Nem szabad kihagyni!

Az új küldetés
hamarosan kezdetét veszi
Kalandra jelentkezők
⊰ 1 - Játékos neve
⊰ 2 - Játékos neve
⊰ 3 - Játékos neve
⊰ 4 - Játékos neve
⊰ 5 - Játékos neve


ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlet!


2000-et írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy az 1999-2000-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, lassan négy éve végleg megszűnt létezni. Megmaradt hívei bujkálnak, és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is. Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig? Légy részese te is az új kalandoknak!

Az oldal alapítása:
2014. október 2.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Promóink
Legfrissebbϟ Házpontok 2018-2019
  Yesterday at 15:45
Jacob Troops


ϟ Neira & Ginny
  Yesterday at 10:59
Gwyneira Rousseau


ϟ Keresem a...
  2018-12-09, 15:23
Melissa Greenwood


A hónap posztolói
Jacob Troops
 
Kieran O'Byrne
 
Gina Accipiter
 
Nox Djarum
 
Luna Lovegood
 
Madeleine Eastwick
 
Dane Seoras
 
Elijah Crowfield
 
Draco Malfoy
 
Shanna Griffin
 
Statisztika

Összesen 595 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Melissa Greenwood

Jelenleg összesen 39827 hozzászólás olvasható. in 3513 subjects
Ki van itt?

Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (77 fő) 2014-10-02, 18:29-kor volt itt.

Share|

Des&Dec - Véres románc

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
SzerzőÜzenet
Destiny Shay
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 33
ϟ Hozzászólások száma : 11

TémanyitásTárgy: Re: Des&Dec - Véres románc 2018-11-14, 09:19


Declan & Destiny
Szükség törvényt bont.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Igen, az élet ilyen, idővel az ember ráébred, hogy nem olyan szép és jó, hogy az emberek nem olyan kedvesek és korrektek és hogy nem minden rózsaszín. Van aki hamar, van aki később, van aki fokozatosan, van akit úgy pofon vágja a sors, hogy egy pillanat alatt jön a megvilágosodás. Én sajnos az voltam, aki korán rá kellett, hogy jöjjön erre a koromfekete helyzetre és az, akinek nem volt sok ideje gondolkodni rajta tényleg olyan rossz-e a helyzet, hanem bumm a pofámba jött az információ. Ez úgy fest jelenleg csak rosszabbodik, hiszen ha én rács mögé kerülök akkor onnan már nem jövök ki sosem, tehát lényegében a halálos ítéletemet írnák alá.
- Miért kellene ellazulnom ahhoz, hogy komoly dolgokról beszéljünk? Egyáltalán az mikor következik? - igazán nem akarom én siettetni, de nem lenne rossz tudni valamit és ahhoz neki is minél több részletet kellene ismernie, de eddig még nem sok kérdést tett fel. Tisztában vagyok azzal, hogy az ember egy ügyvéd előtt kénytelen teljesen lecsupaszítani önmagát... na nem úgy, de nem igen lehet titkolózni, hiszen attól nem tud megvédeni senki, amit nem mondasz el. Nem is akarok titkolózni, de hát nem igen kérdezett még, hogy őszintén tudjak válaszolni bármire is.
- Így... egész más rájuk nézni, bár önre is, ha úgy véli mindenkinek állatias énje van, amit rejteget, bár tény, hogy gyerekként sokkal szabadabbak vagyunk, aztán az évek alatt rengeteg korlátot húzunk fel magunk köré. - végül csak leülök szépen mellé, még egy apró sóhajt is megengedek magamnak, de tényleg épp csak egy arasznyit engedek tölteni az italból. Nem barát a gyógyszerekkel, amiket szedek, és az ellazulás más, ha kiütném magamat azzal nem jutnánk előbbre. - Rendben, tudom, hogy úgyis az a dolga, hogy minden tudjon rólam, vagy minél többet. Amiért így érzi és így is van, hogy ha bekerülök oda és rámhúzzák ezt az egészet, akkor én már nem jövök ki. Beteg vagyok, gyógyíthatatlan, legalábbis olyan módon, ahogyan a gyógyítók próbálták, talán tíz évem van hátra, de az utolsó évek abból is gyötrelmesek lennének. Ha bezárnak... gyorsabb és könnyebb út lenne a tárgyalás végén az avada, mint az Azkaban.- sóhajtok egyet és végül csak kortyolok az italból. Látszik, hogy nem vagyok gyakorlott ivó, mert azonnal fintor jelenik meg az arcomon, de ki tudja, talán most tényleg jót tesz pár korty.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Declan Osbourne
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 28
ϟ Hozzászólások száma : 29

TémanyitásTárgy: Re: Des&Dec - Véres románc 2018-11-02, 07:47


Destiny&Declan

[You must be registered and logged in to see this image.]
► Just you and me   Mivel már itt van, az nyilvánvalóan magába foglalja, hogy egy bizonyos határig vállalja a feltételeimet. Az pedig csak rajtam áll, hogy mennyire avatom be a dolgaimba. Kénytelen bízni bennem, hiszen még átjött a házamba is, ami azt jelenti, hogy nagy veszélyben van, mondhatni halálosban, vagy ha bűnbaknak állítják be, akkor amíg csak él, a dementorokkal keringőzhet, ha rosszul alakulnak a dolgok.
- Ahogy mondja Destiny. A koromfeketéhez. El kell, hogy szálljanak az illúziók. – Ez pedig szorosan összefügg az igazi énemmel, no meg a maszkokkal, amitől úgy fél. Vajon tőlem is rettegne, ha kifestve látna? Harcidíszben tomahawk-kal a kezemben, vérre szomjazva? Jó eséllyel igen, de mintha ez a nő igenis élni akarna, legyűrni a félelmeit, ezért is vallja be őket ilyen nyíltan. Ezzel az én kezemre is játszik, másfelől az érzelmek mentén haladás nem okos lépés, ha az ember stratégiailag tervez, viszont eljött hozzám, színt vall, és segítséget kér. Ilyen folytán mégiscsak keveredik benne a logika, és az érzelemvilág, méghozzá hasonló mértékben, mint bennem. Amit külsőleg mutat mások felé, az egy csinos szépség, aki láthatóan nagyon öntudatos, mindenről van véleménye, hiszen oknyomozó riporterként mindig egy bizonyos szűrőn át látja a világot, mellette pedig tele van félelmekkel, és megkockáztatom, gyermekkori traumákkal. Jó lenne a mélyre ásni, és van is ötletem, hogy hogyan tegyem meg. De azt majd a vacsora után.
- Egyáltalán nem probléma. Nem csak az ital képes olyan hatást elérni, amitől ellazulhat. Néhány korty is elegendő lehet, hogy étvágyat csináljon. Milyen bűnös élvezetek rabja? – Kérdezem oldalra döntve a fejemet, s meg is rázva azt vigyorogva az ananászos pizzára. Hát a grillkolbászt nem fogom lekvárban megforgatni a kedvéért, az teljesen biztos. A kolbászt egyébként a grillrácsokra helyezem, és elkezdem a műveletet, hamarosan pedig felszállnak az első finom illatok. Nem az a cél, hogy eltelítsen minket, inkább csak amolyan esemény számba megy, hogy az ismerkedési estünk amolyan vacsorafélével van egybe kötve. – Olyan bonyolultan fogalmaz kedves, s a kérdései sem vezetnek sehova. Azért jött hozzám, mert háló nélkül nem mer a mélybe zuhanni. Nos a maszkok a tudatalattit hivatottak jelképezni. Mindaz, amit nem látunk. Az ősi kulturák viszont képesek voltak ezt megjeleníteni. Az ember belső, állatias énje a szabadabb, és szeretem magamat emlékeztetünk, hogy egy divatos öltöny, egy jól szituált kosztüm bizony csak a felszín, a máz. Belül mind állatok vagyunk. És félni? Igen, mindenki fél attól, hogy nem tudja tartani a kontrollt, noha ha elfogadjuk, hogy kik vagyunk.. Borzasztóan jó érzés. – Magam mellé paskolok az egyik  bárszékre, hogy jöjjön csak a pulthoz, mert már töltök is a cognacból. És a vacsora is már készülőben. – Van oka annak, hogy ennyire elveszettnek érzi magát? A mai ügyünkön kívül persze. Érdekel a múltja.zene: [You must be registered and logged in to see this link.] |TO : Destiny ~  | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Love is a serial killer


we're all just
innocent victims.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Destiny Shay
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 33
ϟ Hozzászólások száma : 11

TémanyitásTárgy: Re: Des&Dec - Véres románc 2018-10-30, 09:38


Declan & Destiny
Szükség törvényt bont.

