta zenére? A felfogásom alapján csoda, hogy anno nem a Mardekárba kerültem. - Tequila? Kipróbálhatom.
Megvárom, amíg elénk kerül az ital, majd a tequilát szinte azonnal le is hajtom, végül elfintorodok. Fogalmam sincs, mit esznek ezen ennyire mások, nekem kifejezetten nem ízlik... Talán, ha használtam volna mellé a citromot, akkor bejönne, de így... Nem sok hiányzott ahhoz, hogy kiköpjem.
- Tudod, anyámat évekkel ezelőtt megölték – kezdek bele a sztoriba, habár sok részvétet vagy bármiféle reakciót nem várok el Kath részéről, mert nem ezért jöttünk ide. - Egy félvér tette, hidegvérrel megölte őt és a testvérét is, mindkettőjükkel végzett. A tárgyaláson egyáltalán nem mutatott semmiféle megbánást sem, sőt, gúnyt űzött abból, aki engem a világra hozott... Sok ember mellette állt, mert szerintük csak azért kapott olyan súlyos büntetést, mert egy aranyvérűt ölt meg és a származása révén ítélték el. Nyilvános tüntetést szerveztek a Minisztérium épülete előtt, én pedig megfogadtam magamban, hogy soha az életben nem leszek megértő velük szemben. Elvégre, ők sem mutattak felénk semmiféle megértést sem. Röviden és tömören ennyi, ez az oka annak, hogy néha bunkón viselkedek veled. Tudod, össze vagyok zavarodva, mert kedvellek, de az anyám iránt érzett tisztelet miatt úgy érzem, hogy ez nem helyes. Mintha csak az emlékét gyaláznám meg ezzel...
Valóban csak arról van szó, hogy kedvelem? Elvégre, akkor könnyűszerrel tudnám utálni, de valamiért szinte mindig csak körülötte forognak a gondolataim... Persze, ezt mind be tudom annak, hogy Kath szemrevaló teremtés, nekem pedig esélyem sincs az ágyamba vinni. És mint tudjuk, a tiltott gyümölcs mindig sokkal édesebb.
▲ music ▲ szavak ▲ [You must be registered and logged in to see this link.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kathrina Andreev
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: Nick & Kath 2017-06-15, 10:42Nick & Kath
[You must be registered and logged in to see this image.]
 

- Nem értem a néha szócskát. – Még a levegőbe macskakörmöt is rajzolok, hogy szinte mindig csak a baj van a sráccal, ám a halvány mosolyból, meg a szemforgatásból láthatja, hogy nem vagyok haragtartó. Nagyon össze tudok omlani, s mindent érzékenyen veszek, ám ez csak azért van, mert Nicolas nagyon is hasonlít Blaise-re, és még véletlenül sem akarom ugyanazt eljátszani, hogy a csábos pillantások mögött egy szadista állatot vagyok kénytelen felfedezni. Ráadásul a mostohatestvérem már most megmutatta az agresszív oldalát, s a szexista kijelentéseivel állandóan összezavar. Mintha ő maga sem tudná eldönteni, hogy utáljon, vagy bókolni akarjon. Na és ebből így én sem.
- A családjaink egyesültek, most már a testvérem vagy, és ezen nem fog semmi sem változtatni, lassan ideje lenne elfogadnod. – Na igen, és nekem is. Mert bár nem vagyunk vérszerinti rokonok, de akkor minek célozgat már sokadjára, ha furcsa lenne még számára is, ha valami kialakulna?
- Talán furcsállod? Azt hittem, hogy neked aztán mindegy, mert ezeket is ismered. – Vonom meg a vállamat, Nicolast nem bulisnak ismertem eddig, nem gondoltam volna, hogy nem lát további a roxmorts-i falunál. Szerencsére Madame Rosmerta ilyesmit is tart, nem kell holmi vajsörrel beérnünk. Miután én ritkán járok bulizni, nincsen kivel innom, így nem is bírom nagyon jól, hosszútávon az alkoholt, de ha most bele akarunk merülni holmi családi történetbe, amire én csak hümmögni fogok, le kell majd kötnöm a számat valahogyan. – Elvileg korán van még a tequliához mások szerint, szerintem ellenben sosem lehet hozzá elég korán. Igyunk, ha bírod. – Nekem aztán citrom, vagy só sem kell hozzá, tisztán vagy jéggel szeretem. Kiváncsi vagyok, hogy Nicolas mennyire fog majd fintorogni, hiszen így elég keserű lesz. Bár úgyis a hatása miatt isszuk, hogy jól fejbevágjon. Azt hiszem szükségem is lesz rá. Intek a pincérnők egyikének, és rendelek Tequilát is Hubertust is, hogy mindkettőből legyen, s meg is várom, hogy kihozzák, úgyis csak pár pillanat. Aztán a saját poharam körül játszva a mutatóujjammal a srácra nézek.
- Nos, hallgatlak..
[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]


..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nicholas Smith
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 35

TémanyitásTárgy: Re: Nick & Kath 2017-06-05, 09:41


Kath & Nicholas
Mostohatestvéri (v)iszony.

