Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Kukkants be az általunk fenntartott két másik oldalra is, ha egy másik világra is kíváncsi vagy, amit szintén mi igazgatunk. :)

Legfrissebb
ϟ Andy & Bex
  Today at 18:09
Andrew Benedict

ϟ A Milleniumi Káosz
  Today at 17:58
Dane Seoras
A hónap posztolói
Megan Smith
 
Bexley Wildfield
 
Petra von Rosemberg
 
Cody Armstrong
 
Jade Wilson
 
Luna Lovegood
 
Gina Accipiter
 
Corvus Flint
 
Shanna Griffin
 
Katherine Benedict
 
Statisztika

Összesen 606 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Christopher Graves

Jelenleg összesen 35199 hozzászólás olvasható. in 3254 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 32 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 26 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (77 fő) Csüt. 2 Okt. - 18:29-kor volt itt.

Share|

Des&Dec - Véres románc

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Destiny Shay
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 32
ϟ Hozzászólások száma : 7

TémanyitásTárgy: Re: Des&Dec - Véres románc Vas. 30 Júl. - 18:29


Declan & Destiny
Szükség törvényt bont.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Lássuk be a legtöbb esetben az ember pénzzel fizet egy-egy szolgáltatásért és végül is itt is erről van szó, nem pedig szívességgel, főleg mert én nem vagyok egy kimondottan befolyásos valaki, aki sokat tudna tenni a másikért, ezért is olyan meglepő a számomra, hogy ilyesmi merül fel benne, de ha így, hát legyen így, ezen azért nem fogok fenn akadni és persze szükségem van a segítséget, így aztán nem is nagyon akadékoskodhatok. A fő, hogy kihúzzon a bajból, főleg ha már azt a lehetőséget is felvetette, hogy akár rosszabb esetben megpróbálhatnak végezni is velem, nem csak bezáratni.
- Parancs? Azért remélem van valami határ, bármit... nem tennék meg. - nem ölnék meg mondjuk valakit, hiszen most pont ezzel vádolnak és én nem tettem semmit sem. Elég fura lenne, ha azért, hogy megússzak egy el nem követett gyilkosságot évek múlva pont, hogy ölnöm kellene. De remélhetőleg erről azért nincs szó, vagyis nem lesz. Persze előre nem láthatok, de igyekszem a mosolyába nem belelátni olyasmit, ami kellemetlen érzést keltene bennem.
- Ez nem hangzik valami jól. Inkább beszéljünk arról, hogyan maradnék életben kínzás nélkül. - azért egy pillanatra elhúzom a számat. Tudom én, hogy milyen szenvedni és őszintén szólva jó lenne, ha nem kellene túl sokszor kipróbálnom a jövőben, hiszen pont a betegségem miatti kínoktól szeretnék megszabadulni, nem pedig újabbakat felvenni a listára, kínzást csak épp ezúttal más valaki által. Nem is tudom, hogy egy ügyvédben miért merülnek fel efféle dolgok, hiszen ő mégis csak egy hivatalos valaki, akinek nem is kellene ilyesmiről tudnia, beszélnie sem róla, főleg nem ilyen hozzáértően.
- Gondolja, hogy valamelyik auror a tettes és ezért tereli rám? - ez nem lenne kellemes hír, főleg hogy találnom kellene alkalomadtán egy vámpírt, aki segítene nekem és egyelőre még gőzöm sincs, hogy ezt hogyan s miként tegyem meg. Azért nem lelni úton-útfélen vámpírokat, főleg nem olyanokat, akik szívességből tesznek azzá, amik ők maguk is. Nincs könnyű dolgom egyébként sem, így viszont még nehezebb lett, hogy még bajba is kerültem.
- Hű... maga nem egy visszafogott típus igaz? - azért rendesen elkerekedik a szemem, ahogyan meglátom már távolról az épületet, meg aztán tovább haladva az egész helyet, kedve a bejárattal, ami úgy van védve mintha minimum valami erőd lenne, mugli cuccokkal megerősítve és gondolom akad itt nem egy védővarázslat sem. Persze nem kérdezek rá, hogy mire fel ez a nagy védelem, bár ha a fickó ügyvéd és mondjuk olyan ügyei is akadnak, amik szúrhatják mások szemét, akkor valahol érthető, ha ilyen erőteljesen igyekszik védeni saját magát. Egyelőre persze nem teszek semmit, várom, hogy mi merre, mert sejtem én, ha ilyen védelme van egy otthonnak ott nem illik csak úgy sétálgatni, bár meglep, hogy nem az irodájába toppanunk be. Végül is oda is bemehet záróra után gondolom, ha már az ő irodája.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Declan Osbourne
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 28
ϟ Hozzászólások száma : 23