[You must be registered and logged in to see this image.]
- Egyelőre még magam sem tudom, hogyan is hangzik, de akárhogy is... egyelőre tényleg nem tehetek mást, ezt maga is tudja. - hogy zsarolás, vagy sem... Végülis én jöttem ide, nem ő kényszerített rá és arra sem, hogy maradjak. Mondhatnám, hogy ez így nem tetszik és inkább máshoz fordulok, de mégis ki máshoz? Azért vagyok itt, mert ahogyan hallottam ő átviszi az akaratát mindenféleképpen és nem feltétlenül kell, hogy érdekeljen jelen esetben, hogy mi ennek a háttere, mert túlságosan komoly az ügy és a helyzetem ahhoz, hogy az ilyen apró részleteken fennakadjak. Egyelőre most az a fontos, hogy valahogy kikeveredjek a bajból és ha ehhez olyan alkuba kell belemennem, aminél még egyelőre azt sem tudom mi lesz az ára... hát muszáj.
- Ne aggódjon én arra hamar rájöttem, hogy a felnőttlét rózsaszín köde nem is olyan rózsaszín... jóval inkább a feketéhez közelít. - vonom meg a vállamat. Na igen ebből akár még azt is sejtheti, hogy vannak itt komolyabb dolgok is a háttérben és hogy tényleg nyomós okom van, hogy hozzá fordultam és nem csak az, hogy szimplán nem akarok börtönbe kerülni, hanem esetemben ez annál is több, amit persze eddig nem kötöttem az orrára és nem feltétlenül biztos ,hogy muszáj leszek megtenni. Végül is nem kell beszélnem a betegségem részleteiről, ha egyszer az a cél, hogy valahogy kihúzzon a csávából, ahhoz nem kell tudnia, hogy ennek mi lapul még a hátterében igaz?
- Ez probléma, ha nem iszom igazán? Maximum egy egész keveset abból, amit ön... de tényleg csak pár kortyot. - lássuk be az alkohol nem épp jó barátja a hozzám hasonlóknak. Elég rossz elveszíteni a kontrollt, amikor jön egy kellemetlen roham, nem hogy még önként is vállaljam, hogy ne tudjam irányítani önmagamat, a testemet, az elmémet... Ezt csak az teszi meg önként, aki nem tudja mennyire rossz, ha nincs befolyása a saját testére és ezen nem is változtathat. - Az ananászos pizzát viszont szeretem, akkor ez furcsa? - pedig nincs abban rossz, vagy épp egy szilvával töltött csirke se rossz, pedig tény és való, hogy ellentétes ízek, de nem is tudom hogyan jutottunk el az ételekig, főleg hogy engem még mindig ezek a maszkok és a cseppet furcsa berendezés köt le igazán.
- Úgy véli, hogy mert furcsállom a ház berendezését félek az ismeretlentől? Én... néha inkább attól félek jobban, mit ismerek. Az ismeretlen lehet jó is. - az ismert viszont esetemben főleg mostanság nem sok jóval kecsegtet. Egyszerűen nem tudnám megmagyarázni miért is tartok ettől a helytől, talán túlságosan komoly, múzeum szerű, ami jó egyszer megnézni, na de benne élni... - Miért, ön miért kedveli ezeket? Nem riasztják cseppet sem? - pedig nem mondanám őket szépnek. Na persze biztosan, aki dolgozott velük sokat tette, na de attól még ijesztő formák, még ha a festők között is bőven akadnak, akik sötét témákat helyeznek előtérbe, de tuti, hogy egy olyan képet, ami riasztó nem tennék ki a szobám falára, hogy folyton abba fussak bele.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Declan Osbourne
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 28
ϟ Hozzászólások száma : 29

TémanyitásTárgy: Re: Des&Dec - Véres románc 2018-10-25, 07:52


Destiny&Declan

[You must be registered and logged in to see this image.]
► Just you and me    - Ez kissé úgy hangzik, mintha zsarolnám. Pedig egy ilyen szép nőt nem illik zsarolni. – Mosolyodom el bizsergetően, s noha komolyan gondoltam, amit mondtam, egy ügyvéddel nyilván alkut kell kötnie. Én ellenben nem vagyok hagyományos értelemben vett ügyvéd, de ezt neki ezen a ponton még nem kell tudnia. Nem csak a törvény segítségével tudunk majd érvényt szerezni az ügyének, de talán a lelke mélyén ezt ő is sejti, ha hozzám fordult, hiszen a hírem megelőzött. Talán az auror parancsnokságon dolgozó bírók is azért nem néztek még a körmömre, mert nekik is jobb, hogy a sötét alakok így vagy úgy eltűnnek, másfelől mi van, ha tényleg az én kezemhez tapad az a sok vér, és így ők is veszélybe kerülhetnek? Megosztó személyiség vagyok, de azt meg kell hagyni, a legtöbben valamiért kirívónak tartanak a tömegből, vagy félelemből, netán csodálatból.
- Kedvesem, a való élet sokkal félelmetesebb, mint ahogyan az hangzik. Gyermekként ugyan sokan riogatnak minket attól a nagybetűstől, hogy aztán amikor fiatal felnőttként kilépjünk, először csak nevessünk rajta, hogy ez nem is oly nehéz. Aztán derül ki, hogy mi van a háttérben. – Úgy fest, hogy az a gyermeki burok, amely sok fiatalt védelmez, még a nő körül is feszül, nem tapasztalta meg a kora árnyoldalait. Kétségkívül nem idős még, de azért semmiképpen sem mondanám olyan fiatalnak, aki még nem került semmi kétségbeejtővel szembe. Úgy látom ez az első igazi pofon, és ha ebből ki is mászik, számíthat már hasonlókra, amíg csak él.
- Vannak olyan beteg elmék, akik ezt kombinálják, mint például az ananászos pizza. Akkor már inkább az ember legyen következetes, lakjon be, vagy egyen édeset. – Értek vele én is egyet. Talán az italok esetén van, hogy olyan likőrt iszunk, vagy női pancsot, amely szintén meghozza a hatást, nem kell erős, vagy száraz italnak lennie.  Ezzel ki is nyitom a bárszekrényt, amely pult felett található, és van választék bőven. Nyilván választhat egy sima teát is, nem cél, hogy leitassam, hiszen első körben inkább kifaggatnám, hogy merre is induljunk el, egyáltalán van-e értelme életben hagyni, mielőtt a titkaimba avatnám. Magam elé egy cognacos üveget húzok, de addig nem bontom fel, amíg a hölgy nem választott. – Igen, egy fotós legyen is világlátott. Én azonban nem meleg tejet szoktam inni, ha nem alszom. Nyilván én is van, hogy csak forgolódom, ilyenkor akár egy jó könyv is szóba jöhet. Ellenben Destiny, nem gondolja, hogy mindenkinek az az ijesztő, amitől igazán tart? Ez önnek az ismeretlen lenne? – Mutatok az olykor igenis eltorzult arcú festésekre, holott a maszkok csupán maszkok, a festőjük így kivánta az öröklétbe égetni a kifejezést, amit rájuk mintázott.
zene: [You must be registered and logged in to see this link.] |TO : Destiny ~  | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Love is a serial killer


we're all just
innocent victims.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Destiny Shay
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 33
ϟ Hozzászólások száma : 11

TémanyitásTárgy: Re: Des&Dec - Véres románc 2018-10-16, 12:29


Declan & Destiny
Szükség törvényt bont.