[You must be registered and logged in to see this image.]

Kathrina mosolyát látva immár biztos vagyok abban, hogy nem haragszik ő annyira, ha így veszi a bókot. Alapvetően arra számítottam, hogy valami nem kívánt megjegyzés hagyja el az ajkait, de örömmel veszem észre, hogy ebben az egyben tévedtem vele kapcsolatban. Na, nem mintha a múlltkoriak után nem érdemelném meg az ilyen stílust, de jobb ez így, kevesebb a konfliktus. Az előbb elhangzottakat pedig teljesen komolyan gondolom... Igaza van ugyan a lánynak azt illetően, hogy már elég sokmindenki megfordult az ágyamban az ellenkező nem képviselői közül, de ha valakinek bókolok, akkor azt nem csak a levegőbe szánom, hanem tényleg az igazat mondom vele. Ha valaki csinos, akkor elismerően nyilatkozom róla, ennyi az egész. Arról már tényleg nem én tehetek, ha a lányok 90%-a ezt rögtön ágymeghívásnak veszi magában.
- Az költői túlzás volt részemről – sóhajtok egyet, Kath nem túl könnyű eset, nagyon úgy néz ki, ha valaki egyszer megbántotta, akkor onnantól kezdve jó ideig ihatja még a dolog levét. - De tényleg igazán zavaros ez az egész helyzet, mármint te és az anyád... Oké, ezt nem rajtad kellene levezetnem, ebben teljes mértékben igazad volt múltkor. Néha kissé nehéz eset tudok lenni, még nem nőtt be a fejem lágya...
Csibészes mosoly jelenik meg ajkaimon, pont olyan, amelyért Kathrina magában annyira odavan. Komolyan, ha nem lenne a mostohatestvérem, akkor már rég ráhajtottam volna és már rég túl lennénk egy fájdalmas szakításon... Sajnos, nem szokásom komolyan venni egy kapcsolatomat sem, rengeteg lányt bántottam már meg ilyen és ehhez hasonló módon, de ők egyszerűen képtelen tanulni ebből. Szinte állandóan a nyakamon lihegnek, újra és újra sorba állnak egy éjszakáért, már azt is nyugodtan mondhatom, hogy kikövetelik maguknak. Kath viszont teljesen más, rajta nem látszik, hogy annyira rajongana értem, számára nem vagyok más, mint egy újabb pasi, akiért odavannak a lányok. Nekem pedig pont ez kellene... Valaki, aki nem veszti el a józan eszét a közelemben és képes a lelkiismeretem hangja lenni bizonyos helyzeteben.
- Mugli ital? - kissé meghökkenek a lány válaszát hallva, de végül beadom a derekam, noha soha életemben nem voltam oda a muglik által kedvelt alkoholos italokért. - Én eddig csak egyet kóstoltam, az pedig a Hubertus volt... Ebben te vagy a szakértő, rád bízom a döntést.
Tekintetem eközben Kath keresztbe tett lábaira siklik, majd magamban megállapítom, hogy tényleg igazán formás darabok. A kérdés már csak az, hogy mit rejthetnek maguk között? Ha itt és most elkezdenénk iszogatni, akkor a lány elég hamar olyan állapotba kerülne, ahol már nem tud nemet mondani, de annyira szemét még én sem vagyok, hogy kihasználjam a helyzetet. Vagy mégis? Mi tagadás, férfiból vagyok, ha olyan helyzetbe kerülnék, hogy Kathrina mászna rám, akkor esélyes, hogy nem lökném le magamról. Elvégre, nincs köztünk vérségi kötelék, szóval mi itt a gond?
- Ha azt szeretnéd, hogy üssük ki magunkat, akkor szerintem mindent rendelhetünk a felhozatalból, maximum majd eldöntjük, miből iszunk – teszem fel az ajánlatomat. Varázslók lakta faluban vagyunk, aligha van az itallapjukon sok mugli valami. - Közben majd mesélek, amíg vagyunk annyira józanok, hogy felfogjuk a szavaink jelentését.
Hogy utána mi lesz, arról fogalmam sincs, de Kath lábai túl sok jót ígérnek, én pedig szeretnék végigsimítani rajtuk... Oké, azt hiszem, ide valami jeges ital kellene, méghozzá a lábaim közé.
▲ music ▲ szavak ▲ [You must be registered and logged in to see this link.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kathrina Andreev
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: Nick & Kath 2017-06-03, 20:36Nick & Kath
[You must be registered and logged in to see this image.]
 

