Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebbϟ Jonas Black vityillója
  Yesterday at 20:57
Kalandmester

ϟ Farkasálmok
  Yesterday at 18:05
Joyce Brekinridge

ϟ Képességdobás
  Yesterday at 15:25
Felicity Barlow

ϟ Felicity Barlow
  Yesterday at 15:11
Felicity BarlowA hónap posztolói
Cody Armstrong
 
Armand Stansson
 
Daniel G. Paisley
 
Luna Lovegood
 
Perselus Piton
 
Jacob Troops
 
Christopher Graves
 
Tim Roberts
 
Sidney Smallwood
 
Madeleine Eastwick
 
Statisztika

Összesen 593 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Felicity Barlow

Jelenleg összesen 39644 hozzászólás olvasható. in 3507 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Saint Grey Hotel (London belvárosa)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Mark.S.Carlyle
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 59

TémanyitásTárgy: Saint Grey Hotel (London belvárosa) 2017-04-25, 17:25

First topic message reminder :

###
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

SzerzőÜzenet
Mia Hartford
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 51

TémanyitásTárgy: Re: Saint Grey Hotel (London belvárosa) 2017-08-11, 17:17
Mark & Mia
A szorgalom a legfontosabb erény
[You must be registered and logged in to see this image.]
- Tényleg? Micsoda egybeesés! - kerekedik el meglepetten a szemem, de ez még jó is, akkor legalább tudja, hogy milyen ha az embernek van egy ikre és főleg hogy milyen ha az ikreddel még csak jó viszonyban sem állsz, mert valahogy nem értitek meg egymást. Mondjuk úgy fest, hogy őt ez nem viseli meg annyira, de engem azért sajnos nagyon megszokott viselni a legtöbb Mirával való találkozásom, mert sajnos soha sincs jó vége.
- Tisztában vagyok vele igen. - bólintok egy aprót, mert egyre inkább kezdem úgy érezni, hogy valahogy azt gondolja nem is értem ezt az egészet, pedig erről azért szó sincsen. Értem én és tudom, hogy a vámpírok veszélyesek is lehetnek, de azt is tudom, hogy ettől még emberek ők is, ahogyan mi, akkor meg miért kell rájuk ennyire ferde szemmel nézni?
- Igen, erről is írtak. Igazából mindenről írtak benne, de... Én attól még tudom, hogy ez veszélyes és azt is tudom, hogy attól még sokan tudják kontrollálni, hogy megtanulják kezelni és ez igenis tény! - látom én rajta, hogy azt gondolja semmit sem értek ehhez az egészhez, de ez akkor sincs így. Azért tudom, hogy ez mennyire nehéz lehet neki és azt is, hogy mennyire veszélyes lehet, de ettől még én nem így veszem ezt, nem ennyire komolyan, vagy hogy is mondjam. Nem hiszem, hogy olyan rettenetes lenne, szerintem ő is tudja kezelni, különben nem engedték volna be az iskolába, netán nem a legjobb a véleménye saját magáról, de ez már más tészta.
- Akkor nem jó vámpírokat ismersz, ez ennyire egyszerű. - vonom meg lazán a vállamat, mert tényleg így gondolom. Akkor sem eszik olyan forrón a kását, akármit is mond, de akkor legyen ahogy gondolja majd óvatos leszek, de abba már úgyis belement, hogy egy szobában aludjunk, azt már csak nem mondja vissza, legalábbis nagyon remélem. A szavaira épp e miatt bólintok végül egy sóhajjal. Ha ennyire nem akarja, akkor nem tehetek túl sok mindent ellene, meg aztán nem akarom kockáztatni, hogy a végén tényleg hazaküldjön mégis csak, vagyis vissza a Roxfortba, mert az lenne belőle, ha sokáig erősködnék és az nem lenne valami kellemes. Nem, szeretném ezt végig csinálni, ha már itt vagyok.
- Jól van, akkor marad az odafigyelés a védővarázslatok. - közben persze a kaja is megérkezik, szóval falatozni kezdhetünk. Nem megy el a kedvem, inkább csak jár az eszem, hogy milyen varázslatok vannak egyáltalán, amik a célra alkalmasak lehetnek és visszatarthatnak egy vámpírt, ha már nem akar hallgatni rám. Elvileg persze ő tudja jobban, én csak olvastam róla, de ettől még elég gyakran mondanak igazat a könyvek és volt már nem is egyszer példa rá, hogy végül nekem lett igazam.


Zene: [You must be registered and logged in to see this link.] ||  Jöhet a menet Very Happy || [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mark.S.Carlyle
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 59

TémanyitásTárgy: Re: Saint Grey Hotel (London belvárosa) 2017-07-31, 19:00
Mia & Mark
[You must be registered and logged in to see this image.]
Megértem Miát, mindazok ellenére, amit tettek a szüleim, én se feketítem be őket mások előtt, hiszen mégiscsak felneveltek engem, annak idején több szállal is kötődtem hozzájuk, kár is lenne tagadnom a dolgot. Természetesen mélyen érintett a tudat, hogy elszakítottak az igazi családomtól, így megöltem őket és ha kapnék még egy esélyt az élettől, ismét megtenném a dolgot... Kár olyasmit felhoznom a magam védelmében, hogy nem akartam, vagy esetleg a bennem lévő vámpír miatt tettem, mert ez hazugság lenne. Azért tettem, mert úgy éreztem, ezzel jóvá tehetem azt, amit ők tettek velem és Gemmával. Reméltem, hogy a testvérem megérti az indokaimat, noha mindezt gallyra vágtam azzal, hogy bezártam a pincébe. Az ő érdekében tettem ugyan meg ezt a lépést, mégsem a legjobb módszerekhez folyamodtam.
- Rendben, megértem, habár kissé nehéz elhinni róla, hogy annyira más, mint te – biccentek egyet, hiszen Mia egy földre szállt angyal, szépségben legalábbis mindenképp vetekszik azokkal a lényekkel, úgyhogy nem igazán tudom lázadóként elképzelni az ikertestvérét. - Bár, nekem is van egy ikertestvérem, ő lány és... hát, mit ne mondjak, nem igazán jövünk ki egymással, szóval annyira talán mégse hihetetlen ez az egész.
Azt azért hozzá kell tennem, hogy Rose és én nem egy családban nőttünk fel, tehát ez is az oka annak, hogy nem igazán kedveljük egymást. Ami engem illet, hajlanék a békülésre, ő azonban azzal az arroganciával és gőggel, melyet néha képvisel, teljesen szétzúzza eme törekvéseimet. Egyszerűen képtelen befogadni a családba, minden lépésemben csak a rosszindulatot látja, pedig nem mindent azért teszek, hogy rátegyem a kezem a Brooks-vagyonra. Nem lenne egy nagy hátrány, ez tény, de azért a kapcsolatok is fontosak, márpedig egy családtag szépen alá tud vágni az embernek, főleg abban az esetben, ha Rose Brooks a neve.
- Akkor minden bizonnyal azzal is tisztában vagy, hogy nagyon veszélyesek tudunk lenni – szögezem le a dolgot egy szigorú pillantással karöltve. - Azok, akik a könyveket írták, nem hiszem, hogy vámpírok lennének. Természetesen köztünk is vannak olyanok, akik ártalmatlanok az emberekre nézve, mivel uralkodnak az ösztöneiken, de akadnak olyanok is, akik élvezik a gyilkolást.
Hogy én konkrétan melyik csoportba tartozom, arról fogalmam sincs, hiszen uralkodom magamon, de van, amikor legszívesebben egy frissen levadászott test fölé hajolnék és minden csepp vérét kiszívnám. A vadászösztön tombol bennem, gyakran lehetetlen magamban elfojtanom a dolgot, pontosan ez történt a szüleim halálának éjszakáján is. Akkor még frissen harapott vámpír voltam, ha hagytam volna, hogy eluralkodjon rajtam a vágy, minden bizonnyal már rég több áldozat lenne a hátam mögött. És az is biztos, hogy nem Miával csevegnék, hanem az Azkabanban tengődnék.
- Ha megpróbálom irányítani, akkor ideig-óráig megy is a dolog, de ha legközelebb arra támad kedvem, hogy végezzek valakivel, akkor sokkal erősebb a késztetés, mint előtte. Erről is írtak abban a könyvben?
Mint már megjegyeztem, olvasni más dolgokról, mint átélni azokat, ez pedig Miában kissé bosszantó tulajdonság lehet. Perpillanat sikerül úrrá lennem azon a valamin, ami bennem van, ami által vámpír vagyok, de előbb vagy utóbb ki fog törni és magával ragad valakit. Talán csak évek múlva, de meg fog történni, volt már benne részem, ami pedig kifejezetten elborzaszt ebben az egészben az az, hogy élveztem is a dolgot. Az ujjaim között csordogáló meleg vér... Mintha életem első szexuális élménye előtt álltam volna, olyan izgató volt az egész. Most pedig itt ülök és egy kamasz próbálja meg megmondani számomra, miként kellene bánnom ezzel a bestiával. Kifejezetten idegesítő dolog.
- Talán nem minden vámpír, de aki egyszer megteszi, az gyilkos is marad. Örökre. - erősítem meg a saját szavaim. Igen, érzem azt a súlyt, ami a szüleim megölése miatt helyezkedik a vállamra, és azt is tisztán érzem, hogy ez alól már nem fogok tudni kibújni. Ez a lény a halálomig bennem lesz, a szüleim meggyilkolásával támadt fel, akkor nyitotta ki a szemeit és hiába küzdök ellene – mert igenis az teszem – nem mindig sikerül elnyomni azt az ösztönt, amit ő diktál. A vér már a mindennapjaim része, ez ellen már semmit sem vagyok képes tenni, Mia pedig túl naiv, ha mindennek bedől, amit nyomtatásban lát. Ezek mind romantikus történetek csupán, személy szerint én az ilyesmiben nem hiszek. - Mia, én ismerek más vámpírokat is és a könyvek, melyeket olvastál... Nem tudom, ki írta őket, de nem szabad mindennek bedőlni. Egyetlen olyan vámpír sincs az ismeretségi körömben, aki ne ölt volna. Egy sem.
Nem tartom ugyan velük a kapcsolatot, de ismerem a hátterüket, az indokaikat. Van, aki csak az élvezet miatt lett vámpír, megint másik gyógyíthatatlan betegségben szenvedett, de mindegyik gyilkossá vált. Nekünk efelett nincs hatalmunk, semmi. Évek óta nem öltem embert, de nemsokára ez is be fog következni. Ismét.
- Ha te belemennél a vérbank szerepébe, akkor a saját életedet is kockára teszed, ezzel tisztában vagy, igaz? Nem fogadom el az ajánlatod, nem szeretnélek veszélybe sodorni, mert talán nem leszek képes megálljt parancsolni magamnak, az pedig veszélyes és fájdalmas is lehet. Nem akarlak megölni, Mia. Csak fogadd el, hogy vannak dolgok, melyek ellen semmit sem tehetsz.
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Idézet, szöveg [You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mia Hartford
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 51