[You must be registered and logged in to see this image.]
- Rendben van, legyen így. Végül is... sok választásom egyébként sincs. - na igen, és ezt akkor is ki kell mondanom, mert a fickó bármennyire is segít, vagy sem, én nem tehetek mást, mint hogy elfogadom a dolgot, mert ha nem teszem, akkor rossz végem lesz és ez tény és ezt nem akarom. Ha pedig ez egy egyelőre ismeretlen kimenetelű alkun múlik, hát... akkor ez lesz és kész, nincs mit tenni. Abban pedig csak reménykedhetem, hogy végül nem lesz belőle tényleg valami teljesíthetetlen feladat, amit nem szívesen tennék meg, de muszáj, bár még mindig áll, hogy sose lehet tudni.
- Szó se róla, ha tényleg így van, az elég ijesztően hangzik. Ennyire bízhatunk meg a rendszerben, hogy pont azok is lehetnek sötét alakok, akikről azt hisszük védenek minket? Ez azért... - hát igen enyhén szólva is kétségbeejtő, ha tényleg igaza van és az a baj ,hogy van abban ráció, amit mond. Tényleg az tudja a legjobban kikerülni a rendszert, aki ismeri, aki ebben él, de akkor mi van a szegény átlag polgárokkal, akiket igazán már senki se tud megvédeni, vagy... rájuk vernek valamit, amihez semmi közük, mint esetemben? Azért ez így elég kellemetlen, sőt mi több félelmetes, ahogyan kissé ez a ház is. Mint valami múzeum ezekkel a fura képekkel, maszkokkal, meg fegyverekkel. Én tuti, hogy éjjel, ha szembejönne velem valami maszk első körben halálra rémülnék, főleg ha még félálomban is vagyok. Nem szívesen laknék egy ilyen helyen, főleg nem tök egyedül.
- Nem vagyok biztos benne, hogy minden esetben lehet nemet mondani, de igazából tudnék enni, úgyhogy egyedünk valamit. A desszert nem laktat. Tudja az ember eszik valami édeset, aztán sósat kíván rá és fordítva. Végtelen körforgás. - még egy halvány mosolyt is megejtek, így legalább kicsit beszéddel próbálom elnyomni az idegességemet és persze kérdéssel, hiszen még mindig érdekel, hogy miért olyan ez a hely, mintha tényleg az ember valami múzeumban lépkedne. Elég szokatlan, vagy csak én nem járok gazdagok közé... lehet, hogy az utóbbi. - Oh hát... nem vagyok ilyen téren nagyon tájékozott. Persze bírom a majákat, meg Egyiptomot, de itt elég sok minden van. Bár, ha lehetek őszinte, akkor nem szívesen laknék egy ilyen helyen. Éjjel nem ijesztő, ha lejönne inni egy kis meleg tejet, mert nem tud aludni? - jó gondolom ő már megszokta, de én nem tudom meg tudnék-e szokni egy ilyen helyet. Vagy éjjel nem kel fel, netán van egy saját házimanója, aki gyorsan adja is neki a tejet, ha ilyen igénye van, és mondjuk az emelet meg tök átlagos. Bár ez a része a háznak nappal sem a legbizalomgerjesztőbb.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Declan Osbourne
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 28
ϟ Hozzászólások száma : 29

TémanyitásTárgy: Re: Des&Dec - Véres románc 2018-10-13, 18:00


Destiny&Declan

[You must be registered and logged in to see this image.]
► Just you and me     

- Ne úgy kezelje ezt az egészet. Az ellenfeleivel ellentétben én nem hozom olyan helyzetbe, amely után nem tud majd tükörbe nézni. Olyan megoldást találunk, amely mindkét félnek kölcsönösen megéri. – Na igen, ebben azért van egy alku az ördöggel utánérzés, hiszen jellemzően arra szokták mondani, hogy tiltott, ami mocskos módon perverz, de mégis kiemelkedően jó. Destinyvel egyenlőre nem éreztetek semmilyen fenyegetést a nyilvánvaló kiváncsiságon kívül, amely sármtól elfúló tekintetemből árad. Azt meg kell hagyni, hogy bár nem vagyok minden nőnek a zsánere, de kisfiús vonásaim, és harcedzett testem olyan kombinációt alkotnak, hogy legtöbbjük nyála igenis gyorsan elcseppen, én pedig élvezettel aratom le a babérokat, már amikor nem a galamblelkű ikrem egykori jogi pályáját folytatva csak úgy mellékesen takarítom el a világ szemetét.
- Nem, természetesen nem, hiszen ez egyértelmű provokáció, még ha igaz is. Ám nem gondolom, hogy ez csak nekem jutott már eszembe. Már fogalom is van rá; belső munka. Amikor valaki annyira ismeri a rendszert, hogy tökéletesen ki tudja játszani, és mondjuk egy hamis profilozást hoz létre, mintha olyan tette volna, aki éppen beleillik a képbe. – Azért ezt én sem szoktam mondani még az ügyfeleimnek sem, hiszen akkor nyilvánvalóan rá lehetne jönni, hogy én sem az vagyok, akinek mutatom magamat. Ám mivel Destiny eleve úgy jött hozzám, hogy nem hivatalos időpontra, s tudja, hogy az én kezem is lehet vértől szennyes, felesleges úgy tenni, mintha nem is. Egyfajta rémülettel teli tiszteletet félek felfedezni az arcán újra és újra, most éppen el van képedve a luxustól, és a precizitástól, amit körbenézve láthat. – Ez nem protokoll kérdése. A meghívást nem kötelező elfogadni, csupán úgy gondoltam, hogy ha már az otthonomban fogadom, akkor megvendégelem, tele hassal könnyebb gondolkozni. De összeüthetek valami desszertet is, ha az megfelelőbb. – Azért valamennyit várok, hogy mit reagál a rögtönzött vacsorára, addig a kezemet nyújtom, hogy felsegítsem, ha már leült, de csak egy pillanatra, azért nem fogom kézenfogva körbevezetni, csak megindítom a túrát, mielőtt megcéloznánk a konyha részleget. – Nos gyűjtő vagyok, számos ritkasággal rendelkezem, amolyan trófeaként vagyok büszke mindre. – Na és persze még nem látta a valódi trófeáimat az alagsorban, de akkor biztosan sikítva menekülne tőlem. Bár ki tudja. – Melyik kultúra érdekli? Többen is érdekelt vagyok.zene: [You must be registered and logged in to see this link.] |TO : Destiny ~  | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Love is a serial killer


we're all just
innocent victims.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Destiny Shay
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 33
ϟ Hozzászólások száma : 11