Halovány mosollyal legyintek, na én meg a csinos, ez megint csak valami udvariassági formula, amit nem vehetek komolyan. Nicolas mindenkivel ilyen, legalábbis becipelte már a fél roxfortot az ágyába, a másik felét meg csak azért nem, mert fiúk. Legalábbis sejtéseim szerint minden valóban csinosabb lány megvolt már neki, és még csak meg sem erőltette magát. Így megy ez. Legbelül én sem vagyok képes ellenállni a csáberejének, ami abból a csibészes, kisfiús sármból fakad, amitől a hozzám hasonló libák csak úgy olvadoznak. De nem, Blaise egy életre elintézett azon a halloween-i bulin, hogy igenis cölibátust fogadjak, gyakorlatilag szó szerint. Aligha hiszem, hogy bárki is képes lesz lebontani a falakat, amiket épitgettem magam körül, és lássuk be, Nicolas a bókjai ellenére közel sem jár. Rendes tőle, hogy most elhívott, és tisztázni akarja magát, de ettől még nem változik semmi, legalábbis a külvilágot illetően. Két barátom van, az egyik lány, a másik fiú, viszont meleg, és ez így is van jól. Természetesen ők nem együtt vannak, de alaposan kibeszélnek mindenkit a roxfortban, és ennyi pletyka nekem bőven elég, ők kötnek össze a civilizációval. Na és persze mindkettő erőteljesen nyálcsorgat Nicolasra, engem szabályosan lehülyéztek, hogy még nem másztam rá. Mintha ez így működne.
- Köszi. – Felelem, anélkül, hogy viszonzást mondanék, már csak több okból is. Egyrészt ez nem adok-kapok, másrészt igenis bókoljon csak ő, hiszen már megszokta, különben is én vagyok a lány. Viszont.. nagy zöld szemeimmel igencsak meresztem a pupilláimat macskamódra, a közelében szokásommá vált zavarba jönni, most is erről van szó, hiszen most játsza a gáncs nélküli lovagot, aki akár a saját renomáját is leromolná a kedvemért. Ám ki vagyok én, hogy ilyesmit kérjek tőle?
- Felőlem aztán nem is kell összeveszni velük. Legutóbb jelezted, hogy nem érek annyit. – Csípős odaszúrás, noha tényleg bocsánatot kért. Mégis, a dac beszél belőlem, pedig kár mindezt túlspilázni. Azért vagyunk itt, hogy elmesélje a miérteket. Végül fújtatok egyet, és megnézem az itallapot, az alap két ital nem igazán köt le. – Jó lesz nekem valami mugli ital is. Mit ajánlanál? – Látott már inni, alaposan a pohár aljára nézhetünk, én sem vagyok szívbajos. Ha komoly témák jönnek, akkor maradunk egy darabig. Keresztbe teszem a lábamat, s a tincseimmel játszadozva futok végig a felsoroláson, aztán mégiscsak felpillantok Nicolasra. Ah.. micsoda hosszú szempillák! Fene![You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]


..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nicholas Smith
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 35

TémanyitásTárgy: Re: Nick & Kath 2017-05-21, 11:21


Kath & Nicholas
Mostohatestvéri (v)iszony.

[You must be registered and logged in to see this image.]