TémanyitásTárgy: Re: Saint Grey Hotel (London belvárosa) 2017-07-26, 19:15
Mark & Mia
A szorgalom a legfontosabb erény
[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem akarom én befeketíteni a testvéremet senki előtt sem, bár sajnos ő elég ügyesen tudja ezt megtenni saját magáért. Mégis azért még sem kellene most bővebben kifejtenem, hogy hogyan is szokott viselkednem, mert tényleg nem akarok semmi rosszat neki, ezért kissé bizonytalanul pillantok Markra.
- Oh hát... tudja mégis csak a testvérem, nem szeretnék semmi rosszat sem mondani róla. Ő kissé olyan vad típus, más mint én. - pedig az ember azt hinné az ikrekben milyen sok a hasonlóság, de bennünk sajnos nem sok van, sőt szinte semmi, meg aztán utál is engem, így még inkább nem egyszerű mesélni róla. Amúgy is érdekesebb ennél ez az egész vámpír téma, hiszen mégis imádom őket, bármekkora megrökönyödést vált is ez ki belőle.
- Persze... világos, de én tényleg minden elolvastam a könyvtárban. Mármint, hogy mire kell vigyázni és mennyire veszélyesek. Persze át nem éltem, de... - azért ez mégis csak több, mintha semmit se tudnék róluk és csak naivan rajonganék értük nem? Értem én, hogy nem tetszik neki ez az egész és az sem, hogy én így gondolkodom, de én azért akkor sem látom annyira rémes dolognak. Amúgy is vannak jó részei is, például nem sérül úgy meg, mint egy ember, bár még menőbb lenne, ha mint a filmekben még halhatatlan is lenne, bár nem biztos, hogy ezt mindenki szeretné, aki vámpír. Szerelmes mondjuk még én sem voltam, de ezt azért nem teszem hozzá, nem hiszem, hogy ez lenne a legfontosabb információ jelenleg. Ezt a vámpír kérdést kell tisztázni és sejtem, hogy óvatosan kellene nyilatkoznom a témában, mert... a végén még e miatt küld haza és ha már elértem, hogy maradhassak, nem lenne valami jó, ha meggondolná magát.
- Igen... az úgy más, de tudja olvastam róla, hogy az elején sokkal nehezebb, de ha megpróbálja irányítani, akkor már sokkal könnyebb együtt élni vele és nem bántani senkit. Ami pedig ez előtt történik majdnem olyan, mint ha az ember imperio hatása alatt állna. Volt egy per, ezzel nyerték meg és e miatt nem ment egy vámpír az Azkabanba, miután megölte a legjobb barátját. - igen erre mondaná azt Mira, hogy már megint okoskodom, pedig nem is értek a témához, csak sokat olvastam róla. De akkor is így van, ha már leírták. A vámpír lét egy nehézség az ember életében, főleg hogy sokan nem is önként választják, szóval nem lehet valakit elítélni valami miatt, amiről nem is ő tehet, főleg ha megpróbál küzdeni ellene.
- Nem minden vámpír öl embereket. Akadnak olyanok, akik segítenek másoknak, sőt arról is hallottam már, hogy a vérfarkasok jobb nyomkövetők, mint egy nyomkövető bűbáj! - bizonygatom csak azért is, és bármennyire is igyekszik, nem valószínű, hogy sikerül meggyőznie arról, hogy olyan rossz és veszélyes lenne és e miatt nekem el kellene tűnnöm a közeléből. Még ha nem is azt nézem, hogy bírom a vámpírokat, csak szimplán azt, hogy ezek a tények, akkor is igazam van. Azért persze a további szavaiba nem tudom, hogyan köthetnék bele. Mármint értem én, hogy nem tudna leállni, ha belelendülne, de... vajon ebben tényleg biztos? Mármint ezt is lehet valamilyen úton-módon kontrollálni, csak sokat kell gyakorolni és sok odafigyelést igényel, nekem efelől cseppnyi kétségem sincsen, csak valahogy neki is hinnie kellene benne.
- Pedig mindenhol azt írják, hogy ez a legjobb módja. A fokozatos megvonás nem vezet jóhoz, csak növeli az éhséget, viszont ha mindig meg van a kellő... - elharapom a mondatot, amikor leesik, hogy a keze ökölbe van szorítva és már kissé sikerült felidegesítenem. - Bocsánat... Én csak szeretnék segíteni. Tudom, hogy nem éltem át és nem érthetek hozzá, de csak nem butaság minden könyv, amit olvastam. Vannak módszerek és lehetőségek és... vannak, akiknek bevált. - elhallgatok és azért most már óvatosabban mondom, mert nem akarom kihúzni nála a gyufát. Csak hát nem tudom visszafogni magamat és ha olvastam valamiről és azt látom, hogy a másik nem tudja, amit olvastam, hát nem igazán tudom visszafogni magamat és magamban tartani. Mondhatni ez... valamiféle kényszeres dolog nálam.


Zene: [You must be registered and logged in to see this link.] || Jöhet a menet Very Happy || [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mark.S.Carlyle
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 59

TémanyitásTárgy: Re: Saint Grey Hotel (London belvárosa) 2017-07-18, 16:15
Mia & Mark
[You must be registered and logged in to see this image.]
Bár csak a fáradtság lenne ennek az egésznek az oka, habár ennél azért sokkal komolyabb a dolog. A szomjúság, ami Mia jelenlétében rám tört, sokkal kínzóbb, mint az eddigiek, hiszen igen nehezen tudok csak uralkodni rajta. Szinte fizikai rosszulléttel jár és aligha hiszem, hogy a véres hús enyhíteni tudja majd. Elvégre, volt már alkalmam megtanulni, hogy az emberi és állati vér között hatalmas a különbség. Az állatok vére csupán ideig-óráig enyhíti a tüneteket, nem tovább.
- Miért, miket művel az a bizonyos Mira? - nyögöm ki a szavakat, habár a válasz egyáltalán nem érdekel, egyszerűen csak szeretném elterelni a figyelmem a lány vérének illatáról. Csábító az a gondolat, hogy rávessem magam és minden cseppjét kiszívjam, de ez a sok ember... A tömeg visszatart, de mi lesz abban az esetben, ha majd kettesben leszünk a szobában? Miának jelenleg fogalma sincs, mibe ment bele, talán már el kellett volna mondanom korábban is, hogy mi vagyok valójában, hiszen számíthattam volna arra, hogy hiba csúszik a számításaimba. Márpedig egy botlás könnyen az örökségembe és az új családomba kerülhet, hiszen Rose minden lépésemet figyeli, ebben teljes mértékben biztos vagyok. Egyetlen hiba és elveszítem az üzletem, a vagyonom, a családom... Vajon van annyira finom a lány vére, hogy megérje ezt a kockázatot? Az illata alapján igen, de az érzékeim becsaphatnak, főleg az éhségem mértéke miatt. Rég nem ittam ennyire friss vért, szinte természetes, hogy ennyire szomjazom rá.
- Sokat olvastál? - visszhangzom a szavait, majd folytatom: - Mia, ez nem olyasvalami, amit mások leírásából lehet tanulmányozni, te ebben nem vagy benne, nem neked kell megküzdened ezzel. A könyvek nem adják vissza a valóságot, a tényeket. Ez olyan, mint a szerelem, vagy más... Olvashatsz róla, de amíg nem éled át, nem fogod megtapasztalni a valódi oldalát.
Vajon én már voltam szerelmes? Aligha. Még nem volt egy olyan nő sem az életemben, aki annyira le tudott volna venni a lábamról, hogy bele is szeressek. Futó kalandokkal rendelkezem, feküdtem már le nőkkel, de mindegyiket érzelemmentesen tettem, azért, mert kellett, mert szükségem volt rá. Mert vágytam rájuk. Mindegyikben volt valami, amiért érdemes volt az ágyba vinni. Nem. Tévedek. Talán volt egy lány, akit szerettem, aki hasonlított Miára, de annak rossz vége lett. Victoria volt a neve, a lányhoz hasonlóan ő is a Hollóhátba járt és külsőleg is megegyeztek. Amikor Miára pillantok, őt látom benne, talán ezért is szeretnék távol maradni tőle. Victoria meghalt miattam, őt is én öltem meg, habár nem szándékosan tettem, de megtörtént.
- Az, hogy nem ülök az Azkabanban, még semmit sem jelent – rándul meg a szám széle kissé, mintha mosolyogni szeretnék, de valami visszatartana. - Van elég pénzem ahhoz, hogy megússzak dolgokat és a családom neve is a segítségemre van ebben. Én pedig szépen ki is használtam a dolgokat...
Fogalmam sincs, miért osztom meg ezt a lánnyal, hiszen még csak nem is ismerem, nem tudhatom, mikor fogja mindezt ellenem fordítani, de akkor is szükségem van arra, hogy beszélhessek erről valakinek. Ő pedig itt ül, velem szemben, én pedig megpróbálok ellenállni a vérének, küzdök az ösztöneim ellen, talán ezért is vagyok ennyire érzelgős kedvemben. Mindenesetre, jól esik megosztani vele a gondolataimat, bármik is legyenek azok.
- Rajongók? - vonom fel a szemöldököm hitetlenkedve. - Már megbocsáss, de miként lehet egy olyan lényért rajongani, ami embereket öl?
Egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy miként gondolhatják néhányan azt, hogy értünk rajongani kellene... Elvégre, öltem már én is embereket, hiszen vámpír vagyok, nem voltam képes uralkodni magamon, de hallottam olyanokról, akik egyenesen tüntetéseket rendeztek annak érdekében, hogy egy-egy gyilkost szabadlábra engedjenek, mert szerintük csak azért börtönözték be őket, mert varázslények. Oka volt mindennek, de mindegy, hiszen ők is rajongók voltak, nem érdekelte őket az indok.
- Kisebb adag? Mia, ha én nekilendülök, akkor nem tudok vele leállni, nem vagyok ennyire tapasztalt – csóválom meg a fejemet. Még életemben egyszer sem próbáltam, hogy egyszerre csak kisebb adag vért igyak meg, szóval érthető, hogy nem merem megkockáztatni a dolgot. Még a tasakos vérből is annyit iszok, hogy egy felnőtt ember is belehalna. Túl kockázatos, mi van akkor, ha nem vagyok képes uralkodni magamon? Egyszer már pórul jártam ezzel, nem szeretnék ismét ebbe a hibába esni.
- Donor? Ezzel ugye nem... - elkerekednek a szemeim, ahogy Miára pillantok, majd önkéntelenül is ökölbe szorulnak a kezeim. Victoria is donorként ajánlkozott és én éltem is a lehetőséggel, aminek természetesen ő itta meg a levét. Megöltem őt. - Nem! Ezt sürgősen felejtsd el, szó se lehet róla, hogy te vagy akárki más a vérbankom legyen!