TémanyitásTárgy: Re: Des&Dec - Véres románc 2018-10-09, 08:10


Declan & Destiny
Szükség törvényt bont.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Tény és való, nem sok választásom van, bármennyire is jó lenne nemet mondani arra, hogy valamikor kér majd tőlem valamit, amiről még nem is tudni, hogy mi lesz... de nem tehetem meg, mert az életemről van szó, szó szerint, hiszen ha akármit végül rám vernek és e miatt börtönbe jutok, én már onnan nem jövök ki élve. Nem igazán szeretném, ha néhány hónap múlva vége legyen az egésznek, miközben pont azért próbáltam tenni, hogy valahogy túléljem a betegségemet.
- Remek... akkor ezzel azt mondja, hogy eleve nem sok esélyem van igaz? Mert túl erősek az ellenfeleim. - oké a fickóról is sok mindent hallottam már. Van tehetsége, van tudása, de vajon elég lesz ez olyan erős ellenfelek ellen, mint akiket most említett. És, ha nem? Mi van akkor, ha végül elbukjuk? Persze akkor ő se kap semmit, mert börtönből nem igen tudok neki tartozást leróni, és ha nem is kapok sokat, hát jó eséllyel már nem önmagam leszek mire évek múltán kiszabadulnék, ha ne adj isten tényleg nem az egész életemet kellene innentől ott töltenem. Végül is, ha innen nézzük ő is kockáztat, bár egyelőre még nem tudom az okát, hogy neki miért jó ez és mi haszna van belőle, vagy ennyire magabiztos lenne, hogy biztosan úgy véli nem veszíthet és akkor jól jár egy adóssal, azaz velem?
- Gondolom ezt a véleményt nem hangoztatja sokat, mert bizonyára nem sokan értékelnék a Minisztériumból az efféle vádakat. - még ha amúgy igazak is lehetnek akár, de... azért ez elég necces terep. Azt mondani, hogy a legjobb sorozatgyilkosok aurorok... enyhén szólva is nagy port kavarna akár csak egy ilyen felvetés is. Ha meg netán neki mint ügyvédnek oka van ilyet állítani, netán tud valamit... Nem, egyelőre most nem azért vagyok itt, hogy szagot fogjak és érdekeljen valami sztori, főleg hogy amikor belépünk a látvány... hát enyhén szólva is rendesen elkerekedik a szemem, amikor körülnézek. Van itt minden, mint valami fegyvermúzeum és az tuti, hogy minden baromi drága lehet. Az már eddig is egyértelmű volt, hogy a fickó nem kispályás, de nekem látványosan leesik az állam. Ha titkolni akarnám, se nagyon menne.
- Valahogy úgy sejtem, hogy nem illik nemet mondani. Rendben van, akkor együnk valamit közben, addig is... gondolom nehezebb többfelé figyelni, kis kitérőként, nem tudom megállni, de... mi ez a rengeteg holmi? - őszintén szólva éjszaka még az is lehet, hogy félnék egy ilyen helyen lakni. Eléggé parás ez a sok fegyver, meg a többi a falakon... na meg ha itt leversz egy vázát, akkor igen nagyon szívhatod a fogadat, mert jó nagy összeggel rövidíted meg magadat. Mindenesetre, ha arról van szó leülök, nem tudom merre a konyha, de őszintén szólva inkább vele tartanék, mint hogy itt ücsörögjek egyedül.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Declan Osbourne
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 28
ϟ Hozzászólások száma : 29

TémanyitásTárgy: Re: Des&Dec - Véres románc 2018-10-05, 17:25


Destiny&Declan

[You must be registered and logged in to see this image.]
► Just you and me    Sármos mosollyal hárítom el a kérdését, még a kezem is felemelem, hogy erről ne most beszéljünk. Amikor az úgymond szivességet viszonzásként behajtani vágyom, majd akkor merülhetnek fel a vágyaim arra, hogy kérjek tőle bármit is. Akkor már nem parancsnak fog számítani, hiszen mire oda érünk, már lehet, hogy a nő halott lesz. Vagy végérvényesen a befolyásom alatt lesz, és akkor azt kérek tőle, amit csak akarok, hiszen ölhet is értem. Ezen a ponton még nem bízunk egymásban, hiszen valamiért mégiscsak a tárgyalótermen kívül jött el hozzám, ami azt jelenti, hogy nem várhat az ügy, de ismerheti a híremet, hogy bár sztárügyvéd vagyok, néha felmerülnek olyan pletykák, hogy a másik fél csak úgy eltűnt a városból. Ennyire nem lehetek félelmetes. És nekem is vannak fenntartásaim vele kapcsolatban, azt is betippelhetném, hogy utánam nyomoz. Már volt rá példa, és akit nem tudtam befűzni, hát el kellett tűntetnem. Rövid úton.
- Csupán igyekszem rávezetni, hogy akik Önre húznák ezt a gyilkosságot, nem kizárólag ravasz, de kegyetlen alakok is lehetnek. Ugyanis sokkal bonyolultabb bűnbakot keresni, mint megölni valakit. – Értem én, hogy mindenben a rosszat látja, nekem viszont eleve fel kell rá hívnom a figyelmét, hogy a lelki megpróbáltatások csupán a kezdet volt. Ha egy ilyen véres ügybe keveredett, az a legkevesebb, hogy tanuként felhasználják. Eljöhet az a pont, hogy az életéért fog küzdeni. Sőt, már lehet, hogy most is célkeresztben van, mivel fő gyanusított, ahogy értem. Ha merő véletlenségből kitörik a nyakát, egy hosszú kínzás után, amelyben kénytelen nyilvánosan beismerni a tették, még a bukása is dicstelen lesz. Ám igaza van, jelenleg élje túl, a felmentése egy másik ügy lesz.
- Nem ez lenne az első eset. Ha valaki a minisztériumban dolgozik, ismeri az eljárásokat, a helyszinelőmunka sajátosságait. A legjobb sorozatgyilkosok jellemzően aurorok. – Na és persze nem csak ők, hanem a hozzám hasonló ügyvédek. Nem mintha magamon kívül mást is ismernék aki véres indián rituálékat valósít meg. Mondhatni egyedi vagyok, még ha egykor iker is voltam. Ám az már a múlt, most már kettőnkért kell harcolnom, és bosszút állnom. Az egykori Declan egy igazi szépfiú volt, de gyenge, nekem másféleképpen kell érvényesülnöm. Behajtunk a birtokomra, kikapcsolva a riasztót, s felsétálunk az üvegpalota lépcsőjén, miután letettük a kocsit. A földszinti nappali igazi kéjlaknak tűnik, megvan minden kütyüm, amit mugli vagy éppen mágikus boltokból érdemes vásárolni, hogy még lakájosabb legyen a kéró. Egyrészt igazi legénylakás, amelyből lerí, hogy nyoma sincsen nőnek, mert minden oly precíz, férfiasan egyszerű, ám hogy házimanó tart rendet, az biztos. A kandalló előtt kitárt szőrmeszőmeg magától értetődő, mint ahogyan a gigászi méretű tévé is. A falakon ősi relikviákra hajazó indián maszkok, nyílpuskák, míg polcaimon vázák, méregdrága kiállítási tárgyak uralják a belteret. Akár egy múzeum. Amely ha leszáll az éj, igazi vérpaddá változik. Szerencsétlen manó gyakorta agyvelődarabkákat súrol a falakról. – Nem kínálom meg itallal, mert eleve onnan jöttünk, de összedobok egy rögtönzött vacsorát. Semmi komoly, csak egy kis grill kolbász, ha megengedi. Teli gyomorral talán könnyebben gondolkozunk. – Hozzátettem a feltételes módot, viszont átöltözni sem szaladok el, noha a nyakkandőmet már most levetem, s kigombolom a felső ingzárót. Az öltönyömet beakasztom az egyik gardróbba, miközben várom a választ. Addig helyet foglalhat a nappali tágas terében az ülőgarnitúra bármely részén.
zene: [You must be registered and logged in to see this link.] |TO : Destiny ~  | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Love is a serial killer


we're all just
innocent victims.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Destiny Shay
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 33
ϟ Hozzászólások száma : 11