TémanyitásTárgy: Re: Des&Dec - Véres románc Szomb. 22 Júl. - 7:19


Destiny&Declan

[You must be registered and logged in to see this image.]
► Just you and me   

Ha ő attól jobban érzi magát, hogy pénzzel fizet, hát tőlem.. A pénz elég univerzális erőforrás, sosem lehet belőle elég, amúgy is venni akartam egy kisebb hajót. Nélküle is meg tudom tenni, de így legalább biztosítva van a forrás. A nő viszont kapva kap az ajánlatomon, és hajlandó szívességként kezelni az ügyet, amolyan kéz kezet mos alapon. A kérdésén vidáman felnevetek, noha az arcomon sötét árnyék fut végig, máris ilyen kiismerhető lennék? Mondjuk igaz, az én kapcsolataim tiszavirág életűek, igyekszem elvarrni a szálakat, legyen szó tényleges kapcsolat megszakításról, vagy csak simán eltűntetni valakit az útból.
- Úgy is mondhatnánk. Hiszek a kapcsolati tőkében. Később? Akár később is. Mondjuk évek múlva, hogy már ne is számítson a parancsomra? Ez igazán izgalmasan hangzik. – Ternészetesen tisztában vagyok a múltbéli és jelenlegi popkulturával, már-már hízelgő, ha a nagy mesebeli üzletelőhöz hasonlítanak. Viszont rólam úgy hírlik, hogy tisztességes ügyvéd vagyok, és nem kéne, hogy ha valaki ilyen nyilvánvalóvá tegye, hogy bizony az éjszakai élet meg tud kísérteni. Csak remélni merem, hogy nem látta tüzetesebben a tervrajzot, hiszen akkor el kéne tűntetnem őt véglegesen.
- Addig is, él. Aki él, az még tud tenni a sorsáért. Gondoljon bele, lehet gyors halála is, de ha él, még érheti tartós, fájdalmas kínzás.. – Felelem talányos félmosollyal, azért az indiánoktól én is megtanultam a sebokozás művészetét. Na meg a darabolásét. Nem mondanám magamat sorozatgyilkosnak, de hogy nem tiszta a kezem, az egészen biztos. A fivérem hagyatékát mégis ápolnom kell, és az ő makulátlan hírneve nem szenvedhet csorbát. Bárki is ölte meg, most bizonyára meg van lepődve, hogy Declan Osborne továbbra is bejár a bíróságra, és pereket nyer.
- Valóban? Akkor itt van valami a háttérben. Olyan nincsen, hogy nem göngyölítenek fel valamit. Kivéve ha belső munka. Nem először fordulna elő, hogy a rablót a pandúrok között találjuk. – Tehát az auror, ő aztán gyakorlatilag nyom nélkül követhet el egy gyilkosságot. Már csak az a kérdés, miért éppen a szőkeségre terelte a gyanut.. Tipikus bűnbak lenne? Vagy olyan.. aki már nem sokáig zavarja a vizet? – Vagy.. tele vagyok beváltandó szívességekkel..  – Hunyorítok vigyorogva, ahogyan nyitom neki az ajtót, és miután behuppant, én is megteszem, és mehet a padlógáz. London neonfényes főutjain robogunk, és úgy tíz percbe telhet, mire megérkezünk a házamhoz a folyópartra. Amolyan igazi üvegpalota, két szintes, a fenti falak szinte tényleg átlátszóak, csak a hálószoba nem. Olyan, mintha egy gigantikus plazmatévén át nézném a kiállítást, rá az esti főváros fényei előtt hömpölygő folyóra. A vaskerítés mozgásérzékelős, piros fény villan, ahogyan leolvassa a kocsi beépített komputerét, mert hát az is van. S már nyílik is a kapu, én pedig lehelletnyi lassítással porzok be a feljárón.zene: [You must be registered and logged in to see this link.] |TO : Destiny ~  | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Love is a serial killer


we're all just
innocent victims.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Destiny Shay
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 32
ϟ Hozzászólások száma : 7