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Idézet, szöveg [You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mia Hartford
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 51

TémanyitásTárgy: Re: Saint Grey Hotel (London belvárosa) 2017-07-13, 16:26
Mark & Mia
A szorgalom a legfontosabb erény
[You must be registered and logged in to see this image.]
Látom azért rajta, hogy nincs épp a legjobb passzban, bár nem tudom, hogy mi lehet a gond. Talán ő korábban kelt, korábban érkezett és esetleg jobban kifáradt már, lehet hogy pihenésre lenne szüksége, mivel amúgy is idősebb nálam, bár azért nem annyival. Nem mondható öregnek, hogy e miatt ne bírja annyira a strapát teszem azt.
- Köszönöm! A szüleim tényleg bíznak bennem. Mirában nem, ő nem adott rá okot, de én sose okoztam csalódást. Öhm... Mira a testvérem. Igazából ikertestvér, csak hát tudja eléggé mások vagyunk, vagyis nagyon mások és ez gondolom most igazán nem fontos. - mosolyogva vonom meg a vállamat, pedig tudom arról volt szó, hogy beszélgetünk, de én hajlamos vagyok mindenfélékről fecsegni, amik nem biztos, hogy őt mind érdeklik, mint mondjuk a családi helyzetem, vagy épp a kapcsolatom a testéremmel, azaz inkább a nem létező kapcsolatom vele, mert azt, ami köztünk van nehéz kapcsolatnak nevezni. Azért érdekel persze, hogy mit akar elmondani, még a véres hús se nagyon tűnik fel. Na igen én meg az aurorság, amikor az ilyen apróságok nem tűnnek fel... ha így nézzük nem a legjobb pálya érdekel igaz? De sok mindent meg lehet tanulni és hátha ez is menne? Idővel rááll a szemem, vagy ilyesmi. Végül persze bólintok. Ha ezt szeretné végighallgatom hát persze és nem épp úgy reagálok, mint várja, mert ő jobban meglepődik a reakciómon, mint ahogyan én a szavain. Már épp próbálnék ellenkezni, hogy a sorozat és a valóság annyira nem is más, amikor folytatja. Oké, azért ezen a ponton talán tényleg kissé meglepődöm, aztán kissé komolyabbra vált a tekintetem.
- Persze tudom, de tényleg. Sokat olvastam már a vám... szóval az olyanokról, mint maga és tudom, hogy ez nehéz és biztosan nagyon nehéz lehet ezzel megbirkózni, hogy ilyet tett, de nem ül most az Azkabanban, tehát nem rossz ember igaz? - elég erős a késztetés, hogy mondjuk megfogjam a kezét, mert hát arra gondolok számára pocsék érzés lehet, hogy a szüleivel végzett, bár ez nem látszik rajta, inkább mérgesnek tűnik, mert nem ijedtem meg... Most tényleg az lett volna a jobb, ha megijedek és elkezdek itt mindenki előtt pánikolni?
- Tudja vannak olyanok is, akik a vérfarkasokat kedvelik, én meg a vámpírokat. Ez nem fura annyira, vannak rajongóik, még varázskörökben is. A tagja vagyok egy közösségnek is, oké... muglik nagyrészt, de akkor is. Engem tényleg nem zavar.  - próbálok nem annyira lelkes lenni és megértetni vele, hogy ez számomra tényleg nem csak játék, értem amiket mond, de attól még nem fog megváltozni a véleményem. Persze még nem tapasztaltam meg testközelből a vámpír lét igazi negatívumait, sőt sosem támadott meg egy sem, de... nem hiszem, hogy akkor gyökeresen megváltozna a véleményem.
- Oh... hát rendben. Tudok védekező varázslatokat, de akkor ezért van rosszul. Most is... éhes? Tudja azt olvastam, hogy egy vámpír, ha rendszeresen, rendesen táplálkozik akkor nem érzi annyira a feszítő éhséget. Mindig csak egy kisebb adagot, mint ahogyan mi is eszünk, reggeli, ebéd... tudja. - igen, pontosan erre szokta mondani Mira, hogy okoskodom, hiszen az előttem ülő fickó vámpír. Elég hülye dolog, hogy pont neki magyarázok lényegében saját magáról, amikor ő amúgy is sokkal jobban tudja. - Persze van, aki megvonja magától, de az nem a legjobb út. Egy egész tanulmány szólt róla, hogy sokkal jobban kezelhető ez az egész, ha rendszeresen van valaki, aki... tudja... afféle donor, önkéntes. - kissé megköszörülöm a torkomat és még kicsit előre is hajolok lehalkítva a hangomat. Na nem mintha az eddigieket hangosan mondtam volna, vagy tartozott volna akárki másra is, de... - Én simán vállalnám és akkor nem lenne rosszul, vagy... rosszul írták abban a könyvben? - egy cseppet sem óczkodom a dologtól, hiszen mindenhol arról volt szó, hogy a vámpír harapás csak akkor fájdalmas, ha a vámpír nem kontrollálja magát, vagy ha nem érdekli mi a következmény. Ellenben, ha odafigyel és nem viszi túlzásba akkor még egy olyan anyagot is képes a vérbe juttatni, ami begyógyítja a sebet a végén és egyáltalán nem teszi fájdalmassá. Maximum az elején, mint ha kis tűszúrás lenne. Sőt állítólag még kifejezetten kellemes is tud lenni a vámpír harapás. Vajon tényleg? Vagy ezt is csak írták egy könyvben és valójában nem igaz?


Zene: [You must be registered and logged in to see this link.] ||  Jöhet a menet Very Happy || [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mark.S.Carlyle
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 59

TémanyitásTárgy: Re: Saint Grey Hotel (London belvárosa) 2017-07-01, 11:14
Mia & Mark
[You must be registered and logged in to see this image.]
Mia aggódó kérdését hallva csupán megrázom a fejem, habár jobban szerettem volna rávágni az igen választ, de már erre is képtelen vagyok. A lány vérének hangja és illata különös elegyet alkotva kínálgatja magát, ami viszont engem igen kellemetlenül érint. Amióta azt tettem a nevelő szüleimmel, elhatároztam magamban, hogy nem leszek gyilkos, már csak azért sem... Tudtam jól, hogy a rajtam és a családomon ülő átok miatt mindenképp felkeresem Gemmát, márpedig, ha gyilkosként kérem meg arra, hogy segítsen, akkor kapásból el fog utasítani. Természetesen, ez a vele történt dolgok után is teljesen jogos lépés lett volna részéről, de ha most egy iskolatársával is végzek, akkor biztosan elesek a lehetőségtől.
- Igen, csak kicsit megszédültem – szólalok meg némileg bizonytalan hangon, miközben minden erőmmel azon vagyok, hogy a csábító tényezőket kizárjam az elmémből. Pedig olyan fiatal, bizonyára finom lehet a vére... Ráadásul, az sem segít a helyzetemen, hogy elképzelem magam előtt rémült arccal, sikolyra nyíló ajkakkal. Egy részemet igenis vonzza ez a látvány, míg a másikat – az üzletembert – taszítja a gyilkosság gondolata. Megtettem már egyszer, de akkor és ott eldöntöttem magamban, hogy soha többé nem leszek hajlandó ilyesmire. Gemma is csak emiatt menekült meg, hiszen – ha engedtem volna az ösztöneimnek – már ő is halott lenne, akár a szüleink.
- Logikus – biccentek egyet apró mosollyal. A rosszullétem továbbra is jelen van, de igyekszem kizárni magamból a dolgot, nem foglalkozni vele. Mia nem ártott nekem semmivel sem, ő nem vett el az igazi családomtól, szóval legalább annyit megérdemel, hogy megküzdjek a bennem élő valamivel az érdekében. - Ha ők úgy gondolják, hogy elég komoly vagy ahhoz, hogy Londonban mászkálj, akkor én is megbízom benned....
Persze, itt az a kérdés, hogy a lány mennyire mond igazat. Találkoztam már olyan diákokkal, akik jó bulinak tartották azt, hogy eljönnek egy-egy ilyen gyakorlati állásra, majd az éjszaka folyamán ellógtak, ha elmentünk valamerre és belevetették magukat az éjszakába. Nem megfelelő állapotban pedig nem engedtem meg számukra, hogy részt vegyenek a munkában és visszafordítottam őket. Utána természetesen olvashattam a felháborodott szülők leveleit, melyben számon kértek a csemetéiket illetően. Mia viszont nem hiszem, hogy ki tudna lógni, hiszen egy szobában lesz velem, márpedig én nagyon éberen alszom, amióta vámpír lettem. Mai napig tartok ugyanis attól, hogy valami őrült az életemre tör az éjszaka folyamán. Volt már ilyen a történelem folyamán.
- Csak hallgass végig, rendben? - függesztem tekintetemet a szőke energiabombára, miközben azért pillantásom végigfut rajta, elvégre nem néz ki túl rosszul, sőt, igazán kedvemre való látvány. Talán ezért is kívánom ennyire a vérét? Egy orgiával egybekötött vacsora vár rám, ha engedelmeskedek a vérre szomjazó énemnek? Mia még nagyon fiatal, kamasz, nem lenne túl szerencsés pont vele kikezdenem, hiszen annyi meg annyi nő rohangál fel-alá a világban... Amikor pedig elmondom neki a tényeket, nem ő lepődik meg, hanem én, méghozzá nem is kicsit. Tetszene neki a dolog? De hát... Nem, ez nem lehet normális!
- Mia! - emelem fel kissé a hangom, majd szigorúan csendre intem őt, amikor úgy érzem, kissé kezdi elvetni a sulykot. - A sorozat és a valóság teljesen más – Itt azért lejjebb veszem a hangom, nehogy valaki más is meghallja a mondandómat. - Megöltem a saját szüleimet, fel tudod te ezt fogni? Fogalmam sincs, miért szereted annyira a vámpírokat, de ez nem játék, akkor meg főleg nem, ha szomjas az ember...
Nem értem a lelkesedését, egyszerűen képtelen vagyok felfogni azt, hogy miért szeret olyasvalamit, amitől az emberek többsége csak fél. Őt ez miért hozza lázba? Nem örülök annak, hogy ez így alakult, hiszen sokkal szívesebben láttam volna, hogy kiborul, hogy fél, hogy inkább visszamegy a kastélyba és magamra hagy engem.
- Nem kell semmiféle varázslat, mert nincs – szólalok meg kissé nyugodtabb hangon. - Érezni fogom, amíg szomjas vagyok, ezen semmiféle bűbáj sem tud változtatni. Majd igyekszem korrigálni, már sikerült megtennem, de azért a pálcád legyen nálad, ha esetleg neked esnék. Bármiféle támadó varázslatot küldhetsz felém, hogy kereket oldhass, de remélem, erre nem lesz szükség.
Nem magamat féltem, hiszen én könnyen felgyógyulok a sérüléseimből. Nem, itt leginkább róla van szó, az ő életéről.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Idézet, szöveg [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mia Hartford
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 51