TémanyitásTárgy: Re: Des&Dec - Véres románc 2017-07-30, 18:29


Declan & Destiny
Szükség törvényt bont.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Lássuk be a legtöbb esetben az ember pénzzel fizet egy-egy szolgáltatásért és végül is itt is erről van szó, nem pedig szívességgel, főleg mert én nem vagyok egy kimondottan befolyásos valaki, aki sokat tudna tenni a másikért, ezért is olyan meglepő a számomra, hogy ilyesmi merül fel benne, de ha így, hát legyen így, ezen azért nem fogok fenn akadni és persze szükségem van a segítséget, így aztán nem is nagyon akadékoskodhatok. A fő, hogy kihúzzon a bajból, főleg ha már azt a lehetőséget is felvetette, hogy akár rosszabb esetben megpróbálhatnak végezni is velem, nem csak bezáratni.
- Parancs? Azért remélem van valami határ, bármit... nem tennék meg. - nem ölnék meg mondjuk valakit, hiszen most pont ezzel vádolnak és én nem tettem semmit sem. Elég fura lenne, ha azért, hogy megússzak egy el nem követett gyilkosságot évek múlva pont, hogy ölnöm kellene. De remélhetőleg erről azért nincs szó, vagyis nem lesz. Persze előre nem láthatok, de igyekszem a mosolyába nem belelátni olyasmit, ami kellemetlen érzést keltene bennem.
- Ez nem hangzik valami jól. Inkább beszéljünk arról, hogyan maradnék életben kínzás nélkül. - azért egy pillanatra elhúzom a számat. Tudom én, hogy milyen szenvedni és őszintén szólva jó lenne, ha nem kellene túl sokszor kipróbálnom a jövőben, hiszen pont a betegségem miatti kínoktól szeretnék megszabadulni, nem pedig újabbakat felvenni a listára, kínzást csak épp ezúttal más valaki által. Nem is tudom, hogy egy ügyvédben miért merülnek fel efféle dolgok, hiszen ő mégis csak egy hivatalos valaki, akinek nem is kellene ilyesmiről tudnia, beszélnie sem róla, főleg nem ilyen hozzáértően.
- Gondolja, hogy valamelyik auror a tettes és ezért tereli rám? - ez nem lenne kellemes hír, főleg hogy találnom kellene alkalomadtán egy vámpírt, aki segítene nekem és egyelőre még gőzöm sincs, hogy ezt hogyan s miként tegyem meg. Azért nem lelni úton-útfélen vámpírokat, főleg nem olyanokat, akik szívességből tesznek azzá, amik ők maguk is. Nincs könnyű dolgom egyébként sem, így viszont még nehezebb lett, hogy még bajba is kerültem.
- Hű... maga nem egy visszafogott típus igaz? - azért rendesen elkerekedik a szemem, ahogyan meglátom már távolról az épületet, meg aztán tovább haladva az egész helyet, kedve a bejárattal, ami úgy van védve mintha minimum valami erőd lenne, mugli cuccokkal megerősítve és gondolom akad itt nem egy védővarázslat sem. Persze nem kérdezek rá, hogy mire fel ez a nagy védelem, bár ha a fickó ügyvéd és mondjuk olyan ügyei is akadnak, amik szúrhatják mások szemét, akkor valahol érthető, ha ilyen erőteljesen igyekszik védeni saját magát. Egyelőre persze nem teszek semmit, várom, hogy mi merre, mert sejtem én, ha ilyen védelme van egy otthonnak ott nem illik csak úgy sétálgatni, bár meglep, hogy nem az irodájába toppanunk be. Végül is oda is bemehet záróra után gondolom, ha már az ő irodája.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Declan Osbourne
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 28
ϟ Hozzászólások száma : 29

TémanyitásTárgy: Re: Des&Dec - Véres románc 2017-07-22, 07:19


Destiny&Declan

[You must be registered and logged in to see this image.]
► Just you and me   

Ha ő attól jobban érzi magát, hogy pénzzel fizet, hát tőlem.. A pénz elég univerzális erőforrás, sosem lehet belőle elég, amúgy is venni akartam egy kisebb hajót. Nélküle is meg tudom tenni, de így legalább biztosítva van a forrás. A nő viszont kapva kap az ajánlatomon, és hajlandó szívességként kezelni az ügyet, amolyan kéz kezet mos alapon. A kérdésén vidáman felnevetek, noha az arcomon sötét árnyék fut végig, máris ilyen kiismerhető lennék? Mondjuk igaz, az én kapcsolataim tiszavirág életűek, igyekszem elvarrni a szálakat, legyen szó tényleges kapcsolat megszakításról, vagy csak simán eltűntetni valakit az útból.
- Úgy is mondhatnánk. Hiszek a kapcsolati tőkében. Később? Akár később is. Mondjuk évek múlva, hogy már ne is számítson a parancsomra? Ez igazán izgalmasan hangzik. – Ternészetesen tisztában vagyok a múltbéli és jelenlegi popkulturával, már-már hízelgő, ha a nagy mesebeli üzletelőhöz hasonlítanak. Viszont rólam úgy hírlik, hogy tisztességes ügyvéd vagyok, és nem kéne, hogy ha valaki ilyen nyilvánvalóvá tegye, hogy bizony az éjszakai élet meg tud kísérteni. Csak remélni merem, hogy nem látta tüzetesebben a tervrajzot, hiszen akkor el kéne tűntetnem őt véglegesen.
- Addig is, él. Aki él, az még tud tenni a sorsáért. Gondoljon bele, lehet gyors halála is, de ha él, még érheti tartós, fájdalmas kínzás.. – Felelem talányos félmosollyal, azért az indiánoktól én is megtanultam a sebokozás művészetét. Na meg a darabolásét. Nem mondanám magamat sorozatgyilkosnak, de hogy nem tiszta a kezem, az egészen biztos. A fivérem hagyatékát mégis ápolnom kell, és az ő makulátlan hírneve nem szenvedhet csorbát. Bárki is ölte meg, most bizonyára meg van lepődve, hogy Declan Osborne továbbra is bejár a bíróságra, és pereket nyer.
- Valóban? Akkor itt van valami a háttérben. Olyan nincsen, hogy nem göngyölítenek fel valamit. Kivéve ha belső munka. Nem először fordulna elő, hogy a rablót a pandúrok között találjuk. – Tehát az auror, ő aztán gyakorlatilag nyom nélkül követhet el egy gyilkosságot. Már csak az a kérdés, miért éppen a szőkeségre terelte a gyanut.. Tipikus bűnbak lenne? Vagy olyan.. aki már nem sokáig zavarja a vizet? – Vagy.. tele vagyok beváltandó szívességekkel..  – Hunyorítok vigyorogva, ahogyan nyitom neki az ajtót, és miután behuppant, én is megteszem, és mehet a padlógáz. London neonfényes főutjain robogunk, és úgy tíz percbe telhet, mire megérkezünk a házamhoz a folyópartra. Amolyan igazi üvegpalota, két szintes, a fenti falak szinte tényleg átlátszóak, csak a hálószoba nem. Olyan, mintha egy gigantikus plazmatévén át nézném a kiállítást, rá az esti főváros fényei előtt hömpölygő folyóra. A vaskerítés mozgásérzékelős, piros fény villan, ahogyan leolvassa a kocsi beépített komputerét, mert hát az is van. S már nyílik is a kapu, én pedig lehelletnyi lassítással porzok be a feljárón.zene: [You must be registered and logged in to see this link.] |TO : Destiny ~  | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Love is a serial killer


we're all just
innocent victims.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Destiny Shay
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 33
ϟ Hozzászólások száma : 11