Ami az igazat illeti, szerény személyemnek fogalma sincs arról, hogy Kath érdeklődik irántam bármilyen szinten is. Amikor elsőként lépték át az anyjával a házunk küszöbét, akkor haragudtam a lányra és vele együtt apámra is, aki belekényszerített ebbe az egész rohadt helyzetbe. Nem értettem, miért kell olyan emberekkel egy asztalhoz ülnöm, akiknek egy fajtársuk, vagy tököm se tudja, miként fogalmazzak, ölte meg az anyámat. Nem tisztavérűek, nincs semmi közük hozzánk, házasodjanak csak a sajátjukkal vagy akár muglikkal, de ne apámmal! A legbosszantóbb az egészben az volt, amikor a rokonaim is ezt a témát feszegették apámnál. Ellenkező esetben képes lettem volna beadni magamnak azt, hogy csak én gondolkozok másként erről, velem van a baj, így viszont láttam, hogy ez nem igaz... Mindenki más is elképesztőnek találta az esetet, néhányan azóta meg is szakították apámmal a kapcsolatot, főleg anyám családjából.
Időközben azonban Kath és köztem fokozatosan ugyan, de kiépült egy furcsa kapcsolat... Nem állítom, hogy testvéremként szeretem, mert ez egyáltalán nincs így, de kissé megkedveltem. Zárkózott ugyan, szótlanabb, mint a kortársai, én viszont mindig megpróbáltam mosolyt csalni az ajkaira a magam hülye stílusával. Nem hiszem, hogy bármi hatással is lettem volna rá, elvégre még egyszer sem nevetett nyíltan egyetlen viccemen sem, de nem adtam fel a dolgot. Néha viszont eluralkodnak rajtam a régi érzelmek és magamban úgy érzem, tartozom anyám emlékének annyival, hogy nem fogadom el ilyen könnyen apám új feleségét és annak lányát. Ez a dolog pedig legtöbbszőr pont Kath-en csattan.
- Tudom, hogy nekem nem kellene ilyeneket mondanom, de csinos vagy... - bukik ki belőlem a gondolat, amint kissé közelebbről is szemügyre vehetem a lányt. A sötét haj és a világos ruha... Ezen csak dob egy hatalmasat a tökéletes alakja, egyszerűen a lélegzetem is eláll tőle. Na jó, ennyire nem durva a helyzet, de akkor is jól néz ki. - Persze, ezt vedd nyugodtan testvéri dícséretnek, ne láss bele hátsó szándékot.
Barátságosan elmosolyodom, ma tényleg nagyon törtetnem kell ahhoz, hogy jóvátegyem minden hülye beszólásomat. A bókkal még semmit sem törlök le a bűneim listájáról, de sokat segíthet ez azon, hogy kissé kellemesebben induljon a nap.
- Az igazat megvallva, próbáltak beszólogatni, de rájuk hagytam a dolgot – vonom meg a vállam, miközben átlépjük az iskola határát jelző hatalmas kaput. - Komolyan sajnálom az egészet, tényleg nem szerettem volna, hogy ez legyen belőle. Ígérem, ezentúl jól viselkedek...
Miközben ezt mondom, lágyan a keze után nyúlok és ha hagyja, ujjaimat az övébe fogom, hogy együtt hoppanálhassunk Roxmortsba. Ha nem, akkor megteszem nélküle, majd a Három Seprű előtt várom meg, hogy ő is utolérjen engem.
- Vajsör vagy Lángnyelv Whiskey? - teszem fel a kérdést, amint a lány is felbukkan mellettem. - Én a vajsörre szavazok, de igazán bírom az erősebb italokat is...
▲ music ▲ szavak ▲ [You must be registered and logged in to see this link.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kathrina Andreev
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 19
ϟ Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: Nick & Kath 2017-05-20, 17:02Nick & Kath
[You must be registered and logged in to see this image.]
 
Vehettem volna puszta bosszúból valami slampos melegítőt, amiben csak a hálókörletemben közlekedek csokis pudingot nyalogatva, hogy kinevessék a társai, hogy egy ilyen lánnyal mutatkozik, de végül mégiscsak erőt vettem magamon, ha bocsánatot akar kérni ezzel az invitálással, akkor lenyelem a békát, és arra koncentrálok, hogy mit szeretek benne. A külsejét mindenképpen, és a humorát, hogy mindig tudja, hogy hova is kell szúrni. Sokszor alig tudom megállni, hogy bepisilés közeli állapotba ne nevessem magamat az édes butaságain. Ezúttal viszont nem akarok komor sem lenni, a semleges kimértség bőven elég lesz. Túlságosan sokat sírtam már miatta, ám Blaise példáján már bőven megtanultam, hogy sosem szabad az olyan srácokban bízni, akik ennyire vakmerőek, és nyilvánosan teszik a szépet. Nem, többet nem leszek ostoba liba, a karkötőm alatti heg mindig emlékeztet rá, hogy mi történt velem. Intésre emelem a kezemet, ahogyan hallótávolságba érek, s igyekszem faarcot mutatni, hiszen megint sugárzik róla az a megnyerő sárm, aminek nem tudnék ellenállni, ha ő lett volna az első, és nem Blaise. A hajam ezúttal nem összefogva, hanem kiengedve, csak hátul fontam be kissé, hogy legyen valami tartása, és egy világos nyári ruhát vettem a jó időre való tekintettel, a vállamat és a térdemet nem fedi, de remélem senki nem veszi provokációnak.
- Hogyne. Azt mondtad, hogy ki akarod magadból beszélni a tüskéket, majd én iszom addig valamit. – Felelem tartózkodóan, én ugyanis nem fogok mesélni a múltamról, azt nem érdemelte ki egy bocsánatkéréssel, és különben is más az, ha csak elvadultnak érzi magát az apja újranősülése kapcsán, meg ami velem történt. Nem is említhetem egy lapon.
- Nekem teljesen jó lesz így. – Bólogatok, nem fogom megvétózni az ötletét. A tavaszi szellő kissé belekap a ruhámba, de lefogom a szoknyarésznél, hogy ne libbenjen fel, nem akarok megint lebőgni. Jut eszembe, lebőgés. – Legutóbb nem cikiztek a többiek, hogy kijöttél utánam? – Kérdezem érdeklődve, miközben oldalt pillantok. Lassan elérjük a birtok kijáratát, onnantól akár hoppanálhatunk is a faluba.[You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.] ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]