TémanyitásTárgy: Re: Saint Grey Hotel (London belvárosa) 2017-06-29, 19:38
Mark & Mia
A szorgalom a legfontosabb erény
[You must be registered and logged in to see this image.]
Látom, hogy azért még mindig aggódik, vagy zavarja valami, de remélem azért, hogy hosszú távon nem lesz majd semmi gond, hiszen én nem akarok gondot okozni neki csak nem akartam visszamenni a Roxfortba. Szerencsére végül megoldódott a gond és hátha egy kis idő múlva majd megnyugszik annyira, hogy tényleg ne legyen ebből probléma, maximum még mindig variálhatunk és alszom a fotelben, vagy a földön. Valami csak van,a mi alkalmas abban a szobában alvásra.
- Azért biztos jól van? - egyelőre nem vagyok benne teljesen biztos, hogy rendben van, mert hát szegény elég sápadt. Ennyire tart attól, hogy velem kell egy szobában lennie? Ezt azért nem gondoltam volna, de ha nem erről van szó, akkor mégis miről? Lehet, hogy összeszedett valami megfázást? Elég változékony az idő, annyi biztos, lehetséges, hogy hatással volt rá, plusz az aggodalom sem segített sokat abban, hogy jól legyen gondolom. Azért rendes dolog, hogy így a szívére veszi ezt az egészet. Sok felnőttet totál hidegen hagy, hogy mi a jó egy nála fiatalabbnak.
- Igen. Ha valamibe belekezdek szeretem végig is vinni, a szüleim pedig szerencsére támogatnak is ebben és megbíznak bennem. Nem hiszem, hogy féltettek, hiszen London ismerik és ön nem idegen, hiszen az iskolában is tanít és ha az igazgató bízott önben, hogy kitegye azt a hirdetést a gyakorlati állásra akkor nem lehet rossz ember. - persze a szüleim muglik, de elég jól tudok érvelni számukra, hogy az ilyen részleteket is könnyedén megértsék, szóval ilyen téren nem volt sok nehézségem. Amúgy is jó fejek és nem szoktak nemet mondani, nekem legalábbis, mert hát ugye a testvéremnek... De ő más, nem túl megbízható, én viszont nagyon is az vagyok, úgyhogy ilyen téren értető, hogy úgy állnak hozzá, ahogyan. Nem kellett őket nagyon sokáig sem győzködnöm, hogy elengedjenek, hiszen ha már belementek abba, hogy gyakornok legyek, nem is volt ez kérdés.
- Miért ne akarnék maradni? - kissé azért értetlenkedve nézek rá, hiszen nem tudok olyan okot, ami ezt megakadályozná, miután eddig azért könyörögtem, hogy maradhassak. Mégis mi lenne az, amit mondani tudni és ami miatt ne akarnék maradni? Nem tudok ilyet elképzelni. Amikor pedig tovább beszél kissé persze elkerekedik a szemem, de semmi olyat nem láthat rajtam, ami mondjuk riadtságra utalna, vagy azt szűrhetné le belőle, hogy na most kapom a cuccomat és pattanok fel az első vonatra, sőt... inkább úgy festek, mint aki csak még inkább rajongással pillant rá. Eddig csak, mert felnőtt és érdekes a munkája, no meg kedves is, na de hogy még vámpír is!
- Hű! Komolyan? - majdnem felsikkantok, ezért kell pár pillanat hogy türtőztessem magamat és ne beszéljek túlságosan hangosan, hiszen akadnak itt rajtunk kívül még páran és nem biztos, hogy ő ezt így közhírré akarja tétetni, ezért csak lehalkítom a hangomat és már-már rajongó remegéssel a hangomban folytatom. - Ez aztán... hű! Eszem ágában sincs visszamenni így sem és hát... nem is tudom, ha van varázslat, ami segít, hogy ne érezze a vérem illatát... De engem cseppet sem zavar, bírom a vámpírokat. A kedvenc sorozatomban is vámpírok vannak, helyes vámpírok! - szélesen elmosolyodom és ahogyan leesik, hogy őt is a helyes vámpírokhoz hasonlítom, mint mondjuk Angel és Spike kissé még el is pirulok. - Mármint... szóval nekem nem gond. - na persze ez azért sok mindenen változtat, így értem a furán véres húst, meg aztán eléggé elidőzöm a száján. Remélhetőleg nem érti félre, nem arról van szó, hogy csókon gondolkodom, dehogy! Vagy hát... nem, tényleg nem, csak mintha figyelném hátha kivillannak a vámpír fogak, ami butaság, hiszen olvastam már és tanultam is róluk és tudom, hogy alapállapotban ez nem merül fel és most alap állapot van, hiszen semmi más vámpír jellegzetesség nem látszik rajta.Zene: [You must be registered and logged in to see this link.] || Jöhet a menet Very Happy || [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mark.S.Carlyle
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 59

TémanyitásTárgy: Re: Saint Grey Hotel (London belvárosa) 2017-06-23, 15:20
Mia & Mark
[You must be registered and logged in to see this image.]
Úgy néz ki, a vészhelyzet elárult, már ami a lány visszaküldését illeti, de valamiért akkor sem felhőtlen az örömön. A vérének az illata túl csábító, hiszen már innen is érzem, ez pedig cseppet sem jó jel. Természetesen az évek folyamán megtanultam uralkodni a vérszomjamon, hiszen nem ölhetem az embereket halomra, főleg úgy nem, ha egy üzlet tulajdonosa vagyok, de nem mindig könnyű feladat ilyen helyzetben a józan észre hagyatkozni. Mia pedig szinte tálcán kínálja magát, ahogy azt erőlteti, hogy egy szobában aludjunk.
- Igazán remélem... - sóhajtok egyet gondterhelten, noha ezt már leginkább csak magamnak jegyzem meg, nem Miának. A gyomrom kissé fáj, itt lenne az ideje enni, szóval fel is hozom az ötletet a lány számára, aki könnyen belemegy a dologba. Örülök neki, hiszen így van esélyem csillapítani az éhségem. Mondjuk, a vérre való szomjazás akkor sem múlik el, ha már tele a hasam, de úgy talán könnyebb lesz uralkodni ama vágyamon, hogy átharapjam egy diák nyaki ütőerét.
- Nem fog menni, ne aggódj – mosolyodok el ismét, habár kezdek feltűnően sápadt lenni. Mindig ez van, ha egy közelemben lévő ember vérét kívánom meg... Szinte a betegség összes tünetét produkálom, amiért megpróbálom magam visszafogni. Sápadtság, levertség, szédülés, hányinger... Ezek mind-mind annak a jelei, hogy Mia vére túlságosan csábító tud lenni. Pillantásom a lány nyakának finom ívére esik, még azt is nehezen állom meg, hogy megnyaljam a szám szélét. Innom kell egy tasak emberi vért, ha visszaértünk, már csak az a kérdés, hogy az mennyire fog hatni rám? Mert valljuk be, a friss vér azért teljesen más, habár még csak a szüleim vérét ittam meg olyan állapotban, de akkor és ott feltöltődtem energiával. Egy konzervvér ezzel nem veheti fel a versenyt semmilyen szempontból sem.
- Szóval kitartó vagy? - kérdezek vissza, noha a gondolataim már valahol egészen máshol járnak. Kitartó? Ez csakis azt jelentheti, hogy védekezne, ha egyszer odakerülne a sor. Nem hagyná, hogy megigyam a vérét, ami jó jel, hiszen ettől nem csak az ő, hanem az én sorsom is függ. A lány helyben elvérezne, én pedig repülnék, talán még le is csuknának, habár a rajtam ülő átok miatt úgysem kellene túl sokat ülnöm az Azkabanban. - És a szüleid nem féltenek idegenekkel elengedni egy ilyen nagyvárosba?
Tényleg megbízhatnak benne, hiszen a legtöbb szülő problémázik, ha a gyermeke egy idegen férfival megy az angol fővárosba, még abban az esetben is, ha az illető egy tanár. Meg tudom érteni őket, nyilván én is teljesen így viselkednék, ha lenne kiért aggódnom. Mia viszont elég energikus, nem hiszem, hogy visszatartotta volna magát abban az esetben, ha nem engedélyezték volna számára ezt a kis kiruccanást.
.- Ha izgulsz az jó jel, mert komolyan veszed – ülök le a lánnyal szemben lévő székre, majd én is böngészni kezdem az étlapot, végül könnyen választok. Amikor a pincér megjelenik az asztalunknál, leadom a rendelést. Mia talán furcsállhatja, hogy én egy extra véres húst kértem, mert nem sok ember eszi meg így, de egyébként is elszántam már magam arra, hogy beszélek vele erről. - Persze, ha gondolod, akkor ehetsz desszertet, de most beszélnünk kell. Elég komoly ez a téma, szóval utána talán mégsem ártana megfontolnod, hogy itt maradsz-e...
Ujjaim keresztbe fonom az asztallap fölött, majd kutató tekintettel pillantok a lányra, miközben magamban megpróbálom eltalálni, hogy vajon mennyire fog kiborulni a hír hallatán. Esélyes, hogy csapot-papot itt hagyva rohan el, de nem izgat a dolog, elvégre az ő biztonsága az első.
- Vámpír vagyok, Mia – szólalok meg, kifejezetten ügyelve arra, hogy a lányon kívül senki más ne hallhassa a szavaimat. - Ezért nem szeretném, ha egy szobában lennél velem – Itt nyelek egyet. - A véred illata túl csábító, még bajod eshet... Nem szeretnék ártani neked, nem öltem még embereket egy alkalmat leszámítva, de nem akarom vállalni a kockázatot.
És akkor majd itt jön a nagy kiborulás, amivel szemben türelmesnek kell lennem. Érthető, ha az emberek félnek a vámpíroktól, hiszen elég veszélyesek tudunk lenni, szóval ezen nem is csodálkozom.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Idézet, szöveg [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mia Hartford
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 51