TémanyitásTárgy: Re: Des&Dec - Véres románc 2017-07-04, 13:43


Declan & Destiny
Szükség törvényt bont.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Persze vannak még alternatíváim, ha ő nem jönne be, de úgy tudom, hogy elég aktívan segíti az ügyfeleit, ha elvállal egy ügyet és nem adja csak úgy fel. Pont e miatt vagyok itt, mert úgy érzem, hogy ő az egyedüli, aki igazán segíthet nekem. Persze, ha nincs más, hát akkor nincs mit tenni, más valakihez fordulnék, de nagyon remélem, hogy erre nem lesz szükség. Egyelőre legalábbis úgy fest, hogy a betoppanásom nem elriasztotta, hanem talán még meggyőzővé is teszi a lehetőséget. Hogy a rámenősség, vagy maga az ügy, ez már nem számat.
- Mint egy modern kori Rumpelstilskin? Segít nekem és később kér valami viszonzást? - na jó azért kissé talán gyanakvóan nézek rá, hiszen nem hangzik jól valamibe belemenni, amiről nem tudhatjuk, hogy mi az és mit hoz eredményül. Jobb szeretem tudni, hogy mi az ára egy-egy tevékenységnek, ebben az esetben is pontosan így van, de félő, ha nem fog így menni akkor is kénytelen leszek rábólintani. Végül is a fickó egy jól ismert ügyvéd, megbecsült alaknak is mondhatjuk, tehát csak nem kérne olyasmit, ami... hát hogy is fogalmazzunk kellemetlen helyzetbe hozhatna, vagy nagyon nem akarnám normál esetben megtenni.
- Egyelőre viszont úgy fest mégis ezzel próbálkoznak, akkor örüljek, amíg csak börtönbe akarnak zárni? - hát nem túl biztató, amit mond. A végén még oda jutunk, hogy szívesebben tennének el láb alól, tehát még jó, hogy csak rács mögé dugni szándékoznak és nem az életemet elvenni. Vagyis hát utóbbi esetben is ez történne csak nem szó szerint. Ettől még egyik verzió se jó.
- Igen, én is erre jutottam, hogy ki kell deríteni ki volt a támadó, még ha nem is láttam belőle valami sokat, de talán... felismerném. Csak az aurorok nem is próbálták megkeresni. - és persze már annyival is beljebb vagyunk, hogy tudjuk hogy az illető vámpír. Én viszont nem vagyok az, legalábbis egyelőre, hiszen hosszú távon akadnak ilyen céljaim, de ez az ügyet tekintve nem fontos. A kocsi azért eléggé meglep, főleg hogy a fickó varázsló, bár hallottam már olyanokról, akik ettől még rajonganak a mugli dolgokért, meg aztán ez a kocsi... hát nem egy gyenge darab, gondolom árban sem. Nem csoda, ha kissé elkerekedik a szemem, mielőtt még beülnék és már csak ott jegyzem meg. - Tehát tényleg olyan jól keres, mint mondják. - csak egy halk megjegyzés, hiszen valójában semmi közöm hozzá. Ha innen nézzük akkor érthető, ha simán elvállal egy ügyet úgy is, hogy én nem tudok olyan sokat fizetni neki, mint gondolom bizonyos ügyfelei.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Declan Osbourne
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 28
ϟ Hozzászólások száma : 29

TémanyitásTárgy: Re: Des&Dec - Véres románc 2017-06-25, 19:32


Destiny&Declan

[You must be registered and logged in to see this image.]
► Just you and me   
Nem számoltam vele, hogy bárki is megzavarja az esti tervezgetést. Sőt, ilyenkor már sosem mint ügyvédként számítanak rám. Többszörös gyilkos vagyok, aki véres büntetésben részesíti azokat, akik bármi módon az általam kitalált norma ellen vétenek, de hogy így, az est leszálltával a törvény kezét akarják igénybe venni, na ez nagyon új. A dél-amerikai indiánoktól azt hoztam örökül, hogy az éjszakai világ már a vérontásról kéne, hogy szóljon egy vadász számára. Na jó, ehhez képes a tervrajz nézegetése most egészen szolid tevékenységnek hat. Még korán van.
- A pénz nem minden. Jobb szeretem, ha lekötelezve érezhetem magamat. – Valóban sztárügyvéd vagyok, de sosem végeztem el a minisztérium által kijelölt jogi iskolát. Az az ikertestvérem volt, akit meg kell bosszulnom, hiszen még nem értem végére az ügynek. Én azonban kevésbé vagyok puhány jófiú mint ő, viszont pénzem van dögival. Csak azért szoktam elfogadni, hogy megmaradjon felém a tisztelet. Ez esetben viszont a csinos kék szemű nő esetében úgy vélem, hogy jobban járok, ha hosszútávon marad az adósom. Akár ki is nézhetné belőlem, hogy mondjuk fizessen természetben, ám nem társítok érzelmet is a válaszomhoz, hogy célzásnak vegye. Annyi nőt kapok, amennyi jól esik, most egyel több, vagy kevesebb, hát nem ezen múlik a lelki üdvöm.
- Akár. A jogi útvesztőket nem mindenkinek van türelme végigjárni. Egyszerűbb elvarrni a szálakat, mint azon tűnődni, hogy kegyed mikor tűnik fel újra a sakktáblán. – Vonom meg a vállamat, noha lehetnék diplomatikusabb is, de engem nem azért fizetnek, hogy azt mondjam, amit hallani akarnak. Ha segítséget kér, akkor tisztában kell lennie az esetleges buktatókkal is.
- Ez elég könnyű ügy lehetne, ha nem kerülne szóba a politika. A vámpírtámadást meg tudjuk támadni, hiszen feltételezem, hogy a hölgy nem vérszívó. Késekkel, vagy varázslattal nem lehet vámpír szemfog ütötte sebeket ejteni. Ám ha valakinek az útjában áll, akkor a bizonyítékokat meghamisíthatják. A legjobb, amit tehetünk, hogy azonnal utánajárunk, hogy pontosan ki is volt, akit látott. Legjobb lenne, ha inkább elvonulnánk valahova. Itt semmi kellékem nincsen. – Állok felé, és gyorsan fizetek, ő meg láthatóan nem fogyasztott semmit. Aztán elindulunk kifelé, ahol már ajtóban siet elém egy fehér egyenruhás parkolóőr, hogy a kezembe adja a kulcsot. Biccentek szótlanul, és pénzt nyomok a markába. Jó itt a kiszolgálás, mert ahogyan fizettem az italokért, már le is adták a drótot, hogy ki kell állni a verdával. Ami egy tűzpiros lamborghini diablo. Felnyitom az ajtót, s besegítem a nőt az anyósülésre, hogy aztán induljunk is a Temze parti házamhoz.zene: [You must be registered and logged in to see this link.] |TO : Destiny ~  | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Love is a serial killer


we're all just
innocent victims.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Destiny Shay
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 33
ϟ Hozzászólások száma : 11

TémanyitásTárgy: Re: Des&Dec - Véres románc 2017-06-19, 18:02


Declan & Destiny
Szükség törvényt bont.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Tudom, hogy nem itt kellene zargatnom, de mégis csak úgy érzem, hogy ez most sürgős, nem várhatom meg azt, hogy majd alkalomadtán az irodájában elérhetem. Lehetséges, hogy csak napok múlva lenne rám ideje, ez pedig lássuk be addig nem várhat. A végén még rám kennek valamit, amihez semmi közöm, még előtte kell bizonyítanom, hogy nekem aztán semmi közöm sincs az egészhez, ez pedig nem tűr halasztás.
- Tudom és nem is tettem volna, ha nem lenne tényleg fontos. Igazán köszönöm, hogy mégis fogad és természetesen megfizetem a szolgálatait. - nem mondom, hogy rengeteg pénzem lenne, hiszen nem vagyok sem híres, sem más egyéb, de azért tudok fizetni, maximum ha már ismeri az ügyet akkor azért valami tarifában ki kell egyeznünk, mert persze akármennyit nem tudok adni neki és kellemetlen lenne, ha a segítsége után derülne ki, hogy még sem tudok annyit letenni az asztalra, mint amennyit elvárt volna. Főleg neki persze, mert hát én akkorra már rendben lennék, elvileg.
- Öngyilkosságot? - elkerekedik rendesen a szemem, főleg mert azért eddig még én sem gondolkodtam el effélén, de úgy fest neki egyből eszébe jut, hogy akár végezhetnek is velem. Nem valami jó hír annyi szent, mert eddig csak a börtön veszélyeztetett, de most már attól is tartanom kell, hogy esetlegesen el akarnak tenni láb alól? Mégis összekapom magamat, mert nincs mit tenni, ha már van rá mód, akkor felvázolom a helyzetet, aztán majd ki kell térnünk az anyagiakra is, ez nem lehet kérdés.
- Biztosan olvasta az újságokban, hogy néhány napja meghalt az egyik miniszterünk fia, elég brutális körülmények között. Én láttam, vámpír volt, egyértelmű, és mivel csak én voltam ott megpróbáltam segíteni, miután a vámpír elmenekült, de nem tehettem semmit. Vallomást tettem, csupa vér voltam és most rám akarják kenni, pedig nem tettem semmit. Nem is tehettem volna, egyértelmű a vámpír támadás, én pedig nem vagyok az. - bár persze szeretnék az lenni, de ez egészen más kérdés. Ettől viszont még nem kenhetnek rám valamit, amihez semmi közöm, csak mert kell egy bűnös, ha már ismert ember fiáról van szó.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Declan Osbourne
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 28
ϟ Hozzászólások száma : 29