TémanyitásTárgy: Re: Des&Dec - Véres románc Kedd 4 Júl. - 13:43


Declan & Destiny
Szükség törvényt bont.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Persze vannak még alternatíváim, ha ő nem jönne be, de úgy tudom, hogy elég aktívan segíti az ügyfeleit, ha elvállal egy ügyet és nem adja csak úgy fel. Pont e miatt vagyok itt, mert úgy érzem, hogy ő az egyedüli, aki igazán segíthet nekem. Persze, ha nincs más, hát akkor nincs mit tenni, más valakihez fordulnék, de nagyon remélem, hogy erre nem lesz szükség. Egyelőre legalábbis úgy fest, hogy a betoppanásom nem elriasztotta, hanem talán még meggyőzővé is teszi a lehetőséget. Hogy a rámenősség, vagy maga az ügy, ez már nem számat.
- Mint egy modern kori Rumpelstilskin? Segít nekem és később kér valami viszonzást? - na jó azért kissé talán gyanakvóan nézek rá, hiszen nem hangzik jól valamibe belemenni, amiről nem tudhatjuk, hogy mi az és mit hoz eredményül. Jobb szeretem tudni, hogy mi az ára egy-egy tevékenységnek, ebben az esetben is pontosan így van, de félő, ha nem fog így menni akkor is kénytelen leszek rábólintani. Végül is a fickó egy jól ismert ügyvéd, megbecsült alaknak is mondhatjuk, tehát csak nem kérne olyasmit, ami... hát hogy is fogalmazzunk kellemetlen helyzetbe hozhatna, vagy nagyon nem akarnám normál esetben megtenni.
- Egyelőre viszont úgy fest mégis ezzel próbálkoznak, akkor örüljek, amíg csak börtönbe akarnak zárni? - hát nem túl biztató, amit mond. A végén még oda jutunk, hogy szívesebben tennének el láb alól, tehát még jó, hogy csak rács mögé dugni szándékoznak és nem az életemet elvenni. Vagyis hát utóbbi esetben is ez történne csak nem szó szerint. Ettől még egyik verzió se jó.
- Igen, én is erre jutottam, hogy ki kell deríteni ki volt a támadó, még ha nem is láttam belőle valami sokat, de talán... felismerném. Csak az aurorok nem is próbálták megkeresni. - és persze már annyival is beljebb vagyunk, hogy tudjuk hogy az illető vámpír. Én viszont nem vagyok az, legalábbis egyelőre, hiszen hosszú távon akadnak ilyen céljaim, de ez az ügyet tekintve nem fontos. A kocsi azért eléggé meglep, főleg hogy a fickó varázsló, bár hallottam már olyanokról, akik ettől még rajonganak a mugli dolgokért, meg aztán ez a kocsi... hát nem egy gyenge darab, gondolom árban sem. Nem csoda, ha kissé elkerekedik a szemem, mielőtt még beülnék és már csak ott jegyzem meg. - Tehát tényleg olyan jól keres, mint mondják. - csak egy halk megjegyzés, hiszen valójában semmi közöm hozzá. Ha innen nézzük akkor érthető, ha simán elvállal egy ügyet úgy is, hogy én nem tudok olyan sokat fizetni neki, mint gondolom bizonyos ügyfelei.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Declan Osbourne
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 28
ϟ Hozzászólások száma : 23