TémanyitásTárgy: Re: Saint Grey Hotel (London belvárosa) 2017-06-20, 19:19
Mark & Mia
A szorgalom a legfontosabb erény
[You must be registered and logged in to see this image.]
Oh hát én abban biztos vagyok, hogy nem fogom megbánni, hogy végül is maradhattam, hiszen erre vágytam mindenek felett, ha már eljöttem és lehetőséget kaptam. Hát persze, hogy az a fontos, hogy maradhassak és örülök neki, hogy végül nem küld vissza. Azért ez elég nagy dolog, mert nem lett volna köteles, de vállalta a korom ellenére is. Hálás vagyok, de tudom azért nem eshetek túlzásba, mondjuk egy öleléssel.
- Oh ez biztos! - erősítem meg azért őt is, hiszen tudom jó lesz ez. Kutatás és terepmunka, amiben még nem volt részem, nem is kérdés, hogy jól fogom érezni magamat és egy csomó mindent tanulok majd, ami még fontosabb.
- Akkor jó, igazból a vonaton nem sokat ettem, úgyhogy határozottan éhes vagyok. Azért igyekszem nem kienni a pénztárcájából. - szélesen elmosolyodom most hogy sikerült végre oldódnom egy kicsit, miután megoldódott ez a kis maradhatok-nem maradhatok probléma és szerencsére előbbi lett a döntés. Engem cseppet sem zavar a közös szoba, talán naiv vagyok miatta? Arról eleve nem tudok, hogy vámpír, na nem mintha ez zavarna egyébként, viszont az sem merül fel bennem, hogy mivel idősebb férfiről van szó ez gond lehet. Azért ő mégis csak komoly ember, főleg mert a suliban is alkalmazták, meg hát cége is van, nem is merül fel bennem, hogy netán ne lenne tisztességes.
- Nem is tudom, nem kell őket olyan erősen győzködni általában és azt szokták mondani a makacsság nem is olyan rossz tulajdonság, kitartásra utal. - teszem azért még hozzá egy félmosollyal. Nem veszem én zokon a szavait egy pillanatra sem. Mint mondtam rendes fickó és engedte, hogy maradjak, hát persze hogy nincs okom rá, hogy megorroljak rá. Tény, hogy néha nem könnyű velem, de igazából még nem jegyezték meg a szüleim, meg aztán ha nem lennék makacs, akkor most nem lennék itt és azt biztos, hogy nagyon bánnám. Szerintem jó tulajdonság, hogy nem hagyom csak úgy magamat.
- Pedig én azt hittem, hogy nem lesz sok pihenés, de máris ezzel kezdjük. Nem is baj, kicsit... azért izgulok, így könnyebb. - nem voltam még terepen, izgalmas és egyébként is érdekes, naná, hogy fel vagyok spannolva. Széles mosollyal köszönöm meg a pincérnek az asztalt, aztán böngészni is kezdem az étlapot szépen. Túl sok minden van és nálam sose jó, ha nagy a választék, mert kimondottan nehezen találom ki olyankor, hogy mit is válasszak, pedig most muszáj lenne döntenem. - Nekem is jó a rántott sajt, rég ettem és lehet utána valami sütit is választani? Egy brownie, fagyival... az valami isteni lenne! - na igen annak aztán tuti, hogy nem tudnék ellenállni és ha nem is muszáj akkor mindenképpen megkóstolom. Egy kis édesség tökéletes lenne a rántott sajt után. Azt hiszem rendesen degeszre fogom enni ma magamat. És még beszélgethetünk is, ami azért jó, mert érdekelne, hogy milyen is az új főnököm. Rendes fickónak tűnik, ez nem is kérdés, de nem sok mindent tudok róla és érdekel vajon egyáltalán miért lépett erre az útra.
- Nem is tudom, rólam mit lehet tudni. Hát... szeretem a színeket és elég jó tanuló vagyok, de gondolom ezt sejti. Minden érdekel és... szeretem a mugli dolgokat is, a szüleim muglik tudja. Különösen kedvelem a sorozatokat, bár lehet hogy nem is tudja, hogy mi az... Öhm... miért lett átoktörő? - csapongok, mert hát nehéz ez a beszélj magadról dolog. Ha célzatosan meg van, hogy mit kérdez a másik, mi érdekli úgy azért sokkal könnyebb, na de csak összefoglalni és mesélni pár dolgot... hát a jó ég tudja, hogy mivel jó kezdeni, vagy épp folytatni.Zene: [You must be registered and logged in to see this link.] || Jöhet a menet Very Happy || [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mark.S.Carlyle
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 59

TémanyitásTárgy: Re: Saint Grey Hotel (London belvárosa) 2017-06-09, 12:24
Mia & Mark
[You must be registered and logged in to see this image.]
Mia nehéz eset, sohasem fogom tudni meggyőzni arról, hogy menjen vissza az iskolába. Még egyszer megcsóválom hát a fejem, egyszerűen képtelen vagyok ismét nemet mondani ennek az arckifejezésnek. Az a könyörgő tekintet... Most komolyan, én is ilyen nehéz eset lettem volna az ő korában? Nem volt az olyan régen, de valamiért mégse rémlik számomra az, hogy bárkinek is nemet mondtam volna, főleg nem a tanárok számára.
- Jó-jó, nem kell visszamenned, ne aggódj – csitítgatom a lányt. Feladom az ellenállást, hiszen már lejött számomra, hogy ez nem megoldás vele szemben. Bármire képes annak érdekében, hogy a gyakornokom lehessen, ehhez immár kétség sem férhet. Bizonyos szempontból megértem a dolgot, Mia azonban nem tudhatja, hogy vámpír vagyok, mert ha csak sejtené is a dolgot, akkor nyilvánvalóan egészen más véleménye lenne az egy szobában alvásról vagy akár csak arról is, hogy velem dolgozhasson együtt.
- Igazán nincs mit, remélem, nem fogod megbánni a dolgot a későbbiekben – jegyzem meg, miközben egy pillanatra azért a lányon felejtem a tekintetem. Csinos teremtés, noha nem pont a klasszikus értelemben véve, de nekem azért bejön a stílusa. Jól áll számára ez a némileg vagány stílus, habár aki ismeri, tudhatja jól róla, hogy pont ő nem fogja áthágni a szabályokat. Soha életemben nem hittem volna, hogy az efajta lányok is bejönnek, de Mia... Áh, fogalmam sincs arról, miért gondolok ilyesmire. Öt évvel fiatalabb nálam, ráadásul én vagyok a munkaadója bizonyos szempontból nézve, szóval gyorsan ki kell vernem a fejemből az ilyen jellegű gondolatokat. Mindenesetre, ez egy jel lehet arra, hogy itt az ideje lemennem Roxmorts-ba egy randevúra.
- A vacsorát én állom, szóval nyugodtan rendelhetsz, amihez csak kedved van – teszem azért még hozzá a lány mosolyát látva. Pont olyan ez, mint egy randi, habár ennek a végén nem lesz semmi. Se csók, se puszi, se más... Hogy bánom-e a dolgot? Kissé, de Mia még csak tinédzser, nem az én feladatom belevezetni az ilyesmibe, bizonyára vannak más érdeklődők is körülötte.
- A szüleiddel szemben is ilyen makacs vagy? - vonom fel a szemöldököm kérdőn, de cseppet sem bántani szeretném ezzel, csupán érdeklődöm iránta. Nyilván volt már velük nézeteltérése, hiszen óhatatlan, mivel még szülő-gyermek esetében sem lehet ugyanaz a véleménye mindkét félnek. Itt csak annyival rosszabb, hogy a szülők megpróbálják ráerőltetni a gyermekükre is a véleményüket, mert az övék... Mintha ez bármit is jelentene. - Nem lehet olyan könnyű dolguk veled...
Továbbra is mosolyogva csóválom meg a fejem, mert el tudom képzelni, ahogy vitába keveredik velük valamiféle nézeteltérés miatt és addig nem nyugszik, amíg övé nem az utolsó szó. Nem ismerem a lányt, semmit sem tudok az otthoni magánéletéről, ezt mind csak a stílusa alapján próbálom belőni. Persze, tévedhetek is, de Mia nem olyasvalaki, aki emiatt megsértődne.
- Nem, mára csak ez a kis randevú van hátra számunkra – kacsintok a lányra, majd kinyitom előtte az étterem ajtaját és lovagiasan előre engedem. Az egész helység elég hangulatos, mindenfelé beszélgető emberek vannak, akik előtt szebbnél-szebb fogások hevernek. Egy pincér szinte abban a pillanatban mellettünk is terem, amint helyet foglalunk az egyik asztalnál, egy-egy étlapot nyújt felénk, majd magunkra is hagy minket. Kinyitom a könnyű olvasmányt, majd pár perces latolgatás után szólalok csak meg ismét: - Én azt hiszem, a rántott sajtra teszem le a voksomat. Te?
Fogalmam sincs, Miának sikerült-e dűlőre jutnia magában, de nem sietünk, előttünk az egész este, kár lenne elkapkodni a dolgot. Kényelmesen megvacsorázunk, utána ismét irány a hotel, mert holnap fárasztó nap elé nézünk.
- Közben, ha gondolod, mesélhetnél magadról egy-két dolgot – vetem fel az ötletet a lány számára. - Szeretem megismerni a munkatársaimat, még ha csak gyakornokok is. És te is kérdezhetsz tőlem, ha kíváncsi lennél valamire...


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Idézet, szöveg [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mia Hartford
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 51