..,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nicholas Smith
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 35

TémanyitásTárgy: Re: Nick & Kath 2017-05-08, 15:27


Kath & Nicholas
Mostohatestvéri (v)iszony.

[You must be registered and logged in to see this image.]

Szombat van és reggel kilenc, pont ahogy Kathrina szerette volna, én már az udvaron várom őt, hogy utána kettesben mehessünk le a faluba. Fura egy lány, kissé túl érzékeny, de közben megpróbálja magát erősnek mutatni, amit azonban hamar felad velem szemben. Nem tudom, miért pont én vagyok a kivétel a szemében, amikor mindenki más megjegyzései leperegnek róla, de ez is bizonyára valamiféle női dolog lehet... Azt viszont már rég beláttam magamban, hogy ha nem szeretnék semmiféle gondot a családomban, akkor ideje lenne teljesen jó viszonyt ápolnom vele és nem csak sértegetni őt. A haverjaim megtehetnek egy szívességet és elmehetnek a jó büdös életbe... Tudom jól, hogy erről a találkozóról is meglesz a maguk véleménye, de apám miatt nem foglalkozom most velük, igyekszem figyelmen kívül hagyni őket. Kath a mostohatestvérem, ha tetszik, ha nem, apa pedig igazán megérdemli, hogy pont ne én akadályozzam a boldogságában.
- Szia, Kath! - integetek már messziről a lánynak, amikor meglátom felbukkanni a hatalmas bejárati ajtónál. Ezt a napot bocsánatkérésnek szánom a lánnyal szemben, szóval nem ártana óvatosan viselkednem vele szemben. Emellett pedig nem nagyon ismerjük egymást, pedig elvileg mindketten ugyanabba a családba tartozunk, szóval ideje lenne ezt is bepótolnunk. Elésietek hát, majd megszólalok: - Már vártalak. Gondoltam, beülünk egy kicsit a Három Seprűbe, ha neked is megfelel...
Fogalmam sincs arról, hogy miként tálaljam majd a lánnyal a vele szembeni idegenkedésem okát, egyelőre azonban nem is igen vagyok hajlandó ezzel foglalkozni. Van még kerek fél óránk, amíg leérünk a faluba, legalább azt a kis időt szeretném jó hangulatban eltölteni, utána úgyis esik szó kettőnk között komolyabb témákról is. Az, aki megölte anyámat, ugyancsak Kath-el azonos származású volt, voltaképp leginkább ez váltotta ki bennem azt a vérmániát, ami jelenleg is jelen van az életemben. Persze, előtte is bennem volt már egy bizonyos büszkeség az aranyvérűségem miatt, de azóta, ha lehet, még rosszabb lett a helyzet.
- Mondjuk, ha te mást gondoltál, akkor elmehetünk oda is – vonom meg a vállam, igazán nem szeretnék pont ma összekapni a lánnyal. A múltkori bőven elég volt, igazság szerint az is elég komolyan eszembe jutott, hogy ma el se fog jönni. - Mit szólsz?
Csak remélem, hogy nem rosszindulatból fog belekötni az ötletembe, azért amiért olyan szépen leoltottam múltkor a többiek előtt. Magamban már számtalanszor megbántam az akkor történteket és most szeretném kiengesztelni Kath-et, úgyhogy mindenben az ő kedvére fogok tenni. Ennyit megérdemel a rossz emlékek után.
▲ music ▲ szavak ▲ [You must be registered and logged in to see this link.]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nicholas Smith
Reveal your secrets

avatar

Griffendél

ϟ Kor : 20
ϟ Hozzászólások száma : 35

TémanyitásTárgy: Nick & Kath 2017-05-08, 15:27

###
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Nick & Kath

Vissza az elejére Go down

Nick & Kath

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

+

Similar topics

-
» Klaus & Kath

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Kastély és Birtok :: Birtok :: Elülsõ udvar-