TémanyitásTárgy: Re: Des&Dec - Véres románc Vas. 25 Jún. - 19:32


Destiny&Declan

[You must be registered and logged in to see this image.]
► Just you and me   
Nem számoltam vele, hogy bárki is megzavarja az esti tervezgetést. Sőt, ilyenkor már sosem mint ügyvédként számítanak rám. Többszörös gyilkos vagyok, aki véres büntetésben részesíti azokat, akik bármi módon az általam kitalált norma ellen vétenek, de hogy így, az est leszálltával a törvény kezét akarják igénybe venni, na ez nagyon új. A dél-amerikai indiánoktól azt hoztam örökül, hogy az éjszakai világ már a vérontásról kéne, hogy szóljon egy vadász számára. Na jó, ehhez képes a tervrajz nézegetése most egészen szolid tevékenységnek hat. Még korán van.
- A pénz nem minden. Jobb szeretem, ha lekötelezve érezhetem magamat. – Valóban sztárügyvéd vagyok, de sosem végeztem el a minisztérium által kijelölt jogi iskolát. Az az ikertestvérem volt, akit meg kell bosszulnom, hiszen még nem értem végére az ügynek. Én azonban kevésbé vagyok puhány jófiú mint ő, viszont pénzem van dögival. Csak azért szoktam elfogadni, hogy megmaradjon felém a tisztelet. Ez esetben viszont a csinos kék szemű nő esetében úgy vélem, hogy jobban járok, ha hosszútávon marad az adósom. Akár ki is nézhetné belőlem, hogy mondjuk fizessen természetben, ám nem társítok érzelmet is a válaszomhoz, hogy célzásnak vegye. Annyi nőt kapok, amennyi jól esik, most egyel több, vagy kevesebb, hát nem ezen múlik a lelki üdvöm.
- Akár. A jogi útvesztőket nem mindenkinek van türelme végigjárni. Egyszerűbb elvarrni a szálakat, mint azon tűnődni, hogy kegyed mikor tűnik fel újra a sakktáblán. – Vonom meg a vállamat, noha lehetnék diplomatikusabb is, de engem nem azért fizetnek, hogy azt mondjam, amit hallani akarnak. Ha segítséget kér, akkor tisztában kell lennie az esetleges buktatókkal is.
- Ez elég könnyű ügy lehetne, ha nem kerülne szóba a politika. A vámpírtámadást meg tudjuk támadni, hiszen feltételezem, hogy a hölgy nem vérszívó. Késekkel, vagy varázslattal nem lehet vámpír szemfog ütötte sebeket ejteni. Ám ha valakinek az útjában áll, akkor a bizonyítékokat meghamisíthatják. A legjobb, amit tehetünk, hogy azonnal utánajárunk, hogy pontosan ki is volt, akit látott. Legjobb lenne, ha inkább elvonulnánk valahova. Itt semmi kellékem nincsen. – Állok felé, és gyorsan fizetek, ő meg láthatóan nem fogyasztott semmit. Aztán elindulunk kifelé, ahol már ajtóban siet elém egy fehér egyenruhás parkolóőr, hogy a kezembe adja a kulcsot. Biccentek szótlanul, és pénzt nyomok a markába. Jó itt a kiszolgálás, mert ahogyan fizettem az italokért, már le is adták a drótot, hogy ki kell állni a verdával. Ami egy tűzpiros lamborghini diablo. Felnyitom az ajtót, s besegítem a nőt az anyósülésre, hogy aztán induljunk is a Temze parti házamhoz.zene: [You must be registered and logged in to see this link.] |TO : Destiny ~  | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Love is a serial killer


we're all just
innocent victims.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Destiny Shay
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 32
ϟ Hozzászólások száma : 7