TémanyitásTárgy: Re: Saint Grey Hotel (London belvárosa) 2017-06-07, 20:49
Mark & Mia
A szorgalom a legfontosabb erény
[You must be registered and logged in to see this image.]
Eszem ágában sincs elfogadni, hogy szerinte mennem kellene. Mit nekem egy olyan apró gond, hogy nincs plusz ágy? Nem probléma, akárhol elalszom, ha már itt vagyok akkor eszem ágában sincs visszamenni. Egyébként is nagy dolog, hogy egyáltalán eljöhettem hiszen külön tanári engedély kellett hozzá, meg még a szüleim engedélye is. Azt hiszem teljesen érthető, hogy nem fogok most meghátrálni és visszafordulni, ha már elhatároztam magamat.
- Akkor a lent alvás lehetősége kilőve, de én akkor sem szeretnék visszamenni. - biggyed le kissé a szám. Azt hiszem már jó pár dolgot felvetettem, mint lehetőség, valaminek csak jónak kell lennie. Ha más nem, akkor letáborozol a hotel előtt és szerzek egy sátrat, vagy valami, tudom is én, de akkor sem megyek vissza.
- Ahogy szeretné! Köszönöm! - igen elértem, ahogyan mindig, bár ez most nehezebb dió volt, mert tudom jól, hogy mondjuk apára hogyan kell hagyni, de a fickót még azért nem ismerem annyira, hogy tudjam nála hogyan lehet elérni dolgokat, de szerencsére úgy fest, hogy sikerült még így is elég ütősen... könyörögnöm?
- Ha úgy gondolja van erre most idő. Végül is a nagy izgalomra érdemes lenne enni valamit. - végre szélesen elmosolyodom, hiszen igen lássuk be elég nagy izgalom volt, hogy egyáltalán maradhatok-e vagy sem. Bőven meg volt az esélye, hogy mennem kell, de szerencsére sikerült elérnem, hogy minden oké legyen és ezt tényleg meg kellene ünnepelni, bár nem hoztam magammal valami sok pénzt ez tény és való, de majd valahogy megoldom, esetleg megkérem anyuékat, hogy küldjenek. Csak azt nem akarom, hogy a kutatás rovására menjen, hiszen most az a legfontosabb, minden más csak másodlagos, lévén e miatt vagyok most itt.
- Máskor már könnyebb lesz kezelnie, ha mégis ilyesmi történik, bár remélem velem már nem. - mosolyogva vonom meg a vállamat, hiszen annyit már megállapíthatott, hogy nekem aztán eszem ágában sincs elfogadni, ha valami netán nem sikerül, viszont jó eséllyel így engem már nem próbál majd meg elküldeni, hanem szépen más esetben is megoldjuk, ha hasonló probléma lesz. - És persze az étterem szuper lesz, köszönöm! - igazán hálás vagyok neki, hogy igyekszik helyrehozni a rosszul indult helyzetet, mert hát lássuk be nem a legjobban kezdődött ez a mai nap, viszont így még jó is lehet belőle. Szépen eszünk egyet, aztán gondolom majd belekezdünk a teendőkbe, bár úgy fest, hogy ez még sem lesz olyan gyors, mint gondoltam.
- Hű! Oda már régóta el akartam jutni, szuper! Ez a nap nem is alakulhatna jobban! Akkor mára nincs dolgunk, vagy valami felkészülés? - nekem azzal sincs gondom, néha lehet szó egy kis lustálkodásról, bár persze nem szeretem túlzásba vinni és biztos, hogy este még fogok kicsit olvasni, hoztam azért jó pár könyvet. Aztán persze ott van a napló írás is, amit ki nem hagynék, de azt hiszem hoztam a Minisztériumról is egy könyvet, biztosan van benne pár hasznos info, amiket érdemes átolvasni még mielőtt oda is betérünk, hogy minél több mindent tudjak már előre.Zene: [You must be registered and logged in to see this link.] || Jöhet a menet Very Happy || [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mark.S.Carlyle
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 59

TémanyitásTárgy: Re: Saint Grey Hotel (London belvárosa) 2017-05-29, 06:06
Mia & Mark
[You must be registered and logged in to see this image.]
Rendesen bánt annak a gondolata, hogy ilyesmit kell közölnöm Miával, főleg azért, mert fűt-fát igérgettem neki és mégse jött össze a dolog. Érdekes... hidegvérű gyilkos vagyok, vagyis Gemma mindenképp annak gondol, erre pedig pont az bánt, ahogy a lánnyal viselkedem? Nem szabadna ennyire megviselnie ennek, elég lett volna csupán egy üzenetet hagynom a recepción, Mia pedig azonnal fordulhatott volna vissza. Semmi gondom se lett volna, a lelkiismeret-furdalás pedig még csak szóba se jöhetett volna.
- hosszú, Mia, nekem pedig nincs időm mindent megmagyarázni – sóhajtok fel gondterhelten, láthatja is rajtam, amint elkomorulok, tényleg nem áll szándékomban bántani őt. Persze, megbízik bennem, mert Dumbledore is ezt teszi, de az miért nem jut senkinek sem az eszébe, hogy a Roxfort igazgatója is emberből van? Dumbledore-nak még csak sejtelme sincs arról, hogy valójában vámpír vagyok, olyasvalami ami veszélyt jelenthet az iskola tanulóira. A lány utolsó mondatát hallva csupán a szememt forgatom: - Nem Mia, azt felejtsd el, idelenn sok idegen járkál ki-be... Még akkor is veszélyt jelentenek rád, ha csak egyszerű emberek.
Fogalmam sincs azt illetően, miért féltem annyira a lányt, amikor alig ismerem, de nem hagyhatom, hogy mások ártsanak neki. Ki tudja, mikor toppan be olyasvalaki, akinek megakad a tekintete a fiatal kamaszon és olyasmit tesz vele, amit... Nem, itt biztosan nem, elvégre nyilvánvalóan van éjszakai recepció is, nem igaz? A lány azonban akkor sem alhat idelenn, talán még velem is nagyobb biztonságban lenne, mint a sok idegen között... Egy vámpír és egy ilyen zsenge kis vérbank... Na jó, a szüleim halála nem volt elég? Azonnal ki kell vernem ezt a fejemből!
- Jó, rendben, megpróbáljuk, de tied az ágy – szögezem le ellentmondást nem tűrő hangon. Ami engem illet, aludtam már rosszabb helyeken is a földön, szóval majd ezt is megoldjuk valahogy. Az pedig, hogy a hotel személyzete mennyire gyanakodva néz majd rám, ha egy tizenhat éves lánnyal megyek be egy szobába... Nos, az az ő gondjuk, majd legközelebb nem jövök ide és máris el van tusolva a dolog. Mia elég naiv kislány, nem sok tapasztalata van még a világról, de nagyon remélem, hogy a mai döntését nem lesz oka megbánni. Fogalmam sincs, mennyire képes rajtam eluralkodni a vámpír, hiszen még sohasem tettem ki ilyen helyzetnek.
- Nem kell hálálkodnod, hagyd csak! - legyintek egyet fáradtan, szívem szerint már most aludnék egy nagyot, azonban ez még minden bizonnyal várat magára. - Ami az igazat illeti, nem is igazán szerettelek volna hazaküldeni, hiszen olyan lelkes vagy... Jut eszembe, nincs kedved enni valamit? Van egy igazán jó kis étterem a hotel mellett, ha gondolod.
Én legalábbis elég éhes vagyok, ráadásul a stressz is a kelleténél több energiát vett le belőlem. Mindezek mellett pedig még be kell ugranom az egyik haveromhoz némi friss vérért, nem fekhetek le Miával egy szobában éhgyomorra... Nem, az már tényleg kockázatos lenne.
- A vendégem vagy – kacsintok a lányra. - Egy ilyen lelkes gyakornok megérdemli. Sajnálom, hogy megijesztettelek, de tényleg azt hittem, hogy az lenne a legjobb megoldás, ha visszamennél a Roxfortba. Tudod, nem szeretnék semmi bajt, ilyesmi még nem történt velem.
Beszéd közben óvatosan kiterelgetem Miát a bejáraton, hogy az utcára lépve az étterem felé vehessük az irányt.
- Holnap elméletileg az ügyfelünkkel is találkozni fogunk – vázolom fel a dolgot a lánynak. - Mindezek mellett pedig azt is sikerült elintéznem, hogy bepillantást nyerhess a Mágiaügyi Minisztérium Elátkozott Tárgyak osztályára. Tudtommal ez Európa jelenlegi legnagyobb gyűjteménye és szigorú felügyelet alatt áll. Mit szólsz?


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Idézet, szöveg [You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mia Hartford
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 51

TémanyitásTárgy: Re: Saint Grey Hotel (London belvárosa) 2017-05-28, 11:25
Mark & Mia
A szorgalom a legfontosabb erény
[You must be registered and logged in to see this image.]
Rendesen letaglóz a hír, hogy még sem maradhatok, mert úgy fest nincsenek meg a megfelelő körülmények, de hát nekem azok nem kellenek! Aludtam már sátorban a házunk udvarán, az is jó móka volt és egy fotelben még kényelmesebb is, nekem aztán nem lenne gond, de haza semmiképp sem akarok menni, azaz a Roxfortba. Az olyan megalázó lenne és tuti, hogy hallgathatnám Mirát, hogy ő gondolta, hogy nem fog nekem sikerülni, hogy túlvállaltam magamat és a végén még igaza lesz. Az is lehet, hogy Mark nem azért akar visszaküldeni, mert nincs két ágy, hanem azért, mert meggondolta magát és nem akarja, hogy túl fiatalon a gyakornoka legyen, de nem akar megbántani, hogy ezt nyíltan kimondja.
- De... de ön nem vadidegen és mindenki tudja, hogy itt vagyok és miért kellene félnem? - nem, bennem aztán fel sem merült ez. Ő azért mégis csak komoly valaki, a suliban is ismerik és Dumbledore nem bízik meg olyan emberben, aki akár csak egy kicsit is veszélyes igaz? Az igazgatóban pedig mindenki megbízik, tehát az ő döntése biztosan nem lehet rossz, ezért hát eszem ágában sincsen félni, vagy ez naivitás lenne a részemről? Nem tudom, nem hiszem, amúgy sem tűnik a fickó veszélyes alaknak. Abba bele sem gondolok, hogy akár rám is mászhatna, hiszen férfi, én meg lány, de miért tenné? Nem vagyok én sem annyira vonzó, sem egyéb, hogy oka lenne rá, tehát nem... nem félek tőle és biztos, hogy nem megyek haza. - De ha önnek gond, akkor alszom... idelent, csak nem lenne baj. - itt is akad fotel és majd azt mondjuk, hogy véletlenül aludtam el, vagy ilyesmi. Mindent meg lehet magyarázni, és én elég jól meg is tudok, hiszen a szüleimet is sok mindenről meggyőztem már. Arról is sikerült, hogy ide jöhessek, akkor miért ne menne a kimagyarázása az előtérben alvásnak?
- De nekem tényleg nem lenne fura... kérem... - nem, nem szeretnék visszamenni csak úgy. - Legalább próbáljuk meg, maximum az esti vonattal megyek vissza. - igen még ez is egy lehetőség, ha ad nekünk egy esélyt és ha mégis gond lenne, akkor tényleg visszamegyek, de engem nem hiszem, hogy bármi is zavarna, ha meg őt igen, akkor megyek, de ha meg se próbáljuk akkor nem tudhatjuk, hogy menne-e egyáltalán. Az újabb problémára ismét csak a fejemet rázom és már kezdenék bele, hogy elmagyarázzam, nekem tényleg nem lenne gond, sőt zavaró sem, sőt őt sem zavarnám, amikor megelőz. Felcsillan a szemem és a fejrázás helyét átveszi a bólogatás. Hát persze, hogy megoldható minden, legalább próbáljuk meg és olyan csendben leszek, mintha ott se lennék.
- Igen! Jó nekem az ágy is, de tényleg egy fotel is elég és köszönöm! Rendben lesz minden és ígérem nem fogom egy pillanatra sem zavarni, sőt segítek, amiben tudok, vagy... vagy behozom a kávét reggel, sőt elintézem a reggelit is, elég jól megértetem magamat mindenkivel. - a lelkesedésem határtalan csoda, hogy nem ugrom azonnal a nyakába, de tudom, hogy az azért nagyon fura lenne és biztosan elcsodálkozna rajta úgy istenesen, ezért nem lépem át ezt a határt legalább, mert nem akarom kockáztatni, hogy esetleg még meggondolja magát. De azt láthatja jól rajtam, hogy totál oda meg vissza vagyok a lehetőségtől.Zene: [You must be registered and logged in to see this link.] || Jöhet a menet Very Happy || [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mark.S.Carlyle
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 59