TémanyitásTárgy: Re: Des&Dec - Véres románc 2017-06-05, 15:11


Destiny&Declan

[You must be registered and logged in to see this image.]
► Just you and me   
Nem szokásom sokáig belesüppedni a morgolódásba, az eltévedt bagoly ügye gyorsan feledésbe is merül, és már a tervrajzot nézegetem, úgy vélem senki nem lát át az álcámon, direktbe pedig senki nem szokott odajönni hozzám, hogy megnézze, mit is sasolok. Felnézek a füstfelhő közepette, rögtön a becenevemet ajánlom fel, a nő pedig szinte pár évvel fiatalabb nálam, holott megszoktam, hogy a tinikorból kinőtt fiatalkákkal múlatom az időt. Nem, ő érett, és igencsak gondterheltnek tűnik. Vajon mit akarhat? Az egyik ügyemmel hozható összefüggésbe, vagy csak szórakozni akar egyet? A zaklatott arckifejezése nem indít bennem el aggodalmat, hiszen nincsen vesztenivalóm, nem árthat nekem, ha pedig belekever valamibe.. Hát ez van, nem vagyok egy ijedős alkat. Aki megjárta Dél-Amerika dzsungeleit, s vérmágiát űző indiánokkal töltött hosszú hónapokat, az ne is legyen szívbajos.
- Kétségkívül nem szeretem, ha más kényszerít rám spontán programot. Azokban én irányítok. Ellenben ha ez most élet-halál kérdése.. Van az a pénz. – A legtöbb esetben nem is pénzért dolgozom, ezt most csak így mondom. A szívességek sokkal többet érnek ennél. Na nem arról van szó, hogy máris dobja le a ruháit a kedvemért, noha akár az is szóba jöhet, szemrevaló fiatal nőnek tűnik, viszont az ilyesmiben én szoktam az lenni, aki udvarol, csábít, vagy csak úthengerként ledönti a másikat. Meg lennék lepve a fordítottján. És különben is nem ezért vagyok most itt.
- Nekik? Ha nincs elég bizonyítékuk, akkor nem feltétlenül csinálnak. El is tűntethetik kegyedet a kanálisban. Tudja az öngyilkosságot elég könnyű megrendezni. Nagyon egyszerű. – Ajkaimon sötét mosoly játszik, de hát egy ügyvédtől mit várjon az ember? Azért jött hozzám, mert nyilvánvalóan hallott már rólam, hogy amelett hogy sztárként bonyolítom az ügyeimet, valahogy sosem szoktam vesztesen kijönni semmiből. Akkor sem, ha nem mindent a bíróságon rendezek. Nem is kell helyet foglalnom, a nő már magától megteszi, ezért mindkettőnknek rendelek egy kávét. Az éjszaka az én terepem, nem fogok aludni, és láthatóan most ő sem tudna. – Vezesse fel itt, aztán a résztekbe majd máshol megyünk. – Begyűröm a balonkabátomba a tervrajzot, mert bár nem érhet rá, a nő megjelenése most mindent felülírt.zene: [You must be registered and logged in to see this link.] |TO : Destiny ~  | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Love is a serial killer


we're all just
innocent victims.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Destiny Shay
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 33
ϟ Hozzászólások száma : 11

TémanyitásTárgy: Re: Des&Dec - Véres románc 2017-05-17, 08:19


Declan & Destiny
Szükség törvényt bont.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Tisztában vagyok vele, hogy lenne ennek hivatalos útja is, kérhettem volna időpontot és felkereshettem volna az irodájában is, de félek tőle, hogy akkor még talán napokig is eltartott volna, amíg sikerül bármiféle segítséget kapnom és miután napjaim nem biztos, hogy vannak... Szóval a megjegyzése teljesen jogos, de úgy tűnik, hogy nem veszi annyira komolyan az ügyfélfogadási időt, hogy e miatt akár el is küldjön. Látszik rajtam talán épp eléggé, hogy zaklatott vagyok, ha más nem hát holnap keresném fel az irodájában, de talán itt... na jó azért nem mondanám nyugodtabbnak, de nem igen figyel ránk senki sem, elég füstös és lepukkant a hely, azt sem tudom vajon ő mit kereshet itt, valahogy nagyon nem passzol a környezetbe, de nem az én dolgom.
- Tudom... Dec, de tényleg sürgős és amikor felhívtam a titkárnője időpontot akart megbeszélni, nekem viszont annál sürgősebb az ügyem. Nem igazán szeretnék ártatlanul az Azkabanba menni, remélem megérti és... azt hallottam ön tényleg mindent megtesz az ügyfelei érdekében. - és igen nekem olyan valaki kell, aki tényleg képes rá, hogy megoldja ezt, nem olyan, aki csak próbálkozik. Arról nem is beszélve, hogy időm sincs különösebben sok, mert ha meg vagyok ezzel, ha megoldotta, hogy ne nézzenek rám gyanúsítottként, akkor még mindig ott a következő lépés is. Találnom kell egy vámpírt, aki segít nekem, aki segít, hogy ne egy pocsék és halálos betegség legyen a vesztem. Vagy egy Gyógyítót, aki szeret kísérletezni és jól is csinálja, de az elsőre még mindig nagyobb az esély.
- Baj az van igen. Tudja, szemtanú voltam és valahogy az egészből... más lett. Talán kell nekik egy bűnbak, mert fontos emberről van szó, de én nem tettem semmit sem és most csak azért vagyok idekint, mert még nincs elég bizonyítékuk, de ha... csinálnak? - óvatosan mondom, mert nem illik a Minisztériumról semmi rosszat mondani, de lássuk be magam is fotóriporterként olyan berkekben mozgok, ahol már hallottam jót és rosszat is és persze főleg rosszat, hiszen a rossz az, amit a leginkább meg lehet lovagolni. Az aurorokról is hallani ezt-azt, meg aztán a Minisztériumnak is vannak ügyvédei, ügyészei, akik ügyesen tudják forgatni a lapokat és ha nekik egy bűnös kell, mert egy fontos ember fia halt meg, akkor fognak találni és ha jelenleg én vagyok az egyetlen, akinek köze van az ügyhöz... De nekem eszem ágában sincs más miatt Azkabanba menni, hiszen azért küzdök, hogy életben maradjak, nem azért, hogy a hátralévő egyébként sem sok időmet bezárva töltsem.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Declan Osbourne
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 28
ϟ Hozzászólások száma : 29