TémanyitásTárgy: Re: Des&Dec - Véres románc Hétf. 19 Jún. - 18:02


Declan & Destiny
Szükség törvényt bont.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Tudom, hogy nem itt kellene zargatnom, de mégis csak úgy érzem, hogy ez most sürgős, nem várhatom meg azt, hogy majd alkalomadtán az irodájában elérhetem. Lehetséges, hogy csak napok múlva lenne rám ideje, ez pedig lássuk be addig nem várhat. A végén még rám kennek valamit, amihez semmi közöm, még előtte kell bizonyítanom, hogy nekem aztán semmi közöm sincs az egészhez, ez pedig nem tűr halasztás.
- Tudom és nem is tettem volna, ha nem lenne tényleg fontos. Igazán köszönöm, hogy mégis fogad és természetesen megfizetem a szolgálatait. - nem mondom, hogy rengeteg pénzem lenne, hiszen nem vagyok sem híres, sem más egyéb, de azért tudok fizetni, maximum ha már ismeri az ügyet akkor azért valami tarifában ki kell egyeznünk, mert persze akármennyit nem tudok adni neki és kellemetlen lenne, ha a segítsége után derülne ki, hogy még sem tudok annyit letenni az asztalra, mint amennyit elvárt volna. Főleg neki persze, mert hát én akkorra már rendben lennék, elvileg.
- Öngyilkosságot? - elkerekedik rendesen a szemem, főleg mert azért eddig még én sem gondolkodtam el effélén, de úgy fest neki egyből eszébe jut, hogy akár végezhetnek is velem. Nem valami jó hír annyi szent, mert eddig csak a börtön veszélyeztetett, de most már attól is tartanom kell, hogy esetlegesen el akarnak tenni láb alól? Mégis összekapom magamat, mert nincs mit tenni, ha már van rá mód, akkor felvázolom a helyzetet, aztán majd ki kell térnünk az anyagiakra is, ez nem lehet kérdés.
- Biztosan olvasta az újságokban, hogy néhány napja meghalt az egyik miniszterünk fia, elég brutális körülmények között. Én láttam, vámpír volt, egyértelmű, és mivel csak én voltam ott megpróbáltam segíteni, miután a vámpír elmenekült, de nem tehettem semmit. Vallomást tettem, csupa vér voltam és most rám akarják kenni, pedig nem tettem semmit. Nem is tehettem volna, egyértelmű a vámpír támadás, én pedig nem vagyok az. - bár persze szeretnék az lenni, de ez egészen más kérdés. Ettől viszont még nem kenhetnek rám valamit, amihez semmi közöm, csak mert kell egy bűnös, ha már ismert ember fiáról van szó.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Declan Osbourne
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 28
ϟ Hozzászólások száma : 23

TémanyitásTárgy: Re: Des&Dec - Véres románc Hétf. 5 Jún. - 15:11


Destiny&Declan

[You must be registered and logged in to see this image.]
► Just you and me   
Nem szokásom sokáig belesüppedni a morgolódásba, az eltévedt bagoly ügye gyorsan feledésbe is merül, és már a tervrajzot nézegetem, úgy vélem senki nem lát át az álcámon, direktbe pedig senki nem szokott odajönni hozzám, hogy megnézze, mit is sasolok. Felnézek a füstfelhő közepette, rögtön a becenevemet ajánlom fel, a nő pedig szinte pár évvel fiatalabb nálam, holott megszoktam, hogy a tinikorból kinőtt fiatalkákkal múlatom az időt. Nem, ő érett, és igencsak gondterheltnek tűnik. Vajon mit akarhat? Az egyik ügyemmel hozható összefüggésbe, vagy csak szórakozni akar egyet? A zaklatott arckifejezése nem indít bennem el aggodalmat, hiszen nincsen vesztenivalóm, nem árthat nekem, ha pedig belekever valamibe.. Hát ez van, nem vagyok egy ijedős alkat. Aki megjárta Dél-Amerika dzsungeleit, s vérmágiát űző indiánokkal töltött hosszú hónapokat, az ne is legyen szívbajos.
- Kétségkívül nem szeretem, ha más kényszerít rám spontán programot. Azokban én irányítok. Ellenben ha ez most élet-halál kérdése.. Van az a pénz. – A legtöbb esetben nem is pénzért dolgozom, ezt most csak így mondom. A szívességek sokkal többet érnek ennél. Na nem arról van szó, hogy máris dobja le a ruháit a kedvemért, noha akár az is szóba jöhet, szemrevaló fiatal nőnek tűnik, viszont az ilyesmiben én szoktam az lenni, aki udvarol, csábít, vagy csak úthengerként ledönti a másikat. Meg lennék lepve a fordítottján. És különben is nem ezért vagyok most itt.
- Nekik? Ha nincs elég bizonyítékuk, akkor nem feltétlenül csinálnak. El is tűntethetik kegyedet a kanálisban. Tudja az öngyilkosságot elég könnyű megrendezni. Nagyon egyszerű. – Ajkaimon sötét mosoly játszik, de hát egy ügyvédtől mit várjon az ember? Azért jött hozzám, mert nyilvánvalóan hallott már rólam, hogy amelett hogy sztárként bonyolítom az ügyeimet, valahogy sosem szoktam vesztesen kijönni semmiből. Akkor sem, ha nem mindent a bíróságon rendezek. Nem is kell helyet foglalnom, a nő már magától megteszi, ezért mindkettőnknek rendelek egy kávét. Az éjszaka az én terepem, nem fogok aludni, és láthatóan most ő sem tudna. – Vezesse fel itt, aztán a résztekbe majd máshol megyünk. – Begyűröm a balonkabátomba a tervrajzot, mert bár nem érhet rá, a nő megjelenése most mindent felülírt.zene: [You must be registered and logged in to see this link.] |TO : Destiny ~  | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Love is a serial killer