TémanyitásTárgy: Re: Saint Grey Hotel (London belvárosa) 2017-05-19, 14:51
Mia & Mark
[You must be registered and logged in to see this image.]
Egyszerűen képtelen vagyok nem rosszul érezni magam, elvégre Mia annyira lelkesnek tűnik, én azonban még élete talán legboldogabb napját is a porba taszítom azzal, hogy Susant tettem meg a titkárnőmmé. A szobafoglalás meghiúsult, pedig minden annyira gördülékenyen mehetett volna, de nem... Valaminek szinte állandó jelleggel közbe kell jönnie, egyszerűen képtelenség, hogy ne történjen valami igazán rossz dolog. Mia pedig még ebben a pillanatban is fecseg mindenfélét, miközben mondanivalójának még a fele sem jut el a tudatomig.
- Nem mondanám titkosnak, leginkább csak sajnálatosnak – vonom meg a vállam, ezt másként nem is igen vagyok képes megfogalmazni. Tényleg sajnálom, igazán sajnálom a dolgot, a helyzetemet pedig csak még rosszabbá teszi a lány viselkedése. Izgatott, amit teljes mértékben megértek, én is így viselkedtem az első komoly munkámnál, kettőnk között azonban csupán annyi a különbség, hogy az én álmaimat nem törték ketté.
- Nem, nem alhatsz a földön... - csóválom meg a fejem némileg gondterhelt képet vágva. Mia annyira lelkes, most komolyan nekem kellene elrontanom a napját? Félek belemenni abba, hogy egy szobában aludjunk, hiszen egy olyan bestia szunnyad bennem ebben a pillanatban is, amely bármikor felébredhet, hogy vért követeljen magának. Márpedig az előttem álló lány igencsak csábító falatnak tűnik, komoly esély van arra, hogy nekiesek és átharapom a torkát. Vajon ő vállalná a kockázatot, ha mindenről tudna velem kapcsolatban? Kétlem, hogy ez lenne a leghőbb vágya... - Mia, ez most tényleg komoly dolog, nem csak arról van szó, hogy elalszod a nyakad, mert megszunnyadtál tanulás közben... Te nem félsz egy vadidegennel egy szobában?
Mert azért valljuk be, csak lányból van, én pedig férfiból, márpedig mostanában annyi intim sztorit hallani arról, hogy két ellenkező nemű ember egy szobában aludt, majd a férfi rámászott a nőre és tette, amit tennie kellett. Természetesen, tőlem ilyen téren nem kell tartania, a vágyaim ezen részén képes vagyok uralkodni, de a másik felem... Nos, az már elég kétséges. Úgy tűnik, a lány nem fogja feladni a terveit csak miattam, így kissé muszáj ráijesztenem kissé.
- Nem foglak bántani, nem erről van szó, csak kissé fura lenne – szólalok meg ismét egy nagy levegővétel után, kissé bűnbánó képet vágva. - Lesz még máskor is alkalmad arra, hogy elgyere, de akkor már tényleg csak akkor szólok, ha már megvan maga a szobafoglalás is.
Nekem is van itt dolgom, nem is kevés, nyomoznom kell a saját érdekemben is, márpedig ettől elég könnyen búcsút inthetek, ha a lány velem lenne egy szobában. Mellette bizony nem szedhetek össze mindenféle, vérmágiával kapcsolatos könyvet, mert azt senki sem nézi jó szemmel. Kérdéseket tenne fel, melyekre valami magyarázatot kellene adnom, és mivel elég okos, minden bizonnyal észrevenné, hogy itt valami nem stimmel. Nekem pedig a legkisebb hibalehetőséget is ki kell iktatnom a tervemből. Nem bukhatok le, főleg nem egy ilyen hülyeség miatt...
- Nézd, tényleg nem lenne túl jó ötlet egy szobában lennünk – próbálkozok be ismét a lánynál, habár tisztában vagyok azzal az aprócska ténnyel, hogy nem fogja annyiban hagyni ezt az egészet. - Zavarjuk egymást a kutatásban, én viszont szeretek nyugodt körülmények között dolgozni.
Persze, most meg majd azt fogja bizonygatni nekem, hogy ő aztán tuti nem lesz láb alatt... Őszintén szólva nem zavarna a jelenléte, még élvezném is kissé, hogy most az egyszer nem kell egyedül járnom a várost, de mégis... Vámpír vagyok, miféle őrült ötlet lenne részemről, ha hagynám Miát magam mellett aludni?
- Talán mégis megoldható lenne.. – túrok bele végül a hajamba. Tisztában vagyok azzal, hogy a beleegyezésemmel olyan lavinát indítok el, amelyet lehet, hogy képtelen leszek visszatartani, de annyira lelkes, egyszerűen nincs szívem nemet mondani számára. Meg hát talán még egy jó kis gyakorlatnak is beillene... Mennyire tudok ellenállni egy csábító falatnak? - De én alszok a földön, te kapod az ágyat. Azért az mégis sokkal kényelmesebb, nem igaz?
Ismét elmosolyodom, miközben magamban sorra hívom elő azokat a varázslatokat, melyekkel kissé visszafoghatom a bestiát. Nem sokat ismerek, nagy részük rövid ideig tart, de talán pont elég lesz egy éjszakára.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Idézet, szöveg [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mia Hartford
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 51

TémanyitásTárgy: Re: Saint Grey Hotel (London belvárosa) 2017-05-17, 14:09
Mark & Mia
A szorgalom a legfontosabb erény
[You must be registered and logged in to see this image.]
Totál fel vagyok dobva! Ha nem vagyok a suliban legalább annak is jóval kisebb az esélye, hogy Mira miatt valami kellemetlenségbe keveredem, mint a legutóbbi kis hajcihő. Itt legalább foglalkozhatom olyasmivel, ami tényleg érdekes és még tanulhatok is belőle, nem csoda, ha tegnap óta alig aludtam és teljesen fel vagyok spannolva és ezért is érkezik az a rengeteg kérdés egyszerre, amikkel elárasztom szegényt. Bár minden bizonnyal azért sejtette, hogy mire számíthat, mert végül is önként választott engem és azért az ilyen hiperaktivitásnak akadnak előnyei is. Teszem azt, rám sosem kell várni, mert mindig én vagyok az első és azért ez hasznos képesség, főleg ha lány az ember. Én aztán tuti, hogy nem foglalom el a fürdőszobát órákra, mert felesleges időpocsékolásnak érzem. Ettől persze még adok a külsőmre a magam különc módján, de legalább nem hátráltatok vele másokat, ami azért nagy előny igaz?
- Persze, valami titkos? - oh ezzel csak még izgatottabbá válok. Biztosan van még valami plusz info, amire nem is számítottam és amit nem hallhat meg más, bár elég lenne egy jóféle hallgatózást gátló bűbáj is, na de mindent nem várhatok el, főleg ha azt nézzük, hogy úgy tűnik sürgős a dolog, nem hogy még varázsolgassunk is. Be kellene szereznem egy amulettet, ami jó hasonló esetekben és pillanatok alatt lehet aktiválni...
- Oh... - bököm ki először, amikor elkezdi lassacskán adagolni az egyértelműen rossz hírt. Ahogyan pedig tovább beszél egyre jobban elkerekedik a szemem. Még hogy lemondjak a gyakornoki posztomról, amiért annyit küzdöttem és eleve nem is volt biztos, hogy megkapom? Amit a korom miatt eleve nem is kaphattam volna meg? Hát mégis hogyan gondolhat ilyet? Így is épp elég nehéz volt elérni, hogy itt lehessek most, kellett a házvezetőm beleegyezés, anyuéktól is megszereztem a beleegyező nyilatkozatot és Mira sem nyírt ki, amikor megtudta, szóval minden klappol, ne hogy már az ágy hiánya legyen a probléma.
- De én nem akarok visszamenni! Úgy értem... bocsánat, szóval nekem nem jelent gondot, ha alszom a földön, majd összetolok pár párnát, vagy a fotelben. Tudja hányszor aludtam már fotelben, amikor olvasás közben elszunyókáltam? Rengetegszer! Profi vagyok már benne, hogyan viseljem a másnapot, amikor az ember alig érzi a nyakát, de komolyan. Szeretnék maradni, már úgy beleéltem magamat és nekem tényleg nem gond semmi, mindent kibírok, becs' szó! Nem fogok nyafogni és nem foglalom be sokáig a fürdőszobát sem, sosincs rám e téren panasz. Kérem... - jöhet a jól be vált trükk, ami apánál is mindig hatásos, a nagy könyörgő boci szemek és persze azt sejtheti, hogy ha haza akar küldeni akkor nagyon-nagyon nehéz dolga lesz. Nem azért készültem ennyit és nem ezért éltem bele magamat. Komolyan, ha kell akkor alszom a pályaudvaron, vagy a hotel előterében egy kanapén és maximum reggel egy gyors zuhanyra kéreczkedem be, vagy keresek valami rokont, csak van egy, aki a városban lakik, vagy a környékén és akkor nála alszom. Persze elég hirtelen dolog valakihez betoppanni csak úgy a semmiből, minden előzetes megbeszélés nélkül, de ha nincs más út, hát nincs más út. Én bizony nem megyek vissza a Roxfortba.