TémanyitásTárgy: Re: Des&Dec - Véres románc 2017-05-07, 13:59


Destiny&Declan

[You must be registered and logged in to see this image.]
► Just you and me   
A tequila mellé még egy szivar is dukál. Leharapom a végét, és meggyújtom, ezt szipákolva terítem ki a londoni kúria alaprajzát, ahova mindenképpen be kell törnöm. Ezúttal nem is egy szó szerinti bűnözőről van szó, hanem egy korrupt bíróról, akit el kell takarítani az útból. Ráadásul az ilyeneknek túl laza bűntetés lenne a halál. Valami véres, hosszantartó szenvedésre kell ítélni, ahol elszenvedi a fájdalmat, de a tudatánál van, és nem vérzik el egykönnyen. Közben pedig adagolni a gyógyításokat is, hogy ne őrüljön bele mindabba, ami történik. Na igen, ez vagyok én, az egyszemélyes ítélőbizottság, és a hóhér is egy személyben. Az ikerfivérem végezte el igazából a jogot, de ő túlságosan is jófiú volt, míg én máshol nőttem fel, sötét alakok között, akiknek ismerem a gondolkozását. Az indián törzs is arra tanított, hogy az istenítéletnek van értelme. Ugyanis ha valaki ártatlan, nem is keveredne olyan helyzetbe, mint amit ez a sátáni teremtmény ki fog érdemelni az én kezem által. Ráadásul olyan billogokkal kezdem majd, hogy ha véletlenül el is tudna menekülni, élete végéig a testén, a bőrén viselje egykori bűnei nyomát. A füstös felhőben találom magamat szembe a szőkével, akinek a szikrázóan kék szeme mintha a vesémbe látna, a szigorú kérdés is túl hivatalosnak tűnik. – Itt és most csak Dec. Nem az irodámban vagyunk ugyis. Tudja ügyfélfogadási idő is létezik a világon. Ám ha sürgős, akkor csüccs. Egy italt? – Gyűröm el gyorsan a papírost, vélhetően nem látott belőle semmit, de jobb a biztonság, kár lenne fültől fülig elmetszeni a nő torkát, ha már ilyen csinos, többre hivatott. – Bajban van? – Lehet, hogy csak egy családtagja szorul rám, de majd kiderül. Nem így terveztem az estémet, de régóta megtanultam már gyors döntéseket hozni, és átkalkulálni a számításomat.


 
zene: [You must be registered and logged in to see this link.] |TO : Destiny ~  | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Love is a serial killer


we're all just
innocent victims.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Destiny Shay
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 33
ϟ Hozzászólások száma : 11

TémanyitásTárgy: Re: Des&Dec - Véres románc 2017-05-02, 20:19


Declan & Destiny
Szükség törvényt bont.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem voltam teljesen biztos benne, hogy megtalálom a fickót, de azért mégis csak adok magamnak egy esélyt. Azt mondták, hogy Londonban van és a legtöbb kereső bűbáj szerencsére azért sokat segíthet hasonló esetekben, nekem pedig egy ügyvédre van szükségem, aki elég eltökélt ahhoz, hogy kihúzzon a csávából. Sajnos ismerősöm nincs, így nehéz válogatni, viszont az ajánlás alapján azért jók a vélemények róla. Reméljük, hogy nem is tévedtek, aztán majd meglátjuk, az is lehet, hogy eleve elhajt majd és akkor egyébként is keresnem kell mást. A bűbáj szerint itt találom meg, hát nem cécózom be is lépdelek, bár sajnos még személyesen sosem találkoztunk, így aztán a leírás alapján elég nehéz megtalálni azt, akit keres az ember. A varázslat segít, egyenesen az asztalához visz, ahol kissé megköszörülöm a torkomat, hogy megálljak előtte. Nem vagyok biztos a dolgomban, ez jól látszik, de akkor se tehetek mást, mint hogy rákérdezek.
- Üdvözlöm, ön Declan Collins? - rövidke szünetet tartok, de mielőtt még válaszolna azért hozzáteszem. - Az ügyvéd Declan Collins. Ajánlották nekem és sürgősen ügyvédre lenne szükségem. - reménykedem, ha ő az, akkor teszem azt nem tagadja mondjuk le magát. Ki tudja, hogy nem zavarom-e, akár ennek is van esélye, de remélhetőleg ilyesmi nem következik be. Első ránézésre megnyerő alaknak tűnik, bár mintha most nagyon el lenne gondolkodva, vagy foglalva, gondolom nem itt szokták felkeresni a leendő ügyfelei, de nekem ez most égetően sürgős.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Declan Osbourne
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 28
ϟ Hozzászólások száma : 29

TémanyitásTárgy: Re: Des&Dec - Véres románc 2017-04-22, 20:56


Destiny&Declan

[You must be registered and logged in to see this image.]
► Just you and me     

A baglyot alkalmatlannak nyilvánítom. Megtehettem volna, hogy szimplán leölöm, az állati elmét azonban hiába is büntetném, semmi értelme nem lenne levezetni rajta a dühömet. Megoldást kell keresnem, a bűnbakokra mutogatás egyértelműen nem az én asztalom. Roxmorts.. . Milyen régen volt már, hogy a közeli iskola padjait koptattam. Akkor még nem volt egyetemi képzés, Jeremy már fejest ugrott a fertőbe, míg engem a jog érdekelt. A Mágiaügyi Minisztériumban tartottak ilyen képzést, és nem tudtam, hogy egyszer majd le kell törölnöm magamról a jófiú arcát, hogy ráébredjek, nem kifizetődő mindenkivel kedvesnek lenni. Ikrek voltunk, mégis különböző házakba kerültünk, és persze az ellentétesekbe, ettől még ha csak tehettük, együtt voltunk, amíg Jeremy végképp el nem távolodott tőlem, és már nem tudtam megmenteni. Ő volt az utolsó, akinél felvállaltam, hogy megtenném. Azóta... ne is tudják rólam, hogy mire vagyok képes. Az indiánok körében tett látogatás végre megmutatta, hogy mit is érek valójában. Ha véletlenül valaki rájönne, hogy én mentettem meg, még mindig ott a felejtésátok. Nem akarom, hogy megismerjék, van még bennem jóság. Nem akarom, hogy kedveljenek, hogy szánjanak azért, amivé lettem. Érezni akarom a fájdalmat, mert az tesz azzá, aki vagyok. Most éppen egy öltönyös alak, bőrkesztyűben, aki átvág London külvárosának macskaköves főútján, hogy sikátorokon át a jazzbár felé vegyem az irányt. Senki nem kérhet számon, hogy miért vagyok itt. Bosszant, hogy a madár egy roxforti diák címére kézbesítette a kúria alaprajzát, még ha az a buta liba nem is tudott rajta kiigazodni. Direkt küldettem el magamnak, mert csak így tudtam kicsempészni a bürokraták közül, ráolvasva egy védővarázst, hogy aki példának okáért nem ért a számmisztika ritka tudományához, egyszerű jogi szakszövegnek vélje. Mivel a legtöbben unalmasnak tartják a számmisztikát, a félreeső sarokasztalnál terítem ki, hogy jobban szemügyre vegyem, itt most nem zavarhat senki.zene: [You must be registered and logged in to see this link.] |TO : Destiny ~  | [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Love is a serial killer


we're all just
innocent victims.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Declan Osbourne
Reveal your secrets

avatar

Varázshasználó

ϟ Kor : 28
ϟ Hozzászólások száma : 29

TémanyitásTárgy: Des&Dec - Véres románc 2017-04-22, 20:44

***


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Love is a serial killer


we're all just
innocent victims.


A hozzászólást Declan Osbourne összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2017-05-07, 13:43-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Reveal your secrets


TémanyitásTárgy: Re: Des&Dec - Véres románc

Vissza az elejére Go down

Des&Dec - Véres románc

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ϟ Harry Potter - Days of future past ϟ :: Varázsvilág :: London-