we're all just
innocent victims.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Destiny Shay
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 32
ϟ Hozzászólások száma : 7

TémanyitásTárgy: Re: Des&Dec - Véres románc Szer. 17 Május - 8:19


Declan & Destiny
Szükség törvényt bont.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Tisztában vagyok vele, hogy lenne ennek hivatalos útja is, kérhettem volna időpontot és felkereshettem volna az irodájában is, de félek tőle, hogy akkor még talán napokig is eltartott volna, amíg sikerül bármiféle segítséget kapnom és miután napjaim nem biztos, hogy vannak... Szóval a megjegyzése teljesen jogos, de úgy tűnik, hogy nem veszi annyira komolyan az ügyfélfogadási időt, hogy e miatt akár el is küldjön. Látszik rajtam talán épp eléggé, hogy zaklatott vagyok, ha más nem hát holnap keresném fel az irodájában, de talán itt... na jó azért nem mondanám nyugodtabbnak, de nem igen figyel ránk senki sem, elég füstös és lepukkant a hely, azt sem tudom vajon ő mit kereshet itt, valahogy nagyon nem passzol a környezetbe, de nem az én dolgom.
- Tudom... Dec, de tényleg sürgős és amikor felhívtam a titkárnője időpontot akart megbeszélni, nekem viszont annál sürgősebb az ügyem. Nem igazán szeretnék ártatlanul az Azkabanba menni, remélem megérti és... azt hallottam ön tényleg mindent megtesz az ügyfelei érdekében. - és igen nekem olyan valaki kell, aki tényleg képes rá, hogy megoldja ezt, nem olyan, aki csak próbálkozik. Arról nem is beszélve, hogy időm sincs különösebben sok, mert ha meg vagyok ezzel, ha megoldotta, hogy ne nézzenek rám gyanúsítottként, akkor még mindig ott a következő lépés is. Találnom kell egy vámpírt, aki segít nekem, aki segít, hogy ne egy pocsék és halálos betegség legyen a vesztem. Vagy egy Gyógyítót, aki szeret kísérletezni és jól is csinálja, de az elsőre még mindig nagyobb az esély.
- Baj az van igen. Tudja, szemtanú voltam és valahogy az egészből... más lett. Talán kell nekik egy bűnbak, mert fontos emberről van szó, de én nem tettem semmit sem és most csak azért vagyok idekint, mert még nincs elég bizonyítékuk, de ha... csinálnak? - óvatosan mondom, mert nem illik a Minisztériumról semmi rosszat mondani, de lássuk be magam is fotóriporterként olyan berkekben mozgok, ahol már hallottam jót és rosszat is és persze főleg rosszat, hiszen a rossz az, amit a leginkább meg lehet lovagolni. Az aurorokról is hallani ezt-azt, meg aztán a Minisztériumnak is vannak ügyvédei, ügyészei, akik ügyesen tudják forgatni a lapokat és ha nekik egy bűnös kell, mert egy fontos ember fia halt meg, akkor fognak találni és ha jelenleg én vagyok az egyetlen, akinek köze van az ügyhöz... De nekem eszem ágában sincs más miatt Azkabanba menni, hiszen azért küzdök, hogy életben maradjak, nem azért, hogy a hátralévő egyébként sem sok időmet bezárva töltsem.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Declan Osbourne
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 28
ϟ Hozzászólások száma : 23