Zene: [You must be registered and logged in to see this link.] || Jöhet a menet Very Happy || [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mark.S.Carlyle
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 59

TémanyitásTárgy: Re: Saint Grey Hotel (London belvárosa) 2017-05-08, 15:43
Mia & Mark
[You must be registered and logged in to see this image.]
A percek nehezen vánszorognak a hatalmas órán, amely a hotel várótermének falán helyezkedik el, én pedig ennél is nehezebben találok magyarázatot Mia számára. A lány több száz kilométert tett meg a kedvemért, én kértem ki őt a Roxfortból, elrángattam egészen idáig, most pedig arra készülök, hogy visszaküldjem... Kellemetlen, pont emiatt is próbálok meg valami könnyen emészhető mesét keríteni a lány részére. De mi lehet olyan jó, hogy ne boruljon ki túlságosan? Kész csoda lenne, ha ezek után még hajlandó lenne arra, hogy a gyakornokom legyen.
Amikor végre belép az ajtón, felpattanok, ezzel is tudtára adva, hogy észrevettem. Elésietek hát, lágyan megfogom a felkarját, majd megszólalok:
- Szia – mosolyodok el kissé feszengve, mivel továbbra sem voltam képes magamban egyről a kettőre jutni. Gyorsan végigmérem azért a lányt, elvégre elég csinos teremtés, kár lenne ezt tagadnom, már múltkor is megakadt rajta a tekintetem, de mégsem tekinthetek rá úgy... Pont emiatt is szeretném elkerülni azt, hogy kettőnknek egy szobában kelljen lennie. Nem mondom, hogy megerőszakolom, de képtelen vagyok bízni magamban, amióta vámpírrá váltam. - Beszélnünk kell, menjünk egy kicsit hátrébb, rendben?
Ha a lány engedi, akkor lágyan magammal vonom egy félreeső sarokba, ahol reményeim szerint senki sem fog megzavarni minket. Nagy a mozgolódás, ezúttal sokan mások is Londont választották kirándulóhelynek, ami az én szempontomból azonban kifejezetten bosszantó. Nyomozni jöttem ide, jól esne egy kis nyugalom számomra, igazán reménykedtem abban, hogy legalább egy estét egyedül tölthetek.
- Van egy kis gond.. – sóhajtok gondterhelt képpel, amiből Mia egyből leszűrheti, hogy tényleg komoly a baj. Nem szokásom ok nélkül viccelődni, a lány azonban nem ismer engem, így ebben sem lehet igazán biztos. - Nézd, akadt egy kis probléma a foglalásnál... Tudod, két külön szobát kért Susan, de a recepciós hölgy szerint minden hely foglalt, csak egyetlen szobájuk van...
Nem folytatom, képtelen vagyok rá, szívem szerint a föld alá süllyednék szégyenemben. Azért mekkora már, hogy pont egy tizenhat éves lány álmaival játszadozom? Szerencsétlen annyira reménykedett a mai napban, tényleg azt hitte, hogy végre valami jó kis munkát kap, erre meg most ekkora arconcsapást mérek rá... Nem hittem volna, hogy van még bennem lelkiismeret, de ami kevés maradt, az most mind ez ellen tiltakozik. Nem tehetem ezt vele!
- Ez még nem is lenne olyan nagy akadály, de csak egy ágy van benne – folytatom végül, de továbbra is képtelen vagyok Mia szemébe nézni. Nem árulhatom el számára az igazi indokot, nem mondhatom csak úgy az arcába, hogy vámpír vagyok és az életét féltem. Ha megéhezem az éjszaka közepén és Mia a közelemben fekszik... Túl nagy lenne a kísértés, képtelen lennék ellenállni a késztetésnek. - Vissza kell menned a Roxfortba, sajnálom.
Tessék, kimondtam, most pedig várom a lány hisztijét. Direkt emiatt vontam félre, érthető hogy mérges lesz és megpróbál mindent felhozni a védelme érdekében. Nyilvánvaló, hogy azt is fel fogja ajánlani, miszerint hajlandó a földön is aludni, csak ne küldjem vissza az iskolába. Nem tenném ezt vele, komolyan nem, de olyasvalami vagyok, amivé ő egy pillanatig sem szeretne válni, ebben pedig teljes mértékig biztos vagyok. Megtanultam már uralkodni magamon, de még így is vannak olyan pillanatok, amikor kétségessé válik az, hogy nem esek vissza egy vadállat szintjére. Mia ebből a szempontból veszélyben van.
- Kifizetem minden költségedet és természetesen azt is megértem, ha ennek fényében lemondanál a gyakornoki posztodról – szólalok meg ismét. Kár lenne megválni tőle, igen tehetséges, ezt már volt alkalmam észrevenni, sok olyan dolgot is kiszúr, amin mások egy pillanat alatt tovasiklanak. Mégse lenne szép húzás tőlem, ha ezek után elvárnám azt, hogy nekem dolgozzon. - Tényleg sajnálom a kellemetlenségeket...


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Idézet, szöveg [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mia Hartford
Reveal your secrets

avatar

Hollóhát

ϟ Kor : 18
ϟ Hozzászólások száma : 51

TémanyitásTárgy: Re: Saint Grey Hotel (London belvárosa) 2017-05-04, 19:46
Mark & Mia
A szorgalom a legfontosabb erény
[You must be registered and logged in to see this image.]
Állati lelkes vagyok és az sem érdekel, hogy Mira mennyire féltékeny, mert tudom, hogy remek lesz ez az egész! Az a raktározósdi sem volt rossz, de azért mégis csak sokkal izgalmasabb egy Londoni utazás, szállodában, meg minden, nyomozni és utána járni a dolgoknak. Hát nem fantasztikus? Naná, hogy de! Jó sokat foglalkoztam azzal, hogy összeválogassam mit kell hoznom. Van azért nálam egy kis bőrönd, gurulós, csak a miheztartás végett, de persze tértágított, hogy minden fontosabb könyv és jegyzet beleférjen, meg persze a vállamon is van egy kisebb táska biztos, ami biztos, hiszen talán eleve indulunk és nem is pakolunk nagyon hosszan ki csak majd este. A szobatársaimnak persze megállás nélkül csacsogtam az egészről, persze már egyből elkezdtek piszkálni vele, hogy biztosan cuki lehet ez a fickó, ha már ilyen sokat meséltem róla, meg oké... azt hiszem hozzátettem, hogy faital és elég helyes. Szemem azért nekem is van, de csak ennyi, mert amúgy mi lenne még? Jóval idősebb nálam, komoly üzletember és én örülhetek, hogy egyáltalán maga mellé vett, nem hogy bármi egyéb.
Az ajtón azért sikerül fenn akadnom, az a forgós fajta, aminél kell a kellő lendület főleg táskával együtt, hogy ne akadj el, főleg mert magától forog, így fel kell venni a ritmust. A táskámat azért sikerül másodszorra kirángatni, hogy ne egye meg, így végül majdnem szó szerint beesve, de végül megúszva a dolgot érkezem meg a hotel aulájában. Oké... a fickó tényleg elég jó kiállású és helyes is, főleg ilyen lazán öltözve. Én is csak egy farmert viselek, meg egy laza virágos felsőt, vagy három színes karkötőt, egy bőr karperecet, pillangós lila fülbevalót... nem sorolom tovább rendben? Széles mosollyal sietek oda hozzá, közben sikerült meglepő módon kikerülnöm egy fickót, akit majdnem letarolok a bőröndömmel, de végül megússzuk mindketten az ütközést.
- Hello! Remélem nem késtem, igyekeztem, csak az az ajtó... Hol lesz a szobánk? Egyből indulunk, vagy kipakolunk előbb? Esetleg egy kávé? Bár aludtam a vonaton, de nem sokat, tudja az izgatottság. - kissé talán hadarok és talán sok a kérdés is egyszerre, de hát ez egyértelmű főleg esetemben és idővel majd ő is megszokja, hogy én már csak ilyen vagyok, de pont e miatt tanulok gyorsan, mert az agyam gyorsabban pörög, mint ahogyan minden mást csinálok, ezért van hogy néha kissé - nagyon - elnézem a dolgokat és elügyetlenkedem, mert nem mennek egyszerre a tevékenységek. Igyekszem én fejlődni, de hát... nem olyan egyszerű na.


Zene: [You must be registered and logged in to see this link.] || Jöhet a menet Very Happy || [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mark.S.Carlyle
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 59

TémanyitásTárgy: Re: Saint Grey Hotel (London belvárosa) 2017-04-25, 17:26
Mia & Mark
[You must be registered and logged in to see this image.]
Tanácstalan sóhajjal vetem le magam a szálloda halljában található hatalmas kanapéra, miközben egyetlen – kissé mérges és megrovó – pillantást vetek a recepciós hölgyeményre. Nincs szoba. Vagyis van, a kulcsa már a tenyerembe simul, az egyetlen gond itt viszont azzal akad, hogy csak egy egyágyast tudtak így hirtelenjében keríteni számunkra. Igen, számunkra, mivel Mia Hartford is erre tart, ez pedig engem kifejezetten zavar. Ő egy lány, egy tizenhat éves diáklány, vele kellene egy szobában aludnom? Ezek megőrültek? Vissza is küldhetném akár, arra hivatkozva, hogy ez így megoldhatatlan problémát vet fel, sőt, vissza is fogom küldeni, hiszen csak egyetlen ágy helyezkedik el abban a nyamvadt szobában! Persze, varázsolhatnék is akár, de ismerem az ehhez hasonló helyeket... A szobáik olyan kis méretűek, hogy plusz egy ágy nem fog oda beférni, nincs az a varázslat, amely megoldaná ezt a gondot.
Szóval, vissza kell küldenem... Igen ám, ezzel viszont az az egyetlen aprócska probléma, hogy egyenesen a Roxfort-ból rángattam el idáig. Bűntudatom van emiatt, mivel miattam utazott órákat, én hoztam fel számára ezt a lehetőséget, erre küldjem vissza? Fogadjam azzal, hogy bocs Mia, de vissza kell fordulnod? Mégis hogy nézne már ki ez az egész? Mindezek mellett pedig annyira izgatott volt, úgy várta ezt az egészet, sok energiát áldozott bele, hogy utána olvasson ennek-annak. Nem lenne igazságos vele szemben, de más szállást már nincs időm keresni, ráadásul ez esik legközelebb ahhoz a helyhez, ahova mennünk kell. Mennem. Jaj, nekem...
A bejárat felé pillantok, egyelőre nem látom még a lányt, de folyamatosan számolom visszafelé a perceket. Félre beszéltük meg a találkozót, úgy volt, hogy addigra már kiveszem a szobákat, alszunk egyet, majd reggel belevetjük magunkat a munkába. Most negyed van, szóval röpke negyed órám akad arra, hogy kitaláljak valami jó kis mondókát, mellyel megfelelően tálalhatom Mia számára a dolgot. Gratulálok, Mark, a szüleidet habozás nélkül eltetted láb alól, de megijedtél egy tizenhat éves lánytól... Én még vámpírnak is béna vagyok.
Csomagom a lábam előtt hever, nem sok ruhát hoztam most magammal, elvégre semmiféle kiöltözős eseményre sem szándékoztam menni. Rajtam ezúttal egy egyszerű szürke póló és fekete farmer foglal helyet, semmi hivatalos öltöny, hiszen Londonban vagyunk... Csak lazán, egyébként is a családomat sújtó átkot jöttem kutatni, úgy tűnik, ezúttal sem lesz senki sem, aki elől titkolnom kell a céljaimat. Mia még ma visszautazik a Roxfortba, pár nappal később pedig én is visszatérek az üzletembe. A lánynak pedig visszatérítem minden útiköltségét. Kellemetlen lesz közölni vele a rossz hírt, ezt Susan rontotta el, nem én, de majd lesz valahogy.


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]Idézet, szöveg [You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mark.S.Carlyle
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 22
ϟ Hozzászólások száma : 59

TémanyitásTárgy: Saint Grey Hotel (London belvárosa) 2017-04-25, 17:25

###
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Saint Grey Hotel (London belvárosa)

Vissza az elejére Go down

Saint Grey Hotel (London belvárosa)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Similar topics

+

Similar topics

-
» Elhagyatott város
» Denver városa
» London (Egyesült Királyság, EU)
» Vámpír vendégház
» Urb, a kalandosztó városa

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: London-