TémanyitásTárgy: Re: Des&Dec - Véres románc Vas. 7 Május - 13:59


Destiny&Declan

[You must be registered and logged in to see this image.]
► Just you and me   
A tequila mellé még egy szivar is dukál. Leharapom a végét, és meggyújtom, ezt szipákolva terítem ki a londoni kúria alaprajzát, ahova mindenképpen be kell törnöm. Ezúttal nem is egy szó szerinti bűnözőről van szó, hanem egy korrupt bíróról, akit el kell takarítani az útból. Ráadásul az ilyeneknek túl laza bűntetés lenne a halál. Valami véres, hosszantartó szenvedésre kell ítélni, ahol elszenvedi a fájdalmat, de a tudatánál van, és nem vérzik el egykönnyen. Közben pedig adagolni a gyógyításokat is, hogy ne őrüljön bele mindabba, ami történik. Na igen, ez vagyok én, az egyszemélyes ítélőbizottság, és a hóhér is egy személyben. Az ikerfivérem végezte el igazából a jogot, de ő túlságosan is jófiú volt, míg én máshol nőttem fel, sötét alakok között, akiknek ismerem a gondolkozását. Az indián törzs is arra tanított, hogy az istenítéletnek van értelme. Ugyanis ha valaki ártatlan, nem is keveredne olyan helyzetbe, mint amit ez a sátáni teremtmény ki fog érdemelni az én kezem által. Ráadásul olyan billogokkal kezdem majd, hogy ha véletlenül el is tudna menekülni, élete végéig a testén, a bőrén viselje egykori bűnei nyomát. A füstös felhőben találom magamat szembe a szőkével, akinek a szikrázóan kék szeme mintha a vesémbe látna, a szigorú kérdés is túl hivatalosnak tűnik. – Itt és most csak Dec. Nem az irodámban vagyunk ugyis. Tudja ügyfélfogadási idő is létezik a világon. Ám ha sürgős, akkor csüccs. Egy italt? – Gyűröm el gyorsan a papírost, vélhetően nem látott belőle semmit, de jobb a biztonság, kár lenne fültől fülig elmetszeni a nő torkát, ha már ilyen csinos, többre hivatott. – Bajban van? – Lehet, hogy csak egy családtagja szorul rám, de majd kiderül. Nem így terveztem az estémet, de régóta megtanultam már gyors döntéseket hozni, és átkalkulálni a számításomat.


 
zene: [You must be registered and logged in to see this link.] |TO : Destiny ~  | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Love is a serial killer


we're all just
innocent victims.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Destiny Shay
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 32
ϟ Hozzászólások száma : 7

TémanyitásTárgy: Re: Des&Dec - Véres románc Kedd 2 Május - 20:19


Declan & Destiny
Szükség törvényt bont.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem voltam teljesen biztos benne, hogy megtalálom a fickót, de azért mégis csak adok magamnak egy esélyt. Azt mondták, hogy Londonban van és a legtöbb kereső bűbáj szerencsére azért sokat segíthet hasonló esetekben, nekem pedig egy ügyvédre van szükségem, aki elég eltökélt ahhoz, hogy kihúzzon a csávából. Sajnos ismerősöm nincs, így nehéz válogatni, viszont az ajánlás alapján azért jók a vélemények róla. Reméljük, hogy nem is tévedtek, aztán majd meglátjuk, az is lehet, hogy eleve elhajt majd és akkor egyébként is keresnem kell mást. A bűbáj szerint itt találom meg, hát nem cécózom be is lépdelek, bár sajnos még személyesen sosem találkoztunk, így aztán a leírás alapján elég nehéz megtalálni azt, akit keres az ember. A varázslat segít, egyenesen az asztalához visz, ahol kissé megköszörülöm a torkomat, hogy megálljak előtte. Nem vagyok biztos a dolgomban, ez jól látszik, de akkor se tehetek mást, mint hogy rákérdezek.
- Üdvözlöm, ön Declan Collins? - rövidke szünetet tartok, de mielőtt még válaszolna azért hozzáteszem. - Az ügyvéd Declan Collins. Ajánlották nekem és sürgősen ügyvédre lenne szükségem. - reménykedem, ha ő az, akkor teszem azt nem tagadja mondjuk le magát. Ki tudja, hogy nem zavarom-e, akár ennek is van esélye, de remélhetőleg ilyesmi nem következik be. Első ránézésre megnyerő alaknak tűnik, bár mintha most nagyon el lenne gondolkodva, vagy foglalva, gondolom nem itt szokták felkeresni a leendő ügyfelei, de nekem ez most égetően sürgős.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Declan Osbourne
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 28
ϟ Hozzászólások száma : 23

TémanyitásTárgy: Re: Des&Dec - Véres románc Szomb. 22 Ápr. - 20:56


Destiny&Declan

[You must be registered and logged in to see this image.]
► Just you and me     

A baglyot alkalmatlannak nyilvánítom. Megtehettem volna, hogy szimplán leölöm, az állati elmét azonban hiába is büntetném, semmi értelme nem lenne levezetni rajta a dühömet. Megoldást kell keresnem, a bűnbakokra mutogatás egyértelműen nem az én asztalom. Roxmorts.. . Milyen régen volt már, hogy a közeli iskola padjait koptattam. Akkor még nem volt egyetemi képzés, Jeremy már fejest ugrott a fertőbe, míg engem a jog érdekelt. A Mágiaügyi Minisztériumban tartottak ilyen képzést, és nem tudtam, hogy egyszer majd le kell törölnöm magamról a jófiú arcát, hogy ráébredjek, nem kifizetődő mindenkivel kedvesnek lenni. Ikrek voltunk, mégis különböző házakba kerültünk, és persze az ellentétesekbe, ettől még ha csak tehettük, együtt voltunk, amíg Jeremy végképp el nem távolodott tőlem, és már nem tudtam megmenteni. Ő volt az utolsó, akinél felvállaltam, hogy megtenném. Azóta... ne is tudják rólam, hogy mire vagyok képes. Az indiánok körében tett látogatás végre megmutatta, hogy mit is érek valójában. Ha véletlenül valaki rájönne, hogy én mentettem meg, még mindig ott a felejtésátok. Nem akarom, hogy megismerjék, van még bennem jóság. Nem akarom, hogy kedveljenek, hogy szánjanak azért, amivé lettem. Érezni akarom a fájdalmat, mert az tesz azzá, aki vagyok. Most éppen egy öltönyös alak, bőrkesztyűben, aki átvág London külvárosának macskaköves főútján, hogy sikátorokon át a jazzbár felé vegyem az irányt. Senki nem kérhet számon, hogy miért vagyok itt. Bosszant, hogy a madár egy roxforti diák címére kézbesítette a kúria alaprajzát, még ha az a buta liba nem is tudott rajta kiigazodni. Direkt küldettem el magamnak, mert csak így tudtam kicsempészni a bürokraták közül, ráolvasva egy védővarázst, hogy aki példának okáért nem ért a számmisztika ritka tudományához, egyszerű jogi szakszövegnek vélje. Mivel a legtöbben unalmasnak tartják a számmisztikát, a félreeső sarokasztalnál terítem ki, hogy jobban szemügyre vegyem, itt most nem zavarhat senki.zene: [You must be registered and logged in to see this link.] |TO : Destiny ~  | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Love is a serial killer


we're all just
innocent victims.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Declan Osbourne
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 28
ϟ Hozzászólások száma : 23

TémanyitásTárgy: Des&Dec - Véres románc Szomb. 22 Ápr. - 20:44

***


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Love is a serial killer


we're all just
innocent victims.


A hozzászólást Declan Osbourne összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 7 Május - 13:43-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Des&Dec - Véres románc

Vissza az elejére Go down

Des&Dec - Véres románc

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: London-